Enjoy the ride. Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Enjoy the ride. Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově"

Transkript

1 1 Enjoy the ride Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově

2 2 3 Každý chce někdy někam odjet Přejete si být někde jinde? Nejste sami. Většina z nás se někdy snaží někam odjet, od jednání, tabulek, nedobré kávy, nebo parkovacích lístků. Co vás napadne. Všichni máme místa, kde bychom rádi byli, lidi, které bychom rádi viděli, přátele, s nimiž bychom se rádi setkali. Všichni máme svoje vlastní malá dobrodružství, která bychom chtěli zažít, a vášně, kterým bychom se chtěli věnovat. Bohužel nemůžeme slíbit, že se něco z výše uvedeného stane. To je zcela na vás. Avšak pokud se vám podaří dostat se pryč, slibujeme vám toto: ať s sebou povezete cokoli, ať bude vaše vybavení jakékoli, pomůžeme vám jej tam dostat. Bezpečně, snadno a stylově. Prostě se jen opřete. A užívejte si cestu.

3 4 5 Kupředu a vzhůru Společnost neustále hledá nové a lepší způsoby, jak dostat vaše vybavení z místa A do místa B. Letos s hrdostí představíme několik vzrušujících novinek, které vám pomohou přepravit vaše věci bezpečně, snadno a stylově a užít si cestu. Vynikajícím příkladem je naše nová řada Transport. Byli jste někdy trochu otrávení stále větším počtem malých, ale nezbytných předmětů, které zaplňují váš automobil? A pak ještě více otrávení, protože se vám zdá, že nemáte dostatek prostoru a přihrádek, kam byste je uložili? Tak to my také. A proto nová řada Transport nabízí spoustu chytrých řešení, která vám pomohou všechny tyto věci rychle uspořádat a dát interiéru vašeho vozu zasloužený prostor. Další novinkou je kompletní přepracování a vylepšení řady nosičů jízdních kol EuroWay. Kromě nové konstrukce s větším podílem hliníku, díky němuž je nosič ultralehký, se nový model EuroWay G2 nyní dodává s inteligentní funkcí sklopného pedálu, který umožňuje snadný a pohodlný přístup do kufru s naloženými koly. Dalším vylepšením je originální uchycení k tažnému zařízení, které umožňuje snadné zajištění nosiče k tažnému zařízení zavřením páky snadným pohybem jednou rukou. Kromě toho je vybaven rychloupínacími popruhy na kola s přezkami pro snadné zajištění. Navíc nastavitelné a roztažitelné držáky na kola nabízejí flexibilitu při přepravě jízdních kol a pohodlí při uložení, když EuroWay nepoužíváte. Naši řadu nosičů kol jsme rozšířili o nový model EuroRide, snadný, kompaktní, praktický a sklopný nosič, který přepraví až 3 kola. Navíc jsme vylepšili oblíbený nosič kol ProRide nyní unese kola až do hmotnosti 20 kg. Jsme rádi, že vám můžeme představit novou sadu bezpečných patek pro střešní nosiče Rapid 754 s indikátorem momentu, který ukazuje, když je nosič bezpečně a řádně upevněn k vozidlu. S novými patkami nyní celá řada Rapid odpovídá normě City Crash. Také jsme dali novou tvář našemu populárnímu nosiči Rapid Railing 757, světově nejprodávanějšímu nosiči nákladů pro automobily s nainstalovanými střešními podélníky již z výroby. Obsah Pojeďme... 6 Krása a rozum... 8 Dokonalý design. Dokonalé funkce.. 10 Testováno životem NOSIČE THULE CARGO Technologie a funkce Střešní boxy Skládací střešní boxy Přepravní koše Systém zadních nosičů Uspořádání nákladu Technické informace BIKE Technologie a funkce Střešní nosiče kol Nosiče kol na tažné zařízení Nosiče kol na zadní dveře Technické informace WATER Technologie a funkce Nosiče vybavení pro vodní sporty Technické informace WINTER Technologie a funkce Technické informace Nosiče pro zimní sporty... 72

4 6 7 Pojeďme! Využijete každé příležitosti k provozování outdoorových sportů? Máte spoustu důvodů si to užít? To my také. Neustále hledáme nové trasy, kterými bychom se řítili, nové cesty, kterými bychom se ubírali, nové svahy, ze kterých bychom se pustili dolů, nové řeky, po kterých bychom pádlovali. Stále hledáme nové vzrušení, k prozkoumání. Novou vášeň, které bychom se věnovali. Nový sen, který bychom si splnili. Další důvod, proč opustit ruch a stereotyp každodenního života. Možná vám právě proto naše řešení pomůže. Víme, jaké to je, když se člověk sám neúspěšně snaží naložit kajak na střechu auta. Viděli jsme drahá kola, jak letí z nekvalitních střešních nosičů. Viděli jsme zklamání nadšenců outdoorových aktivit, jak tráví cenný čas opravou svého vybavení, místo aby si užívali zaslouženého volného času. Cílem společnosti je pomáhat vám užívat si jakékoli outdoorové aktivity a nabízíme spolehlivá, uživatelsky příjemná produktová řešení, širokou nabídku výrobků dostupných na trhu a odpovídající servis. Děláme vše proto, abychom vám nabídli inteligentní, stylová a bezpečná řešení, která vám umožní dělat to, co chcete, a přepravit to, co potřebujete ať pro potěšení, nebo profesionální účely. Děláme vše, abychom vám pomohli vzít si s sebou svoje vybavení, bezpečně, snadno a stylově. Jednoduše řečeno, děláme vše, abyste si mohli svůj výlet plně užít. Ať je to cokoli.

5 8 9 Krása a rozum Jsme zde již od roku1942. První střešní nosič jsme vyvinuli v roce Takže je správné říci, že jsme se za tu dobu naučili, jak poskytovat dobrá přepravní řešení pro vaše vybavení ať je to pro rekreační, outdoorové nebo profesionální účely. Základní kámen naší filosofie je nabídnout inteligentní řešení v každém ohledu. Využíváme moderních technologií k vývoji inovačních, originálních a uživatelsky příjemných prvků pro naše výrobky, abychom vám zajistili snadnou a bezpečnou přepravu vašeho vybavení. To je pravděpodobně důvodem, proč jsme se stali v této oblasti světovou jedničkou. Dnes nabízíme širokou škálu prvotřídních výrobků. Jedná se o střešní boxy, nosiče kol, tažné zařízení, podélníky automobilů, sněhové řetězy, příslušenství pro rekreační vozidla, jakož i organizační řešení jako jsou brašny pro kurýry nebo příslušenství pro fotografické a video vybavení. Vše k vyřešení jakýchkoli potřeb pro rekreační nebo profesionální přepravu. Vše pro to, abyste se mohli soustředit na svoji aktivitu. A vše pro to, abyste si mohli užívat cestu.

6 10 11 Dokonalý design. Dokonalé funkce. Naše oddělení výzkumu a vývoje neustále hledá nové a inovační způsoby, jak vám pomoci užít si cestu. Výsledkem je, že neustále vyvíjíme celou řadu prvků, které jsou na trhu jedinečné. Naše výrobky se odlišují dokonalým designem, založeným na řadě různých proměnných prvků, kde je design dokonale vyvážen s funkcí a potřebami uživatele. Silný důraz kladen také na výrobní proces, použité materiály a dopad na životní prostředí. Jakmile je konečný design vytvořen, dokonale ladí s automobilem. Důležité je, že se stává bezpečným a stylovým přepravním užitným prostředkem, který se tak jednoduše montuje a používá, že to může dělat každý. Power-Grip Předinstalovaný rychloupínací systém na jednu ruku, který umožňuje utáhnout svírací čelisti okolo nosné tyče pouhým otočením kolečka uvnitř boxu. Standardně u produktů Excellence, Spirit a Atlantis. Oboustranné otvírání Umožňuje otevřít box z obou stran pro usnadnění montáže, nakládání a vykládání. Standardně u produktů Excellence, Spirit a Atlantis. technologie difuzéru Pokročilá aerodynamika s podélnými vzduchovými kanály a spoilery na dně boxu minimalizují odpor vzduchu, hlučnost a vibrace. Standardně u produktů Excellence a Spirit. snadná manipulace Patentovaný pružinový systém Dual-Force a vnitřní a vnější ucha zaručují pohodlné otevírání a zavírání boxu. Centrální zamykání Patentovaný uzamykací systém klíč lze vyjmout pouze v případě, že jsou všechny uzamykací body zavřené. Standardně u všech boxů s bočním otvíráním. Funkce naklápění Originální a pohodlný naklápěcí mechanismus, který umožňuje široký úhel naklonění a usnadňuje otevření i s naloženými koly. Zarážka zabraňuje kontaktu kol se zemí. Upínací páka Originální upínacé páka, která kromě pevného a bezpečného upevnění nabízí také snadné zajištění nosiče k tažnému zařízení zavřením páky jediným pohybem jedné ruky. Standardně u produktů EuroClassic G5 a EuroWay G2. nastavitelné rychloupínací popruhy Popruhy na kola s přezkami pro pohodlné upevnění kol. samonastavovací držák rámu Samonastavovací svislý držák rámu (nemusíte jej držet v požadované poloze) usnadňuje nakládání kolo se do něj automaticky zasune. Standardně na modelu ProRide. Indikátory momentu Indikují, když utahovací šroub dosáhl správného momentu a nosič je bezpečně a správně upevněn k vozidlu. Standardně u systému Rapid 754. t-drážka Všechny aerodynamické tyče jsou opatřeny T-drážkou. Při výměně příslušenství, například nosiče kol za nosič lyží, stačí nové příslušenství nasunout a upevnit. systém thule jednoho klíče Neobtěžujte se s několika různými klíči obstarejte si jeden klíč na všechny produkty. Jednoduše vyměňte všechny zámkové vložky na nosiči a příslušenství (střešní box, nosič kol, nosič lyží atd.) a používejte jeden klíč pro všechny zámky. Dodává se jako příslušenství.

