Zápis z Valné hromady KS MAS Jihomoravského kraje

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z Valné hromady KS MAS Jihomoravského kraje"

Transkript

1 Národní síť Místních akčních skupin České republiky, z.s. Krajské sdružení NS MAS Jihomoravského kraje Zápis z Valné hromady KS MAS Jihomoravského kraje Termín: od 9.00 hod. Místo: Krajský úřad Jihomoravského kraje, Žerotínovo nám. 449/3, Brno místnost č. 37 Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) PROGRAM: 1. Zahájení VH, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu 2. Zpráva o činnosti za rok 2017, informace z RSK, NSK 3. Hospodaření KS MAS Jihomoravského kraje za rok Rozpočet na rok 2018, členské příspěvky na rok Aktuální problematika při realizaci SCLLD 6. Projekt Klimagreen 7. Konference Venkov Různé (školení PRV, neformální setkání KS)

2 Strana 2/6 1) Zahájení VH, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu Darina Danielová zahájila VH a přivítala přítomné členy KS. Omluvila předsedu, který se zdržel na cestě. Pozvánka byla členům zaslána 21 dní před datem jednání valné hromady, veškeré dokumenty k valné hromadě byly členům zaslány 7 dní před datem jednání valné hromady. Darina Danielová navrhla: jako zapisovatelka Libuše Beranová a jako ověřovatelé zápisu Darina Danielová a Petr Revenda. Mezitím se dostavil předseda KS MAS Jihomoravského kraje Vítek Hrdoušek. Usnesení 1: Valná hromada schvaluje jako zapisovatelku Libuši Beranovou a jako ověřovatele zápisu Darinu Danielovou a Petra Revendu. Poměr hlasů: 17 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno 2) Zpráva o činnosti za rok 2017, informace z RSK, NSK Výbor předložil členům Zprávu o činnosti za rok 2017 (příloha č. 2), předem poslána, nejsou žádné připomínky. Dále byli členové informováni o jednání Regionální stále konference konané dne v Brně. A o plánovaném jednání Národní stále konference plánovanou na v Jindřichově Hradci. NS MAS pracovní skupina Vize nabídka na zapojení se do plánování nového programového období. Usnesení 2: Valná hromada schvaluje zprávu o činnosti za rok 2017 Poměr hlasů: 17 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno 3) Hospodaření KS MAS Jihomoravského kraje za rok 2017 Petr Revenda představil zprávu o hospodaření (příloha č. 3). Libuše Beranová představila zprávu o provedení kontroly hospodaření (příloha č. 4). Ke zprávám nejsou žádné připomínky.

3 Strana 3/6 Usnesení 3: Valná hromada schvaluje zprávu o hospodaření a zprávu o provedení kontroly hospodaření. Poměr hlasů: 17 pro 0 proti 0 zdržel se 4) Rozpočet na rok 2018, členské příspěvky na rok 2018 Přišel další člen KS MAS Jihomoravského kraje. Aktuální počet je 18 členů. Jako hosté z KÚ Jihomoravského kraje přišli na valnou hromadu Radomír Pavlíček, Ing. Petr Hýbler. Rozpočet na rok 2018 předložen, předem poslán, nejsou žádné připomínky. Členské příspěvky navrhuje Výbor v celkové výši Kč, tedy Kč na MAS na rok 2018 (navýšení z důvodu projektu Klimagreen). Členské příspěvky dojde na MAS faktura s 14 denní splatností. Spoluúčast hrazená z veřejných prostředků v projektu Klimagreen, je z důvodu nekonsistentního výkladu ze strany řídícího orgánu a CRR, velmi problematická. Zvýšený členský příspěvek je odůvodněn realizací projektů Klimagreen, v rámci kterého proběhnou na území každé MAS 3 semináře, komunitní plánování a projednávání výsadeb (pasporty) a následně výsadby v území MAS a jejich údržba. Cílem je také vzdělat komunitu, připravit kapacitu pro výsadby vybrat modelový příklad a je to také příprava pro realizaci dalších výsadeb v území s podporou MAS. Prostřednictvím projektu Klimagreen bude vytvořen zásobník výsadeb, kdy pomocí tohoto projektu bude realizována výsadba (1-2 místa) a další mohou být řešeny v rámci dalších dotačních titulů. Diskuze: Někteří členové nesouhlasí s navýšením příspěvků řeší neinformovanost o projektu Klimagreen, řeší se již organizace semináře na území MAS a chybí informace. Vít Hrdoušek reaguje: projekt byl diskutován na neformálním jednání a schválená forma plnění projektu Výborem byla podána písemně všem začátkem února, jsme na začátku, ještě není ani podepsána smlouva, ale je potřeba již připravovat realizaci. Darina Danielová je třeba mít přesah v rámci JMK řešíme velký projekt a jsme prospěšní celému JMK. Usnesení 4: Valná hromada schvaluje návrh rozpočtu na rok Poměr hlasů: 14 pro 4 proti 0 zdržel se Usnesení 5:

