ZÁPIS 11 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS 11 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne"

Transkript

1 ZÁPIS 11 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne Přítomni: Omluveni: Hosté: PhDr. Hana Maierová, Miroslav Boreš, Ing. Jaroslav Čech, Mgr. Daniel David, Ondřej Hink, Mgr. Miloš Krčmář, Bc. František Kučera, Mgr. Petr Matyáš, Mgr. Michal Panáček, Tomáš Ploc, Lukáš Pohanka, Mgr. Josef Svoboda, Bc. Martina Sejkorová, DiS Ing. Stanislav Říha Ing. Květa Vinklátová, PhDr. René Brož Návrh programu zaslaný v pozvánce 1. Zahájení, určení ověřovatele zápisu a schválení programu zasedání 2. Kontrola plnění usnesení Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje z jednání konaného dne Změna rozpočtu - rozpočtové opatření č. 369/18 - převod finančních prostředků z kapitoly Působnosti, odbor kultury památkové péče a cestovního ruchu, do kapitoly Transfery, odbor kultury památkové péče a cestovního ruchu Křišťálové údolí 4. Změna zřizovací listiny Severočeského muzea v Liberci, příspěvkové organizace a přílohy č. 1 zřizovací listiny Muzea Českého ráje v Turnově, příspěvkové organizace a Vlastivědného muzea v České Lípě, příspěvkové organizace 5. Změna rozpočtu rozpočtové opatření 401/18 úprava kapitol Transfery a Působnosti, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu a poskytnutí finančního daru nálezci souboru 160 ks středověkých mincí p. Václavu Liškovi 6. Změna rozpočtu rozpočtové opatření 411/18 úprava kapitol Působnosti a Kapitálové výdaje, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu, centrální depozitář pro Liberecký kraj 7. Rozpočtové opatření č. 368/18 úprava dílčích ukazatelů v rámci kapitoly Působnosti, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu 8. Rozpočtové opatření č. 405/18 účelové dotace Ministerstva kultury ČR, pro příspěvkové organizace rezortu kultury památkové péče a cestovního ruchu 9. Aktuální informace z činnosti resortu cestovního ruchu, památkové péče a kultury 10. Různé 11. Závěr 1. Zahájení, určení ověřovatele zápisu a schválení programu zasedání Jednání zahájila a řídila PhDr. Hana Maierová, předsedkyně Výboru CRPPK ZLK. Přivítala přítomné členy, hosty a konstatovala, že dle prezenční listiny je výbor usnášeníschopný. Průběh jednání: Předsedající otevřela diskusi k návrhu programu, který obdrželi členové výboru v pozvánce. Předsedající proto navrhla doplnění programu jednání o bod Volba nového předsedy Výboru CRPPK ZLK. Tento bod navrhla PhDr. Hana Maierová předřadit před bod jednání č. 3. Dalším návrh na doplnění jednání bylo Schválení harmonogramu jednání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury ZLK na I. pololetí Tento bod byl zařazen na za bod č. 8. Vý bor pro cestovní ruch, pa mátkovou péči a kulturu U Jezu 642/2a Liberec 2 tel.: bohumila.munzarova@kraj-lbc.cz IČ:

2 Po diskusi k navrženému doplněnému programu desátého zasedání VCRPPK ZLK v roce 2018, nechala předsedající o novém návrhu programu 10. zasedání KV v roce 2018 hlasovat. Výbor po projednání schvaluje doplněný program 11. zasedání v roce Ověřovatelem zápisu z jednání Výboru CRPPK byla zvolena Bc. Pavla Řechtáčková, která s návrhem souhlasila. Předsedkyně dala možnost členům vyjádřit se k zápisu č. 10/V/2018. Počet hlasujících byl 13. č. usnesení: 11/18/VCRPPK/76 schvaluje program 10/V řádného zasedání konaného dne Volba místopředsedy Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Úvodní informaci o důvodu nové volby místopředsedy přednesla PhDr. Hana Maierová, předsedkyně výboru. Mgr. Josef Svoboda se vzdal své funkce. Novým, jediným navrženým kandidátem je Ondřej Hink. Hlasováním členů výboru byl zvolen Ondřej Hink. Ten se svou nominací vyslovil souhlas. č. usnesení: 11/18/VCRPPK/77 volí Ondřeje Hinka místopředsedou Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje PŘÍTOMNO: 13 PRO: 10 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 3 VÝSLEDEK: přijato 2. Kontrola plnění usnesení Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje z jednání konaného dne Stanoviska, usnesení VCRPPK k jednotlivým projednávaným bodům ze dne byla prezentována předsedou výboru na zasedání zastupitelstva kraje dne s tím, že ke všem projednávaným bodům výbor přijal doporučující usnesení. Členové VCRPPK vzali toto na vědomí. 3. Změna rozpočtu - rozpočtové opatření č. 369/18 - převod finančních prostředků z kapitoly Působnosti, odbor kultury památkové péče a cestovního ruchu, do kapitoly Transfery, odbor kultury památkové péče a cestovního ruchu Křišťálové údolí Navrhovaný materiál se týká přesunu finančních prostředků ve výši Kč z kapitoly Transfery, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu do kapitoly Působnosti, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu a je navrhován z důvodu příprav projektu Křišťálové údolí. Tyto úkoly budou realizovány prostřednictvím ARR. Nebyly vyčerpané všechny finanční prostředky. Diskuse O. Hink Na základě čeho nedošlo k plnému vyčerpání finančních prostředků? Ing. Vinklátová Především z důvodu času, byl stanoven harmonogram na základě studie KPMG. K držení došlo především pozdního nástupu manažera projektu. V tuto chvíli pracuje pouze pracovní skupina, bez nároku na honorář. Vyskytl se také problém s ohledně smlouvy se společností Preciosa. Ze společnosti odešel klíčový člověk, který po 2

3 celou dobu projednával záležitosti ohledně smlouvy a projektu Křišťálové údolí. Majitel společnosti chce doplnit smlouvu a posunout podpis smlouvy do konce týdne. Součástí smlouvy jsou dvě podmínky, minimální finanční závazek kraje do projektu a převod značky na Liberecký kraj v určitém časovém horizontu. č. usnesení: 11/18/VCRPPK/78 (k návrhu usnesení pro 11/ZK/2018/21) Se změnou rozpočtu - rozpočtovým opatřením č. 369/18, kterým se převádí finančních prostředky z kapitoly Působnosti do kapitoly Transfery, odboru kultury památkové péče a cestovního ruchu ve výši Kč na zajištění potřeb na zajištění potřeb projektu Křišťálové údolí. PŘÍTOMNO: 13 PRO: 0 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 VÝSLEDEK: přijato 4. Změna zřizovací listiny Severočeského muzea v Liberci, příspěvkové organizace a přílohy č. 1 zřizovací listiny Muzea Českého ráje v Turnově, příspěvkové organizace a Vlastivědného muzea v České Lípě, příspěvkové organizace Předmětem materiálu je změna zřizovací listiny včetně přílohy č. 1 Severočeského muzea v Liberci, příspěvkové organizace. Důvodem je skutečnost, že se příspěvková organizace chce zapojit do vědeckovýzkumné činnosti a žádat na tuto činnost o dotace. Informace o vymezení této činnosti musí být zahrnuta ve zřizovací listině. Jedná se o změnu článku III. Vymezení hlavního účelu a předmětu činnosti v bodu 3.4 písm. a); bodu 3.5; bodu 3.8, bodu 3.13 písm. g) a přidání nového bodu 3.9. Díky vložení nového bodu dojde u dalších bodů k posunutí o jednu úroveň. č. usnesení: 11/18/VCRPPK/79 (k návrhu usnesení pro 11/ZK/2018/22) a) s úplným zněním zřizovací listiny Severočeského muzea v Liberci, příspěvkové organizace, se sídlem Masarykova 437/11, Liberec 1, kde se upravuje hlavní účel činnosti. b) změnou přílohy č. 1 ke zřizovací listině Muzea Českého ráje v Turnově, příspěvkové organizace, se sídlem Skálova 71, Turnov, v souvislosti s pořízením nemovitého majetku v katastrálním území Benešov u Semil a Bystrá nad Jizerou, c) změnou přílohy č. 1 ke zřizovací listině Muzea Českého ráje v Turnově, příspěvkové organizace, se sídlem Skálova 71, Turnov, v souvislosti s pořízením nemovitého majetku v katastrálním území Benešov u Semil a Bystrá nad Jizerou, PŘÍTOMNO: 12 PRO: 0 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 VÝSLEDEK: přijato (v době hlasování nebyl přítomen Mgr. David) 3

