U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr. Knot, Mgr. Ing. Hořánek, JUDr. Průša, Ing. Franců, Ing. Sládek, p. Anděl, Ing. arch. Trambová Omluveni MUDr. Tyll PROGRAM 1) Návrh zadání veřejné zakázky Centrální pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Písek a jeho společností a organizací 2) Návrh zadání veřejné zakázky Revitalizace sídliště Portyč 3. etapa 3) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Strategický plán a tvorba koncepce rozvoje města Písek do roku ) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Komplexní úklid v objektech Městského úřadu Písek 5) Návrh smlouvy o dílo na akci Dodání a instalace trafostanice na Plaveckém stadionu v Písku mezi městem a MSP s.r.o. 6) Návrh smlouvy o dílo na akci Opravy a rekonstrukce havarijního stavu na Plaveckém stadionu v Písku mezi městem a MSP s.r.o. 7) Aktualizace příloh k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a.s. 8) Návrh na řešení bytových záležitostí 9) Stanovení struktury Městského úřadu Písek 10) Stanovení pravidel pro konání svatebních obřadů 11) Zřízení komisí rady města 12) Jednací řád rady města 13) Jednací řád pro činnost komisí rady města 14) Pravidla pro přípravu, předkládání a publikaci materiálů pro jednání zastupitelstva města a rady města 15) Platy a odměny ředitelů příspěvkových organizací města Písku 16) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 17) Různé

2 JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. k bodu 1) Návrh zadání veřejné zakázky Centrální pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Písek a jeho společností a organizací U s n e s e n í č. 710/14 1. po projednání zahájení zadávacího řízení nadlimitní veřejné zakázky na služby s názvem: Centrální pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Písek a jeho společností a organizací formou otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dle zadávací dokumentace uvedené v příloze tohoto materiálu schvaluje 2. po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Eva Vanžurová (starostka), JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Ing. Petr Kouřimský (odbor RIMM), člen JHK Náhradníci: Ing. Jiří Votýpka, (odbor vnitřních věcí), Ing. Roman Svoboda, MBA (odbor finanční), Mgr. Michal Hanus (odbor vnitřních věcí), Ing. Zuzana Čížková (odbor RIMM), člen JHK k bodu 2) Návrh zadání veřejné zakázky Revitalizace sídliště Portyč 3. etapa U s n e s e n í č. 711/14 1. po projednání zahájení zadávacího řízení podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem: Revitalizace sídliště Portyč 3. etapa formou otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dle zadávací dokumentace uvedené v příloze tohoto materiálu schvaluje 2. po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Petr Kouřimský (odbor RIMM), člen JHK Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Ing. Zuzana Čížková (odbor RIMM), člen JHK stránka 2 (celkem 7)

3 k bodu 3) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Strategický plán a tvorba koncepce rozvoje města Písek do roku 2025 U s n e s e n í č. 712/14 určuje dodavatelem veřejné zakázky Strategický plán a tvorba koncepce rozvoje města Písek do roku 2025, společnost BERMAN GROUP s.r.o., sídlem Semín č.p. 107, pošta Přelouč, IČ , za cenu ,-- Kč bez DPH; podle dílčích hodnotících kritérií nabídkové ceny, kvality a odborné úrovně návrhu realizace předmětu plněn; je hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostku města podpisem smlouvy. Jako druhého v pořadí určuje společnost PROCES CENTRUM pro rozvoj obcí a regionů, s.r.o., sídlem Švabinského 1474/19, PSČ , Ostrava Moravská Ostrava, IČ , za celkovou cenu ,- Kč bez DPH. k bodu 4) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Komplexní úklid v objektech Městského úřadu Písek U s n e s e n í č. 713/14 určuje dodavatelem veřejné zakázky Komplexní úklid v objektech Městského úřadu Písek - Velké náměstí 114/3 a ul. Budovcova 207/6 v Písku, společnost AB velkoobchod s.r.o., Hraniční 6, České Budějovice, IČO , za cenu ,- Kč bez DPH za jeden měsíc, jejíž nabídka byla podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o úklidu. Jako druhého v pořadí určuje společnost ATUT-TUTY s.r.o., Klínovecká 1407, Ostrov, IČO , za cenu ,60 Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost PROMPT 2 SERVIS v.o.s., Školní 4, České Budějovice, IČO , za cenu ,- Kč bez DPH. k bodu 5) Návrh smlouvy o dílo na akci Dodání a instalace trafostanice na Plaveckém stadionu v Písku mezi městem a MSP s.r.o. U s n e s e n í č. 714/14 1) projednala důvody k návrhu řešení výměny trafostanice na Plaveckém stadionu v Písku a výjimku z Pravidel stanovující postup zadávání veřejných zakázek k určení dodavatele veřejné zakázky schvaluje bez připomínek 2) na základě schválené výjimky uzavření Smlouvy o dílo: Dodání a instalace trafostanice na Plaveckém stadionu v Písku mezi městem Písek a MSP s.r.o. schvaluje. stránka 3 (celkem 7)

