Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice"

Transkript

1

2 Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj je tak jako všechny předchozí plný důležitých informací. Dalším příspěvkem od Vás hráčů a hráček je pak komentář Jitky Doutnáčové k nedohranému finále v ženském Ploučka cup ve dvouhře žen. Zveřejňuji na přání Jitky tento její komentář v nezměněné podobě tak, jak mi byl poslán do mailu. Ke každé soutěži jsou napsány informace nebo komentáře. Stále čekáme na dohrání zbývajících 3 zápasů v mužské soutěži Ploučka cup dvouhra muži. Věřím, že se výsledků z těchto 3 mačů brzy dočkáme. Komentář pak dnes věnuje své stránky organizaci našich soutěží, pro jejichž další rozvoj je potřeba zejména kvalitní organizační tým. Ať se Vám dnešní zpravodaj čte co nejlíp! A Vám všem, ať se daří co nejvíc!

3

4 Kosmetika LF Lenka Fleklová

5 Tip soutěže Název soutěže Hra základní skupiny Termín soutěže play off hlavní Ploučka cup - muži dvouhra výkonnostní Forrest cup - muži dvouhra elitní Turnaj Borců - muži dvouhra Pronájem kurtů na soutěžní mače 100,- Kč/1 hodina hlavní Ploučka cup - ženy dvouhra výkonnostní Ladies cup - ženy dvouhra elitní Turnaj Mistryň dvouhra Startovné na jednodenní turnaje 200,- Kč/1 osoba kolo osmifinále dlouhodobá Lípa cup týmová soutěž čtvrtfinále semifinále finále

6 Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Frajers cup - dvouhra - muži vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné 200,- Kč/1 osoba Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 neděle turnaj základní série Září 2015 neděle finálový turnaj jarní a letní sezóny Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Ploučka cup - čtyřhra - muži vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné 200,- Kč/1 osoba Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 neděle turnaj základní série Září 2015 sobota turnaj základní série neděle finálový turnaj jarní a letní sezóny Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Smíšenka cup - smíšené páry vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné Kč/1 osoba Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 sobota turnaj základní série Září 2015 neděle turnaj základní série neděle finálový turnaj jarní a letní sezóny Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Ploučka cup - čtyřhra ženy vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné 200,- Kč/1 osoba. Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Září 2015 sobota turnaj ženské čtyřhry

7 Datum Časové rozmezí Turnaj Uzávěrka přihlášek Neděle :00 16:00 Ploučka cup Čtyřhra - muži Čtvrtek Sobota :00 16:00 Smíšenka cup Smíšená čtyřhra Středa Neděle :00 16:00 Frajers cup Dvouhra - muži Čtvrtek Jednotné startovné na všechny jednodenní turnaje: 200,- Kč/1 osoba. Platí se v recepci areálu před zahájením účasti na turnaji.

8

9 1. Společný turnaj v tenisovém areálu ve městě Mimoň. Sobota od 9:00 hodin Maximální kapacita: 16 hráčů (3 tenisové kurty). Startovné: 200,- Kč/1 osoba. Uzávěrka přihlášek: středa Herní systém: základní skupiny + play off. Přihlášky na turnaj posílejte: Zdeněk Hykš runningzdenda@tiscali.cz,

10 2. Společný turnaj v tenisovém areálu ve městě Mimoň. Sobota od 9:00 hodin Maximální kapacita: 16 párů (3 tenisové kurty). Startovné: 200,- Kč/1 osoba. Uzávěrka přihlášek: středa Herní systém: základní skupiny + play off. Přihlášky na turnaj posílejte: Zdeněk Hykš runningzdenda@tiscali.cz,

11 Důležité informace na úvod zpravodaje. Připomínám všem hráčům a hráčkám ve všech finálových turnajích, že se blíží termín uzávěrky základních skupin. V neděli uzavřeme všechny základní skupiny ve všech finálových turnajích mužů i žen. V případě, že některý hráč nebo hráčka své základní skupiny nedohrají, nebudou moci hrát následné play off. Věřím, že se začne zase ve větší míře hrát a zápasy v základních skupinách ve všech 4 finálových turnajích se dohrají. Dále vyzývám všechny zbývající účastníky a účastnice v soutěži Ploučka cup dvouhra muži a ženy. Zatímco v soutěži žen zbývá ve finálovém mači mezi Jitkou Doutnáčovou a Angie Bergerovou sehrát již jen 3. rozhodující set vyrovnaného finále, muži stále nemají odehrané obě semifinále a finále. Vyzývám proto Láďu Müllera, Štěpána Skrbka, Vladimíra Jaloveckého a Miloše Nedbala, aby své poslední mače v soutěži odehráli do nejdříve. Blíží se také měsíc září, v němž se budou odehrávat poslední jednodenní turnaje jarní a letní sezóny Věřím, že v době končících dovolených se zářijové turnaje naplní a odehrajeme je v co největším počtu hráčů a hráček. Využijte také možnost zahrát si první turnaje v tenisovém areálu v Mimoni pořádanými na přelomu září a října Od příští jarní a letní sezóny začneme naše jednodenní turnaje organizovat i v jiných areálech v blízkém okolí České Lípy, abychom Vám dali možnost poznat nejen nové areály, ale také soupeře a soupeřky.

12 První společný večírek naší tenisové rodiny v areálu U Ploučnice v České Lípě. Na večírku předáme poháry a další ceny všem úspěšným hráčům, hráčkám a týmům v dlouhodobých soutěžích. Úspěšní hráči, hráčky i týmy se dočkají ocenění za dosažené úspěchy v celé jarní a letní sezóně v areálu U Ploučnice. Večírek podpoří naší tenisovou partu a přátelské vztahy mezi námi všemi. Dozvíte se také nové informace o dalším vývoji našich soutěží. Večírek je příležitostí na vzájemné setkání a pokec s dalšími hráči a hráčkami. Přijďte mezi nás, přijďte do naší tenisové party. Přijďte získat pozitivní energii do dalších dní. Těšíme se na každého účastníka a účastnici večírku.

