RC60 Spolupráce s SD/MMC kartami do 512M Rozhraní USB 2.0 OLED displej Integrovaná paměť 256M FM rádio Záznamník

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RC60 Spolupráce s SD/MMC kartami do 512M Rozhraní USB 2.0 OLED displej Integrovaná paměť 256M FM rádio Záznamník"

Transkript

1 RC60 Spolupráce s SD/MMC kartami do 512M Rozhraní USB 2.0 OLED displej Integrovaná paměť 256M FM rádio Záznamník

2 Vlastnosti přístroje Podpora MMC/SD paměťových karet (podpora do 512MB) Vnitřní paměť 256MB. OLED displej, 4barvy. Přehrávání formátů MP3, WMA. FM přijímač s 30ti předvolbami. Nahrávání z rádia a linkového vstupu. Kvalitní digitální záznamník. Volitelná kvalita nahrávání. Propojení s PC prostřednictvím mini-usb. Použitelný jako externí disk. Přenos souborů z a na PC bez instalace ovladače (neplatí pro W98/SE) Podpora zobrazení ve více jazycích. Podpora přehrávání ve smyčce. Přednastavené tónové korekce. Různé přehrávací režimy. Vestavěný akumulátor. Automatické vypnutí.

3 Péče, údržba, bezpečnostní pokyny: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte přehrávač před mechanickým poškozením, nárazy a pády. Chraňte přehrávač před vlhkostí. Povrch přehrávače čistěte jen měkkou suchou utěrkou. Přehrávač nenechávejte ani nepoužívejte v místech se silným magnetickým polem. Nevystavujte přehrávač přímému slunečnímu svitu, neponechávejte jej v blízkosti zdrojů tepla. Přehrávač nesmí přijít do kontaktu s chemikáliemi. Nepokoušejte se přehrávač rozebrat ani opravit. Nelze ručit za data uložená v paměti přístroje.

4 POPIS PŘÍSTROJE A DISPLEJE. Skladeb celkem / pořadí skladby Název nebo ID3 tag Formát skladby Přehrávání grafický ekvalizér Opakování Smyčka čas přehrávání tónová korekce Vzorkovací kmitočet Přenosová rychlost

5 UVEDENÍ DO PROVOZU Nejprve pomocí dodaného USB kabelu dobijte vestavěný akumulátor (plně vybitý cca 3h pro plné nabití). Vypnutý přehrávač zapnete stiskem tlačítka PLAY/STOP. Stiskem a podržením tohoto tlačítka se zapnutý přístroj vypne. NABÍDKA MENU do hlavního menu vstoupíte stiskem a přidržením tlačítka MODE (při zastaveném přehrávání). Pomocí / vyberte požadovaný režim a potvrďte pomocí MENU. K dispozici jsou tyto položky: MUSIC PLAYER přehrávání hudby FM RADIO přijímač VOICE RECORDER záznamník DELETE vymazání PŘEHRÁVÁNÍ HUDBY Přehrávání skladeb zahájíte stiskem tlačítka PLAY/STOP, opětovným stiskem tohoto tlačítka přehrávání pozastavíte. Delší stisk PLAY/STOP přehrávání zastaví. (Pozor, delší stisk vypne přístroj!) Hlasitost zvýšíte / snížíte stiskem +/-. Předchozí / další skladbu vyberete tlačítky /. Jejich stisknutí při zastavené reprodukci zahájí přehrávání. Stiskem a přidržením / se zrychleně přesouváte dozadu / dopředu. Není-li v paměti přehrávače uložen žádný MP3 soubor, displej zobrazí No File. Přehrávač podporuje použití karet SD/MMC a přehrává hudební soubory na kartě i v paměti.

