jednání Rady města Ústí nad Labem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "jednání Rady města Ústí nad Labem"

Transkript

1 jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: věc : Poskytnutí dotace v oblasti sportu z rozpočtu statutárního města Ústí nad Labem v roce 2017 Mimořádné žádosti o dotace dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval: Bc. Gabriela Krčilová, referentka OKSS předkládá: Ing. Martin Kohl, vedoucí OKSS projednáno: MUDr. Jiří Madar, náměstek primátorky Komise mládeže a sportu RM dne Hlasování per rollam Komise mládeže a sportu RM ve dnech Právní odbor právní oddělení přizváni k jednání:

2 Návrh usnesení: Rada města po projednání A ) s ch valu j e 1. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2017 Odboru kultury, sportu a sociálních služeb, určených na oblast sportu Mimořádné žádosti o dotace Mimořádné sportovní výkony Mimořádný sportovní výkon na mezinárodní úrovni a následné uzavření smluv s jednotlivými subjekty takto: a) Ústecká freeridová organizace, z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Světový pohár ve 4X Simona Jirková 3. místo ve výši 7.000,- Kč b) SPORT UNION, z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Mimořádný sportovní výkon na mezinárodní úrovni podpora sportovců ve výši ,- Kč c) Tělovýchovná jednota Spartak Ústí nad Labem (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Mimořádná žádost o dotaci ME, MSR, prestižní závod Itálie ve výši ,- Kč d) TJ Saně Ústí, z. s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Mezinárodní mistrovství ČR v jízdě na saních ve výši ,- Kč e) TJ Chemička Ústí nad Labem oddíl rychlostní kanoistika p.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Mimořádný sportovní výkon na mezinárodní úrovni ve výši ,- Kč. 2. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2017 Odboru kultury, sportu a sociálních služeb, určených na oblast sportu Mimořádné žádosti o dotace Mimořádné sportovní výkony Mimořádný sportovní výkon na celorepublikové úrovni a následné uzavření smluv s jednotlivými subjekty takto: a) Ústecká freeridová organizace, z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností MČR ve sjezdu Simona Jirková 2. místo ve výši ,- Kč b) Ústecká akademie plaveckých sportů z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Mimořádné sportovní výkony v roce 2017 ve výši ,- Kč c) TJ Stadion Ústí nad Labem z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Účast na MČR ve sportovní gymnastice ve výši ,- Kč d) TJ Chemička Ústí nad Labem oddíl rychlostní kanoistika p.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Mimořádný sportovní výkon na celorepublikové úrovni ve výši ,- Kč e) Sportovní klub policie Sever Ústí nad Labem z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Činnost mládeže oddílu boxu ve výši ,- Kč f) USK PROVOD, z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Bronzová Atletika ve výši ,- Kč

3 g) TJ Saně Ústí, z. s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Mistrovství ČR v jízdě na kolečkových saních ve výši ,- Kč. 3. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2017 Odboru kultury, sportu a sociálních služeb, určených na oblast sportu Mimořádné žádosti o dotace Plošná podpora sportovních klubů a jednot spojených se sportovní činností v případě mimořádných akcí a událostí v průběhu kalendářního roku a následné uzavření smluv s jednotlivými subjekty takto: a) Česká streetballová federace, z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s akcí Severská Bitva 2017 ve výši ,- Kč b) BC LakoPlast Trmice spolek (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s akcí Mistrovství ČR v karambolu na velkém stole ve výši ,- Kč c) Sportovní klub policie Sever Ústí nad Labem z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s akcí Telnický lesní běh ve výši ,- Kč. 4. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2017 Odboru kultury, sportu a sociálních služeb, určených na oblast sportu Mimořádné žádosti o dotace Mimořádné žádosti nad rámec a následné uzavření smluv s jednotlivými subjekty takto: a) Monika Fantová (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností NÁKUP PŘEKÁŽEK AGILITY A KRYCÍCH PLACHET NA PŘEKÁŽKY ve výši ,- Kč b) Fit Family Club Ústí n.l., z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Účast na MS ve sportovním aerobiku a fitness 2017 a účelem použití dotace na úhradu cestovného ve výši ,- Kč c) FC Rapid Ústí nad Labem, z. s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s pronájmem činností PROVOZOVÁNÍ TĚLOVÝCHOVNÉ A SPORTOVNÍ ČINNOSTI FUTSALU a účelem použití dotace na úhradu nájemného ve výši ,- Kč. B ) s ouhlasí 1. s poskytnutím dotací z rozpočtu roku 2017 Odboru kultury, sportu a sociálních služeb, určených na oblast sportu Mimořádné žádosti o dotace Mimořádné žádosti nad rámec a s následným uzavřením smluv s jednotlivými subjekty takto: a) ALK s.r.o. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s akcí All Star game 2017 ve výši ,- Kč b) Česká unie boxerů profesionálů, z.s. (zkráceně ČUBP) (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s akcí Galavečer profesionálního boxu ve výši ,- Kč.