4 5. Změna rozpočtu rozpočtové opatření 401/18 úprava kapitol Transfery a Působnosti, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu a poskytnutí finančního daru nálezci souboru 160 ks středověkých mincí p. Václavu Liškovi Navrhovaný materiál se týká finančního daru příjemci panu Václavu Liškovi za odevzdání nalezeného souboru pražských grošů Václava II. a Jana Lucemburského. Diskuse Mgr. Krčmář Nesouhlasím s odměnou pro člověka, který vykonal nezákonnou činnost. Tato odměna je dle mého názoru podporuje hledače, aby ze země tyto nálezy záměrně tahali. Prioritou archeologie je, aby tyto věci zůstali v zemi. Primárně se kopou záchranné archeologické výzkumy, tam kde víme, že dochází ke stavební činnosti a věci jsou tak ohroženy. Souhlasím s odměnou ze zákona, ale ne s navýšením odměny. Jedná se spíše o přestupek. Ing. Vinklátová Vašemu odbornému stanovisku rozumím. Pro mě převažuje výsledek, tj. že máme nález tkzv. doma, že nebyl prodán na černém trhu. Mgr. Panáček Souhlasím s názorem Mgr. Krčmáře. Odkud vznikla idea, že odměna bude navýšena o dalších 10%? Ing. Vinklátová Odměnu schválila PUR na můj návrh, v minulosti se již také vyplatila jinému nálezci. Takto poustupoval například i Pardubický kraj. O. Hink K názoru se přikláním, zřejmě se jednalo o zřejmý úmysl hledání (nelegální činnosti). č. usnesení: 11/18/VCRPPK/80 (k návrhu usnesení pro 11/ZK/2018/23) se změnou rozpočtu - rozpočtovým opatřením č. 401/18 o částku Kč, finanční dar nálezné Václav Liška o Kč PŘÍTOMNO: 13 PRO: 6 PROTI: 3 ZDRŽEL SE: 4 VÝSLEDEK: nepřijato vyplatit nálezci Václavu Liškovi pouze nálezné do výše 10% kulturně-historické hodnoty, v tomto případě Kč. 6. Změna rozpočtu rozpočtové opatření 411/18 úprava kapitol Působnosti a Kapitálové výdaje, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu, centrální depozitář pro Liberecký kraj Předmětem materiálu je převedení finančních prostředků ve výši Kč z kapitoly Působnosti, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu do kapitoly Kapitálové výdaje, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu, určených na pracování investičního záměru k výstavbě centrálního depozitáře pro Liberecký kraj. č. usnesení: 11/18/VCRPPK/81 (k návrhu usnesení pro 11/ZK/2018/52) se změnou rozpočtu rozpočtovým opatřením č. 411/18, kterým se snižují výdaje v kapitole Působnosti - Podpora v oblasti kultury a cestovního ruchu v působnosti resortu, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu o částku Kč, navyšují se výdaje v kapitole Kapitálové výdaje, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu celkem o částku Kč na akci A. Rujbr Centrální depozitář, číslo akce

