Pro Vaši stavbu to nejlepší

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pro Vaši stavbu to nejlepší"

Transkript

1 Pro Vaši stavbu to nejlepší PCI Váš dlouholetý partner Technologie a inovace Tradice a kvalita Profesionální servis

2 Vítejte v PCI Technologický leader po více než šest desetiletí! Již od svého založení v roce 1950 je PCI pojmem, který je v oblasti stavební chemie vnímán jako spojení špičkových technologií, inovací a nadstandardního servisu. Kvalita Tradice Kvalita a návratnost vložených prostředků jsou krédem naší produktové filozofie od samotného výběru surovin, vstupní kontroly až po kompletní produkty, které mají díky nejmodernějším zkušebním laboratořím tu nejvyšší kvalitu. Inovace Servis

3 Produkty PCI jsou neustále testovány a prověřovány nezávislými instituty a denně plní ty nejnáročnější požadavky, které jsou na ně kladeny. + Zkušení odborníci, nejmodernější výrobní zařízení a nejnovější technologie v kombinaci s našimi dlouholetými poznatky z lokálního trhu přináší na český trh technologickou 1 v oblasti stavebních materiálů. Rozšířením portfolia o produkty bývalé značky Prince Color nabízí PCI kompletní škálu produktů stavební chemie, které umožňují profesionálům z oblasti stavebnictví efektivní a bezpečné provedení práce. PCI staví na spolehlivosti, inovaci, službách a kvalitě.

4 Historie PCI Za 65 let existence přineslo PCI řadu revolučních technologií a produktů Založení společnosti pod názvem Polychemie GmbH se sídlem ve Frankfurtu nad Mohanem a závodem v Augsburgu. Vzniká nový název společnosti Poly-Chemie-Ingenieurtechnik, zrodila se značka PCI. Na trh je uveden nový revoluční výrobek PCI Flexmörtel první jednosložkové flexibilní lepidlo na obklady a dlažby, firma se tím stává lídrem v oblasti pokládky a lepení obkladů a dlažeb. Vznik dceřinné společnosti firmy PCI Augsburg PCI Stavební hmoty Česká republika. Díky inovativní technologii připravila společnost PCI první lepidla a spárovací hmoty na bázi nanotechnologie a uvedla je na trh pod heslem jedno na všechno (jedno lepidlo a jedna spárovací hmota na všechny druhy keramických obkladů) řada PCI Nanolight a PCI Nanofug. Uvedení systémů PCI pro podlaháře v České republice, PCI PARTNER PODLAHÁŘŮ. Akvizice společnosti Degussa s koncernem BASF, tj. vznik společnosti BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. Zároveň se společnost PCI Augsburg stává součástí koncernu BASF. Uvedení prvních sanačních malt na železobetonové konstrukce na bázi nanotechnologie řada PCI Nanocret. Rozšíření produktového portfolia o oblast zateplovacích systémů, fasádních barev, interiérových barev a ochranných nátěrů na dřevo a potvrzení kvality výrobků PCI jako technologické 1 ve světě stavebních materiálů.

5 Servis jinak než jinde je samozřejmostí PCI nedodává pouze nejmodernější a inovativní technologie, ale i široký profesionální servis. Každodenní práce kvalifikovaných spolupracovníků zahrnuje podporu řemeslníků, projektantů a obchodních partnerů. U PCI si můžete být jisti nejen individuálním přístupem, ale také 100% servisem, který jinde nenajdete: Přímá marketingová podpora pro stávající zákazníky a startovací podpora pro zákazníky nové. Profesionální poradenství zajišťují naši odborní a objektoví poradci a produktoví manažeři. Špičková logistika z výrobního závodu v Chrudimi nebo přímo z výrobních závodů v Německu. Velký rozsah podpůrných prostředků zaměřených na technická řešení. Předávání know-how přes pravidelná školení a semináře. Nejmodernější nově vybudované školicí středisko s možností ukázek aplikací. Technická a technologická podpora u jednotlivých zakázek.

6 Výroba V současné době značka PCI nabízí svým zákazníkům z celé ČR více než 600 produktů, což společnost řadí k nejvýznamnějším výrobcům a dodavatelům stavebních hmot a speciálních systémů pro stavební praxi. V sortimentu PCI jsou mj. fasádní zateplovací systémy, lepidla a spárovací hmoty na obklady a dlažby, penetrace, izolace, malty, omítky a štuky, systémy sanací a izolací, vnitřní nátěry, nátěry na dřevo, tmely a další. Mezi odběratele patří široké spektrum stavebních a realizačních firem, řemeslníků a přes rozsáhlou odbornou obchodní síť se široká paleta těchto výrobků dostává i k maloodběratelům.

7 Skladovací prostory, logistické centrum, zákaznický servis Zvládnout rostoucí objemy expedovaného zboží pomáhá nově postavené logistické a skladovací centrum. Pro komunikaci se zákazníky je k dispozici mimo rozsáhlé obchodní a poradenské sítě také zákaznický servis, který shromažďuje a vyřizuje objednávky odběratelů. Důležité je také oddělení logistiky s velkoobjemovými nakládacími terminály. Toto oddělení zahrnuje širokou škálu činností od příjmu veškerého zboží a produktů na sklad, přes evidenci, přípravu, až po zajištění dopravy a výdej materiálu. Školicí centrum Kvalitní, moderní a sofistikované materiály je třeba umět správně používat a využít plně jejich potenciál. Produkty PCI nacházejí využití při stavbách a rekonstrukcích v budovách různých typů a konstrukcí. Z toho důvodu je kladen důraz na průběžná zaškolování širokého spektra odborníků, protože dosahování stále lepších výsledků a kvality vyžaduje vzdělané profesionály. V roce 2014 byla dokončena výstavba nového vlastního školicího centra v Chrudimi s kapacitou 100 osob. V moderně vybavené učebně se pořádají teoretická školení i praktické ukázky práce s jednotlivými produkty a technologiemi. Veškerá témata školení a termíny jsou k dispozici na webových stránkách s možností online přihlášení. Přístup k zákazníkům je založen na partnerství. Plnění jejich potřeb a požadavků je pro nás na prvním místě.

