VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU"

Transkript

1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Revitalizace rybníka na parc. č. 482/1 v k.ú. Otročiněves Obec Otročiněves se sídlem: Otročiněves Hudlice IČ: bankovní spojení: č.ú.: /0100 jejímž jménem jedná: Josef Šinkner- starosta Subjekt zastupující zadavatele: Axiom engineering s.r.o. se sídlem: Pernerova 168, Pardubice IČ: DIČ: CZ zastoupený: ing. Jan Limberský, jednatel mobil: , limbersky@axiomcz.eu V obci Otročiněves, dne

2 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY 1.1. PŘEDMĚT PLNĚNÍ Předmět veřejné zakázky: stavební práce. Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova stávajícího rybníku na st.p.č. 482/1 v k.ú. Otročiněves v majetku zadavatele a dále na pozemcích ve vlastnictví zadavatele. Předmětem plnění zakázky je kompletní provedení stavebních prací, dodávek a souvisejících služeb v rozsahu stanoveném projektovou dokumentací (dále jen Projektová dokumentace ). Projektová dokumentace je Přílohou č. 4 výzvy. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je ,66 Kč bez DPH VÝKAZ VÝMĚR Zadávací dokumentace obsahuje výkaz výměr požadovaných stavebních prací v elektronické podobě ZÁVAZNOST VÝKAZU VÝMĚR Výkaz výměr je pro zpracování nabídkové ceny závazný. Dojde-li k nesouladu mezi výkazem výměr a projektovou dokumentací stavby, je pro stanovení nabídkové ceny závazný výkaz výměr. Zadavatel doporučuje uchazečům ověřit si soulad výkazu výměr s textovou a výkresovou částí projektové dokumentace a případné rozpory si vyjasnit ještě v průběhu lhůty pro podání nabídek způsobem a ve lhůtě stanovené v této výzvě.

3 1.4. FINANCOVÁNÍ PROJEKTU Spolufinancování projektu bude zajištěno z dotačních prostředků programu Podpora opatření na drobných vodních tocích a malých vodních nádržích a z rozpočtu obce Otročiněves.. 2. MÍSTO A TERMÍN PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předpokládané zahájení: Předpokládané ukončení: Místo provedení Předmětu zakázky : st.p.č. 482/1 v k.ú. Otročiněves 2.1. PODMÍNKY PRO ZMĚNU TERMÍNU PLNĚNÍ ZAKÁZKY Pokud z jakýchkoliv důvodů na straně zadavatele bude nemožné termín předpokládaného zahájení díla dodržet (zejména prodloužení doby trvání zadávacího řízení, doložení potřebných podkladů poskytovateli dotace apod.) a předpokládaný termín zahájení díla se zpozdí o více jak 21 dnů, je uchazeč, s nímž bude uzavřena smlouva, oprávněn požadovat změnu plnění tak, že jím navržený termín dokončení díla bude upraven o dobu shodnou s dobou, po kterou nebylo možné dílo zahájit. 3. POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY 3.1. NABÍDKOVÁ CENA Nabídkovou cenou se pro účely zadávacího řízení rozumí celková cena za provedení díla včetně DPH. Nabídková cena musí obsahovat veškeré nutné náklady k řádné realizaci díla, včetně všech nákladů souvisejících (poplatky, vedlejší náklady např. na zařízení staveniště, předpokládaná rizika spojená s umístěním, provozem objednatele, kurzové vlivy apod.)

4 Cena bude obsahovat kompletní potřebné práce, činnosti a materiál tak, aby cena uvedená v nabídce byla cena konečná za splnění předmětu veřejné zakázky při splnění všech technických, kvantitativních a kvalitativních parametrů uvedených v zadávací dokumentaci této výzvy PODMÍNKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Nabídková cena za provedení díla bude zpracována podle věcného členění obsaženého ve výkazu výměr a bude následně uvedena v Krycím listu v členění: Cena bez DPH DPH Cena s DPH Takto bude uvedeno v návrhu Smlouvy o dílo POLOŽKOVÉ ROZPOČTY (VÝKAZ VÝMĚR) Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá výkaz výměr požadovaných prací a konstrukcí v elektronické podobě. Účastník je povinen prokázat cenu díla předložením položkových rozpočtů (oceňovaného výkazu výměr). Jednotkové ceny uvedené v položkových rozpočtech jsou cenami pevnými po celou dobu provádění díla. Položkové rozpočty musí být součástí nabídky uchazeče. Prokáže-li se v budoucnu, že položkové rozpočty neobsahují všechny položky, které byly obsahem výkazu výměr, má se vždy za to, že práce a dodávky definované těmito položkami jsou zahrnuty v ceně ostatních položek položkových rozpočtů.

