trevolo Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "trevolo Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka"

Transkript

1 trevolo Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka

2 2 Autorská práva Copyright 2014 BenQ Corporation. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována, ukládána do systému pro opětovné zpřístupnění, nebo překládána do jakéhokoli jazyka nebo počítačového jazyka v jakékoli formě nebo jakýmkoli způsobem, elektronickým, mechanickým, magnetickým, optickým, chemickým, ručním nebo jakkoli jinak, bez předchozího písemného souhlasu společnosti BenQ Corporation. Všechna ostatní loga, produkty nebo názvy společností, uvedené v této příručce, mohou představovat registrované ochranné známky nebo autorská práva příslušných společností, a používají se zde pouze pro informativní účely. Vyloučení odpovědnosti Společnost BenQ Corporation neposkytuje žádné zastupování nebo záruky, ať už výslovně vyjádřené nebo předpokládané, týkající se obsahu zde uvedených informací a speciálně se zříká jakýchkoli záruk, včetně záruk obchodovatelnosti nebo vhodnosti pro určitý konkrétní účel. Kromě toho si společnost BenQ Corporation vyhrazuje právo provádět úpravy této publikace a čas od času provádět změny v jejím obsahu, a to bez povinnosti ze strany společnosti BenQ Corporation upozorňovat jakoukoli osobu na takovéto úpravy nebo změny. Tato uživatelská příručka si klade za cíl poskytnout zákazníkům nejaktuálnější a nejpřesnější informace, a proto může být celý její obsah občas změněn bez předchozího upozornění. Nejnovější verzi této příručky najdete na webu

3 3 Úvod 4 Přehled 4 Obsah balení 4 Ovládání 5 Tlačítka a konektory 5 Připojení do síťové zásuvky 5 Zapnutí a vypnutí reproduktoru 5 Párování a připojení Bluetooth zařízení 6 Indikátory stavu systému 7 Upozornění 9 Používání aplikace BenQ Audio 10 Počáteční nastavení 10 Přehrávání 11 Údržba a péče 16 Řešení problémů 16 Čištění reproduktoru 18 Kontaktování zákaznického střediska 18 12/31/14

4 4 Úvod Úvod Přehled Děkujeme vám za zakoupení tohoto Bluetooth reproduktoru BenQ trevolo. Tento produkt umožňuje streamování hudby z chytrých zařízení, počítačů nebo jakýchkoli jiných Bluetooth zařízení bez použití kabelů. Přednosti Není vyžadováno žádné fyzické připojení. Dobíjecí baterie poskytuje hodiny energie. Konektory linkového vstupu/výstupu pro připojení jakéhokoli audio zařízení k reproduktoru. Obsah balení Reproduktor 1 {Speaker 1} Napájecí adaptér 1 {Power adapter 1} Průvodce rychlým používáním 1 {Quick start guide 1} Záruční list {Warranty Card} Záruční list 1 (Dodávky se liší podle regionů.) {Warranty card 1 (Supply varies from regions.)}

5 Ovládání 5 Ovládání Tlačítka a konektory A. Sound mode (Zvukový režim) (zavěšení telefonu) B. Volume up (Zvýšení hlasitosti) C. Volume down (Snížení hlasitosti) D. Play/Pause (Přehrávání/Pauza) (přijetí hovoru) E. LED indikátor F. Power (Napájení) G. Bluetooth H. Port mikro USB I. Konektor Line-in (Linkový vstup) J. Konektor Line-out (Linkový výstup) K. Konektor pro připojení nabíječky Připojení do síťové zásuvky Při prvním použití Bluetooth reproduktoru BenQ trevolo prosím nabíjejte baterii po dobu 3 hodin pomocí napájecího adaptéru, který je připojen do síťové zásuvky. Reproduktor můžete začít používat během nabíjení baterie. V horní části reproduktoru se kruh tlačítka Power (Napájení) při nabití baterie na 100 % energie rozsvítí modře, při nabití na 81 % nebo více zbývající energie bliká modře, při nabití na 80 % ~ 31 % bliká zeleně a při nabití na 30 % nebo méně bliká červeně. Zapnutí a vypnutí reproduktoru Pro zapnutí nebo vypnutí reproduktoru stiskněte tlačítko Power (Napájení) a minimálně 2 sekundy jej podržte. Reproduktor při zapnutí nebo vypnutí krátce pípne.

6 6 Ovládání Párování a připojení Bluetooth zařízení 1. Pokud není baterie nabitá, připojte napájecí adaptér. Stiskněte tlačítko Power (Napájení) a 2 sekundy jej podržte. 2. Stiskněte tlačítko Bluetooth a 2 sekundy jej podržte pro nastavení viditelnosti reproduktoru. Kruh tlačítka Power (Napájení) bude modře blikat. 3. Zapněte Bluetooth ve vašem zařízení pro vyhledání a spárování s BenQ trevolo. 4. Otevřete oba panely reproduktoru a užívejte si hudby. Pokud je spárované zařízení vybaveno funkcí telefonu, BenQ trevolo se stane hlasitým telefonem. Pro přijetí příchozích hovorů stiskněte tlačítko Play/Pause (Přehrávání/pauza). Pro zavěšení stiskněte tlačítko Mode (Režim). Pro pozastavení aktuálního hovoru a přepnutí na nový příchozí hovor stiskněte tlačítko Play/Pause (Přehrávání/pauza).

