Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce"

Transkript

1 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Novinky v elektronické žákovské knížce

2 Nová verze elektronické žákovské knížky Webová aplikace Bakaláři je v provozu na adrese Přihlašovací údaje do systému zůstávají stejné uživatelské jméno je příjmení bez diakritiky a heslo je shodné s heslem do aplikace ve škole.

3 Zapomenuté heslo Pokud zapomenete heslo do systému, je možné si jej obnovit pomocí odkazu Zapomenuté heslo na úvodní stránce, em Vám dojde odkaz pro změnu hesla. (heslo se změní i v aplikaci na PC ve škole).

4 Změna hesla po přihlášení Pokud svoje heslo do systému znáte (a chcete jej změnit), můžete se přihlásit, v menu vybrat Nástroje > Změna hesla a zde zadat původní a nové heslo. Následně kliknete na Změnit heslo. (heslo se změní i v aplikaci na PC ve škole).

5 Zasílání zpráv Pro zasílání zpráv rodičům, žákům nebo i kolegům můžete využívat systém Komens. Zprávu odešlete tak, že vyberete Komens > Poslat zprávu.

6 Zasílání zpráv Systém Komens umožňuje odesílat několik typů zpráv: Obecná zpráva umožňuje zasílání běžných zpráv žákům, rodičům, učitelům. Umožňuje vybrat jednoho nebo více příjemců, přiložit soubor, příjemce dostane upozornění em. Nástěnka školy zpráva je viditelná v menu Komens > Nástěnka pro všechny Nástěnka třídy zpráva je viditelná v menu Komens > Nástěnka pro vybranou třídu Nástěnka učitelů zpráva je viditelná v menu Komens > Nástěnka pouze pro učitele Aktualita na první stránku text zprávy se zobrazí na úvodní stránce ihned po přihlášení Hodnocení žáka umožňuje psát pochvaly a poznámky, odešle se jako zpráva rodičům a žákovi, třídní učitel navíc vidí tuto zprávu v přehledu hodnocení žáka

7 Zasílání zpráv Obecná zpráva Obecná zpráva slouží pro zasílání běžných zpráv Možnost zaslat zprávu rodičům (1 žák, 1 třída, skupina tříd, všichni, podle úvazku, volný výběr) Možnost zaslat zprávu žákům (1 žák, 1 třída, skupina tříd, všichni, podle úvazku, volný výběr) Možnost zaslat zprávu ředitelství (dojde celému vedení školy Šta, Šil, Bár, Juř) Možnost zaslat zprávu učitelům (1 učitel, skupina, všichni, volný výběr) Možnost Skupina tříd rozešle zprávu předdefinované skupině rodičů nebo žáků (popsáno na dalším snímku).

8 Zasílání zpráv Obecná zpráva Skupiny tříd: Pokud by Vám nějaká často používaná skupina chyběla, napište mi, vytvořím.

9 Zasílání zpráv Obecná zpráva Odeslání zprávy: V menu kliknu na Komens a Poslat zprávu V horní části další stránky vyberu Obecná zpráva a v poli Komu vyberu komu chci zprávu poslat (dle snímku č. 7) Následně se vedle nabídky Komu zobrazí další nabídka nebo tlačítko, kde můžu vybrat konkrétní osobu, skupinu nebo třídu, případě vybrat více žáků (dle snímku č. 10) Dále lze zaškrtnout S potvrzením, kde adresát musí potvrdit přečtení zprávy. Pod těmito volbami je k dispozici textové pole s možností formátování (podobně jako např. ve Wordu). Ke zprávě můžete přidat i přílohu. (dle snímku č. 11) Po napsání zprávy již jen kliknete na tlačítko Odeslat

10 Zasílání zpráv Obecná zpráva Výběr adresáta pomocí Volný výběr Kliknutím na tlačítko Vybrat zobrazíte nové okno, kde můžete zaškrtnout adresáty v seznamu a kliknutím na tlačítko [>] je přidat do příjemců Adresáty můžete vyhledávat zadáním části jména nebo příjmení do pole Vyhledat a potom se výběr zúží. Případně můžete vybrat více příjemců tak, že kliknete na prvního, držíte SHIFT a kliknete na posledního tím vyberete celý rozsah. Poté opět dáte tlačítko [>] Pokud nějaký výběr používáte opakovaně, můžete jej uložit pomocí tlačítka Uložit aktuální výběr, pojmenujete jej a poté už vybíráte z nabídky ve spodní části okna (vyberete a kliknete na [>>]). Pro dokončení výběru je nutné kliknout na tlačítko Vybrat.

11 Zasílání zpráv Obecná zpráva Přidání přílohy V záhlaví zprávy kliknete na Přílohy a otevře se okno, do kterého můžete buď přetáhnout soubory z průzkumníku nebo vybrat kliknutím na Vybrat soubory Velikost souboru je omezena na 4 MB a nelze posílat spustitelné soubory (EXE) nebo archivy (RAR, ZIP, ) Po dokončení výběru kliknete na Přiložit a soubor se objeví napravo od okna zprávy. Kterýkoliv soubor můžete ze zprávy odstranit kliknutím na [x] vedle názvu souboru.

