Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě."

Transkript

1 Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Petr Holeček, František Čečil, Pavel Sova Omluveni: Zapisovatelka: Lenka Raisová Hosté: dle prezenční listiny Program 1) Zahájení 2) Kontrola usnesení z minulé schůze 3) Inventury ) Žádost o prodej pozemku 5) MAS Kraj živých vod finanční půjčka 6) Dotace ) Zpráva finančního výboru 8) Příspěvek na členské známky mladých hasičů 9) Ostatní a) Závěrečná zpráva vrty b) www stránky hasičů c) Výstava Má vlast d) Spolek Aragonit- žádost o finanční příspěvek e) Jubilanti 10) Diskuse 11) Závěr 1) Zahájení Jednání bylo zahájeno s malým zpožděním v hod. Starostka přivítala přítomné a konstatovala, že zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Jako zapisovatelku jednání určila paní Lenku Raisovou. Dále uvedla, že zastupitelstvo je usnášeníschopné a seznámila přítomné s programem jednání. Program navrhla doplnit v bodě Ostatní o položky Závěrečná zpráva vrty, www IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 1 (celkem 5)

2 stránky hasičů, Výstava Má vlast a Spolek Aragonit-žádost o finanční příspěvek. Program jednání byl jednomyslně přijat. U s n e s e n í č. 1/16/JZ15 program 15. zasedání zastupitelstva obce. Za ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhla starostka pana Luboše Kašpara a paní Miroslavu Sovovou. Návrh byl sedmi hlasy přijat. Závěrem úvodní části starostka informovala přítomné, že zápis z 14. jednání zastupitelstva ověřili pan František Čečil a pan Robert Korsa bez připomínek a je k nahlédnutí na obecním úřadě a na internetových stránkách obce. 2) Kontrola usnesení z minulého jednání Starostka přečetla zastupitelům celý zápis z minulého jednání. Zastupitelé nemají připomínek. 3) Inventury 2015 Členové inventurní komise informovali zastupitele o průběhu inventur za rok Inventurní komise konstatovala, že na základě provedené inventury souhlasí účetní stav majetku se skutečným stavem a z účetnictví obce nebude vyřazen žádný majetek. Inventurní soupis je přílohou tohoto zápisu a je k nahlédnutí na obecním úřadě. U s n e s e n í č. 2/16/JZ15 Zastupitelstvo obce b e r e n a v ě d o m í zprávu inventurní komise o provedených inventurách za rok ) Žádost o prodej pozemku Starostka seznámila zastupitele s žádostí o prodej pozemku č. 310/66 na Nové Hospodě o výměře 5812m2, který je v majetku obce. Společnost, která žádá o odkoupení pozemku se již několik let zabývá opravou vozidel a uvedený pozemek by sloužil pro provozování autoservisu osobních a užitkových automobilů. Na základě této skutečnosti, zastupitelé požadují, aby zájemce sepsal přesný podnikatelský záměr a přednesl jej zastupitelům na osobní schůzce nebo na jednání zastupitelstva obce. Žadatel také musí přihlížet k nákladům na vyjmutí zastavěné plochy z půdního fondu. Zastupitelé navrhují rozhodnutí o případném prodeji pozemku řešit na příštím jednání zastupitelstva. 5) MAS Kraj živých vod finanční půjčka Starostka seznámila zastupitele s žádostí MAS Kraj živých vod, z.s. o finanční půjčku na předfinancování dotačních titulů z několika operačních programů. Výše půjčky závisí na možnostech členských obcí a rozhodnutí zastupitelstva a byla by splacena nejpozději do konce roku MAS Kraj živých vod, z.s. pomáhá členským obcím financovat obecní brigády a navrhuje společné projekty z různých dotačních titulů. Po krátké diskusi zastupitelé schvalují půjčku MAS Kraj živých vod, z.s. na předfinancování dotačních titulů v maximální výši ,- Kč U s n e s e n í č. 3/16/JZ15 IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 2 (celkem 5)

