Sluchadla Nitro Micon

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sluchadla Nitro Micon"

Transkript

1 Slovní a obrazová ochranná známka Bluetooth jsou vlastnictvím společnosti Bluetooth SIG, Inc. Společnost Siemens Audiologische Technik užívá těchto ochranných známek ve všech případech na základě licence. Ostatní ochranné známky a obchodní značky patří příslušným vlastníkům těchto známek a označení. Informace obsažené v tomto dokumentu jsou obecným popisem dostupných technických voleb, jež nemusí být v každém jednotlivém případě součástí přístrojů a mohou být změněny bez předchozího upozornění. Ochranná známka GORE a příslušené průmyslové vzory jsou vlastnictvím společnosti W. L. Gore & Associates. Nitro Centrála, výrobce Siemens Audiologische Technik GmbH Gebbertstrasse 125 DE Erlangen Spolková republika Německo Tel.: Distributor Siemens Audiologická Technika s.r.o. Molákova 576/ Praha 8 Karlín Česká republika Tel.: sluchadla.cz@siemens.com Sluchové centrum Sluchadla, příslušenství, poradenství, servis Siemens Audiologická Technika s.r.o. Molákova 576/ Praha 8 Karlín Česká republika Tel.: Sluchadla Nitro Micon Velmi silná, výborně připojitelná Otevírací doba: Po 8:00 11:30 Út 8:00 11:30, 13:00 17:00 St 8:00 11:30 Čt 8:00 11:30, 13:00 17:00 Pá 8:00 11:30

2 Buďte ve spojení s ostatními Rodina, přátelé, kolegové. To jsou lidé, se kterými se setkáváme a kteří tvoří naše spojení se světem. To, co říkají, nás může těšit, formovat, pomáhat nám, přimět nás k úsměvu a dát nám příležitost učit se, milovat a užívat si života plnými doušky. Nové sluchadlo Nitro pomáhá lidem s těžkou až velmi těžkou ztrátou sluchu zůstat aktivní a v kontaktu s ostatními. Tato super silná sluchadla poskytují nejen potřebné zesílení, ale jsou vybavena i průkopnickou technologií BestSound pro větší komfort poslechu a vynikající srozumitelnost řeči. Nitro Vám poskytne výkon, kvalitu a funkce, které Vám pomohou plně se zapojit do života a maximálně si jej užít. Výzkumníci společnosti Siemens získali Deutscher Zukunftspreis 2012 (German future award) za vývoj binaurálního systému sluchadel: levé i pravé sluchadlo společně pracují na analýze poslechového prostředí a poskytují tím uživateli přesnější prostorový dojem.

3 Nové Nitro: super výkon kdekoli a kdykoli Nová sluchadla Nitro jsou robustní a velmi výkonná. Zesilují přesně to, co slyšet potřebujete. Výrazně zlepšují porozumění řeči a poskytují potřebný poslechový komfort to vše s pozoruhodně nízkou spotřebou energie. Výkonný zesilovač a špičkové směrové mikrofony Vám usnadní naslouchat příběhům, smíchu a konverzaci, i když se mluvčí nachází za vámi. Duálními ovládací prvky můžete své Nitro regulovat a ovládat i ručně. Navíc se sluchadlo Nitro díky novému úzkému designu snáze a pohodlněji nosí a jeho pouzdro je odolnější vůči prachu a vodě. Užijte si například příjemné procházky na pláži. Nitro micon Závěsný model Silný výkon nebyl nikdy tak praktický Téměř všechny modely Nitro nabízí jedinečnou kombinaci silného výkonu a bezdrátového připojení. Díky této kombinaci se konečně můžete soustředit na Váš život a nikoliv na Vaše sluchadla. Bezdrátové technologie vám dávají bezpočet možností: díky přenosu zvuku do Vašeho sluchadla si užijte a zřetelněji uslyšíte zvuk z televize, MP3 přehrávače nebo z Vašeho mobilního telefonu. Můžete také použít dálkové ovladače a rychle, snadno a diskrétně přepínat poslechové programy nebo regulovat hlasitost Vašeho sluchadla. Dokonalý partner: flexibilní a spolehlivý Nezáleží na tom, jestli právě posloucháte Vaši oblíbenou hudbu nebo si vyrazíte s přáteli. Nitro je skutečně spolehlivý partner, který rozpozná situace, v nichž se právě nacházíte, a přizpůsobí se jim. Účinně potlačí zpětnou vazbu, i když budete mít na hlavě čepici nebo šátek. Už žádné pískání! S těmito funkcemi a technologiemi sluchadel Nitro si vychutnáte každičký zvuk našeho světa.

4 Nitro v kostce Směrové mikrofony zaměřují se na zvuk před Vámi a zároveň potlačují hluk z jiných směrů. Duální ovládací prvky Integrované tlačítko a kolébka pro ruční ovládání včetně funkce uzamčení tlačítek, která chrání před nechtěnou změnou programu nebo hlasitosti. Automatická funkce telefonu Automaticky přepne sluchadlo do programu Telefon, jakmile držíte telefon blízko ucha. Takže můžete telefonní hovor slyšet přímo ve Vašem sluchadle. Integrovaná telefonní cívka Zabudovaná telefonní cívka propojuje Vaše sluchadlo s telefony a indukčními smyčkami, které naleznete běžně v divadlech a veřejných místech, takže zvuk máte k dispozici ve stereo kvalitě bez rušivých hluků. LED dioda LED dioda indikuje změnu programu, stav baterie nebo aktivaci a deaktivaci zámku ovládání. Standardní baterie velikosti 675 Extra výkonná baterie s dlouhou životností pro poslechový komfort. Bateriová dvířka s funkcí zap/vyp. Standardní bateriová dvířka mohou být snadno vyměněna za dvířka s dětskou pojistkou. Nitro micon závěsná verze Přímý audio vstup Díky přímému audio vstupu se konverzace s Vaším partnerem přenáší přímo do sluchadla. I když bude Váš partner od Vás dál, porozumíte všemu naprosto jasně, jako by stál před Vámi. Závěsné sluchadlo Nitro je k dispozici v šesti diskrétních barvách. Granite Dark Granite Beige Grey Black Brown Tinnitus noiser Ideální volba pro zmírnění tinnitu. Nitro pomáhá zmírňovat jeho projevy a současně zlepšuje poslech. Vysílá signál šumu, jehož druh a intenzitu lze přesně nastavit podle vašich potřeb. Tím odvádí Vaši pozornost od nepříjemných následků tinnitu. Zlepšuje koncentraci na vnější zvuky, snižuje napětí a přispívá k celkově klidnějšímu a příjemnějšímu poslechu.