12 Zasílání zpráv Nástěnka Pokud vyberete typ zprávy Nástěnka školy, Nástěnka třídy nebo Nástěnka učitelů, zobrazí se zpráva na nástěnce, kterou najdete v Komens > Nástěnka. Práce zde je podobná obecné zprávě. Rozdílem je, že už nevybíráte příjemce, navíc ale můžete nastavit platnost zprávy Od-Do

13 Zasílání zpráv Nástěnka Po zobrazení nástěnky se zobrazí všechny vložené zprávy včetně příloh. Třídní učitelé vidí 3 záložky (školní nástěnka, učitelská nástěnka a třída) Rodiče a žáci 2 záložky (školní nástěnka a třída) Ostatní učitelé vidí pouze školní a učitelskou nástěnku

14 Zasílání zpráv Nástěnka Pokud vyberete typ zprávy Nástěnka školy, Nástěnka třídy nebo Nástěnka učitelů, zobrazí se zpráva na nástěnce, kterou najdete v Komens > Nástěnka. Práce zde je podobná obecné zprávě. Rozdílem je, že už nevybíráte příjemce, navíc ale můžete nastavit platnost zprávy Od-Do

15 Zasílání zpráv Aktualita na úvodní stránku V případě aktuality na úvodní stránku se aktualita zobrazí v přehledu po přihlášení v sekci Aktuality a nejnovější události.

16 Zasílání zpráv Hodnocení žáka Posledním typem zprávy je Hodnocení žáka, který je novinku v Bakalářích. Tento typ zprávy slouží pro psaní pochval a poznámek. Zprávu odešlete vybraným rodičům. Informace o poznámce zároveň dojde žákovi a navíc i třídnímu učiteli. Třídní učitel uvidí v EZK soupis všech těchto zpráv u každého žáka v přehledu hodnocená, takže má jednoduchý přehled o chování žáka. Při odeslání zprávy můžete vybrat z předdefinovaných textů zpráv, ke kterým můžete cokoliv dopsat, případně napsat zprávu vlastní.

17 Zasílání zpráv Hodnocení žáka Při psaní zprávy postupujete stejně, jako při jiných typech zpráv V záhlaví jen přibyla nabídka, kde můžete vybrat z předdefinovaných typů zpráv (snímek č. 18), a volba pochvaly (+) nebo poznámky (-) v pravé části.

18 Zasílání zpráv Hodnocení žáka Typy hodnocení: Předdefinované typy hodnocení vychází z výchozího nastavení systému Bakaláři. Je možné libovolně upravit. Pokud je potřeba cokoliv přidat, napište mi.

19 Zasílání zpráv Hodnocení žáka Po odeslání zprávy rodičům dojde zpráva s informací. Třídní učitel vidí hodnocení na stránce Přehled žáků v menu Výuka, kde můžete vybrat libovolného žáka svoji třídy a zobrazit přehled známek ze všech předmětů.

20 Zasílání zpráv Přehled všech odeslaných a přijatých zpráv najdete v Komens a Odeslané zprávy (případně Přijaté zprávy ). Zprávy zde můžete libovolně třídit (dle popisu po otevření této stránky. Po kliknutí na zprávu se zpráva otevře- zde je možnost na ní odpovědět, předat dál nebo potvrdit přečtení. Odpovědět Předat dál Potvrdit přečtení

21 Menu Výuka Rozvrh hodin Suplování Výukové zdroje Třídní kniha Zde najdete Váš rozvrh hodin pro tento týden, příští týden a stálý rozvrh Zde najdete změny rozvrhu, které se Vás týkají Zde najdete databázi výukových zdrojů, ve které můžete vyhledávat (zdrojem např Khanova škola apod. Zde můžete zapisovat do třídní knihy. Vyberete hodinu a zobrazí se záložky Zápis hodiny, Docházka, Domácí úkoly, Poznámky třídní kniha zde má stejné funkce, jako v aplikaci ve škole, navíc můžete k domácímu úkolu přidat přílohu. Absence Zde můžete omlouvat absenci ve třídě (snímek č. 22) Přehled absence Přehled žáků Zde si můžete zobrazit přehled, kdo chyběl v jednotlivých třídách v předmětech, které učíte (snímek č. 23) Zde najdete přehled známek a hodnocení ze systému Komens ve Vaší třídě (snímek č. 24)

22 Absence Na stránce se zobrazí všechna nevyřízená absence. Zaškrtnete políčka u dnů, které chcete omluvit, vyberete, na jaký typ se má přepsat daná absence (započtená/nezapočtená) a dáte zapsat.

