Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 16:30, Holovousy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 16:30, Holovousy"

Transkript

1 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 16:30, Holovousy Program: 1. Zahájení, schválení programu, jmenování zapisovatele a ověřovatele 2. Informace k hodnocení žádostí o dotaci ve výzvě PRV 1 3. Předvýběr projektů ve výzvě PRV 1 4. Závěr 1. Zahájení, schválení programu, jmenování zapisovatele a ověřovatele Ing. Petra Štěpánková přivítala všechny přítomné, dle prezenční listiny konstatovala usnášeníschopnost Výběrové komise (omluvena Mgr. Kateřina Dostálová), zastoupení veřejného sektoru i zájmových skupin nižší než 49%, seznámila přítomné s programem a v řádném termínu zahájila jednání. Zapisovatelkou byla určena Ing. Helena Kráčmarová, ověřovatelkou Bc. Monika Benešová. Proběhlo hlasování: Pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 Usnesení č. 1: Výběrová komise schvaluje program jednání, zapisovatele Ing. Helenu Kráčmarovou a ověřovatele zápisu Bc. Moniku Benešovou. 2. Informace k hodnocení žádostí o dotaci ve výzvě PRV 1 Ing. Petra Štěpánková seznámila přítomné s průběhem hodnocení žádostí ve výzvě PRV 1. Hodnotitelé si na svém jednání vylosovali projekty k hodnocení a zároveň podepsali Čestné prohlášení osoby podílející se na hodnocení či výběru projektů. Na dnešní jednání é připravili věcné hodnocení vylosovaných žádostí (v písemné podobě podepsané hodnocení předali Ing. Štěpánkové) a hodnocení včetně odůvodnění a dalších poznatků z hodnocení přednesli přítomným. S ohledem na skutečnost, že se jednotliví é ani v jednom případě nelišili v hodnocení totožných projektů, přejala Výběrová komise jejich hodnocení. Výsledný počet bodů u všech projektů dosáhl minimální hranice stanovené místní akční skupinou ve výzvě MAS, žádná z žádostí proto nemusela být vyloučena z dalšího procesu hodnocení. Z důvodu střetu zájmů jednání o přidělení počtu bodů žádostem ve fichi 1 Zemědělské podniky nebyly přítomny Ing. Jitka Koubková a Ing. Petra Soukupová.

2 registrační číslo 17/PRV1/1/01 17/PRV1/1/02 17/PRV1/1/03 17/PRV1/1/04 17/PRV1/1/05 17/PRV1/1/06 17/PRV1/1/07 17/PRV1/1/08 17/PRV1/1/09 Název a číslo fiche: F1 Zemědělské podniky název 1 2 Výběrová komise Pořízení mulčovače pro vysekávání trávy v sadech regionál. produktu: Jablka z Konecchlumí Pořízení plastových bud pro odchov telat Nákup neseného otočného čtyřradličného pluhu Nákup mulčovacího stroje Pořízení mulčovače pro údržbu pastvin Zefektivnění sklizně peckovin regionálního produktu "Ovoce z Podchlumí" Pořízení systému (přístroje) pro vyhledávání říjí u jalovic Pořízení vozíku na mléko pro krmení telat Pořízení vyhřívaných podlážek pro zlepšení podmínek odchovu selat registrační číslo 17/PRV1/2/01 17/PRV1/2/02 Název a číslo fiche: F2 Zemědělské produkty název Pořízení strojů pro zpracování Jablek z Konecchlumí:pásový lis a kotel na pasterizaci jablečné šťávy 1 2 Výběrová komise Ovoce z Podchlumí - zařízení a vybavení pro výrobu džemů a povidel registrační číslo 17/PRV1/3/01 17/PRV1/3/02 Název a číslo fiche: F3 Nezemědělské podnikání název Rozšíření provozovny Weld Project, s.r.o. 1 2 Výběrová komise Rozšíření provozovny pro výrobu mýdla s kozím mlékem - REGIONÁLNÍ PRODUKT PODKRKONOŠÍ

3 3. Předvýběr projektů ve výzvě PRV 1 Pořadí projektů stanovila Výběrová komise za každou Fichi zvlášť v souladu s Výzvou PRV 1 a kapitolou Hodnocení projektů dokumentu Interní postupy MAS Podchlumí, z.s. pro Program rozvoje venkova. Na základě tohoto hodnocení Výběrová komise odhlasovala za každou fichi zvlášť Seznam vybraných Žádostí o dotaci (tzv. předvýběr projektů), který bude předložen Radě spolku s doporučením ke schválení. S ohledem na dostatečnou alokaci v této výzvě a přijatelné hodnocení žádostí navrhuje Výběrová komise Radě spolku podpořit všechny přijaté žádosti. S ohledem na střet zájmů nebyly hlasování o Seznamu vybraných Žádostí o dotaci (předvýběru projektů) ve fichi 1 Zemědělské podniky přítomny Ing. Jitka Koubková a Ing. Petra Soukupová.