5 PŘÍTOMNO: 13 PRO: 0 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 VÝSLEDEK: přijato 7. Rozpočtové opatření č. 368/18 úprava dílčích ukazatelů v rámci kapitoly Působnosti, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu Navrhovaným rozpočtovým opatřením je navrhován přesun finančních prostředků v rámci kapitoly Působnosti, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu, z dílčích ukazatelů Propagace kultury a Památkové péče do dílčího ukazatele Cestovní ruch, Marketingová podpora v celkové výši Kč. Převedené finance budou použity na úhradu prezentace v turistických časopisech a denících a prezentaci na sociálních sítích a zajištění fotografií. č. usnesení: 11/18/VCRPPK/82 (k návrhu usnesení pro 11/ZK/2018/48) s rozpočtovým opatřením č. 368/18, kterým se upravují dílčí ukazatele v rámci kapitoly Působnosti, odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu, v celkové výši Kč bez dopadu na celkový objem kapitoly, a to následovně PŘÍTOMNO: 13 PRO: 0 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 VÝSLEDEK: přijato 8. Rozpočtové opatření č. 405/18 účelové dotace Ministerstva kultury ČR, pro příspěvkové organizace rezortu kultury památkové péče a cestovního ruchu Rozpočtové opatření č. 405/18 jsou do rozpočtu LK zapojeny účelové dotace z Ministerstva kultury ČR na projekty příspěvkových organizací resortu kultury, památkové péče a cestovního ruchu. Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu obdržel od jednotlivých příspěvkových organizací, resp. od Ministerstva kultury ČR rozhodnutí o poskytnutí investičních dotací ze státního rozpočtu na rok 2018 z Akvizičního fondu, v celkové výši Kč č. usnesení: 11/18/VCRPPK/83 (k návrhu usnesení pro 11/ZK/2018/48) s rozpočtovým opatřením č. 405/18, kterým se navyšují příjmy rozpočtu kraje 2018 z titulu přijatých účelových dotací z Ministerstva kultury ČR, na akvizice příspěvkových organizací resortu kultury, památkové péče a cestovního ruchu, o částku Kč a současně se navyšují výdaje rozpočtu kraje v kapitole Transfery odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu, o částku Kč, příjemcům uvedených v přiloženém tabulkovém přehledu 5

6 PŘÍTOMNO: 13 PRO: 0 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 VÝSLEDEK: přijato 8. Harmonogram jednání Harmonogram jednání Výboru na I. pololetí 2019 č. usnesení: 11/18/VCRPPK/84 s c h v a l u j e návrh harmonogramu jednání výboru na 1. pololetí 2019 v termínech , , , , , , úterý, od 13 hodin. 9. Aktuální informace z činnosti resortu cestovního ruchu, památkové péče a kultury Ing. Květa Vinklátová Máme vytipovaného člověka, na pozici manažera projektu Křišťálové údolí. Bude do konce roku pracovat společně s námi v pracovní skupině. Lhůta je stanovena do konce března, kdy by měl být detailně zpracován harmonogram prací a předložen RK. Sklárna Elias Palme V tuto chvíli není vůle bývalou sklárnu koupit. Materiál budeme znovu předkládat RK a dojde k definitivnímu rozhodnutí. PhDr. René Brož Na odboru proběhla inspekce památkové péče z Ministerstva kultury ČR, neobdrželi jsme žádné opatření. Jsme hodnoceni mezi nejlepší tři kraje. Proběhlo jednání s ministerstvem doc. Mgr. Antonínem Staňkem, na téma památkový zákon. Návrh vychází z již dřívějšího prací na návrhu zákona o ochraně památkového fondu. 10. Závěr Předsedkyně Výboru poděkovala členům za účast a ukončila jednání. 6

7 V Liberci dne Schválila: PhDr. Hana Maierová předsedkyně Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje Zápis ověřil: Bc. Pavla Řechtáčková členka Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje Zapsala: Bohumila Munzarová tajemníce Výboru cestovního ruchu, památkové péče a cestovního ruchu Zastupitelstva Libereckého kraje 7

ZÁPIS 1 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

ZÁPIS 1 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne ZÁPIS 1 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne 22. 1. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: PhDr. Hana Maierová, Miroslav Boreš, Ing. Jaroslav

Více

ZÁPIS 2 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

ZÁPIS 2 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne ZÁPIS 2 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne 19. 2. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: PhDr. Hana Maierová, Miroslav Boreš, Ing. Jaroslav

Více

ZÁPIS 5 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

ZÁPIS 5 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne ZÁPIS 5 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne 21. 5. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: PhDr. Hana Maierová, Ondřej Hink, Miroslav Boreš, Ing.

