Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z I. zasedání konaného dne Usnesení č. 21/ /2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z I. zasedání konaného dne Usnesení č. 21/ /2014"

Transkript

1 Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z I. zasedání konaného dne Usnesení č. 21/ /2014 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů. Diskuse z jednání byla zaznamenána formou zvukového záznamu, který je k dispozici na Nahlížet do zápisů a pořizovat si výpisy mají osoby uvedené v 16 odst. 2 písm. e), odst. 3 a v 17 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů. Jiné fyzické osoby či právnické osoby mají možnost získat informace o jednání na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu informací, v platném znění - 8a. Přítomno: 24 členů ZM Omluveni: MUDr. Navrátil, pí Fuchsová Částečně omluven: p. Slavík (odchod v 17:38 hodin) Nepřítomen: MUDr. Volšanský Dále byli přítomni: PhDr. Soukupová tajemnice MěÚ vedoucí odborů ředitelé organizací hosté 1. Zahájení P R O G R A M 2. Diskuse dotazy a připomínky občanů města 3. Návrh na sloučení příspěvkových organizací města Kolína poskytujících sociální služby v Kolíně, schválení zřizovací listiny příspěvkové organizace města Kolína Městské sociální a zdravotní služby a převzetí veškerých práv, povinností a závazků nástupnickou organizací Městské sociální a zdravotní služby. 4. Návrh na schválení prodeje rodinného domu s příslušenstvím č. p. 113 v Žiželicích včetně pozemku parc. č. st. 114 o výměře 205 m 2 formou dražby. 5. Návrh na schválení prodeje bytové jednotky č. 2 v domě v ulici Kremličkova, č. p. 963, Kolín II, včetně podílů na společných částech budovy č. p. 961, 962, 963 a částech pozemků parc. č. st. 5714/1, 5715/1, 5716 formou veřejné dražby. 6. Návrh na vydání změny č. 3 územního plánu Kolín. 7. Návrh na prodej části pozemku parc. č. 2219/1 ostatní plocha o výměře 239 m 2 v kat. území Štítary u Kolína z vlastnictví města Kolína. 8. Návrh na prodej nově vzniklého pozemku parc. č. 2814/47 v k. ú. Kolín z vlastnictví města Kolína do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a. s. 9. Návrh na prodej podílů stavebních pozemků pod bytovými domy vlastníkům jednotlivých bytových jednotek v rozsahu odpovídajícím podílům jednotlivých bytových jednotek na společných částech bytových domů. 10. Návrh na směnu pozemků v Kolíně V pod místními komunikacemi ve vlastnictví ZZN Polabí, a.s., za pozemky pod železniční vlečkou ve vlastnictví města Kolína. 11. Návrh na směnu pozemků v Kolíně VI pod místními komunikacemi ve vlastnictví fyzické osoby za pozemky v Kolíně-Šťáralka ve vlastnictví města Kolína. 12. Návrh na směnu částí pozemku parc. č. st. 2902/1 v ulici Brankovická v kat. území a obci Kolín mezi městem Kolín a jednotou Orel Kolín bez doplatku.

2 2 13. Návrh na bezúplatné nabytí části pozemku parc. č. 3029/1 v k. ú. Kolín z vlastnictví Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, do vlastnictví města Kolína. 14. Návrh na výkup části pozemku parc. č. 2989/57 v kat. území Kolín do vlastnictví města Kolína. 15. Návrh na schválení pravidel rozpočtového provizória na rok Návrh na schválení V. rozpočtového opatření rozpočtu města Kolína na rok Návrh na potvrzení usnesení č. 336/2013, č. 337/2013 a č. 338/2013, která byla přijata na XXI. zasedání Zastupitelstva města Kolín dne Návrh na schválení Plánu rozvoje rodinné politiky města Kolína na období Návrh na odvolání a zvolení osoby, která bude delegovanou osobou navržena na valné hromadě obchodní společnosti Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a. s., ke jmenování do funkce člena dozorčí rady, a na delegování zástupce města Kolína na jednání valné hromady této společnosti. 20. Návrh na delegování zástupce města Kolína na jednání valné hromady spol. AVE Kolín, s.r.o. 21. Návrh na delegování zástupce města Kolína na jednání valné hromady společnosti Městské tepelné hospodářství Kolín, s. r. o. 22. Diskuse dotazy a připomínky členů ZM 23. Zpráva návrhové komise 24. Závěr zasedání 1. Zahájení I. zasedání Zastupitelstva města Kolína zahájil a řídil starosta města Mgr. Bc. Vít Rakušan Ověření zápisu z XXV zasedání ZM: Mgr. Havlíková, JUDr. Molnár Ověření zápisu z ustavujícího zasedání ZM: p. Truska, p. Slavík Ověřovatelé zápisu z I. zasedání ZM: p. Král, Ing. Hora Hlasování: Volbě ověřovatelů zápisu ve výše uvedeném složení bylo přiděleno usnesení č. 21/2014. Návrhová komise: JUDr. Molnár, MUDr. Rakušan, Ing. Škorpík Hlasování: Volbě návrhové komise ve výše uvedeném složení bylo přiděleno usnesení č. 22/2014. Skrutátoři: Ing. Malá, Ing. Hanušová Zapisovatelka: Bc. Michálková Rozšíření a úprava navrhovaného programu: - Návrh na schválení podání žádosti o bezúplatný převod budovy č. p. 50, ul. Kutnohorská, Kolín zařazen jako bod č Návrh na schválení nabytí nemovité věci do majetku města zařazen jako bod č. 23 Hlasování o programu: Usnesením č. 23/2014 byl schválen program ze dne rozšířený o 2 výše uvedené body.

