Hlavním účelem pořízení studie je získání více variant dispozičního řešení v rámci rozšíření a úpravy VIP salónků na Terminálu 2.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hlavním účelem pořízení studie je získání více variant dispozičního řešení v rámci rozšíření a úpravy VIP salónků na Terminálu 2."

Transkript

1 LETIŠTĚ PRAHA/RUZYNĚ VACLAV HAVEL AIRPORT PRAGUE Specifikace zadání investičního záměru Designový návrh a studie proveditelnosti VIP salónků T1, Terminál 1, letiště Praha/Ruzyně Hlavním účelem pořízení studie je získání více variant dispozičního řešení v rámci rozšíření a úpravy VIP salónků na Terminálu Popis stávajícího stavu Stávající prostor salónků v 2.NP na Terminálu 1 již nevyhovuje kapacitně aktuálním potřebám. Nyní jsou zde v těsné blízkosti v provozu dva salonky dvou různých provozovatelů. V této pozici již není takřka možný jejich další kapacitní rozvoj. 2. Popis cílového stavu Požadovaným cílovým stavem je funkční a nadčasové řešení dispozic prostor rozšíření salónků. Cílovým stavem je spojení stávajících dvou salonků do jednoho celku, který bude provozovat jeden provozovatel. Zároveň poblíž vznikne zcela nový salonek pro druhého provozovatele formou přístavby na střeše objektu Terminálu 1. Tento nový salonek bude mít v okolí prostorovou rezervu pro možný další rozvoj např. pro možnost umístění venkovní terasy, nebo pro možnost zvětšení interiéru v budoucnu. Designové řešení má vhodně doplňovat také okolní stavby stávající objekty Terminálů. Současně je třeba brát zřetel na úsporné tepelně technické parametry přístavby a přiměřenou ekonomickou náročnost realizace objektu. Studie bude řešit vhodné uspořádání jednotlivých částí salónku tak, aby prostor byl vhodně propojen a dispozice byly navrženy v logických návaznostech. Situace umístění salonků v mapě letiště

2 Půdorys současný stav, návaznosti na okolí, poznámky k zadání Stávající salonek beze změny (cca 560 m2) Změna dispozice salonku (cca 245 m2) Nový objekt (cca 380 m2) Požadavky na změnu stávajícího salonku: Změna provozního uspořádání dispozice rekonfigurace toalet, propojení se stávajícím prostorem salonku v jeden logický celek Prostor bude řešen jako shell and core : pohledy, povrchy stěn, podlah a vybavení nábytkem bude řešeno ve spolupráci s provozovatelem salonku nebude tedy součástí návrhu detailní návrh interiéru Důležité je dodržení souvisejících technických norem, zejména v souvislosti s hygienickými požadavky a požadavky na technickou infrastrukturu a požární bezpečnost. Požadavky na nový objekt přístavby (salonek Menzies): Celkem prostor pro min. 150 míst U vstupní části umístění recepce, dále baru v ústřední části + místnost přípravy jídel + odděleného skladu na potraviny Umístění místnosti pro drobnou administrativu spojenou se správou salonku (kapacita 2 osoby) Umístění kapacit WC dle norem a předpisů, včetně WC pro handicapované osoby, také umístění sprch (1 2ks) pro hosty salonku Umístění prémiového uzavřeného salonku pro 6 osob Dbát na požadavky na bezpečnostní ohraničení prostoru, dle definice oddělení bezpečnosti LKPR Prostor bude řešen jako shell and core : pohledy, povrchy stěn, podlah a vybavení nábytkem bude řešeno ve spolupráci s provozovatelem salonku nebude tedy součástí návrhu detailní návrh interiéru.

3 Důležité je dodržení souvisejících technických norem, zejména v souvislosti s hygienickými požadavky a požadavky na technickou infrastrukturu a požární bezpečnost. 3. Rozsah činností konzultanta A) Vypracování Dokumentace Stavby, součástí je: Draft 2 ks Variantních ideových řešení Studie (ve variantách je kladen důraz na dispoziční a designové řešení) Dopracování vybrané varianty Studie (včetně technického řešení sítí a rozvodů) Zpracování čistopisu vybrané varianty Studie. Finální vybraná varianta odsouhlasená objednatelem bude zobrazena ve formě přehledných půdorysů, pohledů a vizualizací. Počet vizualizací bude nejméně 4 ks dle výběru objednatele. Součástí finální vybrané varianty Studie bude strukturovaný cenový odhad investičních stavebních nákladů na realizaci této varianty. Počet předložených ideových variant může být i větší než 2, záleží na úvaze Zpracovatele, uveden je minimální počet variant. B) Vykonání Autorského dozoru Součástí cenové nabídky bude také autorský dozor v rozsahu 300 h. při dalších stupních projektové dokumentace a při realizaci stavby vybrané varianty. B) Stavebně technický průzkum Součástí cenové nabídky bude stavebně technický průzkum v rozsahu 50 h 4. Požadované výstupy Mezi požadované výstupy patří: Úvodní textová část: Popis závěrů ze stavebně- technického průzkumu Popis základních principů návrhu, popis jednotlivých variant, popis a zdůvodnění zvoleného technického řešení, hodnocení zvoleného řešení, přínosy a negativa jednotlivých variant řešení, strukturovaný cenový odhad nákladů na realizaci finální vybrané varianty. Grafická část: Půdorysy a prostorové skici nebo vizualizace draftu variantních ideových řešení (2 ks), půdorysy v přiměřeném měřítku, doporučujeme 1:100 Půdorys finální varianty v přiměřeném měřítku, doporučujeme 1:100 Pohledy ze všech stran objektu a dva příčné řezy objektem finální varianty Vizualizace exteriéru a interiéru, důraz na návaznost designu na stávající prostory Terminálů a jednoduchý, nadčasový design Typické detaily navrženého obvodového pláště s důrazem na proveditelnost technického řešení, návrh stínění oken Technické řešení sítí a rozvodů, návaznost na stávající infrastrukturu, zejména důraz na vedené kanalizace, vzduchotechniky a elektřiny.

