USNESENÍ. ze 16. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2011 od 09:00 hodin do 13:15 hodin v kanceláři starosty města

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ. ze 16. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2011 od 09:00 hodin do 13:15 hodin v kanceláři starosty města"

Transkript

1 USNESENÍ ze 16. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2011 od 09:00 hodin do 13:15 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Hosté: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček místostarosta Mgr. Rudolf Flaška člen rady města Radek Hejna - člen rady města Lubomír Stehlík člen rady města Ing. Jiří Vávra tajemník MěÚ Petr Antal vedoucí odboru správy majetku Ing. Pavel Scheuer jednatel LML s.r.o. Jaroslav Hlavsa - jednatel LML s.r.o. Vladimír Suchan, Tomáš Svoboda agentura Vlny Zapisovatelka: Eva Krátká Usnesení bylo vyhotoveno dne: 6. října Schválení programu jednání rady města Rada města Loket usnesením č. R249/16/2011 program 16. schůze rady města dne 4. října Záměr pronájmu pozemků v k.ú. Stanovice a Teplička Rada města Loket usnesením č. R250/16/2011 návrh zveřejnit záměr pronájmu těchto nemovitostí: - pozemky v souladu s přílohou č. 1 a 2, které jsou nedílnou součástí zápisu vedoucímu odboru správy majetku, aby usnesení splnil. 4. Revokace usnesení rady č. 198/13/2011 Rada města Loket usnesením č. R251/16/2011

2 revokovala své usnesení č. 198/13/2011, kterým bylo schváleno společnosti NET LINE s.r.o. Sokolov umístění reklamy na 11 sloupech veřejného osvětlení ve městě a rozhodla, že odbor správy majetku nebude zpracovávat koncepci umisťování reklam na sloupech veřejného osvětlení a vedoucímu odboru správy majetku, aby společnost písemně vyrozuměl. 5. Žádost Františka Smrže o přidělení parkovacího místa ve Sportovní ulici Rada města Loket usnesením č. R252/16/2011 žádost Františka Smrže, bytem Loket, Sportovní 548, o přidělení parkovacího místa (nekrytého) na centrálním parkovišti ve Sportovní ulici v Lokti a vedoucímu odboru správy majetku, aby usnesení splnil. 6. Umístění dopravní značky v ulici Lužná v Lokti Rada města Loket usnesením č. R253/16/2011 návrh umístit dopravní značku Dej přednost v jízdě v ulici Lužná (místní komunikace č. 42c), na výjezdu z cyklostezky podél řeky Ohře u mostu v ul. Lužná na místní komunikaci č. 1b spojující ul. Lužnou a Sportovní, vše v k.ú. a obci Loket a vedoucímu odboru správy majetku, aby vytipoval další místa pro umístění dopravních značek ve městě z důvodu zajištění bezpečnosti silničního provozu. 7. Žádost o vyjádření k investiční akci Rekonstrukce sítě 0,4 kv- Nadlesí, Loket Rada města Loket usnesením č. R254/16/2011 projednala písemné sdělení společnosti ČEZ Distribuce a.s., o plánované investiční akci Rekonstrukce sítě 0,4 kv Nadlesí, Loket a vedoucímu odboru správy majetku, - aby společnost ČEZ Distribuce a.s. písemně vyrozuměl, že se město připojuje k investiční akci - aby prověřil možnost instalace pátého vodiče na nových sloupech ve vlastnictví ČEZ Distribuce a.s. a následně radu města informoval o výsledku jednání. 8. Návrh manželů Počepických oprava chodníku a výměna dožilého zábradlí Rada města Loket usnesením č. R255/16/2011 opětovně projednala písemný návrh manželů Počepických, bytem Loket, Rooseveltova 173, na provedení zádlažby chodníku na části p.p.č. 466, k.ú. Loket a na provedení výměny dožilého oplocení chodníku, které jsou ve vlastnictví města a nabídku manželů Počepických ve věci předláždění chodníku na části p.p.č. 466, k.ú. Loket a nerozhodla Strana 2 (celkem 6)

