Název školy: Základní škola Loučovice Sídlo školy: Loučovice 231 Zřizovatel školy: Obecní úřad Loučovice Ředitel školy: Zdeněk Vrba 9. července.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Název školy: Základní škola Loučovice Sídlo školy: Loučovice 231 Zřizovatel školy: Obecní úřad Loučovice Ředitel školy: Zdeněk Vrba 9. července."

Transkript

1 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2001/ ( dle zákona a. 564/1190 Sb. O státní správě a samosprávě ve školství, ve znění platných novel) Název školy: Základní škola Loučovice Sídlo školy: Loučovice 231 Zřizovatel školy: Obecní úřad Loučovice Ředitel školy: Zdeněk Vrba 9. července. Obsah: 1. Charakteristika školy 2. Vzdělávací koncepce, přehled učebních plánů se schvalovacími doložkami MŠMT 3. Údaje o pracovnících školy,jejich kvalifikaci,praxi a odborné způsobilosti 4. Údaje o přijímacím řízení a zařazování dětí,výsledek ukončení školního vzdělání 5. Přehledné údaje o výsledcích vzdělávání žáků 6. Údaje o mimoškolních aktivitách 7. Kontrolní a hospitační činnost 8. Stížnosti - počet a výsledek řešení 9. Vzdělávání pedagogů 10. Předpoklady dalšího rozvoje Přílohy: Čerpání FKSP ve šk. roce 2001/ Nepřítomnost v zaměstnání Rozpis mzdových prostředků na rok Rozpočet na rok daný zřizovatelem a jeho čerpání Rozvaha rozpočtových a příspěvkových organizací Výkaz zisku a ztráty Seznam dojíždějících žáků a změny v počtu žáků v průběhu školního roku 2001/ 1. Charakteristika školy

2 Základní škola Loučovice je plně organizovanou školou s devíti postupnými ročníky.součástí školy je rovněž školní družina. Zřizovatelem školy je obec Loučovice a příslušným referátem školství je Referát školství Okresního úřadu v Českém Krumlově. ZŠ Loučovice je právnickou osobou zřízenou jako příspěvková organizace s identifikačním číslem (IČO) Zdrojem financování jsou MŠMT ČR- Referát školství Okresního úřadu v Českém Krumlově, OÚ Loučovice, vlastní hospodářská činnost a sponzorské dary. Škola má zřízen běžný účet u ČS Vyšší Brod,na kterém jsou vedeny i prostředky VHČ, účet u KB, účet FKSP u ČSOB Č. Krumlov ZŠ Loučovice tvoří tyto fondy: fond rozvoje investičního majetku fond odměn rezervní fond Škola je zařazena do sítě škol ŠÚ Č.Krumlov č. j. 66/96 ze dne se změnou zařazení od č. j. 87/97 Škola v tomto školním roce vyučovala v ročníku a ročníku podle programu Obecná škola č. j V a ročníku škola vyučovala podle programu Základní škola č. j. 1687/96-2. Zázemí školy: budova školy a tělocvična jsou umístěny v blízkosti lesa uprostřed zeleně,stranou silničního i jiného ruchu.v budově školy je dostatečné množství prostor jak pro kmenové učebny jednotlivých tříd,tak pro odborné učebny (Fyzika- chemie, učebna Hv, učebna informatiky, dílny, biologie, kreslírna, školní knihovna a nově zřízená učebna jazyků. Pro školní družinu a kuchyňku jsou školou využívány prostory v budově MŠ Loučovice.V této budově je rovněž umístěna školní jídelna. Škola stále postrádá školní hřiště v blízkosti školy. ZŠ byl připraven projekt hřiště pro veřejnost, které by se mělo skládat z víceúčelového hřiště s umělým povrchem, běžeckou dráhou a doskočištěm a z hřiště na malou kopanou s umělým povrchem. ZŠ též připravila projekty pro žádosti o dotace od MŠMT a z programu Phare. Tyto projekty byly zastupitelstvem obce schváleny a podány. Od MŠMT obec obdržela účelovou dotaci ve výši Kč. V současné době byl výběrovým řízením vybrán dodavatel. Na financování hřiště se bude podílet kromě obce také naše škola. Obec však stále nemá plně zajištěn celý rozpočet stavby. Bude proto podán nový projekt na dostavbu tohoto hřiště z prostředků Phare.

3 Škola má dostatek vedlejších prostor (kabinety, sklady atd.) Vybavení pomůckami je na dobré úrovni a je neustále doplňováno novými moderními pomůckami. V průběhu roku jsme se zaměřili na další zkvalitnění vybavení jednotlivých učeben. Především byla vybavena a zprovozněna nová moderní učebna jazyků.ta byla vybavena novým nábytkem, audiovizuální technikou, sluchátkovým obvodem. Celková částka vložená do této učebny činila přibližně Kč. Vybavení učebnicemi je na velmi dobré úrovni. Jejich evidence je vedena pomocí čárkových kódů. Ze zjištěného stavu vychází škola při doplňování učebnicového fondu dle aktuálních potřeb. Do obnovy fondu učebnic vložila škola v letošním školním roce přibližně Kč. V učebně informatiky a v knihovně je zaveden internet. Internet v knihovně je žákům volně přístupný stejně jako veškeré encyklopedie jak knižní tak na CD ROM. Volně přístupné jsou také některé výukové programy. Snažili jsme se i o vylepšení vzhledu a vybavení učeben. Dokončili jsme obložení prostorů kolem umyvadel a vyměnili stará umyvadla ve zbývajících třídách. Na všech toaletách v budově školy jsme instalovali sušáky rukou, pákové baterie a zásobníky na tekuté mýdlo. Ve školní kuchyňce byla v souladu s hygienickými požadavky oddělena voda využívaná k vaření a mytí rukou a nainstalována nášlapná bezdotyková baterie. Dle závěrů kontroly oblastního svazového inspektora BOZP z Bylo kompletně rekonstruováno osvětlení na chodbách a posíleno osvětlení v tělocvičně. Opravena byla též podlaha mezi šatnami a dílnou a v dílně. V průběhu prázdnin byla vymalována většina tříd včetně soklů. Zbylé třídy budou vymalovány letos. V tělocvičně byl demontován starý nevyužívaný výměník, a prostory budou využity jako sklad. Po vypovězení smlouvy na provoz nápojového automatu firmou Coca- cola, jsme museli řešit zajištění pitného režimu. Škola zakoupila nápojový automat na teplé i studené nápoje. Žáci si tak mohou vybrat z 8 druhů teplých a dvou druhů studených nápojů. Automat škola provozuje na živnostenský list v rámci vedlejší hospodářské činnosti.

4 2. Vzdělávací koncepce, přehled učebních plánů se schvalovacími doložkami MŠMT Škola vyučuje na 1. stupni ve třetím až pátém ročníku a na 2. stupni v osmém až devátém ročníku Obecná škola č. j V 1., 2., 6., a 7. ročníku škola vyučovala podle programu Základní škola č. j. 1687/96-2. Škola je zařazena do sítě škol ŠÚ Č.Krumlov č. j. 66/96 ze dne se změnou zařazení od č. j. 87/97. Ve školním roce 2001/ nabídla škola ve shodě s učebním plánem kromě povinných předmětů i pět předmětů povinně volitelných a sice anglický jazyk, sportovní a pohybové aktivity, vedení domácnosti a příprava pokrmů, výtvarné projekty a základy práce s počítačem.nabídka byla dále rozšířena o nepovinné předměty náboženství a sborový zpěv. Při nabídce povinně volitelných předmětů škola vycházela jak ze předem zjištěného zájmu žáků tak z kapacitních možností počtu otevřených oddělení. Třídy byly děleny v nutných případech. 4 a 8.tř. třída byla rozdělena na hodiny německého jazyka z důvodu vyššího počtu žáků. Rodinná výchova byla dělena ve shodě s učebním plánem v ročníku. V 6. a 7. ročníku byly třídy rozděleny na hodiny pracovní činností. Toto dělení bylo kompenzováno spojení skupin chlapců a dívek obou tříd v ročníku. Stejně tak byly spojeny i skupiny chlapců a dívek ze 6.A a 6.B,7.A a 7.B na tělesnou výchovu. Spojeny byly i skupiny chlapců a dívek 8.tř. a 9.tř. na tělesnou výchovu. Ve školním roce 2001/ bylo registrovány celkem 4 děti s vývojovými poruchami. Těmto žákům se věnovala p.uč. Chleborádová během výuky i ve zvláštních hodinách mimo rozvrh vyučování. Práce s žáky probíhala důsledně dle doporučení okresní pedagogické poradny. Logopedii zajišťovala p. uč. Zadáková. V logopedickém kroužku pracovala se 12 dětmi formou individuální logopedické péče a kolektivních logopedických cvičení. Plaveckého výcviku se od do zúčastnili žáci 3. a 4 tř. Plavecký výcvik probíhal v bazénu BODY LINE s.r.o. Č. Krumlov v celkovém počtu deseti lekcí.

