ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí"

Transkript

1 Pil HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P /2007 /OOPNI/EIA/443-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù (zákon o posuzování vlivù na životní prostøedí), v platném znìní (dále jen zákon) Identifikaèní údaje: Název: Obytný soubor "U Botièe", Praha 10 - Zábìhlice (srpen 2007) Zaøazení zámìru dle zákona: Bod 10.6, kategorie II, pøíloha È. 1 Skladové nebo obchodní komplexy vèetnì nákupních støedisek, o celkové výmìøe nad m2 zastavìné plochy; parkovištì nebo garáže s kapacitou nad 100 parkovacích stání v souètu pro celou stavbu. Charakter a kapacita zámìru: Pøedmìtem zámìru je výstavba obytného komplexu, který se nachází v prostoru mezi ul. Práèskou a tokem Botièe. Areál je navržen v mírném svahu k toku Botièe a respektuje konfiguraci terénu. Stavbu budou tvoøit dva bariérové domy Ueden s 5 NP a druhý s 6 NP) podél ul. Práèská a dále ètyøi bytové domy orientované kolmo na bariérové domy a stupòovitì se snižující smìrem k Botièi (od 5 NP k 1 NP). Celkem je navrženo 139 bytù a 231 parkovacích stání (z toho 193 v podzemních garážích a 38 na povrchu). Obytný soubor bude vytápìn ze systému CZT. Areál bude dopravnì napojen na ul. Práèská. Celková plocha øešeného území èiní m2. Souèasné øešení je oproti dvìma pøedchozím variantám výraznì redukováno. Nové objekty mají oproti døívìjším návrhùm menší hmotu, jsou nižší a rozvolnìnìjší. Umístìní: kraj: obec: mìstská èást: katastrální území: Praha Praha Praha 10 Zábìhlice Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha 1 oop(q),cityofprague,cz tel.:

2 2 Oznamovatel: Ing. Václav Èanèík, B. Vohánkové 161, Èejetièky, Mladá Boleslav MUDr. Olga Nováková, Nad Rokoskou 1321/29, Praha 8 Ing. Jiøí Tužil, Šumavská 67/17, Praha 2 Prùbìh zjiš ovacího øízení: Pøi zjiš ovacím øízení se zjiš uje, zda a v jakém rozsahu mùže zámìr vážnì ovlivnit životní prostøedí a veøejné zdraví. Používají se pøitom kritéria, která jsou stanovena v pøíloze È. 2 k zákonu a která charakterizují na jedné stranì vlastní zámìr a pøíslušné zájmové území, na druhé stranì z toho vyplývající významné potenciální vlivy na veøejné zdraví a životní prostøedí. Pøi urèování, zda zámìr má významné vlivy dále pøíslušný úøad pøihlíží k obdrženým vyjádøením veøejnosti, dotèených správních úøadù a dotèených územních samosprávných celkù. Oznámení zámìru (srpen 2007) bylo zpracováno Ing. Pavlem Beranem, držitelem autorizace dle zákona. Z oznámení vyplývá, že vliv zámìru na životní prostøedí bude minimální a že pøi dodržení opatøení k prevenci, vylouèení, snížení, popøípadì kompenzaci nepøíznivých vlivù nemùže zámìr vážnì ovlivnit životní prostøedí a veøejné zdraví. Podle pøíslušného orgánu ochrany pøírody pøedložený zámìr nemùže mít významný vliv na evropsky významné lokality ani na ptaèí oblasti. K pøedloženému oznámení se v prùbìhu zjiš ovacího øízení vyjádøily následující subjekty:. hlavní mìsto Praha (vyjádøení è.j. PRM 495/2007 ze dne ). mìstská èást Praha 10 (vyjádøení zn. P /2007 ze dne ). Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy, poboèka východ (vyjádøení è.j. V.HK/2491/43661/07 ze dne ). Èeská inspekce životního prostøedí - oblastní inspektorát Praha (vyjádøení zn. 41/ØI/ /07/PPX ze dne ). odbor ochrany prostøedí Magistrátu hl. m. Prahy (vyjádøení SZn. S-MHMP /2007/1/00PNI ze dne ). Ing. Marta Havlíková, Mládežnická 3060, Praha 10 (vyjádøení bez è.j. ze dne ). Stavební bytové družstvo mládeže Praha (Oldøich Pìník), Aubrechtové 3111/10, Praha 10 (vyjádøení è.j. 112/2007/Pk ze dne ). Libuše Tomková, Škábova 3050/6, Praha 10 (vyjádøení bez è.j. ze dne ). Miloš Baèkovský (vyjádøení bez è.j. ze dne ). Radek Schnider, Škábova 3049, Praha 10 (vyjádøení bez è.j. ze dne ). Jindra Surmajová, Škábova 3050/6, Praha 10 Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 tel.:

3 3 (vyjádøení bez è.j. ze dne Ing. Helena Hašková, Mládežnická 3059/10, Praha 10 (vyjádøení bez è.j. ze dne ). Ing. Pavel Prokeš, Škábova 3050, Praha 10 (vyjádøení bez è.j. ze dne ) Podstata jednotlivých vyjádøení je shrnuta v následujícím textu Hlavní mìsto Praha pøipomínky: Z hlediska urbanistické zámìrem souhlasí. (HMP) uplatnilo k pøedloženému oznámení následující koncepce a funkèních systémù HMP s pøedloženým Z akustického hlediska HMP uvádí, že z hlukové studie není patrné, zda dodateèný výpoèet rozložení hluku v øešeném území (Hluk+) byl kalibrován dle výsledkù provedených mìøení. V další fázi projektové pøípravy doporuèuje hlukové hodnocení z formálního hlediska sjednotit, aby bylo dostateènì pøehledné a mìlo požadovanou vypovídací schopnost. Hlukové posouzení v dobì výstavby bylo provedeno pouze jako prostý výpoèet útlumu hluku jednotlivých zdrojù na vzdálenost - je tøeba výpoèet provést stejným zpùsobem jako vliv vlastní dopravy a stacionárních zdrojù hluku budoucího provozu. HMP požaduje doložit, že mìøení hluku provedené firmou Akmest provedla akreditovaná nebo autorizovaná osoba a dopracovat hodnocení o výpoèet a grafické vyjádøení rozložení hluku po dobu všech fází výstavby. Z hlediska ochrany ovzduší bez pøipomínek. Z hlediska mìstské zelenì HMP upozoròuje, že do výpoètu KZ není možné zahrnout plochu se zatravòovací dlažbou, nicménì i bez zapoèítání této plochy bude navrhovaný podíl zelenì akceptovatelný. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny HMP uvádí, že se jedná o stavbu, která není v rozporu s vyhláškou pøírodního parku Hostivaø - Zábìhlice. V tìsném sousedství, ve vazbì na Botiè, je vymezen lokální biokoridor ÚSES. Biokoridor nebude výstavbou dotèen - je navrženo jeho ponechání bez úprav vzhledem k pøevažující vhodné druhové skladbì bøehových porostù. Toto lze akceptovat vèetnì doèasného ponechání nevhodných jedincù (pøedevším nìkolika akátù). A již dojde k jejich ponechání jen krátkodobì, èi na dožití, je nezbytné zamezit zmlazování akátù v porostech. Stávající mlatovou cestu na severním okraji biokoridoru je možno ponechat a udržovat v provozuschopném stavu, pøièemž by nemìlo dojít ke zpevnìní jejího povrchu tak, aby se stávala nepropustnou pro vodní srážky. Dosadby døevin by mìly smìøovat k posílení biokoridoru (vèetnì severního okraje výše zmínìné mlatové cesty) - HMP doporuèuje také zvýšit podíl dlouhovìkých stanovištnì odpovídajících druhù døevin. V dalších fázích projektové dokumentace bude nutno zpracovat konkrétní projekt sadových úprav, který naplní v textu deklarovaný a grafice naznaèený cíl pozvolného prolínání zelenì mezi navrženými domy a pøírodní zelení v ÚSES, Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha 1 fax:

4 4 Z geologického hlediska HMP v dalších fázích projektové pøípravy požaduje doplnit kapitolu zabývající se radonovým rizikem. Z hlediska hospodaøení s odpady HMP postrádá alespoò hrubou bilanci zemních prací s dùrazem na pøípadný pøebytek výkopové zeminy, který doporuèuje pøednostnì nabídnout k využití pøíslušné mìstské èásti nebo ostatním podnikatelským subjektùm pro další využití, napø. pro výstavbu protihlukových clon apod., uložení na skládku by mìlo být posledním øešením. Do dokumentace pro územní øízení doporuèuje zakreslit lokality pro umístìní kontejnerù na separovaný odpad. Do pøedstavební pøípravy doporuèuje zaøadit prùzkum možné kontaminace horninového prostøedí, podzemních vod a stávajících stavebních konstrukcí. Z dopravního hlediska má HMP následující pøipomínky: Pøedpokládanou obrátkovost 0,6 považuje za mírnì podhodnocenou. Vzhledem k tomu, že v oznámení nejsou uvedeny hodnoty zatížení komunikaèní sítì ve spádovém území, HMP upozoròuje, že v pøípadì potøeby tìchto dat je tøeba vycházet z oficiálních aktuálních hodnot zatížení komunikaèní sítì, které pro potøeby hodnocení vlivù na životní prostøedí poskytuje ÚDI nebo ÚRM. Založenou ètyøramennou køižovatku Práèská - Jiøíèkové považuje za nevhodnì øešenou s ohledem na nevstøícnou polohu zaústìných komunikací do ul. Práèské. Upozoròuje, že dle platného ÚPn HMP pod èástí pøedmìtné lokality je do výhledu navržena jižní vìtev trasy A metra. Problematika koordinace navrhované zástavby s budoucí trasou metra není v oznámení analyzována. V rámci veøejného ulièního parteru je tøeba výraznì uplatnit stromovou zeleò a provìøit minimalizaci nezbytného rozsahu zpevnìných ploch. Z hlediska zásobování vodou HMP uvádí, že možnost odbìru vody v požadovaném množství je nutno projednat s provozovatelem veøejné vodovodní sítì. Pøi výstavbì i pøi provozu zámìru je nutno respektovat dva stávající nadøazené "káranské" vodovodní øady ON Z hlediska odkanalizování a vodních tokù HMP upozoròuje, že zakreslené záplavové území nesouhlasí s aktuálním stanoveným záplavovým územím na Botièi. Do dokumentace pro územní rozhodnutí je nutno provést zákres platného záplavového území Botièe. V další fázi pøípravy stavby je nutno upøesnit a dopracovat zpùsob likvidace deš ových vod, a to zejména na základì hydrogeologických podkladù a projednání s dotèenými orgány státní správy, provozovatelem veøejné deš ové kanalizace a správcem Botièe. Mìstská èást Praha 10 souhlasí se zámìrem bez pøipomínek. Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy bude v následných øízeních požadovat splnìní následujících podmínek: 1) Souèástí dokumentace ke stavebnímu øízení musí být vyhodnocení hluku ze všech zdrojù hluku v domech umístìných s ohledem na chránìný venkovní a vnitøní prostor staveb. Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha I Pracovištì: Jungmannova 35/29, III 21 Praha

