BEZDRÁTOVÝ OVLADAČ (SADA) RE-4K

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BEZDRÁTOVÝ OVLADAČ (SADA) RE-4K"

Transkript

1 BEZDRÁTOVÝ OVLADAČ (SADA) RE-4K re4k_cz 07/14 RE-4K je čtyř kanálový bezdrátový ovladač, který umožňuje dálkové ovládání elektrických zařízení pomocí radiových vysílačů (bezdrátových klíčenek). Bezdrátový ovladač může pracovat až s 340 bezdrátovými klíčenkami. Ovladače RE-1K/RE-2K podporují pouze originální 433 MHz bezdrátové klíčenky od firmy SATEL. Spolupráce RE-4K se zabezpečovacími systémy je usnadněna vstupy, které poskytují informaci o stavu systému. To umožňuje jednodušeji ovládat signály zapínání a vypínání zabezpečovacího systému, stejně tak jako vymazání poplachu. Zařízení je založeno na komponentech od firmy Microchip Technology Inc., která využívá plovoucí kód (KEELOQ ) pro přenos mezi vysílačem a přijímačem. Zajišťuje bezpečnost použití a odolnost proti rušivým signálům přicházejících z jiných zařízení. 1. Popis PCB desky Obrázek 1. Pohled na desku RE-4K přijímače. Legenda: 1 přijímač; 2 LED indikátor; 3 programovací tlačítka (PRG1 kanál 1; PRG2 kanál 2; PRG3 kanál 3; PRG4 - kanál 4); 4 piny k programování pracovního režimu relé (MODE1 kanál 1; MODE2 kanál 2; MODE3 kanál 3; MODE4 kanál 4); 5 anténa; 6 tamper; 7 relé.

2 2 SATEL RE-4K Popis svorek: AR vstup informačního signálu stav zabezpečovacího systému (zapnuto/vypnuto); AL vstup informačního signálu poplach; LV výstup signálu slabá baterie v bezdrátové klíčence (OC); výstup je aktivní, pokud přijímač detekuje nízké napětí na baterii bezdrátové klíčenky, a trvá do doby, dokud není použita klíčenka s nabitou baterií (např. může být použit jako zpráva o problému do zabezpečovacího systému); SS ovládací výstup sirény (OC); +12V vstup napájecího napětí (DC napětí 9 V až 16 V); COM společná zem; Cn svorky relé; NCn NC svorky relé; n číslo relé (kanálu) NOn NO svorky relé; TMP svorky tamperu. Dvoubarevná LED indikuje pracovní stav modulu a usnadňují programování parametrů přijímače: zelené světlo normální pracovní režim; červené světlo příjem signálu z bezdrátové klíčenky při normálním režimu; zelené blikající světlo čekání na první stisk tlačítka bezdrátové klíčenky při zadávání nové bezdrátové klíčenky do paměti přijímače; červené blikající světlo: při zadávání nové bezdrátové klíčenky do paměti přijímače čekání na druhý stisk tlačítka bezdrátové klíčenky; po stisku programovacího tlačítka na 7 sekund vymaže paměť přijímače; po stisku tlačítka normální pracovní režim na bezdrátové klíčence baterie bezdrátové klíčenky je vybitá; střídavě blikající červená a zelená programování zapínacího času monostabilního relé; sekvence blikání: červená, zelená, zhasnutí zahájení režimu programování z PC. Programovací tlačítka PRG1 až PRG4 umožňují: vkládání bezdrátové klíčenky do paměti přijímače; programování času střídání monostabilního relé. Navíc, tlačítko PRG1 umožňuje vymazání paměti přijímače. 2. Instalace Elektronická deska přijímače obsahuje součástky citlivé na elektrostatické výboje. Zbavte se elektrostatické náboje před instalací. Také by se mělo vyvarovat dotýkání se elektronické desky a součástek během instalace. RE-4K je namontován v plastovém krytu. Při uzavírání krytu dejte pozor, aby nebylo stisknuto programovací tlačítko kabely. Je doporučeno používat výrobcem vyrobené baterie do bezdrátových klíčenek. Stav baterie se musí pravidelně kontrolovat (např. všímat si jak svítí LED na přijímači při stisknutém tlačítku bezdrátové klíčenky) a pokud je potřeba, baterie se musí vyměnit za novou. Poznámky: Nevyhazujte použité baterie. Měly by být likvidovány podle platných předpisů (Evropské směrnice 91/157/EEC a 93/86/EEC). Je zakázáno jakkoliv měnit a upravovat zařízení.

3 RE-4K SATEL 3 3. Programování RE-4K může být programován programovacími tlačítky nebo přes počítač s program DLOAD10. Program DLOAD10 je ke stažení na stránkách Program umožňuje mnohem pokročilejší operace RE-4K. Umožňuje editaci seznamu bezdrátových klíčenek jejich unikátním číslem, smazání jednotlivých bezdrátových klíčenek, které jsou již v systému, a přidělování uživatelských jmen k bezdrátovým klíčenkám. 3.1 Navázání komunikace s programem DLOAD10 Obrázek 2. Okno pro správu RK-4K v programu DLOAD10. Za účelem navázání komunikace mezi RE-4K a programem DLOAD10 postupujte: 1. Připojte přijímač k počítači kabelem DB9FC/RJ (viz. Obrázek 3). Vzhledem k tomu, že ovladač nemá oddělený RS port, některé svorky svorkovnice jsou použity pro přenos dat přeprogramováním se stejným účelem. V programovacím režimu jsou následující signály vyvedeny na svorky: AL Rx bezdrátového ovladače LV Tx bezdrátového ovladače COM zem (společná svorka) Kabelová sada obsahuje adapter, který musí být připojený na 3 pinový konektor. Dráty adaptéru jsou připojeny k ovladači, tak jak je zobrazeno na Obrázku 3.

4 4 SATEL RE-4K TMP ANTÉNA D1 PRG1 PRG2 PRG3 PRG4 PŘIJÍMAČ TAMPER ZELENÝ AR AL LV SS+12V COM C1 NC1 NO1 C2 NC2 NO2 C3 NC3 NO3 C4 NC4 NO4 47 kω ČERNÝ BÍLÝ Adaptér PIN3/RX Do PC DB9FC/RJ-KPL Obrázek 3. Připojení kabelu k bezdrátovému ovladači. Poznámka: Pokud se nenaváže komunikace s počítačem, je zapotřebí vložit odpor 47 kω mezi LV a svorku +12V. Před připojením drátů adaptéru (zelený a bílý), odpojte ostatní kabely, pokud nějaké jsou, ze svorek AL a LV. 2. Spusťte program DLOAD10 v počítači (přístup do programu je chráněn heslem, které je defaultně 1234 a může být změněno na jakoukoliv posloupnost 16 znaků lze vložit číslice od 0 do 9 a znaky od A do F). 3. Vstupte do menu Komunikace, vyberte položku Konfigurace a vyberte port, ke kterému je přijímač připojen. 4. Spusťte režim programování z PC v přijímači a postupujte následovně: stiskněte a držte programovací tlačítko PRG4 dokud nezmění LED svou barvu na chvíli ze své barvy na červenou. uvolněte tlačítko PRG4 a opět ho stiskněte a držte, dokud LED nezačne blikat v sekvenci: červená, zelená, vypnuto. Poznámka: Pokud se nepodaří navázat komunikace s programem do jedné minuty, přijímač se vrátí do svého výchozího stavu. 5. V programu DLOAD10 vyberte položku Nové zařízení v menu Soubor a potom zvolte RX-2K/RX-4K/RE-4K. Otevře se okno správy přijímače. Klikněte na tlačítko Čtení k otevření seznamu bezdrátových klíčenek, které jsou již vloženy v paměti přijímače. 3.2 Přidání bezdrátových klíčenek Přijímač nabízí vylepšené vlastnosti pro konfiguraci bezdrátových klíčenek. Umožňuje ovládat všechny kanály nebo jeden Přidání bezdrátových klíčenek programovacími tlačítky Počet kanálů bezdrátové klíčenky, které bude obsluhovat, závisí na číslu tlačítka použitého pro zadání bezdrátové klíčenky do paměti přijímače. Například, pokud je vložena bezdrátová