5 Lyžařský výcvik žáků 7.tř. se uskutečnil v lyžařském areálu Kramolín. Vzhledem k zdravotním problémům vyučující Tv, která v minulých letech LVVZ zajišťovala, jsme byli nuceni zvolit jiný systém zajištění LVVZ. Lyžařský výcvik na základě smlouvy metodicky i organizačně zajišťovala firma OUTDOOR TRAINING. Oblast protidrogové prevence a prevence kriminality zajišťuje na škole protidrogový preventista p. uč. Jankovcová.Tento program byl součástí učebního plánu rodinné a občanské výchovy a zasahoval i do výuky dalších předmětů. V protidrogové prevenci jsme využili i činnosti žáků školených v programu PEER. Údaje o školní družině: k přihlášeno 25 žáků k přihlášeno 27 žáků k přihlášeno 25 žáků k přihlášeno 26 žáků k přihlášeno 28 žáků k přihlášeno 25 žáků k přihlášeno 24 žáků k přihlášeno 25 žáků k 1.2 přihlášeno 24 žáků k přihlášeno 25 žáků Průměrná docházka 24 žáků Do školní družiny bylo umožněno chodit i žákům vyšších ročníků dojíždějícím z Přední Výtoně a přilehlých osad.vzhledem k rozvrhu nepřevýšil počet žáků, kteří byli ve družině ve stejný čas povolených 25 a nebylo tak nutno otevírat 2. oddělení. Zvláštní podmínky: posunutý začátek vyučování na 8,15 hod.,zkrácení odpolední přestávky na 50 min., hlavní dopolední přestávky na 15 min a odpoledních přestávek na 5 min.(povoleno MŠMT ČR ) Zajištění bezpečnosti práce: v přípravném týdnu uskutečněno školení všech zaměstnanců v oblasti BOZP a PO. Noví zaměstnanci školeni při nástupu. Na začátku školního roku bylo provedeno poučení žáků o bezpečnosti a seznámení

6 s vnitřním řádem školy. V průběhu školního roku byli dle potřeby žáci vždy poučeni o bezpečnosti a chování v jednotlivých předmětech (např. Tv, Fy,Ch atd.), na vycházkách, výletech a dalších akcích. Pravidelně byly prováděny požadované revize a zjištěné závady odstraněny. Měsíčně prováděna protipožární kontrola. Pravidelně byla prováděna kontrola dozorů, uzamykání šaten atd byla provedena roční celková prověrka BOZP a PO a zjištěné závady byly odstraněny. Personální zajištění BOZP a PO: bezpečnostní technik- p.josef Kocourek požární preventista - p.petr Číž požární hlídka- p.josef Kocourek p. Jitka Zadáková p. Anna Čížová první pomoc- p. Jitka Zadáková Revize PO a nové zařazení Spolupráce s rodiči: v průběhu roku byly uskutečněny tři třídní schůzky s informací o prospěchu a chování žáků. Rodiče měli možnost se informovat o prospěchu a chování žáků i na konzultačních odpoledních, která se konala vždy první pondělí v měsíci. V případě potřeby byli rodiče zváni do školy ke konzultacím, případně na jednání výchovné komise. Rodiče spolupracovali se školou při přípravě školních výletů i při jejich realizaci. Péče o zaostávající žáky: na prvním stupni ve většině tříd formou doučovacích kroužků. Tř. uč. v případě potřeby individuálním doučováním. Na druhém stupni doučování v Ma, Čj a Nj. Péče o nadané žáky: metodická pomoc v přípravě na soutěže, olympiády a přijímací zkoušky na SŠ, zadávání náročnějších individuálních úkolů, zapojení do mimoškolních aktivit.

7 Činnost výchovného poradce: metodická pomoc vyučujícím a TU při řešení výchovných a výukových problémů, spolupráce s PPP při vyšetřeních, účast na jednání výchovné komise, rozmisťovací řízení žáků, konzultace s rodiči, schůzky žáků s náboráři SŠ a SOU. Účast s vycházejícími žáky na výstavě SŠ a SOU v Českých Budějovicích. Účast s vycházejícími žáky na dnech otevřených dveří SŠ a SOU. Vyšetření SVPV: 1x v PPP nebo přímo ve škole vyšetření školní zralosti 5x v PPP Při řešení výchovných problémů škola dále spolupracovala s preventivním a krizovým centrem pro děti a mládež Spirála a odd. péče o rodinu a děti OÚ Č. Krumlov. 3.Údaje o pracovnících školy, jejich kvalifikaci, praxi a způsobilosti. Oproti minulému školnímu roku došlo k některým změnám ve složení pedagogického sboru i u správních zaměstnanců. Pedagogičtí pracovníci Jméno Vzdělání Aprobace Délka praxe Funkce Od-do p.vrba Z. VŠ - ped. fak. Ma-Bi 20. r. ŘŠ p.frantál F. VŠ - ped. fak. Fy-ZT 17. r. ZŘŠ p.jelenová M. VŠ - ped. fak. Nš 37.r. Učitelka p.šindelářová L. VŠ - ped. fak. Nš,Ov,Bi,Vp37. r. Učitelka p.straková H. VŠ - ped. fak. Nš 16. r. Učitelka p.zadáková J. SpgŠ r. Učitelka p.koriťáková M. SpgŠ r. Učitelka p.chleborádová SpgŠ r. Učitelka

8 A. p.kocourek J. VŠ - ped. fak. Bi-Tv 35. r. Učitel p.jankovcová K. VŠ - ped. fak. Bi- Pv 30. r. Učitelka p.hrbáčková E. VŠ - ped. fak. Rj- Vv 20. r. Učitelka p.krejčová B. VŠ - ped. fak. Čj- Dě 34. r. Učitelka p.čábelová A. VŠ - ped. fak. Ma- Vv 28. r. Učitelka p.hrbáček J. VŠ - ped. fak. Ma- Fy 20. r. Učitelka p. Novotná D. SpgŠ r. Učitelka p. Bigasová P. SpgŠ r. vych. ŠD Externí učitelé Délka Jméno Vzdělání Aprobace Funkce Od-do praxe uč.nábož. Daněk J. VŠ - ped. fak. M,Fy,dílny výchovy uč. Prášková J. VŠ - ped. fak. Ma-Ch chemie PhDr. Dušková J. VŠ- FF UK Nj,Aj uč.aj Správní zaměstnanci Jméno Vzdělání obor vyučení Délka praxe Funkce Číž P. SOU, strojní zámečník 21. r. Školník,údržbář Čížová A. Základní vzdělání 19. r. Uklizečka Jirková A. Základní v Uklizečka vzdělání důchodu Do 1.5. Ginzelová Základní vzdělání 37 r. Od Ginzelová R. SOUtextilní 13 r. Od 2.5. Podrová J. Základní vzdělání 19. r. Uklizečka Formánková L. SEŠ 19. r. Ekonomka 4. Údaje o přijímacím řízení a zařazování dětí,výsledek ukončení školního vzdělání

