TEPELNÁ ČERPADLA ŘADA AS VZDUCH / VODA AEROGOR ECO INVERTER ALL-IN-ONE AEROGOR ECO INVERTER AEROGOR POWER EVI INVERTER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TEPELNÁ ČERPADLA ŘADA AS VZDUCH / VODA AEROGOR ECO INVERTER ALL-IN-ONE AEROGOR ECO INVERTER AEROGOR POWER EVI INVERTER"

Transkript

1 TEPELNÁ ČERPDL ŘD S VZDUCH / VOD EROGOR ECO INVERTER LL-IN-ONE EROGOR ECO INVERTER EROGOR POWER EVI INVERTER VYNIKJÍCÍ VÝKON Topení Chlazení Ohřev vody VÝJIMEČNÉ PŘEDNOSTI Wi-Fi modul ovládání velkým dotykovým displejem DOTYKOVÝ DISPLEJ V ČESKÉM JZYCE VYSOKÁ EFEKTIVIT LL-IN-ONE SMLTOVNÁ NÁDRŽ N TUV (230 l) V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte na adrese: info@engee.cz

2 2 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPDL EROGOR CHRKTERISTICKÉ VLSTNOSTI Nová tepelná čerpadla řady S mají nový design, větší dotykový displej, ovládání přes internet a nový model LL-IN-ONE. Nově upravená řada má hezký design a zaručuje snadnější montáž. Větší dotykový displej (7 ) poskytuje lepší přehled a efektivní ovládání tepelného čerpadla. EROGOR LL-IN-ONE ECO INVERTER je volně stojící jednotka se zabudovanou vysoce kvalitní smaltovanou nádrží na teplou vodu. Tato řada invertorových technologií zároveň poskytuje vysokou účinnost, ekologické a nákladově efektivní vytápění, chlazení a ohřev užitkové vody. Chytrá funkce ++ R410 Tichý provoz Pokročilá funkce topné křivky umožňuje provoz v závislosti na počasí. Efektivní provoz s vysokým koeficientem výkonu vynikající hodnota SCOP. R410 patří mezi chladicí plyny nejšetrnější k životnímu prostředí, není škodlivý pro ozónovou vrstvu. Nízká hlučnost venkovní jednotky díky axiálnímu ventilátoru a jednotce kompresoru s regulovanou provozní frekvencí. -25 C Dotykový displej Provoz při teplotě prostředí až do -25 C Provoz s nízkou/vysokou teplotou Wi-Fi Řídicí jednotka se snadnou obsluhou. Systém úspěšně funguje až do teploty prostředí -25 C. Je vhodný jak pro podlahové vytápění, tak pro systém vytápění pomocí radiátorů (s vyššími požadavky na ohřev vody až do teploty 55 C). Vestavěný Wi-Fi modul umožňuje snadnější ovládání tepelného čerpadla, a tím současně i vyšší úsporu. Funkce nti-legionella Vestavěný elektrický ohřívač zabraňuje tvorbě bakterie legionella automatickým týdenním ohřevem užitkové vody na 65 C.

3 ENERGETICKÝ ŠTÍTEK ERP POSKYTUJE JSNÝ PŘEHLED O ÚROVNI ÚČINNOSTI ENERGIE TEPELNÝCH ČERPDEL JEJICH HLVNÍCH VLSTNOSTECH TEPELNÁ ČERPDL EROGOR 3 Nový předpis EU (platný od září 2015) Očekává se, že spojený účinek nového předpisu EU a předpisu Komise (EU) č. 813/2013 ze dne 2. srpna 2013 realizujícího směrnici 2009/125/ES Evropského parlamentu a Rady EU, pokud se týká požadavků na ekologické provedení tepelných čerpadel pro prostorové vytápění, bude znamenat odhadované roční úspory energie přibližně PJ (asi 45 Mtoe), což odpovídá emisím přibližně 110 Mt CO2 ve srovnání se stavem, kdyby nebyla podniknuta žádná opatření. Vysvětlení štítku ErP tepelných čerpadel pro vytápění Systém hodnocení tepelných čerpadel pro vytápění je klasifikuje do devíti kategorií účinnosti. Nejlepší kategorie energetické účinnosti se označuje ++. Kategorie G označuje spotřebiče s výrazně horšími hodnotami. Kategorie energetické účinnosti tepelných čerpadel pro prostorové vytápění jsou založeny na sezonním koeficientu výkonu (SCOP). Ten v první řadě závisí na klimatické oblasti a v druhé řadě na potenciálním systému vytápění. Evropa je pro tento účel rozdělena na tři klimatické oblasti. Pokud se týká systémů s radiátory a podlahového vytápění, na energetických štítcích jsou uvedeny různé průtokové teploty a možné kategorie energetické účinnosti. Třída energetické účinnosti Vhodná pro systémy vytápění (radiátory) o střední/vysoké teplotě. Úroveň hluku vnitřní jednotky Hladina akustického výkonu (LW) znamená úroveň hluku třídy vnitřní/venkovní jednotky tepelného čerpadla vyjádřenou v db. Třída energetické účinnosti Pro systémy vytápění s nízkou teplotou (podlahové topení). Úroveň hluku venkovní jednotky tepelného čerpadla. Tepelná čerpadla Gorenje dosahují nejvyšší úrovně energetické účinnosti a jsou klasifikována v energetické třídě ++. Klimatické zóny Standardní podmínky hodnocení znamenají provozní podmínky tepelných čerpadel za průměrných klimatických podmínek pro stanovení jmenovitého tepelného výkonu, sezonního koeficientu COP (SCOP) a účinnosti energie pro ohřev vody. Topná sezóna znamená soubor provozních podmínek pro průměrné, chladnější a teplejší klimatické podmínky, které popisují každou kombinaci venkovních teplot a počet hodin, kdy se tyto teploty vyskytují za sezónu.

4 4 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR SMRT REGULCE S DOTYKOVÝM OVLÁDCÍM PNELEM Řada S má větší (7 ) a přehlednější dotykový displej. Moderní řídicí jednotka umožňuje nejen regulaci provozu tepelného čerpadla, ale také některé další speciální funkce: INTELIGENTNÍ ELEKTRONICKÁ ŘÍDICÍ JEDNOTK + KOMPRESOR S PROMĚNNOU RYCHLOSÍ Tepelný výkon / ztráta tepla [kw] 7,00 6,00 5,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 0,00 Sezonska Regulace ogrevalna podle počasí krivulja Vremensko Sezónní topná vodeno křivka delovanje Okolní teplota [ C] 7,00 6,00 4,00 3,00 2,00 1,00 0,00 Porovnávací dům: Nová nízkoenergetická budova Topná plocha: 170 m 2 Tepelné ztráty: 36 W/m 2 Celkové požadavky na vytápění při -15 C: 6,5 kw LEGEND: Vytápěcí kapacita invertoru erogor ECO (kw) Vstup elektrického výkonu invertoru erogor ECO (kw) Požadavky na vytápění (kw) Popis funkce topné křivky: Topná křivka vytváří nastavený bod teploty průtoku, který se používá pro udržování určité teploty průtoku podle panujících povětrnostních podmínek. Topnou křivku lze upravovat prostřednictvím řady nastavení a slaďovat tak tepelný výkon a teplotu místnosti podle individuálních potřeb.