7 Ovládání 7 Spárování jiného Bluetooth zařízení Stiskněte tlačítko Bluetooth a minimálně 2 sekundy jej podržte pro nastavení viditelnosti reproduktoru. Kruh tlačítka Power (Napájení) bude modře blikat. Zapněte Bluetooth ve vašem zařízení pro vyhledání a spárování s BenQ trevolo Paměť reproduktoru Reproduktor si umí zapamatovat až 8 spárovaných zařízení. Pokud se objeví další zařízení ke spárování, bude zrušeno spárování zařízení, které bylo k tomuto reproduktoru připojeno nejdříve. Opětovné připojení zařízení Po zapnutí se reproduktor zkusí během přibližně 30 sekund vyhledat a připojit naposledy připojené zařízení v paměti. Pokud není naposledy připojené zařízení nalezeno, reproduktor se zkusí připojit k dalšímu naposledy připojenému zařízení, a tak to pokračuje, dokud není nalezeno některé zařízení v paměti reproduktoru. Pokud není během posledních 120 sekund nalezeno žádné spárované zařízení, mechanismus párování se přepne do režimu spánku. Stiskněte tlačítko Bluetooth a minimálně 2 sekundy jej podržte pro aktivaci mechanismu párování z režimu spánku. Pokud není během posledních 5 minut nalezeno žádné spárované zařízení, reproduktor se automaticky vypne. PIN kód pro spárování BenQ trevolo je Indikátory stavu systému Režim zvuku Kruh tlačítka Power (Napájení) Režim zvuku Zelená Čistý Červená Teplý Modrá Živý Stav baterie Kruh tlačítka Power (Napájení) Stav baterie Modrá Zbývá 81 % nebo více energie. Zelená Zbývá 80 % ~ 31 % energie. Červená Zbývá 30 % nebo méně energie.

8 8 Ovládání Možnosti přehrávání hudby Připojení vašich zařízení pomocí kabelu prostřednictvím 3,5mm audio kabelu {via 3.5mm audio cable} prostřednictvím kabelu USB - mikro USB {via USB to micro USB cable} LINE IN {LINE IN} Pokud není vaše zařízení vybaveno Bluetooth, můžete použít pro připojení vašeho zařízení k reproduktoru 3,5mm audio kabel. Pro připojení vašeho zařízení k reproduktoru můžete rovněž použít USB kabel, pokud je k dispozici. Streamování prostřednictvím Bluetooth LINE OUT {LINE OUT} nebo {or} Připojením audio kabelu ke konektoru linkového výstupu reproduktoru trevolo a ke vstupu vašeho domácího audio systému, jak je znázorněno výše, můžete používat reproduktor trevolo jako Bluetooth zprostředkovatele pro streamování ze zařízení do vašeho domácího audio systému.

9 Ovládání 9 Tipy pro maximální využití reproduktoru Pro ztlumení zvuku stiskněte tlačítko Volume up (Zvýšení hlasitosti) i Volume down (Snížení hlasitosti). Pro obnovení zvuku stiskněte tlačítko Volume up (Zvýšení hlasitosti) nebo Volume down (Snížení hlasitosti). Stiskněte a podržte tlačítko Volume up/down (Zvýšení/snížení hlasitosti) pro nastavení maximální/minimální hlasitosti reproduktoru, namísto nastavování po krocích. Stiskněte současně tlačítko Sound mode (Zvukový režim) a tlačítko Volume up/down (Zvýšení/snížení hlasitosti) pro skok na další/předchozí skladbu (stopu) v Bluetooth zařízení, z kterého se přehrává. Při použití v interiérech se akustický výkon mění podle polohy v místnosti. Při použití venku si prosím uvědomte, že akustický výkon se liší v závislosti na vzdálenosti posluchačů od reproduktoru. Pro optimální akustiku by měla být přední část panelů reproduktoru umístěna tak, aby směřovala do otevřeného prostoru, avšak nikoli přímo naproti stěny, aby nedošlo ke zhoršení kvality zvuku. Pro flexibilní použití reproduktoru na libovolném místě reproduktor předem nabijte. Zařízení připojené přes externí (AUX) vstup má přednost před zařízením připojeným přes Bluetooth, pokud jsou obě zařízení připojena k reproduktoru současně. Telefonní hovory mají přednost před přehráváním hudby z připojených zařízení. BenQ trevolo můžete rovněž použít jako USB audio terminál. Jednoduše připojte kabel z USB zdroje zvuku do portu mikro USB na BenQ trevolo - BenQ trevolo se automaticky zapne. Upozornění Nepřenášejte tento reproduktor uchopením některého z jeho panelů, protože by mohlo dojít k poškození reproduktoru.