9 K zápisu do školního ročníku se v roce dostavilo 27 dětí. Rodiče požádali o odklad školní docházky v čtyřech případech. Třem žádostem bylo rozhodnutím ŘŠ vyhověno. Jedné žádosti nebylo na základě vyšetření v OPPP vyhověno Do 1. ročníku proto bylo zatím přijato 24 žáků. Přehled o zápisu do prvního ročníku Jméno Datum narození Bydliště Bako Roman Loučovice 144 Danihelová Andrea Loučovice 129 Dioszegi Robert Loučovice 165 Doušek Tomáš Loučovice 145 Gerhartová Kateřina Loučovice 127 Jakubová Helena Loučovice 144 Jirková Darina Loučovice 237 Jiroušek Jan Loučovice 54 Klika Luboš Loučovice 291 Kokeny Dominik Loučovice 232 Kordinová Michaela Loučovice 127 Krammerová Kristina Loučovice 234 Kříž František Loučovice 278 Lísalová Monika Loučovice 292 Malečková Tereza Loučovice 238 Matějíčková Marie Loučovice 271 Mikuláštík Daniel Loučovice 149 Nadrchal Patrik Loučovice 291 Nováková Daniela Loučovice 69 Ovčáček Daniel Loučovice 134 Peňák Jan Loučovice 132 Prokešová Dominika Loučovice 54 Ruczová Denisa Loučovice 54 Ruczová Veronika Loučovice 54 Stibor Marek Loučovice 5 Sulzerová Kateřina Loučovice 287 Zemanová Tereza Loučovice 23 Umístění žáků vycházejících z 9. a 7 tř. a žáků odcházejících na víceleté gymnázium. 9. tř. 7.tř. 5.tř. Celkem vycházejících žáků G SOŠ SOU šestileté osmileté SOU gymnázium gymnázium Po 1.kole

10 Po 2. kole Po 3. kole Celkem Přehledné údaje o výsledcích vzdělávání žáků Údaje o mimoškolních aktivitách: Účast v soutěžích: Sportovní soutěže: 42. ročník atletické olympiády: 6.-9.roč. Krob Pavel 2. místo - běh na 60 m Furik Ondřej 3. místo - skok do dálky Hečko Petr 3. místo - skok do výšky Furik Ondřej 3. místo - běh na 60 m Tomáš Čižmar 5. místo - skok do dálky Kulichová Lucie 6. místo - hod míčkem Krajské kolo poháru Rozhlasu v atletice: Celkově: mladší žáci 4. místo (1.místo mezi vesnickými školami) mladších žákyně 4. místo (1.místo mezi vesnickými školami) Jednotlivci: Furiková Zuzana 2. místo - hod míčkem Furiková Aneta 3. místo - běh na 60 m Krob Pavel 3. místo - běh na 60 m Ginzel Antonín 4. místo - běh na 60 m Vánik Michal 4. místo - skok do výšky Janků Michala 5. místo - běh na 600 m Kusová Lucie 6. místo - běh na 600 m

11 Kulichová Lucie 6. místo - hod míčkem Okresní kolo v malé kopané : 2. místo Stolní tenis okresní kolo: mladší žákyně 2. místo starší žákyně 2. místo mladší žáci 3. místo starší žáci 3.místo Pěvecké soutěže: Regionální přehlídka Dětská Porta: Duo 1. místo Trio 1. místo Jihočeský zvonek - okr. kolo: Duo 1. místo Trio 3. místo Jihočeský zvonek - krajské kolo : Duo 3. místo Soutěž hlídek Mladých zdravotníků: 2. místo družstvo A 2.stupně 5. místo družstvo B 2.stupně Vědomostní soutěže a olympiády: Okr. olympiáda v Nj: Daniel Aquino 1.místo Anna Čížová 7. místo Pythagoriáda Lucie Kusová místo Okr. olympiáda v ČJ účast dvou žáků

12 Soutěž mladých historiků: účast dvou žáků Kulturní akce: Divadelní představení: představení divadla Okýnko O čaroději Matlafouskovi v. představení divadla Kos - pohádka Strachyfuč Divadelní představení ve V.B. - pohádka Ledová královna hod. divadelní představení O Červené Karkulce vystoupení skupiny Cop ve V. Brodě., tř., DK - Antidiskotéka J. Černého tř divadelní představení pro 1. st. Skřítkové a velikonoční vajíčko Magic show- vystoupení kouzelníka divadelní představení Balada z hadrů pro tř. v Č. Budějovicích Muzikál Zrada vlastnost Čechům nejvlastnější - divadlo Brom Činnost školní knihovny. Školní knihovna byla otevřena pro výpůjčky vždy v pondělí od 8 do 13 hodin. Třikrát týdně dopoledne či odpoledne byla otevřena pro studium s využitím volně přístupných encyklopedií, CD ROM a internetu. Knihovnu využívali vyučující i pro výuku v literární výchovy a informatiky. Počet výpůjček ve šk. roce 2001/ Učitelská knihovna: učitelé 41 svazků žáci 85 svazků Žákovská knihovna: učitelé 1003 svazků žáci 280 svazků studenti 16 svazků Celkem vypůjčeno: 1425 svazků

13 Knihy jsou půjčovány i ke studiu v knihovně - zejména slovníky, encyklopedie atd. Tato možnost je vyžívána zejména žáky 2. st. Pokud není požadovaný titul v knihovně mohou si ji čtenáři objednat. V tomto roce bylo takto objednáno 43 titulů. Činnost školní družiny: Literární činnost: - nácvik vystoupení na Vánoční akademii (básně a dramatizace pohádky O Palečkovi F. Hrubína) - Mikulášská besídka spojená s nadílkou - návštěva knihovny v DK Loučovice, seznámení s knihami nejznámějších českých a světových autorů pro děti, nácvik básní, dramatizace, jazykolamy, hlavolamy, křížovky. Výtvarná činnost - seznámení a práce s novými výtvarnými technikami- ubrousková technika dekompage, provázková technika Twistart, práce s window colour, vosková batika, vitrážní malba, mozaiková malba na plátno, práce s voskem ( výroba svíček s vánoční tematikou), technika rozlámaného vosku, malování prostorovými barvami, práce s keramickou hlínou, pečení vizovického kynutého vánočního pečiva, pečení velikonočního obřadního pečiva, práce s různými druhy papíru (vlnitý papír, barevné papíry, pergamen, plástový papír, sametový papír), malba a kresba různými technikami,dekorační práce a další výtvarné techniky. Pracovní výchova: - sběr léčivých rostlin, práce na zahradě u školní družiny. Sportovní činnost a pohybová výchova: - 2 polodenní výlety do okolí Loučovic - výlet na Čertovu stěnu spojený s pohybovými hrami - využití všech vhodných míst v okolí k vycházkám a hrám(,hřiště, park, okolní lesy atd.) - míčové hry, vybíjená, hry se švihadly, cvičení s hudebním doprovodem, - hry v přírodě( sáňkování a bobování,hry se sněhem, pohybové hry atd.)