3 ve věci výměny dožilého oplocení chodníku a vedoucího odboru správy majetku, aby jednal s manželi Počepickými o konečné podobě oplocení, ta musí být schválena orgánem památkové péče. 9. Záměr pronájmu části pozemku p.č. 466 v k.ú. Loket Rada města Loket usnesením č. R256/16/2011 návrh zveřejnit záměr části pozemku p.p.č. 466, o výměře cca 50 m 2, k.ú. Loket a vedoucímu odboru správy majetku, aby usnesení splnil. 10. Žádost Evy Povové o instalaci dopravních zrcadel a opravu místní komunikace ulici Rooseveltova v Lokti Rada města Loket usnesením č. R257/16/2011 zamítla žádost Ing. Evy Povové, bytem Loket, Rooseveltova 310/16: 1) o umístění dvou dopravních zrcadel v ulici Rooseveltova v Lokti a 2) žádost o opravu hlubokých výtluků na místní komunikaci v Rooseveltově ulici s tím, že oprava výtluků bude řešena komplexně v rámci celého města a vedoucímu odboru správy majetku, aby žadatelku písemně vyrozuměl. 11. Nabídka společnosti SAVE outdoor Praha na umístění bezpečnostních vítacích tabulí Rada města Loket usnesením č. R258/16/2011 zamítla nabídku společnosti SAVE outdoor Praha, na bezplatné umístění vítacích cedulí o rozměrech 225 x 150 cm s bezpečnostní tématikou na pozemcích města Loket a Údolí a vedoucímu odboru správy majetku, aby společnost vyrozuměl. 12. Nabídka firmy NET line s.r.o. Sokolov na umístění technologie bezdrátového přístupku internetu Rada města Loket usnesením č. R259/16/2011 nerozhodla o uzavření smlouvy s firmou NET line s.r.o. Sokolov na bezplatné umístění technologie bezdrátového přístupu k internetu na střeše budovy základní školy č.p. 128 a to pro potřeby ZŠ a Policie ČR Loket a vedoucímu odboru správy majetku, aby návrh smlouvy prověřil, příp. přepracoval a poté informoval radu města 13. Návrh LML s.r.o. na doplnění a změnu smluv o údržba městské zeleně a o zimní údržbě komunikací Strana 3 (celkem 6)

4 Rada města Loket usnesením č. R260/16/2011 rozhodla, že uzavřená smlouva o zimní údržbě zůstává nadále v platnosti a smlouvě na údržbu městské zeleně se rada města bude věnovat na některém ze svých příštích schůzích 14. Pronájem areálu přírodního divadla v Lokti Rada města Loket usnesením č. R261/16/2011 projednala organizační zajištění operních představení v přírodním divadle v roce 2012 a místostarostu města, aby oslovil pořadatele operních představení Jana Ježka, agentura Jan Production s.r.o., aby se do 20. října 2011 závazně vyjádřil, zda uspořádá v roce 2012 v Lokti operní představení. 15. Rozpočtové změny Rada města Loket usnesením č. R262/16/2011 návrh rozpočtových změn a to v souladu s přílohou č. 3, která je nedílnou součástí zápisu usnesení a vedoucí finančního odboru, aby změny promítla do rozpočtu města. 16. Komise rady města Rada města Loket usnesením č. R263/16/2011 návrh na změnu názvu těchto komisí a výboru takto: Komise kultury, CR a propagace na: Komise pro kulturu a cestovního ruchu Partnerský výbor pro styk s městem Illertissen /SRN/ na: Komise pro partnerská města Komise pro energetickou koncepci na: Komise pro energetiku města. Rada města Loket usnesením č. R264/16/2011 odvolává z funkce člena Povodňové komise - bezpečnostní rady města - krizového štábu Miroslava Švehlu z funkce předsedy Povodňové komise - bezpečnostní rady města - krizového štábu Jaroslava Hlavsu z funkce předsedy Komise pro regeneraci MPR Loket Jaroslavu Hlavsu z funkce člena Komise pro regeneraci MPR Loket Ing. Miloslava Štěpána z funkce člena Komise pro kulturu a cestovní ruch Mgr. Petra Zahradníčka z funkce předsedy Komise pro kulturu a cestovní ruch Lukáše Huttu zmocňuje starostu města předáním odvolání. Strana 4 (celkem 6)