10 10 Používání aplikace BenQ Audio Používání aplikace BenQ Audio Pro maximalizaci zážitků při přehrávání hudby si do vašich zařízení se systémem Android nebo ios stáhněte z příslušného obchodu aplikaci BenQ Audio. Klepněte na ikonu pro otevření aplikace BenQ Audio. Počáteční nastavení Při úplně prvním použití aplikace BenQ Audio budete vyzváni k zadání ové adresy. Platnost formátu u bude ověřena. Po úspěšném ověření nebude pro toto zařízení již počáteční nastavení vyžadováno. Ověření se zdařilo {Validation passed} Ověření se nezdařilo {Validation failed)

11 Používání aplikace BenQ Audio 11 Bluetooth připojení Pro streamování audio obsahu do BenQ trevolo zajistěte, aby bylo ve vašem zařízení zapnuto Bluetooth. Výhradně u zařízení se systémem Android 4.2 nebo novějším může aplikace BenQ Audio automaticky zapnout Bluetooth zapnutím položky Auto pair to trevolo (Automaticky spárovat s trevolo) v nabídce Settings (Nastavení). Přehrávání Tato aplikace otevře hlavní stránku s předvolbou LOCAL (Místní), jak je uvedeno níže. Klepněte na DLNA pro vyhledání DLNA serverů v místní síti.

12 12 Používání aplikace BenQ Audio Skladby (stopy) ve vašem zařízení, které lze přehrát, budou seskupeny do kategorií Album, Artist (Interpret), Songs (Skladby) a Genre (Žánr). Zobrazit v albech {View in albums} Zobrazit v interpretech {View in artists} Zobrazit v názvech skladeb {View in song titles} Zobrazit v žánrech {View in genres} Stiskněte tlačítko pro spuštění přehrávání první skladby v seznamu. Stiskněte tlačítko pro náhodné přehrávání skladeb v seznamu. Po stisknutí ikony teček je možno skladby přidat do seznamu skladeb nebo smazat ze zařízení.

13 Používání aplikace BenQ Audio 13 Během přehrávání skladby se zobrazuje níže uvedená stránka přehrávače. Kromě zobrazených informací o skladbě můžete stisknout ikony na stránce přehrávače pro dalších ovládání. Ikona Popis Přetáhněte fialovou tečku kamkoli na lištu pro přehrávání od příslušného času skladby. Klepněte pro výběr opakování jedné skladby nebo seznamu. Klepněte pro přetočení na předchozí skladbu. Klepněte pro přehrávání nebo pozastavení aktuální skladby. Klepněte pro skok dopředu na další skladbu. Klepněte pro nastavení náhodného přehrávání skladeb. Ikona se při povolení zobrazí fialově. Přetáhněte bílou tečku na jakékoli místo na liště pro nastavení hlasitosti na minimum nebo maximum. Klepněte pro výběr časovače automatického vypnutí. Klepněte pro přechod zpět na předchozí stránku. Klepněte pro skok na pravý panel aplikace.

14 14 Používání aplikace BenQ Audio Časovač automatického vypnutí Po klepnutí na se zobrazí níže uvedená stránka časovače automatického vypnutí. Klepněte na okno některého z přednastavených časovačů a klepněte na OK pro příslušné nastavení režimu automatického vypnutí zařízení. Pravý panel Po klepnutí na nebo jednoduchém přetažení celé obrazovky doleva se zobrazí pravý panel. Pro návrat na předchozí stránku jej přetáhněte doprava.

15 Používání aplikace BenQ Audio 15 V černé oblasti v horní části se zobrazí informace o aktuální skladbě. Po klepnutí na obrázek alba lze aktuální album přehrát/pozastavit. Ve fialové oblasti uprostřed se zobrazují informace, jako například zbývající energie baterie BenQ trevolo. V červené oblasti v dolní části klepněte na tlačítko EXIT (Ukončit) pro ukončení aplikace. Levý panel Po klepnutí na na hlavní stránce nebo jednoduchém přetažení celé obrazovky doprava se zobrazí levý panel. Pro návrat na předchozí stránku jej přetáhněte doleva. Klepněte na Search (Vyhledat) pro zadání textu pro vyhledávání požadovaných skladeb. Klepněte na Music (Hudba) pro návrat na hlavní stránku. Klepněte na Playlist (Seznam skladeb) pro správu seznamů skladeb. Klepněte na History (Historie) pro zobrazení dříve přehrávaných skladeb. Klepněte na Setting (Nastavení) pro kontrolu nastavení automatického párování, informací o aplikaci a zobrazení User guide (Uživatelská příručka).

16 16 Údržba a péče Údržba a péče Za žádných okolností byste neměli tento reproduktor rozebírat. Při neodborné demontáži hrozí nebezpečí úrazu elektrickým proudem. V případě potřeby kontaktujte autorizovaného servisního zástupce. Řešení problémů Problém Řešení Reproduktor se nezapne 1. Zajistěte, aby byl používán síťový napájecí adaptér BenQ dodávaný k tomuto reproduktoru. 2. Tento reproduktor se připojuje do síťové zásuvky pro obnovení provozuschopnosti baterie a nabíjení baterie. Reproduktor nelze Zajistěte, aby byl reproduktor viditelný. spárovat s Bluetooth Zajistěte, aby bylo ve vašem zařízení povoleno Bluetooth zařízením. Zajistěte, aby bylo vybráno BenQ trevolo v seznamu Bluetooth zařízení ve vašem zařízení a aby bylo vaším zařízením potvrzeno připojení. Vypněte všechna ostatní blízká Bluetooth zařízení nebo zakažte jejich funkci Bluetooth, pokud je to možné. Ujistěte se, že vaše zařízení podporuje profil A2DP. Stiskněte tlačítko Power (Napájení) a minimálně 7 sekund jej podržte pro vynucení vypnutí reproduktoru. Zapněte reproduktor a spárujte jej se zařízením.

