Město Lipník nad Bečvou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Lipník nad Bečvou"

Transkript

1 Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 17. schůzi dne následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a s ohledem na stanovisko Úřadu na ochranu osobních údajů č. 2/2004. Neupravené verze těchto dokumentů jsou uloženy k nahlédnutí oprávněným osobám podle ust. 16 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, na Městském úřadě Lipník nad Bečvou, kancelář starosty, nám. T.G. Masaryka 89, Lipník nad Bečvou. 430/2003 RM 17 Kontrola plnění usnesení ze schůzí RM RM po projednání bere na vědomí kontrolu plnění usnesení ze schůzí RM. 431/2003 RM 17 Návrh na umístění žadatele do Domova penzionu pro důchodce, ul. Souhradní 1393, Lipník nad Bečvou 1. RM po projednání schvaluje umístění paní Olgy Horákové do Domova penzionu pro důchodce, ul. Souhradní 1393, Lipník nad Bečvou od RM ukládá vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví informovat žadatelky o výsledku jednání. T: /2003 RM 17 Stanovisko obce k provozování Jídelny Penzionu RM bere na vědomí dopis manželů Matušincových k vyjádření obce s doporučením k zařazení do sítě škol.

2 433/2003 RM 17 Provozní řády kulturních domů 1. RM po projednání schvaluje Provozní řád kulturního domu Trnávka a správce kulturního domu paní Marii Šumskou. 2. RM po projednání schvaluje Provozní řád kulturního domu Loučka a správce kulturního domu pana Josefa Suchánka. 3. RM ukládá vedoucí odboru školství a kultury informovat předsedy osadních výborů. T: /2003 RM 17 Výběrové řízení Spisovna MěÚ Rekonstrukce prádelny a výměníkové stanice, Bratrská 1144, Lipník nad Bečvou 1. RM po projednání schvaluje na základě provedeného výběrového řízení dodavatele stavby: Spisovna MěÚ Rekonstrukce prádelny a výměníkové stanice, Bratrská 1144, Lipník nad Bečvou obchodní společnost Ing. Leoš Hanousek, provádění bytových a občanských staveb, se sídlem Smetanova 479, Lipník nad Bečvou. 2. RM ukládá vedoucí odboru regionálního rozvoje informovat účastníky o výsledku výběrového řízení. T: /2003 RM 17 Rekonstrukce kaple sv. Petra v Lipníku nad Bečvou výběrové řízení 1. RM po projednání schvaluje: a) zadávací podmínky výběrového řízení na Rekonstrukci kaple sv. Petra v Lipníku nad Bečvou, b) okruh obeslaných zájemců. 2. RM ukládá vedoucí odboru regionálního rozvoje zabezpečit zadání veřejné zakázky. T:

3 436/2003 RM 17 Rekonstrukce zámku, ul. Bratrská č.p. 358, Lipník nad Bečvou - dodatek č. 5 ke Smlouvě o dílo č. 35/2002/RK ze dne RM po projednání schvaluje dodatek č. 5 ke Smlouvě o dílo č. 35/2002/RK ze dne RM ukládá starostovi města podepsat dodatek č. 5 ke Smlouvě o dílo č. 35/2002/RK ze dne T: /2003 RM 17 Podpora projektu ŽIVÝ BETLÉM pro žádost o grant NADACE VIA 1. RM po projednání schvaluje příspěvek Kč Občanskému sdružení Moravská brána, zastoupenému Mgr. Libuší Křenkovou, pro projekt ŽIVÝ BETLÉM, v případě, že projekt v grantovém řízení Nadace VIA uspěje. 2. RM ukládá místostarostovi města p. P. Šoltysovi uvědomit žadatele. V případě, že projekt OS Moravská brána grant Nadace VIA získá, ukládá vedoucí odboru školství a kultury zabezpečit sepsání smlouvy o poskytnutí dotace s OS Moravská brána a kontrolu skutečného čerpání poskytnutého příspěvku. T: /2003 RM 17 Změna stanov akciové společnosti TEPLO Lipník nad Bečvou, a.s. Rada města Lipník nad Bečvou v souladu s ust. 102 odst. 2 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb. projednala a doporučuje ZM schválit tyto návrhy: 1. V souladu s ust. 84 odst. 2 písm. f) z.č. 128/2000 Sb. se stanovy akciové společnosti TEPLO Lipník nad Bečvou, a.s., se sídlem Lipník nad Bečvou, část Lipník nad Bečvou I. - Město, Na Bečvě čp. 1398, PSČ , IČ , společnost zapsána v OR Krajským soudem v Ostravě, oddíl B., vložka 2433 mění takto:

4 I. Článek 3 Předmět činnosti - doplňuje se body 6. Správa a údržba nemovitostí a 7. Výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kw. Celý článek zní: Článek 3 Předmět činnosti Předmětem činnosti akciové společnosti je: 1. Koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej mimo zboží uvedené v příloze 1-3 živnostenského zákona 2. Služby poskytované speciálními mechanizmy 3. Vodoinstalaterství, topenářství 4. Výroba tepla 5. Rozvod tepla 6. Správa a údržba nemovitostí 7. Výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kw II. Článek 10 Postavení a působnost valné hromady v odst. 2 se za dosavadní písm. c) vkládá nové písmeno d), které zní: d) volba a odvolání členů představenstva, Dosavadní písmena d) až i) se nově označují e) až j). Článek 10 Postavení a působnost valné hromady 2. Do působnosti valné hromady náleží: a) změna stanov společnosti, nejde-li o změnu v důsledku zvýšení základního kapitálu představenstvem dle 210 obchod. zák. b) rozhodnutí o zvýšení základního kapitálu společnosti, tím není dotčeno právo představenstva zvýšit základní kapitál v souladu s 210 obchod. zák. c) rozhodnutí o snížení základního kapitálu společnosti d) volba a odvolání členů představenstva e) volba a odvolání členů dozorčí rady s výjimkou členů dozorčí rady volených podle ustanovení 200 obchod. zák. f) schválení roční účetní závěrky, rozhodnutí o rozdělení zisku a stanovení tantiém g) rozhodnutí o zrušení společnosti h) rozhodnutí o prodeji podniku nebo jeho části i) zakládání a rušení organizačních složek společnosti ( 7 obchodního zákoníku), zakládání právnických osob a rozhodování o majetkové účasti v jiných právnických osobách j) rozhodnutí o dalších otázkách, které zákon nebo stanovy zahrnují do působnosti valné hromady III. Článek 15. Složení a působnost představenstva se v odst. 2. věta první slova dozorčí rada nahrazují slovy valná hromada. IV. Článek 15. Složení a působnost představenstva se v odst. 2. věta druhá slovo dvouleté nahrazuje slovem čtyřleté.

5 Článek 15 Složení a funkční období představenstva 2. Členy představenstva volí a odvolává valná hromada. Funkční období je čtyřleté. Členem představenstva může být jen fyzická osoba splňující podmínky uvedené v ust. 194 odst. 7 obchod. zák. V. Článek 18. Postavení a působnost dozorčí rady se v odst. 2 vypouští písmena h) až j), dosavadní písmena k),l),m),n) se nově označují h),i),j)k). V odst. 2 se v nově v označeném písmeně h) slova rozhoduje v mění na schvaluje. Článek 18 Postavení a působnost dozorčí rady 2. Dozorčí rada : a) posuzuje konkrétní směry činnosti a obchodní politiky společnosti a dohlíží na jejich provádění b) svolává valnou hromadu, vyžadují-li to zájmy společnosti a navrhuje valné hromadě potřebná opatření. Pro způsob svolávání valné hromady platí přiměřeně ustanovení článku 12 těchto stanov společnosti. c) přezkoumává roční účetní závěrku společnosti včetně všech jejich příloh a návrh na rozdělení zisku a předkládá své vyjádření valné hromadě (představenstvo je povinno předložit tyto dokumenty dozorčí radě ve lhůtě 15 dnů před plánovaným zasedáním valné hromady). To platí rovněž pro mimořádnou valnou hromadu, která se bude zabývat hospodářskými problémy společnosti d) je oprávněna prostřednictvím kteréhokoliv člena nahlížet do všech dokladů a záznamů týkajících se činnosti společnost, jejich dceřinných společností a kapitálových účastí e) kontroluje, zda účetní záznamy a evidence jsou řádně vedeny v souladu se skutečností a zda podnikatelská činnost společnosti se uskutečňuje v souladu s obecně závaznými právními předpisy, stanovami společnosti a usneseními valné hromady f) zastupuje společnost vůči členům představenstva v řízení před soudy a jinými orgány, g) seznamuje valnou hromadu s výsledky své kontrolní činnosti a je oprávněna dát svá podání k pořadu jednání valné hromady h) schvaluje záležitosti celkového rozpočtu společnosti ( včetně rozpočtu obchodního, finančního nákladů na zaměstnance a investice ) i) schvaluje obchodní a finanční rozpočet společnosti na následující rok j) schvaluje poskytnutí investic, které nejsou zahrnuty do rozpočtu k) rozhoduje o čerpání prostředků z rezervního fondu v případě nutnosti VI. Článek 19. Složení a funkční období dozorčí rady se v odst. 1. slova 5 členů nahrazují slovy: 3 členy. VII. Článek 19. Složení a funkční období dozorčí rady se v odst. 2. věta první slovo dvouleté nahrazuje slovem čtyřleté.