4 k bodu 6) Návrh smlouvy o dílo na akci Opravy a rekonstrukce havarijního stavu na Plaveckém stadionu v Písku mezi městem a MSP s.r.o. U s n e s e n í č. 715/14 1) projednala důvody k návrhu řešení opravy a rekonstrukce na Plaveckém stadionu v Písku a výjimku z Pravidel stanovující postup zadávání veřejných zakázek k určení dodavatele veřejné zakázky schvaluje bez připomínek 2) na základě schválené výjimky schvaluje uzavření Smlouvy o dílo: Opravy a rekonstrukce havarijního stavu na Plaveckém stadionu v Písku mezi městem Písek a MSP s.r.o. Písek za cenu ve výši ,- Kč včetně DPH. k bodu 7) Aktualizace příloh k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a.s. starostka navrhuje usnesení schvaluje U s n e s e n í č. 716/14 aktualizaci příloh č. 1 a č. 2 k pojistné smlouvě č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ: schvaluje. k bodu 8) Návrh na řešení bytových záležitostí U s n e s e n í č. 717/14 schvaluje udělení výjimky a poskytnutí náhradního bytu č. 14 v domě čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku, pro žadatelku, na dobu 6-ti měsíců s tím, že první tři měsíce nájemního vztahu bude žadatelka osvobozena od platby nájemného (zálohy na plnění poskytovaná s užíváním bytu jsou placeny od uzavření smlouvy o nájmu bytu), v dalších měsících bude vyměřeno nájemné ve výši 50,- Kč/m 2 a měsíc dle současných pravidel pro přidělování obecních bytů do nájmů občanů. k bodu 9) Stanovení struktury Městského úřadu Písek U s n e s e n í č. 718/14 strukturu Městského úřadu Písek schvaluje s připomínkou zapracovanou do nové přílohy, která je nedílnou součástí materiálu, s účinností od a ukládá tajemnici úřadu připravit novelu Organizačního řádu Městského úřadu Písek. Zodpovídá: Ing. Hofmanová stránka 4 (celkem 7)

5 k bodu 10) Stanovení pravidel pro konání svatebních obřadů U s n e s e n í č. 719/14 1. stanovuje dobu pro konání svatebních obřadů ve dnech pátek a sobota od 9:00 do 14:00 hodin a jako místnost pro uzavření manželství obřadní síň v budově Městského úřadu Písek, Velké náměstí čp. 114/3, Písek 2. stanovuje užívání závěsného odznaku starosty se státním znakem při občanském sňatku pro: - starostku Mgr. Evu Vanžurovou - 1. místostarostu JUDr. Josefa Knota, MBA - 2. místostarostu Mgr. Ing. Jiřího Hořánka a další pověřené členy Zastupitelstva města Písek přijímat prohlášení snoubenců vstupujících do manželství. k bodu 11) Zřízení komisí rady města U s n e s e n í č. 720/14 1. zřizuje s účinností od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí tyto komise: - pro urbanismus a architekturu - pro infrastrukturu - dopravní - kulturní - bytovou - sociální - životního prostředí - letopiseckou - majetkoprávní - sportovní - pro výchovu a vzdělání - pro partnerské vztahy a cestovní ruch 2. určuje počet členů komisí maximálně 8 + předseda 3. žádá zástupce jednotlivých stran a hnutí zastoupených v Zastupitelstvu města Písku o podání nominací na členy komisí do Občané se zájmem o práci v komisích mohou kontaktovat členy zastupitelstva města nebo starostku města. k bodu 12) Jednací řád rady města U s n e s e n í č. 721/14 Jednací řád Rady města Písku s účinností od schvaluje s připomínkami: - čl. 2 odst. (5) část f) vztah ke strategickému plánu rozvoje města, respektive k územnímu plánu stránka 5 (celkem 7)