14 Hudební výchova: - nácvik písní, písničkové soutěže, koledy, hra na nástroje, cvičení s hudbou. Dopravní výchova: - opakování dopravních předpisů při procházkách obcí,zdůraznění některých dopravních situací se kterými se děti v obci mohou setkat, bezpečnost při jízdě na kole, koloběžce, kolečkových bruslích atd. Rozumová výchova: - základy první pomoci a zdravovědy - volné hry- využití společenských her, hry se stavebnicemi, hry v přírodě - poznávání života v přírodě, seznámení se známými druhy rostlin, ochrana přírody atd. Školní exkurze a výlety: 1. tř. červen školní výlet na zámek Hluboká spojený s návštěvou divadelního představení 2. tř. červen školní výlet na zámek Hluboká spojený s návštěvou divadelního představení 3.tř. září- listopad 2001 plavecký výcvik červen školní výlet na do Českých Budějovic 4.tř. září- listopad 2001 plavecký výcvik prosinec školní výlet do Českých Budějovic spojený s návštěvou planetária a plaveckého bazénu. červen dvoudenní školní výlet - Tábor, Chýnovvské jeskyně, Kámen, Kunžak, Landštejn, Trocnov,Veselka, Třeboň 5.A červen školní výlet na Lipno nad Vlt. 5.B červen školní výlet Třeboň - Schwarzenberská hrobka,městská památková rezervace, přírodní rezervace Nové Hrady - prohlídka zámku, kláštera a Terčina údolí. 6.A červen školní výlet na Šumavu- Kašperské hory, návštěva muzea Šumavy, hrad Kašperk, šumavské slatě, Povydří 6.B červen školní výlet na Šumavu- Kašperské hory, návštěva muzea Šumavy, hrad Kašperk, šumavské slatě, Povydří 7.A červen školní výlet Třeboň - Schwarzenberská hrobka,městská památková

15 rezervace, přírodní rezervace Nové Hrady - prohlídka zámku, kláštera a Terčina údolí. 7.B červen školní výlet Třeboň - Schwarzenberská hrobka,městská památková rezervace, přírodní rezervace Nové Hrady - prohlídka zámku, kláštera a Terčina údolí. 8.tř. červen školní výlet Třeboň - Schwarzenberská hrobka,městská památková rezervace, přírodní rezervace Nové Hrady - prohlídka zámku, kláštera a Terčina údolí. 9. tř. září 2001 výstava Řemeslo a vzdělání spojená propagací středních škol a odborných učilišť červen - školní výlet, pěší turistika po okolí Loučovic Celoškolní akce: poznávací turistický zájezd pedagogických pracovníků ZŠ Loučovice a HS Helfenberg - cykloturistika, sjezd Vltavy na raftech a prohlídka Českého Krumlova vystoupení žáků školy na vánoční besídce pro důchodce Vánoční akademie pro1. a 2. stupeň a odpolední představení pro veřejnost spojená s výstavou žákovských prací s jejich prodejem sportovní den k MDD Pro žáky byly připraveny soutěže v kopané, kreslení na silnici, přetahování lanem, chůze na chůdách atd. Součástí sportovního dne byla i šipkovaná a cesta pohádkovým lesem, kterou pro žáky 1.stupně připravili žáci 8.a 9. třídy. Akci připravili a zajistili všichni zaměstnanci školy a členové místního hasičského sboru. Finančně ji zajistili sponzoři a OÚ Loučovice dary v celkové výši Kč.Na tuto akci byli pozváni i žáci MŠ Loučovice a ZvŠ Loučovice zájezd 40 žáků ZŠ Loučovice na sportovní den pořádaný HS Helfenberg k 30. výročí nové školy. Seznam dojíždějících žáků do ZŠ Loučovice ve školním roce 2001/ Vyšší Brod

16 1. Hanáková Veronika 2. Woisetschlager Martin 3. Klech Patrik 4. Jung Petr 5. Andrášik Marcel 6. Viktorin Karel 7. Kusová Magda 8. Kusová Lucie 9. Winklerová Lucie 10. Hečko Petr 11. Leher Miroslav 12. Trojanová Věra 13. Fatura František 14. Leher Dalibor Lipno nad Vltavou 1. Luptáková Adéla 2. Lupták Jan 3. Marešová Daniela 4. Neubauer Jakub 5. Damiánová Caroline 6. Hronová Lucie 7. Furik Daniel 8. Jaroš Jan 9. Furiková Zuzana 10. Majeriková Nikola 11. Meszárosová Kateřina 12. Kučera Jakub 13. Vyhnalová Tereza 14. Macák Lukáš 15. Riganová Veronika 16. Kalivoda Stanislav 17. Kortiš Jiří

17 18. Vánik Michal 19. Šejvl Petr 20. Kovariková Terezie 21. Březina Vlastimil 22. Majerik Josef 23. Valík Jan 24. Rynešová Eva 25. Vávrová Jiřina 26. Zámečníková Klára 27. Kovarik Vladislav 28. Macák Tomáš 29. Nedvěd Roman 30. Riganová Denisa Slupečná 1. Seltenreich Lukáš 2. Seltenreich Zdeněk 3. Hečková Jiřina 4. Fatur Jan 5. Olšiak Jiří 6. Trojáková Alena Přední Výtoň 1. Hlaváčková Lucie 2. Dvořák Tomáš 3. Hlaváček Lukáš 4. Úlehla Milan 5. Poslední Denisa 6. Strapáčová Denisa 7. Klán Milan 8. Danišová Irena 9. Koupilová Kateřina

18 10. Klánová Lucie 11. Dvořáková Zdeňka Frymburk 1. Bodvanská Hana Počet dojíždějících žáků v jednotlivých třídách 1. stupeň 1. tř. 2. tř. 3. tř. 4. tř. 5. tř stupeň 6. tř. 7. tř. 8. tř. 9. tř Změny v počtu žáků v průběhu šk. roku 2001/ Stav na počátku roku : 262 žáků Přistěhováni: 6 žáků Přišli z jiné školy: 1 žák Přešli na jinou školu: 4 žáci Odstěhováni: 7 žáků Stav na konci školního roku: 258 žáků Zájmové útvary Název zájm.útvaru Počet žáků Vedoucí zájmového útvaru Poznámka Mladý zdravotník- st. žáci 21 p. uč. Zadáková 1x týdně Mladý zdravotník- ml. žáci 9 p. uč. Zadáková 1x týdně Doučování 2. tř. 26 p. uč. Koriťáková 1x týdně Doučování 1.tř. 10 p. uč. Straková 1x týdně Taneční kroužek 23 p. Grametbauerová 1x týdně Logopedie 12 p. uč. Zadáková 1x týdně Dramatický kroužek 11 p. uč. Chleborádová 1x týdně do Doučování NJ 22 p. uč. Hrbáčková dle potřeby

19 Doučování 3.tř. 11 p. uč. Jelenová 1x týdně Doučování 4 tř. 21 p. uč. Šindelářová 1x týdně Doučování 5.A 13 p. uč. Zadáková 1x týdně Doučování + intrg. 5.B 17 p. uč. Koriťáková 1x týdně Doučování 9.tř. Čj 12 p. uč. Krejčová Příprava k přijímacím zkouškám Doučování 9.tř. Ma 17 p. uč. Čábelová Příprava k přijímacím zkouškám 7. Kontrolní a hospitační činnost Hospitace vedení školy: Ředitel školy: ZŠ 3 hospitace ŠD 1 hospitace celkem 4 hospitací Zástupce ředitele školy ZŠ 5 hospitací U všech hospitací byly provedeny rozbory s vyučujícím a zápis o průběhu hospitace. Součástí některých hospitací byly kontrolní srovnávací písemné práce. Pravidelně byly prováděny kontroly dozorů nad žáky, kontroly odvádění žáků do učeben a šaten, uzamykání šaten a dalších prostor atd. Byly provedeny veškeré požadované revize a závady z nich vyplývající odstraněny. Kontrolní činnost nadřízených orgánů: 9.4. : Komplexní požární kontrola provedená pracovníkem HZS Budějovického kraje Výsledky kontroly: bez závad Na základě poznatků z této kontroly byla provedena změna v posouzení požárního nebezpečí a škola byla zařazena do kategorie bez zvýšeného požárního nebezpečí

