ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o."

Transkript

1 A 10 ČJ: MH KVÚ/9883/2017 JID: 27201/2017/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti městské rady 3. Převody nemovitostí 4. Plnění rozpočtu města Mnichovo Hradiště k Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 4/ Informace od výborů zastupitelstva města 7. Různé - Vytvoření Dobrovolného svazku obcí pro odpadové hospodářství - Předfinancování a spolufinancování projektu Pořízení cisterny pro jednotku požární ochrany Města Mnichovo Hradiště - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) 9. Závěr Zahájení zasedání ZaMě: v hodin Přítomni: Při zahájení jednání 19 členů ZaMě. Zastupitelstvo je usnášení schopné. (prezenční listina přiložena k zápisu) Mgr. Kamila Galetková - tajemnice MěÚ pí Jitka Libichová - zapisovatelka Omluveni: Věra Dandová a Ing. Miroslav Kolomazník Dostavili se později: Robin Panuš a Bc. Hana Otáhalová (oba v 17:15) Upozornění: Ze zasedání zastupitelstva města se pořizuje za účelem informování veřejnosti neupravený audiovizuální záznam. Záznam se zveřejňuje na internetu. ad 1/ Zahájení Zasedání ZaMě zahájil a řídil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. Konstatoval, že zápis ze zasedání ZaMě ze dne byl ověřen určenými ověřovateli, JUDr. Josefem Forstem a Ing. Janou Podzimkovou, kteří potvrdili správnost zápisu svými podpisy. Do návrhové komise navrhl Mgr. Pavla Paclta a Ing. Aleše Jiráska. Tento návrh byl schválen 17 hlasy, 2 členové ZaMě se zdrželi hlasování. Ověřovateli dnešního zápisu navrhl Ing. Petra Berana a Ing. Josefa Luku. Tento návrh byl schválen 17 hlasy, 2 členové ZaMě se zdrželi hlasování. Dále seznámil přítomné členy ZaMě s programem dnešního jednání s tím, že bod č. 7.1 Vytvoření Dobrovolného svazku obcí pro odpadové hospodářství bude zařazen za bod č. 2 Zpráva o činnosti městské rady. Předložený program byl schválen 19 hlasy. ad 2/ Zpráva o činnosti městské rady Předkládá: Mgr. Ondřej Lochman, starosta města Písemný materiál: Zpráva o činnosti RaMě Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města za období od do Strana 1 (celkem 10)

2 pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 7/ Různé 1. Vytvoření Dobrovolného svazku obcí pro odpadové hospodářství Předkládá: Mgr. Ondřej Lochman, starosta města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Smlouva o založení dobrovolného svazku obcí EKOD, Stanovy dobrovolného svazku obcí EKOD Mgr. Lochman seznámil členy zastupitelstvem s historií, která vedla k založení dobrovolného svazku. V 17:15 příchod Bc. Otáhalové a p. Panuše přítomno 21 členů ZaMě 21 členů ZaMě souhlasilo, aby vystoupil p. Tomáš Hlavenka. P. Hlavenka, občan Mikulova seznámil členy zastupitelstva s tříděním odpadů v Mikulově a zodpověděl dotazy zastupitelům. (viz zvukový záznam 13:30-45:50) Mgr. Šindelář jsou to 4 usnesení a o každém se hlasuje zvlášť. Zastupitelstvo města Mnichovo Hradiště schvaluje: 1) založení dobrovolného svazku obcí EKOD (dále jen dobrovolný svazek obcí ), 2) smlouvu o založení dobrovolného svazku obcí, která je přílohou č. 1 tohoto usnesení, 3) stanovy dobrovolného svazku obcí, které jsou přílohou č. 2 tohoto usnesení, 4) vstup města Mnichovo Hradiště do tohoto dobrovolného svazku obcí. Zastupitelstvo města Mnichovo Hradiště zmocňuje starostu města Mgr. Ondřeje Lochmana, Ph.D. k zastupování města k účasti, jednání a hlasování o založení a vzniku dobrovolného svazku obcí a dále k účasti v orgánech dobrovolného svazku obcí, přičemž pověřuje starostu města k podpisu zakladatelských a dalších dokumentů dobrovolného svazku obcí. Strana 2 (celkem 10)