5 3.4. SLEVA Z CENY Pokud účastník hodlá nabídnout zadavateli slevu z ceny, musí tuto slevu promítnout do jednotkových cen jednotlivých položek v položkových rozpočtech. Jiná forma slevy z nabídkové ceny (např. paušální částkou za celou stavbu) není přípustná. 4. PLATEBNÍ PODMÍNKY Zálohy: Zadavatel nebude poskytovat předem zálohy Způsob vystavení daňového dokladu: Daňový doklad bude vystaven uchazečem do 15 dnů po dodání a převzetí ucelené části nebo celého plnění zakázky. Součástí této faktury bude soupis dílčích prací provedených v souvislosti s předmětem plnění. V případě, že faktura bude obsahovat všechny zákonné náležitosti a bude bez výhrad odsouhlasena technickým dozorem investora, provede zadavatel její úhradu. Doba splatnosti daňových dokladů bude stanovena na 14 kalendářních dnů od dne doručení daňového dokladu zadavateli. Platby budou probíhat výhradě v Kč a rovněž veškeré cenové údaje budou v této měně. 5. OBCHODNÍ PODMÍNKY 5.1. PODMÍNKY PŘEKROČENÍ NABHÍDKOVÉ CENY Cena bude pevná po celou dobu provádění díla a zahrnuje veškeré náklady zhotovitele, souvisejících s realizací díla v rozsahu daném projektovou dokumentací a výkazem výměr, provedením všech zkoušek a testů, prokazujících dodržení předepsané kvality a parametrů díla a zajištěním dalších dokladů předpisů apod., které zhotovitel zajistí pro úspěšný průběh přejímací řízení. V ceně jsou zahrnuty i případné poplatky za cla, licence, využití patentů, know-how apod.

6 Veškeré cenové údaje jsou uvažovány jako ceny nejvýše přípustné a aktuální pro realizaci v daném místě a čase. Žádné cenové doložky odvolávající se zejména na míru inflace a kursová rizika nejsou přípustné. Tato cena bude překročitelná pouze na základě dohody obou smluvních stran, a to z důvodů, vyplývajících ze změny obecně platných právních předpisů s dopadem na výši nabídkové ceny a případných rozdílů výměr zjištěných na místě realizace díla a v projektu. Překročení nabídkové ceny je možné jen na základě písemné dohody zhotovitele a objednatele. 6. KVALIFIKACE A KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY 6.1. ZÁKLADNÍ ZPŮSOBILOST Zadavatel požaduje, aby dodavatelé splnili základní způsobilosti, které prokáže dle přílohy č. 5 čestným prohlášením PROFESNÍ ZPŮSOBILOST Dodavatel musí prokázat splnění profesní způsobilosti v souladu s následujícím požadavky zadavatele. Splnění profesní způsobilosti dodavatel prokáže: Předložením kopie výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či kopie výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán. Výpis z obchodního rejstříku nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů Předložením kopie dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména dokladu prokazujícího příslušné živnostenské oprávnění či licenci (živnostenský list, výpis z živnostenského rejstříku). Je požadováno živnostenské oprávnění Provádění staveb, jejich změn a dokončování. Dodavatel není oprávněn prokázat splnění bodu profesní způsobilosti prostřednictvím poddodavatele

