Most na MK Mlýnská HLAVNÍ PROHLÍDKA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Most na MK Mlýnská HLAVNÍ PROHLÍDKA"

Transkript

1 Obec Píšť Most na MK Mlýnská Most přes Píšťský potok na ul. Mlýnská HLAVNÍ PROHLÍDKA

2 Objekt: Most přes Píšťský potok na ul. Mlýnská Okres: Opava Prohlídku provedla firma: Ing. Pavel Kurečka MOSTY s.r.o. Prohlídku provedl: Ing. Pavel Kurečka, Ing. Kateřina Kurečková Datum provedení prohlídky: Poznámka: --- Počasí v době provádění prohlídky: zataženo, mírný vítr, bez srážek Teplota vzduchu: 23 C Teplota NK: nezjištěná A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Číslo komunikace: MK ul. Mlýnská Staničení km: --- Ev. č. mostu: --- Název objektu: Most přes Píšťský potok na ul. Mlýnská Staničení ve směru: od sil. II/466 Orientace záznamu: ve směru staničení MK, tj. od sil. II/466, návodní strana je vpravo Způsob zpřístupnění mostu: nízký most není nutné zvláštní zpřístupnění B. POPIS ČÁSTÍ MOSTU 1. Základy mostních podpěr a křídel Založení mostu se předpokládá plošné. 2. Mostní podpěry, křídla, čelní zdi Opěry jsou masivní betonové. Na obou stranách jsou dodatečně dobetonovaná, půdorysně zakřivená křídla, vybetonovaná do bednění z ocelových pažnic. Opěry jsou ve dvou místech rozepřeny ocelovými rámy, umístěnými po obvodu mostního otvoru (v opěrách, ve dně a pod NK). V opěrách jsou rámy umístěny do zářezů, zřízených v opěrách. Uchycení rámu je pomocí ocelových hmoždin na závity. 3. Nosná konstrukce, ložiska, klouby, mostní závěry Nosná konstrukce: most je jednopolový, šikmý, o délce přemostění 3,30 m. NK je monolitická ŽB deska. NK je podepřená 2 ks ocelových rámů viz bod 2. Opěry. Ložiska: uložení prosté, plošné. Nosná konstrukce je uložena na vrstvu prostého betonu tl. 100 mm. Klouby: nejsou. Mostní závěry: nezjištěné. 4. Mostní svršek vozovka, izolační systém, chodníky, římsy, kolejový svršek, zálivky Vozovka: šířka 6,10 m, volná šířka 6,25 m, kryt asfaltový beton. Izolační systém: nezjištěný, pravděpodobně vanová hydroizolace. Chodníky: nejsou Římsy: monolitické železobetonové.

3 5. Mostní vybavení záchytná, ochranná a revizní zařízení; dopravní značení, osvětlení, odvodňovací zařízení Záchytné zařízení: na obou stranách mostu je ocelové dvoumadlové zábradlí v. 1,00 m, z ocelových trubek. Ochranná zařízení: nejsou Revizní zařízení: není Dopravní značení: není Osvětlení, odvodňovací zařízení: není. 6. Cizí zařízení - podél pravého (návodního) boku NK je ocelová chránička - podél levého (povodního) boku NK je chránička z plastu. 7. Území pod mostem a přístupové cesty Pod mostem je koryto Píšťského potoka. Mimo most jsou břehy potoka opevněny dřevěnými plůtky, dno je rostlé. Pod mostem opevnění břehů není - obě opěry jsou umístěny ve spodních břehových hranách a jsou obtékané vodou. Přístup pod most je po schodech na povodní straně mostu. C. STAV A ZÁVADY ČÁSTÍ MOSTU 1. Základy mostních podpěr a křídel, zemní těleso Základy: koryto pod mostem je zahloubené a jsou odhalené základy mostu z porézního navětralého betonu s nerovným povrchem. Mezi základy a opěrami jsou otevřené vymleté pracovní spáry betonáže, ve kterých se lokálně vymílají kaverny. Zemní těleso je stabilní. 2. Mostní podpěry, křídla, čelní zdi - V OP1 je cca v polovině délky svislá trhlina š. 4,0 mm dole a 0,8 mm nahoře. Trhlina pokračuje dále do nosné konstrukce. - V OP2 je vodorovná trhlina ve výšce 0,5 m nad hladinou. - Vrstva prostého betonu tl. 100 mm pod uložením NK je zvětralá, drolí se. - 2 ocelové rámy, které rozpírají opěry, jsou vloženy do zářezů v opěrách a k opěrám jsou kotveny pomocí šroubů. Některé ze šroubů nejsou dotažené. - Křídla nejsou přístupná, jsou překrytá bedněním z ocelových pažnic. Pažnice v úrovni hladiny a v místech protékajících styků korodují. 3. Nosná konstrukce - Na podhledu nosné konstrukce jsou četné trhliny různých směrů. Převažující směr trhlin je rovnoběžně s volným okrajem nosné konstrukce. Největší je trhlina, která pokračuje od trhliny v L/2 OP1. Tato trhlina v NK má šířku 1,6 mm. Další výrazná trhlina je od této trhliny ve vzdálenosti 1,20 m směrem vlevo a má šířku 0,9 mm. - Na podhledu NK jsou v betonu vidět velká zrna kameniva a kousek cihly. 4. Ložiska, klouby, mostní závěry Ložiska (uložení NK): uložení NK na vrstvu zvětralého betonu je nevyhovující. Mostní závěry: nezjištěné.

4 5. Vozovka, chodníky, římsy, kolejový svršek, zálivky Vozovka: - nový AB kryt, nadvýšený nad římsy. Podél okrajů AB roste malé množství trávy. - vozovka je nadvýšená nad římsy - na mostě chybí zvýšené obruby. Z nadvýšené vozovky voda stéká přes římsy na okraje nosné konstrukce. Římsy: - beton říms je slabě zvětralý - shora a z boku jsou na římsách uchycené mikroorganizmy a mech. Chodníky, kolejový svršek a zálivky nejsou. 6. Izolační systém Přes římsy zatéká na boky a okraje NK. Vnitřní část NK je bez výraznějších průsaků. 7. Odvodňovací zařízení Není. 8. Svodidla, zábradelní svodidla, zábradlí, dopravní značení a označení mostu Zábradlí: - výška a výplň zábradlí nevyhovuje ČSN (výška méně než 1,10 m, chybí svislá výplň) - koroze přes nátěr se objevuje na většině plochy zábradlí. Dopravní značení: - zatížitelnost mostu není vyznačena dopravními značkami Označení mostu: - chybí tabulky s evidenčním číslem mostu. Osazení evidenčního čísla na mostech na místních komunikacích není podle ČSN povinné, je však doporučováno. 9. Ochranná zařízení ledolamy, záhozy, lodní svodidla, proti-dotykové, proti-kouřové, proti-nárazové, krycí a izolační zábrany, protihlukové zdi apod. Nejsou. 10. Cizí zařízení na mostě - ocelová chránička vpravo má zašlý nátěr - plastová chránička uchycená k NK vlevo má uvolněný 1 úchyt k NK. 11. Území pod mostem a přístupové cesty Koryto mimo most je čisté, udržované. Pod mostem je na dně vrstva jemných naplavenin tl. cca 0,30 m. Přístup pod most je dobrý. D. HODNOCENÍ PÉČE O MOST, VÝKONU BĚŽNÝCH PROHLÍDEK, KVALITY ÚDRŽBOVÝCH PRACÍ A PROVÁDĚNÝCH OPRAV, ZÁVADY MOSTNÍ EVIDENCE Údržba mostu je prováděna. Protokoly z předchozích běžných a hlavních prohlídek nebyly předloženy. Mostní list nebyl předložen.