4 C ) n es ch valuje 1. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2017 Odboru kultury, sportu a sociálních služeb, určených na oblast sportu Mimořádné žádosti o dotace Mimořádné sportovní výkony Mimořádný sportovní výkon na celorepublikové úrovni a následné uzavření smluv s jednotlivými subjekty takto: a) Table tennis Club Ústí nad Labem, z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Mimořádný sportovní výkon na celorepublikové úrovni 3. místo na BTM ČR ve čtyřhře nejmladších žáků Velká cena Jižního Města 2017, ve výši ,- Kč. 2. poskytnutí dotací z rozpočtu roku 2017 Odboru kultury, sportu a sociálních služeb, určených na oblast sportu Mimořádné žádosti o dotace Mimořádné žádosti nad rámec a následné uzavření smluv s jednotlivými subjekty takto: a) Table tennis Club Ústí nad Labem, z.s. (IČ ) na částečnou úhradu nákladů spojených s činností Doplnění současné hrací plochy novou sportovní podlahou Rocket CLP/4387 ve výši ,- Kč. C ) z mo cňuje 1. Ing. Martina Kohla, vedoucího OKSS a) k podpisu vyrozumění o neschválení dotace dle bodu C) tohoto usnesení. D ) ukládá 1. MUDr. Jiřímu Madarovi, náměstkovi primátorky a) předložit návrh dle bodu B) tohoto usnesení na jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem T: Ing. Martinu Kohlovi, vedoucímu OKSS a) rozeslat vyrozumění dle bodu C) tohoto usnesení.

5 Důvodová zpráva: Radě města Ústí nad Labem předkládáme návrh na přerozdělení finančních prostředků v rámci schváleného rozpočtu Odboru kultury, sportu a sociálních služeb z dotačního Programu pro poskytování dotací v oblasti SPORTU v roce 2017 z rozpočtu statutárního města Ústí nad Labem (dále jen Program ) - kategorie dotačního programu Mimořádné žádosti o dotace. Komise mládeže a sportu RM žádosti projednala a v souladu s Programem doporučuje subjekty podpořit takto: Ad A1) Do dotačního titulu Mimořádné žádosti o dotace Mimořádné sportovní výkony Mimořádný sportovní výkon na mezinárodní úrovni bylo doručeno celkem 5 žádostí viz příloha č. 1 důvodové zprávy. města Ústí nad Labem činnosti finančně podpořit. Ad A2) Do dotačního titulu Mimořádné žádosti o dotace Mimořádné sportovní výkony Mimořádný sportovní výkon na celorepublikové úrovni bylo doručeno celkem 8 žádostí (z toho jedna žádost nesplňuje podmínky dotačního programu) viz příloha č. 1 důvodové zprávy, města Ústí nad Labem činnosti finančně podpořit. Ad A3) Do dotačního titulu Mimořádné žádosti o dotace Plošná podpora sportovních klubů a jednot spojených se sportovní činností v případě mimořádných akcí a událostí v průběhu kalendářního roku byly doručeny celkem 3 žádosti viz příloha č. 2 důvodové zprávy. města Ústí nad Labem akce finančně podpořit. Ad A4) + B1) Do dotačního titulu Mimořádné žádosti o dotace Mimořádné žádosti nad rámec bylo doručeno celkem 6 žádostí (z toho jednu žádost KMS RM nedoporučuje ke schválení RM z důvodu nesrovnalosti v předložených nabídkách) viz příloha č. 2 důvodové zprávy. města Ústí nad Labem činnosti finančně podpořit. Žádosti nad 50 tis. Kč podléhají schválení v Zastupitelstvu města Ústí nad Labem.

