ZÁMĚRY. Město Česká Lípa. Strana č. 1 / 13

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁMĚRY. Město Česká Lípa. Strana č. 1 / 13"

Transkript

1 Strana č. 1 / 13 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Jaroslav Ulbrich, Jana Rychtaříková, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Zbyněk Cincibus, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček (od bodu2), Bc. Iveta Janatová, Ing. Alexandra Píšková Omluveni: Milan Lopušan, Lucie Trnečková Neomluveni: Zpracovatelé: Dagmar Švarcová, Adéla Hrubá Hosté: Jednání řídila: Ing. Jitka Volfová Jednání zahájeno v 16:00 hodin, ukončeno v 16:45 hodin. Program: Zahájení jednání schválení programu 1. Záměry (bod 1-9) 2. Prodeje (bod 10-11) 3. Pronájmy (body 12-15) Zahájení jednání Předsedkyně Ing. Jitka Volfová zahájila jednání a seznámila přítomné s jeho programem. schválili předložený program s tím, že bude odložen bod 3 záměr prodeje pozemků p. č. 670, 671, 672/1 a 663 v k. ú. Okřešice u České Lípy. HLASOVÁNÍ: 10 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval Návrh termínů na 2. pololetí roku 2016: 12.9., , 14.11, ZÁMĚRY 1. Záměr prodeje části pozemku p. č. 5806/1, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře cca 100 m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 5806/1 je žádost p. Luska ze dne , který má zájem si odkoupit pozemek před svým rodinným domem za účelem rozšíření zahrady a uvedení oplocení do souladu se skutečným stavem. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 5806/1 je ve vlastnictví města a nachází se na rozhraní katastrů a Lada po pravé straně silnice I/9 na Nový Bor. Jedná se o pozemek, na kterém je zčásti vybudovaná zpevněná komunikace a zčásti se jedná o zeleň. Žadatel má zájem si odkoupit část pozemku za plotem, který v tomto stavu v roce 2014 koupil. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: V současné době je pozemek částečně z minulosti oplocen. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: V případě prodeje zůstane zbývající část komunikace ve vlastnictví města.

2 Strana č. 2 / 13 hlasovali o záměru prodeje části pozemku p. č. 5806/1 v k. ú. a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 10 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval 2. Záměr prodeje části pozemku p. č. 172/4, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře cca 10 m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 172/4 je žádost p. Dumana ze dne , který má zájem si odkoupit pozemek pod svým stánkem. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 172/4 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě v ulici U Synagogy. Jedná se o vybudované parkoviště, na jehož části se nachází stánek rychlého občerstvení ve vlastnictví žadatele. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Na pozemku se nachází stánek rychlého občerstvení a není uzavřena nájemní smlouva. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Prodejní stánek byl kolaudačním rozhodnutím ze dne zkolaudován jako stavba trvalá a v současné době mu bylo přiděleno číslo popisné. hlasovali o záměru prodeje části pozemku p. č. 172/4 v k. ú. a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 10 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 3. Záměr prodeje pozemků p. č. 670, ostatní plocha, dobývací prostor o výměře m 2, p. č. 671, ostatní plocha, dobývací prostor o výměře m 2, p. č. 672/1, trvalý travní porost o výměře m 2 a část p. č. 663, ostatní plocha, silnice o výměře cca m 2 vše v k. ú. Okřešice u České Lípy Důvod: Důvodem projednávání prodeje výše uvedených pozemků v k. ú. Okřešice u České Lípy je žádost společnosti AUTOKLUB ČESKÁ LÍPA v AČR ze dne , která má zájem si tyto pozemky odkoupit za účelem zřízení parkování a kempu pro sportovní podniky a závodníky. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky jsou ve vlastnictví města a nachází se v Okřešicích za hřbitovem. Jedná se o zpevněné i nezpevněné plochy, které má žadatel v pronájmu pro účely Autoklubu. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky jsou ve vlastnictví města a některé i v pronájmu. Dosavadní užívání: Části pozemků má žadatel v pronájmu. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Část požadovaného pozemku p. č. 670 má v pronájmu jiný subjekt na dobu určitou, do Případným prodejem požadovaných pozemků a komunikace by si město znepřístupnilo navazující pozemky p. č. 681, 683 a 684 v k. ú. Okřešice u České Lípy.