7 12 13 Testováno životem Ambicí společnosti v otázkách bezpečnosti je být o krok napřed před průmyslovými normami. Proto aby nějaký produkt mohl nést naše jméno a získat schvalení, důkladně jej testujeme v nejmodernějších laboratořích, ale i ve skutečných životních situacích. Musí projít extrémními tahovými, nárazovými, únavovými zkouškami, zkouškami na silnicích a bariérovými zkouškami. Než je takový produkt uveden na trh, je také vystaven různým prostředím od mrazu po tropické teploty a dlouhodobému působení ultrafialového záření. Produkty procházejí rozsáhlými zkouškami odolnosti tak, abychom zajistili bezpečné a dokonalé upevnění k vozidlu v průběhu celé jeho životnosti. Můžete si být jisti, že produkt bez problémů odolá i hrubšímu zacházení rok za rokem beze změny funkčnosti. Náš systém střešních nosičů je dokonalou kombinací designu, funkčnosti a bezpečnosti. Jízdní testy Pomocí skutečných a extrémních jízdních testů ověřujeme, že produkt, náklad a vozidlo zůstanou nedotčeny. Všechny zkoušky se provádějí na závodní dráze. Jízdní testy zahrnují: akce vyhýbání se, slalomové, brzdné zkoušky a zkoušky při vysoké rychlosti. Statická zkouška tahem Opakované vytváření extrémních sil, které mohou za jízdy namáhat střešní nosič následně se tyto síly zdvojnásobí, aby se ověřilo, že existuje dostatečná rezerva. Test City Crash Garance, že střešní nosiče, příslušenství a náklad zůstanou při střetu bezpečně na střeše. Společnost má produkty ve všech segmentech, které splňují požadavky normy City-Crash. Příčný práh Simuluje, co se stane, když vozidlo přejede přes hrbol na vozovce s upevněným nosičem na tažné tažném zařízení. Prostředí Ujištění se, že nejextrémnější přírodní síly dlouhodobě neovlivní funkčnost a bezpečnost produktu. Zkoušky vlivu prostředí zahrnují odolnost proti korozi, teplotě, vlhkosti, ultrafialovému záření, hořlavosti, nárazu a chemikáliím.

8 14 15 Nosiče kde to všechno začalo, kde to všechno začíná. Tenkrát v roce 1962 jsme se rozhodli zaměřit výhradně na produkty související s automobily. V tomtéž roce jsme vyvinuli náš první střešní nosič. Netušili jsme nic o tom, kde skončíme o několik desítek let později. Dnes je společnost jedničkou v oblasti přepravy sportovního vybavení. Je to postavení, kterého bychom nikdy nebyli dosáhli, kdyby nebylo tohoto strategického rozhodnutí před téměř padesáti lety. Naše systémy střešních nosičů jsou podstatou našeho úspěchu. Zde všechno pro nás začalo. A je to docela dobrý začátek i pro vás. Alespoň pokud plánujete přepravovat věci na střeše svého vozidla. Nabízíme kompletní sortiment se spoustou výjimečných funkcí, prakticky pro jakoukoli značku automobilu. A jakmile se rozhodnete pro nosič, můžete si snadno vytvořit kompletní přepravní systém, namontovat a demontovat příslušenství zcela podle svých potřeb. Vždy dokonalé upevnění aerodynamická tyč nebo čtyřhranná tyč? Nový systém Rapid nejbezpečnější a nejexkluzivnější střešní nosič T-drážka prvek, který rozšiřuje možnosti střešních nosičů Délka nosné tyče je určena šířkou vozidla. Pro většinu střešních nosičů si můžete vybrat mezi elegantními hliníkovými tyčemi nebo základními čtyřhrannými tyčemi. Hliníkové aerodynamické tyče jsou lehčí, více aerodynamické a jsou opatřeny T-drážkou, která umožňuje využít celé šířky nosných tyčí pro upevnění různého příslušenství. Chcete-li najít správné patky a nosné tyče pro váš automobil, podívejte se do průvodce nosičů nebo na webové stránky Systém Rapid 754 je naše nová sada bezpečných patek pro automobily se standardní střechou. Je vybaven indikátory momentu, které ukazují, když je nosič bezpečně a řádně upevněn k vozidlu. Důležité je, že s novými patkami nyní celá řada Rapid odpovídá normě City Crash. Systém Rapid 754 Nový moderní design. Odpovídá normě City Crash pro zátěž 75 kg podle norem ISO. Indikátor momentu ukazující, když je nosič bezpečně a řádně upevněn k vozidlu. Patentovaná technologie sevření, pevnější než u předchozích modelů. Uzamykatelná pomocí systému jednoho klíče. Měkký povrch, který chrání před poškrábáním. Plně kompatibilní se systémem Rapid 750. Vhodný pro použití s aerodynamickými nebo čtyřhrannými tyčemi. Všechny aerodynamické tyče jsou opatřeny T-drážkou, jedinečným prvkem, který přináší řadu výhod. Při výměně příslušenství, například nosiče kol za nosič lyží, stačí nové příslušenství nasunout a upevnit. Při použití řady příslušenství na střeše automobilu můžete využít celou délku aerodynamické tyče, dokonce i prostor nad patkou střešního nosiče. Indikátory momentu Ukazují, když je nosič bezpečně a řádně upevněn k vozidlu. Facelift 757 dobrý produkt nyní ještě lepší Facelift našich oblíbených patek Rapid Railing 757 pro automobily se střešními podélníky. Uživatelsky přívětivější, ergonomičtější úchyt a vylepšená ochrana proti krádeži. Montáž střešního nosiče na automobil je rychlá a snadná. Upevnění nosiče je dokonalé a bezpečné. K jednoduché montáži vám postačí ruce a několik minut vašeho času. Tento příklad ukazuje jednoduchou montáž systému Rapid 754 na automobil se standardní střechou, bez předinstalovaných montážních bodů nebo podélníků. Jednoduché nasunutí, dokonalé spojení Vybrané příslušenství lze nasunout a dokonale zajistit pomocí T-drážky. Můžete využít celou délku aerodynamické tyče pro maximální přepravní kapacitu. 1. Nasuňte patku na nosnou tyč. Nastavte patku podle stupnice na tyči a zajistěte ji. 2. Zasuňte konzolu na místo a zatlačte ji do pryžové podložky. 3.Utáhněte rukojeť na nosné tyči. Indikátory momentu vám ukážou, kdy je nosič bezpečně a řádně upevněn k vozidlu.

9 16 17 Začínáme Začněte sadou patek, které musí být vybrány přesně podle střechy automobilu. Volba je závislá na tom, zda je automobil již vybaven montážními body, střešními podélníky, integrovanými střešními podélníky nebo zda má standardní střechu. Carriers for Special Loads Nosiče pro speciální náklady the nejbezpečnější most secure a and nejexkluzivnější exclusive roof střešní rack nosiče Patka střešního nosiče pro automobily s předinstalovanými montážními body. Patka střešního nosiče pro automobily s podélníky. Patka střešního nosiče pro automobily s integrovanými podélníky. Patka střešního nosiče pro automobily se standardní střechou. Aerodynamické tyče Čtyřhranné tyče Nosné tyče Aerodynamické tyče Hliníkové tyče s T-drážkou umožňují snadnou montáž příslušenství a dodávají vašemu vozu exkluzivní vzhled. Č. položky 860, délka: 108 cm. Č. položky 861, délka: 120 cm. Č. položky 869, délka: 127 cm. Č. položky 862, délka: 135 cm. Č. položky 863, délka: 150 cm. Patky střešních nosičů Patky střešních nosičů jsou baleny po čtyřech kusech, nosné tyče po dvou kusech. Čtyřhranné tyče Tradiční čtyřhranné ocelové tyče potažené černým plastem. Ocelové čtyřhranné tyče, tloušťka 2 mm Č. položky 760, délka: 108 cm. Č. položky 761, délka: 120 cm. Č. položky 769, délka: 127 cm. Č. položky 762, délka: 135 cm. Č. položky 763, délka: 150 cm. Zesílené ocelové čtyřhranné tyče, tloušťka 3 mm Č. položky 765, délka: 163 cm. Č. položky 766, délka: 200 cm. Č. položky 767, délka: 220 cm. Některé náklady vyžadují speciální řešení, například prkna, žebříky, trubky a jiné neskladné předměty, pro které není určen žádný automobil. Pro tyto případy nabízíme řadu praktických doplňků. Zarážka 314 Pevné zarážky vytvořené ve spolupráci se zručnými řemeslníky. Tyto zarážky lze snadno nastavovat podle požadavků na náklad. Naviják popruhů 552 Představuje kombinaci popruhu a zarážky. Součástí balení jsou dva navijáky a dva 190cm popruhy. Roller 815 Válcový mechanismus usnadňuje nasunutí dlouhých předmětů na střechu auta. Ideální pro nakládání delších předmětů, jako jsou žebříky, prkna apod. Pogumovaný válec chrání předměty při nakládání. Může také usnadnit nakládání kajaků a surfovacích prken. Nosič žebříku 330 Flexibilní příslušenství se snadnou obsluhou. Přepraví až tři žebříky. Pro automobily se standardní střechou Pro automobily s předinstalovanými montážními body Pro automobily s integrovanými podélníky Pro automobily s podélníky Pro automobily s odtokovými žlábky Název Rapid System Rapid System Rapid System Rapid System Rapid System Rapid System SmartRack & Nosnost (kg)¹ Výška patky (cm)² 14 8,5 11,5 8,5 7, Zámek Systém jednoho klíče Nosiče pro speciální náklady Pro aerodynamické tyče Pro čtyřhranné tyče Název Naviják popruhů Nosič žebříku Nosič žebříku Zarážky Roller Nutný montážní kit Schválení TÜV Splňuje normy City-Crash Různé Nové montážní kity jsou neustále vyvíjeny pro nové modely aut. Nové montážní kity jsou neustále vyvíjeny pro nové modely aut. ¹ Maximální zatížení je maximum schválené pro každý typ střešního nosiče. Informace o maximálním zatížení střechy najdete v příručce k automobilu. ² Výška patky je vzdálenost od základny patky k horní straně tyče. Poznámka: Pro vzdálenosti od spodní hrany tyče odečtěte 22 mm pro čtyřhranné tyče a 27 mm pro aerodynamické tyče. Vhodný pro podélníky o rozměru mm. Vhodný pro podélníky o rozměru mm. Kompletní střešní nosič se čtyřhrannými tyčemi. Délky tyčí mm. Uzamykatelný speciálním šroubem. Vhodný pro podélníky o rozměru mm. Také pro vozy s vyvýšenou střechou, sady patek 952 (20 cm) a 953 (28 cm). Sady patek 368 a 369 pro automobily s úzkým žlábkem. Více informací o tom, který nosič je vhodný pro vaše vozidlo, naleznete na nebo nahlédněte do průvodce nosičů / Výška (cm) 9 25/9 15 Délka popruhu (cm) 2 x x 275 Zámek Příslušenství 538 Příslušenství 538 Příslušenství 538 Pro aerodynamické tyče¹ Pro čtyřhranné tyče Schválení TÜV Různé Kombinace popruhu a zarážky. Prodáváno v sadách po dvou kusech. Přepraví až 3 žebříky najednou. Obsahuje 3 zarážky. ¹ Platí při použití originálního nosiče. Před použitím nosiče jiného výrobce se poraďte s prodejcem produktů. Přepraví až 3 žebříky (50 kg). Včetně 4 zarážek a mechanismu pro upevnění žebříku. 4 nastavitelné zarážky 2 nastavitelné zarážky. Šířka: 65 cm. Hliníkový profil, s měkkým plastovým povrchem. Jste-li profesionálním uživatelem, navrhujeme, abyste se podívali na produkty Professional na

