Zá pis z Válné hromády Svázu Káráté Plzén ské ho krájé Plzén

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zá pis z Válné hromády Svázu Káráté Plzén ské ho krájé Plzén"

Transkript

1 Zá pis z Válné hromády Svázu Káráté Plzén ské ho krájé Plzén 1. ZAHÁJENÍ VALNÉ HROMADY 3 2. VOLBA NÁVRHOVÉ, MANDÁTNÍ A REVIZNÍ KOMISE 3 3. SCHVÁLENÍ NÁVRHU PROGRAMU JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY 3 4. ZPRÁVA PŘEDSEDY O ČINNOSTI SKEPK V ROCE 2014 (ING. KUBALÍK) 4 5. ZPRÁVY JEDNOTLIVÝCH KOMISÍ VÝKONNÉHO VÝBORU SKEPK PŘEDSEDA SPORTOVNĚ-TECHNICKÉ KOMISE (ING. KUBALÍK) PŘEDSEDA TRENÉRSKO-METODICKÉ KOMISE (P. HORA) PŘEDSEDA KOMISE ROZHODČÍCH (ING. KUBOVEC) ZPRÁVA POVĚŘENCE PRO ZKOUŠKY (P. ADAM) ZPRÁVA HOSPODÁŘE SVAZU (P. DENK) ZPRÁVA REVIZNÍ KOMISE (ING. PRŮCHA) VOLBA PŘEDSEDY A VÝKONNÉHO VÝBORU SKEPK SCHVÁLENÍ ŽÁDOSTI O PŘIJETÍ DO SKEPK ODDÍLU KARATE PŘI DDM ROKYCANY SCHVÁLENÍ ŽÁDOSTI O PŘIJETÍ DO SKEPK ODDÍLU SK BUDO SPORT CENTRUM PLZEŇ PROJEDNÁNÍ NÁVRHŮ ÚPRAV EKONOMICKÉ SMĚRNICE SKEPK PŘÍSPĚVEK NA ČINNOST ODDÍLŮ OD SKEPK DISKUSE SCHVÁLENÍ USNESENÍ Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY UKONČENÍ VALNÉ HROMADY 17

2 Přítomni: Zástupci oddílů s hlasovacím právem: Ing. Zdeněk Kubalík (TJ Jiskra Domažlice) Ing. Zdeněk Kubovec (TJ Sokol Kdyně) Jan Adam (TJ Škvrňany) Ing. Karel Průcha, CSc. (Karate Blovice) Lukáš Denk, DiS. (Jun Fan Karate Nýrsko) Petr Hora (Škola bojových umění Narama, o. s.) Petra Levá Strnadová (Karate Klub Klatovy) Poradní hlasy: Veronika Kratochvílová (Škola bojových umění Narama, o. s.) Helena Průchová (Karate Blovice) Bc. Lukáš Franc (Karate Klub Klatovy) Před zahájením Valné hromady dostali prostor Daniel Pekuniak a Miroslav Boguský k prezentaci České asociace karate a kobuda ( Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 2 (celkem 17)

3 1. Zahájení Valné hromady Předseda svazu uvítal zástupce oddílů a zahájil VH SKePK v 18:30 h. 2. Volba návrhové, mandátní a revizní komise Zvolena návrhová a mandátní komise (Hora, Kubovec), revizní komise (Denk, Adam). Valná hromada je usnášeníschopná. 3. Schválení návrhu programu jednání Valné hromady 1. Zahájení VH. 2. Volba návrhové, mandátní a revizní komise. 3. Schválení návrhu programu jednání VH. 4. Zpráva předsedy SKePK o činnosti v roce Zprávy jednotlivých komisí VV SKePK. 6. Zpráva revizní komise. 7. Volba předsedy a členů výboru. 8. Hlasování o přijetí oddílu karate při DDM Rokycany do SKePK. 9. Projednání návrhů úprav ekonomické směrnice SKePK. 10. Diskuse 11. Schválení usnesení z jednání VH. 12. Ukončení VH. Ing. Kubalík navrhl za 8. bod programu vložit další body: schválení žádosti o přijetí do SKePK oddílu SK BUDO sport centrum Plzeň příspěvek na činnost oddílů od SkePK Program byl schválen s doplněnými body. Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 3 (celkem 17)

4 4. Zpráva předsedy o činnosti SKePK v roce 2014 (Ing. Kubalík) Poslední valná hromada se konala v Plzni. Počet a aktivita členských oddílů SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Svaz má 9 oddílů (z toho neaktivní Nagai-Michi Plzeň, málo aktivní Jun Fan Karate Nýrsko), přibližně 500 členů z toho 204 registrováno se známkou ČSKe. Složení a činnost výkonného výboru SkePK Složení výkonného výboru SKePK Předseda Místopředseda Hospodář Předseda komise TMK Předseda komise STK Předseda komise rozhodčích Předseda kontrolní a revizní komise Pověřenec pro zkoušky Ing. Zdeněk Kubalík Ing. Jan Hrdlička, Ph.D. Lukáš Denk, DiS. Petr Hora Ing. Zdeněk Kubalík Ing. Zdeněk Kubovec Ing. Karel Průcha, CSc. Jan Adam Výkonný výbor se v roce 2014 sešel celkem 3x účast členů výboru: 3x Kubalík, Denk, Kubovec; 2x Adam; 1x - Hora; 0x Hrdlička; 1x Průcha revizní komise nepovinná účast. Dotace V roce 2014 SKePK požádal kraj o dotaci na odměny rozhodčím, na pronájem tatami a na pořízení pohárů. Dotace byla přidělena ve výši 30 tisíc Kč (žádost byla na 55 tisíc), což je ve stejné výši jako v roce předchozím. Vyúčtování této dotace proběhlo úspěšně v lednu Od ČSKe jsme získali dotaci za 104 registrací (elektronické známky) ve výši ,- Kč (ČSKe vrací 200 Kč při koupi od 100 ks do 200 ks známek). Za nákup známek v roce 2014 od ČSKe očekáváme v roce 2015 dotaci cca 51 tis. Kč. V roce 2014 svaz také požádal Krajský úřad o dotaci na pořádání Letní olympiády pro mládež, která se koná v červnu 2015, požadovaná výše dotace je 83 tis., tato dotace byla schválená v plné výši 83 tis. Zatím byla proplacena záloha ve výši 10 % (8.300,- Kč), zbytek bude proplacen v průběhu roku Zpracování účetnictví Spolupracujeme s organizací SUOD (Sportovní unie okresu Domažlice), tato organizace nám z podkladů hospodáře zpracovává účetnictví. Vzhledem ke státním dotacím vedeme podvojné účetnictví. Transformace právní formy SKePK Od roku 2014 s platností nového Občanského zákoníku jsou všechna občanská sdružení evidována jako Spolky u Krajských rejstříkových soudů. Během dvou let musíme svaz přeregistrovat u Spolkového rejstříku krajského soudu v Plzni na Zapsaný spolek. Tuto registraci budou muset provést i oddíly a kluby všech sportovních odvětví. Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 4 (celkem 17)

5 Administrační centrum ČUBU Databáze České unie bojových umění (ČUBU) již funguje téměř tři roky. Každý oddíl má přihlašovací údaje a heslo. Upravovat se dají kontaktní údaje, členská základna, nákup známek, registrování zkoušek STV a přihlašování na soutěže národního charakteru. Platnost známky za rok 2014 je do konce února Při neprodloužení nebude člen nadále v databázi aktivní. V roce 2014 bylo v databázi za Plzeňský kraj se známkou zaregistrováno 205 členů. Od již nelze do databáze přidávat STV, to mohou pouze zkušební komisaři po vykonání zkoušek. Přes dva roky bylo možné do databáze doplnit všechny členy oddílu a klubu. O ukončení této možnosti byla rozeslána informace v říjnu 2014, tedy s dostatečným předstihem. Pokud bude někdo potřebovat doplnit STV, musí se obrátit na TMK ČSKe (p. Jaromír Musil), tato administrace již bude zpoplatněna. Krajská liga mládeže Projekt Krajské ligy mládeže ( KLM ) v kraji funguje již 3 roky. Jedná se o soutěž pro žáky do 15 let. Na ligu jsou kladné ohlasy, celkem se zúčastnilo 176 dětí. Do soutěží se mohou zapojit nejen oddíly našeho kraje, ale i oddíly z jiných krajů, což využili nejen členové Karlovarského kraje, ale také z Prahy (celkem se zúčastnilo 17 oddílů). Vzhledem ke konání Letní olympiády v Plzni budou v roce 2015 pouze 3 kola, místo tradičních 4 kol (Plzeň, Kdyně, finále - Plzeň). Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 5 (celkem 17)

