Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne"

Transkript

1 Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne

2 -Rozpočtová změna 442/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě rozhodnutí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č.j.: / ze dne ve výši ,- Kč na program "Podpora výuky plavání v základních školách v roce 2017". PŘÍJMY Odbor školství, sportu a kultury ORJ Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,00 celkem ,00 Odbor školství, sportu a kultury ORJ Neinvestiční dotace zřízeným PO ,00 celkem , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 443/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě rozhodnutí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č.j.: / ze dne ve výši ,- Kč na program "Vzdělávací programy paměťových institucí do škol". PŘÍJMY Odbor školství, sportu a kultury ORJ Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,00 celkem ,00 Odbor školství, sportu a kultury ORJ Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 25)

3 -Rozpočtová změna 444/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě avíza Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č.j.: MŠMT-34139/ ze dne v celkové výši ,20 Kč na projekty využívající zjednodušené vykazování nákladů pro příspěvkové organizace Olomouckého kraje v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. PŘÍJMY Odbor školství, sportu a kultury ORJ Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR , Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,19 celkem ,20 Odbor školství, sportu a kultury ORJ Neinvestiční dotace zřízeným PO , Neinvestiční dotace zřízeným PO ,19 celkem ,20 -Rozpočtová změna 445/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo zemědělství důvod: investiční a neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě avíza k převodu finančních prostředků Ministerstva zemědělství ČR č. j.: 45082/2017-MZE ze dne v celkové výši ,- Kč na zajištění úhrady za opatření ve veřejném zájmu pro Lesy ČR, s.p., Správa toků - oblast povodí Moravy. PŘÍJMY Ostatní invest. přijaté transfery ze SR , Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 2 (celkem 25)

4 Odbor životního prostředí a zemědělství ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Investiční transfery ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 446/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo životního prostředí důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení investiční a neinvestiční dotace z Ministerstva životního prostředí ČR v celkové výši ,29 Kč. Finanční prostředky budou poukázány na účet Olomouckého kraje z Ministerstva životního prostředí na "Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji I." a "Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji I." v rámci Operačního programu Životní prostředí PŘÍJMY Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Ostatní invest. přijaté transfery ze SR ,29 celkem ,29 PŘÍJMY Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Ostatní neinv. přij. transf. ze SR , Ostatní invest. přijaté transfery ze SR ,56 celkem ,00 Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Investiční transfery ,29 celkem ,29 Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Výdaje na platy, ost. platby za pr. práci a po , Neinvestiční nákupy a související výdaje , Investiční transfery ,56 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 3 (celkem 25)

5 -Rozpočtová změna 447/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo financí ČR - Národní fond důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje v celkové výši ,66 Kč. Finanční prostředky byly poukázány na účet Olomouckého kraje jako neinvestiční dotace z Ministerstva financí - Národního fondu na financování projektu v oblasti regionálního rozvoje "Projekt technické pomoci Olomouckého kraje v rámci INTERREG V-A Česká republika - Polsko". PŘÍJMY Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Neinv. přijaté transfery z Národ. fondu ,66 celkem ,66 Odbor kancelář ředitele ORJ Výdaje na platy, ost. platby za pr. práci a po , Neinvestiční nákupy a související výdaje 2 104,54 celkem , Ostatní neinvestiční výdaje ,67 celkem ,67 -Rozpočtová změna 448/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje ve výši ,- Kč. Česká pojišťovna a.s., uhradila na účet Olomouckého kraje pojistné plnění k pojistné události pro příspěvkovou organizaci Olomouckého kraje Střední průmyslová škola elektrotechnická, Mohelnice, za opravu po vodovodní škodě v roce PŘÍJMY Přijaté pojistné náhrady ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 4 (celkem 25)

6 Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 449/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje ve výši ,- Kč. Česká pojišťovna a.s., uhradila na účet Olomouckého kraje pojistné plnění k pojistné události pro příspěvkovou organizaci Olomouckého kraje Sociální služby pro seniory Šumperk, za opravu střechy po vichřici v roce PŘÍJMY Přijaté pojistné náhrady ,00 celkem ,00 Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 450/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu důvod: odbor ekonomický požádal dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje v celkové výši ,43 Kč, převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor veřejných zakázek a investic v celkové výši ,- Kč a převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor dopravy a silničního hospodářství ve výši ,85 Kč. Jedná se o zapojení finančních prostředků z revolvingového úvěru u Komerční banky, a.s., na financování projektů v oblasti dopravy "II/446 Uničov - Strukov", "MÚK Unčovice II/449 křiž. II/366" a "II/448 Drahanovice - Olomouc", materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 14.2). Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 5 (celkem 25)

7 PŘÍJMY položka částka v Kč Krátkodobé přijaté půjčené prostředky ,43 celkem , Ostatní neinvestiční výdaje ,85 celkem ,85 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ Investiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Odbor dopravy a silničního hospodářství ORJ Investiční transfery zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO ,43 celkem ,28 -Rozpočtová změna 451/17 druh rozpočtové změny: snížení prostředků rozpočtu důvod: odbor školství, sportu a kultury požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je snížení neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnuté na základě rozhodnutí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č.j.: MSMT / ze dne v celkové výši ,- Kč na rozvojový program "Financování asistentů pedagoga pro děti, žáky a studenty se zdravotním postižením a pro děti, žáky a studenty se sociálním znevýhodněním na období leden - srpen modul B, nevyčerpané prostředky ve výši ,22 Kč budou vráceny na účet Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. PŘÍJMY Odbor školství, sportu a kultury ORJ Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,22 celkem ,22 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 6 (celkem 25)