6 Článek 19 Složení a funkční období dozorčí rady 1. Dozorčí rada společnosti má 3 členy. 2. Funkční období členů dozorčí rady je čtyřleté. Dozorčí radu volí a odvolává valná hromada společnosti. Členem dozorčí rady může být jen fyzická osoba. Člen dozorčí rady nesmí být zároveň členem představenstva, prokuristou nebo osobou oprávněnou podle zápisu v obchodním rejstříku jednat jménem společnosti. 2. RM po projednání doporučuje ZM pověřit starostu realizací právních úkonů jediného akcionáře při působnosti valné hromady podle 190 obchodního zákoníku a výkonem práv města jako jediného akcionáře společnosti TEPLO Lipník nad Bečvou a.s.. 3. RM po projednání doporučuje ZM uložit představenstvu společnosti TEPLO Lipník nad Bečvou a.s., aby do 30-ti dnů od e dne rozhodnutí jediného akcionáře podle 190 obchodního zákoníku v platném znění podalo návrh na zápis tohoto rozhodnutí do obchodního rejstříku a aby současně podle 27s odst. 2 písm. a) obchodního zákoníku vyhotovilo úplné znění stanov společnosti k založení do sbírky listin obchodního rejstříku. 4. RM ukládá místostarostovi města V. Mikeškovi předložit materiál na jednání ZM. 439/2003 RM 17 Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného investičního majetku 1. RM po projednání schvaluje na základě ust. 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, a ust. čl. IV, odst. 3 písm. g) Zásad pro vedení účetnictví a oběh účetních dokladů, vyřazení dlouhodobého investičního majetku soupravy PC Pentium, inv. č , rok pořízení 1997, pořizovací cena ,- Kč. 2. RM ukládá vedoucí kanceláře tajemníka : a) nabídnout výše uvedený majetek k odprodeji za 500,- Kč, T: b) v případě, že nebude na základě nabídky výše uvedený majetek do 2 měsíců ode dne schválení radou města odprodán, zajistit provedení fyzické likvidace v souladu s platnými právními předpisy. T:

7 440/2003 RM 17 Koncepce výkonu správy nemovitostí města RM po projednání ukládá místostarostovi města p. V. Mikeškovi dopracovat koncepci výkonu správy nemovitostí města. T: /2003 RM 17 Finanční příspěvek Spolek Trend vozíčkářů Olomouc 1. RM po projednání neschvaluje poskytnutí finančního příspěvku Spolku Trend vozíčkářů Olomouc. 2. RM ukládá vedoucímu odboru finančního informovat žadatele. T: /2003 RM 17 Přijetí dotace 1. RM po projednání doporučuje ZM: a) schválit přijetí dotace v celkové výši ,00 Kč poskytované Státním fondem životního prostředí ČR (SFŽP) na základě rozhodnutí č na akci: Program ochrany ozónové vrstvy Země, b) pověřit starostu města podpisem smlouvy o podpoře se SFŽP. 2. RM ukládá starostovi města předložit materiál k projednání ZM. 3. RM po projednání pověřuje starostu města podpisem smluv: - se společností RUMPOLD s. r. o. - smlouva o dílo Recyklace a úplné zneškodnění výrobků domácího chlazení II. etapa v Lipníku nad Bečvou, - s příspěvkovou organizací Technické služby Lipník nad Bečvou - smlouva o dílo Sběr, přeprava a svoz výrobků domácího chlazení. T:

8 443/2003 RM 17 Rozpočtové opatření č RM po projednání schvaluje rozpočtové opatření zvyšující rozpočet města na straně příjmů i výdajů shodně o částku ,00 Kč na hodnotu celkem ,00 Kč, v následujícím členění: a) - přesun finančních prostředků na straně výdajů v org. 442: Kč ,00 z 6171, pol na 6320, pol. 5163, pojistné ze souhrnného pojištění majetku, b) - navýšení na straně příjmů: Kč 357,00 v 6171, pol. 2210, přijaté sankční platby vnitřní správa, Kč 148,00 v 6171, pol. 2343, příjmy z úhrad vydobývaného prostoru, Kč 4,00 v pol. 4113, ÚZ 90103, neinv. přijaté dotace ze SF SFŽP likvidace lednic, Kč 63,00 v pol. 8115, ÚZ 98250, zapojení přebytku r III. st., - snížení na straně příjmů: Kč 572,00 v pol. 8115, zapojení přebytku r. 2002, c) - navýšení na straně příjmů, ÚZ 07131: Kč ,00, pol. 4116, neinvestiční přijaté dotace za žáky - VÚ Libavá, - navýšení na straně výdajů, ÚZ 07131: Kč ,00, 3113, pol. 5331, org. 311, neinv. přísp. zříz. PO VÚ Libavá, Kč 6.280,00, 3113, pol. 5331, org. 312, neinv. přísp. zříz. PO VÚ Libavá, Kč ,00, 3113, pol. 5331, org. 315, neinv. přísp. zříz. PO VÚ Libavá, d) - přesun finančních prostředků na straně výdajů v org. 346: Kč 1.880,00 z 2212, pol. 5171, orj 1 na 3392, pol. 5154, výletiště elektr. energie, e) - přesun finančních prostředků na straně výdajů v org.415: Kč ,00 z 2140, pol na 3636, pol. 5169, org. 415, nákup služeb, f) - přesun finančních prostředků na straně výdajů v org. 500: Kč ,00 z 3429, pol. 5229, na 3419, pol. 5229, neinv. dot. nezisk. org. - sport, g) - navýšení na straně příjmů: Kč ,00, 3742, pol. 2329, údržba přírodní rezervace Škrabalka, - navýšení na straně výdajů v org. 460: Kč ,00 na 3742, pol. 5171, opravy a udržování - Škrabalka, - přesun na straně výdajů v org. 460: Kč ,00 z 3749, pol na 3742, pol. 5171, opravy a udrž. - Škrabalka, h) - přesun finančních prostředků na straně výdajů v org. 345: Kč 3.800,00 z 2212, pol. 5171, orj. 1, na 6171, pol. 5154, elektrická energie, i) - na straně příjmů navýšení, ÚZ 33245: Kč ,00 v pol. 4122, neinv. přijaté dotace od krajů Projekt P I, - na straně výdajů navýšení, ÚZ 33245: Kč ,00 v org. 311, 3299, pol. 5331, neinv. přísp. zřízeným PO Projekt P I, Kč ,00 v org. 312, 3299, pol. 5331, neinv. přísp. zřízeným PO Projekt P I, Kč 8.000,00 v org. 315, 3299, pol. 5331, neinv. přísp. zřízeným PO Projekt P I, Kč ,00 v org. 320, 3299, pol. 5331, neinv. přísp. zřízeným PO Projekt P I, j) - na straně příjmů navýšení: Kč ,00 v 3111, pol. 2122, org. 305, příjmy z odvodů PO odpisy, - na straně výdajů navýšení: Kč ,00 v 3111, pol. 5331, org. 305, neinv. přísp. zřízeným PO,