13 Program závěrečného večírku sobota od 17:00 hodin v areálu U Ploučnice 1. Stručný úvod - přivítání všech přítomných členů a členek naší tenisové rodiny. 2. Krátké představení způsobu vyhlášení a předávání cen. 3. Zahájení vyhlášení výsledků dlouhodobých soutěží v pořadí 1. ženy, 2. muži. Pořadí vyhlašovaných soutěží - ženy: 1. Ploučka cup - dvouhra - ženy 2. Ladies cup - dvouhra - ženy 3. Turnaj Mistryň - dvouhra - ženy Pořadí vyhlašovaných soutěží - muži: 1. Ploučka cup - dvouhra - muži 2. Forrest cup - dvouhra - muži 3. Turnaj Borců - dvouhra - muži 4. Týmová soutěž - Lípa cup Vyhlašování konečného pořadí všech žebříčků: 1. Žebříček týmů - týmová soutěž Lípa cup 2. Žebříček Frajerů - dvouhra - muži 3. Žebříček DZRT - smíšené páry 4. Žebříček DZRT - čtyřhra - muži 5. Žebříček ZRT - dvouhra - ženy 6. Žebříček ZRT - dvouhra - muži 4. Ocenění hráčů a hráček s mimořádným přínosem pro naše soutěže. 5. Poděkování všem hráčům a hráčkám za jejich účast v našich soutěžích. 6. Stručné představení plánů na další rozvoj našich soutěží v sezóně 2015/16 7. Volná diskuse - možnost pro všechny hráče a hráčky na vyjádření jejich názorů na naše soutěže. 8. Volná zábava.

14 Žebříček ZRT dvouhra - muži a ženy. Žebříček ZRT muži Žebříček ZRT dvouhra muži po minulém týdnuvedou se shodným počtem bodů Štěpán Skrbek a Láďa Müller. Kousek za nimi jsou Vladimír Jalovecký a Pavel Pekárek. Současné pořadí ale do následujícího týdne určitě nevydrží. Štěpán s Láďou spolu sehrají semifinále soutěže Ploučka cup, jehož vítěz získá dalších 250 bodů do ZRT. Stejné je to i u Vládi Jaloveckého, který má k dobru ještě mač v semifinále Ploučka cupu s Milošem Nedbalem. Všichni jmenovaní hráči už mají za sebou také první úspěšné mače v turnaji Borců, kde získávají další důležité body do ZRT. Dohrávka soutěže Ploučka cup přinese hráči, který uspěje jak v semifinále, tak ve finále 500 bodů do ZRT navíc. Tento hráč tak získá nesporně velkou výhodu v pořadí v ZRT. Nicméně turnaj Borců je hodnocen velkými body zejména pak v pavouku play off. Až do odehrání posledního soutěžního mače této sezóny finále turnaje Borců tak nemusí být o konečném vítězi ZRT rozhodnuto. Žebříček ZRT ženy - Žebříček ZRT dvouhra ženy je zatím beze změny. Nemám k dispozici žádné nové výsledky z obou ženských finálových turnajů. Jakmile se mezi ženami začne znovu hrát, v žebříčku ZRT se to určitě projeví.

15 Ploučka cup 2015 dvouhra muži - informace. Dlouhodobá soutěž Ploučka cup dvouhra zná již kompletní složení semifinálových dvojic. Do semifinále a malý pohár za účast v této fázi play off si zajistili Ladislav Müller x Štěpán Skrbek, Vladimír Jalovecký x Miloš Nedbal. Oba semifinálové zápasy slibují opravdu velkou tenisovou podívanou. K oběma zápasům připojuji malý komentář. Ladislav Müller x Štěpán Skrbek dvojice dvou špičkových hráčů, kteří se spolu dlouhodobě velmi dobře znají a jsou skvělými kamarády. Oba kamarádi spolu vytvořili i dosud neporažený tým Nadoraz, který s velkým přehledem dovedli až do finále celé týmové soutěže. Jak Štěpán, tak Láďa vyhráli své základní skupiny a to bez jediné prohry. Také v play off si vedou velmi dobře. Mnohem těžší cestu do semifinále měl ale Štěpán, který již ve čtvrtfinále podstoupil 3 setovou bitvu s Tondou Slavíkem. Oba soupeři se na kurtu nemají čím překvapit. Vyhraje hráč, který bude mít v den souboje lepší momentální formu. Ať vyhraje lepší z Vás! Vladimír Jalovecký x Miloš Nedbal souboj dvou hráčů ze skupiny E. V prvním vzájemném zápase vyhrál Vláďa až po 3 setové bitvě. Prohraný set s Milošem je zatím jedinou ztrátou jinak suverénního Vládi na cestě do semifinále. Miloš je naopak největším překvapením play off v ročníku Miloš postupoval ze skupiny E až z 3. místa. V play off ale našel spoustu nové energie a síly. Ve osmifinále vyřadil vítěze skupiny A Martina Kalendu a ve čtvrtfinále doslova zdevastoval Filipa Nešněru, který až do zápasu s Milošem prohrál jen s vítězem skupiny F Štěpánem Skrbkem. Miloš bude Vláďovi určitě chtít vrátit prohru ze základní skupiny. Zkušený Vláďa ale umí tyto mače hrát, což dokázal v minulých letech. Souboj bude určitě velmi vyrovnaný, ať vyhraje lepší hráč!

16 Ploučka cup 2015 dvouhra muži - informace. První ročník soutěže Ploučka cup dvouhra muži stále netrpělivě vyhlíží svého prvního vítěze. Věřím, že se brzy dočkáme dohrávky všech 3 zbývajících zápasů této velké soutěže. O možnostech jednotlivých semifinalistů bylo již sděleno vše podstatné. Nyní nezbývá, než počkat na dohrávku soutěže. Ať vyhraje ten nejlepší z hráčů!

17 Turnaj Borců dvouhra muži finálový turnaj. Do velkého mužského finálového turnaje se zapojilo již 17 Borců. Tabulku turnaje vede Pavel Pekárek, kterému ke splnění počtu odehraných zápasů v základní skupině chybí již jen poslední mač s Milanem Sklenářem. V turnaji nám přibývají 3 setové mače. Stále častěji jsou mi hlášeny výsledky, kdy o vítězi souboje rozhodoval až 3. rozhodující set. Turnaj ukazuje svou kvalitu a jednotliví Borci musí ve svých zápasech hodně bojovat, aby uspěli. Všichni Borci ve svých zápasech bojují na maximum svých možností. Nejvíc zápasů je odehráno v zelené skupině. Zbývající 3 skupiny by se měly co nejvíce rozjet, aby dohnaly své zápasové manko. Uzávěrka základních skupin je v neděli a prodlužována určitě nebude. Borci, kteří si na závěr sezóny chtějí zahrát ještě 1 x play off tentokrát o značné body do ZRT, měli by své základní skupiny do termínu neděle dohrát. Ať se všem Borcům daří co nejvíc!

