MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R"

Transkript

1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R ze dne Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok rozpočtová opatření VII. série Rada městské části 1. s c h v a l u j e rozpočtová opatření v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok VII. série Viz příloha tohoto usnesení 2. u k l á d á 2.1. Mgr. Janu Marhoulovi, B.A zástupci starosty předložit materiál pro informaci zasedání zastupitelstva Poměr hlasů: 5 pro 0 proti 0 se zdrželo 0 mimo místnost Milan Maruštík starosta Mgr. Jan Marhoul, B.A. 1. zástupce starosty Předkladatel: Mgr. Jan Marhoul, B.A zástupce starosty Zpracovatel Ing. Robin Tampa, MPA - vedoucí ekonomického odboru Na vědomí: Ing. Robinu Tampovi, MPA - vedoucímu ekonomického odboru Tisk: R-06657

2 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 rozpočtová opatření VII. série Rozpočtové opatření RO č. 110 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce Kč v následující rozpočtové skladbě: z 6171 (činnost místní správy), pol (drobný hm. dl. majetek) Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (služby elektronických komunikací) Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (výpočetní technika) na 6171 (činnost místní správy), pol (zpracování dat a služby související s informačními a komunikačními technologiemi) Kč Kč Přesun finančních prostředků je nutný v souvislosti s úhradou nově vzniklých výdajů na zajištění služeb podpory (maintenance) HW a SW z projektu Digitalizace a ukládání dat v Praze 12 po ukončení období udržitelnosti, dále pak na zajištění rozvoje GINIS a k pokrytí nově uzavřené smlouvy na právní systém CODEXIS, který bude nasazen a využíván souběžně s programem ASPI, který posléze plně nahradí. Finanční prostředky budou přeskupeny rámci ORJ 0024, a to zejména z položky 6125, kde vznikla veliká úspora z realizovaných VZMR, které se podařilo vysoutěžit za podstatně nižší ceny, než bylo rozpočtováno. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RO č. 111 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0017 Doprava v částce Kč z 2229 (ostatní záležitosti v silniční dopravě), pol (opravy a udržování) ORJ 317, ORG Opravy svodidel a zábradlí Kč na 2219 (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby) ORJ 317, ORG U Pily v Praze Kč Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 1 (celkem 11)

3 RO č. 112 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0017 Doprava v částce Kč z 2212 (silnice), pol (opravy a udržování) ORJ 317, ORG Opravy a havárie pozemních komunikací Kč na 2219 (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby) ORJ 317, ORG Pancířova v Praze Kč Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RO č. 113 Přesun finančních prostředků z ORJ 0014 Školství na ORJ 0011 Lidské zdroje a platy v částce Kč z ORJ (základní školy), pol (nákup ost. služeb j.n.) Kč na ORJ (činnost místní správy), pol (ostatní osobní výdaje) Kč 6171 (činnost místní správy), pol (povinné pojistné na soc. zab.) Kč 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na zdrav. pojištění) Kč 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na úrazové pojištění) Kč Jedná se o povinné kofinancování pokračujícího projektu MAP. Výdaje v částce Kč nutno označit ORG a ÚZ Zdroj krytí: ORJ Strana 2 (celkem 11)

4 RO č. 114 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0022 Sociální fond v částce Kč v následující rozpočtové skladbě: z 6171 (činnost místní správy), pol (drob. hm. dlouh. majetek) na 6171 (činnost místní správy), pol (opravy a udržování) UZ Kč Kč Přesun finančních prostředků je z důvodu havárie oběhového čerpadla. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RO č. 115 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč Finanční prostředky budou použity dle plánu na zajištění akce Když století proletí pořádané k příležitosti 840 let založení Modřan. Akce bude probíhat 15. září 2018 v areálu Viničního domku (ostatní čin. související se služ. pro obyv.), pol (nákup ostatních služeb), ORJ Kč 3900 (ostatní čin. související se služ. pro obyv.), pol (nákup materiálu j.n.), ORJ Kč Zdroj krytí: Ostatní finanční výdaje. RO č. 116 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu j.n.) Kč Finanční prostředky budou použity dle usnesení Rady MČ Praha 12 č. R ze dne na nákup vybavení pro základní a mateřské školy na jeho území, a to zejména bezpečnostních vest pro děti a dalšího vybavení pro děti. Zdroj krytí: příjmy roku 2018 (dar firmy Lidl Česká republika v.o.s.). Strana 3 (celkem 11)