20 5.6.. : Kontrola pojistného, provádění nemocenského pojištění a plnění úkolů v důchodovém pojištění Okresní správou sociálního zabezpečení v Č. Krumlově Výsledky kontroly: bez závad 8. Stížnosti - počet a výsledek řešení Počet písemných stížností: 1 Počet ústních stížností: 0 Rodiče žákyně 8. tř. si stěžovali na nedostatky v práci p. uč. Hrbáčka. Vzhledem k tomu, že jejich výhrady se shodovali se závěry kontrolní a hospitační činnosti, byla stížnost uznána jako oprávněná. Stížnost byla s rodiči projednána i osobně a její řešení jimi bylo uznáno za dostačující. 9. Vzdělávání pedagogů Měsíc Jméno Téma akce IX. Hrbáček Internet a výuka fyziky IX. Vrba Zákon o odpadech X. Bigasová Netradiční postupy ve výtvarné výchově X. Hrbáček Současnost a perspektivy výuky Fyziky X. Hrbáček Invex XI. Bigasová Využití smaltu ve Vv XI. Chleborádová Problematika dětí s vývoj. poruchou- diskalkulie XI. Bigasová Twist art XI. Hrbáček Multimediální počítač ve výuce XI. Hrbáčková Jak na výuku NJ XI. Krejčová Jak na výuku NJ XI. Bigasová Pečivo jako součást vánočních zvyků II. Krejčová Přijímací zkoušky z Čj - seminář II. Kocourek Práce s jedy - školení učitelů Bi, Ch II. Prášková Práce s jedy - školení učitelů Bi, Ch II. Jankovcová Práce s jedy - školení učitelů Bi, Ch II. Vrba Práce s jedy - školení učitelů Bi, Ch II. Chleborádová Problematika dětí s vývoj. poruchou- diskalkulie III. Čábelová Začínáme s keramikou III. Jankovcová Začínáme s keramikou III. Chleborádová Diagnostický ústav - seminář IV. Bigasová Mozaiková barva na plátno IV. Hrbáčková Učení všemi smysly IV. Chleborádová Výtvarný projev IV. Straková Problematika výuky Čj na 1. st. ZŠ V. Čábelová Začínáme s keramikou

21 V. Straková Jak učit číst s porozuměním V. Koriťáková Jak učit číst s porozuměním V. Hrbáčková Ukázková hodina NJ v 6. třídě ZŠ. V. Krejčová Ukázková hodina NJ v 6. třídě ZŠ. V. Bigasová Kouzlo suchých květin průběžně Straková Studium výchovného poradenství průběžně Chleborádová Kurz arteterapie - 60 hod průběžně Zadáková Seminář německého jazyka 2 hod. týdně Průběžně Koriťáková Seminář německého jazyka 2 hod. týdně průběžně Vrba Dvouleté distanční studium- Ekonomika a management školy - PF Plzeň průběžně Frantál Dvouleté distanční studium- Ekonomika a management školy - PF Plzeň 10. Předpoklady dalšího rozvoje: 1. Oblast materiálně technického zabezpečení: - zahájení výstavby školního hřiště - pokračovat ve zlepšování pracovního prostředí, vybavení nábytkem atd. 2. Oblast výchovně vzdělávací: - zvýšení počtu především vzdělávacích soutěží, do kterých se žáci zapojí - plné využití počítačové učebny v dalších předmětech v návaznosti na projekt internet do škol - plné využití učebny jazyků - pokračování v tradičních akcích školy 3. Oblast personálního zabezpečení: - během prázdnin a v průběhu roku získat kvalifikované učitele jazyků a chemie Výroční zpráva o činnosti ZŠ Loučovice za školní rok 2001/ bude projednána: se zřizovatelem na nejbližším zasedání OZ s pracovníky školy na poradě 30.8.

22

Obsah: 1. Charakteristika školy

Obsah: 1. Charakteristika školy Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003 ( dle zákona a. 564/1190 Sb. O státní správě a samosprávě ve školství, ve znění platných novel) Název školy: Základní škola Loučovice Sídlo školy:

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Organizace ZŠ Loučovice ve školním roce 2014/2015

Organizace ZŠ Loučovice ve školním roce 2014/2015 Organizace ZŠ Loučovice ve školním roce 2014/2015 Učební plány: Ve školním roce 2014/2015 se v 1. 9. ročníku vyučuje podle učebního plánu ŠVP ZŠ a MŠ Loučovice Přes překážky ke hvězdám. Počet tříd a žáků:

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 1. Výchovně vzdělávací oblast: 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 VÝROČNÍ ZPRÁVA Pedagogická rada projednala dne: 27. 09. 2012 Školská rada projednala dne: 11. 10. 2012 Mgr. Pavel Tomáš ředitel školy Charakteristika školy 6. základní

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

Celoroční plán pro školní rok 2013-2014

Celoroční plán pro školní rok 2013-2014 Škola: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Oblast: Dokumentace školy Základní právní norma: ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 Název: Celoroční plán pro školní rok 2013-2014 Č.j.: 1572/2013/ZŠ

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Sídlo: Moravské Bránice

Více

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů.

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA BĚCHOVICE Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ PRAHAP 9 BĚCHOVICEB ZA ŠKOLNÍ ROK ROK 2002/2003 Zpráva je vypracována

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Základní škola a Mateřská škola Štítary. Plán práce školy na školní rok 2014/2015

Základní škola a Mateřská škola Štítary. Plán práce školy na školní rok 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Štítary Plán práce školy na školní rok 2014/2015 Obsah : 1. Analýza výchovně vzdělávací práce ve školním roce 2013/2014 2. Úkoly ve školním roce 2014/2015 3. Minimální preventivní

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: / Inspektorát č 15 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: / Inspektorát č 15 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Č. j.: 153 215/98-11006 Inspektorát č 15 Signatura: vo3bs302 Okresní pracoviště Uh. Hradiště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / školské zařízení: Soukromá svobodná základní

Více

ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115

ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 č.j. 1513/2012/ZŠ a MŠ P R O V O Z N Í Ř Á D ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 I. Údaje o zařízení organizační součást ZŠ ADRESA: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 TELEFON: 312 681

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Hamry nad Sázavou, příspěvková organizace Hamry nad Sázavou 133 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 775 99 44

Více

ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115

ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 P R O V O Z N Í č.j. 1987/2017/ZŠ a MŠ Ř Á D ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 I. Údaje o zařízení organizační součást ZŠ ADRESA: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 TELEFON: 312 681

Více

Obsah: 1. Charakteristika školy

Obsah: 1. Charakteristika školy Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2003/2004 ( dle zákona a. 564/1190 Sb. O státní správě a samosprávě ve školství, ve znění platných novel) Název školy: Základní škola Loučovice Sídlo školy:

Více

dlouhodobé absenci ŘŠ zastupuje tuto Mgr.M. Macháčková Mgr. Marie Macháčková L. Hrdličková - smluvně

dlouhodobé absenci ŘŠ zastupuje tuto Mgr.M. Macháčková Mgr. Marie Macháčková L. Hrdličková - smluvně Organizační zabezpečení školního roku 2015/2016 Charakteristika školy : 3. třídy a 1 oddělení ŠD l. Žáci a) počet žáků 39 b) počet tříd I. st. 3 c) počet oddělení ŠD 1 d) průměr žáků na třídu 13,00 2.