7 6.3. TECHNICKÁ KVALIFIKACE Dodavatel musí prokázat splnění technické kvalifikace předložením seznamu významných stavebních prací provedených za posledních 5 let, v němž musí doložit, že v tomto období provedl min. 3 stavební práce odpovídající předmětu veřejné zakázky (tzn. odbahnění vodních nádrží/ploch spojené s rekonstrukcí hrází/břehů/dna nebo výstavba nových vodních nádrží/ploch), každou v hodnotě minimálně ,- Kč bez DPH. Tento seznam musí obsahovat název zakázky, popis předmětu zakázky, ze kterého bude zřejmé, co bylo obsahem stavebních prací, identifikační údaje objednatele včetně telefonického a ového kontaktu, cenu, dobu a místo provádění stavebních prací a údaj o tom, zda byly tyto stavební práce provedeny řádně a odborně. Zadavatel si vyhrazuje právo dodavatelem uvedené informace prověřit. Dodavatel může použít vzoru tohoto čestného prohlášení, který je Přílohou č. 6 výzvy, což zadavatel doporučuje. 7. OBSAH A FORMA NABÍDKY Nabídka bude zpracována v českém jazyce v písemné formě a bude podepsána osobou oprávněnou za uchazeče jednat a podepisovat podle výpisu z Obchodního rejstříku, popřípadě statutárním orgánem zmocněnou osobou, jejíž plná moc musí být součástí nabídky. Nabídka se předkládá v jednom originále a v jedné kopii. Nabídka uchazeče musí být podána v písemné podobě v uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky, na které musí být uvedena adresa, na níž je možné nabídku a dokumentace uchazeče v případech stanovených zákonem vrátit. Uzavření obálky bude přelepené a opatřené razítkem uchazeče a podpisem oprávněné osoby ZABEZPEČENÍ NABÍDKY Nabídka bude zabezpečena proti manipulaci s jednotlivými listy tak, aby bez násilného porušení provázání nebylo možno žádný list volně vyjmout.

8 7.2. ČLENĚNÍ NABÍDKY, OBSAH Nabídka musí obsahovat: 1) Identifikace uchazeče (jméno, sídlo kontaktní adresa, IČO, DIČ, tel., fax., statutární zástupce(ci), bankovní spojení, osoba zodpovědná za zpracování nabídky). 2) Vyplnění formulář KRYCÍ LIST opatřený razítkem a podpisem oprávněné osoby (osob) uchazeče v souladu se způsobem podepisování uvedeným ve výpise z Obchodního rejstříku nebo zástupcem zmocněným k tomuto úkonu podle právních předpis (plná moc pak musí být součástí nabídky, uložená za krycím listem nabídky), celková nabídková cena na projektovou dokumentaci bude stanovena na základě ocenění jednotlivých položek a uvedena v Kč, následujícím způsobem a. Cena bez DPH b. Samostatně uvedené DPH c. Cena včetně DPH 3) Návrh smlouvy návrh smlouvy o dílo musí být podepsán osobou oprávněnou za uchazeče jednat a podepisovat v souladu se způsobem podepisování uvedeným ve výpise z Obchodního rejstříku popřípadě zmocněncem uchazeče a opatřen otiskem razítka. 4) Položkové rozpočty ocenění výkaz výměr 5) Doklad prokazující základní způsobilost 6) Doklad prokazující profesní způsobilost 7) Seznam významných stavebních prací provedených za posledních 5 let Všechny formuláře uvedené v nabídce musí být řádně vyplněné. 8. PROHLÍDKA MÍSTA PLNĚNÍ 8.1. DOBA A MÍSTO PROHLÍDKY Prohlídka místa plnění není organizovaná. Místo budoucí stavby je volně přístupné.

9 8.2. ÚČEL PROHLÍDKY Prohlídka místa budoucího plnění slouží výhradně k seznámení uchazečů se stávajícím místem budoucího plnění a s jeho technickými a provozními parametry ZPŮSOB VYJASNĚNÍ PŘÍPADNÝCH DOTAZŮ Pokud z prohlídky místa budoucího plnění vzniknou nejasnosti nebo dotazy vztahující se k obsahu zadávací dokumentace, je uchazeč oprávněn vznést tento dotaz písemně na zadavatele. Pouze písemná odpověď má závazný charakter. Zadavatel dotaz i odpověď na položené dotazy předá všem v té době známým uchazečům, kterým byla poskytnuta zadávací dokumentace. Přípustné jsou i dotazy elektronickou poštou na adresu zadavatele. 9. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 9.1. ADRESA PRO VYŽÁDÁNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentaci si zájemci mohou vyžádat na adrese: AXIOM engineering s.r.o., Pernerova 168, Pardubice, limbersky@axiomcz.eu tel. : nebo LHŮTY PRO VYŽÁDÁNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentaci si zájemci mohou vyžádat ve lhůtě do vždy po předchozím užití elektronické komunikace prostřednictvím u. Vyžádání dokumentace doručené v této lhůtě je považováno za řádné.

