Zápis z 19. veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne v hod. v obřadní síni OÚ Libina.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 19. veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne v hod. v obřadní síni OÚ Libina."

Transkript

1 Zápis z 19. veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne v hod. v obřadní síni OÚ Libina. Zasedání zastupitelstva obce zahájil v hod. a dále řídil starosta obce Mgr. Ing. Tomáš. Prohlásil, že jednání bylo svoláno řádně a včas v souladu se zákonem o obcích a jednacím řádem. Konstatoval, že je přítomno 9 členů zastupitelstva, a že je zastupitelstvo usnášení schopné. Omluveni: Mgr. Eduard, Ing. Michal, Milena, Tereza DiS., Bc. Ladislav, Mgr. Jaroslav. Zápis z minulého zasedání zastupitelstva obce je k nahlédnutí u zapisovatelky, podepsaný ověřovateli zápisu a nebyly proti němu vzneseny připomínky. ad Starosta uvedl, že program i materiály zastupitelé obdrželi ve svých datových schránkách. Program: 1. Schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 2. Bezpečnostní zpráva policie ČR 3. Kontrola plnění usnesení 4. Zpráva o činnosti RO 5. Zpráva o činnosti KV 6. Zpráva o činnosti FV 7. Rozpočtová opatření schválená radou obce 8. Rozpočtová opatření 9. Veřejnoprávní smlouvy 10. Prodej nemovitostí 11. Výběrové řízení na půjčky z FRO 12. Dotační akce 13. OZV č. 1/2018, kterou se ruší některé OZV obce. 14. OZV č. 2/2018, kterou se vydává požární řád obce. 15. Otevřený dopis výzva zastupitelů obcí a měst ČR k doplacení odměn členům okrskových volebních komisí. 16. Různé Jelikož nebyly k programu žádné další návrhy, přednesl starosta návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje program 19. veřejného zasedání zastupitelstva obce.

2 1.2. Za členy návrhové komise byli navrženi Petr a Aranka. Jelikož nebyly žádné jiné návrhy, starosta přednesl návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje návrhovou komisi ve složení Petr a Aranka. zdržel se Ověřovatelkami zápisu byly navrženy Jitka a Bc. Lada. Jelikož nebyly žádné jiné návrhy, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce určuje ověřovatelkami zápisu Mgr. Martu Kurucovu a paní Milenu Lehkou. pro / / / / / / / / 8 zdržel se / 1 ad. 2 Starosta uvedl, že druhým bodem je Bezpečnostní zprávu o nápadu trestné činnosti a stavu veřejného pořádku ve služebním obvodě OOP Šumperk za období od do , jehož přílohou je přehled o činnosti a dění v obci Libina v roce Starosta předal slovo npor. Nečasovi, který přítomné seznámil s bezpečnostní zprávou. Tato je přílohou zápisu. Ing. Jana vznesla dotaz ohledně navýšení případů užívání návykových látek. Npor. Nečas uvedl, že drogovou činnost objasňuje odbor kriminální policie vyšetřování, odbor obecné kriminality v Šumperku. Co se týká drog, je těžké něco prokázat. Pan Stanislav se zeptal, když jsou vynakládané vysoké prostředky na prevenci drog, jestli je někde zaznamenána úspěšnost léčení. Npor. Nečas uvedl, že úspěšnost léčení nedokáže říct, protože s těmito čísly nepracují. Pan Stanislav se dále dotázal, jestli by nešla zvýšit rychlost v prostor od benzinové stanice. Npor. Nečas uvedl, že se jedná o místní úpravu silničního provozu a to musí navrhnout obec. Vyjadřuje se k tomu odbor dopravy. Policie jen kontroluje dodržování rychlosti. Starosta uvedl, že tento dotaz obce již jednou řešila s dopravním inženýrem Cekrem. Řekl, že na tom úseku to technicky možní je, ale varoval v tom, že nyní je tam 50 km/hod. a jezdí se 70 km/hod., pokud se zvýší rychlost na 70 km/hod., bude se jezdit 90 km/hod. a to je hodně.

