R o k O b e c n í ú ř a d K n i h o v n a O b n o v e n o u p r o d e j n u

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "R o k 2 0 0 5 O b e c n í ú ř a d K n i h o v n a O b n o v e n o u p r o d e j n u"

Transkript

1 1 R o k O b e c n í ú ř a d se přestěhoval 21. března z č.p. 25 do č.p. 139, bývalé samoobsluhy spotřebního družstva Jednota Jindřichův Hradec. Po rekonstrukci objektu jsou zde pro OÚ dvě kanceláře, místnost pro jednání zastupitelstva obce a sociální zázemí. Přístup k úřadu je řešen bez schodů po nájezdu. Nové vnitřní řešení budovy včetně části s prodejnou bylo zadáno firmě Raustav z Kardašovy Řečice, majitel Petr Hanzlík, která stavbu předala v kolaudačním řízení. Tomu předcházel "Den otevřených dveří", kdy občané měli příležitost prohlédnout si adaptované prostory. Akce se setkala se značným zájmem obyvatel obce také proto, že kritici odkoupení objektu a jeho přestavby pro potřeby obecního úřadu a knihovny poukazovali na velké náklady. Zastupitelstvo obce vedl k tomuto kroku zájem zachovat v centru obce obchod. Využití části nemovitosti pro obecní úřad vycházelo ze skutečnosti, že původní prodejna byla příliš velká, stejně jako náklady na její provoz. Nákup a rekonstrukce stála obecní pokladnu ,30 Kč. K n i h o v n a byla otevřena večer v objektu č.p Slavnost v příjemném prostředí a za velké účasti občanů zahájila starostka Marie Širhalová, o významu a možnostech využití tohoto kulturního zařízení promluvila vedoucí Osvětové besedy Miroslava Kolouchová. Recitací a zpěvem přispěli k svátečnosti akce místní školáci. Mezi pozvanými hosty byli senátor Jiří Pospíšil, bývalá vedoucí knihovny v Lomnici n/luž. Anna Krausová a pracovnice knihovny v Třeboni Svatava Koktavá. O b n o v e n o u p r o d e j n u v původní části č.p. 139, ale značně menší, si pronajal Karel Pešek ze Ševětína. Pro první zákazníky ji otevřel 14. února. Obchod je řešen formou částečně sebeosbslužného prodeje, v nabídce jsou potraviny, drogistické zboží, denní tisk, objednat je možné i výrobky průmyslové. 1. J i h o č e s k á a v o d á r e n s k á s p o l e č n o s t, a. s., České Budějovice, se stala od 1.1. provozovatelem místního vodovodu a kanalizační sítě včetně čističky odpadních vod. O pronájmu celé soustavy 1. JVS obec rozhodla kvůli technické i finanční náročnosti provozu, navíc nezbytné rekonstrukci úpravny vody. Pro občany ovšem změna provozovatele znamenala zvýšení ceny vodného a stočného.

2 2 Z m ě n a ú z e m n í h o p l á n u byla zastupitelstvem projednána a odsouhlasena na veřejném zasedání dne Industriální zóna v prostoru na konci obce směrem ke Kleci se tímto rozhodnutím mění na zónu určenou pro výstavbu rodinných domů. Změna územního plánu je následek odporu obyvatel zejména části obce Kopeček, kteří peticemi protestovali proti záměru postavit v průmyslové zóně dřevařskou dílnu, později sklad chemických ochranných prostředků. Zpracování nového územního plánu obec zadala Ateliéru Štěpán z Č. Budějovic. P r o d á n o č.p. 25 za Kč. Objekt na návsi proti kostelu, odkud se letos přestěhoval obecní úřad, má pozoruhodnou historii: v r postaven jako hasičská zbrojnice (schráň) se sborovnou, v přístavbě z let zde zřízena obecní prádelna s mandlem, odbýval se tady sběr mléka od soukromě hospodařících rolníků před svozem do mlékárny, do r byla v někdejší sborovně hasičů kancelář Místního národního výboru, po jeho přemístění do budovy školy kancelář Československých státních statků Třeboň, později Velkovýkrmen Třeboň, v posledních letech obecní úřad a knihovna. Nemovitost koupil Pavel Babický, jemuž obec dodatečně odprodala pozemek před č.p. 25. Jako hasičská zbrojnice bude sloužit bývalý sklad na školním dvoře. L u ž n i c k ý z p r a v o d a j 1/2005 otiskl článek o první doložené písemné zprávě o obci Lužnice, která pochází z r Historický dokument komentuje v článku autor heraldického znaku a praporu obce PhDr. Zdeněk Maráz. Č e s k á t e l e v i z e vysílala 2.1. dokumentární film o Jakubu Krčínovi a jeho podílu na podobě jižních Čech, zejména Třeboňska. Ve filmu byly použity i záběry z Rožmberka, naší obce a okolí v průběhu povodně v r Autorem scénáře je Ing. Miroslav Hule z č.p Z á p i s ž á k ů do 1. ročníku zdejší základní školy znamenal významné posílení počtu školáků. V únorovém termínu se dostavilo 8 dětí: 5 chlapců a 3 dívky. Od začátku školního roku 2005/2006 dochází do místní jednotřídky se třemi postupnými ročníky 12 žáků.