10 9.3. ÚHRADA NÁKLADŮ NA POŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace je k dispozici v elektronické podobě a je k dispozici bezplatně OBSAH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace tvoří souhrn údajů a dokumentů nezbytných pro zpracování nabídky. Součástí zadávací dokumentace jsou: 1) Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace 2) Formulář Krycí list nabídky 3) Elektronická podoba formulářů (Krycí list, výkaz výměr, čestná prohlášení, seznam významných stavebních prací provedených za posledních 5 let) 4) Elektronická podoba projektové dokumentace 5) Projektová dokumentace elektronicky 9.5. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Uchazeč je oprávněn požadovat od zadavatele dodatečné informace k zadávací dokumentaci. Žádost musí být písemná na doručovací adresu nebo elektronicky POSYKTOVÁNÍ DODATEČNÝCH INFORMACÍ Na základě žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci doručené ve stanovené lhůtě zadavatel poskytne uchazeči nebo zájemci dodatečné informace k zadávací dokumentaci, a to nejpozději do 5 dnů od doručení žádosti o dodatečné informace. Tyto dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti, poskytne zadavatel všem v té době známým uchazečům.

11 9.7. OBCHODNÍ NÁZVY OBSAŽENÉ V ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Pokud se v zadávací dokumentaci nebo v projektové dokumentaci vyskytnou obchodní názvy některých výrobků nebo dodávek, případně jiná označení mající vztah ke konkrétnímu dodavateli, jedná se o vymezení předpokládaného technicky a kvalitativně srovnatelná řešení. V části Ostatní údaje pak musí na tuto skutečnost uchazeč upozornit, popsat tu část, kde toto jiné řešení použil a prokázat vymezením technických parametrů řešení, které použil, že jím navržené materiály nebo výrobky jsou techniky a kvalitativně srovnatelné nebo lepší ZMĚNA PODMÍNEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu nebo úpravu podmínek stanovených zadávací dokumentaci, a to buď na základě žádosti uchazečů o vyjasnění zadávací dokumentace nebo z vlastního podnětu. Změnu obsahu zadávací dokumentace zadavatel oznámí všem v té době známým uchazečům o veřejnou zakázku, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci. Změna bude provedena písemnou formou nejpozději do 2 dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. 10. LHŮTY, ADRESY, DALŠÍ INFORMACE PRO PODÁNÍ NABÍDEK LHŮTA PRO PODÁNÍ NABÍDEK Termín pro podání zpracované nabídky : do do 11 hod ADRESA PRO PODÁNÍ NABÍDEK Místo pro podání zpracované nabídky: Obec Otročiněves Otročiněves Hudlice

12 10.3. TERMÍN OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK S NABÍDKAMI A HODNOCENÍ NABÍDEK Termín, čas a místo konání otevírání obálek : v 11 hod v sídle zadavatele JINÉ UPŘESŇUJÍCÍ ÚDAJE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY Nabídka bude podána v listinné podobě, v jazyce českém. Účastník zadávacího řízení předloží kompletní nabídku též v elektronické podobě na CD, a to ve formátu MS Office nebo kompatibilním, případně ve formátu *.pdf (skeny dokumentů), oceněný výkaz výměr pak ve formátu.doc nebo xls. Nabídka musí být podána v řádně uzavřené obálce, s vloženým CD, označené slovem NEOTEVÍRAT a názvem veřejné zakázky. Na obálce musí být také uvedeny identifikační údaje účastníka zadávacího řízení (název, sídlo, IČO), na níž je možné nabídku vrátit. 11. KRITÉRIA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Základním hodnotícím kritériem je výše nejnižší nabídkové ceny bez DPH. 12. ZADÁVACÍ LHŮTA Zadávací lhůta je lhůta, po kterou je uchazeč svou nabídkou vázán a činí 200 dní od data podání nabídky s ohledem na vyhodnocení finanční podpory poskytovatelem dotace.