9 k) - na straně příjmů navýšení: Kč ,00 v 3113, pol. 2122, org. 311, příjmy z odvodů PO odpisy, - na straně výdajů navýšení: Kč ,00 v 3113, pol. 5331, org. 311, neinv. přísp. zřízeným PO, l) - na straně příjmů navýšení: Kč ,00 v 3113, pol. 2122, org. 315, příjmy z odvodů PO odpisy, - na straně výdajů navýšení: Kč ,00 v 3113, pol. 5331, org. 315, neinv. přísp. zřízeným PO, m) - na straně příjmů snížení: Kč 4.000,00v 3121, pol. 2122, org. 320, příjmy z odvodů PO odpisy, - na straně výdajů snížení: Kč 4.000,00 v 3121, pol. 5331, org. 320, neinv. přísp. zřízeným PO, n) - na straně příjmů navýšení: Kč ,00 v 3313, pol. 2122, org. 340, příjmy z odvodů PO odpisy, - na straně výdajů navýšení: Kč ,00 v 3313, pol. 5331, org. 340, neinv. přísp. zřízeným PO, o) - na straně příjmů navýšení: Kč ,00 v 2129, pol. 2122, org. 365, příjmy z odvodů PO odpisy, - na straně výdajů navýšení: Kč ,00 v 2129, pol. 5331, org. 365, neinv. přísp. zřízeným PO, p) - přesun finančních prostředků na straně výdajů: Kč 2.000,00 z 4319, pol. 5229, org. 440 na 4312, pol. 5331, org. 362, neinv. přísp. zřízeným PO, q) - přesun finančních prostředků na straně výdajů: Kč ,00 z 3745, pol. 5171, org. 412, údržba naučné stezky Škrabalka, Kč ,00 z 2212, pol. 5166, org. 411, PD k označení ulic, Kč ,00 z 2221, pol. 5193, org. 411, dopravní obslužnost, Kč 5.000,00 z 2140, pol. 5169, org. 411, informační upoutávky, Kč ,00 na 3429, pol. 5151, org. 411, voda - koupaliště, Kč ,00 na 3429, pol. 5154, org. 411, elektrická energie koupaliště. 2. RM ukládá vedoucímu odboru finančního zabezpečit začlenění rozpočtového opatření do rozpočtu města. T: /2003 RM 17 Rozpočtové opatření č RM po projednání doporučuje ZM schválit rozpočtové opatření zvyšující rozpočet města na straně příjmů i výdajů shodně o částku ,00 Kč na hodnotu celkem ,00 Kč, v následujícím členění: a) - na straně příjmů navýšení: Kč ,00 v 3113, pol. 2122, příjmy z odvodů PO odpisy, - na straně výdajů navýšení v org. 312: Kč ,00 v 3113, pol. 5331, neinv. přísp. zřízeným PO,

10 b) - na straně příjmů navýšení: Kč ,00 v 4312, pol. 2122, příjmy z odvodů PO odpisy, - na straně výdajů navýšení v org. 362: Kč ,00 v 4312, pol. 5331, neinv. přísp. zřízeným PO, 2. RM ukládá místostarostovi města p. V. Mikeškovi předložit materiál k projednání ZM. 445/2003 RM 17 Obecně závazná vyhláška č.../2003, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 10/2001 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství, ve znění obecně závazné vyhlášky č. 5/ RM po projednání doporučuje ZM schválit obecně závaznou vyhlášku č.../2003, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 10/2001 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství, ve znění obecně závazné vyhlášky č. 5/ RM ukládá místostarostovi města p. V. Mikeškovi předložit materiál k projednání ZM. 446/2003 RM 17 Pronájem nemovitostí v ul. Loučská v Lipníku nad Bečvou 1. RM po projednání stáhla předložený materiál z programu jednání. 2. RM po projednání doporučuje ZM schválit vyhlášení záměru prodeje: - objektu bydlení č.p. 237 s pozemkem parc.č. st.562 o výměře 841 m 2, - jiné budovy s pozemkem parc.č. st.2104 o výměře 43 m 2 (kotelna), - pozemku parc.č zahrada o výměře 2923 m 2 včetně altánu v k.ú. Lipník nad Bečvou. 3. RM ukládá starostovi města předložit materiál k projednání v ZM.