4 Registrační číslo Název a číslo fiche: F1 Zemědělské podniky - NÁVRH VYBRANÝCH PROJEKTŮ Název žadatele IČ žadatele Název Místo realizace 17/PRV1/1/09 AGRO Chomutice a.s /PRV1/1/01 Ing. Jan Kučera /PRV1/1/06 Petr Kareš Pořízení vyhřívaných podlážek pro zlepšení podmínek odchovu selat Třtěnice Kč Pořízení mulčovače pro vysekávání trávy v sadech regionál. produktu: Jablka z Konecchlumí Konecchlumí Kč Zefektivnění sklizně peckovin regionálního produktu "Ovoce z Podchlumí" Ostroměř Kč 17/PRV1/1/05 Vladislava Přibylová Pořízení mulčovače pro údržbu pastvin Úhlejov Kč 17/PRV1/1/04 ZEAS Podhorní Újezd, a.s Nákup mulčovacího stroje Podhorní Újezd a Vojice Kč 17/PRV1/1/08 AGRO Chomutice a.s Pořízení vozíku na mléko pro krmení telat Třtěnice Kč 17/PRV1/1/07 Zemědělské družstvo Podchlumí Dobrá Voda Pořízení systému (přístroje) pro vyhledávání říjí u jalovic Dobrá Voda u Hořic Kč 17/PRV1/1/03 Ing. Petr Chmatil /PRV1/1/02 Registrační číslo Nákup neseného otočného čtyřradličného pluhu Třebnouševes Kč Zemědělské družstvo Bašnice Pořízení plastových bud pro odchov telat Bříšťany Kč Název a číslo fiche: F1 Zemědělské podniky - NÁVRH NEVYBRANÝCH PROJEKTŮ Název žadatele IČ žadatele Název Místo realizace Všechny přijaté žádosti ve F1 jsou Výběrovou komisí navrženy k podpoře.

5 Hlasování o návrhu Seznamu vybraných a nevybraných Žádostí o dotaci pro fichi 1 Zemědělské podniky se zúčastnili 4 členové Výběrové komise s podepsaným Čestným prohlášením osoby podílející se na hodnocení či výběru projektů předložených na základě výzvy MAS, z toho byli 3 členové ze soukromého a 1 z veřejného sektoru. Podmínka maximálně 49 % hlasovacích práv veřejného sektoru tak byla splněna. Pro: 4 proti: 0 zdržel se: 0 Usnesení č. 2: Výběrová komise schvaluje Seznam vybraných Žádostí o dotaci pro fichi 1 Zemědělské podniky, který bude předložen Radě spolku s doporučením ke schválení. Registrační číslo Název žadatele IČ žadatele Název Název a číslo fiche: F2 Zemědělské produkty - NÁVRH VYBRANÝCH PROJEKTŮ Místo realizace 17/PRV1/2/02 Petr Kareš Ovoce z Podchlumí - zařízení a vybavení pro výrobu džemů a povidel Ostroměř Kč 17/PRV1/2/01 Ing. Jan Kučera Registrační číslo Název žadatele IČ žadatele Název Pořízení strojů pro zpracování Jablek z Konecchlumí:pásový lis a kotel na pasterizaci jablečné šťávy Konecchlumí Kč Název a číslo fiche: F2 Zemědělské produkty - NÁVRH NEVYBRANÝCH PROJEKTŮ Všechny přijaté žádosti ve F2 jsou Výběrovou komisí navrženy k podpoře. Místo realizace Hlasování o návrhu Seznamu vybraných a nevybraných Žádostí o dotaci pro fichi 2 Zemědělské produkty se zúčastnilo 6 členů Výběrové komise s podepsaným Čestným prohlášením osoby podílející se na hodnocení či výběru projektů předložených na základě výzvy MAS, z toho bylo 5 členů ze soukromého a 1 z veřejného sektoru. Podmínka maximálně 49 % hlasovacích práv veřejného sektoru tak byla splněna. Proběhlo hlasování o Seznamu vybraných Žádostí o dotaci pro fichi 2 Zemědělské produkty: Pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 Usnesení č. 3: Výběrová komise schvaluje Seznam vybraných Žádostí o dotaci pro fichi 2 Zemědělské produkty, který bude předložen Radě spolku s doporučením ke schválení.