3 3 F i n a n č n í d a r y s po n z o r ů umožnily zakoupit pro školu nové židle a pracovní stolky. Zdeněk Radosta ml. věnoval Kč, stavební firma E. a M. Janát z Třeboně Kč, firma Agrico, s.r.o., F. Šedivého Kč, Petr Václav Kč a dva počítače s tiskárnou. Š k o l s k á r a d a ve složení Mgr. Štěpánka Otepková, Milena Hütterová, Miroslava Kolouchová, Jana Karpíšková, Alena Radostová a Jan Nouza se sešla k jednání poprvé Jako host byl přítomen ředitel školy Pavel Činátl. Rada si za předsedu zvolila Mgr. Štěpánku Otepkovou, schválila výroční zprávu ZŠ v Lužnici a školní řád, ředitelka mateřské školy paní Karpíšková jí předložila školní plán MŠ. Školská rada navrhne zastupitelstvu obce ke zvážení možnost zřídit na školní zahradě hřiště, jež by sloužilo ZŠ a MŠ a také aktivitám rodičů s dětmi mimo vyučování. S p i s o v a t e l k a Z d e ň k a F a n t l o v á byla hostem v nové knihovně. Besedu s autorkou knihy Klid je síla, řekl tatínek uváděl Ing. Miroslav Hule. Z. Fantlová přežila internaci v několika koncentračních táborech a na konci 2. světové války i tzv. "pochod smrti". V závěru besedy odpovídala na dotazy a podepisovala svou knihu. P o ž á r v areálu kravína byl ohlášen po 14. hod. Hořelo tam přibližně 120 balíků slámy, uložených podél plotu u cesty ve směru Klec. K ohni přijeli hasiči z Třeboně a Lomnice n/luž. a zabránili ohrožení 40 kusů krav a telat ustájených v "hangáru" blízko hořící slámy. Požářiště hlídané lužnickými hasiči doutnalo až do následujícího rána. Policie příčinu vzniku požáru neobjasnila. Č i n n o s t O s v ě t o v é b e s e d y zasluhuje opět mimořádné uznání. Organizačně náročnými akcemi byly 2. ročník Lužnické noty a 3 adventní koncerty. Lužnická nota se konala 4. června v kempu. Přijelo 6 souborů, z rakouského Heidenreichsteinu členové spolku Together, jenž je iniciátorem společných aktivit české a rakouské mládeže. I když počasí přehlídce souborů právě nepřálo, početné obecenstvo odměňovalo účinkující uznalým potleskem. Z adventních koncertů vyvolal asi největší dojem třetí, při němž v zaplněném kostele vystoupily lužnické děti. Velmi zdařile zazpívaly koledy a předvedly lidovou hru z Valašska o putování

