Školení oddílů SKFS SR 2015/16 Kolín 29.listopadu 2015 Ing. Martin HAVEL, Jan HOŘEJŠÍ, Mgr. Zdeněk TASCH,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Školení oddílů SKFS SR 2015/16 Kolín 29.listopadu 2015 Ing. Martin HAVEL, Jan HOŘEJŠÍ, Mgr. Zdeněk TASCH,"

Transkript

1 Školení oddílů SKFS SR 2015/16 Kolín 29.listopadu 2015 Ing. Martin HAVEL, Jan HOŘEJŠÍ, Mgr. Zdeněk TASCH,

2 SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALU SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FACEBOOK IS FAČR RMS 2015/2016 DISCIPLINÁRNÍ ŘÁD FA ČR PŘESTUPNÍ ŘÁD Návrh STANOVY POBOČNÉHO SPOLKU - Nové

3 SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALU

4 Soupiska družstva Soupiska družstva je doklad, který určuje příslušnost hráčů k družstvu členského klubu. Na soupisku družstva lze zařadit pouze hráče z centrální evidence členství členského klubu dle příslušné věkové kategorie. Soupisku družstva je oprávněn vyplnit pouze administrátor členského klubu na předepsaném formuláři v elektronickém informačním systému. Na soupisce družstva je povinen uvést nejméně 11 hráčů, kteří spadají do příslušné věkové kategorie soutěže. Soupiska družstva se vyhotovuje vždy k jednotlivé části soutěžního ročníku, a to vždy nejpozději 7 dní před zahájením jednotlivé části soutěže.

5 Změny v soupisce družstva je administrátor členského klubu oprávněn provádět pouze před začátkem jednotlivé části soutěžního ročníku. V průběhu příslušné části soutěžního ročníku je administrátor členského klubu oprávněn po schválení řídícím orgánem soutěže provádět změny v soupisce družstva pouze v případě, že dojde k přestupu či hostování hráče ze soupisky družstva nebo k doloženému dlouhodobému zranění hráče ze soupisky družstva. Členské kluby, které mají v jedné věkové kategorii pouze jedno družstvo přihlášené do soutěže, soupisku tohoto družstva v elektronickém informačním systému nevyplňují.

6 článek 9 RMS SKFS Soupisky: Hráč uvedený na soupisce musí v daném soutěžním období /podzim, jaro/ nastoupit minimálně v jednom mistrovském utkání na dobu nejméně 30 minut! V případě nesplnění této povinnosti bude oddíl potrestán pokutou. Při řádném zdůvodnění nesplnění této povinnosti /písemně do 14 dnů po skončení příslušné části soutěže / může STK SKFS ustoupit od udělení této pořádkové pokuty/.

7 17 Losovací aktiv Losovací aktiv vede předsedající, kterého určí řídící orgán soutěže. Losovacího aktivu jsou povinni účastnit se zástupci všech členských klubů, které podaly přihlášku družstva do soutěže. Zpětvzetí přihlášky družstva do soutěže jsou členské kluby oprávněny podat pouze do zahájení losovacího aktivu.

8 33 Družstva mládeže

9 Soutěž Počet mládežnických družstev Výše kompenzačního poplatku za jedno mládežnické družstvo Minimální počet mládežnických družstev pro účast v soutěži Česká fotbalová liga 5 družstev mládeže ,- Kč 3 družstva mládeže Divize 4 družstva mládeže ,- Kč 2 družstva mládeže Krajský přebor 3 družstva mládeže ,- Kč 2 družstva mládeže I. A třída kraje 2 družstva mládeže ,- Kč 1 družstvo mládeže I. B třída kraje 1 družstvo mládeže ,- Kč

10 34 Účast cizinců v družstvu V soutěžním utkání je za družstvo oprávněno nastoupit nejvýše 5 hráčů, kteří nejsou občany členského státu Evropské unie.

11 49 Čekací doba Čekací doba pro obě družstva a rozhodčího je 20 minut po úředně stanoveném začátku utkání a je možné ji čerpat pouze z důvodů zvláštního zřetele hodných. Čekací dobu není možné čerpat z důvodů stojících na straně asistentů rozhodčího nebo čtvrtého rozhodčího utkání. K posouzení, zda byla dodržena čekací doba, je příslušný rozhodčí. Řídící orgán soutěže je oprávněn stanovit zákaz čerpání čekací doby, a to v soutěžních utkáních, které v zájmu regulérnosti průběhu soutěže nařídí sehrát ve shodném úředně stanoveném začátku utkání. Oznámí-li hostující družstvo organizátorovi utkání v průběhu čerpání čekací doby podle odstavce 1, že se dostaví a utkání bude možné zahájit nejpozději 40 minut po úředně stanoveném začátku utkání, prodlužuje se čekací doba o dalších 20 minut. Prodlouženou čekací dobu lze čerpat pouze z důvodů zcela nezávislých na osobě, která čekací dobu čerpá

12 Členský klub, jehož družstvo čerpalo čekací dobu, je povinen bez zbytečného odkladu, nejpozději však do tří dnů prokázat řídícímu orgánu soutěže důvody čerpání čekací doby. Delegovaný rozhodčí, který čerpal čekací dobu, je povinen bez zbytečného odkladu, nejpozději však do tří dnů, prokázat komisi rozhodčích, která jej k utkání delegovala, důvody čerpání čekací doby. Nedostaví-li se družstvo hostů k utkání v průběhu čekací doby, je povinno uhradit organizátoru utkání paušální částku náhrady nákladů spojených s přípravou utkání určenou řídícím orgánem soutěže.

