U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni PROGRAM 1) Jmenování vedoucího finančního odboru 2) Návrh na rozpočtová opatření č /15 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 4) Informace o možnosti zřízení transparentního účtu 5) Žádost o poskytnutí finančního daru 6) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa 7) Doporučení zastupitelstvu města využití pozemků 8) Vyhlášení architektonické soutěže o návrh Plavecký bazén Písek a schválení soutěžních podmínek 9) Podnět ke zpracování soutěžních podmínek urbanisticko-výtvarné soutěže o návrh revitalizace historického centra města 10) Návrh smlouvy o realizaci překládky sítě elektronických komunikací se společností O2 Czech Republik a. s. 11) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo se společností Protom Strakonice, s. r. o. na akci Regenerace plovárny U svatého Václava 1. etapa II 12) Sídliště Družba Jih studie udržitelného rozvoje parkování 13) Petice Kamión v památkové zóně 14) Projekt EPC pro město Písek II. etapa 15) Autobusová doprava Nový Dvůr - vyhodnocení 16) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci 17) Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ZŠ J. K. Tyla a ZŠ E. Beneše 18) Návrh na udělení předběžného souhlasu k veřejné zakázce Rekonstrukce rozvodů vody a topení na ZŠ T. G. Masaryka

2 19) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Pořízení nového dopravního automobilu DA L pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Písek (materiál dodatečně) 20) Zrušení usnesení a návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 1. část Technické vybavení učeben vč. příslušenství 21) Věcná břemena 22) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 23) Návrh na pronájmy nebytových prostor 24) Řešení nájemních vztahů k bytům 25) Návrh na řešení bytových záležitostí 26) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 27) Návrh kupní smlouvy na prodej velitelské budovy Žižkova kasárna 28) Návrh smlouvy o připojení na pult centralizované ochrany se společností OBS Korbel, s. r. o. 29) Informace o záměrech rekonstrukce plynové lávky 30) Návrh na změnu nařízení č. 2/2009 tržního řádu 31) Vyhlášení výběrového řízení na místo ředitele/ředitelky příspěvkové organizace Centrum kultury Písek 32) Zápis z konkursního řízení na ředitele ZŠ E. Beneše Písek a jmenování ředitele/ředitelky 33) Návrh cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku 34) Schválení návrhu plánovaných podporovaných aktivit společností s.n.o.p. cz, a. s. na období 6/2015-5/ ) Informace o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2014 Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost Sladovna Písek a Centrum kultury Písek 36) Informace o setkávání pracovní skupiny zabývající se problematikou osob ohrožených sociálním vyloučením a sociálně vyloučených 37) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení 38) Pronájem kabinky koupaliště sv. Václav 39) Žádost o povolení vstupu do chodníků na sídlišti Jih vnitroblok mezi ulicemi Truhlářská a Smrkovická v ochranném moratoriu 40) Žádost o povolení vstupu do povrchu komunikace v ulici Na Trubách v ochranném moratoriu 41) Žádost vlastníků rodinných domů v lokalitě Amerika o odstranění nebo prořezání stromů 42) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 43) Informace z jednání komisí 44) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Jmenování vedoucího finančního odboru U s n e s e n í č. 285/15 Rada města na návrh tajemnice Městského úřadu Písek jmenuje od vedoucím finančního odboru Ing. Ladislava Tomana. Ing. Z. Hofmanová stránka 2 (celkem 21)

3 K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření č /15 U s n e s e n í č. 286/15 Rada města schvaluje návrh na rozpočtová opatření č /15. Ing. R. Svoboda K bodu 3) Písek Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem U s n e s e n í č. 287/15 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů: 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 4) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 5) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek 6) Domovní a bytové správy města Písku 7) Pečovatelské služby a jeslí města Písku. Ing. R. Svoboda K bodu 4) Informace o možnosti zřízení transparentního účtu U s n e s e n í č. 288/15 Rada města schvaluje zavedení služby Transparentní účet a ukládá vedoucímu finančního odboru připravit dodatky ke smlouvám s Komerční bankou a. s. o zřízení a vedení základního běžného účtu a výdajového účtu města a předložit je ke schválení na příštím zasedání rady města. Ing. R. Svoboda K bodu 5) Žádost o poskytnutí finančního daru U s n e s e n í č. 289/15 Rada města neschvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč ,- pro společnost NIPI bezbariérové prostředí o. p. s., IČ , se sídlem Havlíčkova 4481/44, Jihlava, zastoupenou ředitelkou paní Bc. Barborou Suchou. Ing. R. Svoboda K bodu 6) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa U s n e s e n í č. 290/15 Rada města 1. schvaluje vyloučení uchazeče Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným, Křižíkova 2393, Teplice, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o vyloučení uchazeče, stránka 3 (celkem 21)

