5 jednoduchých kroků ke kráse, které vám ušetří peníze a čas

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "5 jednoduchých kroků ke kráse, které vám ušetří peníze a čas"

Transkript

1 5 jednoduchých kroků ke kráse, které vám ušetří peníze a čas A. Máte v rukou správný materiál nabitý informacemi Tento e-book píšu proto, že se chci podělit s ostatními o své zkušenosti a vědomosti z oboru vizážistiky, péče o pleť a tím pomoci ostatním ženám zvýšit si sebevědomí. Tyto informace se na základních ani středních školách neučí a podle mého názoru je to velká škoda. Nejen pro dámy samotné, ale také pro jejich okolí, které nemá možnost poznat jejich krásu. Nelze obsáhnout celé téma na pár stránkách e- booku, proto jsem vybrala ty nejpodstatnější informace a budu ráda, když mi napíšete svoje názory a dotazy, o čem byste se rády více dověděly v budoucnu. V této knize se s vámi podělím o vše, co jsem dlouhodobě studovala, získávala z různých zdrojů a vám zabere relativně chvíli je získat pouhým přečtením. Není to úžasné? Můj e-book si přečtěte proto, že se dozvíte nejen mnoho informací na jednom místě, ale jeho přečtením uděláte svůj první krok a nejdůležitější krok ke kráse. Dál bude záležet na vašem rozhodnutí, zda se chcete dobře a krásně cítit každičký den. Pracovala jsem několik let v zahraničí a procestovala půl světa a všimla jsem si jedné věci. V Čechách jsou opravdu nejkrásnější ženy světa, ale je tu jedno ale, které možná nezní úplně příjemně, přesto vám ho sdělím. Ale u nás je mnohem méně upravených žen než kdekoli jinde. Proto jsem se rozhodla, že toto změním, že ukážu ženám, jak se o sebe správně starat, jak se každé ráno v pár minutách krásně upravit, aby jim toto upravení vydrželo celý den. Proto se zabývám poradenstvím ohledně vizáže, péče o pleť, barevným poradenstvím a výukou líčení. Snažím se o to, aby dámy u mne dostaly veškeré informace, které potřebují nebo požadují k vyřešení svého problému a mohly se samy rozhodnout, zda si nechají poradit nebo nemají zájem se o sebe pravidelně starat. Podstata problému tkví v tom, že v dnešní době je trh přesycen různými reklamami na kosmetiku, krášlící prostředky a přípravky všeho druhu a je těžké se v nich orientovat. Většina z nás si vybírá kosmetiku buď podle reklamy v televizi nebo časopisech nebo si necháme doporučit od kamarádky. Je třeba si uvědomit, že co vyhovuje jedné z nás nemusí zákonitě vyhovovat druhé. Vysvětlím vám proč tomu tak je v následujících kapitolách. Ten nejpodstatnější zátěžový mechanismus pro naši pleť je znečištění prostředí a výsledkem je přesušená a dehydrovaná pleť, která postihuje nejen ženy, ale i muže. Dehydratace organismu obecně může být životu nebezpečná a bývá příčinou smrti, co nám dělá s pletí je nasnadě. Dehydrovaná pleť je vysušená, stárne rychleji a vytvářejí se v ní hluboké vrásky. Kdo z nás by je dobrovolně chtěl? Dobrou zprávou je, že vědci vyzkoumali, že pouze 20% vrásek je nevyhnutelných a zbytku můžeme předejít prevencí, zejména používáním správné kosmetiky. Super, tuto zprávu a informace, jakou kosmetiku a jak správně používat chci šířit dál. Pokud vás to zajímá, máte v rukou správný materiál.