17 Údržba a péče 17 Problém Spárované Bluetooth zařízení nelze připojit k reproduktoru Reproduktor ukazuje připojení, ale nepřehrává se žádná hudba. Řešení Zajistěte, aby byl reproduktor viditelný. Zajistěte, aby bylo ve vašem zařízení povoleno Bluetooth. Vaše zařízení je možná příliš daleko od reproduktoru. Zkuste jej přemístit blíže. Vypněte a zapněte vaše zařízení a připojte jej k reproduktoru. Vypněte všechna ostatní blízká Bluetooth zařízení nebo zakažte jejich funkci Bluetooth, pokud je to možné. Odstraňte BenQ trevolo ze seznamu spárovaných Bluetooth zařízení ve vašem zařízení. Znovu jej spárujte a připojte. Stiskněte tlačítko Power (Napájení) a minimálně 7 sekund jej podržte pro vynucení vypnutí reproduktoru. Zapněte reproduktor a spárujte jej se zařízením. Zajistěte, aby bylo k reproduktoru připojeno zařízení, na kterém je spuštěno přehrávání. Zajistěte, aby nebyl v reproduktoru ztlumený zvuk a aby nebyla hlasitost nastavena na minimum. Zvyšte úroveň hlasitosti ve vašem zařízení. Vaše zařízení je možná příliš daleko od reproduktoru. Zkuste jej přemístit blíže. Přesuňte vaše zařízení mimo dosah zařízení generujících elektromagnetické rušení. Vypněte všechna ostatní blízká Bluetooth zařízení nebo zakažte jejich funkci Bluetooth, pokud je to možné. Stiskněte tlačítko Power (Napájení) a minimálně 7 sekund jej podržte pro vynucení vypnutí reproduktoru. Zapněte reproduktor a spárujte jej se zařízením. Odpojte 3,5mm audio kabel, pokud je připojen.

18 18 Údržba a péče Problém Nekvalitní zvuk z Bluetooth zařízení Žádný zvuk nebo nekvalitní zvuk při připojení externího zařízení ((AUX) Řešení Připojte vaše Bluetooth zařízení k reproduktoru pomocí externího vstupu (AUX). Pokud to pomůže, zkuste následující řešení: Vaše zařízení je možná příliš daleko od reproduktoru. Zkuste jej přemístit blíže. Omezte počet aplikací běžících v zařízení pro uvolnění dostupných zdrojů pro přenos zvuku. Zkuste umístit zařízení do otevřeného prostoru tak, aby bylo v přímé linii pohledu reproduktoru. Stiskněte tlačítko Power (Napájení) a minimálně 7 sekund jej podržte pro vynucení vypnutí reproduktoru. Zapněte reproduktor a spárujte jej se zařízením. Zajistěte, aby bylo zařízení zapnuto a aby v něm bylo spuštěno přehrávání. Zajistěte, aby byl 3,5mm konektor stereo kabelu připojen až na doraz do reproduktoru i do externího zařízení (AUX). Zajistěte, aby nebyl v reproduktoru ztlumený zvuk a aby nebyla hlasitost nastavena na minimum. Pokud není slyšet žádný zvuk, zvyšte úroveň hlasitosti ve vašem externím zařízení (AUX). Pokud je zvuk nekvalitní, snižte úroveň hlasitosti ve vašem externím zařízení (AUX). Zkuste použít jiný externí kabel (AUX). Čištění reproduktoru Pro vyčištění vnějšího povrchu produktu jej očistěte jemným suchým hadříkem. Nepoužívejte rozpouštědla, chemikálie nebo spreje. Nedovolte, aby se do otvorů v reproduktoru dostaly tekutiny nebo předměty. Kontaktování zákaznického střediska Pokud máte dotazy k tomuto Bluetooth reproduktoru BenQ trevolo, kontaktujte místního prodejce. Kontaktní informace najdete na adrese

19 Údržba a péče 19 Technické údaje Charakteristika Frekvenční rozsah Doba přehrávání Připojení Bluetooth Vstup Vstupní/výstupní port Fyzické parametry Tlačítka 60 Hz ~ 20 khz 12 hodin (podle způsobu použití) Bluetooth 4.1 (s aptx) 3,5mm stereo vstup, USB audio Mikro USB 1, linkový vstup 1, linkový výstup 1, konektor napájení 1 Power (Napájení), Volume up (Zvýšení hlasitosti), Volume down (Snížení hlasitosti), Sound mode (Zvukový režim) (zavěšení), Play/Pause (Přehrávání/Pauza) (přijetí hovoru), BT pairing (BT párování) LED indikátor Červená/Modrá/Zelená LED 1 Rozměry 174,6 134,6 78,5 mm (v uzavřeném stavu) Hmotnost 1,2 kg (včetně baterie) Další informace Další funkce Vestavěný mikrofon pro funkci hlasitého telefonu Jmenovitý příkon DC (stejnosm.) 12 V, 2 A Provozní teplota 0 ~ 40 ºC Skladovací -10 ~ 50 ºC teplota

trevolo Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka

trevolo Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka trevolo Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka 2 Autorská práva Copyright 2014 BenQ Corporation. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována,

Více

trevolo Reproduktor Bluetooth Uživatelská příručka

trevolo Reproduktor Bluetooth Uživatelská příručka trevolo Reproduktor Bluetooth Uživatelská příručka Autorská práva Autorská práva 2015, BenQ Corporation. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována,

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině.