5 Zvukovodové Nitro: velmi výkonné v malém balení Pro uživatele s těžkou ztrátou sluchu nabízí zvukovodové Nitro tolik potřebné zesílení, směrové mikrofony ve velmi malém provedení. Ač velikostí malé, Nitro je sluchadlo se silným výkonem a vynikající kvalitou zvuku a bezdrátovou konektivitou. Technologie BestSound pomáhá porozumět řeči i v těch nejobtížnějších situacích. Zvukovodové sluchadlo Nitro nejen silné, ale i inteligentní. Automaticky rozpoznává poslechové prostředí a podle toho může měnit poslechové programy. Konečně se tak budete moci soustředit na to, co je pro Vás důležité. ITE (v uchu) Navrženo pro Vás Nitro kombinuje sílu, inteligentní technologie a osobitý design. Protože je zvukovodové sluchadlo vyrobeno přesně podle tvaru Vašeho ucha a zvukovodu, výborně sedí a vy ho můžete pohodlně nosit po celý den. Pocit svobody Díky inovativní výrobní technologii může být odvětrávání zvukovodu uzpůsobeno přesně Vašim potřebám. Již žádný pocit ucpaného zvukovodu, dopřejte si komfort. Sluchadla Nitro mají současně velmi účinný systém potlačení zpětné vazby. Zapomeňte na zpětnou vazbu. Se sluchadly Nitro uslyšíte jasně a zůstanete v kontaktu s ostatními. CIC (kompletně ve zvukovodu) ITC (ve zvukovodu)

6 Zvukovodové Nitro v kostce Vent Pro optimální odvětrání ucha. Clonka Chrání mikrofon před ušním mazem a rázy větru. Bateriová dvířka Pro rychlou a jednoduchou výměnu baterie. Programové tlačítko pro změnu poslechových programů. Směrové mikrofony zaměřují se na zvuk před Vámi a zároveň potlačují hluk z dalších směrů. Mikrofon Všesměrový mikrofon detekuje zvuk ze všech směrů. Volitelná telefonní cívka* pro indukční přenos. Ovládání hlasitosti pro přímé ovládání hlasitosti. Strunka pro snadné vyjmutí sluchadla z ucha. CIC (kompletně ve zvukovodu) ITE (v uchu) Vent Pro optimální odvětrání ucha. *Dostupné pro většinu modelů. Nitro je k dispozici v pěti barevných odstínech pleti, od béžové až po tmavě hnědou. Bez ohledu na odstín Vaší pleť si můžete být jisti, že sluchadlo bude ve Vašem uchu zcela nenápadné. Beige* Tan* Mocha Brown Dark Brown* * Není dostupné pro model CIC Potlačení zpětné vazby Sluchadla mohou mít často problémy se zpětnou vazbou. Téma zpětné vazby je u velmi výkonných sluchadel ještě významnější, protože potřebují velké zesílení. Právě ojedinělá kombinaci Siemens technologie potlačení zpětné vazby a konstrukce sluchadel Nitro překonávají tyto výzvy a poskytují skvělý a přirozený poslech bez rušivých elementů zpětné vazby.

7 Pohodlné ovládání Siemens také nabízí elegantní, jednoduché dálkové ovládání easypocket a e-pen pro rychlou změnu programu či úpravu hlasitosti. epen easypocket Nitro Rodina: silný výkon se snoubí s bezdrátovým připojením Binaurální systém sluchadel Ke sluchadlům Insio Vám nabízíme široké příslušenství, byste si naplno mohli užívat Vaše koníčky či záliby. minitek Používejte například sluchadlo Insio spolu se zařízeními minitek nebo Tek a propojte si tak Vaše sluchadlo s mobilním telefonem, televizí nebo dalšími zařízeními. Máte-li chytrý telefon se systémem Android, ovládejte jednoduše Vaše sluchadlo pomocí aplikace minitek Remote App (dostupné v Google Play obchodě*). mp3 Vysílač Hudba Vysílač Propojíte-li zařízení VoiceLink pomocí miniteku, můžete do sluchadla přenášet řeč přímo. Telefon/Mobil Televize VoiceLink *Android a Google Play jsou ochranné známky společnosti Google Inc. Tek minitek minitek Remote App

8 Poslouchejte pravé zvuky života Abychom Vám mohli umožnit ten nejpřirozenější zážitek z poslechu, vybavili jsme sluchadlo Nitro nejnovější verzí technologie BestSound. Jedná se o kompletní revoluci v audiologickém inženýrství, která Vám přináší dokonalou rovnováhu, bohatý, přirozený a kvalitní zvuk, srozumitelnost. S touto technologií je snadné zapomenout, že vůbec máte sluchadlo v uchu. Mnohým uživatelům, kteří obdrží nové sluchadlo, se mohou zdát některé zvuky příliš hlasité nebo ostré, než na jaké byli zvyklí u svých předchozích sluchadel. Rozšířené funkce technologie BestSound přizpůsobují poslechový vjem přesně tak, jak potřebujete, a nastaví zvuk na Vám příjemnou hladinu. Nitro je skvělé sluchadlo i pro zkušené uživatele. Nitro se automaticky učí a zapamatuje si Vaše poslechové preference v různých prostředích. Propracované směrové mikrofony a systém digitálního potlačení šumu zajistí, abyste pohodlně a jasně slyšeli to důležité, ať už jste vyrazili s přáteli nebo právě posloucháte oblíbenou hudbu.