6 Registrační číslo Název a číslo fiche: F3 Nezemědělské podnikání - NÁVRH VYBRANÝCH PROJEKTŮ Název žadatele IČ žadatele Název Místo realizace 17/PRV1/3/01 Weld Project, s.r.o Rozšíření provozovny Weld Project, s.r.o. Hořice Kč 17/PRV1/3/02 Naďa Chmatilová Registrační číslo Rozšíření provozovny pro výrobu mýdla s kozím mlékem - REGIONÁLNÍ PRODUKT PODKRKONOŠÍ Hořice Kč Název a číslo fiche: F3 Nezemědělské podnikání - NÁVRH NEVYBRANÝCH PROJEKTŮ Název žadatele IČ žadatele Název Všechny přijaté žádosti F3 jsou Výběrovou komisí navrženy k podpoře. Místo realizace Hlasování o návrhu Seznamu vybraných a nevybraných Žádostí o dotaci pro fichi 3 Nezemědělské podnikání se zúčastnilo 6 členů Výběrové komise s podepsaným Čestným prohlášením osoby podílející se na hodnocení či výběru projektů předložených na základě výzvy MAS, z toho bylo 5 členů ze soukromého a 1 z veřejného sektoru. Podmínka maximálně 49 % hlasovacích práv veřejného sektoru tak byla splněna. Proběhlo hlasování o Seznamu vybraných Žádostí o dotaci pro fichi 3 Nezemědělské podnikání: Pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 Usnesení č. 4: Výběrová komise schvaluje Seznam vybraných Žádostí o dotaci pro fichi 3 Nezemědělské podnikání, který bude předložen Radě spolku s doporučením ke schválení.

7 4. Závěr Na závěr Ing. Petra Štěpánková poděkovala všem přítomným za účast a ukončila jednání. V Holovousích dne Ing. Petra Štěpánková. Zapsala: Ing. Helena Kráčmarová. Ověřila: Bc. Monika Benešová.

8 Prezenční listina z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 16:30, Holovousy člen Výběrové komise zastoupen sektor zájmová skupina podpis Ing. Jitka Koubková soukromý 1 Mgr. Kateřina Dostálová soukromý 5 Mgr. Michal Trousil, Ph.D. soukromý 5 Ing. Bc. Hana Malinová soukromý 1 Podzvičinsko, z.s. Bc. Monika Benešová soukromý 3 ZEAS Podhorní Újezd, a.s. Ing. Petra Soukupová soukromý 6 Obec Úhlejov Lenka Šedivá, DiS. veřejný 4 zástupce kanceláře MAS podpis Ing. Petra Štěpánková Ing. Irena Janáková Ing. Helena Kráčmarová

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 14:00, Holovousy

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 14:00, Holovousy Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s. 21.8.2017, 14:00, Holovousy Program: 1. Zahájení, schválení programu, jmenování zapisovatele a ověřovatele 2. Volba předsedy

Více

Zápis z jednání Rady spolku MAS Podchlumí, z.s , 10:00, Holovousy

Zápis z jednání Rady spolku MAS Podchlumí, z.s , 10:00, Holovousy Přítomni: dle prezenční listiny Zápis z jednání Rady spolku MAS Podchlumí, z.s. 25.8.2017, 10:00, Holovousy Program: 1. Zahájení, schválení programu, jmenování zapisovatele a ověřovatele 2. Výběr projektů

Více

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 15:30, Holovousy

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 15:30, Holovousy Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s. 12.4.2018, 15:30, Holovousy Přítomni: Ing. Jitka Koubková, Mgr. Michal Trousil, Ph.D., Ing. Tomáš Gabriel, Bc. Monika Benešová, Ing. Petra Soukupová,

Více

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 10:00, Holovousy

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 10:00, Holovousy Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne 28. 5. 2018 od 10:00, Holovousy Usnášeníschopnost Rady MAS Podchlumí, z. s.: ANO (dle prezenční listiny 100 %) Zastoupení veřejného sektoru nižší

Více

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 8:30, Holovousy

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 8:30, Holovousy Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne 13.2.2019 od 8:30, Holovousy Usnášeníschopnost Rady MAS Podchlumí, z. s.: ANO (dle prezenční listiny 100 %) Zastoupení veřejného sektoru nižší

Více

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 14:30, Holovousy

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 14:30, Holovousy Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne 17. 4. 2018 od 14:30, Holovousy Usnášeníschopnost Rady MAS Podchlumí, z. s.: ANO (dle prezenční listiny 100 %) Zastoupení veřejného sektoru nižší

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 26. 6. 2017 od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice Usnášeníschopnost Valné hromady: ANO (dle přílohy prezenční listina 19 osob,

Více

Zápis z jednání Výběrové komise spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne výzva PRV

Zápis z jednání Výběrové komise spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne výzva PRV Zápis z jednání Výběrové komise spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne 18. 07. 2018 3. výzva PRV Místo a čas jednání: Kancelář MAS, Hradská 285, Humpolec od 16:00 hodin. Přítomní:

Více

Zápis z jednání Výběrové komise Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne výzva PRV

Zápis z jednání Výběrové komise Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne výzva PRV Zápis z jednání Výběrové komise Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne 26. 02. 2018 1. výzva PRV Čas zahájení jednání: 16:00 Místo jednání: Kancelář MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka,