10 18 19 Život v kostce. A v boxu. Rozhodli jse se a vyrážíte. Skvelé. Nezapomeňte ale, že jsou dva způsoby cestování. Při první je auto přeplněné při druhém je ještě přeplněnější. To je život, tak to už chodí. Nic to nikdy nezmění, tak s tím přestaňte bojovat. Přijměte to a něco s tím udělejte. Jděte jinou cestou a změňte způsob, jakým cestujete. Počkejte! Ještě neutíkejte a nepořizujte nové a větší auto. Jsou jednodušší a lepší způsoby, jak se vypořádat s nadměrnými zavazadly. Můžeme vám navrhnout, jak váš současný automobil zvětšit? Řešení, které bude vhodné pro váš život a životní styl? A které také dodá vaší cestě nadčasovou eleganci a sportovního ducha? Ano? Dobře. Vyrazme na cestu. CARGO

11 20 21 TECHNOLOGIE A FUNKCE cargo Společnost nabízí nejlepší přepravní řešení na trhu a bezkonkurenční řadu elegantně navržených střešních boxů a příslušenství. Všechny vylepší váš automobil, aby odpovídal vašemu životnímu stylu. Každý box byl vyvinut a testován podle přísných bezpečnostních norem, které jsou často přísnější než mezinárodní bezpečnostní požadavky. Oboustranné otvírání Umožňuje otevřít box z obou stran pro usnadnění montáže, nakládání a vykládání. Standardně u boxů Excellence, Spirit a Atlantis. snadná manipulace Patentovaný pružinový systém Dual-Force a vnitřní a vnější ucha zaručují pohodlné otevírání a zavírání boxu. Centrální zamykání Patentovaný uzamykací systém klíč lze vyjmout pouze v případě, že jsou všechny uzamykací body zavřené. Standardně u všech boxů s bočním otvíráním. technologie difuzéru Pokročilá aerodynamika s podélnými vzduchovými kanály a spoilery na dně boxu minimalizují odpor vzduchu, hlučnost a vibrace. Standardně u boxů Excellence a Spirit. Maximální přístup k zadním dveřím Díky umístění střešního boxu více vpředu nebudete prostor k plnému otevírání zadních dveří omezen. thule Load&Go Produkty Load&Go jsou speciálně navrženy tak, aby vám pomohly optimálně zabalit a uložit věci do boxů. Pokud jde o zavazadlové boxy, máme tři různé možnosti: střešní boxy, skládací střešní boxy a přepravní koše. Všechny se tak jednoduše montují a používají, že to může provádět každý. A všechny jsou vybaveny několika inovačními, originálními a uživatelsky příjemnými prvky, aby přeprava vašeho vybavení byla snadnější. Snadno, bezpečně a stylově. S produkty Load&Go a Transport také nabízíme pohodlné odpovídající uspořádání, které usnadní jak balení, tak manipulaci se zavazadly. Power-Grip Předinstalovaný rychloupínací systém. Maximální nosnost 75 kg. Vhodný pro nosné tyče do šířky 80 mm. Standardně u boxů Excellence, Spirit a Atlantis. Fast-Grip Rychloupínací systém se snadnou manipulací. Maximální nosnost 50 kg. Vhodný pro nosné tyče do šířky 90 mm. Standardně u boxů Pacifi c. easy-snap Rychloupínací systém pro snadnou montáž. Vhodný pro nosné tyče do šířky 80 mm. Standardně u boxu Ranger.

12 STŘEŠNÍ boxy Excellence světově nejexkluzivnější střešní box Excellence je nejexkluzivnější střešní box na světě a nejlepší střešní box, jaký byl kdy vyroben. Elegantní, stylový a vybavený nejnovějšími technologiemi a spoustou inteligentních řešení; s tímto boxem opravdu nemůžete udělat chybu. Ať balíte cokoli, ať jedete kamkoli. S kapacitou úchvatných 520 litrů snadno spolkne většinu rodinných zavazadel a hbitě se postará o vaše přepravní potřeby nejbezpečnějším a nejelegantnějším způsobem. Je tak elegantní, že někteří lidé jej vůbec nikdy nedemontují. A co vy? thule excellence Výjimečný design v jedinečné dvojtónové barevné kombinaci. Patentovaný systém Power-Grip umožňující rychlé a bezpečné uchycení jednou rukou. Oboustranné otevírání pro snadné upevnění, naložení a vyložení. Centrální uzamykací systém a klíč s pohodlným uchopením. Pokročilá aerodynamika s technologií difuzéru a spoilery. Maximální přístup k zadním dveřím automobilu díky umístění boxu více vpředu. Potah víka chrání box před poškrábáním a prachem během skladování. Vnitřní a vnější madla usnadňují otevírání a zavírání. VElikoST a barva Originální dvojtónová barevná kombinace. Objem: 520 litrů. Velikost: 218 x 94 x 40 cm. Power-Grip Oboustranné otevírání Centrální zamykání Technologie difuzéru Snadná manipulace Max. přístup k zadním dveřím Ochrana víka HERO BOX

13 STŘEŠNÍ boxy Spirit vynikající aerodynamika v kombinaci s inteligentními funkcemi Spirit 780/820 Moderní aerodynamický design s technologií difuzéru a spoilery pro minimalizaci odporu vzduchu, hluku a vibrací. Patentovaný systém Power-Grip umožňující rychlé a bezpečné uchycení jednou rukou. Oboustranné otevírání pro snadné uložení, upevnění a demontáž. Centrální uzamykací systém a klíč s pohodlným uchopením. K dispozici ve dvou velikostech a třech barevných provedeních. Velikosti Spirit 820. Objem: 480 litrů. Velikost: 230 x 82 x 36 cm. Spirit 780. Objem: 380 litrů. Velikost: 196 x 78 x 33 cm. Barvy Power-Grip Lesklá černá. Spirit 780 a 820. Lesklá stříbrná. Spirit 780 a 820. Oboustranné otevírání Antracitová. Spirit 780 a 820. Centrální zamykání Technologie difuzéru Atlantis prostorný, s mnoha inteligentními funkcemi Atlantis 200/600/780/900 Prostorný aerodynamický tvar boxu nabízí velkou stabilitu, snížený odpor vzduchu, hlučnost a vibrace. Patentovaný systém Power-Grip umožňující rychlé a bezpečné uchycení jednou rukou. Oboustranné otevírání pro snadné uložení, upevnění a demontáž. Centrální uzamykací systém a klíč s pohodlným uchopením. K dispozici ve čtyřech velikostech a lesklém stříbrném provedení. Atlantis 780 a 900 také k dispozici v lesklé černé barvě. Velikosti Atlantis 900. Objem: 650 litrů. Velikost: 235 x 90 x 46 cm. Atlantis 780. Objem: 480 litrů. Velikost: 196 x 78 x 44 cm. Power-Grip Atlantis 600. Objem: 340 litrů. Velikost: 190 x 63 x 41 cm. Atlantis 200. Objem: 440 litrů. Velikost: 175 x 82 x 45 cm. Oboustranné otevírání Barvy Lesklá stříbrná. Atlantis 200, 600, 780 a 900. Centrální zamykání Lesklá černá. Atlantis 780 a 900.

14 STŘEŠNÍ boxy Pacifi c funkční box pro všechny vaše potřeby OAMTC-TEST gut 8 Dachboxen Pacific 600 auto touring 12/ thule Pacific 100/200/500/600/700 Snížené dno zajišťující nižší odpor vzduchu, hlučnost a vibrace. Patentovaný rychloupínací systém Fast-Grip veškerá manipulace z vnitřní části boxu. Jednostranné otvírání. Centrální uzamykací systém. Dostupné v pěti praktických velikostech a stříbrnošedé barvě. Boxy Pacific 200, 600 a 700 také v antracitové barvě. VElikoSTi Pacific 700. Objem: 460 litrů. Velikost: 232 x 70 x 40 cm. Pacific 600. Objem: 340 litrů. Velikost: 190 x 63 x 39 cm. Fast-Grip Pacific 500. Objem: 330 litrů. Velikost: 226 x 55 x 37 cm. Pacific 200. Objem: 460 litrů. Velikost: 175 x 82 x 45 cm. Jednostranné otvírání Pacific 100. Objem: 370 litrů. Velikost: 139 x 90 x 39 cm. barvy Centrální zamykání Stříbrnošedá. Pacific 100, 200, 500, 600 a 700. Antracitová. Pacific 200, 600 a Příslušenství ke střešním boxům thule Go Pack set 8006 Tato sada obsahuje tři tašky Go Pack 8002 a jednu tašku Go Pack Nose adaptér thule do t-drážky Máte-li nosné tyče s T-drážkou a nechcete nic upevňovat okolo tyče, toto je elegantní řešení. Je také určen pro použití na originální střešní nosiče s T-drážkou dodané s automobilem již z výroby. Zvedák boxů thule boxlift 571 Se zvedákem Boxlift lze střešní box snadno zvednout ke stropu garáže. Toto zvedací zařízení lze použít i pro kajaky a surfovací prkna. Držáky lyží do boxů thule Chcete lyže přepravovat bezpečně a stylově? Doporučujeme použít držáky lyží do boxů umožňující spořádanou přepravu lyží uvnitř boxu. Stačí, když vyberete držák lyží pro model vašeho boxu (viz technické údaje na straně 38-39). systém thule jednoho klíče Neobtěžujte se s mnoha různými klíči, pořiďte si systém jednoho klíče pro všechny produkty. Navštivte novou webovou stránku společnosti Nový, jednoduchý a kompletní průvodce nosičů na vám pomůže nalézt dokonalé řešení pro vaše potřeby. Naše nová webová stránka vám ještě více usnadní nalézt to pravé přepravní řešení pro vaše vybavení. Když označíte, jakou aktivitu plánujete provádět a jak byste chtěli svoje vybavení přepravovat na střeše, pomocí tažného zařízení atd., webová stránka vám pomůže snadno nalézt, porovnat a vybrat to pravé řešení pro vaše potřeby. Použijte náš nový průvodce nosičů. S jeho vynikajícími vyhledávacími, fi ltrovacími a porovnávacími funkcemi snadno naleznete dokonalé řešení bez ohledu na vozidlo, značku nebo model. A když budete na webové stránce, proč se nepodívat na naše inspirativní videa a opravdu se dostat do nálady? Nezapomeňte se zaregistrovat k odběru našeho zpravodaje, abyste měli aktuální informace o nejnovějších inteligentních řešeních společnosti týkajících se vybavení. Zaregistrujte se přes webovou stránku