6 - čl. 3 odst. (4) poslední věta Dále mohou být přítomni zástupci jednotlivých volebních stran z členů zastupitelstva města, vždy však jedna osoba za příslušnou volební stranu, která není zastoupena v radě města. Zodpovídá: Ing. Hofmanová k bodu 13) Jednací řád pro činnost komisí rady města U s n e s e n í č. 722/14 odkládá Jednací řád pro činnost komisí rady města s účinností od Zodpovídá: Ing. Hofmanová k bodu 14) Pravidla pro přípravu, předkládání a publikaci materiálů pro jednání zastupitelstva města a rady města U s n e s e n í č. 723/14 schvaluje Pravidla pro přípravu, předkládání a publikaci materiálů pro jednání zastupitelstva města a rady města s účinností od s připomínkou ke krycímu listu (příloha č. 1), kdy vztah ke strategickému plánu je doplněn a k územnímu plánu. k bodu 15) Platy a odměny ředitelů příspěvkových organizací města Písku U s n e s e n í č. 724/14 1. schvaluje Platy a příplatky ředitelů příspěvkových organizací uvedené v neveřejných přílohách č. 1 až 3, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy 2. schvaluje návrh odměn ředitelů příspěvkových organizací dle neveřejné přílohy č. 4, která je nedílnou součástí důvodové zprávy Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 16) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 725/14 po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku dle přílohy č. 1 schvaluje pro provozovny: 1) PIVNICE VÝMĚNÍK, ul. Truhlářská, č.parc. 3999, Písek, žadatel 2M INVEST PTO s.r.o., Chudenická 1059, Praha 10, zast. Miroslavem Havlem, Nádražní 108, Písek po-ne do 02:00 hod 2) Chata ŽIVEC, V Živci 440, Písek, žadatel Josef Keclík, Na Pěníku 432, Písek v rozsahu pá-ne do 04:00 hod stránka 6 (celkem 7)

7 a požaduje doplnit formulář žádosti o výjimku obecně závazné vyhlášky o stanovisko odboru výstavby a územního plánování, zda je provozovna kolaudována či rekolaudována k požadovanému účelu. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 17) Různé a) Informace o převodu Jeslí pod základní školu U s n e s e n í č. 726/14 doporučuje zastupitelstvu města revokovat usnesení č. 198/14 a odložit účinnost převodu Jeslí do Zodpovídá: Ing. Cibulková V Písku 26. listopadu 2014 stránka 7 (celkem 7)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku V Písku dne 03.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva města, které se konalo v neděli 9. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

1. Zahájení a schválení Jednacího řádu ustavujícího zastupitelstva obce

1. Zahájení a schválení Jednacího řádu ustavujícího zastupitelstva obce Usnesení z ustavujícího 1.zasedání Zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 od 17.00 hod. v zasedací místnosti Domu služeb v Dolanech č.p.53. 1. Zahájení a schválení Jednacího řádu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:03 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.05.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

Usnesení. 2. Zastupitelstvo města stanovuje, že budou voleni dva místostarostové.