6 Výsledky soutěží za rok 2014 V roce 2014 bylo možné do hodnocení o nejlepší oddíl získat body ze 13 soutěží krajského, národního i mezinárodního charakteru. Nejlepším oddílem Plzeňského kraje se v roce 2014 stal oddíl NARAMA, o. s. Pořadí oddílů Oddíl Body Narama z toho: Rokycany Plzeň Přeštice Karate Klub Klatovy 569 TJ Jiskra Domažlice 370 TJ Sokol Kdyně 180 TJ Škvrňany Plzeň 93 Karate Blovice 12 Shotokan Hrádek 10 Jun Fan Karate Nýrsko 3 Nagai-Michi Plzeň 0 Nejlepší závodníci kraje Kategorie Jméno Oddíl mladší žákyně Kateřina Motlová Narama Rokycany mladší žáci Kryštof Ruža Karate Klub Klatovy starší žákyně Nicola Faitová Narama Rokycany starší žáci Pavel Poláček SK Jiskra Domažlice dorostenky Eliška Radová Narama Přeštice dorostenci Ondřej Cihlář TJ Skvrňany Plzeň juniorky Anežka Nováková Narama Přeštice junioři Antonín Nguyen SK Jiskra Domažlice seniorky Veronika Řežábková SK Jiskra Domažlice senioři Bohuslav Šála SK Jiskra Domažlice Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 6 (celkem 17)

7 5. Zprávy jednotlivých komisí Výkonného výboru SKePK Byly předneseny zprávy předsedů jednotlivých komisí. SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE 5.1 Předseda sportovně-technické komise (Ing. Kubalík) Složení komise: Kubalík, Kubovec, Denk Byly pořádány 2 mistrovské soutěže (Domažlice, Kdyně) a 4 nemistrovské soutěže (čtyři kola KLM Kdyně, Plzeň, Hrádek, Plzeň). Na MČR mládeže, které se konalo v prosinci v Českých Budějovicích, reprezentovalo kraj 11 závodníků (5 z Klatov, 2 z Narama Rokycany, 2 z Domažlic, 1 ze Skvrňan, 1 ze Kdyně) se ziskem: 1. místo Kryštof Ruža v kumite mladší žáci 7-9 let 32 kg z Karate Klub Klatovy, 5. místo Nicola Faitová v kumite starší žákyně +50 kg z Narama Rokycany, 5. místo Zuzana Šimáčková v kumite dorostenky +54 kg z TJ Sokol Kdyně, 7. místo Antonín Nguyen v kumite junioři +76 kg z TJ Jiskra Domažlice, 3. místo kata team juniorky Höflerová, Vacovská, Geigerová Karate Klub Klatovy Návrh soutěží na klíč na postup na MČR V kraji jsou pro rok 2015 v plánu 2 mistrovské soutěže. Kalendář soutěží je k dispozici na webu SKePK. Do klíče nejsou zahrnuty národní poháry pořádané ČSKe nominace na MČR lze přímo z NP. 5.2 Předseda trenérsko-metodické komise (p. Hora) Složení komise: Hora, Kubalík Trenéři II. třída (5 trenérů Kubalík, Adam, Průcha, Štěpán, Strnadová) III. třída trenérů s platnou licencí 27 V březnu se v Plzni konal seminář zaměřený na nový zkušební řád Shotokan, lektorem byl Zdeněk Kubalík, seminář byl určený především pro trenéry a zkušební komisaře, zúčastnilo se 15 účastníků. Seminář byl zároveň doškolením trenérů III. třídy, licenci si prodloužilo 5 trenérů. V září v Plzni proběhl seminář zaměřený na kata, bunkai a kata team, lektorem byla Iva Keslová a Lukáš Janda. Seminář byl zároveň doškolením trenérů III. třídy, licenci si prodloužili 2 trenéři. Akce se zúčastnilo 35 účastníků. Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 7 (celkem 17)

8 5.3 Předseda komise rozhodčích (Ing. Kubovec) Složení komise: Kubovec (předseda), Štěpán (člen), Kubalík (člen) Seznam rozhodčích Ve SKePK bylo ke konci roku 2014 celkem 17 rozhodčích, z toho 6x A, 7x B, 4x C z celkem 9 klubů. Jeden je neaktivní: J. Hrdlička. Licenci rozhodčího SKePK mají 3 rozhodčí z Karlovarského kraje: Boguský, Hronek, Hodík (poslední zmiňovaný v případě potřeby již pomáhal v minulých letech). Na mistrovské soutěže SKePK jsou nominováni všichni krajští rozhodčí. V roce 2014 se týkalo soutěží ve Kdyni a Domažlicích. Jméno a příjmení Oddíl (klub) Původní licence Nová licence 1. Milan Anderle SK Jiskra Domažlice B - 2. Miroslav Boguský Karate Klub Chodov A - 3. Lukáš Denk, DiS. Jun Fan Karate Nýrsko B - 4. Ivo Hodík TJ Karate MDDM Ostrov C žádost o zrušení 5. Petr Hora Narama Plzeň A - 6. Ing. Jan Hrdlička, Ph.D. Karate Hrádek C ZRUŠENO 7. Ludoslav Hronek Karate Klub Chodov A - 8. Ing. Zdeněk Kubalík SK Jiskra Domažlice B - 9. Ing. Zdeněk Kubovec TJ Sokol Kdyně A Bc. Luděk Linha TJ Škvrňany Plzeň A Lukáš Princ Narama Plzeň B Ing. Karel Průcha, CSc. Karate Blovice B Helena Průchová Karate Blovice C Bc. Veronika Řežábková SK Jiskra Domažlice B Bohuslav Šála SK Jiskra Domažlice C - 16 Ing. Pavel Štěpán TJ Škvrňany Plzeň A Jan Vejvančický Narama Plzeň B C Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 8 (celkem 17)

9 5.3.2 Změny licencí Na základě účasti a výsledcích na soutěžích, účasti na seminářích, atp. (viz níže) došlo ke snížení licence: Jan Vejvančický (Narama Plzeň) z B na C ke zrušení licence Ing. Jan Hrdlička, Ph.D. (Karate Hrádek) z C na ZRUŠENO Ivo Hodík na vlastní žádost končí Doškolení rozhodčích V roce 2014 proběhly 2 doškolení: 1) seminář kumite s mezinárodním rozhodčím WKF/EKF s Jaroslavem Nekolou, 5. Dan - účast 8 rozhodčích 2) seminář Heian Kata s garantem stylu Shotokan pro ČR s Ivou Keslovou, 5. Dan - účast 10 rozhodčích Účast na doškoleních zvyšuje odměnu rozhodčího dle platné ekonomické směrnice. Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 9 (celkem 17)