15 skládací STŘEŠNÍ boxy Ranger skládací řešení pro snadné uskladnění Ranger 90/500 Skládací pro snadnou přepravu a skladování ve sbaleném stavu jej snadno uložíte do kufru auta. Rychloupínací systém Easy-Snap usnadňuje upevnění boxu bez použití nářadí. Je vyroben z nepromokavého materiálu se svařovanými švy a utěsněným zipem s integrovaným zámkem. Součástí balení je speciální taška pro uložení sbaleného boxu ( Ranger 90). Nosnost až 50 kg. Rozšířitelné části se zipy umožňují upravit prostor podle velikosti nákladu ( Ranger 500). Součástí balení jsou držáky lyží pro bezpečnou přepravu ( Ranger 500). Barvy: Černá/stříbrošedá. Velikosti Easy-Snap Rychloupínací systém pro snadnou montáž. Speciální taška Pro uložení sbaleného boxu ( Ranger 90). Ranger 90. Objem: 340 litrů. Velikost: 110 x 80 x 40 cm. Ranger 500. Objem: 300 litrů. Velikost: 190 x 50 x 30 cm. Rozšířitelná část Zipy umožňující rozšířit prostor podle velikosti nákladu ( Ranger 500). Držák lyží Bezpečné uspořádání lyží s přiloženými držáky lyží ( Ranger 500). Snadné uskladnění Model Ranger vyžaduje minimální skladovací prostor - můžete jej dokonce uložit do skříně. Lze jej nést pod paží Speciálně navržená taška velmi zajednodušuje přenášení boxu kamkoli potřebujete. Snadné rozbalení Položte jej jen na nosič, rozbalte a upevněte. A můžete nakládat!

16 přepravní koše Xpedition vždy elegantní, vždy připravený, nikdy vás nezklame Xpedition 820/821 Moderní a aerodynamická konstrukce z odolného hliníku. Velká kapacita, široké příčky. Šest posuvných ok pro uchycení popruhů nebo sítě a snadné zajištění nákladu. K dodání ve dvou velikostech. Uzamykatelný Xplorer 713/714/715 Stabilní hliníkové provedení. K dispozici ve třech velikostech. Síť a tašky Go jako volitelné příslušenství. Xperience 828 Robustní, sestavený z lehké trubkové oceli. Posuvné nosné tyče umožňují uchycení nosičů jízdních kol, lyží a vybavení pro vodní sporty na koš. Včetně spoileru pro lepší aerodynamiku. Hladká, černá povrchová úprava. Síť a tašky Go jako volitelné příslušenství. Nosné tyče Posuvné nosné tyče umožňují uchycení dalšího příslušenství. + Příslušenství Síť Elastická, s deseti posuvnými háčky. Ideální příslušenství pro přepravní koše. K dispozici ve dvou velikostech: Č. položky 595, 80 x 80 cm. Č. položky 595-1, 130 x 90 cm. Spoiler Je vybaven spoilerem pro lepší aerodynamiku. přepravních košů Nomad 834 Prostorný vak z měkkého, nepromokavého materiálu s integrovanými popruhy pro zajištění v přepravním koši. Pokud není používán, může být složen do speciálního obalu. 104 x 86 x 44 cm.

17 SySTÉm ZadNÍcH NoSičŮ EasyBase fl exibilní přepravní řešení se čtyřmi funkcemi v jedné nosič thule easybase 948 Základna vyrobená ze silných kovových trubek. Patentované spojení je vhodné pro všechny typy tažných zařízení, nejsou nutné žádné úpravy. Tyč ve tvaru U snadno složíte pro uskladnění. Produkt je možné doplnit o příslušenství EasyBase. Nosnost 60 kg. Začněte s řešením EasyBase a upravte si jej podle svých potřeb thule easybike 948-1/948-2 Nosič kol lze snadno rukou upevnit k systému EasyBase není nutné žádné nářadí. Pro kola všech velikostí, jejich kombinací lze získat kapacitu až pro 3 kola. Snadné nakládání a pevné uchycení kol. Model je určen pro jedno kolo. Model je určen pro dvě kola. thule backup 900 Box lze snadno rukou upevnit k systému EasyBase není nutné žádné nářadí. Odolný zavazadlový box, který nabízí 420 litrů přídavného prostoru. Je ideální, pokud chcete střechu auta použít pro přepravu jiného nákladu nebo když chcete přepravit velký náklad, který vyžaduje ochranu. Lze jej upevnit také k modelu BackPac 973. thule easybag Taška se upevňuje přímo na nosič EasyBase pomocí popruhů. Není nutné žádné nářadí. Její rozměry jsou 110 x 55 x 53 cm. Ideální pro sportovní vybavení atd. Je vyrobena z nepromokavého materiálu s podlepenými švy a zipem s integrovaným zámkem. Součástí je speciální úložný vak. thule easybasket Koš lze snadno rukou upevnit k systému EasyBase není nutné žádné nářadí. Velké rozměry ideální pro přepravu čehokoli od sekačky po pytle s listím. Vhodný pro velký, vlhký nebo špinavý náklad.

18 uspořádání Nákladu Load&Go dokonalá montáž, dokonalé uspořádání thule Go Pack set 8006 Tato sada obsahuje tři tašky Go Pack 8002 a jednu tašku Go Pack Nose thule bikecase 836 Kufr pro uložení jednoho silničního nebo horského kola. Obsahuje: 2 kusy pěnového materiálu, 1 plastovou fólii, 1 velký obal, 1 tašku na nářadí, 1 chránič řetězu/rámu. Vnitřní rozměry (cm): 114 x 74 x 24 Vnější rozměry (cm): 119 x 77 x 26 thule Go box 8005 Dvě oddělení usnadňují praktické uspořádání v zavazadlovém prostoru nebo doma, taška je velmi univerzální. Skládací snadné uložení, když produkt nebudete používat. Lze složit pro použití pouze jedné přihrádky. Ve složeném stavu má tloušťku pouhých 30 mm. Velikost (cm): 61 x 34 x 31 thule Go Pack 8002 Vodě odolné dno chrání obsah. Ramenní popruh a ucha pro snadnou manipulaci. Velikost (cm): 61 x 33 x 31 Go Pack nose 8001 Taška navržená speciálně pro zmenšený prostor přední části střešních boxů. Vodě odolné dno chrání obsah. Ramenní popruh a ucha pro snadnou a pohodlnou manipulaci. Velikost (cm): 61 x 42 x 28

19 uspořádání nákladu Transport vše na správném místě NOVINKA Malý organizér kufru 8019/Střední organizér kufru 8020/Velký organizér kufru 8021 S kapacitou 27/41/64 litrů je obsah uspořádaný a nepohybuje se. Průsvitné panely pro rychlou identifikaci obsahu. Díky drátěné konstrukc zůstává organizér otevřený během nakládky a vykládky. Ucha pro snadné přenášení. Horizontální organizér kufru 8018 Originální design s nízkým profilem. Průsvitné panely pro rychlou identifikaci obsahu. Určen pro uložení propojovacích kabelů a dalších předmětů pro údržbu a bezpečnost (sněhové řetězy atd.) v minimálním prostoru. Ucha a popruhy pro snadné přenášení. Organizér na doklady k automobilu 8015 Vklouzne mezi sedadlo a středový panel. Zůstane na svém místě díky inovační klínové konstrukci. Velikost A4 s malými kapsami na doklady, pera atd. Závěsný organizér na opěradlo 8017 Snadno se upevňuje nastavitelným popruhem k opěradlu předního sedadla. Závěsná zkosená konstrukce zajišťuje řidiči přístup k obsahu. Nastavitelná kapsa pro láhev s vodou. Ucha pro snadné přenášení. Organizér na přední sedadlo 8016 Upevňuje se k přednímu sedadlu pomocí bezpečnostního pásu. Ve stylu aktovky pro snadné přenášení. Sklopná přední kapsa pro rychlý přístup k malým elektronickým přístrojům a dalším předmětům. Velikost pro dokumenty a až 16" laptop. Organizér na stínítko 8012 Upevňuje se ke stínítku háčkem a popruhy s oky. Obsahuje patentované sklopné zrcátko. Sklopná kapsa pro telefony, elektronické přístroje nebo otvírač garážových vrat. Několik kapes. Taška na odpadky 8014 Visí přes opěradlo sedadla nebo na jiných příhodných místech s nastavitelným popruhem. Se samouzavíracím vrškem jsou odpadky skryté a interiér vozidla čistý. Vložku koše lze utírat a čistit, rozlité tekutiny neuniknou. Kapsička Catch-all 8010 Důmyslná kapsička pro uchycení na větrací otvor. Snadný přístup k malým předmětům a elektronickým přístrojům. Malý organizér 8013 Vklouzne mezi sedadlo a středový panel. Zůstane na svém místě díky inovační klínové konstrukci. Určen pro snadný přístup k malým elektronickým přístrojům, nabíječkám, mincím a jiným předmětům. Organizér elektroniky 8011 Zatížená základna. Udrží telefon nebo zařízení GPS ve vodorovné poloze pro snadný přístup. Je pohodlně usazen v prostoru přístrojové desky vozidla.