5 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR 5 REGULCE PODPORUJE DV NEZÁVYSLÉ TOPNÉ OKRUHY (HC) / CHLDÍCÍ OKRUHY (CC) REGULCE HC / CC * 2 x smíšený HC + 2 x smíšený CC 2 x přímý HC + 2 x přímý CC 1 x přímý HC + 1 x smíšený HC + 1 x přímý CC + 1 x smíšený HC * je možno více kombinací NSTVITELNÁ TOPNÁ KŘIVK S 5 NSTVITELNÝMI BODY Topná křivka závisí na charakteristikách vytápěné budovy a je jedinou zárukou toho, že tepelné čerpadlo bude vždy ohřívat vodu na nejnižší přijatelnou teplotu bez ohledu na venkovní teplotu. Koncový uživatel může velmi snadno měnit nebo přizpůsobovat 5 různých nastavitelných bodů topné křivky. Nejdůležitější jsou body C a D (teplota venkovního prostředí -5 C až 5 C). Topná křivka se dá snadno přizpůsobit požadavkům zákazníků a tepelným ztrátám budovy. Topná křivka s 5 nastavitelnými body REŽIM VYTÁPĚNÍ RDIÁTORY Topná křivka s 5 nastavitelnými body REŽIM PODLHOVÉHO VYTÁPĚNÍ Teplota vody na výstupu z tepelného čerpadla [ C] C 48 C 44 C C Venkovní teplota [ C] 30 C Teplota vody na výstupu z tepelného čerpadla [ C] C 35 C C 0 Venkovní teplota [ C] 27 C 22 C SYSTÉM VYTÁPĚNÍ RDIÁTORY Venkovní teplota Teplota vody na výstupu z tepelného čerpadla SYSTÉM PODLHOVÉHO VYTÁPĚNÍ Venkovní teplota Teplota vody na výstupu z tepelného čerpadla -25 C B -15 C C -5 C D 5 C E 20 C

6 6 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR UTOMTICKÝ PROVOZ TOPENÍ/CHLZENÍ/TUV Tepelné čerpadlo může pracovat ve 3 různých režimech: Topení / Chlazení / TUV. Inteligentní řídicí jednotka umožňuje automatické přepínání mezi: režimem vytápění a chlazení režimem vytápění a TUV režimem chlazení a TUV FUNKCE SLEEP (SPÁNEK) TICHÝ PROVOZNÍ REŽIM V tomto režimu tepelné čerpadlo upravuje výstupní teplotu vody nebo teplotu místnosti tak, aby se ušetřila energie, a snižuje hluk provozu snižováním pracovní rychlosti kompresoru a motoru ventilátoru pro zajištění optimálního komfortu při spánku. SNÍŽENÝ NSTVENÝ BOD REŽIM DOVOLENÁ Sériový integrovaný režim Dovolená umožňuje uživatelům nastavit systém tak, aby mezi naprogramovanou počáteční a koncovou dobou pracoval při minimalizovaných nastaveních pro dobu dovolené. Na konci dovolené se systém přepne zpět do normálního režimu, aby uživatelé byli po návratu přivítáni správnou teplotou topení a teplou užitkovou vodou. FUNKCE KOMPENZCE TEPLOTY MÍSTNOSTI Když se využívá funkce regulace teploty vody, uživatelé mohou ještě připojit snímač teploty místnosti (dodávaný sériově), aby se inteligentní řídicí jednotce umožnilo automatické nastavování výstupní teploty vody na základě rozdílu mezi požadovanou teplotou místnosti a skutečnou naměřenou teplotou místnosti. +30 C +20 C +10 C 0 C -10 C -20 C -25 C FUNKCE ZÁSOBY TUV Tato funkce umožňuje nastavení doby režimu TUV na 7 dnů v týdnu a 365 dnů v roce. Například: tepelné čerpadlo ohřívá užitkovou teplou vodu v ranní době mezi , a potom odpoledne/večer mezi Umožňuje úsporu energie a nižší náklady na roční úrovni.

7 /2013 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR 7 TEPELNÁ ČERPDL VZDUCH/VOD EROGOR LL-IN-ONE ECO INVERTER DĚLENÉ SYSTÉMY Tepelné čerpadlo vzduch/voda představuje ekologický a energeticky úsporný způsob vytápění vaší domácnosti a ohřevu užitkové vody. LL-IN-ONE invertor od Gorenje je nové moderní tepelné čerpadlo s významnými technologickými přednostmi. LL-IN-ONE je volně stojící vnitřní jednotka s vestavěnou vysoce kvalitní nádrží na teplou vodu o objemu 230 litrů. Vnitřní jednotka má vestavěný zásobník na teplou vodu, třícestný spínací ventil, přídavný elektrický ohřívač užitkové vody a bezpečnostní nastavení. Instalace je snadnější a vyžaduje menší prostor. Vestavěný elektrický ohřívač slouží jako ochrana proti bakterii legionella. erogor ECO Inverter 10 S (LL-IN-ONE) Energetická třída: ++ SCOP 35 C = 3,83 Topný výkon (min./max.)*: 4,57/10,67 kw Příkon (min./max.)*: 0,92/3,03 kw COP (7/W35) (max.): 5,05 Smaltovaná nádrž na teplou užitkovou vodu: 230 l Délka propojení mezi vnitřní a venkovní jednotkou: max. 12 m Rozměry vnitřní jednotky: 600 x 1862 x 750 mm * Za podmínek 7/W35. LL-IN-ONE erogor ECO Inverter 10 S 55 C 35 C B C D E F G 45 6,3 kw 6,3 kw 58

8 / TEPELNÁ ČERPDL EROGOR TEPELNÁ ČERPDL VZDUCH/VOD EROGOR ECO / POWER EVI INVERTER DĚLENÉ SYSTÉMY erogor ECO Inverter 10 S Energetická třída: ++ SCOP 35 C = 3,83 Topný výkon (min./max.)*: 4,57/10,67 kw Příkon (min./max.)*: 0,92/3,03 kw COP (7/W35) (max.): 5,05 Délka propojení mezi vnitřní a venkovní jednotkou: max. 12 m B C D E F G erogor ECO Inverter 10 S 55 C 35 C 6,3 6,3 kw kw /2013 * Za podmínek 7/W35. erogor ECO Inverter 13 S Energetická třída: ++ SCOP 35 C = 4,08 Topný výkon (min./max.)*: 4,15/12,20 kw Příkon (min./max.)*: 0,85/2,99 kw COP (7/W35) (max.): 5,14 Délka propojení mezi vnitřní a venkovní jednotkou: max. 15 m B C D E F G erogor ECO Inverter 13 S 55 C 35 C 7,5 7,5 kw kw * Za podmínek 7/W35.

9 /2013 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR 9 TEPELNÁ ČERPDL VZDUCH/VOD EROGOR ECO / POWER EVI INVERTER DĚLENÉ SYSTÉMY erogor POWER EVI Inverter 15 S Technologie EVI Energetická třída: + SCOP 35 C = 3,46 Topný výkon (min./max.)*: 5,96/14,50 kw Příkon (min./max.)*: 1,44/3,44 kw COP (7/W35) (max.): 4,46 Délka propojení mezi vnitřní a venkovní jednotkou: max. 15 m B C D E F G 68 erogor Power EVI Inverter 15 S 55 C 35 C kw kw * Za podmínek 7/W35. erogor POWER EVI Inverter 18 S Technologie EVI Energetická třída: + SCOP 35 C = 3,42 Topný výkon (min./max.)*: 8,20/18,00 kw Příkon (min./max.)*: 1,85/4,60 kw COP (7/W35) (max.): 4,43 Délka propojení mezi vnitřní a venkovní jednotkou: max. 18 m B C D E F G erogor POWER EVI Inverter 18 S 55 C 35 C 13,5 13,5 kw kw /2013 * Za podmínek 7/W35.

10 10 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR HLVNÍ KOMPONENTY VNITŘNÍ JEDNOTKY TEPELNÉ ČERPDLO EROGOR ECO INVERTER 10 S / 13 S EROGOR POWER EVI INVERTER 15 S / 18 S Vnitřní Hydrobox obsahuje komponenty, které umožňují jednoduchou instalaci, a tím i nižší investiční náklady. Deskový výměník tepla Oběhové čerpadlo energetické třídy (Grundfos UPM GEO ) Dotykový displej (7 ) ovládacího panelu Elektrokotel 6 kw (2stupňový) Přívod/zpátečka na vodu napojení G1 Rozměry konektorů chladicího potrubí: POWER EVI INV 15 S / 18 S (3/8-3/4 ) ECO INV 13 S (3/8-5/8 ) ECO INV 10 S (3/8-1/2 )

11 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR 11 PROVOZNÍ ROZSH TEPELNÉHO ČERPDL EROGOR ECO INVERTER 10 S / 13 S Kompresor DC Inverter je optimálním řešením pro využití na nízké a střední teploty. Omezení na režim ECO umožňuje úspory energie během léta a také chrání pracovní plášť nejdůležitější části tepelného čerpadla - kompresoru PROVOZNÍ ROZSH TEPELNÉHO ČERPDL: erogor ECO Inverter 10 S / 13 S Teplota vody na výstupu z tepelného čerpadla C] ECO Venkovní teplota [ C] PROVOZNÍ ROZSH TEPELNÉHO ČERPDL EROGOR POWER EVI INVERTER 15 S / 18 S Speciální EVI INVERTER kompresor umožňuje provozní režim s vysokou teplotou za velmi nízkých venkovních teplot PROVOZNÍ ROZSH TEPELNÉHO ČERPDL: erogor POWER EVI Inverter 15 S / 18 S Teplota vody na výstupu z tepelného čerpadla C] EVI ECO Režim ECO : Snížená teplota vody pro úsporu energie v letním období. Funkce EVI: Venkovní teplota [ C] Umožňuje režim vysoké teploty při velmi nízkých okolních teplotách.