Více

Základní škola Kadaň, Na Podlesí 1480, okres Chomutov tel. 0398-334711, tel./fax 0398-332831, E-mail: skola@5zskadan.cz, PSČ 432 01, IČO 46789995

Základní škola Kadaň, Na Podlesí 1480, okres Chomutov tel. 0398-334711, tel./fax 0398-332831, E-mail: skola@5zskadan.cz, PSČ 432 01, IČO 46789995 1 Základní škola Kadaň, Na Podlesí 1480, okres Chomutov tel. 0398-334711, tel./fax 0398-332831, E-mail: skola@5zskadan.cz, PSČ 432 01, IČO 46789995 PROVOZNÍ ŘÁD dle zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného

Více

Základní škola praktická Bochov, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace

Základní škola praktická Bochov, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace Základní škola praktická Bochov, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace Okružní 367, 364 71 Bochov Tel:353 902 221,739 456 408 IČ: 709 91 529 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2007/2008

Více

Roční plán akcí 2014/2015

Roční plán akcí 2014/2015 Základní škola Staňkov, okres Domažlice, příspěvková organizace Komenského 196 345 61 Staňkov Roční plán akcí 2014/2015 Pedagogické rady, provozní porady, informační schůzky pro rodiče, schůzky předmětových

Více

Pro zkvalitnění výuky a zajištění individuálního přístupu k dětem jsou ve třídách s počtem žáků nad 26 děleny každý týden tyto hodiny:

Pro zkvalitnění výuky a zajištění individuálního přístupu k dětem jsou ve třídách s počtem žáků nad 26 děleny každý týden tyto hodiny: 1. Vzdělávací program školy Ve všech ročnících bude probíhat výuka podle Školního vzdělávacího programu pro základní vzdělávání ZŠ Votice s motivačním názvem Škola pro 21. století, 1.9. 2010 č.j.566/2010.

Více

Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, 537 03 Chrudim 3. Plán práce školy. Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu

Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, 537 03 Chrudim 3. Plán práce školy. Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, 537 03 Chrudim 3 Plán práce školy a Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu ve školním roce 2014/2015 V Chrudimi dne 28.srpna 2014 Mgr.JindřichVyhnánek

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

Celoroční plán pro školní rok Č.j.: 1674/2017/ZŠ a MŠ Účinnost od: Změny:

Celoroční plán pro školní rok Č.j.: 1674/2017/ZŠ a MŠ Účinnost od: Změny: Škola: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Oblast: Dokumentace školy Základní právní norma: SRPEN ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 Název: Celoroční plán pro školní rok 2017-2018 Č.j.:

Více

Základní škola Aš, Hlávkova 26, okres Cheb

Základní škola Aš, Hlávkova 26, okres Cheb Základní škola Aš, Hlávkova 26, okres Cheb Plán školy pro školní rok 2018 / 2019 Schválen na pedagogické radě dne 03. 9. 2018 1 Obsah: I. Hlavní úkoly pro rok 2018/2019... 3 II. Organizační zajištění 4

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Charakteristika školského zařízení Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské

Více

Základní škola Aš, Hlávkova 26, okres Cheb

Základní škola Aš, Hlávkova 26, okres Cheb Základní škola Aš, Hlávkova 26, okres Cheb Plán školy pro školní rok 2016/ 2017 Schválen na pedagogické radě dne:25. 10. 2016 1 Obsah : I. Hlavní úkoly pro rok 2016/2017... 3 II. Organizační zajištění

Více

VLASTNÍ HODNOCENÍ ZŠ a MŠ Střelské Hoštice

VLASTNÍ HODNOCENÍ ZŠ a MŠ Střelské Hoštice Základní škola a Mateřská škola Střelské Hoštice, okres Strakonice VLASTNÍ HODNOCENÍ ZŠ a MŠ Střelské Hoštice za školní rok 2007/2008 a 2008/2009 Obsah: A. Struktura vlastního hodnocení školy B. Vyjádření

Více

2 Charakteristika školy

2 Charakteristika školy 2 Charakteristika školy 2.1 Velikost školy Škola Klvaňovo gymnázium a střední zdravotnická škola vznikla 1. 1. 2012 sloučením Klvaňova gymnázia se Střední odbornou školou zdravotnickou a sociální, Kyjov

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 Č.j. 77/2008/R Základní údaje Název: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN 561 66 Těchonín 4 IČO: 70985995 Tel.: 465 635

Více

Celoroční plán pro školní rok Č.j.: 1703/2018/ZŠ a MŠ Účinnost od: Změny:

Celoroční plán pro školní rok Č.j.: 1703/2018/ZŠ a MŠ Účinnost od: Změny: Škola: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Oblast: Dokumentace školy Základní právní norma: SRPEN Název: Celoroční plán pro školní rok 2018-2019 Č.j.: 1703/2018/ZŠ a MŠ Účinnost od:

Více

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010 / 2011 A/ Zpráva o činnosti školy Základní škola Víchová nad Jizerou Víchová nad Jizerou 140

Více

Výroční zpráva o činnosti. 1. základní škola T. G. Masaryka MILEVSKO

Výroční zpráva o činnosti. 1. základní škola T. G. Masaryka MILEVSKO Výroční zpráva o činnosti 1. základní škola T. G. Masaryka MILEVSKO Školní rok 1998/ 1999 Milevsko 15. 9. 1999 Zpracoval : PaedDr. Martin Hrych 1 Obsah výroční zprávy Charakteristika školy...2 Přehled

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Výroční zpráva o činnosti

Výroční zpráva o činnosti Výroční zpráva o činnosti 1. základní škola T. G. Masaryka MILEVSKO Školní rok 1999/ 2000 Milevsko 15. 9. 2000 Zpracoval : PaedDr. Martin Hrych 1 Obsah výroční zprávy Charakteristika školy... 2 Přehled

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Horní Benešov, okres Bruntál, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Zpracovala: Libuše Špačková, ved. učitelka MŠ OBSAH 1.

Více

GYMNÁZIUM, STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

GYMNÁZIUM, STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE GYMNÁZIUM, STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Základní informace adresa: Pontassievská 3, 669 02 Znojmo ředitel: RNDr.

Více

Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, Chrudim 3. Plán práce školy. Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu

Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, Chrudim 3. Plán práce školy. Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu Základní škola, Chrudim, U Stadionu 756, 537 03 Chrudim 3 Plán práce školy a Pokyn ředitele školy k organizaci výchovně-vzdělávacího procesu ve školním roce 2016/2017 V Chrudimi dne 28.srpna 2016 Mgr.JindřichVyhnánek

Více

Celoroční plán pro školní rok

Celoroční plán pro školní rok Škola: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Oblast: Dokumentace školy Základní právní norma: SRPEN ZŠ a MŠ Kladno, Vodárenská 2115 Název: Celoroční plán pro školní rok 2016-2017 Č.j.:

Více

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014 právní forma IČO 48847747 IZO 04884774 identifikátor školy 600115607 vedení školy ZŠ a MŠ

Více

Základní škola a Mateřská škola Štítary. Plán práce školy na školní rok 2012/2013

Základní škola a Mateřská škola Štítary. Plán práce školy na školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Štítary Plán práce školy na školní rok 2012/2013 Obsah : 1. Analýza výchovně vzdělávací práce ve školním roce 2011/2012 2. Úkoly ve školním roce 2012/2013 3. Minimální preventivní

Více

PROGRAM ŠKOLNÍHO KLUBU

PROGRAM ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍHO KLUBU OBSAH 1. Identifikační údaje 2. Charakteristika zařízení 3. Materiální podmínky 4. Personální podmínky 5. Ekonomické podmínky 6. Cíle vzdělávání 7. Formy a metody

Více

Organizace školního roku 2017/2018

Organizace školního roku 2017/2018 Organizace školního roku 2017/2018 Důležité termíny školního roku 2017/2018 Událost Den v týdnu Termín Zahájení školního roku pondělí 4.9.2017 Podzimní prázdniny čtvrtek - pátek 26.10., 27.10. 2017 Vánoční

Více

Speciální základní škola Skuteč Rubešova 531, 539 73 Skuteč IČO: 72048905 tel: 469 350 116 web: www.spzs-skutec.cz

Speciální základní škola Skuteč Rubešova 531, 539 73 Skuteč IČO: 72048905 tel: 469 350 116 web: www.spzs-skutec.cz Speciální základní škola Skuteč Rubešova 531, 539 73 Skuteč IČO: 72048905 tel: 469 350 116 web: www.spzs-skutec.cz Plán práce školy pro školní rok 2014 2015 Plán práce je koncipován jako přehled hlavních

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 113 39/99-02201 Signatura: bk4vs301 Oblastní pracoviště č. 11 Jihlava Okresní pracoviště Třebíč INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Soukromá střední odborná škola a Střední

Více

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 I. Organizace provozu školy ve

Více

d) průměr žáků na třídu 12,00 2. Zaměstnanci školy a) pedagogičtí pracovníci ( PP) 6 b) nepedagogičtí pracovníci (NP) 4 Mgr. A.

d) průměr žáků na třídu 12,00 2. Zaměstnanci školy a) pedagogičtí pracovníci ( PP) 6 b) nepedagogičtí pracovníci (NP) 4 Mgr. A. Organizační zabezpečení školního roku 2017/2018 Charakteristika školy : 3. třídy a 1 oddělení ŠD l. Žáci a) počet žáků 36 b) počet tříd I. st. 3 c) počet oddělení ŠD 1 d) průměr žáků na třídu 12,00 2.