4 5. Forma výstupů Pracovní verze Studie bude předána k připomínkám Objednateli v listinné podobě ve dvou (2) vyhotoveních, která nebudou číslována. V elektronické podobě bude pracovní verze předána Objednateli v jednom (1) vyhotovení na CD/DVD v needitovatelné formě ve formátu *.pdf a v editovatelné formě ve formátu *.doc/docx, *.xls/xlsx, *.dwg/dxf/dgn. Finální vybraná varianta Studie bude předána Objednateli v listinné podobě v pěti (5) vyhotoveních, která budou číslována. V elektronické podobě bude konečná verze (čistopis) předána Objednateli v jednom (1) vyhotovení na CD/DVD v needitovatelné formě ve formátu *.pdf a v editovatelné formě ve formátu *.doc/docx, *.xls/xlsx, *.dwg/dxf/dgn. 6. Harmonogram prací Očekávané termíny plnění základních časových milníků pro zhotovení Studie jsou následující: a) Úvodní technická rada (předání podkladových materiálu, úvodní informace, sdělení/doručení výzvy k zahájení činnosti) b) Lhůta pro provedení stavebně technického průzkumu (7 dní) c) Lhůta pro dodání draftu Variantních ideových řešení Studie, 2 varianty (20 dní) d) Schválení draftu Variantních ideových řešení Studie, výběr varianty Studie a sdělení pokynů/připomínek k dopracování Studie (7 dní) e) Dopracování vybrané varianty Studie (14 dní) f) Připomínky objednatele k dopracování studie (7 dní) g) Finální podoba Studie části (5 dní) h) Připomínky objednatele k finální podobě Studie (7 dní) i) Finální schválená podoba Studie Celkem: dní = 67 dní 7. Požadované členění nabídkové ceny Členění nabídkové ceny v minimálním rozsahu: a) Stavebně-technický průzkum b) Studie, grafická a textová dokumentace c) Autorský dozor v rozsahu 300 hodin, při zpracování dalších stupňů projektové dokumentace a při samotné realizaci stavby 8. Podklady Zpracovateli budou na úvodní technické radě předány následující podklady a informace: Aktuální výřez dotčeného prostoru ze základní mapy letiště digitálně ve formátu dwg. Po výběru zpracovatele studie bude zorganizována prohlídka budovy a úvodní konzultace ohledně definování potřeb cílového stavu objektu.

5 9. Požadavky na zpracování odhadů investičních nákladů Jedná se o požadavky na zpracování odhadu nákladů pro studii. V jednotlivých fázích bude odhad nákladů aktualizován dle níže uvedených požadavků. Obsah a forma výstupu odhadu investičních nákladů Uvedení podkladů, které byly pro propočet poskytnuty objednatelem a na základě kterých byl odhad investičních nákladů proveden. Základní údaje - název, místo, datum, objednatel, zpracovatel Jednoduchý popis stavby se zaměřením na okolnosti související s cenou stavby Sestavení rekapitulace stavby součtem cen jednotlivých objektů Doplnění a dopočet všech vedlejších a ostatních nákladů, souvisejících se stavbou a do objektů nezapočítaných Cena stavby celkem bez DPH Postup pro vytvoření propočtu nákladů Pokud není z dokumentace zřejmé, provede se rozčlenění stavby na stavební objekty. Kritériem je členění podle funkce a konstrukčního systému. Jednotlivé stavební objekty budou zatříděny podle charakteru, účelu a konstrukčního systému. Pro každý objekt samostatně se provede: Výpočet obestavěného prostoru Součástí výpočtu bude zřetelný postup a způsob výpočtu. Budou použity MUJ např. pro budovy se obvykle stanovuje obestavěný prostor (m3), pro komunikace a plochy se stanovuje plocha (m2), u inženýrských sítí délka (m), pro technologické celky komplety (kpl) Ocenění objektu Pro danou úroveň dokumentace lze ve většině případů použít ocenění, které vychází ze srovnání s již realizovanými stavebními objekty Ocenění technologické části oceňované stavby V případě obdobných realizací technologických částí se vychází ze srovnání s již realizovanými projekty. V případě specifických celků je třeba vycházet z odhadu odborné společnosti. Tento odhad bude dodán společně s celkovým odhadem investičních nákladů. Ostatní a vedlejší náklady související s budoucí realizací stavby V případě, že MUJ nebo RO (rozpočtové ukazatele) neobsahují započítané vedlejší náklady, je nutno stanovit druhy a způsob výpočtu jednotlivých vedlejších nákladů, které s provedením souvisí a nejsou zahrnuty v základních sazbách. Patří sem například - provozní vlivy, bezpečnostní opatření (vystavení ID karet, školení, vjezdová povolení), vedlejší náklady, práce v režimu 24h, zařízení staveniště, rezerva, náklady na projekt a inženýrskou činnost Vytipování kritických míst Skutečnosti, které z pohledu úplnosti a podrobnosti předané dokumentace, mohou mít vliv na propočtenou cenu. Na základě zkušeností vyjmenovat možnosti, které by mohly mít vliv na celkovou cenu a nejsou z dokumentace dostatečně zřejmé.