4 Strana 4/6 Valná hromada schvaluje výši členských příspěvků na rok 2018 ve výši ,- Kč. Poměr hlasů: 14 pro 4 proti 0 zdržel se Výbor vysvětlil členům nutnost předfinancování projektu Klimagreen pomocí revolvingového úvěru u České spořitelny, a.s., ve výši Kč do Běžnou podmínkou je podpis blankosměnky bez avala za úvěr neručí žádná ze členských MAS, ale pouze krajské sdružení. Usnesení 6: Valná hromada schvaluje zapojení KS MAS Jihomoravského kraje do projektu Adaptace na klimatické změny pomocí zelené infrastruktury, stručný název KLIMAGRÜN/Klimatická zeleň, registrační číslo projektu: 142, financovaného z programu INTERREG V-A Rakousko Česká republika v rozsahu podané a schválené žádosti s vlastním 10% spolufinancováním v částce EUR/cca Kč. Valná hromada schvaluje záměr předfinancování v rámci projektu Klimagrün, a to pomocí revolvingového úvěru u České spořitelny, a.s. ve výši ,- Kč, a to do Valná hromada schvaluje zmocnění Výboru k podpisu blankosměnky bez avala a zmocnění Výboru k přijetí úvěru. Valná hromada schvaluje úročení revolvingového úvěru v maximální výši 3% p.a. při úrokové sazbě. Poměr hlasů: 14 pro 1 proti 3 zdržel se 5) Aktuální problematika při realizaci SCLLD PS Leader OP ŽP Praha, Olomouc semináře, prezentace ze seminářů pošlou každým dnem, do by měly být strategie upraveny, aby se mohlo čerpat (opatření ÚSES, protierozní opatření a výsadba v obcích). Nemusí být žadatel jen obec, spolek či zemědělec ale i fyzická osoba se souhlasem vlastníka na jiném pozemku na 10 let, ovšem pod podmínkou 10 let udržitelnosti výsadby žadatelem. Mnoho MAS nemusí měnit strategie kvůli OP ŽP, mnoho MAS má zmíněné aktivity (ÚSES, protierozní opatření a výsadba v obcích) v SCLLD. Je však třeba již nyní kontaktovat AOPK (kontakt na PS Leader) jestli SCLLD netřeba měnit, je tu obava z toho, že se vše z OP ŽP nevyčerpá. Když jedna MAS nevyčerpá, pak bude možno, aby vyčerpala jiná MAS. Interní postupy k OP ŽP nejsou nutné, ale doporučují je vytvořit. IROP dlouhé procesy, málo se čerpá OP Z bez problémů PRV stále se řeší otázka nastavení pravidel projektu spolupráce.

5 Strana 5/6 Usnesení 7: Valná hromada bere na vědomí informace o aktuální problematice při realizaci SCLLD. 6) Projekt Klimagreen Prezentace k projektu příloha č. 5 Personální složení: Ing. Jan Prokeš administrátor, Ing. Olga Molnárová finanční manažer, z MAS Dolní Morava, Mgr. Vít Hrdoušek koordinátor, MAS Strážnicko Host: Denisa Jirků fin. manažerka projektu Klimagreen za Jihomoravský kraj (podala informace k seminářům prezentace příloha č. 6) Usnesení 8: Valná hromada bere na vědomí informace o projektu Klimagreen včetně informací k seminářům. Vhodní účastníci seminářů zástupci MAS, škol, NNO, apod. bude zaslána AVIZO informace od MAS k seminářům (předběžná lektoři, program), vlastní pozvánky pak posílá kraj. Pro uspořádání semináře rozeslal kraj poptávku na 3 subjekty v území každé MAS - potvrzení účasti na vybraném místě konání se hlásí na JMK a 14 dní předem dají informaci, kolik lidí přijde a MAS pak sama může doplnit, v rámci semináře bude k vyplnění evaluační dotazník. Dotaz, zda výsadby mohou být jen na území JMK nelze v projektu území mimo JMK, ale lze oslovit i obce z kraje Vysočina a Olomouckého kraje pro účast na semináři. Po konání semináře bude diskuse nad zásobníkem projektů výsadeb a budou vybrána 1-2 místa na realizaci v Klimagreen. V rámci plánovaného návazného zadávacího řízení bud vybrán dodavatel, který v rámci stanoveného harmonogramu zajistí od komunitní výsadbu a následně údržbu a klimatické sledování do Do bude vybraný dodavatel smluvně řešit s vlastníkem pozemku údržbu stromů. Host z Jihomoravského kraje Pavel Fišer seznámil členy KS s vydáním Tematického atlasu JMK zatím je elektronicky dostupný pro školy bude distribuována i tištěná podoba. Dále upozornil na změnu názvu Ministerstvo pro místní rozvoj na Ministerstvo veřejného financování, změna fondu rozvoje bydlení, na Fond regionálního rozvoje podpora projektů v území připravené municipalitami, které nejsou financovatelné z EU fondů, a kde nejsou ani národní programy. Je připraven dotazník na obce z hlediska připravenosti investičních akcí potřebné reálné projekty, Jihomoravský kraj dotazníky shromáždí a pošle na MMR. Posledním bodem byla Kotlíková dotace od JMK, zbývají fin. prostředky, kotel na tuhá paliva výměna na plynná, pro FO, bude výzva přes JMK, může se získat až přes Kč.