5 Rada města Loket usnesením č. R265/16/2011 jmenuje členem Komise pro investiční činnost Lubomíra Stehlíka, Patrika Stangara a Václava Lojína členem Komise pro partnerská města Mgr. Pavlu Flaškovou a Ing. Lenku Flaškovou členem Komise pro energetiku města Ing. Pavla Scheuera a Radka Hejnu členem Komise pro kulturu a cestovní ruch Jana Zapfa členem Povodňové komise - bezpečnostní rady města krizového štábu Lubomíra Stehlíka předsedou Povodňové komise - bezpečnostní rady města krizového štábu Ing. Zdeňka Bednáře členem Povodňové komise - bezpečnostní rady města krizového štábu Jaroslava Hlavsu předsedou Komise pro regeneraci MPR Loket Václava Lojína členem Komise pro regeneraci MPR Loket Jaroslava Hlavsu předsedou Komise pro kulturu a cestovní ruch Mgr. Petra Zahradníčka členem Komise pro kulturu a cestovní ruch Lukáše Huttu předsedou Komise pro energetiku města Ing. Zdeňka Bednáře a zmocňuje starostu města předáním jmenování. 17. Stížnost Reného Leichta a Markéty Kastlové, ředitelky SPŠ umístění atrakcí na náměstí Rada města Loket usnesením č. R266/16/2011 projednala - stížnost R. Leichta a M. Kastlové, Loket, na produkci hlasité hudby z reproduktorů atrakcí umístěných na náměstí do pozdních nočních hodin dne a na omezení parkování vozidel na náměstí. - stížnost ředitelky SPŠ Loket na umístění atrakcí na náměstí a produkci hlasité hudby, která rušila školní výuku žáků a rozhodla, že atrakce tohoto typu již nebudou na náměstí povoleny a starostovi města, aby stěžovatele vyrozuměl. 18. Rezignace Mgr. Jana Štěpánka na funkci městského kronikáře Rada města Loket usnesením č. R267/16/2011 vzala na vědomí oznámení Mgr. Jana Štěpánka, Loket, o rezignaci na funkci městského kronikáře a starostu města jednáním s Karlem Horčičkou o převzetí této funkce 19. Udělení práva užívání závěsného odznaku s velkým státním znakem a nápisem ČR při občanských obřadech uzavírání manželství Jaroslavu Hlavsovi Rada města Loket usnesením č. R268/16/2011 Strana 5 (celkem 6)

6 návrh udělit právo užívání závěsného odznaku s velkým státním znakem a nápisem Česká republika při občanských obřadech uzavírání manželství - Jaroslavu Hlavsovi 20. Pořízení mobilních telefonů starostovi města a tajemníkovi úřadu Rada města Loket usnesením č. R269/16/2011 pořízení dvou mobilních telefonů pro starostu města a tajemníka MěÚ Loket a úhradu služebních telefonních hovorů ve výši 2.000,- Kč/měsíc starostovi města, místostarostovi a tajemníkovi MěÚ s tím, že budou používat svá soukromá telefonní čísla. 21. Odstranění havarijního stavu komunikace před nemovitostí č.p. 90 a opravy klenby sklepa nemovitosti č.p. 90 Rada města Loket usnesením č. R270/16/2011 odstranit havarijní stav místní komunikace před domem č.p. 90 v ulici T.G. Masaryka v Lokti a klenby sklepa nemovitosti č.p. 90 a to za finanční spoluúčasti manželů Čihákových a starostu města jednáním s institucemi, které mají v komunikaci uloženy inženýrské sítě o finanční spoluúčasti na odstranění havarijního stavu. Strana 6 (celkem 6)

USNESENÍ. z 17. schůze rady města, která se konala dne 19. října 2011 od 08:30 hodin do 13:30 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 17. schůze rady města, která se konala dne 19. října 2011 od 08:30 hodin do 13:30 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 17. schůze rady města, která se konala dne 19. října 2011 od 08:30 hodin do 13:30 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Hosté: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček místostarosta

Více

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 3. ledna 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 3. ledna 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 3. ledna 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 20. března 2012 od 08:30 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 20. března 2012 od 08:30 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 20. března 2012 od 08:30 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Hosté: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. ze 16. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2012 od 08:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. ze 16. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2012 od 08:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ ze 16. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2012 od 08:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 11. září 2012 od 08:30 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 11. září 2012 od 08:30 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 21. schůze rady města, která se konala dne 11. září 2012 od 08:30 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

USNESENÍ. Přítomno: 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 16:02 hodin

USNESENÍ. Přítomno: 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 16:02 hodin USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 28. června 2012 od 15:00 do 19:35 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 13 členů zastupitelstva,

Více

USNESENÍ. ze 14. schůze rady města, která se konala dne 22. května 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. ze 14. schůze rady města, která se konala dne 22. května 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ ze 14. schůze rady města, která se konala dne 22. května 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Hosté: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Radek Hejna člen rady

Více

USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 12. března 2013 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 12. března 2013 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 5. schůze rady města, která se konala dne 12. března 2013 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 11. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 11. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 11. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 5. prosince 2011 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 5. prosince 2011 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 21. schůze rady města, která se konala dne 5. prosince 2011 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček místostarosta

Více

USNESENÍ. ze 13. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket

USNESENÍ. ze 13. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket Město Loket USNESENÍ ze 13. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket 198/13/2011 - Rada města žádost společnosti Systém NET LINE s.r.o., Sokolov,

Více

USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 14. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 14. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 18. schůze rady města, která se konala dne 14. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2017 od 09:00 hodin do 09:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2017 od 09:00 hodin do 09:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2017 od 09:00 hodin do 09:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr.

