Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.kulturakoprivnice.cz"

Transkript

1

2 Pátek 1. ledna hodin před KDK NOVOROČNÍ OHŇOSTROJ Kulturní dům Kopřivnice a město Kopřivnice zvou všechny občany a návštěvníky města na zahájení nového roku. Vystoupí HTK Band. V 17 hodin vypukne ohňostroj. Vstup volný. Pátek 15. ledna hodin Velký sál KDK NOVOROČNÍ KONCERT MĚSTSKÉHO DECHOVÉHO ORCHESTRU KOPŘIVNICE Kulturní dům Kopřivnice a Městský dechový orchestr Kopřivnice srdečně zvou na Novoroční koncert. Diriguje Pierre Scotto, sólisté jsou Ivana Funioková, Lenka Krompolcová a Bronislav Baďura. Vstupné: 80 Kč, děti do 15 let 40 Kč. Předprodej vstupenek od v IC Kopřivnice.

3 Sobota 16. ledna hodin Kinosál KDK PŘÍMÝ PŘENOS METROPOLITNÍ OPERA G. Bizet Lovci perel Bizetova překrásná opera o vášni a touze na dálném východě se na jeviště Met vrací po sto letech. Sopranistka Diana Damrau zazáří jako Leïla, krásná hindská kněžka, o jejíž ruku bojují znesváření lovci perel v podání tenoristy Matthewa Polenzaniho a barytonisty Mariusze Kwiecieńa. Z jejich úst zazní slavný duet Au fond du temple saint, oblíbená melodie všech milovníků opery. Režisérka Penny Woolcock rozebírá nesmrtelné téma čisté lásky, zrady a pomsty v inscenaci, která na jevišti Metropolitní opery vykouzlí barvitý podmořský svět. Dirigent Gianandrea Noseda přistupuje k Bizetově nespoutané hudbě v romantickém duchu. Vstupné: 300 Kč. Při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 250 Kč. Možno zakoupit také jako dárkový poukaz. Nově: VSTUPENKY LZE KOMBINOVAT S BALETNÍMI PŘÍMÝMI PŘENOSY.

4 Neděle 17. ledna hodin Kinosál KDK NEDĚLNÍ POHÁDKA V KINOSÁLE Divadélko Ententýky Myška Klárka, veverka Terka a sněhulák Mrkvička Pohádka o prevenci nachlazení a vlivu pohybu a vitamínů na naše zdraví. Hrají: Hana Dvořáčková, Kateřina Řeřichová Hana Dvořáčková: Naše divadélko mě prostě baví Zkusila jsem spoustu profesí, od sekretářky, asistentky, managerky, ale mé srdce zůstalo u divadla. Divadlu jsem se začala věnovat nejprve amatérsky v divadelním souboru Jitřenka, kde jsme hráli představení pro děti. Kateřina Řeřichová: Dítě komediant, puberťák komediant, dospělák zdravotník až jednoho dne se tyto profese neprofese spojily a vznikla.myš! A spousta zábavy, tvoření, ale zjištění, že myš samotář není to pravé sýrové a tak přišla Veveruš a to teprve je to pravé ořechové!! Své divadelní zkušenosti jsem načerpala v Divadelní společnosti Zdeňka Kačora, hráli jsme nejen pohádky pro děti, ale i představení pro dospělé (Hecoviny). Své zdravotnické zkušenosti jsem zase získala při studiu zdravotně sociální fakulty, práci na rentgenu, při věnování se hygieně práce, ale hlavně v Českém červeném kříži oblastní spolek Karviná a také v Českém červeném kříži místní skupina Rychvald. Délka představení: 50 minut Vstupné: 50 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice.

5 Čtvrtek 21. ledna hodin Podium velkého sálu KDK DIVADELNÍ SPECIÁL Andrej Ivanov/Marcela Magdová TO VŠECHNO ONA duel Ljuby Krbové a Jana Battěka Patologie lásky v kontextu současného technického pokroku. Věčné téma v komorním dramatu mladého Bělorusa, který nešetří vulgarismy ani lyrikou a s dovedností vyzrálého autora proniká do citového života dvou osamělých. Matka a syn tragicky nesou ztrátu hlavy rodiny, ale trápení je nespojuje, přináší jen roztržky a urážky. Zachráncem se stává monitor počítače. Technika virtuálně sbližuje, reálně však lidi rozděluje Andrej Ivanov získal za hru To všechno ona dvě prestižní ocenění v rámci mezinárodních dramatických soutěží. Hra byla od svého vzniku v roce 2012 několikrát veřejně přečtena a dvakrát inscenována v ruských divadlech. Naším uvedením se dočká evropské premiéry. Z recenzí: "Ljuba Krbová je jako matka vynikající volbou. Když se na vás podívá svýma zranitelnýma očima, můžete nahlédnout až na dno bolestí se svíjející duše ženy po ztrátě milovaného manžela, osamělé matky samoživitelky, byli byste ochotni jí odpustit jakýkoliv zločin Stejně tak Jan Battěk působí křehce a zranitelně, přesto v sobě má dost energie puberťáka vzpírajícího se světu, kterého byste občas s chutí profackovali." Vstupné: 120 Kč. Abonenti divadelního předplatného mají slevu 25 %. Předprodej vstupenek od v IC Kopřivnice. Možno zakoupit také jako dárkový poukaz.

6 Sobota 23. ledna hodin Všechny prostory KDK OBECNÍ PLES Na tradiční Obecní ples Vás zve Kulturní dům Kopřivnice a město Kopřivnice. Host večera: Marek Ztracený s kapelou. K tanci a poslechu zahrají skupiny Nightshift a Joe After Band. Dále hrají: Cimbálová muzika Poštár a Jazzpresso. Doprovodný program: Předtančení Jan Tyllich & Monika Martynková * Las Isidras * Taneční klub AKCENT OSTRAVA * Tým HOPsej.cz * ZUŠ Zdeňka Buriana * Rockotéka DJ TYGR * Karaoke KJ Daniel * Marko Foto * Kresba karikatur * Cocktailový bar Lukáš Adamovský Vstupné: 250 Kč. Předprodej vstupenek od od hodin v IC Kopřivnice.

7 Neděle 24. ledna hodin Kinosál KDK PŘÍMÝ PŘENOS BALET Bolšoj balet Zkrocení zlé ženy Když William Shakespeare psal svou první komedii Zkrocení zlé ženy, nemohl tušit, že bude patřit k jeho dílům nejoblíbenějším. Dramaticky vděčné téma vztahů mezi muži a ženami, jejich rozdílných představ a soupeření pojal autor jako divadelní frašku plnou bláznivých zvratů. Vstupné: 300 Kč. Při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 250 Kč. Možno zakoupit také jako dárkový poukaz. Nově: VSTUPENKY LZE KOMBINOVAT S OPERNÍMI PŘÍMÝMI PŘENOSY.