Sluchadla Pure. Přirozeně efektivní

Sluchadla Pure. Přirozeně efektivní Sluchadla Pure Přirozeně efektivní Sluchadla Pure disponují všemi funkcemi, a přináší Vám tak zcela efektivní a pohodlný poslech. Díky nabíječce echarger Vám také odpadá starost o výměnu maličkých baterií.

Více

Rodina sluchadel Motion:

Rodina sluchadel Motion: Rodina sluchadel Motion: Snadné ovládání, diskrétní vzhled Motion je natolik odolné, že úspěšně čelí nárokům každodenního života. Sluchadla splňují standard IP67, a dokáží tak odolávat vlhku, prachu i

Více

Souprava SET 840 S Vlastnosti

Souprava SET 840 S Vlastnosti Souprava SET 840 S Kompenzační pomůcka s audio výstupem a indukční smyčkou EZT 3011 a je určena pro spojení s klasickými sluchadly nebo běžnými sluchátky. Vlastnosti Bezdrátový přenos pomocí rádiových

Více

Android a Google Play jsou obchodními značkami společnosti Google Inc. Apple App Store je obchodní značkou společnosti Apple Inc.

Android a Google Play jsou obchodními značkami společnosti Google Inc. Apple App Store je obchodní značkou společnosti Apple Inc. Informace obsažené v tomto dokumentu jsou obecným popisem dostupných technických voleb, jež nemusí být v každém jednotlivém případě součástí přístrojů a mohou být změněny bez předchozího upozornění. Slovní

Více

INTELIGENTNÍ DNES CHYTŘEJŠÍ ZÍTRA

INTELIGENTNÍ DNES CHYTŘEJŠÍ ZÍTRA INTELIGENTNÍ DNES CHYTŘEJŠÍ ZÍTRA SAMI SI MŮŽETE DOLADIT PRVNÍ SKUTEČNĚ CHYTRÉ SLUCHADLO NA SVĚTĚ Nyní se kvalita Vašeho poslechu může vyvíjet v reálném čase a v reálných situacích. Sluchadlo WIDEX EVOKE

Více

bliss Zvuk, který vám vykouzlí úsměv na tváři bliss Technický list

bliss Zvuk, který vám vykouzlí úsměv na tváři bliss Technický list bliss Zvuk, který vám vykouzlí úsměv na tváři bliss Technický list 2 Sonic Bliss Zvuk, který vám vykouzlí úsměv na tváři Takhle zní štěstí Sluchadlo Bliss vám i vašim pacientům dodá spoustu důvodů k radosti

Více

PL-10 PRO ZESÍLENÍ ZVUKU PRO NEDOSLÝCHAVÉ

PL-10 PRO ZESÍLENÍ ZVUKU PRO NEDOSLÝCHAVÉ PL-10 PRO ZESÍLENÍ ZVUKU PRO NEDOSLÝCHAVÉ Akustický a indukční zesilovač zvuku pro telefonování je malý, lehký a přenosný. Vhodný na téměř všechny typy telefonů. Plynulá regulace zesílení. Může být jednoduše

Více

KOMUNIKACE INSPIROVANÁ PŘÍRODOU

KOMUNIKACE INSPIROVANÁ PŘÍRODOU KOMUNIKACE INSPIROVANÁ PŘÍRODOU příroda nám dala dvě uši, které navzájem spolupracují Svět přirozených zvuků Příroda nám dala dvě uši, které navzájem spolupracují. A podobně jako naše uši, spolupracují

Více

3, 2, 1 start LEPŠÍ POSLECH ZA NEDOSTIŽNOU CENU SKVĚLÁ CENA JEDNODUCHÁ OBSLUHA PROVĚŘENÁ TECHNOLOGIE

3, 2, 1 start LEPŠÍ POSLECH ZA NEDOSTIŽNOU CENU SKVĚLÁ CENA JEDNODUCHÁ OBSLUHA PROVĚŘENÁ TECHNOLOGIE ÚVODEM SKVĚLÁ CENA 3, 2, 1 start LEPŠÍ POSLECH ZA NEDOSTIŽNOU CENU Řada Interton Start vám nabízí nekompromisní výběr za výjimečné ceny. Nikdy dříve nebyla základní řada sluchadel vybavena takovým množstvím

Více

skvělý zvuk, skvělá cena

skvělý zvuk, skvělá cena skvělý zvuk, skvělá cena Série Avio Šťastný poslech pro všechny Informace pro uživatele nabídne vám více Z rušné ulice do tiché kavárny, z intimní konverzace do skupinové diskuse. Díky vašemu aktivnímu

Více

NABÍDKA SLUCHADEL Na Pankráci 404/30a Praha 4,

NABÍDKA SLUCHADEL Na Pankráci 404/30a Praha 4, NABÍDKA SLUCHADEL 2018 Na Pankráci 404/30a Praha 4, 140 00 +420 222 980 200 info@dobrysluch.cz www.dobrysluch.cz Kdo jsme? Již od roku 1990 Vám naše rodinná firma u nás a na Slovensku přináší dánská sluchadla

Více

Chcete dobře slyšet. s Integrovaným zpracováním signálu

Chcete dobře slyšet. s Integrovaným zpracováním signálu Chcete dobře slyšet s Integrovaným zpracováním signálu Dobře slyšet Sluchadla Flash využívají nejnovější technologii společnosti Widex Integrované zpracování signálu. Tato zcela výjimečná technologie umožňuje

Více

Upgrade pro Váš sluch

Upgrade pro Váš sluch Vyberte si, který Interton Crisp nejlépe vyhoví Vašim potřebám Upgrade pro Váš sluch TYPICKÉ POSLECHOVÉ SITUACE CRISP 2 CRISP 3 Řeč v tichém prostředí Situace bez přítomnosti řeči Poslech hudby Přiblížení

Více

Poznejte první a jediné smart super power sluchadlo

Poznejte první a jediné smart super power sluchadlo Poznejte první a jediné smart super power sluchadlo Představujeme chytrý super power poslech ReSound ENZO poprvé přináší technologii chytrých sluchadel i lidem s těžkou sluchovou vadou nebo zbytky sluchu,