5 RE-4K SATEL 5 klíčenka T-4 s použitím tlačítka PRG2, bezdrátová klíčenka bude schopna obsluhovat kanály 2, 3 a 4. Kanál 1 bude pro klíčenku nedostupný. Aktivní tlačítka bezdrátového ovladače budou 1, 2 a 3, zatímco tlačítko 4 bude neaktivní. V Tabulce 1 jsou ukázány kanály dostupné pro klíčenku, v závislosti na tom, jaké programovací tlačítko bylo použito. Dostupné kanály bezdrátových klíčenek Tlačítko bezdrátové klíčenky Použité programovací tlačítko PRG PRG PRG PRG4 4 4 Tabulka 1. Kanály dostupné v bezdrátové klíčence (prázdné políčko znamená neaktivní tlačítko). K přidání bezdrátové klíčenky do paměti přijímače postupujte následovně: 1. Stiskněte programovací tlačítko LED začne blikat zeleně. 2. Stiskněte jakékoliv tlačítko na bezdrátovém ovladači LED začne blikat červeně. 3. Stiskněte tlačítko na klíčence ještě jednou LED změní barvu na zelenou. Bezdrátová klíčenka byla přidána do paměti přijímače. Poznámka: Pokud je již paměť plná nebo je klíčenka chybná (od jiného výrobce). Přijímač se vrátí do normálního stavu po prvním stisku tlačítka bezdrátové klíčenky Přidání bezdrátových klíčenek přes program DLOAD10 K přidání bezdrátové klíčenky do paměti přijímače přes program DLOAD10 postupujte následovně: 1. Stiskněte tlačítko Nové číslo. Otevře se okno přidání klíčenek. 2. Podle pokynů na displeji stiskněte jakékoliv tlačítko bezdrátové klíčenky. 3. Podle pokynů na displeji stiskněte znovu tlačítko bezdrátové klíčenky. 4. Vyberte kolik kanálů, bude klíčenka obsluhovat (podle Tabulky 1). 5. Pokud je vyžadováno, zadejte název klíčenky. 6. Stiskněte tlačítko Další k přidání další klíčenky, nebo Konec k zavření okna. Nová klíčenka bude již zahrnuta v seznamu klíčenek ovladače s nápisem Nový k zápisu. Obrázek 4. Okno pro přidání nových bezdrátových klíčenek v programu DLOAD10.

6 6 SATEL RE-4K 7. Stiskněte tlačítko Zápis k uložení změn. Pokud změny nebudou uloženy, přijímač nebude schopný obsluhovat novou bezdrátovou klíčenku. Změna počtu kanálů použitých v klíčence, stejně tak jako editování názvů klíčenek, se může provést v kterémkoliv okamžiku při použití programu DLOAD Odstranění bezdrátových klíčenek Jednotlivé vymazání klíčenky, je možné pouze s použitím programu DLOAD10. Programovací tlačítka umožňují pouze vymazání celé paměti přijímače Vymazání paměti přijímače Za účelem vymazání paměti modulu postupujte následujícím způsobem: 1. Stiskněte a držte programovací tlačítko 3 sekundy, dokud LED nezmění na chvíli svojí barvu na červenou (přibližné po 3 sekundách). 2. Uvolněte tlačítko PRG1 a opět ho stiskněte a držte, dokud LED nezačne blikat (za cca 3 vteřiny), tím se signalizuje, že se paměť maže. Až LED začne stabilně svítit zeleně, přijímač je připraven k programování nových bezdrátových klíčenek Odstranění bezdrátových klíčenek přes program DLOAD10 Za účelem vymazání klíčenky z paměti přijímače postupujte následujícím způsobem: 1. Klikněte na klíčenku, která má být odstraněna ze seznamu klíčenek. 2. Stiskněte tlačítko Vymaž čidlo a potvrďte volbu ve vyskakovacím okně. 3. Stiskněte tlačítko Zápis k uložení změn. Pokud změny nejsou uloženy, přijímač bude nadále obsluhovat klíčenku, která měla být vymazána. 3.4 Programování pracovního režimu relé Relé může pracovat ve třech režimech v závislosti na nastavení propojek. Bistabilní režim jumper odstraněn Monostabilní režim jumper na dvou pinech vlevo Pulzní režim jumper na dvou pinech vpravo Obrázek 5. Příklad nastavení pracovního režimu kanál 1. Bistabilní režim (viz. Obrázek 5) každé stisknutí tlačítka bezdrátového ovladače změní stav relé na opačnou hodnotu. Monostabilní režim (viz. Obrázek 5) relé je sepnuto po nastavenou dobu. Pulzní režim (viz. Obrázek 5) relé je sepnuto po dobu stisknutí tlačítka bezdrátové klíčenky. Po uplynutí 30 sekund po stisku tlačítka bezdrátové klíčenky, klíčenka přestane přenášet, to zabrání vybití baterie Programování monostabilního času Výchozí hodnota zapínacího času je přeprogramovaná na 5 sekund. Tato hodnota může být změněna uživatelem a nastavuje se v rozsahu sekund následujícím způsobem:

7 RE-4K SATEL 7 1. Stiskněte programovací tlačítko 2x - LED zhasne. 2. Stiskněte tlačítko bezdrátové klíčenky přiřazeného kanálu a relé, pro které programujeme čas LED začne střídavě blikat červeně a zeleně. 3. Odměřte požadovaný čas, stiskněte znovu tlačítko bezdrátové klíčenky LED začne svítit zeleně. Můžete změnit monostabilní čas v programu DLOAD10 zadáním hodnoty z klávesnice pro zvolený kanál. K uložení změn v přijímači stiskněte tlačítko Nastav čas. 4. Spolupráce se zabezpečovacím systémem Stisknutím tlačítka bezdrátové klíčenky zapnout/vypnout zabezpečovací systém nebo spustit/vymazat poplach. Aby to bylo proveditelné, připojte svorky zvoleného relé k ovládání k vhodné předprogramované zóně zabezpečovací ústředny. SS výstup přijímače může signalizovat zapnutí/vypnutí EZS a vymazání poplachu stiskem tlačítka bezdrátové klíčenky. Za účelem této signalizace, je nezbytné vhodně připojit předprogramovanou zabezpečovací ústřednu k výstupu AR, AL vstupu (výstup informace módu zapnutí) na AR vstup a výstup signalizující zrušení poplachu na AL vstup). AR a AL vstupy jsou monitorovány každé 4 sekundy od použití klíčenky. Pokud dojde ke změně stavu monitorovaného vstupu během tohoto času, SS výstup spustí vhodnou signalizaci. Signalizace s provádí přizemněním SS výstupem na zem pro trvání pulzu (0,16 sekund). Událost může být identifikovaná počtem pulzů: 1 pulz zapnutí; 2 pulzy vypnutí; 4 pulzy vypnutí a vymazání poplachu. SS výstup může být použit např. k ovládání sirén. Proudová zatížitelnost SS výstupu je 500 ma. V tomto příkladu, kanál 1 (relé 1) ovládá zapínací mód zabezpečovací ústředny, zatímco kanál 4 (relé 4) spouští tichý Tísňový poplach. Tato relé pracují v pulzním režimu (propojky jsou vhodně nastaveny na pinech MODE1 a MODE4) a přiveďte zem (0V) na CTL, Z1 zóny zabezpečovací ústředny. Bezdrátové klíčenky musí být vloženy do paměti přijímače tlačítkem PRG1. Pro zapnutí/vypnutí systému stiskněte a držte tlačítko č. 1 na bezdrátové klíčence. Ke spuštění tísňového poplachu stiskněte tlačítko 4. Za účelem snížení rizika falešných poplachů, nastavte vhodnou citlivost zóny Z1 na zabezpečovací ústředně (např. 3 sekundy). SS výstup ovládá relé, které napájí 12 V na +SA výstup sirény a následně generuje zvukový signál. V okamžiku přepnutí, výstup OUT1 ze zabezpečovací ústředny zůstává připojený přes 2,2 kω odpor na společnou zem sirény, zajišťující přítomnost zátěže na výstupu OUT1, stejně tak jako ovládáním kabelem, když je stav zapínání/vypínání signalizováno. Odpor by měl být nainstalován uvnitř krytu sirény. Obrázek ukazuje také jednoduché řešení pro indikaci nízkého stavu baterie v bezdrátové klíčence (LED je připojena na LV vstup). Zabezpečovací ústředna CA-6 umožňuje programovat následující parametry: OUT1 zapnutí poplachu na stanovenou dobu (+12 V během výstup na čas); OUT2 poplach zapnut dokud nezrušen (+12 V během výstupu na čas); OUT3 výstup napájení (+12 V); OUT4 indikátor módu zapnutí (typ výstupu OC program +12 V na čas); OUT5 poplach zapnut dokud nezrušen (typ výstupu OC program +12 V na čas); CTL zapnutí/vypnutí jedné nebo obou sekcí (FS 125); Z1 24H tichá zóna (s použitím tlačítka bezdrátové klíčenky č. 4 zašle kód na monitorovací stanici).

8 8 SATEL RE-4K RE-4K Zabezpečovací ústředna CA kω 1 kω siren SP-500 Obrázek 6. Příklad bezdrátového ovladače s ústřednou CA Specifikace Dosah v otevřeném prostoru... až 200 m (překážky mezi vysílačem a přijímačem snižují pracovní rozsah) Napájecí napětí... 12V DC ±15% Minimální proudová spotřeba... přibližně 13 ma Maximální proudová spotřeba... přibližně 65 ma Proudová zatížitelnost relé 24 V DC... 2A Nastavení spínacího času monostabilního režimu... 1 až 255 s Proudová zatížitelnost LV (OC) výstupu...50 ma Proudová zatížitelnost SS (OC) výstupu ma Pracovní frekvence MHz Pracovní teplota, přijímač až +50 ºC Pracovní teplota, vysílač (bezdrátová klíčenka) až +55 ºC Rozměry krytu... 72x118x24 mm Typ baterie bezdrátové klíčenky, T A 12 V Hmotnost g

9 Produkt: RE-4K bezdrátový dálkový ovladač PROHLÁŠENÍ O SCHODĚ Výrobce: SATEL sp. z o.o. ul. Schuberta Gdańsk, POLAND tel. (+48 58) fax. (+48 58) Popis produktu: Rádiový bezdrátový ovladač pracující ve frekvenčním pásmu 433 MHz s posuvným Keeloq kódem, vybaven jedním nebo dvěma ovládanými výstupy. Set obsahuje přijímač RE-4K napájený 12 V a baterie pro T-4 bezdrátové klíčenky. Tento produkt může být použit pro dálkové ovládání nízkonapěťových zařízení, jako třeba zabezpečovací ústředny. Tento produkt odpovídá následujícím evropským směrnicím: R&TTE 1999/5/EC Produkt splňuje požadavky norem: R&TTE: EN : v.1.3.1; EN : v.1.1.1; EMC: EN : v.1.4.; EN : v LVD: EN :2001 Úředně přiděleno hodnocení shody: Identifikační číslo: 1471 Gdańsk, Poland Vedoucí test laboratoře: Michał Konarski

10 Modřanská 80, Praha 4, ČR Tel. / Fax: , euroalarm@euroalarm.cz technická pomoc: ezs@euroalarm.cz www:

DÁLKOVÝ OVLADAČ (SADA) RXH-1K

DÁLKOVÝ OVLADAČ (SADA) RXH-1K DÁLKOVÝ OVLADAČ (SADA) RXH-1K rxh1k_cz 06/17 Přijímač RXH-1K umožňuje dálkové ovládání elektrických zařízení pomocí radiových vysílačů (bezdrátových klíčenek). Dálkové ovladače, mohou pracovat až s 40

Více

DÁLKOVÝ OVLADAČ (SADA) RXH-2K/RXH-4K

DÁLKOVÝ OVLADAČ (SADA) RXH-2K/RXH-4K DÁLKOVÝ OVLADAČ (SADA) RXH-2K/RXH-4K rxh24k_cz 06/17 RXH-2K/RXH-4K umožňuje dálkové ovládání elektrických zařízení pomocí radiových vysílačů (bezdrátových klíčenek). Přijímače dálkových ovladačů, mohou

Více

BEZDRÁTOVÝ PŘIJÍMAČ RX-2K/RX-4K

BEZDRÁTOVÝ PŘIJÍMAČ RX-2K/RX-4K BEZDRÁTOVÝ PŘIJÍMAČ RX-2K/RX-4K rx24k_cz 06/17 Bezdrátový přijímač RX-2K/RX-4K umožňuje elektrickým zařízením vzdálenou kontrolu pomocí dálkového ovladače. Více-kanálový přijímač je schopen pracovat až

Více

RS232 (TTL) COM CLK DAT +12V

RS232 (TTL) COM CLK DAT +12V EXPANZNÍ MODUL PRO BEZDRÁTOVÉ KLÍČENKY INT-RX int-rx_cz 01/08 Expanzní modul INT-RX je určen pro připojení k ústřednám INTEGRA. Module j podporován verzí ústředny 1.05 a vyšší. Modul umožňuje přiřazení

Více

PROGRAMOVATELNÝ DETEKTOR TEPLOTY td-1_cz 06/17

PROGRAMOVATELNÝ DETEKTOR TEPLOTY td-1_cz 06/17 TD-1 PROGRAMOVATELNÝ DETEKTOR TEPLOTY td-1_cz 06/17 1. Použití Detektor měří teplotu a může poskytovat informaci o: příliš nízké teplotě, např. ve sklenících, květinářstvích, dětských pokojích aj.; příliš

Více

PŘEVODNÍK NA OPTICKÁ VLÁKNA INT-FI

PŘEVODNÍK NA OPTICKÁ VLÁKNA INT-FI PŘEVODNÍK NA OPTICKÁ VLÁKNA INT-FI int-fi_cz 06/17 Rozhraní INT-FI umožňuje převod a přenos dat prostřednictvím optických vláken. Zařízení je vyhrazeno ke spolupráci s komunikační sběrnicí ústředny INTEGRA,