10 5.3.4 Účast rozhodčích na soutěžích v roce 2014 Rozhodčí Oddíl Licence I. kolo KLM II. kolo KLM Chodský III. kolo KLM Velká cena Finál.kolo KLM Velká cena (8.-6. kyu) (8.-6. kyu) pohár (8.-6. kyu) Blovic (8.-6. kyu) Kdyně Kdyně Plzeň Domažlice Hrádek Blovice Plzeň Kdyně Anderle Milan TJ Jiskra Domažlice B X X X X X X X 7 Boguský Miroslav Karate Klub Chodov A X X X 3 Denk Lukáš Jun Fan Karate Nýrsko B X X X X X X 6 Hodík Ivo MDDM Ostrov C X X X 3 Hora Petr Narama Plzeň B X X X 3 Hrdlička Jan Karate Hrádek C 0 Hronek Ludoslav Karate Klub Chodov A X X X X X 5 Kubalík Zdeněk TJ Jiskra Domažlice B STK STK STK STK STK STK STK 7 Kubovec Zdenek TJ Sokol Kdyně A HL X HL X X X HL 7 Linha Luděk TJ Skvrňany Plzeň A X HL X HL 4 Princ Lukáš Narama Plzeň B X X X X 4 Průcha Karel Karate Blovice B X X X X X 5 Průchová Helena Karate Blovice C X X X X 4 Řežábková Veronika TJ Jiskra Domažlice B X X X X 4 Šála Bohuslav TJ Jiskra Domažlice C X X X X X 5 Štěpán Pavel TJ Skvrňany Plzeň A X HL X X HL X X 7 Vejvančický Jan Narama Plzeň B X X X 3 Celkem rozhodčích na soutěži Účast na soutěžích nominováni - omluveni nenominováni - přítomni

11 5.4 Zpráva pověřence pro zkoušky (p. Adam) Ve SKePK je 1 komisař první třídy (Ing. Pavel Štěpán), 7 komisařů třetí třídy (Kubalík, Průcha, Adam, Soukup, Bělohlavý, Strnadová, Hora). V roce 2014 proběhlo celkem 113 zkoušek (v roce 2012 cca 300, v roce 2013 celkem 236). Oddíl / klub ANO NE Celkem Karate Klub Klatovy TJ Škvrňany Plzeň Narama Karate Blovice TJ Sokol Kdyně TJ Jiskra Domažlice Shotokan Hrádek Jun Fan Karate Nýrsko CELKEM Zpráva hospodáře svazu (p. Denk) Údaje za rok 2014 jsou předběžné, dojde ještě k mírným opravám (v řádech korun u zaúčtovaných úroků z vkladu). Podklady pro zpracování účetnictví předá hospodář svazu revizní komisi a k zaúčtování organizaci SUOD (Sportovní unie okresu Domažlice). Zároveň dojde v následujících dnech k vyúčtování dotací Krajskému úřadu Plzeňského kraje i ČSKe. SKePK hospodařil v roce 2014 se záporným hospodářským výsledkem ztrátou ,98 Kč, pro srovnání: v roce 2013 byl zisk 463,74 Kč, v roce 2012 byl zisk ,66 Kč. Komentáře k hospodářskému výsledku: dotace Plzeňského kraje byla stejná jako v loňském roce, tj ,- obdrželi jsme zálohu na pořádání olympiády mládeže ve výši 8.300,- Kč, tj. 10 % ze schválené dotace za odkoupené známky obdržel SKePK od ČSKe ,-, z nich většinu rozdělí v roce 2015 jednotlivým oddílům dle schváleného klíče, hospodářský výsledek zkresluje fakt, že o. s. Narama byla již částka ,- z nárokovaného příspěvku za nákup známek již poskytnuta, tzn. bez této zálohy by byl hospodářský výsledek téměř vyrovnaný, nadále trvá trend ve snižování počtu zkoušek STV a z nich plynoucích výnosů, za rok 2014 ve výši ,- Kč (v roce 2013 výnos ,- Kč, v roce ,- Kč) + z důvodu nutnosti zakoupení elektronické známky ČSKe pro vykonání zkoušky STV přistoupila většina oddílu k posunutí zkoušek z prosince 2014 až na leden Cílem SKePK není tvorba zisku, ale dlouhodobé vyrovnané hospodaření se zajištěním podpory jednotlivých členů, závodníků a organizátorů soutěží. Jedním z kroků pro zvýšení úrovně soutěží je zvýšení počtu a kvalifikace rozhodčích. Dalším je podpora organizátorů soutěží, např. formou hrazení pronájmu tatami. Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 11 (celkem 17)

12 5.5.1 Finanční ukazatele hospodaření SKePK v roce 2013 SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Náklady Kč Poznámka odměny rozhodčím ,00 Kč cestovné rozhodčí 4 800,00 Kč odměny lektorům 1 000,00 Kč odměny pořadatelům 1 900,00 Kč zaplacené licence 1 000,00 Kč nákup průkazů ,00 Kč nájemné ,00 Kč tatami na soutěže, školení reprezentace 6 719,00 Kč poháry KLM režie 2 693,00 Kč cestovné 4 000,00 Kč daň z úroku 1,51 Kč ostatní 0,00 Kč Celkem ,51 Kč Výnosy Kč Poznámka licence rozhodčí 6 000,00 Kč licence trenéři 600,00 Kč licence zk. komisaři 1 800,00 Kč prodej průkazů ,00 Kč zkoušky ,00 Kč dotace školení ostatní úrok Celkem ,00 Kč 6 900,00 Kč 300,00 Kč 10,53 Kč ,53 Kč ,00 Kč Plzeňský kraj ,00 Kč ČSKe ztráta Hospodářský výsledek Kč ,98 Kč Závazky a pohledávky MD D přijaté zálohy 0,00 Kč 8 300,00 Kč závazky ,00 Kč ,00 Kč pohledávky ,00 Kč ,00 Kč Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 12 (celkem 17)

13 6. Zpráva revizní komise (Ing. Průcha) Komise ve složení: Průcha (předseda), Adam (člen) Komise dosud neobdržela podklady pro kontrolu. 7. Volba předsedy a výkonného výboru, revizní komise SKePK Způsob volby: veřejný Způsob hlasování pro členy: naráz pro celý výbor a předsedu svazu. Ve výkonném výboru není aktivní místopředseda p. Hrdlička. V rámci diskuze byla do funkce místopředsedy navržena Petra Levá Strnadová, nominaci přijala. K ostatním stávajícím členům neměl nikdo protinávrhy či připomínky. Návrh na složení výkonného výboru SKePK Předseda Místopředseda Hospodář Předseda komise TMK Předseda komise STK Předseda komise rozhodčích Předseda kontrolní a revizní komise Pověřenec pro zkoušky Ing. Zdeněk Kubalík Petra Levá Strnadová Lukáš Denk, DiS. Petr Hora Ing. Zdeněk Kubalík Ing. Zdeněk Kubovec Ing. Karel Průcha, CSc. Jan Adam Návrh na složení kontrolní komise SKePK Předseda kontrolní komise Člen kontrolní komise Člen kontrolní komise Ing. Karel Průcha, CSc. Bc. Veronika Řežábková Ing. Hana Holá 8. Schválení žádosti o přijetí do SKePK oddílu karate při DDM Rokycany Způsob volby: veřejný Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 13 (celkem 17)

14 Návrh: přijmout žádost o přijetí oddílu karate při DDM Rokycany do SKePK. 9. Schválení žádosti o přijetí do SKePK oddílu SK BUDO sport centrum Plzeň Způsob volby: veřejný Návrh: přijmout žádost o přijetí SK BUDO sport centrum Plzeň do SKePK. Nechváleno (1x pro,4x proti, 2x zdržení se hlasování) 10. Projednání návrhů úprav ekonomické směrnice SKePK Způsob volby: veřejný Způsob hlasování: všechny úpravy schvalovat jedním hlasováním Navřené změny: 1. Snížení odměny rozhodčímu, pokud nemá platnou známku o 100,- Kč (nové písmeno k bodu 1.1 ekonomické směrnice) 2. Zvýšení poplatku za novou licenci regionálního rozhodčího (bod 1.2, písmeno a) o 100,- Kč, tj. na 1.000,- Kč 3. Zvýšení odměny pořadatelské službě (bod 2.2, věta první) o 50,- Kč, tj. na 100,- Kč 4. Zvýšení odměny ředitele soutěže (bod 2.2, věta druhá) o 100,- Kč, tj. na 500,- Kč 5. Zvýšení odměny lékařské službě (bod 11.1) o 500,- Kč, tj. na 1.000,- Kč 6. Licence zkušebního komisaře III. třídy: a. poplatek za novou licenci zvýšení o 500,- Kč, tj. na 1.000,- Kč (platnost zůstává 2 roky) b. poplatek za prodloužení licence zvýšení o 200,- Kč, tj. na 500,- Kč (platnost zůstává 2 roky) Poznámka: Zvýšení poplatků je platné od schválení, tj. od Prodloužení licencí od je zpoplatněno podle směrnice platné k Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 14 (celkem 17)