8 Zateplovací systémy a fasády Zákazníkům, kteří se chystají obléci svůj dům do nového kabátu, nabízíme nepřeberné množství variant a jedinečných řešení pro nové i staré objekty, panelové, bytové i rodinné domy. Nabízená řešení jsou vhodná pro téměř všechny druhy podkladů a pro širokou škálu klimatických podmínek. Specialisté na zateplování Na základě dlouholetých praktických zkušeností v oblasti zateplování budov nabízíme projektantům, architektům a prováděcím firmám systémy a jejich technická řešení s léty prověřenou životností a spolehlivostí. Povrchové úpravy systémů umožňují široký výběr struktur, zrnitostí a barevných odstínů pastovitých omítek. Pro všechny zájemce nabízí společnost BASF Česká republika s.r.o. poradenství upravené na konkrétní objekt či aplikaci. Všechny zateplovací systémy MultiTherm podléhají přísné certifikaci a splňující nejpřísnější kritéria evropských i národních norem.

9 Fasáda nejen estetická záležitost Vysoce kvalitní materiály PCI jsou určeny pro realizaci nových moderních budov, ale i pro renovaci historických staveb. Námi nabízené fasádní systémy jsou vhodné pro všechny druhy podkladů a pro širokou škálu klimatických podmínek. Výsledkem jsou estetické a funkční fasády odolné proti povětrnostním vlivům se zvýšenou odolností proti řasám, plísním a exhalacím.

10 Lepení obkladů a dlažeb V sortimentu PCI jsou zastoupeny materiály s využitím jak v privátní, tak v občanské a průmyslové výstavbě. Díky ucelené řadě produktů značky PCI je zaručeno kvalitní zpracování obkladů, dlažeb, keramiky a přírodních kamenů. PCI, to jsou flexibilní materiály a materiály na bázi nanotechnologie. Novinkou roku 2014 jsou revoluční lepidla pro lepení keramických dlažeb a obkladů PCI Flexmörtel S1 a PCI Flexmörtel S2, přičemž druhé jmenované lepidlo umožňuje jako první lepení dlažeb na betonový potěr již po třech dnech!

11 Široká paleta produktů značky PCI nabízí řešení pro všechny dostupné typy bazénů a wellness provozů nejen pro jejich novou výstavbu, ale i pro sanaci a obnovu starších bazénů, saunových provozů a jejich konstrukcí. Samostatnou kapitolu tvoří ucelená řada Carra produktů pro lepení a spárování přírodního kamene. S vybranými PCI Carra produkty je možné lepit bezpečně i přírodní kameny, vysoce náchylné na probarvení. V sortimentu PCI nechybí ani kvalitní izolace pro interiér a exteriér. Nabídka začíná u produktů na izolaci koupelen, bazénů, balkonů a pokračuje k izolaci sklepů, vodních jímek, obvodového zdiva, až po řešení chemických a průmyslových provozů. Produkty jsou na bázi 1K/2K bitumenu, speciální akrylátové disperzi, 1K/2K cementu se speciálními elastickými přísadami a 2K PU hydroizolační stěrky. Ve všech případech se jedná o produkty, které vynikají svou univerzálností, zpracováním a úsporou vynaloženého času.

12 Interiérové barvy Neustálý technologický vývoj s opravdu důsledným dodržováním vysoké kvality přináší specializovanou řadu nátěrových hmot pro dekorativní stvárnění interiérů PCI Multitop. Jedná se o disperzní barvy, určené především k nátěrům minerálních a sádrových omítek, původních pevně držících nátěrů, sádrových desek, sádrokartonu a tapet (i vinylových). Pro deklarování kvality těchto špičkových barev byl při výrobě kladen důraz především na vysokou bělost, kryvost, omyvatelnost, odolnosti proti oděru a nízkou spotřebu samotného materiálu na metr čtverečný. Materiály PCI Multitop vykazují značný komfort při fyzickém zpracování, mají velmi jemnou strukturu, jedinečný vzhled a v neposlední řadě se vyznačují neobyčejnou barevnou stálostí, za kterou se díky síti našich profesionálních kolorovacích center můžeme zaručit!

13 Komplexní nabídka produktů zahrnuje i systémy pro více zatěžované prostory, jako jsou například komerční objekty, kuchyně, koupelny, chodby, schodiště, školy, a školky, a také dekorativní formy pro obývací a dětské pokoje. Produkty je možné volit tak, aby jejich užitné vlastnosti byly přizpůsobeny konkrétním přáním a potřebám zákazníka a přitom zohledňovaly současné trendy bytového designu. Pro příjemný pocit z bydlení může uživatel použít grafickou vizualizaci, díky které velice rychle získá představu o budoucí podobě natíraných prostor. Je možné volit z několika tisíc odstínů, ale také z prémiové řady 27 vybraných barevných odstínů s citrusovou vůní Exclusive Collection, která byla navržena ve spolupráci s prvotřídními bytovými designéry. Odstíny je možné libovolně kombinovat a tím tak vytvořit ze svých místností osobitý a originální prostor.

14 Materiály pro ochranu dřeva Na kvalitu povrchových úprav dřeva jsou kladeny neustále vyšší nároky. Naše dlouholeté zkušenosti v této oblasti nám umožnily vytvořit komplexní paletu produktů určenou pro profesionální ochranu dřeva v interiéru i exteriéru. K povrchové úpravě dřeva byla vyvinuta ucelená nabídka lazurovacích laků, které jsou dostupné jak v rozpouštědlovém, tak i ve vodou ředitelném provedení. Stávající sortiment, založený na silnovrstvé a středněvrstvé lazuře, umožňuje nabídnout optimální řešení pro stavební dřevěné dílce s různou rozměrovou stabilitou a to jak stabilní (stavebně-truhlářské výrobky, včetně oken a dveří), tak polostabilní (obklady s perem a drážkou, dřevěné domy nebo sruby, zahradní nábytek) i nestabilní (překrývající obložení, ploty, zahradní kůly). Moderní technologie nátěrů na dřevo je založena na kombinaci transparentního nano absorbéru s účinným UV absorbérem. Toto unikátní složení poskytuje nejvyšší odolnost proti povětrnostním vlivům včetně UV ochrany a zajišťuje dlouhodobou životnost ochranného nátěru, dokonce i v bezbarvém provedení. Vzniklý film má vodoodpudivý charakter, neuzavírá póry a zachovává viditelnou texturu dřeva. Tixotropní forma zajišťuje vynikající aplikační vlastnosti a reguluje tvorbu potřebné tloušťky ochranného filmu.