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 16:30, Hořice Staré Časy

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 16:30, Hořice Staré Časy Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 23.11.2017, 16:30, Hořice Staré Časy Usnášeníschopnost Valné hromady Podchlumí, z.s. : ANO (dle přílohy prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání Rady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 13:00 Holovousy

Zápis ze zasedání Rady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 13:00 Holovousy Zápis ze zasedání Rady místní akční skupiny ze dne 4. 11. 2016, 13:00 Holovousy Usnášeníschopnost Rady : ANO (dle prezenční listiny 100 %) Zastoupení veřejného sektoru nižší než 49 %: ANO (dle prezenční

Více

zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne is konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška)

zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne is konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška) Evropský fond pro regionální rozvoj zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne 20.3. 20is konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška) Pfftomr}Í... d]e prezenční listiny Programjeďnán/.. i) Schválení

Více

zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne is konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška)

zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne is konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška) EVROPSKÁ UNIE lntegrovaný regionální operačni. program é J zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne 30.1. 20is konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška) Př/'fomn/.,. dle prezenční listiny Programjednání'.'

Více

Zápis ze zasedání Rady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 9:00 Holovousy

Zápis ze zasedání Rady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 9:00 Holovousy Zápis ze zasedání Rady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 24. 11. 2015, 9:00 Holovousy Usnášeníschopnost Rady MAS Podchlumí, z. s.: ANO (dle prezenční listiny 60 %, 2 omluveni) Zastoupení

Více

zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne 21[ konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška)

zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne 21[ konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška) EVROPSKÁ UNIE lntegrovaný regionální operačni' program é + PR0 MÍSTNÍ zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne 21[11. 2017 konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška) Př/'forr}n/..' dle prezenční

Více

ZÁPIS Z VÝBĚROVÉ KOMISE SPOLKU MAS Lednicko-valtický areál, z.s., IČ: se sídlem Břeclav, Lidická 3116/134, PSČ: konané dne

ZÁPIS Z VÝBĚROVÉ KOMISE SPOLKU MAS Lednicko-valtický areál, z.s., IČ: se sídlem Břeclav, Lidická 3116/134, PSČ: konané dne Program výběrové komise spolku ZÁPIS Z VÝBĚROVÉ KOMISE SPOLKU MAS Lednicko-valtický areál, z.s., IČ: 04075111 se sídlem Břeclav, Lidická 3116/134, PSČ: 690 03 konané dne 25. 5. 2018 1. Zahájení 2. Jmenování

Více

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání rozhodovacího orgánu (Rozhodovací komise) organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti SERVISO, o. p. s. se sídlem Komenského náměstí 17,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 16:30, Hořice

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 16:30, Hořice Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 8. 11. 2016, 16:30, Hořice Usnášeníschopnost Valné hromady Podchlumí, z.s. : ANO (dle přílohy prezenční listina 26 osob,

Více

Zápis z 4. jednání Výběrové komise MAS Krušné hory

Zápis z 4. jednání Výběrové komise MAS Krušné hory Zápis z 4. jednání Výběrové komise MAS Krušné hory Datum jednání: 27. 3. 2018 Čas jednání: 12:30 hod Místo jednání: kancelář MAS KH, Brigádnická 709, Ostrov Přítomni: členové VK dle prezenční listiny Program

Více

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání výběrového orgánu (Výběrová komise) organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti se sídlem Komenského náměstí 17,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeném

Více

Zápis z jednání Výběrové komise hodnocení projektů

Zápis z jednání Výběrové komise hodnocení projektů Zápis z jednání Výběrové komise hodnocení projektů Datum a čas začátku jednání 26. 6. 2018, 17:45 Místo jednání MAS SVATOVÁCLAVSKO, z.s., Jaroslava Šípka 486, Stochov MAS MAS SVATOVÁCLAVSKO, z.s. Program

Více

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Znojemské vinařství

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Znojemské vinařství Přítomní hodnotící: dle prezenční listiny Manažer MAS: Bc. Zuzana Králová Zápis z jednání Výběrové komise MAS Znojemské vinařství Bc. Králová přivítala přítomné hodnotící a zahájila jednání v 13:00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 1. 12. 2015, 17:00, Hořice

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 1. 12. 2015, 17:00, Hořice Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 1. 12. 2015, 17:00, Hořice Usnášeníschopnost Valné hromady Podchlumí o.s. : ANO (dle přílohy prezenční listina 23 osob,

Více

ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne v zasedací místnosti MěÚ Nechanice

ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne v zasedací místnosti MěÚ Nechanice ZÁPIS ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne 18. 7. 2017 v zasedací místnosti MěÚ Nechanice PROGRAM ZASEDÁNÍ: 1. Zahájení zasedání 2. Schválení projektů z Programu rozvoje venkova 3. Schválení