8 Odbor školství, sportu a kultury ORJ Neinvestiční dotace zřízeným PO -3,16 celkem -3, Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,70 celkem ,06 -Rozpočtová změna 452/17 druh rozpočtové změny: snížení prostředků rozpočtu důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je snížení finančních prostředků rozpočtu Olomouckého kraje v celkové výši ,20 Kč. Finanční prostředky byly zapojeny jako odvody z fondu investic příspěvkových organizací Olomouckého kraje v oblasti školství po vyúčtování investičních akcí a zároveň jako vratky v rámci finančního vypořádání. PŘÍJMY Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Ostatní přijaté vratky transferů ,20 celkem , Ostatní neinvestiční výdaje ,20 celkem ,20 -Rozpočtová změna 453/17 paragrafy a odbory ekonomickým, sociálních věcí a zdravotnictví důvod: odbory sociálních věcí a zdravotnictví požádaly ekonomický odbor dne 20. a o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor sociálních věcí ve výši ,- Kč a na odbor zdravotnictví ve výši ,- Kč. Finanční prostředky ze státní dotace budou použity k zajištění výplaty státního příspěvku pro zřizovatele zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc (příspěvkové organizace Dětské centrum Ostrůvek, Olomouc, a Středisko sociální prevence Olomouc) podle 42g a násl. zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně - právní ochraně dětí na období srpen Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 7 (celkem 25)

9 UZ Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Odbor sociálních věcí ORJ Neinvestiční transfery zřízeným PO ,00 celkem ,00 Odbor zdravotnictví ORJ Neinvestiční transfery zřízeným PO ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 454/17 paragrafy a odbory ekonomickým a sociálních věcí důvod: odbor sociálních věcí požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor sociálních věcí ve výši ,- Kč. Finanční prostředky ze státní dotace budou použity k zajištění výplaty státního příspěvku pro zřizovatele zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc (Fond ohrožených dětí) podle 42g a násl. zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně - právní ochraně dětí na období září UZ Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Odbor sociálních věcí ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 8 (celkem 25)

10 -Rozpočtová změna 455/17 paragrafy a odbory ekonomickým a strategického rozvoje kraje důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor strategického rozvoje kraje ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na úhradu penále za prodlení s odvodem za porušení rozpočtové kázně u projektu v oblasti informačních technologií "Projektové a procesní řízení na Krajském úřadě Olomouckého kraje" a budou čerpány z rezervy na odvody v rámci porušení rozpočtové kázně Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 456/17 paragrafy a odbory ekonomickým a veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor veřejných zakázek a investic v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na financování investičních projektů v oblasti školství a zdravotnictví a budou hrazeny z rezervy na investice Olomouckého kraje Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 9 (celkem 25)

11 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 457/17 paragrafy a odbory ekonomickým a tajemníka hejtmana důvod: odbor tajemníka hejtmana požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor tajemníka hejtmana ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuální dotace v oblasti cestovního ruchu pro Českou speleologickou společnost na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/74/2017 ze dne , prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Odbor tajemníka hejtmana ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 458/17 paragrafy a odbory ekonomickým a strategického rozvoje kraje důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne a o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor strategického rozvoje kraje v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuálních dotací v oblasti strategického rozvoje a památkové péče na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/63/2017 a UZ/6/66/2017 ze dne , prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace. Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 10 (celkem 25)

12 Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Investiční transfery ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 459/17 paragrafy a odbory ekonomickým a životního prostředí a zemědělství důvod: odbor životního prostředí a zemědělství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor životního prostředí a zemědělství ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuální dotace v oblasti životního prostředí a zemědělství pro Myslivecký spolek Hubert Bludov na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/22/55/2017 ze dne , prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Odbor životního prostředí a zemědělství ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 11 (celkem 25)

13 -Rozpočtová změna 460/17 paragrafy a odbory ekonomickým a školství, sportu a kultury důvod: odbor školství, sportu a kultury požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor školství, sportu a kultury v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuálních dotací v oblasti školství, sportu a kultury, na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/22/40/2017 a UR/22/41/2017 ze dne a Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/34/2017, UZ/6/39/2017 a UZ/6/40/2017 ze dne , prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Odbor školství, sportu a kultury ORJ Neinvestiční transfery obyvatelstvu , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery obyvatelstvu , Investiční transfery , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Investiční transfery , Investiční transfery ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 461/17 paragrafy a odbory ekonomickým a zdravotnictví důvod: odbor zdravotnictví požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor zdravotnictví ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuální dotace v oblasti zdravotnictví pro Nejste sami - mobilní hospic, z. ú., na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/57/2017 ze dne , prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace. Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 12 (celkem 25)