12 12 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR TECHNICKÉ SPECIFIKCE MODEL Jednotka erogor ECO Inverter 10 S (LL-IN-ONE) erogor ECO Inverter 10 S erogor ECO Inverter 13 S Energetická třída SCOP 35 C (podlahové vytápění) EN ,83 3,83 4,08 VYTÁPĚNÍ (7/W35) Topný výkon* kw 4,57 10,67 4,57 10,67 4,15-12,20 COP max - koeficient výkonu* 5,05 5,05 5,14 Příkon* kw 0,92 3,03 0,92 3,03 0,85-2,99 Max. teplota topné vody C Provozní rozsah tepelného čerpadla vytápění (venkovní teplota) C -25 do do do +45 NÁDRŽ N TUV Typ / objem Smaltovaná / 230 l / / CHLZENÍ (35/W7) Chladící výkon** kw 2,60 8,00 2,60 8,00 2,34 7,91 EER max - poměr energetické účinnosti** 3,22 3,22 3,03 Min. teplota chladicí vody C Provozní rozsah tepelného čerpadla chlazení (venkovní teplota) C 0 do do do +65 POŽDVKY N NPÁJENÍ Napětí V/Hz/f /50/ /50/ /50/1 Pojistka pro tepelné čerpadlo /typ 1 X 1f/20/C 1 X 1f/20/C 1 X 1f/20/C Pojistka pro elektrokotel /typ 2 X 1f/16/C 3 X 1f/10/C 3 X 1f/10/C Pojistka pro topnou tyč v bojleru /typ 1 x 1f/10/C CHLDICÍ OKRUH Typ / hmotnost chladiva / R410 / 1,90 kg R410 / 1,90 kg R410 / 3,00 kg Typ propojení mezi vnitřní a venkovní jednotkou chladivové chladivové chladivové Rozměry konektorů chladicího potrubí kapalina - plyn 3/8-1/2 3/8-1/2 3/8-5/8 OVLDČ Typ ovladače LCD dotyková obrazovka LCD dotyková obrazovka LCD dotyková obrazovka Velikost LCD Funkce ovladače 2x smíšený topný okruh 2x smíšený chladící okruh + ohřev TUV 2x smíšený topný okruh 2x smíšený chladící okruh + ohřev TUV 2x smíšený topný okruh 2x smíšený chladící okruh + ohřev TUV Modul Wi-Fi integrovaný sériově integrovaný sériově integrovaný sériově KUSTICKÝ VÝKON TLK kustický výkon Lw vnitřní jednotka db() kustický výkon Lw venkovní jednotka*** db() HLDIN KUSTICKÉHO TLKU DLE VZDÁLENOSTI Vnitřní jednotka - 1 m db() Venkovní jednotka - 1 m db() Venkovní jednotka - 5 m db() Venkovní jednotka - 10 m db() Venkovní jednotka - 15 m db() ROZMĚRY Vnitřní jednotka (š x v x h) mm 600 x 1862 x x 932 x 303, x 932 x 303,50 Venkovní jednotka (š x v x h) mm 1056,50 x 765 x ,50 x 765 x x 1195 x 460 HMOTNOST Vnitřní jednotka / venkovní jednotka kg 190 / / / 113 SÉRIOVĚ DODÁVNÉ KOMPONENTY Elektrokotel kw/f 6 kw (3f / 2 stupně) 6 kw (3f / 2 stupně) 6 kw (3f / 2 stupně) Oběhové čerpadlo na vodu energetické třídy typ Grundfos UPM GEO Grundfos UPM GEO Grundfos UPM GEO Senzor teploty dodávaný sériově dodávaný sériově dodávaný sériově 3cestný ventil součástí dodávky součástí dodávky součástí dodávky (*) Měřeno dle standardu EN Podmínky vytápění: vstupní / výstupní teplota vody 30 C / 35 C, venkovní teplota DB/WB 7 C / 6 C. (**) Měřeno dle standardu EN Podmínky chlazení: vstupní / výstupní teplota vody 12 C / 7 C a venkovní teplota 35 C. (***) Měřeno dle standardu EN

13 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR 13 MODEL Jednotka erogor POWER EVI Inverter 15 S erogor POWER EVI Inverter 18 S Energetická třída + + SCOP 35 C (podlahové vytápění) EN ,46 3,42 HETING MODE (7/W35) Topný výkon* kw 5,96-14,50 8,20-18,00 COP max - koeficient výkonu* 4,46 4,43 Příkon* kw 1,44-3,44 1,85-4,60 Max. teplota topné vody C Provozní rozsah tepelného čerpadla vytápění (venkovní teplota) C -25 to to +45 NÁDRŽ N TUV Typ / objem / / CHLZENÍ (35/W7) Chladící výkon** kw 5,56-10,00 6,4-15,10 EER max - poměr energetické účinnosti** 3,52 2,92 Min. teplota chladicí vody C 7 7 Provozní rozsah tepelného čerpadla chlazení (venkovní teplota) C 0 to to +65 POŽDVKY N NPÁJENÍ Napětí V/Hz/f /50/ /50/3 Pojistka pro tepelné čerpadlo /typ 1 x 3f/16/C 1 x 3f/16/C Pojistka pro elektrokotel /typ 3 x 1f/10/C 3 x 1f/10/C Pojistka pro topnou tyč v bojleru /typ CHLDICÍ OKRUH Typ / hmotnost chladiva / R410 / 6,20 kg R410 / 6,60 kg Typ propojení mezi vnitřní a venkovní jednotkou chladivové chladivové Rozměry konektorů chladicího potrubí kapalina - plyn 3/8-3/4 3/8-3/4 OVLDČ Typ ovladače LCD dotyková obrazovka LCD dotyková obrazovka Velikost LCD 7 7 Funkce ovladače 2x smíšený topný okruh 2x smíšený chladící okruh + ohřev TUV 2x smíšený topný okruh 2x smíšený chladící okruh + ohřev TUV Modul Wi-Fi Serial Integrated Serial Integrated KUSTICKÝ VÝKON TLK kustický výkon Lw vnitřní jednotka db() kustický výkon Lw venkovní jednotka*** db() HLDIN KUSTICKÉHO TLKU DLE VZDÁLENOSTI Vnitřní jednotka - 1 m db() Venkovní jednotka - 1 m db() Venkovní jednotka - 5 m db() Venkovní jednotka - 10 m db() Venkovní jednotka - 15 m db() ROZMĚRY Vnitřní jednotka (š x v x h) mm 512 x 932 x 303, x 932 x 303,50 Venkovní jednotka (š x v x h) mm 1241 x 1195 x x 1294 x 460 HMOTNOST Vnitřní jednotka / venkovní jednotka kg 50 / / 180 SÉRIOVĚ DODÁVNÉ KOMPONENTY Elektrokotel kw/f 6 kw (3f / 2 stupně) 6 kw (3f / 2 stupně) Oběhové čerpadlo na vodu energetické třídy typ Grundfos UPM GEO Grundfos UPMXL GEO Senzor teploty dodávaný sériově dodávaný sériově 3cestný ventil součástí dodávky součástí dodávky (*) Měřeno dle standardu EN Podmínky vytápění: vstupní / výstupní teplota vody 30 C / 35 C, venkovní teplota DB/WB 7 C / 6 C. (**) Měřeno dle standardu EN Podmínky chlazení: vstupní / výstupní teplota vody 12 C / 7 C a venkovní teplota 35 C. (***) Měřeno dle standardu EN