4 2. schvaluje vyloučení uchazeče STRABAG a.s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o vyloučení uchazeče, 3. schvaluje uchazeče Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek, IČO za celkovou cenu ,29 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa, uchazeče EUROVIA CS, a.s., Národní 138/10, Praha 1, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,90 Kč bez DPH a uchazeče SWIETELSKY stavební s.r.o., OZ Dopravní stavby JIH, Pražská tř. 495/58, České Budějovice, IČO jako třetího v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele, a to po navýšení příslušné položky v rozpočtu města v rámci rozpočtové změny Bc. V. Filip K bodu 7) Doporučení zastupitelstvu města využití pozemků U s n e s e n í č. 291/15 Rada města po projednání doporučuje zastupitelstvu města schválit záměr prodeje pozemků parc.č. 112/1, 112/2, st. 4786/1 (včetně budovy č.p. 2285) a st (včetně budovy bez č.p.) vše k.ú. Písek při dodržení podmínek na funkční využití, podmínek architektonicko-urbanistických i právních (např. závazný termín dokončení záruky poskytnuté investorem za včasné dokončení), které budou schváleny orgány města. Bc. V. Filip K bodu 8) Vyhlášení architektonické soutěže o návrh Plavecký bazén Písek a schválení soutěžních podmínek U s n e s e n í č. 292/15 Rada města vyhlášení architektonické soutěže o návrh Plavecký bazén Písek a soutěžní podmínky schvaluje. Bc. V. Filip K bodu 9) Podnět ke zpracování soutěžních podmínek urbanisticko-výtvarné soutěže o návrh revitalizace historického centra města U s n e s e n í č. 293/15 Rada města schvaluje podnět ke zpracování soutěžních podmínek urbanisticko-výtvarné soutěže o návrh revitalizace centra města Písek. Bc. V. Filip K bodu 10) Návrh smlouvy o realizaci překládky sítě elektronických komunikací se společností O2 Czech Republik a. s. stránka 4 (celkem 21)

5 U s n e s e n í č. 294/15 Rada města po projednání schvaluje uzavření smlouvy o realizaci překládky sítě elektronických komunikací č mezi městem Písek a O2 Czech Republik a. s., IČ , se sídlem Praha 4, Za Brumlovkou 2/266, Praha 4. Bc. V. Filip K bodu 11) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo se společností Protom Strakonice, s. r. o. na akci Regenerace plovárny U svatého Václava 1. etapa II U s n e s e n í č. 295/15 Rada města schvaluje znění dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo ze dne , zhotovitel společnost PROTOM Strakonice, s. r. o., sídlo Písecká 290, Strakonice, IČ , projekt Regenerace plovárny U svatého Václava 1. etapa II, ve věci změny doby plnění. Bc. V. Filip K bodu 12) Sídliště Družba Jih studie udržitelného rozvoje parkování Rada města projednala materiál. K bodu 13) Petice Kamión v památkové zóně U s n e s e n í č. 296/15 Rada města petici Kamión v památkové zóně! bere na vědomí a žádost petentů o zamezení vjezdu a parkování kamiónů a nákladních automobilů v ulici Na Návsi v Písku, Smrkovicích, neschvaluje s tím, že pokud by parkováním kamiónu nebo jiného nákladního vozidla v ulici Na Návsi docházelo k porušování obecně platných předpisů, jedná se o přestupek, jehož řešení spadá do působnosti příslušného správního orgánu; pokud však v této souvislosti k žádnému protiprávnímu jednání nedochází, není důvod veřejné užívání pozemních komunikací města omezovat. Ing. M. Kovařík K bodu 14) Projekt EPC pro město Písek II. etapa U s n e s e n í č. 297/15 Rada města 1. schvaluje předložený Vzor Oznámení o postoupení pohledávek na faktoringovou společnost a pověření starostky podpisem Oznámení o postoupení pohledávek, 2. doporučuje finanční krytí výše měsíčních splátek do doby sjednání snížení úhrad běžných záloh dodavatelům médií na objekty, nejpozději do doby periodického vyúčtování hrazených záloh do období zúčtování skutečných spotřeb za odběr médií. Pro rok 2015 ve výši cca 198 tis. Kč/měsíc (úmor investice základních opatření v roce 2015 ve výši = Kč, úrok z finančních služeb v roce 2015 ve výši = Kč, platba za energetický management v roce 2015 ve výši = Kč) vše bez DPH, ke schválení navýšení rozpočtové změny v Zastupitelstvu města Písku pro rok 2015 v celkové výši =1.800 tis. Kč Bc. V. Filip stránka 5 (celkem 21)

