Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V."

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ Přítomno: 8 příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V. Návrhová komise: p. FialaV., p. Marousek P., p. Mikyska T. Ověřovatelé: p. Fiala Zd., p. Krahulec J. Zapisovatel: pí Musilová O. Program: 1) Kontrola usnesení zastupitelstva obce ze dne ) Rozpočet obce Žleby na rok ) Jednací řád zastupitelstva obce. 4) Žádost o sponzorský dar pro Městskou nemocnici Čáslav. 5) Smlouva o budoucí smlouvě o věcném břemeni k uložení plynovodní přípojky v ul. V Chalupách. 6) Dobrovolný svazek obcí "Mikroregion Čáslavsko". 7) Pronájem pozemků pro konání tradiční poutě ve Žlebech ) Schválení veřejné vyhlášky k budově čp.5, Žleby za účelem nabytí zmíněné nemovitosti do majetku obce Žleby. 9) Různé: a) Optimalizace cen elektrické energie a plynu-možnost nákupu energií u jiných prodejců. Doplněné body programu před zasedáním: b) zrušení nabyvatele parcely 774/41 Jany Šoltové v bodě 2/2009 ze dne a schválení prodeje, náhradníkovi Monice Štefcové. c) volba členů finančního a kontrolního výboru a volba zbývajících členů do komise stavební a bytové d) rozpočtové opatření č. 3/2010 e) dohoda s p. Lebduškou, zimní údržba v ceně 450 Kč+ DPH/ Mth f) žádost o pronájem části pozemku 968/2 k.ú. Žleby. g) kontrola příspěvkové organizace ZŠ a MŠ prosinec 2010 h) OZV 2/2010 místním poplatku (komunální odpady) a 3/2010 o místních poplatcích (poplatek ze psů, veřejných prostranství a hracích automatů) i) informace o provedeném dílčím auditu hospodaření za rok 2010 j) Základní škola Žleby- příspěvky žákům k) Smlouva darovací mezi HZS Kutná Hora a Obcí Žleby. l) Žádost o dotaci na rok 2011 z programu FROM 10) Diskuze. 11) Návrh na usnesení. 12) Závěr. Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo doplněný program zastupitelstva obce a přesunutí projednávání bodu č. 2 za bod č ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s kontrolou usnesení zastupitelstva obce ze dne ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s jednacím řádem zastupitelstva obce. Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo jednací řád zastupitelstva obce Žleby.

2 89) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí Městské nemocnicečáslav o sponzorský dar návrh poskytnout dar ve výši ,-Kč Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo poskytnutí daru Městské nemocnici Čáslav ve výši ,-Kč. 90) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se smlouvou o smlouvě budoucí o věcném břemeni k uložení plynovodní přípojky v ul. V Chalupách na parcelách č. kat. 966/2 a 768/17, k.ú. Žleby. návrh podepsat výše zmíněnou smlouvu Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo podepsání smlouvy o smlouvě budoucí o věcném břemeni k uložení plynovodní přípojky pro budovu čp. 464, Žleby, ul.v Chalupách 91) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s dopisem z Dobrovolného svazku obcí "Mikroregion Čáslavsko". návrh zůstat členy Dobrovolného svazku obcí Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo návrh zůstat členem Dobrovolného svazku obcí "Mikroregion Čáslavsko". 92) Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo pronájem pozemků pro konání tradiční pouti ve Žlebech návrh uzavřít smlouvu s panem Václavem Šmídem za cenu ,-Kč Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo uzavřít smlouvu s panem Václavem Šmídem, Přelouč, za cenu ,-Kč pro konání pouti v roce ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s rozsudkem a Okresního soudu v Kutné Hoře k budově čp. 5 Žleby a dalším postupem při řešení majetkoprávního případu této nemovitosti. Při pátrání po zemřelé Marii Kestnerové,vlastnici uvedené nemovitosti, byl nalezen ve Spolkové republice Německo úmrtní list, podle kterého lze provést dědické doprojednání po zemřelé. návrh odsouhlasit podání nové žádosti na Okresní soud Kutná Hora o dodatečné projednání dědictví po Marii Kestnerové. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo podání žádosti na Okresní soud v Kutné Horě, za účelem dodatečného projednání dědictví po Marii Kestnerové. 94) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s návrhem rozpočtu obce Žleby pro rok Návrh rozpočtu s plánovanými příjmy ve výši: ,- Kč a plánovanými výdaji ve výši: ,- Kč ,- Kč Zůstatek hotovosti na účtech obce k ,3 mil. Kč Rozdíl mezi příjmy a výdaji, vzniklý plánovanou investiční spoluúčastí na výstavbě kanalizace v r bude dorovnán zapojením části hotovostního zůstatku ve výši Kč,- z r tak, aby rozpočet pro rok 2011 byl vyrovnaný. Zbylé prostředky ve výši cca 2 mil. Kč,- budou ponechány jako finanční rezerva. návrh odsouhlasit rozpočet na rok 2011 Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo vyrovnaný rozpočet obce Žleby