Více

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne 27. 5. 2019 Místo a čas jednání: Kancelář MAS, Hradská 285, Humpolec od 16:30 hodin. Přítomní členové Rady spolku dle

Více

zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne 12.6[ 2018 konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška)

zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne 12.6[ 2018 konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška) EVROPSKÁ UNIE Evropský fond pro reglonální rozvoj lntegrovaný regionální operaění pr gram M"ISTERST`V0 zápls ze zasedání Výběrové komise MAS dne 12.6[ 2018 konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška)

Více

Podchlumí o.s., místní akční skupina Holovousy 39, 508 01 Hořice www.maspodchlumi.cz IČ: 270 15 947

Podchlumí o.s., místní akční skupina Holovousy 39, 508 01 Hořice www.maspodchlumi.cz IČ: 270 15 947 VÝROČNÍ ZPRÁVA PODCHLUMÍ o.s. za rok 2014 1. LEADER V roce 2014 místní akční skupina Podchlumí o.s. nevyhlásila žádnou výzvu pro příjem žádostí o dotaci z Programu rozvoje venkova a v souladu se Strategickým

Více

Místo a čas jednání: Kancelář MAS, Hradská 285, Humpolec od 16:30 hodin.

Místo a čas jednání: Kancelář MAS, Hradská 285, Humpolec od 16:30 hodin. Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne 29. 4. 2019 Místo a čas jednání: Kancelář MAS, Hradská 285, Humpolec od 16:30 hodin. Přítomní členové Rady spolku dle

Více

Místní akční skupina Zápis z jednání výběrové komise MAS č. 4/2019

Místní akční skupina Zápis z jednání výběrové komise MAS č. 4/2019 Místní akční skupina Zápis z jednání výběrové komise MAS č. 4/2019 Datum a čas: 18. června 2019 17:00 hod. Přílohy: 29 Místo jednání: Polná Zapisovatel: Ing. Petra Laštovičková Předsedající: Štěpánka Trbušková

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny Podchlumí o.s. ze dne 2. 12. 2014, 17:00, Hořice

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny Podchlumí o.s. ze dne 2. 12. 2014, 17:00, Hořice Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny Podchlumí o.s. ze dne 2. 12. 2014, 17:00, Hořice Usnášeníschopnost Valné hromady Podchlumí o.s. : ANO (dle přílohy prezenční listina 19 členů do bodu

Více

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání nejvyššího orgánu organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti SERVISO, o. p. s. se sídlem,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeném krajským soudem v

Více

Místní akční skupina Zápis z jednání programového výboru MAS č. 5/2019/PV

Místní akční skupina Zápis z jednání programového výboru MAS č. 5/2019/PV Místní akční skupina Zápis z jednání programového výboru MAS č. 5/2019/PV Datum a čas: 2. července 2019 17:00 hod. Přílohy: 2 Místo jednání: kancelář MAS, Polná Zapisovatel: Ing. Petra Laštovičková Předsedající:

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

Zápis ze zasedání Výběrové komise MAS Lašsko, z. s.

Zápis ze zasedání Výběrové komise MAS Lašsko, z. s. Zápis ze zasedání Výběrové komise MAS Lašsko, z. s. Datum a čas zahájení: Místo: Předsedající zasedání: Přítomní: Ověřovatel zápisu: 23. 8. 2017, 15:00 Kancelář MAS Lašsko,, Martin Fojtík prezenční listina

Více

Zápis z jednání Výběrové komise organizační složky MAS Uničovsko, o.p.s.

Zápis z jednání Výběrové komise organizační složky MAS Uničovsko, o.p.s. Zápis z jednání Výběrové komise organizační složky MAS Uničovsko, o.p.s. Místní akční skupina MAS Uničovsko, o.p.s. v souladu se Strategií komunitně vedeného místního rozvoje území MAS Uničovsko 2014-2020

Více

MAS Posázaví ZÁPIS Č. 10/2018. zjednáni Výkonného výboru MAS Posázaví konaného 4. řljna 2018 od 9:00 v Benešově, zasedací místnost Posázaví ops.

MAS Posázaví ZÁPIS Č. 10/2018. zjednáni Výkonného výboru MAS Posázaví konaného 4. řljna 2018 od 9:00 v Benešově, zasedací místnost Posázaví ops. - ALOKACE - 2. - 2. : ZÁPIS Č. 10/2018 zjednáni Výkonného výboru konaného 4. řljna 2018 od 9:00 v Benešově, zasedací místnost Posázaví ops. Program: 1. Přivítání, ověřovatelé zápisu, seznámení s programem

Více

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0 Zápis z 16. Valné hromady Místní akční skupiny Svitava z. s. konané dne 4. května 2017 v zasedací místnosti budovy Mze ČR, pracoviště SZIF, Olomoucká 26, Svitavy Na svolání Valné hromady se Rada spolku

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 30. října 2018 Přítomni: Omluveni: dle prezenční listiny JUDr. Dagmar Hrudová, Ivo Kičmer Návrhová komise Ing. Lenka Kašičková PRO: 14

Více

Identifikace výzvy MAS: 15/000/00000/563/000145/V002 Datum konání: Místo konání: kancelář MAS Havlíčkův kraj, o.p.s.