2 B. Pár informací, kdo vám radí Ve své dosavadní praxi jsem se setkala s velkým množstvím různých typů pleti. Většina z nás zná typy pleti normální, suchá, mastná a smíšená. To je obecné rozdělení, ale zjistila jsem spoustu odlišností, které se teď vysvětlíme na několika příkladech. Paní Marie ke mně přišla na analýzu pleti s tím, že je velmi mastná pleť. Když jsem se jí zeptala, jak se to projevuje, tak mi odpověděla, že se jí občas dělá akné a to je přeci známka mastné pleti. Proto používala čistící gel (který je pamatujte na mastnou nebo smíšenou pleť), ale výsledky neviděla. Udělaly jsme analýzu a zjistily, že paní Marie nejen, že není mastná, ale je dokonce velmi suchá a dehydrovaná pleť. Co z toho plyne? Že si milá paní Marie několik let vysušovala pleť ještě více. Naštěstí jsme tento problém odhalily a nedošlo to až k přecitlivělosti pleti, jak tyto případy končívají. Ptáte se, proč tedy měla ty pupínky? To bylo dáno nedostatečným hloubkovým čištěním pleti, kterému se budeme samostatně věnovat v následující kapitole o čištění pleti. Pak se podívejme třeba na paní Andreu, ta měla velmi suché tváře, až se jí loupaly a oproti tomu mastnou bradu, nos a čelo. Věděla to, ale tápala, jaký krém si vybrat, stále zkoušela, kupovala nové a nové a nic jí nesedělo. Krémy rozdávala kamarádkám a po rodině a nakonec spočítala, že utratila za rok tímto hledáním 6000Kč. Snažila se hledat radu v lékárně, parfumerii i drogerii, ale nikde se nepodařilo. V době, kdy ke mně přišla už byla dost zoufalá, ale nechala si poradit a problém jsme vyřešily. Velmi zajímavým oříškem byla slečna Dana, která trpěla pigmentovými skvrnami v obličeji. Zkoušela už všechny možné metody včetně laseru, který jí kupodivu také nepomohl a byl to zákrok velmi bolestivý. Přišla ke mně úplně zoufalá jako ke své poslední naději. Upozornila jsem ji, že jí pomoci mohu, ale očekává se od ní pravidelnost a trpělivost. Léčba tohoto problému vyžaduje čas, který Dana své pleti věnovala a výsledky byly úžasné, do roku a půl se svých skvrn zbavila. Nedovedete si představit, jak byla šťastná. K objasnění problematiky pigmentových skvrn se ještě vrátím v kapitole o bezpečném slunění. Toto je jen pár příkladů z praxe obecně se zabývám odstraněním citlivé pleti, vrásek, pupínků a akné nebo jizev po akné, také umím zmírnit atopický exem nebo různé solární alergie. Prostě ušiji na míru každé ženě její správnou kosmetiku. Pokud vás tedy tato témata zajímají, vrhneme se na ně, nejdříve trošku teorie o naší pokožce a obličejové části neboli pleti.

3 C. Naše pokožka a pleť Pokožka je životně důležitý orgán stejně jako naše srdce nebo ledviny. Plní funkci ochrannou, termoregulační a informační, která nás v souvislosti s každodenní péčí bude zajímat nejvíce. Nebudu vás nudit přílišnou teorií, ale pouze potřebnými informace. Naší kůží tělo dýchá a vylučuje toxické látky, které na nás denně útočí. Tady bych uvedla takový malý příklad, abychom správně chápaly, proč je třeba se o naši pokožku denně starat a čistit ji. Za dob našich babiček jim bohatě stačila modrá Nivea nebo Marina, protože zdaleka nebylo tolik aut, znečištění prostředí a nebyly žádné ozonové díry. V dnešní době je situace jiná. Každý den na nás útočí spousta nebezpečných látek a je třeba pokožce pomáhat. Toho dosáhneme jak denní očistou, tak také používáním správných přípravků péče o pleť. Na obličeji se naše pokožka nazývá pleť a je to část, která je vidět pořád, pokud tedy nežijeme zrovna v arabském světě. Na ruce si můžeme dát rukavičky, na hlavu čepici nebo klobouček, ale na pleť obličeje pouze kosmetické přípravky. Proto je třeba jejich výběru věnovat mimořádnou pozornost a nechat si poradit od odborníka, abychom si neškodily nebo pleť zbytečně nezatěžovaly. Tuto větu vysvětlím v kapitole o slunečním záření. D. 5 kroků ke krásné pleti Není třeba se děsit toho čísla 5, nemusíme tyto kroky dělat každý den všechny, jen zde vysvětlím, které to jsou a jak s touto informací nakládat. V první řadě vám tyto tipy pomohou správně se o sebe starat, dále ušetří spoustu peněz, které vyhazujeme za nevhodnou kosmetiku a také čas, protože tento systém skvěle funguje a zabere minimum času. Je to lákavá představa? Tak jdeme na to! E. První krok ke kráse čištění pleti Prvním a základním krokem je hloubkové čistění pleti. Jak už jsem zmínila výše našim babičkám stačilo méně, mýt se mýdlem a mazat olejem či sádlem. Ale vzduch byl čistý, potraviny bez éček a stres měly málokdy, snad když se jim spálila bábovka. Dnes je to jinak v této době, tak uspěchané, tak špinavé, je naše pleť vystavena obrovskému množství škodlivin. Prach, popílek, smog, líčidla, stres dnes a denně. To vše si nosíme domů jako nechtěný dárek. Tedy co s tím? Jednoduchá odpověď. Pryč s tím.večer můžete namítat, jsem unavená, není čas.ale pamatujte, co večer nesundáte, to tam ráno dvakrát máte. Se správnými přípravky stačí dvě minuty. Jistě si každá najde ty, co jí budou vyhovovat nejvíce. A udělejte si z večerního čištění pleti malý rituál. Při čištění přemýšlejte nad tím, co se vám za uplynulý den povedlo a bude se vám i lépe spát. Zajímá vás, co pleť dělá přes noc? Noční úklid. Neodpočívá snaží se zbavit toho ošklivého, co se dostalo dovnitř těla přes den, detoxikuje. Proto je ranní čištění stejně důležité jako to večerní. Ale často je právě ranní čištění odbýváno opláchnutím studenou vodou. Zkuste ráno při čištění myslet na to, na co se ten den těšíte a do nového dne už půjdete s úsměvem.