23 Přehled absence

24 Přehled žáků Zde najdete přehled známek a hodnocení ze systému Komens ve Vaší třídě.

25 Menu Klasifikace Zde můžete pracovat s průběžnou a pololetní klasifikací ve třídách, kde učíte. Zápis pololetní klasifikace úvazky Zápis pololetní klasifikace celá třída Zápis průběžné klasifikace Zde vyberete třídu, kterou učíte a zobrazí se stránka pro doplnění známek za pololetí. U každého žáka vidíte absenci a známky. Můžete následně doplnit pololetní známky i automaticky na základě průměru (snímek č. 26) Funguje stejně jako předchozí. Jen třídní učitel vidí všechny předměty ve své třídě (snímek č. 26) Zde můžete zapisovat známky do průběžné klasifikace stejným způsobem jako v aplikaci ve škole.

26 Pololetní klasifikace úvazek a celá třída

27 Průběžná klasifikace Při zadávání průběžné klasifikace je nutné nejprve kliknout do záhlaví sloupce (zvýrazněno modře) a vyplnit typ známky. Po kliknutí na Uložit můžete zapsat známky. Do režimu úpravy známek se opět dostanete kliknutím na záhlaví sloupce.

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Obsah 1 Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI... 3 2 Zadání přístupových údajů... 4 3 Úvodní stránka... 5 3.1 hlavní panel s kartami nabídek (dále vysvětleno

Více

Bakala ř i - manua l. Obsah

Bakala ř i - manua l. Obsah Bakala ř i - manua l Obsah 1 Úvod... 2 2 Osobní údaje... 3 3 Klasifikace... 3 3.1 Průběžná klasifikace... 3 3.2 Pololetní klasifikace... 4 3.3 Výchovná opatření... 4 3.4 Opravné zkoušky... 4 4 Kommens...

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI na webových stránkách školy zsceladna.cz klikněte na ikonu Klasifikace Bakaláři. Zadání přístupových údajů zadejte přihlašovací

Více

Základní ovládací prvky elektronické žákovské knížky

Základní ovládací prvky elektronické žákovské knížky Základní ovládací prvky elektronické žákovské knížky Přihlášení do systému elektronické žákovské knížky Po zadání adresy skola.zsmasarykovysady.net:8080 (nebo kliknutím na odkaz z webových stránek školy)

Více

Návod k elektronické žákovské knížce

Návod k elektronické žákovské knížce Návod k elektronické žákovské knížce Obsah Elektronická žákovská knížka... 2 Přihlášení... 2 Úvodní obrazovka... 3 Osobní údaje... 3 Průběžná klasifikace... 4 Pololetní klasifikace... 4 Rozvrh... 5 Plán

Více

NÁVOD K ELEKTRONICKÉ ŽÁKOVSKÉ KNÍŽCE

NÁVOD K ELEKTRONICKÉ ŽÁKOVSKÉ KNÍŽCE NÁVOD K ELEKTRONICKÉ ŽÁKOVSKÉ KNÍŽCE Dobrý den, tento návod Vám má pomoci se zorientovat ve webové aplikaci Bakaláři ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA. Webová aplikace Bakaláři obsahuje: Osobní údaje žáka -

Více

Webové rozhraní informačního systému Bakaláři

Webové rozhraní informačního systému Bakaláři Název dokumentu: Zpracoval: Určené programy: Webové rozhraní informačního systému Bakaláři Mgr. Marek Internet Explorer 7.0 a vyšší, Google Chrome 20.0 a vyšší Datum poslední revize: 17. 10. 2013 Kontakt:

Více

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA II. stupeň WEBOVÁ APLIKACE Bakaláři Webová aplikace obsahuje: Úvod úvodní stránka

Více

NÁVOD K ELEKTRONICKÉ ŽÁKOVSKÉ KNÍŽCE

NÁVOD K ELEKTRONICKÉ ŽÁKOVSKÉ KNÍŽCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 9 Černý Most, Gen. Janouška 1006 Gen. Janouška 1006, Praha 9 Č.Most II, 198 00, Tel.: 281 912 168, 776 355 564, Fax: 281 912 159 info@zsgenjanouska.cz, www.zsgenjanouska.cz IČO: 61386898

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Přístup do webové aplikace Bakaláři Na webových stránkách www.zsdrtinova.cz klikněte na odkaz Bakaláři. Přihlášení do webové aplikace Bakaláři Přihlašovací jméno

Více

Návod na používání systému Bakaláři pro zákonné zástupce žáků Základní školy a mateřské školy Mosty u Jablunkova 750

Návod na používání systému Bakaláři pro zákonné zástupce žáků Základní školy a mateřské školy Mosty u Jablunkova 750 Návod na používání systému Bakaláři pro zákonné zástupce žáků Základní školy a mateřské školy Mosty u Jablunkova 750 Návod na modul Internetová žákovská knížka systému Bakaláři. Kromě informací o prospěchu,

