STAKO společnost s ručením omezeným, Hradec Králové, Bieblova 782, Hradec Králové

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STAKO společnost s ručením omezeným, Hradec Králové, Bieblova 782, 500 03 Hradec Králové"

Transkript

1 Soupis staveb přihlášených do soutěže STAVBA ROKU 2011 Královéhradeckého kraje Divadlo DRAK v areálu TEREZIÁNSKÝ DVŮR Hradec Králové Přihlašovatel Projektant Hradecká projekční a developerská kancelář s.r.o., Přemyslova 125, Hradec Králové Autoři architektonického návrhu Akad. arch. Karel Albrecht, Ing. arch. Lukáš Obršál Součástí nově zrekonstruovaného komplexu TEREZIÁNSKÝ DVŮR v centru Hradce Králové je i provozní budova divadla DRAK s Labyrintem. Vzniklo zde unikátní dvoupodlaţní bludiště loutek, kreativní dílny, zázemí pro sklady, depozitáře a zkušebny. Nová provozní budova bude propojena se stávající budovou divadla DRAK spojovacím krčkem v prvním podlaţí. Návštěvníci zde mohou najít celé scény pouţívané během divadelních představení. Speciální otevírací jeviště směrem do parku bude vyuţitelné jako případná další scéna.

2 Bytový komplex TEREZIÁNSKÝ DVŮR Hradec Králové Přihlašovatel Projektant Hradecká projekční a developerská kancelář s.r.o., Přemyslova 125, Hradec Králové Autoři architektonického návrhu Akad. arch. Karel Albrecht, Ing. arch. Lukáš Obršál Unikátní projekt TEREZIÁNSKÝ DVŮR v centru Hradce Králové v sobě snoubí atributy luxusního bydlení v centru města s výhodami dostupnosti rekreačních aktivit v přírodě. Tento jedinečný komplex zahrnuje bytové domy s celkovou kapacitou 45 bytových jednotek a polozapuštěný parkovací dům.

3 Hotel TEREZIÁNSKÝ DVŮR Hradec Králové Přihlašovatel Projektant Hradecká projekční a developerská kancelář s.r.o., Přemyslova 125, Hradec Králové Autoři architektonického návrhu Akad. arch. Karel Albrecht, Ing. arch. Lukáš Obršál Součástí moderního komplexu TEREZIÁNSKÝ DVŮR v centru Hradce Králové je luxusní 4 hvězdičkový desénový kongresový hotel čítající 80 pokojů o celkové kapacitě 160 lůţek. V prostorách hotelu se nachází kongresový sál pro 180 osob vybavený moderní technikou. Pro hotelové hosty jsou k dispozici krytá parkovací místa uvnitř vnitrobloku a pro odpočinek mnoţnost vyuţití wellness.

4 Obytný soubor ZA TERRONICEM v Hradci Králové stavba bytového domu A a B Přihlašovatel Projektant Hradecká projekční a developerská kancelář s.r.o., Přemyslova 125, Hradec Králové Autoři architektonického návrhu Akad. arch. Karel Albrecht, Ing. arch. Pavel Doleţal Bytové domy A a B se nachází v lokalitě Třebeš, která je dlouhodobě povaţována za jedno z nejlepších míst k bydlení v Hradci Králové. Nabízí klidné prostředí s plnou občansko-sociální vybaveností v blízkém okolí. Výhodou je rovněţ malá vzdálenost od centra, které je odtud snadno dosaţitelné i městskou hromadnou dopravou. Město Hradec Králové se rozhodlo vyuţít tento soubor dvou bytových domů jako startovací bydlení pro mladé obyvatele města.

5 Dostavba prostoru ZA TERRONICEM bytové domy X, Y, Z v Hradci Králové Přihlašovatel Projektant ATELIER ARCHITEKTURY, ŠUDA HORSKÝ, a.s., Rokycanova 316, Hradec Králové Autor architektonického návrhu Ing. arch. Miroslav Horský REZIDENCE PARK TŘEBEŠ, s.r.o., Hvězdova 1716/2b, , Praha 4 Areál REZIDENCE PARK TŘEBEŠ v Hradci Králové se skládá ze tří domů (objekty X, Y, Z) s 5 a 6 nadzemními podlaţími. Nabízené bytové jednotky (celkem 140 jsou o velikostech 1+kk aţ 4+kk a s plochou od 40 m2 do 102 m2. Mají mimořádně příjemné dispoziční řešení. Ke kaţdé bytové jednotce náleţí balkon, lodţie, terasa nebo předzahrádka a sklep nebo komora. Součástí areálu je dále 58 garáţových a 110 venkovních stání.

6 Přihlašovatel Projektanti Obnova městské památkové rezervace v Jičíně Silnice Jičín a.s., Hradecká 415, Jičín Projektservis Jičín s.r.o., autorizovaná projekční kancelář dopravních staveb a inţenýrských konstrukcí, Jarošovská 291, Jičín Ing. Vladimír Janda Ateliér zahradní a krajinářské architektury Ing. Zdeněk Sendler, Wanklova 6, Brno Ing. Jiří Starý, Projektová kancelář, Malé náměstí 110, Hradec Králové Silnice Jičín a.s., Hradecká 415, Jičín Město Jičín, Ţiţkovo náměstí 18, Jičín V období 10/ /2010 byl v Jičíně uskutečněn rozsáhlý projekt obnovy městské památkové rezervace, největší projekt týkající se veřejných prostranství v novodobé historii města, s cílem zlepšit podmínky pro občany města, obnovit historické jádro Jičína a zvýšit jeho atraktivitu pro návštěvníky. Součástí projektu byla obnova povrchu Valdštejnova náměstí, regenerace zámecké zahrady a oprava městských hradeb.