3 Strana č. 3 / 13 Tento bod byl odložen na příští jednání výboru. 4. Záměr výkupu pozemku p. č. 5536/13, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 977 m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání výkupu pozemku p. č. 5536/13 v k. ú. je nabídka realitní agentury ze dne , která zastupuje Severočeskou vodárenskou společnost, a.s. Pokud bude mít město o pozemek zájem, je nutné zaslat žádost, ve které bude uvedena nabídková cena (tržní hodnota stanovená ZP). Popis prodávané nemovité věci: Pozemek je ve vlastnictví Severočeské vodárenské společnosti a nachází se v České Lípě v ulici Boženy Němcové u zahrádkářské kolonie. Jedná se o pozemek, na kterém je vybudovaná zpevněná asfaltová komunikace. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující komunikace směrem do centra je ve vlastnictví města, směrem na Dolní Libchavu ve vlastnictví Státního pozemkového úřadu. Dosavadní užívání: Komunikace je veřejně přístupná. Ocenění: Jedná se o záměr výkupu. Další skutečnosti: V případě schválení výkupu bude město hradit náklady na zpracování znaleckého posudku, správní poplatek katastrálnímu úřadu a daň z nabytí nemovitých věcí. doporučili záměr výkupu pozemku p. č. 5536/13 v k. ú.. HLASOVÁNÍ: 10 pro 0 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 5. Záměr výkupu pozemků p. č. 24/1, ostatní plocha, neplodná půda o výměře 992 m 2, p. č. 25, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 433 m 2, p. č. 26, ostatní plocha, neplodná půda o výměře m 2, p. č. 261/1, ostatní plocha, neplodná půda o výměře 851 m 2 a p. č. 267/4, vodní plocha, rybník o výměře m 2 vše v k. ú. Dubice u České Lípy za kupní cenu ve výši ,- Kč Žadatelé: Josef Marek (narozen ), bytem Okřešice 16,, Pavlína Marková (narozena ), bytem Alšova 1638/3, a Věra Kyzivátová (narozena ), bytem Železničářská 1750/16,. Důvod: Důvodem projednávání výkupu je podaná nabídka vlastníků výše uvedených pozemků v k. ú. Dubice u České Lípy. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky jsou ve vlastnictví Josefa Marka, Pavlíny Markové a Věry Kyzivátové a nachází se v Dubici u hlavní silnice. Jedná se o plochu o celkové výměře m 2 pozemek p. č. 267/4 o výměře m 2 je vodní plocha, pozemek p. č. 261/1 tvoří břeh rybníka a ostatní pozemky jsou částečně zatravněné a na části jsou vybudované zpevněné plochy, které slouží jako komunikace. Vlastníci nabízí všechny uvedené pozemky jako celek za kupní cenu ve výši Kč ,- prostřednictvím realitní kanceláře AAABYTY.CZ. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: V blízkosti nabízených pozemků se nachází další pozemky města, které ale nejsou vhodné pro vybudování nové komunikace.

4 Strana č. 4 / 13 Dosavadní užívání: V současné době se na částech těchto pozemků nachází komunikace, kterou vybudovalo město a která tvoří přístup k dalším nemovitostem (RD a zahrádky) ve vlastnictví různých vlastníků. Pozemky jsou také veřejně využívány jako přístup k rybníku. Další skutečnosti: Kromě komunikací nabízí vlastníci i část rybníku - koupaliště (pozemek p. č. 267/4), kde by bylo vhodné tuto plochu sloučit a sjednotit vlastnictví tak, aby celou vodní plochu vlastnilo město. V případě vykoupení pozemků si město zajistí vlastnictví celého rybníku včetně přístupu, komunikace a částečnou kompenzací by mohl být prodej pozemků p. č. 24/1, 25 a 26, které jsou dle ÚP určeny k zastavění (2000 m 2 by bylo možné využít na výstavbu RD, kdy cena pozemků v k. ú. Dubice je v současné době stanovena ve výši 500,- Kč/m 2, tj. v případě prodeje příjem cca ,- Kč). V případě nevykoupení pozemků bude město nuceno vybudovat novou komunikaci na vedlejším pozemku p. č. 29, což by bylo technicky i finančně náročné řešení, odhadované náklady jsou ve výši cca 3.000,- Kč/m 2 (tj. cca 350 m 2 Kč ,- Kč) Projednáno ve VPPN / ZM: Záměr výkupu pozemků byl doporučen na jednání VPPN a v ZM schválen doporučili záměr výkupu pozemků p. č. 24/1, 25, 26, 261/1 a 267/4 vše v k. ú. Dubice u České Lípy za kupní cenu ve výši ,- Kč. HLASOVÁNÍ: 10 pro 0 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 6. Záměr prodeje pozemku p. č. 4065/5, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 50 m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku p. č. 4065/5 je žádost Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje ze dne , který má zájem si odkoupit pozemek pod stavbou budovy ve svém vlastnictví. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 4065/5 je ve vlastnictví města a nachází se okraji České Lípy pod budovou čp HZS Libereckého kraje. Žadatel má zájem si odkoupit tento pozemek a sjednotit vlastnictví budovy a pozemku. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Na pozemku se nachází část stavby hasičského záchranného sboru. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Dle občanského zákoníku má vlastník stavby předkupní právo na pozemek pod stavbou. doporučili záměr prodeje pozemku p. č. 4065/5 v k. ú.. 7. Záměr bezúplatného převodu pozemku p. č. 5688/2, trvalý travní porost o výměře m 2 v k. ú. ze Státního pozemkového úřadu na město Důvod: Důvodem projednávání záměru bezúplatného převodu pozemku p. č. 5688/2 je požadavek záměr města na tomto pozemku realizovat výstavbu parkoviště.