6 Ad C) 1a) Table tennis Club Ústí nad Labem, z.s. (IČ ) Dne byla na OKSS doručena žádost výše uvedeného subjektu ve výši ,- Kč na činnost Mimořádný sportovní výkon na celorepublikové úrovni 3. místo na BTM ČR ve čtyřhře nejmladších žáků Velká cena Jižního Města 2017, Dotace bude poskytnuta při dosažení mimořádného sportovního výkonu na celorepublikové úrovni. V tomto případě se jedná pouze o nižší soutěž bodovací turnaj mládeže BTM v Praze. KMS RM nedoporučuje Radě města Ústí nad Labem schválit poskytnutí dotace výše uvedenému subjektu z důvodu nesplnění podmínky této kategorie dotačního programu. (hlasováno: 0 pro - 7 proti 0 zdržel se). 2a) Table tennis Club Ústí nad Labem, z.s. (IČ ) Dne byla na OKSS doručena žádost výše uvedeného subjektu ve výši ,- Kč na činnost Doplnění současné hrací plochy novou sportovní podlahou Rocket CLP/4387. K žádosti byly přiloženy 3 cenové nabídky na novou hrací podlahu Rocket CLP/4387 vínové barvy. Cenové nabídky obsahují cenu za materiál + služby. V jednom případě byla cena za materiál podstatně nižší než u předchozích dvou nabídek a naopak cena za služby podstaně vyšší. KMS RM nedoporučuje Radě města Ústí nad Labem schválit poskytnutí dotace výše uvedenému subjektu z důvodu nesrovnalostí v předložených cenových nabídkách - cena neobvyklá. (hlasováno: 0 pro - 6 proti 2 zdržel se). Originál žádostí je k dispozici na Odboru kultury, sportu a sociálních služeb. Tento materiál byl konzultován s Právním odborem oddělením právním. Příloha důvodové zprávy: 1. Tabulka Mimořádné žádosti o dotace mimořádné sportovní výkony 2. Tabulka Mimořádné žádosti o dotace plošná podpora sportovních klubů a jednot spojených se sportovní činností v případě mimořádných akcí a událostí v průběhu kalendářního roku a žádosti nad rámec

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 47 věc : Dotace v oblasti sportu z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v roce 2016 Mimořádné žádosti o dotace poskytnutí

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 13. 4. 2016 bod programu: 5 věc: Poskytnutí dotací v oblasti sportu v roce 2016 a dotace v oblasti Mimořádné akce a události dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval:

Více

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech 20. 3. 21. 3. 2017 Tento návrh na usnesení je předkládán na základě projednání žádostí o dotace z oblasti sportu Celoroční

Více

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 25. 9. 2018 Zahájení

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 10. 5. 2017 21 věc : Poskytnutí dotace z Fondu Rady města Ústí nad Labem v roce 2017 dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval: Bc. Gabriela Krčilová,

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 7. 12. 2016 43 věc : Dotace v oblasti sportu z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v roce 2016 Mimořádné žádosti o dotace poskytnutí

Více

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 22. 5. 2019 Zahájení

Více

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 25. 10. 2016 Přítomni:

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 43 věc : Poskytnutí dotací v oblasti kultury v roce 2016 důvod předložení: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích zpracoval: Bc. Martina

Více

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 18. 9. 2019 Zahájení

Více

Z Á P I S. Jednání zahájila a řídila Ing. Věra Nechybová, primátorka města, v 11:10 hod.

Z Á P I S. Jednání zahájila a řídila Ing. Věra Nechybová, primátorka města, v 11:10 hod. Z Á P I S z 33. jednání Rady města Ústí nad Labem dne 12. 11. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jednání zahájila a řídila

Více

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 6. 6. 2017 Přítomni:

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 20. 6. 2018 bod programu: 8 věc: Poskytnutí víceletých dotací v oblasti kultury 2019-2020 důvod předložení: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích zpracoval: Bc.

Více

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor školství, kultury, sportu a sociálních služeb Oddělení podpory školství, kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 4. jednání

Více

ZÁPIS. z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 21. 8. 2017 Přítomni:

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 24. 6. 2015 bod programu: 21 věc: Poskytnutí dotací v oblasti kultury důvod předložení: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích; 85 písm. c) zpracoval: Bc. Klára

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 17. 8. 2016 10 věc : Poskytnutí dotací v oblasti podpory Mimořádné akce a události důvod předložení: Zákon 128/2000 Sb. o obcích; 85 písm.