6 Rekapitulace objektů Pro každý stavební objekt budou samostatně uvedeny tyto základní údaje: Název objektu Stručný popis - charakteristika objektu Popis standardů konstrukcí, technologických částí a ostatních prací započtených do ceny Výpočet objemových / účelových jednotek včetně dokumentace postupu výpočtu Jednotková cena s dokumentací způsobu jejího sestavení Celková cena stavebního objektu Celková hodnota vedlejších nákladů Výčet případných rizikových částí, které z pohledu předané dokumentace mohou mít vliv na propočtenou cenu

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa 1. Rozdělení projektu na části : Část

Více

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek)

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Příloha č. 1 Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Praha 6, Veleslavín - Novostavba garáží a administrativní budovy - projektová příprava Předmět plnění: Provedení projektové dokumentace

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského 1. Rozdělení projektu na části

Více

ÚZEMNÍ STUDIE HODONÍN PARK SADOVÁ

ÚZEMNÍ STUDIE HODONÍN PARK SADOVÁ Příloha Městský úřad Hodonín odbor rozvoje města únor 2017 ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE HODONÍN PARK SADOVÁ ve smyslu 30 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby

Více

Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje (dále jen KŘP Jčk) stanovuje

Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje (dále jen KŘP Jčk) stanovuje Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje (dále jen KŘP Jčk) stanovuje Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E na zpracování realizační projektové dokumentace Výstavba integrovaného operačního střediska

Více

dále též jen zhotovitel nebo příkazník

dále též jen zhotovitel nebo příkazník Číslo dodatku objednatele: S00048/2018 č. 1 Smluvní strany Objednatel: Zhotovitel: Statutární město Ostrava CHVÁLEK ATELIÉR s.r.o. Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava Kafkova 1064/12, 702 00 Ostrava IČO:

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ STUDIE Modernizace kongresového sálu, Terminál 2, letiště Praha/Ruzyně

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ STUDIE Modernizace kongresového sálu, Terminál 2, letiště Praha/Ruzyně POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ STUDIE Modernizace kongresového sálu, Terminál 2, letiště Praha/Ruzyně Číslo poptávkového řízení: 0224004616 Obchodní firma: Letiště Praha, a.s. se sídlem: Praha 6, K letišti 1019/6,

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Reynkova, Cihlář ORP HAVLÍČKŮV BROD

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Reynkova, Cihlář ORP HAVLÍČKŮV BROD O D B O R R O Z V O J E M Ě S T A Ú S E K Ú Z E M N Í H O P L Á N O V Á N Í A G I S ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ HAVLÍČKŮV BROD lokality Reynkova, Cihlář ORP HAVLÍČKŮV BROD Základní identifikační

Více

SMĚRNICE č. 3 / 2018

SMĚRNICE č. 3 / 2018 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA SMĚRNICE č. 3 / 2018 pro zpracování investičního záměru v procesu investiční výstavby statutárního města Ostravy Ostrava, říjen 2018 Zpracoval odbor investiční Magistrátu města

Více

Doporučený rozsah a obsah výkonových fází k honorářovému řádu

Doporučený rozsah a obsah výkonových fází k honorářovému řádu Doporučený rozsah a obsah výkonových fází k honorářovému řádu VF1 Příprava projektu Předmětem fáze je prověřit investiční záměr, stanovit předběžné požadavky na potřebné vstupní informace a objasnit náležitosti

Více

230/2012 Sb. VYHLÁŠKA

230/2012 Sb. VYHLÁŠKA 230/2012 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012, kterou se stanoví podrobnosti vymezení předmětu veřejné zakázky na stavební práce a rozsah soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr Ministerstvo

Více

Zastínění jihozápadní fasády budovy ÚMČ P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9

Zastínění jihozápadní fasády budovy ÚMČ P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9 Dokumentace pro provedení stavby Paré D Dokumentace objektu D.6 Pasport prvků Dokument: 179-5.D6 Razítko Datum: 4/2014 Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Obchodní

Více

f INPROJEKT. spol. s r. o. Ostende 87/ Poděbrady, info(5)inproiekt-podebradv.cz. tel.: fax: Smlouva o dílo

f INPROJEKT. spol. s r. o. Ostende 87/ Poděbrady,   info(5)inproiekt-podebradv.cz. tel.: fax: Smlouva o dílo f INPROJEKT. spol. s r. o. Ostende 87/11.290 01 Poděbrady, e-mail: info(5)inproiekt-podebradv.cz. tel.: 325 610 182 fax: 325 610 215 Smlouva o dílo Číslo smlouvy zhotovitele:2011/209 Číslo smlouvy zhotovitele:

Více

Přílohy ke smlouvě o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem.

Přílohy ke smlouvě o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem. Přílohy ke smlouvě o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem. Obsah: PŘÍLOHA Č. 1: POPIS VÝCHOZÍHO STAVU OBJEKTŮ VČETNĚ REFERENČNÍCH HODNOT... 3 PŘÍLOHA Č. 2: POPIS ZÁKLADNÍCH OPATŘENÍ...