4 4 Svaté rodiny do Betléma a narození Božího syna. Pro zdejší děti zorganizovala OB řadu dalších akcí: dětský karneval, Noc s Andersenem, pálení čarodějnic a několik zábavných a soutěžních setkání. H o s t i n e c U O u š k ů je od konce léta uzavřen. Noví majitelé Tomáš (vnuk předchozího vlastníka p. Václava Oušky) a Dana Ouškovi považují provozování hostinské živnosti za málo výnosné. Obec ztrácí nejen klasickou a mezi vodáky a rekreanty proslulou hospodu, ale také sál k pořádání kulturních a společenských akcí. Rozhodnutí majitele znamená, že letošní myslivecký, rybářský a obecní ples se v obci konaly naposledy. H a s i č s k á s o u t ě ž "O pohár kempu Lužnice" se konala 20. srpna. Zúčastnilo se 26 družstev z Čech a Moravy. Ze 4 družstev žen byly nejlepší soutěžící z obce Sedlatice, také sedlatičtí muži zvítězili. Až osmnácté místo obsadili místní hasiči. T r u c k s h o w organizované i letos nájemcem kempu Zdeňkem Radostou ml. se zúčastnilo 210 vozů. Tahače opět podnikly "Spanilou jízdu", odpoledne a večer řidiči soutěžili v různých zábavných disciplínách. Akci přihlíželo přibližně 5000 návštěvníků, jejichž osobní auta zaplnila volné prostory v Jezárku, na návsi, v ulici k železniční zastávce i na Kopečku. Č e s k ý č e r v e n ý k ř í ž obnovuje v obci činnost. Jedenáct zakládajících členů se sešlo na ustavující schůzi organizace. E v r o p s k é s e t k á n í m y k o l o g ů se letos uskutečnilo na Třeboňsku. Organizátoři: Jihočeské muzeum České Budějovice, Česká vědecká společnost pro mykologii a Mykologické oddělení Národního muzea v Praze. Ze 45 účastníků byla část ubytována v místních penzionech. Na závěr sběrových výprav mykologové uspořádali na statku Hamr výstavu nejzajímavějších nálezů, o nichž ochotně poskytovali informace. Místní i přespolní zájemci si tam mohli udělat představu o druhové pestrosti hub rostoucích v našem regionu.

5 5 V í t á n í o b č á n k ů bylo milou slavností v zasedací místnosti obecního úřadu. Starostkou Marií Širhalovou byli přivítáni mezi obyvatele Lužnice Markéta Kotrbová z č.p. 47, Matěj Faktor z č.p. 18 a Josef Průcha z č.p. 94. O d s t o u p i t z č l e n s t v í v z a s t u p i t e l s t v u k se rozhodla Martina Košinová. Nahradil ji Ing. Tomáš Otepka, jenž ve volbách kandidoval za SNK a počtem získaných hlasů byl prvním náhradníkem. Slib zastupitele složil a nahradil ve funkci předsedy finanční komise odstoupivšího Jiřího Martínka. D e n z a l o ž e n í Č e s k o s l o v e n s k a 28. října 1918 si občané připomněli večer u pomníku padlých v obou světových válkách. Lampionový průvod, jehož největší část tvořily děti, přišel od školy na náves do parku, kde starostka Marie Širhalová připomněla v projevu oběti 1. světové války a význam vzniku samostatného Československa, potom za hudebního doprovodu ředitele školy Pavla Činátla zpívali a recitovali školáci. V samém závěru slavnosti, kdy účastníci stáli v přítmí před pomníkem, zazněla česká státní hymna v působivém podání paní Ludmily Košinové. Oslavy památného dne ČR se zúčastnilo několik desítek dospělých obyvatel obce. R o d i n n ý d o m e k staví v prostoru školní zahrady, jež byla v přední části naproti č.p. 13 zmenšena o stavební parcelu, Martin a Šárka Šimkovi z Třeboně. K měla obec Lužnice 171 čísel popisných a 394 obyvatele. H o s p o d a ř e n í o b e c n í h o ú ř a d u : Příjmy: c e l k e m ,75 Kč daňové ,- nedaňové ,75,- kapitálové ,- dotace ,- Nedaňové příjmy, z toho např. vodné ,50 za kanalizační přípojky ,50