5 RO č. 117 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč. Jedná se o poskytnutí dotace městským částem hl. m. Prahy z obdrženého odvodu z výherních hracích přístrojů a jiných technických herních zařízení za období a) na 3429 (ostatní zájmová činnost a rekreace), pol (ostatní neinvestiční výdaje jinde nezařazené), ÚZ Kč Finanční prostředky budou použity na podporu činností nestátních neziskových organizací působících na území městských částí hl. m. Prahy, které zajišťují dlouhodobě organizovanou sportovní výchovu mládeže registrované v jednotlivých nestátních neziskových organizacích. b) na 3113 (základní školy), pol (ostatní neinvestiční výdaje jinde nezařazené), ÚZ Kč Finanční prostředky budou použity pro sport. c) na 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (ostatní neinvestiční výdaje jinde nezařazené), ÚZ Kč Finanční prostředky budou použity na grantovou politiku MČ Praha 12 v oblasti kultury, školství, zdravotnictví a sociální oblasti. Výše uvedené finanční prostředky budou použity na grantovou politiku v následujícím období. Zdroj krytí: příjem dotace ve výši Kč, ÚZ 98 od hl. m. Prahy viz dopis č.j. MHMP /2018 ze dne Poskytnuté finanční prostředky podléhají vyúčtování v rámci zhodnocení plnění rozpočtu za rok RO č. 118 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč na Podporu škol formou projektů zjednodušeného vykazování Šablony pro MŠ a ZŠ I (základní školy), pol (neinvest. transfery zřízeným PO) Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, č. org podíl SR UZ Kč podíl EU UZ Kč Strana 4 (celkem 11)

6 Zdroj krytí: příjem dotace ve výši Kč, ÚZ 33063, státní rozpočet (MŠMT), EU viz dopis č. j. MHMP /2018 ze dne na realizaci projektu v rámci Operačního programu EU - Výzkum, vývoj a vzdělávání Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování Šablony pro MŠ a ZŠ I. Finanční prostředky v částce Kč podléhají vyúčtování dle podmínek upravených pro poskytnutí stanovené Operačním programem. RO č. 119 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč z rozpočtu hl. m. Prahy pro školy a školská zařízení, a to na posílení mzdových prostředků zaměstnancům v oblasti obecního školství a zvýšení limitu prostředků na platy (předškolní zařízení), pol (neinvest. transfery zřízeným PO) Kč Mateřská škola Oáza v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Pohádka v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Jahůdka v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Srdíčko v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Hvězdička v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Tyršovka v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Zvoneček v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Pastelka v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Podsaďáček v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Montessori v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Větrníček v Praze 12, č. org Kč 3113 (základní školy), pol (neinvest. transfery zřízeným PO) Kč Základní škola a mateřská škola Angel v Praze 12, č. org Kč Základní škola a mateřská škola K Dolům v Praze 12, č. org Kč Základní škola T. G. Masaryka v Praze 12, č. org Kč Základní škola profesora Švejcara v Praze 12, č. org Kč Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, č. org Kč Základní škola Písnická v Praze 12, č. org Kč Základní škola Rakovského v Praze 12, č. org Kč Základní škola a mateřská škola Smolkova v Praze 12, č. org Kč Základní škola Zárubova v Praze 12, č. org Kč Zdroj krytí: příjem dotace ve výši Kč, ÚZ 96 od hl. m. Prahy viz dopis č.j. MHMP /2018 ze dne Finanční prostředky podléhají vyúčtování v rámci finančního vypořádání s rozpočtem hl. m. Prahy za rok Strana 5 (celkem 11)