18 Finálové turnaje dvouhra komentáře hráčů a hráček k zápasům. Zdravím všechny hráče a hráčky z finálových turnajů ve dvouhře Na těchto stránkách budu Vám všem v případě, že o to projevíte zájem zveřejňovat Vaše příspěvky a komentáře k Vámi odehraným zápasům ve finálových turnajích. Vím, jak těžké mače se svými soupeři ve finálových turnajích máte. O to větší emoce v nich prožíváte. Nebojte se proto o své prožitky z těchto náročných zápasů podělit s ostatními členy a členkami našich soutěží. Zvláště pak v případě, kdy Vás zápas stál hodně sil a úsilí a Vám se ho podařilo nakonec zvládnout. O to cennější pak tyto výhry jsou a o to větší emoce pak z těchto zápasů prožíváte. Bude jen dobře, když se o svou radost podělíte z ostatními hráči a hráčkami. Vaše komentáře pomůžou všem hráčům a hráčkám v jejich dalším úsilí o co nejlepší výsledky, podpoří jejich motivaci vítězit a zároveň tím pomůžete i dalšímu rozvoji našich soutěží. Zveřejním všechny Vaše komentáře, které mi do mailu přijdou. Nebudu měnit žádná slova. Jen Vás prosím o vynechání expresivních výrazů.

19 Forrest cup dvouhra muži finálový turnaj. V turnaji Forrest cup platí to samé jako pro Turnaj Borců ve dvouhře mužů. Uzávěrka pro základní skupiny se pro tento turnaj nastavuje do neděle V případě, že některý z hráčů nebude mít své 4 mače v základní skupině do tohoto termínu odehrané, nepůjde od play off. V letošním roce mají hráči v turnaji Forrest cup dvouhra muži několik výhod. Do play off půjdou 4 hráči z 5 v základních skupinách a dále žádný hráč turnaje Forrest cup se pro letošní rok nemusí bát toho, že bude muset jít v příštím roce do kvalifikace o postup do hlavní soutěže. Proto si všichni Forresti mohou letošní turnaj maximálně užít a v závěru sezóny si zahrát další pěkné tenisové mače. Šance na zisk některého z pohárů je v tomto turnaji poměrně vysoká a velké množství hráčů může zaútočit na zisk některého z nich. Věřím, že se hráči v turnaji více rozjedou a své mače začnou ve větším počtu hráč tak, abychom mohli základní skupiny v neděli uzavřít a rozjet poslední play off jarní a letní sezóny Ať se všem Forrestům daří co nejvíc!

20 Ploučka cup dvouhra ženy- velké finále Ahoj Zdendo. Musím Ti to hned napsat. Finále jsme dnes nedohrály. První set byl úžasný boj, hrály jsme ho hodinu a vyhrála jsem ho 6:4. Ve druhém setu jsem celkem rychle vedla 3:0. Pak mě ale začala chytat křeč do nohy a nemohla jsem běhat. Angelika byla úžasná, nabízela okamžitě pomoc, masírovala mi nohu. Dokonce mi dávala své kompresní podkolenky. Já jsem zkusila druhý set dohrát, ale nešlo to. Prohrála jsem ho 6:3. Angelika ani jdenu vteřinu nepomyslela na to, že mě porazí, nechtěla ani slyšet o tom, že bych to mohla skrečovat a ona by vyhrála. Správně by to tak vlastně mělo být. Ona ale řekla, že by jí takové vítězství netěšilo a doslova si vynutila odložení zápasu, tedy třetího setu na jiný den, až budu redy. Myslím si tedy, že nám chybí jedna cena a to je cena fair play, kterou bych s potěšením navrhla pro Angeliku, protže tohle by opravdu každý neudělal. Musíme něco vymyslet, a nějakou cenu jí dát. Moc ráda se na tom i finančně budu podílet. A nebo alespoň nějakej diplom, nebo něco. A hlavně budu ráda, když to zveřejníš, protože mě mohla dneska zpráskat a být vítězkou. Myslím, že i znám pár lidí. kteří by to tak udělali a nebylo by na tom nic zvláštního, protože, to se zkrátka stává, že někdo pro zranění nemůže dohrát a odstoupí ze zápasu. Tak teď už všechno víš. Termín dohrávky jsme zatím neourčily. Možná v neděli nebo pondělí. Ahoj Jitka

21 Turnaj Mistryň dvouhra ženy Turnaj Mistryň se pomalu rozjíždí. Odehrána je první 3 setová bitva mezi ženami v tomto turnaji. Velká favoritka na celkové vítězství v turnaji Jitka Doutnáčová se musela vydat ze všech svých sil k výhře nad Renátou Krausovou. Turnaj Mistryň slibuje další vyrovnané souboje. Po odstoupení Aleny Soukupové zbylo v turnaji 5 hráček, které si spolu zahrají o celkem 4 poháry a nemalé body do žebříčku ZRT. Těším se na další výsledky z tohoto turnaje. Ať se všem mistryním daří co nejvíc!

22 Ladies cup dvouhra ženy Turnaj Ladies cup dvouhra ženy stále čeká na své první výsledky. V tabulce jsou zapsané zatím jen kontumační výhry všech hráček nad Kamilou Ajšmanovou, která si zlomila kotník a z turnaje musela odstoupit. Pro celkem 5 zbývajících hráček jsou určeny 4 poháry. Šance na zisk poháru je pro všechny hráčky v turnaji obrovská. Očekávám proto v tomto turnaji velké tenisové bitvy mezi všemi 5 tenistkami. Ať se Vám všem daří ve všech zápasech co nejvíc!

23 Kosmetika LF Smíšenka cup sobota Kosmetika LF Smíšenka cup má nahlášeno již 10 párů a další se určitě ještě přidají. V pořadí 3. letošní smíšenka slibuje opět velké tenisové mače a také skvělou pohodu a náladu mezi všemi hráči a hráčkami. Už se těším na každého z Vás. Uzávěrka přihlášek je ve středu Je tedy stále čas na další přihlášky. Ať si všichni užijeme turnaj co nejvíc!