6 6 pronájem vodáckého tábořiště ,- nájemné z povodňového domku ,- pronájem pozemků ,- vodné ,50 stočné ,- pronájem prodejny ,- Přijaté dotace: dotace KÚ na provoz ,- oprava silnice ,- oprava veřejného osvětlení ,- dotace z SFŽP investice kanalizace ,- grant: studie "Turistický rozvoj obce" ,- Výdaje c e l k e m ,18 běžné výdaje: ,88 Kč kapitálové výdaje ,30 Běžné výdaje, z toho např. nákup stromků pro výsadbu 3 778,- sečení příkopů ,- shrnování sněhu ,10 údržba a opravy silnic ,90 odpadní vody (el.energie, kanal. příp ,- škola ,- příspěvek na žáky do Třeboně a Lomnice nad Luž ,40 Osvětová beseda ,20 tělovýchovná činnost, hřiště ,60 veřejné osvětlení ,35 odvoz komunálního odpadu ,70 péče vzhled obce ,80 činnost místní správy ,13

7 7 Zůstatek peněžních prostředků na účtu k : ,69 P o č a s í ú r o d a : první týden po Novém roce teplo 5 10 º C, deštivo, odpol. 16 º C; napadlo cca 20 cm sněhu; mráz º C, prudké oteplení a rychlé tání; první čáp pozorován 18.4.; v květnu tropická vedra, překonány celorepublikové teplotní rekordy, v Lužnici naměřeno v hod. 32,5 º C; červenec deštivý, spadlo 103,9 mm srážek, za celý měsíc 163,9 mm, v závěru měsíce teplotní rekordy: naměřeno 34,6 º C, ,1 º C; srpen opět deštivý, srážky úhrnem 110 mm, teploty málokdy vyšší než 20 º C; žně končily v září, ozimy sety až do října, kdy sucho (7,7 mm) a teploty téměř letní; první sníh napadl , brzy roztál, Vánoce se zbytky sněhu, souvislá vrstva 15 cm zaznamenána (Použito podkladů meteorologické stanice zřízené na zahradě č.p. 1, kde měření zaznamenává Marie Radostová.) Úroda obilí průměrná, brambor se sklízelo mimořádně hodně, z ovoce dobře odkvetly a dozrály třešně, na jabloních, hrušních a švestkách pouze paběrkováno.

Akční plán rozvoje obce Pístina. na období

Akční plán rozvoje obce Pístina. na období Akční plán rozvoje obce Pístina na období 2015-2020 Schváleno Zastupitelstvem obce Pístina dne 23.07.2015 1 Obsah: Úvod... str. 3 Základní údaje....str. 4 Doplňující údaje.....str.4 Rozvoj obce 2011-2015......str.

Více

ZOO Praha a botanická zahrada

ZOO Praha a botanická zahrada 5.10. 2014 ZOO Praha a botanická zahrada 5.12.2014 Proběhlo slavnostní otevření rozhledny na Pekelném kopci Rozsvícení stromku 2014 Mikuláš 5.12.2014 Zpívání pod stromem, rozdávání Betlémského světla 20.12.2014

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Závěrečný účet obce Těchlovice za rok 2011

Závěrečný účet obce Těchlovice za rok 2011 Závěrečný účet obce Těchlovice za rok 2011 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) V roce 2011 se uskutečnilo celkem 6 veřejných zasedání,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kolomuty konaného dne 7.února 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu od 18:00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kolomuty konaného dne 7.února 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu od 18:00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kolomuty konaného dne 7.února 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu od 18:00 hod. Přítomni: p. Štecha Jaroslav, p. Král Václav, p. Červinka Jaromír, pí Landecká

Více

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO Z á p i s č. 8/2015 z jednání zastupitelstva obce Vysoký Újezd konaného dne 9. 12. 2015 v Kuchaři Přítomni: Severinová Marie - starostka obce Vlasák Karel - místostarosta obce Zastupitelé: Vičan M., Tůma

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Příloha k usnesení. z 1. zasedání rady obce konané dne 10. 11. 2014 v 17. hodin v kanceláři starosty obce

Příloha k usnesení. z 1. zasedání rady obce konané dne 10. 11. 2014 v 17. hodin v kanceláři starosty obce 1/11/2014- RO U Příloha k usnesení z 1. zasedání rady obce konané dne 10. 11. 2014 v 17. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: Bc. Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, pan Petr Vojkůvka,