3 pro rok ) Různé: a) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s optimalizací cen elek.energie a plynu - možností nákupu energií u jiných prodejců. návrh nesouhlasit se změnou dodavatelů energií. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo odebírat energie od současných dodavatelů. b) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostí o prodej parcely p.č. 774/41 p. Štefcové. návrh zrušit v bodě bod č.2/2009 ze dne nabyvatelku parcely Janu Šoltovou a schválit prodej parcely paní Monice Štefcové Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo zrušení původní nabyvatelky v bodu č.2/2009 ze dne a schvaluje prodej pozemku p.č.774/41 paní Monice Štefcové Žleby za stejných podmínek. c) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s navrhovanými členydo výborů a komisí. členové finančního výboru p. Novotný J., p. Fiala Zd. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo členy finančního výboru p. Novotného J. a p. Fialu Zd. členové kontrolního výboru p. Just O., p. Fiala V. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo členy kontrolního výboru p. Justa O. a p. Fialu V. člen stavební komise pí Poštová M. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo člena stavební komise pí Poštovou M. člen bytové komise pí Merhautová R. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo člena bytové komise pí Merhautovou R. d) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s III. rozpočtovým opatřením pro rok Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo III. rozpočtové opatření pro rok 2010 tak jak bylo předneseno. e) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s návrhem smlouvy na zimní údržbu s panem Lebduškou františkem. návrh 450,- Kč + DPH za 1 Mth údržby. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo podepsání smlouvy s panem Lebduškou na zimní údržbu za cenu 450,- Kč + DPH za 1 Mth (cena vč. DPH 540 Kč,- / 1 Mth). f) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostí o pronájem části pozemku p.č. 968/2 v k.ú. Žleby pana Bukó A. Zastupitelstvo obce ukládá stavební komisi provést místní šetření.

4 g) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s povinností obce provádět každoroční finanční kontroly v příspěvkové org. ZŠ a MŠ Žleby. návrh provést v pondělí dne ve hod. Kontrolu Zastupitelstvo schvaluje a ukládá finančnímu výboru provést kontrolu hospodaření v rozsahu leden - listopad 2010, se zaměřením na plnění rozpočtových pravidel. h) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s vyhláškou č. 2/2010 o poplatku za odvoz komunálního odpadu, která se mění pouze v legislativní části, výše poplatků zůstává. Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo vyhlášku č.2/2010 o poplatku za odvoz komunálního odpadu. Ukládá Oú vyvěšení na úřední desce. i) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s vyhláškou č. 3/2010 o místním poplatku. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo vyhlášku č. 3/2010 o místním poplatku, která se mění pouze v legislativní části, výše poplatků zůstává. Ukládá Oú vyvěšení na úřední desce. j) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s dílčí kontrolou hospodaření obce za rok k) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s návrhem na fin.příspěvek žákům ZŠ Žleby. návrh příspěvek žákům na učební pomůcky ve výši 2.000,-Kč pro žáka první třídy a 1.000,-Kč pro ostatní žáky vždy na jeden rok. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo fin.příspěvek žákům ZŠ Žleby na učební pomůcky. l) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s darovací smlouvou č. 65/2010 mezi Hasičským záchranným sborem Kutná Hora a Obcí Žleby, kde obec obdrží 4 ks zásahových kalhot a tři kusy kabátů. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo podpis darovací smlouvy č. 65/2010 s Hasičským záchranným sborem. m) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s podáním žádosti do programu FROM na rok 2011 za účelem výstavby dětského hřiště na parcele PK 788/33 k.ú. Žleby, lokalita Sibiř. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo podání žádosti do krajského programu FROM, za účelem výstavby dětského hřiště na ve Žlebech, lokalita Sibiř. Zastupitelstvo zároveň schvaluje spolufinancování výše uvedené akce. n) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se situací domu čp návrh prodloužit panu Stýblovi J. nájemní smlouvu do poloviny roku Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo prodloužit nájemní smlouvu panu Stýblovi J. do poloviny roku o) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostí ČRS Žleby o prodloužení nájemní smlouvy na část budovy čp záměr pronájmu části budovy čp. 429 Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo záměr pronájmu části budovy čp. 429.