5 2) Souèástí dokumentace ke stavebnímu øízení musí být zapracování závìrù hlukové studie týkající se navržených akustických opatøení. 3) Souèástí dokumentace ke stavebnímu øízení musí být informace o technologii a èasovém rozvržení výstavby, vyhodnocení hlukové zátìže ze stavební èinnosti, resp. návrh protihlukových opatøení tak, aby nebyly hlukem ovlivòovány chránìné venkovní prostory staveb. Èeská inspekce životního prostøedí požaduje další hodnocení zámìru dle zákona a k oznámení uplatnila následující pøipomínky: Z hlediska ochrany vod požaduje zhodnotit pøípadný vliv stoleté vody v návaznosti na sníženou úroveò terénu v podzemních garážích. Z hlediska ochrany pøírody se zámìrem nesouhlasí a uvádí následující pøipomínky: 1) Kapitola týkající se fauny a flóry je zpracována nedostateènì. Konkrétní prùzkum místa zámìru a výèet živoèišných taxonù se omezuje pouze na konstatování, že v dané lokalitì nebyl v rámci biologického prùzkumu žádný zvláštì chránìný druh zastižen. Toto považuje ÈIŽP za nedostateèné, protože pøi namátkových kontrolách dané lokality zde byla pracovníky ÈIŽP pozorována ze zvláštì chránìných druhù napø. veverka obecná a spatøen ledòáèek øíèní. Požaduje kapitolu týkající se vlivu na faunu a flóru doplnit pøedevším vzhledem k pøípadnému výskytu hnízdících živoèišných druhù. 2) Požaduje upøesnit vliv na prvky ÚSES - zda uvedený zámìr zasahuje do lokálního biokoridoru L3/267. 3) V oznámení je uvedeno, že povrch mlatové pobøežní cesty bude v rámci stavby obnoven. Tyto úpravy však nejsou konkretizovány - požaduje proto upøesnit, o jaké úpravy se jedná, protože se jedná o souèást prvku ÚSES. Obzvláštì nevhodné by bylo pøípadné zpevnìní cesty. Dojde k jejímu zapojení do navrženého obytného komplexu, èímž se sníží její kvalita jako pøirozeného pobøežního biotopu, dojde k zásahu do VKP údolní niva a zároveò se vytratí funkènost turistické trasy. 4) Dle platného ÚPn HMP funkèní využití v ploše OB - èistì obytné umožòuje umístìní obchodního zaøízení s celkovou plochou nepøevyšující 200 m2, èemuž pøedkládaný zámìr neodpovídá, jelikož na str. 8 je uvedeno celkem 600 m2 komerce. Tento údaj navíc nekoresponduje s hodnotou uvedenou na téže stranì dole, tj m2 komerce. Požaduje údaje sjednotit a uvést do souladu s platným ÚPn HMP. 5) Není patrné, zda se kácení bude týkat také vzrostlých døevin na hranici biokoridoru pøiléhající od mlatové cesty na sever - požaduje upøesnit rozsah kácení. Tyto døeviny znamenají významný biologický prvek v návaznosti na nivní porosty podél Botièe. Dle názoru ÈIŽP je zápojné porosty severnì od mlatové cesty vhodné ponechat, stejnì jako nìkteré další perspektivní døeviny uvnitø vlastního areálu. Náhradní výsadbu je tøeba upøesnit a její skladbu konzultovat s orgány ochrany pøírody. V další fázi požaduje vypracovat projekt sadových úprav. 6) Oblast zámìru se cca z poloviny nachází v pøírodním parku Hostivaø - Zábìhlice. V této oblasti se v poslední dobì realizovalo èi realizuje nìkolik podobných zámìrù, jejichž realizace zahustí souèasnou zástavbu a zhorší stav životního prostøedí místních obyvatel. Dojde rovnìž k dalšímu zpevnìní Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha I

6 6 ploch v blízkosti vodního toku. Pøirozená retence území bude tudíž negativnì ovlivnìna a jejím výsledkem mohou být zvýšená rizika povodòových aktivit v oblasti. Zástavba uvedeného typu je dle názoru ÈIŽP pro uvedenou lokalitu nevhodná a v pøedkládané podobì s ní nesouhlasí. Odbor ochrany prostøedí Magistrátu hlavního mìsta Prahy nemá k zámìru žádné podstatné pøipomínky. Ing. Marta Havlíková nesouhlasí s výstavbou, obává se nièení chránìného území kolem Botièe, domnívá se, že by mìlo být provìøeno stanovisko Natura Dále vyslovila obavy z dalšího pøitížení již v souèasné dobì zatížené komunikace a z nedostateèné dopravní obslužnosti (autobusová doprava nebude posílena - jezdí zde pouze 2 linky autobusù). Poukázala na skuteènost, že autobusové zastávky nemohou být za stávajícího stavu umístìny mimo komunikaci a dochází tudíž ke hromadìní aut v kolonách za stojícím autobusem. Stavební bytové družstvo mládeže Praha (Oldøich Pìník) uplatnil ve svém vyjádøení stejné pøipomínky jako Ing. Havlíková a dodal, že hluková studie øeší novou výstavbu, ale stávající byty jsou oproti bytùm v nové výstavbì znevýhodnìny. Libuše Tomková vyslovila pochybnosti o vhodnosti výstavby bariérového domu podél Práèské ulice. Zkonstatovala, že tento dùm ochrání od hluku budoucí obyvatele nového obytného souboru a dotázala se, co z toho plyne pro obyvatele stávající zástavby. Obává se, že vzniklou vysokou betonovou barierou zanikne volný prostor pro rozptýlení a zmírnìní nežádoucích produktù souvisejících se stále se zvyšující dopravní intenzitou v dané ulici (hluk, prach, výfukové plyny). Z výše uvedených dùvodù nesouhlasí s výstavbou bariérového domu a žádá o pøíznivìjší øešení tohoto problému. Ing. Miloš Baèkovský se obává, že realizací navrženého zámìru by se zhoršila již nyní zatížená oblast Zábìhlic a že dojde ke zhoršení životního prostøedí a celkové kultury bydlení bez zajištìní nutné infrastruktury. Domnívá se, že výstavba bude znamenat další devastaci pøírodního biotopu v okolí Botièe a že pøinese zvýšení dopravního zatížení Práèské ulice, která je již nyní pøetížena. Radek Schnider nesouhlasí s navrhovanou výstavbou, a to z následujících dùvodù: - bìhem výstavby dojde ke zvýšení hluku ze staveništní dopravy a z provozu stavebních strojù a mechanismù použitých pøi výstavbì, - vlivem zvýšení intenzity dopravy dojde ke zhoršení imisní zátìže a zvýšení hluku, - dojde ke zvýšení nebezpeèí zhoršení kvality vody ve vodním toku a mùže dojít i ke zneèištìní Botièe, - dojde k vykácení zelenì, - obytný soubor zasahuje do pøírodního parku Hostivaø - Zábìhlice, kde se nachází i pøirozený meandr Botièe s porosty rostlin. Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1