Více

Vydává Osvětová beseda Lužnice červen 2007 č. 6 ročník 5

Vydává Osvětová beseda Lužnice červen 2007 č. 6 ročník 5 Vydává Osvětová beseda Lužnice červen 2007 č. 6 ročník 5 www.obec-luznice.cz Oznámení OÚ Zasedání Zastupitelstva obce Lužnice proběhne dne 27. června v zasedací místnosti obecního úřadu. Začátek je v 18

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Návrh rozpočtu obce na rok 2008

Návrh rozpočtu obce na rok 2008 1 Návrh rozpočtu obce na rok 2008 Příjmy: Par. Pol. Název částka 0000 1111 daň z příjmu FO ze záv.činnosti 1 066 000,- 0000 1112 daň z příjmů FO ze SVČ 145 000,- 0000 1121 daň z příjmu PO 1 152 000,- 0000

Více

USNESENÍ. z 21. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 21. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 15. 12. 2016 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne 11.12. 2015 Přítomni: Josef Šimonovský, Mgr. Petr Kozohorský, Mgr. Martina Volfová, Šárka Kočová, Josef Pecka, Zdeněk Žaloudek, Josef Tesárek. Program:

Více

Rozpočet na rok návrh

Rozpočet na rok návrh Rozpočet na rok 2016 - návrh Příjmy daňové(1) par. pol. popis návrh 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin.a funk.p. 1 615 530,00 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 1 029 336,00 1113 Daň

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Závěrečný účet za rok 2009.

Závěrečný účet za rok 2009. Obec Lenora Závěrečný účet za rok 2009. Závěrečný účet roku 2009 je předkládán obecnímu zastupitelstvu v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákonem č. 128/2000

Více

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. N Á V R H P R O G R A M U 16. schůze Rady města České Budějovice konané dne 14. července 2010 od

Více

Kronika obce sytno 2002

Kronika obce sytno 2002 Kronika obce sytno 2002 1. 0 Obyvatelstvo a jeho migrace 1.1.Významná životní výročí 75 let Zdvořanová Marie 65 let Bouzková Vlasta, Bukovská Marie,Veber Martin 60 let Hanzalová Jaroslava, Palmová Anna

Více

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Ostřešany, které se konalo dne 17.12. 2014 v budově OÚ v Ostřešanech. Přítomno : 12 členů zastupitelstva, omluveni paní Havlíčková, pan Drábek a pan Koprivňanský Jednání

Více

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 Účetní jednotka: Obec Veselá IČ: 00259195 Sídlo: Veselá č.p.69, 33701 Rokycany Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 9 Datum : 12.09.2011 Program: Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 12.09.2011 1. Zpráva výběrové komise provozovatel VaK Přezletice 2. Otevírání obálek

Více

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2010

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2010 -1- ROZPOČET města HEJNICE na rok 2010 Příjmy: Kapitálové příjmy Běžné příjmy daňové Běžné příjmy nedaňové Přijaté dotace Příjmy celkem: 1 250 22 492 9 686 3 495 36 923 Výdaje: Běžné výdaje Akce města

Více

Závěrečný účet hospodaření Obec Dvory nad Lužnicí rok 2016

Závěrečný účet hospodaření Obec Dvory nad Lužnicí rok 2016 Na úřední desce vyvěšeno: 4.4.216 sejmuto : Závěrečný účet hospodaření Obec Dvory nad Lužnicí rok 216 Na základě zákona č. 25/2 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění, zpracovává

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 24.2.2016 v 16:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 27. února 2018 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 26. 6. 2014 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Paprčková, Gargulák,

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM Datum konání: 17.12.2018 Místo konání: zasedací místnost OU Zahájení: 18.05 hodin Přítomní zastupitelé: Dolozim Robert Omluven: Občané:

Více

Přehled o plnění rozpočtu k

Přehled o plnění rozpočtu k Přehled o plnění rozpočtu k 31.12.2017 ROZPOČET PŘÍJMŮ DAŇOVÉ PŘÍJMY daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních 1111 požitků 2 100 000,00 2 675 936,46 2 675 936,46 1112 daň z příjmů fyzických

Více

Návrh rozpočtu obce Dříteň pro rok 2015

Návrh rozpočtu obce Dříteň pro rok 2015 Návrh rozpočtu obce Dříteň pro rok 2015 Příjmy: Položka Kč Třída 1 Daňové příjmy celkem 20.731.400,- - daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1111 3.400.000,- - daň z příjmu FO ze samostatné výdělečné činnosti