8 Úterý 26. ledna hodin Velký sál KDK Božena Němcová SŮL NAD ZLATO Představení v rámci Kultura školám DAP Divadelní agentura Praha Představení je určeno dětem od 4 do 10 let. Příběh Soli nad zlato je asi všem dobře známý: Král neporozumí slovům milované dcery Marušky, kterými chtěla svému otci vyjádřit lásku a oddanost, nepochopí, že sůl pro ni znamená vzácnost, bez které se nedá žít a v náhlém výbuchu hněvu vyžene Marušku z domu. Tím přivolá na království kletbu, kterou může zlomit jen svým prozřením a přiznáním chyby. Ani mocný člověk nemusí mít vždy pravdu. Aby autorka přiblížila příběh dnešním dětem, polidštila poněkud strnulé postavy klasické pohádky a oblékla je do kabátů normálních lidí s dobrými i špatnými vlastnostmi, které potkáváme i dnes. Oproti původní pohádce, namísto dvou Maruščiných sester vystupuje v této verzi jen jedna, panovačná Albína, sebevzhlíživá slečinka toužící po královské koruně. I ona však dojde k poznání svých chyb. Žádná z postav v této pohádce není prvoplánově zlá, jsou to spíše chybující, někdy komičtí lidé a autorka je vede ke smířlivé nápravě. Ani král není v našem příběhu autoritativní majestát, jak nám ho líčí klasika, ale spíš legrační, pošetile trucovitý, ale v podstatě dobrácký a starostlivý tatínek. Autorka obohatila příběh ještě o další postavy: laskavou a dobrou kmotřičku obdařila nejen lidovou moudrostí, ale i jistým tajemstvím a nadpřirozeným schopnostmi a koza Cecilka svými glosami vnáší do příběhu humor a dobrou náladu. Pohádkovou atmosféru dotvářejí písničky, které přinášejí do děje i odlehčení i legraci. Vstupné: 40 Kč. Prodej vstupenek v den konání představení v IC Kopřivnice.

9 Čtvrtek 28. ledna 2016 Národní divadlo moravskoslezské ZÁJEZD NA HERECKÝ KONCERT NEJVYŠŠÍ KVALITY Molière Škola pro ženy Jen pro přihlášené účastníky. Čas a místo odjezdu budou účastníkům sděleny individuálně. Sobota 30. ledna hodin Kinosál KDK PŘÍMÝ PŘENOS METROPOLITNÍ OPERA G. Puccini Turandot Jedna z nejlepších dramatických sopranistek dnešní doby Nina Stemme ztvární titulní roli pyšné princezny čínského dávnověku. Jako nebojácného prince Kalafa, který zazpívá nesmrtelnou árii Nessun dorma a získá její ruku, uslyšíme tenoristu Marca Bertiho. V opulentní inscenaci Franka Zeffirelliho bude orchestr Metropolitní opery řídit Paolo Carignani. Vstupné: 300 Kč. Při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 250 Kč. Možno zakoupit také jako dárkový poukaz. Nově: VSTUPENKY LZE KOMBINOVAT S BALETNÍMI PŘÍMÝMI PŘENOSY.

10 LOUTKOVÉ DIVADLO ROLNIČKA Neděle 17. ledna hodin Malý sál KDK POHÁDKY O DRAKOVI Budeme vám povídat, budeme vám hrát, tentokrát o tom, jak hledal nevěstu tříhlavý drak. Čtyři pohádky o princeznách a jednom drakovi, pobaví nejen malé, ale i velké diváky. Vstupné: 40 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice.

11 PŘIPRAVUJEME NA ÚNOR A BŘEZEN Čtvrtek 4. února hodin Velký sál KDK DIVADLO JÁRY CIMRMANA Afrika aneb Češi mezi lidožravci Režie: Ladislav Smoljak Obsazení: Zdeněk Svěrák Dr. Emil Žába Petr Brukner nebo Miloň Čepelka Cyril Metoděj Bořivoj Penc nebo Jaroslav Weigel Baron Ludwig von Úvaly u Prahy Jan Hraběta nebo Genadij Rumlena Bohuslav Puchmajer Jan Hraběta Náčelník Líná Huba Václav Kotek nebo Marek Šimon Uku Robert Bárta nebo Petr Reidinger - Lele V pořadí objevů čtrnáctá Cimrmanova hra nás zavede do nitra kontinentu téměř nedotčeného civilizací. Čeští cestovatelé se tu setkají s podivným kmenem lidojedů a málem skončí na jejich jídelním lístku. Příslušníci tohoto kmene jsou zvláštní ve dvou směrech: svým vzhledem a svou neobyčejnou učenlivostí. Tyto vlastnosti umožnily Cimrmanovi vyřešit jazykové a inscenační problémy s elegancí, jakou mu ostatní světoví dramatikové mohou jen závidět. Kdyby takové téma zpracoval dejme tomu G. B. Shaw, strávili by diváci v hledišti 5 až 7 hodin. Cimrman tu vystačil (nepočítáme-li úvodní vědecký seminář) s pouhou hodinou. Poprvé v historii Divadla Járy Cimrmana vystupuje na jevišti i živé zvíře. Vstupné: I. sektor 450 Kč (abonenti 400 Kč), II. sektor 400 Kč (abonenti 350 Kč). Maximální počet vstupenek na osobu je 6 ks. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice. Možno zakoupit také jako dárkový poukaz.

12 Neděle 14. února hodin Kinosál KDK NEDĚLNÍ POHÁDKA V KINOSÁLE Bilbo Compagnie Klaun Pingu Režie a scénář: Jiří Bilbo Reidinger Hrají: Jiří Bilbo Reidinger, Silvie Krobová Komedie se nechává volně inspirovat slavným večerníčkem o tučňákovi Pingu. Přistihneme ho v domácím iglú jen s maminkou, neboť taťka s bráškou odjeli za dědou. Nezbedný synáček v drsné krajině. Délka představení: 50 minut Vstupné: 50 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice.