Více

USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2013 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2013 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 27. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2013 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška

Více

USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr.

Více

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška místostarosta

Více

USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 18. října 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 18. října 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 27. schůze rady města, která se konala dne 18. října 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556 VÝPIS USNESENÍ z 28. schůze rady města, která se konala dne 19. listopadu 2015 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 23. dubna 2013 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 23. dubna 2013 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 23. dubna 2013 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška místostarosta

Více

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:45 hod. tajemník MÚ Loket Ing. Jiří Vávra

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:45 hod. tajemník MÚ Loket Ing. Jiří Vávra USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 27. března 2014 od 15:00 do 19:00 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 17. dubna 2012 od 08:30 hodin do 13:15 hodin v městské knihovně a v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 17. dubna 2012 od 08:30 hodin do 13:15 hodin v městské knihovně a v kanceláři starosty města USNESENÍ z 11. schůze rady města, která se konala dne 17. dubna 2012 od 08:30 hodin do 13:15 hodin v městské knihovně a v kanceláři starosty města Přítomni: Hosté: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2017 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2017 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 32. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2017 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 4. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 4. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 3. schůze rady města, která se konala dne 4. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. 2. Schválení programu 5. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. 2. Schválení programu 5. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 25. září 2014 od 15:00 do 17:45 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Omluven: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 20. července 2012 od 08:30 hodin do 13:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 20. července 2012 od 08:30 hodin do 13:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 18. schůze rady města, která se konala dne 20. července 2012 od 08:30 hodin do 13:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Lubomír

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 31. října 2018 od 09:00 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 31. října 2018 od 09:00 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 26. schůze rady města, která se konala dne 31. října 2018 od 09:00 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, Pavel Počepický, Dis. přítomen od 15:07 hodin a MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:21 hodin

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, Pavel Počepický, Dis. přítomen od 15:07 hodin a MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:21 hodin USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 24. května 2012 od 15:00 do 20:45 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 3. září 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty v budově radnice Loket

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 3. září 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty v budově radnice Loket USNESENÍ z 21. schůze rady města, která se konala dne 3. září 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v kanceláři starosty v budově radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška

Více

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti USNESENÍ ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 29. března 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 29. března 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket Město Loket USNESENÍ ze 6. schůze rady města, která se konala dne 29. března 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket 76/6/2011 - Rada města zveřejnit záměr pronájmu těchto nemovitostí: - část

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 8. března 2017 od 09:00 hodin do 10:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 8. března 2017 od 09:00 hodin do 10:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 5. schůze rady města, která se konala dne 8. března 2017 od 09:00 hodin do 10:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček místostarosta

Více

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 25. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 25. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 25. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr.

Více

USNESENÍ. z 25. schůze rady města, která se konala dne 20. listopadu 2013 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 25. schůze rady města, která se konala dne 20. listopadu 2013 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 25. schůze rady města, která se konala dne 20. listopadu 2013 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 13. července 2016 od 09:00 hodin do 10:42 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 13. července 2016 od 09:00 hodin do 10:42 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 13. července 2016 od 09:00 hodin do 10:42 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 16. května 2018 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 16. května 2018 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 11. schůze rady města, která se konala dne 16. května 2018 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 6. února 2019 od 09:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

Zápis a usnesení. Následně byl zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva města ze dne 9. června 2011 jednomyslně schválen (přítomno 13).

