Balení do polyuretanové pěny. Rychlý, univerzální a ekonomický způsob balení do polyuretanové pěny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Balení do polyuretanové pěny. Rychlý, univerzální a ekonomický způsob balení do polyuretanové pěny"

Transkript

1 Balení do polyuretanové pěny Rychlý, univerzální a ekonomický způsob balení do polyuretanové pěny

2 Minimální náklady na balení Balení do polyuretanové pěny Instapak šetří Vaše peníze Pěna Instapak je jedním z nejekonomičtějších obalových materiálů, který je k dispozici, a pomůže Vám rapidně snížit náklady na obalové materiály - bez ústupků vůči ochraně výrobku. Úspory skladovacích prostor Protože PU pěna Instapak expanduje až na 280násobek objemu původní kapaliny, což se rovná objemu jednoho naloženého kamionu, může být uskladněna ve dvou 210 l sudech. Pěna Instapak expanduje pouze tehdy, kdy, kde a jak to Vy potřebujete. Mnohostranné využití Pomocí balení Instapak můžete ekonomicky a účinně chránit výrobky téměř jakékoliv velikosti, tvaru a hmotnosti. Ochranné pěnové vycpávky jsou vhodné prakticky na vše co vyrobíte. Lze je vytvořit dle Vašich potřeb a umístit kde je třeba. K vytvoření přesné vytvarované vycpávky, vyplnění prázdných prostor nebo na fixaci a blokaci těžkých výrobků. Navržená ochrana Vysoce účinná balící pěna Instapak je navržena na ochranu Vašich výrobků během přepravy, skladování a veškeré manipulaci. Její jedinečná schopnost vytvářet vycpávky Vám umožňuje balit Vaše výrobky s minimálním množstvím materiálu.

3 Maximální ochrana výrobku Rychlé metody Díky balení do PU pěny Instapak jsou Vaše výrobky současně zabaleny do krabice a chráněny. Ve skutečnosti může naše zařízení vytvořit až 21 ochranných sáčků plněných PU pěnou za minutu, a to pouhým stisknutím tlačítka. Výplň mezer Tento způsob je ideální pro provozy a distribuční centra balící malé nebo velké množství předmětů systémem pick and pack, kde systémy Instapak zajišťují čisté, rychlé a hospodárné alternativy k tradičním materiálům vyplňujícím mezery. Blokace a fixace V případě balení nerovných výrobků může pěna Instapak zabránit pohybu předmětu v krabici. Spokojenost zákazníků Díky PU pěně Instapak dostává Váš zákazník nepoškozený výrobek v úhledném profesionálním obalu. PU pěna může být potom znovu použita k balení nebo recyklována ve více než 20 mezinárodních recyklačních centrech PU pěny Instapak. Vytváření vycpávek Pro výrobky, které vyžadují navrženou ochranu výrobku nebo přesné umístění výrobků, Instapak vytváří vysoce ochranné přesně vytvarované vycpávky.

4 Systém Instapak 901 Systém Instapak 901 je náš systém balení druhé generace, plně elektrizovaný, nanášející pěnu na příslušné místo, který je charakteristický elektrickými dávkovacími čerpadly a řízením s vlastní diagnostikou, čímž je garantována vysoká kvalita balení do PU pěny Instapak. Všechny systémy Instapak využívají patentované, samočisticí dávkovače. Balení do PU pěny - manuální: Jednoduchý způsob vytváření vycpávek a blokace respektive fixace chrání velké množství předmětů různých tvarů a rozměrů. 1. PU pěna Instapak se nanese do lepenkové krabice, do níž je předem vložena velmi pevná fólie Instamate. 2. Fólie Instamate se volně přehne a výrobek se umístí na expandující PU pěnu. 3. Druhý kus folie Instamate se uloží na výrobek a nanese se další PU pěna Instapak. 4. Váš zákazník dostane výrobek nepoškozený. Tvarování PU pěny - manuální: Tento způsob vytváří speciálně uzpůsobené vycpávky pro maximální ochranu a účinnost. 1. Je vybrán předmět, který má být vložen do prohlubně přizpůsobené jeho tvaru. 2. Používají se jednoduché dřevěné formy k vytvoření požadovaného tvaru PU vycpávky. 3. Do formy se vloží fólie Instamate a nanese se pěna Instapak. 4. Váš výrobek je bezpečně zabalen do vycpávek požadovaného jedinečného tvaru.

5 Balení Instapak Quick proces a systém pro každou aplikaci: Vytváření pěnového balení Instapak odpovídajícího požadavkům zákazníka nebylo nikdy jednodušší. 1. Úplně rozložte sáček Instapak Quick RT a položte ho na rovný povrch. Stiskněte pevně oválnou část A a tím zničíte plombu. 2. Promněte oběma směry části A a B 15 až 20krát. Ihned vložte sáček do prázdné krabice dříve, než pěna expanduje. 3. Když začne pěna expandovat, vložte doprostřed výrobek a držte ho, dokud není zafixován pěnou. 4. Aktivujte druhý sáček a rychle ho položte na výrobek. Zavřete klopy krabice, aby pěna expandovala a vytvořila horní vycpávku. Balení do PU pěny Instapak Quick RT Praktické, přenosné ochranné pěnové vycpávky... Okamžitě kdekoliv. Instapacker Tabletop systém: Dostupný, snadno použitelný systém balení skládající se ze sáčků plněných pěnou šetří drahocenný pracovní prostor. Instapacker Tabletop systém Využijte všechny vyzkoušené přednosti a úspory nákladů zpěňovacího sáčkového systému balení s dostupným a uživatelsky pohodlným systémem Instapak. 1. Stiskněte kterýkoliv z deseti možných přednastavených tlačítek, aby se zhotovil sáček naplněný pěnou. 2. Vyjměte sáček s expandující pěnou odtržením v místě perforace. 3. Sáček naplněný pěnou Instapak vložte do lepen kové krabice a výrobek určený k balení uložte na expandující sáček. 4. Vytvořte horní vycpávku tak, že umístíte druhý sáček Instapak plněný pěnou na horní stranu výrobku, a uzavřete krabici.