7 PENZION 14 Přestavba měšťanského domu v historické části města na penzion Přihlašovatel Štěpán Mádle, MBA, Horní Brána 77, Hostinné Projektant Roman Koucký Architektonická kancelář s.r.o., Belgická 23, Praha 2 STAVANT CZ s.r.o., Horní Brána 6, Hostinné Štěpán Mádle, MBA, Horní Brána 77, Hostinné Výtvarná díla v interiéru Renata Horová Jedná se o dvoupatrový měšťanský dům chodbového typu s podloubím. tento objekt zakoupil v roce 2004 od města Hostinné. V srpnu roku 2004 vznikla architektonická studie na přestavbu měšťanského domu na penzion. Jde o přestavbu torza měšťanského domu chodbového typu s podloubím na principu gotické parcelace s hloubkovou dispozicí, na penzion s osmi pokoji, snídárnou a veřejnou restaurací. Stavba je zapsána do Ústředního seznamu nemovitých kulturních památek ČR a vykazuje přítomnost cenných aţ unikátních dokladů vývoje města.

8 Přihlašovatel Projektant 12 atriových řadových rodinných domků Kvasiny Jih Zámecká DEKO TRADE s.r.o. Dandova 2592/4, Praha 9 Horní Počernice Akad. arch. Karel Rulík, Ing. arch. Oldřich Semrád, Ing. Vlastimil Skála, spolupráce Bc. Ladislav Tuček Firma Laguna Solnice, Vašátkova 45, Solnice Filip Nosek firma DEKO TRADE s.r.o. Dandova 2592/4, Praha 9 Horní Počernice Šest domků orientovaných k jihovýchodu a šest domků orientovaných k severozápadu jsou atriové řadové domky. Domky mají dvě nadzemní podlaţí a jsou nepodsklepené. Přízemí vstupní část (zádveří), obývací prostor s kuchyňským koutem a sociálním zařízením je prosklením otevřen do atria. Vedle vstupu garáţ. Z obývacího prostoru vede schodiště do patra. Patro schodišťový prostor, 3 loţnice, sociální zařízení. Okna loţnic jsou orientována do atria s výhledem do krajiny.

9 Autosalon Citroën, Bratří Štefanů 492, Hradec Králové Přihlašovatel ATEKO a.s., Resslova 956, Hradec Králové Hlavní projektant ATEKO a.s., Resslova 956, Hradec Králové Autor návrhu Ing. Jaroslav Benák ve spolupráci s Ing. arch. Miroslavem Kadečkou ATEKO a.s., Resslova 956, Hradec Králové a provozovatel Regina a.s., Hradecká 415, Jičín Za pět měsíců vyrostl v areálu společnosti Regina, a.s., Hradec Králové nový autosalon značky Citroën. Původní stísněné prodejní prostory byly nahrazeny moderní budovou, která poskytuje vyšší komfort pro zákazníky. Architektonický návrh autosalonu byl zpracován dle celosvětových standardů Citroën. Jednoduché čisté linie exteriéru a interiéru podtrhují šarm a noblesu modelů automobilů oblíbené evropské značky. Projektantem a generálním em této stavby je společnost ATEKO a.s.

10 Přihlašovatel Autor návrhu a projektant Česko - polské infocentrum v Broumově Broumovské stavební sdruţení s.r.o. U Horní brány 29, Broumov INS spol. s r.o., Parkány 413, Náchod Broumovské stavební sdruţení s.r.o. U Horní brány 29, Broumov Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov Stavba Česko-polského infocentra v Broumově byla realizována v objektech čp. 104 a 105. Jedná se o stávající objekty na Mírovém náměstí v Broumově. Nové vyuţití objektu bylo navrţeno s cílem rozvíjet cestovních ruch v regionu Broumovska.

11 Modernizace středního odborného učiliště obchodu a řemesel areál Na Jamách Přihlašovatel VCES a.s., Na Harfě 337, Praha 9 Generální projektant Ateliér Adip, Střelecká 437, Hradec Králové Autoři architektonického návrhu Ing. arch. Vladimír Pošepný, Ing. arch. Adéla Kopecká VCES a.s., Na Harfě 337, Praha 9 Královéhradecký kraj, Regiocentrum Nový pivovar, Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové Stavba odpovídá jejímu funkčnímu vyuţití jako školského areálu, který převzal svou funkci od objektu původně určeného k výrobě a administrativě a je z širšího pohledu chápán jako součást budované průmyslové zóny Kvasiny Rychnov nad Kněţnou. Z hlediska architektonického se jedná o soubor staveb, jejíţ jednotlivé funkce jsou obsaţeny v jasně definovaných objemech signalizujících jejich vnitřní vyuţití. To nachází svůj odraz i v architektuře, kdy stávající objekt odkazuje k původnímu vyuţití pro výuku truhlářských oborů, zatímco objekty nově navrţené resp. rekonstruované odkazují k dalšímu vyuţití v rámci uvaţovaného programu. Nezbytnou součástí stavby jsou přilehlé komunikace a zpevněné plochy, které areál učiliště vymezený oplocením obklopují ze všech stran. Objekty i funkční plochy jsou vzájemně odděleny plochami vyhrazené zeleně, které ve vstupní partii zahrnují i travnaté hřiště.

12 Sportovní a relaxační centrum Rychnovska Přihlašovatel VCES a.s., Na Harfě 337, Praha 9 Generální projektant Ateliér Adip, Střelecká 437, Hradec Králové Autoři architektonického návrhu Ing. arch. Vladimír Pošepný, Ing. arch. Adéla Kopecká VCES a.s., Na Harfě 337, Praha 9 Město Rychnov nad Kněţnou, Havlíčkova 136, Rychnov nad Kněţnou Rychnovský bazén nabízí sportovně relaxační vyţití s akcentem na celkovou duševní a fyzickou rehabilitaci a aktivní vyuţití volného času.