13 58 Kontrola totožnosti Kontrolu totožnosti hráčů a náhradníků družstev uvedených v zápisu o utkání je možné na žádost vedoucího družstva provést hromadně nejdříve 15 minut před úředně stanoveným začátkem utkání a nejpozději do zahájení druhého poločasu utkání. Do schválení zápisu o utkání oběma vedoucími družstev po ukončení utkání je možno provést kontrolu pouze těch hráčů, kteří nastoupili v druhém poločase utkání. Provádění kontroly totožnosti řídí rozhodčí, kterému je vedoucí kontrolovaného družstva povinen předat Listinu hráčů. Kontroly totožnosti jsou povinni se zúčastnit všichni hráči kontrolovaného družstva, vedoucí kontrolovaného družstva a vedoucí družstva soupeře.

14 Po zahájení kontroly totožnosti předá rozhodčí vedoucímu družstva, který o kontrolu totožnosti požádal, Listinu hráčů a následně vedoucí kontrolovaného družstva představuje vedoucímu soupeřova družstva jednotlivé hráče, o jejichž kontrolu totožnosti vedoucí soupeřova družstva požádal. Pokud kontrolovaní hráči mají k dispozici doklady prokazující jejich totožnost, předloží je vedoucímu soupeřova družstva k nahlédnutí. Vedoucí soupeřova družstva je oprávněn klást kontrolovaným hráčům dotazy směřující k ověření jejich totožnosti.

15 Po skončení kontroly totožnosti vrátí vedoucí družstva, který o kontrolu totožnosti požádal, rozhodčímu Listinu hráčů a současně mu oznámí, zda namítá neoprávněný start hráče. Tuto skutečnost rozhodčí zapíše do zápisu o utkání. Je-li namítnut neoprávněný start hráče, rozhodčí přezkoumá totožnost tohoto hráče, a to zejména dle údajů z předložených osobních dokladů. Pokud rozhodčí dospěje k závěru, že se jedná o neoprávněný start, hráče nepřipustí k další účasti ve hře; v opačném případě je hráč oprávněn pokračovat ve hře. Průběh, důvody a výsledek přezkoumání totožnosti hráče rozhodčí zapíše do zápisu o utkání.

16 Hráč je povinen podrobit se kontrole a přezkoumání totožnosti. Za účelem provedení kontroly a přezkoumání totožnosti je povinen: hráč, který nastoupil k utkání v průběhu I. poločasu, setrvat na stadionu do zahájení II. poločasu utkání; hráč, který nastoupil k utkání v průběhu II. poločasu, setrvat na stadionu do potvrzení kontroly zapsaných údajů v zápisu o utkání vedoucími družstev.

17 Za porušení tohoto ustanovení se nepovažuje, jestliže hráč nesetrvá na stadionu z důvodů zvláštního zřetele hodných. Pokud hráč, jehož přezkoumání totožnosti má být rozhodčím prováděno, neumožní přezkoumání totožnosti, rozhodčí tuto skutečnost výslovně zapíše do zápisu o utkání a hráče nepřipustí k další účasti ve hře.

18 37 Lékařská prohlídka 1. Každý hráč je povinen zabezpečit si ve svém vlastním zájmu a na své náklady informaci o své zdravotní způsobilosti ke hraní fotbalu. U hráčů mladších 18 let má tuto povinnost jejich zákonný zástupce. 2. V případě zdravotní způsobilosti pro hraní fotbalu je hráč povinen vlastnoručně podepsat prohlášení následujícího znění: Prohlašuji na základě lékařského posouzení svého zdravotního stavu, že jsem způsobilý absolvovat fyzickou zátěž fotbalových tréninků a utkání bez nebezpečí poškození svého zdraví.

19 3. Prohlášení dle odstavce 2 musí být opatřeno datem a nesmí být starší než 1 rok. Kluby jsou povinny mít k dispozici prohlášení všech svých hráčů. Kontrolu prohlášení podle předchozí věty provádějí řídicí orgány soutěží, které v případě nedostatků (prohlášení s prošlou lhůtou, chybějící prohlášení hráčů) jsou oprávněny postihnout členský klub pořádkovou pokutou.