Více

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Zadávací dokumentace stavby STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Název zakázky: Revitalizace obvodových

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Z96, Z103, Z105, Z173, K13 ORP HAVLÍČKŮV BROD

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Z96, Z103, Z105, Z173, K13 ORP HAVLÍČKŮV BROD O D B O R R O Z V O J E M Ě S T A Ú S E K Ú Z E M N Í H O P L Á N O V Á N Í A G I S ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ HAVLÍČKŮV BROD lokality Z96, Z103, Z105, Z173, K13 ORP HAVLÍČKŮV BROD Základní

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Přístavba a stavební úpravy Domu humanity č. p. 931 projektová příprava

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Přístavba a stavební úpravy Domu humanity č. p. 931 projektová příprava Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 a) Výzvy k podání nabídky - Specifikace prací a rozsah díla Požadavky na zpracování projektové dokumentace Přístavba a stavební úpravy Domu humanity č. p. 931 projektová

Více

cenová nabídka územní studie (aktualizace) med : pavlík architekti Přednádraží Pardubice 1 (6) : 1/6/2015

cenová nabídka územní studie (aktualizace) med : pavlík architekti Přednádraží Pardubice 1 (6) : 1/6/2015 : cenová nabídka Přednádraží Pardubice územní studie (aktualizace) 1 (6) : 1/6/2015 Přehled výkonových fází obsažených v nabídce Stanovení rozsahu výkonových fází vychází ze Standardu výkonů, dokumentace

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Statické zajištění objektu a oprava atria ZŠ Jižní, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Statické zajištění objektu a oprava atria ZŠ Jižní, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Statické zajištění objektu a oprava atria ZŠ Jižní, Česká Lípa Popis stávajícího stavu objektu

Více

Znalecký posudek č. 72-3409/12 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 72-3409/12 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 72-3409/12 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Bytová jednotka č. 3128/508 v domě č.p. 3128

Více

Stanovisko MMR k některým ustanovením

Stanovisko MMR k některým ustanovením Stanovisko MMR k některým ustanovením Vyhlášky č. 169/2016 Sb., kterou se stanoví rozsah dokumentace veřejné zakázky na stavební práce a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr. Zmocnění

Více

Investiční akce Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Chomutov, o.z.

Investiční akce Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Chomutov, o.z. Investiční akce Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Chomutov, o.z. Zpracoval: Jan Vágner, vedoucí odboru investic a obnovy majetku 22.02.2018 1 Dodávka sanitních vozidel pro Krajskou zdravotní, a.s. Na

Více

11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE

11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE STAVEBNÍ, AUTORSKÝ A TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA Část 11, Díl 11, str. 1 11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE Předpokládanou hodnotu veřejné zakázky na stavební práce musí zadavatel stanovit v

Více

PASIVNÍHO RODINNÉHO DOMU V KRUPCE U TEPLIC

PASIVNÍHO RODINNÉHO DOMU V KRUPCE U TEPLIC SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY STUDENTSKÁ SOUTĚŽ O NÁVRH PASIVNÍHO RODINNÉHO DOMU V KRUPCE U TEPLIC VYHLAŠOVATEL: KNAUF INSULATION OBSAH 1. Úvod...3 1.1. Vyhlašovatel a sponzor soutěže... 3 1.2. Organizátor soutěže...

Více

INVESTIČNÍ VÝSTAVBA Obsah a rozsah PD[pageId_ ] Dokumentace skutečného provedení stavby[pageid_ ]

INVESTIČNÍ VÝSTAVBA Obsah a rozsah PD[pageId_ ] Dokumentace skutečného provedení stavby[pageid_ ] INVESTIČNÍ VÝSTAVBA 1. 5 - Obsah a rozsah PD[pageId_466882276].................................................. 2 1.1 Dokumentace skutečného provedení stavby[pageid_466882706]................................

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4351-48/2014

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4351-48/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4351-48/2014 ve věci aktualizace znaleckého posudku č. 4210-96/2013 ze dne 16.7.2013 NEMOVITOST: Katastrální údaje : bývalá provozovna areál sběrných surovin Kraj Královéhradecký, okres

Více

Znalecký posudek č. 203-3758/13 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 203-3758/13 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 203-3758/13 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Spoluvlastnický podíl o velikosti id. 1/6

Více

Znalecký posudek č. 160-3205/11 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 160-3205/11 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 160-3205/11 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Spoluvlastnický podíl o velikosti ½ na nemovitostech,

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa 1. Popis objektu Předmětem projektové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na stavební práce ev.č. 13170006 Úprava ulice Jelínkova, Třebíč SVAZEK 4

Více

Vyhláška č. 169/2016 Sb.

Vyhláška č. 169/2016 Sb. 1 z 5 05.01.2018 15:18 Vyhláška č. 169/2016 Sb. Vyhláška o stanovení rozsahu dokumentace veřejné zakázky na stavební práce a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2016-169

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví k provedení 92 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek: Předmět úpravy

Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví k provedení 92 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek: Předmět úpravy Vyhlá š ká č. 169/2016 Sb., o štánovení rozšáhu dokumentáče ver ejne záká zky ná štávební prá če á šoupišu štávební čh práčí, dodá vek á šluz eb š vy kázem vy me r Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví

Více

STAVEBNÍ PROGRAM OBECNÍ ÚŘAD, KNIHOVNU, POŠTU, OBŘADNÍ A ZASEDACÍ SÍŇ BÍLOVICÍCH NAD SVITAVOU PRO. Dne

STAVEBNÍ PROGRAM OBECNÍ ÚŘAD, KNIHOVNU, POŠTU, OBŘADNÍ A ZASEDACÍ SÍŇ BÍLOVICÍCH NAD SVITAVOU PRO. Dne STAVEBNÍ PROGRAM PRO OBECNÍ ÚŘAD, KNIHOVNU, POŠTU, OBŘADNÍ A ZASEDACÍ SÍŇ V BÍLOVICÍCH NAD SVITAVOU Dne 5.6.2013 OBSAH KOMENTÁŘ KE STAVEBNÍMU PROGRAMU str. 2-4 STAVEBNÍ PROGRAM str. 5-8 PLOŠNÉ, OBJEMOVÉ

Více

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM (týdenní rozpis):

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM (týdenní rozpis): ATELIÉR 1 LS 2015 POŽADAVKY NA ROZSAH A OBSAH PŘEDMĚTU vá tvorba bytové stavby / KATEDRA ARCHITEKTURY FSv ČVUT v PRAZE Tématem ateliéru je návrh bytového domu uchopitelné velikosti, s důrazem na ideu,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na základní koncepci