3 Ing. dále vznesla dotaz, jak je Libina zastoupena u přestupků domácího násilí, kde se uvádí 83 přestupků. Npor. Nečas sdělil, že Libina je tam určitě uvedena, přesné číslo nezná. Statistiky jsou vedeny na celé obvodní oddělení. Jedná se především o Šumperk, kde je těchto přestupků víc. Starosta uvedl, že ve zpráv, co se dělo přímo v obci je uvedeno 23 přestupků proti občanskému soužití. Npor. Nečas sdělil, že to jsou přestupky jako vyhrožování v hospodách, urážky na cti, výhrůžné Jelikož již nikdo neměl žádné dotazy, starosta poděkoval npor. Nečasovi za účast a požádal návrhovou komisi o návrh usnesení Zastupitelstvo obce bere na vědomí Bezpečnostní zprávu o nápadu trestné činnosti a stavu veřejného pořádku ve služebním obvodě OOP Šumperk za období od do , jehož přílohou je přehled o činnosti a dění v obci Libina v roce zdržel se ad. 3. Paní Červinková přednesla zprávu o kontrole plnění usnesení přijatých na minulém zasedání ZO. Přednesená zpráva je přílohou tohoto zápisu. Jelikož nebyly ke zprávě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o kontrole plnění usnesení přednesenou paní Andreou Červinkovou. zdržel se ad. 4 Místostarostka Bc. Lada přednesla zprávu o činnosti rady obce, která se od posledního zasedání zastupitelstva obce sešla na šesti pracovních schůzkách. Přednesená zpráva je přílohou tohoto zápisu. Ing. Němčková vznesla dotaz k zamítnutí vyplacení částky , Kč. Starosta uvedl, že se jedná o slečnu M. K., která má s obcí uzavřenou dohodu o úpravách v bytě, na základě které provedla úpravy s tím, že pokud ukončí nájem, budou jí náklady v poměrné výši uhrazeny. Ona požadovala úhradu hned v plné výši. Toto rada obce zamítla,

4 trvá na uzavřené dohodě. Byly akceptovány vyšší náklady než, byly uvedeny v dohodě a byl schválen dodatek, který řeší navýšení částky za opravy bytu. Jelikož nebyly žádné další dotazy, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce přednesenou Bc. Ladou Cinegrovou. zdržel se ad Mgr. Marta přednesla zprávu o činnosti kontrolního výboru, který se konal Přednesená zpráva je přílohou tohoto zápisu. Jelikož nebyly ke zprávě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti kontrolního výboru přednesenou Mgr. Martou Kurucovou. pro / / / / / / / / 8 zdržel se / Dále Mgr. Marta předneslas zprávu ze společného jednání kontrolního a finančního výboru, který se konala Přednesená zpráva je přílohou tohoto zápisu. Jelikož nebyly ke zprávě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o společném jednání finančního a kontrolního výboru přednesenou Mgr. Martou Kurocovou.

5 ad. 6 Ing. Jana seznámila přítomné se zprávou o činnosti finančního výboru, který se konal Přednesená zpráva je přílohou tohoto zápisu. K připomínce Ing. Babniče uvedené ve zprávě FV ohledně výše nákladů na propagaci akcí v rádiu Haná starosta uvedl, že finanční náklady na jeden příspěvek je 3500,- Kč Oproti loňskému roku byly akce sníženy na deset a jsou tam naplánované akce pouze organizované obcí. U mnohých akcí to vede k větší návštěvnosti těchto akcí. Ing. uvedla, že je k zamyšlení, jestli je ta reklama nutná. Jelikož nebyly ke zprávě další připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti finančního výboru přednesenou Ing. Janou Němečkovou. ad. 7. Starosta uvedl, že následujícím bodem jsou rozpočtová opatření schválení RO ze dne a Všichni je obdrželi ve svých materiálech. Jelikož nenyly ke zprávě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření schválená radou obce ze dne a ad. 8 Starosta uvedl, že dalším bodem jsou rozpočtová opatření, která zazněla ve zprávě finančního výboru. Po jednání FV přišel ze strany obce návrh na doplnění rozpočtových opatření a to na kapitole ostatní záležitosti kultury v souvislosti s přípravou návštěvy obyvatel obce Dolné Vestenice na májových oslavách. Tito návštěvu potvrdili, přijedou v počtu čtyřiceti lidí. Je navrženo navýšení s velkou rezervou ,- Kč. Jelikož nebyl ke zprávě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje navýšení rozpočtu o ,- Kč na kapitole ostatní záležitosti kultury v souvislosti s připravovanou návštěvou obyvatel Dolné Vestenice na májových oslavách.