14 14 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR PŘÍKLD VYTÁPĚCÍHO SYSTÉMU TEPELNÉ ČERPDLO EROGOR ECO / POWER EVI INVERTER HJ VJ TUV VJ venkovní jednotka (zachycující tepelnou energii z venkovního vzduchu) HJ hydraulická jednotka (výroba tepla) TUV nádrž na teplou užitkovou vodu Tichý axiální ventilátor čerpá velká množství vzduchu pro vytváření užitečné tepelné energie v chladicím cyklu tepelného čerpadla. Tepelné čerpadlo s invertorem erogor ECO vytváří pouze tolik tepla, kolik je systémem vytápění vyžadováno. Vnitřní jednotka Hydrobox provádí přesměrování tepla do topných okruhů, do nádrže teplé užitkové vody. Regulace tepelného čerpadla závisí na počasí. REŽIM VYTÁPĚNÍ TEPLÁ UŽITKOVÁ VOD KTIVNÍ CHLZENÍ

15 TEPELNÁ ČERPDL EROGOR 15 SCHÉM SYSTÉMU VYTÁPĚNÍ EROGOR ECO / POWER EVI INVERTER Vnitřní jednotka Venkovní jednotka P0 DV Vyrovnávací nádrž MV1 P1 Radiátor Radiátor FCU Nádrž TUV Teplá voda FCU MV2 P2 Studená voda Podlahové topení LEGEND: Vnitřní jednotka TUV Nádrž na teplou užitkovou vodu (bojler) Venkovní jednotka P0 MV1 Směšovací ventil 1 pro radiátory a konvektory MV2 Směšovací ventil 2 pro podlahové vytápění DV DV 3cestný spínací ventil pro systém vytápění a nádrž na TUV P0 Oběhové čerpadlo pro nádrž na TUV a podlahové vytápění Nádrž TUV Teplá voda P1 P2 Oběhové čerpadlo pro radiátory a konvektory Oběhové čerpadlo pro podlahové vytápění Studená voda Podlahové topení

16 engee ekobalance s.r.o. výhradní zastoupení tepelných čerpadel GORENJE pro ČR U Stadionu 270 CZ Prachatice info@engee.cz GORENJE d.d. HVC (Heating, Ventilation and ir Conditioning) Partizanska 12 SI 3503 Velenje Slovenija hvac@gorenje.com Technická data slouží pouze pro informaci. Obrázky v katalogu se mohou lišit od skutečných zařízení pro prodej. Společnost Gorenje si vyhrazuje právo na provádění změn ve svém programu. Omlouváme se za případné chyby v katalogu.

TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA TEPELNÁ ČERPDL VZDUCH/VOD EROGOR ECO INVERTER 5/10/13 EROGOR COMPCT ECO INVERTER 10/13 EROGOR POWER EVI INVERTER 15 VELKÝ UŽITEK Topení Chlazení Ohřev teplé vody SUPER EFFICIENCY Vysoké SCOP SCOP 35 C

Více

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 10 A Typ: vzduch-voda (split systém)

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 10 A Typ: vzduch-voda (split systém) DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 10 A Typ: vzduch-voda (split systém) Dotyková řídící jednotka TECHNICKÁ DATA: TC vzduch-voda Aerogor ECO Inverter

Více

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor POWER EVI Inverter 18 AS Typ: vzduch-voda (split systém)

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor POWER EVI Inverter 18 AS Typ: vzduch-voda (split systém) PRODUKTOVÝ LIST: Aerogor POWER EVI Inverter 18 AS DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor POWER EVI Inverter 18 AS Typ: vzduch-voda (split systém) Dotyková řídící jednotka

Více

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO COMPACT Inverter 13 A Typ: vzduch-voda (kompaktní systém)

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO COMPACT Inverter 13 A Typ: vzduch-voda (kompaktní systém) DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO COMPACT Inverter 13 A Typ: vzduch-voda (kompaktní systém) Dotyková řídící jednotka TECHNICKÁ DATA: TC vzduch-voda Aerogor

Více

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 13 AS Typ: vzduch-voda (split systém)

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 13 AS Typ: vzduch-voda (split systém) DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 13 AS Typ: vzduch-voda (split systém) Dotyková řídící jednotka Ovládání v češtině Kód produktu: 662777/662871 (Venkovní

Více

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 10 AS Typ: vzduch-voda (split systém)

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 10 AS Typ: vzduch-voda (split systém) DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 10 AS Typ: vzduch-voda (split systém) Dotyková řídící jednotka Ovládání v češtině TECHNICKÁ DATA: TC vzduch-voda

Více

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor POWER EVI Inverter 15 A Typ: vzduch-voda (split systém)

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor POWER EVI Inverter 15 A Typ: vzduch-voda (split systém) PRODUKTOVÝ LIST: Aerogor POWER EVI Inverter 15 A DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor POWER EVI Inverter 15 A Typ: vzduch-voda (split systém) Dotyková řídící jednotka

Více

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 13 A Typ: vzduch-voda (split systém)

DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 13 A Typ: vzduch-voda (split systém) DC Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 13 A Typ: vzduch-voda (split systém) Dotyková řídící jednotka TECHNICKÁ SPECIFIKACE: TC vzduch-voda Aerogor ECO

Více

Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 10 AS (ALL-IN-ONE) Typ: vzduch-voda (split systém)

Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 10 AS (ALL-IN-ONE) Typ: vzduch-voda (split systém) Invertorové tepelné čerpadlo Gorenje Informace o produktu Model: Aerogor ECO Inverter 10 AS (ALL-IN-ONE) Typ: vzduch-voda (split systém) Kód produktu: 662774/554871 (Venkovní jednotka/vnitřní jednotka

Více

PRO ČISTÉ POTĚŠENÍ Z TEPLÉ VODY SPACE LINE NOVÁ GENERACE VELKOOBJEMOVÝCH BOJLERŮ. gorenje-tepelna-cerpadla.cz

PRO ČISTÉ POTĚŠENÍ Z TEPLÉ VODY SPACE LINE NOVÁ GENERACE VELKOOBJEMOVÝCH BOJLERŮ. gorenje-tepelna-cerpadla.cz PRO ČISTÉ POTĚŠENÍ Z TEPLÉ VODY SPACE LINE NOVÁ GENERACE VELKOOBJEMOVÝCH BOJLERŮ gorenje-tepelna-cerpadla.cz 2 VELKOOBJEMOVÉ BOJLERY VÝHODY NOVÉ GENERACE VÁS PŘESVĚDČÍ: ÚŽASNÉ POHODLÍ A NAPROSTO SPOLEHLIVÁ

Více

HOTJET ONE. vzduch/voda 55 C. max Kč TEPELNÉ ČERPADLO PRO VÁS. cena od , bez DPH. bez DPH CENA PO DOTACI COP 4,13 15 ONE 8 ONE

HOTJET ONE. vzduch/voda 55 C. max Kč TEPELNÉ ČERPADLO PRO VÁS. cena od , bez DPH. bez DPH CENA PO DOTACI COP 4,13 15 ONE 8 ONE HOTJET ONE vzduch/voda TEPELNÉ ČERPADLO PRO VÁS cena od 74 990, Řada ONE je generace tepelných čerpadel, která jsou cenově optimalizovaná a přitom mají vysoký topný faktor, nízký hluk a sofistikovanou

Více

s ohřevem vody a hydraulickým modulem ARIANEXT - 8 kw (připravujeme 10 a 12 kw)

s ohřevem vody a hydraulickým modulem ARIANEXT - 8 kw (připravujeme 10 a 12 kw) Tepelné čerpadlo VZDUCH - VODA s ohřevem vody a hydraulickým modulem ARIANEXT - 8 kw (připravujeme 10 a 12 kw) kompaktní tepelné čerpadlo s doplňkovým elektroohřevem ARIANEXT COMPACT 8 kw ARIANEXT PLUS

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPDL VZUCH - VOD www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Principem každého tepelného čerpadla vzduch - voda je přenos tepla z venkovního

Více

TITAN GORENJE KLIMATIZACE S ENERGETICKOU ÚČINOSTÍ TEPELNÉHO ČERPADLA. LZE VYUŽÍT JAKO NEZÁVISLÝ ZDROJ TEPLA.

TITAN GORENJE KLIMATIZACE S ENERGETICKOU ÚČINOSTÍ TEPELNÉHO ČERPADLA. LZE VYUŽÍT JAKO NEZÁVISLÝ ZDROJ TEPLA. SUPER INOVACE Wi-fi funkce SUPER ÚČINNOST A +++ topení: SCOP 5,3 A +++ chlazení: SEER 9,0 SUPER VÝHODY Topení při venkovní teplotě až 30 C. TITAN GORENJE KLIMATIZACE S ENERGETICKOU ÚČINOSTÍ TEPELNÉHO ČERPADLA.