4 Je to jednoduché a dodáte vaší pleti to základní, co potřebuje a to je kyslík. Hloubkovým čištěním ráno a večer. Tak a první krok ke kráse je hotov. F. Druhý krok ke kráse - regenerace a osvěžení Regenerací pleti rozumíme její výživu nebo odstranění odumřelých buněk takzvaným peelingem. Zde vysvětlím slíbenou informační funkci pokožky. Je to jednoduché a každá z vás to zná. Když se například říznete, pokožka informuje mozek, aby začal tvořit krvinky, které nám zastaví krvácení. Takže na tomto principu funguje i působení peelingu, když odstraníme z povrchu odumřelé buňky, pleť dá do mozku příkaz k tvorbě buněk nových. Ale pozor, mechanické hrubé peelingy se nedoporučují, protože obsahují například kousky meruňkových jader a tam už nedochází k jemnému odstranění buněk, které nemají na pleti co dělat, ale opravdu vám pokožku dřou. Je třeba si opět nechat poradit a vyzkoušet některou z moderních metod odstranění odumřelých buněk. Další možností regenerace pleti jsou pleťové masky, každá žena je jiná a potřebuje jinou pleťovou masku, některá čistící, jiná hydratační a další třeba liftingovou. Zase se v tom ztrácíte? Nic se neděje, jsem tu od toho vám poradit. Tyto procedury se ideálně dělají 1-2x týdně a vaše pleť se vám za ně odmění zářivou krásou. Osvěžení pleti provádíme pleťovou vodou, toto je krok, který je pro pleť jako blahodárná vláha a pomáhá dočistit naše póry, kterými pleť dýchá. Rozhodnutí o použití tohoto kroku je na každé z nás, ale představte si svou pleť jako květinu v květináči. Potřebuje kyslík (čištění), živiny (masky atd.) a vodu (hydrataci). Dává vám to smysl? G. Krok třetí hydratace Tímto krokem pleti poskytujeme jeden ze základních stavebních kamenů. Naše tělo obsahuje průměrně ze 60% vodu, ohromné číslo že? Je to více než polovina celého obsahu. Není tedy divu, že potřebujeme hodně pít a dodržovat pitný režim každý den. I vaše pleť se vám za to odmění. Další vodu jí poskytnete hydratačním krémem. Zde považuji za nutné se trošku zastavit u jednoho mýtu, který je mezi lidmi rozšířen a to ten, že v zimě se nemá hydratační krém používat. Naopak, v zimním období změnou teplot a zátěží mrazem naše pleť potřebuje hydrataci ještě více než v létě. Jen je třeba dávat pozor na složení hydratačního krému, aby byl na bázi rostlinných olejů a ne vody. Já vím, že je to hodně informací, ale od toho jsem tu pro vás, abych poradila. Hydratace je opět nutná ráno a večer, aby byla pleť vláčná a hebká. H. Poslední krok péče o pleť = ochrana Slovo ochrana znamená starat se o odvrácení škodlivých účinků, nežádoucích jevů, vlivů a nebezpečí. Stojí za to, dávat ochranu naší pleti? Uvědomíme-li si, že na nás denně útočí spousty škodlivin a pleť obličeje si nemůžeme chránit žádnou ochrannou pomůckou. Tedy můžeme, třeba plynovou maskou, ale to je spíš absurdní představa. A navíc, svou pleť nemůžeme lehko vyměnit jako třeba čepici nebo rukavice,