6 Balící systémy SpeedyPacker Insight Naše systémy SpeedyPacker Insight mohou zhotovit až 21 sáčků plněných pěnou za minutu při zajištění maximální produktivity a ochrany výrobku a to pouhým stisknutím tlačítka. Oba naše modely s pracovní lavicí anebo přizpůsobitelnou pracovní výškou mohou vyrobit pěnou plněné sáčky, stejně jako naše patentované souvislé pásy válcových vycpávek. Pěna v sáčku: Sáčky plněné pěnou ve velkém množství velikostí jsou využívány všude, kde je třeba zaplnit volné místo vycpávkou, fixací nebo blokováním. 1. Stisknutím tlačítka si obsluha zvolí sáček v požadované délce a s požadovaným množstvím pěny Instapak. 2. Obsluha vloží sáček naplněný PU pěnou do lepenkové krabice a položí výrobek na expandující vycpávku. 3. Druhý pěnou plněný sáček se umístí na výrobek a zavřou se klopy lepenkové krabice. 4. Sáčky plněné PU pěnou se rozpínají okolo výrobku a proti krabici a vytvoří tak horní vycpávku. Souvislý pás válcových vycpávek (CFT): Souvislý pás válcových vycpávek je možno používat ve velkém množství aplikací. 1. Barevný, snadno použitelný ovládací panel charakteristický operacemi na jedno zmáčknutí. 2. Technologie CFT (Souvislý pás válcových vycpávek - Vám umožňuje využívat systém SpeedyPacker Insight na snížení množství tabulkových pěnou plněných vycpávek. 3. Systém lze zapojit do série a akumulovat sáčky CFT k dalšímu využití nebo pro dodávky na další pracovní místa. 4. Víceúčelové CFT lze použít při vytváření vrchních krytů, spodních podložek, rohových a koncových ochranných krytů.

7 Vylepšené verze Instapak zařízení k tvarování sáčků s PU pěnou Naše tvarovací zařízení vytváří specificky tvarované vycpávky určené pro výrobky, které vyžadují stálou, přesně sedící a vytvořenou ochranu. Ať balíte 20 nebo 2000 výrobků za den, poskytneme Vám tvarovací systém, který bude odpovídat Vašim potřebám. Tvarování sáčků s PU pěnou: Specificky navržené vycpávky odpovídající Vašim potřebám, jsou vyráběny rychle a zajišťují optimální ochranu. 1. Stisknutím tlačítka systém SpeedyPacker Insight rychle vytvoří pěnou plněný sáček Instapak. 2. Poté, co je sáček vložen do tvarovací formy, vytvaruje ho vakuum podle tvarovací dutiny. 3. Za pomoci vestavěného systému vzduchového injektoru, obsluha vyjme dokončenou vycpávku z tvarovací formy, kde plně expandovala. 4. Za méně než minutu je připraveno cenově příznivé individuálně vytvořené balení na ochranu Vašeho výrobku během přepravy a manipulace.

8 Osvědčené provedení Sealed Air zajistí konzultace v otázkách balení, designu obalů a ISTA certifikované testování a vyhodnocení V 35 návrhářských centrech po celém světě zabývajících se designem obalů a jejich vývojem Sealed Air navrhuje nejefektivnější způsoby balení pro naše zákazníky, které zmenšují objem a snižují hmotnost použitého materiálu. Díky obalovému řešení Instapak od společnosti Sealed Air je snadné zvýšit produktivitu a zlepšit spokojenost zákazníků. Váš lokální obchodní tým společnosti Sealed Air důkladně zhodnotí postup balení a nabídne: Nejlepší design balení a způsob balení do PU pěny Instapak odpovídající Vašim potřebám. Ideální systém balení Instapak pro vaše postupy, plus informace o integraci těchto systémů s Vašimi dalšími zařízeními k manipulaci s materiálem. Hodnotová analýza úspor nákladů spojená s řešením společnosti Sealed Air. Nejlepší zaškolení a kompletní technickou dokumentaci k efektivnímu a ekonomickému využití výrobků Instapak od úplného začátku. Naše ISTA certifikované laboratoře navrhnou a otestují vzorek balení pro Váš výrobek a poskytnou Vám detailní analýzu našich závěrů. Vysoce účinná fólie Instamate zvyšuje kvalitu pěnové vycpávky Instapak Síla fólie 200 Fólie Instamate Tradiční vysoká hustota PE 50 Nízká hustota PE Gramů Fólie Instamate jsou jedinečnou kombinací síly a flexibility a zajišťují pevný vnější povrch pro pěnovou vycpávku zaručující jedinečnou ochranu výrobku. Test s nárazem šipek: ASTM 1709-A.7 milionů pokusů