13 13. ZPŮSOB HODNOCENÍ NABÍDEK Nabídky účastníků zadávacího řízení, které splní všechny požadavky stanovené v zadávacích podmínkách a postoupí k hodnocení nabídek, budou hodnoceny podle výše celkové nabídkové ceny bez DPH. Způsob hodnocení nabídek je stanoven tak, že jediným kritériem pro hodnocení nabídek je nižší nabídková cena. Nabídková cena se hodnotí tak, že nejnižší nabídková cena je cena nejvýhodnější. Nabídky budou seřazeny podle nabídkové ceny, a to od nejlevnější po nejdražší nabídku. 14. ZRUŠENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit zadávací řízení do uzavření smlouvy. Po uzavření smlouvy si zadavatel vyhrazuje právo zrušit uzavřenou smlouvu o dílo se zhotovitelem v případě, že nezíská účelovou dotaci na financování veřejné zakázky, to ale pouze do doby zahájení stavebních prací ze strany vybraného dodavatele. 15. VARIANTNÍ ŘEŠENÍ Variantní řešení zadavatel v rámci podání nabídky nepřipouští. 16. PRÁVA ZADAVATELE Jako primární prostředek komunikace mezi zadavatelem/administrátorem veřejné zakázky a dodavateli bude užita elektronická komunikace prostřednictvím u. K tomuto účelu poskytnou dodavatelé zadavateli kontaktní ové adresy. Přijetí u od zadavatele musí být ze strany dodavatelů potvrzeno. Zadavatel si vyhrazuje právo dodavatelům doručit prostřednictvím u např. zadávací podmínky, dodatečné informace k zadávacím podmínkám, nebo žádost o doplnění či vysvětlení nabídky. Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu, doplnění či upřesnění podmínek výzvy a zadání pouze části nabídky.

14 Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny předložené nabídky, a to bez udání důvodu. Uchazeči obdrží o výsledku veřejné zakázky písemné vyrozumění. V obci Otročiněves Jméno, příjmení Starosta obce Přílohy výzvy: Číslo 1 Krycí list nabídky Číslo 2 Návrhy smlouvy o dílo Číslo 3 Výkazy výměr Číslo 4 Projektová dokumentace Číslo 5 Čestné prohlášení o splnění základní způsobilosti Číslo 6 Seznam významných stavebních prací provedených za posledních 5 let Josef Šinkner starosta obce

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU dle 12, odst. 3, zák. č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Oprava části MK na

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZMĚNA STAVBY STAVEBNÍ ÚPRAVA BUDOVY OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Zadavatel : Obec Horrníí Sttrropniice,, Horrníí Sttrropniice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

Výzva k podání nabídek a textová část zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a textová část zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a textová část zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Typ veřejné zakázky: STAVEBNÍ ÚPRAVY AREÁLU SŠ VIMPERK, NERUDOVA 1 Stavební

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. ZADAVATEL: obec Buzice Sídlem: Buzice 79, 388 01 Blatná Zastoupený:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel Město Osečná tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zateplení obvodového pláště Mateřské školy Osečná Zadávací řízení je organizováno formou výzvy

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Zateplení klubovny skautu obec Mistrovice

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Zateplení klubovny skautu obec Mistrovice OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ /dále jen Oznámení/ : Obec Mistrovice se sídlem: Mistrovice 138 561 64, Jablonné nad Orlicí IČ: 00279226 bankovní spojení: č.ú.: 1324852319/0800 jejímž jménem jedná:

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Rekonstrukce malé vodní nádrže Žipotín

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Rekonstrukce malé vodní nádrže Žipotín OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ /dále jen Oznámení/ : Rekonstrukce malé vodní nádrže Žipotín Obec Gruna se sídlem: Gruna 66 571 01 Moravská Třebová IČ: 00194611 bankovní spojení: č.ú.: 34923-591/0100