Více

WIDEX SUPER je velmi výkonné sluchadlo s reproduktorkem

WIDEX SUPER je velmi výkonné sluchadlo s reproduktorkem WIDEX SUPER Teď už Vám žádný zvuk neunikne WIDEX SUPER je velmi výkonné sluchadlo s reproduktorkem ve zvukovodu určené pro velmi těžké nedoslýchavosti. Při jeho návrhu jsme se zaměřili nejen na jeho výkon,

Více

Technický list. Cheer

Technický list. Cheer Cheer Technický list Sonic představuje sluchadlo Cheer, které je dostupné v ucelené řadě konstrukčních variant (modelů) a vyznačuje se bezkonkurenční kvalitou zvuku. Cheer nabízí tři technologické úrovně,

Více

Technický list. Celebrate

Technický list. Celebrate Celebrate Technický list Sluchadlo Celebrate je navrženo pro každodenní použití a jakýkoliv životní styl. Zvuky zpracovávané sluchadlem Celebrate jsou čisté a přirozené díky platformě variabilního zpracování

Více

Technický list. Změňte svá očekávání

Technický list. Změňte svá očekávání Technický list Změňte svá očekávání flip 40 Sluchadlo Flip nabízí všechny funkce, které uživatelé sluchadel chtějí nejvíce: jednoduché ovládání, možnost bezdrátového připojení a rozměry, které dělají sluchadlo

Více

Jabra Link 850. Návod k obsluze. www.jabra.com. 82-06061_RevC_Jabra Link 850_Manual_CZ.indd 1 22/08/2012 17:11

Jabra Link 850. Návod k obsluze. www.jabra.com. 82-06061_RevC_Jabra Link 850_Manual_CZ.indd 1 22/08/2012 17:11 Jabra Link 850 Návod k obsluze www.jabra.com 82-06061_RevC_Jabra Link 850_Manual_CZ.indd 1 22/08/2012 17:11 Obsah 1. Přehled o výrobku...3 1.1 Jabra LINK 850...3 1.2 Volitelné příslušenství...4 2. PŘIPOJENÍ

Více

SOUND POWER s.r.o. Pomůcky pro neslyšící, nedoslýchavé a seniory

SOUND POWER s.r.o. Pomůcky pro neslyšící, nedoslýchavé a seniory SOUND POWER s.r.o. Pomůcky pro neslyšící, nedoslýchavé a seniory Sound Power je 1. společností v České republice zabývající se komplexně výrobou, dovozem a prodejem pomůcek pro neslyšící, nedoslýchavé

Více

O společnosti Jabra. BLUETOOTH sluchátka, BLUETOOTH zařízení pro automobily A drátová stereo sluchátka pro mobilní telefony

O společnosti Jabra. BLUETOOTH sluchátka, BLUETOOTH zařízení pro automobily A drátová stereo sluchátka pro mobilní telefony O společnosti Jabra Prostřednictvím své značky Jabra je GN Netcom světovou jedničkou v inovativních řešeních headsetů. S asi 900 zaměstnanci a prodejními kancelářemi po celém světě GN Netcom vyvíjí a prodává

Více

KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ KE SLUCHADLŮM OTICON 2018

KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ KE SLUCHADLŮM OTICON 2018 KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ KE SLUCHADLŮM OTICON 2018 Na Pankráci 404/30a Praha 4, 140 00 +420 222 980 200 info@dobrysluch.cz www.dobrysluch.cz Všechny produkty můžete zakoupit v našem eshopu na www.dobrysluch.cz,

Více

NABÍDKA SLUCHADEL OTICON. Na Pankráci 404/30a Praha 4,

NABÍDKA SLUCHADEL OTICON. Na Pankráci 404/30a Praha 4, NABÍDKA SLUCHADEL OTICON Na Pankráci 404/30a Praha 4, 140 00 +420 222 980 200 info@dobrysluch.cz www.dobrysluch.cz Kdo jsme? Již od roku 1990 Vám naše rodinná firma u nás a na Slovensku přináší dánská

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

NÁVOD K OBSLUZE MUSE 5

NÁVOD K OBSLUZE MUSE 5 CZ NÁVOD K OBSLUZE MUSE 5 PŘEHLED Sluchátka MUSE 5 Pouzdro s nabíječkou Návleky FitSeal TM Silikonové špunty XS S M L USB Mikro napájecí kabel 1 NEŽ ZAČNETE Vložte sluchátka do pouzdra s nabíječkou a před

Více

Multiroom hifi systém

Multiroom hifi systém Multiroom hifi systém PLAY LINK LENCO Bezdrátový multiroom hifi systém, který je možno postupně rozšiřovat o další zóny. Pohodlné ovládání pomocí chytrého telefonu, nebo tabletu s Android či ios operačním

Více

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Překoná vaše očekávání Siemens avantgarde: Nová řada spotřebičů, která se perfektně hodí k

Více

pep Krok kupředu pep se sluchadlem Technický list

pep Krok kupředu pep se sluchadlem Technický list pep Krok kupředu pep se sldlem Technický list Co je pep? S využitím volného překladu z angličtiny můžeme říct, že toto slovo vyjadřuje energický pocit, který zažíváte, když se vám v životě zrovna daří.

Více

Dvě uši slyší lépe než jedno. Slyšet, jak je dáno od přírody

Dvě uši slyší lépe než jedno. Slyšet, jak je dáno od přírody Dvě uši slyší lépe než jedno Slyšet, jak je dáno od přírody Je čas slyšet Společnost Phonak patří mezi světovou elitu v oboru poslechové technologie. Ve svém sídle ve švýcarské Stäffě nedaleko Curychu

Více

Jabra. Talk 30. Návod k použití

Jabra. Talk 30. Návod k použití Jabra Talk 30 Návod k použití 1. Vítejte...3 2. Přehled Jabra Talk 30...4 2.1 Dodávané příslušenství 3. Způsob nošení...5 3.1 Nasazení gelových nástavců 4. Nabíjení...7 4.1 Význam kontrolních světel 4.2

Více

Uživatelská sluchadla

Uživatelská sluchadla Uživatelská sluchadla Insio binax Uživatelská příručka www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Obsah Vítejte 4 Vaše sluchadla 5 Typ sluchadla 5 Seznamte se se svými sluchadly 5 Součásti a názvy

Více

Katalog výrobků. Nový e-shop! webshop.sivantos.cz. Navštivte náš nový e-shop a získejte příslušenství pro Vaše sluchadla 2016/2017. signia-pro.