5 Strana č. 5 / 13 Popis prodávané nemovité věci: Pozemek je ve vlastnictví Státního pozemkového úřadu a nachází se v České Lípě na sídlišti Slovanka v Českokamenické ulici. Jedná se o travnatý pozemek za panelovým domem. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Pozemek navazuje na pozemky města směrem k sídlišti. Dosavadní užívání: V současné době je pozemek volně přístupný. Ocenění: Jedná se o záměr bezúplatného převodu. Další skutečnosti: Pokud se jedná o vybudování veřejně prospěšné stavby, je možné pozemek získat od Státního pozemkového úřadu bezúplatně. V tomto případě se jedná o VPS D.8 Propojení Železničářská Okružní, tzv. severozápadní tangenta včetně mimoúrovňového křížení ul. Českokamenické na veřejných prostranstvích, vymezených plochami 01-UV3,4,5, také pro doprovodnou zeleň. doporučili záměr bezúplatného převodu pozemku p. č. 5688/2 v k. ú. ze Státního pozemkového úřadu na město. 8. Záměr prodeje částí pozemku p. č. 5825/571, ostatní plocha zeleň o výměře cca 40 m 2 z celkové výměry m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 5825/571 je žádost Okresního stavebního bytového družstva ze dne , které má zájem si odkoupit části pozemku v bezprostřední blízkosti panelového domu čp a 2653 u zadních vstupů. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 5825/571 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na sídlišti Špičák v Hradecké ulici kolem panelového domu čp OSBD má zájem si odkoupit části pozemku u zadních vchodů za účelem vybudování přístavby lávek. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Navazující pozemky jsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: V současné době jsou na částech pozemku nevyhovující lávky. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Na pozemku jsou zřízena věcná břemena společností Česká telekomunikační infrastruktura, Českolipské teplo, a.s. a UPC Česká republika. doporučili záměr prodeje částí pozemku p. č. 5825/571 v k. ú.. 9. záměr směny níže uvedených pozemků se společností Lesy České republiky, s.p. k. ú. Žizníkov lesní pozemky 297/ / / / / /8 415

6 Strana č. 6 / / / / / / / / / / / / / / / / / /5 66 5/ / / / / / / / / / / / / /6 221 k. ú. Žizníkov ostatní pozemky 937/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /3 305 k. ú. lesní pozemky

7 Strana č. 7 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /5 17 k. ú. ostatní pozemky 3953/ / / / / / / k. ú. Okřešice u České Lípy lesní pozemky 404/ / / k. ú. Dubice u České Lípy lesní pozemky

8 Strana č. 8 / / / /5 517 k. ú. Dolní Libchava lesní pozemky 641/ / / / / / / / / / / / / / /3 398 k. ú. Dolní Libchava ostatní pozemky /2 140 k. ú. Sosnová lesní pozemek 583/ Město (městské lesy) nabízí ke směně následující pozemky: k. ú. Skalice u České Lípy: p. č. 1725/1, lesní pozemek o výměře m 2 p. č. 1688/4, lesní pozemek o výměře m 2 p. č. 1734/5, lesní pozemek o výměře m 2 p. č. 1728/4, lesní pozemek o výměře 273 m 2 k. ú. Slunečná u České Lípy: p. č. 659/4, lesní pozemek o výměře m 2 p. č. 488/12, lesní pozemek o výměře 570 m 2 p. č. 650/2, lesní pozemek o výměře m 2 k. ú. Okřešice u České Lípy: p. č. 580/7, lesní pozemek o výměře m 2 p. č. 580/8, lesní pozemek o výměře m 2

9 Strana č. 9 / 13 k. ú. Žizníkov: p. č. 962/5, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře m 2 p. č. 997/9, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 183 m 2 p. č. 719/7, lesní pozemek o výměře m 2 p. č. 846/5, lesní pozemek o výměře m 2 doporučili záměr směny výše uvedených pozemků se společností Lesy ČR. PRODEJE 10. Prodej pozemků p. č. 1338/152, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 38 m 2 včetně stavby technologie TS CL_0319 bez čp. a p. č. 1338/176, orná půda o výměře 61 m 2 vše v k. ú. Žadatel: Žadatel je společnost ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Teplická 874/8, , Děčín IV- Podmokly, IČ: Důvod: Důvodem projednávání prodeje stavby trafostanice včetně technologie a pozemků p. č. 1338/152 a 1338/176 je žádost společnosti ČEZ Distribuce, a.s. ze dne Společnost má zájem si odkoupit stavbu trafostanice včetně technologie a pozemků za účelem provozování distribuční soustavy. Popis prodávané nemovité věci: Budova i pozemky jsou ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě Pod Holým vrchem. Jedná se o stavbu trafostanice, pozemek pod stavbou a v bezprostřední blízkosti. Stavba nebyla v minulosti převedena na distributora. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Kromě komunikace na pozemky nenavazují žádné pozemky ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Stavbu i pozemky užívá společnost ČEZ Distribuce, a.s. Ocenění: Společnost společně se žádostí dodala znalecký posudek na pozemky a budovu a odborný posudek na ocenění technologie viz příloha. pozemek p. č. 1338/ ,- Kč pozemek p. č. 1338/ ,- Kč budova trafostanice ,- Kč technologické zařízení ,- Kč Další skutečnosti: V případě prodeje bude nutné zřídit v kupní smlouvě služebnost umístění rozvaděče veřejného osvětlení. Projednáno ve VPPN / ZM: Záměr prodeje pozemku byl doporučen na jednání VPPN , v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili prodej pozemků p. č. 1338/152 a 1338/176 včetně objektu trafostanice s technologickým zařízením v k. ú. společnosti ČEZ Distribuce, a.s., IČ: za celkovou kupní cenu ve výši ,- Kč se splatností při podpisu kupní smlouvy.