Více

Vstupní jednotka E10 Návod na použití

Vstupní jednotka E10 Návod na použití Návod na použití Přístupový systém Vstupní jednotka E 10 Strana 1 Obsah 1 Úvod:... 3 2 Specifikace:... 3 3 Vnitřní obvod:... 3 4 Montáž:... 3 5 Zapojení:... 4 6 Programovací menu... 5 6.1 Vstup do programovacího

Více

10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ

10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS WS304-10 10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ PRO SPÍNÁNÍ A ÈASOVÉ OVLÁDÁNÍ EL.ZAØÍZENÍ DO 16 A anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz tl.time - učení funkce ČASOVÁNÍ R10 R9 R8 R7 vstup +5V

Více

Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1

Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1 Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1 1.1 Mechanické časti a jejich funkce Připojení kabelů Hlavní port pro připojení DJ: BUS: Připojení k nepolarizované sběrnici PL: Vstup externího napájení

Více

GENERÁTOR HLASOVÝCH ZPRÁV INT-VMG. 1. Vlastnosti. 2. Specifikace. 3. Popis činnosti

GENERÁTOR HLASOVÝCH ZPRÁV INT-VMG. 1. Vlastnosti. 2. Specifikace. 3. Popis činnosti GENERÁTOR HLASOVÝCH ZPRÁV INT-VMG int-vmg_cz 06/17 Modul INT-VMG umožňuje hlasité přehrávání uložených zpráv, pokud nastane určitá událost. Může být použit ve spojení s ústřednami INTEGRA (jako výstupový

Více

GSM ALARM - základní sada Návod k použití

GSM ALARM - základní sada Návod k použití GSM ALARM - základní sada Návod k použití První spuštění a základní nastavení: Před vložením SIM karty do GSM alarmu, je potřeba ji připravit v mobilním telefonu: 1. Odstraňte PIN 2. Vymažte všechny telefonní

Více

PŘIJÍMAČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ FLOXR

PŘIJÍMAČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ FLOXR PŘIJÍMAČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ FLOXR Technické údaje Pracovní frekvence 433,92 MHz Vstupní impedance 52 Ω Citlivost 0,5 µv Napájení 10-28 V st/ss Klidová spotřeba 15 ma Spotřeba při 1 sepnutém relé 35 ma

Více

RADIOBAND/OS RADIOBAND/OSB

RADIOBAND/OS RADIOBAND/OSB PŘEDSTAVENÍ RADIOBAND/OS RADIOBAND/OSB POPIS Radioband systém je konstruován pro průmyslové, komerční a privátní dveřní a vratové aplikace kde jsou použity bezpečnostní lišty. Tento bezdrátový systém nahrazuje

Více

EXPANDÉR NA DIN LIŠTU int-iors_cz 06/17

EXPANDÉR NA DIN LIŠTU int-iors_cz 06/17 INT-IORS INT-ORS EXPANDÉR NA DIN LIŠTU int-iors_cz 06/17 Expandér INT-IORS umožňuje rozšíření systém o 8 programovatelných drátových zón a 8 drátových programovatelných výstupů. Expandér INT-ORS E umožňuje

Více

Návod na použití. Návod na použití. Dveřní jednotka PC-D244-K. Stránka 1

Návod na použití. Návod na použití. Dveřní jednotka PC-D244-K. Stránka 1 Dveřní jednotka PCD244K Stránka 1 1.1 Mechanické časti a jejich funkce Připojení kabelů Hlavní port pro připojení: BUS: Připojení k nepolarizované sběrnici PL: Vstup externího napájení zámku. Připojte

Více

PocketHome 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R9. výstup R7. výstup R8. výstup R10. vstup +5V

PocketHome 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R9. výstup R7. výstup R8. výstup R10. vstup +5V PocketHome PH-WS04-10 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz R10 R9 R8 R7 vstup +5V tl.del pro mazání kódů tl.fce pro výběr kanálu R1-R10 dioda PWR indikace pro napájení

Více

Sfera Keypad Module. Instalační manuál 07/12-01 PC

Sfera Keypad Module. Instalační manuál 07/12-01 PC 353000 Sfera Keypad Module Instalační manuál 07/12-01 PC 2 Obsah Numerická klávesnice 1 Úvod 4 1.1 Varování a doporučení 4 2 Popis 5 2.1 Hlavní funkce 5 2.2 Čelní pohled 6 2.3 Zadní pohled 7 3 Konfigurace

Více

Návod k instalaci FC52PL. Kódové klávesnice

Návod k instalaci FC52PL. Kódové klávesnice Návod k instalaci Kódové klávesnice Obj.č.: *CA1362 FC52PL Kódová klávesnice FC52MA slouží pro ovládání jednoho nebo dvou relé pomocí dvou až šestimístného číselného kódu. Technická data: Napájení: 12V

Více

Autonomní přístupový modul PK-01

Autonomní přístupový modul PK-01 Autonomní přístupový modul PK-01 Firmware verze 1.00 pk-01_cz 06/17 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. + 48 58 320 94 00 www.satel.eu VAROVÁNÍ Před instalací si pozorně přečtěte

Více

Návod na použití E KR11

Návod na použití E KR11 Návod na použití E KR11 Popis Kódová klávesnice a zároveň i čtečka karet je určena pro venkovní / vnitřní použití. Zařízení lze provozovat samostatně nebo jej lze zapojit do větších systémů pomocí výstupu

Více

GSM-01. Pro lepší pochopení tohoto výrobku, přečtěte si uživatelská příručka důkladně před použitím.

GSM-01. Pro lepší pochopení tohoto výrobku, přečtěte si uživatelská příručka důkladně před použitím. GSM-01 Pro lepší pochopení tohoto výrobku, přečtěte si uživatelská příručka důkladně před použitím. Dovozce a prodejce: www.alarmy-zabezpeceni.cz Hanse Ledwinky 200 742 21 Kopřivnice Česká republika Tel:

Více

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Sebury W1-B Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Kódová klávesnice, se čtečkou karet. Je možné zapojit do větších

Více

BEZDRÁTOVÁ KÓDOVÁ KLÁVESNICE 868 SLH

BEZDRÁTOVÁ KÓDOVÁ KLÁVESNICE 868 SLH BEZDRÁTOVÁ KÓDOVÁ KLÁVESNICE 868 SLH 1 2 BEZDRÁTOVÁ KÓDOVÁ KLÁVESNICE 868 SLH Tento produkt splňuje normu 99/05/EEC Využití: jako ovladač pro vrata a brány Produkt je schválen pro země EU. 1. Základní

Více

PH-BP1-P9. PocketHome 9-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ PRO ZÓNOVOU REGULACI PODLAHOVÉHO TOPENÍ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R7. výstup R9.

PH-BP1-P9. PocketHome 9-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ PRO ZÓNOVOU REGULACI PODLAHOVÉHO TOPENÍ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R7. výstup R9. PocketHome anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz PH-BP1-P9 9-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ PRO ZÓNOVOU REGULACI PODLAHOVÉHO TOPENÍ ZÁKLADNÍ POPIS R10 R9 R8 R7 vstup +5V tl.del pro mazání kódů tl.fce pro výběr kanálu

Více

Autonomní přístupový sytém IBA-7612

Autonomní přístupový sytém IBA-7612 Autonomní přístupový sytém IBA-7612 Přístupový systém s digitální klávesnící. Technické specifikace: Napájecí napětí: DC12V Pracovní proud: max. 130 ma Klidový proud: 40 ma Relé na zámek: max 5A Auxiliary

Více

Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1

Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1 Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1 1.1 Mechanické časti a jejich funkce Připojení kabelů Hlavní port pro připojení DJ: BUS: Připojení k nepolarizované sběrnici PL: Vstup externího napájení

Více

Klávesnice MKP-300 umožňuje ovládat zabezpečovací systém MICRA. Klávesnice může fungovat se systémem MICRA přepnutého v režimu zabezpečení.