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 10. 6. 2015 věc: Poskytnutí dotací v oblasti kultury a rozpočtové opatření OŠKSS dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval: Bc. Klára Bayerová, referentka

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 10. 6. 2015 bod programu: 44 věc: Poskytnutí dotací v oblasti sportu pro rok 2015 - odbor školství, kultury, sportu a sociálních služeb - kanceláře primátora a změna

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 11. 1. 2017 1 věc : Preferované sporty hokej a fotbal 2017 důvod předložení: zákon č. 128/2000 Sb., o obcích zpracoval: Ing. Martin Kohl,

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 5. 4. 2017 bod programu: 29 věc: Poskytnutí dotací v oblasti nestátních sociálních služeb a služeb blízkých službám sociálním v roce 2017 důvod k předložení:

Více

ZÁPIS. z 2. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 2. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 2. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 6. 2. 2018 Zahájení

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 22.6.2016 53 věc : Poskytnutí dotací v oblasti podpory Mimořádné akce a události důvod předložení: Zákon 128/2000 Sb. o obcích; 85 písm. c)

Více

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 6. 3. 2019 Zahájení

Více

ZÁPIS. z 3. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 3. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 3. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 7. 3. 2017 Přítomni:

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 17. 8. 2016 bod programu: 15 věc: Dotační program na podporu sociálních služeb a služeb blízkých službám sociálním ve městě Ústí nad Labem v roce 2017 důvod

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyúčtování dotací na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 11 věc : Poskytnutí dotací z dotačního programu Projektu Zdravé město a místní Agenda 21 Ústí nad Labem důvod předložení: Zákon

Více

U s n e s e n í. 1. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 1/17-23/17

U s n e s e n í. 1. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 1/17-23/17 Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 1. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 9. 1. 2017 Usnesení č. 1/17-23/17 ==================================================================

Více

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 23. 1. 2018 Zahájení

Více

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 9. 1. 2018 Zahájení

Více

U s n e s e n í. 3. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne č. 20/3Z/19 38/3Z/19

U s n e s e n í. 3. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne č. 20/3Z/19 38/3Z/19 Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 3. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne 18. 2. 2019 č. 20/3Z/19 38/3Z/19 =================================================================

Více

U s n e s e n í. 696/17 Smlouva o společném zadávání veřejné zakázky na deratizaci města

U s n e s e n í. 696/17 Smlouva o společném zadávání veřejné zakázky na deratizaci města Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 29. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 22. 11. 2017 Usnesení č. 695/17-743/17 ==================================================================

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 37 věc: Zřízení věcného břemene služebnosti Reko MS ÚL - Vojnovičova důvod předložení: Žádost zpracoval: Bc. Barbora Žaludová

Více

U s n e s e n í. 287/17 Rozpočtové opatření FO účelová neinvestiční dotace ze SFŽP pro MO Střekov

U s n e s e n í. 287/17 Rozpočtové opatření FO účelová neinvestiční dotace ze SFŽP pro MO Střekov Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 13. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 10. 5. 2017 Usnesení č. 285/17-318/17 ==================================================================

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 20. 4. 2016 bod programu: 18 věc: Poskytnutí dotací v oblasti nestátních sociálních služeb a služeb blízkých službám sociálním v roce 2016 důvod k předložení:

Více

U s n e s e n í. 8. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 203/16 227/16

U s n e s e n í. 8. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 203/16 227/16 Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 8. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 13. 4. 2016 Usnesení č. 203/16 227/16 ==================================================================

Více

U s n e s e n í. 455/17 Návrh OZV o zrušení OZV č. 5/2012. Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem

U s n e s e n í. 455/17 Návrh OZV o zrušení OZV č. 5/2012. Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 21. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne 20. 9. 2017 č. 453/2017 467/2017 =================================================================

Více

ZÁPIS. z 6. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 6. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor školství, kultury, sportu a sociálních služeb Oddělení podpory školství, kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 6. jednání

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

ZÁPIS. z 2. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 2. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 2. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 21. 2. 2017 Přítomni:

Více

ZÁPIS. z 6. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 6. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 6. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 15. 5. 2017 Přítomni:

Více

ZÁPIS. z 2. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 2. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 2. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 30. 1. 2019 Zahájení