6 Během přehrávání se zobrazují informace uložené v ID3 tagu skladby. Pokud skladba tyto informace neobsahuje, bude zobrazen její název. PŘEHRÁVÁNÍ VE SMYČCE Během přehrávání krátce stiskněte A-B/EQ, čímž označíte počáteční bod opakování (bod A). Koncový bod (bod B) vyberete opakovaným stiskem tohoto tlačítka. Takto vyznačený úsek bude poté opakovaně přehráván (A-B). Chcete-li režim opakovaného přehrávání ukončit a vrátit se k normálnímu přehrávání stiskněte znovu A-B/EQ. Tato funkce nepracuje mezi skladbami. VOLBA REŽIMU PŘEHRÁVÁNÍ Během přehrávání skladeb nebo nahrávek můžete stiskem MODE přepínat mezi těmito režimy: Normal postupně jednou přehraje všechny skladby. Repeat All: opakované přehrávání všech skladeb. Repeat One opakované přehrávání aktuální skladby. Shuffle jednou přehraje všechny skladby v náhodném pořadí. VÝBĚR TÓNOVÉ KOREKCE Stiskem a přidržením tlačítka A-B/EQ můžete vybrat přednastavené tónové korekce: NOR (normální), ROCK, JAZZ, CLASS, POP, BASS a USER (uživatelské nastavení). Volba USER umožní nastavení korekcí pomocí pětipásmového ekvalizéru (62Hz, 250Hz, 1kHz, 4kHz, 16kHz). Frekvenci vyberte pomocí /, úroveň pomocí +/-. Po ukončení nastavení se vrátíte stiskem MODE nebo PLAY/STOP.

7 ZÁZNAMNÍK NAHRÁVÁNÍ Při zastaveném přehrávání (v režimu záznamník) nebo poslechu rádia začnete nahrávat po stisku MODE. Stiskem PLAY/STOP nahrávání pozastavíte. Opětovným stiskem MODE nahrávání zastavíte a uložíte záznam. Jako linkový vstup slouží v tomto případě sluchátkový výstup. PŘEHRÁVÁNÍ Ovládá se stejně jako přehrávání skladeb v režimu přehrávání hudby. K dispozici jsou jen soubory nahrané v tomto režimu. PŘIJÍMAČ Můžete ladit v rozsahu MHz. I když rozhlasové stanice vysílají až od 87,5 MHz. Máte k dispozici dva režimy: Radio a Scan, mezi nimiž se můžete přepínat stiskem MENU. Radio: Naladění rozhlasové stanice uložené v předvolbě. Mezi uloženými stanicemi lze přepínat tlačítky /. Scan: Automatické nebo ruční vyhledávání stanic a jejich ukládání do paměti předvoleb. Paměť má kapacitu 30 předvoleb. V tomto režimu tlačítky / ladíte v krocích po 0,1MHz. Dlouhý stisk těchto tlačítek odstartuje plynulé ladění. Po stisku A-B/EQ můžete právě naladěný kmitočet uložit do předvolby. Vyberte požadovanou předvolbu pomocí /, dalším stiskem A-B/EQ stanici uložíte. Stiskem a přidržením tlačítka A-B/EQ zahájíte automatické vyhledávání.

8 Po stisku tlačítka MODE zahájíte nahrávání vysílání aktuální stanice. Nahrávání pozastavíte stiskem tlačítka PLAY/STOP a ukončíte jej opětovným stiskem tlačítka MODE. VYMAZÁNÍ. Vyberte a potvrďte stiskem PLAY/STOP. Nyní máte na výběr mezi smazáním skladby, záznamu a ukončením režimu mazání. Smazání: Tlačítky / vyberte jednu ze tří možností: MUSIC VOICE EXIT Pomocí MENU procházíte skladby / záznamy. U položky kterou chcete smazat pomocí / vyberte Yes a potvrďte stiskem MENU. Zobrazí se Delete Successful (Smazání úspěšné). NASTAVENÍ PARAMETRŮ V hudebním nebo hlasovém režimu stiskněte MENU, dalším stiskem nastavení parametrů opustíte. Mezi parametry můžete přepínat tlačítky +/- hlasitosti a nastavovat pomocí /. General (všeobecné): Položky Recover Load Setting Display (displej): Lyric - zapnutí/vypnutí zobrazení textu skladby Je-li k dispozici).