15 Nedílnou součástí portfolia (důležitou v exteriérech) je impregnační, vodou ředitelný, základní nátěr s ochranou proti škodlivým mikroorganismům nebo-li zamodrání dřeva. Materiály produktové řady PCI Decotop nabízejí vysokou užitnou hodnotu nejen pro běžné spotřebitele, ale i pro profesionály a umožňují individuální řešení vhodné pro každý účel použití. Lze je tónovat do více jak 60 odstínů. Komplexnost podtrhuje nabídka přírodních olejů na dřevo, které spolehlivě zabrání jeho vysychání a zašednutí, dále také univerzální transparentní lak s vysokou odolností proti poškrábání, popř. barevný krycí nátěr včetně univerzální penetrace s extrémní přilnavostí.

16 Sanace a izolace železobetonových konstrukcí systémové technologie PCI Společnost BASF Stavební hmoty Česká republika zabezpečuje poradenství a dodávky technologických systémů PCI v oblasti sanací a izolací betonových konstrukcí a dalších speciálních technologií v oblasti stavební chemie. Materiály a technologie PCI splňují v oblasti sanací a izolací železobetonových konstrukcí požadavky normy ČSN EN 1504/část 1-10 a v oblasti dopravních staveb i TKP a TP MD. Produkty pro pozemní, dopravní, vodohospodářské i ostatní stavby jsou plně certifikovány a odzkoušeny dle norem a předpisů, které se týkají oblasti jejich použití. Produkty PCI jsou na těchto stavbách v České republice úspěšně aplikovány již více než 20 let a to zejména v případě požadavku na užití vysoce kvalitních materiálů v systémových řešeních.

17 Oblasti použití systémů PCI: A Oprava betonu Oprava stěn Povrchová ochrana Vylomení betonu na sloupech, podpěrách a pilířích Rekonstrukce dopravních stavebních děl Lokální opravy v interiéru a exteriéru Rekonstrukce betonových podlahových ploch Pevná nebo pružná injektáž trhlin na stěnách/podlahách Pevná injektáž trhlin na stěnách/podlahách B Spáry Konstrukční spáry ve stavebních dílcích/lepení betonu Pružné spáry ve stavebních dílcích C Těsnění a sanace Utěsnění sklepů/podzemních prostor z vnitřní/vnější strany Sanace vlhkých stěn Těsnění jímek, nádrží a vodojemů Sanace kanálů D Potěry a stěrky Rychlá a bezpečná aplikace potěrů Tekuté potěry/hmoty na vyrovnávání podlah Okamžitě pochůzné podlahy/stěrky Stěrky pro balkóny a terasy E Kotvení a zalévání Kotvení a fixace Zalévání stavebních dílců a podlévání základů strojů F Silnice a dlažba Opravy pojížděných komunikací Spárování dlažby s drenážní funkcí/bez drenážní funkce

18 Systémy pro podlaháře Produktová řada PCI pro podlaháře se vyznačuje nejen nejvyšší kvalitou, ale hlavně svou univerzálností. Zahrnuje ucelený sortiment penetrací, samonivelačních a správkových stěrek a lepidel na měkké krytiny a parkety. V posledních letech je kladen důraz právě na rychlost a univerzálnost. To nejlépe dokládají tři univerzální produkty: Univerzální penetrace VG 2, Univerzální stěrka USP 32 a Univerzální lepidlo UKL 302, pomocí kterých může podlahář realizovat více než dvě třetiny běžných zakázek.

19 V systému je možné najít např. patentovaný systém pro pokládku parket v koupelnách, který je na trhu opravdu jedinečnou záležitostí. Za zmínku stojí také plnohodnotná náhrada neoprenového lepidla Disperzní kontaktní lepidlo DKK 392, které díky tomu, že splňuje ty nejpřísnější normy pro ochranu zdraví a přírody, bylo jako první kontaktní lepidlo vyznamenáno speciální německou ochrannou známkou Modrý anděl.

20 Sídlo firmy BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. K Májovu 1244, Chrudim tel.: fax: pci-cz@basf.com www. pci-cz.cz Zákaznický servis (příjem objednávek) tel.: fax: fax: objednavky.cz@basf.com Váš prodejce:

Systémové řešení pro terasy

Systémové řešení pro terasy Systémové řešení pro terasy Tři spolehlivé PCI systémy Trvalá ochrana Variabilita Dlouhodobá životnost 1 2 Tři systémy odolávající nepřízni počasí PCI volba s mnoha výhodami Slunce, vlhkost a mráz jsou

Více

Komplexní řešení pro všechny typy staveb

Komplexní řešení pro všechny typy staveb Komplexní řešení pro všechny typy staveb PŘÍRUČNÍ SKLAD Systém pro podlahy a stěny FASÁDNÍ SYSTÉMY ETICS, omítkové systémy, sanační systémy, nátěrové systémy TERASA Systém pro terasu nad vytápěnou místností

Více

Váš spolehlivý partner. BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o.

Váš spolehlivý partner. BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. Váš spolehlivý partner BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. Představení společnosti BASF Stavební hmoty Česká republika s. r. o. je stoprocentní dceřinou společností akciové společnosti BASF SE,

Více

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním PCI Nanofug Premium Nově i v trendovém odstínu MANHATTAN! Nenasákavý povrch Snadno čistitelná Vynikající ochrana proti plísním waterdrop effect Kapky

Více

Ardex spojuje materiály s lidmi

Ardex spojuje materiály s lidmi Ardex spojuje materiály s lidmi Ardex tvoří pevné vazby v oblastech: 1. Stavební chemie 1. Systémy pro terasy a balkony Watec 2. 2. 3. PanDOMO - kreativní povrchy podlah a stěn 3. Nejlepší spojení pro:

Více

Povrchová úprava dřeva

Povrchová úprava dřeva Povrchová úprava dřeva Základní napouštědlo na dřevo Lazura na dřevo Ekologické zušlechtění dřeva Lazura s dlouhodobou ochranou dřeva Profi-Lazura na dřevo Týkový olej Akrylátový izolační základ na dřevo