15 11. Příspěvek na činnost oddílů od SkePK Na minulé valné hromadě ( ) byl schválen klíč pro rozdělení dotací SKePK jednotlivým oddílům podle počtu registrovaných členů: Počet členů Výše dotace za jednoho člena 1 až 25 členů 100 Kč 26 až 50 členů 125 Kč 51 až 75 členů 150 Kč 76 až 100 členů 175 Kč 101 a více členů 200 Kč ČSKe (tj. za členy, kteří mají koupenou členskou známku za rok 2014), v roce 2014 měl Plzeňský kraj 204 registrovaných členů: Oddíl Počet členů se známkou Dotace za jednoho člena Výše dotace celkem Blovice 4 100,- Kč 400,- Kč Domažlice ,- Kč 7.650,- Kč Hrádek ,- Kč 1.700,- Kč Kdyně 9 100,- Kč 900,- Kč Klatovy ,- Kč 3.750,- Kč Narama * ,- Kč ,- Kč Nýrsko 2 100,- Kč 200,- Kč Plzeň 9 100,- Kč 900,- Kč celkem 204 x ,- Kč * pozn.: Narama obdržela v roce 2014 zálohu (ve formě dotace na Narama Open) ve výši ,- Kč Přesný způsob vyúčtování a přeposlání uvedených částek jednotlivým oddílu bude řešit výkonný výbor na své nejbližší schůzi. Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 15 (celkem 17)

16 12. Diskuse Lékařská prohlídka Připomínka KK Klatovy: V poslední době se opakuje situace, kdy ošetřující lékař odmítá dát potvrzení o prohlídce do průkazu s odvoláním na vyhlášku, která stanoví tyto prohlídky absolvovat u sportovního lékaře (což je finančně i časově velmi náročné). Tuto skutečnost potvrdili i zástupci z jiných oddílů. Závěr: ČSke dosud nevydal směrnici, budeme nadále řešit v rámci výkonného výboru. Návrh odměn Návrh KK Klatovy: Stanovit odměnu předsedovi svazu za výkon své funkce. K tomuto návrhu se připojil ing Kubalík, který měl připravené své návrhy na odměny jiným členům výboru. Způsob volby: veřejný Návrh: hlasovat po jednotlivých bodech odměna za focení + zpřístupnění fotek ze soutěží pořádaných SKepK Jan Adam 100,-Kč za akci Schváleno (6x pro,0x proti, 1x zdržení se hlasování) odměna hospodáři za vedení podkladů pro účetnictví 1.000,- Kč za rok Schváleno (6x pro,0x proti, 1x zdržení se hlasování) odměna předsedovi oddílu 5.000,- Kč za rok Informace o změně oddílu Schváleno (6x pro,0x proti, 1x zdržení se hlasování) V důsledku změn v TJ Jiskra Domažlice došlo k odtržení oddílu od tělovýchovné jednoty a vytvoření nového oddílu SK Jiskra Domažlice Nový bankovní účet Od nového roku má svaz nový bankovní účet vedený u Komerční banky (pro neziskové organizace). Je bezpoplatkový (zdarma vedení účtu, do 35 transakcí za měsíc každá bez poplatku; poplatek pouze za výběr hotovosti) a s možností úročeného spořicího účtu (což současný účet pro neziskové organizace neumožňoval). Stávající účet (Era) zůstává nadále platný, bude sloužit především pro financování a vyúčtování dotací Olympiády mládeže. Prosíme všechny, aby pro platby (licence, zkoušky STV atd.) používali již nové číslo účtu: Číslo účtu /0100 Banka Komerční banka, a. s. IBAN BIC / SWIFT kód CZ KOMBCZPPXXX Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 16 (celkem 17)

17 13. Schválení usnesení z jednání Valné hromady Zprávy předsedy, hospodáře a předsedů jednotlivých komisí byly schváleny. Byl přečten a schválen zápis z VH. 14. Ukončení Valné hromady Valná hromada byla ukončena v 20:00. Zapsal: Lukáš Denk, DiS. Zápis ověřil: Ing. Zdeněk Kubalík Zápis z Valné hromady Svazu Karate Plzeňského kraje Stránká 17 (celkem 17)

Zá pis z Válné hromády Svázu Káráté Plzén ské ho krájé 17.2.2014 Plzén

Zá pis z Válné hromády Svázu Káráté Plzén ské ho krájé 17.2.2014 Plzén Zá pis z Válné hromády Svázu Káráté Plzén ské ho krájé 17.2.2014 Plzén 1. ZAHÁJENÍ VALNÉ HROMADY 2 2. VOLBA NÁVRHOVÉ, MANDÁTNÍ A REVIZNÍ KOMISE 2 3. SCHVÁLENÍ NÁVRHU PROGRAMU JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY 2 4.

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Ing. Zdeněk Kubalík předseda STK E-mail: kubalikz@email.cz Výsledková listina KBS v karate Název: IV. ročník Chodského poháru Datum konání:

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Ing. Zdeněk Kubalík předseda STK E-mail: kubalikz@email.cz Výsledková listina KBS v karate Název: X. ročník Velká cena Blovic Datum konání:

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Ing. Zdeněk Kubalík předseda STK E-mail: kubalikz@email.cz Výsledková listina KBS v karate Název: V. ročník Chodského poháru Datum konání:

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Ing. Zdeněk Kubalík předseda STK E-mail: kubalikz@email.cz Výsledková listina KBS v karate Název: II. ročník Chodského poháru Datum konání:

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Výsledková listina KBS v karate Název: III. ročník Velké ceny města Kdyně Datum konání: 14. listopadu 2015 Místo konání: Sportovní hala Masarykovy

Více

EKONOMICKÁ SMĚRNICE PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE

EKONOMICKÁ SMĚRNICE PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE Pražský svaz karate Box 31, Hanusova 347/16,14000 Praha 4 E-mail: info@pske.cz Web: www.pske.cz IČ: 67983413 Číslo účtu PSKe: KB 51-1420110227 / 0100 EKONOMICKÁ SMĚRNICE PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE Datum u

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate Výsledková listina KBS v karate Název: VIII. ročník Chodského poháru Datum konání: 23. dubna 2016 Místo konání: Městská sportovní hala Domažlice Počet oddílů: 13 Počet závodníků: 116 Zúčastněné oddíly

Více

Ekonomická směrnice. platnost od 1.6.2015

Ekonomická směrnice. platnost od 1.6.2015 Ekonomická směrnice platnost od 1.6.2015 Obsah: 1. Hospodaření s finančními prostředky 1.1. Rozpočet 1.2. Hospodaření s rozpočetem 2. Poplatky členů 2.1. Členská známka 2.2. Průkaz ČATK 2.3. Poplatky na

Více

Výsledková listina soutěže v karate

Výsledková listina soutěže v karate Výsledková listina soutěže v karate Název: VELKÁ CENA MĚSTA PLZNĚ Datum konání: 13. listopadu 2010 Místo konání: Hala TJ Lokomotiva Plzeň Počet oddílů: 20 Počet závodníků: 153 Zúčastněné oddíly: TJ Skvrňany

Více

Valná hromada VV SmSKe

Valná hromada VV SmSKe Valná hromada VV SmSKe Datum konání: Místo konání: 4.4.2014 (pátek) v 17:00 hod. Restaurace Club Slunečnice, Na Pečonce, Slezská Ostrava Program VH: 1. Zahájení VH 2. Volba řídícího VH 3. Volba mandátové

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE NEDĚLE 21. 10. 2018 ŘÍČANY Přebor Středočeského svazu karate je v oficiálních kategoriích nominační soutěží na Mistrovství ČR 2018, které proběhne v prosinci daného roku.