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 7. 12. 2016 bod programu: 49 věc: Souhlas s umístěním sídla spolku v objektu města důvod předložení: 102 odst. 2 písm. b) zákona o obcích, v platném znění

Více

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 27.09.2016 Bod pořadu jednání: 48. Název : Změna rozpočtu - rozpočtové opatření č. 291/16 úprava kapitol 914 04 působnosti a 917 04 - transfery odboru školství,

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 6. 12. 2017 bod programu: 17 věc: Rozdělení finančních prostředků v oblasti kultury v roce 2018 instituce každoročně podporované důvod předložení: Zákon

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 11. zasedání zastupitelstva města dne: 12.12.2013 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: odbor, oddělení: Městský

Více

Z Á P I S. 50. Likvidace společnosti Dům kultury města Ústí nad Labem, s.r.o. v likvidaci

Z Á P I S. 50. Likvidace společnosti Dům kultury města Ústí nad Labem, s.r.o. v likvidaci Z Á P I S z 29. jednání Rady města Ústí nad Labem ze dne 22. 11. 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Omluveni: Ověřovatelé

Více

Zápis. 1. Vyhlášení veřejné zakázky Demolice objektu na p. č. 423, k. ú. Klíše zhotovitel

Zápis. 1. Vyhlášení veřejné zakázky Demolice objektu na p. č. 423, k. ú. Klíše zhotovitel Zápis 17. (mimořádné) jednání Rady města Ústí nad Labem dne 24. 8. 2018 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Omluveni: Ověřovatelé

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 12 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Bod programu: 27. 6. 2016 13 Věc: Poskytnutí finančních dotací Důvod předložení: dle 36 písm. c) předpisů zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení),

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 20.6.2018 12. věc : Dodatek č. 2 k úplnému znění Zřizovací listiny Městských služeb Ústí nad Labem, příspěvkové organizace důvod předložení:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 186/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 462 ze dne 18.03.2014 Poskytnutí peněžitých darů v oblasti tělovýchovy a sportu pro rok 2014/ I. etapa - dary nad 50.000

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem Dne: Bod programu: 6. 12. 2017 8. Věc: Změny v projektu Domov pro seniory Velké Březno, Klášterní 2, Velké Březno Pořízení automobilu pro osoby se sníženou schopností

Více

Zápis. 285/17 Plnění usnesení RM

Zápis. 285/17 Plnění usnesení RM Zápis 13. jednání Rady města Ústí nad Labem dne 10. 5. 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Omluveni: Ověřovatelé zápisu:

Více

U s n e s e n í. 427/18 Souhlas s umístěním sídla společnosti PADOK Sampi, s. r. o.

U s n e s e n í. 427/18 Souhlas s umístěním sídla společnosti PADOK Sampi, s. r. o. Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 14. (mimořádné) jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 11. 7. 2018 Usnesení č. 426/18-442/18 ==================================================================

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2019 Rozpočet 2019 4 150 tis. Kč, celková částka k rozdělení 4 150 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 17. 6. 2019 14 věc : Fotbalový klub Ústí nad Labem, a. s. důvod předložení: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích zpracoval: Pavlína Veselá, referentka

Více

Usnesení Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 30. dubna 2014

Usnesení Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 30. dubna 2014 Usnesení ovní komise Rady kého kraje z 30. dubna 2014 usnesení č. 8/2/2014/SK schvaluje program 2. zasedání konaného dne 30. 4. 2014 v následujícím znění: 1. Program jednání. 2. Kontrola plnění usnesení

Více

Rozpočtová opatření přijatá radou města Ústí nad Labem dne

Rozpočtová opatření přijatá radou města Ústí nad Labem dne Rozpočtová opatření přijatá radou města Ústí nad Labem dne 7. 3. 2018 138/18 Rozpočtové opatření OŽP a ODM nákup ponorných čerpadel na zajištění protipovodňové ochrany A) s ch va luje 1. rozpočtové opatření

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

U s n e s e n í. 1. změnu termínu plnění usnesení Zastupitelstva města a) 457/17 C) 1. a) na

U s n e s e n í. 1. změnu termínu plnění usnesení Zastupitelstva města a) 457/17 C) 1. a) na Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 22. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem I. část konaného dne 6. 12. 2017 č. 468/2017 482/2017 =================================================================