20 38 39 Střešní boxy název thule excellence thule spirit thule atlantis thule Pacific thule ranger Vyberte si barvu střešního boxu. rozměry (cm) 218 x 94 x x 78 x x 82 x x 82 x x 63 x x 78 x x 90 x x 90 x x 82 x x 55 x x 63 x x 70 x x 80 x x 50 x 30 vnitřní rozměry (cm) 205 x x x x x x x x x x x x x x 45 Dvojtónová černá lesklá/titanová metalíza Hmotnost (kg) Objem (l) nosnost (kg) Max. počet párů lyží nebo snowboardů Montážní systém Power-Grip Power-Grip Power-Grip Fast-Grip Easy-Snap Lesklá černá Otvírání Oboustranné Oboustranné Oboustranné Jednostranné Oboustranné Oboustranné Jednostranné Dual-Force Postranní/ zezadu Jednostranné Stříbrná metalíza Držák lyží Příslušenství Příslušenství Příslušenství Příslušenství Popruhy Příslušenství Příslušenství Příslušenství Příslušenství Součást balení Centrální zámek Zacvakávací Pro aerodynamické tyče¹ Lesklá stříbrná Pro čtyřhranné tyče schválení tüv/gs splňuje normy City Crash Max. délka carvingových lyží (cm) barva Exkluzivní 2tónová lesklá černá/titanová metalíza (6111) Antracitová/ 670, stříbrná metalíza/ 676, Lesklá černá/ 681 Antracitová/ 633, stříbrná metalíza/ 636, Lesklá černá/ 650 Lesklá stříbrná/ 660 Lesklá stříbrná/ 666 Lesklá stříbrná /679 Lesklá černá/ 679B Lesklá stříbrná/ 680 Lesklá černá/ 680B Stříbrošedá/ 6311 Stříbrošedá/ 6312 Antracitová/ 6312A Stříbrošedá/ 6315 Stříbrošedá/ 6316 Antracitová/ 6316A Stříbrošedá/ 6317 Antracitová/ 6317A Černá/ stříbrošedá 6011 Černá/ Stříbrošedá 6035 Antracitová Stříbrošedá ¹ Platí při použití originálního nosiče. Před použitím nosiče jiného výrobce se poraďte s prodejcem produktů. EasyBase Přepravní koše název thule easybase thule easybike thule backup thule easybasket thule easybag rozměry (cm) 120 x 60 x x 57 x x 56 x x 55 x 53 Max. počet kol 1 2 nosnost (kg) x Hmotnost (kg) 15 1,6 3, schválení tüv/eurobe splňuje normy City Crash různé Zadní světla. Uzamkne nosič k vozu pomocí zámku 957. Při použití modelů a je možné přepravit 3 kola. Pro rámy rozměrů (mm) Pro kola všech rozměrů. Uzamkne kolo k nosiči s příslušenstvím 526. Objem (l) 420. Otevírání vzadu. Montážní systém 80 mm U-profil. Barva šedá. Objem (l) 315. Včetně popruhů. Lepené švy a utěsněný zip s integrovaným zámkem. název thule Xpedition thule Xplorer thule Xperience rozměry (cm) 79 x x x x x x 99 Zámek Příslušenství 538 Pro aerodynamické tyče¹ Příslušenství systém jednoho klíče S adaptérem 878 Pro čtyřhranné tyče schválení tüv různé Hliníkový. Upevňovací body nastavitelné do nosiče podle délky i šířky. Síť a tašky Go jako volitelné příslušenství Hliníkový. Upevňovací body nastavitelné do délky podle nosiče. Síť a tašky Go jako volitelné příslušenství Se spoilerem a dvěmi čtyřhrannými tyčemi. Síť a tašky Go jako volitelné příslušenství ¹ Platí při použití originálního nosiče. Před použitím nosiče jiného výrobce se poraďte s prodejcem produktů.

21 40 41 Dvě kola. Jedna vášeň. Vášeň se objevuje v několika různých podobách. Pro některé je cyklistika snadným, bezstarostným a uvolněným způsobem, jak trochu lépe poznat místo trávení dovolené. Trochu se přiblížit k jeho podstatě. Udělat občasnou zastávku a dát si kávu, daleko mimo hlavní turistické trasy. Možná ochutnat tamější víno a mezi místními potkat nové potenciální přátele na celý život. Pro jiné je cyklistika spíše otevřeným, praktickým a vzrušujícím způsobem, jak poznat svět, jak jej stvořila příroda. I když na kolech. Pro ně je to jen být součástí jakékoli průzkumné výpravy někdy v 15. století. Představte si loď Santa Maria na kolech. Puls, přítomnost, vzrušující zážitky. Prostě se nemohou dočkat, až podniknou jízdu svého života po úzké pěšině někde v pustině. Mezi tím je tisíce dalších motivů a důvodů proč opustit město a vzít si s sebou kolo. Jaký je ten váš? BIKE

22 42 43 TECHNOLOGIE A FUNKCE BIKE Vždy existuje důvod, proč si vzít s sebou kolo. Ať máte v úmyslu cokoli, ať jedete kamkoli. Nikdo nenabízí tak širokou nabídku nosičů kol jako společnost. Ať s sebou vezete jakákoli kola, můžete si být jisti, že u najdete dokonalé řešení přepravy. Dodáváme také řešení na míru pro elektrická kola. Sklopný Snadno se sklopí a skladuje. Funkce naklápění Pro snadný přístup do kufru. I s naloženými koly. Inteligentní uchycení k tažnému zařízení Originální uchycení, které snadno zajistíte k tažnému zařízení jednoduchým pohybem jednou rukou. Uzamykatelné Kolo uzamykatelné k nosiči, nosič kol ke střešnímu nosiči. Samonastavovací Automatické polohování kola, umožňuje jeho opření o držák rámu při zajišťování. Nastavitelný držák rámu Při správném nastavení držáku rámu je kolo uchyceno pevně a bezpečně. Nabízíme vše od jednoduchých, bezpečných konstrukcí, po elegantní a pokročilá řešení pro přepravu až čtyř kol. Na střechu, tažné zařízení nebo zadní dveře. Vše se snadnou montáží, použitím a skladováním. Vše stylové a bezpečné. Všechny naše nosiče kol se dodávají s inteligentními řešeními obchodní značky. Máme také široký sortiment příslušenství, která k nim lze přidat k převážení dalších rozměrných nákladů. Upevňovací kolečko ve výšce střechy Zajištění a uzamknutí se provádí otočením kolečka na úrovni výšky střechy. Systém jednoho klíče Neobtěžujte se s několika různými klíči, pořiďte si systém jednoho klíče pro všechny produkty. Odnímatelný držák rámu Při správném nastavení držáku rámu je kolo uchyceno pevně a bezpečně. Držák je odnímatelný, což usnadňuje upevnění rámů kol.

23 Střešní nosiče ProRide nejlepší a nejelegantnější nosič kol pro upevnění na střechu Uznejte to. Uvízli jste v dopravní zácpě a nenápadně se díváte na auto v pruhu vedle vás se dvěma koly na střeše a myslíte si, že to vypadá opravdu super a stylově. V pořádku, nejste první. Protože to byl možná nosič kol ProRide, po kterém jste pokukovali. A že je to nejelegantnější způsob převozu kola kdo vám to může vyčítat? Možná jste nevěděli, že je to také vůbec nejlepší nosič kol s upevněním na střechu. ProRide jako naše ostatní nosiče se upevňuje přímo na střešní nosič několika jednoduchými kroky. Je bezpečný a odolný. Umožňuje pevné uchycení kol(a) i na dlouhé cesty. A co víc, chrání vaše kolo před špínou a prachem ze silnice. Proto je tak populární u profesionálních cyklistů. Už se nemůžete dočkat další dopravní zácpy, že? ProRide 591 NOVINKA Zvednutý držák rámu zůstává ve svislé poloze, což usnadňuje naložení kola. Žlábek pro pláště umožňuje automatickou fixaci jízdního kola. Při jeho upevňování se bude opírat o držák rámu. Veškeré nastavování a zajišťování se provádí pohodlně a rychle otočením kolečka na úrovni výšky střechy auta. Rychloupínací popruhy lze nastavit pro různé velikosti ráfků a plášťů, takže vaše kolo bude vždy uchyceno pevně a bezpečně. Lehká a elegantní hliníková konstrukce. Lze snadno namontovat na kteroukoli stranu střechy. Uzamykatelné kolo k nosiči, nosič kola ke střešnímu nosiči. Přepraví kola do 20 kg Vylepšen: Nyní přepraví kola do 20 kg. Zesílený držák rámu. Držáky kol s pryžovou ochranou. Samonastavovací Po umístění kol do žlábků se jízdní kolo automaticky zasune do připraveného držáku rámu. Upevňovací kolečko Úprava a zajištění se provádí otočením kolečka na úrovni výšky střechy. Držák rámu Při správném nastavení držáku rámu je kolo uchyceno pevně a bezpečně. Rychloupínací popruhy Pevně drží kola na místě. Nastavitelné pro pláště a ráfky různých velikostí.