6 K bodu 15) Autobusová doprava Nový Dvůr - vyhodnocení U s n e s e n í č. 298/15 Rada města schvaluje ukončení refundace dopravní obsluhy zastávky Nový Dvůr spoji vnitrokrajské autobusové dopravy č /27 a /29 z rozpočtu města Písek ke dni celostátních změn jízdních řádů v červnu 2015 s tím, že refundace za období 07/ /2015 bude uhrazena z kapitoly odboru dopravy. Ing. M. Kovařík K bodu 16) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci U s n e s e n í č. 299/15 Rada města schvaluje vydání předchozího souhlasu města Písek, jako vlastníka dotčené pozemní komunikace, s umístěním mobilního reklamního zařízení v pěší zóně v Ningrově ulici, před domem č. p. 14, s platností na 1 rok pro žadatelku paní Van Manh Dang a schvaluje vydání souhlasu s umístěním zařízení i v příštím období za předpokladu, že se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání souhlasu a že se prokáže, že reklamní zařízení v daném místě neomezuje provoz na dotčeném chodníku. Ing. M. Kovařík K bodu 17) E. Beneše Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ZŠ J. K. Tyla a ZŠ U s n e s e n í č. 300/15 Rada města 1. neschvaluje přijetí majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, v celkové výši Kč ,-- 2. schvaluje vyřazení majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, v celkové výši Kč ,-- 3. neschvaluje přijetí majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466, v celkové výši Kč ,-- 4. schvaluje vyřazení majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466, v celkové výši Kč ,-- Ing. M. Cibulková K bodu 18) Návrh na udělení předběžného souhlasu k veřejné zakázce Rekonstrukce rozvodů vody a topení na ZŠ T. G. Masaryka U s n e s e n í č. 301/15 Rada města 1. uděluje předběžný souhlas k zakázce Rekonstrukce rozvodů vody a topení - 1. část: Rekonstrukce rozvodů topení, teplé a studené vody na 3. MŠ, Pražská 230 s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče - Tomáš Bušek, Újezdec 29, stránka 6 (celkem 21)

7 Vlachovo Březí, IČ: za cenu Kč bez DPH; společnost KLIMAINTOP s.r.o., Nádražní 2612, Písek, IČ: za cenu Kč, jako druhého v pořadí; společnost PRIMA, akciová společnost, Raisova 1004/I, Strakonice, IČ: za cenu Kč bez DPH, jako třetího v pořadí, 2. uděluje předběžný souhlas k zakázce Rekonstrukce rozvodů vody a topení - 2. část: Rekonstrukce rozvodů vody a topení v areálu školní družiny s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče - Tomáš Bušek, Újezdec 29, Vlachovo Březí, IČ: za cenu Kč bez DPH; společnost PRIMA, akciová společnost, Raisova 1004/I, Strakonice, IČ: za cenu Kč, jako druhého v pořadí; společnost KLIMAINTOP s.r.o., Nádražní 2612, Písek, IČ: za cenu Kč bez DPH, jako třetího v pořadí. Ing. M. Cibulková K bodu 19) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Pořízení nového dopravního automobilu DA L pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Písek U s n e s e n í č. 302/15 Rada města 1. schvaluje vyloučení těchto uchazečů z účasti ve výběrovém řízení Pořízení nového dopravního automobilu DA L pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Písek : THT Polička, s.r.o., Starohradská 316, Polička; IČO: schvaluje IVACAR Ivančice, spol. s r.o., Krumlovská 30, Ivančice, IČO , za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Pořízení nového dopravního automobilu DA L pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Písek a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 20) Zrušení usnesení a návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 1. část Technické vybavení učeben vč. příslušenství U s n e s e n í č. 303/15 Rada města: 1. ruší usnesení rady města ze dne 16. dubna 2015 č. 239/15 1 a) a 3 a) tzn. vyloučení firmy C SYSTÉM CZ a. s. z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 1. část. - a určení pořadí. 2. určuje společnost BONUM - REPRO, s. r. o., Tyršova 53/II, Písek, IČ: za celkovou cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, za osobu, která má být dodavatelem veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy 1. část, reg. č. CZ.1.14/2.4.00/ , a doporučuje řediteli školy uzavřít s ní příslušnou smlouvu. Souhlasí s hodnocením společnosti C SYSTÉM CZ a.s., Otakara Ševčíka 840/10, Brno Židenice, regionální centrum v Barrandova 409, Praha, IČ: jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. M. Cibulková K bodu 21) Věcná břemena stránka 7 (celkem 21)

8 b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Rekonstrukce STL Písek podvrt Otava (most k ČOV) U s n e s e n í č. 304/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu na částech pozemků parc. č. 1822/32, 1822/1 a 407/1 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) souhlas vlastníka a zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Stavební úpravy rekonstrukce NTL plynovodu a přípojek Písek, ul. Baarova U s n e s e n í č. 305/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje souhlas vlastníka rekonstrukce NTL plynovodu a přípojek Písek, ul. Baarova na částech pozemků parc.č. 954/21, 959/5, 954/22, 2167/29 a 2167/36 vše k.ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. pro E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6. RM pověřuje starostku podpisem souhlasu dle přílohy. 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení NTL plynovodu a přípojek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, údržby tohoto plynovodu a těchto přípojek na částech pozemků parc.č. 954/21 k.ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o.ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: STL Plynovodní přípojka pro RD Václavské nám. 95, Písek U s n e s e n í č. 306/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění STL plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 321/5 k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 8 (celkem 21)