13 Letovisko Studánka Přihlašovatel PRIMA spol. s r.o., Bratří Štefanů 973/63a, Hradec Králové Autor projektové dokumentace AG ateliér s.r.o. Komenského 533, Kostelec nad Orlicí Statutární zástupci: Ing. arch. Aleš Granát, Ing. František Velínský PRIMA spol. s r.o., Bratří Štefanů 973/63a, Hradec Králové MATRIX a.s., Třebešov 1, Rychnov nad Kněţnou Jedná se o soubor staveb umístěných do historické výletní lokality v areálu přírodního parku Les Včelný poblíţ Rychnova nad Kněţnou. Soubor staveb se skládá z novostavby polyfunkčního objetu pro ubytování s integrovaným souborem zařízení pro rekreaci a sluţby (objekt hotelu ****) a celková rekonstrukce stávajícího objektu pro ubytování (dependance vila ***). Dále pak pojízdné areálové komunikace, parkoviště, amfiteátru, ČOV. zdroje vody, veřejného osvětlení podíl přístupové komunikace a v areálu, terénních a sadových úprav a v neposlední řadě vybudování doplňkových objektů pro sport a rekreaci. Cílem výstavby tohoto souboru staveb bylo vybudovat rekreační areál, který bude schopen uspokojit poţadavky dnešní moderní společnosti a zároveň svou architekturou bude zapadat do krásného přírodního prostředí rychnovských lesů.

14 Přihlašovatel Projektant Generální zhotovitel Rekonstrukce mostu přes Zdobnici, Vamberk Stavremo Pce a.s., Fáblovka 404, Pardubice MDS PROJEKT s.r.o., Foersterova 175, Vysoké Mýto EUROVIA CS, a.s. závod Pardubice, Broţíkova 564, Pardubice - Polabiny Stavremo Pce a.s., Fáblovka 404, Pardubice ŘSD ČR Správa Hradec Králové, Pouchovská 401, Hradec Králové Kompletní rekonstrukce mostu včetně renovace osmi soch světců.

15 Jezírko Plachta a nádrž Češík, Hradec Králové Přihlašovatel Stavremo Pce a.s., Fáblovka 404, Pardubice Projektant Ing. Josef Javůrek, projekční kancelář, Jiţní 870, Hradec Králové Generální zhotovitel SOVIS s.r.o., Pardubická 852/10a, Hradec Králové Stavremo Pce a.s., Fáblovka 404, Pardubice Statutární město Hradec Králové, Československé armády 408, Hradec Králové Jezírko a svodnice, lávka přes jezírko a lávka přes Zámostskou svodnici, parková úprava včetně veřejného osvětlení a dopravního značení.

16 Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas Přihlašovatel BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, Trutnov Autor architektonického AG Studio a.s., Za Strahovem 19, Praha 6 návrhu a projektu BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, Trutnov Město Trutnov, Slovanské náměstí 165, Trutnov 1 Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas představuje jedno z nejmodernějších kulturních prostorů v České republice. Od září roku 2010, kdy bylo slavnostně otevřeno, se zde pořádají klasická i alternativní divadelní představení, koncerty širokého ţánrového rozpětí, plesy, kongresy a další kulturní a společenské akce.

STAVBA ROKU 2011. Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, 541 01 Trutnov

STAVBA ROKU 2011. Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, 541 01 Trutnov VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE STAVBA ROKU 2011 Královéhradeckého kraje STAVBA ROKU 2011 Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, 541 01 Trutnov Autor architektonického

Více

Soupis staveb přihlášených do soutěže STAVBA ROKU 2010 Královéhradeckého kraje

Soupis staveb přihlášených do soutěže STAVBA ROKU 2010 Královéhradeckého kraje Soupis staveb přihlášených do soutěže STAVBA ROKU 2010 Královéhradeckého kraje Rodinný dům Seydlerova ul., Hradec Králové Přihlašovatel AKIA a.s. Hradec Králové, Nerudova 809, 500 02 Hradec Králové, ing.

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

Velikost: Hodnota: 80.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: Léto 2012 Do: Podzim 2013. *) Odhad hodnoty

Velikost: Hodnota: 80.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: Léto 2012 Do: Podzim 2013. *) Odhad hodnoty 228565 a rekonstrukce Valdštejnův vědecko-technický park Jičín Hodnota: 80.0 mil. Kč * Multifunkční Jičín Jičín Od: Léto 2012 Do: Podzim 2013 stavbení úpravy a změna užívání objektu bývalé jezuitské oleje,

Více

Velikost: Hodnota: 100.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: 2012 Do: 2013. *) Odhad hodnoty. Projektant stavby:

Velikost: Hodnota: 100.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: 2012 Do: 2013. *) Odhad hodnoty. Projektant stavby: 194475 a rekonstrukce Modernizace a dostavba Nemocnice Hodnota: 100.0 mil. Kč * Zdravotnický Od: 2012 komplexní rekonstrukce a dostavba areálu nemocnice, etapovitý projekt, zpracována studie kraj Pivovarské

Více

HRADEC KRÁLOVÉ ROZVOJOVÉ PRIORITY

HRADEC KRÁLOVÉ ROZVOJOVÉ PRIORITY HRADEC KRÁLOVÉ ROZVOJOVÉ PRIORITY Územní plán města Hradec Králové základní dokument pro územní rozvoj zpracován v roce 2000 stanovuje možnosti využití území plochy stávající, přestavbové, návrhové, výhledové

Více

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ Region soudržnosti NUTS II Střední Morava Model IPRM a IPRÚ IPRM-integrovaný plán rozvoje města Východiska na úrovni EU a ČR - Legislativa pro období 2007-2013 důraz na integrovaný přístup a tlak velkých

Více

Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební Kolín Pražská 112, Kolín 2

Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební Kolín Pražská 112, Kolín 2 Středoškolská technika 2011 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT STUDIE DESIGNU RODINNÉHO DOMU (exteriér, interiér) Martin Slánský Střední odborná škola stavební a Střední odborné

Více

Z á p i s z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Z á p i s z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 12. 12. 2016 v kanceláři