7 RO č. 120 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální věci v částce Kč účelové neinvestiční prostředky ze státního rozpočtu z Ministerstva pro místní rozvoj, které jsou určené, v souladu s 5 odst. 1 a 4 zákona č. 256/2001 Sb., o pohřebnictví, ve znění pozdějších předpisů, jako náhrada obcím za účelně vynaložené náklady na pohřbení zemřelého, jemuž do 96 hodin nikdo nesjednal pohřeb a jehož pohřbení zajistil obecní úřad (resp. městská část) v následující rozpočtové skladbě: 3632 (pohřebnictví) pol (poskytnuté náhrady), ÚZ Kč Zdroj krytí: Státní rozpočet (MMR) viz dopis Č.j. MHMP /2018 ze dne Finanční prostředky v částce Kč nepodléhají vyúčtování v rámci finančního vypořádání s rozpočtem hl. m. Prahy za rok RO č. 121 Posílení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o Kč - účelová neinvestiční dotace hlavního města Prahy v oblasti podpory registrovaných sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, poskytovaných zejména občanům hlavního města Prahy pro rok z prostředků projektu Podpora vybraných druhů sociálních služeb v krajské síti sociálních služeb na území hl. m. Prahy v následující rozpočtové skladbě: 4351 (osobní asistence, pečovatelská služba a podpora samostatného bydlení) pol (neinvestiční transfery zřízeným příspěvkovým organizacím) ORG Kč ÚZ (1045)13013 ORG ÚZ (1041)13013 ORG ÚZ (1041) Kč Kč Konečným příjemcem účelové neinvestiční dotace jsou Sociální služby městské části Praha 12, příspěvková organizace. Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis Č.j. MHMP /2018 ze dne Výdaje v částce Kč nutno označit výše uvedenými ORG a ÚZ. Dotace bude využita v souladu s Pravidly dotačního řízení v rámci Operačního programu zaměstnanost hl. m. Prahy na roky v působnosti odboru zdravotnictví, sociální péče a prevence Magistrátu hl. m. Prahy. Strana 6 (celkem 11)

8 RO č. 122 Posílení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o Kč - účelová neinvestiční dotace hlavního města Prahy v oblasti podpory registrovaných sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, poskytovaných zejména občanům hlavního města Prahy pro rok z prostředků projektu Podpora vybraných druhů sociálních služeb v krajské síti sociálních služeb na území hl. m. Prahy v následující rozpočtové skladbě: 4351 (osobní asistence, pečovatelská služba a podpora samostatného bydlení) pol (neinvestiční transfery zřízeným příspěvkovým organizacím) ORG Kč ÚZ (1045)13013 ORG ÚZ (1041)13013 ORG ÚZ (1041) Kč Kč Konečným příjemcem účelové neinvestiční dotace jsou Sociální služby městské části Praha 12, příspěvková organizace. Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis Č.j. MHMP /2018 ze dne Výdaje v částce Kč nutno označit výše uvedenými ORG a ÚZ. Dotace bude využita v souladu s Pravidly dotačního řízení v rámci Operačního programu zaměstnanost hl. m. Prahy na roky v působnosti odboru zdravotnictví, sociální péče a prevence Magistrátu hl. m. Prahy. RO č. 123 Posílení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o Kč - účelová neinvestiční dotace ze státního rozpočtu z Ministerstva práce a sociálních věcí na podporu poskytování sociálních služeb na území hlavního města Prahy v následující rozpočtové skladbě: 4351 (osobní asistence, pečovatelská služba a podpora samostatného bydlení) pol (neinvestiční transfery zřízeným příspěvkovým organizacím) Kč ÚZ (ostatní služby a činnosti v oblasti sociální péče) pol (neinvestiční transfery zřízeným příspěvkovým organizacím) ÚZ ORG Kč Konečným příjemcem účelové neinvestiční dotace jsou Sociální služby městské části Praha 12, příspěvková organizace. Strana 7 (celkem 11)

9 Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP /2018 ze dne Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ Finanční vypořádání účelové neinvestiční dotace se bude řídit podmínkami uvedenými ve veřejnoprávní smlouvě. RO č. 124 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální věci v částce Kč navýšení finančních prostředků určených na věcné dary na zajištění akce nultý ročník celorepublikového kola Antifetfest aneb Jde to i jinak! 3541 (prevence před drogami, alkoholem, nikotinem a jinými závislostmi) pol (věcné dary) Kč Zdroj krytí: Ostatní finanční výdaje. RO č. 125 Přesun finančních prostředků z ORJ 0014 Školství na ORJ 0011 Lidské zdroje a platy v částce Kč V rámci zajištění dohod o provedení práce v rámci činnosti uvádějícího ředitele podpora ředitelům škol, kteří jsou ve funkci dobu kratší než dva roky. Cílem podpory je eliminovat možná rizika počáteční fáze řídící činnosti. z ORJ (základní školy), pol (nákup služeb j.n.) Kč na ORJ (činnost místní správy), pol (ostatní osobní výdaje) Kč Zdroj krytí: ORJ Strana 8 (celkem 11)