5 p) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s rozhodnutím o zásahu do významného krajinného prvku na toku Hostačovka v Kamenných Mostech, spočívající ve vybagrování nánosů v říčním toku. q) r) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s konáním mimořádné valné hromady VHS Kutná Hora. s) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí o fin.příspěvek z Domu sv.josefa v Žírči. PROTI 8 Usnesení: Zastupitelstvo obce nesouhlasí s poskytnutím fin. příspěvku Domovu sv. Josefa. t) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s úředními hodinami místostarosty obce: Pondělí od 7.00 hod do 8.30 hod. 96) Diskuse: p. Vojáček J. - v zimních měsících navrhuji konání zasedání ZO od hod. návrh listopad - březen od v pondělí duben říjen od v pondělí Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo čas konání zastupitelstev obce. p. Novotný Jar. návrh vyčlenit v rozpočtu částku na výrobu tabulí s názvy ulic Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo zajištění označení ulic tabulemi, v nezbytně nutném rozsahu a s ohledem na rozpočet obce. p. Krahulec J. - návrh více posypu ve výjezdech na hlavní silnici v obci. Starosta seznámí s tímto opatřením pracovníky obce, kteří provádějí zimní údržbu. 97) Návrh na usnesení. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo usnesení zastupitelstva obce ze dne Skončeno: hod. Zapsala: pí Musilová Ověřovatelé: p. Krahulec J., p. Fiala Zd.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 Omluveni: 2 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová Komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 11 Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Novotný, p. Sedlačík Ověřovatelé: p. Pazderka,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2012 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p. Vojáček, p. Sedlačík, p. Fiala V., p. Just, p. Mikyska, p. Krahulec

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program, zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program, zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 19.11.2007 od 17.00 hod na OÚ. Přítomno: 7 Omluveno: 3 Neomluveni: 1 Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Marousek, p. Novotný, p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech. Přítomno: 8 18.30 hod. p. Mrkvička Omluveni: 2 Neomluven: 1 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ. Přítomno: 11 Řídící zasedání: p. Vl. Šindelář Návrhová komise: p. ing. Kožený, p. Mrkvička, p. Marousek Ověřovatelé: p.

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Hostinci U Kosů

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Hostinci U Kosů Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 29.10.2018 od 17.00 hod v Hostinci U Kosů Přítomni: pí Němcová, pí MVDr. Nová, p. Semerád, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Bc. Rek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. v budově Obecního úřadu Žleby.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. v budově Obecního úřadu Žleby. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 17.2.2010 od 18.00 hod. v budově Obecního úřadu Žleby. Přítomno: 10 omluven: 1 Řídící zasedání: ing.vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Novotný, p. Fiala

Více

Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ.

Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ. Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 od 18.40 hod přítomen p. Pazderka Řídící zasedání: Ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Mrkvička,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. na OÚ ve Žlebech

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. na OÚ ve Žlebech Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 30.1.2012 od 18.00 hod. na OÚ ve Žlebech Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p. Vojáček, p. Fiala V., p. Just, p. Fiala Zd., p. Mikyska, p. Krahulec

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 24.4.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Fiala, p. Musil, p. Krahulec Omluveni: p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Přítomno: 8 Omluveno: 3 Řídící zasedání: p. Šindelář Zapisovatel: pí. Musilová Ověřovatelé: p. Mrkvička, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Zehubech č.p.6

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Zehubech č.p.6 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 28.5.2018 od 18.00 hod v Zehubech č.p.6 Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Just, p. Zavadil, p. Krahulec, p. Novotný, Ing. Kožený