5 E. OPATŘENÍ NA ZKVALITNĚNÍ SPRÁVY OBJEKTU, NÁVRH NA ODSTRANĚNÍ ZJIŠTĚNÝCH ZÁVAD Opatření : - Mostní otvor má menší průtočný průřez než okolní mosty. Opěry mostu jsou umístěny ve spodních břehových hranách koryta, zatímco opěry okolních mostů jsou umístěny v březích. Okolní mosty mají světlost větší o cca 2 4 m. Lze předpokládat, že průtočný profil pod mostem je nedostatečný a most při velkých vodách vytváří překážku v toku. - Mostní opěry jsou podemleté a porušené trhlinami. Uložení nosné konstrukce je nevyhovující. Nosná konstrukce je popraskaná. Most byl již v minulosti provizorně rozepřen ocelovými rámy. - Vkládat finanční prostředky do takto nevyhovující konstrukce není efektivní. - Na mostě provádět nejnutnější údržbu a začít připravovat stavbu nového mostu. Z bezpečnostních důvodů doplnit výplň zábradlí dle ČSN a zábradlí nadvýšit na výšku 1,10 m. - Z obou stran mostu osadit značky B13 3,5 t a E5 Jediné vozidlo 3,5 t. - Sledovat při běžných a hlavních prohlídkách trhliny ve spodní stavbě a v nosné konstrukci (osadit měřící terče). Při rozšiřování trhlin přijmout odpovídající opatření. - Zpracovat mostní list. Doporučení: - Doporučujeme na most osadit tabulku s evidenčním číslem. F. ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ OPATŘENÍ SE SPRÁVCEM MOSTU, STANOVENÍ DRUHU ÚDRŽBY A OPRAV, STANOVENÍ ZPŮSOBU A TERMÍNU ODSTRANĚNÍ ZÁVAD, PŘÍPADNÉ NAŘÍZENÍ ZATĚŽOVACÍ ZKOUŠKY, STANOVENÍ PŘEDBĚŽNÉ CENY PRACÍ Opatření byla projednána s pracovníkem OÚ Píšť, panem Vladimírem Nosiadkem Datum projednání: 05/2013 G. ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ ZATÍŽITELNOSTI A KLASIFIKAČNÍHO STUPNĚ STAVU NOSNÉ KONSTRUKCE A SPODNÍ STAVBY Stavební stav: Spodní stavba: Nosná konstrukce: Použitelnost: VI velmi špatný VI velmi špatný 3 použitelný s výhradou Zatížitelnost mostu : Normální zatížitelnost Vn = 3,5 t Výhradní zatížitelnost Vr = 3,5 t Výjimečná zatížitelnost Ve = N Nápravový tlak Vaj= N Hodnoty zatížitelnosti byly redukovány součinitelem: = N Rok a způsob stanovení zatížitelnosti: O-2013 (zatížitelnost byla stanovena odhadem na základě hlavní prohlídky ze dne ) Stanovený termín další hlavní prohlídky: 2015

6 H. FOTODOKUMENTACE Pohled na most ve směru staničení MK - od silnice II/466. Vtok (návodní strana mostu) je vpravo. Pohled na pravou (návodní) stranu mostu. Dodatečně dobetonovaná křídla do bednění z ocelových pažnic.

7 Pohled na most směrem k silnici II/466 Pohled na levou (povodní) stranu mostu. Dodatečně dobetonovaná křídla do bednění z ocelových pažnic.

8 Pohled na OP1 zleva (proti vodě). Odhalený základ. Vymletá spára mezi základem a dříkem opěry. Ztužující rámy v mostním otvoru. Pohled na OP1 zprava (po vodě) dtto Levý (povodní) okraj OP1. Otevřená spára a kaverna mezi základem a dříkem. Dodatečně přibetonované křídlo. OP1. Trhlina cca v polovině délky opěry. Trhlina pokračuje dále v NK. Pohled na OP2 zprava (po vodě) Odhalený základ OP2

9 Uložení nosné konstrukce na OP1 na vrstvu zvětralého prostého betonu Uložení nosné konstrukce na OP2 dtto, detail Ztužující rám ve dně Podepření NK rámem Trhlina v NK. Na podhledu NK je zabetonovaná cihla. Další trhlina v NK. Největší trhlina má šířku 1,6 mm.

10 Levý bok nosné konstrukce a levá římsa. Uvolněný úchyt chráničky. Pravý bok nosné konstrukce a pravá římsa. Zatékání na bok NK Levá římsa a zábradlí. Vozovka je nadvýšená nad římsu, chybí zvýšená obruba. Zábradlí nevyhovuje ČSN. Pravá římsa a zábradlí. dtto Levá římsa a zábradlí Pravá římsa a zábradlí

Most Psáry - 02 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most Psáry - 02 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most Psáry - 02 Most přes Sulický potok v ul. Na Stráni, Psáry HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 6 Objekt: Most ev. č. Psáry - 02 (Most přes Sulický potok v ul. Na Stráni, Psáry) Okres: Praha-západ Prohlídku

Více

Most Psáry - 01 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most Psáry - 01 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most Psáry - 01 Most přes potok v ul. Za můstkem, Psáry HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 9 Objekt: Most ev. č. Psáry - 01 (Most přes potok v ul. Za můstkem, Psáry) Okres: Praha-západ Prohlídku provedla firma:

Více

Propustek Psáry - 04P

Propustek Psáry - 04P Propustek Psáry - 04P Propustek přes Zahořanský potok v ul. K Junčáku, Dolní Jirčany HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 9 Objekt: Propustek ev. č. Psáry - 04P (Propustek přes Zahořanský potok v ul. K Junčáku,

Více

HPM 43344-1 (20.3.2012, Prokop Ivo, Ing.) Most 43344-1. Most přes místní potok za obcí Kunkovice HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 5

HPM 43344-1 (20.3.2012, Prokop Ivo, Ing.) Most 43344-1. Most přes místní potok za obcí Kunkovice HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 5 Most 43344-1 Most přes místní potok za obcí Kunkovice HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 5 Objekt: Most ev. č. 43344-1 (Most přes místní potok za obcí Kunkovice) Okres: Kroměříž Prohlídku provedla firma: Prohlídku

Více

MPM Most 1c - M1 (21.8.2014, Míčka Tomáš, Ing.) Most Most 1c - M1. most z Mostu do Rudolic MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA. koncept.