24 STŘEŠNÍ NoSičE OutRide snadný, profesionální a stylový FreeRide spolehlivý, pevný a funkční thule Outride 561 thule Freeride 530 Snadno nastavitelný zaklapávací úchyt pro všechny typy vidlic. Vhodný i pro kola s kotoučovou brzdou. Nastavitelný rychloupínací popruh pro zadní kolo pro pláště a ráfky různých rozměrů. Integrovaný adaptér pro kola s 20mm osami. Lehká a praktická hliníková konstrukce. Rychlá a snadná montáž bez volných dílů. Uzamykatelné kolo k nosiči, nosič kola ke střešnímu nosiči. rychloupínací popruhy Drží pevně zadní kolo na místě. Nastavitelné pro pláště a ráfky různých velikostí. Zaklapávací úchyt Snadné uchycení všech typů vidlic. Integrovaný adaptér Pro model OutRide pro kola s 20mm osami. Držák rámu s rychlozámkem, vhodný pro rámy většiny velikostí. Uzamykatelné kolo k nosiči, nosič ke střešnímu nosiči. Rychloupínací popruhy jsou nastavitelné pro pláště a ráfky různých velikostí. Snadná montáž, žádné volné díly. Vylepšení: - Předem sestavený držák rámu - Držák rámu zůstane ve svislé poloze pro snazší nakládání kola rychloupínací popruhy Pevně drží kola na místě. Nastavitelné pro pláště a ráfky různých velikostí. Držák rámu Držák rámu s rychlozámkem, vhodný pro rámy většiny velikostí. + Příslušenství nosičů kol thule bikecase 836 Kufr pro uložení jednoho silničního nebo horského kola. Obsahuje 2 kusy pěnového materiálu, 1 plastovou fólii, 1 velký obal, 1 tašku na nářadí, 1 chránič řetězu/rámu. Vnitřní rozměry (cm): 114 x 74 x 24. Vnější rozměry (cm): 119 x 77 x 26. Držák na zeď thule 9771 Pro praktické skladování kol a nosičů kol. Nosnost 40 kg. thule Weel bag 563 XL Polstrovaný obal vysoké kvality, který chrání kolo během přepravy a uskladnění. Vnitřní kapsa na malé nářadí apod. Pevné nylonové ucho. Skvělý doplněk nosiče OutRide. Pro velikosti kol do 29 /ø 74 cm. Držák předního kola thule Nová verze držáku předního kola se standardní osou. Vhodný i pro kolo s kotoučovou brzdou. Ideální doplněk nosiče OutRide. Lze jej složit. Je vhodný pro aerodynamické i čtyřhranné tyče. novinka! Integrovaný adaptér Pro model OutRide pro kola s 15mm osami. systém thule jednoho klíče Neobtěžujte se s několika různými klíči, pořiďte si systém jednoho klíče pro všechny produkty.

25 48 49 EuroWay G2 elegantní, lehký a kompaktní prvotřídní nosič thule euroway G2 920/922 NOVINKA Nadčasový a elegantní design. Hmotnost pouhých 12,3 kg (pro 2 kola) je výsledkem použití hliníku a dalších lehkých materiálů s vysokou pevností. Popruhy na kola s přezkami pro pohodlné upevnění kol. Ergonomická páka pro uchycení k tažnému zařízení jednou rukou, což vyžaduje malou sílu a zajišťuje vysokou stabilitou. Inteligentní naklápění nožním pedálem pro snadný a pohodlný přístup do kufru (s naloženými koly). Odnímatelné a snadno nastavitelné držáky rámu s rychloupínacím systémem pro pohodlné nakládání. Nosič kol je uzamykatelný k tažnému zařízení a kola jsou uzamykatelná k nosiči. Vysouvatelné/nastavitelné držáky kol a světel umožňují přepravu kol s velkým rozvorem. Větší vzdálenost mezi držáky kol pro více prostoru mezi koly. Široký úhel naklonění umožňuje otevřít i velmi velké zadní dveře. Snadno se skládá naplocho pro jednoduché skladování, vejde se do většiny kufrů aut. Vhodný pro všechny velikosti kol. Volitelný adaptér Off-Road 9202 pro automobily s rezervním kolem na zadních dveří (zabírá místo jednoho kola). Volitelná nakládací rampa Loading Ramp 9151 velmi usnadňuje nakládání kol. Lze sklopit Lze jej sklopit pod širokým úhlem, aby byl umožněn přístup i k těm největším zadním dveřím. Zarážka zabraňuje kontaktu kol se zemí. naklápění ovládané nohou Pohodlný nožní pedál šetří vaše záda a chrání ruce před ušpiněním. Jedinečný odnímatelný držák rámu Značně usnadňuje a urychluje upevňování rámů kol, obzvláště při nakládání více kol. Inteligentní spojení s tažným zařízením Ergonomická páka pro uchycení k tažnému zařízení jednou rukou, což vyžaduje malou sílu a zajišťuje vysokou stabilitou. nakládací rampa Praktická odnímatelná rampa pro snadné nakládání a vykládání kol.

26 NOSIČE KOL NA TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ EuroClassic G5 exkluzivní nosič kol na tažné zařízení s možností rozšíření kapacity EuroPower speciálně vyroben pro těžká, elektrická nebo sjezdová kola EuroClassic G5 908/909 Jednoduché upevnění k tažnému zařízení pouhým zavřením páky jeden pohyb jednou rukou. Praktická funkce naklápění umožňuje snadný přístup do kufru i s upevněnými koly. Snadno přístupná naklápěcí rukojeť ochrana před prachem a nečistotami. Odnímatelné a snadno nastavitelné držáky rámu s rychloupínacím systémem pro pohodlné nakládání. Inovační design v souladu s nejnovějšími modely aut. Vhodný pro všechny velikosti kol. Snadno se skládá a skladuje. Uzamykatelný kolo k nosiči, nosič k tažnému zařízení. Zvyšte kapacitu nosiče modelu G5 o jedno kolo pomocí adaptéru EuroClassic G Máte-li rezervní kolo upevněné vzadu, použijte adaptér EuroClassic G pro montáž nosiče (zabírá jedno místo pro kolo). K dispozici ve dvou velikostech: EuroClassic G5 908 pojme s adaptérem 9081 tři kola. EuroClassic G5 909 pojme s adaptérem 9081 čtyři kola. EuroPower 915 Velmi odolný a pevný nosič kol pro montáž na tažné zařízení. Pohodlné upevnění k tažnému zařízení pouhým zavřením páky jeden pohyb jednou rukou. Vhodný pro všechny velikosti kol. Snadno se skládá a skladuje. Ideální pro těžší kola, např. elektrická kola, kola Pedalec a sjezdová kola. Funkce naklápění ovládaná nohou umožňuje přístup do kufru. Odnímatelné držáky rámu se snadnou manipulací usnadňují naložení kol. Uzamykatelný kola k nosiči, nosič k tažnému zařízení. Přepraví až 2 kola. (2 x 30 kg) Větší vzdálenost mezi držáky kol pro více prostoru mezi koly. Volitelná nakládací rampa Loading Ramp 9151 velmi usnadňuje nakládání kol. Lze sklopit Lze jej sklopit pod širokým úhlem, aby byl umožněn přístup i k těm největším zadním dveřím. Zarážka zabraňuje kontaktu kol se zemí. Naklápěcí rukojeť Snadno přístupná naklápěcí rukojeť ochrana před prachem a nečistotami. Odnímatelný držák rámu Značně usnadňuje a urychluje upevňování rámů kol, obzvláště při nakládání více kol.. Inteligentní spojení s tažným zařízením Ergonomická páka pro uchycení k tažnému zařízení jednou rukou, což vyžaduje malou sílu a zajišťuje vysokou stabilitou. Nastavitelné rychloupínací popruhy Nastavitelné rychloupínací popruhy kol pro kola různých rozměrů. Lze sklopit Pro snadný přístup do kufru. Zarážka zabraňující kontaktu kol se zemí. Naklápění ovládané nohou Jednoduchá funkce naklápění pomocí nohy umožňuje rychlý a snadný přístup do kufru. Inteligentní spojení s tažným zařízením Jednoduché upevnění k tažné mu zařízení stlačením páky dolů. Nakládací rampa EuroPower 9151 Pohodlná odnímatelná rampa pro snadné nakládání a vykládání kol. EuroRide kompaktní, sklopný a stabilní nosič kol NOVINKA EuroRide Nová rychloupínací páka. Ručně ovládané naklopení pro snadný přístup do kufru. Uzamykatelný nosič i kola. Nové posouvatelné držáky s měkkými popruhy. Stabilní držáky rámu pro mm. Pojme 2 kola.

CARGO. Život v kostce. A v boxu.

CARGO. Život v kostce. A v boxu. 18 19 Život v kostce. A v boxu. Rozhodli jse se a vyrážíte. Skvelé. Nezapomeňte ale, že jsou dva způsoby cestování. Při první je auto přeplněné při druhém je ještě přeplněnější. To je život, tak to už

Více

BIKE. Dvě kola. Jedna vášeň.

BIKE. Dvě kola. Jedna vášeň. 40 41 Dvě kola. Jedna vášeň. Vášeň se objevuje v několika různých podobách. Pro některé je cyklistika snadným, bezstarostným a uvolněným způsobem, jak trochu lépe poznat místo trávení dovolené. Trochu

Více

Thule Sweden AB Box 69, SE -330 33 Hillerstorp, Sweden. Tel +46 370-255 00, Fax +46 370-229 08. www.thule.com. Přepravte své vybavení

Thule Sweden AB Box 69, SE -330 33 Hillerstorp, Sweden. Tel +46 370-255 00, Fax +46 370-229 08. www.thule.com. Přepravte své vybavení 5211100170 Czeckian. Sortiment se v závislosti na oblasti trhu může lišit a produkty se mohou bez upozornění změnit. S výhradou případných chyb v obsahu katalogu. Výroba: Crispin Porter + Bogusky Europe

Více

Enjoy the ride. Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově

Enjoy the ride. Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově 1 Enjoy the ride Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově 2 3 Každý chce někdy někam odjet Přejete si být někde jinde? Nejste sami. Většina z nás se někdy snaží někam odjet, od jednání, tabulek,

Více

Enjoy the ride. Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově

Enjoy the ride. Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově 1 Enjoy the ride Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově 2 3 Každý chce někdy někam odjet Přejete si být někde jinde? Nejste sami. Většina z nás se někdy snaží někam odjet, od jednání, tabulek,

Více

Přeprava, transport. Originální příslušenství

Přeprava, transport. Originální příslušenství Přeprava, transport Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I PŘEPRAVA, TRANSPORT Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! OBSAH I PŘEPRAVA, TRANSPORT

Více

PŘEPRAVA, TRANSPORT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

PŘEPRAVA, TRANSPORT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘEPRAVA, TRANSPORT ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I PŘEPRAVA, TRANSPORT DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití

Více

Get out there. Anywhere.