7 Jindra Surmajová nesouhlasí se zámìrem zejména z dùvodu hluènosti. Již v souèasné dobì je v dotèené lokalitì velká hluènost a když se postaví bariérový dùm, budou žít obyvatelé stávající bytové zástavby v tunelu hluku a smogu. V poslední dobì zde vzrostl provoz na komunikaci Práèská a tím i hluènost a zplodiny. Obává se, že navrhovaná výstavba znehodnotí výhled a bude bránit pøímému svìtlu do oken stávajících objektù. Ing. Helena Hašková uvádí, že vypoèítaná hluènost už v souèasné dobì pøesahuje povolené limity. Pøi realizaci je uvažováno, jak zmírnit dopad plánované stavby na stávající zástavbu v blízkosti ulice Práèské (a to návrhem fasády, která bude èásteènì pohlcovat vzniklý hluk). Obyvatelé dotèených bytù již v souèasné dobì trpí hluèností z husté automobilové dopravy a domy A 1 a A2 navrhovaného obytného souboru budou pùsobit jako bariéra, která bude veškerý souèasný i budoucí hluk odrážet na stávající obytné domy. Navržená pohltivá fasáda nezmìní hluk natolik, aby odpovídal zákonu è. 148/2006 Sb., pouze dojde k nepatrnému zmírnìní a pøevedení na jiný zvuk hluku. V zámìru by mìlo být uvažováno s možností tzv. individuálních opatøení (pro bytové domy v ulici Mládežnická a Škábova). Jinak by navrhovaný zámìr mìl být pøehodnocen a popø. zastaven do vyøešení hluku. Ing. Pavel Prokeš uvedl k posuzovanému zámìru následující pøipomínky: - souèasný stav hlukové zátìže pøekraèuje povolený limit, hluková studie øeší pouze dílèí vliv obytného komplexu na zvýšení hluku (v dané lokalitì se dokonèují, resp. plánují další obytné soubory), - není øešena ochrana hlukového klimatu stávající zástavby, - navrhovaná objektová skladba severní fasády bariérového domu negativnì ovlivòuje kvalitu bydlení stávající bytové zástavby. Pøíslušný úøad na základì dostupných informací, sdìlení a doplòujících informací oznamovatele a zpracovatele oznámení došel k následujícím závìrùm. Hluk Dominantním zdrojem hluku v dotèené lokalitì je automobilová doprava v Práèské ulici a pøilehlých komunikacích. Autoøi výpoètové metodiky a programu HLUK+ uvádìjí nejistotu výpoètu ve výši do 2 db. Vlivem provozu navrhovaného areálu dojde ke zhoršení hlukové zátìže maximálnì o 1,5 db (v referenèním bodì È. 2 v noèní dobì), což vzhledem k nejistotám výpoètu znamená nevýrazné zhoršení hlukové situace. V hlukovém posouzení byla z hlediska dopravní režimu posouzena nejnepøíznivìjší varianta, a to že vozidla budou vyjíždìt a zajíždìt do areálu jedním vjezdem, který je na východní stranì areálu (naproti ulici Jiøíèkové). Tímto vjezdem v souèasné dobì vyjíždí a vjíždí do ulice Práèské staveništní doprava. Tato staveništní doprava po realizaci nového obytného souboru zmizí a v podstatì ji nahradí dopravní obsluha posuzovaného obytného souboru. Lze pøedpokládat, že stávající nákladní doprava generuje na fasádách protilehlých domù v ulici Práèské mnohem vyšší hladiny akustického tlaku A, než bude generovat dopravní obsluha nového souboru. Navíc (oproti tomuto teoretickému modelu) bude vìtší èást aut využívat nové pøipojení na západní stranì areálu, takže tím dojde ke zlepšení oproti stávajícímu stavu, problém Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O I Praha I oop@cityo prague.cz tel.:

8 8 nadmìrného hluku tak bude "rozmìlnìn" na dvì èásti a u každé ze dvou køižovatek je tøeba poté odhadem kalkulovat se zhoršením hlukové zátìže do 1 db. Navržené øešení uvažuje s výraznì menším objektem bariérového domu než v pùvodních verzích projektu a fasáda objektu je øešena tak, aby odrazy co nejvíce eliminovala - èást fasády bude vybavena akusticky pohltivým obkladem, aby se co nejvíce zabránilo odrazu hluku od nových ploch pøes ulici Práèskou ke stávajícím objektùm sídlištì Zahradní Mìsto. Fasáda je rozdìlena do nìkolika èástí, které jsou výškovì odstupòovány a hlavní plocha je tvoøena kombinací prosklených a výplòových dílù, které jsou do konstrukce vkládány pod rùznými úhly, což podporuje dynamiku fasády a zároveò rozbíjí hlukové odrazy. V dalším stupni projektové dokumentace bude provedeno upøesnìní hlukové studie pro fázi výstavby a posouzení hluku ze stavební èinnosti bude zpracováno stejným zpùsobem jako posouzení hluku z dopravy (HLUK+). Lze však konstatovat, že vzdálenost stávajících chránìných objektù v ulici Práèská je z hlediska hlukových rizik pøi provádìní stavby dostateèná a zaruèuje pøi použití bìžných stavebních strojù a pøi plnìní protihlukových opatøení uvedených v hlukové studii, že limitní hladina akustického tlaku A (65 db) nebude pøekroèena. Ochrana pøírody a krajiny Biologický prùzkum byl proveden Ing. Pavlem Beranem, PhD. na podzim 2006 a èervnu až srpnu Z dostupných podkladù je známo, jaké druhy živoèichù a rostlin lze na území pøírodního parku oèekávat Oejich výèet je uveden na str oznámení v kapitole Flóra a fauna). Na ploše vlastního staveništì se nachází postagrární lado a významnou èást dotèených pozemkù nyní tvoøí zastavìné a zpevnìné plochy Oe zde provozovna stavebnin, provizorní sklady, opravna aut a dotèená plocha také èásteènì funguje jako parkovištì pro protilehlou obytnou zástavbu). Provedený prùzkum postihl pouze dotèené pozemky a jejich bezprostøední okolí a v této lokalitì nebyl zastižen žádný chránìný druh živoèicha ani rostliny. Lze konstatovat, že ochranáøský význam lokality vlastní stavby je malý a refungiální význam zmínìného postagrárního lada je stejný jako význam každé jiné opuštìné plochy. Plocha podléhá pøirozené sukcesi a zarùstá nejdøíve rychle rostoucími plevely, pozdìji zaènou pøevažovat traviny a nastoupí náletové døeviny. Toto spoleèenstvo bude nahrazeno plochami vegetaèních úprav mezi zastavìnými a zpevnìnými plochami nové zástavby - bude se jednat o nový antopogennì podmínìný ekosystém vegetaèních úprav. Pøipomínka ÈIŽP, že byla v lokalitì zastižena veverka a pozorován ledòáèek, není nikterak v rozporu s pøedloženým oznámením - i zde je nepravidelné hnízdìní ledòáèka zmínìno. Oba druhy obratlovcù rozhodnì nejsou vázány pouze na lokalitu stavby. Lze témìø s jistotou pøedpokládat, že vhodnìjší životní podmínky nacházejí v pøilehlém biokoridoru podél toku Botièe. Vzhledem k tomu, že posuzovaný zámìr se zmínìného skladebného prvku ÚSES (lokální biokoridor L3/267 vázaný na nivu Botièe) nedotkne a cílenì se mu vyhýbá, nedojde k ovlivnìní stávající fauny v rozsahu tohoto biokoridoru. Jak již bylo uvedeno, návrh plánovaného obytného souboru je dùslednì øešen tak, že nezasahuje do vymezeného biokoridoru, a ten tudíž není stavbou dotèen. Hranice biokoridoru je stanovena v trase stávající mlatové cesty podél Botièe. Tuto hranici Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha 1

9 9 návrh respektuje a je pro zástavbu nedotknutelná. Rostlé zelenì podél Botièe se zástavba také vùbec nedotýká. Bez zásahu zùstává i samotný Botiè (dokonce i likvidace deš ových vod je øešena tak, aby byl využit pouze stávající výústní objekt). Mlatová c~sta není nic jiného než cesta na zhutnìlém povrchu pùdy (neodbornì øeèeno udusaná hlína èi vyšlapaná pìšina) a mlatovým povrchem rozumíme pøirozený pùdní povrch zhutnìlý sešlapem bez dalších technických vrstev. Navržený projekt s žádným zpevnìním povrchu mlatové cesty neuvažuje - i nadále se bude jednat o vyšlapanou a vyježdìnou pìšinu. Aby stávající cesta mohla fungovat i nadále jako turistická rekreaèní trasa, musí být pro obyvatele pøístupná "civilizovaným zpùsobem" - v souèasné dobì je cesta po celé délce po jedné stranì lemována neprùchozím oplocením provizorního areálu. Pøedložený návrh respektuje územní plán i definici pøírodního parku, hustota zástavby i její parametry vznikly po diskusi jak s mìstskou èástí, tak ÚRM. Výraznì snížená intenzita zástavby, která je pøedmìtem pøedložené zredukované varianty, na rozdíl od jiných podobných zámìrù zmiòovaných ve vyjádøení ÈIŽP, sousedství pøírodního parku zohledòuje (stupòovité snižování zástavby až na 1 NP, vylouèení dopravy z oblasti pøírodního parku atd. Pøipravovaný projekt je navržen v místì, které je dlouhodobì znehodnoceno provizorním stavebním dvorem. Zeleò, která zde roste, je tvoøena nálety. Pøílohou oznámení byl dendrologický prùzkum (Ing. Helena Buršíková, kvìten 2006), který vyhodnotil kvalitu stávající zelenì a urèil, které stromy mají být zachovány a které mohou být káceny (stromy urèené ke kácení jsou zøetelnì vyznaèeny). Z tohoto dendrologického prùzkumu vyplývá, že stromù sousedících s biokoridorem a bøehovými porosty se kácení netýká - tzn., že všechny porosty, které souvisejí s Botièem a jeho biokoridorem, zùstávají zachovány. V prostoru navrhovaného areálu naopak pøibude koncepènì øešená parková úprava s množstvím nových stromù, nové stromoøadí bude i podél Práèské ulice. Smìrem k Botièi se bude uplatòovat novì umístìná vysoká zeleò ve volnì rozmístìných skupinách, která pak plynule pøejde do bøehových porostù podél Botièe. V další fázi projektové pøípravy bude zpracován podrobný projekt sadových úprav, který bude pøíslušným zpùsobem konzultován. Orgán ochrany pøírody nemá k výše uvedenému pøipomínky. Ovzduší Pøílohou oznámení byla rozptylová studie (Ing. Miloš Pulkrábek, èervenec 2007), která hodnotí vliv navrženého obytného souboru na kvalitu ovzduší v dané lokalitì. Ze zpracované rozptylové studie vyplývá, že plánovaná výstavba je umís ována do území, ve kterém nejsou pøekraèovány imisní limity krátkodobých i prùmìrných roèních koncentrací zneèiš ujících látek. Provoz navrhovaného souboru pøispìje k imisním koncentracím v dotèené lokalitì pouze malým dílem a kvalitu ovzduší v okolí ovlivní velmi málo. Maximální krátkodobé imisní pøíspìvky NO2 budou menší než 0,005 % imisního limitu, pøíspìvky k prùmìrné roèní koncentraci NO2 budou menší než 0,002 % imisního limitu a imisní pøíspìvky benzenu budou do 0,004 % Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha 1