MPM Most 1c - M1 (21.8.2014, Míčka Tomáš, Ing.) Most Most 1c - M1. most z Mostu do Rudolic MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA. koncept. Most Most 1c - M1 most z Mostu do Rudolic MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA Strana 1 z 16 Objekt: Most ev. č. Most 1c - M1 (most z Mostu do Rudolic) Okres: Most Prohlídku provedla firma: Prohlídku provedl: PONTEX, s.r.o.

Více

Most HB - X07 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most HB - X07 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most HB - X07 Most přes inundační území v ulici Mírová HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 8 Objekt: Most ev. č. HB - X07 (Most přes inundační území v ulici Mírová) Okres: Havlíčkův Brod Prohlídku provedla firma:

Více

B. Stav a závady jednotlivých částí mostu

B. Stav a závady jednotlivých částí mostu Běžná prohlídka 2011 A. Základní údaje Město / obec BATŇOVICE Název objektu: č.4 Moníkovi Datum prohlídky: 4.3.2011 Evidenční číslo: ~ Prohlídku provedl: Jan Hofman Číslo komunikace: ~ Přítomni: Staničení:

Více

MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA MOSTU. Most přes tok Olešná na ul. Bahno-Rovňa Frýdek-Místek Prohlídku provedla firma: DOPRAVOPROJEKT Ostrava a.s.

MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA MOSTU. Most přes tok Olešná na ul. Bahno-Rovňa Frýdek-Místek Prohlídku provedla firma: DOPRAVOPROJEKT Ostrava a.s. Mimořádná prohlídka mostu ev. č. M-19 Most přes tok Olešná na ul. Bahno-Rovňa u restaurace Muroňka str. 1 MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA MOSTU Název objektu: Most přes tok Olešná na ul. Bahno-Rovňa Okres: Frýdek-Místek

Více

Propustek Litvínov - 34

Propustek Litvínov - 34 HPM Litvínov - 34 (5.11.2013, Míčka Tomáš, Ing.) Propustek Litvínov - 34 Propustek pře Zálužský potok u SOŠ (dolní u ul. Podkrušnohorské) HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 10 HPM Litvínov - 34 (5.11.2013, Míčka

Více

Hlavní prohlídka mostu

Hlavní prohlídka mostu Hlavní prohlídka mostu Okres: Nový Jičín Obec: Bílovec Prohlídku provedl: Ing. D.Partenidis, Ing. Venclík Dne: 27.12.2012 Počasí v době prohlídky: Teplota vzduchu 7 C Teplota NK 5 C Souřadnice GPS 49 45'7.756"N,

Více

Most 185-001 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most 185-001 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most 185-001 Obloukový most přes řeku Radbuzu ve Staňkově HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 11 Objekt: Most ev. č. 185-001 (Obloukový most přes řeku Radbuzu ve Staňkově) Okres: Domažlice Prohlídku provedla firma:

Více

HPM ev.č. M-7 ( , Bartoník Petr Ing.) Most ev.č. M-7. Most na ul. TGM - Rubikovka v obci Frýdek Místek HLAVNÍ PROHLÍDKA.

HPM ev.č. M-7 ( , Bartoník Petr Ing.) Most ev.č. M-7. Most na ul. TGM - Rubikovka v obci Frýdek Místek HLAVNÍ PROHLÍDKA. Most ev.č. M-7 Most na ul. TGM - Rubikovka v obci Frýdek Místek HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 14 Objekt: Most ev.č. M- 7 (Most na ul. TGM - Rubikovka v obci Frýdek Místek nadjezd ul. Hlavní) Okres: Frýdek

Více

HPL ev.č. L-2 ( , Bartoník Petr Ing. ) Lávka ev.č. L-2. Lávka přes Ostravici v obci Frýdek HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 14

HPL ev.č. L-2 ( , Bartoník Petr Ing. ) Lávka ev.č. L-2. Lávka přes Ostravici v obci Frýdek HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 14 Lávka ev.č. L-2 Lávka přes Ostravici v obci Frýdek HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 14 Objekt: Lávka pro pěší ev.č. L-2 (Lávka přes Ostravici v obci Frýdek ) Okres: Frýdek Místek Prohlídku provedla firma: Road

Více

MOST ZR-003 HLAVNÍ PROHLÍDKA

MOST ZR-003 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most přes Sázavu na ulici Kovářova Strana - 1 - MOST ZR-003 Most přes Sázavu na ulici Kovářova HLAVNÍ PROHLÍDKA Most přes Sázavu na ulici Kovářova Strana - 2 - Objekt: Kraj: Okres: Most ev.č. ZR-003 (Most

Více

HF Jan Hofman Autorizované inženýrství pro mostní stavby a inženýrské konstrukce IČO:

HF Jan Hofman Autorizované inženýrství pro mostní stavby a inženýrské konstrukce IČO: IČO: 62051512 Batňovice 245 542 32 Úpice tel.: +420 606665332 info@mosty-hofman.cz www.mosty-hofman.cz MÚ - Úpice První Běžná mostní prohlídka 2011 M 09 garáže Zaňka Vypracoval: Jan Hofman Prohlídku proved

Více

B. Stav a závady jednotlivých částí mostu

B. Stav a závady jednotlivých částí mostu Běžná prohlídka 2011 A. Základní údaje Město / obec HAVLOVICE Název objektu: U Mandle Datum prohlídky: 22.2.2011 Evidenční číslo: ~ Prohlídku provedl: Jan Hofman Číslo komunikace: ~ Přítomni: Staničení:

Více

Most na MK 35c v Telči

Most na MK 35c v Telči Most na MK 35c v Telči Most na hrázi Roštejnského rybníka v Telči MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA Strana 1 z 12 Objekt: Most na MK 35c (Most na hrázi Roštejnského rybníka v Telči ) Okres: Jihlava Prohlídku provedla

Více

Most LAZ 02 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most LAZ 02 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most LAZ 02 Obec Láz, most přes potok Litavka HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 13 Objekt: Most ev. č. LAZ 02 (Obec Láz, most přes potok Litavka) Okres: Příbram Prohlídku provedla firma: Valbek s.r.o. Prohlídku

Více

Most v Benešově MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA. Most na vstupu do základní školy Dukelská. Strana 1 z 17

Most v Benešově MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA. Most na vstupu do základní školy Dukelská. Strana 1 z 17 Most v Benešově Most na vstupu do základní školy Dukelská MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA Strana 1 z 17 Objekt: Most v Benešově (Most na vstupu do základní školy Dukelská) Okres: Benešov Prohlídku provedla firma:

Více

MIMOŘÁDNÁ MOSTNÍ PROHLÍDKA 18/6/2018

MIMOŘÁDNÁ MOSTNÍ PROHLÍDKA 18/6/2018 Batňovice 245 542 32 Úpice +420 606 665 332 info@mosty-hofman.cz www.mosty-hofman.cz MOSTY HOFMAN Jan Hofman Autorizované inženýrství pro mostní stavby IČO: 62051512 Lesy ČR, s.p. Krajské ředitelství Liberec

Více

MIMOŘÁDNÁ MOSTNÍ PROHLÍDKA

MIMOŘÁDNÁ MOSTNÍ PROHLÍDKA MIMOŘÁDNÁ MOSTNÍ PROHLÍDKA objektu zakrytého potoka Bystřice v ul. Palackého ve městě Teplice - ev.č. 066.2 - v úseku č.1 a 2, délky cca 550 m (v ul. Palackého od x s ul. Masarykova až k čp.1525 v ul.