Get out there. Anywhere. Get out there. Anywhere. 2012 Obchodní divize skupiny Car Accessories Sweden AB P.O. Box 69 330 33 Hillerstorp Sweden Recreational Vehicle accessories N.V. Kortrijkstraat 343 8930 Menen Belgium inforv@thule.com

Více

Maloobchodní ceník Thule platný od položky Kč bez DPH Kč s DPH

Maloobchodní ceník Thule platný od položky Kč bez DPH Kč s DPH Maloobchodní ceník Thule platný od 23.1.2017 položky Kč bez DPH Kč s DPH Kategorie A Nosiče kol Sady - Kč s DPH 532002 FreeRide s T-drážkovým adaptérem 1 231 Kč 1 490 Kč 532 2x = 2980,- 561000 OutRide

Více

Enjoy the ride. Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově

Enjoy the ride. Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově 1 Enjoy the ride Přepravte své vybavení 2010 Bezpečně, snadno a stylově 2 3 Každý chce někdy někam odjet Přejete si být někde jinde? Nejste sami. Většina z nás se někdy snaží někam odjet, od jednání, tabulek,

Více

Zafira B - Nabídka příslušenství OPEL 500!!! PŘÍSLUŠENSTVÍ S 50% SLEVOU dle seznamu

Zafira B - Nabídka příslušenství OPEL 500!!! PŘÍSLUŠENSTVÍ S 50% SLEVOU dle seznamu 1/6 cena na 1002128 Disk z lehkých slitin, 6.5J X 16,stříbrný, 10 paprsků (s pouzdry) (IDENT YP) 7 097 3 548 1002158 Disk z lehkých slitin, 7.5J X 18,stříbrný, 5 paprsků(s pouzdry) (IDENT ZL) (Používá

Více

Business Area Towing Systems. Thule EuroClick G2. (čís. 919000)

Business Area Towing Systems. Thule EuroClick G2. (čís. 919000) Thule EuroClick G2 (čís. 919000) Thule EuroClick G2 (919) speciálně vyroben pro auta bez tažného zařízení Popis: Řešení pro automobily, které nemohou mít tažné zařízení s menšími exhalacemi / EKO / hybridní

Více

Systém střešních nosičů, které rozšiřují úložný prostor vašeho auta. Katalog 2008. Discover our world

Systém střešních nosičů, které rozšiřují úložný prostor vašeho auta. Katalog 2008. Discover our world Systém střešních nosičů, které rozšiřují úložný prostor vašeho auta. Katalog 2008 Discover our world Přepravíme, na cokoliv si vzpomenete. Vaše kolo. Váš kajak. Vaše lyže. Vaši loď. Váš stan. Vaše zavazadla.

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

NOVINKA. Brašny na nářadí s měkkými bočními stranami.

NOVINKA. Brašny na nářadí s měkkými bočními stranami. NOVINKA Brašny na nářadí s měkkými bočními stranami www.irwin.eu ŘEŠENÍ PRO UKLÁDÁNÍ NÁŘADÍ S MĚKKÝMI BOČNÍMI STRANAMI: USPOŘÁDÁNÍ, PŘENÁŠENÍ A OCHRANA Značka IRWIN nabízí výběr úložných systémů v oblíbených

Více

Ceník Thule (platný od )

Ceník Thule (platný od ) Ceník Thule (platný od 01.04.2015) Cena s DPH obj.č. Položky Category A Nosiče bicyklov 532002 532 FreeRide s T-drážkovým adaptérom 48 561000 561 OutRide 107 561101 5611 Adaptér pre bicykel s 15 mm osou

Více

Přehled příslušenství FORD EDGE

Přehled příslušenství FORD EDGE PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD EDGE Od 01/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD EDGE Od 01/2016 PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY Střešní přepravní systémy Zadní přepravní

Více

Připravte se na svůj velký příjezd

Připravte se na svůj velký příjezd Příslušenství Stylové doplňky Připravte se na svůj velký příjezd Udělejte unikátní dojem! Kompletní sortiment stylového příslušenství pro vůz i40 poskytuje vše, co potřebujete, abyste mohli vdechnout svůj

Více

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické SUR STANDARD Mechanický vozík osvědčené, spolehlivé, velmi snadno složitelné konstrukce, vhodný jak do domácnosti, tak i do nemocnic, ústavů a jiných zdravotnických zařízení. Nosnost do 120 kg. skládací

Více

Discover our world Katalog 2006

Discover our world Katalog 2006 Discover our world Katalog 2006 Obsah Střešní nosiče jízdních kol 4 Nosiče jízdních kol na tažné zařízení 8 Thule EasyBase na tažné zařízení 12 Nosiče jízdních kol na zadní dveře 14 Střešní boxy 18 Nosiče

Více

Ceník Thule (platný od )

Ceník Thule (platný od ) Ceník Thule (platný od 01.04.2016) Cena s DPH obj.č. Položky Category A Nosiče bicyklov 532002 532 FreeRide s T-drážkovým adaptérom 55 561000 561 OutRide 107 561101 5611 Adaptér pre bicykel s 15 mm osou

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

Thule GmbH Dreichlingerstr Neumarkt - Germany Tel , Fax

Thule GmbH Dreichlingerstr Neumarkt - Germany Tel , Fax brochure thule ceco X6 7/10/07 5:47 PM Page 1 GmbH Dreichlingerstr. 10-92318 Neumarkt - Germany Tel +49 9181 901-0, Fax +49 9181 901-150 www.thule.com brochure thule ceco X6 7/10/07 5:47 PM Page 2 Discover

Více

Ceník Thule (platný od do ) Koniec výroby (x) Cena s DPH. -15% + zaokrúhlenie

Ceník Thule (platný od do ) Koniec výroby (x) Cena s DPH. -15% + zaokrúhlenie Ceník Thule (platný od 1.11. 2013 do 31.10.2014) Doporučené ceny Thule Cena s DPH obj.č. Položky Koniec výroby (x) s DPH bez DPH -15% + zaokrúhlenie Category A Nosiče bicyklov 532002 532 FreeRide s T-drážkovým

Více

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE GARÁŽOVÁ VRATA RSD01 Specifikace výrobku Šířka vrat: 2 000 3 000 mm; Výška vrat: 1 800 2 800 mm. Sekční vrata RSD 01 jsou určena k instalaci

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

Zvýšený okraj pro zajištění nákladu

Zvýšený okraj pro zajištění nákladu Střešní nosiče 1 4 3 2 5 11 10 6 7 9 8 1 Zvýšený okraj pro zajištění nákladu 7 Navařená deska v přední části snižuje hlučnost 46 2 Stejnoměrné odstupy příčníků do zatížení 150 kg (dodržet povolené zatížení

Více

Wera 2go 1 Nosič nářadí. Wera 2go Kufr na nářadí. Wera 2go 3 Box na nářadí. Wera 2go 4 Kapsa na nářadí. Wera 2go 5 Nosič nářadí.

Wera 2go 1 Nosič nářadí. Wera 2go Kufr na nářadí. Wera 2go 3 Box na nářadí. Wera 2go 4 Kapsa na nářadí. Wera 2go 5 Nosič nářadí. 296 Wera 2go Wera 2go 1 Nosič nářadí Wera 2go Kufr na nářadí Wera 2go 3 Box na nářadí Wera 2go 4 Kapsa na nářadí Wera 2go 5 Nosič nářadí Wera 2go 6 Popruh Pás na suchý zip 301 301 303 297 Wera 2go Chtěli

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

Wera 2go. Nápadité řešení pro mobilní nasazení.

Wera 2go. Nápadité řešení pro mobilní nasazení. Wera 2go. Nápadité řešení pro mobilní nasazení. 2 Malý krok pro sady nářadí Wera. Velký krok pro lidstvo. Textilní boxy a brašny s plochami suchého zipu dostávají nový přenosný rozměr: Systém přenosného

Více

střešní nosiče zadní nosiče nosiče kol autoboxy 2014

střešní nosiče zadní nosiče nosiče kol autoboxy 2014 střešní nosiče zadní nosiče nosiče kol autoboxy 2014 On 1line objednávky: 2 3 www.stresninosice.eu Tři kroky k výběru optimálního střešního nosiče. Proč chtít právě výrobek Piccola-M a žádný jiný? 1 2

Více

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce:

Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány. Kování. pro posuvné a samonosné brány. Prodejce: Hřebeny Nosné vozíky Typy pro posuvné brány Kování pro posuvné a samonosné brány Prodejce: Řada 444 pro privat VO 444 VO 444 - nosný vozíčkový komplet 1500 mm dlouhý, pouzdřená ložiska, zinkovaný (max.

Více

Volkswagen. Kolekce jízdních kol

Volkswagen. Kolekce jízdních kol Volkswagen Kolekce jízdních kol MĚSTO. VENKOV. HORY. KAM POJEDEME DNES? Tak vážně. Existuje něco krásnějšího, než se pohybovat po světě na bicyklu? Ve sluneční záři se vznášet nad asfaltem. Jednoduše si

Více

ORSY BULL. Inovace na první pohled:

ORSY BULL. Inovace na první pohled: ORSYBULL ORSY BULL Systém je podstata: ORSY BULL je výsledkem vlastního vývoje firmy Würth. Se systémem ORSY BULL získáte neuvěřitelně stabilní prostředek, který zvládne všechno, s jeho pověstnou flexibilitou

Více

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Konstantin Schmidt, manager prodeje Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Tak legendární. Tak elegantní. Nové kufry ZARGES. Chcete

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ MODEL: FORD RANGER

PŘÍSLUŠENSTVÍ MODEL: FORD RANGER PŘÍSLUŠENSTVÍ MODEL: FORD RANGER Společnost Road Ranger působí na poli užitkových vozů již více než 30 let. Zabývá se výrobou vybavení a doplňků pro terénní pickupy, zejména nástaveb (hardtopů), kterých

Více

Přehled příslušenství FORD TOURNEO COURIER

Přehled příslušenství FORD TOURNEO COURIER PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD TOURNEO COURIER Od 03/2014 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD TOURNEO COURIER Od 03/2014 PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY Střešní přepravní systémy

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

Thule Sweden AB Enjoy the ride

Thule Sweden AB Enjoy the ride Enjoy the ride 2014 Racks 8 Technologie a funkce 10 Nosné tyče 12 Patky střešních nosičů 17 Thule Professional 18 Cargo 20 Technologie a funkce 22 Střešní boxy 24 Skládací střešní boxy 32 Přepravní koše

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky Přepravníky lodí 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky 14-20 stop... Přepravníky lodí značky Thule zajišťují maxim Voděodolná ložiska za používání přívěs Podpory bez brzd

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

IV. Záchranářský program

IV. Záchranářský program Nafukovací nosítka Nafukovací nosítka Sava jsou navržena pro použití za jakýchkoli podmínek a poskytují naprostou bezpečnost a ochranu raněnému během záchranné operace na souši, na sněhu, na ledu, ve vodě