6 Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtová opatření obce Libina na straně příjmů navýšení o částku ,- Kč, tř. 8 financování navýšení o částku 5, ,-Kč a na straně výdajů navýšení o částku 5, ,-Kč. ad Dále starosta uvedl, že následujícím bodem programu jsou veřejnoprávní smlouvy v částce nad ,- Kč. Jako první je předkládána Veřejnoprávní smlouva smlouvu mezi Obcí Libina a TJ Libina z.s., jejímž předmětem je poskytnutí příspěvku na činnost ve výši ,- Kč. Jelikož nebyly k této smlouvě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu mezi Obcí Libina, Libina 523, , IČ: zastoupenou Mgr. Ing. Tomášem Kobzou a TJ Libina z.s., Libina 826, IČ: zastoupenou předsedou Jiřím em, jejímž předmětem je poskytnutí příspěvku na činnost ve výši ,- Kč.

7 9.2. Dále je předkládána Veřejnoprávní smlouva mezi Obcí Libina a TJ Obědné z.s., jejímž předmětem je poskytnutí příspěvku na činnost ve výši ,- Kč. Jelikož nebyly k této smlouvě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu mezi Obcí Libina, Libina 523, , IČ: zastoupenou Mgr. Ing. Tomášem Kobzou a TJ Obědné z.s., IČ: zastoupenou předsedou Davidem Malým, jejímž předmětem je poskytnutí příspěvku na činnost ve výši ,- Kč Následně je předkládána Veřejnoprávní smlouvu mezi obcí Libina a Sociálními službami Libina, p.o. o výši ,- Kč na poskytování masáží pro uživatele Sociálních služeb Libina. Jelikož nebyly k této smlouvě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu mezi obcí Libina a Sociální služby Libina, p.o. o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce Libina pro rok 2018 na poskytnutí dotace ve výši ,- Kč na poskytování masáží pro uživatele Sociálních služeb Libina Dále je předkládána Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu Obce Libina mezi Obcí Libina, a Římskokatolickou farností Libina, jejímž předmětem je poskytnutí neinvestiční dotace ve výši ,- Kč na obnovu věžních hodin technického vybavení zvonů v kostele sv. Jiří. Jelikož nebyly k této smlouvě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu Obce Libina mezi Obcí Libina, Libina 523, IČ: , zastoupenou starostou Mgr. Ing. Tomášem Kobzou a Římskokatolickou farností Libina, Libina 33, IČ: zastoupená P. Karlem Janečkou, jejímž předmětem je poskytnutí neinvestiční dotace ve výši ,- Kč z rozpočtu obce Libina na obnovu věžních hodin a technického vybavení zvonů v kostele sv. Jiří.

8 9.5. Dále je předkládána Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu Obce Libina mezi Obcí Libina, a AUTO KLUBEM LIBINA, pobočný spolek, jejímž předmětem je poskytnutí investiční dotace ve výši ,- Kč na výměnu oken a části střechy a pronájem pozemku AUTO KLUBU Libina, Libina 541. Jelikož nebyly k této smlouvě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu Obce Libina mezi Obcí Libina, Libina 523, IČ: , zastoupenou starostou Mgr. Ing. Tomášem Kobzou a AUTO KLUBEM LIBINA, pobočný spolek, Libina 541, IČ: , zastoupená p. Miroslavem Pelikánem, jejímž předmětem je poskytnutí investiční dotace ve výši ,- Kč z rozpočtu obce Libina na výměnu oken a části střechy a pronájem pozemku AUTO KLUBU Libina, Libina Jako poslední je předkládána Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu Obce Libina mezi Obcí Libina, a spolkem TENDER pro, Libina, část Dolní Libina 100, jejímž předmětem je poskytnutí neinvestiční dotace ve výši 4.000,- Kč z rozpočtu obce Libina na podporu vzdělávání a předávání zkušeností. Protože žádost byly podána později, je smlouva předkládána na ZO. Jelikož nebyly k této smlouvě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesen Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu Obce Libina mezi Obcí Libina, Libina 523, IČ: , zastoupenou starostou Mgr. Ing. Tomášem Kobzou a spolkem TENDER pro, Libina, část Dolní Libina 100, jejímž předmětem je poskytnutí neinvestiční dotace ve výši 4.000,- Kč z rozpočtu obce Libina na podporu vzdělávání a předávání zkušeností.