9 Play Time čas skladby Normal (délka přehrávání) Remain (zbývající čas) Scroll Speed - rychlost posuvu textu: X1, X2, X4. Rec Set (parametry záznamu) Sour (zdroj) FM (radio) MIC LINEIN Rate (vzorkovací kmitočet) Chan Enc (kodek) About 8000 Hz, Hz, Hz, Hz, Hz, Hz, Hz Mono/Stereo IM ADPCM MS ADPCM PCM Zobrazí verzi firmware, velikost a obsazení paměti. Greeting Set (uvítání) vyberte jednu ze tří možností. AutoPwrSaving Nastavení doby vypnutí při nečinnosti. Nastavením doby na 0 sekund funkci vypnete.

10 ScrnOffTime Nastavení času, po kterém se vypne podsvícení displeje, není-li stisknuta žádná klávesa. Tuto funkci můžete deaktivovat nastavením na 0 sekund. PwrOffTimeSet Nastavení doby automatického vypnutí na maximálně 1 hodinu. Tuto funkci deaktivujete nastavení na 0 sekund. Contrast LanguageSet Nastavení kontrastu OLED displeje. Můžete nastavit jazyk menu a ID3. (naměňte nastavenou angličtinu) RESET: Dojde-li během provozu k zablokování přehrávače, stiskněte tlačítko Reset na zadní straně. ZÁMEK KLÁVES Tlačítkem HOLD uzamknete klávesy proti nechtěnému stisku, odblokujete dlouhým stiskem HOLD. Uzamčení kláves je indikováno na displeji. SPOLUPRÁCE S PC Po připojení prostřednictvím USB k PC můžete přehrávač využít jako výměnný disk. Průzkumníku zobrazí dvě složky výměnných disků. První prezentuje paměť přehrávače, druhý SD/MMC kartu. Přehrávač jako takový nerozlišuje kde jsou nahrávky umístěny.

11 Nahrané soubory budou uloženy v složkách dle zdroje nahrávky: VOICE, FM a LINE-IN. Odpovídající soubory jsou uloženy pod názvy V001, V002,...; F001.WAV, F002.WAV,...; L001.WAV, L002.WAV,... Po připojení k USB portu se dobíjí akumulátor. Během přenosu dat (např. mazání nebo kopírování) přehrávač neodpojujte od PC, může dojít ke ztrátě dat nebo poškození přehrávače. Na displeji je přenos dat indikován. Karta SD/MMC nepodporuje hot plug&play, proto, chcete-li s ní pracovat, musíte kartu nejprve vložit do přehrávače a ten potom připojit k počítači. Soubory nahrané v tomto přehrávači mají příponu WAV. Upozornění: V systémech Windows 2000/Windows XP je nutno použít funkci bezpečné odebrání hardware, než přehrávač odpojíte od PC. Pro Windows 98/SE je potřebný ovladač, který se nachází na přiloženém CD. Při instalaci postupujte následovně: Vložte přiložené instalační CD do mechaniky a MP3 přehrávač připojte k počítači. Počítač detekuje nové zařízení a vyzve Vás k instalaci ovladače. Nastavte cestu k CD a proveďte instalaci.

12 TECHNICKÉ PARAMETRY Integrovaná paměť Rozměry Podporované audio formáty Displej Podporované kompresní rychlosti Podporované vzorkovací rychlosti Vzorkovací rychlost nahrávání 256 MB 64 x 50 x 23 (mm) MP3, WMA, WAV OLED, 132 x 64 bodů, čtyři barvy MP3: 8 kbps 320 kbps WMA: 8 kbps 192 kbps MP3: 16 khz 48 khz 8 khz 48 khz Rozhraní USB 2.0 Akumulátor Doba přehrávání Odstup šumu min. Frekvenční rozsah Li-on 10 13h (hodně závisí na podsvícení displeje) 90 db 20Hz 20 khz Změny technických parametrů, vlastností, tiskové chyby vyhrazeny.

13 Záruční a pozáruční opravy zabezpečuje dovozce: Compex spol. s r.o., Palackého 105, Brno ve svém centrálním servisním středisku na výše uvedené adrese ; Přístroj je schválen pro používání v zemích CE a tedy i v ČR. Veškeré patřičné CE Certifikáty a prohlášení o shodě je k dispozici u prodejce, firmy Compex spol. s r.o.