13 Čtvrtek 18. února hodin Velký sál KDK Alessandro Baricco NOVECENTO (1900) Městské divadlo Mladá Boleslav DIVADLO V RÁMCI DIVADELNÍHO PŘEDPLATNÉHO Režie: Pavel Khek Hrají: Radim Madeja, Jakub Šafr Délka představení: 140 minut Příběh o muži, který nikdy nevystoupil z lodi, jež pravidelně brázdila oceán mezi Evropou a Amerikou. Na samotném počátku roku 1900 našel starý námořník na zaoceánském parníku v krabici od citrónů nemluvně. Zřejmě jej tam nechal nějaký zoufalý cestující třetí třídy. Nalezenci začali říkat Lemon, tedy Citron. Citron na té obrovské lodi objevil v restauraci první třídy klavír, usedl k němu a ponořil ruce do bílých a černých tónů a rázem vznikla legenda o Devatenáctset. Legenda o zázračném klavíristovi. Jediný herec, jeden vynikající klavírista, diváci doslova na dosah ruky a společně sdílený skvělý příběh to jsou ingredience, které činí z této inscenace zážitek, který si nesmíte nechat ujít. Vstupné: I. sektor 300 Kč, II. sektor 250 Kč. Děti do 15 let, studenti a držitelé karty ZTP mají slevu 50%. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice. Možno zakoupit také jako dárkový poukaz. Sobota 12. března hodin Všechny prostory KDK MUZIKANTSKÝ PLES

14 Čtvrtek 17. března hodin Velký sál KDK Miloš Orson Štědroň VELVET HAVEL Divadlo Na zábradlí (Praha) DIVADLO V RÁMCI DIVADELNÍHO PŘEDPLATNÉHO Režie: Jan Frič Hrají: Petr Jeništa, Miroslav König, Marie Spurná/Dita Kaplanová, Anežka Kubátová, Natália Drabiščáková a další - muzikanti Délka představení: 75 minut bez přestávky Velvet Havel je autorský hudebně-divadelní projekt Miloše Orsona Štědroně, který po svých předchozích oceňovaných divadelních projektech věnujících se významným českým osobnostem (Ivan Blatný, Jaroslav Hašek, Antonín Dvořák, Josef Gočár, Johann Gregor Mendel) logicky dospěl k postavě Václava Havla. Orson Štědroň se nechává volně inspirovat Havlovým životem i tvorbou a s humorem a sobě vlastní zkratkou pojednává o něm, jeho okolí i o nás samotných. Forma představení vycházející z hudby dává šanci uchopit toto nelehké a ožehavé téma jedné z největších českých osobností (a již za života legendy) s nadhledem a s vysokou mírou originality. Autor vychází z řady autentických dobových materiálů a nejnovější faktografické literatury (Jiří Suk: Politika jako absurdní drama. Václav Havel v letech ; Krystyna Wanatowiczová: Miloš Havel. Český filmový magnát atd.). Ocenění inscenace Velvet Havel - Ceny divadelní kritiky 2014 Inscenace roku Nejlepší poprvé uvedená česká hra roku Hudba roku Ženský herecký výkon roku: Marie Spurná za roli Olgy Havlové Mužský herecký výkon roku: Miroslav König za roli Václava Havla Mužský herecký výkon roku: 4. místo Petr Jeništa za roli Miloše Havla Vstupné: I. sektor 300 Kč, II. sektor 250 Kč. Děti do 15 let, studenti a držitelé karty ZTP mají slevu 50%. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice. Možno zakoupit také jako dárkový poukaz.

15 DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ SKLADBA NABÍDKY DIVADELNÍHO PŘEDPLATNÉHO Předplatné sestává z šesti her. Výhodou zakoupení předplatného je nižší cena za jednotlivé vstupenky a jistota stálého místa. Čtvrtek 22. října 2015 (odehráno) MATTHIEU DELAPORTE, ALEXANDRE DE LA PALLETIÈRE JMÉNO Brilantní komedie podle nejlepší francouzské tradice. DIVADLO VERZE PRAHA Čtvrtek 12. listopadu 2015 (odehráno) JAN KRAUS NAHNILIČKO Neobyčejně trefná groteska o začátcích naší nové demokratické reality, divoká devadesátá léta. DIVADLO PETRA BEZRUČE - OSTRAVA Čtvrtek 18. února 2016 ALESSANDRO BARICCO NOVECENTO (1900) Strhující příběh geniálního klavíristy. MĚSTSKÉ DIVADLO MLADÁ BOLESLAV Čtvrtek 17. března 2016 MILOŠ ORSON ŠTĚDROŇ VELVET HAVEL Nejúspěšnější inscenace roku 2014! Hudebně-divadelní projekt věnující se osobnosti Václava Havla. DIVADLO NA ZÁBRADLÍ - PRAHA

16 Čtvrtek 7. dubna 2016 EDWARD ALBEE KDO SE BOJÍ VIRGINIE WOOLFOVÉ? Slavné komorní drama plné překvapivých zvratů i absurdních krutých her. MĚSTSKÁ DIVADLA PRAŽSKÁ Čtvrtek 23. června 2016 HÁNUSZ MIRÓ SMOLÍKOVI A JEJICH PODIVUHODNÉ DOBRODRUŽSTVÍ Představení s písničkami na motivy kultovního maďarského animovaného seriálu. DIVADLO STUDIO DVA - PRAHA

17 DIVADELNÍ ZÁJEZDY I v nové sezóně obohacujeme kopřivnickou nabídku o představení, která se odehrají přímo v divadelním prostoru, ve kterém vznikla. My Vás za nimi dovezeme. Držitelé abonentek nehradí dopravu. ZÁJEZD NA HERECKÝ KONCERT NEJVYŠŠÍ KVALITY 28. ledna 2016 Národní divadlo moravskoslezské: Moliére ŠKOLA PRO ŽENY ZÁJEZD NA ANTICKOU TRAGÉDII 10. dubna 2016 Národní divadlo Brno: Sofoklés KRÁL OIDIPÚS DIVADELNÍ SPECIÁLY Vlastníci abonentky mají na divadelní speciály slevu 25 %. Středa 16. prosince 2015 (odehráno) LÉČIVÉ DIVADLO GABRIELY FILIPPI: ANDĚLÉ V MÉM SRDCI Skutečné příběhy žen, které komunikují s anděly. Čtvrtek 21. ledna 2016 ANDREJ IVANOV, MARCELA MAGDOVÁ TO VŠECHNO ONA Duel Ljuby Krbové a Jana Battěka o patologii lásky v kontextu současného technického pokroku.

18 BAR 603 Od září 2014 provozuje Kulturní dům Kopřivnice opravený prostor Baru 603, který slouží jako kavárna a občerstvení během promítání kina a kulturních akcí. Umístění: Foyer kina v kulturním domě v 1. patře nad vstupem do Technického muzea Tatra Otevírací doba: Pondělí Úterý Středa ZAVŘENO Čtvrtek a pátek Sobota a neděle Dále je otevřeno vždy během konání kulturní akce po celou dobu akce.