Více

Most Pha Opatovská - lávka u zdravotního střediska

Most Pha Opatovská - lávka u zdravotního střediska Most Pha 11-581 Opatovská - lávka u zdravotního střediska HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 27 Objekt: Most ev.č. Pha 11-581 (Opatovská - lávka u zdravotního střediska) Okres: Hlavní město Praha Prohlídku provedla

Více

Most 197-009 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most 197-009 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most 197-009 Most přes řeku Radbuzu v Bělé nad Radbuzou HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 8 Objekt: Most ev. č. 197-009 (Most přes řeku Radbuzu v Bělé nad Radbuzou) Okres: Domažlice Prohlídku provedla firma:

Více

Most M 01 přes potok u č. p. 17 Roztoky REVIZNÍ ZPRÁVA

Most M 01 přes potok u č. p. 17 Roztoky REVIZNÍ ZPRÁVA REVIZNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje a) Stavba: Most přes potok u č. p. 17 Roztoky b) Evidenční číslo: M-01 c) Katastrální obec: Roztoky Okres: Rakovník Kraj: Středočeský d) Projektant: N+N - Konstrukce

Více

,,,,,,,,,,,1. Most CH-01 HLAVNÍ PROHLÍDKA. Silniční most přes trať Cd v ulici Osvobození. HPM CH-01 ( , Borový Jan, Ing.)

,,,,,,,,,,,1. Most CH-01 HLAVNÍ PROHLÍDKA. Silniční most přes trať Cd v ulici Osvobození. HPM CH-01 ( , Borový Jan, Ing.) Most CH-01 Silniční most přes trať Cd v ulici Osvobození HLAVNÍ PROHLÍDKA.,,,,,,,,,,,1 PONTEX po1. Berym 147 14 Pmha 4 objekt: Most ev.č. CHM (Silniční most přes trat' Cd v ulici Osvobození) Okres: Cheb

Více

Technická zpráva ke statickému výpočtu

Technická zpráva ke statickému výpočtu Technická zpráva ke statickému výpočtu Obsah 1. Identifikační údaje...3 2. Základní údaje o mostu...3 2.1 Zatížitelnost mostu:... 4 3. Geotechnické podmínky...4 4. Technické řešení mostu...4 4.1 Založení...

Více

MIMOŘÁDNÁ MOSTNÍ PROHLÍDKA 05/04/2017

MIMOŘÁDNÁ MOSTNÍ PROHLÍDKA 05/04/2017 Batňovice 245 542 32 Úpice +420 606 665 332 info@mosty-hofman.cz www.mosty-hofman.cz MOSTY HOFMAN Jan Hofman Autorizované inženýrství pro mostní stavby IČO: 62051512 hlavní město Praha městská část Praha

Více

"Rekonstrukce mostu ev.č Nové Hamry"

Rekonstrukce mostu ev.č Nové Hamry "Rekonstrukce mostu ev.č. 219 4 3 Nové Hamry" Termín realizace: 16.06.2015-18.09.2015 Objednatel a investor stavby: Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje, p.o. Chebská 282, PSČ 356 04 Sokolov

Více

Obsah 1. Identifikační údaje Stavba a objekt číslo Název mostu Evidenční číslo mostu Katastrální území, obec,

Obsah 1. Identifikační údaje Stavba a objekt číslo Název mostu Evidenční číslo mostu Katastrální území, obec, Obsah 1. Identifikační údaje... 2 1.1. Stavba a objekt číslo... 2 1.2. Název mostu... 2 1.3. Evidenční číslo mostu... 2 1.4. Katastrální území, obec, kraj... 2 1.5. Stavebník/objednatel stavby, jeho sídlo

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY 1) Identifikační údaje Stavba: Kraj: Okres: Obec: Katastrální území: Most ev.č. 6c-1M přes potok Rohovec dolní v Návsí Moravskoslezský Frýdek-Místek Návsí Návsí Název mostu:

Více

"Modernizace mostu ev. č Vokov"

Modernizace mostu ev. č Vokov "Modernizace mostu ev. č. 212 26-3 Vokov" Termín realizace: 01.06.2015-23.10.2015 Objednatel a investor stavby: Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje, p.o. Chebská 282, PSČ 356 04 Sokolov

Více

Rozsah diagnostického průzkumu byl specifikován na základě naší prohlídky a následně v naší nabídce. Jedná se konkrétně o:

Rozsah diagnostického průzkumu byl specifikován na základě naší prohlídky a následně v naší nabídce. Jedná se konkrétně o: 1. Úvod Na základě objednávky obce jsme provedli diagnostický průzkum mostu, který má sloužit pro rozhodnutí o způsobu opravy mostu, resp. jako podklad pro zpracování projektové dokumentace opravy mostu.

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. 1) Technická zpráva

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. 1) Technická zpráva Rekonstrukce mostu ev.č. M Cvekův most přes Ondřejnici ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY na akci Rekonstrukce mostu ev.č. M Cvekův most přes Ondřejnici ) Technická zpráva Stavba : Rekonstrukce mostu ev.č. M Cvekův

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Zpracování zjednodušené PD pro stavební údržby most, most ev.. M6 p es potok Trnávka u p. Mikulkové A) IDENTIFIKA NÍ ÚDAJE STAVBY

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Zpracování zjednodušené PD pro stavební údržby most, most ev.. M6 p es potok Trnávka u p. Mikulkové A) IDENTIFIKA NÍ ÚDAJE STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA A) IDENTIFIKA NÍ ÚDAJE STAVBY Název akce : Zpracování zjednodušené PD pro stavební údržbu most Most ev.. M6 u p. Mikulkové íslo komunikace : MK 16c P emos ovaná p ekážka : vodní tok Trnávka

Více

Zásady organizace výstavby

Zásady organizace výstavby s.r.o. Zásady organizace výstavby 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Stavba Název stavby: Oprava propustku v ulici Lesní čtvrť Místo stavby: Kraj: CZ 051 Liberecký Obec: 561860 Nový Bor (okres Česká Lípa) Katastrální

Více

SO 202 Východní lávka

SO 202 Východní lávka Soupis prací - pomocné výpočty SO 1 - Zemní práce 1 Čerpání vody na povrchu čerpání vody ve výkopu hod odhad 240,000 zaokrouhlení 0,000 celkem 240,000 2 Hloubení jam zapaž. i nezapaž. tř.i s odvozem do

Více

Svazek 2 - Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Vypracování diagnostických průzkumů, mosty 01/2015 v

Svazek 2 - Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Vypracování diagnostických průzkumů, mosty 01/2015 v Svazek 2 - Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Vypracování diagnostických průzkumů, mosty 01/2015 v 1.6.15 Podrobné předměty plnění jednotlivých částí veřejné zakázky (Technické podmínky) část