9 Přidaná hodnota Balení citlivé k životnímu prostředí, bezproblémové provedení PU pěna Instapak minimalizuje množství používaných obalů bez snížení ochrany přepravovaného zboží. Je vyráběna bez chlorovaných fluorouhlovodíků (CFCs) nebo hydrogenovaných chlorovaných fluorouhlovodíků (HCFCs), které jsou spojovány s ubýváním ozonové vrstvy. Každá vycpávka nese informativní zprávu pro Vaše zákazníky o PU pěně Instapak a životním prostředí Pokud Vaši zákazníci zavolají na kterékoliv uvedené telefonní číslo, získají dodatečné informace o opětovném použití, recyklaci nebo možnostech likvidace. Zvažte všechna fakta o obalech Instapak : Snížení Design obalů a prodejní profesionalita společnosti Sealed Air každoročně eliminují stovky tisíc kilogramů obalových materiálů, protože nabízejí řešení obalů využívajících PU pěnu vysoké účinnosti Instapak. Opětovné použití Odolné pěnové vycpávky Instapak lze navrhnout tak, aby splňovaly potřeby společností, které využívají obalů pro hromadnou přepravu. Pěnové vycpávky Instapak lze také využívat jako výplně do lepenkových krabic nebo je ručně přetvarovat tak, aby odpovídaly dalšímu přepravovanému výrobku. Recyklace PU pěnu Instapak je možno vrátit na kterékoliv z více než 20 recyklačních center po celém světě. Od odpadu k energii V moderních spalovacích zařízeních přeměňujících odpad na energii zpracovávají PU pěnu Instapak efektivněji, než papír nebo dřevo a zbývá méně než 1 % tuhého odpadu. Nezávadnost při uskladňování na skládce PU pěna Instapak se na skládce stlačí na přibližně 10 % svého původního objemu. Je biostabilní a nezhoršuje kvalitu ovzduší ani kvalitu podzemních vod. Skupina PU pěn Instapak : plnění široké škály požadavků na obaly Jako jedna z předních firem v oblasti technologie PU pěny s nízkou hustotou a její aplikací na obaly vyvinula společnost Sealed Air celou řadu PU pěn Instapak, aby zajistila cenově nejpříznivějších řešení Vašich požadavků na obaly. Standardní PU pěny Velikost barelů (v litrech) UltraLite Vyplňování prázdných prostor 200/1000 Instafill Vyplňování prázdných prostor, 60/200/1000 lehké vycpávky Instapak 40W Víceúčelové vycpávky 60/200/1000 Instapak 50W Zvláště silné vycpávky 0/200/1000 Instapak Tvarování vycpávek pomalu expandující při tvarování 60/200/1000 Speciální PU pěny Velikost barelů (v litrech) Instapak Flow Rite Prodloužené napěnění, 200 střední hustota Instaflex GFlex QS Rychlé napěnění, vysoce účinný 200/1000 Instapak Rigid 125 Blokace a fixace / fixace umělých rostlin 200 Instapak Rigid 200 Blokace a fixace extrémně těžkých předmětů 60/200

10 Vytváření řešení obalů světové třídy Společnost Sealed Air je jedním z předních celosvětových výrobců široké řady obalů určených pro čerstvé potraviny a speciálních obalových materiálů. Díky tomu, že se dostanou téměř k 80 % světové populace, patří mnoho značek Sealed Air mezi nejvíce respektovaná jména na svých trzích. Naše výrobky chrání a uchovávají výrobky našich zákazníků z výrobního závodu nebo velkoskladu v rámci přísných podmínek distribučního řetězce. Velké množství výrobků Sealed Air také poskytuje přitažlivý vzhled zboží při maloobchodní prezentaci. Investice předního průmyslového výrobce Sealed Air do výzkumu a vývoje a neustálé zaměření na principy World Class Manufacturing (výroby světové úrovně) umožňují neustále dodávat inovativní řešení obalů, které přidávají měřitelnou hodnotu podnikání našich zákazníků po celém světě. AirCap Bublinková fólie PriorityPak Balící systém PackTiger Papírový ochranný materiál Cryovac Speciální smrštitelné fólie Mail Lite Ochranné obálky NewAir I.B. Balící systém Korrvu Fixační membrány Cell-Aire Polyolefin Foam Stratocell Polyolefinová a laminovaná pěna Distribuce: FLAG-CR Protective Packaging V sadech 4/15, Praha 6, Česká republika Tel: Fax: EPDeuromktg@sealedair.com Naše Výrobky Chrání Vaše Výrobky Ředitelství: Sealed Air Corporation, 200 Riverfront Boulevard, Elmwood Park, NJ 07407, USA Sealed Air má pobočky po celém světě. Sealed Air Corporation Všechna práva vyhrazena. Vytisknuto na recyklovaném a recyklovatelném papíru

Systémy balení pomocí vypěněných sáčků. Balení pomocí vypěněných sáčků na jedno stisknutí tlačítka

Systémy balení pomocí vypěněných sáčků. Balení pomocí vypěněných sáčků na jedno stisknutí tlačítka Systémy balení pomocí vypěněných sáčků Balení pomocí vypěněných sáčků na jedno stisknutí tlačítka SpeedyPacker Insight řešení pro měkké zabalení výrobků Nový svět rychlosti a univerzálnosti balení Pro

Více

Váš partner v oblasti balení

Váš partner v oblasti balení Protective Packaging Europe Our Products Protect Your Products Váš partner v oblasti balení Značky s hodnotou, kterou můžete změř INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ VÝROBKY AIR CELLULAR POLYETYLÉNOVÉ PĚNY AirCap Barrier

Více

SpeedyPacker Insight. Systémy balení pomocí vypěněných sáčků. Balení pomocí vypěněných sáčků na jedno stisknutí tlačítka

SpeedyPacker Insight. Systémy balení pomocí vypěněných sáčků. Balení pomocí vypěněných sáčků na jedno stisknutí tlačítka SpeedyPacker Insight Systémy balení pomocí vypěněných sáčků Balení pomocí vypěněných sáčků na jedno stisknutí tlačítka Systém SpeedyPacker Insight INTUITIVNÍ DESIGN, NENÁROČNÁ EFEKTIVITA NEJSNADNĚJŠÍ ZAKLÁDÁNÍ

Více

Korrvu. Obaly určené k zavěšení a udržení na místě. Dynamická řešení

Korrvu. Obaly určené k zavěšení a udržení na místě. Dynamická řešení Korrvu Obaly určené k zavěšení a udržení na místě Dynamická řešení Korrvu Více než 20 let zkušeností... Za poslední dvě desetiletí došlo k rozvoji systému Korrvu s cílem vyrovnat se se stále se měnícími

Více

Systém pro každou aplikaci

Systém pro každou aplikaci Systém pro každou aplikaci Aplikace vycpávek Systém papírových vycpávek PackTiger RS Rychlý, snadný a spolehlivý systém papírových vycpávek Vytvářejte papírové obaly rychlostí, které se nic nevyrovná Systém

Více

Speciální pěny. Polyetylénové pěnové výrobky. Automobilový průmysl. Elektronika. Vzdušný a kosmický prostor. Stavebnictví. Sport a volný čas.