6 Strana 6/6 7) Konference Venkov ročník Konference Venkov - Venkovský parlament ČR plánovaný na ve spolupráci SPOV, SMS, SMO, agrární komora a je financován vždy přes Celostátní síť pro venkov Ministerstvem zemědělství ČR. Josef Smetana přednesl aktuální informace ze setkání přípravné skupiny. Předpoklad je realizace v území JMK (Strážnice), ovšem MZe však ještě nevypsalo zakázku na dodavatele, jedná se tedy pouze o přípravy. Partnerem by měla být MAS Strážnicko, turistická asociace Slovácko (nová DMO v JMK), do příprav by se mohly zapojit všechny MAS JMK, nyní se tvoří itinerář propagace, marketing, logo konference je možné se zapojit. Ze strany přípravné skupiny bude zaslán přehled možného zapojení. Na akci bude pro jednotlivé MAS k dispozici místo pro vlastní reklamní banner a propagační stánky pro prezentaci své MAS. 8) Různé (školení PRV, neformální setkání KS) Darina Danielová představila návrh na zpracování videa, kde by se představily MAS v JMK co to je, slovo nějakého zástupce např. p. Čarková, realizované projekty. Darina Danielová dále upozornila na Dotazník MMR k potřebám nastavení podpory venkova s žádostí na jednotlivé MAS k jeho vyplnění. Bude ze strany MMR požadováno. Školení PRV proběhne na podzim přes CSV na nové období, vč. článku 20, projekty spolupráce podmínky termín: listopad-prosinec 2018 Neformální setkání Leaderfest Rožnov pod Radhošťěm Schůzi VH KS MAS Jihomoravského kraje ukončil předseda Vít Hrdoušek a rozloučil se s přítomnými. Přílohy: 1. Prezenční listina 2. Zpráva o činnosti za rok Zpráva o hospodaření za rok Zpráva revizora o hospodaření 5. Prezentace k projektu Klimagreen Zapsala Ověřil Libuše Beranová Darina Danielová, Petr Revenda

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 28.7.2015 v zasedací místnosti N3.118 (3. patro) v sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Pivovarské náměstí 1245, v Hradci Králové.

Více

Zápis z 6. jednání výboru spolku MAS Regionu Poodří, z.s. konaného dne 26. února 2016 v 7:30 hodin na zámku v Bartošovicích

Zápis z 6. jednání výboru spolku MAS Regionu Poodří, z.s. konaného dne 26. února 2016 v 7:30 hodin na zámku v Bartošovicích Zápis z 6. jednání výboru spolku MAS Regionu Poodří, z.s. konaného dne 26. února 2016 v 7:30 hodin na zámku v Bartošovicích Program jednání: 1. Zahájení 2. Zpráva o hospodaření spolku za rok 2015 3. Výroční

Více

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje Termín: 13. 2. 2015 od 12:00 Místo: zasedací místnost, RO SZIF, Kotlářská 53, Brno Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) PROGRAM: 1.

Více

Zápis z jednání členské schůze Otevřené zahrady Jičínska z. s., které se konalo v úterý 15. března 2016 od 17 hodin na obecním úřadě v Bukvici

Zápis z jednání členské schůze Otevřené zahrady Jičínska z. s., které se konalo v úterý 15. března 2016 od 17 hodin na obecním úřadě v Bukvici Zápis z jednání členské schůze Otevřené zahrady Jičínska z. s., které se konalo v úterý 15. března 2016 od 17 hodin na obecním úřadě v Bukvici 1) Zahájení Předseda spolku pan Jiří Drška přivítal přítomné

Více

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje Národní síť Místních akčních skupin České republiky, z.s. Krajské sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje Termín: 7. 2. 2019 od 10.00 hod. Místo:

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk M A S Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: statek U Krtka, Helvíkovice Dne: 14.05.2009 Účastníci: Hosté: členové MAS ORLICKO dle

Více

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje Termín 28. leden - čtvrtek Čas Místo 9:00 13:30 hod Lázeňský dům Libuše, Karlova Studánka Program jednání 1.

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 17. 10. 2013 v 14 00 hodin Restaurace Obecní Dům v obci Sepekov Přítomni: Hroch Pavel, Tollinger Jindřich, Ing. Čunát Miroslav, Ing. Málek Bohumil, Souhrada

Více

Zápsis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Zlínského kraje

Zápsis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Zlínského kraje Krajské sdružení Národní sítě Místních akčních skupin České republiky Zlínského kraje kraje Zápsis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Zlínského kraje Termín: 3.2.2015 Místo: Slovácký dvůr Ostrožská Nová

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 26. 6. 2017 od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice Usnášeníschopnost Valné hromady: ANO (dle přílohy prezenční listina 19 osob,

Více

Zápis z jednání Valné hromady

Zápis z jednání Valné hromady Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: Dne: Městský úřad v Žamberku, zasedací místnost 14.04.2010, od 15.00 hodin Účastníci: Ing. Oldřich Žďárský, Ing. Josef Paďour, Ing. Dana Hubálková, Jan Vychplná