Více

Rampa ke garážím, Šrámkova ul. Severní terasa, Ústí nad Labem STAVEBNĚ TECHNICKÝ A STATICKÝ POSUDEK

Rampa ke garážím, Šrámkova ul. Severní terasa, Ústí nad Labem STAVEBNĚ TECHNICKÝ A STATICKÝ POSUDEK Stavba : Rampa ke garážím, Šrámkova ul. Severní terasa, Ústí nad Labem Část projektu : Stavební a statická STAVEBNĚ TECHNICKÝ A STATICKÝ POSUDEK Teplice 05/2013 Vypracoval : Ing. Jan Slavata 2 1.Výchozí

Více

OPRAVA OBJEKTŮ V PLOUŽNICI JIŽNÍ MOST

OPRAVA OBJEKTŮ V PLOUŽNICI JIŽNÍ MOST C.2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA OBJEKTŮ V PLOUŽNICI JIŽNÍ MOST PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ Investor: Město Ralsko Kuřívody 701 471 24 Ralsko Hlavní inženýr projektu: Ing. Jiří Cobl Zodpovědný

Více

SO 203 Úprava mostu ev. č

SO 203 Úprava mostu ev. č , SO 203 Úprava mostu ev. č. 37-047 , úprava mostu ev.č. 37-047 C 203 0 - Všeobecné konstrukce a práce Poplatky za skládku ( objem v m 3 ) 1 nevhodná zemina z výkopů viz položky výkazu výměr položka V

Více

INVESTIČNÍ ZÁMĚR. Komunikace II. třídy ve vlastnictví Ústeckého kraje. Soupis pozemků je uveden v příloze.

INVESTIČNÍ ZÁMĚR. Komunikace II. třídy ve vlastnictví Ústeckého kraje. Soupis pozemků je uveden v příloze. INVESTIČNÍ ZÁMĚR Název akce: Rekonstrukce silnice 11/260 Úštěk - Malé Březno Předkladatel IZ: Odbor dopravy a silničního hospodářství Údaje o žadateli: SÚS Ústeckého kraje, příspěvková organizace Informace

Více

Technická zpráva Dokumentace pro výběr dodavatele 1

Technická zpráva Dokumentace pro výběr dodavatele 1 ==================================================================================================== Technická zpráva Dokumentace pro výběr dodavatele 1 Technická zpráva 1.Identifikační údaje mostu SO:

Více

Obsah. 1 Všeobecné údaje:...2. 1.4 Základní údaje charakterizující stavbu:...3. 1.4.1 Druh komunikace a její funkce:...3. 1.4.5 Celkový rozsah:...

Obsah. 1 Všeobecné údaje:...2. 1.4 Základní údaje charakterizující stavbu:...3. 1.4.1 Druh komunikace a její funkce:...3. 1.4.5 Celkový rozsah:... Obsah 1 Všeobecné údaje:...2 1.1 Identifikační údaje mostu...2 1.2 Údaje o křížení...2 1.3 Základní údaje o mostě:...3 1.4 Základní údaje charakterizující stavbu:...3 1.4.1 Druh komunikace a její funkce:...3

Více

Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS

Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS Poř. Kód Název položky jednotka Počet CENA č.pol. položky jednotek jednotková celkem 1 2 3 4

Více

Evidované údaje: Pozn. výkonná jednotka, která má objekt ve správě DÚ číslo a název určujícího DÚ podle předpisu SŽDC (ČD) M12

Evidované údaje: Pozn. výkonná jednotka, která má objekt ve správě DÚ číslo a název určujícího DÚ podle předpisu SŽDC (ČD) M12 2.D Přehled evidovaných údajů a koncept evidenčního listu V tabulkách přílohy je uveden přehledně seznam evidovaných údajů v rámci IS MES. Relevantní údaje z tohoto přehledu rovněž slouží jako koncept

Více

Záznam z jednání dne v Karlových Varech ZÁZNAM. o projednání projektové dokumentace na rekonstrukci mostu

Záznam z jednání dne v Karlových Varech ZÁZNAM. o projednání projektové dokumentace na rekonstrukci mostu Záznam z jednání dne 10. 3. 2015 v Karlových Varech ZÁZNAM o projednání projektové dokumentace na rekonstrukci mostu Stavební akce: Karlovy Vary Rekonstrukce mostu a lávky v ulici kpt.jaroše Datum jednání:

Více

REFERENČNÍ LIST - Sanace železobetonových konstrukcí

REFERENČNÍ LIST - Sanace železobetonových konstrukcí Úšovický potok Mariánské Lázně, ř. km 5,00 6,31 ( 2010-2011) V zakryté části toku bylo nejprve provedeno statické zajištění paty stávajících zdí, následně potom vlastní opevnění dna ŽB deskou. Na tuto

Více

HPM LAZ 01 (10.12.2013, Mareš Tomáš, Ing.) Most LAZ 01. Most přes potok Litavka HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 12

HPM LAZ 01 (10.12.2013, Mareš Tomáš, Ing.) Most LAZ 01. Most přes potok Litavka HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 12 Most LAZ 01 Most přes potok Litavka HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 12 Objekt: Most ev. č. LAZ 01 (Most v obci Láz přes potok Litavka) Okres: Příbram Prohlídku provedla firma: Valbek s.r.o. Prohlídku provedl:

Více

Z P R Á V A č. 3/15. Diagnostický průzkum opěr most přes Chodovský potok, Ulice Kpt. Jaroše KARLOVY VARY

Z P R Á V A č. 3/15. Diagnostický průzkum opěr most přes Chodovský potok, Ulice Kpt. Jaroše KARLOVY VARY DIAGNOSTIKA STAVEBNÍCH KONSTRUKCÍ s.r.o. Svobody 814, Liberec 15, 460 15, tel.482750583, fax.482750584, mobil 603711985, 724034307 e-mail : diagnostika.lb@volny.cz, http:// www.diagnostikaliberec.cz Z

Více

INVESTIČNÍ ZÁMĚR. Informace o majetkoprávních vztazích: Komunikace II. třídy ve vlastnictví Ústeckého kraje. Soupis pozemků je uveden v příloze.

INVESTIČNÍ ZÁMĚR. Informace o majetkoprávních vztazích: Komunikace II. třídy ve vlastnictví Ústeckého kraje. Soupis pozemků je uveden v příloze. INVESTIČNÍ ZÁMĚR Název akce: Rekonstrukce silnice II/261 HO Mělník Štětí Polepy Libochovany - HO UL Předkladatel IZ: Odbor dopravy a silničního hospodářství Údaje o žadateli: SÚS Ústeckého kraje, příspěvková

Více

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 93.040 2008 Projektování mostních objektů Říjen ČSN 73 6201 Standard Specifications for Bridges Nahrazení předchozích norem Touto normou se nahrazuje ČSN 73 6201 z února 1995.