9 ad Jako první je předkládána smlouva mezi Obcí Libina a panem L. M.. Předmětem je prodej pozemku o výměře 233 m2 za cenu ,- Kč. Cena za 1 m2 90,- Kč. Za tuto cenu obec chce obec odkoupit část pozemku před jeho domem, kde má být vybudován chodník. Jelikož nebyly k této smlouvě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje kupní smlouvu uzavřenou mezi Obcí Libina, Libina 523, Libina jako prodávající a L. M., Libina, Libina jako kupující, na pozemek parc.č. 81/9 druh pozemku zahrada o výměře 233 m 2 v k.ú. Horní Libina za kupní cenu ,- Kč. Náklady spojené s převodem pozemku hradí kupující Dále je předložena ke schválení smlouva mezi Obcí Libina, Libina jako prodávající a Bc. I. P., Gen. Svobody 1209, Uničov jako kupující, na pozemek parc.č. 753/8, o výměře 91 m2 druh pozemku ostatní plocha, který vznikl oddělením z pozemku parc.č. 753/1 v k.ú. Obědné na základě GP č /2017 vypracovaném ing. Tomášem Křikalem dne Cena byla stanovena obdobně jako u podobných lokalit prodávaných v Obědné ve výši 53 Kč/m2, tj ,- Kč. STK i RO na své schůzi prodej pozemku doporučila. Náklady spojené s převodem pozemku hradí kupující. Jelikož nebyly k této smlouvě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje kupní smlouvu uzavřenou mezi Obcí Libina, Libina 523, Libina jako prodávající a Bc. I. P., Gen. Svobody 1209, Uničov jako kupující, na pozemek parc.č. 753/8, o výměře 91 m 2 druh pozemku ostatní plocha, který vznikl oddělením z pozemku parc.č. 753/1 v k.ú. Obědné na základě GP č /2017 vypracovaném ing. Tomášem Křikalem. Kupní cena 4.823,- Kč. Náklady spojené s převodem pozemku hradí kupující.

10 10.3. Dále V souladu s uzavřenou smlouvou o smlouvě budoucí kupní, je předkládána ke schválení kupní smlouvu uzavřenou mezi Obcí Libina, Libina 523, Libina jako kupující a Tělovýchovnou jednotou Libina, z.s. Libina 826, Libina jako prodávající na pozemek parc.č o výměře m2, druh pozemku orná půda v k.ú. Horní Libina. Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran ve výši 48Kč/m2, tj ,- Kč. Smlouvu o smlouvě budoucí kupní schválilo jak Zastupitelstvo obce, tak i Valná hromada TJ Libina. Náklady spojené s převodem pozemku hradí kupující. Jelikož nebyly k této smlouvě žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje kupní smlouvu uzavřenou mezi Obcí Libina, Libina 523, Libina jako kupující a Tělovýchovnou jednotou Libina, z.s. Libina 826, Libina jako prodávající na pozemek parc.č o výměře m 2, druh pozemku orná půda v k. ú. Horní Libina za kupní cenu ,- Kč. Náklady spojené s převodem pozemku hradí kupující Starosta uvedl, že na základě dnešní komunikace s Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových je předložen ještě jeden materiál v rámci Chodníky I. etapa povede chodník i před Autoklubem, kde část pozemků vlastní Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových. Byl tam zpracován GP na oddělení pozemků, kde chodník povede a kde je nástupiště. GP byl promítnut na plátno a okomentován. Jelikož nebyly k tomuto bodu žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje bezúplatné nabytí pozemků p. č. 4369/1 a p. č. 4369/4 (stav dle doposud nezapsaného geom. plánu č /2017 ze dne ) v k.ú. Horní Libina.