9 b4) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek Ke Statku, Opava: NN přip.kabelem U s n e s e n í č. 307/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č. 589/1 a 590/2 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek 17. listopadu, garáže: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 308/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN a kabelové skříně na částech pozemků parc.č. 1562/1 a 1571/4 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek Solum Consulting: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 309/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č. 331/1 a 2148/1 k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek U čtyřech rybníků: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 310/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN s plastovým kabelovým pilířem a uzemněním na částech pozemků parc.č. 2207/1, 2207/4 a 2208 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle stránka 9 (celkem 21)

10 aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b8) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Rek. NTL Písek, V Koutě U s n e s e n í č. 311/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zrušení usnesení č. 252/15 ze dne b9) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Rek. NTL Písek, ul. J. Malého U s n e s e n í č. 312/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva uložení NTL plynovodu a přípojek na částech pozemků parc.č. 1582/1, 1583/1, 1627/13, 1627/14, 2198/2, 2198/7 a 2201/2 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b10) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. STL Plynovodní přípojky pro RD v ulici Otavská č.p. 1113, k.ú. Písek U s n e s e n í č. 313/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění STL plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 1810/3 k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 900 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b11) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek, a.s. akce: Horkovod Lesnická ulice U s n e s e n í č. 314/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení horkovodní přípojky včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc.č. 302/4, 300/8, 302/7, 302/6, 304/2, 2145/5, 318/5 a 321/20 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této horkovodní přípojky, dále provádět na horkovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti ve prospěch stránka 10 (celkem 21)

11 Teplárny Písek a.s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek. K bodu 22) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) p. Jiří Habich žádost o pronájem části pozemku parc.č. 1883/2 k.ú. Písek (umístění informační tabule pohřební služby) U s n e s e n í č. 315/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1883/2 o výměře 1 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění vývěsní tabule pohřební služby, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za nájemné ve výši 600 Kč ročně, pro pana Jiřího Habicha, IČ , sídlem Písek, Jeronýmova 312/6 a pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy. b) Veteran Car Club Praha žádost o užití Kamenného mostu v Písku U s n e s e n í č. 316/15 Rada města Písku po projednání schvaluje užití Kamenného mostu v Písku v rozsahu od do hod dne v rámci konání akce 44. ročník Memoriálu Ing. Petra Muchy a za účelem zhotovení profesionálních fotografií vozidel na pozadí nejstaršího mostu v České republice pro Veteran Car Club Praha, IČ , sídlem Praha 7, Argentinská 1140/30 za úplatu ve výši Kč. Souhlas rady města nenahrazuje povolení příslušného správního orgánu ke zvláštnímu užívání dle platných předpisů. c) Žádost o úpravu nájemní smlouvy na pronájem pozemku pod sběrné nádoby U s n e s e n í č. 317/15 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku pro umístění nádob na směsný komunální odpad dle přílohy s žadatelem, bytem Strakonice, ve smyslu snížení výměry pronajaté části pozemku parc.č. 2203/4 k.ú. Písek, a to z 5 m 2 na 2 m 2. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 k nájemní smlouvě. d) Žádost o prominutí poměrné části nájemného U s n e s e n í č. 318/15 Rada města Písku po projednání schvaluje prominutí poměrné části nájemného za pronájem části pozemku parc.č. 321/20 o výměře 2 m 2 ve výši 317 Kč za období až , pro žadatele, bytem Písek. stránka 11 (celkem 21)