Více

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro vaše úspory.

Vitocal: využijte naši špičkovou technologii tepelných čerpadel pro vaše úspory. Zvýhodněné sestavy tepelných čerpadel Topné systémy skládající se z tepelného čerpadla v kombinaci se zásobníkovým ohřívačem teplé vody a dalším instalačním příslušenstvím. Vitocal: využijte naši špičkovou

Více

Tepelná čerpadla EHS. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení

Tepelná čerpadla EHS. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení Tepelná čerpadla EHS Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení Lineup EHS mono EHS split VÝKON 4,0 kw NAPÁJENÍ 1F 220-240 V 50 Hz 3F 380-415 V 50 Hz 1F 220-240 V 50 Hz 3F 380-415 V 50 Hz Venkovní

Více

CENÍK TEPELNÝCH ČERPADEL

CENÍK TEPELNÝCH ČERPADEL CENÍK TEPELNÝCH ČERPADEL Ceník platný od 11.1.2019 2019V1.1 VZDUCH-VODA INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA AEROGOR AS 6-18kW Kompresor Panasonic DC inverter (10AS, 13AS) nebo Mitsubishi (6AS, 15AS, 18AS) Provozní

Více

TEPELNÉ ČERPADLO THERMA V VZDUCH / VODA

TEPELNÉ ČERPADLO THERMA V VZDUCH / VODA TEPELNÉ ČERPADLO THERMA V VZDUCH / VODA Řešení pro nový dům i rekonstrukci Výrobky řady THERMA V byly navrženy s ohledem na potřeby při rekonstrukcích (zrušení nebo výměna kotle) i výstavbách nových domů.

Více

Řešení Panasonic pro výrobu studené a teplé vody!

Řešení Panasonic pro výrobu studené a teplé vody! VČETNĚ ČERPADLA TŘÍDY A VČETNĚ ČTYŘCESTNÉHO VENTILU OPTIMALIZOVANÝ VÝMĚNÍK TEPLA 1056 570 1010 (V Š H) VODNÍ PŘÍPOJKY R2 F Řešení Panasonic pro výrobu studené a teplé vody! Od 28 kw do 80 kw Hlavní výhody:

Více

EHS Tepelná čerpadla. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení

EHS Tepelná čerpadla. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení EHS Tepelná čerpadla né a ekologické řešení pro vytápění i chlazení Lineup EHS Split Dokonalý topný výkon EHS mono EHS split Udržuje perfektní klima v každém ročním období Samsung EHS Split je nejnovější

Více

Efektivní energie (NRQRPLFN¾ RKďHY YRG\ Y GRP FQRVWL SRPRF WHSHOQªKR ÎHUSDGOD

Efektivní energie (NRQRPLFN¾ RKďHY YRG\ Y GRP FQRVWL SRPRF WHSHOQªKR ÎHUSDGOD Efektivní energie Jak to funguje Tepelné čerpadlo vzduch / voda získává energii z atmosféry. Tento systém vyžaduje pouze 1 kw elektrické energie k výrobě 3 až 5 kw tepelné energie. 2-4 kw ENERGIE ZE VZDUCHU

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Omezení emisí CO 2 Spotřeba energie Životní prostředí Principem každého

Více

EHS Tepelná čerpadla

EHS Tepelná čerpadla EHS Tepelná čerpadla Ekologické a výkonné řešení pro vytápění i chlazení 2017/2018 Stále vytápíte plynem nebo pevnými palivy? Nastal čas pro efektivní a ekologické řešení Samsung EHS Co je tepelné čerpadlo?

Více

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 100-S

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 100-S Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 100-S Topné systémy Průmyslové systémy Chladicí systémy Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda 4,0 až 16,0 kw Splitové tepelné čerpadlo od firmy Viessmann je

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014 KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014 ENERGETICKÝ ŠTÍTEK Díky inovativní technologii jsou klimatizační jednotky bezpečné pro Váš domov. Kromě toho zaručují, že i prostředí ve Vaší kanceláři bude nejen přirozené

Více

TEPELNÁ ČERPADLA. MAGIS PRO ErP. Tepelná čerpadla vzduch/voda v provedení split

TEPELNÁ ČERPADLA. MAGIS PRO ErP. Tepelná čerpadla vzduch/voda v provedení split TEPELNÁ ČERPADLA MAGIS PRO ErP Tepelná čerpadla vzduch/voda v provedení split MODELOVÁ ŘADA MAGIS PRO ErP Tepelné čerpadlo vzduch/voda v provedení split VYSOKÁ EFEKTIVITA PROVOZU, SNADNÁ INSTALACE, ŠIROKÁ

Více

TEPELNÁ ČERPADLA CENY, TYPY A KAPACITY. Základní informace Aplikace Výhody a přednosti Kapacity a ceny

TEPELNÁ ČERPADLA CENY, TYPY A KAPACITY. Základní informace Aplikace Výhody a přednosti Kapacity a ceny TEPELNÁ ČERPADLA CENY, TYPY A KAPACITY Základní informace Aplikace Výhody a přednosti Kapacity a ceny Základní informace YUTAKI S YUTAKI S je vysoce účinný systém tepelného čerpadla vzduch-voda, který

Více

TEPELNÁ ČERPADLA EKOLOGICKÁ A ÚSPORNÁ ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTOVÉ DOMY, VEŘEJNÉ OBJEKTY A FIRMY

TEPELNÁ ČERPADLA EKOLOGICKÁ A ÚSPORNÁ ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTOVÉ DOMY, VEŘEJNÉ OBJEKTY A FIRMY TEPELNÁ ČERPADLA EKOLOGICKÁ A ÚSPORNÁ ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTOVÉ DOMY, VEŘEJNÉ OBJEKTY A FIRMY Systém topení a ohřevu TUV s tepelným čerpadlem VZDUCH-VODA KOMPAKT Vhodný pro všechny typy objektů včetně

Více

Technická data. Technická data. Technická data

Technická data. Technická data. Technická data Technická data Tepelné čerpadlo vzduch-voda Hydro-box HWS- HWS- 802H-E 802XWH**-E 1102H-E 1402XWH**-E 1402H-E 1402XWH**-E Topný výkon Jmenovitý příkon topení Účinnost topení COP Chladící výkon Jmenovitý

Více

Tepelné čerpadlo vzduch. voda

Tepelné čerpadlo vzduch. voda Tepelné čerpadlo vzduch voda Tepelné čerpadlo Váš krok správným směrem! Budoucnost patří ekologickému vytápění a chlazení! Tepelné čerpadlo získává teplo ze svého okolí v tomto případě ze vzduchu a transportuje

Více

Pro LG THERMA V? THERMA V

Pro LG THERMA V? THERMA V Pro LG THERMA V? Systém LG THERMA V je určen k vytváření jedinečných zákaznických hodnot, jako je úspora energie, komfort, snadné ovládání a služby, použitím vyspělých technologií. THERMA V Invertorová

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV MODELOVÁ ŘD VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV KOMPKTNÍ

Více

INOVAČNÍ ŘEŠENÍ VYTÁPĚNÍ DOMÁCNOSTÍ. Vzduch-voda

INOVAČNÍ ŘEŠENÍ VYTÁPĚNÍ DOMÁCNOSTÍ. Vzduch-voda INOVAČNÍ ŘEŠENÍ VYTÁPĚNÍ DOMÁCNOSTÍ Vzduch-voda je ekonomický a čistý systém ohřevu vody pomocí tepelného čerpadla TOPENÍ TEPLÁ VODA xxxxxxxxxxxxxxxxx je efektivní systém ohřevu vody založený na technologii

Více

Nový systém GeniaAir split. Tepelná čerpadla vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. jen 32 db(a)* Tepelná čerpadla

Nový systém GeniaAir split. Tepelná čerpadla vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. jen 32 db(a)* Tepelná čerpadla Tepelná čerpadla jen 32 db(a)* * Hladina akustického tlaku ve vzdálenosti 3 metry (instalace na stěně) Nový systém Tepelná čerpadla vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. Systém Naše