24 Závěrečný turnaj Frajers cup dvouhra muži hraný o medaile. Poslední příležitost pro všechny Frajery zajistit si účast ve velkém finále v neděli Celá turnajová série Frajers cup ve dvouhře mužů, jak je nabízena v letošní jarní a letní sezóně se koná naposledy. Již od zimní halové sezóny se začne série Frajers cup dělit na dříve avizované 3 základní kategorie. Frajers Open budou moci hrát všichni přihášení Frajeři. Frajers Masters cup 2 až 3 turnaje v sezóně, které budou moci hrát jen Frajeři s odpovídajícím umístěním v žebříčku ZF. Grandslam Frajers cup pak bude hrát 16 nejlepších Frajerů z celé zimní halové sezóny. Počet turnajů v zimní halové sezóně budeme znát až po dohodě s nájemcem areálu o termínech pro zimní halovou sezónu v polovině září Těším se na každého přihlášeného Frajera v neděli V turnaji zbývá ještě 1 volné místo. Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek Ať si všichni zahrajeme co nejlíp!

25 Ploučka cup 2015 čtyřhra muži sobota Turnaj Ploučka cup čtyřhra muži se v termínu neděle neodehrál pro nízký počet pouhých 2 přihlášených párů. Je nám záhadou, proč zrovna čtyřhra mužů trpí tak velkým nezájmem. V loňské jarní a letní sezóně na Slovance jsme měli všechny deblové i další turnaje naplněné na maximální kapacitu bez ohledu na vypsaný termín. Je nám to moc líto, protože mužské deblové turnaje mívají skvělou atmosféru, herní kvalitu a mnoho zápasů je vyrovnaných. Často až poslední míče ve vypjatých chvílích zápasů o medaile rozhodují o vítězných párech. Neděle je ale již za námi. Předposledním turnaje celé série a posledním, který se hraje o medaile je sobota Pak už bude následovat jen finálový turnaj v neděli Věřím, že oba poslední deblové turnaje naplníme alespoň tak, abychom je mohli odehrát. Využijte možnost zahrát se venkovního debla na kvalitních kurtech. Ať si tyto velmi pěkné mače co nejvíce užijeme.

26 Ploučka cup čtyřhra ženy sobota První ženský debl se velmi vydařil. V termínové listině máme uvedenou ještě sobotu V areálu v České Lípě ale bohužel tento velmi vydařený turnaj zopakovat nemůžeme, protože termín nám byl odebrán nájemcem areálu Martinem Muzikantem pro závodní tenis. Pokusíme se najít jiný areál v okolí našeho města, kde bychom debl žen mohli uskutečnit. Areál v Mimoni nám tento termín uvolnit nemůže. Zkusím oslovit ještě Staré Splavy, Doksy nebo Nový Bor. Všem ženám dám včas vědět, ve kterém areálu se druhý ženský debl bude moci odehrát.

27 Lípa cup 2015 týmová soutěž. Týmová soutěž Lípa cup zná již oba své finálové týmy. První finalista tým Nadoraz se utká s vyzyvatelem týmem NeVyšNě o velký putovní pohár po vzoru Davis cupu. Dohrávka druhého semifinále mezi týmy Valdíci a NevyšNě se protáhla o 1 týden. O 1 kalendářní týden se tak prodlužuje i termín na sehrání finále a to až do neděle Jaké jsou šance obou finálových týmů. Tým Nadoraz První finalista je tvořen 4 členy. Štěpán Skrbek s Láďou Müllerem odehráli všechny dvouhry v soutěži. Dalšími členy týmu jsou Renáta Krausová a Marcela Vejmělková. Marcela se aktivně podílela na zisku 3. bodu v závěrečné čtyřhře v semifinále proti týmu Hýrous. Tým Nadoraz má obrovskou herní kvalitu. Štěpán s Láďou okupují první místa v ZRT a oba postoupili již do semifinále soutěže Ploučka cup dvouhra muži. Marcela je skvělá hráčka, která v ženském Ploučka cupu dokázala postoupit až do semifinále. Marcela je i vynikající hráčkou do debla, což již několikrát potvrdila jak ve smíšenkách, tak i právě v semifinále týmové soutěže proti sehranému a kvalitnímu páru Lukáš Mašek Ondra Nudera. Podle papírových předpokladů je tým Nadoraz mírným favoritem celého finále. Tým NeVyšNě Druhý semifinálový tým tvoří kvarteto špičkových a vyrovnaných hráčů. I bez nemocného kapitána Filipa Nešněry (semifinále) dokázal tento tým postoupit až do finále, kdy po obrovské bitvě a 3 setové výhře v závěrečné čtyřhře vyřadili velmi kvalitní tým Valdíci. Kapitán Filip má k dispozici 3 bojovné a odhodlané hráče, kteří dokáží v pravý moment vybojovat ty nejlepší výsledky. Ať to Filip postaví jakkoliv, bojovníci z týmu NeVyšNě určitě nechají na kurtu srdce a duši, aby ve velkém finále zdolali nesmírně silný tým Nadoraz. Týmu NeVyšNě budu přát, aby ve finále sehráli co nejlepší partii a uhráli co nejlepší výsledky.

28 Další kroky směřující k rozvoji našich soutěží. Všechny plány a naznačené kroky se nám mohou podařit jen případě, kdy se podaří sestavit opravdu výkonný a sehraný organizační tým, který potáhne za 1 provaz. Z toho důvodu připravuji návrh pravidel fungování pracovního týmu tak, aby každý člen měl odpovědnost za svůj svěřený úsek a v případě, že odvede svou práci na 100%, výrazně pomůže dalšímu rozvoji naší celé tenisové rodiny. Základní pozice pro organizační výbor (tým) dle stanov určených pro neziskovky: Předseda, místopředseda + 3 výkonní členové. Dále je potřeba mít v týmu pokladníka a hospodáře. V rámci neziskovky musí být zvolena i 3 členná kontrolní komise. Pozice předsedy hlavní reprezentant projektu a koordinátor celé činnosti neziskovky. Předseda si může vzít pod sebe i některé soutěže, zejména pak dlouhodobé, které bude přímo řídit v případě, že k tomu nebude určen některý z výkonných členů výboru. Místopředseda zastupuje předsedu je-li třeba. Místopředseda má pod sebou přímo svěřený úsek soutěží, za který nese zodpovědnost. Zároveň aktivně spolupracuje se všemi členy výboru (týmu). Výkonní členové určené pozice Propagace a prezentace, Specialista pro herní systémy a tabulky, Manažer/ka pro soutěže žen a smíšených párů. Konečné rozdělení a způsob práce organizačního týmu se určí až po jeho definitivním sestavení.