14 Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Odbor zdravotnictví ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 462/17 paragrafy a odbory ekonomickým a veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor veřejných zakázek a investic ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na financování projektu v oblasti zdravotnictví "SMN a.s. - o.z. Nemocnice Prostějov - Zřízení oddělení hospicové péče" na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/23/5/2017 dne , prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na nové investice Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Investiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 463/17 paragrafy a odbory ekonomickým a veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru veřejných zakázek a investic na odbor ekonomický v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky nebudou použity na financování investičních projektů v oblasti školství, zdravotnictví, sociální, kultury a dopravy, a budou převedeny do rezervy Olomouckého kraje. Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 13 (celkem 25)

15 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje ,00 celkem , Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 464/17 paragrafy a odbory tajemníka hejtmana a kancelář ředitele důvod: odbor tajemníka hejtmana požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru tajemníka hejtmana na odbor kancelář ředitele ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na financování dohod o provedení práce a dohod o provedené činnosti. Odbor tajemníka hejtmana ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 14 (celkem 25)

16 Odbor kancelář ředitele ORJ Výdaje na platy, ost. platby za pr. práci a po ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 465/17 paragrafy a odbory veřejných zakázek a investic a kancelář ředitele důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru veřejných zakázek a investic na odbor kancelář ředitele ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou přesunuty z důvodu organizačních změn úřadu k Odbor veřejných zakázek a investic ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Odbor kancelář ředitele ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 466/17 paragrafy a odbory veřejných zakázek a investic a kancelář ředitele důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru kancelář ředitele na odbor veřejných zakázek a investic ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na financování investičního projektu v oblasti krizového řízení "Rekonstrukce požární stanice v Prostějově". Odbor kancelář ředitele ORJ Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 15 (celkem 25)

17 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ Investiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 467/17 paragrafy v rámci odboru kancelář ředitele důvod: odbor kancelář ředitele požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru kancelář ředitele ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuální dotace v oblasti krizového řízení pro SH ČMS - Krajské sdružení hasičů Olomouckého kraje na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/72/2017 ze dne Odbor kancelář ředitele ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Investiční transfery ,00 -Rozpočtová změna 468/17 paragrafy v rámci odboru ekonomického důvod: odbor ekonomický požádal dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru ekonomického ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na zabezpečení úhrady splátky úvěru u Komerční banky, a.s., splátka bude uhrazena poslední pracovní den v roce Neinvestiční nákupy a související výdaje , Financování z tuzemska ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 16 (celkem 25)

18 -Rozpočtová změna 469/17 paragrafy v rámci odboru životního prostředí a zemědělství důvod: odbor životního prostředí a zemědělství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru životního prostředí a zemědělství v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí dotací v rámci "Programu na podporu lesních ekosystémů 2017" na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/46/2017 ze dne Odbor životního prostředí a zemědělství ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,00 -Rozpočtová změna 470/17 paragrafy v rámci odboru životního prostředí a zemědělství důvod: odbor životního prostředí a zemědělství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru životního prostředí a zemědělství v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí dotací v rámci programu "Dotace obcím na území Olomouckého kraje na řešení mimořádných událostí v oblasti vodohospodářské infrastruktury" v dotačním titulu "Řešení mimořádné situace na infrastruktuře vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu" na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/45/2017 ze dne Odbor životního prostředí a zemědělství ORJ Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Investiční transfery , Investiční transfery ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 17 (celkem 25)

19 -Rozpočtová změna 471/17 paragrafy v rámci odboru životního prostředí a zemědělství důvod: odbor životního prostředí a zemědělství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru životního prostředí a zemědělství v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí dotací v rámci programu "Dotace obcím na území Olomouckého kraje na řešení mimořádných událostí v oblasti vodohospodářské infrastruktury" v dotačním titulu "Řešení mimořádné situace na vodních dílech a realizace opatření k předcházení a odstraňování následků povodní" na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/45/2017 ze dne Odbor životního prostředí a zemědělství ORJ Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,00 -Rozpočtová změna 472/17 paragrafy v rámci odboru strategického rozvoje kraje důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru strategického rozvoje kraje v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí dotace z "Programu obnovy venkova" pro obec Žerotín na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/62/2017 ze dne , a k úhradě "Smlouvy o využití výsledků výzkumu Centra pro studium demokracie a kultury" na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/22/24/2017 ze dne Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje -1, Investiční transfery , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Výdaje na platy, ost. platby za pr. práci a po 1,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 18 (celkem 25)

20 -Rozpočtová změna 473/17 paragrafy v rámci odboru sociálních věcí důvod: odbor sociálních věcí požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru sociálních věcí v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky ze státní dotace budou použity na financování běžných výdajů souvisejících s poskytováním základních druhů a forem sociálních služeb na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/6/48/2017 ze dne Odbor sociálních věcí ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,00 celkem , Neinvestiční transfery zřízeným PO ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 474/17 paragrafy v rámci odboru strategického rozvoje kraje důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru strategického rozvoje kraje v celkové výši 4 000,- Kč. Finanční prostředky budou použity na úhradu správních poplatků u projektů v oblasti informačních technologií "Rozvoj služeb egovernmentu" a "Projektové a procesní řízení na Krajském úřadě Olomouckého kraje". Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,00 celkem 4 000,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 19 (celkem 25)