Usnesení. 2. Zastupitelstvo města stanovuje, že budou voleni dva místostarostové. Město Jeseník Usnesení přijatá na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 1.11.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1. Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 ZÁPIS z 24. schůze, konané dne 13.11.2013 od 15:00 hodin pracovna starostky, I. patro, Havlíčko nám. 9, Praha 9 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 20.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky včetně dohody o poskytnutí příspěvku na nákup u akce: Dodání stroje na úpravu

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 22. září /2014/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 22. září /2014/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 22. září 2014 19/2014/RM I. RM bere na vědomí: 19.2014/47RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

USNESENÍ č. 1 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 9. ledna 2018

USNESENÍ č. 1 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 9. ledna 2018 USNESENÍ č. 1 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 9. ledna 2018 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Rada městské části Brno Královo Pole ZÁPIS

Rada městské části Brno Královo Pole ZÁPIS Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U S N E S E N Í. z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Kašperské Hory konaného dne 22. listopadu 2018

U S N E S E N Í. z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Kašperské Hory konaného dne 22. listopadu 2018 U S N E S E N Í z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Kašperské Hory konaného dne 22. listopadu 2018 Usnesení č. 1 Zastupitelstvo města schvaluje jako ověřovatele zápisu z ustavujícího

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.02.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

Vilémov č.p. 172

Vilémov č.p. 172 OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a

Více

USNESENÍ z 18. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 18. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 18. schůze Rady města (RM) dne 24.10.2018 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Vladimír Šuma, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová, Ing. Jan Landa, František Sedláček,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

Informace o přijatých usneseních ze 44. schůze Rady města Šluknov konané dne 8. dubna 2016 v kanceláři starostky Program jednání: Odbor vedení města

Informace o přijatých usneseních ze 44. schůze Rady města Šluknov konané dne 8. dubna 2016 v kanceláři starostky Program jednání: Odbor vedení města Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 10. listopadu 2010

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 10. listopadu 2010 M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 10. listopadu 2010 Usn. č. 1/01/2010 upravený program ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Informace o přijatých usneseních z 35. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 35. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 01/01/14-15/01/14

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 01/01/14-15/01/14 MĚSTO FULNEK Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne 10.11.2014 čís. 01/01/14-15/01/14 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

Dispozice s majetkem města výpůjčka části pozemku č. parcely 280/26 v k. ú. České Budějovice 6 o celkové výměře m 2

Dispozice s majetkem města výpůjčka části pozemku č. parcely 280/26 v k. ú. České Budějovice 6 o celkové výměře m 2 KP-RM/64/2019/Z/1 ZÁPIS z 1. schůze Rady města České Budějovice konané dne 7. 1. 2019 od 12:40 hodin v zasedací místnosti č. dv. 103 magistrátu města, nám. Přemysla Otakara II. 1/1 Přítomni: JUDr. Ing.

Více

Usnesení. Usnesení. 53. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 23. 07. 2012 čís. 2184/RMObM1014/53/12 2186/RMObM1014/53/12

Usnesení. Usnesení. 53. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 23. 07. 2012 čís. 2184/RMObM1014/53/12 2186/RMObM1014/53/12 53. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 23. 07. 2012 čís. 2184/RMObM1014/53/12 2186/RMObM1014/53/12 Ing. Jiří Havlíček, v. r. starosta Dalibor Mouka, v. r. místostarosta Přehled usnesení

Více

Informace o přijatých usneseních z 93. schůze Rady města Šluknov konané dne 4. prosince 2017 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních z 93. schůze Rady města Šluknov konané dne 4. prosince 2017 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Zápis. Zápis průběhu 1. schůze rady městského obvodu konané dne zasedací místnost. Místo konání:

Zápis. Zápis průběhu 1. schůze rady městského obvodu konané dne zasedací místnost. Místo konání: průběhu 1. schůze rady městského obvodu konané dne 22.11.2018 Místo konání: zasedací místnost Předsedající: Bc. Martin Bednář Přítomno: 8 Omluveno: 1 Neomluveno: 0 Zahájení: 10:00 hod. Ukončení: 11:00

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

Usnesení RM 1/28/07. Usnesení RM 2/28/07

Usnesení RM 1/28/07. Usnesení RM 2/28/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 28. zasedání dne 17.9.2007 RM 1/28/07 RM 2/28/07 jako dodavatele stavby Rekonstrukce chodníku na Tovačovské ulici firmu Cyril Dragon DLAŽBA, se sídlem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