Identifikace výzvy MAS: 15/000/00000/563/000145/V002 Datum konání: Místo konání: kancelář MAS Havlíčkův kraj, o.p.s. Zápis 1/2018 z jednání výběrové komise MAS Havlíčkův kraj 2. výzvy MAS Havlíčkův kraj, o.p.s. Žádostí o podporu v rámci operace 19.2.1 Programu rozvoje venkova na období 2014 2020 Identifikace výzvy MAS:

Více

ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne od 16 hodin v zasedací místnosti MěÚ Nechanice

ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne od 16 hodin v zasedací místnosti MěÚ Nechanice ZÁPIS ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne 23. 11. 2017 od 16 hodin v zasedací místnosti MěÚ Nechanice PROGRAM ZASEDÁNÍ: 1. Zahájení zasedání 2. Schválení projektů výzvy 1_IROP_MAS Hradecký

Více

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Krušné hory

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Krušné hory Zápis z jednání Výběrové komise MAS Krušné hory Datum jednání: 7. 8. 2018 Čas jednání: 9:00 hod Místo jednání: kancelář MAS KH, Brigádnická 709, Ostrov Přítomni: členové VK dle prezenční listiny Program

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s.

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. konané dne 28. března 2018 v kulturním sále ZŠ Tuchlovice od 17,00 hod. Zahájení zasedání Valné hromady Místní akční skupiny

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.: SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí 17 411 15 Třebívlice IČ: 25457799 DIČ: CZ25457799 tel.: 416 596 169 email: serviso@tiscali.cz Zápis z jednání rozhodovacího orgánu (Rozhodovací komise) organizační

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady:

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015 Valná hromada MAS Jablunkovsko, z.s. se sídlem v Bystřici 334, 739 95 Bystřice,, zaregistrovaná Krajským úřadem Moravskoslezského

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zápis z jednání Přítomni dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu Věc Zápis z mimořádného jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro prevenci kriminality a pro udělování grantů

Více

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne 26. 11. 2018 Místo a čas jednání: Kancelář MAS, Hradská 285, Humpolec od 16:00 hodin. Přítomní členové Rady spolku

Více

, 17:15. Mgr. Pavel Micka. Ladislav Matúš

, 17:15. Mgr. Pavel Micka. Ladislav Matúš MAS Lašsko Dolní Bašta 269 www.maslassko.cz Zápis ze zasedání Výběrové komise MAS Lašsko, z. s. Datum a čas zahájení: Místo: Předsedající zasedání: Ověřovatel zápisu: 18. 6. 2018, 17:15 Kancelář MAS Lašsko,

Více

Zápis z jednání Programového výboru 3/2018 konaného dne 17. července 2018

Zápis z jednání Programového výboru 3/2018 konaného dne 17. července 2018 Zápis z jednání Programového výboru 3/2018 konaného dne 17. července 2018 Datum konání: 17. 7. 2018 Místo konání: kancelář MAS, Havlíčkova ul. 67, Havlíčkova Borová Čas konání: od 13:00 hod. Hlasování:

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z pracovního jednání Výběrové komise MAS POHODA venkova konaného dne od 9.00 h ve Spolkovém klubu ve Valu

Zápis z pracovního jednání Výběrové komise MAS POHODA venkova konaného dne od 9.00 h ve Spolkovém klubu ve Valu Zápis z pracovního jednání Výběrové komise MAS POHODA venkova konaného dne 9.02.204 od 9.00 h ve Spolkovém klubu ve Valu Přítomni: dle prezenční listiny Program jednání: ) Výběr projektů z výzvy č. /204

Více

I. ZPRÁVA O ČINNOSTI MAS ORLICKO

I. ZPRÁVA O ČINNOSTI MAS ORLICKO Zápis z jednání valné hromady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Ověřovatel: Zapisovatelka: Sokolovna Lukavice 12.05.2011, od 13. hodin Ing.Oldřich Žďárský, Ing.Josef Paďour, Ing.Dana

Více

ZÁPIS z I. zasedání Valné hromady MAS Vladař

ZÁPIS z I. zasedání Valné hromady MAS Vladař ZÁPIS z I. zasedání Valné hromady MAS Vladař Termín konání: 04. 11. 2015 Místo konání: Zasedací místnost MěÚ Podbořany, Mírová 615, Podbořany Čas konání: 15:15 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Program:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA PODCHLUMÍ o.s. 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA PODCHLUMÍ o.s. 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA PODCHLUMÍ o.s. 2013 1. LEADER Pátá výzva k předkládání žádostí o dotace byla schválena na konci roku 2012, její vyhlášení bylo dne 2. 1. 2013. Bylo vyhlášeno všech 10 Fichí MAS s příslušnými