Speciální pěny. Polyetylénové pěnové výrobky. Automobilový průmysl. Elektronika. Vzdušný a kosmický prostor. Stavebnictví. Sport a volný čas. Speciální pěny Polyetylenové pěny vysoké výkonnosti Polyetylénové pěnové výrobky Automobilový průmysl Elektronika Vzdušný a kosmický prostor Stavebnictví Sport a volný čas Armáda Speciální pěny Podnikání

Více

Korrvu. Obaly s funkcí zavěšení a přidržení obsahu. Ochrana, která zlepšuje prezentaci výrobku

Korrvu. Obaly s funkcí zavěšení a přidržení obsahu. Ochrana, která zlepšuje prezentaci výrobku Korrvu Obaly s funkcí zavěšení a přidržení obsahu Ochrana, která zlepšuje prezentaci výrobku Obaly Korrvu VŠESTRANNOST, ÚSPORA PROSTORU A KVALITNÍ OCHRANA ZÁSILEK Obaly Korrvu s funkcí zavěšení a přidržení

Více

Korrvu Select. Řešení, která vyhoví vašim potřebám

Korrvu Select. Řešení, která vyhoví vašim potřebám Korrvu Select Řešení, která vyhoví vašim potřebám Korrvu Select Vysoce všestranné obalové řešení Společnost Sealed Air je jedničkou v oblasti ochranných obalů více než padesát let. Náš úspěch se přímo

Více

Výhody systémů na výrobu

Výhody systémů na výrobu Výhody systémů na výrobu vzduchové výplně Ü Optimální ochrana: spolehlivě chrání produkty díky vzduchovým polštářkům z pevného a odolného materiálu. Ochranný efekt polštářků zůstává zachován po velmi dlouhou

Více

Reflectix Reflexní foliový bublinkový materiál. Mimořádná reflexní vícevrstvá izolace

Reflectix Reflexní foliový bublinkový materiál. Mimořádná reflexní vícevrstvá izolace Reflectix Reflexní foliový bublinkový materiál Mimořádná reflexní vícevrstvá izolace Reflectix Reflexní izolace Technologii Reflectix původně vyvinula NASA, která využívala materiál jako ochrannou izolaci

Více

Výhody VCI balení. Antikorozní balení VCI může být založeno na následujících složkách: Srovnání VCI papíru a fólie. Příklady používání

Výhody VCI balení. Antikorozní balení VCI může být založeno na následujících složkách: Srovnání VCI papíru a fólie. Příklady používání Balení pomocí volných inhibitorů koroze ( VCI ) Výhody VCI balení Úspora času + Snadné a rychlé používání. + Produkty mohou být použity ihned po rozbalení. Nízké náklady + Možnost kombinace balení a antikorozního

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie

FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie Standardní technické specifikace Otočný disk: Ø 1,650 mm / Ø 1,800 mm / Ø 2200 mm Maximální velikost palety: 1,100 x 1.200 mm pro Ø

Více

Technický list. Vakuová destilace pro úpravu odpadních vod. Snadná úprava odpadních vod!

Technický list. Vakuová destilace pro úpravu odpadních vod. Snadná úprava odpadních vod! Vakuová destilace pro úpravu odpadních vod Snadná úprava odpadních vod! Destilační zařízení pro úpravu odpadních vod z průmyslové výroby. Tato vakuová destilace je evropskými směrnicemi uznávaná jako nejlepší

Více

Základní řada vah. NewClassic ML Přesné výsledky Kompaktní a přenosné Cenově dostupné. Chytrá volba Švýcarská přesnost

Základní řada vah. NewClassic ML Přesné výsledky Kompaktní a přenosné Cenově dostupné. Chytrá volba Švýcarská přesnost Základní řada vah NewClassic ML Přesné výsledky Kompaktní a přenosné Cenově dostupné Chytrá volba Švýcarská přesnost Vysoký výkon Chytrá volba pro každý rozpočet Přesné výsledky, pohodlná obsluha a přenosné

Více

Jediný výrobce nápojových plechovek v ČR

Jediný výrobce nápojových plechovek v ČR Jediný výrobce nápojových plechovek v ČR Slovo úvodem Jmenuji se Radek Mádr a jsem ředitelem společnosti Ball Beverage Packaging Czech Republic s.r.o. V této brožuře bych vám chtěl představit naši společnost,

Více

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD.

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. Průvodce službami Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. O společnosti DPD Víte, že DPD vzniklo v roce 1976 denně doručí přes 1,6 milionu zásilek přepravuje zásilky až do 1.000 kg vaše zásilky přepraví rychle

Více

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Údržba, oprava, obnova, ochrana Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Henkel - řešení pro všechny problémy v údržbě. Údržba, oprava, obnova a ochrana strojního zařízení. Maximalizace produkce,

Více

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Konstantin Schmidt, manager prodeje Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Tak legendární. Tak elegantní. Nové kufry ZARGES. Chcete

Více

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery Efektivní nátěrové systémy pro modulární obytné kontejnery Přední světový dodavatel nátěrových hmot Společnost Hempel byla založena roku 1915. V současné době se řadí mezi přední světové výrobce a dodavatele

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

tato trubka vám zajistí klidný spánek www.rehau.cz

tato trubka vám zajistí klidný spánek www.rehau.cz tato trubka vám zajistí klidný spánek raupiano PLUS - PRÉMIOVÁ PROTIHLUKOVÁ OCHRANA PRO VÁŠ DOMOV www.rehau.cz výrobek: RAUPIANO PLUS Prémiová protihluková ochrana pro velké objekty RAUPIANO PLUS je systém