Více

HRADECKÝ VENKOV, obecně prospěšná společnost IČO: , Husovo nám. 83, Nechanice,

HRADECKÝ VENKOV, obecně prospěšná společnost IČO: , Husovo nám. 83, Nechanice, ZÁPIS ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne 1. 12. 2016 na Státním zámku Hrádku u Nechanic PROGRAM ZASEDÁNÍ: 1. Zahájení zasedání 2. Informace o průběhu naplňování Strategie komunitně

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 21. 11. 2016 od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne 7. 12. 2015. Přítomní členové Rady spolku dle prezenční listiny: Město Humpolec (Ing. Lenka Bartáková), MěKIS (Marcela

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č.2/2017

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č.2/2017 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č.2/2017 Místo konání: sál, 2. patro OÚ Předklášteří Navržený program jednání: konané dne 22. 5. 2017 od 17.00 hod. 1. Zahájení technické záležitosti 2. Schválení závěrečného

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis z 12. zasedání členské schůze zapsaného spolku Místní akční skupina Dolní Morava dne v Kulturním domě v Josefově

Zápis z 12. zasedání členské schůze zapsaného spolku Místní akční skupina Dolní Morava dne v Kulturním domě v Josefově Zápis z 12. zasedání členské schůze zapsaného spolku Místní akční skupina Dolní Morava dne 8.10.2014 v Kulturním domě v Josefově Přítomno dle presenční listiny: 20 z celkového počtu 36 členů Zapisovatelka:

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Zápis Valné hromady Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku Dne: 25. května 2007. Účastníci: členové občanského

Více

Místní akční skupina Zápis z jednání Partnerství MAS č. 1/2017

Místní akční skupina Zápis z jednání Partnerství MAS č. 1/2017 Místní akční skupina Zápis z jednání Partnerství MAS č. 1/2017 Datum a čas: 25. května 2017 17:00 hod. Přílohy: 4 Místo jednání: Polná Zapisovatel: Ing. Petra Laštovičková Předsedající: Ing. Vojtěch Rosický

Více

Zápis z jednání Rady Místní akční skupiny Svitava z. s. 11. října 2016 v zasedací místnosti Mze ČR (pracoviště SZIF Svitavy)

Zápis z jednání Rady Místní akční skupiny Svitava z. s. 11. října 2016 v zasedací místnosti Mze ČR (pracoviště SZIF Svitavy) Zápis z jednání Rady Místní akční skupiny Svitava z. s. 11. října 2016 v zasedací místnosti Mze ČR (pracoviště SZIF Svitavy) Přítomní členové rady: Vladimír Buchta, Zdeněk Kadlec, Ing. Julius Štaud, Mgr.

Více

Zápis z valné hromady Mikroregionu Šternbersko dne v hodin v Hlušovicích

Zápis z valné hromady Mikroregionu Šternbersko dne v hodin v Hlušovicích Zápis z valné hromady Mikroregionu Šternbersko dne 18. 12. 2018 v 13.30 hodin v Hlušovicích 1. Zahájení Přítomni viz prezenční listina. Ing. Rudolf Pečinka (předseda mikroregionu) přivítal všechny přítomné,

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 23. 2. 2017 od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s.

Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s. Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s. Termín: 30. 08. 2016 od 10:00 Místo: město Miroslav, Vinařství Hanzel, s.r.o. Přítomní: dle prezenční listiny, 49 hlasujících Program: 1. Zahájení;

Více

Zápis z 2. pracovního jednání Regionální stále konference pro území Jihomoravského kraje (dále jen RSK JMK )

Zápis z 2. pracovního jednání Regionální stále konference pro území Jihomoravského kraje (dále jen RSK JMK ) Zápis z 2. pracovního jednání Regionální stále konference pro území Jihomoravského kraje (dále jen RSK JMK ) Termín jednání: 12. prosince 2014, čas 10:05 11:45 Místo jednání: Krajský úřad Jihomoravského

Více

NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY

NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY LEDEN - BŘEZEN LEDEN Během měsíce ledna proběhlo několik významných akcí a setkání. Velmi důležitou událostí byla realizace veřejných projednání, kterých se celkem zúčastnilo 144

Více

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání nejvyššího orgánu organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti SERVISO, o. p. s. se sídlem,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeném krajským soudem v

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 5/2016

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 5/2016 Dobrovolný svazek obcí Tišnovsko Radniční 14, 666 01 Tišnov ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 5/2016 dne 3.6.2016 od 15:00 hodin, Centrum služeb DSO Zahájení: Jednání správního výboru DSO Tišnovsko

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ski areál Dlouhoňovice, objekt Chaty Rolba, první patro 7.4.2010, od 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing.