Více

Z á p i s. o průběhu 20. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 20. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 20. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 27. 06. 2016 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Počet přítomných členů zastupitelstva: 6 - Blažek, Machová, Švec, Vaněčková,

Více

personální obsazení správní rada

personální obsazení správní rada výroční zpráva2013 Výroční zpráva Janovská o.p.s. je podávána podle zákona o obecně prospěšných společnostech a byla schválena správní radou Janovská o.p.s. kontakt Janov nad Nisou 520, 468 11 +420 739

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM Datum konání : 14.9.2016 Místo konání : zasedací místnost OÚ Zahájení : 17:00 hodin Přítomni : zastupitelé : Hendrych Pavel Manychová

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 23.11.2015 od 18:30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 23.11.2015 od 18:30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 23.11.2015 od 18:30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: Ladislav Tylš, Milena Skalická, Markéta Poláčková, Ondřej

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 08. 08. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE

ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE V kalendářním roce 2008 jsme na zámku uspořádali 41 kulturních a společenských akcí, u kterých jsme byli jediným nebo hlavním pořadatelem. Šlo o následující akce: 8 pohádek

Více

3/2010 www.obecdolnimoravice.cz ROZHODNUTÍ Prezidenta republiky ze dne 18. Června 2010 o vyhlášení voleb do Senátu Parlamentu České republiky a do zastupitelstev obcí dny konání voleb jsou stanoveny na

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání.

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání. MCPNE 02141/2016 Zápis č. 23 z 20. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 28.11.2016 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Petr Šimáček,

Více

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE Obec Bítovany Usnesení č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23.9.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Zastupitelstvo obce SCHVALUJE 1. Program zasedání 2. Návrhovou komisi ve složení :

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2017

O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2017 O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2017 Termín Název akce Organizátor Místo konání LEDEN 31. prosince 2016 Oslava nového roku Klub zábavy Parčík na Černovském

Více

Příjmová část. z toho: daňové příjmy 28.844.406,17 Kč. 5.949.503,41 Kč 4.585.481,50 Kč. kapitálové příjmy. Třída 2 - nedaňové příjmy

Příjmová část. z toho: daňové příjmy 28.844.406,17 Kč. 5.949.503,41 Kč 4.585.481,50 Kč. kapitálové příjmy. Třída 2 - nedaňové příjmy Závěrečný účet Města Městec Králové za rok 2008 Rozpočet města Městec Králové na rok 2008 byl schválen zastupitelstvem obce dne 30.11.2007. Z roku 2007 byla zahrnuta do rozpočtu částka zůstatku ve výši

Více

Závěrečný účet hospodaření Obec Dvory nad Lužnicí rok 2017

Závěrečný účet hospodaření Obec Dvory nad Lužnicí rok 2017 Na úřední desce vyvěšeno: 27.4.218 sejmuto : Závěrečný účet hospodaření Obec Dvory nad Lužnicí rok 217 Na základě zákona č. 25/2 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění, zpracovává

Více

Záměry obcí na období 2014-2020

Záměry obcí na období 2014-2020 Pořadové číslo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Žadatel Obec Hamry (CHR) Záměry obcí na období 2014-2020 Projekt Oprava místních komunikací Oprava veřejného osvětlení Zateplení ZŠ Rekonstrukce dětského hřiště Rekonstrukce

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne 25. 4. 2018 v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období Město Moravský Beroun Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období 2010 2014 Rok Název investiční akce 2011 Rekonstrukce kanalizace ulice Opavská 905 597 2011 Odstranění kůlny za

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z Á P I S o průběhu 10.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 10.11.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 10.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 10.11.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 10.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 10.11.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 10.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Přítomni: p. Kápl, Ing. Formánek, Ing. Kaněra, Mgr. Klavíková, Ing. Kožmín, Ing. Malát,

Více

O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2018

O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2018 O b e c V e n d r y n ě kulturní - společenské, turistické a sportovní akce v roce 2018 Termín Název akce Organizátor Místo konání Leden 31. prosince 2017 Oslava nového roku Klub zábavy a sportu Záolší