Více

DUROPAC Systém skládacích prepravek Vratné obaly DUROPAC pro Euro a H1 palety v sobe spojují všechny podstatné vlastnosti stávajících systému skládacích prepravek, jdou ale o rozhodující krok dále: jsou

Více

STROJE NA PROFESIONÁLNÍ PRANÍ KOBERCŮ. technologie pro profesionálové. www.carpetwashing.com

STROJE NA PROFESIONÁLNÍ PRANÍ KOBERCŮ. technologie pro profesionálové. www.carpetwashing.com STROJE NA PROFESIONÁLNÍ PRANÍ KOBERCŮ technologie pro profesionálové CATINET #1 NA SVĚTĚ Španělský výrobce strojů na praní koberců Catinet vyvinul první stroje na praní koberců na světě v roce 1992. Dnes

Více

Doporučené balení zásilek

Doporučené balení zásilek Doporučené balení zásilek Hlavní zásady balení zásilek Maximální rozměry Vyplnění volného prostoru Povolené parametry zásilky Max. hmotnost tuzemské zásilky a zásilky na Slovensko: 50 kg Max. hmotnost

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

Spolehlivé řešení pro ochranu Vašeho nákladu

Spolehlivé řešení pro ochranu Vašeho nákladu Spolehlivé řešení pro ochranu Vašeho nákladu Bates Cargo-Pak - rychlé, pružné a trvalé řešení, přinášející znatelnou úsporu času a prostředků. Lepší ochrana nákladu? Pro bezpečnější přepravu Prudký nárůst

Více

Epipack. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111. www.petruzalek.cz

Epipack. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111. www.petruzalek.cz Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Epipack - paletizační stroje Společnost Epipack je výrobcem ovinovacích strojů, které zjednodušují práci nejen velkovýrobcům

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ. Použití ve stravovacích zařízeních a prodejnách potravin

INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ. Použití ve stravovacích zařízeních a prodejnách potravin INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PARNÍHO ČIŠTĚNÍ Použití ve stravovacích zařízeních a prodejnách potravin Efektivita nákladů Současné hektické prostředí stravovacích zařízení a prodejen potravin čelí stále rostoucí

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

Náhrada jednorázového balení vratným balením

Náhrada jednorázového balení vratným balením Náhrada jednorázového balení vratným balením Koncept balení pro projekt: F1C Ducato - Continental Bohuslav Černý Sales Manager CZ + SK LEDEN 2013 Dva hlavní hráči ve světě vratných obalů se spojili Schoeller

Více

Loomis SafePoint. Chytré řešení pro Vaši hotovost

Loomis SafePoint. Chytré řešení pro Vaši hotovost Loomis SafePoint Chytré řešení pro Vaši hotovost Vybaven dle Vašich potřeb s vysokorychlostní počítačkou hotovosti a velmi snadnou obsluhou, včetně kompletní údržby. Loomis nabízí řešení, díky kterému

Více

VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001

VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001 VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001 MODERNÍ TECHNOLOGIE STABILNÍ CENY LOGISTIKA Nestačí jen vyrobit obal nebo výrobek, je zapotřebí jej také dodat v čas a na správné místo. Bez

Více

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání.

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. KATALOG Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. www.tbaplast.cz O TBA PLASTOVÉ OBALY NEJLEPŠÍ KVALITA Naše vysoce kvalitní a robustní přepravní a skladové obaly jsou navrženy

Více

Jak může mnohonásobné použití obalů a využívání logistiky opakovaného použití obalů snižovat náklady.

Jak může mnohonásobné použití obalů a využívání logistiky opakovaného použití obalů snižovat náklady. Jak může mnohonásobné použití obalů a využívání logistiky opakovaného použití obalů snižovat náklady. Čtyři výhody logistiky opakovaného použití obalů Výhoda #1: Ekologické řešení Výhoda #2: Snížení nákladů

Více

Náš zákazník 3M. Maximální úspora místa a udržitelný rozvoj

Náš zákazník 3M. Maximální úspora místa a udržitelný rozvoj Náš zákazník 3M Maximální úspora místa a udržitelný rozvoj Stručný přehled Rozsáhlá síť zákazníků, která pokrývá celou Evropu. Zásilky různých velikostí, které se odesílají každý den. Nestohovatelné palety,

Více

Jak správně zabalit zásilky

Jak správně zabalit zásilky Jak správně zabalit zásilky Hlavní zásady balení zásilek Máme pro vás návod, jak co nejlépe zabalit zásilky. Pokud si nebudete vědět s čímkoli rady, obraťte se na svého obchodního zástupce. Maximální rozměry

Více

Rosiče a postřikovače

Rosiče a postřikovače Rosiče a postřikovače Díky našim rosičům se nebudete moct dočkat nového pracovního dne na vinici, v ovocném sadu či na poli se zeleninou. Nejen, že šetří vaše síly, ale především zajistí velmi přesnou

Více

Návrh obalů na křehké produkty pro převoz společností DHL

Návrh obalů na křehké produkty pro převoz společností DHL Libor Vašíček / Ústav vizuální tvorby Uherské Hradiště / Ateliér 3D design / 3. ročník / 2008 Návrh obalů na křehké produkty pro převoz společností DHL Papírový obal s potiskem určený pro převoz láhve

Více

www.nexaautocolor.com Nexa Autocolor and design, Turbo Vision and PaintManager are registered trademarks and RapidMatch is a trademark of PPG Industries Ohio, Inc. 2017 PPG Industries, all rights reserved.