Více

Územní studie přeložky silnice II. třídy č. 209 v prostoru Chodova, Nového Sedla a Mírové

Územní studie přeložky silnice II. třídy č. 209 v prostoru Chodova, Nového Sedla a Mírové Příloha č. 1 smlouvy o dílo Zadání podklad pro podání cenové nabídky Územní studie přeložky silnice II. třídy č. 209 v prostoru Chodova, Nového Sedla a Mírové územní studie bude podkladem pro aktualizaci

Více

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK)

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) SLZZ - Praha 7, Strojnická 935/27 - rekonstrukce vstupu a vstupní haly včetně výměny 2ks výtahů - realizace stavby Zadavatel touto

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část Průhonice Pořizovatel: Obecní úřad Průhonice Květnové nám. 14/1, 252 43 Průhonice Pořizování na základě splnění kvalifikačních

Více

Znalecký posudek č. 96-3433/12 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 96-3433/12 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 96-3433/12 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Bytová jednotka č. 2795/99 v domě č.p. 2795

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby

Více

Oceňování v jednotlivých fázích výstavbového projektu. Podklady

Oceňování v jednotlivých fázích výstavbového projektu. Podklady Oceňování v jednotlivých fázích výstavbového projektu Podklady Oceňování v jednotlivých fázích výstavbového projektu Životní cyklus výstavbového projektu předinvestiční (přípravn pravná) ) fázef od první

Více

Příloha 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Předmět plnění projektové přípravy akce: DUBÁ, LÉKAŘSKÝ DŮM (čp.14)

Příloha 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Předmět plnění projektové přípravy akce: DUBÁ, LÉKAŘSKÝ DŮM (čp.14) Předmět plnění pro zadání zpracování projektové přípravy stavby: Předmětem plnění je zpracování projektových dokumentací a zajištění inženýrských činností potřebných pro vydání příslušných správních rozhodnutí,

Více

Znalecký posudek č. 88-3133/11 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 88-3133/11 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 88-3133/11 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Bytová jednotka č. 3862/12 v domě č.p. 3862

Více

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1. Veřejná zakázka ev č. ve VVZ: 362167 Název zakázky: UPOL Rekonstrukce

Více

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. stavby terénních úprav zařízení. Věc:

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. stavby terénních úprav zařízení. Věc: Příloha č. 7 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:. Městský úřad Lipník nad Bečvou stavební úřad Ulice: náměstí T.G.Masaryka 89 (sídlo Bratrská 358-zámek) PSČ, obec: 751 31 Lipník nad

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Vestavba MŠ do budovy ZŠ Jižní č.p. 1903, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Vestavba MŠ do budovy ZŠ Jižní č.p. 1903, Česká Lípa Příloha č. 1 Požadavky na zpracování projektové dokumentace Vestavba MŠ do budovy ZŠ Jižní č.p. 1903, Česká Lípa Popis stávajícího stavu objektu Objekt ZŠ č.p. 1903 je tvořen pavilony S1, S2, S3, U1, U2,

Více

Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: DSP 018 04/2015 12 x A4 - Akce: Datum: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail.

Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: DSP 018 04/2015 12 x A4 - Akce: Datum: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail. Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: Akce: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail.com Datum: A DSP 018 04/2015 12 x A4 - REKONSTRUKCE KOMUNIKACE NA VÝSLUNÍ V CHOTĚBOŘI PRŮVODNÍ

Více

Vysvětlení a doplnění zadávací dokumentace č. 7 dle 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon )

Vysvětlení a doplnění zadávací dokumentace č. 7 dle 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon ) Vysvětlení a doplnění zadávací dokumentace č. 7 dle 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon ) 1. Název veřejné zakázky Stavební úpravy stávajícího

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Mgr. Jan Lasevič.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Mgr. Jan Lasevič. ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: Název zadavatele: Ideový návrh Mezinárodního kulturního centra Statutární město Ostrava IČO zadavatele: 00845451 Kontaktní adresa

Více

Znalecký posudek č. 176-3976/14 o odhadu tržní hodnoty nemovitých věcí (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 176-3976/14 o odhadu tržní hodnoty nemovitých věcí (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: Znalecký posudek č. 176-3976/14 o odhadu tržní hodnoty nemovitých věcí (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora Mgr. Martina Tunkla Bytová jednotka č. 2065/14 v bytovém

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V CHOTĚBOŘI

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V CHOTĚBOŘI ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V CHOTĚBOŘI 1) Cíle a účel pořízení územní studie Cílem je ověřit podmínky využití vybraných veřejných prostranství (stávajících nebo nově navrhovaných,

Více

Výkonové Fáze. Cena projektu je cca 3,5 12% z ceny stavby

Výkonové Fáze. Cena projektu je cca 3,5 12% z ceny stavby Výkonové Fáze Cena projektu je cca 3,5 12% z ceny stavby Přípravné fáze (PPR) 1%» analýza zakázky» předběžná analýza stavu staveniště a jeho okolí a prověření a posouzení vhodnosti staveniště pro sledovaný

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 153/7883/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 153/7883/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 153/7883/2013 o stanovení obvyklé ceny domu čp. 555 s příslušenstvím a pozemkem v kat. území Kostelec nad Černými lesy, obec Kostelec nad Černými lesy, Středočeský kraj Objednatel znaleckého

Více

TĚLOCVIČNA SK SPARTAK CHRASTAVA - STUDIE REKONSTRUKCE Sportovní projekty s.r.o. 3/2o14