19 Připravujeme vysoce kvalitní kávu 100 % Arabiku Etiopii Sidamo. Etiopie patří k největším producentům a vývozcům kávy na světě. Káva je zpracovávána suchou i mokrou metodou. Nejznámějšími lokalitami, kde se etiopská káva pěstuje, jsou Harrar na východě, Jimma západně od Adis Abeby a především pak oblast Sidamo nedaleko hranic s Keňou. Právě tady sklízejí pěstitelé nejžádanější etiopské kávy kávy se jménem Etiopie Sidamo. Lehká a jemná chuť, mírně kořeněná s čokoládovou plností, ve které se mísí oříšky s mnoha ovocnými tóny v čele s černým rybízem. Znamenité ovocné aroma, ve kterém převládá jasmín a tóny sladkých plodů, měnící se v kořeněné květinové aroma s nádechem vinné révy a čokolády. Espresso 23 Kč, Cappuccino 26 Kč, Latte Macchiato 30 Kč. Kávu je možné zakoupit také s sebou. Dále připravujeme teplé nápoje (čaj, Caro, Granko, horký džus, svařák) a prodáváme pestrou paletu nealko nápojů v objemu 0,5 l, které si s sebou můžete vzít i do sálů. V nabídce máme pivo v plechu (na akcích i točené pivo), nealko pivo a paletu kvalitních alkoholických nápojů. K nápojům jsou k dostání sladké i slané pochutiny, během akcí i dobré chlebíčky. Samozřejmě nechybí nabídka vín: sudové víno z Vinotéky Kovář a syn, jakostní vína z Valtic, pozdní sběry ze Zámeckého vinařství Bzenec či lahodné chillské víno Tarapaca. Pokud bude zájem návštěvníků kulturního domu, plánujeme rozšíření provozní doby baru i na denní dobu. Přijďte si posedět do příjemného, bezpečného a kultivovaného prostoru v kulturním domě. Bar je nekuřácký a bezbariérový. Pro děti máme nachystán dětský koutek a připravujeme další aktivity. Wi-fi ZDARMA! Kontaktní osoba: Nela Sedlářová, nela@kulturakoprivnice.cz, telefon do baru:

20 PROGRAM KINA KOPŘIVNICE NA LEDEN Datum Kč Kč Kč PA 1. DNES NEHRAJEME! SO 2. NE 3. PO 4. Hodný dinosaurus Hodný dinosaurus Už teď mi chybíš Už teď mi chybíš Už teď mi chybíš ÚT Filmový klub: Zbrusu Nový zákon ST 6. DNES NEHRAJEME! 110 Bod zlomu Bod zlomu Bod zlomu 110 ČT 7. Joy 110 Osm hrozných 110 PA 8. Joy 110 Osm hrozných 110 SO 9. NE 10. Hodný dinosaurus 3D Hodný dinosaurus 3D 130 Padesátka Padesátka 110 PO 11. Padesátka 110 ÚT Filmový klub: Room ST 13. DNES NEHRAJEME! ČT 14. PÁ 15. SO 16. NE 17. PO 18. Hodný dinosaurus 3D Divadýlko Ententýky: Myška Klárka, veverka Terka a sněhulák Mrkvička Muzikál aneb Cesty ke štěstí Muzikál aneb Cesty ke štěstí Sázka na nejistotu Sázka na nejistotu Sázka na nejistotu 100/ / Les sebevrahů Les sebevrahů MET: Georges Bizet: Lovci perel 50 Hunger Games: Síla vzdoru 2. část Hunger Games: Síla vzdoru 2. část 300/ Lemmy Lemmy 100 ÚT Filmový klub: Sedm statečných 90/70 ST 20. DNES NEHRAJEME!

21 Datum Kč Kč Kč ČT 21. Lída Baarová 120 PÁ 22. Lída Baarová 120 SO 23. OBECNÍ PLES REVENANT Zmrtvýchvstání REVENANT Zmrtvýchvstání NE Balet: Zkrocení zlé ženy 300/250 Lída Baarová 120 PO 25. Lída Baarová 120 Lída Baarová 120 ÚT Filmový klub: Osm hrozných ST 27. DNES NEHRAJEME! ČT 28. PÁ 29. SO 30. NE 31. Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda 125/100 Tajemství jejich očí Tajemství jejich očí Muzikál aneb Cesty ke štěstí Muzikál aneb Cesty ke štěstí 125/ MET: Giacomo Puccini: Turandot 125/100 Padesát odstínů černé 110 Star Wars: Síla se probouzí / /

22 PROGRAM NEDĚLNÍCH POHÁDEK V KINĚ KOPŘIVNICE Každý měsíc od září 2015 až do června 2016 se můžete těšit na jednu pohádku v prostorách kinosálu KDK. Začínáme vždy v hodin. Cena vstupného je 50 Kč. Předprodej vstupenek probíhá v Informačním centru Kopřivnice. Neděle 17. ledna 2016 Divadélko Ententýky Myška Klárka, Veverka Terka a Sněhulák Mrkvička Změna představení Neděle 14. února 2016 BILBO COMPAGNIE Praha Klaun Pingu Neděle 6. března 2016 DIVADLO PLYŠOVÉHO MEDVÍDKA Prostějov Ostrov odpadků Neděle 3. dubna 2016 DIVADLO VÍTI MARČÍKA Hluboká nad Vltavou Zlatovláska Neděle 8. května 2016 DIVADÝLKO KUBA Plzeň Není drak jako drak Neděle 5. června 2016 DIVADLO TRAMTARIE Olomouc Hugo z hor

23 PŘÍME PŘENOSY Z METROPOLITNÍ OPERY V NEW YORKU Jubilejní desátá sezóna přímých přenosů z Metropolitní opery v New Yorku představí kromě pěti nových titulů i bonusovou Kouzelnou flétnu. Sezóna nabídne 11 titulů vždy v sobotu v období od října 2015 do dubna Vstupné 300 Kč, při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 250 Kč. VSTUPENKY LZE KOMBINOVAT S BALETNÍMI PŘÍMÝMI PŘENOSY. VSTUPENKY NENÍ MOŽNÉ VRACET! Sobota 16. ledna 2016 od hodin G. Bizet - Lovci perel Sobota 30. ledna 2016 od hodin G. Puccini - Turandot Sobota 5. března 2016 od hodin G. Puccini - Manon Lescaut Sobota 2. dubna 2016 od hodin G. Puccini - Madame Butterfly Sobota 16. dubna 2016 od hodin G. Donizetti - Roberto Devereux Sobota 30. dubna 2016 od hodin R. Strauss - Elektra