10 Strana č. 10 / Prodej stavby garáže na pozemku p. č. 66/2, včetně pozemku p. č. 66/2, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 44 m 2 v k. ú. Žadatelé: 1) Pavlína Nováková (narozena xxx), bytem xxx a Žofie Glaserová (narozena xxx), bytem xxx 2) Vladimíra Bakusová (narozena xxx), bytem xxx Důvod: Důvodem projednávání prodeje garáže na pozemku p. č. 66/2 je žádost Pavlíny Novákové a Žofie Glaserové ze dne Paní Nováková a Glaserová vlastní společně rodinný dům čp v České Lípě v Moskevské ulici a mají zájem si odkoupit stavbu garáže, která je stavebně spojena s jejich domem. Další zájemce paní Bakusová má v současné době garáž pronajatou a má také zájem o její odkoupení. Popis prodávané nemovité věci: Stavba garáže i pozemek p. č.66/2 je ve vlastnictví města a nachází se v Moskevské ulici v České Lípě. Jedná se o dvoupodlažní objekt, patro a podkroví není přístupné, v přízemí se nachází garáž přístupná z pozemku města. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Dosavadní užívání: V současné době je garáž pronajatá. Ocenění: ORMI nechal zpracovat aktuální znalecký posudek, ve kterém je stanovena kupní cena v čase a místě obvyklá ve výši ,- Kč. Další skutečnosti: V případě prodeje paní Novákové a Glaserové bude převeden i nájemní vztah ke garáži. Projednáno ve VPPN / ZM: Záměr prodeje pozemku byl doporučen na jednání VPPN v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili prodej stavby garáže na pozemku p. č. 66/2 v k. ú. Pavlíně Novákové a Žofii Glaserové za kupní cenu ve výši ,- Kč (cena v čase a místě obvyklá dle ZP) se splatností při podpisu kupní smlouvy. HLASOVÁNÍ: 8 pro 3 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval PRONÁJMY část A: 12. Legvold s.r.o., Slavníkova 2357/9, Praha, IČO pronájem reklamní plochy v areálu Poříční 1918 nová nájemní smlouva Důvod: Důvodem předložení materiálu je žádost společnosti Legvold s.r.o., Slavníkova 2357/9, Praha, IČO o pronájem o pronájem reklamní plochy u vjezdu do areálu Poříční čp v České Lípě a to od nejbližšího možného termínu. Na základě smlouvy č. A /2015 je nájemcem ve výše uvedeném městském areálu. Popis pronajímané věci: Jedná se o reklamní plochy o velikosti 70 cm x 100 cm (0,70 m 2 ) u vjezdu do uvedeného areálu Dosavadní užívání, schválené záměry: V současné době jsou v areálu uzavřeny 4 nájemní smlouvy na reklamní plochy o velikosti 70 cm x 100 cm (0,70 m 2 ) na dobu neurčitou za roční cenu nájemného ve výši Kč 632, % DPH + valorizace.

11 Strana č. 11 / 13 doporučili uzavřít smlouvu se společností Legvold s.r.o., IČ o nájmu reklamní plochy o velikosti 70 cm x 100 cm na stojanu při vjezdu do areálu v ul. Poříční čp v České lípě s účinností od na dobu neurčitou za roční cenu ve výši 632,-Kč + 21% DPH + valorizace. 13. Blanka Ďurinová, IČ , Hálkova 1437, žádost o pronájem prostor sloužících k podnikání ul. Mariánská 210 o výměře 85 m 2 nový nájem Důvod: Důvodem předložení materiálu je žádost paní Blanky Ďurinové, IČ , o pronájem prostor sloužících k podnikání (prodejna švadlenka) ul. Mariánská 210 o celkové výměře 85 m 2 od nejbližšího možného termínu. Popis pronajímané věci: Jedná se o prostory prodejny Švadlenky v objektu Mariánská 210,. prodejna. 22 m 2 sklad a WC m 2 Dosavadní užívání, schválené záměry: Uvedené prostory má v současné době pronajaté paní Vladislava Vidnerová, kdy od má uvedené prostory v podnájmu paní Blanka Ďurinová. Vzhledem k tomu, že paní Vidnerová již chce uvedenou živnost ukončit podala žádost o ukončení nájmu dle výpovědní lhůty ke dni a současně podala paní Ďurinová žádost o nový nájem, kdy by uvedený ochod provozovala dále pouze ona. Záměr zveřejněn doporučili uzavřít nájemní smlouvu na prostory sloužící k podnikání ul. Mariánská 210, o celkové výměře 85 m 2 s paní Blance Ďurinové, IČ na dobu neurčitou s účinností od za účelem prodejny Švadlenka textilní galanterie a vlny za cenu nájemného ve výši ,- Kč ročně bez DPH + valorizace a služby. 14. Okresní fotbalový svaz, Žižkova 231,, IČ a Sportovní unie Českolipska, IČ , Žižkova 231, nový nájem prostor čp. 231 v Žižkově ulici v České Lípě o celkové výměře 98,90 m 2 (kanceláře) Důvod: Důvodem předložení materiálu je žádost Okresního fotbalového svazu a Sportovní unie Českolipsko o nový nájem nebytových prostor od Popis pronajímané věci: Jedná se o prostory v ulici Žižkova 231, v II. NP o celkové výměře 98,9 m 2. kancelář ,20 m 2 kancelář ,90 m 2 kancelář ,40 m 2 kancelář ,20 m 2 kancelář ,50 m 2 kancelář ,70 m 2