29 Další kroky směřující k rozvoji našich soutěží. Sestavení nového organizačního týmu začneme intenzivně řešit po závěrečném večírku v sobotu Již do konce září 2015 rozešlu všem členům a členkám celé naší tenisové rodiny nabídku na spolupráci při organizaci našich soutěží. Založení neziskovky výrazně pomůže dalšímu rozvoji všech našich soutěží. Čím úspěšnější naše činnost bude, tím lépe pro všechny naše soutěže. Bude-li organizační tým fungovat tak jak má, mohou se všichni jeho členové těšit i na možné přiměřené finanční odměny v případě, že si to svou společnou činností zasloužíme. Rád bych do týmu zajistil členy a členky, kteří budou mít velký zápal pro naše soutěže, ochotu věnovat část svého volného času pro práci na rozvoji všech našich soutěží a budou-li on line s možností práce na vlastním PC. Pro naše soutěže je další rozvoj formou založení neziskovky velmi důležitý. Organizační zátěž a zodpovědnost za organizaci soutěží se rozloží na více lidí. Tím se uvolní tlak, který na mě leží téměř celou jarní a letní sezónu Pokud by naše soutěže měly pokračovat v současném formátu, kdy 90% organizace soutěží leží jen na 1 člověku, dlouho bych to opravdu nevydržel. Věřím, že výkonný a úspěšný organizační tým do začátku zimní halové sezóny 2015/16 určitě sestavíme. Jsem připraven spolupracovat se všemi členy a členkami, které se budou chtít přímo podílet na dalším rozvoji všech našich soutěží.

30 Komentář v dnešním zpravodaji se dnes bude věnovat samotné organizaci našich soutěží. Již 4. rokem fungují námi pořádané soutěže a turnaje, od roku 2013 pod společným názvem Tenisová rodina. Nebylo, není a ani nebude vždy lehké organizovat tyto soutěže pro Vás rekreační tenisty a tenistky. Jen málokdo si umí představit, kolik práce, času, starostí a přemýšlení stojí každý pokrok při organizaci našich soutěží. Jak náročné zejména na psychickou soustavu je pořádat soutěže pro tolik hráčů a hráček, z nichž každý je úplně jiný. Není snadné najít takový způsob práce, který by dokázal přitáhnout pozornost tolika hráčů a hráček. Nám se to z velké části podařilo. Našimi soutěžemi za celé 4 roky prošly již skoro 200 mužů a téměř 50 žen. Přesto stále vidíme další možnosti rozvoje, z nichž nejdůležitější je založení neziskové organizace. Pokud by se nám nepodařilo neziskovku rozjet, došlo by ke stagnaci dalšího rozvoje a tím také pomalému, ale nutnému pádu všech našich soutěží. Najít fungující a akční pracovní tým tak bude v následujících týdnech pro mě tím nejdůležitějším úkolem. Již nemohu tak jako dosud ve 4 sezónách z velké části nést na svých bedrech tolik práce. Všichni moji spolupracovníci jsou velmi dobří. Ne vždy se ale mohou plně věnovat soutěžím, protože každý z nich má také svůj osobní život, který často dostává přednost před pomocí na rozvoji soutěží. Pak se stává, že musím zvládat více práce, než kolik bych za normálních okolností musel. Tím se také stává, že se i u mě vyskytují chyby, které pramení z toho, že toho mám najednou na práci více než dost.

31 V případě založení neziskovky bude vše vypadat jinak. Již ve stanovách je uvedeno, že člen výboru, který nevykazuje žádnou činnost může být kdykoliv odvolán. Z toho důvodu budu chtít do týmu jen členy, kteří budou mít spolu se mnou stejný zájem na tom, abychom naše soutěže posunuli o další level výše a pomohli svým přispěním k jejich dalšímu úspěchu. Současný organizační tým ve složení v jakém je nyní zřejmě po založení neziskovky čeká výrazné doplnění a obměny. Již nemůžu dále zvládat takový objem práce. Chci se o úspěch na rozvoji našich soutěží podělit s dalšími členy a členkami týmu. Chci dát příležitost na vyniknutí i dalším lidem. Všichni společně pak potáhneme za 1 provaz a dotáhneme tuto rozdělanou práci do zdárného konce. Příležitost dostanou pouze ti zájemci a zájemkyně, kteří budou mít opravdový zájem podílet se přímo na rozvoji našich soutěží a čas potřebný pro tuto práci si najdou. V případě, že si práci rozdělíme a případně si i pomůžeme, žádného člena týmu nebude jeho týdenní čas věnovaný soutěžím překračovat více jak 5 8 hodin týdně. Spíš to bude ještě méně času. Je však potřeba, abych se mohl spolehnout na to, že člen, který bude mít na starosti přípravu turnaje zajistí vše co je třeba, aby se turnaj mohl odehrát. Člen pro propagaci zajistí napsání článků do médií o tomto turnaji, atd. Splnění obou jmenovaných úkolů přitom zabere danému členovi maximálně 2 až 3 hodiny za celý týden. Pro jednodenní turnaje budou připraveny šablony, které ušetří čas.

32 Je to tak trochu malý zázrak pokud se ohlédnu zpět a zhodnotím co vše se nám dosud podařilo. Zkušenosti z uplynulých 4 let naší práce jsou skvělé. Abychom je ale nevyhodili do vzduchu a nezahodili do propadliště dějin, potřebujeme zajistit jejich další, trvalý a maximálně úspěšný rozvoj. K tomu potřebujeme dát dohromady opravdu akční a fungující organizační tým. Bez splnění této podmínky vidím další rozvoj našich soutěží ne moc optimisticky. Věřím, že se mezi Vámi najde několik opravdu zapálených hráčů a hráček, kteří budou mít zájem podílet se na dalším rozvoji našich soutěží. Bez podpory všech ostatních hráčů a hráček, kteří naše soutěže hrají to ale také nepůjde. Naše práce by ztratila jakýkoliv smysl v případě, že bychom neměli pro koho tyto soutěže a turnaje pořádat. Jsme proto moc rádi, že Vás máme a můžeme právě pro Vás i nadále pracovat. Přestávka mezi koncem letní a startem zimní halové sezóny se stane v letošním roce možná nejdůležitějším obdobím, které určí, jakým směrem se dále budou naše soutěže ubírat. Věřím, že vše dopadne dobře a to jak založení neziskovky, tak sestavení opravdu schopného a úspěšného organizačního týmu. Těším se na spolupráci s Vámi všemi. Ať se Vám všem daří co nejvíc!