21 -Rozpočtová změna 475/17 paragrafy v rámci odboru veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru veřejných zakázek a investic ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na financování projektu v oblasti školství "Střední škola technická, Přerov - Sprchy a šatny tělocvičny". Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 -Rozpočtová změna 476/17 paragrafy v rámci odboru veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru veřejných zakázek a investic ve výši 4 412,90 Kč. Finanční prostředky budou použity na financování projektu v oblasti dopravy "Vypořádání staveb po jejich dokončení z minul. let - výkupy pozemků a jiné". Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Neinvestiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje 4 412,90 -Rozpočtová změna 477/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši 87,- Kč. Finanční prostředky budou použity na úhradu smluvní ceny na základě dodatku č. 5 ke Smlouvě o poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany pro školské příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem. Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 20 (celkem 25)

22 Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje -87, Neinvestiční nákupy a související výdaje 87,00 -Rozpočtová změna 478/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí účelově určeného příspěvku na provoz pro příspěvkovou organizaci v oblasti školství Základní škola a Mateřská škola, Hranice, na úhradu nákladů za "Stěhování", prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 7.1.). Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 -Rozpočtová změna 479/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí příspěvku na provoz a účelově určeného příspěvku na provoz pro příspěvkovou organizaci v oblasti školství Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola elektrotechnická, Olomouc, na "Vybavení sportovní haly a gymnastického sálu", prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 7.1.). Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 21 (celkem 25)

23 Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 -Rozpočtová změna 480/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací v celkové výši ,66 Kč. Finanční prostředky nebudou použity na poskytnutí příspěvků na opravy a investice pro příspěvkové organizace v oblasti školství, kultury, sociální a zdravotnictví, a budou převedeny do rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 7.1.). Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,66 -Rozpočtová změna 481/17 paragrafy v rámci odboru veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru veřejných zakázek a investic v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na financování projektů v oblasti školství "Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 - Elektroinstalace", "Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Přerov, Bartošova 24 - Elektroinstalace a osvětlení", "Střední průmyslová škola, Přerov, Havlíčkova 2 - výměna oken", a "SOŠ lesnická a strojírenská Šternberk - sociální zařízení na domově mládeže". Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 22 (celkem 25)

24 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 -Rozpočtová změna 482/17 paragrafy a odbory ekonomickým a školství, sportu a kultury důvod: odbor školství, sportu a kultury požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor školství, sportu a kultury v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na předfinancování a kofinancování projektů příspěvkových organizací v oblasti školství "Centra odborné přípravy" na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/19/42/2017 ze dne , prostředky budou hrazeny z rezervy na investice Olomouckého kraje Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Odbor školství, sportu a kultury ORJ Investiční transfery zřízeným PO ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 483/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí příspěvku na provoz a příspěvku na provoz - mzdové náklady pro příspěvkovou organizaci v oblasti zdravotnictví Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje, prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 7.1.). Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 23 (celkem 25)

25 Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 -Rozpočtová změna 484/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo financí důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě rozhodnutí Ministerstva financí ČR č.j.: MF /2017/ ze dne ve výši ,- Kč na úhradu výdajů v souvislosti s konáním voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky vyhlášených na den 20. a 21. října 2017 na činnost krajského úřadu. PŘÍJMY Neinvestiční přijaté transfery z VPS SR ,00 celkem ,00 Odbor kancelář ředitele ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 485/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu důvod: odbor zdravotnictví požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje ve výši ,- Kč a přesun finančních prostředků v rámci odboru zdravotnictví ve výši 2 000,- Kč (povinná spoluúčast). Česká pojišťovna, a.s., uhradila na účet Olomouckého kraje pojistné plnění k pojistné události pro Olomoucký kraj jako náhradu škody na nemovitém majetku, pronajatém Středomoravské nemocniční a.s., odštěpný závod Nemocnice Prostějov - oprava budov po přívalovém dešti, a Nemocnice Přerov - oprava kamerového a vstupního systému. Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 24 (celkem 25)

26 PŘÍJMY položka částka v Kč Přijaté pojistné náhrady ,00 celkem ,00 Odbor zdravotnictví ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 486/17 paragrafy a odbory ekonomickým, kancelář ředitele a Fond sociálních potřeb důvod: odbor kancelář ředitele požádala ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor kancelář ředitele a do Fondu sociálních potřeb ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na pokrytí mzdových nákladů v souvislosti se zvýšením platů zaměstnanců o 10% na základě nařízení vlády od Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Fond sociálních potřeb ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Odbor kancelář ředitele ORJ Výdaje na platy, ost. platby za pr. práci a po ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 25 (celkem 25)

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne 11.9.2017 -Rozpočtová změna 406/17 poskytovatel: Ministerstvo kultury důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne 28.8.2017 -Rozpočtová změna 386/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne 2.6.2017 -Rozpočtová změna 214/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne 25.6.2018 -Rozpočtová změna 391/18 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne 18.9.2017 -Rozpočtová změna 333/17 druh rozpočtové změny: zapojení prostředků do rozpočtu důvod: odbor školství,

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne 24.4.2017 -Rozpočtová změna 99/17 důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický

Více

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2020 a 2021 (v tis. Kč)

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2020 a 2021 (v tis. Kč) Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let a (v tis. Kč) Celková bilance rozpočtu Jihočeského kraje Celkem příjmy 17 877 051,35 18 934 017,68 z toho: Daňové příjmy 6 713 535,00 7 028 535,00