Katalog výrobků. Nový e-shop! webshop.sivantos.cz. Navštivte náš nový e-shop a získejte příslušenství pro Vaše sluchadla 2016/2017. signia-pro. Nový e-shop! webshop.sivantos.cz Informace obsažené v tomto dokumentu jsou obecným popisem dostupných technických voleb, jež nemusí být v každém jednotlivém případě součástí přístrojů a mohou být změněny

Více

resound.com Nejchytřejší cesta ke zvládnutí svého tinnitu

resound.com Nejchytřejší cesta ke zvládnutí svého tinnitu AUDIOLOGIE KONEKTIVITA DESIGN APLIKACE resound.com Nejchytřejší cesta ke zvládnutí svého tinnitu přirozených zvuků Nature Sounds a vybrat si tak zvukovou terapii, jež Vám bude nejpříjemnější. Můžete také

Více

ŽE ZVUK MŮŽE BÝT TAK PŘIROZENÝ

ŽE ZVUK MŮŽE BÝT TAK PŘIROZENÝ NETUŠIL JSEM, ŽE ZVUK MŮŽE BÝT TAK PŘIROZENÝ TM WIDEX DREAM SEN SE STAL SKUTEČNOSTÍ VÍCE ZVUKU VÍCE SLOV VÍCE OSOBITOSTI JAK DOBŘE CHCETE SLYŠET? Váš sluch se může zlepšit téměř s jakýmkoliv sluchadlem.

Více

ŽE ZVUK MŮŽE BÝT TAK PŘIROZENÝ

ŽE ZVUK MŮŽE BÝT TAK PŘIROZENÝ NETUŠIL JSEM, ŽE ZVUK MŮŽE BÝT TAK PŘIROZENÝ TM WIDEX DREAM SEN SE STAL SKUTEČNOSTÍ VÍCE ZVUKU VÍCE SLOV VÍCE OSOBITOSTI JAK DOBŘE CHCETE SLYŠET? Váš sluch se může zlepšit téměř s jakýmkoliv sluchadlem.

Více

Digitální sluchátka CL7200

Digitální sluchátka CL7200 1 Návod na použití Digitální sluchátka CL7200 2 Obsah balení 3 Instalace 4 5 Nabíjení baterií 6 Párování 7 Nastavení hlasitosti 8 Jak sluchátka CL7200 používat 9 Nyní máte vaše sluchátka CL7200 nastavené

Více

www.motorolahome.com www.verve.life LOOP LOOP Přečtěte si Bezdrátová sluchátka Stavová kontrolka Hlasitosti + Ovládání napájení, hovorů & hudby Hlasitosti _ Bezdrátová sluchátka 1 Krok 1: Nabíjení & zapnutí

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Systém je deaktivován Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku zajistit nejlepší možné zabezpečení. 2 Ústředna EZS

Více

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10 Uživatelská příručka 2018-10-01 Představení produktu Tento Bluetooth MP3 přehrávač je vyvinutý pro použití v automobilu a je vybaven profesionálním a vysoce

Více

Jabra Jabra HALO NOVINKA Bezdrátový Stereo Headset

Jabra Jabra HALO NOVINKA Bezdrátový Stereo Headset Jabra 2009 Jabra HALO NOVINKA 7-2009 Bezdrátový Stereo Headset Stereo kategorie stoupá výše Kategorie hudebních telefonů se neustále rozšiřuje: Telefon jako hudební zařízení / jedno zařízeni na všechno

Více

Handsfree příslušenství pro multimediální zařízení

Handsfree příslušenství pro multimediální zařízení Handsfree příslušenství pro multimediální zařízení je vždy s vámi, můžete jít a užívat si života s volnýma rukama. 2 3 SOLEMATE Dokonalý přenosný reproduktor NOVÝ HUDBA Budete mít volné ruce, když používáte

Více

UMÍME TO I BEZ DRÁTŮ. Vyšší výkon Uhlazenější design Nekompromisní zvuk

UMÍME TO I BEZ DRÁTŮ. Vyšší výkon Uhlazenější design Nekompromisní zvuk UMÍME TO I BEZ DRÁTŮ Vyšší výkon Uhlazenější design Nekompromisní zvuk HUDBA REPRODUKTORY JABRA SOLEMATE TM MAX Vysoká věrnost zvuku. V místnosti i venku NOVÉ JABRA APLIKACE SOUND APP Vylepšený zvuk Dolby

Více

Začínáme se sluchadlem. Rady pro ty, kteří používají sluchadla poprvé

Začínáme se sluchadlem. Rady pro ty, kteří používají sluchadla poprvé Začínáme se sluchadlem 9 Rady pro ty, kteří používají sluchadla poprvé Toto je devátá brožura Widexu ze série o sluchu a záležitostech, které se sluchu týkají. Cesta za lepším slyšením a za aktivnějším

Více

JABRA BIZ 2400 II. Návod k použití. jabra.com/biz2400

JABRA BIZ 2400 II. Návod k použití. jabra.com/biz2400 Návod k použití jabra.com/biz2400 2015 GN Netcom A/S, GN Netcom US, Inc. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky

Více

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění.