12 e) Žádost o pronájem části pozemku parc.č. 962/24 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 319/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 962/24 o výměře 700 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění včelína, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za nájemné ve výši 10 Kč/m 2 /rok, pro žadatele, bytem Písek a pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy. f) Blatenská ryba s.r.o. snížení výměry pronájmu pozemku parc.č. 1134/1 k.ú. Putim U s n e s e n í č. 320/15 Rada města Písku po projednání schvaluje snížení výměry pronajatého pozemku parc.č. 1134/1 k.ú. Putim o 0,20 ha, tj. z 35,40 ha na 35,20 ha pro Blatenskou rybu s.r.o., IČ , sídlem Blatná, Na Příkopech 747. g) Žádost o pronájem části pozemku parc.č. 1134/1 k.ú. Putim U s n e s e n í č. 321/15 Rada města Písku po projednání schvaluje nájem části pozemku parc.č. 1134/1 o výměře 142 m 2 k.ú. Putim (okraj rybníka Podkostelní), na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, za účelem užívání jako zahrádka, za nájemné dle usnesení rady města č. 159/12 ze dne ve výši 5 Kč/m 2 /rok, pro žadatelku, bytem Praha 5, za předpokladu, že dojde k uzavření soudního smíru, kdy město Písek vezme žalobu u Okresního soudu v Písku ve věci odstranění neoprávněné stavby a vyklizení pozemku, č.j. 6 C 19/2010 zpět a žádná ze stran sporu nebude požadovat náhradu nákladů soudního řízení. Rada města si vyhrazuje právo schválení konečného znění nájemní smlouvy. h) KTLC s.r.o. - žádost o pronájem části pozemku parc.č. 1 k.ú. Písek (předzahrádka v Palackého sadech před barem Green Pub) U s n e s e n í č. 322/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 23 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před barem Green Pub v Palackého sadech čp. 168 v Písku, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, s nájemným ve výši 150 Kč/m 2 /rok, pro společnost KTLC s.r.o., IČ , sídlem Písek, U Hřebčince 2606, za podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku k podpisu nájemní smlouvy. i) Mgr. Eliška Dovoleová - žádost o pronájem části pozemku parc.č. 116/13 k.ú. Písek (předzahrádka před vinotékou v Žižkově ulici) stránka 12 (celkem 21)

13 U s n e s e n í č. 323/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 116/13 o výměře 3 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před vinotékou Galerie na Žižkově třídě čp. 246 v Písku, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, s nájemným ve výši 150 Kč/m 2 /rok, pro paní Mgr. Elišku Dovoleovou, IČ , sídlem Písek, Žižkova třída 246, za podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku k podpisu nájemní smlouvy. j) Smlouva o nájmu části pozemku parc.č. 951/36 k.ú. Písek (umístění velkoplošné reklamy) U s n e s e n í č. 324/15 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 951/36 o výměře 9 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění reklamy v podobě velkoplošné LED obrazovky, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, pro žadatele, bytem Tábor, dle přílohy. Rada města pověřuje starostku města podpisem smlouvy o nájmu pozemku. k) ŘSD ČR - výpůjčka částí pozemků parc. č. 2704/97, 2704/105 a 2704/1 vše k. ú. Písek pro město Písek cyklostezka Jih, Hřebčinec U s n e s e n í č. 325/15 Rada města Písku po projednání schvaluje výpůjčku částí pozemků parc. č. 2704/97 o výměře cca 3 m 2, parc. č. 2704/105 o výměře cca 6 m 2 a parc. č. 2704/1 o výměře cca 5 m 2 vše k. ú. Písek od Ředitelství silnic a dálnic ČR, Na Pankráci 546/56, Praha 4, dotčené stavbou: Komunikace pro pěší a cyklisty, U Hřebčince, Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 23) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Výpůjčka bývalých kasáren vojenského muničního skladu ve Vráži u Písku U s n e s e n í č. 326/15 Rada města schvaluje výpůjčku bývalých kasáren vojenského muničního skladu ve Vráži u Písku v k.ú. Horní Ostrovec s budovou čp. 71, v období od , pro Obec Vráž, Stará Vráž č. 8, za účelem konání soustředění mladých hasičů SDH Vráž a okolních sborů SDH a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o výpůjčce dle přílohy. 2) Žádost o rozšíření nájemce prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku U s n e s e n í č. 327/15 Rada města schvaluje rozšíření nájemce prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 1363, nábřeží 1. máje v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek stránka 13 (celkem 21)

14 kadeřnictví a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor ze dne ) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 97, Heydukova ul. v Písku U s n e s e n í č. 328/15 Rada města schvaluje předložený materiál s tím, že nájemkyně ukončila svoji činnost v prostoru sloužícího k podnikání v objektu čp. 97, Heydukova ul., a pověřuje starostku města podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu nebytových prostor ze dne ) Žádost o snížení nájmu za pronájem prostor sloužících k podnikání č. 3A 321 v objektu čp. 449, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 329/15 Rada města neschvaluje snížení měsíčního nájemného v mimosezónních měsících za pronájem prostor sloužících k podnikání č. 3A 321 v objektu čp. 449, Čechova ul. v Písku, o Kč pro nájemce. 5) Změna názvu společnosti U s n e s e n í č. 330/15 Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ze dne dle přílohy, kde se mění název společnosti z Telefónica O2 Czech Republic, a.s., IČ , na O2 Czech Republic, a.s., IČ , se sídlem Za Brumlovkou 266/2, Praha 4, zast. Ing. Josefem Pokorným a pověřuje starostku města jeho podpisem. 6) Pronájem prostor sloužících k podnikání č. IV/454 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 331/15 Rada města schvaluje pronájem prostor sloužících k podnikání č. IV/454 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, o výměře cca 34 m 2, pro žadatele, za účelem prodeje cukrovinek a zmrzliny, za podmínky zajištění řádné rekolaudace prostoru, na dobu neurčitou, za úplatu ve výši 800 Kč/m 2 /rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. K bodu 24) Řešení nájemních vztahů k bytům stránka 14 (celkem 21)