12 Strana č. 12 / 13 WC ,00 m 2 Uvedené kanceláře jsou navzájem propojené a lze pronajímat pouze jako celek. Dosavadní užívání, schválené záměry: Uvedené prostory od roku 2009 užíval jako nájemce spolek Českolipska a Okresní fotbalový svaz byl podnájemcem uvedených prostor z důvodu, že neměl právní subjektivitu. V roce 2014 zažádal Spolek Českolipska o ukončení dohodou a následně Okresní fotbalový svaz (již získal právní subjektivitu) o nový nájem stále za stejné nájemné cca ,- Kč, kdy se uzavřela nová nájemní smlouva mezi městem a Okresním fotbalovým svazem. Následně v roce 2015 požádali uvedené spolky o společný pronájem, který Rada města dne schválila na dobu určitou od za roční cenu nájemného 9 996,-Kč. Vzhledem k tomu, že nájem končí , žádají o nový nájem již na dobu neurčitou. Ceny nájmu dle platného ceníku: prodejní prostory, kanceláře 1.063,-Kč/m 2 /rok soc. zařízení + chodby - 319,-Kč/m 2 /rok tj. roční nájemné dle ceníku ,- Kč Záměr zveřejněn doporučili schválit nový nájem nebytových prostor v Žižkově ulici čp. 231, o celkové výměře 98,9 m 2 s Okresním fotbalovým svazem, IČ: a Sportovní unií Českolipsko, IČ s účinností od na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou za účelem kanceláře, za sníženou cenu nájemného ve výši 9 996,- Kč za rok bez DPH + valorizace a služby. HLASOVÁNÍ: 11 pro 0 proti 0 zdrželo se 0 nehlasoval Úsek prodejů a pronájmů ORMI 15. Pozemek p. č. 5541/1 v k. ú. - žádosti o pronájem části pozemku o výměře do cca 233 m 2 za účelem zřízení zahrádky Důvod pronájmu: Důvodem projednání pronájmu pozemku jsou podané žádosti od těchto zájemců o stejnou část pozemku za účelem zřízení zahrádky, tj.: a) Ivana Ouřadová, bytem xxx, žádost ze dne o výměře cca 150 m 2 viz plánek č. 1 se zákresem požadované části b) Jindřich Bareš, bytem xxx, žádost ze dne o výměře cca 232,50 m 2 viz plánek č. 2 se zákresem požadované části Popis k pronájmu nemovité věci: Jedná se o část pozemku p. č. 5541/1 o výměře 150 m 2 nebo 233 m 2 z celkové výměry 3068 m 2 v k. ú. vedený v KN jako druh pozemku: orná půda, se způsobem ochrany: ZPF. Dosavadní užívání: předmětná část pozemku není užívána. Ocenění: Dle schválených cen bod 2) k nepodnikatelskému účelu, - zahrady u RD a ostatní, cena je ve výši 30,- Kč/m 2 /rok; - zahrádka (zahrádkářská kolonie), cena je ve výši 5,- Kč/m 2 /rok; Další skutečnosti: Jiné části tohoto pozemku jsou již z dřívějších let pronajaty za účelem zahrádky. Při pronájmu této části pozemku bude zcela uzavřen nyní volný prostor, kterým bylo možné projít z ulice Boženy Němcové do ulice Pod Holým vrchem.

13 Strana č. 13 / 13 Požadovaná část pozemku dle plánku č. 1 o výměře cca 150 m 2 zachová dostatečný volný prostor za stavbou (regulační stanice plynu) a bude navazovat na ostatní ploty v této řadě. Požadovaná část pozemku dle plánku č. 2 o výměře cca 233 m 2 je přímo navazující na stavbu a nebude zachován žádný volný prostor za stavbou (regulační stanice plynu). hlasovali o záměru pronajmout propachtovat část pozemku p. č. 5541/1 v k. ú. za účelem zahrádky a záměr nedoporučili z důvodu zachování průchodu. HLASOVÁNÍ: 0 pro 9 proti 2 zdrželi se 0 nehlasoval Příští jednání výboru se koná od 16:00 hod. v zasedací místnosti zastupitelstva města. dne Zapsala: Ing. Dagmar Švarcová tajemnice výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Ing. Jitka Volfová předsedkyně výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Rozdělovník: členové výboru pro pronájem a prodej nemovitostí

Zápis z 11. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 11. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 6 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Zbyněk Cincibus, Ing. Alexandra Píšková, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Bc. Iveta

Více

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 8 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Roman Málek, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Monika Rejnartová, Pavel Chochola, Libuše Horáková

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, JUDr. Jana Zejdová, Jaroslav Ulbrich, Otomar Němeček, Lucie Trnečková (do bodu 26), Jana

Více

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 27 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Jana Rychtaříková, Milan Lopušan, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková,

Více

Zápis z 20. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 20. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 38 Přítomni: Stanislav Svatoš, Luboš Špindler, Zbyněk Cincibus, Bc. Iveta Janatová, Ing. Alexandra Píšková, Milan Lopušan, Ing. Jitka Volfová, Lucie Trnečková, Omluveni: JUDr. Jana Zejdová,

Více

schválili upravený program bez pravidel pro uzavírání služebností. HLASOVÁNÍ: 7 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval

schválili upravený program bez pravidel pro uzavírání služebností. HLASOVÁNÍ: 7 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 5 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Jana Rychtaříková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Ing. Alexandra Píšková, Karel Škvarenina, Zbyněk Cincibus, Omluveni:

Více

Zápis z 26. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 26. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 9 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Lucie Trnečková, Pavel Chochola,

Více

Zápis z 32. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 32. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 13 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Pavel Chochola (do bodu 30), Monika Rejnartová

Více

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 12 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Ing.