Více

MISTROVSTVÍ JMK V KARATE Jihomoravský svaz karate ČSKe, z.s.

MISTROVSTVÍ JMK V KARATE Jihomoravský svaz karate ČSKe, z.s. MISTROVSTVÍ JMK V KARATE Jihomoravský svaz karate ČSKe, z.s. Místo: TJ TESLA BRNO, Halasovo nám. 826/7, Brno Lesná Neděle 21.10.2018, zahájení soutěže 09:00 hod. Mistrovství JMK v karate JSK ČSKe 2018

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE SOBOTA 10. 6. 2017 ŘÍČANY Přebor Středočeského svazu karate je v oficiálních kategoriích nominační soutěží na Mistrovství ČR 2017, které proběhne v prosinci daného roku.

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Ing. Zdeněk Kubalík předseda STK E-mail: kubalikz@email.cz Výsledková listina KBS v karate Název: VELKÁ CENA PLZNĚ Datum konání: 29. listopadu

Více

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN 3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA 11.11.2017- PRAHA RADOTÍN Partneři: Mediální partner: Pořadatel: SK KAMIWAZA KARATE

Více

Ekonomická směrnice (platnost od )

Ekonomická směrnice (platnost od ) Ekonomická směrnice (platnost od 1.1.2018) Obsah: 1. Hospodaření s finančními prostředky 1.1. Rozpočet 1.2. Hospodaření s rozpočtem 2. Poplatky členů 2.1. Členská známka 2.2. Poplatky na zkoušky technické

Více

Propozice 2. kolo Olomouckého poháru talentů a Krajského poháru v karate OSK ČSKe 2019

Propozice 2. kolo Olomouckého poháru talentů a Krajského poháru v karate OSK ČSKe 2019 Propozice 2. kolo Olomouckého poháru talentů a Krajského poháru v karate OSK ČSKe 2019 Kategorie: žáci, dorost, junioři 1. Pořadatel: Karate Klub Olomouc 2. Datum soutěže: sobota 22. 6. 2019 3. Místo konání:

Více

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d Ekonomická směrnice 2015 P l a t n o s t o d 1. 9. 2 0 1 5 EKONOMICKÁ SME RNICE ( 0 1 / 2 0 1 5 ) L i c e n c e, p o p l a t k y a o d m ě n y Č l á n e k I. L i c e n c e a p o p l a t k y z k u š e b

Více

2.. Národní pohár juniorů, U21 a seniorů. Propozice

2.. Národní pohár juniorů, U21 a seniorů. Propozice 2.. Národní pohár juniorů, U21 a 2.. kolo Ligy kumite týmů juniorů a Memoriál Ing. Jiřího Fuchse (IV. IV. ročník roč soutěže ě 2015) Propozice 1. Pořadatel: TJ Karate Praha (www.tjkaratepraha.cz) 3. Místo

Více

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d 1. 1. 2 0 1 4

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d 1. 1. 2 0 1 4 Ekonomická směrnice 2014 P l a t n o s t o d 1. 1. 2 0 1 4 EKONOMICKÁ SME RNICE ( 0 1 / 2 0 1 4 ) L i c e n c e, p o p l a t k y a o d m ě n y Č l á n e k I. L i c e n c e a p o p l a t k y z k u š e b

Více

Výsledková listina - Velká cena města Plzně

Výsledková listina - Velká cena města Plzně Výsledková listina - Velká cena města Plzně 14.11. 2009 Zúčastněné kluby: Karate klub Gorenje Chodov, Karate klub Kladno, Karate klub Klatovy, Keiko-ryu Shotokan Slaný, TJ Loko Mariánské Lázně, Karate

Více

ČESKÁ UNIE DENTO KARATE-DO ORGANIZAČNÍ ŘÁD

ČESKÁ UNIE DENTO KARATE-DO ORGANIZAČNÍ ŘÁD ČESKÁ UNIE DENTO KARATE-DO ORGANIZAČNÍ ŘÁD BRNO 2005 Obsah 1 Účel...3 2 Výkonný výbor...3 2.1 Složení výkonného výboru:...3 2.2 Předseda výkonného výboru...3 2.3 Předseda komise trenérsko metodické - 1.

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

O pohár starosty města Chodov oddílů, 130 závodníků

O pohár starosty města Chodov oddílů, 130 závodníků kategorie: A01 KATA ml.žáci 8. kyu 1 Boháček Tomáš TJ Karate MDDM Ostrov 2 Mikeš Jan TJ Karate MDDM Ostrov 3 Pešan Daniel KK Chodov kategorie: A02 KATA ml.žáci 7. kyu 1 Kastl David Budo Horní Slavkov 2

Více

Směrnice ČATK 2017 Trenérsko - metodický úsek (TMU)

Směrnice ČATK 2017 Trenérsko - metodický úsek (TMU) Směrnice ČATK 2017 Trenérsko - metodický úsek (TMU) Obsah: I. Trenérsko-metodický úsek (TMU) II. Trenérství v ČATK 1. Povinnosti trenéra 2. Trenérské licence v oddílech 3. Udělení trenérské licence 4.

Více

Vánoční pohár Města Chodov 30.11.2013 137 závodníků 20 oddílů

Vánoční pohár Města Chodov 30.11.2013 137 závodníků 20 oddílů Vánoční pohár Města Chodov 30.11.2013 137 závodníků 20 oddílů KATA 8-7.kyu 6.kyu-Dan ml.žákyně 8.kyu 9 ml.žákyně 9 1 Duřtová Karolína TJ MDDM Ostrov 1 Žippaiová Natálie SHODOKAN Sokolov 2 Bartoňová Tereza

Více

Cyklo Klub Kučera Znojmo Vídeňská 25, ZNOJMO ZÁPIS

Cyklo Klub Kučera Znojmo Vídeňská 25, ZNOJMO ZÁPIS ZÁPIS Valné hromady Cyklo Klubu Kučera Konané dne 18. března 2016 Sál Lidového domu, Znojmo Dělnická ul. 18:00 hod. Přítomni: 4 x výkonný výbor CKK + 35 přítomných členů Omluveni: 20 členů Celkem přítomno:

Více

MANUÁL pro zkoušky na STV (JKA karate ČR)

MANUÁL pro zkoušky na STV (JKA karate ČR) MANUÁL pro zkoušky na STV (JKA karate ČR) Administrační centrum ČUBU (http://cubu.csfu.cz) Vypracovala: Eva Buzková - národní pověřenec pro zkoušky JKA ČR v Olomouci dne 5. 6. 2013 PŘIHLAŠENÍ UŽIVATELE

Více

Výroční zpráva Český veslařský klub Pardubice, z.s. za rok 2017

Výroční zpráva Český veslařský klub Pardubice, z.s. za rok 2017 Výroční zpráva Český veslařský klub Pardubice, z.s. za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. 12. 2017 na základě vyhodnocení činnosti Českého

Více

1. ÚVOD 2. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Ekonomická směrnice České boxerské asociace

1. ÚVOD 2. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Ekonomická směrnice České boxerské asociace 1. ÚVOD Ekonomická směrnice České boxerské asociace (dále jen ES) vychází ze znění platných zákonů a je závazným dokumentem, který stanoví pravidla hospodaření s finančními prostředky v působnosti ČBA