Klávesnice MKP-300 umožňuje ovládat zabezpečovací systém MICRA. Klávesnice může fungovat se systémem MICRA přepnutého v režimu zabezpečení. Klávesnice MKP-300 umožňuje ovládat zabezpečovací systém MICRA. Klávesnice může fungovat se systémem MICRA přepnutého v režimu zabezpečení. 1. Vlastnosti Až 8 programovatelných uživatelských kódů. Zapnutí

Více

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím.

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím. Návod k obsluze DIGITÁLNÍ SPÍNACÍ HODINY S JEZDCI Čtěte pozorně všechny instrukce Elektronické časové spínače s programováním denním (Micro D) nebo týdenním (Micro W) k ovládání elektrických zařízení.

Více

Centralis Receiver RTS 2

Centralis Receiver RTS 2 Abyste mohli optimálně využít všech výhod rádiového přijímače Centralis Receiver RTS, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Centralis Receiver RTS je řídicí jednotka - přijímač dálkového ovládání

Více

Kódová klávesnice DPA-CODE

Kódová klávesnice DPA-CODE Kódová klávesnice DPA-CODE Manuál v2.00 250 kodů samostatný provoz Dokumentace vytvořena dne: 10.5.2010 poslední korekce dne: Popis Autonomní kódová klávesnice v masivním kovovém provedení pro vnitřní

Více

EC PROHLÁŠENÍ O SHODĚ

EC PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Výrobce: JCM TECHNOLOGIES, S.A. C/Bisbe Morgades, 46 Baixos 08500 VIC Barcelona SPAIN EC PROHLÁŠENÍ O SHODĚ tímto prohlašuje, že výrobek uvedený níže je v souladu s příslušnými základními požadavky podle

Více

Bezdrátová klávesnice PRF-LCD-WRL

Bezdrátová klávesnice PRF-LCD-WRL prf-lcd-wrl_cz 03/18 Bezdrátová klávesnice PRF-LCD-WRL SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 www.satel.eu Firmware verze 1.00 UPOZORNĚNÍ Zařízení by mělo být instalováno

Více

GSM modul na ovládání sauny

GSM modul na ovládání sauny GSM modul na ovládání sauny GSM modul je určený ke vzdálenému ovládání sauny. Umožní vám například zapnout saunu pomocí sms zprávy, zatímco vy budete teprve na cestě domů. Pokud se rozmyslíte, pomocí vašeho

Více

Návody na montáž, obsluhu a údržbu

Návody na montáž, obsluhu a údržbu REGULÁTORY, OVLADAČE TD 457 (MM7592) NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Úvod Tento montážní návod slouží ke správnému nastavení časového modulu TD 457. Uvedený modul je určen k instalaci pod omítku

Více

Návod na obsluhu a programování kódové klávesnice Comelit 3348B

Návod na obsluhu a programování kódové klávesnice Comelit 3348B Návod na obsluhu a programování kódové klávesnice Comelit 3348B Blahopřejeme, koupili jste vysoce kvalitní produkt firmy Comelit. Tento produkt odpovídá všem právním úpravám a normám evropské unie. Děkujeme

Více

Popis a funkce klávesnice BC-2018

Popis a funkce klávesnice BC-2018 Popis a funkce klávesnice BC-2018 originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého překladu Klávesnice s čtečkou otisků prstů používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání

Více

RÁDIOVÝ PŘIJÍMAČ MODULOVÝ 2-KANÁLOVÝ ROM-10

RÁDIOVÝ PŘIJÍMAČ MODULOVÝ 2-KANÁLOVÝ ROM-10 RÁDIOVÝ PŘIJÍMAČ MODULOVÝ 2-KANÁLOVÝ ROM-10 návod k obsluze POPIS FUNKCE Rádiový přijímač modulový ROM-10 může být vestavěný v typických rozvodnicích na DIN liště TH 35 a realizovat funkce rádiového řízení

Více

Údržba a servis. Údržba a servis. Building Technologies. Michal Bassy Strana 1

Údržba a servis. Údržba a servis. Building Technologies. Michal Bassy Strana 1 Michal Bassy Strana 1 Životnost baterií Bateriově napájené přístroje Synco 900 požadují 2 nebo 3 baterie typu AA (LR6). Typická životnost baterií jsou 3 roky. Životnost 3 roky je pro alkalické baterie

Více

Typ : TD6100 * CA7100 DIGITÁLNÍ TLAČÍTKOVÝ PANEL. Instalace a zapojení

Typ : TD6100 * CA7100 DIGITÁLNÍ TLAČÍTKOVÝ PANEL. Instalace a zapojení Typ : TD600 * CA700 DIGITÁLNÍ TLAČÍTKOVÝ PANEL Tlačítkový panel vyrobený z eloxovaného hliníku s 2 ocelovými tlačítky a 4místným číslicovým displejem. Umožňuje adresovat až 255 domácích telefonů a obsahuje

Více

Návod k obsluze. Spínací člen 1289 00

Návod k obsluze. Spínací člen 1289 00 Návod k obsluze Spínací člen 1289 00 Obsah Popis přístroje... 3 Ovládací a zobrazovací prvky... 4 Připojovací svorky... 7 Montáž... 8 Nastavení druhu provozu... 9 Přepnutí druhu provozu podle naprogramování...

Více

DJ 1T ID ver 1.2 Návod na použití. Návod na použití. Dveřní jednotka DJ 1T ID. Strana 1

DJ 1T ID ver 1.2 Návod na použití. Návod na použití. Dveřní jednotka DJ 1T ID. Strana 1 Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T ID Strana 1 Mechanické časti a jejich funkce 1 Montáž 1.1 Připojení kabelů JP/LK: Přepínač typu ovládaní zámku, interním napájením/ ovládacím relé (kapitola 1.5.1,

Více

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1503558204 VÝROBNÍ ČÍSLO Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1. POPIS Představení produktu Děkujeme za zakoupení našeho bezdrátového prezentéru. Tento produkt využívá atraktivní

Více

DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO

DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO NÁVOD K ZAPOJENÍ 1 DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO 2 DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO Vysílače Vysílače SM2 a SM4 ( obr. 1) Přijímač Přijíma č SMX2 ( obr. 2 ) je určen pro univerzální použití. Upevňuje

Více

Ovládací prvky Tlačítka SCANNER Tlačítka SCENE LCD displej Tlačítka BANK CHASE PROGRAM MIDI/REC AUTO/DEL MUSIC/BANK COPY BLACKOUT TAP SYNC/DISPLAY

Ovládací prvky Tlačítka SCANNER Tlačítka SCENE LCD displej Tlačítka BANK CHASE PROGRAM MIDI/REC AUTO/DEL MUSIC/BANK COPY BLACKOUT TAP SYNC/DISPLAY Návod k obsluze Ovládací prvky 1. Tlačítka SCANNER Slouží pro výběr jakéhokoliv z dvanácti připojených zařízení. Tlačítky volíte, jaké DMX kanály bude zařízení používat. Tlačítko Scanner 1 ovládá kanál

Více

ZR24 ŘÍDICÍ KARTA ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA. Obsah. Popis. Bezpečnost. Nastavení. Další funkce

ZR24 ŘÍDICÍ KARTA ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA. Obsah. Popis. Bezpečnost. Nastavení. Další funkce ŘÍDICÍ KARTA ZR24 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Popis Řídicí karta ZR24 je vhodná pro ovládání jednofázových převodových motorů s napájecím napětím 230 V s výkonem až 500 W. Frekvence 50 60 Hz. Karta byla kompletně

Více

PHOT zelená NC vstup z RX fotobuňky. Tato svorka je proklemována (obr.a). Klemu odpojte pouze při připojení fotobuněk.