3 pro: 20 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 Zastupitelstvo města Mnichovo Hradiště bere na vědomí nutnost zvolit kandidáty do orgánů dobrovolného svazku obcí, a souhlasí s tím, aby volbu za město provedl starosta města, a proto jej pověřuje, aby na ustavující členské schůzi dobrovolného svazku obcí činil vše potřebné ke zvolení členů orgánů dobrovolného svazku obcí, zejména v rámci jejich volby hlasoval pro jejich zvolení. pro: 20 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 Zastupitelstvo města Mnichovo Hradiště souhlasí se zmocněním Ing. Evy Burešové, aby podala návrh na zápis dobrovolného svazku obcí do rejstříku svazku obcí a zastupovala město v tomto řízení. Mgr. Lochman naformuloval návrh usnesení. Zastupitelstvo města pověřuje tajemnici městského úřadu Mgr. Kamilu Galetkovou k podání zprávy o řešení připomínek ke stanovám Dobrovolného svazku obcí EKOD na příštím jednání zastupitelstva města Strana 3 (celkem 10)

4 V 17:55 odchod Mgr. Lochmana přítomno 20 členů ZaMě Zasedání vedl místostarosta města Mgr. Jiří Bína. ad 3/ Převody nemovitostí Předkládá: Rada města Mnichovo Hradiště 1. Žádost o prodej pozemků v k. ú. Mnichovo Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Zastupitelstvo města neschvaluje prodej pozemků p. č. 346 o výměře 352 m 2 zastavěná plocha a nádvoří - zbořeniště, p. č. 347 o výměře 182 m 2 zahrada, p. č. 348 o výměře 423 m 2 zastavěná plocha a nádvoří zbořeniště, p. č. 349 o výměře 144 m 2 zahrada v k. ú. Mnichovo Hradiště L. Š. 2. Žádost o prodej pozemků v k. ú. Sychrov nad Jizerou Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky V 17:59 příchod Mgr. Lochmana přítomno 21 členů ZaMě Zastupitelstvo města neschvaluje prodej části pozemků p. č. 59/3 o výměře cca 79 m 2 - neplodná půda, p. č. 62/3 o výměře cca 172 m 2 orná půda v k. ú. Sychrov nad Jizerou J. V. Strana 4 (celkem 10)

5 3. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Dneboh Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Zastupitelstvo města neschvaluje prodej části pozemku p. č. 691/32 o výměře cca 154 m 2 trvalý travní porost v k. ú. Dneboh E. D. 4. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Hoškovice a k. ú. Dneboh a Návrh na odkup pozemku v k. ú. Dneboh Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Zastupitelstvo města neschvaluje prodej pozemku p. č. 549/1 o výměře cca 50 m 2 a pozemku p. č. 176/4 o výměře 21 m 2 v k. ú Hoškovice D. a J. L. pro: 20 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 0 Zastupitelstvo města neschvaluje prodej pozemku p. č. 814/5 o výměře cca 10 m 2 v k. ú. Dneboh D. a J. L. pro: 20 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 0 Strana 5 (celkem 10)

6 Zastupitelstvo města schvaluje koupi pozemku p. č. 869/4 o výměře 208 m 2 ostatní plocha, ostatní komunikace v k. ú. Dneboh od D.a J. L. za cenu 200 Kč/m 2. Podpisem kupní smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. 5. Prodej pozemků v k. ú. Mnichovo Hradiště návrh k projednání Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Ing. Luka já bych chtěl osvětlit, co je výhoda a co je nevýhoda. Byl bych pro obálkovou metodu. P. Knobloch já se přikláním k aukci, kde bychom stanovili minimální cenu. A je čas to připravit. P. Panuš přikláním se k názoru p. Knoblocha. Mgr. Lochman - navrhuji hlasovat o aukci jako první návrh. Zastupitelstvo města schvaluje zveřejnění záměru na prodej pozemku p. č. 1992/169 o výměře m 2 orná půda a p. č. 1992/171 o výměře m 2 orná půda v k. ú. Mnichovo Hradiště a schvaluje veřejnou aukci jako formu prodeje pozemků p. č. 1992/169 o výměře m 2 orná půda a p. č. 1992/171 o výměře m 2 orná půda v k. ú. Mnichovo Hradiště. pro: 19 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 1 6. Návrh na koupi pozemku a stavby trafostanice v k. ú. Mnichovo Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky, Návrh kupní smlouvy, Znalecký posudek, Smlouva o smlouvě budoucí kupní V 18:16 odchod p. Ouředníka přítomno 20 členů ZaMě Strana 6 (celkem 10)