S11R. MP3 přehrávač. OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač

S11R. MP3 přehrávač. OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač S11R MP3 přehrávač OLED displej Paměť 256MB - 2GB Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť 256MB/512MB/1G/2G (dle verze) OLED displej Přehrávání

Více

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 DAH 1500 MP3 přehrávač Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 Péče a údržba: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte před mechanickým poškozením, pády,

Více

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením.

Více

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením. Můžete také přímo nahrávat

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

JWM-93. MP3 přehrávač. LCD displej Paměť 256/512M/1G Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač

JWM-93. MP3 přehrávač. LCD displej Paměť 256/512M/1G Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač JWM-93 MP3 přehrávač LCD displej Paměť 256/512M/1G Rozhraní USB 2.0 Záznamník FM radiopřijímač Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť 256MB/512MB/1G (dle verze) Přehrávání formátů MP3, WMA,

Více

FY-610. Multimediální přehrávač. Přehrává MP3, videoklipy formátu MVS*, diktafon, FM radiopřijímač,... *Konverzní program je na přiloženém CD.

FY-610. Multimediální přehrávač. Přehrává MP3, videoklipy formátu MVS*, diktafon, FM radiopřijímač,... *Konverzní program je na přiloženém CD. FY-610 Multimediální přehrávač Přehrává MP3, videoklipy formátu MVS*, diktafon, FM radiopřijímač,... *Konverzní program je na přiloženém CD. Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť 256MB/512MB/1G

Více

MP3 přehrávač s FM rádiem, záznamníkem, čtením textů a databankou DS20. Návod k použití. Návod určený pro modely s pamětí 2GB, 4GB, 8GB

MP3 přehrávač s FM rádiem, záznamníkem, čtením textů a databankou DS20. Návod k použití. Návod určený pro modely s pamětí 2GB, 4GB, 8GB MP3 přehrávač s FM rádiem, záznamníkem, čtením textů a databankou DS20 - Návod k použití Návod určený pro modely s pamětí 2GB, 4GB, 8GB Obsah ÚVOD... 3 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI A CHARAKTERISTIKY... 3 OBSAH

Více

Digitální diktafon Esonic MR-250

Digitální diktafon Esonic MR-250 Návod k obsluze Digitální diktafon Esonic MR-250 Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Ze

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

PD 099 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 256MB FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK

PD 099 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 256MB FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK PD 099 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 256MB FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením. Můžete také přímo nahrávat vysílání rozhlasových

Více

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4

F-NS-M19. Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 F-NS-M19 Digitální přehrávač mp3 a mpeg4 Úvod Jsme rádi, že jste si zakoupili MP3 walkman od naší firmy. Dříve, než začnete přehrávač používat, prostudujte pečlivě tento návod. Hlavní funkce podpora zvukových

Více

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1 www.apacer.com Důležité upozornění Pokud kupujete přehrávač s interním flash diskem, tak i když jsou jeho funkce téměř stejné jako u těch bez disku, měli byste vědět toto: 1. V případě, že karta SD/MMC

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis

Rychlý průvodce. 1) Popis Rychlý průvodce 1) Popis A Tlačítko On / Off / Play / Pause / Stop (zapnuto/vypnuto/přehrát/pozastavit/zastavit) B Tlačítko C Tlačítko D Tlačítko E Poutko na popruh F Mikrofon G OLED displej H Zdířka na

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

Obsah balení T.sonic Sluchátka CD s ovladači USB kabel Kožené pouzdro Šňůrka na krk

Obsah balení T.sonic Sluchátka CD s ovladači USB kabel Kožené pouzdro Šňůrka na krk Obsah balení T.sonic Sluchátka CD s ovladači USB kabel Kožené pouzdro Šňůrka na krk Charakteristika Plně kompatibilní s USB 2.0 Při připojení k PC je T.Sonic napájen přímo z USB portu, když není připojen