Více

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-BTP50.B M-BTP50.W Obsah CZ Záruka 3 Specifikace 3 Přehled o produktu 4 Nabíjení baterie 5 LED indikátor stavu 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení se zařízením

Více

Používání přehrávače ipod

Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Po připojení ipodu můžete přehrávat hudební nebo video soubory. Tento přijímač umožňuje provádět různé operace, jako např. výběr souboru ze seznamu nebo

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Stereo bezrátová Bluetooth sluchátka. Model: AF62

NÁVOD K OBSLUZE. Stereo bezrátová Bluetooth sluchátka. Model: AF62 NÁVOD K OBSLUZE Stereo bezrátová Bluetooth sluchátka Model: AF62 Obsah Popis produktu Nabíjení Zapnutí a vypnutí Párování iphone, ipad, a ipod touch Android telefony Počítače a notebooky Párování použitím

Více

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka Obsah balení: Funkce: Tec+ Geo Bluetooth reproduktor 1. ON/ OFF přepínač Micro USB kabel 2. AUX- in vstup 3,5 mm aux-in kabel 3. USB napájecí konektor Uživatelská

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 2 Artone 3 je bezdrátová indukční smyčka pro poslech zařízení vybavená bezdrátovou technologií Bluetooth. 2.1 + EDR Takto můžete poslouchat

Více

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS Specifikace: - Specifikace reproduktoru: 40MM x 3W - Výstup: 6W - Frekvenční odezva: 20Hz - 20KHz - Citlivost: 100db±5db - SNR: 90DB - Zkreslení: 0,5% - Bluetooth specifikace:

Více

2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ

2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ 1. NEJDŘÍVE PLNĚ NABIJTE, PAK ZAPNĚTE 2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ 3. PŘIPOJTE VAŠE ZAŘÍZENÍ Plné nabití trvá 3 6 hodin (dle zdroje). Stiskněte a podržte hranaté multifunkční tlačítko na asi 4 sekundy nebo

Více

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKT UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA EASY.B EASY.W

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKT UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA EASY.B EASY.W BEZDRÁTOVÝ REPRODUKT UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA OR EASY.B EASY.W Obsah CZ Záruka 2 Specifikace 2 Ochrana před vodou a prachem 2 Přehled o produktu 3 Nabíjení baterie 4 LED indikátor stavu 4 Zapnutí/vypnutí 4

Více

DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO

DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO ČESKY DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO Vítejte do světa Clint Asgard audio. Elegantní a jednoduchý design je prací dánského designéra Phillipa Boduma. Asgard audio jsou bezdrátová zařízení s využitím

Více

Širokopásmový bezdrátový směrovač 300Mb/s BR 6428nS Průvodce rychlou instalací Verze 1.0 / Prosinec, 2010

Širokopásmový bezdrátový směrovač 300Mb/s BR 6428nS Průvodce rychlou instalací Verze 1.0 / Prosinec, 2010 Širokopásmový bezdrátový směrovač 300Mb/s BR 6428nS Průvodce rychlou instalací Verze 1.0 / Prosinec, 2010 1 COPYRIGHT Copyright Edimax Technology Co., Ltd. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace

Více

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500 Co můžete dělat s náhlavní soupravou: přijmout hovor ukončit hovor odmítnout hovor vytočit poslední volané číslo přenos hovoru mezi náhlavní soupravou a telefonem hlasové vytáčení Specifikace Doba hovoru

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W Obsah CZ Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení s Bluetooth zařízením 6 Opětovné

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB30.B M-HPB30.W Obsah CZ Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení s Bluetooth zařízením 6 Opětovné

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-HPB20.B M-HPB20.R M-HPB20.W Obsah Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled produktu 4 Nabíjení baterie 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení

Více

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze Calisto 7200 Hlasitý USB telefon Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Připojení k počítači 4 Každodenní používání 5 Zapínání 5 Hlasitost 5 Vypnutí a zapnutí mikrofonu 5 Přijetí nebo ukončení hovoru 5 Chování

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Česky. BT-02N uživatelská příručka

Česky. BT-02N uživatelská příručka Česky BT-02N uživatelská příručka 1 Česky Rejstřík 1. Přehled......3 2. Začínáme....5 3. Připojení náhlavní sady headset Bluetooth.....5 4. Používání náhlavní sady headset Bluetooth... 9 5. Technické specifikace...

Více

3-300-262-11(1) Průvodce pro rychlé připojení a nastavení. Síťový audiosystém s pevným diskem NAS-SC55PKE. 2008 Sony Corporation

3-300-262-11(1) Průvodce pro rychlé připojení a nastavení. Síťový audiosystém s pevným diskem NAS-SC55PKE. 2008 Sony Corporation 3-300-262-11(1) Průvodce pro rychlé připojení a nastavení Síťový audiosystém s pevným diskem NAS-SC55PKE 2008 Sony Corporation Kontrola požadovaných položek NAS-SC55PKE je soubor přístrojů, který se skládá

Více

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Pouze pro referenční účely, viz konkrétní produkt. Více informací Více informací o funkcích tabletu a užitečné příručky naleznete na webových stránkách http://support.lenovo.com/.