7 Zastupitelstvo města schvaluje koupi pozemku p. č. 1622/2 o výměře 83 m 2 zastavěná plocha a nádvoří v k. ú. Mnichovo Hradiště včetně stavby bez č.p., technické vybavenosti umístěné na pozemku p. č. 1622/2 od společnosti ČEZ Distribuce, a. s., se sídlem Děčín IV Podmokly, Teplická 874/8, Děčín za cenu Kč bez DPH. DPH dle platného cenového předpisu bude připočteno k uvedené částce bez DPH. Podpisem kupní smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. 7. Návrh na koupi částí pozemků v Přestavlcké ulici Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, návrh GP Ing. Luka jak vznikla ta cena? Ing. Král my jsme nechali nacenit přípojky, což byl požadavek protistrany. Mgr. Lochman dohoda byla taková, že byli ochotni postoupit část komunikace s tím, že jim tam přivedeme přípojky. Zastupitelstvo města schvaluje koupi pozemků - par. č. 1170/6 o výměře 232 m 2, který vznikl oddělením od pozemků par. č. 1169/1 a 1170/1 v katastrálním území Mnichovo Hradiště, od Z. K. a Z. W. - par. č. 2561/87 o výměře 16 m 2, který vznikl oddělením od pozemku par. č. 2561/42 v katastrálním území Mnichovo Hradiště, od Z. K.; Z. W., P. P. a J. M. podle přiloženého geometrického plánu, za cenu Kč (1.540 Kč/m 2 ). pro: 17 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 3 ad 4/ Plnění rozpočtu města Mnichovo Hradiště k Předkládá: Ing. Jaroslava Kolomazníková, vedoucí odboru FŠO Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Tabulky Ing. Kolomazníková, vedoucí FŠO, seznámila členy zastupitelstva s písemným materiálem. Mgr. Haas k jakému procentu plnění bychom se měli dostat ke konci roku? Ing. Král už nyní víme, že komunitní centrum se kvůli přeložce nebude dělat, příště uděláme rozpočtovou změnu a ke konci roku by to mělo být 90 procent. Ing. Kolomazníková přečetla návrh usnesení. Strana 7 (celkem 10)

8 Zastupitelstvo města bere na vědomí Plnění rozpočtu města Mnichovo Hradiště za období leden červenec ad 5/ Změna rozpočtu Rozpočtové opatření 4/2017 Předkládá: Ing. Jaroslava Kolomazníková, vedoucí odboru FŠO Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Tabulky Ing. Kolomazníková přečetla návrh usnesení. Mgr. Galetková požádala o úpravu rozpočtové změny v tabulce č. 2 Investiční výdaje, kdy se zařazuje výdaj v 6171 ve výši Kč na studii proveditelnosti modernizace IT úřadu. Zapomnělo se k částce přičíst DPH. Ing. Luka navýšení na mzdy o Kč. Mgr. Galetková k navýšení došlo na OV, kde došlo k navýšení na právní služby. Dohodami řešíme i jiné věci, které nejsme na začátku roku schopni říct. Ing. Kolomazníková navýšení o Kč OSPOD, to jsou dotace na sociální ochranu dětí, kdybychom to nezařadili do mzdového fondu, tak bychom je museli vrátit. Mgr. Haas ozřejmit záležitosti kultury a přípravu využitelnosti klubu. Mgr. Lochman k tomuto bychom chtěli udělat pracovní schůzku zastupitelstva a dohodnout se, co dál s klubem, měla by být 25. nebo Ing. Kolomazníková naformulovala návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje Změnu rozpočtu - Rozpočtové opatření 4/2017 dle přílohy tabulkové části rozpočtu, s následující úpravou: - V tabulce č. 2 Investiční výdaje se zařazuje výdaj v 6171 ve výši Kč na studii proveditelnosti modernizace IT úřadu. Ing. Kolomazníková naformulovala návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje zvýšení limitu mzdových prostředků pro Městský úřad Mnichovo Hradiště o 100 tis. Kč na celkem tis. Kč. Strana 8 (celkem 10)

9 ad 7/ Různé 2. Předfinancování a spolufinancování projektu Pořízení cisterny pro jednotku požární ochrany Města Mnichovo Hradiště Předkládá: Mgr. Ondřej Lochman, starosta města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Mgr. Lochman přečetl písemný materiál. Zastupitelstvo města Mnichovo Hradiště schvaluje předfinancování a spolufinancování projektu Pořízení cisterny pro jednotku požární ochrany Města Mnichovo Hradiště z prostředků města v případě, že tento projekt bude podpořen z IROP. ad 6/ Informace od výborů zastupitelstva města Předkládá: předsedové výborů Písemný materiál: Zápis z finančního výboru. Ing. Jirásek vše již řekla Ing. Kolomazníková při projednávání bodů 4) a 5). Ing. Podzimková informovala ohledně územního plánu, kdy byl sepsán dodatek č. 1 ke smlouvě o úpravě změně územního plánu. Dodatek za město je podepsán a čeká se na podpis architekta Černého. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávy z Finančního výboru a Výboru pro územní plánování. Strana 9 (celkem 10)