Více

Porovnání návrhu aktualizace s platným SRV (v celkové struktuře v tis. Kč)

Porovnání návrhu aktualizace s platným SRV (v celkové struktuře v tis. Kč) Porovnání u s platným (v celkové struktuře v tis. Kč) Celková bilance Jihočeského kraje platný SVR Celkem příjmy 12 151 679,20 13 674 930,46 15 260 039,80 13 340 758,07 16 667 591,87 16 210 955,30 z toho:

Více

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst Závazná část rozpočtu Jihočeského kraje na rok 2012 9 kjdkshfjkd 10 I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst 11 kjedjksahdfjkhdfjhdx 12 Bilanční tabulka podle odpovědných míst (v tis. Kč) Souhrnná bilance

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 b) Dotační programy / tituly v tis.kč

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 b) Dotační programy / tituly v tis.kč 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 b) Dotační programy / tituly Odbor UZ ORJ 1 2 3 4 5 6=5/4 Odbor strategického rozvoje kraje 8 21 600 36 325 168,17 Program na podporu podnikání 2018 900 675 75,00

Více

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem 177 178 Srovnání bilance rozpočtu se SRV (v tis. Kč) Souhrnná bilance 2013 rozpočet 2013 Daňové příjmy 4 061 746,00 4 061 835,00 Nedaňové

Více

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2017 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20 21 22 Schválený rozpočet příjmů Libereckého kraje na rok 2017 Schválený rozpočet výdajů Libereckého

Více

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem 195 196 kraje na rok zpracoval ekonomický odbor ve spolupráci se všemi ORJ, při které koordinoval průběžné upřesňování návrhů tak, aby

Více

Střednědobý rozpočtový výhled Jihočeského kraje na období let 2014-2017 (v tis. Kč)

Střednědobý rozpočtový výhled Jihočeského kraje na období let 2014-2017 (v tis. Kč) Střednědobý rozpočtový výhled Jihočeského kraje na období let 2014-2017 (v tis. Kč) Celková bilance rozpočtu Jihočeského kraje Celkem příjmy 11 633 014,59 10 609 444,30 10 287 777,50 10 326 377,50 z toho:

Více

Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst

Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Pardubický kraj Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Ing. Roman LÍNEK náměstek hejtmana pověřený zastupováním

Více

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2019 a 2020 (v tis. Kč)

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2019 a 2020 (v tis. Kč) Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2019 a 2020 (v tis. Kč) Celková bilance rozpočtu Jihočeského kraje Celkem příjmy 16 667 591,87 16 210 955,30 z toho: Daňové příjmy 6 173 840,70

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018 ÚZ Název Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 1 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

L i b e r e c k ý k r a j

L i b e r e c k ý k r a j L i b e r e c k ý k r a j Z á v ě r e č n ý ú č e t z a r o k 2 0 1 3 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Schválený rozpočet příjmů

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 17. 4. 2018 Přítomni: Předsedkyně: Mazochová Hana, Ing. Cigánek Martin Horák Pavel, Ing. Konvičková Jana, Ing. Nepřítomni:

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí 15 16 Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí (v tis. Kč) Souhrnná bilance rozpočet 2014 Daňové příjmy 4 096 590,00 Nedaňové příjmy 619 313,87

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 2 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2019 b) Dotační programy / tituly

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2019 b) Dotační programy / tituly 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2019 b) Dotační programy / tituly Odbor UZ ORJ 1 2 3 4 5 6 7=6/4 Odbor strategického rozvoje kraje 8 36 325 46 325 63 550 174,95 Program na podporu podnikání 2019 675

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2016

Rozpočtové opatření č. 1/2016 Rozpočtové opatření č. 1/2016 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních vztazích k jiným rozpočtům povinná rozpočtová opatření: - příspěvek ze státního rozpočtu

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Veolia, a.s. s 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP. Odbor

Veolia, a.s. s 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP. Odbor 18. Rozd 1. Přebyte Přebytek h Finanční v Veolia, a.s Zastupitelstv Veolia, a.s. s 2008). Dopo výdajů pro př Nevyčerpa Celkem k p Odbor 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP Strana 454 (celkem 464)

Více

L i b e r e c k ý k r a j

L i b e r e c k ý k r a j L i b e r e c k ý k r a j Z á v ě r e č n ý ú č e t z a r o k 2 0 1 5 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Schválený rozpočet příjmů Libereckého kraje na

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 4 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3 Srovnání návrhu rozpočtu se schváleným rozpočtem Příloha č. 3 Samospráva - ORJ 91 9153 - grantová a dotační politika 3399 Ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků (v tis. Kč) 522 Neinvestiční

Více

Finanční výbor Zastupitelstva Olomouckého kraje

Finanční výbor Zastupitelstva Olomouckého kraje Finanční výbor Zastupitelstva Olomouckého kraje si Vás dovoluje pozvat na své zasedání, které se uskuteční v úterý 11. prosince 2018 v 13:00 hodin ve videokonferenční zasedací místnosti č. 223, 2. NP budovy

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne č.j.: 237/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 19.04.2017 Úprava rozpočtu roku 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Jednání Zastupitelstva města Mimoň dne