3 3 V souladu s čl. 5 odst. 4 Jednacího řádu Zastupitelstva města Kolína byla zabezpečena účast právního zástupce města Mgr. Bc. Kasala, LL. M. Datum vyhotovení zápisu: Zastupitelé města Kolína obdrželi před zahájením Dodatek V. RO zasedání zápis a byli seznámeni se zprávou finančního výboru ze dne Mgr. Bc. Rakušan na základě technického hlasování nebudou předkladateli při schvalování čtena nezměněná znění usnesení. 2. Diskuse dotazy a připomínky občanů města Nikdo z přítomných se nepřihlásil do diskuse. 3. Návrh na sloučení příspěvkových organizací města Kolína poskytujících sociální služby v Kolíně, schválení zřizovací listiny příspěvkové organizace města Kolína Městské sociální a zdravotní služby a převzetí veškerých práv, povinností a závazků nástupnickou organizací Městské sociální a zdravotní služby. Úvodní slovo: Mgr. Černovský, ved. OSVZ Ing. Kmoch Mgr. Černovský, ved. OSVZ Ing. Hora JUDr. Molnár Mgr. Růžička Mgr. Kašpar USNESENÍ č. 24/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů, 1. sloučení dále uvedených příspěvkových organizací města Kolína - Městský domov důchodců, IČ ; Městská pečovatelská služba, IČ , a Městský penzion pro důchodce, IČ , za účelem poskytování sociálních služeb s účinností od s tím že nástupnickou organizací je Městský domov důchodců, IČ zřizovací listinu nástupnické příspěvkové organizace města Kolína Městské sociální a zdravotní služby s účinností od , 3. převzetí veškerých práv, povinností a závazků nástupnickou organizací Městské sociální a zdravotní služby (smluvní pohledávky, smluvní závazky, právo hospodaření k movitému majetku, pracovněprávní vztahy)

4 4 Mgr. Ivanu Černovskému, vedoucímu Odboru sociálních věcí a zdravotnictví, zajistit realizaci tohoto usnesení Zastupitelstva města Kolína termín plnění: po zveřejnění zápisu a přidělení č. usnesení zodpovídá: Mgr. Ivan Černovský, ved. OSVZ Hlasování: Návrh na schválení prodeje rodinného domu s příslušenstvím č. p. 113 v Žiželicích včetně pozemku parc. č. st. 114 o výměře 205 m 2 formou dražby. Úvodní slovo: Ing. Michalčík, ved. OSBN Mgr. Růžička Vznesen protinávrh na dodatečné zvýšení vyvolávací ceny na částku Kč na základě nového znaleckého posudku. Mgr. Bc. Rakušan Znalecký posudek byl vyhotoven soudním znalcem a je datován ke dni Protinávrh byl schválen a zapracován do textu usnesení. USNESENÍ č. 25/2014 Zastupitelstvo města Kolína podle 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, prodej rodinného domu s příslušenstvím č. p. 113 v Žiželicích včetně pozemku parc. č. st. 114 o výměře 205 m 2, nacházejícího se v katastrálním území Žiželice nad Cidlinou, zapsaného na listu vlastnictví č. 651 u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Kolín, formou dražby podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů, za vyvolávací cenu Kč OSBN uskutečnit dražbu podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, v platném znění termín plnění: 2015 zodpovídá: Ing. Josef Michalčík, ved. OSBN Hlasování o protinávrhu: Návrh byl schválen v pozměněné podobě dle vzneseného protinávrhu. 5. Návrh na schválení prodeje bytové jednotky č. 2 v domě v ulici Kremličkova, č. p. 963, Kolín II, včetně podílů na společných částech budovy č. p. 961, 962, 963 a částech pozemků parc. č. st. 5714/1, 5715/1, 5716 formou veřejné dražby. Úvodní slovo: Ing. Michalčík, ved. OSBN

5 5 Mgr. Růžička Dle zákona o obcích s podporou občanského zákoníku a s odvoláním na aktuální znalecký posudek je vznesen protinávrh na zvýšení vyvolávací ceny na Kč. Mgr. Bc. Rakušan Protinávrh byl schválen a zapracován do textu usnesení. USNESENÍ č. 26/2014 Zastupitelstvo města Kolína podle 85 písm. odst. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, prodej bytové jednotky č. 2 v domě č. p. 963, ul. Kremličkova, Kolín II, o velikosti 3+1 (70,70 m 2 ), se spoluvlastnickým podílem 7070/ na společných částech budovy č. p. 961, 962, 963 a spoluvlastnickým podílem 7070/ k pozemku parc. č. st. 5714/1, 5715/1, 5716 za vyvolávací cenu Kč formou dražby OSBN uskutečnit dražbu podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, v platném znění termín plnění: 2015 zodpovídá: Ing. Josef Michalčík, ved. OSBN Hlasování o protinávrhu: Návrh byl schválen v pozměněné podobě dle vzneseného protinávrhu. 6. Návrh na vydání změny č. 3 územního plánu Kolín. Úvodní slovo: Ing. Tichý, ved. ORR p. Slavík Navržen protinávrh, který vyřazuje bod č. 30 lokalita hřiště AFK z projednávaného návrhu na vydání změny č. 3 územního plánu Kolín. Hlasování o protinávrhu: Protinávrh byl schválen a zapracován do textu usnesení. Ing. Škorpík Mgr. Bc. Rakušan Ing. Tichý, ved. ORR p. Král Mgr. Bc. Kasal, LL.M. p. Truska PhDr. Soukupová, tajemnice MěÚ Mgr. Růžička USNESENÍ č. 27/2014 Zastupitelstvo města Kolína podle 84 odst. 2 písm. y) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, I. v y d á v á podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