3 půjčku MAS Kraj živých vod z.s. na předfinancování dotačních titulů z operačních programů do výše ,- Kč. Půjčka bude obci splacena nejpozději do konce roku ) Dotace 2016 Starostka seznámila zastupitele s dotačními tituly pro rok 2016, které je možné čerpat na realizaci projektů, které jsou zařazeny v Akčním plánu rozvoje obce. Obec může v letošním roce požádat o dotaci z PSOV PK 2016 Projekty obcí na vybudování zpevněné plochy pro parkování vozidel z programu Příspěvky na vybudování a modernizaci sportovišť v roce 2016 na další etapu projektu Rekonstrukce sportoviště před CCN. Další příležitostí je možnost opravy střechy, vnitřních omítek a oltáře kapličky z krajského programu Obnova historického stavebního fondu v památkových rezervacích a zónách a staveb drobné architektury na území Plzeňského kraje nebo z programu Ministerstva zemědělství z Národního dotačního programu 16 Udržování a obnova kulturního dědictví. Starostka prověří možnosti čerpání dotace z obou dotačních titulů. Dále se očekává každoroční dotace Plzeňského kraje na vyhotovení projektů kanalizace a vodovodu. Velkou příležitostí je podání žádosti o investiční dotaci ze státního rozpočtu pro jednotky sboru dobrovolných hasičů na nákup nových dopravních automobilů. Všechny výše uvedené projekty jsou v souladu se schváleným akčním plánem. Zastupitelé proto schvalují návrh podání žádostí o dotační programy a pověřují starostku zpracování podkladů a podáním žádostí. Zastupitelé ještě krátce diskutovali o dalších projektech, které by bylo možné realizovat z dotačních titulů. Mezi tyto projekty patří například dokončení zpevněné plochy, rozšíření osvětlení, rekonstrukce lávky přes potok do Doliny a sanace krovu na Obecním úřadě U s n e s e n í č. 4/16/JZ15 návrh podat žádosti o dotaci z těchto dotačních titulů: Program stabilizace a obnovy venkova Plzeňského kraje 2016 Projekty obcí Vytvoření nových parkovacích míst v obci vybudování zpevněné plochy u hřiště před CCN Program Příspěvky na vybudování a modernizaci sportovišť v roce 2016 Zabezpečení sportoviště před CCN nové ochranné sítě, oplocení a zeleň Program Ministerstva zemědělství z Národního dotačního programu 16 Udržování a obnova kulturního dědictví Oprava střechy kapličky Program Obnovy historického stavebního fondu v památkových rezervacích a zónách a staveb drobné architektury na území Plzeňského kraje Opravy vnitřních omítek a oltáře kapličky Dotace se státního rozpočtu - MV Gen. ředitelství Hasičského záchranného sboru ČR Dotace pro JSDHO na nákup nových dopravních automobilů Zastupitelé pověřují starostku k přípravě podkladů pro podání těchto žádostí. 7) Zpráva finančního výboru Finanční výbor informoval zastupitele o provedené kontrole hospodaření k Členové finančního výboru konstatovali, že obec hospodařila v souladu s upraveným rozpočtem. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 3 (celkem 5)