Více

Průvodní dokumentace. Montáž a uvedení do provozu:

Průvodní dokumentace. Montáž a uvedení do provozu: Průvodní dokumentace Prohlášení výrobce o bezpečnosti výrobku Výrobce ve smyslu zákona č. 22/1997 Sb. o technických požadavcích na výrobky a ve znění následujících změn a doplňků prohlašuje, že výrobek

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na síťový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění a

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

Elektrické ohřívače vody. Vysoký komfort teplé vody pro Váš domov

Elektrické ohřívače vody. Vysoký komfort teplé vody pro Váš domov Elektrické ohřívače vody Vysoký komfort teplé vody pro Váš domov 2 Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody eznamte se se všemi výhodami Všude jako doma V bytě, v domě, na chatě u jezera, v horském

Více

Lehká váha s hořčíkem

Lehká váha s hořčíkem KliKlamp Lehká váha s hořčíkem Lehká jako pírko, ale s medvědí silou Extrémně lehký a stabilní hořčík, plasty zesílené skelnými vlákny a zastudena tažená jakostní ocel firmy BESSEY: tato optimální směs

Více

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Stacionární vysokotlaké čištění představuje dokonalé řešení, když je třeba používat pravidelně vysoký čisticí výkon. Pro více uživatelů v rozdílných oblastech použití

Více

Protective Packaging. Váš partner v obalech

Protective Packaging. Váš partner v obalech Protective Packaging Váš partner v obaech 2 Protective Packaging NÁVRH A VÝVOJ ZALOŽENÝ NA ŘEŠENÍ PRODUCT CARE Divize Product Care spoečnosti Seaed Air zajišťuje v našem neustáe se měnícím světě obast

Více

tesa ACX plus Řešení pro stavebnictví Pásky s technologií tesa ACX plus a jejich využití pro stavební průmysl KATALOG PRODUKTŮ A APLIKACÍ

tesa ACX plus Řešení pro stavebnictví Pásky s technologií tesa ACX plus a jejich využití pro stavební průmysl KATALOG PRODUKTŮ A APLIKACÍ tesa ACX plus Řešení pro stavebnictví Pásky s technologií tesa ACX plus a jejich využití pro stavební průmysl KATALOG PRODUKTŮ A APLIKACÍ Samolepicí pásky tesa sofistikované řešení pro trvalé lepení Spolehlivé

Více

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu www.hafele.cz Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu Spolehlivé doručení s certifikátem Zákazníci ve 150 zemích spoléhají na nábytkové

Více

KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY

KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY NAŠE PŘEPRAVNÍ KAPACITA. VAŠE VÝNOSY. PNEUMATIKY VYVINUTÉ PRO VÝZVY DNEŠNÍHO ZEMĚDĚLSTVÍ Současné postřikovače se vyvíjejí rychlým tempem. Stávají se většími, těžšími, výkonnějšími

Více

Série BLUE LINE. Pístové kompresory

Série BLUE LINE. Pístové kompresory Série BLUE LINE Pístové kompresory 2 3 Využijte výhod značky ABAC Od roku 1980 poskytuje firma ABAC svým zákazníkům perfektní skladbu flexibility a zkušeností pro průmyslové, profesionální a řemeslnické

Více

NOVÝ OBALOVÝ SYSTÉM BASF ECO PACK

NOVÝ OBALOVÝ SYSTÉM BASF ECO PACK NOVÝ OBALOVÝ SYSTÉM BASF ECO PACK Představujeme nový standard: optimální manipulace a bezpečnost pro uživatele Speciální uzávěr S těsněním integrovaným v uzávěru Bez samostatného fóliového víčka Bezpečně

Více

OptiCare. Optimální terapeutická péče

OptiCare. Optimální terapeutická péče OptiCare Optimální terapeutická péče Integrovaná matrace pro Nová, chytrá technologie pro prevenci dekubitů 90% dekubitů se lze vyhnout* 2 *EPUAP, Declaration of Rio, říjen 2011 JIP Maximální prevence

Více

Označení: SP 10, SP 10-R Název výrobku: skladebná paleta

Označení: SP 10, SP 10-R Název výrobku: skladebná paleta Firma Stabilplastik, spol. s r.o. byla založena v roce 1997 za účelem zpracování odpadních plastů. Jsme společností, která se zabývá výrobou plastových přepravních palet a dalších výrobků z recyklovaného

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na bateriový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění

Více

KAPITOLA 3.4. POZNÁMKA: Mezní hodnota pro skupinové obaly se nepoužije u LQ5.

KAPITOLA 3.4. POZNÁMKA: Mezní hodnota pro skupinové obaly se nepoužije u LQ5. KAPITOLA 3.4 NEBEZPEČNÉ VĚCI BALENÉ V OMEZENÝCH MNOŽSTVÍCH 3.4.1 Všeobecná ustanovení 3.4.1.1 Obaly použité v souladu s oddíly 3.4.3 až 3.4.6 musí odpovídat pouze všeobecným ustanovením pododdílů 4.1.1.1,

Více

Provozní předpisy a specifikace:

Provozní předpisy a specifikace: Návod k obsluze zmrzlinového stroje: #83059 Ugolini "QUICK GEL" 1100W, 230V, stolní zmrzlinový stroj Provozní předpisy a specifikace: Vážený zákazníku, Jsme přesvědčeni o tom, že tento moderní stroj Vám

Více

Metodický pokyn Požadavky na balení mechanických položek

Metodický pokyn Požadavky na balení mechanických položek Metodický pokyn 3.6-8 Požadavky na balení mechanických položek Zpracoval Bc. Martin Šulc Ověřil Mgr. Tomáš Cejtchaml Schválil Ing. Vlastimil Cech Dne 13.09.2017 Dne 13.09.2017 Dne 18.09.2017 Stránka 1

Více

Inovační technologie lepení pro Vaše okna

Inovační technologie lepení pro Vaše okna Inovační technologie lepení pro Vaše okna Technologie lepení oken nejnovější generace Používání inovačních technologií zlepšuje mnoho oblastí našeho života. Nové postupy a pokrok se nezastaví ani před

Více

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky!