Více

T.Sonic 820. Uživatelský manuál

T.Sonic 820. Uživatelský manuál T.Sonic 820 Uživatelský manuál Představení produktu A B C D E F G H I J K L M N O P Q Mikrofon Zdířka na sluchátka Otvor na provlečení šňůrky na krk Line-In port audio vstup Vysokorychlostní mini USB2.0

Více

Náramek s diktafonem

Náramek s diktafonem Náramek s diktafonem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1

Více

V.1.0. Music Mover. Návod k použití Strana 1-10 CZ

V.1.0. Music Mover. Návod k použití Strana 1-10 CZ V.1.0 Music Mover Návod k použití Strana 1-10 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. O tomto návodu... 2 3. Poznámky... 2 4. Funkce... 2 5. Obsah balení... 2 6. Před použitím... 3 7. Obsluha... 4 8. Hlavní menu...

Více

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 Děkujeme za zakoupení přístroje NAITECH. Jeho vývoji jsme věnovali nemálo prostředků, a proto Vám můžeme zaručit jeho prvotřídní kvalitu a 100% funkčnost. Abyste

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Instalační příručka a návod k obsluze

Instalační příručka a návod k obsluze Poznámka: Napájecí napětí tohoto zařízení je 12 V / 24 V. Příliš vysoké nebo příliš nízké napájecí napětí by mohlo způsobit poškození nebo poruchu tohoto zařízení. Vkládejte prosím toto zařízení s USB

Více

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB. Pokud některá z těchto.součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele.

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB. Pokud některá z těchto.součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele. MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Úvod Především vám děkujeme za zakoupení tohoto přehrávače MP3 Sweex. S tímto kompaktním přehrávačem MP3 si můžete vychutnat

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis TrekStor i.beat censo. USB port LCD displej Tlačítko. Mikrofon Otvor na popruh Kryt bateriového prostoru Zdířka na sluchátka

Rychlý průvodce. 1) Popis TrekStor i.beat censo. USB port LCD displej Tlačítko. Mikrofon Otvor na popruh Kryt bateriového prostoru Zdířka na sluchátka Rychlý průvodce 1) Popis TrekStor i.beat censo A B C D E F G H I J K L M N USB port LCD displej Mikrofon Otvor na popruh Kryt bateriového prostoru Zdířka na sluchátka 2) Připojení TrekStor i.beat censo

Více

Příručka uživatele 1

Příručka uživatele 1 Příručka uživatele 1 Pro vaši bezpečnost Varování Tento výrobek nedemontujte ani znovu nesestavujte, aby se zabránilo úrazu elektrickým proudem nebo jinému zranění. Nepoužívejte tento výrobek ve vlhkém

Více

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled:

MP4 přehrávač T 31. Návod k použití. Stručný přehled: MP4 je přehrávač nové generace podporující formáty souborů typu MP1, MP2, MP3, WMV, WMA, ASF a WAV. MP4 přehrávač T 31 Návod k použití Upozornění : Pro nastavení češtiny zvolte v hlavním menu přehrávače

Více

A5500 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ŠIFROVANÝ DISK ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO

A5500 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ŠIFROVANÝ DISK ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO A5500 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ŠIFROVANÝ DISK ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením. Můžete také

Více

S08. MP3 přehrávač. Paměť 512M/1G Rozhraní USB 2.0 Šifrovaný disk Záznamník FM radiopřijímač

S08. MP3 přehrávač. Paměť 512M/1G Rozhraní USB 2.0 Šifrovaný disk Záznamník FM radiopřijímač S08 MP3 přehrávač Paměť 512M/1G Rozhraní USB 2.0 Šifrovaný disk Záznamník FM radiopřijímač Základní vlastnosti a charakteristiky: 512 MB/1GB Přehrávání formátů MP3, WMA... FM přijímač s 20ti předvolbami.