Více

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA WEBOVÁ APLIKACE Bakaláři Webová aplikace obsahuje: Úvod úvodní stránka se základním

Více

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA WEBOVÁ APLIKACE Bakaláři Webová aplikace obsahuje: Úvod úvodní stránka se základním

Více

Bakaláři elektronická žákovská knížka (přístup rodičů)

Bakaláři elektronická žákovská knížka (přístup rodičů) Bakaláři elektronická žákovská knížka (přístup rodičů) Tento návod je určen pro elektronickou žákovskou knížku Základní školy Vizovice, příspěvkové organizace při využití webového prohlížeče a přístupu

Více

Návod k elektronické žákovské knížce

Návod k elektronické žákovské knížce Návod k elektronické žákovské knížce Vážení rodiče, tento návod Vám má pomoci zorientovat se ve webové aplikaci Bakaláři ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA. Hlavní výhody el. žákovské knížky: El. žákovská knížka

Více

Návod k elektronické žákovské knížce

Návod k elektronické žákovské knížce Návod k elektronické žákovské knížce Vážení rodiče, tento návod Vám má pomoci zorientovat se ve webové aplikaci Bakaláři ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA. Hlavní výhody elektronické žákovské knížky: Elektronická

Více

Aplikace Bakaláři. Návod

Aplikace Bakaláři. Návod Aplikace Bakaláři Návod Tento návod Vám má pomoci se zorientovat ve webové aplikaci Bakaláři. Mezi základní možnosti Webové aplikace patří: Informace získané z Evidence osobní údaje žáka, údaje o jeho

Více

Do aplikace se přihlásíte na webových stránkách bakalari.zshloubetin.cz a budete přesměrováni do systému Bakaláři a zadáte přidělená hesla.

Do aplikace se přihlásíte na webových stránkách bakalari.zshloubetin.cz a budete přesměrováni do systému Bakaláři a zadáte přidělená hesla. Návod Tento návod Vám má pomoci se zorientovat ve webové aplikaci Bakaláři. Webová aplikace Bakaláři obsahuje: Osobní údaje žáka - dle výběru, rodiče mohou kontrolovat, zda škola eviduje správné údaje

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU LOŠTICE Radek ZIMMERMANN Obsah 1 Úvod... 3 2 Přístup... 3 3 Přihlášení do systému... 4

Více

1. Přihlášení Ke spuštění Webové aplikace potřebuje rodič a žák či učitel pouze internetový prohlížeč, do kterého zadá adresu Vašeho webového

1. Přihlášení Ke spuštění Webové aplikace potřebuje rodič a žák či učitel pouze internetový prohlížeč, do kterého zadá adresu Vašeho webového 1. Přihlášení Ke spuštění Webové aplikace potřebuje rodič a žák či učitel pouze internetový prohlížeč, do kterého zadá adresu Vašeho webového serveru, na kterém Webová aplikace běží. Odkaz na elektronickou

Více

Obsah. Obsah webové aplikace Bakaláři

Obsah. Obsah webové aplikace Bakaláři Obsah webové aplikace Bakaláři Obsah 1 Přihlášení do webové aplikace BAKALÁŘI... 2 2 Zadání přístupových údajů... 2 3 Úvodní stránka... 3 4 Menu se záložkami... 4 4.1 Úvod... 5 4.2 Osobní údaje... 5 4.3

Více

W E B O V Á A P L I K A C E P R O G R A M U B A K A L Á Ř I

W E B O V Á A P L I K A C E P R O G R A M U B A K A L Á Ř I W E B O V Á A P L I K A C E P R O G R A M U B A K A L Á Ř I Program Bakalář je jednotný systém dat umožňující dokonalé využití všech údajů. Je v něm vedena kompletní administrace dat žáků a učitelů, klasifikace

Více

Uživatelský manuál. Obsah

Uživatelský manuál. Obsah Uživatelský manuál Obsah Úvodní stránka a horní menu Registrace uživatele Registrace studenta Registrace pedagoga Registrace firmy Přihlášeni do systému Obnovení zapomenutého hesla Nastavení uživatelského

Více

Pololetní klasifikace - zahrnuje kompletní pololetní klasifikaci ve všech ročnících od počátku studia včetně přehledu zameškaných hodin

Pololetní klasifikace - zahrnuje kompletní pololetní klasifikaci ve všech ročnících od počátku studia včetně přehledu zameškaných hodin Elektronická komunikace s rodiči a žáky Šestým rokem škola využívá program Bakaláři, který umožňuje vést elektronickým zpracováním školskou dokumentaci a školskou matriku (dle vyhlášky č. 364/2005 Sb.).

Více

MANUÁL PRO RODIČE stručný návod na užívání elektronické žákovské knížky

MANUÁL PRO RODIČE stručný návod na užívání elektronické žákovské knížky MANUÁL PRO RODIČE stručný návod na užívání elektronické žákovské knížky Zadejte webovou stránku https://3zslouny.bakalari.cz Základní škola a Mateřská škola, Baška, p.o. Vložte přihlašovací jméno a heslo.