10 10 pøípustného limitu. Lze tedy konstatovat, že provoz posuzovaného zámìru nepovede k pøekraèování platných imisních limitù ani v souètu s pozadím. Doprava Pøíslušnému úøadu byla pøedložena dopravní studie "Dopravnìinženýrské podklady pro akci Práèská - obytný soubor" (ÚDI, èerven 2006, úkol è H22). Dopravní studie byla zpracována pro provìøení pøípadného dopadu pøírùstku dopravy z navrhovaného obytného souboru na okolí a prokázala, že tento dopad bude zanedbatelný a že obì navržené køižovatky kapacitnì vyhoví jako neøízené s dostateènou rezervou jak v souèasném stavu, tak ve výhledu. Pro plynulé odboèování z Práèské ulice je navíc navržena nová køižovatka, která dopravní pomìry zpøehlední a zklidní. Vzhledem k tomu, že autobusové zastávky dnes nejsou ve vyhovujícím stavu, je souèástí návrhu i vybudování nových autobusových zastávek v zálivech a zøízení nových pøechodù pro chodce. Ètyøramenná køižovatka Práèská - Jiøíèkové je køižovatkou stávající, které se projektovaný zámìr dotýká jen okrajovì. Není proto úèelné a ani v kompetenci investora prùbìh køižovatky mìnit. Likvidace deš ových vod Navržený zpùsob likvidace deš ových vod maximálnì zvyšuje retenci vod v území a omezuje zatížení Botièe nárazovými deš ovými vodami (zasakování, distribuce deš ových vod v jímkách a poldru) a je øešena tak, aby byl využit pouze stávající výústní objekt. Zpùsob øešení byl po konzultaci odsouhlasen správcem toku - Lesy hl.m.prahy (viz vyjádøení zn. 798/06 ze dne ) a organizací Pražská kanalizace a vodní toky (viz vyjádøení zn. INV/31/06-2 ze dne ). Podrobné technické øešení likvidace deš ových vod bude pøedmìtem projektu pro vydání stavebního povolení na základì zpracovaných posudkù a provedených sond a po projednání s dotèenými správními úøady. Soulad s ÚPn Ve vztahu k ovìøení splnìní regulativù daných ÚPn HMP pøíslušný úøad konstatuje, že posouzení souladu s vydanou územnì plánovací dokumentací, s cíly a úkoly územního plánování, s požadavky na veøejnou dopravu, technickou infrastrukturu a s požadavky zvláštních právních pøedpisù je pøedmìtem øízení podle stavebního zákona, které provádí stavební úøad. Ostatní Pøíslušnému úøadu byla doložena zátopová mapa (Hydroprojekt a.s. - zátopová mapa 4 (PR53), èíslo zakázky , v mìøítku 1 :2500). Z této mapy je patrné, že areálem probíhají dva øezy - øez v km 9,236, kde je hranice stoleté vody Q100 na kótì 221,68 a øez v km 9,355, kde je hranice stoleté vody Q1 00 na kótì 222,08. Podlahy garáží jsou na následujících kótách: objekt A 1 =224,8, objekt A2=227, objekt 8=222,8, objekt C=223,6, objekt E=224,2, objekt F=224,8. Z uvedeného vyplývá, že pùdorysný prùmìt hranice stoleté vody se areálu nedotýká a že podlahy všech garáží jsou umístìny nad hladinou stoleté vody. Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha I Pracovištì: Jungmannova 35/29, III 21 Praha oop@cityofpra~ue.cz tel.:

11 Pøíslušnému úøadu byl doložen øez "Zastínìní stávajících domù navrženým areálem" v mìøítku 1 :500. Z tohoto øezu vyplývá, že nová zástavba je od stávajících domù dostateènì vzdálena (37 m) a úhel zastínìní je natolik malý (23 stupòù), že nehrozí žádné omezení stávajících domù z hlediska oslunìní nebo osvìtlení. Z øezu je rovnìž vidìt výraznì menší vzájemnou vzdálenost stávajících domù. Závìr: Zámìr "Obytný soubor "U Botièe". Praha 10- Zábìhlice (srpen 2007)" naplòuje dikci bodu 10.6, kategorie II, pøílohy È. 1 zákona È. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù (zákon o posuzování vlivù na životní prostøedí), v platném znìní. Proto bylo dle 7 citovaného zákona provedeno zjiš ovací øízení, jehož cílem bylo zjištìní, zda zámìr bude posuzován podle citovaného zákona. Na základì provedeného zjiš ovacího øízení dospìl pøíslušný úøad k závìru že zámìr "Obytný soubor "U Botièe", Praha 10 - Zábìhlice (srpen 2007)" nebude posuzován podle citovaného zákona a je nezbytné dodržet opatøení k prevenci, vylouèení, snížení, popøípadì kompenzaci nepøíznivých vlivù navržených v oznámení. Zároveò je tøeba zohlednit pøipomínky, které jsou rozvedeny ve vyjádøeních dotèených správních úøadù, dotèených územních samosprávných celkù a veøejnosti, zejména je nutné splnit podmínky orgánu ochrany veøejného zdraví. Závìr zjiš ovacího øízení nenahrazuje vyjádøení dotèených orgánù státní správy, ani pøíslušná povolení podle zvláštních pøedpisù. / / /'" ",-,~ Ing. arch. Jan W i n k I e r øeditel odboru i'v1agistrát hl. m. Prahy odbor ochrany prostøedí Mariánské nám. 2 Praha 1 Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 tel.:

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-553908/2009/00PNI/E 1A/64 7-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová / 4443 Datum 18.9.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-464105/2006/00PNI/EIA/283-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.3.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MH M P-O69262/2008/00PNI/EIA/518-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.06.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 4.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-M H M P-548552/2007/00 P NI/EIA/505-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.05.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381315/2007/00PNI/EIA/473-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 14.02.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí pm HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-353905/2007 /OOPNI/EIA/458-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková 4490 Datum 5.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO

Více

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØEDf V Praze dne 29. 11.2004 È.j.: MHMP-142090/2004/0ZPNI/EIA/11 0-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona è. 100/2001 Sb.,

Více

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín p' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn S-M H M P-237225/2006/00PNI/EIA/203-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 10082006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr:

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. SM HM P231835/2006/00PNI/EIN2012/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 22.9.2006 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O69712/2007 /OOPNI/EIA/329-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 12.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí P] HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn SZn. S-MHM P-049561 /007/00PNI/EIA/318-/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/43 Datum 15.05.007 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIt HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn, SZn. S-M H M P-232654/2008/00PNI/E 1A/539-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 7.7.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-235765/2007 /OOPNI/EIA/401-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 30082007 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn SZn. S-MHMP-182398/2007/00PNI/EIA/378-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.8.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 4.4. 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto pro HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-34921 O/2007/00PNI/EIA/456-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.11.2007 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MH MP-467027 /2007 /OOPNI/EIA/496-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 12.02.2008 podle 7 zákona

Více

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PJD HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-3 70469/2007/00 P NI/E IN466-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 1.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-263638/2007/00PNI/EIN412-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum PTr) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-584989/2007/00PNI/EIA/508-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/ 4425 Datum 23.4.2008 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-192143/2005/00PNI/EIA/156-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 7. 11. 2005 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí on HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-184183/2007/00PNI/EIA/379-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.08.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-77536/2004/0ZPNI/EIA/100-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.8.2004 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØED( Váš dopis zn. È.j. MHM P-O24686/2005/0ZPNI/EIA/122-2/Be Vyøizuje/ linka Datum Ing. Beranová/4443 18.5.2005 podle 7 zákona è.

Více

"Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI'

Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-363943/2007 /OOPNI/EIA/463-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 30.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-106348/2007/00PNI/EIN343-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 04.07.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-331865/2007/00PNI/EIA/446-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 03.12.2007 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MHM P-2981 06/2007/00PNI/EIA/424-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HMP-455219/2007 /OOPNI/EIA/491-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 08.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-14684 7/2008/00PNI/EIA/528-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.07.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAH' ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn 8Zn. S-M HM P-404 776/2006/00PNI/EIA/257-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková/ 4490 Datum 12.3.2007 podle 7 zákona

Více

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-100437/2007100PNI/EIN340-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 28.05.2007 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-192370/2006/00PNI/EIN195-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 2882006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15 HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-133627/2004/0lPNI/EIN109-2Nac Vyøizuje/ linka Datum Ing Vaculová/ 4322 6 1 2005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O50036/2007/00PNI/EIA/319-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-44 7730/2008/00PNI/EIN566-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì )1: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-135752/2006/00PNI/EIA/189-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 19.09.2006 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-0951 06/2007 /OOPNI/EIA/337-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 23.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381981 /2007 /OOPNI/EIA/4 75-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 21.5.2008 podle 7 zákona

Více

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-O89726/2004/0ZPNI/EIN1 02-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/4425 Datum 30.8.2004 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè PIl) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-249159/2007/00PNI/EIA/413-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 19.9.2007 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu p HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-380048/2007 /OOPNI/EIA/4 72-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 11.12.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOlNtHO PROSTØEDÍ V Praze dne 22.7.2004 È.j.: M HM P-070964/2004/0ZPNI/EIA/099-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-465026/2006/00PNI/E 1A/284-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 14.06.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O52201/2007/00PNI/EIA/321-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 21.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO

Více

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-32 9304/2 006/00 P NI/E I A/226-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková /4425 Datum 11.1.2007 podle 7

Více

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních -I" v, ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-55633/2005/0ZP/VI/EIA/129-2/Vè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková / 4490 Datum 1052005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

mìstská èást: katastrální území:

mìstská èást: katastrální území: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-54 7886/2008/00PNI/E 1A/578-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-M H M P-299002/2006/00PNI/E 1A/217-2/Nov Vyøizuje/linka Ing Novotný/4278 Datum 04122006 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-34 791 O/2006/00PNI/EIN239-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 20122006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-4 70794/2006/00P NI/EIA/285-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 16.3.2007 podle 7 zákona

Více

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-116309/2004/0ZPNI/EIA/105-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 18. 10.2004, v vv, v,, ZAVER ZJISTOVACIHO

Více

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP- 73116/2005/00PNI/EIA/134-2Nè Vyøizujeninka Mgr Vèislaková I 4490 Datum 1272005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Plr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis ln. SZn. S-MHM P-OOO267/2006/00PNI/EIN171-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 2. 3. 2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MH M P-160648/2007 /OOPNI/EIA/362-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 14082007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

Více

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. SM HM P243941 /2008/00PNI/EIA/5402/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.08.2008 podle 7 zákona è.

Více

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHM P-448923/2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.02.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-O37895/2005/0ZPNI/E 1A/125-2Nac Vyøizuje/linka Ing Vaculová/4322 Datum 2042005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-655433/2009/00PNI/EIA/661-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 25.11.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-416875/2008/00PNI/EIN561-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 13.11.2008 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-242018/2007/00PNI/EIA/419-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 10.12.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-370735/2007 /OOP/VI/EIA/469-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 17.12.2007 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. È.j. MHMP-111766/2005/00PNI/EIN140-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 15.7.2005 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P-123405/2005/0ZPNI/E 1A/143-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová/4443 Datum 9.8.2005 podle 7 zákona È.