6 6 předpisů, změnu č. 3 územního plánu Kolín po ověření, že není v rozporu s Politikou územního rozvoje, se Zásadami územního rozvoje Středočeského kraje a se stanovisky dotčených orgánů a Krajského úřadu Středočeského kraje, s výjimkou bodu č. 30, lokalita hřiště AFK Vydání změny č. 3 formou opatření obecné povahy je nedílnou součástí tohoto usnesení s c h v a l u j e podle 6 odst. 5 písm. f) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, Mgr. Bc. Víta Rakušana jako určeného zastupitele pro pořizování územního plánu na volební období I b e r e n a v ě d o m í informaci o vyhotovení územního plánu zahrnujícího právní stav po vydání změny č. 3 podle 55 odst. 5 stavebního zákona termín plnění: účinnost změny č. 3 územního plánu do dne zodpovídá: Ing. Martin Tichý, ved. ORR Hlasování o I. části návrhu na usnesení po zapracování vzneseného protinávrhu: Hlasování o části návrhu na usnesení: Návrh byl schválen v pozměněném znění. 7. Návrh na prodej části pozemku parc. č. 2219/1 ostatní plocha o výměře 239 m 2 v kat. území Štítary u Kolína z vlastnictví města Kolína. Úvodní slovo: Ing. Tichý, ved. ORR USNESENÍ č. 28/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů, předpisů, prodej části pozemku parc. č. 2219/1 ostatní plocha o výměře 239 m 2 v k. ú. Štítary u Kolína z vlastnictví města Kolína do společného jmění L. a J. S. za kupní cenu 90 Kč/m 2, tj. celkovou kupní cenu Kč Ing. Martinu Tichému, vedoucímu Odboru regionálního rozvoje a územního plánování, zajistit uzavření kupní smlouvy termín plnění: zodpovídá: Ing. Martin Tichý, ved. ORR Hlasování:

7 7 8. Návrh na prodej nově vzniklého pozemku parc. č. 2814/47 v k. ú. Kolín z vlastnictví města Kolína do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a. s. Úvodní slovo: Ing. Tichý, ved. ORR USNESENÍ č. 29/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů, prodej nově vzniklého pozemku parc. č. 2814/47, ostatní plocha, jiná plocha, o výměře 12 m 2, v k. ú. a obci Kolín, dle dosud nezapsaného GP č /2012 vyhotoveného Ing. Milanem Váňou, z vlastnictví města Kolína do vlastnictví společnosti ČEZ Distribuce, a. s., IČ , se sídlem Teplická 874/8, Děčín IV-Podmokly, za kupní cenu ve výši Kč/m 2, tj. za celkovou kupní cenu Kč Ing. Martinu Tichému, vedoucímu Odboru regionálního rozvoje a územního plánování, zajistit uzavření smlouvy dle bodu I. tohoto usnesení termín plnění: do zodpovídá: Ing. Martin Tichý, ved. ORR Hlasování: Návrh na prodej podílů stavebních pozemků pod bytovými domy vlastníkům jednotlivých bytových jednotek v rozsahu odpovídajícím podílům jednotlivých bytových jednotek na společných částech bytových domů. Úvodní slovo: Ing. Tichý, ved. ORR USNESENÍ č. 30/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů, prodej vyjmenovaných částí stavebních pozemků v katastrálním území a obci Kolín pod bytovými domy vlastníkům jednotlivých bytových jednotek v rozsahu odpovídajícím podílům jednotlivých bytových jednotek na společných částech bytových domů za cenu Kč/m 2, podle usnesení Zastupitelstva města Kolína č. 409/2014 ze dne : - parc. č. st. 3933, 4852/1 o celkové výměře 339 m 2, podíl o velikosti 5390/206745, vlastníkovi bytové jednotky H. Č. za Kč 4448/ vlastníkovi bytové jednotky H. L. za 911 Kč

8 8 4448/427298, vlastníkovi bytové jednotky J. V. za 911 Kč 4490/427298, vlastníkovi bytové jednotky 1356/75 J. a V. Č. za 920 Kč - parc. č. st o celkové výměře 526 m 2, podíl o velikosti 4448/427209, vlastníkovi bytové jednotky J. R. za Kč - parc. č. st a 4785 o celkové výměře 359 m 2, podíl o velikosti 6903/110419, vlastníkovi bytové jednotky K. a P. V. za Kč - parc. č. st. 6486/1 o celkové výměře 520 m 2, podíl o velikosti 7254/420620, vlastníkovi bytové jednotky A. a A. O. za Kč - parc. č. st a 4821 o celkové výměře 418 m 2, podíl o velikosti 3177/434316, vlastníkovi bytové jednotky L. N. za Kč 4448/427298, vlastníkovi bytové jednotky M. a V. B. za 911 Kč 4448/427298, vlastníkovi bytové jednotky O. N. za 911 Kč 7219/427298, vlastníkovi bytové jednotky L. V. a J. M. za Kč 7219/427298, vlastníkovi bytové jednotky E. a V. V. za Kč 4448/427298, vlastníkovi bytové jednotky I. a L. N. za 911 Kč - parc. č. st. 5517, 5518 o celkové výměře 503 m 2, podíl o velikosti 6612/259220, vlastníkovi bytové jednotky I. a P. B. za Kč - parc. č. st. 3617, 3618, 3619 o celkové výměře 511 m 2, podíl o velikosti 6465/128513, vlastníkovi bytové jednotky E. M. za Kč - parc. č. st. 3616, 4802 o celkové výměře 356 m 2, podíly o velikosti 6922/95463 a 508/31821, vlastníkovi bytové jednotky a garáže J. H. za Kč 4448/427298, vlastníkovi bytové jednotky A. K. za 911 Kč 4448/427298, vlastníkovi bytové jednotky J. P. za 911 Kč - parc. č. st. 5717, 5718 o celkové výměře 503 m 2, podíl o velikosti 6612/259220, vlastníkovi bytové jednotky 965/9 H. a B. B. za Kč - parc. č. st. 5217, 5218, 5219 o celkové výměře 708 m 2, podíl o velikosti 4245/444072, vlastníkovi bytové jednotky I. Z. za Kč Ing. Martinu Tichému, vedoucímu Odboru regionálního rozvoje a územního plánování, zabezpečit zpracování a realizaci kupních smluv termín plnění: zodpovídá: Ing. Martin Tichý, ved. ORR Hlasování:

9 9 10. Návrh na směnu pozemků v Kolíně V pod místními komunikacemi ve vlastnictví ZZN Polabí, a.s., za pozemky pod železniční vlečkou ve vlastnictví města Kolína. Úvodní slovo: Ing. Tichý, ved. ORR USNESENÍ č. 31/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů, směnu pozemků parc. č. 681/11 ostatní komunikace o výměře 520 m 2 v ulici Klicperova, parc. č. 681/224 ostatní komunikace o výměře 35 m 2, oddělených dle dosud nezapsaného GP č /2007, parc. č. 681/219 ostatní komunikace o výměře 1 m2, parc. č. 681/220 ostatní komunikace o výměře 3 m 2 a parc. č. 681/221 ostatní komunikace o výměře 9 m 2, oddělených dle dosud nezapsaného GP č /2008 v katastrálním území a obci Kolín ve vlastnictví společnosti ZZN Polabí, a.s, IČ , za pozemky parc. č. 681/204 ostatní plocha o výměře 123 m 2, parc. č. 615/35 ostatní plocha o výměře 285 m 2 a parc. č. 681/100 ostatní plocha o výměře 603 m 2 v kat. území a obci Kolín ve vlastnictví města Kolína Ing. Martinu Tichému, vedoucímu Odboru regionálního rozvoje a územního plánování, zajistit uzavření směnné smlouvy termín plnění: zodpovídá: Ing. Martin Tichý, ved. ORR Hlasování: Návrh na směnu pozemků v Kolíně VI pod místními komunikacemi ve vlastnictví fyzické osoby za pozemky v Kolíně-Šťáralka ve vlastnictví města Kolína. Úvodní slovo: Ing. Tichý, ved. ORR Ing. Škorpík Zda nedošlo k pochybení při určení pozemku parc. č. 2905, s projednávaným návrhem tento pozemek nesouvisí. Ing. Tichý, Mgr. Bc. Rakušan Projednávání tohoto bodu jednání bude přesunuto na závěr jednání s tím, že ORR doplní informace a v případě pochybení zajistí opravu materiálu. Projednávání bodu přerušeno. K projednávání se zastupitelstvo města vrátí po projednání bodu č Návrh na směnu částí pozemku parc. č. st. 2902/1 v ulici Brankovická v kat. území a obci Kolín mezi městem Kolín a jednotou Orel Kolín bez doplatku. Úvodní slovo: Ing. Tichý, ved. ORR

10 10 Ing. Škorpík Ing. Tichý, ved. ORR Ing. Hora Ing. Studnička, ved OV SÚ Mgr. Bc. Kasal, LL.M., právní zástupce města JUDr. Molnár USNESENÍ č. 32/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů, směnu částí pozemku st. č. 2902/1 označené dosud nezapsaným GP č /2014 jako st. č. 2902/4 o výměře 107 m 2 a st. č. 2902/5 o výměře 72 m 2 v kat. území Kolín ve vlastnictví města Kolína za budovu bez č. p. ve vlastnictví jednoty Orel Kolín, IČ , nacházející se na st. č. 2902/1 bez doplatku Ing. Martinu Tichému, vedoucímu Odboru regionálního rozvoje a územního plánování, zajistit uzavření směnné smlouvy termín plnění: zodpovídá: Ing. Martin Tichý, ved. ORR Hlasování: Návrh na bezúplatné nabytí části pozemku parc. č. 3029/1 v k. ú. Kolín z vlastnictví Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, do vlastnictví města Kolína. Úvodní slovo: Ing. Tichý, ved. ORR USNESENÍ č. 33/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů, I. r u š í usnesení č. 151/2931/2014, kterým byl schválen odkup části pozemku parc. č. 3029/1, ostatní plocha, dráha, označené dle dosud nezapsaného geometrického plánu č /2009 jako pozemek parc. č. 3029/21, ostatní plocha, ostatní komunikace, o výměře 6 m 2, v k. ú. Kolín, z vlastnictví Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, se sídlem Dlážděná 1003/7, Praha 1, IČ , do vlastnictví města Kolína za cenu Kč/m2, tj. celkem Kč s c h v a l u j e bezúplatné nabytí formou darovací smlouvy části pozemku parc. č. 3029/1, ostatní plocha, dráha, označené dle dosud nezapsaného geometrického plánu č /2009 jako pozemek parc. č. 3029/21, ostatní plocha, ostatní komunikace, o výměře 6 m 2, v k. ú. Kolín, z vlastnictví Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, se sídlem Dlážděná 1003/7, Praha 1, IČ , do vlastnictví města Kolín

11 I 11 Ing. Martinu Tichému, vedoucímu Odboru regionálního rozvoje a územního plánování, zajistit uzavření darovací smlouvy termín plnění: zodpovídá: Ing. Martin Tichý, ved. ORR Hlasování: Návrh na výkup části pozemku parc. č. 2989/57 v kat. území Kolín do vlastnictví města Kolína. Úvodní slovo: Ing. Tichý, ved. ORR USNESENÍ č. 34/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů, výkup části pozemku parc. č. 2989/57, silnice, ostatní plocha, v kat. území a obci Kolín, oddělené dosud nezapsaným GP č /2013 na nově označené parc. č. 2989/62 o výměře 9 m 2 z vlastnictví V. V. do vlastnictví města Kolína za kupní cenu 250 Kč/m 2, tj. za celkovou kupní cenu Kč Ing. Martinu Tichému, vedoucímu Odboru regionálního rozvoje a územního plánování, zajistit uzavření kupní smlouvy termín plnění: zodpovídá: Ing. Martin Tichý, ved. ORR Hlasování: Návrh na schválení pravidel rozpočtového provizória na rok Úvodní slovo: Ing. Villner, ved. FO USNESENÍ č. 35/2014 Zastupitelstvo města Kolína na základě 84 odst. 2 písm. b) zák. č. 128/2000 Sb. s c h v a l u j e následující pravidla rozpočtového provizoria na rok 2015: 1. Měsíční provozní výdaje nepřekročí 1/12 skutečných provozních výdajů roku 2014 dle jednotlivých OŘR rozpočtu. 2. Z důvodu sloučení tří příspěvkových organizací (Městská pečovatelská služba, Městský penzion pro důchodce a Městský domov důchodců), pod nástupnickou organizaci MDD s názvem Městské sociální a zdravotní služby (dále MSZS), se povoluje proplatit max. 1 mil. Kč/měsíc jakožto příspěvek na provoz MSZS