Více

ZÁPIS 7 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

ZÁPIS 7 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne ZÁPIS 7 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne 21. 8. 2018 Přítomni: Nepřítomni: PhDr. Hana Maierová, Ing. Jana Vančatová, Miroslav Boreš,

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 5/18 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

VÝPIS USNESENÍ č. 5/18 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne VÝPIS USNESENÍ č. 5/18 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne 22. 5. 2018 usnesení č. 30/18/CRPPKV/5 projednání s c h v a l u j e program

Více

ZÁPIS 3 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

ZÁPIS 3 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne ZÁPIS 3 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne 19. 3. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: PhDr. Hana Maierová, Miroslav Boreš, Ing. Jaroslav

Více

PhDr. Hana Maierová; PhDr. Mgr. René Brož; Ing. Lidie Vajnerová; MBA, Milena Frenclová

PhDr. Hana Maierová; PhDr. Mgr. René Brož; Ing. Lidie Vajnerová; MBA, Milena Frenclová ZÁPIS 6 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, konaného ve čtvrtek 16. června 2016 v prostorách Oblastní galerie v Liberci Přítomni: Omluveni: Hosté:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 2. zasedání Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 2. zasedání Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 2. zasedání Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne 20. 2. 2018 č. usnesení: 2/2018/01/SV Výbor sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje souhlasí s

Více

Nepřítomni: Martin Krejčí, Mgr. Michal Krčmář, Mgr. Michal Panáček, Ing. Petr Matyáš, Bc. Martina Sejkorová DiS

Nepřítomni: Martin Krejčí, Mgr. Michal Krčmář, Mgr. Michal Panáček, Ing. Petr Matyáš, Bc. Martina Sejkorová DiS ZÁPIS 8 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, konaného ve čtvrtek 19. 9. 2017 v Oblastní Galerii Liberec Přítomni: PhDr. Hana Maierová, Ing. Jana

Více

Ing. Květa Vinklátová, PhDr. René Brož, Mgr. Bc. Martin Féna

Ing. Květa Vinklátová, PhDr. René Brož, Mgr. Bc. Martin Féna ZÁPIS 10 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, konaného ve čtvrtek 14. 11. 2017 v prostorách Krajského úřadu Liberec Přítomni: PhDr. Hana Maierová,

Více

ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017

ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017 ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017 Přítomno: 13 Petr Beitl; Vladimír Boháč; Michal Georgiev; Roman Hejna; Milan Hornych;

Více

Návrh programu na 11. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne

Návrh programu na 11. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne Návrh programu na 11. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne 18. 12. 2018 1. Zahájení zasedání, informace o schválení zápisu z 10. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne

Více

Návrh programu zaslaný v pozvánce

Návrh programu zaslaný v pozvánce ZÁPIS 1 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, konaného ve čtvrtek 23. 1. 2018 v prostorách Krajského úřadu Liberec Přítomni: PhDr. Hana Maierová,

Více

PhDr. Hana Maierová, Martin Krejčí, Bc. František Kučera, Ing. Petr Matyáš, Mgr. Michal Panáček

PhDr. Hana Maierová, Martin Krejčí, Bc. František Kučera, Ing. Petr Matyáš, Mgr. Michal Panáček ZÁPIS 4 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, konaného ve čtvrtek 18. 4. 2017 v prostorách Krajského úřadu Liberec Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing.

Více

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje z 21. března 2017

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje z 21. března 2017 Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje z 21. března 2017 usnesení č. 30/3/2017/VVVZ po program 3. zasedání konaného dne 21. 3. 2017. 12 12 0 0 0 PŘIJATO

Více

ZÁPIS č. 2 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne

ZÁPIS č. 2 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne ZÁPIS č. 2 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 14. 2. 2017 Přítomní: Omluveni: Neomluven: Hosté: Veřejnost: Mgr. Michael Otta, Mgr. Romana Žatecká,

Více

ZÁPIS ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, konaného ve čtvrtek 16. října 2014 na KÚLK

ZÁPIS ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, konaného ve čtvrtek 16. října 2014 na KÚLK ZÁPIS ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, konaného ve čtvrtek 16. října 2014 na KÚLK Přítomni: Omluveni: Hosté: André Jakubička. Mgr. Daniel

Více

ZÁPIS 4 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

ZÁPIS 4 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne ZÁPIS 4 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne 19. 4. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ondřej Hink, Miroslav Boreš, Ing. Jaroslav Čech, Mgr.