5 když už se nám nelíbí. Dává vám to smysl? A teď vám prozradím, co tato ochrana pleti obnáší. Je to jednoduché, ochranu poskytnete pleti, když si každé ráno nanesete make up nebo alespoň pudr. Nehrozte se, nebojte se, makeupy a pudry jsou v dnešní době lehoučké, dokáží vytvořit velmi tenounkou vrstvu, která vůbec není vidět a v žádném případě nevypadá jako nějaká maska. Chce to však umět si make up správně vybrat, hlavně správný odstín a typ přesně pro vás. V žádném případě nevybírejte makeup na hřbetu ruky, koukněte se sama do zrcadla, že tam je úplně jiný odstín, než na tváři. A také pozor na světlo, vždy je třeba make up vybírat na denním světle, které je přirozené a ve kterém se pohybujeme většinu dne. Nejenže se správně vybraným make-upem budete vypadat skvěle, ale ochráníte si pleť před škodlivinami. A to už stojí za zvážení, co myslíte? I. Plátno je připraveno k malování uměleckého díla Pokud dodržítě těchto pět kroků ke kráse s tou správnou kosmetikou, jste na cestě ke krásné pleti. No a když jsme došly až sem, tak je jen přirozené, že chceme svou krásu podtrhnout. Jemné a decentní denní líčení je další disciplinou, kterou učím ve svých minikurzech líčení, které jsou určeny pro všechny typy žen. Mladé dívky ocení nejnovější trendy líčení, které učím, ženy s menším okem ocení, že je naučím si očko opticky zvětšit. Zralejší dámy naučím, jak zakrýt mírné nedostatky nebo jemně podtrhnout jejich přirozenou krásu. Kurz je prostě pro každou ženu, která má zájem být krásná každý den. Mezi mé klientky patří jak středoškolačky, tak babičky, které se těší na procházku se svými vnoučky a chtějí pro ně být upravené. Minikurz líčení je zcela zdarma a ukážu vám i několik kouzel, takže je to i zábava. V případě zájmu mohu doporučit vhodné barvy oblečení a líčení pro daný typ dámy a navíc i večerní nebo kouřové líčení, které v dnešní době frčí. Pokud vám tento materiál dával smysl a chcete se dovědět víc a nechat si poradit, těším se na vás na telefonním čísle nebo více kontaktů je na

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 P leťová kosmetika pro ženu, která chce jen to nejlepší a ví, jak cenná je její krása. Holandská

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

BONUS 3: Test pro zjištění VAŠEHO TYPU PLETI. Michala Měřínská.

BONUS 3: Test pro zjištění VAŠEHO TYPU PLETI. Michala Měřínská. BONUS 3: Test pro zjištění VAŠEHO TYPU PLETI Michala Měřínská PROČ ZNÁT SVŮJ TYP PLETI? Správné zjištění typu pleti je základem péče o pleť. I když je systém péče o pleť u všech typů stejný, důležité je

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Mastná pleť

Střední odborné učiliště Domažlice. Mastná pleť Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.04 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Kosmetický minimalismus Jak používat kosmetiku HappyMary

Kosmetický minimalismus Jak používat kosmetiku HappyMary Kosmetický minimalismus Jak používat kosmetiku HappyMary Soustřeďte se jen na to, co je v životě opravdu důležité. A to jste Vy! Stresuje Vás množství kosmetických výrobků v obchodech? Nevíte, co si vybrat?