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj Vám přináší jako vždy spoustu nových informací. Dozvíte se o výsledcích naší společné schůzky s nájemcem

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Úvodní slovo. Zdeněk

Úvodní slovo. Zdeněk Kosmetika LF Úvodní slovo. Všem rekreačním tenistům a tenistkám přeji co nejlepší čtení dnešního zpravodaje. Dozvíte se v něm další nové informace. Jednou z nich je, že počet našich sponzorů se rozrostl

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Všechna loga byla vytvořena v programu Power Point. Programy na vytvoření loga neumožňují buď

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Již takto dopředu sděluji všem hráčů a hráčkám, že dnešní zpravodaj přináší Vám všem zcela zásadní informace o další budoucnosti

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice V dnešním zpravodaji, který jsem zpracovával s maximální zodpovědností najdete Mnoho nových

Více

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Mužské žebříčky. Ženské žebříčky. Smíšené páry a týmová soutěž. Všechna

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Vítám všechny členy a členky naší tenisové rodiny. Dnešní zpravodaj Vám přináší čerstvé informace o našich soutěžích. Novinkou jsou komentáře ke 2 vybraným zápasům

Více

Úvod k tenisové rodině.

Úvod k tenisové rodině. Úvod k tenisové rodině. Tenisová rodina začala vznikat v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance v České Lípě. Každým rokem se zvyšoval počet hráčů a účastníků našich soutěží a přibýval i počet jednodenních

Více

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz 1. Pořadatel Grand Prix: Pražský svaz stolního tenisu z.s. (PSST) 2. Termíny turnajů: Budou uvedeny v termínové listině PSST na webových

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

c) body jsou přiznány za získané umístění v hracím plánu, skreč má pro postup hráče na hracím plánu hodnotu vítězství.

c) body jsou přiznány za získané umístění v hracím plánu, skreč má pro postup hráče na hracím plánu hodnotu vítězství. SOUTĚŽNÍ ŘÁD SENIORSKÉHO TENISU Článek 1 Soutěžní řád stanoví organizaci a řízení seniorských tenisových soutěží hraných na území České republiky (dále jen ČR), včetně mezinárodních, pokud pro ně neplatí

Více

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R.

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. PROPOZICE Irjo Zagata, V Brně 28.1.2013 NHL(R) je soutěž rekreačních hráčů ledního hokeje, zejména těch, kterým se

Více

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky.

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Tenisové soutěže, které vznikly již v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance

Více

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Pro okresní soutěže, vyjma níže uvedených úprav, platí v plném rozsahu Soutěžní řád nohejbalu a Pravidla nohejbalu vydané Českým nohejbalovým svazem.

Více

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Sportovní klub Kuželky Vrchlabí 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Vrchlabí 2015 2016 Místo: Pořadatel: kuželna Vrchlabí SKK Vrchlabí Hrací termíny: říjen 2015 duben 2016 Hrací dny: čtvrtek, sobota,

Více

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( )

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( ) HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL (2013-2014) V Ostravě 11.10.2013 Projekt je realizován za finančního přispění statutárního města Ostravy a městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU

Více

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Popis soutěže více kurtů, více zápasů pro každého! Jedinečná soutěž na 7 krytých kurtech formou nafukovací haly, která nemá v celé Evropě obdoby. Soutěž obsahuje tři

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Český tenisový svaz. 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutěžní řád pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS

Český tenisový svaz. 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutěžní řád pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS Český tenisový svaz 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS 1.1. Pravidla minitenisu 1.2. Pravidla babytenisu 2. Soutěžní řád pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS 2.1. Společná ustanovení pro soutěže

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 V Praze 20.září 2007 Zápis č. 6 Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 Přítomní členové výboru STK - ST.T. : Omluveni : Hosté :,,,, Šindler Černý, Šlechta,

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

Šachový turnaj TECHEM CUP

Šachový turnaj TECHEM CUP Šachový klub Staré Město, ve spolupráci se společností Techem, pořádá Šachový turnaj TECHEM CUP Hrací systém: Turnaj se bude hrát vyřazovacím, tzv. K.O. systémem. Účastníci budou rozděleni do postupového

Více

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov PROPOZICE Pořadatel: Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov Kontakt: Jiří Pavelka ředitel turnaje; mobil: +420 602 503 273; mail: pavelkaj@medialine.cz Petr Nadymáček organizační zajištění; mobil: +420

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

ATP Otrokovice 2013 single

ATP Otrokovice 2013 single ATP Otrokovice 2013 single Opět tu máme atraktivní sezónní tenisovou soutěž, kde má každý jedinečnou možnost zahrát si větší počet zápasů a hlavně s různými soupeři s cílem neustále se zdokonalovat ve

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10 ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE ŘÁDNÝ ČLEN WORLD DARTS FEDERATION (WDF) WORLD WORLD DARTS FEDERATION 14. CZECH OPEN Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C Pátek 31. října 2008 Smíšené

Více

Turnaj stolního tenisu

Turnaj stolního tenisu - 1 - Turnaj stolního tenisu Turnaj se konal 28. května 2016 jako 2. roč. Memoriálu Luboše Vernera. Účast z ostatních klubů byla malá, byli však přítomni 4 členové výboru Společnosti Parkinson včele s

Více

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE A. Všeobecná ustanovení Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala Štvanice 38, 170 00 Praha 7 tel. 222 333 417, mobil 777

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2012 2013 modrý a červený volejbal chlapců, dívek a smíšených družstev

Více

Bowlingový turnaj pro všechny

Bowlingový turnaj pro všechny Bowlingový turnaj pro všechny Místo konání: Bowlingzone Pardubice Termín kvalifikací: 9.7.2018 31.8.2018 Finálový den: 1.9.2018 Organizační zajištění: Denis Kinc, tel.: 774333335, email: denis.kinc@seznam.cz

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 9. dubna 017 v Praze Dne 9.. 017 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním tenisu

Více

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera Červená Modrá Milan Hahnel Vladimír Jalovecký Marek Šedivý Roman Jenšovská Petr Souček Pavel Košnar Lukáš Mašek Ondra Nudera Stanislav Peřinka Daniel Jukl Ondra Holovčák Jaroslav Tomek Michael Berger st.