Více

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK

PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PRO VÁS! SPECIÁLNÍ NABÍDKA SIKA VE STAVEBNINÁCH DEK PLATÍ V OBDOBÍ 5. 9. 2016 27. 10. 2016 V RÁMCI VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU ŠTĚDRÁ SEZÓNA 2016 PŘEHLED PRODUKTŮ Zařazených do věrnostního programu Štědrá sezóna

Více

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu Výrobní program 100 + let ve světě barev No. 1 v Německu 100 + let ve světě barev Interiérové a fasádní barvy Alpina Forte Vysoce jakostní interiérová disperzní barva výtečná krycí schopnost při jedné

Více

Suché cementové směsi

Suché cementové směsi Suché cementové směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

SYSTÉMY PRO MONTÁŽ OBKLADŮ A DLAŽEB. Revoluční technické parametry kombinované s vysokou estetikou

SYSTÉMY PRO MONTÁŽ OBKLADŮ A DLAŽEB. Revoluční technické parametry kombinované s vysokou estetikou SYSTÉMY PRO MONTÁŽ OBKLADŮ A DLAŽEB Revoluční technické parametry kombinované s vysokou estetikou 2 Systémy pro montáž obkladů a dlažeb HYDROIZOLAČNÍ STĚRKA POD OBKLAD A DLAŽBU Bezpečnost již při startu

Více

Pro použití při zatížení vlhkostí třídy B0.

Pro použití při zatížení vlhkostí třídy B0. 547 duben 2015 Samolepicí pásová izolace pod keramické dílce na balkóny a terasy Rozsah použití Pro použití v exteriéru. Na podlahy. K pružné hydroizolaci pod keramické obklady na balkónech a terasách.

Více

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz ProfiTec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec silikátové nátěrové systémy jsou přírodní minerální materiály s vysokým

Více

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním velmi jemný povrch 18 brilantních odstínů easytoclean vynikající ochrana proti plísním vysoká odolnost proti kyselým čističům SMARTMORTAR SOLUTIONS Inteligentní

Více

Silikátové nátěrové systémy

Silikátové nátěrové systémy Silikátové nátěrové systémy Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz 13-0716_Profitec_Silikátové_naterove_systemy_v2.indd 1 10.4.2013 9:19:28 Profitec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec

Více

MARIS POLYMERS CENÍK 2011

MARIS POLYMERS CENÍK 2011 MARIS POLYMERS CENÍ TEUTÉ HYDROIZOLAČNÍ MEMBRÁNY odstín balení / FLASH Elastická, tekutá, jednosložková, Spotřeba při 3 vrstvách,, kg/m Elastická, tekutá, tixotropní, jednosložková, polyuretanová, vodě

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- LÉTOBARVY 7/19 HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Ing. Zdeněk Kratochvíl vedoucí OTS HET spol. s r.o. David Fučík produktový manažer Spojené kartáčovny a.s. Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor,

Více

Systémová pokládka přírodního kamene s produkty PCI

Systémová pokládka přírodního kamene s produkty PCI Systémová pokládka přírodního kamene s produkty PCI Historie PCI 1950 Založení společnosti pod názvem Polychemie GmbH se sídlem ve Frankfurtu nad Mohanem a závodem v Ausburgu. 1961 Vzniká nový název společnosti

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. struktura plyše, vysoká životnost

Více

SCHÖNOX BALTERRA SCHÖNOX BALTERRA. Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras. Let s stick together www.schonox.cz

SCHÖNOX BALTERRA SCHÖNOX BALTERRA. Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras. Let s stick together www.schonox.cz SCHÖNOX BALTERRA Foto: Ströher GmbH SCHÖNOX BALTERRA Komplexní jedinečné systémové řešení balkonů a teras Unikátní systém pro atraktivní a dlouhodobě funkční řešení dlažeb z keramiky a přírodního kamene

Více

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Kde všude můžeme systém Decor použít? Decor je dekorativní vodotěsný systém na ochranu povrchů vystavených vlhkosti a vodě, který

Více

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY PENETRACE Prince Color Multigrund PGM - Základní penetrační nátěr na stěny, stropy a podlahy. Pod nátěry, omítka, obklady a samonivelační hmoty. Vodou ředitelný, pro vnitřní i vnější použití, používá se

Více

FACHMANSKY DOBRÁ CEMIX ŠKOLA HLAVNÍ CENA. Výrobek roku 2012. Dlouhodobě oceňovaný výrobce stavebních materiálů

FACHMANSKY DOBRÁ CEMIX ŠKOLA HLAVNÍ CENA. Výrobek roku 2012. Dlouhodobě oceňovaný výrobce stavebních materiálů FACHMANSKY DOBRÁ CEMIX ŠKOLA 2 0 1 4 VEGA & NSC WWW.VYROBEKROKU.CZ CELOREPUBLIKOVÁ SOUTĚŽ STAVEBNÍCH VÝROBKŮ HLAVNÍ CENA Výrobek roku 2012 Dlouhodobě oceňovaný výrobce stavebních materiálů VÁŽENÍ FACHMANI,

Více

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí.

Ceresit CL 69 Ultra-Dicht. Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Ceresit CL 69 Ultra-Dicht Systémové řešení hydroizolace pro konstrukce zatížené vlhkostí. Rychlé a snadné zpracování, dokonale utěsněný podklad to je Ceresit CL 69 Ul Nikdy nebyly hydroizolační práce tak

Více

Vnější kontaktně zateplovací systémy Termo + s.r.o. se člení na: Obvyklé složení vnějších kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) Oblast použití

Vnější kontaktně zateplovací systémy Termo + s.r.o. se člení na: Obvyklé složení vnějších kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) Oblast použití Firma se také zabývá zateplovacími systémy Termo+ se sídlem v Ústí nad Labem která je součástí společnosti TERMO + holding a.s., na stavebním trhu působí od roku 1993 a orientuje se výhradně na dodávky

Více

Izolování proti vlhkosti HAHNE specialista na kompletní ochranu budov proti vodě

Izolování proti vlhkosti HAHNE specialista na kompletní ochranu budov proti vodě Izolování proti vlhkosti HAHNE specialista na kompletní ochranu budov proti vodě IMBERAL INTRASIT HADALAN DAKORIT základy, sklepy, balkony a terasy, bazény, koupelny, střechy HAHNE specialista na kompletní