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV m-cody M-20 2 technické specifikace - souèásti balení Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB /

Více

Stručný návod k rychlému použití

Stručný návod k rychlému použití Audiopřehrávač Philips GoGear CZ SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Stručný návod k rychlému použití Začínáme Celkový pohled

Více

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ 1 Děkujeme za zakoupení USB adaptéru KD609. Je navržen pro příjem digitální televize do osobního počítače nebo notebooku v digitální

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis

Rychlý průvodce. 1) Popis Rychlý průvodce 1) Popis A) USB port B) Mikrofon C) Tlačítko D) LCD displej E) Tlačítko F) Tlačítko G) Tlačítko H) Zdířka na sluchátka I) Poutko na popruh J) Tlačítko K) Slot pro paměťové karty SD/MMC

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Pøehrávaè MP3 typ MP-200 Pøíruèka uživatele

Pøehrávaè MP3 typ MP-200 Pøíruèka uživatele Pøehrávaè MP3 typ MP-200 Pøíruèka uživatele Kvùli bezproblémovému vyøízení záruky si zde prosím poznamenejte sériové èíslo pøístroje. Pøi nárokování záruky jej zašlete se svým záruèním listem a kopií faktury

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE Obj. č.: 34 07 05 2 OBSAH Strana: Úvodem... 2 Bezpečnostní upozornění... 2 Charakteristika přístroje... 3 Úvod... 3 Popis přístroje... 3 LCD displej... Chyba! Záložka není definována.

Více

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP150 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér Poslední aktualizace: 1. března 006 1 Podporované přijímače JVC Tento adaptér podporuje následující přijímače JVC* 1 : Přijímače

Více

Průvodce Quick Start AU822 (Cover)

Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Obsah Přehled o výrobku... 4 Základní funkce... 5 Režim hudby... 6 Režim video... 8 Režim nahrávání... 8 FM Tuner... 10 Prohlížeč obrázků...11 Režim e-book... 12 Nastavení

Více

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka AMERICAN AUDIO POCKET RECORD Uživatelská příručka POCKET RECORD POCKET RECORD POCKET RECORD INTRODUCTION NOTICE Popis ovladačů a funkcí Vstupy, ovladač, funkce 1. Levý kanál vestavěného mikrofonu Omni-kondenzátorový

Více

Diktafon UR-12 ve formě USB flash disku

Diktafon UR-12 ve formě USB flash disku Diktafon UR-12 ve formě USB flash disku Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 34 14 64 (512 MB), 34 14 63 (256 MB)

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 34 14 64 (512 MB), 34 14 63 (256 MB) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 34 14 64 (512 MB), 34 14 63 (256 MB) Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení přehrávače do provozu a k jeho obsluze. Jestliže výrobek předáte

Více

Rychlý průvodce. 1) Popis i.beat cebrax RS

Rychlý průvodce. 1) Popis i.beat cebrax RS Rychlý průvodce Vestavěný FM vysílač je schválen k provozu v České republice a dalších zemích Evropské unie. V ČR je oprávnění dáno generální licencí ČTU... pro vysílače s nízkým vyzářeným výkonem. Společnost

Více

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘED POUŽÍVÁNÍM PŘÍSTROJE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K POUŽITÍ A USCHOVEJTE JEJ PRO PŘÍPAD POTŘEBY. CZ FM16 P/NO:MBM37748516 Obsah Bezpečnostní pokyny...3

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více

Diktafon s rotační kamerou

Diktafon s rotační kamerou Diktafon s rotační kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Malé rozměry Otočná kamera Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu Rewind - Zpětné přetáčení Microphone hole - Mikrofon Forward

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

Používání přehrávače ipod

Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Po připojení ipodu můžete přehrávat hudební nebo video soubory. Tento přijímač umožňuje provádět různé operace, jako např. výběr souboru ze seznamu nebo

Více

Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce

Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce 1 Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce využít všechny jeho skvělé vlastnosti. Pokud budete

Více

MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka

MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka Do rámečku prosím vepište sériové číslo svého zařízení, abyste zajistili hladký průběh reklamačního řízení. V případě reklamace jej zašlete spolu s kopií dokladu

Více

DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ

DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ DIGITÁLNÍ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ Mpaxx MP 701/1GB Mpaxx MP 702 FM/1GB Mpaxx MP 703/2GB Mpaxx MP 704 FM/2GB CZ-GDS0100,0200,0300,0400 OBSAH Mpaxx MP 701 MP 704 Dodané příslušenství Speciální vlastnosti Informace