Více

Cyklo Klub Kučera Znojmo Vídeňská 25, ZNOJMO 669 02 ZÁPIS

Cyklo Klub Kučera Znojmo Vídeňská 25, ZNOJMO 669 02 ZÁPIS ZÁPIS Valné hromady Cyklo Klubu Kučera Konané dne 28. února 2014 Sál Lidového domu, Znojmo Dělnická ul. 18:00 hod. Přítomni: 4 x výkonný výbor CKK + 17 přítomných členů + 28 přítomných příznivců Omluveni:

Více

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d 1. 1. 2 0 1 5

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d 1. 1. 2 0 1 5 Ekonomická směrnice 2015 P l a t n o s t o d 1. 1. 2 0 1 5 EKONOMICKÁ SME RNICE ( 0 1 / 2 0 1 5 ) L i c e n c e, p o p l a t k y a o d m ě n y Č l á n e k I. L i c e n c e a p o p l a t k y z k u š e b

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

Zápis z ustavující členské schůze občanského sdružení Jihočeská krajská asociace ČSOS (JčAOS)

Zápis z ustavující členské schůze občanského sdružení Jihočeská krajská asociace ČSOS (JčAOS) Datum: 16. prosince 2011 Zápis z ustavující členské schůze občanského sdružení Jihočeská krajská asociace ČSOS (JčAOS) Místo: České Vrbné 2207, 370 11 České Budějovice Účast: ACB ABK České Budějovice Šumava

Více

Zápis z řádné Valné hromady

Zápis z řádné Valné hromady Zápis z řádné Valné hromady Česká Federace Aikidó z.s. Tento dokument je zápisem z Valné hromady České Federace Aikidó z.s, Na Topolce 1, 14 Praha 4, IČ 43358 ze dne 14. září roku 218 Valná hromada (dále

Více

Materiály ke Konferenci PSST 2014

Materiály ke Konferenci PSST 2014 Pražský svaz stolního tenisu Zátopkova 100/2 160 17 Praha 6 - Strahov IČO: 22716670 www.prazskypinec.cz Materiály ke Konferenci PSST 2014 Návrh Jednacího řádu konference PSST 2014 Návrh Volebního řádu

Více

Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici

Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici Přítomni: p. Rackovský Peter, p. Jiří Beránek, p. Miloslav Vach, p. Michal Daněk, p. Michal Němec ( 100 %

Více

Pohár ke dni dětí a mládeže CHODOV závodníků 15 oddílů KATA

Pohár ke dni dětí a mládeže CHODOV závodníků 15 oddílů KATA Pohár ke dni dětí a mládeže CHODOV 2.6.2012 89 závodníků 15 oddílů KATA 8-7.kyu 6.kyu-Dan ml.žákyně 15 ml.žákyně 5 1 Dognerová Žaneta Gorenje Chodov 1 Nováková Jana Gorenje Chodov 2 Pišťáková Lucie TJ

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 10/2017 Datum a čas konání: 13. 12. 2017 (17:00-19:15) Místo konání: OMEGA centrum sportu a zdraví, Legionářská 1299/19, Olomouc, 779 00 Přítomni členové

Více

Zápis z řádné VALNÉ HROMADY ČFAI 22.8. 2015

Zápis z řádné VALNÉ HROMADY ČFAI 22.8. 2015 Zápis z řádné VALNÉ HROMADY ČFAI 22.8. 2015 Valná hromada byla zahájena v 13,30 hod. prezidentem ČFAI, který přivítal všechny zúčastněné. Poté byl přednesen program VH sekretářem organizace v následujícím

Více

Směrnice ČATK 2017 Trenérsko - metodický úsek (TMU)

Směrnice ČATK 2017 Trenérsko - metodický úsek (TMU) Směrnice ČATK 2017 Trenérsko - metodický úsek (TMU) Obsah: I. Trenérsko-metodický úsek (TMU) II. Trenérství v ČATK 1. Povinnosti trenéra 2. Trenérské licence v oddílech 3. Udělení trenérské licence 4.

Více

Výsledková listina KLM v karate

Výsledková listina KLM v karate Výsledková listina KLM v karate Název: Datum konání: 10. března 2019 Místo konání: Sportovní hala ZŠ Klatovy Počet oddílů: 16 Počet závodníků: 127 Zúčastněné oddíly a počty startujících SKP Hvězda Karlovy

Více

Zápis z jednání valné hromady spolku SETKÁVÁNÍ - ŽIVÝ VENKOV konaného v úterý

Zápis z jednání valné hromady spolku SETKÁVÁNÍ - ŽIVÝ VENKOV konaného v úterý 1 Zápis z jednání valné hromady spolku SETKÁVÁNÍ - ŽIVÝ VENKOV konaného v úterý 4. 8.2015 Přítomni: Hana Dufková, Iveta Rabasová Houfová, Ladislava Dolejšková, Anežka Ješinová, Milan Živný, Petr Šmíd,

Více

Před započetím valné hromady byly zaplaceny členské příspěvky členy Veslařského klubu MORÁVIA, kteří se dostavili na valnou hromadu.

Před započetím valné hromady byly zaplaceny členské příspěvky členy Veslařského klubu MORÁVIA, kteří se dostavili na valnou hromadu. Zápis z řádné Valné hromady Veslařského klubu MORÁVIA Uherské Hradiště, občanského sdružení se sídlem : Uherské Hradiště, Tyršovo náměstí 440, IČ : 16361016, konané dne 4.2.2012 v Uherském Hradišti, (dále

Více

SPORTCENTRUM SLUNETA Klíše,Ústí nad Labem. Prezentace + úhrada startovného od 7:30. 9:00 11:30 KATA jednotlivci + týmy, eliminace a finále

SPORTCENTRUM SLUNETA Klíše,Ústí nad Labem. Prezentace + úhrada startovného od 7:30. 9:00 11:30 KATA jednotlivci + týmy, eliminace a finále CZECH KARATE OPEN C U P 2018 XXXI. GRAND PRIX KARATE ÚSTÍ NAD LABEM European Open karate competition ML. a ST. ŽÁCI, DOROST, JUNIOŘI, U21, SENIOŘIkata a kumite jednotlivci i družstva 21. dubna 2018 SPORTCENTRUM

Více

SOTEX GINETEX CZ 2017

SOTEX GINETEX CZ 2017 2017 Obsah Přehled vybraných ukazatelů 2012-2017... 3 Porovnání hospodaření středisek za období 2013-2017... 4 Plnění rozpočtu 2017... 5 Rozpis pohledávek z obchodního styku k 31. 12. 2017... 5 Rozpis

Více

Mezinárodní otevřené Mistrovství České Republiky v karate CAOKK

Mezinárodní otevřené Mistrovství České Republiky v karate CAOKK Mezinárodní otevřené Mistrovství České Republiky v karate CAOKK 1. POŘADATEL: Česká asociace Okinawského karate a kobuda 2. DATUM KONÁNÍ: Sobota 25.3.2017 3. MÍSTO KONÁNÍ: Sportovní hala města Sokolov,

Více

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ I. HOSPODAŘENÍ TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY Informace o hospodaření TJ Přeštice 1. Výkonný výbor včele s hospodářem řádně spravuje a hospodaří s majetkem TJ Přeštice tak,

Více

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S.