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

fashion Dekorativní kosmetika pro život

fashion Dekorativní kosmetika pro život Dekorativní kosmetika pro život www.polafashion.cz podkladová báze Podkladová HD báze 14g 202011 Prodlužuje trvanlivost makeupu Minimalizuje póry Minimalizuje vrásky Normální a smíšená pleť Denní líčení

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

CZE. Výsledky používání

CZE. Výsledky používání CZE Výsledky používání Gel RENU 28 je šetrný, ale účinný přípravek, který pomáhá přirozeným způsobem zmírňovat projevy stárnutí, zklidňuje pokožku a zlepšuje její celkový stav. Není jen dalším z řady běžných

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

JAK PRACOVAT S PRODUKTY MARY KAY. Základní typy pleti Kombinace a nanáš

JAK PRACOVAT S PRODUKTY MARY KAY. Základní typy pleti Kombinace a nanáš JAK PRACOVAT S PRODUKTY MARY KAY Základní typy pleti Kombinace a nanáš ášení produktů MK Produkty a roční období Klíčov ové produkty péče p e o pleť Finanční náročnost produktů MK Práce s profilem péče

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ platnost od 1. 9. 2015 1. HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI (90 min.)... 450,- Odlíčení pleti, tonizace, úprava obočí, změkčení pleti napařovacím přístrojem s ozónem, mechanické čištění

Více

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ,

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ, SYNERGYAGE OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH DEFEKTŮ AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH

Více

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky journal Březen 2014 25 % sleva na péči o pleť Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky Jarní detox Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Výtisk zdarma. Platí od 26. 02. 2014 do vyčerpání zásob. Hýčkám

Více

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice KOSMETICKÉ SALONY PRAHA Ve dvou kosmetických salonech RYOR nabízíme široké spektrum ošetření pokožky těla i obličeje. Ke každému klientovi

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PHYRIS Kosmetická péče PHYRIS to je Váš unikátní rituál krásy a oáza klidu. Najděte si chvilku Vašeho času a přijďte si ke mně odpočinout od všech starostí.

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických

ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických ceník sluzeb Aplikacní ˇ centrum kosmetických prípravku ˇ a biomateriálu Hydratacní ˇ ošetrení ˇ Hydratace patří k jednomu z nejvíce ověřených prostředků, jak zabránit tvorbě vrásek, nebo jejich vznik

Více

ARTISTRY Kolekce Speciální péče

ARTISTRY Kolekce Speciální péče Kolekce Speciální péče Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám oznamujeme zahájení prodeje Speciální péče zcela nového standardu prvotřídní péče o pleť. Všechny čtyři výrobky dodají všem typům pleti extra

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

BLOSSOM MY NAILS TO JE SEDM POMOCNÍKŮ PRO KRÁSNÉ A ZDRAVÉ NEHTY

BLOSSOM MY NAILS TO JE SEDM POMOCNÍKŮ PRO KRÁSNÉ A ZDRAVÉ NEHTY TO JE SEDM POMOCNÍKŮ PRO KRÁSNÉ A ZDRAVÉ NEHTY Sedm květin / rostlin a sedm ochránců zdravých a krásných nehtů. I tak by se dala ve zraktce popsat nová řada nehtové péče ze sítě parfumedií Marionnaud.

Více

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč)

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Odlíčení Změkčení pleti Úprava obočí (základní) Vyčištění pleti hloubkové - ultrazvukovou špachtlí (10-15min) Dočištění pleti- peeling

Více

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min.