10 RO č. 126 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč k projektům schváleným v rámci Operačního programu Praha pól růstu (mateřské školy), pol (neinvest. transfery zřízeným PO) Mateřská škola Tyršovka v Praze 12, č. orgu Multikulturalita a inkluze v MŠ Tyršovka podíl EU UZ podíl HMP UZ Mateřská škola Podsaďáček v Praze 12, č. orgu Inkluze v Mateřské škole Podsaďáček podíl EU UZ podíl HMP UZ (základní školy), pol (neinvest. transfery zřízeným PO) Základní škola a mateřská škola Písnická v Praze 12, č. orgu OPPPR 28 Inkluze a multikulturní vzdělávání podíl EU UZ podíl HMP UZ Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Zdroj krytí: EU, hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP /2018 ze dne Finanční vypořádání účelové dotace se bude řídit pokyny FON MHMP. RO č. 127 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč na investiční akci Komunitní centrum Lysinská rozpočtová skladba: 3613 (nebytové hospodářství), pol (opravy a udržování), ORJ 0813, ÚZ , ORG Komunitní centrum Lysinská Kč 3613 (nebytové hospodářství), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0813, ÚZ , ORG Komunitní centrum Lysinská Kč 3613 (nebytové hospodářství), pol (opravy a udržování), ORJ 0813, ÚZ , ORG Komunitní centrum Lysinská Kč Strana 9 (celkem 11)

11 3613 (nebytové hospodářství), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0813, ÚZ , ORG Komunitní centrum Lysinská Kč Zdroj krytí: EU, hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP /2018 ze dne Finanční vypořádání účelové dotace se bude řídit pokyny FON MHMP. RO č. 128 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč jako refundace vynaložených finančních prostředků za realizaci optimalizace hlavních jističů v jednotlivých školách a školkách v rámci realizace energetických úsporných opatření podporovaných MČ Praha 12 (příspěvek je zaokrouhlován na celé stokoruny) (předškolní zařízení), pol (neinvest. příspěvky zřízeným PO) Kč Mateřská škola Hvězdička v Praze 12, č. org (základní školy), pol (neinvest. příspěvky zřízeným PO) Kč Základní škola a mateřská škola Angel v Praze 12, č. org. 101 Zdroj krytí: Ostatní finanční výdaje. RO č. 129 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč na investiční akci Rekonstrukce nebytových prostor Těšíkova č. p. 986 z 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0000, ORG Přístavba ZŠ a MŠ Na Beránku v Praze Kč na 3613 (nebytové hospodářství), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0813, ÚZ 0000, ORG Rekonstrukce nebytových prostor Těšíkova č. p Kč U akce Rekonstrukce nebytových prostor Těšíkova č. p. 986 z důvodu doplňujících požadavků Hygienické stanice hl. m. Prahy, je nutné doplnit vzduchotechniku o další vedení a komponenty, dále je nutné instalovat podlahovou krytinu v prostoru kosmetiky, pedikúry, denní místnosti a skladu, aby mohlo dojít k přestěhování provozovny kadeřnictví z Modřanské 4. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 10 (celkem 11)

12 RO č. 130 Přesun finančních prostředků z ORJ 0018 Práce a sociální věci na ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč z ORJ (ostatní služby a činnosti v oblasti sociální péče), pol (nespecifikované rezervy) Kč na ORJ 0013 na investiční akci Komunitní centrum Lysinská 3613 (nebytové hospodářství), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0813, ÚZ 0000, ORG Komunitní centrum Lysinská Kč V rámci žádosti z investičních fondů EU OPPPR, byla žádost úspěšně vyhodnocena, ale uložena do tzv. zásobníku. Aby byla zajištěna veřejná služba kluby seniorů, které musely opustit prostory v MŠ Tyršovka (plánovaná rekonstrukce), bude rekonstrukce objektu Lysinská pro kluby seniorů a komunitní činnost zahájena a financována z rozpočtu MČ Praha 12. Zdroj krytí: ORJ Milan Maruštík starosta Mgr. Jan Marhoul, B.A. 1. zástupce starosty Strana 11 (celkem 11)

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-189-022-18 ze dne 5.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření IX. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-188-005-18 ze dne 10.10.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření VIII. série Rada městské

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-004-005-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 XI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-087-003-16 ze dne 5.9.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - rozpočtová opatření VI. série Rada městské části