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. VICARE App Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. ViCare: v přímém kontaktu s vaším topným systémem. 2/3 Člověk je jednoduše klidnější, když je o všechno postaráno

Více

ZAPOSLOUCHEJTE SE DO ŽIVOTA. Sluchadla od společnosti audifon

ZAPOSLOUCHEJTE SE DO ŽIVOTA. Sluchadla od společnosti audifon ZAPOSLOUCHEJTE SE DO ŽIVOTA Sluchadla od společnosti audifon OBSAH Kvalitní sluchadla made in Germany...4 audifon pro lepší sluch ve všech životních situacích..5 Proč je důležité rozpoznat ztrátu sluchu

Více

MODELOVÉ ŘADY SLUCHADEL DREAM - PŘEHLED

MODELOVÉ ŘADY SLUCHADEL DREAM - PŘEHLED MODELOVÉ ŘADY SLUCHADEL DREAM - PŘEHLED PARAMETRY PASSION RIC FUSION RIC/RITE Reproduktorek S-reproduktorek M- reproduktorek S- reproduktorek M- reproduktorek P- reproduktorek HP- reprodukto Otevřené nastavení

Více

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 2018-10-01 Děkujeme, že jste si vybrali tento LCD bluetooth transmiter! Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze! I. Představení produktu Zařízení

Více

resound.com AUDIOLOGIE KONEKTIVITA Poslech ještě nikdy nebyl tak snadný

resound.com AUDIOLOGIE KONEKTIVITA Poslech ještě nikdy nebyl tak snadný AUDIOLOGIE KONEKTIVITA DESIGN APLIKACE resound.com Poslech ještě nikdy nebyl tak snadný Osvojte si Smart HearingTM Nasaďte si svá zcela nová sluchadla ReSound LiNX2 a objevte výhody používání systému,

Více

Jabra. Speak 510. Návod k obsluze

Jabra. Speak 510. Návod k obsluze Jabra Speak 510 Návod k obsluze 2015 GN Audio A/S. Veškerá práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Audio A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky jsou majetkem příslušných

Více

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU Nové možnosti Díky svým materiálům, které byly zvoleny s ohledem na bezkonkurenční kvalitu zvuku, a jednoduché konstrukci nabízející výbornou funkcionalitu dodá tento soundbar stylový nádech do každého

Více

Ve dvou se to lépe táhne. Proč je dobré nosit sluchadla na obou uších.

Ve dvou se to lépe táhne. Proč je dobré nosit sluchadla na obou uších. Ve dvou se to lépe táhne 8 Proč je dobré nosit sluchadla na obou uších. Toto je osmá ze série brožur Widex o sluchu a záležitostech, které se sluchu týkají. Slyšet svět kolem nás Pro naši schopnost dobře

Více

Audio přijímač Bluetooth s nabíjecím portem USB Uživatelská příručka 50002

Audio přijímač Bluetooth s nabíjecím portem USB Uživatelská příručka 50002 Audio přijímač Bluetooth s nabíjecím portem USB Uživatelská příručka 50002 PŘED POUŽITÍM TÉTO JEDNOTKY SI DŮKLADNĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K OBSLUZE A USCHOVEJTE JEJ PRO BUDOUCÍ POUŽITÍ. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ

Více

JABRA BIZ 2400 II. Návod k použití. jabra.com/biz2400

JABRA BIZ 2400 II. Návod k použití. jabra.com/biz2400 Návod k použití jabra.com/biz2400 2015 GN Netcom A/S, GN Netcom US, Inc. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky

Více

ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka

ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka ZOOKA Bluetooth repro stojan Uživatelská příručka Obsah Úvod... Vlastnosti zařízení... Obsah balení... Technická specifikace... Signalizace LED diody...

Více

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete Devilink BezdrátovéF ovládání I G H T Vašeho I N G pohodlí FOR www.devi.cz BARE FEET D E V I L I N K B E Z D R ÁT O V É O V U nás v DEVI jsme hrdí, že nenabízíme

Více

Made in Germany TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ.

Made in Germany TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ. Made in Germany TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ www.zatopte.si NĚMECKÁ VÝROBA V NEJVYŠŠÍ KVALITĚ TEPLO VŽDY, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ Thermotec je váš partner pro rychlou a pružnou produkci tepla na jakémkoli

Více

left/right Elektronické chrániče sluchu Ochrana, zesílení, komunikace

left/right Elektronické chrániče sluchu Ochrana, zesílení, komunikace left/right Elektronické chrániče sluchu Ochrana, zesílení, komunikace left/right prot Nový hlavový pás pro lepší posazení Tenčí flexibilnější hluk snižující polštářky ože jsme všichni odlišní Hudba a komunikace

Více

4.0. Návod k nastavení plochy. Obsah. říjen 2014. Tento návod obsahuje podrobné pokyny k nastavení sluchadla pomocí aplikace Phonak Target.

4.0. Návod k nastavení plochy. Obsah. říjen 2014. Tento návod obsahuje podrobné pokyny k nastavení sluchadla pomocí aplikace Phonak Target. 4.0 říjen 2014 Návod k nastavení plochy Tento návod obsahuje podrobné pokyny k nastavení sluchadla pomocí aplikace Phonak Target. Přečtěte si rovněž [Novinky] na úvodní obrazovce aplikace Phonak Target.

Více

Bezdrátové komunikační portfolio Phonak

Bezdrátové komunikační portfolio Phonak Bezdrátové komunikační portfolio Phonak Řešení pro dospělé, teenagery a do škol Bezdrátové komunikační portfolio Obsah Bezdrátové příslušenství pro dospělé a teenagery * Řešení pro dospělé a teenagery

Více

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel www.fishman.cz Začínáme Zde jsou některé základní tipy pro nastavení, které vám pomohou dostat jdeš. Chcete-li ovládat Loudbox Mini bezpečně, přečtěte si prosím celý návod k použití, a to zejména Důležité

Více

Orion 2 RIC312. Uživatelská příručka. Life sounds brilliant.