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. 1 Úvod 1. Dle stanov Českého svazu kolečkového bruslení, z.s. (dále jen ČSKB) jsou definovány tyto orgány: a) členská

Více

SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Krajská liga mládeže 8. 6. kyu 2015 - celkové pořadí po II. kole

SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Krajská liga mládeže 8. 6. kyu 2015 - celkové pořadí po II. kole 1. Poláček Pavel SK Jiskra Domažlice 19.03.02 6 st.žáci 57 12 4 9 2 12 4 12 2 2. Vitoň Václav SK Jiskra Domažlice 13.12.01 6 st.žáci 49 6 3 12 3 9 3 12 1 3.-4. Mai Václav Karate Horažďovice 25.09.03 6

Více

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep

DR: Ing. S. Pacinda,Ph.D., J. Strouhal, Ing. L.Štekl, D. Pečenka-částečně - omluven: P. Hep Usnesení 9 2016 ze zasedání výkonného výboru Východočeského oblastního tenisového svazu zvoleného mimořádnou valnou hromadou dne 24. října 2015 v Ústí n. Orl, které se konalo dne 2. září 2016 od 8:30 hodin

Více

Směrnice ČATK 2014 Trenérsko - metodický úsek (TMU)

Směrnice ČATK 2014 Trenérsko - metodický úsek (TMU) Směrnice ČATK 2014 Trenérsko - metodický úsek (TMU) Obsah: I. Trenérsko-metodický úsek (TMU) II. Trenérství v ČATK 1. Povinnosti trenéra 2. Trenérské licence v oddílech 3. Udělení trenérské licence 4.

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s.

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s. výchovného poradenství Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s., 10. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2012, 2013,. Předložena Radou Avp Valné

Více

Mezinárodní otevřené Mistrovství České Republiky v karate CAOKK

Mezinárodní otevřené Mistrovství České Republiky v karate CAOKK Mezinárodní otevřené Mistrovství České Republiky v karate CAOKK 1. POŘADATEL: Česká asociace Okinawského karate a kobuda 2. DATUM KONÁNÍ: Sobota 26.3.2016 3. MÍSTO KONÁNÍ: Sportovní hala města Sokolov,

Více

Zápis z Valné hromady KEG Dobruška ze dne

Zápis z Valné hromady KEG Dobruška ze dne Zápis z Valné hromady KEG Dobruška ze dne 07.12.2014 Dne 07.12.2014 se uskutečnila předem ohlášená Valná hromada Klubu extrémního golfu Dobruška o níž byli všichni členové řádně vyrozuměni. Valná hromada

Více

11. ročník Czech Karate Open Euro Grand Prix Central-European league

11. ročník Czech Karate Open Euro Grand Prix Central-European league Český svaz karate Plzenský svaz karate 11. ročník Czech Karate Open Euro Grand Prix Central-European league Děti, mládež, senioři 2. 3. října 2010 Plzeň Czech Republic Sportovní hala Lokomotiva, Úslavská

Více

ATLETICKÝ KLUB OLOMOUC tř. 17. listopadu 3, OLOMOUC, Česká republika

ATLETICKÝ KLUB OLOMOUC tř. 17. listopadu 3, OLOMOUC, Česká republika ATLETICKÝ KLUB OLOMOUC tř. 17. listopadu 3, 772 00 OLOMOUC, Česká republika tel.: 585 224 676, e-mail: akol@centrum.cz web: http://atletikaolomouc.cz IČO: 41031369, bankovní spojení: Komerční banka Olomouc,

Více

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8 Český svaz mužského lakrosu Rektorská 9 108 00 Praha 10 IČO 00406732 DIČ CZ-00406732 Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února 2009 od 17.00 hod. v zasedací místnosti

Více

Článek I Úvodní ustanovení

Článek I Úvodní ustanovení Účelové určení a podmínky použití neinvestičních dotací poskytnutých v oblasti sportu (dále jen Účelové určení) Článek I Úvodní ustanovení 1. V případě schválených projektů v rámci sportovní reprezentace

Více

Rygle 23, Brno SOUTĚŽNÍ ŘÁD

Rygle 23, Brno SOUTĚŽNÍ ŘÁD SOUTĚŽNÍ ŘÁD Český svaz karate goju ryu vzhledem k potřebě sjednocení a zkvalitnění systému soutěží v ČR vydává tento materiál, který je pro soutěže závazný. Struktura soutěží a postupové klíče vyplývají

Více

MISTROVSTVÍ ČR FSKA Česká Lípa

MISTROVSTVÍ ČR FSKA Česká Lípa FSKA a KARATE SPORT RELAX VÁS ZVE NA MISTROVSTVÍ ČR FSKA 6.. 06 Česká Lípa Sportovní hale, vedle Kauflandu Wedrichova ulice PROGRAM : 8,0 9, Prezentace - jen úpravy 9, 9,0 Slavnostní zahájení 9,0,00 Eliminace

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Stanovy Veslařského klubu Vajgar

Stanovy Veslařského klubu Vajgar Stanovy Veslařského klubu Vajgar Čl. 1 Název a sídlo Název: Veslařský klub Vajgar, z.s. (dále též klub ) Sídlo: Nábřeží Ladislava Stehny 847/II, 377 01 Jindřichův Hradec Čl. 2 Statut klubu 1. Veslařský

Více

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2019 MUŽI 120 HS V Plzni

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2019 MUŽI 120 HS V Plzni Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2019 MUŽI 120 HS V Plzni 2. 1. 2019 Všeobecná ustanovení: 1. Pořadatel: z pověření VV PlKKSu uspořádá SKK Rokycany 2. Datum a místo:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY SPOLKU PŘÁTEL SZŠ SVITAVY DUBNA 2019

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY SPOLKU PŘÁTEL SZŠ SVITAVY DUBNA 2019 SPOLEK PŘÁTEL STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLY SVITAVY PURKYŇOVA 256/9, 568 02 SVITAVY TELEFON: 461535100 IČ: 70156972 BANKOVNÍ SPOJENÍ: 2901184184/2010 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY SPOLKU PŘÁTEL SZŠ SVITAVY

Více

Zápis z členské schůze Spolku rodičů a přátel školy při Střední průmyslové škole dopravní, a.s. (dále jen Spolek )

Zápis z členské schůze Spolku rodičů a přátel školy při Střední průmyslové škole dopravní, a.s. (dále jen Spolek ) Spolek rodičů a přátel školy, a.s. Moravská 3 120 00 Praha 2 Zápis z členské schůze Spolku rodičů a přátel školy při Střední průmyslové škole dopravní, a.s. (dále jen Spolek ) konané dne 12. 11.2015 v

Více

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s Výroční valná hromada České federace požárního sportu o.s Přítomní: viz. prezenční listina příloha č.1 Body výroční valné hromady: 1. Zhodnocení projektu soustředění 2. Krajská dotace 3. Účast na podzimním

Více

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d V e r z e 0 2

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d V e r z e 0 2 Ekonomická směrnice 2017 P l a t n o s t o d 1. 10. 2017 V e r z e 0 2 EKONOMICKÁ SME RNICE ( 0 1 / 2017 ) L i c e n c e, p o p l a t k y a o d m ě n y Č l á n e k I. L i c e n c e a p o p l a t k y z

Více

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2018 MUŽI 120 HS V Plzni

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2018 MUŽI 120 HS V Plzni Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2018 MUŽI 120 HS V Plzni 2.1. 2018 Všeobecná ustanovení: 1. Pořadatel : z pověření VV PlKKSu uspořádá SK Škoda VS Plzeň 2. Datum a

Více

Hradec Králové Sportovní hala v Třebši 28. dubna 2019

Hradec Králové Sportovní hala v Třebši 28. dubna 2019 SOUČÁST NOMINAČNÍHO SYSTÉMU NA MS SKIF 2019 Hradec Králové Sportovní hala v Třebši 28. dubna 2019 Turnaj je podporován Královéhradeckým krajem a městem Hradec Králové MČR SKIF mládeže 2019 a MČR SKIF U20,

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Plnění rozpočtu: 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013

Plnění rozpočtu: 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013 Plnění : 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013 Číslo položky Název položky NÁVRH ROZPOČTU Plnění Plnění v 501 SPOTŘEBOVANÉ NÁKUPY 80 500,00 Kč 84 881,83 Kč 105% 501-100 SPOTŘEBA SPORTOVNÍHO MATERIÁLU 3 000,00 Kč 2 168,00

Více

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s.