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 16:30, Hořice

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne , 16:30, Hořice Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 22. 6. 2016, 16:30, Hořice Usnášeníschopnost Valné hromady: ANO (dle přílohy prezenční listina 19 osob, 52,7 %) Zastoupení

Více

PHH BffivEffiE Vfi nl i T i ť` {,] w ťb. r? r 5 k lj P 1 n,3. zápls. z jednání Programového výboru MAS č dne 9.2, 2018

PHH BffivEffiE Vfi nl i T i ť` {,] w ťb. r? r 5 k lj P 1 n,3. zápls. z jednání Programového výboru MAS č dne 9.2, 2018 ťf f ffif É I±J{+ PHH BffivEffiE Vfi nl i T i ť` {,] w ťb. r? r 5 k lj P 1 n,3 zápls z jednání Programového výboru MAS č. 2018-02 dne 9.2, 2018 konaného v kanceláři MAS (Opočenská 436, Dobruška) Př/'fomn/.,'

Více

Identifikace výzvy MAS: 15/000/00000/563/000145/V002 Datum konání: Místo konání: kancelář MAS Havlíčkův kraj, o.p.s.

Identifikace výzvy MAS: 15/000/00000/563/000145/V002 Datum konání: Místo konání: kancelář MAS Havlíčkův kraj, o.p.s. Zápis 2/2018 z jednání Programového výboru MAS Havlíčkův kraj 2. výzvy MAS Havlíčkův kraj, o.p.s. Žádostí o podporu v rámci operace 19.2.1 Programu rozvoje venkova na období 2014 2020 Identifikace výzvy

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne Zápis o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 15.11.2010 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání zasedání: Budova UMČ Brno-Chrlice,Chrlické nám.4,

Více

Zápis z valné hromady Obcanského sdružení Aktivios ze dne v

Zápis z valné hromady Obcanského sdružení Aktivios ze dne v - - Zápis z valné hromady Obcanského sdružení Aktivios ze dne 7.4. 2015 v Prešticích Místo konání VH OS Aktivios : v úterý 7.4.2015 od 17,30 hod v Hájecku 193 (cukrárna a restaurace Jaroslavy Baxové )

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 07.11.2014 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Petr Urbanec Návrhová komise pan Aleš Šklář PRO: 15 Mgr. Radek Nitka PRO: 15

Více

Žák, Kovařík, Hrazánek, Jeřicha, Černá, Kužel, Fořtová

Žák, Kovařík, Hrazánek, Jeřicha, Černá, Kužel, Fořtová Zápis z jednání členů Výběrové komise MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 15. 02. 2011 Místo konání: Krásná Hora nad Vltavou kancelář MAS Program: 14:00 14:15 Prezentace účastníků (účast nejlépe hlásit předem)

Více

HRADECKÝ VENKOV, obecně prospěšná společnost IČO: , Husovo nám. 83, Nechanice,

HRADECKÝ VENKOV, obecně prospěšná společnost IČO: , Husovo nám. 83, Nechanice, ZÁPIS ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne 1. 12. 2016 na Státním zámku Hrádku u Nechanic PROGRAM ZASEDÁNÍ: 1. Zahájení zasedání 2. Informace o průběhu naplňování Strategie komunitně

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis z jednání Výběrové komise, konané dne od 15,30 hod. v zasedací místnosti kanceláře MAS

Zápis z jednání Výběrové komise, konané dne od 15,30 hod. v zasedací místnosti kanceláře MAS Zápis z jednání Výběrové komise, konané dne 7. 3. 2018 od 15,30 hod. v zasedací místnosti kanceláře MAS Přítomni: Hlaváčková Blanka (FO) Čoček Jiří (FO) Ladislav Lesák (Obec Býškovice) Fibich Ivan (ZŠ

Více

Zápis z Členské schůze Místní akční skupiny Hlučínsko z.s.

Zápis z Členské schůze Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Zápis z Členské schůze Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Datum konání: 24. březen 2015 Místo konání: obec Kozmice (sál Obecního hostince U krokodýla) Členská schůze byla svolána předsedou organizace

Více

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 3.12.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 3.12.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 10/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 3.12.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis ze zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán vzdělávání pro ORP Litovel II

Zápis ze zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán vzdělávání pro ORP Litovel II Zápis ze zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán vzdělávání pro ORP Litovel II Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008576 Místo: Zasedací místnost MAS Moravská cesta, z.s.,

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ski areál Dlouhoňovice, objekt Chaty Rolba, první patro 7.4.2010, od 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing.