12 12 3. Pro novou příspěvkovou organizaci CEROP se povoluje proplatit příspěvek na provoz v max. výši 50 tis. Kč/měsíc. 4. V době platnosti rozpočtového provizoria nebudou zahajovány žádné nové investice a nebudou uzavírány nové smlouvy. V případě potřeby uzavření investiční smlouvy musí smlouva obsahovat doložku, že v případě neschválení rozpočtu města pozbývá smlouva platnosti. 5. V době platnosti RP se povoluje provádět splátky úvěrů včetně úrokového zatížení, splátky návratných finančních výpomocí a platby ve prospěch SMSK a.s. určené ke krytí splátek úvěrů, za které drží město Kolín ručitelský závazek 6. V době platnosti RP se dále se povoluje proplácet faktury k inv. akci rekonstrukce ČOV (OŘR 8060), které budou splatné v době platnosti RP. 7. V době platnosti RP přenáší zastupitelstvo na radu města kompetence rozhodnout o výdaji na nepředvídatelné události havarijní opravy, penále, pokuty, jejichž nezaplacení by způsobilo zvýšení výdajů v budoucnu nebo jiné negativní důsledky pro město (škoda, penále aj.). 8. Pravidla RP jsou platná do schválení rozpočtu na rok termín plnění: ihned po schválení zastupitelstvem zodpovídá: Ing. Petr Villner ved. FO Hlasování: Návrh na schválení V. rozpočtového opatření rozpočtu města Kolína na rok Úvodní slovo: Ing. Villner, ved. FO Ing. Kmoch USNESENÍ č. 36/2014 Zastupitelstvo města Kolína na základě 84 odst. 2 písm. b) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, s c h v a l u j e V. rozpočtové opatření rozpočtu města Kolína na rok 2014 V. RO na rok 2014 je nedílnou součástí zápisu z jednání Zastupitelstva města Kolína. termín plnění: ihned po schválení Zastupitelstvem města zodpovídá: Ing. Petr Villner ved. FO Hlasování: Návrh na potvrzení usnesení č. 336/2013, č. 337/2013 a č. 338/2013, která byla přijata na XXI. zasedání Zastupitelstva města Kolín dne Úvodní slovo: PhDr. Soukupová, tajemnice MěÚ

13 13 USNESENÍ č. 37/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů I. p o t v r z u j e u s n e s e n í ze dne , kterými bylo schváleno poskytnutí peněžitých darů ve výši dle usnesení: 1. usnesení č. 336/2013 starostovi Mgr. Bc. Vítu Rakušanovi 2. usnesení č. 337/2013 I. místostarostovi Mgr. Tomáši Růžičkovi 3. usnesení č. 338/2013 místostarostovi Ing. Mgr. Janu Pospíšilovi, MBA za občanskou aktivitu soukromých fyzických osob spočívající v nezištné pomoci v době mimořádných událostí. Obdarovaní se stali známými osobnostmi a díky svým aktivitám přispěli ke zviditelnění města. Peněžité dary se poskytují za jejich osobní iniciativu v oblasti průvodcovství, přednáškové činnosti a tlumočnictví. Mgr. Bc. Vítu Rakušanovi, starostovi města Kolína, zajistit zaslání písemné odpovědi na Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly, MV ČR termín plnění: ihned po ověření zápisu zodpovídá: Mgr. Bc. Vít Rakušan, starosta města Hlasování: Návrh na schválení Plánu rozvoje rodinné politiky města Kolína na období Úvodní slovo: Mgr. Růžička, místostarosta Ing. Hora Vznesen protinávrh na stažení návrhu z dnešního jednání z důvodu jeho dopracování. Hlasování: Mgr. Bc. Rakušan Mgr. Mikšíková Mgr. Havlíková Mgr. Růžička Mgr. Černovský, ved. OSVZ USNESENÍ č. 38/2014 Zastupitelstvo města Kolína podle ust. 84 odst. 4 zákona č.128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, s c h v a l u j e Plán rozvoje rodinné politiky města Kolína na období , který je nedílnou součástí tohoto návrhu

14 14 termín plnění: ihned po schválení zastupitelstvem města zodpovídá: Mgr. T. Růžička, místostarosta Hlasování: Návrh na odvolání a zvolení osoby, která bude delegovanou osobou navržena na valné hromadě obchodní společnosti Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a. s., ke jmenování do funkce člena dozorčí rady, a na delegování zástupce města Kolína na jednání valné hromady této společnosti. Úvodní slovo: Mgr. Růžička, místostarosta USNESENÍ č. 39/2014 Zastupitelstvo města Kolína podle 84 odst. 2 písm. f) a písm. g) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, I. d e l e g u j e starostu města Kolína Mgr. Bc. Víta Rakušana jakožto zástupce města Kolína na řádnou valnou hromadu obchodní společnosti Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a. s., se sídlem Kutná Hora, Ku Ptáku 387, PSČ , IČ , zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2377, konanou dne z m o c ň u j e starostu města Kolína Mgr. Bc. Víta Rakušana jakožto zástupce města Kolína ke všem úkonům, ke kterým je město Kolín jako akcionář obchodní společnosti Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a. s., oprávněno na valné hromadě konané dne , tj. v plném rozsahu I s c h v a l u j e to, aby Zastupitelstvem města Kolína delegovaná osoba jakožto zástupce akcionáře obchodní společnosti Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a. s., se sídlem Kutná Hora, Ku Ptáku 387, PSČ , IČ , zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2377, na valné hromadě této společnosti navrhla a následně hlasovala: a) pro odvolání MUDr. Evy Košťál Matějkové, nar. 22. listopadu 1966, bydlištěm Rimavské Soboty 895, Kolín II, Kolín, z funkce člena dozorčí rady společnosti: b) pro zvolení Ing. Pavla Horáka, nar. 9. října 1947, bydlištěm Veltrubská 869, Kolín V, členem dozorčí rady společnosti IV. z m o c ň u j e zástupce města Kolína delegovaného na jednání valné hromady k tomu, aby činil na valné hromadě obchodní společnosti Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a. s., konané dne veškeré úkony, které budou v souladu s tímto usnesením zastupitelstva města, tj. aby navrhl a následně hlasoval