11 447/2003 RM 17 Pravidla pro přidělování bytů v majetku Města Lipník nad Bečvou RM po projednání stáhla předložený materiál z programu jednání. 448/2003 RM 17 Přidělení bytu mimo Pořadník žadatelů o přidělení bytu v majetku Města Lipník nad Bečvou 1. RM po projednání neschvaluje panu Lubomíru Němčákovi,. přidělení bytu mimo Pořadník žadatelů o přidělení bytu v majetku Města Lipník nad Bečvou. 2. RM ukládá vedoucí odboru správy majetku informovat žadatele. T: /2003 RM 17 Podnájem nebytových prostor v objektu č.p. 29 ul. Novosady, Lipník nad Bečvou 1. RM po projednání souhlasí s uzavřením podnájemních smluv k nebytovým prostorám v I. NP objektu č.p. 29 ul. Novosady, Lipník nad Bečvou, a to: a) k nebytové prostoře provozovně o výměře 72 m 2 mezi paní Hanou Švarcovou,. (jako nájemkyní) a paní Kristýnou Gaberovou,. (jako podnájemnicí), na dobu určitou, a to do , dle 6 zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, b) k nebytové prostoře šatně o výměře 15 m 2 mezi paní Hanou Švarcovou,. (jako nájemkyní) a Českomoravskou stavební spořitelnou, a.s., se sídlem v Praze 23, Vinohradská 169, zastoupenou Ing. Radimem Veleckým, oblastním ředitelem (jako podnájemcem) na dobu určitou, a to do , dle 6 zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů. 2. RM ukládá vedoucí odboru správy majetku informovat žadatelku. T:

12 450/2003 RM 17 Zřízení věcných břemen k.ú. Trnávka u Lipníka nad Bečvou, k.ú. Lipník nad Bečvou a k.ú. Loučka 1. RM po projednání schvaluje: a) zřízení věcných břemen na pozemcích parc.č. 583/2 ostatní plocha ostatní komunikace, parc.č. 598 ostatní plocha ostatní komunikace, parc.č. 614 ostatní plocha ostatní komunikace, parc.č. 226/1 trvalý travní porost, parc.č. 226/2 zahrada, parc.č. 228 ostatní plocha jiná plocha a parc.č. 257/1 orná půda v k.ú. Trnávka u Lipníka nad Bečvou, a to věcné břemeno, kterému odpovídá právo oprávněného zřídit a provozovat podzemní telekomunikační síť skládající se ze dvou polyetylenových trubek (chrániček) o průměru 4 cm, nadložního vyhledávacího vodiče (dále jen podzemní telekomunikační síť ) a věcné břemeno spočívající v právu vstupovat na pozemky při provádění oprav, úprav, revizí a údržby podzemní telekomunikační sítě, včetně jejich součástí a příslušenství ve prospěch společnosti Transgas, a.s., se sídlem v Praze 10 Strašnice, Limuzská 12/3135, b) zřízení věcných břemen na pozemku parc.č ostatní plocha ostatní komunikace a na pozemku ve zjednodušené evidenci původ pozemkový katastr parc.č. 714 v k.ú. Lipník nad Bečvou, a to věcné břemeno, kterému odpovídá právo oprávněného zřídit a provozovat podzemní telekomunikační síť skládající se ze dvou polyetylenových trubek (chrániček) o průměru 4 cm, nadložního vyhledávacího vodiče (dále jen podzemní telekomunikační síť ) a věcné břemeno spočívající v právu vstupovat na pozemky při provádění oprav, úprav, revizí a údržby podzemní telekomunikační sítě, včetně jejich součástí a příslušenství ve prospěch společnosti Transgas, a.s., se sídlem v Praze 10 Strašnice, Limuzská 12/3135, c) zřízení věcných břemen na pozemcích ve zjednodušené evidenci původ pozemkový katastr parc.č. 2600, parc.č. 2603, parc.č. 2606, parc.č a parc.č. 2627/2 v k.ú. Loučka, a to věcné břemeno, kterému odpovídá právo oprávněného zřídit a provozovat podzemní telekomunikační síť skládající se ze dvou polyetylenových trubek (chrániček) o průměru 4 cm, nadložního vyhledávacího vodiče (dále jen podzemní telekomunikační síť ) a věcné břemeno spočívající v právu vstupovat na pozemky při provádění oprav, úprav, revizí a údržby podzemní telekomunikační sítě, včetně jejich součástí a příslušenství ve prospěch společnosti Transgas, a.s., se sídlem v Praze 10 Strašnice, Limuzská 12/3135, d) předložené smlouvy o zřízení věcných břemen mezi Městem Lipník nad Bečvou (jako povinným z věcných břemen) a společností Transgas, a.s., se sídlem v Praze 10 Strašnice, Limuzská 12/3135 (jako oprávněným z věcných břemen). 2. RM ukládá vedoucí odboru správy majetku zajistit podepsání smluv o zřízení věcných břemen. T:

13 451/2003 RM 17 Zřízení věcných břemen k.ú. Lipník nad Bečvou 1. RM po projednání schvaluje: a) zřízení věcných břemen na pozemcích ve zjednodušené evidenci původ pozemkový katastr parc.č. 3576, parc.č. 3575/1 a parc.č. 3569/2 v k.ú. Lipník nad Bečvou, a to věcné břemeno, kterému odpovídá právo oprávněného zřídit a provozovat vodovodní přípojku a kabelovou elektropřípojku a věcné břemeno spočívající v právu vstupovat na pozemky při provádění oprav, úprav, revizí a údržby vodovodní přípojky a kabelové elektropřípojky, včetně jejich součástí a příslušenství ve prospěch společnosti Skanska Transbeton s.r.o., se sídlem v Praze 9 - Letňany, Toužimská 664, jako současného vlastníka a všech budoucích vlastníků a spoluvlastníků pozemků parc.č. 3336/21, parc.č. 3336/22 a parc.č. 3336/23 v k.ú. Lipník nad Bečvou, b) předloženou smlouvu o zřízení věcných břemen mezi Městem Lipník nad Bečvou (jako povinným z věcných břemen) a společností Skanska Transbeton s.r.o., se sídlem v Praze 9 - Letňany, Toužimská 664 (jako oprávněným z věcných břemen). 2. RM ukládá vedoucí odboru správy majetku zajistit podepsání smlouvy o zřízení věcných břemen. T: /2003 RM 17 Pronájem pozemků v k.ú. Podhoří na Moravě 1. RM po projednání schvaluje: a) pronájem pozemků ve zjednodušené evidenci původ pozemkový katastr parc.č. 788/1 o výměře 2454 m 2, parc.č. 762/1 o výměře 5035 m 2, parc.č. 762/2 o výměře m 2, parc.č. 788/12 o výměře 297 m 2, parc.č. 788/13 o výměře 376 m 2, parc.č. 788/14 o výměře 246 m 2 v k.ú. Podhoří na Moravě Agrochovu Jezernice, a.s., IČ , se sídlem Jezernice 42, zastoupené předsedou představenstva Ing. Zdeňkem Bednářem, na dobu určitou, a to od do , za cenu 850,- Kč/ha, k zemědělským účelům. b) předloženou nájemní smlouvu. 2. RM ukládá vedoucí odboru správy majetku zajistit podepsání nájemní smlouvy. T:

14 453/2003 RM 17 Vyhlášení záměru pronájmu části střechy na objektu č.p ul. Zahradní, Lipník nad Bečvou 1. RM po projednání schvaluje vyhlášení záměru pronájmu části střechy o výměře cca 2 m 2 (viz situační nákres) na objektu č.p ul. Zahradní, Lipník nad Bečvou, situovaném na pozemku parc.č. st.2123 zast. plocha v k.ú. Lipník nad Bečvou. 2. RM ukládá vedoucí odboru správy majetku zajistit vyhlášení záměru pronájmu. T: /2003 RM 17 Vyhlášení záměru prodeje pozemků v k.ú. Lipník nad Bečvou 1. RM po projednání doporučuje ZM schválit vyhlášení záměru prodeje pozemků parc.č. st.326 zbořeniště o výměře 306 m 2 a parc.č. 227/1 zahrada o výměře 726 m 2 v k.ú. Lipník nad Bečvou za podmínek: - kupující zastaví proluku mezi domy č.p. 314 a 312 na Osecké ulici v Lipníku nad Bečvou, přičemž zástavba musí sledovat uliční čáru stávající okolní zástavby, hmotově musí objekt sledovat šířku štítové zdi sousedního domu č.p. 314, výškově lze připustit dům o 2 NP a to opět do výše sousedního domu č.p. 314, není vyloučena dostavba křídla (stavba ve tvaru L ) do dvorní části, - nejnižší nabídkové ceny dle znaleckého posudku ve výši ,- Kč, - úhrady kupní ceny do 30 dnů ode dne podpisu kupní smlouvy, - úhrady nákladů spojených se sepsáním a vkladem kupní smlouvy do katastru nemovitostí, a to při podpisu této smlouvy, - úhrady nákladů spojených s vypracováním znaleckého posudku, a to při podpisu kupní smlouvy. - s žadatelem bude uzavřena smlouva o budoucí kupní smlouvě s tím, že samotná kupní smlouva bude uzavřena nejpozději do 4 měsíců ode dne nabytí právní moci kolaudačního rozhodnutí stavby umístěné na předmětných pozemcích (resp. na jejich části). V případě nesplnění výše uvedených podmínek si prodávající vyhrazuje právo od kupní smlouvy odstoupit. Žádosti o převod pozemků musí být podány v zapečetěných obálkách a označeny NEOTEVÍRAT, PRODEJ NEMOVITOSTÍ - OSECKÁ LIPNÍK N.B. Upozornění: na pozemku se nacházejí ochranná pásma inženýrských sítí. 2. RM ukládá starostovi města předložit materiál k projednání v ZM.