Více

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013.

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013. Strana č. 1 / 11 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František

Více

Připomínám adresu pro vstup na internetové stránky: ftp://213.180.34.50

Připomínám adresu pro vstup na internetové stránky: ftp://213.180.34.50 nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Roman Hejna, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš

Více

Zápis z 1. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 1. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 13 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Roman Hejna, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš

Více

Zápis z 4. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 4. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Ing. Alexandra Píšková,

Více

Zápis z 25. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 25. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 13 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák (přítomen do 17:00 hod), Lucie

Více

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Roman Málek, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Monika Rejnartová (od bodu 16), Pavel Chochola, Libuše

Více

Zápis z 27. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 27. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 16 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (do bodu 20), Libuše Horáková, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Lucie Trnečková, Pavel Chochola, Miloslav

Více

Místopředsedkyně JUDr. Jana Zejdová zahájila zasedání a seznámila přítomné s jeho programem.

Místopředsedkyně JUDr. Jana Zejdová zahájila zasedání a seznámila přítomné s jeho programem. Strana č. 1 / 13 Přítomni: Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Eva Poláková, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, Roman Málek, JUDr. Jana Zejdová, František Nacházel, Jaroslav Ulbrich, Libuše

Více

TERMÍNY JEDNÁNÍ II. POLOLETÍ 2012 5. září, 3. října, 12. listopadu, 10. prosince - vždy od 16.00 hod. ZÁMĚRY

TERMÍNY JEDNÁNÍ II. POLOLETÍ 2012 5. září, 3. října, 12. listopadu, 10. prosince - vždy od 16.00 hod. ZÁMĚRY Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Monika Rejnartová, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Zuzana Šídlová (od bodu 6), Libuše Horáková, Jan Dvořák, Jiří Šubrt Omluveni: Lucie Trnečková,

Více

Zápis z 22. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 22. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 10 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (od bodu 6), Libuše Horáková, Jiří Šubrt, Jaroslav Ulbrich, Michal Vencovský, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová,

Více

Zápis z 10. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 10. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková,

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 4. 4. 2017 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více

Zápis z 21. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 21. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 11 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (od bodu 3), Libuše Horáková, Jiří Šubrt, Jaroslav Ulbrich, Michal Vencovský, Radka Širlová, Ing. Anna Kobosilová Omluveni:

Více

Zápis z 12. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 12. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková (do bodu 24), Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák (do bodu 24) František Nacházel, Tomáš Hudec (do bodu

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 22.8.2016 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více

Zápis ze 13. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis ze 13. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková, Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, Jan Dvořák, František Nacházel, Tomáš Hudec, Michal Vencovský, Jiří Šubrt, Petr Slavík, Libuše Horáková,

Více

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Přítomni: 8 členů: Ing. Karel Souček - předseda, Ing. arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová, Petr

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou projednány v poradním orgánu

Více

Zápis č. 8 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne

Zápis č. 8 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne Zápis č. 8 a usnesení z jednání Rady města Přerova ze dne 7.8.2019 Přítomni: Ing. Jan Slivka Mgr. Bc. Jarmila Ižová Martina Mazurová Ing. Lubomír Svoboda Ing. David Gerža Ing. arch. Jan Horký Nepřítomni:

Více

Jednání komise zahájil a řídil předseda komise pan Michal Fišer, MBA

Jednání komise zahájil a řídil předseda komise pan Michal Fišer, MBA Zápis č. 4/2015 ze 4. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 17. srpna 2015 v 17:00, v kanceláři č. 303 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: p. Michal

Více

Z Á P I S č. 1/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 12.01.2015

Z Á P I S č. 1/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 12.01.2015 Z Á P I S č. 1/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 12.01.2015 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Aleš Navrátil místopředseda Členové: Ing. Petra Dokládalová, Ing. Jiřina Frýbová,

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

Zápis z 23. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 23. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Radka Širlová Omluveni: Jan

Více

Místo jednání: zasedací místnost ve III.. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary

Místo jednání: zasedací místnost ve III.. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary Z Á P I S z 6. jednání Komise pro hospodaření s majetkem města, likvidační a škodní, bytové komise konané dne 26. června 2017 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 27. září 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

U S N E S E N Í. 64. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 64. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 064/13/Pa U S N E S E N Í 64. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 1. 10. 2013 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 2353/64 2370/64 Rozdělovník - členové

Více

Zápis ze 17. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis ze 17. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, František Nacházel, Radka Širlová, JUDr. Jana Zejdová, Zuzana Šídlová Omluveni: Libuše Horáková, Lucie Trnečková, Jan

Více

Město Broumov určeno Radě města č.: 4

Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Majetkové záležitosti k jednání dne: 22.12.2010 předkladatel SMM Ing. Marie Mikulenková projednáno MK dne: 6.12.2010 předloženo RM dne: 17.12.2010 Komentář: 1) Žádost

Více

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 078/14/Pa U S N E S E N Í 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 29. 4. 2014 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 2807/78 2834/78 Rozdělovník - členové

Více

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul.