Více

Most LAZ 03 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most LAZ 03 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most LAZ 03 Obec Láz, most přes potok Litavka HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 13 Objekt: Most ev. č. LAZ 03 (Obec Láz, most přes potok Litavka) Okres: Příbram Prohlídku provedla firma: Valbek s.r.o. Prohlídku

Více

Průvodní zpráva. Investor: Libštát 198, 512 03 Libštát 00275891 CZ00275891. Zpracovatel dokumentace:

Průvodní zpráva. Investor: Libštát 198, 512 03 Libštát 00275891 CZ00275891. Zpracovatel dokumentace: (poloha mostu - u p.č. 2133 - k.ú. Libštát) strana 1(12) Průvodní zpráva 1. Investor: Firma: Adresa: IČO: DIČ: 2. Obec Libštát Libštát 198, 512 03 Libštát 00275891 CZ00275891 Zpracovatel dokumentace: Firma:

Více

Základní pojmy Hlavní části mostu NEJLEPŠÍ MOST JE ŽÁDNÝ MOST

Základní pojmy Hlavní části mostu NEJLEPŠÍ MOST JE ŽÁDNÝ MOST Přednáška č. 2 1 Základní pojmy Mostní názvosloví Hlavní části mostu Druhy mostů Typy mostů Normativní podklady pro navrhování a realizaci ocelových mostů Základní pojmy Hlavní části mostu NEJLEPŠÍ MOST

Více

Technická zpráva ke statickému výpočtu

Technická zpráva ke statickému výpočtu Technická zpráva ke statickému výpočtu Obsah 1. Identifikační údaje...3 2. Základní údaje o novém mostu...3 2.1 Zatížitelnost mostu:... 4 3. Geotechnické podmínky...4 4. Technické řešení...4 4.1 Částečná

Více

OBSAH: 8.1 Technická zpráva...2

OBSAH: 8.1 Technická zpráva...2 ZAK. Č.: 08 063 LIST Č.: AKCE : KUŘIM - JIŽNÍ OBCHVAT STUPEŇ: SCHÉMATA MOSTNÍCH OBJEKTŮ 1 TS OBSAH: 8.1 Technická zpráva...2 201 Most na sil. I/43 přes Mozovský potok, polní cestu a biokoridor...3 202

Více

OPRAVA MOSTU V KM 22,043 TRATI JAROMĚŘ - KRÁLOVEC

OPRAVA MOSTU V KM 22,043 TRATI JAROMĚŘ - KRÁLOVEC Ing. Martin Havelka, Chládek & Tintěra Pardubice a.s., Na Zavadilce 2677, Pardubice Ing. Libor Marek, TOPCON servis s.r.o., Varšavská 30, Praha 2 OPRAVA MOSTU V KM 22,043 TRATI JAROMĚŘ - KRÁLOVEC Identifikační

Více

Akce: O B N O V A M O S T U P O P O V O D N I 2 0 1 3 U L. H A V L Í Č K O V A, N O V Ý B O R Most ev.č. M-19 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Akce: O B N O V A M O S T U P O P O V O D N I 2 0 1 3 U L. H A V L Í Č K O V A, N O V Ý B O R Most ev.č. M-19 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje mostu a,b) Stavba: SO201-Obnova mostu po povodni 2013, ul. Havlíčkova, Nový Bor c) Evidenční číslo: Most, ev.č. M-19 d) Katastrální obec: Arnultovice u Nového Boru

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE AKCE...

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE AKCE... Obsah 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE AKCE... 2 2. ÚVOD... 2 3. POUŽITÉ PODKLADY... 2 3.1 Geodetické podklady... 2 3.2 Hydrologické podklady... 2 3.2.1 Odhad drsnosti... 3 3.3 Popis lokality... 3 3.4 Popis stavebních

Více

MPM 26842-3 (9.8.2011, Ryjáček Pavel, Ing.) Most 26842-3. Most přes Rousínovský potok v Rousínově MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA.

MPM 26842-3 (9.8.2011, Ryjáček Pavel, Ing.) Most 26842-3. Most přes Rousínovský potok v Rousínově MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA. Most 26842-3 Most přes Rousínovský potok v Rousínově MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA Strana 1 z 11 Objekt: Most ev. č. 26842-3 (Most přes Rousínovský potok v Rousínově) Okres: Česká Lípa Prohlídku provedla firma:

Více

VÝKAZ VÝMĚR Rekonstrukce mostu Brušperk Cvekův most

VÝKAZ VÝMĚR Rekonstrukce mostu Brušperk Cvekův most VÝKAZ VÝMĚR Rekonstrukce mostu Brušperk Cvekův most SO 201 Most ev. č. M1 Příprava, bourání Odstranění ornice v tl. 0,25m 12,5 m2 * 0,25 = 3,13 m3 Odstranění vozovky na mostě a v dosahu výkopů živičné

Více

HLAVNÍ MOSTNÍ PROHLÍDKA. Základy mostních podpěr a křídel : Základy jsou pravděpodobně masivní plošné. Bez provedení sond nelze zjistit.

HLAVNÍ MOSTNÍ PROHLÍDKA. Základy mostních podpěr a křídel : Základy jsou pravděpodobně masivní plošné. Bez provedení sond nelze zjistit. HLAVNÍ MOSTNÍ PROHLÍDKA Datum HMP :29.3.2010 Provedl Ing. Petr Jedlinský Přítomni A. ZAKLADNI UDAJE Rok postavení : Neznámý Okres : Jičín Číslo silnice: Staničení: Ev. č. mostu: Název objektu: místní Most

Více

8.2 Přehledná tabulka mostních objektů Přehledné výkresy mostních objektů... 16

8.2 Přehledná tabulka mostních objektů Přehledné výkresy mostních objektů... 16 ZAK. Č.: 11 028 LIST Č.: AKCE : KUŘIM - JIŽNÍ OBCHVAT AKTUALIZACE TECHNICKÉ STUDIE STUPEŇ: SCHÉMATA MOSTNÍCH OBJEKTŮ 1 TS OBSAH: 8.1 Technická zpráva... 2 201 Most na sil. II/386 přes R43... 2 202 Most

Více

O Z N Á M E N Í ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ

O Z N Á M E N Í ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR DOPRAVY Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP 137063/2010/DOP-O1/Ab Ing. I. Abbasová / 4238 08. 03. 2010 O Z N Á M E N Í ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ Stavebník

Více

07/01 018. Investiční záměr. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje. Název příspěvkové organizace

07/01 018. Investiční záměr. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje. Název příspěvkové organizace ARCH.Č.SÚS JMK 07/01 018 Investiční záměr Název příspěvkové organizace Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, Název stavby III/0435 Skrchov, mosty 0435-2, 3 Evidenční číslo Funkční třídění rozpočtové

Více

1.3. Zhotovitel dokumentace DZS. 1.4 Identifikační údaje propustku. 2. Popis stávajícího stavu.

1.3. Zhotovitel dokumentace DZS. 1.4 Identifikační údaje propustku. 2. Popis stávajícího stavu. 2 Obsah dokumentace : 1. Identifikační údaje. 1.1 Stavba. 1.2 Stavebník. 1.3. Zhotovitel dokumentace DZS. 1.4 Identifikační údaje propustku. 2. Popis stávajícího stavu. 3. Závady na objektu. 3.1 Mostní