Více

OBKLADOVÝ A LEPICÍ SYSTÉM

OBKLADOVÝ A LEPICÍ SYSTÉM OBKLADOVÝ A LEPICÍ SYSTÉM DBK stavební lepidlo Univerzální lepidlo pro lepení obkladů a dlažeb do tenkého maltového lože v exteriéru a interiéru. Lepidlo slouží i k lepení tepelně izolačních desek z polystyrenu

Více

PCI Polyfix. Rychletuhnoucí malty pro pozemní a inženýrské stavby. K opravným a montážním pracím K utěsnění průsaků Snadno zpracovatelné

PCI Polyfix. Rychletuhnoucí malty pro pozemní a inženýrské stavby. K opravným a montážním pracím K utěsnění průsaků Snadno zpracovatelné PCI Polyfix Rychletuhnoucí malty pro pozemní a inženýrské stavby K opravným a montážním pracím K utěsnění průsaků Snadno zpracovatelné Přehled produktové řady PCI Polyfix Produktová řada PCI Polyfix představuje

Více

Obklady, dlažby a přírodní kámen. Hydroizolace, pokládka a spárování

Obklady, dlažby a přírodní kámen. Hydroizolace, pokládka a spárování Obklady, dlažby a přírodní kámen Hydroizolace, pokládka a spárování Sprchy a koupelny běžná domácí použití Balkóny a terasy Sádrová omítka, sádrokartonové a sádrovláknité desky Oblast použití venku Příprava

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. malířský válec na velké plochy,

Více

NOVINKA! DŮVĚŘUJ KNAUFU. ZAJISTÍ BEZPEČÍ. FIREWIN nové komplexní řešení KNAUF pro pasivní požární ochranu budov.

NOVINKA! DŮVĚŘUJ KNAUFU. ZAJISTÍ BEZPEČÍ. FIREWIN nové komplexní řešení KNAUF pro pasivní požární ochranu budov. NOVINKA! DŮVĚŘUJ KNAUFU. ZAJISTÍ BEZPEČÍ. FIREWIN nové komplexní řešení KNAUF pro pasivní požární ochranu budov. 1 DESKY RED PIANO OMÍTKY VERMIPLASTER Indoor protipožární omítka FIREBOARD SIBATERM Outdoor

Více

Stavební stěnové díly

Stavební stěnové díly Stavební stěnové díly 3 Představení společnosti MFC - MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební firma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

Cementová. lepidla a stěrky

Cementová. lepidla a stěrky Cementová lepidla a stěrky Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu QUARTZ FLEX Tenkovrstvá lepicí malta na bázi cementu určena pro lepení keramických obkladů a dlažby z přírodního i umělého kamene, desek

Více

Výčet norem DIN

Výčet norem DIN Nové ARDEX hydroizolace Výčet norem DIN 18531 18535 www.ardex.cz Výčet norem DIN 18531 18535 Nové nařízení národního systému norem pro izolaci staveb DIN 18195, DIN 18 531 - DIN 18535 bylo dokončeno z

Více

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní Polymer beton TF - PB Možnost aplikace v interiérech. Vysoká odolnost proti vlhku, vodě, ropným produktům a jiným chemickým mediím, Vyniká dlouhou životností. 18,25 KG 1m2/ 10 mm tloušťky 16+1,5+0,75 KG

Více

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY 31 32 PRUŽNĚ PLASTICKÉ TMELY AKRYLOVÉ TMELY ŠTUKOVÝ TMEL Tmelení spojů a prasklin na fasádách, opravy prasklin štukových povrchů, retušovací opravy zrnitých povrchů, dokončovací hrubozrnné spárování kolem

Více

10 nejlepších produktů od PCI. Pro profesionální podlaháře

10 nejlepších produktů od PCI. Pro profesionální podlaháře 10 nejlepších produktů od PCI Pro profesionální podlaháře Penetrace PCI Univerzální penetrace Jednosložková PU penetrace VG 5 vhodná na cca 95 % podkladů uzavírá zbytkovou vlhkost, vysychá pouze 1 hodinu

Více

Exkluzivně pro Váš byt a dům

Exkluzivně pro Váš byt a dům Exkluzivně pro Váš byt a dům u nás najdete vše Pro váš byt či dům 1 Ve Fasádním studiu najdete pod jednou střechou kompletní servis pro stavbu nebo rekonstrukci svého domova. Naše nabídka je rozdělena

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

Základ Vašeho úspěchu. Průmyslové podlahy

Základ Vašeho úspěchu. Průmyslové podlahy Základ Vašeho úspěchu Průmyslové podlahy Obsah 3 4 5 9 10 Důležitá je správná volba podlahového systému Přehled podlahových systémů Příprava podkladu penetrace, vyrovnávací vrstva Průmyslové podlahy mechanicky

Více

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek Fasády vyhotovil: Břetislav Bardonek Co je fasáda Fasáda neboli průčelí je vnější stěna stavby, její konečná úprava. Bývá prolomena okny a vchody a členěna různými architektonickými prvky, například V

Více

Kompletní sortiment MPL

Kompletní sortiment MPL Kompletní sortiment MPL DESKY PRO SUCHOU VÝSTAVBU Desky SDK bílé Desky SDK impregnované Desky SDK protipožární Desky SDK protipožární impreg. Desky cementové Desky sádrovláknité Desky speciální PODHLEDY

Více

Krásná a čis tá fasáda

Krásná a čis tá fasáda Krásná a čis tá fasáda * s taráme se fasádní nátěry Mít krásnou fasádu Mít krásnou fasádu je snaha většiny majitelů domů. Fasáda tvoří dominantní část budov a bez hezké fasády nelze dosáhnout hodnotného

Více

PERFEKTNÍ SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE KOUPELNY

PERFEKTNÍ SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE KOUPELNY PERFEKTNÍ SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE KOUPELNY REKONSTRUKCE VAŠÍ KOUPELNY V REKORDNÍM ČASE Koupelna je místem, které využívame denně. Její rekonstrukce by tak měla být tak rychlá, jak jen to je možné. Nepřekonatelně