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky! Návod na výběr správné oboustranné lepicí! Plocha 1 Polypropylen Polyetylen HD Polyetylen HD Měkčené PVC Styren ABS Neměkčené PVC Práškovaný povrch Sklo Hliník Nerezavějící ocel Plocha 2 Sklo Hliník Nerezavějící

Více

Produktový katalog. KARDO GROUP a.s. kartonáž & autodoprava Jesenická 688, Rapotín,

Produktový katalog. KARDO GROUP a.s. kartonáž & autodoprava Jesenická 688, Rapotín, Produktový katalog KARDO GROUP a.s. kartonáž & autodoprava Jesenická 688, Rapotín, www.kardo.cz 1 KARTONÁŽ WWW.KARDO.CZ Zpracovávané materiály Třívrstvá vlnitá lepenka vlna B, C, E Čtyřvrstvá vlnitá lepenka

Více

Zenturo lní koncept domovního

Zenturo lní koncept domovního Zenturo Unikátn tní a univerzáln lní koncept domovního zahradního ho panelu PRODEJNÍ KATALOG 2010 Prodjneí katalog: obsah 1. Historie 2. Použití panelu Zenturo 2.1 Samostatně stojící panel 2.2 Pixelový

Více

Svitková helma DSP508 Ochranný prvek vnitřních hran svitků

Svitková helma DSP508 Ochranný prvek vnitřních hran svitků Svitková helma DSP508 Ochranný prvek vnitřních hran svitků DSP je nová generace ochraných prvků v oblasti ochrany vnitřních hran svitků při mezioperačních a skladových přesunech. Celoplastový vnitřní kruh

Více

M O B I L N Í O D V L H Č O V A Č E

M O B I L N Í O D V L H Č O V A Č E M O B I L N Í O D V L H Č O V A Č E M O B I L N Í O D V L H Č O V A Č E C D T Mějte vlhkost pod kontrolou, ať jste kdekoliv Mobilní odvlhčovače CDT od dánské společnosti Dantherm nabízejí rychlou a snadnou

Více

Individuální řešení pro dokonalou ochranu dílů

Individuální řešení pro dokonalou ochranu dílů Zakladatel firmy Georg Utz 1916 1988 Individuální řešení pro dokonalou ochranu dílů 16 Fixační na technické součástky Fixační na technické součástky 17 Vakuové tvarování Konstrukce rámová Rámové fixační

Více

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek Platný od 1. 4. 2012 TEMPUR Original podpora s pevnějším pocitem Materiál TEMPUR vyvinula původně organizace NASA, aby tak odlehčila kosmonautům od tlaku, který prožívají

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

Kartáč na vlasy s iontovou technologií

Kartáč na vlasy s iontovou technologií Kartáč na vlasy s iontovou technologií Informace o výrobku Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96361FV05X01VIII 2017-12 362 655 Vážení zákazníci, tímto novým kartáčem na vlasy s iontovou technologií si jemně pročešete

Více

katalog Vzorková prodejna spolecnosti MAGICRETE: Chráštany 140 252 19 Rudná u Prahy Ceská republika (CZECH REPUBLIC)

katalog Vzorková prodejna spolecnosti MAGICRETE: Chráštany 140 252 19 Rudná u Prahy Ceská republika (CZECH REPUBLIC) Vzorková prodejna spolecnosti MAGICRETE: Chráštany 140 252 19 Rudná u Prahy Ceská republika (CZECH REPUBLIC) Tel/Fax: +420 257 951 521 Fax: +420 251 619 289 Mobil: +420 605 255 512 sortiment zboží a seznam

Více

Spolehlivá dezinfekce chlordioxidem tam, kde je ProMinent Výroba a účinné dávkování chlordioxidu

Spolehlivá dezinfekce chlordioxidem tam, kde je ProMinent Výroba a účinné dávkování chlordioxidu Spolehlivá dezinfekce chlordioxidem tam, kde je ProMinent Výroba a účinné dávkování chlordioxidu Printed in Germany, PT PM 018 03/06 CS MT17 01 03/06 CS Zařízení pro výrobu a dávkování chlordioxidu Generátory

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

»Popis produktu. »Doporučené aplikace. »Výroba a testování

»Popis produktu. »Doporučené aplikace. »Výroba a testování Xanita, pionýr ve výrobě lehkých recyklovatelných a ekologických desek X- Board Print, vyvinula nepřehlédnutelnou novou řadu desek s označením X- Board Decor. Jedná se o pevné ekologicky šetrné desky na

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

IV. Záchranářský program

IV. Záchranářský program Nafukovací nosítka Nafukovací nosítka Sava jsou navržena pro použití za jakýchkoli podmínek a poskytují naprostou bezpečnost a ochranu raněnému během záchranné operace na souši, na sněhu, na ledu, ve vodě

Více

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE STÁLE POD KONTROLOU S nabíječkou EXIDE se nebudete muset nikdy obávat, zda váš vůz nastartuje, nebo zda je vaše motocyklová baterie

Více

Smart packaging. Perfect solutions.

Smart packaging. Perfect solutions. Smart packaging. Perfect solutions. THIMM THE HIGHPACK GROUP Mezinárodně působící skupina THIMM je Vaším inovačním a systémovým partnerem pro všechny procesy obalového managementu. Pod zastřešující značkou

Více

Proč mít řezačku? Typy řezaček ŘEZÁNÍ

Proč mít řezačku? Typy řezaček ŘEZÁNÍ GBC Premier Proč mít řezačku? Při výrobě tištěných materiálů následuje po samotném tisku dokumentů další důležitý krok, úprava tvaru dokumentů, obrázků, fotografií, prezentací. Mnohdy konečný tvar a úprava

Více

Image 3. excelentní design s řešením pro každého

Image 3. excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 Linet Image 3 Extra

Více

Spolehlivý. Silný. Výnosný.