Orion 2 RIC312. Uživatelská příručka.  Life sounds brilliant. Orion 2 RIC312 Uživatelská příručka www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Obsah Vítejte 4 Vaše sluchadla 5 Typ sluchadla 5 Seznamte se se svými sluchadly 5 Součásti a názvy 6 Ovládací prvky

Více

Bezdrátové handsfree na stínítko

Bezdrátové handsfree na stínítko Bezdrátové handsfree na stínítko Uživatelská příručka Funkce Poslech hudby z mobilního telefonu: Při jízdě s automobilem můžete poslouchat hudbu z mobilního telefonu. Ovládání příchozího hovoru: Při příchozím

Více

Peltor Řešení pro komunikaci Tetra

Peltor Řešení pro komunikaci Tetra Peltor Řešení pro komunikaci Tetra Berte své bezpečí osobně Společnost 3M, přední světový výrobce bezpečnostního a ochranného vybavení, je hrdá na to, že má ve své nabídce řadu výrobků Peltor. Komunikační

Více

G8 Group Talkie TM INTERKOM UMOŽŇUJÍCÍ KONFERENČNÍ HOVORY PRO VÍCE JEZDCŮ, KTEŘÍ MOHOU MLUVIT SOUČASNĚ! INTERKOM PRO BEZPEČNĚJŠÍ A POHODLNĚJŠÍ JÍZDU

G8 Group Talkie TM INTERKOM UMOŽŇUJÍCÍ KONFERENČNÍ HOVORY PRO VÍCE JEZDCŮ, KTEŘÍ MOHOU MLUVIT SOUČASNĚ! INTERKOM PRO BEZPEČNĚJŠÍ A POHODLNĚJŠÍ JÍZDU G8 Group Talkie TM INTERKOM UMOŽŇUJÍCÍ KONFERENČNÍ HOVORY PRO VÍCE JEZDCŮ, KTEŘÍ MOHOU MLUVIT SOUČASNĚ! INTERKOM PRO BEZPEČNĚJŠÍ A POHODLNĚJŠÍ JÍZDU UŽIVATELSKÝ NÁVOD -1- PRODUKT PATENTOVĚ CHRÁNĚN Patent

Více

Návod k obsluze IBW2-V - IBW3-PVI

Návod k obsluze IBW2-V - IBW3-PVI Návod k obsluze IBW2-V - IBW3-PVI Gratulujeme Vám ke koupi Vašeho nového sluchadla Interton! Tato brožura popisuje funkci kapesního sluchadla Interton Bodyworn. Jednotlivé dostupné funkce jsou závislé

Více

Robomow Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015. Jsem Váš nejlepší týmový hráč!

Robomow Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015. Jsem Váš nejlepší týmový hráč! Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015 Jsem Váš nejlepší týmový hráč! Vítejte u příjemnějšího sečení! My v jsme vždy měli jeden jasný cíl: vyrábět robustní, dostupné, inteligentní robotické sekací

Více

Údržba a čistění zvukovodových sluchadel. Stručné rady jak udržovat a čistit kanálová (CIC) a zvukovodová (ITE) sluchadla

Údržba a čistění zvukovodových sluchadel. Stručné rady jak udržovat a čistit kanálová (CIC) a zvukovodová (ITE) sluchadla Údržba a čistění zvukovodových sluchadel 6 Stručné rady jak udržovat a čistit kanálová (CIC) a zvukovodová (ITE) sluchadla Toto je šestá ze série brožur Widex o sluchu a tématech s ním spojených. Údržba

Více

Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-905 s aktivním potlaèováním ruchu U¾ivatelská pøíruèka

Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-905 s aktivním potlaèováním ruchu U¾ivatelská pøíruèka Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-905 s aktivním potlaèováním ruchu U¾ivatelská pøíruèka 9216262 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e se výrobek BH-905

Více

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 2 Artone 3 je bezdrátová indukční smyčka pro poslech zařízení vybavená bezdrátovou technologií Bluetooth. 2.1 + EDR Takto můžete poslouchat

Více

Motion SP primax. Uživatelskápříručka

Motion SP primax. Uživatelskápříručka Motion SP primax Uživatelskápříručka Obsah Vítejte 4 Vaše sluchadla 5 Typ sluchadla 5 Seznamte se se svými sluchadly 5 Součásti a názvy 6 Ovládací prvky 7 Nastavení 9 Baterie 11 Velikost baterie a rady

Více

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz NEWTON Dictate 4 Software pro převod hlasu do textu Katalog příslušentví www.diktafony.cz diktafony Philips Digital Pocket Memo 8000 Špičková kvalita záznamu s 3D Mic technologií Profesionální diktafon

Více

JABRA EVOLVE 80. Návod k obsluze. jabra.com/evolve80

JABRA EVOLVE 80. Návod k obsluze. jabra.com/evolve80 Návod k obsluze jabra.com/evolve80 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky

Více

VÝCVIKOVÉ OBOJKY.

VÝCVIKOVÉ OBOJKY. VÝCVIKOVÉ OBOJKY katalog PRODUKTŮ O NÁS Výcvikové pomůcky Bentech se objevily na českém a slovenském trhu v roce 2014. Od té doby se nám úspěšně podařilo oslovit trh v dalších evropských zemích. Neustále

Více

Jabra. Speak 710. Návod k obsluze

Jabra. Speak 710. Návod k obsluze Jabra Speak 710 Návod k obsluze 2017 GN Audio A /S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je ochranná známka společnosti GN Audio A/S. Slovní ochranná známka a loga Bluetooth jsou zapsané ochranné známky společnosti

Více

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze Calisto 7200 Hlasitý USB telefon Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Připojení k počítači 4 Každodenní používání 5 Zapínání 5 Hlasitost 5 Vypnutí a zapnutí mikrofonu 5 Přijetí nebo ukončení hovoru 5 Chování

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.: 26 00 17 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení

Více

Stručná příručka ke zvukovým procesorům Nucleus CP910 a CP920. Začínáme Stručný přehled

Stručná příručka ke zvukovým procesorům Nucleus CP910 a CP920. Začínáme Stručný přehled Stručná příručka ke zvukovým procesorům Nucleus CP910 a CP920 Začínáme Stručný přehled O výrobku Zvukový procesor Cochlear Nucleus CP910 nebo CP920 ve spolupráci s vaším kochleárním implantátem přenáší

Více

Inteligentní bydlení Control4 pro developery

Inteligentní bydlení Control4 pro developery Inteligentní bydlení Control4 pro developery Stavíme vysněný domov s automatizací Každý projekt je unikátní příležitost převést sny vašich zákazníků ve skutečnost. Když se spojí design a funkce, tak výsledek

Více

Jabra. Elite 65t. Uživatelská příručka

Jabra. Elite 65t. Uživatelská příručka Jabra Elite 65t Uživatelská příručka 2017 GN Audio A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je obchodní značkou GN Audio A/S. Logo a psaný text Bluetooth je obchodní značkou náležící do firmy Bluetooth SIG

Více

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny.