Jednání Zastupitelstva města Mimoň dne Jednání Zastupitelstva města Mimoň dne 07.09.2017 Z17/107 Změna rozpočtu č. 17 Chodník Sídliště Pod Ralskem Zastupitelstvo města Mimoň schvaluje změnu rozpočtu č. 17 zvýšení kapitálových na zakázku Chodník

Více

Jihočeský kraj - Krajský úřad. Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k

Jihočeský kraj - Krajský úřad. Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k Jihočeský kraj - Krajský úřad V Českých Budějovicích dne 14. 6. 2019 Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k 13. 6. 2019 Důvod zveřejnění: zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2017

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2017 Hospodaření Ústeckého kraje v roce 217 Rozpočet Ústeckého kraje na rok 217 byl schválen jako schodkový v absolutní výši 14 772 13 tis. Kč, z toho kapitálové výdaje činily 1 447 747 tis. Kč. Schodek rozpočtu

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2019

Rozpočtové opatření č. 1/2019 Č.j.: MěÚ/2770/2019/FO MĚSTO ČÁSLAV NÁMĚSTÍ JANA ŽIŽKY Z TROCNOVA 1 286 01 ČÁSLAV Rozpočtové opatření č. 1/2019 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 384 ze dne 19.06.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Rozpočet Ústeckého kraje na rok 2016 byl schválen jako přebytkový v celkovém objemu 13 646 484 tis. Kč, z toho kapitálové výdaje 636 130 tis. Kč. Přebytek rozpočtu

Více

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1. USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 9. 2018 UR/50/1/2018 Program 50. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 50. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Ústecký kraj Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Do zasedání ZÚK Bod programu: 10.1 16. zasedání zastupitelstva konané dne 10. 12. 2018 Věc: Rozpočtová opatření Ústeckého kraje č. 15 RÚK, ZÚK/2018

Více

Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000

Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000 Příloha 1 Schváleno RM 3. 12. 2018 Odbor finanční - ORJ 1 274/18/a 1383 1 1381 1 Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000 Daň z hazardních

Více

Hospodaření města Slatiňany za rok 2010. Závěrečný účet města Slatiňany

Hospodaření města Slatiňany za rok 2010. Závěrečný účet města Slatiňany Hospodaření města Slatiňany za rok 2010 Závěrečný účet města Slatiňany Vyvěšeno: 4.dubna 2011 Sejmuto: 19.dubna 2011 Závěrečný účet města za rok 2010 Hospodaření města Slatiňany, hospodaření PO ZŠ Slatiňany,

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2012 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2019

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2019 vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2019 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí - z rozpočtu

Více

Zápis č. 8 z výjezdního zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 8 z výjezdního zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 8 z výjezdního zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 19. 6. 2018 Přítomni: Předsedkyně: Mazochová Hana, Ing. Cigánek Martin Horák Pavel, Ing. Konvičková Jana, Ing.

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 2014 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů 2. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování 4. Údaje o hospodaření s majetkem 5. Tvorba a

Více

Usnesení z jednání Zastupitelstva obce Úhlejov dne 11. 2. 2014

Usnesení z jednání Zastupitelstva obce Úhlejov dne 11. 2. 2014 Usnesení z jednání Zastupitelstva obce Úhlejov dne 11. 2. 2014 Usnesení č. 1: Zastupitelstvo obce Úhlejov schvaluje ověřovatele zápisu Petra Špůra a Mgr. Zdeňka Stránského. Usnesení č. 1 bylo přijato.

Více

115/18/a /18/c

115/18/a /18/c Příloha 1 Schváleno RM 26. 4. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 115/2018 - RO 126/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - Oddělení školství - ORJ 14 115/18/a 3299 5021 14 1199 3299 5021 14 1199

Více

4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne

4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne Krajský úřad Pardubického kraje 4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne 16. 12. 2015 Předkládá: Martin Netolický hejtman Pardubického kraje Zpracoval: Oldřich Felgr

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne č.j.: 784/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 745 ze dne 01.11.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

229/18/a /18/a

229/18/a /18/a Příloha 1 Schváleno RM 01. 10. 2018 Oddělení investic - ORJ 4 229/18/a 4216 4 1147 4216 4 1147 Výstavba chodníku v ulici Lipovská, Jeseník - dotace IROP - úprava rozpočtovaných prostředků dle skutečně

Více

NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK PŘÍJMOVÁ ČÁST

NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK PŘÍJMOVÁ ČÁST NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK 2016 - PŘÍJMOVÁ ČÁST Tabulka č. 1 v Kč POLOŽKA SR 2015 UR 2015 SK 2015 NR 2016 Poznámka 1xxx Daňové příjmy 890 000,00 890 000,00 1 826 200,00 820 000,00 8 1341 Poplatek

Více

Návrh Rozpočtové opatření č. RZK/0010/2017

Návrh Rozpočtové opatření č. RZK/0010/2017 Návrh Rozpočtové opatření č. RZK/1/217 rozpočtový doklad č. KUZLPYK1JJ název RO: RZK/1/217 - Zapojení volných prostředků hospodaření z roku 216 do rozpočtu roku 217 - rozpočtové opatření stručný popis:

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet Důvodová zpráva Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2009 předkládá k projednání na schůzi Rady Olomouckého

Více

ROZPOČTOVÉHO PROVIZORIA MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019