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Oprava místních komunikací v Čížkrajicích Veřejný zadavatel: Obec Čížkrajice sídlo: Čížkrajice, 374 01 Čížkrajice IČO: 00581674 právní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dodání herních prvků a jejich montáž na hřištích v Kroměříži a místních částech VZMR/2018/2/1 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Tato Výzva k podání nabídky je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6 a 27 zákona č.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava chodníku a parkoviště při ulici Žižkova k.ú. Aš Zadavatel: Ašské služby, s.r.o., Krajkářská 11, 352 01 Aš IČ: 25222571

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dětské hřiště a sportoviště v ulici Bedřicha Zelinky VZMR/2019/2/2 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU dle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Změna zdroje vytápění a zateplení objektů ZŠ a MŠ v obci Chrášťany

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výmalba MŠ Sibřina Veřejný zadavatel: Objednatel: Obec Sibřina Zastoupený: Ing. Josefem Novákem, starostou Sídlo Sibřina, Říčanská 15,

Více

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Písemná výzva k podání nabídky a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení na stavební práce Název zakázky: Stavební úpravy sportovního hřiště Zadavatel Martínkov 29, 675 44 Martínkov IČ: 00378151 Tato

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Stavební úpravy MŠ Sibřina v roce 2016 Veřejný zadavatel: Obec Sibřina sídlo: Říčanská 15, 250 84 Sibřina IČO: 00240745 právní forma:

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Obnova místních komunikací osa C a D - v Bohuňovicích

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Obnova místních komunikací osa C a D - v Bohuňovicích Bohuňovice dne 19. 8. 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku Obnova místních komunikací osa C a D - v Bohuňovicích Výběrové řízení malého rozsahu Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č.

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel obec Všechovice, oznamuje provedení zadávacího řízení na stavební práce a dodávku: Předmět zakázky stavební práce a dodávka v rámci projektu: Výběrové řízení proběhne jako

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Oprava chodníku na ulici Gorkého, Kroměříž úsek 3,6,7 Číslo zakázky: Forma zadání: VZMR/2018/2/10 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Úprava parkovacích ploch v obci Bohuňovice

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Úprava parkovacích ploch v obci Bohuňovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku Bohuňovice dne 16. 7. 2015 Úprava parkovacích ploch v obci Bohuňovice Výběrové řízení malého rozsahu Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jedná se o zadávací řízení zadávané postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, pro výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zveřejněnou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY Tělocvičná jednota SOKOL UHERSKÉ HRADIŠTĚ pobočný spolek Tyršovo náměstí 113, 686 01 Uherské Hradiště, Veřejná zakázka podle Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu TJ Sokol Uh. Hradiště,

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje OBEC OHNIŠOV vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné zakázce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava chodníků - ulice Havlíčkova, Textilní, Čechova v k.ú. Aš Zadavatel: Ašské služby, s.r.o., Krajkářská 11, 352 01

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Parkovací dům Havlíčkova 1 Číslo zakázky: Forma zadání: VZMR/2017/3/09 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (PÍSEMNÁ ČÁST) pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Název akce: DODÁVKA NOTEBOOKŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM Zadavatel: Město Litomyšl se sídlem: Litomyšl-Město,

Více

Výzva k podání nabídky. Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky. Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obec Dřevčice Na Výsluní - stavba nové větve veřejného osvětlení v ulici U pole Zadávací podmínky Veřejný zadavatel: Obec Dřevčice sídlo:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Úvodní informace o zadavateli

Úvodní informace o zadavateli Úvodní informace o zadavateli Název: Dobrovolný svazek obcí Křivina Sídlo: Mírové náměstí 90, 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 750 55 384 DIČ: CZ 750 55 384 Statutární zástupce: Ing. Jaroslav Matička, předseda

Více

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce MĚSTO HARTMANICE Tel./fax 376 593218 *** Hartmanice 75, 34201 Sušice*** e-mail:podatelna@muhartmanice.cz Naše č.j. Mha 493 /2014 Hartmanice 13.6.2014 vyřizuje: Jiří JUKL Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

VZMR - Oprava-rekonstrukce návesního rybníka v Dolních Chrášťanech na pozemkové parcele KN č. 483/5 a 483/6 v k.ú. Dolní Chrášťany