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-178-004-14 ze dne 29.10.2014 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 - VIII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 211 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 211 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 211 ze dne 10.04.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne č.j.: 237/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 19.04.2017 Úprava rozpočtu roku 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 636 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 636 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 636 ze dne 25.09.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 11.04.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 22.42.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 53 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-098-010-12 ze dne 11.12.2012 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 - IX. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 75.13.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-062-009-16 ze dne 21.3.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - I. série Rada městské části 1. s c h v a l

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 384 ze dne 19.06.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 16/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 17 ze dne 14.01.2015 K úpravě rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Rozpočet městské části Praha 12 na rok ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Rozpočet městské části Praha 12 na rok ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-21-003-13 ze dne 26.2.2013 Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013 2 1. z a s e d á n í Z a s t u p i t e l s t v a městské části 1.

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 72.03.12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 39.03.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Rozpočtové změny RZ č. 77 Snížení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne č.j.: 742/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 677 ze dne 30.10.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-101-016-13 ze dne 5.2.2013 Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013 Rada městské části 1. souhlasí 1.1. s návrhem rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014 č.j.: 189/2014 Změna objemu rozpočtu roku 2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 457 ze dne 18.03.2014 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. změnu

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 13.28.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 - Práce a

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-154-004-14 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R-113-009-13 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 21.27.07 Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série RZ č. 17 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o 4.000.000,- Kč jako mimořádný

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 577 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 577 ze dne č.j.: 632/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 577 ze dne 10.08.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e č.j.: 143/2017 Změna objemu rozpočtu roku 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 139 ze dne 13.03.2017 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. se změnou objemu rozpočtu městské

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 95.43.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013 č.j.: 801/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 734 ze dne 29.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 65.48.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 78 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor

Více

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 43.19.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XIV. série Rozpočtové změny RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 203 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 203 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 203 ze dne 28.03.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 114.31.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Rozpočtové změny RZ č. 16 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 235 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 235 ze dne č.j.: 270/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 235 ze dne 22.04.2015 Úprava rozpočtu roku 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 502/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 463 ze dne 19.07.2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 27.03.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 65 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 65 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 65 ze dne 11.06.2019 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 278 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 278 ze dne č.j.: 295/2017 Rozpočtové opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 278 ze dne 17.05.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I. Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 176 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s rozpočtovými opatřeními městské části Praha

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 84.20.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Rozpočtové změny RZ č. 37 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-136-004-13 ze dne 5.11.2013 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 - VII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 353 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 353 ze dne č.j.: 399/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 353 ze dne 25.05.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019 Rozpočet Městské části Praha 12 na rok 2019 Rozpočet příjmů 2019 v Kč Par/Pol. Název 0000/1341 Poplatek ze psů 1 800 000,00 1 700 000,00 0000/1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 3 000,00 10

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 177 ze dne 25.03.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 177 ze dne 25.03.2015 č.j.: 205/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 177 ze dne 25.03.2015 Úprava rozpočtu roku 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-029-013-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 36 Snížení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 727 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 727 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 727 ze dne 31.10.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 125.82.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 67 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 552/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 519 ze dne 09.08.2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. rozpočtová opatření městské části

Více

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části 2. zasedání dne 28.11. 2018 USNESENÍ č. 27/18/RMČ k Návrhu Rozpočtu MČ Praha-Ďáblice na rok 2019 Rada po projednání I. souhlasí s návrhem rozpočtu MČ Praha

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE 26.9.2018 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í MUDr. Miloslav Mandík Ing. Svatomír

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/1 schválené v rámci programu 17. zasedání zastupitelstva obce dne 26. března 2013 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/1 schválené v rámci programu 17. zasedání zastupitelstva obce dne 26. března 2013 SOUHRN Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/1 schválené v rámci programu 17. zasedání zastupitelstva obce dne 26. března 2013 SOUHRN Schválený rozpočet 2013 Rozpočet obce po RO 2013/1 Změna RO 2013/1 Příjmy

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 543/2013. č. 487 ze dne 07.08.2013. Úprava rozpočtu roku 2013. I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 543/2013. č. 487 ze dne 07.08.2013. Úprava rozpočtu roku 2013. I. č.j.: 543/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 487 ze dne 07.08.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 291 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 291 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 291 ze dne 21.05.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne č.j.: 743/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 718 ze dne 18.10.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018 1019 Ostatní zemědělská a potravinářská činnost a rozvoj 20,000 20,000 5,808 29,04% 5169 Nákup ostatních služeb 20,000 20,000 5,808 29,04% 2141 Vnitřní obchod 145,000 145,000 72,716 50,15% 5021 Ostatní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 787 ze dne 28.11.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 532 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 532 ze dne č.j.: 576/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 532 ze dne 30.08.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