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 877/2016/OP dne 12.12.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Nabytí pozemku - schválení A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Jamská, ZR 1 5338

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2794/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 1. února 2016 Zápis

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45 KONANÉ DNE 21. 3. 2017 od 16.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Ing. Kateřina Halaštová - přítomna

Více

Program jednání: 1. Kontrola plnění usnesení 2. ORŽP 2.1 Smlouva o dílo na akci Úprava bývalého hřbitova na Fukově

Program jednání: 1. Kontrola plnění usnesení 2. ORŽP 2.1 Smlouva o dílo na akci Úprava bývalého hřbitova na Fukově Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.10.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče, vedoucí

Více

Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města

Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města Datum: 14.03.2018 Účast: členové KRMM dle prezenční listiny - komise je usnášeníschopná (přítomni 4 členové ze 7 členů) Omluveni: Mgr. Marek Školoud,

Více

Zápis č. 42. z jednání Komise pro projednávání záměrů. v majetkových záležitostech Rady města Přerova. konaném dne

Zápis č. 42. z jednání Komise pro projednávání záměrů. v majetkových záležitostech Rady města Přerova. konaném dne 1 Zápis č. 42 z jednání Komise pro projednávání záměrů v majetkových záležitostech Rady města Přerova konaném dne 18.6.2014 Přítomni: Čestmír Hlavinka Pavel Friedrich Libor Kanis Břetislav Passinger Dana

Více

Zápis z 37. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 37. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Eva Poláková, Pavel Chochola, Monika Rejnartová (do 17 hod), Lucie Trnečková, Roman Málek, JUDr. Jana Zejdová, František

Více

Program jednání byl schválen 8 přítomnými členy komise.

Program jednání byl schválen 8 přítomnými členy komise. Zápis č. 22 z 22. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 13. března 2018 v 16,30 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing.

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 16872018/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

Hosté Pavel Košutek náměstek primátora Mgr. et Mgr. Andrea Kafková Ing. Eva Pospíšilíková Dagmar Navrátilová Jana Kupková, DiS Mgr.

Hosté Pavel Košutek náměstek primátora Mgr. et Mgr. Andrea Kafková Ing. Eva Pospíšilíková Dagmar Navrátilová Jana Kupková, DiS Mgr. Zápis č. 4 z jednání Komise pro projednávání záměrů v majetkoprávních záležitostech a hospodaření s obecními byty Rady města ze dne 25. 3. 2015 Přítomni: Karel Bořuta Omluveni: Bc. Tomáš Navrátil Mgr.

Více

U S N E S E N Í. 72. schůze Rady města Krnova, konané dne ve 13:00 hod., v zasedací místnosti MěÚ Krnov. čísl. usn.

U S N E S E N Í. 72. schůze Rady města Krnova, konané dne ve 13:00 hod., v zasedací místnosti MěÚ Krnov. čísl. usn. KRNOMK-40598/2018smid Rada města KRNOVA SM 072/18/Sm U S N E S E N Í 72. schůze Rady města Krnova, konané dne 30. 5. 2018 ve 13:00 hod., v zasedací místnosti MěÚ Krnov čísl. usn. 3210/72-3247/72 Rozdělovník

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Ing. Jan Červenka, p. Michal Fišer, p. Radomír Nepil, p. Tomáš Průša, p. Jiří Toušek, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp

Ing. Jan Červenka, p. Michal Fišer, p. Radomír Nepil, p. Tomáš Průša, p. Jiří Toušek, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp Zápis č. 14 z 14. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 4. ledna 2017 v 16,00 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing. Jan

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Přítomní zastupitelé schválili rozšíření

Více

Program: STANOVENÍ TERMÍNŮ JEDNÁNÍ NA ROK 2014 ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

Program: STANOVENÍ TERMÍNŮ JEDNÁNÍ NA ROK 2014 ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 12 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František Nacházel, Libuše Horáková,

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 59. schůzi 09.11.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis č. 4 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne

Zápis č. 4 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne Zápis č. 4 a usnesení z jednání Rady města Přerova ze dne 3.4.2019 Přítomni: Ing. Jan Slivka Mgr.Bc. Jarmila Ižová Martina Mazurová Martina Rejnohová Ing. Lubomír Svoboda Ing. David Gerža Ing. arch. Jan

Více

Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/ dne 5. září 2018

Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/ dne 5. září 2018 Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/2014-2018 dne 5. září 2018 Rada města Sedlčany na tomto zasedání přijala soubor celkem 24 specifických usnesení, a to

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 4. prosince 2017

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 4. prosince 2017 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 4. prosince 2017 R 822/17 R 823/17 R 824/17 R 825/17 R 826/17 Schválení programu jednání rady města schvaluje program dnešního jednání v upraveném znění. Odpovídá:

Více

Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města

Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města Datum: 11.04.2018 Účast: členové KRMM dle prezenční listiny - komise je usnášeníschopná (přítomno 5 členů ze 7 členů) Omluveni: Ing. Jiří Hacaperka, Karel