Více

Registrační číslo SPL: 08/005/41100/564/ Nové výzvy a nové příležitosti pro Moravský kras

Registrační číslo SPL: 08/005/41100/564/ Nové výzvy a nové příležitosti pro Moravský kras Název: Zápis z jednání Programového výboru Číslo: MASMK-2011 Datum: 21. 12. 2011 Sloup, 21. 12. 2011, 15:00 Zápis z jednání Programového výboru MAS Moravsky kras o. s. Přítomni: Miloslav Novotný, Ing.

Více

Rozvoj venkova Olomouckého kraje. Setkání aktérů venkova, Všechovice - Příleský mlýn, 8.3.2012

Rozvoj venkova Olomouckého kraje. Setkání aktérů venkova, Všechovice - Příleský mlýn, 8.3.2012 Rozvoj venkova Olomouckého kraje Setkání aktérů venkova, Všechovice - Příleský mlýn, 8.3.2012 Rozvoj venkova Olomouckého kraje Východiska rozvoje venkova - koncepční Činnost Komise pro rozvoj venkova a

Více

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Dne 8. prosince 2015 ve 15 00 hodin Místní pohostinství v Branicích Přítomni: Pavel Souhrada, Mgr. Martin Třeštík, Ing. Miroslav Maksa,

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 8. 10. 2014 od 12 00 hod. v Kravařích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 8. 10. 2014 od 12 00 hod. v Kravařích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 8. 10. 2014 od 12 00 hod. v Kravařích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Lukáš Volný, Daniel Procházka,

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2018

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2018 z jednání Správní rady MAS Naděje o.p.s., ze dne 19. března 2018 konaného v zasedací místnosti sídla MAS Naděje o.p.s. (dále také Společnost) Přítomni: P. Klouček,

Více

Zápis z jednání Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje

Zápis z jednání Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje Zápis z jednání Krajského sdružení NS MAS ČR Moravskoslezského kraje krajekkrajeolomouckého kraje Termín 26. března 2015 čtvrtek Čas Místo Program jednání 9:00 10:00 hod MAS Slezská Brána, z.s., Restaurace

Více

Zápis a usnesení Rady MAS Lípa pro venkov z. s. ze dne

Zápis a usnesení Rady MAS Lípa pro venkov z. s. ze dne Zápis a usnesení Rady MAS Lípa pro venkov z. s. ze dne 11. 1. 2016 Místo: Zbraslavice, kancelář MAS Zahájení: 8:30 hod. Předsedající: Ondřej Havlovic Omluven: Jaroslav Čálek, Mgr. Jana Rychlíková, Ing.

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s.

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. konané dne 28. března 2018 v kulturním sále ZŠ Tuchlovice od 17,00 hod. Zahájení zasedání Valné hromady Místní akční skupiny

Více

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0 Zápis z 16. Valné hromady Místní akční skupiny Svitava z. s. konané dne 4. května 2017 v zasedací místnosti budovy Mze ČR, pracoviště SZIF, Olomoucká 26, Svitavy Na svolání Valné hromady se Rada spolku

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Zasedací místnost MAS Žamberk 19. 4. 2011, ve 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing. Dana Hubálková Ing. Josef Paďour

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne 12. 12. 2018 Přítomni : Omluven : Hosté

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Omluveni: Městsko-lázeňské informační centrum, o.p.s., ZŠ a MŠ Lázně Bohdaneč, Rybniční

Více

Zápis z 22. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR - Usnesení Křtiny, 16.3. 2011

Zápis z 22. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR - Usnesení Křtiny, 16.3. 2011 Zápis z 22. jednání výboru Národní sítě Místních akčních skupin ČR - Usnesení Křtiny, 16.3. 2011 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: Judr. Radan Večerka Ověřovatelé zápisu: Jitka Doubnerová, Gustav

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 1/2017

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 1/2017 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 1/2017 Místo konání: sál, 2. patro OÚ Předklášteří Navržený program jednání: konané dne 22. 03. 2017 od 16.00 hod. 1. Zahájení technické záležitosti 3. Inventarizační

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2019

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2019 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2019 z jednání Správní rady MAS Naděje o.p.s., které se uskutečnilo dne 18. února 2019 v zasedací místnosti sídla MAS Naděje o.p.s. Přítomni: P. Pillár, B. Valvoda, S.

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 Zápis z jednání Shromáždění starostů obcí Lanškrounsko Místo jednání : sál restaurace C Dolní

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016 konané dne 28. 6. 2016 od 17.00 hod. Místo konání: Obecní úřad, Předklášteří, 2. patro, sál Navržený program jednání: 1. Zahájení technické záležitosti 2.

Více

Pozvánka na zasedání valné hromady MAS Uničovsko o.p.s. zasedání se uskuteční v zasedací místnosti v Medlově. dne v 9.00 hod.