229/18/a /18/a

229/18/a /18/a Příloha 1 Schváleno RM 01. 10. 2018 Oddělení investic - ORJ 4 229/18/a 4216 4 1147 4216 4 1147 Výstavba chodníku v ulici Lipovská, Jeseník - dotace IROP - úprava rozpočtovaných prostředků dle skutečně

Více

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok 2016 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis Rozpočet 2015 Rozpočet 2015 schválený upravený Čerpání 2015 Návrh 2016 Pozn. 2143 5139 Nákup materiálu 0 0 0 150 000 2143

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 584 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 584 ze dne č.j.: 623/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 584 ze dne 11.09.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/2 schválené v rámci programu 18. zasedání zastupitelstva obce dne 26. června 2013 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/2 schválené v rámci programu 18. zasedání zastupitelstva obce dne 26. června 2013 SOUHRN Rozpočtové opatření obce ceves č. 2013/2 schválené v rámci programu 18. zasedání zastupitelstva obce dne 26. června 2013 SOUHRN Schválený rozpočet po RO 2013/1 Rozpočet obce po RO 2013/2 Změna RO 2013/2

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 533 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 533 ze dne č.j.: 267/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 533 ze dne 15.07.2015 Úprava rozpočtu roku 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193

SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193 SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193 V ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE NA ROK 2017 Rada města České Budějovice dne 18.12.2017 č. usnesení 1730/2017 Rozpočtové opatření číslo 179

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 127.03.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Rozpočtové změny RZ č. 81 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY Rozpočtové opatření 2/2018 - Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY 8.2.2018 Par. Pol. Název Rozpočet Za paragraf Rozp. Op. Rozp. po změně Za paragraf Bez paragrafu 0000 1111 Daň z příjmů fyzických

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2012 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2011 Návrh 2012 0000 1332 Poplatek za znečištění 0 0 600 0 0000 1341 Poplatek ze psů 300 000 300

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/5 schválené v rámci programu 21. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2013 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/5 schválené v rámci programu 21. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2013 SOUHRN Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/5 schválené v rámci programu 21. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2013 SOUHRN Schválený rozpočet po RO 2013/4 Rozpočet obce po RO 2013/5 Změna RO

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne č.j.: 781/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 713 ze dne 13.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Schválený na zasedání zastupitelstva obce 27.3.2013 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 150 000,00 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 101.54.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 88 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO:

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO: Rozpočet 216 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, 252 17, CZ, IČO: 233871 I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet a b - - 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. 1 685 1112 Daň z příjmu

Více

Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč)

Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč) Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč) Par Pol ORJ Název položky RN 2013 Rozpočtové příjmy rozpočtových položek 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 16 250,00

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 25.22.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 64 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočty příspěvkových organizací na rok ze dne Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočty příspěvkových organizací na rok ze dne Rada městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-073-016-16 Rada městské části 1. s c h v a l u j e ze dne 16.5.2016 Rozpočty příspěvkových organizací na rok 2016 1.1. rozpočty příspěvkových organizací

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 166 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 166 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 166 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3 na

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 17. 12. 2014

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 17. 12. 2014 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 17. 12. 2014 USNESENÍ č. 76/09-14 Z I. schvaluje 1. Rozpočtové opatření č. 39/2014 par.2143 cestovní ruch, pol.6121 budovy, haly a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne č.j.: 784/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 745 ze dne 01.11.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 293 ze dne Rozbory hospodaření městské části Praha 3 za I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 293 ze dne Rozbory hospodaření městské části Praha 3 za I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 293 ze dne 21.05.2019 Rozbory hospodaření městské části Praha 3 za I. čtvrtletí 2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozbory hospodaření

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

Návrh závěrečného účtu za rok 2010 obce Lichoceves (k projednání na zasedání ZO ) PŘÍJMY

Návrh závěrečného účtu za rok 2010 obce Lichoceves (k projednání na zasedání ZO ) PŘÍJMY Návrh závěrečného účtu za rok 2010 obce Lichoceves (k projednání na zasedání ZO 22.3.2011) PŘÍJMY Položka Par. skupina Schválený rozpočet (Kč) Rozpočet po opatření č. 3 (Kč) Změna v průběhu roku Plnění