Více

Z á p i s č. 2 z 2. mimořádného zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne

Z á p i s č. 2 z 2. mimořádného zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne Z á p i s č. 2 z 2. mimořádného zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne 13. 2. 2017 Přítomno Omluveni Ověřovatelé Zapisovatelka 8 členů rady kraje (dle přiložené prezenční listiny), Mgr. René Havlík,

Více

VÝPIS USNESENÍ Č. 6/19. z 6. zasedání Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne

VÝPIS USNESENÍ Č. 6/19. z 6. zasedání Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne VÝPIS USNESENÍ Č. 6/19 z 6. zasedání Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne 11. 6. 2019 č. usnesení: 6/19/VSV/55 Výbor sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje souhlasí

Více

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva Libereckého kraje z 10. prosince 2013

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva Libereckého kraje z 10. prosince 2013 Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport Zastupitelstva Libereckého kraje z 10. prosince 2013 usnesení č. 114/11/2013/VVVZS s c h v a l u j e program 11. zasedání konaného dne 10.

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 3 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne

VÝPIS USNESENÍ č. 3 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne VÝPIS USNESENÍ č. 3 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 14. 3. 2017 č. usnesení: 22/2017 z 14. 3. 2017 (ZLK č. 3/2017 bod č. 35) se změnou rozpočtu

Více

ZÁPIS č. 4 ze zasedání Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 19. května 2015

ZÁPIS č. 4 ze zasedání Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 19. května 2015 ZÁPIS č. 4 ze zasedání Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 19. května 2015 Přítomno: 13 Eva Bartoňová; Miroslav Beran; Radek Cikl; Jana Čechová; Jaromír

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 2. jednání Výboru finančního ZHMP konaného dne 25. 2. 2019 ve 14:00 hod. Malá zasedací místnost Rady HMP, Nová radnice, Mariánské nám. 2,

Více

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS FMMI dne 30. červen 2014

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS FMMI dne 30. červen 2014 Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS FMMI dne 30. červen 2014 Přítomno: 8 členů akademické komory a 3 členové studentské komory (dle prezenční listiny) odstupujícího AS FMMI splněna

Více

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje z 18. srpna 2015

Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje z 18. srpna 2015 Usnesení Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Libereckého kraje z 18. srpna 2015 usnesení č. 69/6/2015/VVVZ s c h v a l u j e program 6. zasedání konaného dne 18. 8. 2015. PRO:

Více

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Omluveni: Bc. Karel Heller - předseda, MgA. Ivana Honsnejmanová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová, Mgr. Gabriela Fišarová Mgr.

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. zasedání Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 6. zasedání Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 6. zasedání Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne 12. 6. 2018 č. usnesení: 6/18/VSV/30 Výbor sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje souhlasí s

Více

ZÁPIS 6 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

ZÁPIS 6 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne ZÁPIS 6 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne 19. 6. 2018 Přítomni: Nepřítomni: PhDr. Hana Maierová, Ing. Jana Vančatová, Miroslav Boreš,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany termín: místo: přítomni: 26. 2. 2015 17.00 hodin Obecní úřad Bukovany dle prezenční listiny Program jednání: 1. Zahájení a uvítání správce obce

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne 26.02. 2014 Přítomni na jednání: - viz prezenční listina, která je přílohou tohoto zápisu Omluven:

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 z 2. zasedání konaného dne 4. 12. 2014 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hl. m. Prahy Finanční výbor Zastupitelstva hl. m. Prahy Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného 7. 9. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny: přítomno 7 z 9 členů

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 1 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne

VÝPIS USNESENÍ č. 1 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne VÝPIS USNESENÍ č. 1 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 17. 1. 2017 č. usnesení: 1/2017 z 17. 1. 2017 (ZLK č. 1/2017 bod č. 32) budovy ve Dvorské

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 2 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny, cizince a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne

ZÁPIS č. 2 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny, cizince a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne ZÁPIS č. 2 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny, cizince a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne 5. 6. 2017 Přítomni na jednání: - viz prezenční listina, která je přílohou tohoto zápisu

Více

Nepřítomni: PhDr. Hana Maierová, Mgr. Michal Krčmář, Bc. Martina Sejkorová DiS.

Nepřítomni: PhDr. Hana Maierová, Mgr. Michal Krčmář, Bc. Martina Sejkorová DiS. ZÁPIS 9 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, konaného ve čtvrtek 24. 10. 2017 v prostorách Krajského úřadu Liberec Přítomni: Ing. Jana Vančatová,

Více

( 95 zákona o obcích)

( 95 zákona o obcích) Výpis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Benešov nad Černou ( 95 zákona o obcích) Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Benešově nad Černou Začátek: 17:00 hodin Zasedání řídila: Veronika Korchová

Více

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání:

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání: Z á p i s z 35. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 11. 4. 2012 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Mgr. Táňa Šormová, Jan Bém,

Více

Z á p i s. 1.Prezentace a převzetí osvědčení o zvolení člena Zastupitelstva MČ

Z á p i s. 1.Prezentace a převzetí osvědčení o zvolení člena Zastupitelstva MČ Z á p i s Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části, Brno Starý Lískovec, konaného dne 15.listopadu 2010 v 17,00 hodin v sále sokolovny na ul. Máchalova 4 v Brně Starém Lískovci. 1.Prezentace

Více

v tomto znění: Zastupitelstvo MČ po projednání jmenuje paní Markétu Köhlerovou zapisovatelem zápisu ZMČ.

v tomto znění: Zastupitelstvo MČ po projednání jmenuje paní Markétu Köhlerovou zapisovatelem zápisu ZMČ. Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 5.11.2018 od 18.05 hod v budově Obecního domu, Osinalická 1104/13, Praha-Ďáblice Přítomni:Ing. Miloš

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne od 17:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne od 17:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 6.11.2014 od 17:00 hodin Zasedání číslo 7/2014 Datum 6.11.2014 Přítomni Jednání řídil Ověřovatelé zápisu Program jednání Dle prezenční

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková Zastupitelstva města, které se konalo 1/10 Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina p. Horáková, p. Šimoník p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková,

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne 10. 5. 2018 1. Rudolf Chloupek 6. Miroslav Houška (předseda) 2. Jaromír Pařík 7. František Bradáč 3. Ladislav

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 11. 11. 2010 v 18.00 hod. v klubovně hasičů v budově bývalé školy ve Valchově Přítomno: Hosté: Program: ing. Radka Bezděková,

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 11. 5. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 4.11.2014 č. 4/2014 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 4. zasedání Zastupitelstva

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 9. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 22. 2. 2016 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3, Praha-Zbraslav Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Benešov u Semil konaného dne

Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Benešov u Semil konaného dne Přítomni: Omluveni: Návrh programu: Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Benešov u Semil konaného dne 18.09. 2014 Klimeš Petr, Ing. Kovář Petr, Lampa Dalibor, Ing. Lukeš Jiří ml., Ing. Lukeš Jiří

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prasklice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prasklice, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Prasklice Zastupitelstvo obce Prasklice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prasklice, konaného dne 8.11.2010, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 19. 1. 2016

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 19. 1. 2016 ZÁPIS č. 1 ze zasedání Výboru hospodářského a regionálního rozvoje Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 19. 1. 2016 Přítomní: Omluveni: Neomluven: Hosté: Veřejnost: Mgr. Michael Otta, Ivana Hujerová,

Více

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zápis z jednání Přítomni dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu Věc Zápis z mimořádného jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro prevenci kriminality a pro udělování grantů