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI OBSAH Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI Zadání přístupových údajů Úvodní stránka Hlavní panel s kartami nabídek Karta Úvod Karta Osobní údaje Karta Klasifikace

Více

Základní školení pro administrátory

Základní školení pro administrátory Základní školení pro administrátory Pozn.: Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak. Obsah : Založení nového žáka 2 Nový stav zápisu do organizace 2 Osobní

Více

Příručka programu Bakaláři pro rodiče a studenty

Příručka programu Bakaláři pro rodiče a studenty Příručka programu Bakaláři pro rodiče a studenty Po zobrazení stránek školy na adrese www.soustop.cz klikněte na záložku Bakaláři: Zobrazí se přihlašovací obrazovka do systému Bakaláři: Do přihlašovacího

Více

Základní škola a Mateřská škola Nymburk, Tyršova příspěvková organizace. Vytvořil: PhDr. David Michálek

Základní škola a Mateřská škola Nymburk, Tyršova příspěvková organizace. Vytvořil: PhDr. David Michálek Vytvořil: PhDr. David Michálek Obsah 1 Úvodní obrazovka... 3 2 Absence žáka... 5 2.1 Zjištění přehledu absence... 5 2.2 Omlouvání absence... 6 2.3 Zameškanost v předmětech... 6 3 Klasifikace... 8 3.1 Průběžná

Více

Bakaláři webová aplikace, mobilní aplikace stručný návod pro rodiče

Bakaláři webová aplikace, mobilní aplikace stručný návod pro rodiče Bakaláři webová aplikace, mobilní aplikace stručný návod pro rodiče Doporučujeme: a, nesdělujte své přihlašovací údaje svým dětem ani nikomu jinému b, přihlašovací údaje neukládejte v prohlížeči c, po

Více

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese Freemail Prahy 10 Co umožňuje Freemail Freemail funguje na podobném principu jako běžné e-maily (seznam.cz, centrum.cz apod.). Abyste se lépe ve svém e-mailu orientovali, připravili jsme pro vás jednoduchý

Více

Nápověda pro systém moje.i-zakovska.cz

Nápověda pro systém moje.i-zakovska.cz www.i-zakovska.cz Nápověda pro systém moje.i-zakovska.cz Obsah 1. Základní informace o moje.i-zakovska.cz... 2 2. Příručka pro uživatele i-zakovska.cz... 3 2.1 Registrace do aplikace... 3 2.2 Základní

Více

Po otevření tohoto odkazu se musíte přihlásit pomocí přiděleného jména a hesla.

Po otevření tohoto odkazu se musíte přihlásit pomocí přiděleného jména a hesla. Vážení rodiče. Od nového školního roku se chystáme ve všech třídách vám zpřístupnit internetovou aplikaci, která vás bude informovat o řadě událostí ve škole. Bude to přehled docházky vašeho dítěte, přehled

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Obsah Kontakt technické podpory... 2 Přihlášení k webmailu... 2 Změna hesla... 2 Nastavení podpisu... 4 Nastavení automatické odpovědi... 7 Jak odesílat e-mailem

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb Uživatelský manuál aplikace Dental MAXweb Obsah Obsah... 2 1. Základní operace... 3 1.1. Přihlášení do aplikace... 3 1.2. Odhlášení z aplikace... 3 1.3. Náhled aplikace v jiné úrovni... 3 1.4. Změna barevné

Více

Manuál k používání el. ŽK a el. třídní knihy. ZŠ a MŠ Ústavní

Manuál k používání el. ŽK a el. třídní knihy. ZŠ a MŠ Ústavní Manuál k používání el. ŽK a el. třídní knihy ZŠ a MŠ Ústavní Vážení rodiče, připravili jsme pro vás příručku k práci s el. žákovskou knížkou a el.třídní knihou. Prosíme, abyste program Bakaláři pečlivě

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI OBSAH Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI Zadání přístupových údajů, generování hesla Úvodní stránka Hlavní panel s kartami nabídek Karta Úvod Karta Osobní

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Profesis KROK ZA KROKEM 2

Profesis KROK ZA KROKEM 2 Profesis KROK ZA KROKEM 2 Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace. Včetně nul na začátku např.: 0000001 - heslo: na štítku DVD Profesis

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol)

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol) 1. PŘÍSTUP K PORTÁLU REGISTRACE - PŘIHLÁŠENÍ Adresa úvodní stránky: www.burzaskol.cz (přechodně: www.sofiazk.cz/burzaskol) Vytvoření uživatelského účtu registrace Pro portál jsou platné přihlašovací údaje