15 455/2003 RM 17 Vyhlášení záměru prodeje pozemku parc.č. 937/2 ovocný sad v k.ú. Lipník nad Bečvou 1. RM po projednání nedoporučuje ZM schválit vyhlášení záměru prodeje pozemku parc.č. 937/2 ovocný sad o výměře m 2 v k.ú. Lipník nad Bečvou. 2. RM ukládá starostovi města předložit materiál k projednání v ZM. 456/2003 RM 17 Vyhlášení záměru prodeje části pozemku parc.č. 27 ostatní plocha manipulační plocha v k.ú. Trnávka u Lipníka nad Bečvou 1. RM po projednání doporučuje ZM schválit vyhlášení záměru prodeje části pozemku parc.č. 27 ostatní plocha manipulační plocha o výměře cca 750 m 2 (viz situační plán) v k.ú. Trnávka u Lipníka nad Bečvou. 2. RM ukládá starostovi města předložit materiál k projednání v ZM. 457/2003 RM 17 Vyhlášení záměru směny nemovitostí v k.ú. Trnávka u Lipníka nad Bečvou 1. RM po projednání doporučuje ZM schválit vyhlášení záměru směny části pozemků parc.č. 45 ostatní plocha manipulační plocha, parc.č. 593 ostatní plocha ostatní komunikace a parc.č. 27 ostatní plocha manipulační plocha o celkové výměře cca 800 m 2 (viz situační plán) v k.ú. Trnávka u Lipníka nad Bečvou z vlastnictví Města Lipník nad Bečvou do vlastnictví společnosti ZAHAS s.r.o., se sídlem v Trnávce 36 za pozemek parc.č. 592 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 191 m 2 a část pozemku parc.č. st.23/2 zastavěná plocha o výměře cca 40 m 2 (viz situační plán) v k.ú. Trnávka u Lipníka nad Bečvou z vlastnictví společnosti ZAHAS s.r.o., se sídlem v Trnávce 36 do vlastnictví Města Lipník nad Bečvou. Rozdíl v cenách směňovaných nemovitostí uhradí ta ze smluvních stran, jejíž cena nemovitostí bude nižší. 2. RM ukládá starostovi města předložit materiál k projednání v ZM.

16 458/2003 RM 17 Částečná revokace usnesení č. 24/2002 ZM 2 ze dne Vyhlášení záměru směny nemovitostí v k.ú. Podhoří na Moravě 1. RM po projednání doporučuje ZM schválit: a) částečnou revokaci usnesení č. 24/2002 ZM 2 ze dne , bod 1b), b) vyhlášení záměru směny pozemku ve zjednodušené evidenci původ pozemkový katastr parc.č. st.13/2 o výměře 36 m 2 a části pozemku parc.č. 974 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 5 m 2 (viz geometrický plán) v k.ú. Podhoří na Moravě z vlastnictví Města Lipník nad Bečvou do vlastnictví manželů Josefa a Miroslavy Dohnalových,. za část pozemku ve zjednodušené evidenci původ pozemkový katastr parc.č. st.90 o výměře 25 m 2 (viz geometrický plán) v k.ú. Podhoří na Moravě z vlastnictví manželů Josefa a Miroslavy Dohnalových,. do vlastnictví Města Lipník nad Bečvou. Rozdíl v cenách směňovaných nemovitostí uhradí ta ze smluvních stran, jejíž cena nemovitosti bude nižší. 2. RM ukládá starostovi města předložit materiál k projednání v ZM. 459/2003 RM 17 Vyhlášení záměru směny nemovitostí v k.ú. Lipník nad Bečvou 1. RM po projednání doporučuje ZM schválit vyhlášení záměru směny pozemku parc.č. 2723/7 zahrada o výměře 153 m 2 v k.ú. Lipník nad Bečvou z vlastnictví Města Lipník nad Bečvou do vlastnictví p. Jana Szczurka,., za část pozemku parc.č. st.1678 zastavěná plocha o výměře cca 55 m 2 (viz geometrický plán) v k.ú. Lipník nad Bečvou z vlastnictví p. Jana Szczurka,. do vlastnictví Města Lipník nad Bečvou. Rozdíl v cenách směňovaných nemovitostí uhradí ta ze smluvních stran, jejíž cena nemovitosti bude nižší. 2. RM ukládá starostovi města předložit materiál k projednání v ZM. Ing. Miloslav Přikryl starosta města Vladimír Mikeška místostarosta města