Více

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Specifikace přístroje: - Nahrávání ve smyčce (pokud je planá kapacity paměti, automaticky se začne přemazávat nejstarší záznam - Nahrávání videa jedním tlačítkem

Více

Návod k obsluze DX50

Návod k obsluze DX50 Návod k obsluze DX50 Obsah 1. Obsah balení 2. Popis přístroje a jeho funkcí 3. Základní obsluha 4. Uživatelské rozhraní přehrávače Obsah balení DX50 Micro USB kabel / Koaxiální kabel Pouzdro Ochranná fólie

Více

Minidiktafon EDIC mini LCD

Minidiktafon EDIC mini LCD Minidiktafon EDIC mini LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Extrémní výdrž až 250 hodin nahrávání v kuse Miniaturní rozměry Jednoduché ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Obsah balení Digitální

Více

( CZ) Návod k obsluze MP3 NAITECH CTN-261

( CZ) Návod k obsluze MP3 NAITECH CTN-261 ( CZ) Návod k obsluze MP3 NAITECH CTN-261 Děkujeme za zakoupení našeho přístroje! Jeho vývoji jsme věnovali nemálo prostředků, a proto Vám můžeme zaručit jeho prvotřídní kvalitu a 100% funkčnost. Abyste

Více

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu)

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) DS-430DVRB HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) Uživatelská příručka Obsah Předmluva...2 Funkce produktu, úvod...2

Více

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10 Uživatelská příručka 2018-10-01 Představení produktu Tento Bluetooth MP3 přehrávač je vyvinutý pro použití v automobilu a je vybaven profesionálním a vysoce

Více

Obj.č.: 55221, 55222. MP3 Player SANSA. Hama spol. s r.o., Kšírova 150, Brno 619 00, Tel.: 543 538 134, www.hama.cz - 1 -

Obj.č.: 55221, 55222. MP3 Player SANSA. Hama spol. s r.o., Kšírova 150, Brno 619 00, Tel.: 543 538 134, www.hama.cz - 1 - Obj.č.: 55221, 55222 MP3 Player SANSA Hama spol. s r.o., Kšírova 150, Brno 619 00, Tel.: 543 538 134, www.hama.cz - 1 - Funkce přehrávače SanDisk Sansa Přehrává MP3, WMA, WMA DRM a knižní formát Audible

Více

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Systémové požadavky Systémové požadavky Operační systém Microsoft Windows2000, XP, Vista, 7 Procesor Intel Pentium III s vice než 800MHz Vnitřní paměť Větší než

Více

Kamera pro domácí mazlíčky

Kamera pro domácí mazlíčky Kamera pro domácí mazlíčky Návod k použití Poslední revize: 8.4.2013 OBSAH: PŘEDMLUVA... 3 TECHNICKÉ SPECIFIKACE... 4 OPERAČNÍ INSTRUKCE... 4 Zobrazení telefonního čísla... 4 Zobrazení dostupné kapacity

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

10030449 10030450 10030451 10030452 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

Digitální diktafon v karabině

Digitální diktafon v karabině Digitální diktafon v karabině Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

B201. Multimediální přehrávač. Podpora karet MMC/SD. Přehrává MP3, videoklipy AVI*, diktafon, FM radiopřijímač...

B201. Multimediální přehrávač. Podpora karet MMC/SD. Přehrává MP3, videoklipy AVI*, diktafon, FM radiopřijímač... B201 Multimediální přehrávač Podpora karet MMC/SD Přehrává MP3, videoklipy AVI*, diktafon, FM radiopřijímač... *Konverzní program je na přiloženém CD. Základní vlastnosti a charakteristiky: Vnitřní paměť

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

Obsah. 1. Úvod Základní operace Ovládání Odstraňování problémů Režim hudby Režim nahrávání...