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny. 1 Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali osobní zesilovací zařízení Crescendo 60. Před jeho prvním použitím si prosím přečtěte tento návod, abyste se seznámili se všemi možnostmi tohoto zařízení. Crescendo

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 03 16 Dobrá komunikace se spolujezdcem, společný poslech hudby a dosažitelnost pomocí mobilního telefonu nebo vysílačky (řidiče nebo spolujezdce). Jedná se o kompletně vybavené

Více

Studentský set PROFI. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Set umožňuje oboustrannou komunikaci Dokonalé maskování Umožňuje přenos zvuku a obrazu

Studentský set PROFI. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Set umožňuje oboustrannou komunikaci Dokonalé maskování Umožňuje přenos zvuku a obrazu Studentský set PROFI Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Set umožňuje oboustrannou komunikaci Dokonalé maskování Umožňuje přenos zvuku a obrazu www.spyshops.cz Stránka 1 1. Specifikace produktu Studentský

Více

JABRA STEALTH UC. NNávod k použití. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. NNávod k použití. jabra.com/stealthuc NNávod k použití jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky jsou majetkem příslušných

Více

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze STEREOMAN ISI Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače Návod k obsluze Úvod Tyto 2.4 GHz digitální bezdrátová sluchátka/naslouchadla, využívají nejnovější bezdrátové technologie a umožňují

Více

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU Inteligentní dům komplexní řešení pro ovládání světel a žaluzií, regulaci teploty a zajištění bezpečí reálné snížení provozních nákladů intuitivní ovládání pomocí telefonů a tabletů automatizace chodu

Více

Sluchové stimulátory. České vysoké učení technické v Praze

Sluchové stimulátory. České vysoké učení technické v Praze Sluchové stimulátory České vysoké učení technické v Praze Zvuk jedna z forem energie (k šíření potřebuje médium) vzduchem se šíří jako pravidelné tlakové změny = vlny vlnová délka amplituda frekvence Sluch

Více

Unie neslyšících Brno, sociální podnik, s.r.o. Palackého tř. 114, Brno

Unie neslyšících Brno, sociální podnik, s.r.o. Palackého tř. 114, Brno 1 2 Popis 1. Nastavení hlasitosti 2. LED kontrolka 3. Tlačítko pro zvednutí nebo odpojení telefonického hovoru 4. Tlačítko mikrofonu pro monitorování hovoru v místnosti - MIC mód 5. Točítko zesílení pro

Více

JABRA STEP WIRELESS. Návod k použití. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Návod k použití. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Návod k použití jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní ochranné známky v ní obsažené jsou

Více

Ozdobte svůj domov světlem

Ozdobte svůj domov světlem PHILIPS InStyle Stropní světlo Matrix chrom LED Ozdobte svůj domov světlem Odhalte skrytou eleganci tohoto vkusného stropního svítidla. Černé sklo a povrchová úprava z chromu vnesou dotek luxusu do každého

Více

PŘINESTE DO SVÉ KOMUNIKACE NOVOU ÚROVEŇ KVALITY. Telefonní terminály od společnosti Panasonic

PŘINESTE DO SVÉ KOMUNIKACE NOVOU ÚROVEŇ KVALITY. Telefonní terminály od společnosti Panasonic PŘINESTE DO SVÉ KOMUNIKACE NOVOU ÚROVEŇ KVALITY Telefonní terminály od společnosti Panasonic Telefonní přístroje poskytující vámi požadovanou prvotřídní komunikaci Výjimečná kvalita zvuku a osvědčená spolehlivost

Více

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. Mobilní ozvučovací sestava s výkonem 2 100 W UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. Drahý zákazníku, nejprve nám dovolte vám poděkovat za to, že jste zakoupili výrobek společnosti Soundsation.

Více

JABRA EVOLVE 65. Návod k použití. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Návod k použití. jabra.com/evolve65 Návod k použití jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky

Více

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500 Co můžete dělat s náhlavní soupravou: přijmout hovor ukončit hovor odmítnout hovor vytočit poslední volané číslo přenos hovoru mezi náhlavní soupravou a telefonem hlasové vytáčení Specifikace Doba hovoru

Více

Vybavení poslucháren UP

Vybavení poslucháren UP Vybavení poslucháren UP Dataprojektor a zpětný projektor je ve všech posluchárnách UP Ozvučeno: UP104, UP108 (obr.6-16) Vizualizér: UP104, UP108, UP112, UP115 (obr.4 a 5) Všechny posluchárny mají shodné

Více

Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu.

Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu. Návod k obsluze Obsah Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu. ÚVOD...... 2 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 2 OBSAH BALENÍ... 3 Sluchátka-přijímač...

Více

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Návod k použití jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky jsou majetkem

Více

SOUNDMAN. Stereo Binaurálni Sluchatkovy Mikrofon. Vyráběno a distribuováno společností:

SOUNDMAN. Stereo Binaurálni Sluchatkovy Mikrofon. Vyráběno a distribuováno společností: SOUNDMAN R Stereo Binaurálni Sluchatkovy Mikrofon Vyráběno a distribuováno společností: -2- Binaurální stereo mikrofonní sluchátka OKM, zahrnující omnidirekční stereo elektretový kondenzorový mikrofon

Více

Audiologie 2014. Týden komunikace osob se sluchovým postižením

Audiologie 2014. Týden komunikace osob se sluchovým postižením Audiologie 2014 Týden komunikace osob se sluchovým postižením Vítejte na přednášce BRÝLE PRO VAŠE UŠI Audiologické kompenzační pomůcky Přednáší: Michal Otruba Hana Loukotová Sennheiser & Panter historie

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více