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.11.2016 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.sedlačík, p.fiala, p.musil, p.novotný, p.krahulec Řídící zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři. Řídící zasedání: p. Novotný Přítomno: 7 od 17. 45 hod + 2 členové Omluveno: 2 Zapisovatel:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Přítomno: 10 Omluveni: Neomluveni: 1 Zapisovatel: pí. Musilová Návrhová komise: p. Novotný, p. Adámek, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 9.9.2013 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p.vojáček, p. Just, p.fiala V., p.fiala Zd., p. Mikyska, p. Sedlačík,

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.12.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Fiala, p. Just, p. Musil, p. Novotný, p.

Více

Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík, p.novotný, p.mikyska Omluveni: p.musil, ing.

Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík, p.novotný, p.mikyska Omluveni: p.musil, ing. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 9.5.2016 od 18:00 hod v hasičské zbrojnici v Zehubech č.p.6. Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27.6.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený Vl., Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Fiala, p. Just, p. Musil, Ing. Kožený R., Ph.D.,

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 3.9.2012 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p. Krahulec, p. Fiala Zd., p. Mikyska, p. Fiala V., p. Šindelář, ing. Kožený, p. Just, p. Vojáček Omluveni: p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 27.2.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.just, p.musil, p.krahulec Omluveni: p.novotný, Bc.Novotná, p.sedlačík, p.mikyska,

Více

Z Á P I S. z 1. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne

Z Á P I S. z 1. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 6.3.2017 Přítomno : 7 zastupitelů, dle prezenční listiny Dále přítomno : 3 občané, dle prezenční listiny Oznámení o termínu zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 18.24 hod. p. Mrkvička Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ. Přítomno:10 příchod pana Fialy v 18.40 hod Neomluveni:1 Řídící zasedání: Vladimír Šindelář Návrhová komise: Ing.Vlastimil

Více

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy, které se uskutečnilo dne 31. března 2015 v době od 17:00 do 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Dolní Nivy Přítomno: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 29.6.2015 od 18.00 hod. na OÚ. Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, Bc.Novotná, p.zavadil, p.sedlačík, p.just, p.mikyska Omluveni: p.novotný, p.fiala, p.musil,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 8.10. 2012 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p.šindelář, ing.kožený, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just p.mikyska, p.novotný, p.krahulec

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 28.5.2012 od 18.00 hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech. Přítomni: p.marousek, p.vojáček, p.novotný, p.mikyska, p.šindelář, p.ing.kožený, p.just, p.fiala

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce ze dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby ze dne 19.3.2018, které se konalo od 18.00 hodin v budově Obecního úřadu, Zámecké náměstí 67, Žleby. Přítomni: p. Šindelář, Bc. Novotná, p. Zavadil,

Více

Omluveni: Neomluveni:

Omluveni: Neomluveni: Zápis č. 1/2013 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 8.1.2013 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------- Neomluveni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.12.2018 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Zavadil, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 26.10.2015 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.fiala, p.just, p.musil, p.mikyska, p.novotný, p.krahulec Omluveni: Bc.Novotná,

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne 9.11.2016 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomni: všichni členové OZ Zapisovatel: Mgr. Ludmila Hrubá Ověřovatelé: Roman Říha,

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.10.2017 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Just, p. Fiala, p. Sedlačík, p. Musil, p. Mikyska, p.

Více

Obecní úřad Těchlovice, Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2

Obecní úřad Těchlovice, Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 Obecní úřad Těchlovice, Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 Výpis usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, které se konalo dne 9.3.2011 od 18.00 hodin v místní knihovně. Usnesení č. 1 ZO obce

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 25.5.2015

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 25.5.2015 Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 25.5.2015 Přítomno : 7 zastupitelů, dle prezenční listiny. Dále přítomno: 3 občané, dle prezenční listiny Oznámení o termínu zasedání

Více

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016.