PHOT zelená NC vstup z RX fotobuňky. Tato svorka je proklemována (obr.a). Klemu odpojte pouze při připojení fotobuněk. Řídící jednotka CP.BULLOCK CP.BULLOCK CP.BULLOCK S výjimkou napájecího kabelu, všechny elektrické přípojky mají napětí 24 V.Připojte všechny doplňky dle obrázku 1.Pro usnadnění připojení jsou svorky příslušenství

Více

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu REGULÁTORY, OVLADAČE MICROMATIC TD 457 INSTRUKCE PRO MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Úvod Tento montážní návod slouží ke správnému nastavení časového modulu TD 457. Uvedený modul je určen k instalaci po omítku

Více

UniScan 2. , s.r.o. Autorizovaný distributor firmy IMPRO Technologies Ltd. pro Českou republiku www.magtrade.cz. Uživatelský manuál.

UniScan 2. , s.r.o. Autorizovaný distributor firmy IMPRO Technologies Ltd. pro Českou republiku www.magtrade.cz. Uživatelský manuál. UniScan 2 Uživatelský manuál verze 2/2015, s.r.o. Autorizovaný distributor firmy IMPRO Technologies Ltd. pro Českou republiku Ovládání systému UniScan 2 Kontroler UniScan 2 lze ovládat jednoduše pomocí

Více

Popis a funkce klávesnice K3

Popis a funkce klávesnice K3 Popis a funkce klávesnice K3 originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého překladu Klávesnice K3 používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání dveří, ovládání zabezpečovacích

Více

ECK-02N verze 2.0 Instalační manuál Kódová klávesnice

ECK-02N verze 2.0 Instalační manuál Kódová klávesnice verze 2.0 Kódová klávesnice Obsah 1. POPIS... 3 1.1 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI... 3 1.2 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 2. MONTÁŽ... 4 2.1 RESET NA TOVÁRNÍ NASTAVENÍ... 4 3. ZAPOJENÍ... 5 3.1 ZÁKLADNÍ ZAPOJENÍ NAPÁJECÍHO

Více

1. Popis. 1.1 Základní vlastnosti. 1.2 Technické parametry

1. Popis. 1.1 Základní vlastnosti. 1.2 Technické parametry 1. Popis Čtečka karet s klávesnicí. Disponuje reléovým výstupem, který lze ovládat kódem, kartou, nebo pro vyšší bezpečnost jejich kombinací. Na Wiegand port lze připojit externí čtečka, nebo jej lze naopak

Více

1. Pokyny pro uživatele

1. Pokyny pro uživatele 1. Pokyny pro uživatele Čtení identifikační karty Pro načtení identifikační karty je nutné kartu přiblížit k přední straně přístupového terminálu. Čtení je velmi rychlé, proběhne za zlomek vteřiny. Po

Více

Popis a funkce čtečky otisku prstu

Popis a funkce čtečky otisku prstu Popis a funkce čtečky otisku prstu Čtečka používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání dveří a zabezpečovacích systémů které využívaí časové nebo bistabilní kontakty. Programování se provádí

Více

Uzamykání/špatný PIN. Uzamčeno a čeká na zadání kódu PIN.

Uzamykání/špatný PIN. Uzamčeno a čeká na zadání kódu PIN. LED indikátory Flash Padlock 3 je dodáván se třemi LED indikátory v horní části jednotky. Každý indikátor LED, ať už svítí nebo bliká nebo se objeví s jiným indikátorem LED, poskytuje zpětnou vazbu o aktuálním

Více

SPÍNACÍ HODINY. Nastavení hodin a předvolby. Obr. 1

SPÍNACÍ HODINY. Nastavení hodin a předvolby. Obr. 1 SPÍNACÍ HODINY Při každém zapnutí startuje topení vždy na plný výkon a dále pak pracuje dle poslední nastavené teploty, pokud není tato dále měněna. Při zapnutí topení předvolbou je však funkce topení

Více

Kódová klávesnice s RFID čtečkou. ekey Strong OBRÁZEK KLÁVESNICE

Kódová klávesnice s RFID čtečkou. ekey Strong OBRÁZEK KLÁVESNICE Kódová klávesnice s RFID čtečkou ekey Strong OBRÁZEK KLÁVESNICE Autonomní kódová klávesnice s čtečkou RFID čipů pro ovládání elektrického zámku. Klávesnici je možné používat k vnitřnímu i venkovnímu použití.

Více

Sebury W1-A Instalační manuál

Sebury W1-A Instalační manuál Sebury W1-A Dokumentace vytvořena dne 29.7.2011 Poslední korekce dne: 17.5.2013 VARIANT plus s.r.o. W1-A Obsah 1. POPIS... 3 1.1 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI... 3 1.2 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 2. MONTÁŽ... 4 2.1

Více

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO uživatelský manuál 1 1. LCD displej dálkového ovladače 2. Popis ikonek LCD displeje 1. Vypnutí systému 2. Tiché zapnutí 3. Zapnutí se zvukem

Více

Vstupní panely LITHOS

Vstupní panely LITHOS PROGRAMOVACÍ MANUÁL Vstupní panely LITHOS Likvidace Ujistěte se, že obalový materiál nebude volně zanechán v prostředí, ale že dojde k jeho likvidaci v souladu s právními předpisy platnými v zemi použití

Více

Čtečka elektronických klíčenek. Uživatelský návod 07/12-01 PC

Čtečka elektronických klíčenek. Uživatelský návod 07/12-01 PC 353200 Čtečka elektronických klíčenek Uživatelský návod 07/12-01 PC NOVÁ SFERA - SFERA ROBUR čtečka elektronických klíčenek Popis RFID čtečka elektron. klíčenek slouží k aktivaci dveřního zámkuním přiložením

Více

Společnost pro elektronické aplikace. SEA s.r.o. Dolnoměcholupská 21 CZ-10200 Praha 10

Společnost pro elektronické aplikace. SEA s.r.o. Dolnoměcholupská 21 CZ-10200 Praha 10 Společnost pro elektronické aplikace SEA s.r.o. Dolnoměcholupská 21 CZ-10200 Praha 10 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. Výstup 1. Výstup

Více

ZÁSKOKOVÝ AUTOMAT MODI ZB pro jističe Modeion POPIS K790

ZÁSKOKOVÝ AUTOMAT MODI ZB pro jističe Modeion POPIS K790 ZÁSKOKOVÝ AUTOMAT MODI ZB pro jističe Modeion POPIS Aplikace Záskokový automat se používá k zajištění dodávky elektrické energie bez dlouhodobých výpadků v různých sektorech služeb, průmyslu apod. Automat