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min. SPA MENU MASÁŽE A ZÁBALY AROMA MASÁŽ 60 min. 1 050 Kč Holistická procedura kombinující sílu esenciálních olejů a to nejlepší z východních a západních technik zaměřených na energii kolem páteře. Vytváří

Více

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY 1 ošetření Ošetření " student" 480,00 Základní ošetření dle typu pleti - bez masáže 620,00 SPECIFICKÁ OŠETŘENÍ dle ošetření využíváme OXY DERMA -přístrojového prokysličování

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Normální a smíšená pleť, typy přípravků k ošetření obličeje

Střední odborné učiliště Domažlice. Normální a smíšená pleť, typy přípravků k ošetření obličeje Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.03 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE 1. Co je nutrikosmetika? Nutrikosmetika jsou nutriční výrobky, které mohou pomoci zlepšit strukturu a funkci pleti a napomoci jejímu zdraví a vzhledu. Nutrikosmetika

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Potěšte své maminky na Den matek krásnými dárkovými sety z Marionnaud

Potěšte své maminky na Den matek krásnými dárkovými sety z Marionnaud Potěšte své maminky na Den matek krásnými dárkovými sety z Marionnaud Maminky jsou kouzelné víly našich životů. Právě ony oddaně vstávaly i několikrát za noc, když nás bolelo bříško. Právě ony čelily našim

Více

Střední odborné učiliště Domažlice

Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.02 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí aplikace

Více

Význam ochrany přírody

Význam ochrany přírody Význam ochrany přírody 1. Velký, protože příroda představuje podmínky pro náš život a představuje přirozenou krásu pro náš duševní život. 2. Na světě nejsme sami, žijí s námi i jiné živočišné a rostlinné

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Řešení pro omlazení pokožky Svěží a zdravá pokožka Pevnější pokožka Použití na mokré i suché pokožce S každodenním i běžným nástavcem SC6250/01 Obnovená

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu journal Leden 2015 Exkluzivní značky Kvalitní výrobky za nízkou cenu Stylová taška pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Výtisk zdarma. Platí od 31. 12. 2014 do vyčerpání zásob. Moje srdeční záležitost!

Více

CENÍK. 350,-Kč + 10,-Kč za každý nový tip. 1,-až 15,-Kč (cena se může navýšit podle náročnosti)

CENÍK. 350,-Kč + 10,-Kč za každý nový tip. 1,-až 15,-Kč (cena se může navýšit podle náročnosti) MANIKÚRA A MODELÁŽ NEHTŮ CENÍK Manikúra přírodní nehty: Manikúra Pshine Parafínový zábal Masáž rukou vonným olejem Vyživné lakování Lakování + nadlak + sušič Lakování zdobené + nadlak + sušič 215,-Kč 295,-Kč

Více

CENÍK. 350,-Kč + 10,-Kč za každý nový tip. 1,-až 15,-Kč (cena se může navýšit podle náročnosti)

CENÍK. 350,-Kč + 10,-Kč za každý nový tip. 1,-až 15,-Kč (cena se může navýšit podle náročnosti) MANIKÚRA A MODELÁŽ NEHTŮ CENÍK Manikúra přírodní nehty: Manikúra Pshine Parafínový zábal Masáž rukou vonným olejem Výživné lakování Lakování + nadlak + sušič Lakování zdobené + nadlak + sušič 215,-Kč 295,-Kč

Více

STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; RADOŠOV

STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; RADOŠOV DO 31.8.2018 AKCE -400,- NA PERMANENTNÍ MAKE-UP a -20% NA KOSMETICKÉ SLUŽBY PEMANENTNÍ MAKE-UP a KOSMETIKA STÁŇA STANISLAVA ŘEHŮŘKOVÁ IČ: 74983300 PROVOZOVNA: RADOŠOV 38; SÍDLO: RADOŠOV 1; 675 07 RADOŠOV

Více

1. Slavnostní zahájení kombinované maturitní zkoušky. 30 minut

1. Slavnostní zahájení kombinované maturitní zkoušky. 30 minut KRITÉRIA MATURITNÍ ZKOUŠKY školní rok 2018/2019 Obor vzdělání: 69-41-L/01 Kosmetické služby Zkouška: Kombinovaná zkouška z odborného výcviku Kombinovaná zkouška z odborného výcviku se koná formou praktické

Více

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI NOVINKA CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI Jana Golejová Beauty Therapist Institut krásy Jako za kosmetičkou za mnou často přicházejí ženy právě ve chvíli, když si na své tváři všimnou první změny způsobené

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ : povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

SLIMSTICK Sportovní rtěnka do kabelky, hydratující. ELEGANT Elegantní rtěnka, pěčující.