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 9 Přítomni: Čech, Ing.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 1 č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 31.5.2012 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 31.5.2012 20:17

Více

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Mgr. Markéta Čermáková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 14.11.2011 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd., p.mikyska p.novotný, p.krahulec, p.ing.kožený

Více

Přítomno: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd. p.mikyska, p.novotný, p.krahulec

Přítomno: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd. p.mikyska, p.novotný, p.krahulec Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby, konaného dne 28.3.2011, od 17.00 hod. na Obecním úřadě ve Žlebech. Přítomno: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SEMČICE ze dne 13. prosince 2011

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SEMČICE ze dne 13. prosince 2011 Zastupitelstvo obce Semčice I. Bere na vědomí USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SEMČICE ze dne 13. prosince 2011 1. Důvodové zprávy k: a) rozpočtovému opatření č. 2/2011, b) úpravě vnitřní směrnice č. 1/2010

Více

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 20.12.2017 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 6 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,.Duspiva,

Více

Zápis 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol na Horkách u Staré Paky

Zápis 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol na Horkách u Staré Paky Zápis 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol na Horkách u Staré Paky datum konání: 22. 6. 2012 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno:

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 27.6.2011 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p.šindelář, p.ing.kožený, p.marousek, p.vojáček, p.just, p.fiala Zd., p.mikyska, p.novotný, p.krahulec, p.sedlačík omluven:

Více

1. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 13.12.2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu

1. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 13.12.2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu 1. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 13.12.2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Milan Pilous, Václav Chmelař, Jiří Špindler, Martin Roušal, Iva Šmatláková, Miroslav Horák, Jaroslav

Více

Kontrola usnesení: Omluveni: Zobačová Věra, Peňáz Milan, Prchal Ladislav, Ing. Chroust Jan Nepřítomni: --- Veřejnost: ---

Kontrola usnesení: Omluveni: Zobačová Věra, Peňáz Milan, Prchal Ladislav, Ing. Chroust Jan Nepřítomni: --- Veřejnost: --- Usnesení řádného Zastupitelstva obce Věcov č. 4/2018 konaného dne 14. června 2018 v 19:00 hodin v Kulturním domě v Odranci čp. 6 Přítomni: Vraspír Zdeněk (starosta), Librová Jarmila (místostarostka), Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 21.1.2019 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, pí MVDr. Nová, pí

Více

Z Á P I S. z 5. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne

Z Á P I S. z 5. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne Z Á P I S z 5. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 11.9.2017 Přítomno : 7 zastupitelů, dle prezenční listiny Dále přítomno : 4 občané Oznámení o termínu zasedání zastupitelstva vč. programu

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Konaného dne 12. února 2014 v 18,00 hodin na Obecním úřadě ve Vohančicích Přítomni: Milan Šejnoha, Roman Nejez, Pavla Poláčková, Veronika Slámová Zapisovatel:

Více

U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce.

U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 4.12.2013 v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. Přítomných ZO: 7 Č.j.: 64/2013 Zastupitelstvo obce schvaluje návrhovou

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin Obecní úřad ve Vohančicích zve všechny občany na Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Vohančice, které se koná dne 15. března 2006 v 19,00 hodin v budově Obecního úřadu ve Vohančicích Návrh programu: 1.

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne 19. 12. 2016 1. Kontrola usnesení ze dne 20. 9. 2016 Souhlasí bez připomínek 2. Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření

Více

Obec Havlovice. Zápis č. 12/2015 z jednání Rady obce Havlovice konané v pondělí 14. září 2015.

Obec Havlovice. Zápis č. 12/2015 z jednání Rady obce Havlovice konané v pondělí 14. září 2015. Obec Havlovice Zápis č. 12/2015 z jednání Rady obce Havlovice konané v pondělí 14. září 2015. Přítomni: Ing. Pavel Dvořáček, Martin Kult, Petr Smékal, Martin Spielberger Omluvení: Martin Dvořáček Zápisem

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 30-14 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 12.12.2014. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 18,15 hod Přítomni: Ing. František Neužil, Michael Horáček, Jan Vebr, František Vosmik, František

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne 14.12.2017 v 18. 00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice Usnesení č. 68/2017 Stanovení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod.