Více

Obsah: 1. Technická zpráva. 2. Přílohy: 3. Výkaz výměr. V Liberci, duben 2011 Vypracovali: Ing. Jiří Kafka Ing. Milan Zrník

Obsah: 1. Technická zpráva. 2. Přílohy: 3. Výkaz výměr. V Liberci, duben 2011 Vypracovali: Ing. Jiří Kafka Ing. Milan Zrník Název akce: Návrh opravy vstupního schodiště Místo: Objekt krematoria, Liberec 1, U krematoria 460 Investor: Statutární město Liberec, 460 59 Liberec 1, Nám. Dr. E. Beneše 1 Projektant: AGORA - stavební

Více

DOPRAVNÍ STAVBY BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ

DOPRAVNÍ STAVBY BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ JČU-ZF, KATEDRA KRAJINNÉHO MANAGEMENTU DOPRAVNÍ STAVBY BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ Návrh v místech, kde hrozí nebezpečí úrazu sjetím vozidla, cyklisty, nebo pádem chodce z tělesa komunikace, kde hrozí střetnutí

Více

Zásady křížení vodních toků a komunikací Doc. Ing. Aleš Havlík, CSc.

Zásady křížení vodních toků a komunikací Doc. Ing. Aleš Havlík, CSc. Zásady křížení vodních toků a Doc. Ing. Aleš Havlík, CSc. Respektování vodohospodářských zájmů Návrh křížení musí respektovat : Bezpečnost ochranných hrází. Splaveninový režim toku a stabilitu koryta toku.

Více

12 / 01 019. Investiční záměr. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

12 / 01 019. Investiční záměr. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ARCH.Č.SÚS JMK 12 / 01 019 Investiční záměr Název příspěvkové organizace Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Název stavby II/377 Rájec Jestřebí, most 377-008 Evidenční

Více

Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech

Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech Obsah A. Základní údaje... 2 A.1 Předmět zakázky...2 A.2 Identifikační údaje...2 A.3 Informativní popis

Více

Cvičení PS4B. Zábradlí na balkonech a terasách

Cvičení PS4B. Zábradlí na balkonech a terasách Zábradlí na balkonech a terasách Ing. J. Babánková Strana 1 (celkem 5) 16.3.2015 Cvičení PS4B ZÁBRADLÍ NA TERASÁCH Nejmenší dovolená výšky zábradlí 1 Nejmenší dovolená výška zábradlí ( h) v mm snížená

Více

Termografická diagnostika pláště objektu

Termografická diagnostika pláště objektu Termografická diagnostika pláště objektu Firma AFCITYPLAN s.r.o. Jindřišská 17 Praha 1 Zkušební technik: Ing. Daniel Bubenko Telefon: EMail: +420 739 057 826 daniel.bubenko@afconsult. com Přístroj TESTO

Více

Kancelář stavebního inženýrství s. r. o.

Kancelář stavebního inženýrství s. r. o. Kancelář stavebního inženýrství s. r. o. Sídlo spol.: Botanická 256, 360 02 Dalovice, IČ: 25 22 45 81, DIČ: CZ25224581 Název akce: Stavebně technický průzkum Objekt: C. Přemostění řeky Teplé Objednavatel:

Více

LÁVKA PRO PĚŠÍ PŘES TRUSOVICKÝ POTOK V BOHUŇOVICÍCH

LÁVKA PRO PĚŠÍ PŘES TRUSOVICKÝ POTOK V BOHUŇOVICÍCH LÁVKA PRO PĚŠÍ PŘES TRUSOVICKÝ POTOK V BOHUŇOVICÍCH STUDIE REKONSTRUKCE LÁVKY Popis lávky Lávka pro pěší se nachází v intravilánu obce Bohuňovice na katastrálním území Trusovice. Lávka převádí chodník

Více

Most Holýšov, ev.č. 1852-1, oprava říms IX.2013 Technická zpráva Str. 1 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O MOSTU...2

Most Holýšov, ev.č. 1852-1, oprava říms IX.2013 Technická zpráva Str. 1 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O MOSTU...2 Technická zpráva Str. 1 Obsah 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU...2 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O MOSTU...2 3. ZDŮVODNĚNÍ REKONSTRUKCE, NÁVRH REKONSTRUKCE, ÚZEMNÍ PODMÍNKY...3 4. TECHNICKÉ ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE...3 5.

Více

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Firma: MDS Projekt s.r.o. Strana: 1 3.6.1.10. Stavba: 1078-14-3. Most přes Metuji Náchod Běloves, Lázeňská ulice.

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Firma: MDS Projekt s.r.o. Strana: 1 3.6.1.10. Stavba: 1078-14-3. Most přes Metuji Náchod Běloves, Lázeňská ulice. ASPE 9 Firma: MDS Projekt s.r.o. Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Náchod Běloves, Lázeňská ulice Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Zhotovitel: MDS Projekt s.r.o. Základní cena: Kč Cena celková: DPH: Cena s daní:

Více

4 Dvorecký most 2018

4 Dvorecký most 2018 4 Dvorecký most se nachází v území s metropolitním významem. Dopravní tepny společně s tokem Vltavy jsou zde sevřeny skalními útesy, které vytváří akcent, napjetí před vstupem do kompaktní části metropole.

Více

ZATÍŽENÍ MOSTŮ DLE EN

ZATÍŽENÍ MOSTŮ DLE EN ZATÍŽENÍ MOSTŮ DLE EN 1. Charakterizuj modely zatížení dopravou pro mosty pozemních komunikací. 2. Jakým způsobem jsou pro dopravu na mostech poz. kom. zahrnuty dynamické účinky? 3. Popište rozdělení vozovky

Více

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

SO 202.1 Demolice východní lávky

SO 202.1 Demolice východní lávky DOKUMENTACE PDPS Žďár nad Sázavou Pěší trasy podél barokního mostu TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Obsah: strana 1. Identifikační údaje... 3 2. Základní údaje o stavbě... 4 2.1 Konstrukční uspořádání stávajícího mostu...

Více

Hodnocení výsledků experimentálních prací WORKSHOP KONANÝ V RÁMCI PROJEKTU NAKI II

Hodnocení výsledků experimentálních prací WORKSHOP KONANÝ V RÁMCI PROJEKTU NAKI II Hodnocení výsledků experimentálních prací WORKSHOP KONANÝ V RÁMCI PROJEKTU NAKI II Charakteristika betonů odebraných z konstrukcí mostů mechanické vlastnosti Analýza a prezentace hodnot architektury 60.