15 U s n e s e n í č. 332/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 133, Hradební II, Písek, pro žadatele, Dr. Milady Horákové 1709, Písek, o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 331, Dvořákova, Písek, pro žadatelku, Dvořákova 331, Písek, o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 336, Dvořákova, Písek, pro žadatelku, Dvořákova 336, Písek, o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 399, Přemyslova, Písek, pro žadatelku, Přemyslova 399, Písek, o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 410, Třebízského, Písek, pro žadatelku, Třebízského 410, Písek, o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 19, v čp. 411, Třebízského, Písek, pro žadatele, Třebízského 411, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 19, v čp. 432, Na Pěníku, Písek, pro žadatelku, Na Pěníku 432, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 887, Kollárova, Písek, pro žadatele, Kollárova 887, Písek, o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1701, 17. listopadu, Písek, pro žadatelku, 17. listopadu 1701, Písek, o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1962, Budějovická, Písek, pro žadatelku, Budějovická 1962, Písek, o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 16, v čp. 1962, Budějovická, Písek, pro žadatele, Budějovická 1962, Písek, o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 2030, Budovatelská, Písek, pro žadatelku, Budovatelská 2030, Písek, o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č 9, v čp. 2240, Harantova, Písek, pro žadatelku, Harantova 2240, Písek, o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro FOKUS OS Písek, Kollárova 485, Písek, o 30 měsíců, za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek, pro FOKUS OS Písek, Kollárova 485, Písek, o 30 měsíců, za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 1467, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1467, Písek, do , za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro FOKUS OS Písek, Kollárova 485, Písek, do , za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. stránka 15 (celkem 21)

16 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 138, Drlíčov, Písek, pro žadatele, Drlíčov 138, Písek, o 1 rok. 19. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 341, Čechova, Písek, pro žadatelku, Čechova 341, Písek, o 1 rok. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 383, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 383, Písek, o 1 rok. 21. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1564, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 1564, Písek, o 1 rok. 22. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 47, v čp. 1813, Otavská, Písek, pro žadatelku, Otavská 1813, Písek, o 1 rok. 23. Rada města schvaluje podání výpovědi z nájmu bytu z důvodu porušování dobrých mravů v domě. 24. Rada města schvaluje, aby poplatek za správu bytových a nebytových jednotek, které jsou ve výši: kompletní služby včetně vyúčtování tepla a TUV 213 Kč/měsíc kompletní služby bez vyúčtování tepla a TUV 185 Kč/měsíc služby bez vedení podvoj. účetnictví s vyúčtováním tepla a TUV 184 Kč/měsíc služby bez vedení podvoj. účetnictví a vyúčtování tepla a TUV 158 Kč/měsíc garáže 58 Kč/měsíc, nebyl valorizován o míru inflace od do Uvedené částky jsou včetně DPH. 25. Rada města schvaluje, aby u nájmů u obecních bytů, které jsou ve výši 80 Kč/m 2 /měsíc a vyšší, nebyla od do uplatněna inflační doložka. Ing. Z. Šartnerová K bodu 25) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 333/15 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 2 v budově čp. 228, Zahradní ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 339/1 v k. ú. Hradiště u Písku o velikosti 2+1, č. 24 v budově čp. 393, Jablonského ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 5224/1 v k.ú. Písek o velikosti 3+1. K bodu 26) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 18, tř. Přátelství čp v Písku stránka 16 (celkem 21)

17 U s n e s e n í č. 334/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 18, v budově čp. 2025, tř. Přátelství, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+0, za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka, za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 10, Kollárova ulice čp. 888 v Písku U s n e s e n í č. 335/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 10, v budově čp. 888, Kollárova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1, za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5, Na Stínadlech čp. 367 v Písku U s n e s e n í č. 336/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 5, v budově čp. 367, Na Stínadlech, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1, za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 19, Na Pěníku čp. 435 v Písku U s n e s e n í č. 337/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 19, v budově čp. 435, Na Pěníku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 3+1, za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 5. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 26, Jablonského ulice čp. 398 v Písku U s n e s e n í č. 338/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 26, v budově čp. 398, Jablonského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 3+1, za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 27) Návrh kupní smlouvy na prodej velitelské budovy Žižkova kasárna U s n e s e n í č. 339/15 Rada města odkládá své rozhodnutí. stránka 17 (celkem 21)