Více

Školská rada 11.9.2013

Školská rada 11.9.2013 Základní škola a mateřská škola Chotíkov, příspěvková organizace Chotíkov 173, 330 17 tel.: +420 377 821 580 e-mail: skola@zs-chotikov.cz Školská rada 11.9.2013 Zuzana Houdková zuzana.houdkova@zs-chotikov.cz

Více

Organizace školního roku 2015/2016

Organizace školního roku 2015/2016 Organizace školního roku 2015/2016 Důležité termíny školního roku 2015/2016 Událost Den v týdnu Termín Zahájení školního roku úterý 1.9. 2015 Podzimní prázdniny čtvrtek - pátek 29.10., 30.10. 2015 Vánoční

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Základní údaje o škole Název školy : Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí

Více

ZŠ SENOŽATY. školní rok

ZŠ SENOŽATY. školní rok VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZŠ SENOŽATY školní rok 2005 2006 Mgr. Zdeněk Vaněk Zprávu zpracoval: ředitel ZŠ Senožaty Mgr. Zdeněk Vaněk Zpráva byla uzavřena: 31. 08. 2006 Zpráva byla předána: Městskému úřadu-odbor

Více

Organizace školního roku 2018/2019

Organizace školního roku 2018/2019 Organizace školního roku 2018/2019 Důležité termíny školního roku 2018/2019 Událost Den v týdnu Termín Zahájení školního roku pondělí 3.9.2018 Podzimní prázdniny pondělí - úterý 29.10., 30.10. 2018 Vánoční

Více

Roční plán řídících činností ve školním roce 2015/2016

Roční plán řídících činností ve školním roce 2015/2016 Roční plán řídících činností ve školním roce 2015/2016 Organizace chodu školy, soubor řídících činností. Neustálé operativní řešení každodenně vznikajících problémových situací. Vymezení základních oblastí

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 OBSAH: I. Analýza II. Strategické cíle a vize III. Povinné přílohy a) Rozpracování úkolů b) Plán pedagogických

Více

Název školy: Sídlo školy: Loučovice 231. Zřizovatel školy: Obecní úřad Loučovice

Název školy: Sídlo školy: Loučovice 231. Zřizovatel školy: Obecní úřad Loučovice ( dle zákona 561/2004 Sb o předškolním, základním středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání a Vyhlášce MŠMT ze dne 27. 12. 2004, kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a

Více

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1.

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1. 1. Název školy dle posledního rozhodnutí o zařazení do sítě škol: Základní škola, Praha 6, náměstí Interbrigády 2 (rozhodnutí ze dne 27.12.1999) 2. Zřizovatel: Městská část Praha 6 Úřad m.č., Čs. armády

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a mateřská škola, Pardubice Pardubičky, Kyjevská 25 IČO 60159146 IZO 060159146 Bankovní spojení 9701323524/0600 Tel. 466650783 Identifikátor RED-IZO 600096378 Email: jaroslav.karcol@kyjevska.pardubice.indos.cz

Více

Základní škola Sira Nicholase Wintona Kunžak Plán práce

Základní škola Sira Nicholase Wintona Kunžak Plán práce Základní škola Sira Nicholase Wintona Kunžak Plán práce na školní rok 2018/19 V Kunžaku 1. září 2018 a) Charakteristika školy Základní škola Sira Nicholse Wintona Kunžak má k 1. září 2018 9 tříd a 2 oddělení

Více

Č e s k á š k o l n í i n s p e k c e. Č. j. 121 282/98-11018 Inspektorát č. 12-Brno INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č e s k á š k o l n í i n s p e k c e. Č. j. 121 282/98-11018 Inspektorát č. 12-Brno INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č e s k á š k o l n í i n s p e k c e Č. j. 121 282/98-11018 Inspektorát č. 12-Brno Signatura: al1cs101 Okresní pracoviště Blansko INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / škol. zařízení: (přesný název, pod kterým je

Více

Mgr. Ludmila Kotlánová, vedoucí asistentů pedagoga Vedoucí hudební skupiny Bongáči. Asistenti pedagoga

Mgr. Ludmila Kotlánová, vedoucí asistentů pedagoga Vedoucí hudební skupiny Bongáči. Asistenti pedagoga FUNKCE A ORGANIZAČNÍ STRUKTURA PODLE ORGANIZAČNÍHO SCHÉMATU PRACOVNÍKŮ ZŠ A MŠ BRNO, KŘENOVÁ 21 VE ŠKOLNÍM ROCE 2011/2012 k 1. 4. 2012 Mgr. Zdeněk Lichtneger, zástupce ředitele - zástupce statutárního

Více

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY 5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY Cíle a obsah základního vzdělání budou na naší škole naplňovány v těchto vzdělávacích oblastech. Každá oblast zahrnuje příslušné vzdělávací obory, v kterých

Více

Výroční zpráva. školní rok 2010/11

Výroční zpráva. školní rok 2010/11 Základní škola Kralupy nad Vltavou, Komenského náměstí 198 okres Mělník, příspěvková organizace Výroční zpráva školní rok 2010/11 O B S A H: I. Základní údaje II. III. IV. Rámcový popis personálního zabezpečení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2013 / 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2013 / 2014 Základní škola a Mateřská škola, Měník, okres Hradec Králové VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2013 / 2014 1) Charakteristika školy: Základní škola a Mateřská škola, Měník, okres Hradec Králové

Více

SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice. Organizace školního roku 2012/2013

SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice. Organizace školního roku 2012/2013 SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice Organizace školního roku 2012/2013 PŘEHLED TŘÍD Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor EK1 Ekonomika

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2015/2016 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2016-2017 Schváleno školskou radou dne 28.11.2017 Předseda: Členové: OBSAH Obsah...2 Část I...3 Základní údaje

Více

Organizace školního roku 2017/2018

Organizace školního roku 2017/2018 PŘEHLED TŘÍD Organizace školního roku 2017/2018 Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor ZR1 MR1 PL1 po-pá Ing. Jolana Hrinová 208 4 4 5 Ekonomika a podnikání - MR Tiskař na polygrafických strojích

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Gymnázium, Pardubice, Mozartova 449. Mozartova 449, Pardubice. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Gymnázium, Pardubice, Mozartova 449. Mozartova 449, Pardubice. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Gymnázium, Pardubice, Mozartova 449 Mozartova 449, 530 09 Pardubice Identifikátor školy: 600 012 425 Termín konání inspekce: 4. prosinec 2006

Více

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav sekretariát tel.: 778 022 279 ředitelství tel.: 778 002 243 skolakosmonosy@seznam.cz www.zskosmonosy.cz Rámcový plán úkolů Školní rok 2014/2015