4 U s n e s e n í č. 5/16/JZ15 Zastupitelstvo obce b e r e n a v ě d o m í Zprávu finančního výboru o provedené kontrole hospodaření k ) Příspěvek na členské známky mladých hasičů Na základě žádosti SDH Nevřeň o příspěvek na členské známky mladých hasičů do 18 let zastupitelé odsouhlasili příspěvek pro 20 mladých hasičů a dorostenců v celkové částce 1.000,- Kč. U s n e s e n í č. 6/16/JZ15 Příspěvek na členské známky pro mladé hasiče ve výši 1.000,- Kč. 9) Ostatní a) Závěrečná zpráva vrty Místostarosta seznámil zastupitele s výsledky rozborů kvality vody v obou vrtech. Voda ve vrtu u hřiště by byla pro obec dostačující, má však poměrně vysoký obsah železa, manganu a niklu a pro další úpravu a následnou spotřebu byla vyhodnocena jako méně vhodná než voda z vrtu nedaleko Komberské cesty. Voda z tohoto vrtu vyhovuje téměř ve všech limitech. Vydatnost vrtu je 0,8l/s, což převyšuje současné potřeby obce. Voda z tohoto vrtu bude v budoucnu vhodná k další úpravě a k následnému zásobení obyvatel Nevřeně pitnou vodou. V souladu s tímto závěrem bude ještě letos zadáno zpracování projektu na realizaci vodovodu pro obec Nevřeň (v závislosti na dotaci). b) www. stránky hasičů Starostka seznámila zastupitele s nabídkou na vytvoření samostatných hasičských internetových stránek. Společnost, která spravuje obecní stránky a stránky CCN vyhotovila cenovou nabídku, která je ve výši 8000,- Kč. Starostka navrhuje poskytnout příspěvek na tvorbu stránek hasičů ve výši 4000,- Kč. Stránky by odpovídaly grafickému zpracování stránek obce a Centra Caolinum. Zastupitelé po krátké diskusi s příspěvkem souhlasí s podmínkou, že si SDH budou stránky pravidelně administrovat a aktualizovat. U s n e s e n í č. 7/16/JZ15 Příspěvek na tvorbu internetových stránek pro SDH Nevřeň ve výši 4000,- Kč. c) Výstava Má vlast Starostka seznámila zastupitele s možností se zúčastnit 8. ročníku výstavy Má vlast cestami proměn, kterou pořádá Asociace Entente Florale CZ Souznění, z.s. Putovní výstava prezentuje proměny budov, kulturních památek, veřejných prostranství apod. Každá proměna bude prezentována na samostatném plakátu se základními informacemi. Letošní ročník bude zahájen v Praze na Vyšehradě a poté budou plakáty putovat po celé republice. Cena za grafické práce a výrobu plakátu je stanovena na IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 4 (celkem 5)

5 4.800,00 Kč + DPH. Zastupitelé souhlasí s prezentací budovy CCN na výstavě Má vlast a pověřují starostku přípravou potřebných podkladů. U s n e s e n í č. 8/16/JZ15 účast a prezentaci budovy Centra Caolinum Nevřeň na republikové putovní výstavě Má vlast a pověřují starostku přípravou potřebných podkladů. d) Žádost spolku Aragonit o finanční dar Starostka seznámila zastupitele s žádostí spolku Aragonit z.s. o finanční podporu spojenou se zajištěním organizace hudebního festivalu zdravotně postižených, který se uskuteční v Karlových Varech, Chebu a Františkových Lázních. Zastupitelé se shodli tuto akci nepodpořit i z důvodu větší geografické vzdálenosti. Obec již v minulém roce podporovala některé spolky zdravotně postižených občanů. Zastupitelé proto navrhli i v budoucnosti podporovat spolky, v kterých jsou zaregistrováni zdravotně postižení občané, kteří žijí v naší obci nebo spolky, které podporují lidi s podobným zdravotním postižením. e) Jubilanti 10) Diskuse Dne 18.1.oslavila 85. narozeniny paní Mašínová a oslaví 65. narozeniny pan Josef Melichar. Oslavencům byl/bude předán zástupci obce dárkový balíček. Zastupitelé krátce diskutovali provozu zázemí a občerstvení v CCN a shodli se na tom, že by bylo vhodné, kdyby bylo provozováno místním spolkem. 11) Závěr Jednání bylo ukončeno ve hodin. Nevřeni dne Ing. Štěpánka Bejčková starostka.. Lenka Raisová zapisovatel Miroslava Sovová ověřovatel zápisu.. Bc. Luboš Kašpar ověřovatel zápisu IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 5 (celkem 5)

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 24.1.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 18.4.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 11.10.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Hanzlíková D., Melicharová J., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Luboš Kašpar, František

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.6.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 23.3.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Pavel

Více

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 23.4.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Miroslava Sovová, Luboš

Více

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum.