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem Dne: Bod programu: 20. 6. 2018 6 Věc: Změna v projektu Domov pro seniory Velké Březno, Klášterní 2, Velké Březno Pořízení automobilu pro osoby se sníženou schopností

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 4/2019 ze dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 4/2019 ze dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 4/2019 ze dne 24.4.2019 Návrh ZM č. 18/2019 Smlouva o vybudování veřejné infrastruktury (VINTEX s. r. o.) Zastupitelstvo města Kosmonosy projednalo

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 3. 6. 2019 27 věc: Prodej pozemků v k. ú. Předlice dopad na rozpočet: ANO - navýšení příjmové části VHČ zpracoval: Michal Fišer referent Oddělení evidence

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 2. 9. 2015 bod programu: 7 věc: Poskytnutí dotací v oblasti kultury dopad na rozpočet: bez dopadu zpracoval: Bc. Klára Bayerová, referentka OŠKSS předkládá: PhDr.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 30. 1. 2014 Bod pořadu jednání: Uzavření dodatku č. 11 k nájemní smlouvě č. 3800/00/0198 mezi Statutárním městem Liberec

Více

U s n e s e n í. 3. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 91/18-136/18

U s n e s e n í. 3. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 91/18-136/18 Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 3. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 14. 2. 2018 Usnesení č. 91/18-136/18 91/18 Rozpočtové opatření FO dotace

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - n. N. dne 15. 02. Bod pořadu jednání: 11. 1. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE

Více

U s n e s e n í. 4. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 137/18-166/18

U s n e s e n í. 4. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 137/18-166/18 Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 4. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 7. 3. 2018 Usnesení č. 137/18-166/18 137/18 Plnění usnesení 1. informaci

Více

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace.

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace. Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2019 Rozpočet 2019 1 640 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 640 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Bod programu: 19. 12. 2012 20 Věc: Žádosti o finanční příspěvek z Fondu Ústeckého kraje Důvod předložení: Zásady pro poskytování účelových finančních prostředků

Více

Usnesení 1. mimořádného zasedání Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 3. dubna 2014

Usnesení 1. mimořádného zasedání Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 3. dubna 2014 Usnesení 1. mimořádného zasedání Sportovní komise Rady kého kraje z 3. dubna 2014 usnesení č. 1/1/2014/mSK schvaluje program 1. mimořádného zasedání konaného dne 3. 4. 2014 v následujícím znění: 1. Program

Více

U s n e s e n í. Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem

U s n e s e n í. Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 15. (mimořádné) jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 25. 7. 2018 Usnesení č. 443/18-458/18 ==================================================================

Více

U s n e s e n í. 7. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne č. 126/15-149/15

U s n e s e n í. 7. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne č. 126/15-149/15 Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 7. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne 2. 12. 2015 č. 126/15-149/15 =================================================================

Více

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné Poř. č. Žadatel Projekt Specifikace nákladů Náklady projektu v Kč Výše požadované podpory v Kč v % Schváleno ZM dne 27.03.2017 1 Bruslařský klub Příbram IČ: 47071371 Sportovní činnost Bruslařského klubu

Více

íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2017 Rozpočet 2017 1 140 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 140 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př 1 TJ Cement 2 SK Hranice, z.s. Oddíl kopané

Více

bod programu: Jmenování ředitelky Základní školy Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvkové organizace

bod programu: Jmenování ředitelky Základní školy Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvkové organizace dne: 30.11.2016 bod programu: 11 věc: Jmenování ředitelky Základní školy Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvkové organizace dopad na rozpočet: bez dopadu na rozpočet zpracoval: Ing. Stanislav

Více

Lukáš Konečný. 10. Rozpočtové opatření FO neinvestiční dotace pro MO Severní Terasa Předkládá: Ing. Rudolf Jakubec, vedoucí FO

Lukáš Konečný. 10. Rozpočtové opatření FO neinvestiční dotace pro MO Severní Terasa Předkládá: Ing. Rudolf Jakubec, vedoucí FO Zápis 13. jednání Rady města Ústí nad Labem dne 6. 5. 2019 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Omluveni: Ověřovatelé zápisu:

Více

U s n e s e n í. 206/18 Plnění usnesení. 207/18 Rozpočtové opatření FO dotace pro MO Střekov

U s n e s e n í. 206/18 Plnění usnesení. 207/18 Rozpočtové opatření FO dotace pro MO Střekov Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 6. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 4. 4. 2018 Usnesení č. 206/18-230/18 206/18 Plnění usnesení A) b ere n a

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 5. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n. N. dne 16. 5. Bod pořadu jednání: 15. 2. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 21 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 22.03.2016 Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne 21.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 31. 10. 2018 16 věc : Rozpočtová opatření OMOŠ zapojení účelových neinvestičních dotací pro příspěvkové organizace dopad na rozpočet: Ne - průtočka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

22. mimořádné ZASEDÁNÍ RADY KRAJE DNE 12. 11. 2012 Zpís.