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod. Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne 6.11.2017 v 19.00 hod. Přítomni: Jan Liška, Martina Ludvíková, Vladimír Vytiska, Tomáš Kočiš, Michal

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání OZ dne

Zápis z 13. veřejného zasedání OZ dne Zápis z 13. veřejného zasedání OZ dne 13.12.2016 Zahájeno v 19:05 hodin Přítomni : Prexl, Voráček, Frančík, Johánek, Kotlan, Plánička Omluven :-- 1) Zahájení s odkazem na ustanovení 92 odst. 3) zákona

Více

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 23. 10. 2016 Přítomni: M. Bláha, V. Kuchta, G. Šafaříková, M. Zíka, Z. Jestřábová Omluveni: Přítomno 5 členi z 5 členů zastupitelstva obce,

Více

SEZNAM USNESENÍ 2018 Zápis č. 1/2018 zasedání ZO ze dne Zápis č. 2/2018 zasedání ZO ze dne

SEZNAM USNESENÍ 2018 Zápis č. 1/2018 zasedání ZO ze dne Zápis č. 2/2018 zasedání ZO ze dne SEZNAM USNESENÍ 2018 Zápis č. 1/2018 zasedání ZO ze dne 10.1.2018 Usnesení č. 01/2018 Zastupitelstvo obce Kluky po projednání svým usnesením č.1/2018 schvaluje Rozpočtové opatření Obce Kluky č. 1 Usnesení

Více

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 8.2.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:05 hod. František

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 26.9.2016 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, Bc.Novotná, p.zavadil, p.musil, p.fiala, p.mikyska, p.novotný, p. Krahulec. Omluveni:

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.11.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.11.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.11.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Přítomni : 7 zastupitelů Omluveni : p.masařík, p.hanzlík Ověřovatelé

Více

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 27.11. 2013 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 27.11. 2013 Přítomni: Omluven: Přítomno: p. Brda Miroslav, p. Michálek Vojtěch,

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva ze dne 17.12.2008 konaného v restauraci u Neužilů

Zápis ze zasedání zastupitelstva ze dne 17.12.2008 konaného v restauraci u Neužilů Zápis ze zasedání zastupitelstva ze dne 17.12.2008 konaného v restauraci u Neužilů Zahájení v 18,00 hod Přítomni: Ing. František Neužil, Jiří Pešek, Michael Horáček, Jan Vebr, František Vosmik, František

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 21.11.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Zavadil, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, p.

Více

Usnesení č. 18 ze zasedání Zastupitelstva obce Životice u Nového Jičína konaného dne 1.9.2014

Usnesení č. 18 ze zasedání Zastupitelstva obce Životice u Nového Jičína konaného dne 1.9.2014 Usnesení č. 18 ze zasedání Zastupitelstva obce Životice u Nového Jičína konaného dne 1.9.2014 1/18/2014 Zastupitelstvo obce schvaluje: Program jednání 18 zasedání zastupitelstva obce Doplnění programu:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.4.2018 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Just, Ing. Kožený Ph.D., p. Novotný, p. Krahulec,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva 5/2010 ze dne 20.09.2010 konaného na Obecním úřadě ve Slapech

Zápis ze zasedání zastupitelstva 5/2010 ze dne 20.09.2010 konaného na Obecním úřadě ve Slapech Zápis ze zasedání zastupitelstva 5/2010 ze dne 20.09.2010 konaného na Obecním úřadě ve Slapech Zahájení v 19,05 hod Přítomni: Ing. František Neužil, Jan Vebr, František Domes, Vratislav Adam, Ivan Kotrč,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

1.) Schválení programu zasedání ZO, stanovení ověřovatelů zápisu Návrh usnesení : Usnesení č. 4/2017/1 bylo schváleno.

1.) Schválení programu zasedání ZO, stanovení ověřovatelů zápisu Návrh usnesení : Usnesení č. 4/2017/1 bylo schváleno. Usnesení 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice, konaného dne 6.12.2017.2017 v 17,00 hodin v Radvanicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 17.2.2011 v 18 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

8 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

8 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 8 / 217 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 2. 12. 217 Zapsal : Josef Klíma 2. 12. 217 Stránka 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 2. 12. 217 Místo konání: místnost

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 19. 2. 2018 R18/147 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl Zápis č. Z-16-05 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Ing. Jiří Jančík, Karel

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech, č.p.6.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech, č.p.6. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 29.5.2017 od 18.00 hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech, č.p.6. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Just, p. Zavadil, Bc. Novotná, p. Sedlačík,

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více