Více

Zámìr: VGP Park Horní Poèernice. Praha 20

Zámìr: VGP Park Horní Poèernice. Praha 20 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-615751/2007/00PNI/EIN512-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 15.5.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-056897 /2007 /OOPNI/EIA/322-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 18.6.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn Èj MHMP-139511/2005/00PNI/EIA/151-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 3102005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic 14200 PRAHA - LIBUŠ INFORMACE Q ZÁMÌRU DLE ZÁKONA È. 100/2001 Sb. NÁZEV ZÁMÌRU: Nekryté víceúèelové sportovištì Kokotská, parc.è. 557/1, k.ú. Libuš.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-158532/2007 /OOPNI/EIA/361-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 20.8.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Název: Obytný komplex Nový Zlièín, Praha 17, k. ú. Zlièín

Název: Obytný komplex Nový Zlièín, Praha 17, k. ú. Zlièín PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. SMH M P272813/2008/00PNI/EIA/5462/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 10.09.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-267895/2008/00P NI/EIA/544-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 13.08.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Identifikaèní údaje: Název: Kontejnerové pøekladištì Praha - Malešice (øíjen 2006) Umístìní: kraj: Praha

Identifikaèní údaje: Název: Kontejnerové pøekladištì Praha - Malešice (øíjen 2006) Umístìní: kraj: Praha HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-409393/2006/00P NI/EIN259-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 13.2.2007 podle 7 zákona

Více

ul. Na Zatlance a HOCHTIEF Development Czech Republic s.r.o IÈO: Karla Engliše 3201/ Praha 5

ul. Na Zatlance a HOCHTIEF Development Czech Republic s.r.o IÈO: Karla Engliše 3201/ Praha 5 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-237012/2007 /OOPNI/EIA/402-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 21.11.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí I[ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-MHMP-455212/2007/00PNI/EIA/490-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 27. 11. 2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-239815/2006/00PNI/EIA/204-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 18.10.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDi Váš dopis zn Èj M H M P-186036/2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 21032005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-OO8381/2006/00PNI/EIA/173-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková /4490 Datum 20.3.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P -0003 79/2004/0ZP NI/E IN082-2N ac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 10.3.2004 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí PIt HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-OOOOO7/2007/00P NI/EIA/298-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 10.05.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí II HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP- 614928/2007/00PNI/EIA/511-2/Be Vyøizuje/linka Datum Ing. Beranová/4443 15.9.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO

Více

Polyfunkèní dùm Košíøe, Praha 5

Polyfunkèní dùm Košíøe, Praha 5 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-148831 /2008/00PNI/EIA/529-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 02.09.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov P1r- HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-271712/2005/00PNI/EIA/165-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 25. 1. 2006 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P -496399/2008/00P NI/E 1A/5 73-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 22.10.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEpí Váš dopis zn SZn. S-M H M P-572766/2007 /OOP NI/EIA/506-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 29.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-165736/2004/0lPNI/EIN117-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 3.5.2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-14344 7/2008/00PNI/EIA/527-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Ing. Beranová/4443 Datum 12.5.2008

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 12 Modøany

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 12 Modøany PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-370434/2006/00PNI/EIN24 7-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 1.2.2007 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-02098 7/2007 /OOPNI/E 1A/308-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 15.08.2007 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Zámìr: PID. Kapacitní údaje pro celý soubor jsou následující: Obytný soubor Modøanská rokle v Praze 12 - k.ú. Modøany

Zámìr: PID. Kapacitní údaje pro celý soubor jsou následující: Obytný soubor Modøanská rokle v Praze 12 - k.ú. Modøany PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-303485/2006/00PNI/EIN218-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 20.10.2006 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-262216/2005/00PNI/EIA/180-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 19.05.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Celková plocha pozemkù vyèlenìných pro realizaci zámìru je m2,

Celková plocha pozemkù vyèlenìných pro realizaci zámìru je m2, ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-366101/2006/00PNI/EIAl244-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing lákavá! 4425 Datum 221 2007 podle 7 zákona È 100/2001

Více

Umístìní: Oznamovatel:

Umístìní: Oznamovatel: PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-312141/2006/00PNI/EIN219-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 11.12.2006 podle 7 zákona

Více

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR životnrno PROSTØEDÍ V Praze dne 24. 11. 2003 È.j.:MHMP-133364/2003/0ZPNI/EIA/067-2/8e Vyøizuje: Ing. 8eranová podle 7 zákona È. 100/2001 Sb., o

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP- 334983/2007/00PNI/EIA/444-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 22.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Obytný soubor Residence nad Rokytkou, Praha 9, k.ú. Vysoèany

Zámìr: Obytný soubor Residence nad Rokytkou, Praha 9, k.ú. Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S- M H M P - 36 8 56012 O 06/00 PNI IE I A/2 45-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 19.1.2007 podle

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-357231 /2007/00PNI/EIN460-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/ 4425 Datum 12.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

Budova Metrocenter. 1. a 2. etapa. ul. Na Zátorách. Praha 7. k.ú. Holešovice

Budova Metrocenter. 1. a 2. etapa. ul. Na Zátorách. Praha 7. k.ú. Holešovice - '." '- HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí V Praze dne 6.11.2003 È.j.: MHMP-076920/2002/0ZPNI/EIA/013-8Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová Stanovisko k posouzení vlivù

Více

mìstská èást: katastrální území:

mìstská èást: katastrální území: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-311100/2008/00PNI/EIN550-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 20102008 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIr: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-513589/2008/00PNI/EIA/575-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 03.11.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více