Více

VCODE100 Autonomní kódová klávesnice Uživatelský manuál

VCODE100 Autonomní kódová klávesnice Uživatelský manuál VCODE100 Autonomní kódová klávesnice 1. 2. 3. Uživatelský manuál Verze: 1.0, 7/2008 1. Základní programovací funkce 1.1. Přidání uživatele Abyste mohli do klávesnice Vantage VCODE100 přidat uživatele,

Více

Synco living. Ovládání Periferní přístroje. Srpen 2008 Strana1/28 Michal Bassy - Srpen 2008

Synco living. Ovládání Periferní přístroje. Srpen 2008 Strana1/28 Michal Bassy - Srpen 2008 Synco living Ovládání Periferní přístroje Srpen 2008 Strana1/28 Michal Bassy - Srpen 2008 QAW910 SIEMENS Ovládací prvky Funkce 3 4 QAW910 Mode 2703Z02 1 2 1 Tlačítko pro výběr Volba druhu provozu místnosti

Více

SB485. Převodník rozhraní USB na linku RS485 nebo RS422. s galvanickým oddělením. Převodník SB485. RS485 nebo RS422 USB. přepínače PWR TXD RXD

SB485. Převodník rozhraní USB na linku RS485 nebo RS422. s galvanickým oddělením. Převodník SB485. RS485 nebo RS422 USB. přepínače PWR TXD RXD Převodník rozhraní USB na linku RS485 nebo RS422 s galvanickým oddělením Převodník SB485 PWR USB K1 TXD RXD K2 RS485 nebo RS422 přepínače POPIS Modul SB485 je určen pro převod rozhraní USB na linku RS485

Více

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta a kód / karta nebo kód. samostatný provoz. strana 1. JM VARIANT plus s.r.o.

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta a kód / karta nebo kód. samostatný provoz. strana 1. JM VARIANT plus s.r.o. Sebury Manuál karta / karta a kód / karta nebo kód BC-2000 samostatný provoz Dokumentace vytvořena dne 16. 9. 2008 poslední korekce dne 6. 6. 2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Čtečka karet s klávesnicí

Více

BLOKOVÉ KLÁVESNICE INT-S-GR INT-S-BL

BLOKOVÉ KLÁVESNICE INT-S-GR INT-S-BL BLOKOVÉ KLÁVESNICE INT-S-GR INT-S-BL int-s_cz 04/06 Blokové klávesnice INT-S-GR a INT-S-BL jsou navrženy pro ovládání zabezpečovacích ústředen INTEGRA a CA-64. Klávesnice se odlišují pouze v barvě podsvětlení

Více

BC-2000 KLÁVESNICE SE ČTEČKOU RFID Uživatelská příručka doplněk k originálnímu návodu (verze )

BC-2000 KLÁVESNICE SE ČTEČKOU RFID Uživatelská příručka doplněk k originálnímu návodu (verze ) BC-2000 KLÁVESNICE SE ČTEČKOU RFID Uživatelská příručka doplněk k originálnímu návodu (verze 3.3.2018) Specifikace: Napájecí napětí: 12V DC Klidový proud:

Více

Popis kontaktů svorkovnic: CN1: 1 : uzemnění 2 : uzemnění

Popis kontaktů svorkovnic: CN1: 1 : uzemnění 2 : uzemnění Řídící jednotka MC15 pro pohony posuvných bran a závor Elektronická centrální jednotka pro ovládání pohonů posuvných bran včetně integrovaného přijímače dálkového ovládání. Možnost použití rádiového přenosu

Více

GPRS-A. Rychlý instalační manuál. Plná verze je dostupná na Firmware verze 1.00 gprs-a_sii_cz 02/18

GPRS-A. Rychlý instalační manuál. Plná verze je dostupná na   Firmware verze 1.00 gprs-a_sii_cz 02/18 GPRS-A Univerzální přenosový modul Rychlý instalační manuál Plná verze je dostupná na www.satel.eu Firmware verze 1.00 gprs-a_sii_cz 02/18 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel.

Více

Uživatelský manuál pro Klávesnici s RFID čtečkou SA-109

Uživatelský manuál pro Klávesnici s RFID čtečkou SA-109 Uživatelský manuál pro Klávesnici s RFID čtečkou SA-109 Kódová klávesnice s čtečkou RFID čipů pracuje jako autonomní jednotka bez nutnosti dokupovat ústřednu, ovládací jednotku apod. Vzhledově velice elegantní.

Více

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka NRRF 12 Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem Uživatelská příručka 2004 2015, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne: 2015/09/10, platné

Více

Wifi-Link Uživatelská příručka 2.1.0

Wifi-Link Uživatelská příručka 2.1.0 Wifi-Link Uživatelská příručka 2.1.0 OBSAH 1. Specifikace 2. Zapojení 3. Konfigurace 4. Použití 1. SPECIFIKACE Napájecí napětí: 3.3V - 15V Hmotnost: 7g Rozměry: 21x32x5.5mm Dosah: až 50 m Módy: AP, AP+Client,

Více

KNX INTEGRAČNÍ MODUL INT-KNX

KNX INTEGRAČNÍ MODUL INT-KNX KNX INTEGRAČNÍ MODUL INT-KNX int-knx_cz 09/11 Modul INT-KNX integruje zabezpečovací systém INTEGRA s KNX systémem, takže ústředna může ovládat aktory připojené ke sběrnici KNX a zařízení na sběrnici mohou

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: PROSTOROVÝ TERMOSTAT - bezdrátový 2) Typ: IVAR.TRD 3) Charakteristika použití:

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: PROSTOROVÝ TERMOSTAT - bezdrátový 2) Typ: IVAR.TRD 3) Charakteristika použití: 1) Výrobek: PROSTOROVÝ TERMOSTAT - bezdrátový 2) Typ: IVAR.TRD 3) Charakteristika použití: pracovní frekvence 868.150 MHz modře podsvícený displej volba režimu Vytápění/Chlazení může být provedena termostatem

Více

Uživatelský manuál. KNXgal. řízení zabezpečovacích ústředen. Galaxy ze sběrnice KNX. napájeno ze sběrnice KNX. indikace komunikace na KNX

Uživatelský manuál. KNXgal. řízení zabezpečovacích ústředen. Galaxy ze sběrnice KNX. napájeno ze sběrnice KNX. indikace komunikace na KNX KNXgal Uživatelský manuál verze 1.2 řízení zabezpečovacích ústředen Galaxy ze sběrnice KNX napájeno ze sběrnice KNX indikace komunikace na KNX a s ústřednou Galaxy montáž na DIN lištu (1 modul) nastavitelné

Více

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK 2 Originál prohlášení o shodě se nachází v návodě na obsluhu v anglickém jazyce, který je součástí balení. PMR Vysílač 3 OBSAH 1. POUŽITÍ BEZDRÁTOVÉHO

Více

2 ZAPOJENÍ, OŽIVENÍ A PROGRAMOVÁNÍ SYSTÉMOVÉ

2 ZAPOJENÍ, OŽIVENÍ A PROGRAMOVÁNÍ SYSTÉMOVÉ 2 ZAPOJENÍ, OŽIVENÍ A PROGRAMOVÁNÍ SYSTÉMOVÉ INSTALACE EGO-N 2.1 Úvod Studenti by se měli seznámit s funkcemi na přípravku charakterizující jednoduché inteligentní sběrnicový systém Ego-n firmy ABB. Úkolem