VZMR - Oprava-rekonstrukce návesního rybníka v Dolních Chrášťanech na pozemkové parcele KN č. 483/5 a 483/6 v k.ú. Dolní Chrášťany MĚSTYS LHENICE obec@lhenice.cz, starosta@lhenice.cz www: www.lhenice.cz Školní č. 124 384 02 Lhenice Okres Prachatice Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky mimo režim zákona č.137/2006 Sb. pro

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Herbert Holly Telefon: +420465670752 E-mail: h.holly@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 5 Počet listů

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohhuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na Provozování sběrného dvora odpadů v Bohuňovicích. S ohledem na předpokládaný rozsah požadovaných služeb

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, 342 01 Odbor majetku a rozvoje města VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA SUŠICE DNE č.j. 1167/08/MRM ing.věra Marešová/ 376 540 143 11.listopadu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Dodávka dřevěného altánu

Dodávka dřevěného altánu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení: Výběrové řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka malého rozsahu na

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Rekonstrukce a dostavba zázemí fotbalového stadionu v obci Sibřina Veřejný zadavatel: Obec Sibřina sídlo: Říčanská 15, 250 84 Sibřina

Více

Obnova kanalizace Přechovice

Obnova kanalizace Přechovice V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Obnova kanalizace Přechovice V Přechovicích, dne 8. ledna 2018 1 OBSAH:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Město Trhové Sviny Sídlem: Žižkovo náměstí 32, 374 01 Trhové Sviny Zastoupený: Ing. Radislav Bušek, starosta města IČ: 00245551 : Výběrové

Více

2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY naše zn.: vyřizuje: Jiří Žůrek telefon: 603 223 290 e-mail: jiri.zurek@mestovsetin.cz datum: 6. 3. 2019 Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby, podle 31 zákona

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Preambule. Identifikační údaje zadavatele.

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Preambule. Identifikační údaje zadavatele. OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje zakázku malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3) zákona 137/2006

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu dle čl. 9 odst. 4 Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu dle čl. 9 odst. 4 Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dodávka a montáž herních prvků na hřiště, Kroměříž VZMR/2017/2/11 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Parkoviště nad kinem Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice Jednající:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: NEMOCNICE LETOVICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Pod Klášterem 55/17, 679 61 Letovice IČO: 00387134 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: Modernizace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku Bohuňovice dne 22. 11. 2017 (PD pro ÚR (DÚR), PD pro SP (DSP) A PROVÁDĚCÍ DOKUMENTACE (DPS) Výběrové řízení na služby zakázka malého rozsahu Nejedná se o zadávací

Více

Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu

Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. IDENTIIFIKAČNÍ ÚDAJE VEŘEJNÉHO ZADAVATELE 1.1. Zadavatel CPA Delfín, příspěvková organizace Slovácké náměstí 2377

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU PODROBNÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ O VEŘEJNOU ZAKÁZKU Křižatky kanalizace a vodovod Příloha č. 1: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Adresa: Náměstí Míru 139 267 01 Králův Dvůr Česká republika Poradce zadavatele

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

TI k RD Štarnov Malé Štěrky III. etapa

TI k RD Štarnov Malé Štěrky III. etapa VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku Štarnov dne 23. 7. 2018 TI k RD Štarnov Malé Štěrky III. etapa Výběrové řízení malého rozsahu Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na stavební práce: PL Dobřany vestavba podkroví a stavební úpravy I. a II.podlaží pavilonu č.

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na stavební práce: PL Dobřany vestavba podkroví a stavební úpravy I. a II.podlaží pavilonu č. Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na stavební práce: PL Dobřany vestavba podkroví a stavební úpravy I. a II.podlaží pavilonu č.22 zadávané v souladu s: ustanovením 28 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Výměna zdrojů vytápění a vybavení kotelny Druh výběrového řízení: Zakázka malého rozsahu zadaná mimo režim zákona

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY 1. Zadavatel: SRUBMONT s.r.o. se sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3 IČ: 27972925 Tel.: 608 555 400 E-mail: administrace@srubmont.cz

Více

VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA SE ZADÁVACÍMI PODMÍNKAMI K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU 1. Zadavatel veřejné zakázky: Subjekt IČ, DIČ Obec Pačejov se sídlem Pačejov nádraží 199, 341 01 Horažďovice IČ: 00255963, DIČ: CZ00255963

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více