Více

Výpis usnesení z 22. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 22. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2018/22/741 RM schvaluje program 22. schůze RM. 2018/22/742 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2018/21/738 do 14. 11. 2018. RM schvaluje záměr pachtu části

Více

Výpis usnesení ze 17. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení ze 17. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2019/17/546 RM schvaluje program 17. schůze RM. 2019/17/547 RM schvaluje záměr pachtu pozemku parcelní číslo 845/1 zahrada o výměře 1 045 m2 v obci Štětí, katastrální území

Více

2. září 2019 pod č. 370/19. (příloha č. 1)

2. září 2019 pod č. 370/19. (příloha č. 1) Odbor rozvoje města, oddělení majetkové 3 Pro jednání zastupitelstva města dne: 11. září 2019 Zpracoval: odbor rozvoje města, oddělení majetkové Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města Majetkoprávní

Více

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy veřejné zeleně podalo podnět k vypořádání p.p.č. 946/2 v k.ú. Jablonecké Paseky, která je oplocena a užívána

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov

Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í z 18. mimořádného jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 7. 9. 2018 od 7.00 hodin v zasedací místnosti (II. patro) ÚMO Střekov

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 R 516/13 R 517/13 Finanční dar neuvolněnému členu zastupitelstva a) schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši 20.000 Kč panu Bc. Josefu Pavinskému

Více

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/24/752 RM schvaluje program 24. schůze RM. 2016/24/753 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2015/9/251 do 31. 5. 2017. RM pověřuje ke dni 16. 12. 2016

Více

USNESENÍ ze 14. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. května 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 14. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. května 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 14. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. května 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/14/2019 Schválení programu 14. schůze Rady města Uničova

Více

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne:

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne: Město Broumov určeno Radě města č. 51 Majetkové záležitosti k jednání: 15.08.2016 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno Mgr.Špůr, starosta 08.08.2016,12.08.2016 předloženo RM dne: 10.08.2016

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Zápis. z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 19. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, p. Jeník, MUDr. Forstová, MUDr. Blažek, p. Fořt p. Brom - tajemník MěÚ, JUDr.

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 05.02.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 13. 12. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15.43 hod v Hospůdce Pod Květnicí. Přítomno: 7 členů, MK je usnášeníschopná.

Více

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 028/12/Pa U S N E S E N Í 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1010/28-1035/28 Rozdělovník - členové

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov

Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í z 20. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 2. 10. 2018 od 13.00 hodin v zasedací místnosti (II. patro) ÚMO Střekov Projednané

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

Důvodová zpráva. žadatel kupní cena celkem cena/m 2 body pořadí 1. ASTRON studio CZ, a.s ,- Kč 410,- Kč paní M. Ž.

Důvodová zpráva. žadatel kupní cena celkem cena/m 2 body pořadí 1. ASTRON studio CZ, a.s ,- Kč 410,- Kč paní M. Ž. Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 1191 o výměře 262 m 2 v k.ú. Mšeno nad Nisou Statutární město Jablonec nad Nisou nabylo v lednu 2016 smlouvou o bezúplatném převodu č. 963-2015-OE/OMP bez omezujících

Více

Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města

Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města Datum: 02.11.2016 Účast: členové KRMM dle prezenční listiny - komise je usnášeníschopná (přítomno 4 členové ze 7 členů) Omluveni: Mgr. Marek Školoud,

Více

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově UR01/39/2016 Schválení programu 39. schůze Rady města Uničova program 39.

Více

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 245/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 17. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

4.0. Pracovní materiál č. MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY I. VYHLÁŠENÍ ZÁMĚRU PRODEJE POZEMKŮ

4.0. Pracovní materiál č. MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY I. VYHLÁŠENÍ ZÁMĚRU PRODEJE POZEMKŮ Pracovní materiál č. 4.0. MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY Pracovní materiál pro 33. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 11.04.2018 Zpracovala: Ivana Šůsová, referentka HIO MěÚ Předkládá: Bc. Karel Lukeš, starosta

Více

Usnesení z 13. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v malé zasedací místnost MěÚ Benešov n.pl.

Usnesení z 13. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v malé zasedací místnost MěÚ Benešov n.pl. Usnesení z 13. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 02.09.2009 od 15.00 hodin v malé zasedací místnost MěÚ Benešov n.pl. RaM po projednání schválila: Usnesení č. 286/09: RaM schválila program jednání

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

USNESENÍ z 57. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne (č. usnesení 756/ /2016)

USNESENÍ z 57. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne (č. usnesení 756/ /2016) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 57. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 17. 10. 2016 (č. usnesení 756/2016-766/2016) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO Majetkový odbor MMB

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO Majetkový odbor MMB STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO Majetkový odbor MMB Záměr obce prodat, směnit, darovat, pronajmout, propachtovat nebo vypůjčit hmotnou nemovitou věc nebo právo stavby anebo je přenechat jako výprosu a záměr obce

Více

MĚSTO CHEB KOMISE MAJETKOPRÁVNÍ, BYTOVÁ A DISLOKAČNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE MAJETKOPRÁVNÍ, BYTOVÁ A DISLOKAČNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 74937/2015 07.09.2015 Zápis a usnesení z 14. schůze komise majetkoprávní, bytové a dislokační Datum a hodina zahájení schůze: 07.09.2015 ve 13.00 hodin Místo konání schůze:

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 04.04.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více