Více

Popis kontaktů svorkovnice CN2:

Popis kontaktů svorkovnice CN2: Řídící jednotka MC1 pro pohony posuvných bran a závor Elektronická centrální jednotka pro ovládání pohonů posuvných bran včetně integrovaného přijímače dálkového ovládání Technická data: - Napájení: 230

Více

Zařízení je v souladu s požadavky směrnic R&TTE 1999/5/ES

Zařízení je v souladu s požadavky směrnic R&TTE 1999/5/ES Zařízení je v souladu s požadavky směrnic R&TTE 1999/5/ES Z důvodu možných změn norem a výrobků jsou informace a obrázky uvedené v tomto dokumentu závazné jen tehdy, pokud jsou od nás potvrzeny. Programovatelný

Více

Bezdrátový multizónový modul

Bezdrátový multizónový modul s 1 428 Bezdrátový multizónový modul pro podlahové vytápění / zónové topné systémy RDE-MZ6 Bezdrátový multizónový modul RDE-MZ6 s napájením AC 230 V Montáž na DIN lištu (součástí dodávky modulu) 2-polohová

Více

Přístupový systém RFID2000 předběžný návod Poslední aktualizace:

Přístupový systém RFID2000 předběžný návod Poslední aktualizace: Přístupový systém RFID2000 předběžný návod Poslední aktualizace: 12.11.2010 Připravili jsme pro vás nový profesionální přístupový systém RFID pro 2000 uživatelů. Mezi jeho hlavní výhody patří především

Více

Příslušenství pohonů FAAC tech. minimum

Příslušenství pohonů FAAC tech. minimum Příslušenství pohonů FAAC tech. minimum Pavel Luňák +420 602 430 040 Martin Machián +420 606238 824 Dálkové ovládání FAAC 868 SLH přijímač RP, PLUS, DECODER, MINIDECODER karta RP s externí anténou ovladač

Více

BOOK Programovatelný zesilovač

BOOK Programovatelný zesilovač BOOK Programovatelný zesilovač Programovatelný zesilovač BOOK slouží k přímému zesílení DB-T, DAB, FM a analogových signálů v hlavních stanicích menších STA. 1. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY Rychlé a jednoduché

Více

ECK-02N. verze 2.0. Instalační manuál. Kódová klávesnice

ECK-02N. verze 2.0. Instalační manuál. Kódová klávesnice verze 2.0 Kódová klávesnice VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 635 (pracovní doba 7:00 15:30) www.variant.cz evs@variant.cz Tato dokumentace

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU VMS-02C05 INFORMACE Všechny informace v NÁVODU K OBSLUZE musí být pečlivě přečteny a prostudovány. Věnujte pozornost provozním normám a VAROVNÝM hlášením. Jejich nerespektování může vést k poškození zařízení

Více

VENKOVNÍ DUÁLNÍ ZÁCLONOVÝ DETEKTOR AGATE

VENKOVNÍ DUÁLNÍ ZÁCLONOVÝ DETEKTOR AGATE agate_cz 02/17 VENKOVNÍ DUÁLNÍ ZÁCLONOVÝ DETEKTOR AGATE SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 www.satel.eu Firmware verze 1.02 DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ Z bezpečnostních

Více

0201601050 Ksenia auxi wls. Instalační a programovací manuál. Ksenia: Bezpečnost on-line. 1 www.ksenia.cz

0201601050 Ksenia auxi wls. Instalační a programovací manuál. Ksenia: Bezpečnost on-line. 1 www.ksenia.cz 0201601050 Ksenia auxi wls Instalační a programovací manuál Ksenia: Bezpečnost on-line 1 www.ksenia.cz Obsah Obsah... 2 PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 POPIS ČÁSTÍ EXPANDÉRU... 3 PŘÍKLADY

Více

Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M

Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Od verze firmware 1.19 Návod EDK3x - strana 1 (celkem 8) Popis funkce Snímač kontaktních i bezkontaktních medií

Více

NAM technology. Uživatelský manuál. REGGAE alarm verze: 1.01 07/2011

NAM technology. Uživatelský manuál. REGGAE alarm verze: 1.01 07/2011 NAM technology Uživatelský manuál REGGAE alarm verze: 1.01 07/2011 NAM system, a.s. Petra Cingra 840, 735 11 Orlová, Obchodní oddìlení divize PCO: Tel.: +420 596 531 140, GSM: +420 603 479 095, e-mail:

Více

GSM modul na ovládání sauny

GSM modul na ovládání sauny GSM modul na ovládání sauny GSM modul je určený ke vzdálenému ovládání sauny. Umožní vám zapnout saunu pomocí sms zprávy, a po skončení saunování jí opět vypnout. Můžete si tak nahřát saunu, zatímco vy

Více

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta + kód / kód nebo karta. samostatný provoz

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta + kód / kód nebo karta. samostatný provoz Sebury BC-2000 Manuál karta / karta + kód / kód nebo karta samostatný provoz VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 777 55 77 02 (pracovní doba 7:30 16:00,

Více

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Tento produkt je bezdrátové dálkové ovládání, které umožňuje uživateli uvolnit závěrku fotoaparátu

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ A OBSLUHU SXS 20

NÁVOD NA MONTÁŽ A OBSLUHU SXS 20 Vydání březen 2003. 2003, RADOM s.r.o. Jiřího Potůčka 259 530 09 Pardubice tel./fax: +420466414211 email: info@radom-cz.cz Autor: Z.Krčil Počet stran: 11 Číslo dokumentu: KD 800 98 Určení GSM hlásič SXS

Více

MULTIFUNKČNÍ KLÁVESNICE S BEZKONTAKTNÍ ČTEČKOU KARET INT-SCR-BL

MULTIFUNKČNÍ KLÁVESNICE S BEZKONTAKTNÍ ČTEČKOU KARET INT-SCR-BL Multifunkční klávesnice INT-SCR-BL s bezkontaktní čtečkou karet může pracovat v těchto režimech: Bloková klávesnice zařízení podporovaná zabezpečovacími ústřednami CA-64 a INTEGRA s jakoukoliv verzí firmwaru

Více

S10. Návod k obsluze. dla oprogramowania w ver. F03 oraz F0A

S10. Návod k obsluze.  dla oprogramowania w ver. F03 oraz F0A www.auraton.cz S10 Návod k obsluze dla oprogramowania w ver. F03 oraz F0A + 3 AURATON S10 Ovladač trojcestného ventilu AURATON S10 je ovladač určený k ovládání trojcestného ventilu. Zařízení otevírá a

Více

Výstupní modul GVM16P

Výstupní modul GVM16P Výstupní modul GVM16P Instalační a programovací manuál Honeywell, spol. s r.o. - Security Products o.z. Havránkova 33 BRNO - Dolní Heršpice 619 00, tel.: +420 543 558 100 a 111, fax: +420 543 558 117 a

Více

Kódový zámek INT-SZK

Kódový zámek INT-SZK int-szk_cz 06/17 Kódový zámek INT-SZK SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 www.satel.eu Firmware verze 2.00 VAROVÁNÍ Zřízení by mělo být montováno kvalifikovanou

Více

11.27 Centralis Uno RTS

11.27 Centralis Uno RTS Abyste mohli plně využít všech vlastností, které Vám nabízí řídicí jednotka Centralis Uno RTS, přečtěte si prosím pozorně následující návod k použití. Řídící jednotka s integrovaným přijímačem dálkového

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více