Více

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích Přítomni:

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 13.12.2017 Bod 1. programu - Zahájení Zasedání zastupitelstva začalo v 18:30 hodin a řídil ho starosta obce Jan Burger. Po zahájení

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 31. ledna 2019 (1. zasedání v roce)

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 31. ledna 2019 (1. zasedání v roce) USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 31. ledna 2019 (1. zasedání v roce) Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 1/2013, konaného dne 4. února 2013

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 1/2013, konaného dne 4. února 2013 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 1/2013, konaného dne 4. února 2013 Místo konání: zasedací místnost v budově radnice, nám. Míru č.p. 111, Tišnov Přítomni: Jan Schneider Radovan Klusák

Více

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne Zápis o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 15.11.2010 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání zasedání: Budova UMČ Brno-Chrlice,Chrlické nám.4,

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 čj. DFF/184/16 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Omluven: Bc. Tomáš Tázlar Hosté:

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program:

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program: Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 07. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 13. 3. 2017 ve 20:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 26. 10. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

ZÁPIS č. 2//2017 ze zasedání Výboru zdravotnictví Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 20. února 2017

ZÁPIS č. 2//2017 ze zasedání Výboru zdravotnictví Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 20. února 2017 ZÁPIS č. 2//2017 ze zasedání Výboru zdravotnictví Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 20. února 2017 Přítomni: Mgr. Jan Farský, Mgr. Jana Pastuchová, Mgr. Lucie Strnádková, MUDr. Karel Daďa, MUDr.

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

Zápis ze řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne (M-409, budova FSE UJEP, 14:00 hod)

Zápis ze řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne (M-409, budova FSE UJEP, 14:00 hod) Zápis ze řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne 19. 5. 2010 (M-409, budova FSE UJEP, 14:00 hod) Prezenční listina: Omluveni: 11 senátorů PhDr. Petr Balek, Vojtěch Bok, Daniela Cibulková,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE OD 17:00 HODIN V TÝNĚ NAD VLTAVOU

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE OD 17:00 HODIN V TÝNĚ NAD VLTAVOU ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 01.11.2018 OD 17:00 HODIN V TÝNĚ NAD VLTAVOU Přítomno: 21 ZM dle presenční listiny 1. Zahájení a SLIB ZM (místostarostka) 2. Určení ověřovatelů

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 24.11.2010 ve 20.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Dosavadní starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnili se

Více

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 8/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 7. 9. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 39737/2015 05.05.2015 Zápis a usnesení z 5. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 5.5.2015 v 15:33 hod. Místo konání jednání:

Více

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Starosta (dále jen předsedající ) Martin Hájek zahájil 18. zasedání Zastupitelstva obce (dále jen OZ) v18. hodin a všechny

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zábrodí, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zábrodí, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Zábrodí Zastupitelstvo obce Zábrodí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zábrodí, konaného dne 29. 10. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Návrh programu na 2. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne

Návrh programu na 2. zasedání Zastupitelstva Libereckého kraje konaného dne Návrh programu na 2. zasedání Zastupitelstva konaného dne 26. 02. 2013 1. Zahájení zasedání, informace o schválení zápisu z 1. zasedání Zastupitelstva konaného dne 29. 1. 2013, určení zapisovatelky 2.

Více

Za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Stanislav Ambrož a pan Michal Kučera.

Za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Stanislav Ambrož a pan Michal Kučera. Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva města Miroslavi, konaného v pondělí 26. listopadu 2018 v zasedací místnosti Městského úřadu Miroslav. Tento zápis má celkem 11 stran včetně prezenční listiny.

Více

ZÁPIS č. 7//2017 ze zasedání Výboru zdravotnictví Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 18. září 2017

ZÁPIS č. 7//2017 ze zasedání Výboru zdravotnictví Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 18. září 2017 ZÁPIS č. 7//2017 ze zasedání Výboru zdravotnictví Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 18. září 2017 Přítomni: Mgr. Jana Pastuchová, Mgr. Lucie Strnádková, MUDr. Karel Daďa, MUDr. Michal Mrázek, MUDr.

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více