Obsah. 1. Úvod Základní operace Ovládání Odstraňování problémů Režim hudby Režim nahrávání... Obsah 1. Úvod..2 2. Základní operace 2 3. Ovládání.3 3.1 Režim hudby...3 3.2 Režim nahrávání....7 3.3 Režim hlasu... 8 3.4 Režim FM 10 3.5 Nastavení systému..10 3.6 Konec.13 4. Odstraňování problémů...13

Více

Hodinky s diktafonem a detekcí zvuku WR-19

Hodinky s diktafonem a detekcí zvuku WR-19 Hodinky s diktafonem a detekcí zvuku WR-19 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

S10. Jednoduše výrazný a stylový. Vydání - Září, 2006. Vždy příjemný společník

S10. Jednoduše výrazný a stylový. Vydání - Září, 2006. Vždy příjemný společník Jednoduše výrazný a stylový Vždy příjemný společník Vydání - Září, 2006 Varianty modelů S10 1GB / S10 2GB * Varianty barev Černá a Bílá Intuitivní iriver D-Click System 17.5g, ultra lehký přehrávač Dodáván

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

Elektronická čtečka Volcano 7

Elektronická čtečka Volcano 7 1. Před prvním použitím 2. Úvodní obrazovka Volcano 3. Historie prohlížeče 4. Elektronická kniha 5. Čtení elektronických knih 6. Přiblížení / oddálení 7. Otočení obrazovky 8. Umístění záložky na stránku

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

návod k použití FG100 technické specifikace 128 / 256 / 512 MB, 1 GB - záznam MP3 Sluchátkový výstup Poměr signál/šum Harmonická distorze < 0,1%

návod k použití FG100 technické specifikace 128 / 256 / 512 MB, 1 GB - záznam MP3 Sluchátkový výstup Poměr signál/šum Harmonická distorze < 0,1% technické specifikace návod k použití Rozměry Hmotnost Paměť Formáty souborů Frekvenční rozsah Sluchátkový výstup Poměr signál/šum 31 x 82 x 28,5 mm 40,5 g 128 / 256 / 512 MB, 1 GB - přehrávání MP3, WMA,

Více

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH,

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH, NAI DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA Děkujeme za zakoupení výrobku NAI, a přejeme Vám s jeho užíváním prožití mnoha příjemných okamžiků. Vývoji výrobku jsme věnovali maximální úsilí a nemálo prostředků. Můžeme

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

RÁDIOMAGNETOFON S CD. Copyright ALLCOM RRCD 2410 RRCD 2420 MP3

RÁDIOMAGNETOFON S CD. Copyright ALLCOM   RRCD 2410 RRCD 2420 MP3 RÁDIOMAGNETOFON S CD RRCD 2410 RRCD 2420 MP3 PŘEHLED Ovládací prvky Obecné informace CD TAPE/OFF Přepíná mezi vstupy CD, TAPE a RADIO. RADIO Vypne zařízení. ON Funkční kontrolka. Když je zařízení zapnuté,

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM Rychlý instalační průvodce DA-10295 Vítejte Děkujeme vám za zakoupení Digitus Bluetooth Soundbar se subwooferem! Nezáleží na tom jak tento výrobek využijete - zdali

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

CAR P50 N. kamera pro Váš automobil. Noční vidění. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt.

CAR P50 N. kamera pro Váš automobil. Noční vidění. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. CAR P50 N kamera pro Váš automobil Noční vidění Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Ještě než se vrhnete na natáčení svých prvních cestovních záběrů, pročtěte si prosím tento

Více

Digitální MP3 přehrávač OXYGEN JT-308

Digitální MP3 přehrávač OXYGEN JT-308 Digitální MP3 přehrávač OXYGEN JT-308 NÁVOD K POUŽITÍ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Před použitím si prosím pozorně přečtěte návod a uschovejte jej pro budoucí použití. Obsah

Více

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

Stručný návod k rychlému použití

Stručný návod k rychlému použití Audiopřehrávač Philips GoGear SA1ARA02 SA1ARA04 SA1ARA08 SA1ARA16 Stručný návod k rychlému použití Potřebujete pomoc? Na stránkách www.philips.com/welcome najdete kompletní sadu nápomocných materiálů,

Více