24 PŘÍME PŘENOSY BOLSHOI BALLETU Baletní soubor moskevského Bolšoj Těatru patří k nejšpičkovějším baletním souborům světa. Sezóna nabídne sedm titulů vždy v neděli v období od října 2015 do dubna Vstupné 300 Kč, při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 250 Kč. VSTUPENKY LZE KOMBINOVAT S PŘÍMÝMI PŘENOSY MET. VSTUPENKY NENÍ MOŽNÉ VRACET! Neděle 24. ledna 2016 od hodin Zkrocení zlé ženy Neděle 13. března 2016 od hodin Spartakus (záznam) Neděle 10. dubna 2016 od hodin Don Quijote

25 PROGRAM MĚSTSKÉ KNIHOVNY NA LEDEN Čtvrtek 7. ledna 2016 úterý 16. února 2016 Čítárna knihovny KDK SLUNEČNÍ SOUSTAVA Městská knihovna Kopřivnice ve spolupráci s Hvězdárnou Valašské Meziříčí hostuje putovní výstavu Sluneční soustava. Otevírací doba: Po, Út, Čt, Pá v době Vstup volný. Pondělí 11. ledna hodin Akademická posluchárna KDK NUMEROLOGICKÝ ROK 2016 Městská knihovna Kopřivnice zve všechny zájemce o osobní rozvoj na přednášku Numerologický rok Za pomoci paní Dagmar Halotové si můžete zjistit, co vám letošní rok chystá a s jakou vibrací se máte naučit žít. Doporučujeme všem návštěvníkům vzít si tužku a papír! Vstup volný.

26 Pondělí 18. ledna hodin Akademická posluchárna KDK THULETUVALU Městská knihovna Kopřivnice vás zve na promítání dokumentárního filmu ThuleTuvalu (Matthias von Gunten/Švýcarsko/2014/96 min.). Film je zapůjčen v rámci projektu Promítej i ty!. Grónské městečko Thule je nejseverněji obývaným místem na Zemi. Tuvalu je polynéský ostrovní stát. Místa od sebe vzdálená více než jedenáct tisíc kilometrů jsou však dnes osudově propojena. Tající led v Grónsku zvedá hladinu oceánu, který tak brzy zaplaví nízko položené tichomořské ostrovy. Zatímco se experti dohadují, jak změně klimatu zabránit, obyvatelé Thule a Tuvalu čelí už dnes jejím nezvratným dopadům v každodenním životě. Dokument zblízka sleduje osudy několika místních rodin, které si uvědomují, že jejich tradiční způsob života a obživy spěje rychlostí tajícího ledu ke změně. Vstup volný.

27 Pondělí 25. ledna hodin Akademická posluchárna KDK ZE SRDCE EVROPY DO SANTIAGA DE COMPOSTELA Městská knihovna Kopřivnice v rámci cestovatelského cyklu Na kole, na vodě, letem projedeme celým světem zve všechny zájemce na besedu s Patrikem Kotrbou, jejíž podtitul zní: Pěšky z České republiky až k oceánu na západ Španělska. I cesta do Santiaga může být ryzí cestovatelský svátek. Vezměte si batoh na záda, jenž pro vás bude téměř po dva roky domovem, kytaru do ruky, jež vám bude potěšením i obživou a vydejte se pěšky z domu přes půlku rodného kontinentu až na západ Španělska, kde vás zastaví oceán. Jaké je to spát pod širým nebem, v lesích a čerpat odtud inspiraci pro verše a písně či probudit se na skále nad mořem, uvidět odzbrojující východ slunce a ještě se zalepenýma očima sahat po nejlevnějším foťáku a udělat snímek, co za to stojí? A jaké je vlastně Santiago? To vše nám promítne, zazpívá a přednese Patrik Kotrba. Vstup volný.

28 Služby Informačního centra města Kopřivnice: nejen turistické informace o Kopřivnici a Lašské bráně Beskyd, prodej propagačních materiálů, předmětů a suvenýrů, pohlednic, map, turistických deníků, vizitek a známek, Kopřivnických novin, parkovacích hodin, přístup k PC s internetem (1 min./1 Kč) a bezplatné připojení pomocí wifi, černobílý i barevný tisk a kopírování až do formátu A3, skenování až do formátu A3, laminování ve formátu A6 a menší, A5, A4, A3, kroužková vazba ve formátu A4, prodej vstupenek na akce kulturního domu, Kina Kopřivnice a vybrané kulturní akce v Kopřivnici a okolí, prodej jízdenek Student Agency, RegioJet, Leo Express, předprodej vstupenek sítí TicketPortal, TicketStream, TicketArt, Colosseum Ticket, Musical Art Ostrava, Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě, Dům kultury města Ostravy, příjem plakátů pro Plakátovací službu Kopřivnice, příjem objednávek na razítka a jejich součásti značky Colop, příjem informací o akcích k zařazení do kalendáře akcí, stojany s týdeníkem 5+2 dny a měsíčníkem Trubač. Pokladna kina a kulturního domu Rezervace a prodej vstupenek na kulturní akce a do kina probíhá v informačním centru v přízemí kulturního domu. pondělí pátek: sobota, neděle, svátky: a Ve dnech s večerním programem otevřeno až do začátku programu. Kontakt: , , pokladna@kulturakoprivnice.cz Chcete dostávat kulturní přehled elektronicky na svůj ? Napište nám na: info@kulturakoprivnice.cz

Hrají: Roman Zach, Jana Janěková ml., Petr Lněnička, Jan Dolanský, Linda Rybová

Hrají: Roman Zach, Jana Janěková ml., Petr Lněnička, Jan Dolanský, Linda Rybová TISKOVÁ ZPRÁVA DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2015 2016 V Kopřivnici dne 1. 9. 2015 Kulturní dům Kopřivnice připravil pro novou sezónu pestrou divadelní nabídku, obohacenou divadelními speciály a zájezdy. Divadelní

Více

www.kulturakoprivnice.cz

www.kulturakoprivnice.cz www.kulturakoprivnice.cz Čtvrtek 4. února 2016 19.00 hodin Velký sál KDK DIVADLO JÁRY CIMRMANA Afrika aneb Češi mezi lidožravci VYPRODÁNO! Sobota 13. února 2016 19.30 hodin prostory KDK RODIČOVSKÝ BÁL

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012 www.kulturakoprivnice.cz Čtvrtek 4. 10. od 18.45 hod. Přímý přenos představení Divadla Járy Cimrmana ČESKÉ NEBE Kino Puls Kopřivnice. Vstupné 200 Kč. (Předprodej od 24. září)