TĚLOCVIČNA SK SPARTAK CHRASTAVA - STUDIE REKONSTRUKCE Sportovní projekty s.r.o. 3/2o14 TĚLOCVIČNA SK SPARTAK Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Souhrnná zpráva 3) Situace 1:500 4) Půdorys 1.N.P. 1:150 5) Půdorys 2.N.P. 1:150 6) Řezy 1:200 7) Pohledy 1:200 8) Vizualizace 1) Identifikační údaje

Více

METODICKÝ POKYN PRO ZPRACOVÁNÍ STUDIE PROVEDITELNOSTI A EKONOMICKÉ ANALÝZY (CBA)

METODICKÝ POKYN PRO ZPRACOVÁNÍ STUDIE PROVEDITELNOSTI A EKONOMICKÉ ANALÝZY (CBA) REGIONÁLNÍ RADA REGIONU SOUDRŽNOSTI MORAVSKOSLEZSKO METODICKÝ POKYN PRO ZPRACOVÁNÍ STUDIE PROVEDITELNOSTI A EKONOMICKÉ ANALÝZY (CBA) verze 2.00 Evidence změn 2.01 2.02 2.03 2.04 2.05 5.9.2007 2.00 2 9

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Studie na vybudování kanalizace v lokalitě Nová Horka Příloha č.1

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město T ýnec nad Sáza vo u vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, tuto VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY pro účely zadání veřejné

Více

Cenová nabídka společnosti Profirevit s.r.o. pro Společenství vlastníků Mikulova (89j.) :

Cenová nabídka společnosti Profirevit s.r.o. pro Společenství vlastníků Mikulova (89j.) : Cenová nabídka společnosti Profirevit s.r.o. pro Společenství vlastníků Mikulova 1575-1578 (89j.) : 1. Projektová dokumentace pro revitalizaci svislého obvodového pláště vč. zateplení, náhradu zbylých

Více

METODICKÝ POKYN PRO ZPRACOVÁNÍ STUDIE PROVEDITELNOSTI A EKONOMICKÉ ANALÝZY (CBA)

METODICKÝ POKYN PRO ZPRACOVÁNÍ STUDIE PROVEDITELNOSTI A EKONOMICKÉ ANALÝZY (CBA) Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko METODICKÝ POKYN PRO ZPRACOVÁNÍ STUDIE PROVEDITELNOSTI A EKONOMICKÉ ANALÝZY (CBA) verze 4.00 Tento metodický pokyn je zpracován v návaznosti na přílohu

Více

PŘÍLOHA D POSTUP PŘI OCEŇOVÁNÍ NEMOVITOSTÍ

PŘÍLOHA D POSTUP PŘI OCEŇOVÁNÍ NEMOVITOSTÍ 1. Úvodní ustanovení 1.1. Účel postupu při oceňování nemovitostí V této příloze je definován postup při oceňování nemovitostí pro zjištění obvyklé ceny nemovitostí (dále jen Postup) pro účely realizace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK

Více

Obsah. A) F1.4.c 1 Technická zpráva. B) Výkresy F1.4.c 2 půdorys 1.NP F1.4.c 3 půdorys 2.NP

Obsah. A) F1.4.c 1 Technická zpráva. B) Výkresy F1.4.c 2 půdorys 1.NP F1.4.c 3 půdorys 2.NP Obsah A) F1.4.c 1 Technická zpráva B) Výkresy F1.4.c 2 půdorys 1.NP F1.4.c 3 půdorys 2.NP Technická zpráva Úvod V rámci tohoto projektu stavby jsou řešeny základní parametry větrání obchodního centra Philips

Více

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK INVESTIČNÍ ZÁMĚR Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK Datum zpracování: říjen / 2014 Zpracovatel: Zadavatel: Ing. Jiřina Dvořáková Mendelova univerzita v Brně Správa kolejí a menz Ing. Jana

Více

HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. 1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA a TECHNICKÉ PODMÍNKY

HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. 1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA a TECHNICKÉ PODMÍNKY HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. držitel certifikátu ISO 9001 a 14001 1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA a TECHNICKÉ PODMÍNKY Objednatel : VÍTKOVICE ARÉNA a.s. Stavba Objekt Část Stupeň : Stavební úpravy v hale ČEZ ARÉNA

Více

Ing. Martin Dědourek, CSc. Geodézie Svitavy, Wolkerova alej 14a, Svitavy NABÍDKOVÝ CENÍK

Ing. Martin Dědourek, CSc. Geodézie Svitavy, Wolkerova alej 14a, Svitavy NABÍDKOVÝ CENÍK Ing. Martin Dědourek, CSc. Geodézie Svitavy, Wolkerova alej 14a, Svitavy NABÍDKOVÝ CENÍK pro oceňování zeměměřických výkonů, platný od 1.1. 1996 a aktualizovaný dne 1.1. 25 Ceník byl sestaven za použití

Více

CENÍK 800-763 DŘEVOSTAVBY-MONTÁŽ

CENÍK 800-763 DŘEVOSTAVBY-MONTÁŽ CENOVÉ PODMÍNKY 2015/ I. CENÍK 800-763 DŘEVOSTAVBY-MONTÁŽ I. OBECNÉ PODMÍNKY CENÍKU CENÍKU 11. Členění 111. Ceník obsahuje položky pro montáže na stavebních objektech nebo jejich částech (dále jen "objektech")

Více

Znalecký posudek č. 3509 / 013 / 2016 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 3509 / 013 / 2016 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 3509 / 013 / 2016 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro Exekutorský úřad Plzeň - město Předmět ocenění: Byt ve vlastnictví dokončený č. 882/14,

Více

Odbor majetku města. Etapa č. 2 : Rekonstrukce prostor I. PP do podoby čistého, vybavitelného prostoru bez vybavení kuchyně, zařízení, nábytku, atd.