Pozvánka na zasedání valné hromady MAS Uničovsko o.p.s. zasedání se uskuteční v zasedací místnosti v Medlově. dne v 9.00 hod. Pozvánka na zasedání valné hromady MAS Uničovsko o.p.s. zasedání se uskuteční v zasedací místnosti v Medlově dne 23.3. 2016 v 9.00 hod. Program: 1. volba zapisovatele 2. úvodní slovo předsedy správní rady

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV Datum jednání: 25.05.2017 Čas jednání: 10:00 hod. Místo jednání: budova MěÚ Břeclav, místnost č. 39 Přítomni/Omluveni: dle prezenční listiny Zápis:

Více

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 8:30, Holovousy

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 8:30, Holovousy Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne 13.2.2019 od 8:30, Holovousy Usnášeníschopnost Rady MAS Podchlumí, z. s.: ANO (dle prezenční listiny 100 %) Zastoupení veřejného sektoru nižší

Více

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 13. ledna 2016 Čas zahájení: 14 hodin Místo: zasedací místnost MěU Příbram, Tyršova 108, 261 19 Přítomni: 12 členů

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Omluven: Hosté: Zapisovatelka: Zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku (budova pošty) 8. 11. 2011, ve 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský

Více

CELOSTÁTNÍ SÍŤ PRO VENKOV AKTIVITY ROKU 2017, PLÁN PRO ROK 2018

CELOSTÁTNÍ SÍŤ PRO VENKOV AKTIVITY ROKU 2017, PLÁN PRO ROK 2018 7. 12. 2017 CELOSTÁTNÍ SÍŤ PRO VENKOV AKTIVITY ROKU 2017, PLÁN PRO ROK 2018 OBSAH PŘEHLED AKTIVIT REALIZOVANÝCH V ROCE 2017 PLÁN AKTIVIT PRO ROK 2018 CENTRÁLNÍ ÚROVEŇ REGIONÁLNÍ PLÁNY TEMATICKÉ PRACOVNÍ

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 3. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 23. 9. 2016, Vítězná Přítomni: P. Hrubý, E. Rezková, M. Klapka, V. Lukeš, M. Linková, R. Cermanová, M. Pecen, B. Volfová Omluveni: M. Halík,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 2/2016

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 2/2016 Dobrovolný svazek obcí Tišnovsko Radniční 14, 666 01 Tišnov ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 2/2016 dne 23.2.2016 od 16:00 hodin, Centrum služeb DSO Zahájení: Jednání správního výboru DSO Tišnovsko

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady:

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015 Valná hromada MAS Jablunkovsko, z.s. se sídlem v Bystřici 334, 739 95 Bystřice,, zaregistrovaná Krajským úřadem Moravskoslezského

Více

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Místní akční skupina Pobeskydí zájmové sdružení právnických osob 739 53 Třanovice čp. 1 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze společného zasedání valné hromady a programového výboru, konaného ve školící

Více

Zápis z jednání Valné hromady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Valné hromady MAS ORLICKO Zápis z jednání Valné hromady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Ověřovatel: Zapisovatelka: Penzion Na Červeném Potoce, Červený Potok 25.11.2011, od 12. hodin Ing. Oldřich Žďárský,

Více

Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne

Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne 19.04. 2018 Jednání valné hromady organizační složky MAS Uničovsko, konané 19.4.2018 od 9.00 hod v Medlově, se zúčastnili tito členové-

Více

Z á p i s. z Valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 4. března 2010 od 16 hod. v kulturním domě Club, Šluknov. Přítomni: dle prezenční listiny

Z á p i s. z Valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 4. března 2010 od 16 hod. v kulturním domě Club, Šluknov. Přítomni: dle prezenční listiny Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Strategický plán LEADER Z á p i s z Valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 4. března 2010 od 16 hod. v kulturním

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 21. 1. 2013 v 15 00 hodin Kancelář MAS SP - Kovářov Přítomni Hroch Pavel, Ing. Čunát Miroslav, Ing. Málek Bohumil, Souhrada Pavel Omluveni: Tollinger Jindřich,

Více

ZÁPIS Z VÝBĚROVÉ KOMISE SPOLKU MAS Lednicko-valtický areál, z.s., IČ: se sídlem Břeclav, Lidická 3116/134, PSČ: konané dne

ZÁPIS Z VÝBĚROVÉ KOMISE SPOLKU MAS Lednicko-valtický areál, z.s., IČ: se sídlem Břeclav, Lidická 3116/134, PSČ: konané dne Program výběrové komise spolku ZÁPIS Z VÝBĚROVÉ KOMISE SPOLKU MAS Lednicko-valtický areál, z.s., IČ: 04075111 se sídlem Břeclav, Lidická 3116/134, PSČ: 690 03 konané dne 25. 5. 2018 1. Zahájení 2. Jmenování

Více

Z Á P I S z jednání Valné Hromady Mikroregionu Šumava Západ

Z Á P I S z jednání Valné Hromady Mikroregionu Šumava Západ Z Á P I S z jednání Valné Hromady Mikroregionu Šumava Západ Místo: zasedací místnost OÚ Modrava Datum a čas: 7. 12. 2010, 9:00 12:00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Program: - Zahájení - Volba komise

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Zasedací místnost MAS, Žamberk Dne: 12.2.2010 Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ing. Oldřich Žďárský Ing. Josef Paďour Ing. Dana Hubálková Jan Vych Vladimír

Více

Region HANÁ. občanské sdružení. 5. schůze Rady MAS Regionu HANÁ konané v úterý 6.listopadu 2007 v 16 hod. na IC Regionu HANÁ v Těšeticích.