15 15 a) pro odvolání MUDr. Evy Košťál Matějkové, nar. 22. listopadu 1966, bydlištěm Rimavské Soboty 895, Kolín II, Kolín, z funkce člena dozorčí rady společnosti b) pro zvolení Ing. Pavla Horáka, nar. 9. října 1947, bydlištěm Veltrubská 869, Kolín V, členem dozorčí rady společnosti Hlasování o I. části návrhu na usnesení: Hlasování o části návrhu na usnesení: Hlasování o I části návrhu na usnesení: Hlasování o IV. části návrhu na usnesení: Návrh na delegování zástupce města Kolína na jednání valné hromady spol. AVE Kolín, s.r.o. Úvodní slovo: Mgr. Růžička, místostarosta USNESENÍ č. 40/2014 Zastupitelstvo města Kolína podle 84 odst. 2 písm. f) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, I. d e l e g u j e starostu města Kolína Mgr. Bc. Víta Rakušana jakožto zástupce města Kolín na řádnou valnou hromadu společnosti AVE Kolín, s. r. o., se sídlem Kolín V, Třídvorská 1501, PSČ , IČ , zapsané u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 53627, konanou dne z m o c ň u j e starostu města Kolína Mgr. Bc. Víta Rakušana jakožto zástupce města Kolín ke všem úkonům, ke kterým je město Kolín jako majitel 10% obchodního podílu společnosti AVE Kolín s. r. o. oprávněno na valné hromadě konané dne Hlasování o I. části návrhu na usnesení: Hlasování o části návrhu na usnesení: Návrh na delegování zástupce města Kolína na jednání valné hromady společnosti Městské tepelné hospodářství Kolín, s. r. o. Úvodní slovo: Mgr. Bc. Rakušan, starosta města USNESENÍ č. 41/2014 Zastupitelstvo města Kolína podle 84 odst. 2 písm. f) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, I. d e l e g u j e místostarostu města Kolína Mgr. Tomáše Růžičku jakožto zástupce města Kolína na valnou hromadu společnosti Městské tepelné hospodářství Kolín, s. r. o., se sídlem Kolín, Klenovecká 597, PSČ , IČ , zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 42087, která se koná dne

16 16 z m o c ň u j e místostarostu města Kolína Mgr. Tomáše Růžičku jakožto zástupce města Kolína ke všem úkonům, ke kterým je město Kolín jako majitel 5% obchodního podílu společnosti Městské tepelné hospodářství Kolín, s. r. o., oprávněno na valné hromadě konané Hlasování o I. části návrhu na usnesení: Hlasování o části návrhu na usnesení: Rozšíření programu: Návrh na schválení podání žádosti o bezúplatný převod budovy č. p. 50, ul. Kutnohorská, Kolín. Úvodní slovo: Mgr. Bc. Rakušan, starosta města Ing. Hora Mgr. Bc. Rakušan USNESENÍ č. 42/2014 Zastupitelstvo města Kolína na základě 85 písm. a) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, podání žádosti o bezúplatný převod budovy č. p. 50, ul. Kutnohorská, Kolín, z vlastnictví České republiky, kde příslušnost hospodařit s majetkem státu má Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, do vlastnictví města Kolína starostovi města Kolína Mgr. Bc. Vítu Rakušanovi zajistit podání žádosti o bezúplatný převod termín plnění: ihned po schválení zastupitelstvem města zodpovídá: Mgr. Bc. Vít Rakušan, starosta města Hlasování: Rozšíření programu: Návrh na schválení nabytí nemovité věci do majetku města. Úvodní slovo: Mgr. Kašpar, I. místostarosta USNESENÍ č. 43/2014 Zastupitelstvo města Kolína na základě 85 písm. a) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, nabytí nemovité věci zdvižné plošiny v hodnotě Kč do majetku města Kolína formou daru

17 z m o c ň u j e 17 starostu města Kolína Mgr. Bc. Víta Rakušana k podpisu darovací smlouvy vedené pod číslem 858/2014 termín plnění: ihned po schválení zastupitelstvem města zodpovídá: Ing. Petr Villner ved. FO Hlasování o I. části návrhu na usnesení: Hlasování o části návrhu na usnesení: Projednání odloženého bodu jednání: Návrh na směnu pozemků v Kolíně VI pod místními komunikacemi ve vlastnictví fyzické osoby za pozemky v Kolíně-Šťáralka ve vlastnictví města Kolína. Ing. Tichý Tech. změna oprava parcelního čísla 2905 na USNESENÍ č. 44/2014 Zastupitelstvo města Kolína předpisů schválit podle 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, směnu pozemků parc. č. 2120/3, 2120/13 a 2111/58, vše v katastrálním území a obci Kolín, z vlastnictví Ing. Jany Klímové, bydlištěm K Olympiku 563/2, Praha 8, za pozemky parc. č. 1749/2, st a st. 5906, vše v katastrálním území a obci Kolín, z vlastnictví města Kolína Ing. Martinu Tichému, vedoucímu Odboru regionálního rozvoje a územního plánování, zabezpečit zpracování a realizaci směnné smlouvy termín plnění: zodpovídá: Ing. Martin Tichý, ved. ORR Hlasování: Návrh byl schválen v pozměněném znění. 24. Diskuse dotazy a připomínky členů ZM Mgr. Kašpar, Ing. Smutný Ing. Škorpík JUDr. Molnár Ing. Hora

18 Zpráva návrhové komise I. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne : Konstatovalo, že byla schválena usnesení č. 21/ / Závěr zasedání Starosta města Mgr. Bc. Vít Rakušan poděkoval za účast na I. zasedání zastupitelstva města a jednání ukončil v 18:14 hodin.