Více

Záměry obcí na období 2014-2020

Záměry obcí na období 2014-2020 Pořadové číslo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Žadatel Obec Hamry (CHR) Záměry obcí na období 2014-2020 Projekt Oprava místních komunikací Oprava veřejného osvětlení Zateplení ZŠ Rekonstrukce dětského hřiště Rekonstrukce

Více

Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST

Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST Seznam příloh soutěžního návrhu: Obálka Zpáteční adresa Obálka Autor (+CD)

Více

Přehled registrovaných projektů předložených v rámci 2. kola výzvy v ROP SV (výzva vyhlášena od do )

Přehled registrovaných projektů předložených v rámci 2. kola výzvy v ROP SV (výzva vyhlášena od do ) Přehled registrovaných projektů předložených v rámci 2. kola výzvy v ROP SV (výzva vyhlášena od 17. 12. 2007 do 28. 3. 2008) Oblast podpory 2.2 - Rozvoj měst Název projektu Žadatel Celkové způsobilé výdaje

Více

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - - Prodejní cena od 1.976.000,- Kč Všeobecný popis Rekreační areál Riviera Lipno v obci Lipno nad Vltavou se nachází v klidném prostředí, přímo u Lipenského

Více

Svaz zakládání a údržby zeleně. Sadovnické dílo roku 2006

Svaz zakládání a údržby zeleně. Sadovnické dílo roku 2006 Svaz zakládání a údržby zeleně Sadovnické dílo roku 2006 Poslání soutěže: Hlavní posláni soutěže: Objektivně zhodnotit kvalitu realizovaného sadovnického díla přímo na místě, kde bylo vytvořeno. Cíl soutěže:

Více

KVALIFIKOVANÝ ODHAD POČTU PARKOVACÍCH STÁNÍ V LOKALITĚ VELKÉ NÁMĚSTÍ, HRADEC KRÁLOVÉ

KVALIFIKOVANÝ ODHAD POČTU PARKOVACÍCH STÁNÍ V LOKALITĚ VELKÉ NÁMĚSTÍ, HRADEC KRÁLOVÉ KVALIFIKOVANÝ ODHAD POČTU PARKOVACÍCH STÁNÍ V LOKALITĚ VELKÉ NÁMĚSTÍ, HRADEC KRÁLOVÉ ÚDAJE O ZADAVATELI ZADAVATEL: Ing. Hana Matoušková Divišova 757/1, Hradec Králové, 500 03 ÚDAJE O ZPRACOVATELI ZPRACOVATEL:

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

PRODEJNÍ BROŽURA 01/2019 CHARKOVSKÁ 10

PRODEJNÍ BROŽURA 01/2019 CHARKOVSKÁ 10 PRODEJNÍ BROŽURA 01/2019 CHARKOVKÁ 10 Charkovská 10 je luxusní projekt, který tvoří pouhých 9 jednotek a samostatné garáže. polečné prostory vytvořené z nejvybranějších materiálů, nová fasáda a okna utváří

Více

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 OBSAH IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY' ' REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: 10. května /ENV/16 Ing. Říčan

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: 10. května /ENV/16 Ing. Říčan ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA KRAJ MÍSTO AKCE OBJEKT POZEMEK MAJITEL OBJEDNATEL STUPEŇ STAVEBNÍK UŽIVATEL ZHOTOVITEL AUTORIZACE REALIZACE OLOMOUCKÝ NÁMĚŠŤ NA HANÉ REVITALIZACE LOKALITY NA HRADĚ LOKALITA NA HRADĚ

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Statutární město Hradec Králové 10/2013-12/2014 Kralovehradecký kraj Společnost BAK stavební společnost, a.s. jako vedoucí sdružení se společností RenoArt s.r.o.

Více

*** hotel Amber Černigov kapacita 350 lůžek ***hotel Alessandria kapacita 230 lůžek **hotel Garni kapacita 50 lůžek **hotel Stadion

*** hotel Amber Černigov kapacita 350 lůžek ***hotel Alessandria kapacita 230 lůžek **hotel Garni kapacita 50 lůžek **hotel Stadion *** hotel Amber Černigov Riegrovo nám. 1494 tel 495 814 111 500 02 Hradec Králové fax 495 521 998 e-mail hotel@cernigov.cz cernigov@cpihotels.cz web www.cpihotels.cz kapacita 350 lůžek Hotel s vysokým

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

ČERVENÉ POŘÍČÍ. ZMĚNA č.2

ČERVENÉ POŘÍČÍ. ZMĚNA č.2 OBEC ČERVENÉ POŘÍČÍ KRAJ PLZEŇSKÝ OKRES KLATOVY I. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č.2 N Á V R H A TEXTOVÁ ČÁST OBJEDNATEL : OBEC ČERVENÉ POŘÍČÍ, ČERVENÉ POŘÍČÍ č.27, 340 12 ŠVIHOV POŘIZOVATEL : MěÚ KLATOVY, ÚÚP,

Více

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory Real Estate & Life, s.r.o. Telefon: Fax: Email: info@estateandlife.cz Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory V Rovinách, 4000 Praha 4, CZ Popis Luxusní

Více

PRODEJNÍ BROŽURA 01/2019 CHARKOVSKÁ 10

PRODEJNÍ BROŽURA 01/2019 CHARKOVSKÁ 10 PRODEJNÍ BROŽURA 01/2019 CHARKOVKÁ 10 Charkovská 10 je luxusní projekt, který tvoří pouhých 9 jednotek a samostatné garáže. polečné prostory vytvořené z nejvybranějších materiálů, nová fasáda a okna utváří

Více

Lokalita Rovná územní studie

Lokalita Rovná územní studie Lokalita Rovná územní studie A - Textová část pořizovatel: lokalita: stupeň: Městský úřad Boskovice, Odbor výstavby a územního plánování Boskovice - Rovná Územní studie generální projektant: Atelier 99