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2013 ENERGETICKÝ ŠTÍTEK Díky inovativní technologii jsou klimatizační jednotky bezpečné pro Váš domov. Kromě toho zaručují, že i prostředí ve Vaší kanceláři bude nejen přirozené

Více

Hybridní tepelné čerpadlo co se nezalekne žádného provozu - První tepelné čerpadlo, které umí využívat tepla z okolního vzduchu i z

Hybridní tepelné čerpadlo co se nezalekne žádného provozu - První tepelné čerpadlo, které umí využívat tepla z okolního vzduchu i z Tepelné čerpadlo ecogeo BASIC 3-12 kw ecogeo BASIC 5-22 kw ecogeo COMPACT 3-12 kw ecogeo COMPACT 5-22 kw Hybridní tepelné čerpadlo co se nezalekne žádného provozu - První tepelné čerpadlo, které umí využívat

Více

www.lg.cz infolinka 810 555 810

www.lg.cz infolinka 810 555 810 Společnost LG Electronics CZ, s.r.o. neručí za tiskové chyby, které se mohou v katalogu vyskytnout. Změna technických parametrů bez předchozího ohlášení je možná. Použití jakékoliv části obsahu katalogu

Více

TOSHIBA ESTIA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA

TOSHIBA ESTIA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA TOSHIBA ESTIA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA Systém Estia představuje tepelná čerpadla vzduch-voda s extrémně vysokou účinností, která přinášejí do vaší domácnosti velmi nízké náklady na topení, na ohřev

Více

ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N HP MODEL S MOŽNOSTÍ NASTAVENÍ VYSOKÉHO COP

ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N HP MODEL S MOŽNOSTÍ NASTAVENÍ VYSOKÉHO COP ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N 10 12 HP MODEL S MOŽNOSTÍ NASTAVENÍ VYSOKÉHO COP Nová generace VRF nové konstrukce! Vytápění při nízkých venkovních teplotách až do 25 C Prodloužená délka potrubí až 180

Více

Tepelná čerpadla vzduch voda Bazénová tepelná čerpadla Solární vakuové kolektory Klimatizace s invertorem TEPELNÁ ČERPADLA SOLÁRNÍ KOLEKTORY

Tepelná čerpadla vzduch voda Bazénová tepelná čerpadla Solární vakuové kolektory Klimatizace s invertorem TEPELNÁ ČERPADLA SOLÁRNÍ KOLEKTORY Tepelná čerpadla vzduch voda Bazénová tepelná čerpadla Solární vakuové kolektory Klimatizace s invertorem TEPELNÁ ČERPDL SOLÁRNÍ KOLEKTORY 5 I WWBC Tepelná čerpadla vzduch voda NORDLINE Tepelné čerpadlo

Více

TOSHIBA ESTIA UNIKÁTNÍ KVALITA TEPELNÝCH ČERPADEL VZDUCH-VODA

TOSHIBA ESTIA UNIKÁTNÍ KVALITA TEPELNÝCH ČERPADEL VZDUCH-VODA TOSHIBA ESTIA UNIKÁTNÍ KVALITA TEPELNÝCH ČERPADEL VZDUCH-VODA Systém Estia představuje tepelná čerpadla vzduch-voda s extrémně vysokou účinností, která přinášejí do vaší domácnosti velmi nízké náklady

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

TEPELNÁ ČERPADLA prospekt 04/p/2018 Vyrobeno v Polsku

TEPELNÁ ČERPADLA prospekt 04/p/2018 Vyrobeno v Polsku TEPELNÁ ČERPADLA prospekt 04/p/08 Vyrobeno v Polsku www.galmet.eu ,49 hodnota COP A + TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH X VODA PRO OHŘEV TUV SE ZÁSOBNÍKEM spectra Vysoká hodnota COP,5 (při A0/W0-55) a,49 (při A5/W0-55),

Více

ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy

ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy OCHSNER ELW - ECO VZDUCH/VODA Tepelná čerpadla pro vytápění Ideální systém pro každé použití Tepelné čerpadlo OCHSNER ELW

Více

Efektivní energie (NRQRPLFN¾ RKďHY YRG\ Y GRP FQRVWL SRPRF WHSHOQªKR ÎHUSDGOD

Efektivní energie (NRQRPLFN¾ RKďHY YRG\ Y GRP FQRVWL SRPRF WHSHOQªKR ÎHUSDGOD Efektivní energie Jak to funguje Tepelné čerpadlo vzduch / voda získává energii z atmosféry. Tento systém vyžaduje pouze 1 kw elektrické energie k výrobě 3 až 5 kw tepelné energie. 2-4 kw ENERGIE ZE VZDUCHU

Více

Technické údaje SI 75TER+

Technické údaje SI 75TER+ Technické údaje SI 75TER+ Informace o zařízení SI 75TER+ Provedení - Zdroj tepla Solanky - Provedení Univerzální konstrukce reverzibilní - Regulace WPM 2007 integrovaný - Místo instalace Indoor - Výkonnostní

Více

Splitová tepelná čerpadla

Splitová tepelná čerpadla NOVINKA Splitová tepelná čerpadla Akční nabídka - jaro 2014 www.novelan.cz Platnost od února 2014 Inteligentní vytápění a větrání! Splitová tepelná čerpadla vzduch/voda s plynulou regulací výkonu pro venkovní

Více

2016 / 17. ESTIA CLASSIC / ESTIA HI POWER Tepelné čerpadlo vzduch-voda» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE «

2016 / 17. ESTIA CLASSIC / ESTIA HI POWER Tepelné čerpadlo vzduch-voda» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « 2016 / 17 ESTIA CLASSIC / ESTIA HI POWER Tepelné čerpadlo vzduch-voda» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « ESTIA Náš příspěvek k ochraně životního prostředí Pokud dnes hovoříme o obnovitelných

Více

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015 novelan.cz SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA AKČNÍ CENÍK 2015 platný pro Českou republiku od Splitová tepelná čerpadla vzduch/voda s plynulou regulací výkonu pro venkovní instalaci Vzduch/voda Split - venkovní

Více

NELUMBO ENERGY TEPELNÁ ČERPADLA OHŘEV + CHLAZENÍ

NELUMBO ENERGY TEPELNÁ ČERPADLA OHŘEV + CHLAZENÍ NELUMBO ENERGY TEPELNÁ ČERPADLA OHŘEV + CHLAZENÍ Solární tepelné čerpadlo! Nejnovější solární hybridní technologie, přímý solární ohřev chladiva TČ: TF > 5,0! Kvalitní značkové kompresory, stabilní provoz

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2013 HU091 / HU121 / HU141 / HU161 Venkovní jednotka Označení HU091.U41 HU121.U31 HU141.U31 HU161.U31 Topné výkony Venkovní teplota +7 C, výstupní teplota vody +35 C Jmenovitý

Více

ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N 8 12 HP

ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N 8 12 HP ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N 8 12 HP Nová generace VRF nové konstrukce! Ve fázi uvedení jednotky do provozu je možné zvolit funkci Hi COP tím se sníží výkon, ale zvýší COP. Volba je na vás. Špičkový

Více

Technické údaje LA 60TUR+

Technické údaje LA 60TUR+ Technické údaje LA TUR+ Informace o zařízení LA TUR+ Provedení - Zdroj tepla Venkovní vzduch - Provedení Univerzální konstrukce reverzibilní - Regulace - Výpočet teplotního množství integrovaný - Místo

Více

Technický list pro tepelné čerpadlo země-voda HP3BW-model B

Technický list pro tepelné čerpadlo země-voda HP3BW-model B Technický list pro tepelné čerpadlo země-voda HP3BW-model B Technický popis TČ Tepelné čerpadlo země-voda, voda-voda s označením HPBW B je kompaktní zařízení pro instalaci do vnitřního prostředí, které

Více

Technické údaje SI 130TUR+

Technické údaje SI 130TUR+ Technické údaje SI 13TUR+ Informace o zařízení SI 13TUR+ Provedení - Zdroj tepla Solanky - Provedení Univerzální konstrukce reverzibilní - Regulace WPM EconR integrovaný - Výpočet teplotního množství integrovaný

Více

Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda splitové provedení. Logatherm WPLS.2. Všestranné využití obnovitelné energie. Teplo je náš živel

Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda splitové provedení. Logatherm WPLS.2. Všestranné využití obnovitelné energie. Teplo je náš živel Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda ogatherm WPS.2 Všestranné využití obnovitelné energie Teplo je náš živel Nová řada čerpadel ogatherm WPS.2 Kompaktní a flexibilní ogatherm WPS.2 Tepelná čerpadla vzduch/voda

Více

TEPELNÁ ČERPADLA S MĚNIČEM. měničem dokáže efektivně pracovat s podlahovým topením i vodními fan-coily a radiátory pro ohřev či chlazení.