Zápis a usnesení. Následně byl zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva města ze dne 9. června 2011 jednomyslně schválen (přítomno 13). Město Loket Zápis a usnesení z 5. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 8. září 2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice MěÚ Loket Přítomni: dle prezenční listiny

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 26. srpna 2015 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 26. srpna 2015 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 19. schůze rady města, která se konala dne 26. srpna 2015 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 3. května 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 3. května 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 3. května 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 5. března 2014 od 09:00 hodin do 13:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 5. března 2014 od 09:00 hodin do 13:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 5. března 2014 od 09:00 hodin do 13:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 25. schůze rady města, která se konala dne 17. října 2018 od 09:00 hodin do 09:52 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 25. schůze rady města, která se konala dne 17. října 2018 od 09:00 hodin do 09:52 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 25. schůze rady města, která se konala dne 17. října 2018 od 09:00 hodin do 09:52 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 25. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:38 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 25. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:38 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 25. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:38 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 29. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 29. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 29. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec

Více

USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 22. června 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket

USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 22. června 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket Město Loket USNESENÍ z 11. schůze rady města, která se konala dne 22. června 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket 151/11/2011 - Rada města návrh zveřejnit záměr pronájmů těchto nemovitostí:

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 18. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 18. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 18. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5)

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5) VÝPIS USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 17. 5. 2018 od 15:00 do 15:48 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ. z 9. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2013 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 9. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2013 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 9. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2013 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 21. února 2018 od 08:30 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 21. února 2018 od 08:30 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 21. února 2018 od 08:30 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2016 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2016 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 27. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2016 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. prosince 2013 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. prosince 2013 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. prosince 2013 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška místostarosta

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 43. schůze ZÁPIS USNESENÍ 30. ČERVNA 2016 R A D A M Ě S T A N E J D K U 43. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Jaromír Trtík, Bc. Zdeněk Plas Omluveni:

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2013

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2013 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2013 č. 261 u p r a v e n á v e r z e 1. ukládá řediteli Městského kulturního střediska v Kynšperku nad Ohří Ing. Palíkovi předložit

Více

Zápis z 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. července 2007 od hodin v kanceláři starosty města

Zápis z 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. července 2007 od hodin v kanceláři starosty města Zápis z 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. července 2007 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomno: Omluven: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice úřadu Ing.

Více

USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 28. května 2014 od 09:00 hodin do 10:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 28. května 2014 od 09:00 hodin do 10:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 12. schůze rady města, která se konala dne 28. května 2014 od 09:00 hodin do 10:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr.

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 23. ledna 2019 od 10:15 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 23. ledna 2019 od 10:15 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 3. schůze rady města, která se konala dne 23. ledna 2019 od 10:15 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

3. Prodej p. p. č. 715/211, druh pozemku: ostatní plocha, o výměře 92 m 2 v k.ú. Loket, dle GP č /2018

3. Prodej p. p. č. 715/211, druh pozemku: ostatní plocha, o výměře 92 m 2 v k.ú. Loket, dle GP č /2018 VÝPIS USNESENÍ z 27. schůze rady města, která se konala dne 13. listopadu 2018 od 09:00 hodin do 11:53 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Nepřítomen: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Mgr. Ing. Petr Adamec, Mgr. Kristián Šujan (od 15:56 hod. bod č. 6)

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Mgr. Ing. Petr Adamec, Mgr. Kristián Šujan (od 15:56 hod. bod č. 6) VÝPIS USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 24. března 2016 od 15:00 do 17:45 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva,

Více

Usnesení. z 5. schůze rady města, která se konala dne 2. března 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket

Usnesení. z 5. schůze rady města, která se konala dne 2. března 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket Město Loket Usnesení z 5. schůze rady města, která se konala dne 2. března 2011 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Loket 59/5/2011 - Rada města a neschválila žádost st. podniku Česká pošta, odštěpný

Více

Rada města po projednání schválila:

Rada města po projednání schválila: Usnesení z 16. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 28.11.2018 od 13.30 h Přítomni: dle prezenční listiny - 5 Rada města po projednání schválila: v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení č.

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 24. června 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 24. června 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 24. června 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis ze 116. schůze městské rady ze dne 03.09.2018 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 č. 195 u p r a v e n á v e r z e zadání přezkoumání hospodaření města Kynšperk nad Ohří za rok 2015 a roky následující auditorovi

Více

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 9. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.03.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/9R/2015 Schválení

Více

USNESENÍ. ze 12. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2013 od 08:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. ze 12. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2013 od 08:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ ze 12. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2013 od 08:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města! Upraveno! RaM po projednání schválila:

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města! Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 29.02.2016 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města! Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 66/16: Rada města schválila program jednání

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 7. února 2018 od 09:00 hodin do 10:26 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 7. února 2018 od 09:00 hodin do 10:26 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 3. schůze rady města, která se konala dne 7. února 2018 od 09:00 hodin do 10:26 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Rada města Česká Kamenice

Rada města Česká Kamenice Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 13. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 10. 6. 2015 312/13/RM/2015 Pronájem pozemku - záměr (Zachová Kateřina) Rada města rozhodla o zveřejnění záměru

Více