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum. Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 4.11.2014 v 18. 00 hod. v Centru Caolinum. Přítomní zastupitelé: Ing. Štěpánka Bejčková, Ing. Petr Holeček, Ing. Robert

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 16.5.2017 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, František

Více

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 22.6.2017 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Miroslava Sovová, František Čecil, Luboš

Více

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Melicharová J. Omluveni:

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni: V. Pechát

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 5 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 5 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 5 ze dne 11.6.2019 od 18.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomni: 4 členové OZ + 1 host, jmenovitě dle prezenční listiny

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 17. 1. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav 7.9.2015 Zahájení a program Zasedání zastupitelstva obce Budislav zahájil starosta obce Ing. Roman Čížek a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis a Usnesení č. VI/

Zápis a Usnesení č. VI/ Zápis a Usnesení č. VI/2015 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 03. 03. 2015. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Mgr. Leona Sixtová, Ivan Vokřál, Taťána Hurtová, Karel Freund, Tomáš Kučera,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 27.2.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Ludmila Halamová, Martina Hadinec Omluveni: Jaromír

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 24.11.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert, MVDr. Dana

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Lomy, Lomy 45, 675 31 Jemnice Zastupitelstvo obce Lomy Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne 30.11.2018, od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. 5.veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chotiměř. konaného dne od hod

Zápis. 5.veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chotiměř. konaného dne od hod Zápis 5.veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chotiměř konaného dne 20.6.2019 od 18.30 hod místo konání: Obecní úřad Chotiměř zasedací místnost čas konání: 18.30 hodin přítomni: Jakub Wajshajtl, Jitka

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 28.1.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Ing. Tomáš Vileta Omluveni: Bc. Eva Machová,

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 6/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 23. 11. 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 23. 11. 2016 Čas jednání: zahájení:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEDOKLUKY DNE 26. 01. 2016 V 18.00 VE STŘEDOKLUKÁCH PŘÍTOMNÍ: Barbier, Červenka, Duchajová, Gutová (později), Hlava, Chvoj, Kozel, Paznocht, OMLUVENI: Melíšek UVÍTÁNÍ

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., V.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 11. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová,

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne 26. 2. 2019 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 2 hosté, jmenovitě dle prezenční listiny

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od 18.00 hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. 199 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Zápis 9/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Tismice, konaného dne 14.12.2012, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne 12. 12. 2018 Přítomni : Omluven : Hosté

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

27. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod.

27. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod. Obec Miroslavské Knínice Zastupitelstvo obce Miroslavské Knínice ZÁPIS 27. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne 29. 11. 2017 v 18:00hod. Přítomni : Bc. Petr Příkazský, Luděk Auer,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2008 Zastupitelstvo obce Těchobuz se konalo 28.2.2008 v 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Těchobuz. Mimo jiné byly projednávány projekty vodovod, kanalizace

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

ČJ OÚ Těchobuz: 0000097/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz konaného dne 14.4.2005 v 19.00 Přítomní členové zastupitelstva: Marcela Faktorová, Pavel Hájek, Ludvík Kadlec, Simona Tomanová,

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:10hodin. Přítomni: Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 01. 08. 2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.2.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Zasedání

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 4. 2. 2016 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 2. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 18:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 18:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 18:00 hodin dne 16. 1. 2015 Přítomni:Krátká, Šulcková,

Více

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne 31.10.2018 termín: místo: přítomni: 31.10.2018 v 17.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program ustavujícího zasedání

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

Zápis z 39. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 21.1.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 39. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 21.1.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 39. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 21.1.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V.,

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 8. 2. 2017 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Juzková, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horka II

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horka II Obec Horka II Zastupitelstvo obce Horka II Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horka II konaného dne 27.10.2015 od 18.30 v Onšovci Přítomni: Simona Vacíková, Radek Filip, Pavel Březina, Antonín Kubín,

Více

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017 OBEC ČAKOV Tatouňovice 5, 25724 Chocerady cakov@chopos.cz ID eenaxid IČ 00231541 Z á p i s Č.4 /2017 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 6. 12. 2017 od 19, 00 hodin v kanceláři

Více

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 12. 7. 2016 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: Omluveni: L. Kodešová, M. Kadeřávková,

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 12. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil Krejčí,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne 25. 4. 2018 v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 4. 2. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více