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2018 2019 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Prize money: 100 000,- CZK. Pravidla turnaje

Prize money: 100 000,- CZK. Pravidla turnaje LAMA TENIS TOUR 2015 O nejlepší hráče DEBLU Prize money: 100 000,- CZK Pravidla turnaje Vlastní volba dvojice ve skupinové části každého kola turnaje 16 nově utvořených dvojic dle pravidel turnaje, odehraje

Více

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE A. Všeobecná ustanovení Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala Štvanice 38, 170 00 Praha 7 tel. 222 333 417, mobil 777

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 6. ročník 1. dubna 018 v Českých Budějovicích Dne 1.. 018 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 www.stcstolnitenis.cz 1. Řízení soutěží Soutěže řídí Středočeský svaz stolního tenisu (dále jen STSST) prostřednictvím své Komise rozhodčích (dále

Více

Prize money: ,- CZK

Prize money: ,- CZK LAMA TOUR 2011 O nejlepší hráče DEBLU Prize money: 100 000,- CZK Nová pravidla turnaje Vlastní volba dvojice ve skupinové části každého kola turnaje 16 nově utvořených dvojic dle pravidel turnaje, odehraje

Více

Tenisový turnaj O POHÁR STAROSTY PRAHY 5

Tenisový turnaj O POHÁR STAROSTY PRAHY 5 Tenisový turnaj O POHÁR STAROSTY PRAHY 5 Praha 5 hledá nové tenisové talenty pro světový tenis v kategoriích BABYTENIS a MLADŠÍ ŽÁCI pro děti ve věku 7-12let obě kategorie budou mít vítěze a vítězku. 20.

Více

6. 9. + 10. 12. 13. 16. 2012 2014. 17. 29. 2014 (ZRT, DZRT, ZF

6. 9. + 10. 12. 13. 16. 2012 2014. 17. 29. 2014 (ZRT, DZRT, ZF Zpravodaj Slovánek Strana Kapitola 1. Obsah zpravodaje. 2. Úvod do tenisové rodiny. 3. Organizační výbor tenisových soutěží na Slovance. 4. Sponzoři letní tenisové sezóny na Slovance. 5. Úvodní slovo ředitele

Více

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře.

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře. LIGA NEREGISTROVANÝCH TENISTŮ NYMBURSKA SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO ROK 2017 2) Soutěže se mohou zúčastnit družstva, která a) souhlasí s tímto Soutěžním řádem, b) do soutěže se přihlásí a c) zaplatí příslušný vstupní

Více

Zápis ze schůze VV sekce snooker 12/07/2016

Zápis ze schůze VV sekce snooker 12/07/2016 Zápis ze schůze VV sekce snooker 12/07/2016 Místo konání: Chocerady Datum konání: 12.7.2016 Přítomní: Nepřítomní: Tomáš Kejla, Eva Poskočilová, Jan Chvátal, Jindřich Prchal František Nejedlo Agenda 1.

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

Novobydžovská amatérská tenisová liga (NB ATL)

Novobydžovská amatérská tenisová liga (NB ATL) P R A V I D L A 2016 1. Základní ustanovení 1.1 Identifikace Název: Novobydžovská amatérská tenisová liga (dále jen NB ATL) Pořadatel: Tělovýchovná jednota Jiskra Nový Bydžov, IČ: 15062155 Revoluční 773,

Více

Novobydžovská amatérská tenisová liga (NB ATL)

Novobydžovská amatérská tenisová liga (NB ATL) P R A V I D L A 2018 1. Základní ustanovení 1.1 Identifikace Název: Novobydžovská amatérská tenisová liga (dále jen NB ATL) Pořadatel: TJ Jiskra Nový Bydžov, z.s. IČ: 15062155 U Plovárny 1419, 504 01 Nový

Více

6. Přihlášky a odhlášky:

6. Přihlášky a odhlášky: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2015-2016 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na osmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 NIVNICE 9. ZÁŘÍ 2017 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

CZECH OPEN 15. ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE. Vítězové soutěží jednotlivců budou pozváni na Winmau World Masters 2009.

CZECH OPEN 15. ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE. Vítězové soutěží jednotlivců budou pozváni na Winmau World Masters 2009. ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE ŘÁDNÝ ČLEN WORLD DARTS FEDERATION (WDF) WORLD WORLD DARTS FEDERATION 15. CZECH Mezinárodní šipkový turnaj OPEN WDF kategorie 3, BDO kategorie B, Zuiderduin Masters Pátek 6. listopadu

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2013 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2013. Štěpánkovické

Více

MČR NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 16. ŘÍJNA 2010 PRAHA ŽENY SKUPINA A 0:2(4:21, 2:21) 0:2(6:21, 23:25)

MČR NESLYŠÍCÍCH V BADMINTONU 16. ŘÍJNA 2010 PRAHA ŽENY SKUPINA A 0:2(4:21, 2:21) 0:2(6:21, 23:25) ŽENY SKUPINA A MČR Havlová Novotná Uhrová Pangrácová Dudková SKÓRE BODY POŘADÍ Jana Petra Eva Marie Renata Havlová Jana P 2:0(21:8, 2:0(21:10, 2:0(21:10, 2:0(21:5, 8:0 8 1. 21:5) 21:12) 21:5) 21:2) Novotná

Více

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga IV. liga JM oblasti 2014/2015 Hraje se podle posledního vydání pravidel badmintonu s výjimkou ustanovení tohoto rozpisu podle sportovních dokumentů

Více

WORLD Èâm Úãd åyçî êãþä Þ ØÝáÖåØÞ Ùmëàî ÏÖÝ mëöøm éêçãöß ÚÙãäéáÞëØÞ âê Þ Úãî êãþä Þ èúâþā ãyáú ā ãyáú ÅYçî âê Þ Úãî ËmØÚ ÞãÛäçâÖØm ãö ãú ä

WORLD Èâm Úãd åyçî êãþä Þ ØÝáÖåØÞ Ùmëàî ÏÖÝ mëöøm éêçãöß ÚÙãäéáÞëØÞ âê Þ Úãî êãþä Þ èúâþā ãyáú ā ãyáú ÅYçî âê Þ Úãî ËmØÚ ÞãÛäçâÖØm ãö ãú ä WORLD DARTS FEDERATION WORLD 16. CZECH OPEN V ŠIPKÁCH 2010 Bodováno WDF kategorie 2, BDO kategorie B, žebříček pro Zuiderduin Masters, žebříčky IDPA Foundation & Academy Jménem České šipkové organizace

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 24. - 25. 10. 2009 Turnaj je pořádán

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Pravidla Havlovické tenisové ligy

Pravidla Havlovické tenisové ligy Pravidla Havlovické tenisové ligy Termín Jarní ligy: 27.3 24. 6. 2015 Termín Podzimní ligy: 1. Základní ustanovení 1.1 Pořadatelem Havlovická Tenisová liga je TJ Sokol Havlovice, o.s, IČO: 13586424, DIČ:CZ13586424.