Více

Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení

Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení Integrovaný plán rozvoje Statutárního města Opavy pro oblast bydlení OBSAH PREZENTACE 1. Organizační struktura přípravy IPRM 2. Téma

Více

Vestec Střed rezidenční komplex

Vestec Střed rezidenční komplex Vestec Střed rezidenční komplex Akropolis reality, s.r.o. Zdeněk Špetlík Pštrossova 1925/6 110 00 Praha 1 tel: 800 10 80 80 mobil: 731 303 055 tel/fax: 224 91 90 13 zdenek.spetlik@akropolisreality.cz www.akropolisreality.cz

Více

INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ OLOMOUC (IPRÚ OLOMOUC) Past na turisty

INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ OLOMOUC (IPRÚ OLOMOUC) Past na turisty INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ OLOMOUC (IPRÚ OLOMOUC) Past na turisty IPRÚ Olomouc základní informace Financován z prioritní osy 3 Cestovní ruch ROP SM Celková alokace pro IPRÚ Olomouc 240 mil. Kč IPRÚ

Více

Nejdek ÚP 2014 - projednávaný územní plán ing. arch. Vlasta Poláčková a ing. arch. Zuzana Hrochová

Nejdek ÚP 2014 - projednávaný územní plán ing. arch. Vlasta Poláčková a ing. arch. Zuzana Hrochová Nejdek ÚP 2014 - projednávaný územní plán ing. arch. Vlasta Poláčková a ing. arch. Zuzana Hrochová Vize rozvoje města Město v srdci přírody, ze kterého není třeba odjíždět, které poskytuje dobré podmínky

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ 5 4 6 3 7 2 12 8 1 13 9 10 11 Ludvíkovice NOVÁ LOUKA Dovolujeme si Vám představit developerský projekt Nová Louka, který bude realizován v katastru obce Ludvíkovice

Více

Třebešov čp. 1 516 01 Rychnov nad Kněžnou IČ: 259 476 72 DIČ: CZ25947672. www.matrix-as.cz matrix@matrix-as.cz

Třebešov čp. 1 516 01 Rychnov nad Kněžnou IČ: 259 476 72 DIČ: CZ25947672. www.matrix-as.cz matrix@matrix-as.cz Třebešov čp. 1 IČ: 259 476 72 DIČ: CZ25947672 www.matrix-as.cz matrix@matrix-as.cz Založení Společnost MATRIX a.s. byla založena 12.12.1991 jako společnost s ručením omezeným - MATRIX s.r.o. se sídlem

Více

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ REGULAČNÍ PLÁN BÍLÁ PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ NÁVRH ZADÁNÍ sestavený k projednání ve smyslu 61 a 62 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zpracovaný

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 29. července /ENV/15 Ing. Říčan

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 29. července /ENV/15 Ing. Říčan ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč)

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč) Sinai Golf Heights Sinai Golf Heights je unikátní resort přímo uvnitř nového golfového hřiště v Sharm El Sheikh. Tato oblast v Nabq se stane velice prestižní adresou na Sinai a veškerá luxusní zařízení

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE Původní tvrz ze 14. století, přebudovaná na renesanční zámek, ke které později přibyly i barokní prvky. Až do konce Druhé světové války byl zámek součástí pivovaru. Poté se stal

Více

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU 1/26 HISTORIE Areál byl postaven roku 1928 jako přádelna bavlněné česané příze. V roce 1974 byl celý objekt kompletně stavebně

Více

INVESTICE MĚSTA TELČE V ROCE. Investice Města Telče v roce 2016

INVESTICE MĚSTA TELČE V ROCE. Investice Města Telče v roce 2016 INVESTICE MĚSTA TELČE V ROCE 2016 Obsah: INVESTIČNÍ AKCE Zimní stadion Telč dokončení Chodník v ul. Myslibořská (mezi TESCO a ul. Jiráskova) Oprava povrchu silnice Studnice Mysliboř Oprava komunikace v

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova O projektu Společnost AAA Realitní fond, a.s. Vám nabízí možnost atraktivního bydlení v žádané lokalitě Prahy 5 Janáčkovo nábřeží. Řadový bytový dům z roku 1910 je jako stvořený pro ty, kteří touží po

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

Velikost: Hodnota: 10.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: Léto 2013 Do: Zima 2013. *) Odhad hodnoty. Projektant stavby: 10. týden 2012, záznam č.

Velikost: Hodnota: 10.0 mil. Kč * Termín realizace: Od: Léto 2013 Do: Zima 2013. *) Odhad hodnoty. Projektant stavby: 10. týden 2012, záznam č. 233136 Přístavba Fitness NICE VIEW Praha - Troja Sportovně rekreační Praha - Troja Hl. město Praha Hl. město Praha Praha hl.m. Od: Léto 2013 Do: Zima 2013 přístavba fitnesscentra, přístavba domu č.p.182/53,

Více

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Středoškolská technika 2017 Setkání a prezentace pracístředoškolských studentů na ČVUT RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Alexandra Kotršálová, Denisa Hajdová, Natálie Kopáčková, Šimon Řezník STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA

Více

Obecně závazná vyhláška obce Paseky č.1/2004 ze dne 10.12.2004, KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKY ČÁST PRVNÍ

Obecně závazná vyhláška obce Paseky č.1/2004 ze dne 10.12.2004, KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKY ČÁST PRVNÍ Obecně závazná vyhláška obce Paseky č.1/2004 ze dne 10.12.2004, KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKY Zastupitelstvo obce Paseka se na svém zasedání dne 10. 12. 2004 rozhodlo vydat

Více

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY REZIDENCE PROSTĚJOV CITY AD štúdio - 2013 SBC Czech Investment a.s. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 2 REZIDENCE PROSTĚJOV CITY Rezidence Prostějov CITY - tak trochu jiné bydlení... Motto: Od nepaměti hledali obydlí lidé