Více

www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro ALFA ROMEO s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro ALFA ROMEO s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro ALFA ROMEO s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Postranní ochranné potahy pro ALFA ROMEO obj. č. D-AR 95 Postranní ochranné potahy chrání přední

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

Přehled příslušenství FORD S-MAX

Přehled příslušenství FORD S-MAX PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD S-MAX Od 06/2015 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD S-MAX Od 06/2015 PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY Střešní přepravní systémy Zadní přepravní

Více

Další generace závodních vázání pro běžecké lyžování 2014/2015. www.rottefella-katalog.cz

Další generace závodních vázání pro běžecké lyžování 2014/2015. www.rottefella-katalog.cz Další generace závodních vázání pro běžecké lyžování 2014/2015 397 Systém Xcelerator Systém Xcelerator je kompletní, integrovaný systém, který zvyšuje požitek a efektivitu z lyžování jak u závodních, tak

Více

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Dílenské skříně Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Pevná ocelová konstrukce Různé provedení pro každé použití Dobrá stabilita dveří díky středovému vyztužení Zvýšené povolené zatížení polic (70 kg).80,- Skříně

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč ProAce Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/04 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot WiFi 581 Kč 9 096 Kč INTERIÉR integrovaná

Více

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu LET záruka ProMatic Standardně s ručním vysílačem HSE 2 BS v černé barvě Pohony garážových vrat ProMatic jsou vybaveny osvědčenou technikou

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Czech. Product Guide Carriers & Racks 2016

Czech. Product Guide Carriers & Racks 2016 Czech Product Guide Carriers & Racks 2016 Bring your life Ať už objevujeme nádhernou přírodu daleko od rušného města nebo cestujeme po světě s rodinou a přáteli, všichni si chceme užívat nadšení z aktivního

Více

Přehled příslušenství FORD RANGER

Přehled příslušenství FORD RANGER PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD RANGER 2006 2011 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD RANGER 2006 2011 PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY Střešní přepravní systémy Zadní přepravní

Více

Ford Ranger - příslušenství

Ford Ranger - příslušenství Ford Ranger - příslušenství Změny vyhrazeny, 19.10.2012, ceny příslušenství platné od 1.1.2013 Pevná střecha - charakteristika vyrobeno z dvojitého tvrzeného plastu (ABS) vlastní šedá barvy uvnitř / stříbrně

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com y Přehled sortimentu Výsuvy pro dřevěné zásuvky Výsuvy Quadro Přehled 1458-1459 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Kuličkové výsuvy KA Přehled 1498-1499 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Rolničkové

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

Návod na používaní střešního boxu MD19 CENTRÁLNÍ ZÁMEK

Návod na používaní střešního boxu MD19 CENTRÁLNÍ ZÁMEK CZ Návod na používaní střešního boxu MD19 CENTRÁLNÍ ZÁMEK Vážení zákazníci, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho střešního boxu a přejeme Vám, abyste měli užitek a radost z jeho užívání.

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

M{zd{ 3 příslušenství

M{zd{ 3 příslušenství M{zd{ 3 příslušenství 1,2,3,4 6 8 11 12 9 13 5 7 10 14 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 STŘEŠNÍ SPOILER Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha

Více

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík 708 D C16 puntíkatá C27 Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou Skládací ruční opěrky jsou vybavený měkkým, extra dlouhým a pohodlným polstrováním. Sedadlová a zádová tkanina spolu s hliníkovou

Více

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Obsah : 1. Závěsné zařízení str. 3 2. Opláštění zadního čela plechem str. 3 3. Výsuvné plato str. 4 4. Vnitřní úložné systémy - vestavby str. 5 5. Vnitřní

Více

www.datex.com DATEX Ochranné autopotahy pro všechny modely s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image

www.datex.com DATEX Ochranné autopotahy pro všechny modely s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image www.datex.com DATEX Ochranné autopotahy pro všechny modely s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image Univerzální postranní ochranný potah obj. č. D-U 12 Postranní potah chrání přední blatník proti

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

Flexibilní řešení pro nářadí. Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání

Flexibilní řešení pro nářadí.   Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Flexibilní řešení pro nářadí Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Rozsáhlý sortiment s více než 15 000 položkami Více než 500 položek ergonomického ručního nářadí Velké množství osvědčených

Více

Sněhové řetězy pro. osobní vozy. Přehled výrobků. osobní vozy

Sněhové řetězy pro. osobní vozy. Přehled výrobků. osobní vozy Sněhové řetězy Přehled výrobků 11 Individuální. Inovativní.. S jistotou k cíli. Inovovaná technologie, praktický design a kvalitní materiál zaručují značku. Jednoduchá montáž řetězů umožňuje rychlé a snadné

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Přední ochranný potah pro PEUGEOT obj. č. D-P 115-01 Přední ochranný potah chrání přední část všech

Více

REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY 2015. www.bauhaus.cz

REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY 2015. www.bauhaus.cz www.bauhaus.cz REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY 05 Dřevěné regály I Kovové regály a regálové stavebnicové systémy I Plastové regály a skříně I Regálové kostky I Drátěný program I Nábytkové a kancelářské dřevěné

Více

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze Mercedes-Benz Příslušenství B6 6 87 0095 Střešní box Návod k obsluze Účel použití Tento návod k montáži je určen pro instalaci střešních boxů M, L, XL na základní střešní nosič Mercedes-Benz Alustyle a

Více

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... technika v pohybu! Hydraulický řídící blok MCV se vyznačuje především centrální distribucí oleje, ale také kompaktním a modulárním stavebnicovým systémem. MCV blok lze rozšířit

Více

DATEX - ochranné potahy pro INFINITI s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro INFINITI s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro INFINITI s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - Infiniti poslední aktualizace: listopad 2018 aktuální modely postranní potah p ední

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ JEEP COMPASS ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ Vstupte do světa originálního příslušenství Mopar a objevte všechny možné způsoby, jak vyjádřit unikátnost vašeho vozu Jeep Compass Nabídka zahrnuje široký výběr doplňků

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ JEEP COMPASS ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ Vstupte do světa originálního příslušenství Mopar a objevte všechny možné způsoby, jak vyjádřit unikátnost vašeho vozu Jeep Compass. Nabídka zahrnuje široký výběr

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant A6 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu, sada 4ks 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 16 M+S, barva stříbrná, ne pro

Více

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Model Kangoo představuje know-how a náročnost

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C-CROSSER STYL 04 KOMFORT 05 BEZPEČNOST 06 PŘEPRAVA 08 OCHRANA 12 MULTIMÉDIA 14 VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová

Více

L-BOXX VÍTĚZ A BESTSELLER OD SORTIMA

L-BOXX VÍTĚZ A BESTSELLER OD SORTIMA L-BOXX VÍTĚZ A BESTSELLER OD SORTIMA Od těžkých materiálů, zákaznických vzorků až po Vaše nářadí L-BOXX od společnosti SORTIMO zvládne přepravit vše z Vašeho vozu na místo výkonu práce a zpět. Bezpečný,

Více

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9.

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9. Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... nahoře do rámu... zavěsit..12 Dispensa výsuvná spíž - kompaktní, přehledná a

Více

Vylaďte se na dovolenou! Tequipment & Driver s Selection léto 2012

Vylaďte se na dovolenou! Tequipment & Driver s Selection léto 2012 Vylaďte se na dovolenou! Tequipment & Driver s Selection léto 2012 kolejnic, vhodné pro všechny přepravní Porsche moduly. pro model Panamera Materiál: základní nosič hliník, upevňovací klapky plast. Barva:

Více

DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - PEUGEOT poslední aktualizace: kv ten 2017 aktuální modely postranní ochranný potah p

Více

NÁVRHY KOMBINACÍ. 4 Řada[e] 2P800 TAD 1P800 O 2P400 D4 1P400 O Dřevo (dub) Základna (BA)

NÁVRHY KOMBINACÍ. 4 Řada[e] 2P800 TAD 1P800 O 2P400 D4 1P400 O Dřevo (dub) Základna (BA) Řada[e] 2 Řada[e] Řada[e] Pokud jde o řadu Series[e], prakticky jediným omezením je vaše představivost. Multifunkční úložné jednotky lze použít ve většině prostředí; pro neplánované schůzky, jako sedací

Více

DOG JEDNODUŠE NA CESTÁCH

DOG JEDNODUŠE NA CESTÁCH DOG 2014 JEDNODUŠE NA CESTÁCH Croozer - vysoce kvalitní a inteligentní přepravní řešení pro kohokoliv, kdo rád cestuje na kole a kdo rád žije spontánně a jednoduše. Ať už se jedná o dětské vozíky za kolo,

Více

DATEX - ochranné potahy pro JEEP s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro JEEP s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro JEEP s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - Jeep poslední aktualizace: prosinec 2015 aktuální modely postranní potah p ední potah modely

Více

Novinka! Optimalizovaná verze! DATEX - ochranné potahy pro JEEP. s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

Novinka! Optimalizovaná verze! DATEX - ochranné potahy pro JEEP. s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Novinka! Optimalizovaná verze! DATEX - ochranné potahy pro JEEP s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - Jeep poslední aktualizace: listopad 2018 aktuální modely postranní potah

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E... 1 0 6 K O VÁ N Í N A D V Í Ř K A... 1 1 0

N Á B Y T K O V É K O VÁ N Í P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E... 1 0 6 K O VÁ N Í N A D V Í Ř K A... 1 1 0 P O D P Ě RY, KONZOLY, T R N O Ž E, Z ÁV Ě S N É T Y Č E............................................ 1 0 6 K O VÁ N Í N A D V Í Ř K A..............................................................................

Více

DATEX - ochranné potahy pro LEXUS s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro LEXUS s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro LEXUS s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - Lexus poslední aktualizace: kv ten 2018 aktualní modely kompletní potah pro p ední ást

Více

Bezpečnostní oplocení strojů. Stabilní, flexibilní a snadná instalace

Bezpečnostní oplocení strojů. Stabilní, flexibilní a snadná instalace Bezpečnostní oplocení strojů Stabilní, flexibilní a snadná instalace Úvod 4 Přehled 6 Možnosti oplocení 12 Možnosti uzamčení 14 Návod na montáž 17 Výroba s vysokým stupněm automatizace Garantell je rodinný

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více