Odbor majetku města. Etapa č. 2 : Rekonstrukce prostor I. PP do podoby čistého, vybavitelného prostoru bez vybavení kuchyně, zařízení, nábytku, atd. MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu Projektová dokumentace - celková rekonstrukce objektu vily v parku Ed. Beneše č.p. 243 v Kopřivnici

Více

PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ PRŮBĚŽNÉ AKTUALIZACE PLÁNU ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ KARLOVARSKÉHO KRAJE

PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ PRŮBĚŽNÉ AKTUALIZACE PLÁNU ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ KARLOVARSKÉHO KRAJE PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ PRŮBĚŽNÉ AKTUALIZACE PLÁNU ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ KARLOVARSKÉHO KRAJE Zpracovatel: Rozsah působnosti: Ing. Regina Martincová, vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství

Více

Znalecký posudek č. 35-4060/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitých věcí (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 35-4060/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitých věcí (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: Znalecký posudek č. 35-4060/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitých věcí (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Bytová jednotka č. 809/3 v bytovém domě

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4379/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4379/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4379/14 O ceně nemovitých věcí: Spoluvlastnického podílu o velikosti id. 2/8 na nemovitém majetku, zapsaném na LV č. 4749, včetně všech součástí a příslušenství, v katastrálním území

Více

SPOLEČENSKÉ A OBCHODNÍ CENTRUM ZLÍN - BŘEZNICKÁ

SPOLEČENSKÉ A OBCHODNÍ CENTRUM ZLÍN - BŘEZNICKÁ Červen 2009 SPOLEČENSKÉ A OBCHODNÍ CENTRUM ZLÍN - BŘEZNICKÁ EKOLA group, spol. s r.o. Dodatek k akustické studii Podklad k dokumentaci o hodnocení vlivů stavby na životní prostředí EKOLA group, spol. s

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY PODROBNĚJŠÍ INFORMACE K PŘEDMĚTNÝM POZEMKŮM

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY PODROBNĚJŠÍ INFORMACE K PŘEDMĚTNÝM POZEMKŮM VŘ č. 123 Příloha č. 1 Oznámení Technické a jiné podmínky po umístění budovy trvalé stavby v oblasti SEVER; Podrobnější informace k předmětným pozemkům TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY

Více

METODICKÝ POKYN PRO ZPRACOVÁNÍ STUDIE PROVEDITELNOSTI A EKONOMICKÉ ANALÝZY (CBA)

METODICKÝ POKYN PRO ZPRACOVÁNÍ STUDIE PROVEDITELNOSTI A EKONOMICKÉ ANALÝZY (CBA) Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko METODICKÝ POKYN PRO ZPRACOVÁNÍ STUDIE PROVEDITELNOSTI A EKONOMICKÉ ANALÝZY (CBA) verze 4.03 Evidence změn Verze Platnost od Předmět změny Strany č. 4.01

Více

TECHNOLOGICKÁ CENTRA A ELEKTRONICKÉ SPISOVÉ SLUŽBY V ÚZEMÍ Verze příručky 1.0

TECHNOLOGICKÁ CENTRA A ELEKTRONICKÉ SPISOVÉ SLUŽBY V ÚZEMÍ Verze příručky 1.0 Příručka pro žadatele a příjemce finanční podpory v rámci Integrovaného operačního programu pro prioritní osu 2, oblast intervence 2.1 Výzva číslo 04 kontinuální TECHNOLOGICKÁ CENTRA A ELEKTRONICKÉ SPISOVÉ

Více

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT PROJEKT 0 Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 12 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP, s.r.o. Šejbalové 894, Praha 5 Barrandov,

Více

OCEŇOVÁNÍ STAVEBNÍCH A RESTAURÁTORSKÝCH PRACÍ V SOUVISLOSTI S PODÁNÍM ŽÁDOSTI O GRANT POSKYTOVANÝ Hlavním městem PRAHOU

OCEŇOVÁNÍ STAVEBNÍCH A RESTAURÁTORSKÝCH PRACÍ V SOUVISLOSTI S PODÁNÍM ŽÁDOSTI O GRANT POSKYTOVANÝ Hlavním městem PRAHOU Magistrát hlavního města Prahy, 21. 5. 2018 OCEŇOVÁNÍ STAVEBNÍCH A RESTAURÁTORSKÝCH PRACÍ V SOUVISLOSTI S PODÁNÍM ŽÁDOSTI O GRANT POSKYTOVANÝ Hlavním městem PRAHOU Ing. Arch. Vladimír Soukeník v.soukenik@volny.cz

Více

PLZEŇSKO V EVROPĚ. Komplexní rekonstrukce MŠ Dolní Lukavice - zpracování projektové dokumentace.

PLZEŇSKO V EVROPĚ. Komplexní rekonstrukce MŠ Dolní Lukavice - zpracování projektové dokumentace. PLZEŇSKO V EVROPĚ OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST pro podporu rozvoje Plzeňského kraje Váš dopis zn.: Naš e zn.: Vyřizuj e: Mgr. Šajt oš o v á Tel.: 377 915 084 : 777 1 1 9 993 sajtos o v a @ p l z e n s k

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1027/80/15 O ceně objektu rodinného domu č.p. 471 vč. příslušenství a pozemků č. 1259/1, č. 1259/2 a č. 1260/3, který se nachází v katastrálním území Nový Bohumín v obci Bohumín v okrese

Více

Výzva k podání cenové nabídky na zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenové nabídky na zakázku malého rozsahu Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Jablunkov Starosta č.j.: 35/14 Výzva k podání cenové nabídky na zakázku malého rozsahu Obec Písečná vyzývá k podání cenové nabídky na zakázku malého rozsahu na zpracování