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT370

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT370 Reproduktorová lišta Průvodce spuštěním HT-CT370 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 4 2 Instalace 5 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů

Více

YATOUR Bluetooth handsfree sada (dále už jen "YT-BTM") lze použít s YATOUR. digitálním hudebním adaptérem nebo s YATOUR ipod Car Adapter (dále už jen

YATOUR Bluetooth handsfree sada (dále už jen YT-BTM) lze použít s YATOUR. digitálním hudebním adaptérem nebo s YATOUR ipod Car Adapter (dále už jen Uživatelský návod Úvod YATOUR Bluetooth handsfree sada (dále už jen "YT-BTM") lze použít s YATOUR digitálním hudebním adaptérem nebo s YATOUR ipod Car Adapter (dále už jen "YATOUR Adaptér"). Použitím YT-BTM,

Více

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor T-400X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH Uživatelská příručka 33040 Při používání modelu 33040 se řiďte následuj ícími pokyny 1. Zařízení 33040 zapněte tlačítkem napájení umístěným na jeho spodní

Více

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4.

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4. Funkce Funkce Vlastnosti Držením tlačítko tablet zapnete nebo vypnete. 1. Tlačítko Power (zapnutí/vypnutí) Stisknutím tlačítka vypnete nebo zapnete displej. 2. Tlačítko nastavení hlasitosti Stisknutím

Více

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Úvod Pouzdro s Bluetooth klávesnicí je vybaveno drážkou pro uchycení tabletu S6000, se kterým se bezdrátově spojí pomocí rozhraní Bluetooth 3.0 a usnadní tak

Více

MYJACK BLUETOOTH KONVERTOR S KONEKTOREM AUX-IN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Recyklujte toto balení šetrně

MYJACK BLUETOOTH KONVERTOR S KONEKTOREM AUX-IN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Recyklujte toto balení šetrně Recyklujte toto balení šetrně Všechny ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků. Není-li uvedeno jinak, jejich použití neznamená, že je vlastník ochranné známky ve spojení se společností

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 4 6. Tlačítka... 5 7. Nastavení Systému... 5 8. HDMI... 7 9. Instalace, odinstalace

Více

Bezdrátové handsfree na stínítko

Bezdrátové handsfree na stínítko Bezdrátové handsfree na stínítko Uživatelská příručka Funkce Poslech hudby z mobilního telefonu: Při jízdě s automobilem můžete poslouchat hudbu z mobilního telefonu. Ovládání příchozího hovoru: Při příchozím

Více

Smart Watch Garett GV-08 návod

Smart Watch Garett GV-08 návod Smart Watch Garett GV-08 návod 1 1. Bezpečnost 1.1 Informace obsažené v této příručce mohou být změněny nebo aktualizovány bez oznámení 1.2 Nabíjejte hodinky po dobu nejméně 2 hodiny před použitím 1.3

Více

STEREO BLUETOOTH WIRELESS HEADPHONES

STEREO BLUETOOTH WIRELESS HEADPHONES STEREO BLUETOOTH WIRELESS HEADPHONES model: AF32 Návod k obsluze part of the series Obsah balení Runaway AF32 bezdrátová stereo sluchátka Kabel pro nabíjení (USB 3.5mm) Stereo audio kabel (3.5mm 3.5mm)

Více

Odolný reproduktor Riderr

Odolný reproduktor Riderr Odolný reproduktor Riderr 1. Kryt reproduktoru 2. MODE 3. Hlasitost (+) / další skladba 4. Hlasitost (-) / předchozí skladba 5. Silikonové pouzdro 6. Slot pro micro SD kartu 7. Nabíjecí port 8. 5V/1A výstup

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Bluetooth reproduktor Spectro LED

Bluetooth reproduktor Spectro LED Bluetooth reproduktor Spectro LED Návod k použití 33042 Důležité bezpečnostní pokyny Tento reproduktor je navržen tak, aby odolával šplíchající vodě ze všech úhlů. Ponoření celé jednotky do vody může produkt

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

Bluetooth audio přijímač/vysílač. Uživatelská příručka

Bluetooth audio přijímač/vysílač. Uživatelská příručka Bluetooth audio přijímač/vysílač Uživatelská příručka Popis produktu Prostřednictvím tohoto produktu můžete přehrávat stereofonní hudbu v telefonu do domácího audio zařízení. Pohodlnější je, že můžete

Více

Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33

Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33 S tímto pohodlným a dobře komfortních Bluetooth sluchátka máte zvukový zážitek Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje,

Více

HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ

HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ OUTDOOR TECH TAGS HARDWARE 1 2 3 4 5 6 7 Reproduktor Dobíjecí jack Multifunkční tlačítko LED indikátor Vestavěný mikrofon + tlačítko: zvýšit

Více

Elegance. BT Stereo sluchátka.