18 K bodu 28) Návrh smlouvy o připojení na pult centralizované ochrany se společností OBS Korbel, s. r. o. U s n e s e n í č. 340/15 Rada města schvaluje návrh Smlouvy o připojení na pult centralizované ochrany se společností OBS Korbel, s. r. o., Za Nádražím 1083, Písek, IČ Ing. J. Votýpka K bodu 29) Informace o záměrech rekonstrukce plynové lávky U s n e s e n í č. 341/15 Rada města bere na vědomí informaci o záměrech rekonstrukce plynové lávky a deklaruje připravenost města Písku podílet se na podpoře řešení zachovajícího propojení obou břehů řeky Otavy, a tím i rozvoje turistiky a cestovního ruchu v regionu. K bodu 30) Návrh na změnu nařízení č. 2/2009 tržního řádu U s n e s e n í č. 342/15 Rada města po projednání nařízení č. 1/2015, kterým se mění nařízení č. 2/2009 tržní řád, ve znění pozdějších předpisů, toto nařízení schvaluje ve variantě 1. J. Švejnochová K bodu 31) Vyhlášení výběrového řízení na místo ředitele/ředitelky příspěvkové organizace Centrum kultury Písek U s n e s e n í č. 343/15 Rada města v souvislosti s výběrovým řízením na místo ředitele/lky příspěvkové organizace Centrum kultury Písek 1. schvaluje jmenování členů výběrové komise pro výběrové řízení na obsazení místa ředitele/lky příspěvkové organizace Centrum kultury Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO dle neveřejné přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, 2. schvaluje oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení místa ředitele/lky příspěvkové organizace Centrum kultury Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, 3. pověřuje starostku města Písku zajištěním všech souvisejících administrativních kroků. Ing. M. Cibulková K bodu 32) Zápis z konkursního řízení na ředitele ZŠ E. Beneše Písek a jmenování ředitele/ředitelky U s n e s e n í č. 344/15 Rada města 1. projednala zápis z konkursního řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám. 1466, dle neveřejné přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, stránka 18 (celkem 21)

19 2. na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám. 1466, IČ nejmenuje žádného z uchazečů a ponechává dočasný zástup za ředitelku školy do doby vyhlášení nového konkursního řízení. Ing. M. Cibulková K bodu 33) Návrh cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku U s n e s e n í č. 345/15 Rada města schvaluje ceny za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku uvedených v příloze č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, s účinností od Ing. M. Cibulková K bodu 34) Schválení návrhu plánovaných podporovaných aktivit společností s.n.o.p. cz, a. s. na období 6/2015-5/2016 U s n e s e n í č. 346/15 Rada města schvaluje návrh plánovaných podporovaných aktivit společností s.n.o.p. cz, a. s. na období 6/2015 5/2016 dle dodatku č. 1 ke kupní smlouvě a dohodě o předkupním právu jako právu věcném ze dne : Činnost sportovní: ,- Kč IHC (doprava - mládež) ,- Kč TJ Sokol Písek, oddíl házené - ženy ,- Kč HC ŠD Písek ,- Kč TJ Hradiště ,- Kč Hokejová školička pro sociálně slabé a tělesně postižené Činnost kulturní: ,- Kč Divadlo pod Čarou ,- Kč Advent v Písku ,- Kč Městská slavnost ,- Kč Neobyčejný loutkový festival ,- Kč Mezinárodní folklorní festival Písek 2015 Činnost vzdělávací: ,- Kč ZŠ a MŠ města Písku: nákup didaktických pomůcek na podporu rozvoje technického myšlení a technické tvořivosti K bodu 35) Informace o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2014 Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost Sladovna Písek a Centrum kultury Písek U s n e s e n í č. 347/15 Rada města 1) projednala informaci o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2014 Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost - Sladovna Písek, o.p.s., která je uvedena v plném znění v materiálu, stránka 19 (celkem 21)