SLIMSTICK Sportovní rtěnka do kabelky, hydratující. ELEGANT Elegantní rtěnka, pěčující. Elegant je elegantní rtěnka v kovovém provedení a i kvalita rtěnky odpovídá těm nejvyšším nárokům. Dlouhotrvající příjemný pocit a stabilní barva rtů, Vás naučí každodenní radosti při líčení. SLIMSTICK

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO:

Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO: Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO: 73806226 Ceník kosmetických služeb Urbánková Jindřiška Celkové ošetření pleti - Základní ošetření pleti dle typu pleti klienta - Doba trvání procedury

Více

Magie Vědomého Uzdravení

Magie Vědomého Uzdravení Magie Vědomého Uzdravení jak za 21 dní nastartovat uzdravení a zbavit se nemocí bez léků a lékařů autor: Jan Čejka www.vedome-uzdraveni.cz Vydavatel: Jan Šuba Makniha.cz rok vydání: 2015 Jan Šuba Makniha.cz

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

ACTIVE REPAIR ESTHELIFT

ACTIVE REPAIR ESTHELIFT Pečuje o Vás Renáta Kovaříková-Matějková majitelka salonu CYCLO SYSTÉM CYCLO SYSTÉM komplet + oční okolí 1 600,- BĚLENÍ - WHITE SYSTÉM BĚLENÍ - WHITE SYSTÉM + ruce OXY THERAPIE - OMLAZENÍ 1 500,- 1 600,-

Více

Buďte nádherná! 4 kroky, jak vypadat úžasně při každém focení. Jarka Hrnčárková portrétní fotografka

Buďte nádherná! 4 kroky, jak vypadat úžasně při každém focení. Jarka Hrnčárková portrétní fotografka Buďte nádherná! 4 kroky, jak vypadat úžasně při každém focení Jarka Hrnčárková portrétní fotografka Proč si přečíst tuto brožuru? Klientky mi během focení často říkají, že na běžných fotkách si vůbec nepřipadají

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min)

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) Expresní ošetření Odstranění nedostatků a nerovností pleti, pleť je ozdravená, jemná a projasněná - analýza pleti, odlíčení, peeling, sérum,

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ. Kosmetické ošetření. (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrazvukem,

CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ. Kosmetické ošetření. (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrazvukem, CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ Kosmetické ošetření 530, Kč (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrzvukem, sérum, masáž obličeje a krku, maska, maska na

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ /

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ / Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu LADISLAV TUROŇ / WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Stránka 1 ÚVOD: Rozhodujete se taky jako já před půl rokem, jakým

Více

8-týdenní program. Do formy a do plavek! Naučíme vás běhat nebudete věřit, jak snadné to je! Žádné diety a jo jo efekty, půjdeme na to zdravě

8-týdenní program. Do formy a do plavek! Naučíme vás běhat nebudete věřit, jak snadné to je! Žádné diety a jo jo efekty, půjdeme na to zdravě 16/2/2015 5. vydání týdeníku pro všechny registrovné uživatele slevového serveru Vykupto.cz Neprodejné Všechna práva vyhrazena 2015 Vykupto.cz s.r.o. 6 Slevy triky návody Do formy a do plavek! V y k u

Více

ODLÍČENÍ OBLIČEJE Kč. PEELING/EXFOLIACE Kč. ČIŠTĚNÍ PLETI. 250 Kč. LIFTINGOVÉ SÉRUM 150 Kč. REVITALIZAČNÍ SÉRUM 150 Kč

ODLÍČENÍ OBLIČEJE Kč. PEELING/EXFOLIACE Kč. ČIŠTĚNÍ PLETI. 250 Kč. LIFTINGOVÉ SÉRUM 150 Kč. REVITALIZAČNÍ SÉRUM 150 Kč CENÍK KOSMETIKA (ceny za samostatně provedený úkon) ODLÍČENÍ OBLIČEJE... 40 Kč (odstranění nečistot pomocí čistícího mléka a čistícího tonika) PEELING/EXFOLIACE... 60 Kč (aplikace peelingu nebo exfoliační

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10 Obsah 1. KOSMETIKA 3 1.1 Základní kosmetické programy 3 1.2 Kosmetické programy dle ročních období 3 1.3 Ošetření pleti s akné 4 1.4 Chemický peeling 4 1.5 Galvanická žehlička 4 1.6 Ultrazvuková špachtle

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. CENÍK Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. LÉKAŘSKÉ VÝKONY Dermatologické vyšetření vyšetření mimo ordinační dobu na žádost pacienta

Více

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže.