TEPELNÁ ČERPADLA S MĚNIČEM. měničem dokáže efektivně pracovat s podlahovým topením i vodními fan-coily a radiátory pro ohřev či chlazení. TEPELNÁ ČERPADLA S MĚNIČEM Tepelné čerpadlo Nelumbo s frekvenčním měničem dokáže efektivně pracovat s podlahovým topením i vodními fan-coily a radiátory pro ohřev či chlazení. Kvalitní komponenty Bezproblémový

Více

SAMSUNG Eco Heating System. Vzduch-voda

SAMSUNG Eco Heating System. Vzduch-voda -voda Je nejideálnějším, nákladově efektivním vytápěcím systémem, v němž se zdroj tepla ve formě venkovního vzduchu používá k vytápění podlah a vody v domácnostech. Podlahové vytápění Radiátor Teplá voda

Více

Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem

Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem VYSOKÁ ÚČINNOST Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem VRF systémy s velkým výkonem a chladivem R410A s pokročilou technologií Nová konstrukce nové generace

Více

Tepelná čerpadla vzduch/voda arotherm VWL. Obnovitelná energie chytře

Tepelná čerpadla vzduch/voda arotherm VWL. Obnovitelná energie chytře Tepelná čerpadla vzduch/voda arotherm VWL Obnovitelná energie chytře Tepelná čerpadla vzduch/voda arotherm VWL Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm odebírají tepelnou energii, která

Více

Therma V TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH-VODA

Therma V TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH-VODA 2010 Therma V TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH-VODA Hospodaření s rizikovými látkami Domácí prostředí Úspora energie Život je dobrý zelený Obnovitelné zdroje Redukce emisí CO 2 Vylepšení energetické účinnosti Ekologická

Více

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD.

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. UŽIJTE SI MIMOŘÁDNOU ÚSPORU Ve srovnání se standardním elektrickým

Více

TnG-Air. Nová řada s chladivem R32. Tepelná čerpadla. Záruka. Kotlíková dotace. nová zelená úsporám. Český výrobek

TnG-Air. Nová řada s chladivem R32. Tepelná čerpadla. Záruka. Kotlíková dotace. nová zelená úsporám. Český výrobek Tepelná čerpadla Nová řada s chladivem 32 Technologie pro budoucnost Záruka 7 let Tepelná čerpadla řady HE Venkovní jednotky Venkovní jednotka odebírá teplo z okolního vzduchu a energii přenáší do topné

Více

Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem

Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem VSC ecocompact Zlatá medaile SHK BRNO 2004 11-22 ecocompact Pohled na vnitřní část kotle ecocompact VSC 196-C 150 a b c a Kondenzační nerezový výměník

Více

Pro dobrý pocit si zajistěte prostorovou klimatizaci

Pro dobrý pocit si zajistěte prostorovou klimatizaci Pro dobrý pocit si zajistěte prostorovou klimatizaci 3 NÁSTĚNNÁ JEDNOTKA Série ATY chladí a topí Klimatizační přístroj pro obytné místnosti s vysokými nároky Technické údaje REMKO ATY REMKO spojuje exkluzivní

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA WPL 20/26 AZ POPIS PŘÍSTROJE, FUNKCE

TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA WPL 20/26 AZ POPIS PŘÍSTROJE, FUNKCE TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA WPL 20/26 AZ POPIS PŘÍSTROJE, FUNKCE Popis přístroje Systém tepelného čerpadla vzduch voda s malou potřebou místa pro instalaci tvoří tepelné čerpadlo k venkovní instalaci

Více

Nejlepší účinnost řady ECOi od společnosti Panasonic. Nižší provozní náklady i náklady po celou dobu životnosti

Nejlepší účinnost řady ECOi od společnosti Panasonic. Nižší provozní náklady i náklady po celou dobu životnosti Nejlepší účinnost řady ECOi od společnosti Panasonic Nižší provozní náklady i náklady po celou dobu životnosti Systémy Panasonic ECOi 6N patří mezi nejúčinnější systémy VRF na trhu. Nabízí COP, které překračují

Více

Produktbeskrivning. Představení produktu Invertorové TČ země/voda IVT GEO 312C. TT/SPx

Produktbeskrivning. Představení produktu Invertorové TČ země/voda IVT GEO 312C. TT/SPx Představení produktu Invertorové TČ země/voda IVT GEO 312C 1 Vlastnosti Invertrem řízený kompresor s chladivem R410A Dva elektronické expanzní ventily 2 dle ΔT řízená nízkoenergetická oběhová čerpadla

Více

LIST S ÚDAJI O PRODUKTU

LIST S ÚDAJI O PRODUKTU WPC 04-13 / WPC 04-13 cool Maximální topný a chladicí výkon, minimální potřeba místa. Tepelné čerpadlo země voda WPC nebo WPC cool patří s COP až 5,0 k nejúčinnějším tepelným čerpadlům na trhu. Jeho nový

Více

Tepelná čerpadla p p 61AF

Tepelná čerpadla p p 61AF Heating Tepelná čerpadla p p 61AF Vzduch A r wat - voda r VYSOKOTEPLOTNÍ VYTÁPĚNÍ Technologie a udržitelnost OD ROKU 1902 Důvěryhodná značka Když Willis Carrier vynalezl v roce 1902 první systém pro klimatizaci

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014 KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014 ENERGETICKÝ ŠTÍTEK Díky inovativní technologii jsou klimatizační jednotky bezpečné pro Váš domov. Kromě toho zaručují, že i prostředí ve Vaší kanceláři bude nejen přirozené

Více

THERM 28 KD.A, KDZ.A, KDC.A, KDZ5.A, KDZ10.A

THERM 28 KD.A, KDZ.A, KDC.A, KDZ5.A, KDZ10.A TŘÍDA NOx THERM KD.A, KDZ.A, KDC.A, KDZ.A, KDZ0.A THERM KD.A, KDZ.A, KDC.A, KDZ.A, KDZ0.A sešit Kotle jsou určeny pro vytápění objektů s tepelnou ztrátou do kw. Díky široké modulaci výkonu se optimálně

Více

SOLUTIONS DE TRAITEMENT ŘEŠENÍ VAŠEHO D E VYTÁPĚNÍ L AIR. Modul Comfort 5-20 kw. Zvolte si snadné řešení svého vytápění!

SOLUTIONS DE TRAITEMENT ŘEŠENÍ VAŠEHO D E VYTÁPĚNÍ L AIR. Modul Comfort 5-20 kw. Zvolte si snadné řešení svého vytápění! SOLUTIONS DE TRAITEMENT ŘEŠENÍ VAŠEHO D E VYTÁPĚNÍ L AIR 5-2 kw Zvolte si snadné řešení svého vytápění! : vytápění Inovace systému Carrier Pro komfort a energetickou účinnost je nejdůležitější správná

Více

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem VSC ecocompact VSC S aurocompact ecocompact - revoluce ve vytápění Pohled na vnitřní

Více

DUÁLNÍ TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH/VODA PRO VENKOVNÍ INSTALACI LWD 50A/RX. Technický list.