Elegance. BT Stereo sluchátka. Elegance BT Stereo sluchátka 10028473 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Jabra SPEAK 450 pro Cisco

Jabra SPEAK 450 pro Cisco Jabra SPEAK 450 pro Cisco NÁVOD K OBSLUZE OBSAH vítejte...2 JABRA Speak 450 pro Cisco - PŘEHLED...3 PŘIPOJENÍ...5 jak používat Jabra Speak 450 pro Cisco...7 PODPORA...8 Technické specifikace...9 1 vítejte

Více

BlackBerry Mini Stereo Speaker. Uživatelská příručka a bezpečností informace

BlackBerry Mini Stereo Speaker. Uživatelská příručka a bezpečností informace BlackBerry Mini Stereo Speaker Uživatelská příručka a bezpečností informace Používání BlackBerry Mini Stereo Speaker Párování Zapnutí párovacího módu Zrušení párovacího módu Vymazání spárovaných zařízení

Více

ADAPT BLUETOOTH ADAPTÉR

ADAPT BLUETOOTH ADAPTÉR ADAPT BLUETOOTH ADAPTÉR Outdoor Tech ADAPT přidává funkci Bluetooth technologie a mikrofonu jakémukoliv zařízení s 3,5 mm audio jackem. VYUŽIJ BLUETOOTH Outdoor Tech ADAPT přidává funkci Bluetooth technologie

Více

10030449 10030450 10030451 10030452 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT770

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT770 Reproduktorová lišta Průvodce spuštěním HT-CT770 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 4 2 Instalace 5 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů

Více

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ NÁVOD K POUŽITÍ POPIS - Wi-Fi stereo zesilova č. Výkon 2x 20W RMS do 4 Ω. - Umožňuje vytvoření multiroom zvukového systému, který umožňuje ovládání více zesilova čů a různých

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu.

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu. 1. Obsah balení 1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV 2. Popis výrobku 1 Slot pro kartu SD/MMC 10 UP (nahoru) 2 Mikrofon 11 REC/Snap

Více

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM Rychlý instalační průvodce DA-10295 Vítejte Děkujeme vám za zakoupení Digitus Bluetooth Soundbar se subwooferem! Nezáleží na tom jak tento výrobek využijete - zdali

Více

Elegance ANC BT stereo slúchadlá s ANC

Elegance ANC BT stereo slúchadlá s ANC Elegance ANC BT stereo slúchadlá s ANC 10031587 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

T-60X Návod na obsluhu

T-60X Návod na obsluhu OD ROKU T-60X Návod na obsluhu 2.0 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

NÁVOD K OBSLUZE MUSE 5

NÁVOD K OBSLUZE MUSE 5 CZ NÁVOD K OBSLUZE MUSE 5 PŘEHLED Sluchátka MUSE 5 Pouzdro s nabíječkou Návleky FitSeal TM Silikonové špunty XS S M L USB Mikro napájecí kabel 1 NEŽ ZAČNETE Vložte sluchátka do pouzdra s nabíječkou a před

Více

Vestavěný hudební system

Vestavěný hudební system Vestavěný hudební system 10031947 10031948 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Příručka pro uživatele BT55 Rádi vám vždy pomůžeme www.philips.com/support Obsah 1 Důležité 2 2 Upozornění 2 Prohlášení o shodě 2 Péče o životní prostředí 2 Upozornění na ochrannou známku 3 3 Váš reproduktor

Více

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio DiscoStar Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio 10028847 10028848 10028849 Vážený zákazníku, zakoupením produktu jste získali kvalitní produkt, který odpovídá současnému

Více

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth Model: Fantec SB-200BT Příručka v Češtině Technické specifikace: Rozměry (Š x V x H): 340 x 110 x 110 mm Výstupní výkon: 24W (2 x 12W) RMS Verze rozhraní

Více

Česká verze. Doporučení. Obsah balení. Zapojení. SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta

Česká verze. Doporučení. Obsah balení. Zapojení. SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta Doporučení Nevystavujte Sweex 7.1 externí USB zvukovou kartu nadměrným teplotám. Neumísťujte zařízení na přímé sluneční světlo nebo do blízkosti topných těles.

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

LightUp BT-vežový reproduktor

LightUp BT-vežový reproduktor LightUp BT-vežový reproduktor 10030357 10030358 www.auna-multimedia.com Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze BackBeat GO 600 Series Návod k obsluze Obsah Párování 3 Párování 3 Párování druhého zařízení 3 Párování s počítačem Mac 3 Nabíjení a přizpůsobení 4 Nabíjení 4 Základy 5 Přehled náhlavní soupravy 5 Vypínač

Více

s displejem Uživatelská příručka HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku

s displejem Uživatelská příručka   HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku FM Transmitter s displejem Uživatelská příručka HY68 Vlastnosti produktu 1) Připojte zařízení do autozapalovače cigaret, poté se automaticky zapne; když je v provozním stavu, obrazovka zobrazí napětí autobaterie,

Více

BLUETOOTH AKTIVNÍ REPRODUKTORY

BLUETOOTH AKTIVNÍ REPRODUKTORY BLUETOOTH AKTIVNÍ REPRODUKTORY UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-BTS50.B M-BTS50.W cz Obsah Záruka 3 Informace o bezpečnosti 3 Specifikace 3 Přehled o produktu 4 Instalace produktu 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a

Více

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Instalační příručka Bluetooth

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Instalační příručka Bluetooth HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Instalační příručka Bluetooth Informace o autorských právech Copyright 2017 HP Development Company, L.P 1. vydání, 4/2017 Upozornění společnosti HP Informace obsažené

Více

Handsfree na motorku, stereo, intercom V6-1200

Handsfree na motorku, stereo, intercom V6-1200 Handsfree na motorku, stereo, intercom V6-1200 Uživatelská příručka 1: Zapnout/Řidič motocyklu A 2: Vypnout/Reset 3: Telefon/Přehrávání 4: Hlasitost + 5: Hlasitost 6: Řidič motocyklu B 7: Řidič motocyklu

Více

big turtle shell HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ

big turtle shell HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ big turtle shell BEZDRÁTOVÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ Vítejte ve světě totální zvukové svobody. www.outdoortechnology.com ANATOMIE... 1 DOBÍJENÍ...