Více

www.kulturakoprivnice.cz

www.kulturakoprivnice.cz www.kulturakoprivnice.cz Sobota 2. dubna 2016 18.45 hodin Kinosál KDK PŘÍMÝ PŘENOS METROPOLITNÍ OPERA G. Puccini Madama Butterfly Úchvatná inscenace Anthonyho Minghelly diváky okouzluje již od své premiéry

Více

KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2013. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2013. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2013 www.kulturakoprivnice.cz Pátek 4. 1. od 19.00 hodin Novoroční koncert Městského dechového orchestru Kopřivnice Kulturní dům velký sál. Vstupné 50 Kč. Novoroční koncert místního

Více

www.kulturakoprivnice.cz

www.kulturakoprivnice.cz www.kulturakoprivnice.cz Úterý 1. března 2016 19.00 hodin Velký sál KDK NAROZENINOVÝ KONCERT VLÁDI HRONA Rok 2016 je pro známého televizního a rozhlasového moderátora rokem oslav. Slaví patnáct let na

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2012 www.kulturakoprivnice.cz Čtvrtek 1. 11. pátek 23. 11. Výstava k 20. výročí ADRA Kulturní dům vestibul. Bez vstupného. Putovní výstava mapující 20 let činnosti jedné z nejvýznamnějších

Více

zahájení volného prodeje 16. června 2018 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ

zahájení volného prodeje 16. června 2018 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ e-mail: obchod@divadlokolin.cz POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ www.divadlokolin.cz zahájení volného prodeje 16. června 2018 telefon 321 727 719 NABÍZÍME PŘEDPLATNÉ NA SVÉ STÁLÉ MÍSTO V HLEDIŠTI

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015

Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015 Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015 SEZNAM KONCERTŮ 22. ledna 2015, Slavnostní aula Gymnázia Dr. Pekaře od 19.15 hodin abonentní LOBKOWICZ TRIO Lukáš Klánský klavír Jan Mráček housle Ivan Vokáč violoncello

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2013 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 20. 7. od 15.00 hodin Brekekeyáda aneb odpoledne s vodníky Prostranství před kulturním domem. Bez vstupného. Zábavné odpoledne pro děti plné

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

www.kulturakoprivnice.cz

www.kulturakoprivnice.cz www.kulturakoprivnice.cz Pátek 4. prosince 2015 od 16.00 hodin Před KDK MIKULÁŠSKÁ JÍZDA Hudební vystoupení žáků ZŠ 17. listopadu, HTK Bandu, taneční vystoupení skupin Amirah, Farridah a Elma. Součástí

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Adventní čas v Broumově

Adventní čas v Broumově Město Broumov, Oddělení kultury a infocentrum, vás zvou na: Adventní čas v Broumově 3. 12. 2006 První adventní neděle Mikulášský jarmark na Mírovém náměstí - adventní trh, kde děti navštíví - stejně jako

Více

Kalendář akcí únor 2016

Kalendář akcí únor 2016 Kalendář akcí únor 2016 Čajování v Chotěboři datum začátku akce: 15.01.2016 datum ukončení akce: 26.02.2016 čas začátku akce: 08.00 místo konání: Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 Co se událo minulý týden? AICM ČR na veletrhu Vzdělání a řemeslo v Českých Budějovicích! Od středy 23. do pátku 25. listopadu 2011 byl v Českých Budějovicích zahájen již

Více

ČERVENEC + SRPEN 2015

ČERVENEC + SRPEN 2015 Městské kulturní středisko F. F. Procházky 101 509 01 Nová Paka tel /fax: 493 721 928 www.kultura-novapaka.cz ČERVENEC + SRPEN 2015 HERECKÁ DÍLNA PETRA POCHOPA 3D Dech-Duch-Duše Paka 2015 1. 7. - 10. 7.

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 1. 9. od 16.00 hod. TANCEM KOLEM SVĚTA aneb tančí celá Kopřivnice před Kulturním domem Kopřivnice, vstup volný Dance session. Rozloučení s prázdninami

Více

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy 1 1 Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad 2015 úterý 10. listopadu, 19.00 hodin Kino Vatra Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy Jak se díváme na svět? Proč naše oči vidí právě to, co vidí?

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb: květen červen 2008

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb: květen červen 2008 TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb: květen červen 2008 19. týden Po 5.5. Út 6.5. St 7.5. Čt 8.5. 20. týden Po 12.5. Út 13.5. St 14.5. Čt 15.5. 13:00 15:00 Aromaterapie státní svátek 6:00

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám prosím objednávku na e-mail: skoly@dk-akord.cz nebo poštou na korespondenční

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2014. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2014. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2014 www.kulturakoprivnice.cz Úterý 1. dubna 2014-16.00 hodin Kinosál KDK KOPRSTAR 2014 - FINÁLE Soutěžní přehlídka dětských a mladých zpěváků populární a lidové písně Finálové kolo

Více

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ?

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? Otevřete si svůj pop up v nejlukrativnější předvánoční období spolu s projektem MINT: Pop Up Hall

Více

Týden otevřených dveří v Mateřském klubu při DDM-SVČ Junior Chotěboř datum začátku akce: 28.02.2011 datum ukončení akce: 04.03.2011 stručný popis akce: ukázka kroužků, vstup zdarma PO 9:15-9:30 hod. Hudební

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Pension pro svobodné pány 21. 5. 2018 od 19 hodin, Kulturní dům Rapotín Divadelní aktovka Seana O Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány, která byla

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1,

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, Newsletter Baletu Národního divadla 107 BŘEZEN 2019 Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.cz Další premiéra je tu a nám zbývá poslední

Více

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ)

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ) DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají.

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Obecní vysílání Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Stanoviště má u samoobsluhy, otevřeno od 10 hod. Zdrží se

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY JARO 2015. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře

KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY JARO 2015. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY JARO 2015 Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128, 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.cz POŘAD PRO II. STUPEŇ ZŠ a STŘEDNÍ ŠKOLY

Více

Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem

Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem Obchodní Centrum KVĚTEN 2011 AKCE Obchodní dům Labuť v novém kabátě a s novým názvem Za kouzelným světem pohádek se lidé mohou nyní vydat do Strakonic. Ve čtvrtek 24. března tam začíná 46. ročník loutkářské

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Mělnické kulturní PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Středa 4. června v 19.30 hodin - hudební sál MKD SUNDAY SEXTET Koncert vokální skupiny z Pardubic, která představí jak klasické jazzové písně, tak i novodobé

Více

Smetanova Litomyšl stále vítá hvězdy. Ale už ne na malém nádraží

Smetanova Litomyšl stále vítá hvězdy. Ale už ne na malém nádraží Smetanova Litomyšl stále vítá hvězdy. Ale už ne na malém nádraží http://www.rozhlas.cz/pardubice/nej/_zprava/smetanova-litomysl-stale-vita-hvezdy-ale-uz-ne-na-malem-nadrazi--1732722 10.06.2017 - rozhlas.cz

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59 Festival dokumentů o lidských právech Jeden svět, Irský večer, Slavnosti piva, vína a klobás, vernisáž výstavy, hronovské oslavy divadelnictví, broumovské Vítání jara, dva plesy, zábava, divadlo. To jsou

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

Zážitkový víkend pro dva

Zážitkový víkend pro dva Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Zážitkový

Více

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Relax v

Více

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda.