Více

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 23. 2. 2016 Počet přítomných senátorů: 15 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Dana Dluhošová,, doc. Ing. Martin Macháček,

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

konané dne od 16:00 hodin v kanceláři MAS Podbrdsko, Městské zdravotnické zařízení, Rožmitál pod Třemšínem.

konané dne od 16:00 hodin v kanceláři MAS Podbrdsko, Městské zdravotnické zařízení, Rožmitál pod Třemšínem. konané dne 8.3.2017 od 16:00 hodin v kanceláři MAS Podbrdsko, Městské zdravotnické zařízení, Rožmitál pod Třemšínem. Předsedkyně správní rady zahájila zasedání správní rady a konstatovala, že je rada usnášení

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy č.j.: 608/2017 Rada městské části U S N E S E N Í č. 576 ze dne 11.09.2017 Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. 1. doporučení Výboru pro dotační

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Žák, Kovařík, Hrazánek, Jeřicha, Černá, Kulanda, Štěpánek, Kužel,

Žák, Kovařík, Hrazánek, Jeřicha, Černá, Kulanda, Štěpánek, Kužel, Zápis z jednání členů Výběrové komise MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 27. 05. 2013 Místo konání: Krásná Hora nad kancelář MAS Program: 15:00 15:15 Prezentace účastníků (účast nejlépe hlásit předem) 15:15

Více

Pan starosta, Ing. Miloš Růžička, navrhuje: zařadit za bod č.2) bod č.3) Záměr uzavření dohody duplicita pozemků

Pan starosta, Ing. Miloš Růžička, navrhuje: zařadit za bod č.2) bod č.3) Záměr uzavření dohody duplicita pozemků Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 26.9. 2018 od 18:00 hodin v budově nové radnice OD Osinalická 1104/13, Praha 8 - Ďáblice Přítomni: Ing. Miloš

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva Datum a místo konání: 29. října 2018 od 18 hodin, Kulturní dům Všelibice. Ustavujícího zasedání se

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

1. Zahájení Valné hromady předsedou NS MAS

1. Zahájení Valné hromady předsedou NS MAS Dvůr Králové nad Labem, 23. listopadu 2016 Valná hromada byla svolána Výborem NS MAS dne 19. 10. 2016 usnesením 5/17 na 23. 11. 2016. Program Valné hromady byl odeslán členům 21 dní před dnem konání Valné

Více

Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS. Program : - 14:00 - Zahájení. Volba členů Programového výboru a Výběrové komise. Prezenční listina účastníků

Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS. Program : - 14:00 - Zahájení. Volba členů Programového výboru a Výběrové komise. Prezenční listina účastníků Zápis z jednání členů Sdružení zakladatelů MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 28. 02. 2012 Místo konání: Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS Program : - 14:00 - Zahájení Seznámení s činností Schválení

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Omluveni: Městsko-lázeňské informační centrum, o.p.s., ZŠ a MŠ Lázně Bohdaneč, Rybniční

Více

Zápis č. 3/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod.

Zápis č. 3/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod. Zápis č. 3/2014 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Viktor Dobrev, Žofia Vorlová, Josef

Více

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady Zápis z jednání řádné valné hromady akciové společnosti I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: 60192593 se sídlem Soběslavská 15, Praha 3 konané dne 18. června 2019 od 11 hodin v Praze Na základě pozvánky

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 24.11.2010 ve 20.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Dosavadní starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnili se

Více

Jednání Valné hromady Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. V Humpolci

Jednání Valné hromady Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. V Humpolci Jednání Valné hromady Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. V Humpolci 04.12.2017 Program jednání 1. Zahájení Valné hromady, kontrola usnášeníschopnosti VH 2. Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu,

Více

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Místní akční skupina Pobeskydí zájmové sdružení právnických osob 739 53 Třanovice čp. 1 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze společného zasedání valné hromady a programového výboru, konaného ve školící

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany termín: místo: přítomni: 26. 2. 2015 17.00 hodin Obecní úřad Bukovany dle prezenční listiny Program jednání: 1. Zahájení a uvítání správce obce

Více

Zápis. počet přítomných subjektů

Zápis. počet přítomných subjektů Zápis z jednání představenstva MAS Český sever, z. s., kancelář MAS Český sever, 25. 6. 2019 od 13 hod. Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 5 členů představenstva z celkového počtu 9 členů) počet

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 19 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 19 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 25.07.2016, od 19 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Výzva MAS č. 2 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro žadatele Fiche 1

Výzva MAS č. 2 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA. Seminář pro žadatele Fiche 1 Výzva MAS č. 2 PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Seminář pro žadatele 7. 3. 2018 Fiche 1 Základní údaje: Termín vyhlášení výzvy: 01. 03. 2018 Příjem žádostí: 15. 03. 2018 03. 04. 2018 Termín registrace na RO SZIF:

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s.

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 13.5.2015 od 16:30 hodin ve Vítkově v jídelně základní školy. Valná hromada

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více