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům PŘEHLED PRODUKTŮ Proti hnilobě Proti UV záření Ochrana proti UV záření Proti červotočům Xyladecor profesionální ochrana dřeva Co nevíte o ICI a značce Xyladecor? ICI Group - největší světový producent

Více

Revitalizace fasády omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením úspora nákladů na vytápění až 50 %

Revitalizace fasády omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením úspora nákladů na vytápění až 50 % Revitalizace fasády omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením úspora nákladů na vytápění až 50 % Bezkontaktní fasády Bezkontaktní fasády (zavěšené provětrávané)-provětrávané fasády

Více

PCI Lastogum, PCI Seccoral1K, PCI Seccoral 2K Rapid, PCI Seccoral 2K, PCI Pecilastic W

PCI Lastogum, PCI Seccoral1K, PCI Seccoral 2K Rapid, PCI Seccoral 2K, PCI Pecilastic W 114 srpen 2014 Flexibilní lepidlo pro většinu podkladů a všechny druhy keramických obkladů a dlažeb Rozsah použití Pro použití v interiéru a v exteriéru. Na stěny a podlahy. Pro tyto typy podkladů: cementové

Více

Nátěry pro ochranu a krásu dřeva. PCI Decotop

Nátěry pro ochranu a krásu dřeva. PCI Decotop Nátěry pro ochranu a krásu dřeva PCI Decotop Spolehlivé řešení povrchových úprav dřeva Vyspělé technologie a rozsáhlé výrobní zkušenosti společnosti PCI spoluvytvářejí a garantují vysoký kvalitativní standard

Více

Suché stavební směsi Anhydritové a cementové potěry Nátěrové hmoty

Suché stavební směsi Anhydritové a cementové potěry Nátěrové hmoty S N Á M I V R O V I N Ě... Suché stavební směsi Anhydritové a cementové potěry Nátěrové hmoty Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991 jako stavební firma se specializací na

Více

Suché stavební směsi 1

Suché stavební směsi 1 Suché stavební směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

Snadná renovace problematických podkladů s PCI. Jedinečný a bezpečný systém na renovaci nevyhovujících podkladů

Snadná renovace problematických podkladů s PCI. Jedinečný a bezpečný systém na renovaci nevyhovujících podkladů Snadná renovace problematických podkladů s PCI Jedinečný a bezpečný systém na renovaci nevyhovujících podkladů Praktické příklady nevyhovujících podkladů, které lze jednoduše zpevnit pomocí vyztužovacího

Více

HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,-

HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,- LÉTOBARVY 8/19 HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,- Základní a vrchní antikorozní email na kov, elegantní polomatný vzhled, rychlé zasychání, kombinovaný antikorozní účinek, jednoduchá aplikace

Více

Podlahy na terasy a balkóny

Podlahy na terasy a balkóny Podlahy na terasy a balkóny Inovativní Univerzální Variabilní design Příjemný, teplý a bezpečný povrch Vysoká odolnost Vyrobeno v Německu Pryžové čtverce Kraitec step nabízejí elegantní a praktické řešení

Více

Mrazuvzdorné maloformátové cihly HELUZ P15 36,5 broušená Obkladové pásky HELUZ Vínovky

Mrazuvzdorné maloformátové cihly HELUZ P15 36,5 broušená Obkladové pásky HELUZ Vínovky NG nová generace stavebního systému pohledové PRVKY HELUZ Mrazuvzdorné maloformátové cihly HELUZ P15 36,5 broušená Obkladové pásky HELUZ Vínovky strana 1 Mrazuvzdorné maloformátové cihly Příčně děrované

Více

omítky tmely stavební chemie fasády anhydritové podlahy Sanace vlhkého zdiva a renovace historických objektů

omítky tmely stavební chemie fasády anhydritové podlahy Sanace vlhkého zdiva a renovace historických objektů omítky tmely stavební chemie fasády anhydritové podlahy Sanace vlhkého zdiva a renovace historických objektů DETAIL DETAIL 0 0 00 00 IZOLOVÁNÍ A ZATEPLENÍ PODZEMNÍ ČÁSTI IZOLOVÁNÍ A ZATEPLENÍ PODZEMNÍ

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON

SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON nátěrové a podlahové systémy na polymerové bázi Ochrana betonových povrchů Vynikající přídržnost k podkladu Snadná údržba Vysoká životnost

Více

Číslo a název výrobku

Číslo a název výrobku Číslo a název výrobku 102 Olej na zahradní nábytek - Classic 0,750 537 18 30 106 Pečující olej 1,000 537 83 6 107 Pečující vosk 1,000 537 83 6 108 Olej na pracovní plochy - Pur Solid 0,375 510 8 64 0,500

Více

SYNTHOS S.A. ul. Chemików 1 32-600 Oświęcim, POLAND tel. +48 33 844 18 21...25 fax +48 33 842 42 18 VAT EU PL5490002108 www.synthosgroup.

SYNTHOS S.A. ul. Chemików 1 32-600 Oświęcim, POLAND tel. +48 33 844 18 21...25 fax +48 33 842 42 18 VAT EU PL5490002108 www.synthosgroup. LEPIDLA na papír lepidla na papír Firma Synthos S.A. vyrostla z chemické firmy Firma Chemiczna Dwory S.A. a společnosti Kaučuk a.s. Současný název firmy SYNTHOS (zavedený v roce 2007) představuje spojení

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí:

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí: ZÁKLADNÍ INFORMACE Firma RD AUDO s.r.o. se zabývá výrobou a montáží montovaných rodinných domů, bytových domů a stavebních občanských objektů z konstrukčního systému AS. Montované AS objekty jsou určeny

Více

Profil společnosti. Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému. vývoj firmy. ocenění a kvalita

Profil společnosti. Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému. vývoj firmy. ocenění a kvalita Profil společnosti Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému vývoj firmy ocenění a kvalita HELUZ komplexní systém český výrobce s tradicí od roku 1876 Nová generace stavebního systému

Více

Vážení zákazníci, Na spolupráci se těší. team SANEO. Cenový kód

Vážení zákazníci, Na spolupráci se těší. team SANEO. Cenový kód Vážení zákazníci, představujeme vám novou značku SANEO. Rozumíme vašim potřebám a proto jsme připravili cenově dostupné, kvalitní a netradiční výrobky s moderním vzhledem, které se mohou stát běžnou součástí