ROZPOČTOVÉHO PROVIZORIA MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019 M ě s t o J i ř í k o v NÁVRH ROZPOČTOVÉHO PROVIZORIA MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019 Stanovení pravidel rozpočtového provizoria k zajištění plynulosti hospodaření na úrovni vlastní a na úrovni zřízených příspěvkových

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-189-022-18 ze dne 5.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření IX. série Rada městské

Více

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 29. 4. 2019 UR/64/1/2019 Program 64. schůze Rady Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e předložený program 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010

NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010 NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010 Rozpočet Obce Srní na rok 2010 byl sestaven v souladu s platnými právními předpisy upravujícími financování obcí. Sestaven byl jako schodkový. V průběhu roku bylo

Více

třída skutečnost rozpočet rozpočet % SR % UR schválený upravený 1-DAŇOVÉ PŘÍJMY 1 095 954,94 1 098 800,00 1 221 710,00 99,74 89,71

třída skutečnost rozpočet rozpočet % SR % UR schválený upravený 1-DAŇOVÉ PŘÍJMY 1 095 954,94 1 098 800,00 1 221 710,00 99,74 89,71 Obec Ponědraž IČ: 00666505 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2011 Fenix 7.00.602, 2004-2012 Asseco Czech Republic, a.s. Vygenerováno: 10.5.2012 9:48:37 1. Plnění rozpočtu za období

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 27.03.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 08 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování. Hospodářská činnost města. Tvorba a použití fondu

Více

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 příloha č. 2 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 zpracuje ekonomický odbor na základě podkladů předložených jednotlivými příkazci operací

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2006 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu - investiční dotace 30 000,00 30 000,00 Opravy komunikací

Více

35/18/a

35/18/a Schváleno RM 9. 2. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 35/2018 - RO 46/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor správní - ORJ 5 35/18/a 3399 5175 5 106 Ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostř.

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 11 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování 4. Údaje o hospodaření s majetkem 5. Tvorba a použití

Více

Rozpočet. statutárního města Jihlavy. na rok 2017

Rozpočet. statutárního města Jihlavy. na rok 2017 statutárního města Jihlavy na rok 2017 schváleno Zastupitelstvem města Jihlavy dne 12. prosince 2016 usnesením č. 367/16-ZM příloha č. j. MMJ/EO/4566/2016 Zkratky: RS = rozpočet schválený RU = rozpočet

Více

5.2. Účelové prostředky státního rozpočtu poskytnuté hlavnímu městu Praze v roce 2013

5.2. Účelové prostředky státního rozpočtu poskytnuté hlavnímu městu Praze v roce 2013 5.2. Účelové prostředky státního rozpočtu poskytnuté hlavnímu městu Praze v roce 2013 V roce 2013 byly hlavnímu městu Praze poskytnuty ze státního rozpočtu prostřednictvím Ministerstva financí (pol. 4111

Více

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu.

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu. Rozpočtové opatření č. 21/2017 kromě změn stavů účtů státních finančních aktiv, které tvoří kapitolu OSFA 5 705,50 tis. Kč výdaje 3635 Územní plánování 5 705,50 tis. Kč Odbor územního plánování a stavebního

Více

Jihočeský kraj - Krajský úřad. Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k

Jihočeský kraj - Krajský úřad. Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k Jihočeský kraj - Krajský úřad V Českých Budějovicích dne 3. 5. 2018 Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k 3. 5. 2018 Důvod zveřejnění: zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0012/2017

Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0012/2017 Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0012/2017 rozpočtový doklad č. KUZLP00YJUUQ název RO: stručný popis: ZZK/0012/2017 - Závěrečný účet a účetní závěrka ského kraje za rok 2016 - rozpočtové opatření Úprava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e č.j.: 143/2017 Změna objemu rozpočtu roku 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 139 ze dne 13.03.2017 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. se změnou objemu rozpočtu městské

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 19. 1. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 1/2018 - RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 1/18/a 6310 5144 1 Obecné příjmy a výdaje z finančních operací -

Více

Seznam dotačních titulů Olomouckého kraje pro rok 2016 aktualizace k

Seznam dotačních titulů Olomouckého kraje pro rok 2016 aktualizace k Seznam dotačních titulů Olomouckého kraje pro rok 2016 aktualizace k 2. 6. 2016 A) Dotační programy vyhlašované dle schváleného vzorového dotačního programu Program památkové péče v Olomouckém kraji se

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I. Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 176 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s rozpočtovými opatřeními městské části Praha

Více

Návrh programu na 11. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne

Návrh programu na 11. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne Návrh programu na 11. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne 18. 12. 2018 1. Zahájení zasedání, informace o schválení zápisu z 10. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne

Více

ROZPOČET PŘÍJMŮ MĚSTA JESENICE NA ROK návrh

ROZPOČET PŘÍJMŮ MĚSTA JESENICE NA ROK návrh ROZPOČET PŘÍJMŮ MĚSTA JESENICE NA ROK 2019 - návrh Oddíl Pol Text SR 2018 UR k 31.12.2018 Skutečnost k 31.12.2018 Rozpočet 2019 Daňové příjmy v Kč 0 1111 Daň z příjmů fyz. osob placená plátci 29 290 000,00

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE TŘESOV ZA ROK 2013

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE TŘESOV ZA ROK 2013 OBEC TŘESOV TŘESOV 6 675 02 KONĚŠÍN IČO: 00599166 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE TŘESOV ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 11.04.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2009