22. mimořádné ZASEDÁNÍ RADY KRAJE DNE 12. 11. 2012 Zpís. 22. mimořádné ZASEDÁNÍ RADY KRAJE DNE 12. 11. 2012 Zpís. Bod pořadu jednání: 16. Věc: Rozpočtové opatření č. 286/12 úprava kapitoly 914 04 Důvod předložení: Zpracoval: Zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových

Více

U s n e s e n í. 11. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne č. 190/ /2016

U s n e s e n í. 11. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne č. 190/ /2016 Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 11. zasedání Zastupitelstva města Ústí nad Labem konaného dne 30. 5. 2016 č. 190/2016-209/2016 =================================================================

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 661/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 601 ze dne 11.09.2013 Poskytnutí peněžitých darů v oblasti tělovýchovy a sportu pro rok 2013 - II. etapa. Dary nad 50.000,- Kč

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Zasedání Zastupitelstva

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 6. 12. 2017 věc: Prodej pozemků v k. ú. Předlice důvod předložení: Prodej pozemků zpracoval: Michal Fišer referent Oddělení evidence majetku

Více

Rozpočtová opatření přijatá radou města Ústí nad Labem dne

Rozpočtová opatření přijatá radou města Ústí nad Labem dne Rozpočtová opatření přijatá radou města Ústí nad Labem dne 3. 10. 2018 575/18 Rozpočtové opatření FO zapojení účelové neinvestiční dotace pro městské obvody ze státního rozpočtu 1. rozpočtové opatření

Více

Číslo materiálu: Počet stran: Přílohy: Počet stran příloh: ANO / NE 10

Číslo materiálu: Počet stran: Přílohy: Počet stran příloh: ANO / NE 10 MĚSTSKÝ OBVOD ÚSTÍ NAD LABEM STŘEKOV ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉHO OBVODU Materiál pro jednání ZMO dne: 26.6.2019 Jednání číslo: 5 Číslo materiálu: Počet stran: Přílohy: Počet stran příloh: 6.4 3 ANO / NE 10

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Bod programu: 29. 10. 2014 16 Věc: Žádosti o finanční příspěvek z Fondu Ústeckého kraje Důvod předložení: Zásady pro poskytování účelových finančních prostředků

Více

Starosta 20. OZNÁMENÍ O PODÁNÍ ŽALOBY IMOBILIEN AG. Lukáš Pohanka, starosta. Návrh usnesení

Starosta 20. OZNÁMENÍ O PODÁNÍ ŽALOBY IMOBILIEN AG. Lukáš Pohanka, starosta. Návrh usnesení Starosta 02. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 20. 02. 2013 Bod pořadu jednání: 20. OZNÁMENÍ O PODÁNÍ ŽALOBY IMOBILIEN AG Věc: Oznámení o podání žaloby IMOBILIEN

Více

Kulturní komise je usnášení schopná 7 hlasy, resp. 6 hlasy (v odchod p. Trnovce)

Kulturní komise je usnášení schopná 7 hlasy, resp. 6 hlasy (v odchod p. Trnovce) MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem Zápis č. 2 ze zasedání Kulturní komise RM dne 19. února 2019 Přítomni: dle prezenční listiny;

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 23. 9. 2015 věc : Úprava zřizovací listiny Činoherního studia města Ústí nad Labem, příspěvkové organizace důvod předložení: Zákon č. 128/2000

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Zřízení školního klubu při Základní škole, Liberec, Ještědská 354/88, příspěvkové organizaci.

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N.

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N. MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N. S T A R O S T A 7. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 16. 9. 2009 Bod pořadu jednání: 19. BEZÚPLATNÝ PŘEVOD POZEMKŮ OD

Více