Více

Více životního prostoru

Více životního prostoru Baumit Resolution Zateplovací systém Více životního prostoru Jedinečné tepelněizolační vlastnosti Maximální úspora podlahové plochy Minimální tloušťka obvodové konstrukce Baumit Resolution Extra štíhlá

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- BARVY PODZIMU HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA Doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

Protipožární ochrana

Protipožární ochrana Protipožární ochrana Vzduchotechnika Odvod kouře Instalační kanály THERMAX Konstrukce (dle ETA 11/0083) Vzduchotechnické potrubí EI30, EI60, EI90, EI120 Protubí pro odvod kouře EI30, EI60, EI90, EI120

Více

Moudré řešení pro Vaše stavby 01/2012. Dřevostavby. Řešení pro exteriéry a interiéry

Moudré řešení pro Vaše stavby 01/2012. Dřevostavby. Řešení pro exteriéry a interiéry Moudré řešení pro Vaše stavby 01/2012 Dřevostavby Řešení pro exteriéry a interiéry ÚVODNÍ SLOVO Společnost TERMO + s.r.o. je obchodně stavební společnost zaměřená zejména na dodávku kvalitních, v praxi

Více

K A T A L O G V Ý R O B K Ů

K A T A L O G V Ý R O B K Ů K A T A L O G V Ý R O B K Ů FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Penetrační nátěry Podlahové nátěry Stěrky Průmyslové podlahy FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Bazény Balkóny Schodiště Autonástavby

Více

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Průvodce výběrem vhodných produktů podle: druhu podkladu způsobu zatížení lepených materiálů Přehled lepicích malt na obklady a dlažbu včetně doporučených

Více

Bild: Architekt Uwe Klose Muc. Přírodní bydlení bez chemie a lepidel. Massiv-Holz-Mauer Pevný jako kámen, současně prodyšný a teplý

Bild: Architekt Uwe Klose Muc. Přírodní bydlení bez chemie a lepidel. Massiv-Holz-Mauer Pevný jako kámen, současně prodyšný a teplý Bild: Architekt Uwe Klose Muc. Přírodní bydlení bez chemie a lepidel Massiv-Holz-Mauer Pevný jako kámen, současně prodyšný a teplý Stavíme s přírodou Stavět s přírodou Moderní lidé tráví více času doma

Více

Minerální izolační deska Pura. Přirozená dokonalost vnitřní zateplení přírodním materiálem

Minerální izolační deska Pura. Přirozená dokonalost vnitřní zateplení přírodním materiálem Minerální izolační deska Pura Přirozená dokonalost vnitřní zateplení přírodním materiálem Vnitřní zateplení Šetří kapsu a životní prostředí Aby šlo vytápění a úspora ruku v ruce Energie citelně zdražuje,

Více

Cementy /od / Suché maltové směsi Cemix /od /

Cementy /od / Suché maltové směsi Cemix /od / Cementy /od 1.3.2019/ Cement II/B-S 32,5 R q 235,00 Kč 284,40 Kč 14 Cement I 42,5 q - Kč - Kč 14 Suché maltové směsi Cemix /od 1.3.2019/ Zdící malty Cemix 011 - zdící malta 5 Mpa 40 kg q 240,00 Kč 290,40

Více

Cementy /od / Suché maltové směsi Cemix /od / Zdící malty. Malty pro tenkovrstvé zdění. Speciální malty a opravné hmoty

Cementy /od / Suché maltové směsi Cemix /od / Zdící malty. Malty pro tenkovrstvé zdění. Speciální malty a opravné hmoty Cementy /od 16.4.2018/ Cement II/B-S 32,5 R q 221,00 Kč 267,50 Kč 14 Cement I 42,5 q - Kč - Kč 14 Suché maltové směsi Cemix /od 1.3.2018/ Zdící malty Cemix 011 - zdící malta 5 Mpa 40 kg q 213,00 Kč 257,80

Více

DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD. www.prokom.cz

DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD. www.prokom.cz DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD Popis produktů: Výchozí surovinou pro výrobu dřevěného zahradního nábytku je finská borovice, která je tepelnou a vlhkostní úpravou zpracována na tepelně upravené

Více

NOVINKA: ARDEX SPÁROVACÍ HMOTY 2014. Informace pro obchodní partnery

NOVINKA: ARDEX SPÁROVACÍ HMOTY 2014. Informace pro obchodní partnery NOVINKA: ARDEX SPÁROVACÍ HMOTY 2014 Informace pro obchodní partnery 01 02 03 04 Důvody pro uvedení programu nových spárovacích hmot na trh Výhody pro obchod a řemeslo Nový sortiment spárovacích hmot ARDEX

Více

LAZURY A LAKY STRUČNÝ PRŮVODCE PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO Q U A LIT Y

LAZURY A LAKY STRUČNÝ PRŮVODCE PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO Q U A LIT Y STRUČNÝ PRŮVODCE SCANDINAVIAN Q U A LIT Y PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO PŘEDSTAVENÍ ZNAČKY Na severu Evropy patří dřevo k největším přírodním pokladům. Skandinávci pracují se dřevem od nepaměti a díky tomu

Více

Ú S Y M Ů R P Y V A R P

Ú S Y M Ů R P Y V A R P Profil společnosti O SPOLEČNOSTI Společnost STACHEMA byla založena v roce 1991 na Slovensku, následně v roce 1992 v České republice a v současné době je jedním z předních výrobců a dodavatelů kompletního

Více

LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBU POUŽITÍ

LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBU POUŽITÍ LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBU POUŽITÍ Stand. Speciální a flexibilní lepidla na podlahy a stěny PU Disp. C1T C2T C2TE C2TE C2TF C2TE C2TE C2TE C2TFE BF-1 CFK SFK PFK PFK RAPID PFK WHITE PFK PLUS SK SK-RAPID

Více

Moderní nátěry dřeva a kovů. Průvodce sortimentem

Moderní nátěry dřeva a kovů. Průvodce sortimentem Moderní nátěry dřeva a kovů Průvodce sortimentem Profesionální řešení povrchových úprav dřeva Vyspělé technologie (např. nanotechnologie) a rozsáhlé výrobní zkušenosti skupiny BASF spoluvytvářejí a garantují