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 7. zasedání dne 7. 10. 2003 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 19. schůzi dne 27. 10. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 7. schůzi dne 5. 3. 2007 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 28. schůzi dne 1. 3. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 34. schůzi dne 21. 6. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 21. schůzi dne 24. 11. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 13. zasedání následující. usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 13. zasedání následující. usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 13. zasedání 06.11.2012 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 44. schůzi dne 6. 12. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 15. schůzi dne 25. 8. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 61. schůzi 06.01.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 11. schůzi dne 26. 5. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 62. schůzi 04.01.2010 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 59. schůzi 09.11.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 61. schůzi dne 25. 7. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 48. schůzi 04.03.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 33. schůzi dne 7. 6. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 81. schůzi dne 7. 8. 2006 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 12. schůzi dne 9. 6. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 40. schůzi dne 4. 10. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 12. schůzi 02.05.2011 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 30. schůzi 14.05.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 32. schůzi 05.09.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 66. schůzi dne 24. 10. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 4. schůzi dne 20. 1. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 16. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 16. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 16. zasedání dne 13.12.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 60. schůzi dne 27. 6. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 65. schůzi 17.02.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 47. schůzi 20.04.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 1. schůzi dne 13. 11. 2006 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 25. schůzi 20.02.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 15. schůzi dne 30. 7. 2007 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 51. schůzi 25.09.2017 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 24. schůzi dne 12. 1. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 76. schůzi dne 15. 5. 2006 následující usnesení 1920/2006 RM 76 Program schůze RM RM po projednání schválila program schůze RM. 1921/2006 RM 76 Rozhodnutí

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 71. schůzi 26.07.2010 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 56. schůzi 30.09.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 55. schůzi 09.09.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 27. schůzi dne 10.3.2008 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 10. schůzi dne 5. 5. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 55. schůzi dne 2. 5. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 27. zasedání dne 26. 9. 2006 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 9. schůzi dne 14. 4. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Dosavadní rada města schválila na své 76. schůzi 20.10.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 37. schůzi dne 29.09.2008 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 4. schůzi 12.01.2015 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 15. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 15. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 15. zasedání dne 01.11.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 45. schůzi 07.01.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 35. schůzi 07.11.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 20. schůzi 11.01.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 47. schůzi dne 24. 1. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 65. schůzi dne 3. 10. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 42. schůzi 05.01.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 50. schůzi dne 7. 3. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 57. schůzi 08.01.2018 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 5. zasedání dne 14.04.2015. následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 5. zasedání dne 14.04.2015. následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 5. zasedání dne 14.04.2015 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

USNESENÍ. z 31. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 31. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 31. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 5. 2014 Usnesení 752/2014 - ZM 31 ze dne 22. 5. 2014 Kontrola plnění usnesení 1. nepřijalo ke kontrole plnění usnesení k 22.5.2014

Více

USNESENÍ. z 28. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 28. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 3. 2018 Usnesení 671/2018 - ZM 28 ze dne 22. 3. 2018 Zahájení program zastupitelstva města bez připomínek. Usnesení 672/2018 -

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ. r. starosta obce Obec Osek nad Bečvou Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne 18.8.2011 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 13. schůzi dne 30. 6. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 15. zasedání následující. usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 15. zasedání následující. usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 15. zasedání 05.02.2013 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 85. schůzi dne 16. 10. 2006 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský č. 12 ze dne 19.10.2016 1. USNESENÍ č. 2016/ 12/283/ZM Program Zastupitelstva města Moravský zařazení bodu dotazy a podněty občanů za bod volba ověřovatelů Celkem

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 39. schůzi 09.01.2017 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou. schválilo na svém 7. zasedání následující. usnesení

Město Lipník nad Bečvou. schválilo na svém 7. zasedání následující. usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 7. zasedání 08.11.2011 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 37. schůzi dne 23. 8. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 22. zasedání dne 7. 2. 2006 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 22. 9. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/17/1/2014 Uzavření smlouvy o budoucí darovací smlouvě na

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 58. schůzi 11.11.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 37. schůzi 19.12.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 73. schůzi 25.08.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 1. schůzi 10.11.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 5. zasedání dne 24. 6. 2003 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2.

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Ing. Radka Ondriášová Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu:

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 59. schůzi 02.12.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 35. schůzi dne 28. 6. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 15. schůzi 27.06.2011 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 3. zasedání dne 27. 2. 2007 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 58. schůzi 29.01.2018 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 69. schůzi 19.05.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne 23.05.2018 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu U s n e s e n í ze 13. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 06. 12. 2012 v 15,00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 13/1.1 Program 13.

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 45. schůzi 15.05.2017 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 63. schůzi dne 12. 9. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015 Bod programu: 11 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Radka Ondriášová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 14. schůzi 19.08.2019 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 24. schůzi 04.04.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 24. schůzi 23.01.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

Usnesení 63. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 17. května 2017

Usnesení 63. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 17. května 2017 Usnesení 63. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 17. května 2017 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 1212/63/17 1) schvaluje program 63. schůze rady

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 69. schůzi 31.05.2010 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 26. 09. 2018 Číslo: 560/27 program zasedání Zastupitelstva města Šternberka

Více

USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 11. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 11. 2. 2016 Usnesení 224/2016 - ZM 11 ze dne 11. 2. 2016 Zahájení program zastupitelstva města bez připomínek. Usnesení 225/2016 -

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 10. 2013 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 42. schůzi dne 15. 11. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více