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Datum: 15. 5. 2014 Účast na VH: 23 delegátů (z 34 oprávněných), VH je usnášeníschopná Hosté: Jednání řídil: P. Janík I. procedurální

Více

PLAVÁNÍ České Budějovice, z.s. Zápis z jednání Výboru

PLAVÁNÍ České Budějovice, z.s. Zápis z jednání Výboru Zápis Výboru číslo: 012017 / PLČB Datum konání: 12. 1. 2017 Zapisovatel: Filip Pytel PLAVÁNÍ České Budějovice, z.s. Zápis z jednání Výboru Přítomni: Miroslav Horký, Arnošt Petráček ml., Filip Pytel, Božena

Více

Zápis č.1/2018 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2018 v Osnici

Zápis č.1/2018 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2018 v Osnici Zápis č.1/2018 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2018 v Osnici Přítomni: p. Rackovský Peter, p. Jiří Beránek, p. Miloslav Vach, p. Michal Daněk ( 80 % ). Omluven: p. Michal

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

VK KARLOVY VARY. člen Českého volejbalového svazu STANOVY VOLEJBALOVÉHO KLUBU KARLOVY VARY

VK KARLOVY VARY. člen Českého volejbalového svazu STANOVY VOLEJBALOVÉHO KLUBU KARLOVY VARY VK KARLOVY VARY člen Českého volejbalového svazu STANOVY VOLEJBALOVÉHO KLUBU KARLOVY VARY Číslo: 01/2015 Schváleno: 09.10.2015, členskou schůzí klubu Účinnost od: 10.10.2015 Článek 1 Název, charakteristika

Více

Zápis č. 3/2015 ze schůze VV ČBaS dne 22. 4. 2015

Zápis č. 3/2015 ze schůze VV ČBaS dne 22. 4. 2015 Zápis č. 3/2015 ze schůze VV ČBaS dne 22. 4. 2015 Místo konání: Praha-Strahov Přítomni: Provazník, Škácha, Pavelka, Nováková, Procházková, Douša, Osička, Dostál, Jurka, Kolář, Kašpárek, Drašnar, Votava

Více

dorostenci 3 1. Dragoun Václav Kamikaze Mladá Boleslav 2. Križanec André Auto Škoda Mladá Boleslav 3. Dařílek Petr SSC Česká Lípa

dorostenci 3 1. Dragoun Václav Kamikaze Mladá Boleslav 2. Križanec André Auto Škoda Mladá Boleslav 3. Dařílek Petr SSC Česká Lípa Přebory Středočeského svazu karate 2014 15. června 2014 136 závodníků z 10 klubů KATA mladší žáci 5-9 let 8 1. Žák Zdeněk Shotokan karate Sadská 2. Krečmer Tomáš Target Sport Milovice 3. Melcih Luděk Shotokan

Více

Příloha k účetní závěrce k KKJ Týn nad Vltavou, z.s. /dále jen KKJ/, se sídlem Solní 422, Týn nad Vltavou, IČ: KKJ je nep

Příloha k účetní závěrce k KKJ Týn nad Vltavou, z.s. /dále jen KKJ/, se sídlem Solní 422, Týn nad Vltavou, IČ: KKJ je nep Příloha k účetní závěrce k 31. 12. 2016 KKJ Týn nad Vltavou, z.s. /dále jen KKJ/, se sídlem Solní 422, 375 01 Týn nad Vltavou, IČ: 65011988 KKJ je nepolitický spolek zabývající se péčí a rozvojem tělovýchovné,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

ASOCIACE VÍCEÚČELOVÝCH ZÁKLADNÍCH ORGANIZACÍ technických sportů a činnosti. Č E S K É R E P U B L I K Y z.s. Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora

ASOCIACE VÍCEÚČELOVÝCH ZÁKLADNÍCH ORGANIZACÍ technických sportů a činnosti. Č E S K É R E P U B L I K Y z.s. Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora ASOCIACE VÍCEÚČELOVÝCH ZÁKLADNÍCH ORGANIZACÍ technických sportů a činnosti Č E S K É R E P U B L I K Y z.s. Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora TECHNICKÁ ČÁST Sportovně-technické činnosti komise AVZO TSČ ČR

Více

ČESKÝ SVAZ JUDA EKONOMICKÉ SMĚRNICE ČESKÉHO SVAZU JUDA

ČESKÝ SVAZ JUDA EKONOMICKÉ SMĚRNICE ČESKÉHO SVAZU JUDA ČESKÝ SVAZ JUDA EKONOMICKÉ SMĚRNICE ČESKÉHO SVAZU JUDA Schválil: Plénum ČSJu, platnost: od 1. 7. 2008 O B S A H: A) SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY B) SMĚRNICE PRO FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ SOUTĚŽÍ

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 1. 2014 v Brně Přítomni: Omluveni: Petr Vaňura, Naděžda Dobešová,

Více

Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně, z. s. 2014

Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně, z. s. 2014 Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně, z. s. 2014 1. Identifikační údaje žadatele Právnická osoba Název organizace Plavecký klub Mariánské Lázně IČ 687 84 732 Sídlo Tyršova ul. (plavecký bazén)

Více

Valná hromada Pardubické malé kopané z.s. PAMAKO,

Valná hromada Pardubické malé kopané z.s. PAMAKO, Program Valné hromady konané 26.6.2018 od 19:00 hod. v klubovně PAMAKO: 1. Zahájení 2. Volba předsedy a zapisovatele VH 3. Schválení programu VH 4. Volba mandátové a volební komise 5. Zpráva mandátové

Více

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne 8. 11. 2016 Místo konání: Kulturní klub Města Hulín Doba konání: 8. 11. 2016 Přítomní: členové dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

Soutěžní řád Českého svazu karate

Soutěžní řád Českého svazu karate ČESKÝ SVAZ KARATE SPORTOVNĚ TECHNICKÁ KOMISE stk@czechkarate.cz www.czechkarate.cz www.karaterec.com Směrnice STK ČSKe č. 1/2014 Soutěžní řád Českého svazu karate Obsah Část první... - 3 - Úvodní ustanovení

Více

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná.

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná. Valná hromada ČSAR 19. 9. 2015 1. Schválení jednacího řádu Valná hromada schvaluje jednací řád valné hromady (viz příloha) 2. Schválení programu valné hromady Valná hromada schvaluje program valné hromady

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady:

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015 Valná hromada MAS Jablunkovsko, z.s. se sídlem v Bystřici 334, 739 95 Bystřice,, zaregistrovaná Krajským úřadem Moravskoslezského

Více

Přebory Středočeského svazu karate 2015 13. června 2015 109 závodníků z 10 klubů

Přebory Středočeského svazu karate 2015 13. června 2015 109 závodníků z 10 klubů KATA mladší žáci -9 let. Svatek Svatopluk. Pečenka David. Benda Lukáš. Pečenka Antonín Přebory Středočeského svazu karate 0. června 0 09 závodníků z 0 klubů mladší žákyně -9 let. Nosálková Anna. Pechová

Více

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62 Zápis č.62 o členské schůzi Bráničánek, z.s konané v sobotu 20.02.2016 od 18:00 hod. v Hospodě na Vodárně (nekuřácký salon). Přítomni (dle prezenční listiny): 1001, 1002, 1003, 1006, 1007, 1010, 1011,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s.

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. konané dne 28. března 2018 v kulturním sále ZŠ Tuchlovice od 17,00 hod. Zahájení zasedání Valné hromady Místní akční skupiny

Více

Pražský svaz karate a SK Kesl Ryu Shotokan si Vás dovolují pozvat na otevřený turnaj karate. II. Kesl Cup 2009

Pražský svaz karate a SK Kesl Ryu Shotokan si Vás dovolují pozvat na otevřený turnaj karate. II. Kesl Cup 2009 Pražský svaz karate a SK Kesl Ryu Shotokan si Vás dovolují pozvat na otevřený turnaj karate II. Kesl Cup 2009 Datum: 19. září 2009 Místo konání: Sportovní hala SK Lužiny, Bellušova 1877, Praha 5 - sídliště

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více