DUÁLNÍ TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH/VODA PRO VENKOVNÍ INSTALACI LWD 50A/RX. Technický list. DUÁLNÍ TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH/VODA PRO VENKOVNÍ INSTALACI LWD 5A/RX Technický list www.alpha-innotec.cz Přehled parametrů Označení výrobku LWD 5A/RX Druh tepelného čerpadla země/voda vzduch/voda voda/voda

Více

Efektivní a komfortní vytápění

Efektivní a komfortní vytápění LIVING ENVIRONMENT SYSTEMS Efektivní a komfortní vytápění s nejmodernější technologií tepelného čerpadla typu vzduch / voda EKONOMICKÉ, EKOLOGICKÉ A NADČASOVÉ 3 ECODAN NEXT GENERATION Ecodan Kompletní

Více

Venkovní jednotky. Multi DC Inverter

Venkovní jednotky. Multi DC Inverter Venkovní jednotky Technologie DC Inverter umožňuje komfortní regulaci teploty v místnosti Energetická třída A Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch 7 modelů venkovních jednotek výkon 4,1 až 10,5 kw Možnost připojení

Více

TnG-Air. Tepelná čerpadla vzduch/voda. Záruka

TnG-Air. Tepelná čerpadla vzduch/voda. Záruka TnG-ir Tepelná čerpadla vzduch/voda TnG-ir Technologie pro budoucnost Záruka 7 let TnG-ir Naše technologie jsou v souladu s přírodou Vysoká variabilita Velmi levný provoz Zdroj tepla Neustálý zdroj energie

Více

Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort

Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort NOVINKA Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda IP inside Light Comfort Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort Teplo je náš živel Nová generace tepelných čerpadel vzduch/voda Nová

Více

Technický list. Elektrické parametry. Bivalentní zdroj. Max. výkon bivalentního zdroje při velikosti jističe *

Technický list. Elektrické parametry. Bivalentní zdroj. Max. výkon bivalentního zdroje při velikosti jističe * - 1/5 - Základní charakteristika Použití Popis Pracovní látka Objednací kód vytápění a příprava teplé vody tepelné čerpadlo je vybaveno směšovacím ventilem s pohonem pro zajištění dodávky otopné vody o

Více

a ochrany životního prostředí

a ochrany životního prostředí RESIDENTIAL V ý z k u m a v ý v o j v e j m é n u č l o v ě k a a ochrany životního prostředí Součástí firemní filozofie je základní myšlenka Dle přírody a pro životní prostředí. Již déle než 60 let investuje

Více

Efektivní a komfortní vytápění

Efektivní a komfortní vytápění LIVING ENVIRONMENT SYSTEMS Efektivní a komfortní vytápění s nejmodernější technologií tepelného čerpadla typu vzduch / voda EKONOMICKÉ, EKOLOGICKÉ A NADČASOVÉ 3 ECODAN NEXT GENERATION Ecodan Kompletní

Více

11 Technické údaje. Rozměry a připojení F F * Vyžaduje příslušenství KVR 10. * Vyžaduje příslušenství KVR 10. Kapitola 11 Technické údaje

11 Technické údaje. Rozměry a připojení F F * Vyžaduje příslušenství KVR 10. * Vyžaduje příslušenství KVR 10. Kapitola 11 Technické údaje 11 Technické údaje Rozměry a připojení 6 990 741 307 924 364 383 40 993 * Vyžaduje příslušenství KVR 10. 8 Ställbar 40 8 Nastavitelná 40 100 400 670 365 422 15 965 10 225 95 90 Ø40* * Vyžaduje příslušenství

Více

Gree, Change for Life.

Gree, Change for Life. 202 TEPELNÁ ČERPADLA 202 Výrobce klimatizací č. Každá. prodaná klimatizační jednotka ve světě byla vyrobena v Gree 8 výrobních závodů 50,000,000 setů roční kapacita produkce rezidenčních klimatizací 5,500,000

Více

Švédská tepelná. čerpadla. pro vytápění, ohřev teplé užitkové vody, větrání a klimatizaci. www.cerpadla-ivt.cz. Přehled sortimentu a ceník 2005

Švédská tepelná. čerpadla. pro vytápění, ohřev teplé užitkové vody, větrání a klimatizaci. www.cerpadla-ivt.cz. Přehled sortimentu a ceník 2005 www.cerpadla-ivt.cz Švédská tepelná čerpadla pro vytápění, ohřev teplé užitkové vody, větrání a klimatizaci 5 5 let garance 5 let záruka na tepelné čerpadlo, včetně nákladů na záruční opravu. Tato záruka

Více

A hydraulické přípojky. D tepelné čerpadlo země/voda. L 3cestný ventil (manuální) N pojistná skupina pitné vody

A hydraulické přípojky. D tepelné čerpadlo země/voda. L 3cestný ventil (manuální) N pojistná skupina pitné vody Vitocal 242-G.1 Popis výrobku A hydraulické přípojky B oběhové čerpadlo primárního okruhu C oběhová čerpadla topného a solárního okruhu D tepelné čerpadlo země/voda E deskový výměník tepla pro ohřev pitné

Více

Tepelná čerpadla. Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům.

Tepelná čerpadla. Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům. Tepelná čerpadla Navrhneme ideální tepelné čerpadlo pro váš dům Therma V je tepelné čerpadlo vzduch/voda od společnosti LG. Therma V je univerzální zdroj tepla a lze ji použít pro podlahové topení i radiátory

Více

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy Co je NIBE SPLIT? Je to systém, sestávající z 1 venkovní a 1 vnitřní jednotky Tepelný výměník je součástí vnitřní jednotky Vnitřní a venkovní jednotka je propojena

Více

Technická zpráva návrh tepelného čerpadla pro RD ve Zdětíně

Technická zpráva návrh tepelného čerpadla pro RD ve Zdětíně Technická zpráva návrh tepelného čerpadla pro RD ve Zdětíně vypraoval Filip Kňažko akademický rok 2005/06 Z uvedených vstupních údajů vyplývá, že optimální řešení vytápění rodinného domku pomocí tepelného

Více

MODERNÍ SYSTÉM. Inteligentní zařízení pro teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla s tepelným čerpadlem vzduch-voda. Výstup.

MODERNÍ SYSTÉM. Inteligentní zařízení pro teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla s tepelným čerpadlem vzduch-voda. Výstup. MODERNÍ SYSTÉM NOVINKA Inteligentní zařízení pro teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla s tepelným čerpadlem vzduch-voda. Odsávání znečištěného Výstup čerstvého 18 C - 15 C Vstup čerstvého

Více

THERM 14 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A

THERM 14 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A TŘÍDA NOx THERM KD.A, KDZ.A, KDZ.A THERM KD.A, KDZ.A, KDZ.A sešit Výkonový rozsah kotlů THERM KD.A, KDZ.A a KDZ.A je uzpůsoben pro využití v objektech s malou tepelnou ztrátou, např. nízkoenergetických

Více

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Vytápění, ohřev teplé vody a řízené větrání se zpětným ziskem energie v rodinném domě tepelným čerpadlem NIBE SPLIT SET 1 Objednatel: Petr Novák

Více

Klimatizace NORDline AUS 09-25

Klimatizace NORDline AUS 09-25 Klimatizace NORDline AUS 09-25 Hodnoty jednotky při použití pro vytápění Podmínky měření 10 C/A20 C (100%) 7 C/A20 C (88%) A2 C/A20 C (54%) A7 C/A20 C (35%) A12 C/A20 C (15%) Výkon (kw) 2,723 2,303 1,519

Více

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 200-S

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 200-S Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOC 200-S Tepelná čerpadla Vitocal 200-S 4 až 12 kw Splitová tepelná čerpadla se skládají z vnitřní a venkovní jednotky. Tepelná čerpadla Vitocal 200-S mají certifikát

Více

NOVINKA. energeticky úsporné čerpadlo vestavěná ekvitermní regulace plynulá regulace výkonu snadné a intuitivní ovládání

NOVINKA. energeticky úsporné čerpadlo vestavěná ekvitermní regulace plynulá regulace výkonu snadné a intuitivní ovládání Třída NOx 5 THERM 4 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A THERM 4 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A NOVINKA Upozornění: Veškeré uvedené informace k těmto kotlům jsou zatím pouze informativní. Případné změny budou upřesněny na www.thermona.cz.

Více

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv Závěsné kondenzační kotle ecotec exclusiv Maximální přizpůsobení topného výkonu Široké možnosti použití Kondenzační kotle

Více

Gepard Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Gepard Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Gepard Condens Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Vyberte si kondenzační kotel Gepard Condens Nikdy to nebylo tak

Více

Ohřev teplé vody pomocí technologie SANDEN AquaEco

Ohřev teplé vody pomocí technologie SANDEN AquaEco Ohřev teplé vody pomocí technologie SANDEN AquaEco Technologie ECO CUTE ECO CUTE Nová japonská technologie pro tepelná čerpadla vzduch/voda Využívá přírodního neškodného chladiva CO 2 Hlavní výhody Výstupní

Více

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora.

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact Protože myslí dopředu. ecocompact revoluce ve vytápění

Více