10 ad 7/ Různé Mgr. Šeflová vznesla námitku na fungování zámecké zahrady ohledně aktivit veřejnosti. Mgr. Lochman zítra máme schůzku s kastelánem a tuto námitku vznesu a dám vědět, jak to dopadlo. Mgr. Lochman - pracovní porada ZaMě ve čtvrtek v 17:30 ve velké zasedačce MěÚ materiály budou poslané předem. - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) P. Smutný informoval o rušení nočního klidu po 22:00 v herně a baru Bílý tygr. (viz zvukový záznam 02:00:15 02:08:42) V 19:08 odchod pí Vlasáková přítomno 19 členů ZaMě V 19:10 příchod pí Vlasáková - přítomno 20 členů ZaMě V 1910 odchod Mgr. Šeflová přítomno 19 členů ZaMě Bc. Kožený, náčelník MěP podnik Bílý tygr bylo tam několik problémů. V létě se řešily vyndané židle na chodníku, to bylo odstraněno. Potom věc, že sedí na schodech domu, což už není chodník. Od 1. července platí nový přestupkový zákon. Byli jsme tam několikrát, bylo to v rámci rušení nočního klidu. Mgr. Lochman příště při výjezdu, ohledně rušení nočního klidu, dát výstrahu, že se to bude řešit přestupkovým zákonem. Bc. Kožený zaměříme se na to teď. V 19:13 příchod Mgr. Šeflová přítomno 20 členů ZaMě P. Panuš každá restaurace musí mít vypracovaný tzv. harcap. Za dveřmi, směrem ven, by neměli co dělat. A pořád platí 22 hodina. Mgr. Lochman MěP to prověří. ad 8/ Závěr Jednání ZaMě ukončil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. v 19:17 hod. Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. starosta města Mgr. Jiří Bína místostarosta Ověřovatelé: Ing. Petr Beran Ing. Josef Luka Strana 10 (celkem 10)

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/12325/2017 JID: 33414/2017/MH 5. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 06.11.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 07.09.2015 od 17:00 v sále Kina Mnichovo Hradiště Program: 1. Zahájení

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 28.06.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

/ ) 9. OZV 1/ OZV

/ ) 9. OZV 1/ OZV 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8260/2019 JID: 19144/2019/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 12.06.2019 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S ze zasedání ustavujícího Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 05.11.2018 od 18:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 23.04.2018 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 25.02.2019 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne 28.05.2018 č. 237 Rada města schvaluje na návrh hodnotící komise přijetí nabídky společnosti H-INTES s.r.o., Pod Borkem 319, 293 01

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Přítomní členové zastupitelstva města: Ponocná Jana (01) Krabec Dušan, Mgr. (08) Hejkrlík Martin, Mgr. (02) Vyšohlíd

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 22, které se uskutečnilo dne 26. 08. 2019 416/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání pana Ondřeje Knoblocha. Hlasování: Pro: 5,

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 13. září Přítomno 13 členů zastupitelstva města, omluveni 2 (Bc. Krenický, p.

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 13. září Přítomno 13 členů zastupitelstva města, omluveni 2 (Bc. Krenický, p. MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 13. září 2017 Přítomno 13 členů zastupitelstva města, omluveni 2 (Bc. Krenický, p. Reichert) Z 67/17 Z 68/17 Z 69/17 Z 70/17 Schválení programu jednání

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.10. 2017, od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne 27.11.2017 č. 454 Rada města doporučuje zastupitelstvu města směnu části pozemku p. č. 523/5 o celkové výměře 1 192 m 2 orná půda -

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 10.12.2018 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Složení

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 22.3.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis č. 15/2017. z 15. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 24. dubna 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 15/2017. z 15. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 24. dubna 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 15/2017 z 15. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 24. dubna 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, MUDr. Irena Lenfeldová, František

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne č. 152 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne 09.04.2018 Rada města bere na vědomí zápis z jednání Komise správy majetku a rozvoje města konaného dne 19.03.2018, souhlasí

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 21. 9. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák,

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

Zápis vyhotoven dne: Č.j.: 2211/2018/ÚM

Zápis vyhotoven dne: Č.j.: 2211/2018/ÚM Zápis z jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE LYSICE Pořadové číslo ZM Lysice: 30. Datum konání: 18. červenec 2018 Zápis provedl(a): Mgr. Dvořáček Začátek jednání: 17:00 hodin Místo konání: Konec jednání: 17:40