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

ROZPOČET NA ROK 2014 OBEC O S Í K IČO 00277100. Nadřízený orgán : KRAJSKÝ ÚŘAD PARDUBICKÉHO KRAJE

ROZPOČET NA ROK 2014 OBEC O S Í K IČO 00277100. Nadřízený orgán : KRAJSKÝ ÚŘAD PARDUBICKÉHO KRAJE Nadřízený orgán : KRAJSKÝ ÚŘAD PARDUBICKÉHO KRAJE OBEC O S Í K IČO 00277100 ROZPOČET NA ROK 2014 Rozpočet byl schválen v zastupitelstvu obce dne : 26. března 2014 podpis starosty Číslo telefonu : 461612573

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: Ladislav Tylš, Milena Skalická, Markéta Poláčková, Ondřej

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOLNÍ ŽANDOV za rok 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOLNÍ ŽANDOV za rok 2015 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOLNÍ ŽANDOV za rok 2015 1. Hospodaření Obce Dolní Žandov (dále jen Obec) v roce 2015 Rozpočtové hospodaření Obce v roce 2015 bylo zahájeno rozpočtovým provizoriem (schváleno usnesením

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne 9.12. 2016 Přítomni: Josef Šimonovský, Mgr. Petr Kozohorský, Šárka Kočová, Mgr. Martina Volfová, Josef Pecka, Josef Tesárek, Zdeněk Žaloudek. Program:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. Obec Dunajovice Zastupitelstvo obce Dunajovice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne 31. 10. 2018 od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 10/2018 Místo konání:

Více

Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-9/2015 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet skutečnost %

Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-9/2015 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet skutečnost % Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-9/2015 A - daňové příjmy 1111 daň ze závislé činnosti 2 200 1 958 1112 daň z příjmu fyz. osob (OSVČ) 100 16 1113 daň srážková 255 232 1121 daň z příjmu práv. osob

Více

Z Á P I S Ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 1. 2010

Z Á P I S Ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 1. 2010 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,00 hod. Zasedání řídil : Pavel Rataj starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva Omluveni : 0 Neomluveni : 0 Zapisovatel : Renata Hladíková

Více

Rozpočet Obce Horní Branná na rok 2015 PŘÍJMY. Třída l - Daňové příjmy

Rozpočet Obce Horní Branná na rok 2015 PŘÍJMY. Třída l - Daňové příjmy Rozpočet Obce Horní Branná na rok 2015 PŘÍJMY Třída l - Daňové příjmy Daň z příjmů ze závislé činnosti 3 100 000,00 Daň z příjmů fyzických osob 380 000,00 Daň z příjmů vybíraných srážkou 400 000,00 Daň

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 6. 2. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

Z Á P I S 2 0 0 4. Parlament České republiky KANCELÁŘ POSLANECKÉ SNĚMOVNY Sněmovní 4 118 26 P r a h a 1 V Praze 25.5.2004

Z Á P I S 2 0 0 4. Parlament České republiky KANCELÁŘ POSLANECKÉ SNĚMOVNY Sněmovní 4 118 26 P r a h a 1 V Praze 25.5.2004 1 Z Á P I S 2 0 0 4 P r á v o u ž í v a t z n a k a p r a p o r o b c e je potvrzeno Parlamentem České republiky. Obecnímu úřadu v Lužnici to bylo sděleno dopisem tohoto znění: Parlament České republiky

Více

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * *

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * KUL TURNI, KRONIKA Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * * * 2008 Centrum sociálních služeb Kojetín organizuje pro své obyvatele na domech s pecovatelskou službou a návštevníky Klubu duchodcu

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne 22.4. 2008 Místo konání: Začátek: Zasedání řídila: Přítomni: Zapisovatelka: Ověřovatelé zápisu: zasedací místnost Obecního úřadu v Hrejkovicích

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽATČANY NA OBDOBÍ 2016 2019

PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽATČANY NA OBDOBÍ 2016 2019 PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽATČANY NA OBDOBÍ 2016 2019 Setkání s občany k rozvoji obce 8. března 2015 PROGRAM SETKÁNÍ» 1. Přiblížení zpracování programu rozvoje» 2. Představení situace v obci» 3. Diskuze nad