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 14.11.2016 404/14/ZM/2016 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 14. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 23.05.2016 277/11/ZM/2016 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 11. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 12 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 28.01.2019 162/3/ZM/2019 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 3. zasedání Zastupitelstva

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 26.06.2017 654/19/ZM/2017 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 19. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 81. schůze Rady města Kolína konaná dne 31.10.2016 2626/81/RM/2016 Návrh na schválení programu jednání Rady města předložený program 81. schůze Rady města Kolína v následujícím

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 19 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 26. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 28.05.2018 1005/26/ZM/2018 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 26. zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s P R O G R A M

Z á p i s P R O G R A M Městský úřad Kolín Z á p i s z X. zasedání Zastupitelstva města Kolína, konaného dne 19.5.2008 od 15,00 hodin v saloncích č. 1,2,3 Městského společenského domu v Kolíně Přítomno: 19 členů ZM Omluveni z

Více

Výsledky projednání Rady města Kolína ze 159. schůze konané dne 03.11.2014. Usnesení č. 159/3192/2014 159/3205/2014

Výsledky projednání Rady města Kolína ze 159. schůze konané dne 03.11.2014. Usnesení č. 159/3192/2014 159/3205/2014 Výsledky projednání Rady města Kolína ze 159. schůze konané dne 03.11.2014. Usnesení č. 159/3192/2014 159/3205/2014 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka 1 z 13 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 29.01.2018 891/24/ZM/2018 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 24. zasedání Zastupitelstva

Více

N Á V R H Y N A S C H V Á L E N Í

N Á V R H Y N A S C H V Á L E N Í Výsledky projednání Rady města Kolína ze 125. schůze konané dne 18.11.2013. Usnesení č. 125/2074/2013 125/2077/2013 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne P Ř E H L E D U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 05.11.2018 1/1/ZM/2018 Určení ověřovatelů zápisu, zapisovatele a skrutátorů v souladu s 95 odst. 1 zákona č.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 13.11.2017 728/22/ZM/2017 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 22. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 29. 04. 2019 Č.j.: 11923/2019 ZM/22/2019 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 16/16/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 16/16/Ko ZM města KRNOVA SS 16/16/Ko 16. zasedání ZM U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 2. listopadu 2016 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 6. jednání datum konání:

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 6. jednání datum konání: PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 6. jednání datum konání: 25.06.2014 Přehled přijatých usnesení ze dne: 25.06.2014 Číslo usnesení Název Předkladatel 0069/ZM6/2014 Zpráva o plnění usnesení zastupitelstva města

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 28 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 26.03.2018 928/25/ZM/2018 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 25. zasedání Zastupitelstva

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

PŘEHLED NÁVRHŮ USNESENÍ

PŘEHLED NÁVRHŮ USNESENÍ Stránka č. 1 z 18 PŘEHLED NÁVRHŮ USNESENÍ 5. Zastupitelstva města Kolín konající se dne 27.5.2019 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 5. zasedání Zastupitelstva města Kolína v následujícím

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 10. 12. 2018 Č.j.: 29933/2018 66/2018 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi schvaluje

Více

MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Rady města Kolína ze 47. schůze konané dne

MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Rady města Kolína ze 47. schůze konané dne MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Rady města Kolína ze 47. schůze konané dne 11.01.2016. Usnesení č. 47/1437/2016 47/1473/2016 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 34. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Žádný z přítomných členů neodmítl složit slib, ani nesložil slib s výhradou. 3. Určení ověřovatelů zápisu, zapisovatele a skrutátorů

Žádný z přítomných členů neodmítl složit slib, ani nesložil slib s výhradou. 3. Určení ověřovatelů zápisu, zapisovatele a skrutátorů Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kolína, konaného dne 10.11.2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Městského společenského domu v Kolíně 1. Zahájení Ustavující zasedání Zastupitelstva města

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

Č. j. MUCH 35036/2015

Č. j. MUCH 35036/2015 Č. j. MUCH 35036/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 22.09.2016 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 13. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 13. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP ZÁPIS z 13. jednání Výboru pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP konaného dne 7. 9. 2017 ve

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SM 02/14/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SM 02/14/Ko ZM města KRNOVA SM 02/14/Ko U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného v úterý dne 10. prosince 2014 v 16.00 h v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 17/2-47/2 Obdrží:

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města,

Více

Výsledky projednání Rady města Kolína z 8. schůze konané dne Usnesení č. 96/ /2011

Výsledky projednání Rady města Kolína z 8. schůze konané dne Usnesení č. 96/ /2011 Výsledky projednání Rady města Kolína z 8. schůze konané dne 10.01.2010. Usnesení č. 96/2011 108/2011 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S. (anonymizovaný pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.)

Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S. (anonymizovaný pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S (anonymizovaný pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) z IV. zasedání Zastupitelstva města v Horním Slavkově, konaného dne 24. září 2018 od 16.00 hodin ve velké

Více

14. VÝPIS Z USNESENÍ

14. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 14. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 25.09.2008 392/2008 14. ZM V a) v o l í starostkou města Mgr. Editu Vaňkovou, b)

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 76. schůze Rady města Kolína konaná dne 26.09.2016 2474/76/RM/2016 Návrh na schválení programu jednání Rady města předložený program 76. schůze Rady města Kolína v následujícím

Více

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 05.09.2018 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Zdeněk Gürtler, Ing. Tomáš Kupka, Bc. Hana Nevrlá, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS. Mandátová

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 38. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z III. zasedání konaného dne 30.03.2015.

MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z III. zasedání konaného dne 30.03.2015. MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z III. zasedání konaného dne 30.03.2015. Usnesení č. 67/2015 90/2015 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 31. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Michaela Bernardová;

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.06.2019, zápis č. 5/2018-2022 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 15/16/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 15/16/Ko ZM města KRNOVA SS 15/16/Ko 15. zasedání ZM U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 7. září 2016 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č.

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

U S N E S E N Í. v o l í. Matoušek Milan

U S N E S E N Í. v o l í. Matoušek Milan U S N E S E N Í Z 21. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 20. 9. 2017 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í Ing.Čihák Pavel Ing. Langr Miloš

Více

RADA MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Rady města Čáslavi, konaného dne

RADA MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Rady města Čáslavi, konaného dne RADA MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Rady města Čáslavi, konaného dne 20. 03. 2019 Č.j.: 8039/2019 132/2019 Program zasedání Rada města Čáslavi schvaluje svým usnesením č. 132/2019 program zasedání.