11 Zastupitelstvo obce schvaluje úplatné nabytí pozemků p. p. č. 4369/2 a p. č. 4369/3 (stav dle doposud nezapsaného geom. plánu č /2017 ze dne ) v k. ú. Horní Libina. ad. 11 Starosta seznámil s návrhem vyhlášení výběrového řízení na poskytnutí půjček z Fondu rozvoje obce Libina. Navrhuje schválit tak, jak je navrženo. Tyto půjčky jsou poskytovány každoročně. Jelikož nebyly k tomuto bodu žádné připomínky, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje vyhlášení výběrového řízení na poskytnutí půjček z Fondu rozvoje obce Libina s termínem přijímání žádostí od do do hod. ad. 12

12 Následujícím bodem jsou dotační akce. Starosta předal slovo Mgr. Zahradníkové, která přítomné podrobně seznámila s jednotlivými dotačními akcemi. Přednesená zpráva je přílohou tohoto zápisu. Jelikož nebyly žádné dotazy, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o dotačních akcích předloženou Mgr. Zdenou Zahradníkovou. ad.13 Starosta uvedl, že bodem č. 13 je zrušení dvou OZV, které jsou neaktuální. Odvolávají se na změněné právní předpisy. Jelikož nebyly žádné dotazy, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje Obecně závaznou vyhlášku č. 1/2018, kterou se zrušují některé obecně závazné vyhlášky obce a to OZV č. 1/2003 a č. 1/2004. ad. 14 Starosta dále uvedl, že následně je předložena ke chválení OZV vyhlášku č. 2/2018, Požární řád obce, který nahrazuje předchozí dvě vyhlášky. Jelikož nebyly žádné dotazy, návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje Obecně závaznou vyhlášku č. 2/2018, Požární řád obce.

13 ad. 15 Starosta seznámil přítomné s výzvou zastupitelům obcí a měst České republiky k doplacení odměn členům okrskových volebních komisí za proběhlou prezidentskou volbu. Jedná se o to, že volba byla dvoukolová a odměna členů volebních komisí za druhé kolo je pouze 200,- Kč. Starosta uvedl, že souhlasí s navrhovatelem, že je to špatně, měla by být stejná výše odměny jako za kolo první. Dále uvedl, že je to problém státu, myslí si, že je špatné to řešit nesystémovým opatřením, aby obce schvalovaly nějaké dodatečné odměny. Jelikož k tomuto je oprávněno pouze zastupitelstvo a vyžaduje to rozpočtovou změnu, tak je to předloženo na program zastupitelstva. Starosta navrhuje zamítnout a vyzvat vládu, aby byly odměny upraveny při dvoukolových volbách. Paní navrhla řešit to přes SMS a SMO. Návrhová komise přednesla návrh na usnesení Zastupitelstvo obce zamítá doplacení odměn z rozpočtu obce členům okrskových volebních komisí za proběhlou prezidentskou volbu. pro / / / / / / / / 8 zdržel se / Zastupitelstvo obce pověřuje starostu vyzvat SMS a SMO k předložení požadavku na vládu ČR na navýšení odměn členům okrskových volebních komisí při dvoukolových volbách. Pan vznesl dotaz ohledně dětského hřiště na stadionu, jestli by se tam mohl dát štěrk. Je tam blátivo. Starosta odpověděl, že se sjedná náprava. Druhý dotaz vznesl ohledně hřiště v Obědné. Uvedl, že tam stojí voda. Pan řekl, že mluvil s panem Davidem Malým, potvrdil, že je to pravda, voda na části hřiště voda stojí. Drží se tam ne jen teď, když taje, ale i na podzim, když zaprší. Je tam asi špatná drenáž. Starosta uvedl, že toto bude prověřeno a napraveno.

14 Paní vznesla dotaz paní N., jak to vypadá s cestou v Obědné, jestli se u nich bude dělat komunikace. Starosta odpověděl, že komunikace se dělat budou. Opravy jednotlivých komunikací bude vybírat rada obce. Prioritně se budou vybírat komunikace, které ještě nebyly opraveny a byla tam položena kanalizace. Před ukončením zasedání starosta všechny pozval na májové oslavy, kterých se zúčastní zástupci partnerské obce Dolné Vestenice ze Slovenska. V hod. zasedání zastupitelstva obce ukončil. Mgr. Tomáš. Bc. Lada. p. Jitka..