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda. Den s Turínským plátnem, Novoroční koncerty PSO, beseda, vernisáž, ples, závody na lyžích i v lezení, divadlo pro děti či koncert v Edenu. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 11. do 13.

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

Boccaccio slavnostní a konferenční sál

Boccaccio slavnostní a konferenční sál Boccaccio slavnostní a konferenční sál Grand Hotel Bohemia***** Luxusní ubytování v 79 moderně vybavených pokojích a suitách pěti různých kategorií Superior, DeLuxe, Executive, Junior Suite a Suity Steiner

Více

06 ne Macbeth 3D veřejné vystoupení účastníků kurzu múzického herectví pod vedením herce JD a lektora kurzů Jiřího Untermüllera 19.

06 ne Macbeth 3D veřejné vystoupení účastníků kurzu múzického herectví pod vedením herce JD a lektora kurzů Jiřího Untermüllera 19. LISTOPAD 2016 01 út Povídky / O. K. Tangen, J. Kodet, A. Egerházi baletní trojvečer / 19.00 v JD sk. 10 sleva 50 % pro seniory Přisámbůh! / R. Askins ostrá černá komedie / 19.30 na Půdě 02 st Souborné

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marle BŘEZEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz zveme vás Můj romantický příběh 2. a 28. února, 13. března 2014, Představení 28. února proběh za přítomnosti

Více

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd Číslo pokoje Jméno Příjezd Odjezd Vážení hosté, dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji uvítal ve Spa Resortu Sanssouci. Naším přáním je, abyste si nejkouzelnější dobu roku strávenou u nás užili co nejlépe.

Více

Adventní koncert sboru Jihočeského divadla Náměstí Přemysla Otakara II. / 16.30 hod vstup volný

Adventní koncert sboru Jihočeského divadla Náměstí Přemysla Otakara II. / 16.30 hod vstup volný JIHOČESKÉ DIVADLO - PROSINEC 2015 01 út Zavolejte Jeevese / P. G. Wodehouse Zadáno 02 st Zavolejte Jeevese / P. G. Wodehouse částečné zadané představení Příběh trosečníků Patrie / Program projektu Archa

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2015 Kulturní dům Kopřivnice přeje všem příjemné léto a krásné prázdniny! www.kulturakoprivnice.cz Sobota 4. července 2015 10.00 hodin Prostranství před KDK (v případě nepříznivého

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta www. ks-alta. cz kulturní společnost alta KULTURNÍ SPOLEČNOST ALTA Byla založena v roce 2007 v Hluboké nad Vltavou Divadelní soubor vystupuje nejen na zámku Hluboká nad Vltavou, ale všude tam, kam ho pozvou.

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně.

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně. Obecní vysílání Tylovo divadlo Újezd u Brna Vás srdečně zve na svou nejnovější inscenaci ze současnosti od Antonína Procházky Ve státním zájmu Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod.

Více

Duben út Kráska a zvíře / B. Kéri Nagy, T. Vondrovic taneční pohádka / v JD sk. 10

Duben út Kráska a zvíře / B. Kéri Nagy, T. Vondrovic taneční pohádka / v JD sk. 10 Duben 2018 03 út Kráska a zvíře / B. Kéri Nagy, T. Vondrovic taneční pohádka / 19.00 v JD sk. 10 04 st Shakespeare v Hollywoodu / K. Ludwig komedie / 19.00 v JD Derniéra 05 čt Muž sedmi sester / M. Glaser,

Více

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Září 24.9.2012 Zájezd VO na výstavu J. Lady do Holešova Říjen 13.10.2012 Vystoupení cimbálové muziky Malina Mysločovice 23.10.2012

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

Kalendář akcí leden 2018

Kalendář akcí leden 2018 Kalendář akcí leden 2018 Pod hladinou šupina datum začátku akce: 1.12. 2017 datum ukončení akce: 7.1. 2018 čas začátku akce: 9:00 místo konání: Městské muzeum popis akce: Vánoční výstava kapříků vyrobených

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2015. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2015. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2015 www.kulturakoprivnice.cz Neděle 6. září 2015 15.30 hodin Kinosál KDK NEDĚLNÍ POHÁDKA V KINOSÁLE Divadlo emillion Cirkus plný loutek Dvojice klaunů vám zábavnou formou předvede

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (15:00-16:00) Muzikál (16,00-17,00 třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr

Více

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2015 Kulturní dům Kopřivnice přeje všem příjemné léto a krásné prázdniny! www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2015 Kulturní dům Kopřivnice přeje všem příjemné léto a krásné prázdniny! www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2015 Kulturní dům Kopřivnice přeje všem příjemné léto a krásné prázdniny! www.kulturakoprivnice.cz Sobota 1. srpna 2015 18.00 hodin Prostranství před KDK (v případě nepříznivého

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin, s sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu.

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin, s sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu. Slavnosti českého piva a polských klobás, pět plesů, koncert Marie Rottrové, program v klášteře, kino pro děti, divadlo, karneval pro děti. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 25. do 27.

Více

Zastupitelé pro období 2010-2014

Zastupitelé pro období 2010-2014 Dolno - Brusnický zpravodaj Zvičina 671 m. n. m. obecní měsíčník listopad 2010 První schůze nového zastupitelstva obce Ve zpravodaji naleznete: Nové zastupitelstvo obce Představení starosty a jednotlivých

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Srdečně Vás

Více

06 so Sněhurka klasická pohádka o zlé královně, Sněhurce a sedmi trpaslících uvádí Dětské studio Malého divadla / v MD

06 so Sněhurka klasická pohádka o zlé královně, Sněhurce a sedmi trpaslících uvádí Dětské studio Malého divadla / v MD leden 2018 01 po Novoroční galakoncert k 25. výročí vzniku České republiky Bohemia cuvée aneb Proč bychom si nepřipili 17.00 v DK 06 so Sněhurka klasická pohádka o zlé královně, Sněhurce a sedmi trpaslících

Více

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás!

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! MECENÁŠSKÝ KLUB Foto: Pavel Hejný Filantropie Láska ke kultuře, úcta k historii, ale především touha pomáhat, to vše spojuje naše mecenáše.