Více

RO číslo: Název položky SU AU Od Pa Položka UZ ZJ ORJ ORG Má dáti Dal. RO číslo: Název položky SU AU Od Pa Položka UZ ZJ ORJ ORG Má dáti Dal

RO číslo: Název položky SU AU Od Pa Položka UZ ZJ ORJ ORG Má dáti Dal. RO číslo: Název položky SU AU Od Pa Položka UZ ZJ ORJ ORG Má dáti Dal MČ Praha 21 Rozpočtová opatření č. 76, 79-83, 87-89, 94, 98, 100-102, 111-114, 116: změny rozpočtu v roce 2016 pro jednání ZMČ Praha 21 dne 19. 12. 2016 76 Vratka účelové neinvestiční dotace ze státního

Více

U S N E S E N Í Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. v o l í. návrhový výbor

U S N E S E N Í Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE Zastupitelstvo MČ. v o l í. návrhový výbor U S N E S E N Í Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 7. 12. 2016 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení volební a mandátový výbor ve složení v o l í Ing. Miloš Langr Petra Hilmarová

Více

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n.

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n. PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1 050 000 Kč 1112 daň z příjmu FO z podnikání 25 000 Kč 1113 daň z příjmu FO z kapit. výnosů 100 000 Kč 1121 daň z příjmu PO 1 500 000 Kč 1122

Více

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč)

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) Paragraf Položka Název položky Návrh rozpočtu 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 10 800,00 1112 Daň z příjmů

Více

115/18/a /18/c

115/18/a /18/c Příloha 1 Schváleno RM 26. 4. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 115/2018 - RO 126/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - Oddělení školství - ORJ 14 115/18/a 3299 5021 14 1199 3299 5021 14 1199

Více

M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 0

M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 0 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 0 Rada městské části Praha 20 128. jednání datum konání: 20.09.2018 čís. RMC/128/1/1902/18 - RMC/128/8/1909/18 číslo RMC/128/1/1902/18 Rozpočtové opatření č. 105 MČ Praha

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2008 - Hlavní činnost Pol. Par Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 170,00 170,00 164 862,50 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 100,00 100,00 164 210,00

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT UZ CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Rozpočet výdajů na rok 2019

Rozpočet výdajů na rok 2019 Rozpočet výdajů na rok 2019 položka text rozpočet v tisících Kč 1012 Podnikání a restrukturalizace v zeměd. a potrav. 5122 Podlimitní věcná břemena 2 5165 Nájemné za půdu 6 5169 Nákup ostatních služeb

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 60.09.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 60 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 schválený na zasedání zastupitelstva obce dne 31.3.2014 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 43 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 21

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne 28.8.2017 -Rozpočtová změna 386/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou Rozpočet na rok 2013 Obec Ruda nad Moravou Členění Funkční Druhové Skupina Třída VÝDAJE Rozpočet OD-PA Položka 2013 1019 Pozemky 5362 Platby daní a poplatků 5 000 Kč 5169 Nákup ostatních služeb 40 000

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/4 schválené v rámci programu 20. zasedání zastupitelstva obce dne 12. listopadu 2013 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/4 schválené v rámci programu 20. zasedání zastupitelstva obce dne 12. listopadu 2013 SOUHRN Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/4 schválené v rámci programu 20. zasedání zastupitelstva obce dne 12. listopadu 2013 SOUHRN Schválený rozpočet po RO 2013/3 Rozpočet obce po RO 2013/4 Změna

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/3 schválené v rámci programu 19. zasedání zastupitelstva obce dne 23. září 2013 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/3 schválené v rámci programu 19. zasedání zastupitelstva obce dne 23. září 2013 SOUHRN Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/3 schválené v rámci programu 19. zasedání zastupitelstva obce dne 23. září 2013 SOUHRN Schválený rozpočet po RO 2013/2 Rozpočet obce po RO 2013/3 Změna RO 2013/3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 709 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 709 ze dne č.j.: 757/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 709 ze dne 23.09.2015 Úprava rozpočtu roku 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017 Příloha č. 5 Výdaje jednotlivých ORJ a příjmy v členění dle rozpočtové sklady SOUHRNNÉ UKAZATELE Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Daňové příjmy 91 510 000,00 92 491 960,00 116 739 669,86

Více