2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2009 2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2009 Odbor ekonomický Správce: vedoucí odboru Ing. Jiří Juřena a) Příjmy Olomouckého kraje položka UZ název položky schválený rozpočet 2008 1 2 3 4 1111 Daň z příjmů

Více

Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/ /2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD

Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/ /2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 31. 12. 2016

Více

poskytnuto k použito k Podpora koordinátorů romských poradců , ,09 0, ,91 použito k

poskytnuto k použito k Podpora koordinátorů romských poradců , ,09 0, ,91 použito k 16. Vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu za rok 2009 Finanční vypořádání s Úřadem vlády Podpora koordinátorů romských poradců 04001 400 00 384 039,09 15 960,91 Celkem 400 00 384 039,09 15

Více

Komentář ke schválenému rozpočtu na rok 2016 SMO-městského obvodu Polanka nad Odrou - VÝDAJE

Komentář ke schválenému rozpočtu na rok 2016 SMO-městského obvodu Polanka nad Odrou - VÝDAJE Komentář ke schválenému rozpočtu na rok 2016 SMO-městského obvodu Polanka nad Odrou - VÝDAJE Paragraf Název paragrafu Položka Název položky SR 2014 SR 2015 SR 2016 2212 Silnice 5139 Nákup materiálu j.n.

Více

Jihočeský kraj - Krajský úřad. Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k

Jihočeský kraj - Krajský úřad. Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k Jihočeský kraj - Krajský úřad V Českých Budějovicích dne 9. 5. 2019 Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k 9. 5. 2019 Důvod zveřejnění: zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2009 Fenix 6.81.001, 2004-2010 Asseco Czech Republic, a.s.

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2009 Fenix 6.81.001, 2004-2010 Asseco Czech Republic, a.s. Obec Hvozdnice IČ: 45978662 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2009 Fenix 6.81.001, 2004-2010 Asseco Czech Republic, a.s. 1. Plnění rozpočtu za období 2007-2009 2007 2008 2009 PŘÍJMY

Více

Rozpočet na rok 2010 - bilance příjmů a výdajů příloha 1

Rozpočet na rok 2010 - bilance příjmů a výdajů příloha 1 Rozpočet na rok 2010 - bilance příjmů a výdajů příloha 1 Schváleno usnesením UZ09_0440 dne 17.12.2009 Položka Název seskupení položek SCH 2010 ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY 1 332 Poplatky za znečištování životního

Více

Jednání Zastupitelstva města Mimoň dne

Jednání Zastupitelstva města Mimoň dne Jednání Zastupitelstva města Mimoň dne 2.11.2017 Z17/131 Zrušení Pravidel města Mimoně o použití prostředků z Fondu rozvoje bydlení a infrastruktury města Mimoně a změna rozpočtu snížení na půjčky z FRBI

Více

Obec Prostějovičky Návrh závěrečného účtu za rok 2017

Obec Prostějovičky Návrh závěrečného účtu za rok 2017 Návrh závěrečného účtu za rok 2017 Obec Prostějovičky Údaje o organizaci Návrh závěrečného účtu za rok 2017 Sestavený ke dni 31.12.2017 Název Adresa IČO Právní forma Obec Prostějovičky Prostějovičky 79803

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 142) 6.- Rozpočet Olomouckého kraje 2009 návrh rozpočtu

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 142) 6.- Rozpočet Olomouckého kraje 2009 návrh rozpočtu Důvodová zpráva 1. Finanční hospodaření Olomouckého kraje se řídí ročním rozpočtem, který na základě ustanovení 35 odst. 2 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů schvaluje

Více

1. Plnění rozpočtu za období Běžný rozpočet Kapitálový rozpočet Rozpočtové hospodaření dle tříd - PŘÍJMY 2009

1. Plnění rozpočtu za období Běžný rozpočet Kapitálový rozpočet Rozpočtové hospodaření dle tříd - PŘÍJMY 2009 2007 2008 2009 PŘÍJMY 5 351 289,07 6 053 854,26 8 177 146,60 VÝDAJE 961 533,44 2 642 979,33 21 798 201,74 SALDO 4 389 755,63 3 410 874,93-13 621 055,14 1.1. Běžný rozpočet 2009 PŘÍJMY 6 277 147,38 5 477

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 241) 6. Rozpočet Olomouckého kraje závěrečný účet

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 241) 6. Rozpočet Olomouckého kraje závěrečný účet Důvodová zpráva 1. Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2018 předkládá k projednání na zasedání Zastupitelstvu

Více

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kč)

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kč) Obec Hvozdnice IČ: 45978662 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kč) Vytvořeno v období 12/2011 Fenix 6.95.007, 2004-2012 Asseco Czech Republic, a.s. Vygenerováno: 16.2.2012 8:57:01 1.1. Běžný rozpočet 2011 třída

Více

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017 Příloha č. 5 Výdaje jednotlivých ORJ a příjmy v členění dle rozpočtové sklady SOUHRNNÉ UKAZATELE Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Daňové příjmy 91 510 000,00 92 491 960,00 116 739 669,86

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 16/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 17 ze dne 14.01.2015 K úpravě rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 211 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 211 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 211 ze dne 10.04.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne č.j.: 742/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 677 ze dne 30.10.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více