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2014 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 19. července 2014 15.00 hodin prostranství před KDK LETNÍ CIRKUS S KLAUNEM HOPSALÍNEM Zábavné odpoledne pro děti plné her a soutěží s klaunem

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské infocentrum

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

AKTUÁLNĚ BŘEZEN MĚSÍC ČTENÁŘŮ NOC S ANDERSENEM.

AKTUÁLNĚ BŘEZEN MĚSÍC ČTENÁŘŮ NOC S ANDERSENEM. AKTUÁLNĚ BŘEZEN MĚSÍC ČTENÁŘŮ Březen je tradičně měsícem čtenářů. V naší knihovně pokračujeme projektem S knížkou do života, jehož cílem je přesvědčit rodiče, že jednou z nejdůležitějších věcí, jež mohou

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian Slavnosti českého piva a polských klobás, poslední koncert skupiny Imodium, francouzská kapela Raskolnikov v Edenu, vernisáž výtvarné skupiny Cyróza, koncert skupiny Kluci a jejich přátel, dětský karneval,

Více

CHOMUTOVSKÉ HUDEBNÍ VEČERY

CHOMUTOVSKÉ HUDEBNÍ VEČERY KONCERTNÍ AGENTURA uvádí pod záštitou Oldřicha Bubeníčka, hejtmana Ústeckého kraje, statutárního města Chomutova, za přispění Ústeckého kraje a ve spolupráci se společností KULTURA A SPORT CHOMUTOV s.

Více

Kalendář akcí. Veřejné bruslení. Novoroční ohňostroj. Veřejné bruslení. Cvičení s kojenci a batolaty. Jak se žilo v Meziříčí v XVIII.

Kalendář akcí. Veřejné bruslení. Novoroční ohňostroj. Veřejné bruslení. Cvičení s kojenci a batolaty. Jak se žilo v Meziříčí v XVIII. Kalendář akcí Měsíc: leden 2017 Veřejné bruslení 1. ledna 2017 13:30 15:00 zimní stadion, vstupné: bruslící 20 Kč, doprovod 10 Kč Adresa: Vrchovecká 37, Velké Meziříčí Web: http://tsvelmez.cz/sportoviste/zimni

Více

Salsa ÁNTRÉ komponovaný večer s tanečním mistrem Javierem Jesus Escobar Castillo v Ateliéru 3D za kavárnou Kuloár vstup zdarma

Salsa ÁNTRÉ komponovaný večer s tanečním mistrem Javierem Jesus Escobar Castillo v Ateliéru 3D za kavárnou Kuloár vstup zdarma BŘEZEN 2016 01 út Saturnin / Z. Jirotka poetická 02 st Škola základ života / J. Žák hudební retro Země úsměvů / F. Lehár klasická opereta / 19.00 v DK sk. 18A, 18B 03 čt Zakletý princ / V. Hřímalý komická

Více

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU PROGRAM BŘEZEN 2010 Úterý 2. března ve 13 hodin...kaple SOUTĚŽ V KOMORNÍ HŘE SMYČCOVÝCH NÁSTROJŮ Okresní kolo soutěže MŠMT ČR. Pátek 5. března v 17 hodin...kaple

Více

Městská knihovna Děčín

Městská knihovna Děčín Městská knihovna Děčín Knihovna pro všechny (???) Mgr. Ladislav Zoubek, ředitel MěK Jak to celé začalo Od počátku 90-tých let žádosti o novou knihovnu První skutečné záměry v r. 2007 1. projekt ve tvaru

Více

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo. Newsletter Baletu Národního divadla 57 ŘÍJEN 2015 Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.cz Milí přátelé, máme na výběr. A netýká se to

Více

Jihoč eske divadlo za ř í 2017

Jihoč eske divadlo za ř í 2017 Jihoč eske divadlo za ř í 2017 01 pá Pták Ohnivák a lišák Zorro / Z. Jecelín pohádková akční komedie / 16.00 na Otáčivém hledišti Český Krumlov Ženy Jindřicha VIII. aneb Chudák král(em) / M. Glaser, O.

Více

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) Podzim a zima s Loutkami v nemocnici v divadle Minor: V sobotu 12.12. v 10:00 představení Dárek! Vánoční posezení s Loutkami v nemocnici v Mlýnské kavárně: V sobotu 12.12. v 15:00 představení Myši patří

Více

Drobná grafika - výstava datum začátku akce: leden - únor čas začátku akce: 08.00 místo konání: (obec): Chotěboř

Drobná grafika - výstava datum začátku akce: leden - únor čas začátku akce: 08.00 místo konání: (obec): Chotěboř Výstava Grafik Vendy Hoblinky Chalupy datum začátku akce: 06.01.2015 datum ukončení akce: 19.02.2015 čas začátku akce: 08.00 místo konání: Knihovna Ignáta Herrmanna a Informační centrum Chotěboř stručný

Více

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2015 2016

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2015 2016 Kulturní dům Kopřivnice DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2015 2016 Vážení diváci, rok se s rokem sešel a je zde opět nová nabídka Divadelního předplatného. Nepřestává mě udivovat, kolik divadel na našem území působí

Více

Hodnocení činnosti za úsek kulturních aktivit 2018 objekt zámku

Hodnocení činnosti za úsek kulturních aktivit 2018 objekt zámku Obsah Strana 1 3 Zámek Lomnice nad Popelkou Strana 4 6 Zámecká kavárnička Strana 7 Akce na zámku v roce 218 Kulturní a informační středisko, p. o. se snažilo v roce 218, stejně jako v předchozích letech,

Více

PODPORA ZKVALITNĚNÍ SLUŽEB TURISTICKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE

PODPORA ZKVALITNĚNÍ SLUŽEB TURISTICKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE září 2017 Oprava Sokolovny začala v polovině prázdnin Projekt má název: Vytvoření komunitního centra v Konici. Prioritou je zkvalitnění veřejných služeb a podmínek života pro obyvatele regionu. Realizace

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek Kalendář akcí na únor 2019 01.02.2019 20:00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek v MIC Štramberk od 15. ledna. Fotbalový klub Štramberk

Více

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Ne 2. 12. - Út 4. 12. Studnice Turistická chata 11:00 Rybí hody Přijďte ochutnat

Více

NEWSLETTER - ÚNOR 2014

NEWSLETTER - ÚNOR 2014 NEWSLETTER - ÚNOR 2014 Drazí přátelé, jak už jistě víte, v Latinském kulturním centru se děje mnoho zajímavých akcí, rozhodli jsme se tedy vytvořit pro Vás tento informační newsletter, kde můžete najít

Více