Region HANÁ. občanské sdružení. 5. schůze Rady MAS Regionu HANÁ konané v úterý 6.listopadu 2007 v 16 hod. na IC Regionu HANÁ v Těšeticích. Region HANÁ občanské sdružení Z Á P I S 5. schůze Rady MAS Regionu HANÁ konané v úterý 6.listopadu 2007 v 16 hod. na IC Regionu HANÁ v Těšeticích. Přítomni: viz prezenční listina Hosté: Ing. Hana Lebedová,

Více

Příprava nového období - vyjednávání

Příprava nového období - vyjednávání Příprava nového období - vyjednávání Ing. František WINTER Národní síť Místních akčních skupin ČR, o.s. Česko Polská konference Rejvíz 22.11. 2012 Naše představa v období 2014-2020 Národní strategický

Více

Zápis ze zasedání valné hromady

Zápis ze zasedání valné hromady MAS PODBRDSKO, z.s. IČO: 270 51 935, sídlo: Hvožďany 80, 262 44 Zápis ze zasedání valné hromady konané dne 12.1.2016 od 17.00 hod. ve Společenském centru v Rožmitále pod Třemšínem Konání této valné hromady

Více

ZÁPIS. Správní rada schvaluje předsedajícího, zapisovatele a ověřovatele zápisu.

ZÁPIS. Správní rada schvaluje předsedajícího, zapisovatele a ověřovatele zápisu. ZÁPIS ze zasedání Správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 8.3.217 v Kralicích na Hané v 16:00 hod. Program: 1. Zahájení 2.

Více

NÁRODNÍ STÁLÁ KONFERENCE SOUBOR USNESENÍ. z 6. zasedání Národní stálé konference

NÁRODNÍ STÁLÁ KONFERENCE SOUBOR USNESENÍ. z 6. zasedání Národní stálé konference NÁRODNÍ STÁLÁ KONFERENCE SOUBOR USNESENÍ z 6. zasedání Národní stálé konference Datum zasedání: 23. března 2017 Místo: Praha Je povinností příjemce vyhodnotit rizika přijímaných doporučení pro jejich realizaci.

Více

Zápis z jednání Programového výboru 3/2018 konaného dne 17. července 2018

Zápis z jednání Programového výboru 3/2018 konaného dne 17. července 2018 Zápis z jednání Programového výboru 3/2018 konaného dne 17. července 2018 Datum konání: 17. 7. 2018 Místo konání: kancelář MAS, Havlíčkova ul. 67, Havlíčkova Borová Čas konání: od 13:00 hod. Hlasování:

Více

Zápis z jednání Programového výboru sdružení Ekoregion Úhlava konaného 19. 1. 2006 od 14.30 hod. v Hospůdce Zemanka, Milence 33, 340 22 Nýrsko

Zápis z jednání Programového výboru sdružení Ekoregion Úhlava konaného 19. 1. 2006 od 14.30 hod. v Hospůdce Zemanka, Milence 33, 340 22 Nýrsko Zápis z jednání Programového výboru sdružení Ekoregion Úhlava konaného 19. 1. 2006 od 14.30 hod. v Hospůdce Zemanka, Milence 33, 340 22 Nýrsko Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: Přítomni: Jan Martínek Petr

Více

Zápis. počet přítomných subjektů

Zápis. počet přítomných subjektů Zápis z jednání představenstva MAS Český sever, z. s., kancelář MAS Český sever, 25. 6. 2019 od 13 hod. Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 5 členů představenstva z celkového počtu 9 členů) počet

Více

Místo konání: Společenské centrum Lidečko

Místo konání: Společenské centrum Lidečko Zápis z Valné hromady MS Hornolidečska ze dne 25.6.2014 Místo konání: Společenské centrum Lidečko Program jednání: 1. Zahájení 2. Jmenování zapisovatele 3. Volba návrhové a mandátní komise 4. Schválení

Více

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 15:30, Holovousy

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 15:30, Holovousy Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s. 12.4.2018, 15:30, Holovousy Přítomni: Ing. Jitka Koubková, Mgr. Michal Trousil, Ph.D., Ing. Tomáš Gabriel, Bc. Monika Benešová, Ing. Petra Soukupová,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Řepín

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Řepín Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Špytko, Ing. Pánek ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Řepín 22. 4. 2008 Ověřovatelé zápisu: Vl. Šesták, J. Urbánek Návrhová komise: Ing. Procházka, Ing. Kučera Zápis :

Více

ZÁPIS z I. zasedání Valné hromady MAS Vladař

ZÁPIS z I. zasedání Valné hromady MAS Vladař ZÁPIS z I. zasedání Valné hromady MAS Vladař Termín konání: 04. 11. 2015 Místo konání: Zasedací místnost MěÚ Podbořany, Mírová 615, Podbořany Čas konání: 15:15 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Program:

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

jednání Valné hromady KS MAS Středočeského

jednání Valné hromady KS MAS Středočeského Zápis z jednání Valné hromady KS MAS Středočeského Termín pátek 21. února 2014 v 9:30 h 14:00 h Místo MAS Vyhlídky, Mělník, Zasedací sál MěÚ /přízemí/, Nám. Míru čp. 51 Program Valné hromady: 1. Zahájení

Více

Zápis a usnesení Valného shromáždění Sdružení měst a obcí Východní Moravy konaného dne v Otrokovicích

Zápis a usnesení Valného shromáždění Sdružení měst a obcí Východní Moravy konaného dne v Otrokovicích Zápis a usnesení Valného shromáždění Sdružení měst a obcí Východní Moravy konaného dne 5.12.2013 v Otrokovicích Přítomni: viz Prezenční listina Program: 1) zahájení 2) volba komisí, určení skrutátorů,

Více

Zápis. z jednání Pléna Místní akční skupiny Rozvoj Krnovska (MAS)

Zápis. z jednání Pléna Místní akční skupiny Rozvoj Krnovska (MAS) Zápis z jednání Pléna Místní akční skupiny Rozvoj Krnovska (MAS) Datum a hodina konání: Místo konání: Přítomni: Usnášeníschopnost: 21.3.16 v 16:30 hod. konferenční místnost SŠZS v Městě Albrechticích partnerů,

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Místní akční plán II rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem Datum konání: 27. března 2018 Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu Bystřice

Více

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Z Á Z N A M z jednání Rady regionu Přítomni: Omluveni: konané dne 2. 9. 2015 od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Ing. Miroslav Sládek, Ing. Ivan Radosta, Pavel Souhrada, Zdeněk Bárta, Hana

Více

Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s.

Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s. Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s. Termín: 17. 2. 2015 od 10:00 Místo: obec Hrádek, restaurace Hrádek (vedle obecního úřadu) Přítomní: dle prezenční listiny, 47 hlasujících Program:

Více

Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR

Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR dne 9.1. 2009 od 10:00 hodin, Choceň (městský úřad) MAS NAD ORLICÍ Přítomní (podle prezenční listiny): Členové a náhradníci výboru s právem hlasovat: František

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 12. 3. 2018 od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Daniel Procházka, Petr Kozák Libor

Více

NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY

NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY Autor: Martina Vykydalová Bledule LEDEN BŘEZEN 2017 LEDEN Během měsíce ledna proběhly semináře pro žadatele v rámci vyhlášených výzev v OPZ a PRV. Účastnili se i zástupci jednotlivých

Více

Z Á P I S. 1. Ověření zápisu 13. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6.2.2013

Z Á P I S. 1. Ověření zápisu 13. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6.2.2013 Z Á P I S 14. zasedání Zastupitelstva obce Rybí konaného dne 25. 3. 2013 Přítomno : 12 (omluvili se: Petr Purmenský, David Bajer a Martin Pospěch) Občanů : 6 Místo konání : sál pohostinství Beseda Čas

Více

Z Á P I S z jednání Valné Hromady Mikroregionu Šumava Západ

Z Á P I S z jednání Valné Hromady Mikroregionu Šumava Západ Z Á P I S z jednání Valné Hromady Mikroregionu Šumava Západ Místo: zasedací místnost OÚ Modrava Datum a čas: 22. 11. 2011, 9:00 12:00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Program: - Zahájení - Volba komise

Více

Výroční zpráva. Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Ing. František Winter, předseda NS MAS ČR, o.s. Rumburk, 15.3.

Výroční zpráva. Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Ing. František Winter, předseda NS MAS ČR, o.s. Rumburk, 15.3. Výroční zpráva Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. 2011 Ing. František Winter, předseda NS MAS ČR, o.s. Rumburk, 15.3.2012 Členská základna má vzrůstající tendenci.oproti roku 2010

Více

Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne v Knihovně Petra Bezruče v Opavě

Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne v Knihovně Petra Bezruče v Opavě Svaz knihovníků a informačních pracovníků České republiky Moravskoslezského a Olomouckého kraje Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne 8. 4. 2015 v Knihovně Petra

Více

Plán Skutečnost Poznámky členské příspěvky: Kč Kč

Plán Skutečnost Poznámky členské příspěvky: Kč Kč Hranice 16.3.2017 Plán Skutečnost Poznámky členské příspěvky: 1 690 000 Kč 1 650 000 Kč členské příspěvky ve výši 10 000 Kč 171 členů k 31. 12. 2016 Seminář unijní programy 8 190 Kč 14 529 Kč organizace

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, 542 42 Pilníkov, IČO 70958441, tel.: 499 393 141 ZÁPIS z 2. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 29. 6. 2015, Vítězná Přítomni: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, E. Rezková, P. Červený, M. Klapka, Vl. Lukeš, M. Linková, R. Cermanová, B. Volfová

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

I. ZPRÁVA O ČINNOSTI MAS ORLICKO

I. ZPRÁVA O ČINNOSTI MAS ORLICKO Zápis z jednání valné hromady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Ověřovatel: Zapisovatelka: Sokolovna Lukavice 12.05.2011, od 13. hodin Ing.Oldřich Žďárský, Ing.Josef Paďour, Ing.Dana

Více