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis a Usnesení č. III/

Zápis a Usnesení č. III/ Zápis a Usnesení č. III/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 09. 12. 2014. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Mgr. Leona Sixtová, Ivan Vokřál, Taťána Hurtová, Pavel Flieger, Karel Freund,

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 20. 4. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání:

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ. Zastupitelstvo města 5. jednání datum konání: Program jednání: ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 5. jednání datum konání: 04.10.2016 Přítomni: Mgr. Dalibor Carda Ing. Josef Hermann Mgr. Ivana Ambrusová Mgr. Bohumil Florián MUDr. Jindřich Florián Mgr. Bc. Oldřich Hluško MVDr. Libor

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Všelibice Datum a místo konání: 17. prosince 2018 od 19 hodin, KM Všelibice. Zasedání se zúčastnilo 14 členů zastupitelstva

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ŠLUKNOV U S N E S E N Í

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ŠLUKNOV U S N E S E N Í ZASTUPITELSTVO MĚSTA ŠLUKNOV U S N E S E N Í z 28. řádného zasedání zastupitelstva města konaného dne 25. února 2010 Zastupitelstvo města na svém jednání projednalo návrh programu: 1. Zahájení zasedání

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 8, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 8, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 8, které se uskutečnilo dne 03. 04. 2019 171/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání Bc. Hanu Otáhalovou. 172/2019 Rada města schvaluje

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 16/16/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 16/16/Ko ZM města KRNOVA SS 16/16/Ko 16. zasedání ZM U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 2. listopadu 2016 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 20.4.2017 v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis č. 6. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 8. června 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 6. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 8. června 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 8. června 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Tomáš Bruštík, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč,

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í

Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í z 12. jednání zastupitelstva obce Šenov u Nového Jičína konaného dne 12. prosince 2016 na Obecním úřadě Šenov u Nového Jičína VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 6. listopadu 2006

Z á p i s. z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 6. listopadu 2006 Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 6. listopadu 2006 Přítomni: p. Ing. Pavel Smutný. pí Mgr. Yveta Svobodová, p. Lukáš Novotný, pí Mgr. Šárka Kolečková,

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Marek M, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Nehézová M.-omluvena Hosté:

Více

průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků a o zrušení nebo

průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků a o zrušení nebo Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 24.11.2016 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (1 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (1 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Čj.90/2017 7 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (1 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 17. 2. 2017 od 19.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela Chládková,

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 21, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 21, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 21, které se uskutečnilo dne 12. 08. 2019 384/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání PhDr. Lenku Sosnovcovou. 385/2019 Rada města

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 1 Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 30. 10. 2018 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné Přítomno: 7 zastupitelů, zasedání zastupitelstva

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 22.09.2016 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

Zasedání zahájil starosta města Ing. Stanislav Mrvka. Seznámil přítomné s účastí členů na jednání ZMě.

Zasedání zahájil starosta města Ing. Stanislav Mrvka. Seznámil přítomné s účastí členů na jednání ZMě. Z Á P I S z 3 2. z a s e d á n í Z a s t u p i t e l s t v a m ě s t a J i n d ř i c h ů v H r a d e c, k t e r é s e u s k u t e č n i l o d n e 27. z á ř í 2017 v divadelním sále Kulturního domu Střelnice

Více

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne 26.11.2018 Místo konání: jídelna restaurace Na Radnici Začátek: 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů Omluveni: Otto Strakatý

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 2. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v hodin přítomno 13 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v hodin přítomno 13 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 28. června 2017 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne

Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne Zápis číslo 19 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 17.12.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Jitka

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Čas: 19.00-21.05h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

Zasedání zahájil v hodin a dále řídil starosta Petr Vinš (dále též "předsedající").

Zasedání zahájil v hodin a dále řídil starosta Petr Vinš (dále též předsedající). Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 30. 1. 2019 od 15.00 hodin v zasedací místnosti domu Žukovova 15, Ústí nad Labem. Zasedání zahájil v 15.10 hodin a dále řídil starosta

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Usnesení č. 1/08Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 8. zasedání pp. Bc. Zdeňka Černého a p. Jiřího Beneše.

Usnesení č. 1/08Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 8. zasedání pp. Bc. Zdeňka Černého a p. Jiřího Beneše. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Z á p i s Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 12. 04. 2017 od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí

Více

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Obec Třanovice Zápis z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 10 členů ZO Třanovice, 5 omluveno 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 3 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 3 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 3 / 2 0 1 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 6.3.2019 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členovézo: Ohrazda, Fessl,

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více