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. + Patentovaný emulzní systém podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. Bez věkového omezení. Pro děti již od kojeneckého věku. Jediný v Evropě! Nový, šetrný, účinný! Nahrazuje

Více

Pestrobarevnou dekorativní kosmetiku bagsy (z Marionnaud) ocení i veganky

Pestrobarevnou dekorativní kosmetiku bagsy (z Marionnaud) ocení i veganky Pestrobarevnou dekorativní kosmetiku bagsy (z Marionnaud) ocení i veganky Jako malované. Přesně tak vypadají nádherné obaly nové dekorativní kosmetiky bagsy, která je k dostání v síti parfumerií Marionnaud.

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Souprava multivitamínových přípravků Normální až suchá pokožka

Souprava multivitamínových přípravků Normální až suchá pokožka Souprava multivitamínových přípravků Normální až suchá pokožka #0901 Multivitamínový čistící přípravek normální až suchá Bohatá jemně čistící emulze s obsahem sladké mandle a jojoby odstraňuje make-up,

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Ladislav Turoň www.hubnuti-podle-genu.cz WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Rozhodujete se taky jako já před půl rokem,

Více

) a vysoká relativní vlhkost vzduchu. To má za následek únavu a špatnou regeneraci během spánku, ale také tvorbu plísní v novostavbách.

) a vysoká relativní vlhkost vzduchu. To má za následek únavu a špatnou regeneraci během spánku, ale také tvorbu plísní v novostavbách. Zejména při dnešním trendu prosazování utěsněných, energeticky úsporných stavebních konstrukcí přirozená výměna vzduchu zdaleka nestačí. Důsledkem je pak příliš velká zátěž oxidem uhličitým (CO 2 ) a vysoká

Více

Můj rok můj život Jaký byl a bude?

Můj rok můj život Jaký byl a bude? Jaký byl a bude? 2014 Lucie Valchařová, Blíží se nám konec roku a s ním nám přirozeně přichází na mysl, jaký vlastně byl ten náš rok 2014. Je skvělé přivítat nový rok s čistou hlavou a jasnými myšlenkami

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

ELIXÍR KRÁSY PRO UNAVENOU PLEŤ

ELIXÍR KRÁSY PRO UNAVENOU PLEŤ SLUNÍČKO A VAŠE KŮŽE MOHOU BÝT PŘÁTELÉ! při dodržení správných zásad Informujte se o správném použití UV filtrů a ochraně kůže proti slunečnímu záření. Zabráníte tak poškození kůže, ztrátě hydratace, vzniku

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

JEMNÁ PÉČE NEJEN PRO MLADOU PLEŤ

JEMNÁ PÉČE NEJEN PRO MLADOU PLEŤ JEMNÁ PÉČE NEJEN PRO MLADOU PLEŤ 1 KVALITA BIONOMICKÉ KOSMETIKY Bionomie je věda o zákonech života. Záleží na nás samotných, zda chceme žít v souladu s přírodou a tím ukázat náš osobní postoj ohledně krásy

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

Péče o menopauzální pokožku

Péče o menopauzální pokožku Obličej Péče o menopauzální pokožku VITAL TRANSFER VISAGE Speciální hormoceutický krém na obličej. 50 ml 1 440 Kč VITAL TRANSFER CORPS Speciální hormoceutický krém na tělo. 150 ml 2 184 Kč Obličej DÉMAQUILLANT

Více

KATALOG KOSMETIKY CATALOGUE 2010

KATALOG KOSMETIKY CATALOGUE 2010 KATALOG KOSMETIKY CATALOGUE 2010 Obsah: v i t a l c a re 4 péče o normální pleť a n t i a g e c a re 8 péče o zralou pleť o i l y s k i n c a re 12 péče o mastnou pleť Cítit se krásná je naší každodenní

Více

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! «Zřídka, trochu a na potřebné místo!» (Dr. Michel Pistor, zakladatel metody mezoterapie.) Domácí alternativa mezoterapie: Cena mezorolleru < cena 1 sezení

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více