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 23.09.2019 356/7/ZM/2019 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 7. zasedání Zastupitelstva města Kolína v

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města,

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 14. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 18.09.2014 Usnesení č. 1/XXIV/14: ZM schvaluje program zasedání: I. Zahájení II. Sdělení

Více

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 17. jednání

Rada města Heřmanův Městec. Zápis z 17. jednání Zápis z 17. jednání Rady města Heřmanův Městec konané dne 4. 9. 2018 v 16:00hod. kancelář starosty Města Heřmanův Městec, Městský úřad Heřmanův Městec, Havlíčkova 801 Přítomni: Omluveni: Zapsal: Přizváni:

Více

Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 13.12.2017 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Mgr. Daniel Kašička, Ing. Tomáš Kupka, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS. Mandátová komise: MUDr.

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 39. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Hlasování.txt. IX. zasedání Zastupitelstva města Kolína Předsedá: Mgr. Bc. Vít Rakušan HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO :02:30 01.

Hlasování.txt. IX. zasedání Zastupitelstva města Kolína Předsedá: Mgr. Bc. Vít Rakušan HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO :02:30 01. HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 25.1.2016 15:02:30 01. Zahájení Petr Král ZpK Zdržel se Jiří Truska KSČM Zdržel se Pro: 23 (85%) Proti: 0 (0%) Zdrželo se: 2 (7%) Nehlasovalo: 0 (0%) Procedurální hlasovaní:

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 19. června 2014

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 19. června 2014 M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 19. června 2014 Usn. č. 812/26/2014 volí ověřovatele zápisu ve složení: p. Josef Herout, Bc. Jaroslav

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 19/13/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 19/13/Ko ZM města KRNOVA SS 19/13/Ko U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 15. května 2013 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 573/19-596/19

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 9. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 9. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP ZÁPIS z 9. jednání Výboru pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP konaného dne 23. 3. 2017 ve

Více

MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína I N F O R M A C E. o konání 28. zasedání Zastupitelstva města Kolína

MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína I N F O R M A C E. o konání 28. zasedání Zastupitelstva města Kolína Stránka č. 1 z 6 MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína I N F O R M A C E o konání 28. zasedání Zastupitelstva města Kolína MěÚ Kolín v souladu s ustanovením 93 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 21. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Ukončení vyhlášeného záměru na

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka 1 z 9 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 126. schůze Rady města Kolína konaná dne 08.01.2018 4387/126/RM/2018 Návrh na schválení programu jednání Rady města předložený program 126. schůze Rady města

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So Zápis č. Z-17-03 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel Soukup, Jiří Šindelář, Zdeněk Vašíček, Ing. Vladimír

Více

Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 26. 09. 2018 Číslo: 560/27 program zasedání Zastupitelstva města Šternberka

Více

Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z V. zasedání konaného dne Usnesení č. 56/ /2011 P R O G R A M

Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z V. zasedání konaného dne Usnesení č. 56/ /2011 P R O G R A M Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z V. zasedání konaného dne 23. 05. 2011. Usnesení č. 56/2011 79/2011 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 24.11.2014 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/2/14/2014/XI

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

Výsledky projednání Rady města Kolína z 2. schůze konané dne Usnesení č. 2/8/2014 2/74/2014

Výsledky projednání Rady města Kolína z 2. schůze konané dne Usnesení č. 2/8/2014 2/74/2014 Výsledky projednání Rady města Kolína z 2. schůze konané dne 24.11.2014. Usnesení č. 2/8/2014 2/74/2014 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 12. 12. 2012 Začátek jednání: 19:00 Přítomni: Vilda J., Procházka J., Řepa O., Pachovská M., Vildová V. Ederová D. Omluveni: Neomluveni: Čapek

Více

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z II. zasedání konaného 31.01.2011. Usnesení č. 26/2011 46/2011

Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z II. zasedání konaného 31.01.2011. Usnesení č. 26/2011 46/2011 Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z II. zasedání konaného 31.01.2011. Usnesení č. 26/2011 46/2011 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15 MĚSTO FULNEK Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne 29.06.2015 čís. 89/05/15-118/05/15 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 23. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 3. zasedání zastupitelstva města,

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 5-2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 6. jednání datum konání:

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 6. jednání datum konání: PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 6. jednání datum konání: 24.06.2015 Přehled přijatých usnesení ze dne: 24.06.2015 Číslo usnesení Název Předkladatel 0056/ZM6/2015 Zpráva o plnění usnesení zastupitelstva města

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání:

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání: ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 5. jednání datum konání: 04.10.2016 Přítomni: Mgr. Dalibor Carda Ing. Josef Hermann Mgr. Ivana Ambrusová Mgr. Bohumil Florián MUDr. Jindřich Florián Mgr. Bc. Oldřich Hluško MVDr. Libor

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

Město HORNÍ SLAVKOV. Z Á P I S (anonymizovaný)

Město HORNÍ SLAVKOV. Z Á P I S (anonymizovaný) t Město HORNÍ SLAVKOV Z Á P I S (anonymizovaný) z V. zasedání Zastupitelstva města v Horním Slavkově, konaného dne 07. července 2014 od 16.00 hodin ve velké zasedací místnosti Městského úřadu v Horním

Více

VÝPIS USNESENÍ X. zasedání Zastupitelstva města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ X. zasedání Zastupitelstva města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ X. zasedání Zastupitelstva města Slavičín dne 22. 6. 2016 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 06. února 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 06. února 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 06. února 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 30/2019 při výkonu funkce jediného společníka společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří, spol.

Více

Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í

Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í z 10. jednání zastupitelstva obce Šenov u Nového Jičína konaného dne 27. června 2016 na Obecním úřadě Šenov u Nového Jičína VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 5. zasedání zastupitelstva města,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/5 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/5 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/5 Z Á P I S z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 20. 9. 2018 Veřejné zasedání zahájila starostka obce v 18.10 hodin. Po

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více