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne 13. 12. 2017 v obřadní síni OÚ Libina Program: 1. Schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 2. Kontrola plnění

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne 12. 12. 2012 Přítomni: Na začátku jednání 12 členů zastupitelstva, omluveni Bc. Jiří Hora a Ladislav Racek. Zasedání zahájil předsedající starosta Mgr.

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Zápis č. 2/2019 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2019 proběhlo v době

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS Č. 6 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 26.3.2018 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven.

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven. Zápis o průběhu 25. zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6.10.2010 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, David

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne v hod. v obřadní síni OÚ Libina

Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne v hod. v obřadní síni OÚ Libina Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.10.2015 v 17.00 hod. v obřadní síni OÚ Libina Zasedání zastupitelstva obce zahájil v 17.05 hod. a dále řídil starosta obce Mgr. Ing. Tomáš.

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1.

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1. Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 07. 04. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016.

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 9 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 1/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 14. ledna 2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis č. 15/2017. z 15. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 24. dubna 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 15/2017. z 15. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 24. dubna 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 15/2017 z 15. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 24. dubna 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, MUDr. Irena Lenfeldová, František

Více

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 22. srpna 2016 od hodin

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 22. srpna 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 22. srpna 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.10. 2017, od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. února 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. února 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. února 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 5 členů zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Z á p i s. v restauraci v Libkově.

Z á p i s. v restauraci v Libkově. Obec Libkov 34506 Kdyně Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 28.12.2016 v 19:00 hodin v restauraci v Libkově. Přítomni: Ptlanzer Jan, Černá Barbora, Tauscherová Václava, Trněná

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis z předchozího zasedání zastupitelstva byl ověřen a je uložen k nahlédnutí na úřadu městyse. Proti zápisu nebyly vzneseny žádné námitky.

Zápis z předchozího zasedání zastupitelstva byl ověřen a je uložen k nahlédnutí na úřadu městyse. Proti zápisu nebyly vzneseny žádné námitky. MĚSTYS DRNHOLEC KOSTELNÍ 368, DRNHOLEC 691 83 Z Á P I S z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Drnholec konaného dne 18. září 2014 v zasedací místnosti Úřadu městyse Drnholec Zveřejněna je upravená verze

Více

Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 9. 2. 2018 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6.10. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 13. 12. 2018 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, J. Kománek, P. Baron, Z. Pecháček, M. Peterová, F. Pašas, T. Salvet, Omluveni: paní L. Králová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Z Á P I S. z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p.

Z Á P I S. z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p. Z Á P I S z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne 26. 2. 2018 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p. 123 Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů. Omluven: Milan Blažek.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 23/2016

Více

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Z Á P I S z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Přítomni: Zapisovatelka: Skrutátor hlasů: Ověřovatelé zápisu: Veřejná účast: Čas

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

ZÁPIS č. 22/16 z 22. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:15 hod. na Městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 22/16 z 22. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:15 hod. na Městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 22/16 z 22. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 1.7.2016 od 18:15 hod. na Městském úřadě v Deštné Přítomno: 8 zvolených členů zastupitelstva: starosta David Šašek, DiS., místostarosta

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 21. 9. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 18. 02. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27. 2. 2019 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš - Mgr.

Více

Omluveni jsou zastupitelé Bc. Lenka Bártlová, Erika Kohoutová, Mgr. Olga Pokorná, Jitka Sýkorová, Roman Vymetálek a Ing. Jan Tejkl.

Omluveni jsou zastupitelé Bc. Lenka Bártlová, Erika Kohoutová, Mgr. Olga Pokorná, Jitka Sýkorová, Roman Vymetálek a Ing. Jan Tejkl. ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 27.6.2016 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 11. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 30. 3. 2017 od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019

Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019 Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019 1. Kontrola usnesení z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lužice, ze dne 13.12.2018 USNESENÍ č. 2/1: ZO Lužice

Více

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 10.82/2016-10.91/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více