Více

Elektronická třídní kniha Manuál na ovládání webového rozhraní systému Bakaláři

Elektronická třídní kniha Manuál na ovládání webového rozhraní systému Bakaláři Elektronická třídní kniha Manuál na ovládání webového rozhraní systému Bakaláři Gymnázium Jana Blahoslava Ivančice 2013 Popis programu Bakaláři Databázový systém Bakaláři je na škole v provozu již šestnáct

Více

M E T O D I K A W I K I

M E T O D I K A W I K I M E T O D I K A W I K I STŘEDNÍ ŠKOLY INFORMATIKY A SPOJŮ, BRNO, ČICHNOVA 23 NÁPOVĚDA OBSAH Webové stránky Střední školy informatiky a spojů, Brno, Čichnova 23... 3 Moje stránka... 6 Přihlášení... 6 Po

Více

Informace o poštovním provozu na serveru mail.ktkadan.cz a stručný návod na použití OpenWebMailu

Informace o poštovním provozu na serveru mail.ktkadan.cz a stručný návod na použití OpenWebMailu Informace o poštovním provozu na serveru mail.ktkadan.cz a stručný návod na použití OpenWebMailu 1. Obecné informace Příchozí zprávy se ukládají do vaší schránky na serveru mail.ktkadan.cz. Tuto schránku

Více

Akceptační test. Úvod

Akceptační test. Úvod Verze 1.5 Akceptační test Úvod Tento dokument popisuje postup ověření softwaru, ohledně pokrytí požadavků. Obsahuje vstupní a výstupní parametry pro každý test. Testy Aplikace je napsána pro více uživatelských

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA RODIČ

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA RODIČ VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA RODIČ INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU LOŠTICE Radek ZIMMERMANN Obsah 1 Úvod... 3 2 Přístup... 3 3 Přihlášení do systému... 4 4

Více

ROK V OBCI. Uživatelská příručka

ROK V OBCI. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Hlavní obrazovka Menu pro správu uživatele Hlavní nabídka Kalendář akcí Přihlášený uživatel Odkazy na hlavní moduly aplikace Aktuální zprávy Seznam aktualit Přihlášení, uživatelský

Více

V tomto manuálu získáte informace o postupu:

V tomto manuálu získáte informace o postupu: V tomto manuálu získáte informace o postupu: A. Jak se jako dodavatel registrovat B. Jak se jako dodavatel přihlásím C. Jak podat elektronickou nabídku F. Elektronická komunikace 1 A. Jak se jako dodavatel

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://i.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na stránku

Více

WebŠkola Návod k obsluze aplikace pro přístup k datům o žácích přes Internet.

WebŠkola Návod k obsluze aplikace pro přístup k datům o žácích přes Internet. VOŠ a SPŠ Šumperk WebŠkola Návod k obsluze aplikace pro přístup k datům o žácích přes Internet. Obsah Přihlášení do aplikace Problém s certifikátem Pololetní klasifikace Průběžná klasifikace Výchovná opatření

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

První kroky s Google Apps

První kroky s Google Apps První kroky s Google Apps Postupujte podle jednotlivých kroků popsaných v tomto dokumentu. Krok 1: Krok 2: Krok 3: Krok 4: Přihlášení Nastavení Gmail Nastavení Kalendáře Nastavení mobilního telefonu Podpora

Více

Moodle. základy použití systému

Moodle. základy použití systému Moodle základy použití systému Co je Moodle www stránky pro podporu výuky tvorba kurzů pro studenty každý kurs obsahuje posloupnost témat a činností může obsahovat prezentace a testy Moodle na Jarošce

Více

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu.

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. ACTIVATE HERE - FAQ Co je to Activate-Here produkt? Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. Součástí emailu je i odkaz, kde si můžete vybraný

Více

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části:

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části: Grantové projekty V současné době jsou zpracovány tyto části: - konzultace záměru grantového projektu - registrace grantového projektu - zahájeni realizace grantového projektu 1. Schéma konzultace záměru

Více

K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/.

K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/. 2. Seznámení K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/. 2.1. Uživatel (učitel) Uživatelem (učitelem) se myslí osoba, která

Více

Masarykovo gymnázium Střední zdravotnická škola Vyšší odborná škola zdravotnická Vsetín

Masarykovo gymnázium Střední zdravotnická škola Vyšší odborná škola zdravotnická Vsetín Masarykovo gymnázium Střední zdravotnická škola Vyšší odborná škola zdravotnická Vsetín Tyršova 1069, 755 01 Vsetín +420 575 750 300 posta@mgvsetin.cz www.mgvsetin.cz Zpracoval a graficky upravil: Mgr.

Více

Rodičovský portál. v nejčastějších otázek a odpovědí 2. Přehled funkcí 4. Hlavní panel 5. Schránka 7. Souhlasy 10. Tréninky, události 10

Rodičovský portál. v nejčastějších otázek a odpovědí 2. Přehled funkcí 4. Hlavní panel 5. Schránka 7. Souhlasy 10. Tréninky, události 10 Rodičovský portál v 1.0 Obsah : 6 nejčastějších otázek a odpovědí 2 Přehled funkcí 4 Hlavní panel 5 Schránka 7 Souhlasy 10 Tréninky, události 10 Docházka 11 Platby 12 Stream 13 Nastavení 13 1/14 6 nejčastějších

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny 21.3.2013 Obsah Obsah... 2 Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK...