Více

OCELOVÉ SVODIDLO VOESTALPINE

OCELOVÉ SVODIDLO VOESTALPINE Krems Finaltechnik GmbH OCELOVÉ SVODIDLO VOESTALPINE PROSTOROVÉ USPOŘÁDÁNÍ TECHNICKÉ PODMÍNKY VÝROBCE 1 Obsah Obsah...2 1 Úvod, předmět technických podmínek...3 4 Návrhové parametry svodidla...3 5 Popis

Více

SOUPIS PRACÍ. Aspe Strana: Stavba: Rekonstrukce mostu ev. č Kynšperk Liboc. Objekt: SO 201

SOUPIS PRACÍ. Aspe Strana: Stavba: Rekonstrukce mostu ev. č Kynšperk Liboc. Objekt: SO 201 Aspe Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Základní cena: Kč Cena celková: DPH: Cena s daní: Kč Kč Kč Měrné jednotky: Počet měrných jednotek: Náklad na měrnou jednotku: 1,00 Kč Vypracoval

Více

Termografická diagnostika pláště objektu

Termografická diagnostika pláště objektu Termografická diagnostika pláště objektu Firma AFCITYPLAN s.r.o. Jindřišská 17 Praha 1 Zkušební technik: Ing. Daniel Bubenko Telefon: EMail: +420 739 057 826 daniel.bubenko@afconsult. com Přístroj TESTO

Více

Investiční záměr. příspěvková organizace kraje

Investiční záměr. příspěvková organizace kraje ARCH.Č.SÚS JMK 08/02-064 Investiční záměr Název příspěvkové organizace Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Název stavby III/37915 Brno Lesná, most 37915-2 Funkční

Více

Akce: Rekonstrukce mostu M1 Rychnov u Jablonce nad Nisou Objekt: SO 201 Most přes Mohelku v ulici Tovární. Technická zpráva

Akce: Rekonstrukce mostu M1 Rychnov u Jablonce nad Nisou Objekt: SO 201 Most přes Mohelku v ulici Tovární. Technická zpráva str.1 Obsah: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE MOSTU... 2 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O MOSTU... 3 3. ZDŮVODNĚNÍ STAVBY MOSTU A JEHO UMÍSTĚNÍ... 3 3.1. NÁVAZNOST PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE MOSTNÍHO OBJEKTU NA PŘEDCHOZÍ DOKUMENTACI...

Více

PasProRea s. r. o., Homole 198, Homole

PasProRea s. r. o., Homole 198, Homole 0 začátek úpravy napojení na 1 konec úpravy konec komunikace 2 konec úpravy napojení na účelovou komunikaci 3 konec úpravy konec katastrálního území 4 změna povrchu 5 změna šířky 6 změna šířky + změna

Více

Rekonstrukce mostu v km 5,929 trati Kunovice Staré Město u Uherského hradiště

Rekonstrukce mostu v km 5,929 trati Kunovice Staré Město u Uherského hradiště Rekonstrukce mostu v km 5,929 trati Kunovice Staré Město u Uherského hradiště Ing. Jiří Borovička, MORAVIA CONSULT Olomouc a.s. Článek popisuje průběh projektování a výstavbu železničního mostu o vysoké

Více

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA akce: na p.č. 2971 a 1539/3, k.ú. Děčín, Kamenická č.p. 102, 104 investor: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN Mírové nám. 1175/5, Děčín IV-Podmokly, 40538 Děčín místo stavby: p.č.

Více

DOPRAVNÍ STAVBY OBJEKTY

DOPRAVNÍ STAVBY OBJEKTY JČU-ZF, KATEDRA KRAJINNÉHO MANAGEMENTU DOPRAVNÍ STAVBY OBJEKTY mosty, tunely, propustky, zárubní a opěrné zdi, galerie, nadjezdy, podjezdy umělé stavby ekonomicky velmi náročné? KOLIK TO STOJÍ? 1km dálnice..

Více

Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech

Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech Příloha č. 1 Smlouvy o dílo č.... Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech Obsah A. Základní údaje... 2 A.1 Předmět zakázky...2 A.2 Identifikační

Více

A/ Průvodní zpráva (PDPS) Obsah: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 1

A/ Průvodní zpráva (PDPS) Obsah: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 1 Most ev. č. 19117-2 Kokořov 1 Most ev. č. 19117-2 Kokořov (PDPS) A/ Průvodní zpráva Obsah: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 1 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 1 2.1. STRUČNÝ POPIS STAVBY... 1 2.2. PŘEDPOKLÁDANÝ PRŮBĚH VÝSTAVBY...

Více

PROPUSTKY NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH. Michal Radimský

PROPUSTKY NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH. Michal Radimský PROPUSTKY NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Michal Radimský PROPUSTKY NA PK propustky jsou mostní objekty s kolmou světlostí do 2 m (včetně) setkáme se s nimi jak v extravilánu, tak i v intravilánu trubní propustky

Více

Most ev. č. Litvínov-10 v ulici Studentská přes Bílý potok Diagnostický průzkum OBSAH:

Most ev. č. Litvínov-10 v ulici Studentská přes Bílý potok Diagnostický průzkum OBSAH: OBSAH: 1. ÚVOD... 5 2. MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA MOSTU... 6 A. Základní údaje... 6 B. Popis částí mostu... 6 C. Stav a závady částí mostu... 7 D. Schéma konstrukce... 9 E. Hodnocení péče o most... 10 F. Návrh

Více

OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2

OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 1.1. STAVBA...2 1.2. INVESTOR (OBJEDNATEL DOKUMENTACE)...2 1.3. ZHOTOVITEL DOKUMENTACE...2 2. TECHNICKÁ ČÁST 3 2.1. STÁVAJÍCÍ STAV...3 2.2. NOVÝ STAV...3 2.3 VOZOVKA A CHODNÍKY...6

Více

BEST NATURA I - VII ROZMĚROVÉ A HMOTNOSTNÍ ÚDAJE

BEST NATURA I - VII ROZMĚROVÉ A HMOTNOSTNÍ ÚDAJE TECHNICKÝ LIST PRVKY PLOTŮ OPĚRNÝCH ZDÍ EST NTUR I - VII EST NTUR I EST NTUR II EST NTUR III EST NTUR IV EST NTUR V EST NTUR VI EST NTUR VII moderní univerzální zdicí tvarovky z prostého vibrolisovaného

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Žďár nad Sázavou Pěší trasy podél barokního mostu DOKUMENTACE PDPS

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Žďár nad Sázavou Pěší trasy podél barokního mostu DOKUMENTACE PDPS DOKUMENTACE PDPS Žďár nad Sázavou Pěší trasy podél barokního mostu TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Obsah: 2 strana 1. Identifikační údaje... 4 2. Základní údaje o mostě... 5 3. Zdůvodnění mostu a jeho umístění... 6

Více

SO 203 TECHNICKÁ ZPRÁVA

SO 203 TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE DSP Oprava mostů 152-037, 152-037a, 37914-2 a 37914-3 Oprava mostu ev. č. 37914-2 SO 203 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1/14 Obsah: strana 1. Identifikační údaje... 4 2. Základní údaje o mostě... 5 3. Zdůvodnění

Více

Požárně otevřený prostor, odstupové vzdálenosti Václav Kupilík

Požárně otevřený prostor, odstupové vzdálenosti Václav Kupilík Požárně otevřený prostor, odstupové vzdálenosti Václav Kupilík 1. Požárně bezpečnostní řešení a) Rozdělení objektu do požárních úseků a stanovení stupně požární bezpečnosti, b) Porovnání normových a navrhovaných

Více