Více

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KVALITA ZA DOBROU CENU COLOR S.R.O. Barvy syntetické základní Primer S 2000 Barva syntetická základní Primer S-2000 je určen pro základní nátěry kovů a dřeva pod olejové, syntetické,

Více

Úpravy povrchů Podlahy Povrchové úpravy

Úpravy povrchů Podlahy Povrchové úpravy Pozemní stavitelství Úpravy povrchů Podlahy Povrchové úpravy Ing. Jana Pexová 01/2009 Doporučená a použitá literatura Normy ČSN: ČSN 73 4301 Obytné budovy ČSN 73 0532 Akustika Ochrana proti hluku v budovách

Více

Suché stavební směsi 1

Suché stavební směsi 1 Suché stavební směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY oceněná KVALITA heluz KOMPLEXNÍ SYSTÉM Nová generace stavebního systému Společnost HELUZ cihlářský průmysl

Více

skydoo catalogue 11_02

skydoo catalogue 11_02 skydoo catalogue 11_02 Společnost SKYDOO je specialista na rychlé a spolehlivé dodávky interiérových dveří. Uvědomujeme si, že právě tyto vlastnosti jsou klíčové pro developerské společnosti a regionální

Více

Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB

Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB Otevírací doba: Po Pá 7 30 15 30 Jaroslav Karban Ořešská 972/59, Praha 5, 155 00 prodejna: 778 480 171 mob: 603 427 868 E-mail: jaroslav-karban@seznam.cz www.palubkykarban.cz

Více

fermacell speciál Powerpanel H 2

fermacell speciál Powerpanel H 2 fermacell speciál Powerpanel dolnost vůči vodě a povětrnostním vlivům pro interiér i exteriér Stav: červenec 2016 Určeno pro Slovenskou republiku Jedna deska pro interiér i exteriér 2 deska pro konstrukce

Více

Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE

Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE Rekonstrukce provozu kuchyně menzy VŠE Skladby stavebních konstrukcí Ing. Jan Přindiš 03_2017 Rekonstrukce provozu kuchyně menzy v Italské budově areálu VŠE v Praze 2 Obsah dokumentace : 1. ÚVODEM... 3

Více

Komplexní revitalizace panelových domů

Komplexní revitalizace panelových domů Komplexní revitalizace panelových domů Společnost BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. se sídlem v Chrudimi, je stoprocentní dceřinou společností akciové společnosti BASF SE, sídlící v německém Ludwigshafenu.

Více

BEZÚDRŽBOVÉ ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY QUICK-MIX S ATRAKTIVNÍ POVRCHOVOU ÚPRAVOU CIHLOVÝMI PÁSKY

BEZÚDRŽBOVÉ ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY QUICK-MIX S ATRAKTIVNÍ POVRCHOVOU ÚPRAVOU CIHLOVÝMI PÁSKY BEZÚDRŽBOVÉ ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY QUICK-MIX S ATRAKTIVNÍ POVRCHOVOU ÚPRAVOU CIHLOVÝMI PÁSKY SNÍŽENÍ NÁKLADŮ NA TOPENÍ A CHLAZENÍ MINIMÁLNÍ NÁKLADY NA ÚDRŽBU SNÍŽENÍ EMISÍ PŘI VÝROBĚ ENERGIE ZVÝŠENÍ ŽIVOTNOSTI

Více

Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra

Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra Obsah 1 Systémy pro stěny a podlahy... 3 2 Příprava stěny... 4 3 Příprava podlahy... 5 4 Provádění hydroizolace...

Více

Komplexní revitalizace panelových domů

Komplexní revitalizace panelových domů Komplexní revitalizace panelových domů Společnost BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. se sídlem v Chrudimi je stoprocentní dceřinou společností akciové společnosti BASF SE, sídlící v německém Ludwigshafenu.

Více

Ing. Václav Nevšímal. Lepení keramických obkladů a dlažeb

Ing. Václav Nevšímal. Lepení keramických obkladů a dlažeb Ing. Václav Nevšímal Lepení keramických obkladů a dlažeb Obecné zásady provádění - NORMY ČSN 74 4505 Podlahy - Společná ustanovení ČSN 73 3451 Obecná pravidla pro navrhování a provádění keramických obkladů

Více

FACHMANův. Zrnitost (mm) Fasádní pastovité omítky

FACHMANův. Zrnitost (mm) Fasádní pastovité omítky FACHMANův ceník 2015 platnost od 1. 3. 2015 OMÍTKOVÉ A MALTOVÉ SMĚSI PASTOVITÉ OMÍTKY FASÁDNÍ nátěry STAVEBNÍ CHEMIE Podmínky prodeje upravují jednotlivé Kupní smlouvy a Všeobecné obchodní podmínky dodávek

Více

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Společnost BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o. je tradiční český výrobce nátěrových hmot s více jak 120letou

Více

DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD.

DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD. DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU THERMOWOOD Popis produktů: Výchozí surovinou pro výrobu dřevěného zahradního nábytku je finská borovice, která je tepelnou a vlhkostní úpravou zpracována na tepelně upravené

Více

NOVINKA! TECEdrainpoint S podlahové vpusti. Kompaktní, osobitý a všestranný stavebnicový systém

NOVINKA! TECEdrainpoint S podlahové vpusti. Kompaktní, osobitý a všestranný stavebnicový systém NOVINKA! TECEdrainpoint S podlahové vpusti Kompaktní, osobitý a všestranný stavebnicový systém 2 TECEdrainpoint S TECEdrainpoint S princip na bázi stavebnice. Kompaktní, osobitý, všestranný TECEdrainpoint

Více

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery Efektivní nátěrové systémy pro modulární obytné kontejnery Přední světový dodavatel nátěrových hmot Společnost Hempel byla založena roku 1915. V současné době se řadí mezi přední světové výrobce a dodavatele

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm

SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm SKLADBY KONSTRUKCÍ - PODLAHY, STROPY značení umístění/č.místn. popis tl. vrstvy mm P1 1.NP (přízemí chodba) PODLAHA 1.NP - ker.dl. tl. mm Keramická dlažba protiskluzová R 10 s vnitřním oblým soklíkem,

Více