Více

Nástrojová lišta v editačním poli

Nástrojová lišta v editačním poli Nástrojová lišta v editačním poli Název projektu PŘEJÍT NA konkrétní sekci webu ZOBRAZIT zobrazí a) pracovní verzi webu (tj. nepublikovanou) b) publikovanou verzi webu a) Odstranit odstraní zobrazenou

Více

Vysvětlení jednotlivých odkazů v levém sloupci úvodní strany

Vysvětlení jednotlivých odkazů v levém sloupci úvodní strany Vysvětlení jednotlivých odkazů v levém sloupci úvodní strany 1. Notifikace zde je soupis všech důležitých událostí a změn podle typu ikonky poznáš, zda je to suplování, aktualita na webových stránkách

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu 21.1.2013 Obsah Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK... 3 Stránka pro přihlášení

Více

Příručka pro použití portálu Klikni a daruj pro dárce

Příručka pro použití portálu Klikni a daruj pro dárce Příručka pro použití portálu Klikni a daruj pro dárce Verze dokumentu 1.0 Upozornění: ČSOB si vyhrazuje právo dokument upravovat, měnit adresy (umístění) a rozhraní služeb systému Klikni a daruj. V případě

Více

Vedení miniprojektů. v rámci projektu Mluvme spolu

Vedení miniprojektů. v rámci projektu Mluvme spolu Vedení miniprojektů v rámci projektu Mluvme spolu Postup tvorby projektů volba tématu ze všeobecně vzdělávacího předmětu zpracování tématu v dostatečné kvalitě a rozsahu překlad vypracovaných materiálů

Více

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?...

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... Jak pracovat na fóru Adresa fóra je www.iruv.cz/forum Registrace na fóru... 2 Jak vložit nový příspěvek... 3 Časté otázky k funkcím fóra... 5 Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... 5

Více

POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE

POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE V Praze dne 2. června 2016 A. Generování formuláře Fiche: 1.Příhlášení na Portál Farmáře přes přidělené přihlašovací údaje (uživatelské

Více

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál DPD CZ Obsah 1. Úvod... 3 2. Přihlášení... 3 Přihlášení... 3 Nový uživatel, zapomenuté heslo... 5 3. Nastavení... 6 Nastavení uživatele... 6 Nastavení bankovních účtů...

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka fakultního informačního systému NETFEI, určeného pro evidenci odborných praxí studentů FEI VŠB - TU Ostrava pro roli Garant OBSAH Obecné informace... 2 Firmy... 3 Témata praxí... 4

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

1.2 Nastavení datové schránky

1.2 Nastavení datové schránky 1.2 Nastavení datové schránky Důležitou částí systému datových schránek je samotné uživatelské nastavení datové schránky. Mezi jeho nejvýznamnější prvky pak patří nastavení upozorňování o příchozích zprávách

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://prace.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

Školní události. v Pozn.: Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak.

Školní události. v Pozn.: Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak. Školní události v. 2.0 Pozn.: Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak. Obsah : Školní událost 2 Záložky události 4 Hodiny třídy / kurzu - nastavení hodin 5

Více

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci 12. 3. 2015 Verze: 1.0 Obsah 1. Obecné informace... 3 2. Přihlášení do systému... 4 3. Odhlašování ze systému... 4 4. Jak si změnit heslo... 4 5. Nastavení projektů...

Více

Nový způsob práce s průběžnou klasifikací lze nastavit pouze tehdy, je-li průběžná klasifikace v evidenčním pololetí a školním roce prázdná.

Nový způsob práce s průběžnou klasifikací lze nastavit pouze tehdy, je-li průběžná klasifikace v evidenčním pololetí a školním roce prázdná. Průběžná klasifikace Nová verze modulu Klasifikace žáků přináší novinky především v práci s průběžnou klasifikací. Pro zadání průběžné klasifikace ve třídě doposud existovaly 3 funkce Průběžná klasifikace,

Více

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ 1. ÚVOD...2 2. VLOŽENÍ NOVÉ AKCE PROJEKTU...3 3. EDITACE UVEŘEJNĚNÉ AKCE PROJEKTU...7 4. WORKFLOW...9 4.1 Notifikace... 11 4.2 Komunikace k akci projektu... 12

Více

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308 E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL Platí od 08.2012 www.dhlfreight.cz 840 111 308 Obsah 1. E-BILLING 1.1 Úvod... 3 2. Registrační proces 2.1 Registrace do DHL E-BILLING... 4 2.2 Postup registrace do DHL E-BILLING...