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 Rozvojové území D1 D3 plocha 3932 m² D1 D2 D3 garáž celkem obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí)* m2 81 373 167 621 s travování (plocha pro hosty + plocha zázemí)

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

Srovnávací tržní analýza

Srovnávací tržní analýza Srovnávací tržní analýza 1/6 Srovnávací tržní analýza Ladislav Jandáček ladislav.jandacek@re-max.cz +420 727 832 834 Klient : Potanková Jaroslava Nemovitost : Prodej bytové jednotky Adresa : Čimická 2

Více

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim LEGENDA Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim 1 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 2 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 3 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 4 NÁROŽÍ MASARYKOVO NÁM.,

Více

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Objevte komfort bydlení ve městě s volností výhledů do okolní krajiny. 1 POPIS PROJEKTU Představujeme Vám nově dokončený projekt viladomu Sv. Václav, jenž v

Více

Regionální operační program Jihozápad

Regionální operační program Jihozápad Regionální operační program Jihozápad Přehled priorit a opatření Duben 2007 Prioritní osy programu Prioritní osa 1 - Dostupnost center... 2 Prioritní osa 2 - Stabilizace a rozvoj měst a obcí... 4 Prioritní

Více

NAŘÍZENÍ Č. 1/2019, Čl. 1 Předmět úpravy

NAŘÍZENÍ Č. 1/2019, Čl. 1 Předmět úpravy Statutární město Pardubice Rada města Pardubic NAŘÍZENÍ Č. 1/2019, KTERÝM SE MĚNÍ NAŘÍZENÍ Č. 1/2014 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH NA ÚZEMÍ MĚSTA PARDUBIC, VE ZNĚNÍ NAŘÍZENÍ Č. 2/2016, Č. 6/2016

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Antonínská 2, Brno je bytový dům v městské zástavbě nacházející se v lukrativní

Více

RESIDENCE, HRADEC KRÁLOVÉ

RESIDENCE, HRADEC KRÁLOVÉ Soupis staveb přihlášených do soutěže STAVBA ROKU 2012 Královéhradeckého kraje BOROMEUM RESIDENCE, HRADEC KRÁLOVÉ Špitálská s.r.o. ( a majitel nemovitosti) Ing. Arch. Vladimír Smilnický, ing. Klára Neumeisterová,

Více

TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY

TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY POZNAMENEJTE SI! DNY TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY 21. 23. 4. 2015 HRADEC KRÁLOVÉ Kongresové výstavní a společenské centrum ALDIS www.dnytepen.cz www.tscr.cz www.exponex.cz Pořadatel: Teplárenské sdružení

Více

Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK ve školním roce 2011/2012

Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK ve školním roce 2011/2012 Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK ve školním roce 2011/2012 Zpravidla v souvislosti s ukončením pracovního poměru ředitele byla v průběhu tohoto školního roku vyhlášena

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

Projektové záměry podané Statutárním městem Liberec. do II. výzvy v rámci IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci

Projektové záměry podané Statutárním městem Liberec. do II. výzvy v rámci IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci Projektové záměry podané Statutárním městem Liberec do II. výzvy v rámci IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci Zařazení projektů ROP NUTS II Severovýchod Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.1

Více

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Úvodem Developerská společnost Real 3 a.s., se při úvahách o novém projektu zabývala myšlenkou, jak nabídnout zájemcům o bydlení opravdovou architektonickou

Více

www.rezidenceuhvezdy.cz Nadčasová architektura Pasivní standard Nejmodernější technologie 900 m na metro O projektu 1 min. do parku Bydlení v přírodě 15 bytů Váš nový a zdravý domov! Unikátní projekt Rezidence

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC)

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice

Více

Neinvest. dotace CELKEM

Neinvest. dotace CELKEM P ř í l o h a RK24-usnesenRK24-usnesení,příl. K usn.rk24-1102-2008, b.97 Tabulka č. 1 Zvýšení nenárokových složek platů a motivačních složek mezd pedagogických pracovníků regionálního školství s ohledem

Více

Chrudim P A R D U B I C E ,

Chrudim P A R D U B I C E , CENY A ODHADY NEMOVITOSTÍ objednatel : Ing. František Průša INSOLVENCIA GROUP s.r.o. VÍTA NEJEDLÉHO 632 17. listopadu 237 - Dům služeb 537 01 Chrudim 530 02 P A R D U B I C E 604 635 555, frantisek.prusa@seznam.cz

Více

Program rozvoje obce Holetín na období 2013-2018 OBEC HOLETÍN. Schváleno usnesením obce č. 6/2012

Program rozvoje obce Holetín na období 2013-2018 OBEC HOLETÍN. Schváleno usnesením obce č. 6/2012 OBEC HOLETÍN Schváleno usnesením obce č. 6/2012 Obec Holetín je tvořena třemi místními částmi Horní Holetín, Dolní Holetín, Horní Babákov. Středem obce Holetín prochází silnice II. třídy č. 355 o délce

Více

Příloha č. 2 KONKRÉTNÍ POŽADAVKY NA ŘEŠENÍ V RÁMCI ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE MALÁ ÚPA

Příloha č. 2 KONKRÉTNÍ POŽADAVKY NA ŘEŠENÍ V RÁMCI ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE MALÁ ÚPA Příloha 2 KONKRÉTNÍ POŽADAVKY NA ŘEŠENÍ V RÁMCI ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE MALÁ ÚPA 1 Bc. Radovan Kučera Dlouhá 644 541 01 Trutnov 4 48 na plochu rekreačního bydlení nebo plochu trvalého bydlení a

Více

Architektonická soutěž o návrh PAMÁTNÍK ZÁMEČEK OTÁZKY A ODPOVĚDI

Architektonická soutěž o návrh PAMÁTNÍK ZÁMEČEK OTÁZKY A ODPOVĚDI Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Odbor hlavního architekta Štrossova 44, 530 21 Pardubice Č. jednací: Č. spisu: 32596/2017 Vyřizuje: Ing. arch. Aleš Reiský Telefon: 466 859 145 Email:

Více

Fakultní nemocnice Na Bulovce Praha - pavilon 8

Fakultní nemocnice Na Bulovce Praha - pavilon 8 Fakultní nemocnice Na Bulovce - pavilon 8 Magistrát Hlavního města Prahy 09/2010-11/2012 BAK zvítězil ve veřejné zakázce na rekonstrukci jednoho z pavilonů Fakultní nemocnice Na Bulovce. Objekt bude po

Více

Upravené ukazatele přímých NIV pro rok 2008 škol a školských zařízení zřízených krajem - Rada KHK tab. č. 1

Upravené ukazatele přímých NIV pro rok 2008 škol a školských zařízení zřízených krajem - Rada KHK tab. č. 1 P ř í l o h a R30-usneseni-příloha k usnesení RK-30-1367-2008-tab. 1, b.36 1 3121 1 Gymnázium Boženy Němcové, Hradec Králové, Pospíšilova tř. 324 2 3121 1 Gymnázium J. K. Tyla, Hradec Králové, Tylovo nábřeží

Více

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295856 2 440 000 CZK Nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

P ÍLOHA A PLATNÝ ÚZEMNÍ PLÁN M STA BRNA. (Zdroj: www.brno.cz)

P ÍLOHA A PLATNÝ ÚZEMNÍ PLÁN M STA BRNA. (Zdroj: www.brno.cz) P ÍLOHA A PLATNÝ ÚZEMNÍ PLÁN M STA BRNA (Zdroj: www.brno.cz) PŘÍLOHA B VÝVOJ OBCE ŽABŘESKY NA MAPÁCH A POHLEDNICÍCH 1 Mapa z roku 1836 1852 (Zdroj: www.mapy.cz) 2 Katastrální plán Brna 1:2 880 z roku 1906

Více

Jméno obce, jejího statutárního zástupce a jméno architekta, který s obcí dlouhodobě spolupracuje

Jméno obce, jejího statutárního zástupce a jméno architekta, který s obcí dlouhodobě spolupracuje soutěž ARCHITEKT OBCI PŘIHLÁŠKA Jméno obce, jejího statutárního zástupce a jméno architekta, který s obcí dlouhodobě spolupracuje Přihlašovatel Město Hulín Statutární zástupce Mgr. Roman Hoza Adresa nám.

Více

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB PROKONZULTA, a.s. Křenová 26, 602 00 Brno tel. +420 543 255 515, info@prokonzulta.cz PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB Areál zámku - zámeckého hotelu v Mostově na Chebsku, v klidné přírodní lokalitě při

Více

SEZNAM STŘEDNÍCH ŠKOL PŘIHLÁŠENÝCH K PILOTNÍMU OVĚŘOVÁNÍ ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2015_KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ

SEZNAM STŘEDNÍCH ŠKOL PŘIHLÁŠENÝCH K PILOTNÍMU OVĚŘOVÁNÍ ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2015_KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ SEZNAM STŘEDNÍCH ŠKOL PŘIHLÁŠENÝCH K PILOTNÍMU OVĚŘOVÁNÍ ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2015_KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ REDIZO NÁZEV ŠKOLY OBEC ULICE KRAJ OBORY 68-42-M/01 Bezpečnostně právní činnost, 78-651014271

Více

milan vrána portfolio školních prací

milan vrána portfolio školních prací milan vrána portfolio školních prací osobní vzdělání jazyky praxe software zájmy *31.10.1986 xvranam@seznam.cz 2006-2009 : FA ČVUT, Praha 1998-2006 : Gymnázium Jírovcova 8, České Budějovice angličtina

Více

PREZENTACE PROJEKTU Duben 2012 VILY CHUCHLE. www.reflecta.cz

PREZENTACE PROJEKTU Duben 2012 VILY CHUCHLE. www.reflecta.cz PREZENTACE PROJEKTU Duben 2012 VILY CHUCHLE LOKACE PROJEKTU SE ZÁKRESEM ŠIRŠÍCH VZTAHŮ Atraktivní lokalita nacházející se v severovýchodním svahu v rozvojovém rezidenčním území Prahy Velké Chuchle nabízí

Více

PASIVNÍ DOMY ve Vracově

PASIVNÍ DOMY ve Vracově PASIVNÍ DOMY ve Vracově Moderní rodinné domy poskytnou kvalitní bydlení v komfortních dispozicích 5+kk s vlastní zahradou, takže vyhoví malým i velkým rodinám s různými nároky. - velmi nízké provozní náklady

Více

Projek ní kancelá ŠENKY ÍK PROJEK NÍ - INŽENÝRSKÁ - PORADENSKÁ INNOST

Projek ní kancelá ŠENKY ÍK PROJEK NÍ - INŽENÝRSKÁ - PORADENSKÁ INNOST Projek ní kancelá ŠENKY ÍK PROJEK NÍ - INŽENÝRSKÁ - PORADENSKÁ INNOST Krajské kulturní a vzd lávací centrum Zlín Studie obnovy a dostavby budov. 14 a 15 bývalé továrny firmy Ba a ve Zlín. Investi ní náklad:

Více

C-7 FUNKČNÍ VYUŽITÍ POLYFUNKČNÍ ÚZEMÍ

C-7 FUNKČNÍ VYUŽITÍ POLYFUNKČNÍ ÚZEMÍ C-7 FUNKČNÍ VYUŽITÍ OLYFUNKČNÍ ÚZEMÍ Legenda: řípustné využití území Výjimečně přípustné využití území FUNKČNÍ VYUŽITÍ ÚZEMÍ OLYFUNKČNÍ ÚZEMÍ trvalé bydlení v rod. domech izolovaných, dvojdomech trv. byd.