20 2) projednala informaci o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2014 Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost - Centrum kultury Písek, o.p.s., která je uvedena v plném znění v materiálu. Ing. M. Cibulková K bodu 36) Informace o setkávání pracovní skupiny zabývající se problematikou osob ohrožených sociálním vyloučením a sociálně vyloučených U s n e s e n í č. 348/15 Rada města bere na vědomí informaci o setkávání pracovní skupiny zabývající se problematikou osob ohrožených sociálním vyloučením a sociálně vyloučených ve složení: příslušní zástupci vedení města, zástupce odboru sociálních věcí, zástupce Domovní a bytové správy města Písku, zástupce Městské policie Písek, zástupce Oblastní charity v Písku, zástupce NADĚJE v Písku, zástupce Kontaktního pracoviště Písek Krajské pobočky Úřadu práce ČR, zástupce Obvodního oddělení Policie ČR v Písku, zástupce Nemocnice Písek, a. s. Mgr. Z. Staffová K bodu 37) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení U s n e s e n í č. 349/15 Rada města k žádosti Úřadu práce ČR uděluje souhlas žadatelům o dávku doplatek na bydlení, kteří užívají bydlení v ubytovacích zařízeních nacházejících se v katastrálním území města Písek, dle přiloženého seznamu. K tomu ukládá odboru sociálních věcí ve spolupráci s odborem správy majetku do vypracovat kritéria a postup, podle kterých bude možno souhlas žadatelů o dávku posoudit. K bodu 38) Pronájem kabinky koupaliště sv. Václav U s n e s e n í č. 350/15 Rada města schvaluje cenu Kč za pronájem kabinky na koupališti Sv. Václav pro letní sezonu r J. Hrádek K bodu 39) Žádost o povolení vstupu do chodníků na sídlišti Jih vnitroblok mezi ulicemi Truhlářská a Smrkovická v ochranném moratoriu U s n e s e n í č. 351/15 Rada města po projednání žádosti o povolení vstupu do chodníků na sídlišti Jih v Písku, vnitroblok mezi ulicemi Truhlářská Smrkovická uděluje výjimku pro vstup do chodníků v ochranném moratoriu společnosti Teplárna Písek, a. s., U Smrkovické silnice 2263, Písek, IČ za podmínek stanovených správcem komunikací Městskými službami Písek s. r. o. J. Hrádek stránka 20 (celkem 21)

21 K bodu 40) Žádost o povolení vstupu do povrchu komunikace v ulici Na Trubách v ochranném moratoriu U s n e s e n í č. 352/15 Rada města po projednání žádosti o povolení vstupu do povrchu komunikace v ulici Na Trubách v Písku uděluje výjimku pro vstup do komunikace v ochranném moratoriu společnosti E.ON Distribuce a. s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice za podmínek stanovených správcem komunikace Městskými službami Písek s. r. o. J. Hrádek K bodu 41) Žádost vlastníků rodinných domů v lokalitě Amerika o odstranění nebo prořezání stromů U s n e s e n í č. 353/15 Rada města projednala žádost vlastníků rodinných domů v lokalitě Amerika o odstranění nebo prořezání stromů a sděluje žadatelům, že jakékoliv odstranění nebo prořezání lesních porostů v sousedství jejich domů podléhá rozhodovacímu procesu dle zákona o lesích, a tato opatření, pokud jsou ze strany úřadu povolena, podle zákona o lesích hradí majitelé sousedních staveb. Ing. M. Šatra K bodu 42) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 354/15 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro provozovnu a akce: 1) ISTANBUL KEBAB rychlé občerstvení, Nerudova 80, Písek, žadatel Ihab Mohammed Yahya, Nerudova 163, Písek, v rozsahu po-čt do 24:00 hod a pá-so do 05:00 hod. 2) Koncert v rámci akce Bohemia JazzFest 2015 na Velkém náměstí, žadatel Centrum kultury Písek o.p.s., zast. Karlem Průchou, Tylova 69, Písek, venkovní prostor dne do 03:00 hod. 3) Muzejní noc v Prácheňském muzeu, nádvoří Prácheňského muzea a nádvoří Obchodní akademie, žadatel Prácheňské muzeum, zast. PhDr. Jiřím Práškem, Velké náměstí 114, Písek, venkovní prostor dne do 01:00 hod. Ing. M. Cibulková K bodu 43) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 44) Různé V Písku dne stránka 21 (celkem 21)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 205 rozpočtové opatření č. 2/2011/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 3. 2017 (usnesení č. 58-73) USNESENÍ č. 58/05-17 R předložit na jednání zastupitelstva města návrh na prominutí pohledávky z titulu dlužného nájemného

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února 2017 02/2017/RM I. RM bere na vědomí 02.2017/4RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Usnesení z 10. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 10. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 10. schůze Rady města Bechyně konané dne 23. 4. 2014 (usnesení č. 103-123) USNESENÍ č. 103/10-14 R I. r o z h o d l a přidělit byt č. 6 o velikosti 1+1 ve třetím podlaží domu čp. xxx v Bechyni

Více

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne 17. 1. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 05.12.2018 Usnesení číslo: 1096/35R/2018 Návrh na provedení rozpočtového opatření č. 93/2018 V Jindřichově Hradci dne 6.12.2018 Provedení rozpočtového

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zvěřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně údajů, v platném znění USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. července 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. července 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. července 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 181/2017 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 213/2018 rozpočtové opatření č. 4/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne 29. 4 2015 USNESENÍ PŘENESENÁ Z MINULÝCH ZASEDÁNÍ RM STÁLE TRVAJÍCÍ UR 54/9.1/2013 s uzavřením smlouvy o převodu správy majetku č. 01/2013 mezi městem a příspěvkovou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 26. jednání rady města dne 19.03.2012 v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/26/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 26. jednání rady města Bod programu 1.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 01/2019 doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří 1. schválit a) podání žádosti o poskytnutí

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více