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary. Keramická 6, Karlovy Vary. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary. Keramická 6, Karlovy Vary. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary Keramická 6, 362 15 Karlovy Vary Identifikátor školy: 600 067 254 Termín konání

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Základní škola a Mateřská škola Horní Jiřetín Minimální preventivní program pro školy a školská zařízení v oblasti zneužívání návykových látek

Základní škola a Mateřská škola Horní Jiřetín Minimální preventivní program pro školy a školská zařízení v oblasti zneužívání návykových látek Základní škola a Mateřská škola Horní Jiřetín Minimální preventivní program pro školy a školská zařízení v oblasti zneužívání návykových látek ŠKOLA : ZŠ a MŠ Horní Jiřetín ŠK. ROK : 2014/2015 1.SEZNÁMENÍ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Z Á K L A D N Í U M Ě L E C K Á Š K O L A Ž I R O V N I C E VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY PEDAGOGICKÁ ČÁST ŠKOLNÍ ROK 2011-2012 V ŽIROVNICI DNE 30. 6. 2012 a/ Charakteristika školy: V Základní umělecké

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2004/2005

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2004/2005 ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2004/2005 3. základní škola Malé náměstí 3 350 02 Cheb a/ charakteristika školy b/ přehled učebních plánů se schvalovacími doložkami ministerstva c/ údaje o pracovnících

Více

školní rok 2014 / 2015

školní rok 2014 / 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2014 / 2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, DOHALICE, OKRES HRADEC KRÁLOVÉ Vypracoval: Mgr. Miroslav Schmidt Obsah 1. Základní údaje o škole 2 Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 6/7 Nové Město na Moravě,..7 Zpracoval: Mgr. Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název školy:

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLY. Předmět vymezení: Základní škola a Mateřská škola, Uherské Hradiště Jarošov, Pivovarská 200, příspěvková organizace

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLY. Předmět vymezení: Základní škola a Mateřská škola, Uherské Hradiště Jarošov, Pivovarská 200, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola, Uherské Hradiště Jarošov, Pivovarská 200, příspěvková organizace PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLY Č. j.: Spisový / skartační znak 214 /2018 A. 1. A5 Vypracoval: Schválil: Mgr. Pavel

Více

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2017/2018

Organizační zabezpečení školního roku 2017/2018 Organizační zabezpečení školního roku 2017/2018 I. Charakteristika školy Žáci školy: a) Počet žáků: 181 + 54 b) Počet tříd: 3 I.st. 5+PT II. st. 4 c) Počet oddělení ŠD: 1 d) Průměr žáků na třídu (včetně

Více

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZNOJMO VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ Výroční zpráva o činnostech základní školy ve školním roce 2006 / 2007 Projednáno na pedagogické radě 31.8.2007 ZÁKLADNÍ

Více

Dodatek č. 4 k ŠVP ZV Úspěch Otvíráme dětem svět úspěchu

Dodatek č. 4 k ŠVP ZV Úspěch Otvíráme dětem svět úspěchu Dodatek č. 4 k ŠVP ZV Úspěch Otvíráme dětem svět úspěchu Platnost dokumentu: od 1. 9. 2016 Dodatek k ŠVP ZV č. 4 byl zapsán pod čj. ZSMSJHMN 1997/2016, projednán školskou radou dne 30. 8. 2016 a schválen

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 046 8/ Oblastní pracoviště č. 4 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 046 8/ Oblastní pracoviště č. 4 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 046 8/99-2650 Oblastní pracoviště č. 4 Signatura: bd5cs103 Okresní pracoviště Plzeň-sever INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Masarykova ZŠ Zruč-Senec, Školní 197, 330 08

Více

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY .Učební plány:.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY Cíle a obsah základního vzdělání budou na naší škole naplňovány v těchto vzdělávacích oblastech. Každá oblast zahrnuje příslušné vzdělávací obory, v kterých

Více

Organizace školního roku 2019/2020. Základní informace

Organizace školního roku 2019/2020. Základní informace Organizace školního roku 2019/2020 Základní informace PŘEHLED TŘÍD Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor MR1 ZR1 8 Ekonomika a podnikání MR Ekonomika a podnikání ZR CR1 po-pá Mgr. Janků 205 Ekonomika

Více

Základní škola Jihlava, Nad Plovárnou 5. Provozní řád školy

Základní škola Jihlava, Nad Plovárnou 5. Provozní řád školy Základní škola Jihlava, Nad Plovárnou 5 Provozní řád školy č.j. ZSPLOV 87/2014 Provozní řád školy vydává ředitel školy dle ustanovení zákona č.258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví, ve znění pozdějších

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Prevence sociálně patologických jevů a zneužívání návykových látek

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Prevence sociálně patologických jevů a zneužívání návykových látek MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Prevence sociálně patologických jevů a zneužívání návykových látek pro školy a školská zařízení OKRESU ZLÍN ZŠ Vlachovice, okres Zlín, příspěvková organizace 763 24 Vlachovice

Více

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 1. Termíny pedagogických rad Základní škola Vysoké Mýto, Javornického, přísp. organizace Litomyšlské Předměstí, Javornického 2, 566 01 Vysoké Mýto PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 02. 09. 2019 9:30

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň otevírá pro školní rok 2015/2016 obor vzdělání 79-41-K/81 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) osmileté studium, Prima Výhody

Více

Základní škola Sira Nicholase Wintona Kunžak Plán práce

Základní škola Sira Nicholase Wintona Kunžak Plán práce Základní škola Sira Nicholase Wintona Kunžak Plán práce na školní rok 2014/15 V Kunžaku 1. září 2014 a) Charakteristika školy Základní škola Sira Nicholse Wintona Kunžak má k 1. září 2013 9 tříd a 2 oddělení

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2012 2013

MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2012 2013 MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2012 2013 Mateřská škola Komorní Lhotka 153 Základním posláním naší mateřské školy je zdravý tělesný, psychický a sociální

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 v základní škole

Organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 v základní škole ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NUČICE okres Praha západ, příspěvková organizace Kubrova 136, 252 16 Nučice, IČO: 49855255 tel: 311 670 678 www.zs-nucice.cz info@zs-nucice.cz ID ppjjhzi Organizační zabezpečení

Více

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK Dokument č.j. 12/2018 HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2017-18 Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 28002 Veltruby - Kolín Zpravovala: Marcela Tesaříková, ředitelka školy Projednáno na pedagogické

Více

Organizace 6. tříd. žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na

Organizace 6. tříd. žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na Organizace 6. tříd žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na přijetí žáků na jiné školy (víceletá gymnázia, sportovní třídy) počtu žáků

Více

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLY. 3. základní škola Cheb Malé náměstí 3. śkolní rok 2006/2007. 1. Charakteristika školy

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLY. 3. základní škola Cheb Malé náměstí 3. śkolní rok 2006/2007. 1. Charakteristika školy PLÁN ČINNOSTI ŠKOLY 3. základní škola Cheb Malé náměstí 3 śkolní rok 2006/2007 1. Charakteristika školy 2. Přehled učebních plánů se schvalovacími doložkami MŠMT 3. Údaje o pracovnících školy 4. Jednotlivé

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR Školní rok 2013/2014 Kronika Novým ředitelem Základní školy Bor se stal Mgr. Daniel Koblen. Školní rok byl zahájen 2.9.2013 s 340 žáky na dvou stupních, v 15 třídách. Ve všech ročnících

Více

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2013 2014

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2013 2014 Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2013 2014 Mateřská škola Komorní Lhotka 153 Zřizovatel: OÚ Komorní Lhotka Ředitelka: Mgr.

Více

Organizace školního roku 2015/2016

Organizace školního roku 2015/2016 Škola: Základní škola Mateřská škola Krásný Dvůr Organizace školního roku 2015/2016 Č.j.: Účinnost od: 01.09.2015 Spisový znak: Skartační znak: Změny: Organizace školního roku 2015/2016 Školní rok začal

Více