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na sedmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 NIVNICE 17. ZÁŘÍ 2016 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Autor dokumentu: Jiří Hanč,29.10.2014 Projekt Strahovská liga ve stolním tenise Stav Funguje Ekonom.

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU ČESKÉHO SNOOKERU OBSAH Podmínky pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Postup pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Propozice turnaje... 2 Povinné odstavce...

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje 1. Řídící orgán: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže ve stolním tenise 2018-2019 Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své Komise mládeže

Více

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23.

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ORGANIZÁTOR: POŘADATEL: MÍSTO KONÁNÍ: 36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ZÁŘÍ 2007 ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ZÁTOPKOVA

Více

Výroční zpráva Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2015 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti Štěpánkovické fotbalové ligy - spolku amatérských hráčů

Více

2. Právo účasti 2.1 Všechny turnaje kromě výjimek uvedených v tomto Soutěžním řádu jsou otevřeny pro všechny hráče, a to i nečleny ČKS. 2.2 Omezení pr

2. Právo účasti 2.1 Všechny turnaje kromě výjimek uvedených v tomto Soutěžním řádu jsou otevřeny pro všechny hráče, a to i nečleny ČKS. 2.2 Omezení pr Soutěžní řád Soutěžní řád upravuje druhy turnajů, jejich bodové ohodnocení, národní žebříček a další věci týkající se soutěží. 1. Členění soutěží 1.1 Turnaje Open 1.1.1 Jedná se o místní soutěže započítávané

Více

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019 SOUTĚŽE 2019 HRACÍ DNY A HODINY SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH KNS Soutěž KP a KS družstev mužů KP družstev mládeže ( dorost, žáci ) Sobota 9:00-15:00 -- Neděle --** 09:00 Státní svátky 9:00 15.00 ( 18.kol ) --** 09:00

Více

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: II. liga JM oblasti /2014

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: II. liga JM oblasti /2014 Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: II. liga JM oblasti - 2013/2014 Hraje se podle posledního vydání pravidel badmintonu s výjimkou ustanovení tohoto rozpisu podle sportovních dokumentů ČBaS.

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11 Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ sezóna 2010-11 1. SOUTĚŽE JEDNOTLIVCŮ 1A. SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH SOUTĚŽE MUŽŮ SOUTĚŽE ŽEN 1B. SOUTĚŽE MASTERS 1C. SOUTĚŽE VE ČTYŘHŘE 1D. SOUTĚŽE JUNIORŮ 2.SOUTĚŽE DRUŽSTEV

Více

Soutěžní řád České asociace Stiga Game, o.s.

Soutěžní řád České asociace Stiga Game, o.s. Soutěžní řád České asociace Stiga Game, o.s. Podle tohoto soutěžního řádu (řádu) se řídí všechny soutěže ve stolním hokeji pořádané Českou asociací Stiga Game, o.s. (Asociace) s výjimkou mezinárodních

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2011 2012 modrý a červený volejbal hochů, dívek a smíšených družstev

Více

SOSNOVÁ OPEN SINGL MUŽI (sk. A - D)

SOSNOVÁ OPEN SINGL MUŽI (sk. A - D) SOSNOVÁ OPEN 2017 - SINGL MUŽI (sk. A - D) - hraje se na 3 vítězné sety, v případném 5. setu se nehraje tiebreak - skupiny je třeba dohrát do 16. července (neodehrané zápasy se kontumují) - zápasy lze

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na osmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018 NIVNICE 15. ZÁŘÍ 2018 PARTNEŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2017 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2017 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 8 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Zas je tu jaro, je tu,lidí šílí zpívá Lucie Bílá v jedné ze svých písniček. Letos by se určitě dalo říct,že opravdu všichni šílí radostí,že konečně

Více

1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutežní rád kategorií MINITENIS a BABYTENIS

1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutežní rád kategorií MINITENIS a BABYTENIS 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS 2. Soutežní rád kategorií MINITENIS a BABYTENIS Tato pravidla a soutežní rád platí pro vekové kategorie do devíti let. Platnost od 1.10.2006 1. Pravidla

Více

PRAVIDLA AHL2011 PRO SEZÓNU 2018 / 2019

PRAVIDLA AHL2011 PRO SEZÓNU 2018 / 2019 PRAVIDLA AHL2011 PRO SEZÓNU 2018 / 2019 1.0 Přihláška a soupiska 1.1.0 Tým vstupující do AHL2011 musí splňovat všechny náležitosti, aby mohl nastoupit v následujícím ročníku AHL. 1.2.0 Odevzdána musí být

Více

Česká asociace stolního tenisu. Turnaje mládeže kategorie A* (kategorie dorost, starší a mladší žactvo) Systém soutěže a podmínky pořádání

Česká asociace stolního tenisu. Turnaje mládeže kategorie A* (kategorie dorost, starší a mladší žactvo) Systém soutěže a podmínky pořádání Česká asociace stolního tenisu Turnaje mládeže kategorie A* 2017 2018 (kategorie dorost, starší a mladší žactvo) Systém soutěže a podmínky pořádání KM ČAST určuje pro turnaje kategorie A* mladšího žactva,

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2018 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30.12.2018 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a kulturních

Více

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ 26. ročník Termín: 9. - 12.8.2018 Pořadatel: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ 1.7.2013 8.ročník - KLATOVSKÉHO LIGOVÉHO POHÁRU 2013 JEŽOVY 29.6.2013 Minulý víkend měl na programu v pořadí již 8.ročník Klatovského ligového poháru, který byl opět sehrán jako kvalifikační

Více