Více

Protokol o otevírání obálek

Protokol o otevírání obálek Pardubický kraj Komenského nám. 125, 532 11 Pardubice Protokol o otevírání obálek podle 73 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) 1.1. Název veřejné zakázky Zpracování projektové

Více

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ II. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN II. NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ NEW

Více

PŘÍLOHA B ORGANIZAČNÍHO ŘÁDU PŘEHLED PRÁVNICKÝCH OSOB A ORGANIZAČNÍCH SLOŽEK ZALOŽENÝCH NEBO ZŘÍZENÝCH KRAJEM

PŘÍLOHA B ORGANIZAČNÍHO ŘÁDU PŘEHLED PRÁVNICKÝCH OSOB A ORGANIZAČNÍCH SLOŽEK ZALOŽENÝCH NEBO ZŘÍZENÝCH KRAJEM PŘÍLOHA B ORGANIZAČNÍHO ŘÁDU PŘEHLED PRÁVNICKÝCH OSOB A ORGANIZAČNÍCH SLOŽEK ZALOŽENÝCH NEBO ZŘÍZENÝCH KRAJEM (k 1. 1. 2019) 1 ODBOR ŠKOLSTVÍ Střední školy a vyšší odborné školy Gymnázium Boženy Němcové,

Více

ČERVENÉ POŘÍČÍ ODŮVODNĚNÍ

ČERVENÉ POŘÍČÍ ODŮVODNĚNÍ OBEC ČERVENÉ POŘÍČÍ KRAJ PLZEŇSKÝ OKRES KLATOVY II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.2 ÚP OBCE A TEXTOVÁ ČÁST OBJEDNATEL : OBEC ČERVENÉ POŘÍČÍ, ČERVENÉ POŘÍČÍ č.27, 340 12 ŠVIHOV POŘIZOVATEL : MěÚ KLATOVY, ÚÚP, NÁM.

Více

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI LOKALITA METRO KŘIŽÍKOVA TRAM. ZASTÁVKA KŘIŽÍKOVA CYKLOSTEZKA AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ FLORENC PARK VÍTKOV BYDLENÍ PRO 21. STOLETÍ V původní zástavbě

Více

INVESTOR: OBEC VŠESTARY, VŠESTARY 35, VŠESTARY ČÍSLO PARÉ: STAVBA: SYSTÉM NAKLÁDÁNÍ S ODPADY V OBCI VŠESTARY - SBĚRNÝ DVŮR VŠESTARY

INVESTOR: OBEC VŠESTARY, VŠESTARY 35, VŠESTARY ČÍSLO PARÉ: STAVBA: SYSTÉM NAKLÁDÁNÍ S ODPADY V OBCI VŠESTARY - SBĚRNÝ DVŮR VŠESTARY INVESTOR: OBEC VŠESTARY, VŠESTARY 35, 503 12 VŠESTARY ČÍSLO PARÉ: STAVBA: SYSTÉM NAKLÁDÁNÍ S ODPADY V OBCI VŠESTARY - SBĚRNÝ DVŮR VŠESTARY OBEC: VŠESTARY KATASTR. ÚZEMÍ: VŠESTARY 787434 PARCELA: st.42,st.43,

Více

9. REKREACE 9.1 HRADECKO

9. REKREACE 9.1 HRADECKO 9.1 HRADECKO - rekreační osady na Orlici - zahrádkářské kolonie - rozlehlé rekreační lesy včetně vybavenosti (veřejná tábořiště, naučné stezky) - rekreační plochy ve vazbě na vodní plochy (např. Stříbrný

Více

Projekt Společné kulturní centrum městských částí Praha Dolní Počernice a Praha 14

Projekt Společné kulturní centrum městských částí Praha Dolní Počernice a Praha 14 30.6.2007 Projekt Společné kulturní centrum městských částí Praha Dolní Počernice a Praha 14 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Projekt Společné kulturní centrum městských částí Praha Dolní Počernice a Praha 14 byl

Více

DPS Betlímek, Uhříněves

DPS Betlímek, Uhříněves PROJEKTANT / ARCHITECT INVESTOR / CLIENT PROJEKT / PROJECT DATUM / DATE STUPEŇ / PART VÝKRES / DRAWING MĚŘÍTKO / SC. Č.VÝKRESU / DR. No 01/2017 objemová studie titulní list AUTOR / SPOLUPRÁCE, objemová

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky / ze dne: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA 57766/ENV/13 Ing. Soukupová/l.2321 19. 8. 2013 Věc: Posuzování

Více

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú.

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. 1977 Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice 1980/3 Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. Kaplice Okres: Kaplice 1982 1992/2 Datum: Květen

Více

POLYFUNKÈNÍ ZÁSTAVBA LIBÈICE NAD VLTAVOU - LETKY NÁVRH ZÁSTAVBY ÚZEMÍ 2015/03/31

POLYFUNKÈNÍ ZÁSTAVBA LIBÈICE NAD VLTAVOU - LETKY NÁVRH ZÁSTAVBY ÚZEMÍ 2015/03/31 2015/03/31 PROJEKT (I.) Projekt řeší revitalizaci bývalého areálu/továrny na výrobu lékařských potřeb, později hasicích zařízení v Libčicích nad Vltavou Letkách. Jedná se o projekt rekonstrukce a polyfunkční

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz Urbanistické souvislosti Parcela se nachází v Brně v městské části Zábrdovice na nároží ulic Bratislavská a Stará. Tato městská část sousedí s historickým centrem města Brna. Tomu odpovídá krátká docházková

Více

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425 půdorys 1.NP vrata vstupní branka ULICE 1.14 240 l 240 l 1.13 12 870 11 020 1 850 1.10 5 600 1.11 terasa 1 4 030 5 600 6 960 možnost umístění bazénu 1.06 1.09 1.04 1.07 1.02 1.03 1.12 terasa 2 1.08 +0,000

Více