Více

Základy investování. Předinvestiční fáze

Základy investování. Předinvestiční fáze Základy investování Předinvestiční fáze Předinvestiční fáze Souhrnně je tedy smyslem předinvestiční fáze definovat účel a cíle projektu včetně zpracování potřebné dokumentace v takové míře podrobnosti,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Domov pro seniory Loučka - dokončení protipožárních opatření dodávka stavby SVAZEK 4

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Domov pro seniory Loučka - dokončení protipožárních opatření dodávka stavby SVAZEK 4 Příloha č. 1086-16-P10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Domov pro seniory

Více

NOVOSTAVBA DOMU PRO CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ, HROTOVICE, P.Č. 3/1 A 9/11

NOVOSTAVBA DOMU PRO CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ, HROTOVICE, P.Č. 3/1 A 9/11 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zpracovaná dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách PODMÍNKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVĚ CENY Veřejná zakázka na stavební práce: NOVOSTAVBA DOMU PRO CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 148502. Krakovská 1675/2 11000 Praha. pro účely daní a poplatků jako podklad pro převod nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 148502. Krakovská 1675/2 11000 Praha. pro účely daní a poplatků jako podklad pro převod nemovitosti ZNALECKÝ POSUDEK č. 148502 O ceně rodinného domu č.p. 137 trvalých porostů a pozemků v k.ú. Neuměřice, obec Neuměřice Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: M&M Reality holding, a.s. Krakovská

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň čj. SOAP/002-1396 /2012

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň čj. SOAP/002-1396 /2012 VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ dle 34 Zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen Zákon), za splnění podmínek 23 odst. (7) písm. a) Zákona na dodatečné stavební

Více

Znalecký posudek č. 3447 / 053 / 2015 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 3447 / 053 / 2015 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 3447 / 053 / 2015 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro Exekutorský úřad Plzeň - město Předmět ocenění: Byt č. 819/4 ve vlastnictví dokončený

Více

Příloha č. 2. Rozsah plnění:

Příloha č. 2. Rozsah plnění: Příloha č. 2 Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění předmětu a zadávacích podmínek realizace zakázky) SLZZ - Praha 5 - Zbraslav, Na Baních - rozvoj areálu Zbraslav ( RAZ ) - zpracování studie" Předmět

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2514-2009

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2514-2009 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2514-2009 o ceně rodinného domu č.p.321 se staveb.parc.č.322 a zahradou č.3364/2, 3364/5 v obci a k.ú.chodová Planá, okres Tachov (LV č.317) Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Vladimirská:

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Vladimirská: Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Vladimirská, Česká Lípa 1. Rozdělení projektu na

Více

NÁVRH ZÁSTAVBY V LOKALITĚ U ZÁKLADNÍ

NÁVRH ZÁSTAVBY V LOKALITĚ U ZÁKLADNÍ STUDENTSKÉ PRÁCE NÁVRH ZÁSTAVBY V LOKALITĚ U ZÁKLADNÍ ŠKOLY GEN. SVOBODY V HLUČÍNĚ ZADÁNÍ STUDENTSKÉ PRÁCE Zpracoval úřad územního plánování - MěÚ Hlučín, odbor výstavby, oddělení rozvoje, plánování a

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek - Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

STANISLAV KAWULOK Vendryně 931, 739 94 Tel.: +420 558 334 482 e-mail: projekt@csk-invest.cz A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA STUDIE

STANISLAV KAWULOK Vendryně 931, 739 94 Tel.: +420 558 334 482 e-mail: projekt@csk-invest.cz A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA STUDIE STANISLAV KAWULOK Vendryně 931, 739 94 Tel.: +420 558 334 482 e-mail: projekt@csk-invest.cz A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA STUDIE Ing. Marek Kawulok kontrola Ing. Veronika Siwková zpracovatel Červenec 2011 OBSAH STUDIE:

Více

C A S A i n t e r i e r s. r. o.

C A S A i n t e r i e r s. r. o. Firma C A S A i n t e r i e r s. r. o. vznika v roce 2011 Zabýváme se kompletním řešením interiérů s individuálním přístupem k zákazníkovi. Nabízíme realizaci od zaměření a návrhu v podobě realistické

Více

Znalecký posudek č. 3535 / 039 / 2016 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 3535 / 039 / 2016 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 3535 / 039 / 2016 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro Exekutorský úřad Plzeň - město Předmět ocenění: Ideální spoluvlastnický podíl ve výši

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o stavbě... 2 A.1.2 Údaje o žadateli... 2 A.1.3 Údaje

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY PRO ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12. Místo: Hausmannova 3014, k.ú.

STAVEBNÍ ÚPRAVY PRO ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12. Místo: Hausmannova 3014, k.ú. Stavba: STAVEBNÍ ÚPRAVY PRO ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12 Místo: Hausmannova 3014, k.ú. Modřany - Praha 4 Investor: MČ Praha 12 Písková 830/25 143 12 Praha 4 - Modřany

Více

Cena - Nabídka. Nabídka - Veřejná zakázka (z.č.134/2016 Sb., vyhl.č. 169/2016 Sb.) Použití cenových soustav Formy nabídkové / smluvní ceny

Cena - Nabídka. Nabídka - Veřejná zakázka (z.č.134/2016 Sb., vyhl.č. 169/2016 Sb.) Použití cenových soustav Formy nabídkové / smluvní ceny Cena - Nabídka Nabídka - Veřejná zakázka (z.č.134/2016 Sb., vyhl.č. 169/2016 Sb.) Použití cenových soustav Formy nabídkové / smluvní ceny Dohoda o ceně dohoda o výši ceny nebo o způsobu, jakým bude cena

Více