Více

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN.

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN. Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN http://lcr.csystem.cz/ 1 1. Přihlášení do objednávkového portálu Po přihlášení se objeví úvodní stránka. Vpravo nahoře je uvedeno Jméno a příjmení

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

Návod pro rodičovský portál systému Edookit

Návod pro rodičovský portál systému Edookit Návod pro rodičovský portál systému Edookit Vážení uživatelé, na následujících stránkách si Vám dovolujeme představit funkce našeho Rodičovského portálu za pomoci jednoduché příručky. Pevně doufáme, že

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 3 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

Návod pro rodiče Bakaláři na ZŠ Vrchlabí, nám. Míru 283

Návod pro rodiče Bakaláři na ZŠ Vrchlabí, nám. Míru 283 Návod pro rodiče Bakaláři na ZŠ Vrchlabí, nám. Míru 283 1 Obsah 2 Úvod... 2 2.1 Mobilní aplikace... 2 2.2 Webová aplikace... 2 3 Webová aplikace - úvod... 2 3.1 Přihlášení... 2 3.2 Změna hesla nebo získání

Více

Návod na používání členské sekce OSAD.cz

Návod na používání členské sekce OSAD.cz Návod na používání členské sekce OSAD.cz Obsah 1. Registrace (postup jak se zaregistrovat do členské sekce)... 2 2. První přihlášení a nastavení členství v členské sekci na webu OSAD.cz... 4 3. Zapomenuté

Více

Moje PNS. Návod použití

Moje PNS. Návod použití Moje PNS Návod použití První přihlášení Pro první přihlášení potřebujete Zvací email. Ten jsme Vám zaslali, pokud známe Vaši emailovou adresu. V emailu najdete návod na první přihlášení. Heslo, které budete

Více

Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM

Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00 Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová

Více

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci 12. 3. 2015 Verze: 1.0 Obsah 1. Obecné informace... 3 2. Přihlášení do systému... 3 3. Odhlašování ze systému... 4 4. Jak si změnit heslo... 4 5. Jak si nastavit

Více

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Vypracovali: Datum: 14. 9. 2012 Jméno Michal Zeman Jan Košátko Jan Skýpala Funkce IT specialista Project Manager Service Desk Manager Kontakt helpdesk@algotech.cz

Více

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY 1.) Pro přihlášení účastníka do kroužku SVČ Odry na webových stránkách www.svcodry.cz zvolte v menu sekci KROUŽKY a klikněte na kroužek, o který máte zájem: 2.) U vybraného kroužku

Více

Google Apps. kalendář 2. verze 2012

Google Apps. kalendář 2. verze 2012 Google Apps kalendář verze 0 Obsah Obsah... Úvod... Vytvoření události... Vytvoření události v daném čase... Vytvoření celodenní události... 6 Vytvoření opakované události... 6 Vytvoření vícedenní události...

Více

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání určeno pro žádosti na rok 2017 (a dál) Mgr. Radek Maca, NIDV Cíle prezentace 1. Seznámit vás s elektronickým

Více

Manuál. Omluvenky online

Manuál. Omluvenky online Manuál Omluvenky online Jan Čižmár Chlupac.com Brno 2013 Obsah 1 Přihlášení 2 2 Student 2 2.1 Výpis absencí........................... 3 2.2 Nastavení............................. 3 3 Zákonný zástupce

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

Groupwise PŘÍSTUP A NASTAVENÍ E-MAILOVÉ SCHÁNKY PŘES WEBOVÉ ROZHRANÍ

Groupwise PŘÍSTUP A NASTAVENÍ E-MAILOVÉ SCHÁNKY PŘES WEBOVÉ ROZHRANÍ Groupwise PŘÍSTUP A NASTAVENÍ E-MAILOVÉ SCHÁNKY PŘES WEBOVÉ ROZHRANÍ Obsah 1. Přístup přes webové rozhraní... 1 2. Možnosti nastavení schránky... 1 2.1. Změna hesla... 1 2.2. Pravidla... 2 2.3. Podpis...

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová www.eso9.cz

Více

Příručka pro uživatele. Zaměstnanci školy a profesoři

Příručka pro uživatele. Zaměstnanci školy a profesoři Příručka pro uživatele Zaměstnanci školy a profesoři Tento systém Vám poskytne průběžné aktuální informace o výuce, plánování termínu a výsledku zkoušek a zápočtu, a umožní i přímo komunikaci s Vašimi

Více

Bára Dvořáková, Centre for Modern Education CZ s.r.o. Kontakt: bdvorakova@cfme.net

Bára Dvořáková, Centre for Modern Education CZ s.r.o. Kontakt: bdvorakova@cfme.net Webové stránky projektu: www.objevuj.eu Stránky obsahují: Informace o projektu (základní informace, harmonogram, fotogalerie, aktuality) Popis možností zapojení pro žáky i učitele Zajímavé odkazy týkající

Více