Více

Tento symbol upozorňuje uživatele na části, kde je možnost dotyku s životu nebezpečným napětím uvnitř výrobku.

Tento symbol upozorňuje uživatele na části, kde je možnost dotyku s životu nebezpečným napětím uvnitř výrobku. Tento symbol upozorňuje uživatele na části, kde je možnost dotyku s životu nebezpečným napětím uvnitř výrobku. Tento symbol upozorňuje uživatele na existenci důležitých provozních a údržbových pokynů,

Více

Digitální hudební přehrávač Bluetooth. Návod k použití

Digitální hudební přehrávač Bluetooth. Návod k použití Digitální hudební přehrávač Bluetooth Návod k použití Úvod Děkujeme, že jste si vybrali Digitální hudební přehrávač CarClever. Tento přehrávač lze snadno instalovat a používat. Plug and Play montáž umožňuje

Více

BT20 FM Transmitter, 2x USB, s funkcí handsfree

BT20 FM Transmitter, 2x USB, s funkcí handsfree BT20 FM Transmitter, 2x USB, s funkcí handsfree Uživatelská příručka Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali Bluetooth FM Transmitter. Toto zařízení umožňuje streamovat hudbu a telefonní hovory přímo z vašeho

Více

BH280/BH380 Panelový displej Uživatelská příručka

BH280/BH380 Panelový displej Uživatelská příručka BH280/BH380 Panelový displej Uživatelská příručka Vyloučení odpovědnosti Společnost BenQ Corporation neposkytuje žádná ujištění nebo záruky výslovně uvedené nebo předpokládané s ohledem na obsah tohoto

Více

Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích

Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích Informace o výstraze VÝSTRAHA: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích 1 2 3 4 24 25 26 27 5 6 23 7 8 9 22 21 20 19

Více

Uživatelská příručka. Začínáme. Vyskytnou-li se jakékoli problémy či nejasnosti, použijte tento návod. Možnosti funkce Bluetooth

Uživatelská příručka. Začínáme. Vyskytnou-li se jakékoli problémy či nejasnosti, použijte tento návod. Možnosti funkce Bluetooth Vyskytnou-li se jakékoli problémy či nejasnosti, použijte tento návod. Začínáme Možnosti funkce Bluetooth O hlasových informacích Dodávané příslušenství Kontrola obsahu balení Součásti a ovládací prvky

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Návod k použití jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky jsou majetkem

Více

Návod k obsluze DX50

Návod k obsluze DX50 Návod k obsluze DX50 Obsah 1. Obsah balení 2. Popis přístroje a jeho funkcí 3. Základní obsluha 4. Uživatelské rozhraní přehrávače Obsah balení DX50 Micro USB kabel / Koaxiální kabel Pouzdro Ochranná fólie

Více

ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka

ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka ZOOKA Bluetooth repro stojan Uživatelská příručka Obsah Úvod... Vlastnosti zařízení... Obsah balení... Technická specifikace... Signalizace LED diody...

Více

Dr. Bang

Dr. Bang Dr. Bang 10029208 10029209 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

NannyCam V24 NÁVOD K 1 POUŽITÍ

NannyCam V24 NÁVOD K 1 POUŽITÍ NannyCam V24 NÁVOD K 1 POUŽITÍ OBSAH BALENÍ: Rodičovská jednotka s displejem + síťový adaptér Dětská jednotka (kamera) + síťový adaptér Návod k použití POPIS DĚTSKÉ JEDNOTKY: 1. Světelný senzor 2. Čočka

Více

Point of view HDMI SmartTV dongle 200 BT

Point of view HDMI SmartTV dongle 200 BT Point of view HDMI SmartTV dongle 200 BT Česky Obsah Obsah... 1 Obecné oznámení pro uživatele... 2 Varování... 2 Obsah balení... 2 1. HDMI TV dongle... 3 1.1. Zobrazení produktu... 3 1.2. Instrukce k užívání...

Více

JABRA SPEAK 510. Návod k obsluze. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Návod k obsluze. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Návod k obsluze jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Veškerá práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky

Více

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S G1342 Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. 5 6 3 1 12 4 2 10 7 8 9 11 Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek Použijte soupravu hands-free pro

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9355538 Issue 1 Vydaná elektronická příručka odpovídá "Podmínkám a ustanovením uživatelských

Více

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840 Návod Poslední revize: 20.6.2012 POZNÁMKA: Prosím přečtěte si pečlivě tento manuál před použitím B-840. Také si ověřte veškerou legislativu a speciální požadavky pro

Více

Jabra. Speak 510. Návod k obsluze

Jabra. Speak 510. Návod k obsluze Jabra Speak 510 Návod k obsluze 2015 GN Audio A/S. Veškerá práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Audio A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky jsou majetkem příslušných

Více

Přehrávač MP300 - příručka

Přehrávač MP300 - příručka Přehrávač MP300 - příručka Základní operace Dobíjení baterie 1. Přepněte vypínač do pozice OFF. 2. Zapojte malý konec USB kabelu do miniusb portu na zařízení MP300. Pak připojte větší konec kabelu do volného

Více