-1- Zápis č. 4/2019. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad

-1- Zápis č. 4/2019. ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období , které se konalo dne v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad -1- Zápis č. 4/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 16.1.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 19/2019

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 19/2019 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 19/2019 z 19. schůze Rady obce Horní Bludovice konané dne 4. června 2019 V Horních Bludovicích dne 10.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne 11.2.2014 Usnesení č. 93/1629/14 Návrh rozpočtu města Slavičín na rok 2014 d o p o r u č u j e Zastupitelstvu města Slavičína a) schválit

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

USNESENÍ z 1. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. listopadu 2014 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 1. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. listopadu 2014 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 1. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. listopadu 2014 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/1/2014 Schválení programu 1. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 41. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 19. července (č. 536/41 547/41)

- 1 - U S N E S E N Í. z 41. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 19. července (č. 536/41 547/41) - 1 - U S N E S E N Í z 41. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 19. července 2016 (č. 536/41 547/41) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

Rada Ústeckého kraje. Usnesení

Rada Ústeckého kraje. Usnesení Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Rada Ústeckého

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1037/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 958 ze dne 12.12.2016 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné nadlimitní zakázky

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 26.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.02.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019

Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019 Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 305/17/19 1) schvaluje program 17. schůze

Více

Jednání Rady města Broumov č. 72 ze dne 29. května 2017

Jednání Rady města Broumov č. 72 ze dne 29. května 2017 Jednání Rady města Broumov č. 72 ze dne 29. května 2017 Přítomni: Omluvena: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Eva Blažková,

Více

Usnesení. z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 08.01.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3256/R/080118: předložený

Více

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. schůze Rady města Rychvald, dne 17. 06. 2019 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 26/2. Rada města b e

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Oprava fasády šaten v Městském sportovním areálu v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Oprava fasády šaten v Městském sportovním areálu v Písku V Písku dne 28.04.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Oprava fasády šaten v Městském sportovním areálu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. 80. schůze Rady města Krnova, konané dne ve 14:00 hod., v zasedací místnosti MěÚ Krnov. čísl. usn.

U S N E S E N Í. 80. schůze Rady města Krnova, konané dne ve 14:00 hod., v zasedací místnosti MěÚ Krnov. čísl. usn. KRNOMK -- 75421/2018 koni Rada města KRNOVA SS 080/18/Ko U S N E S E N Í 80. schůze Rady města Krnova, konané dne 10. 10. 2018 ve 14:00 hod., v zasedací místnosti MěÚ Krnov čísl. usn. 3534/80-3555/80 Rozdělovník

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 16.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 26.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření smlouvy o poskytování právních služeb NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 27.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Usnesení 34. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 23. března 2016

Usnesení 34. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 23. března 2016 Usnesení 34. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 23. března 2016 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 672/34/16 schvaluje program 34. schůze rady

Více

informativní vypiš z usneseni rady MĚSTA JESENICE č. 09/2019 ze dne

informativní vypiš z usneseni rady MĚSTA JESENICE č. 09/2019 ze dne informativní vypiš z usneseni rady Usnesení číslo 118/19-R09 ze dne 13.03.2019 schvaluje program schůze rady města č. 9/2019 v předloženém znění. Usnesení číslo 119/19-RQ9 ze dne 13.03.2019 I. rozhoduje

Více

z 1. schůze Rady města Rumburk, konané dne 14. listopadu 2018

z 1. schůze Rady města Rumburk, konané dne 14. listopadu 2018 z 1. schůze Rady města Rumburk, konané dne 14. listopadu 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 1/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila program 1. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola plnění

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 1. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, Z. Wildová, R. Rejna,

Více

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Usnesení nepřijato 2. Odbor ekonomický (OE)

Usnesení nepřijato 2. Odbor ekonomický (OE) Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

1. Majetkové záležitosti

1. Majetkové záležitosti - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Přítomni: Z á p i s z 38. jednání Rady

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více