Více

Schválený rozpočet na rok 2015

Schválený rozpočet na rok 2015 Příjmy par. Položka Třída 1- Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu ze závislé činnosti 3 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyz. osob 600 000,00 1113 Daň z kapitálových výnosů 350 000,00 1121 Daň z příjmu právnických

Více

RADA OBCE BORŠICE 687 09 Boršice, telefon: 572 501 121, e-mail: ou@borsice.cz. Zápis ze 17. zasedání rady obce ze dne 27. 10. 2015

RADA OBCE BORŠICE 687 09 Boršice, telefon: 572 501 121, e-mail: ou@borsice.cz. Zápis ze 17. zasedání rady obce ze dne 27. 10. 2015 Zápis ze 17. zasedání rady obce ze dne 27. 10. 2015 Přítomni: Mgr. Petra Dostálová, Petr Dula, Ing. Roman Jílek, Helena Veselá, Ing. Stanislav Volčík Omluveni: - Jednání řídil: starosta Kontrola zápisu

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 16.prosince 2014 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

Běžný účet Česká spořitelna. Účet hospodářské činnosti - muzeum Účet hospodářské činnosti byt. fond

Běžný účet Česká spořitelna. Účet hospodářské činnosti - muzeum Účet hospodářské činnosti byt. fond Obec Lenora: Závěrečný účet za rok 2011. Závěrečný účet roku 2011 je předkládán obecnímu zastupitelstvu v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákonem č. 128/2000

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2006

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2006 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2006 Obec Jíloviště hospodařila od 1. 1. 2006 do 30. 3. 2006 podle rozpočtového provizoria schváleného zastupitelstvem obce dne 14. 12. 2005 a následně podle rozpočtu schváleného

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 28.3.2010

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 28.3.2010 Obec Sviny Čj. 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 28.3.2010 Přítomni: František David, Ing.František David, Milan Brož, Věra Hrušková, Anna Kašparová Omluveni: Ing. Martin

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 17.3.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 1. 11. 2017 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Příjmy v Kč: OD PA POL: Návrh rozpočtu 2016: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 1111 2 650 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef

Více

Výroční zpráva Občanského sdružení Bezva prázdniny za rok 2010

Výroční zpráva Občanského sdružení Bezva prázdniny za rok 2010 Občanské sdružení Bezva prázdniny IČO: 270 55 175 www.bezvaprazdniny.cz info@bezvaprazdniny.cz Výroční zpráva Občanského sdružení Bezva prázdniny za rok 2010 1. Vznik Občanského sdružení Bezva prázdniny

Více

Přehled o plnění rozpočtu k

Přehled o plnění rozpočtu k Přehled o plnění rozpočtu k 31.10.2018 ROZPOČET PŘÍJMŮ DAŇOVÉ PŘÍJMY daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních 1111 požitků 2 936 000,00 2 936 000,00 2 435 815,52 1112 daň z příjmů fyzických

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 4. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 4. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 4 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 24.02.2015 Přítomen: Ing. Řezáč Pavel Nepřítomen: - Ing. Hájek Jan Lic. Truneček Jan Křovina Jiří Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 2. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007 Obec Sviny Čj.10 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007 Přítomni: Hrušková Věra, David František, Kašparová Anna, Ing. Havelda Martin, Ing. David František, Brož Milan,

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří.

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Přítomni: 9 členů ZO, 3 občané, viz prezenční listina Omluveni: 0 Neomluveni:

Více

P Ř Í J M Y 925 000,00 Kč

P Ř Í J M Y 925 000,00 Kč 1031 lesní hospodářství Upravený rozpočet Obce Dolany na rok 2012 dle rozpočtových opatření č. 6/2012 P Ř Í J M Y 925 000,00 Kč 2119 úhrada z dobývacího prostoru 40 000,00 Kč 40 000,00 Kč 2142 pohostinství

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan (příchod v 19.25

Více

Dobrovolný svazek obcí VODOVOD HAMR Palackého nám. 46/II., 379 01 Třeboň, IČO: 60818361, DIČ: CZ60818361 Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T Z A R O K 2 0 0 9 Třeboň, dne 31.1.2010

Více