Spolehlivý. Silný. Výnosný. Spolehlivý. Silný. Výnosný. 20 let paketovacích lisů od firmy Strautmann Vaše výhoda Obchodujte se svými recyklovatelnými materiály a likvidujte je se ziskem! Pořádek a čistota Materiál se nepovaluje na

Více

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance 2015-2016 Luxusní vinylové dílce Volně kladené dlaždice a lamely Tkané vinylové čtverce Vytváříme atmosféru Architekti, interiéroví designéři a firmy zabývající

Více

MATRIX F22 / F32

MATRIX F22 / F32 www.xertec.cz MATRIX F22 / F32 Velká barevná obrazovka pro lepší přehled při výběru vhodných poštovních služeb. Dobře promyšlený systém pro širokou škálu korespondence. O jeden dotek napřed ŘADA MATRIX

Více

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro zpracování potravin

Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro zpracování potravin Cyklopack, spol. s r.o. SMB Schwede Maschinenbau GmbH Páskovací technika pro zpracování potravin My o nás SMB Schwede Maschinenbau GmbH je jeden z vedoucích výrobců vysoko výkonných páskovacích strojů

Více

VYFOUKNE VÍCE VZDUCHU Z ROZVADĚČE

VYFOUKNE VÍCE VZDUCHU Z ROZVADĚČE NOVÝ VENTILÁTOR S FILTREM PLUS VYFOUKNE VÍCE VZDUCHU Z ROZVADĚČE * SIMPLY INNOVATIVE. BETTER FOR SURE. NÁŠ NOVÝ VENTILÁTOR S FILTREM PLUS. Optimální využití prostoru je jedním z důležitých parametrů v

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji.

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji. Nový otryskávací přístroj je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí, nejspolehlivější technikou a nejlepšími výsledky při otryskávání suchým ledem. 1 Držák kufru

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení Obecné informace : Firma DOBLER Metallbau s.r.o je výrobcem a dodavatelem tribunových systémů pro vnitřní i venkovní použití. Patentovaný systém skládání a rozkládání umožňuje ve velice krátkém čase a

Více

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info Úsměv v dešti Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK www.galeco.info Okapový systém Galeco STAL Stavíte-li dům, nemyslíte jen na děti, ale také na vnuky. Právě proto jsme vyvinuli odolná a spolehlivá

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

Doplňkový sortiment 3-4 5-6 7-8. www.antalis.cz. Obalový materiál - fólie. Obálky a tašky 2. Lepicí pásky. Obalový materiál - papír

Doplňkový sortiment 3-4 5-6 7-8. www.antalis.cz. Obalový materiál - fólie. Obálky a tašky 2. Lepicí pásky. Obalový materiál - papír Doplňkový sortiment Obalový materiál - fólie Obálky a tašky 2 Lepicí pásky Obalový materiál - papír Vlnité lepenky, krabice Strana v PDF 3-4 5-6 7-8 9 10 STREČOVÉ FÓLIE - RUČNÍ Micron Šíře (mm) Návin (m)

Více

Balící stroj na brikety BP 800

Balící stroj na brikety BP 800 Balící stroj na brikety BP 800 Pro balení briket nabízíme poloautomatický balicí stroj typu SmiPack BP 800 pro skupinové balení briket do teplem smrštitelné folie LDPE. Předpokládané technické zadání:

Více

POSKYTUJE ORIGINÁLNÍ DÍLY PRO NOVÁ IDENTITA BUDE KOMBINOVAT A INDIVIDUALIZOVAT ZNAČENÍ 12 ZNAČEK ORIGINÁLNÍCH DÍLŮ CNH INDUSTRIAL ZA ÚČELEM:

POSKYTUJE ORIGINÁLNÍ DÍLY PRO NOVÁ IDENTITA BUDE KOMBINOVAT A INDIVIDUALIZOVAT ZNAČENÍ 12 ZNAČEK ORIGINÁLNÍCH DÍLŮ CNH INDUSTRIAL ZA ÚČELEM: NOVÉ ZNAČENÍ DÍLŮ SILNĚJŠÍ SPOLEČNĚ POSKYTUJE ORIGINÁLNÍ DÍLY PRO NOVÁ IDENTITA BUDE KOMBINOVAT A INDIVIDUALIZOVAT ZNAČENÍ 12 ZNAČEK ORIGINÁLNÍCH DÍLŮ CNH INDUSTRIAL ZA ÚČELEM: posílení značky CNH Industrial

Více

REUSABLE PACKAGING SOLUTIONS. Znovu použitelné sudy ZNOVU POUŽITELNÉ OBALY PRO PIVOVARY

REUSABLE PACKAGING SOLUTIONS. Znovu použitelné sudy ZNOVU POUŽITELNÉ OBALY PRO PIVOVARY REUSABLE PACKAGING SOLUTIONS Znovu použitelné sudy ZNOVU POUŽITELNÉ OBALY PRO PIVOVARY Testovací provoz Mobilní stanice + Mobilní automatická plnicí stanice Při testovacím provozu těchto znovu použitelných

Více

Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody

Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody 3 Bosch 8000 T Vysoký komfort přípravy teplé vody s jedinečným designem 8000T 080 8000T 00 8000T

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku!

Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku! Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku! Až 20 zásilek denně expeduje mimo sezónu pan Pilný z Berouna. Je majitelem internetového obchodu, který je na trhu dva

Více

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info Úsměv v dešti Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK www.galeco.info Okapový systém Galeco STAL Stavíte-li dům, nemyslíte jen na děti, ale také na vnuky. Právě proto jsme vyvinuli odolná a spolehlivá

Více

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F42 / F62 Flexibilita napříč celou řadou. U středních a velkých objemů korespondence, bez ohledu na to, zda jde o dopisy nebo balíčky. Jednoduchý, bezpečný provoz. O jeden dotek napřed

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více