20 SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN

21 2 Věkové kategorie 1. Mládeží se dle tohoto řádu rozumí hráči do 18 let věku. 2. Mládež se rozřazuje do následujících věkových kategorií:

22

23

24 3. V mládežnických družstvech jsou oprávněny startovat dívky o jeden rok starší než mládež zařazena do věkových kategorií dle odstavce 2, a to až do kategorie žáci starší. 4. Věkovou kategorií nad 18 let je kategorie dospělých.

25

26

27 13 Kolize funkce vedoucího družstva V soutěžních utkáních dorostu není vedoucí družstva oprávněn být uvedený zároveň jako hráč nebo náhradník v zápisu o utkání.

28 FACEBOOK SKFS Ing. Libor DUBA

29 Komunita Středočeský KFS fanpage Středočeský fotbal Prezentace pro Školení oddílů SKFS

30 Obsah Základní info o SKFS Představení komunity/ FB stránky Středočeský fotbal Význam a výhody komunity Zapojení klubů, hráčů a fanoušků

31 Základní info o SKFS Středočeský KFS je největší v rámci ČR více než členů Počet okresů 12 Počet soutěží 21 Počet klubů 118 http// * počet klubů a utkání se týká dospělých soutěží

32 Představení komunity Založena facebooková stránka Středočeský fotbal http//

33 Představení komunity Jedná se o oficiální profil SKFS na facebooku Zahrnuje soutěže a aktivity pořádané SKFS Uživateli budou Kluby soutěží SKFS Hráči Rozhodčí a delegáti Fanoušci a přátelé fotbalu Partneři SKFS

34 Význam a výhody komunity Kompletní výsledkový servis na jednom místě Reportáže,zajímavosti, sdílení informací Video komplet sestřihy z odehraných kol Video zajímavé okamžiky z uplynulého víkendu Foto ze zápasů a aktivit Soutěže pro uživatele Zvýhodněné partnerské akce

35 Zapojení klubů, hráčů, fanoušků Propojení se stránkami klubů Odkaz na webových stránkách Propojení fb stránek a jejich fanoušků Zapojení/aktivace hráčů,fanoušků a lidí z okolí klubu Komunikace při zápasech (rozhlas, pozvánky, plakáty) Sdílení a poskytování obsahu Představení klubů Informace a zajímavosti o klubu, zápase, nebo kokrétním členovi Fotografie případně krátká videa

36 Co je potřeba udělat? Označit stánku Středočeský fotbal jako To se mi líbí ( Like) Přidat odkaz na náš fb na webové stránky každého klubu s krátkou informací Aktivně šířit mezi fanoušky a okolí klubu Aktivně se zapojit do vytváření obsahu ( viz. soutěž)

37 Soutěž Poskytněte nám jakoukoliv zajímavou informaci ( text, foto, video) o vašem klubu a vyhrajte poukaz na 5000 Kč na nákup sportovního vybavení značky Adidas. Vítěz bude vybrán v rámci každé soutěže, celkem bude tedy 8 vítězů a voucherů Info do soutěže posílejte prostřednictvím zpráv na fb nebo na ovou adresu stredoceskyfotbal@seznam.cz

38 Pro více informací Kontakt na Středočeský krajský fotbalový svaz Zdeněk Tasch Dagmar Žáková

39 IS FAČR ÚD FAČR

40 RMS 2015/2016

41 článek 1 Počet hráčů a střídání: a) v soutěžích věkové kategorie dospělých, je možno v průběhu soutěžního utkání vystřídat 5 hráčů; b) v soutěžích kategorie dorostu staršího a mladšího, je možno v průběhu soutěžního utkání vystřídat 7 hráčů; c)v soutěžích kategorie žáků starších, je možno v průběhu soutěžního utkání vystřídat 7 hráčů; e) v soutěžích kategorie žáků mladších, je v průběhu soutěžního utkání povoleno opakované střídání;

42 článek 5 Jiná opatření v soutěžích:

43 Pořádající oddíl má za povinnost umístit v kabině rozhodčího PC nebo notebook s připojením na internet nejpozději 30 min. před úředním začátkem utkání a ponechat je tam až do odjezdu R a DFA.

44 Počet členů pořadatelského sboru v soutěžích SKFS se stanovuje takto : Krajský přebor dospělých u ostatních soutěží dospělých Krajský přebor dorostu Ostatní soutěže mládeže - 10 pořadatelů - 8 pořadatelů - 6 pořadatelů - 5 pořadatelů Pořadatelé musí být označeni výrazným a nezaměnitelným způsobem - reflexní vestou, s barevným odlišením Hlavního pořadatele.

45 DISCIPLINÁRNÍ ŘÁD FA ČR

46 Zasedání DK SKFS ve čtvrtek hodin, Praha - Na jednání DK není povinná účast (pokud není účastník vysloveně předvolán) - Není třeba písemné prohlášení - Vyloučení po 2 ŽK = MOŽNOST vyplacení (oddíl musí požádat, stačí ) 4,8,12.. ŽK = zpracováváno automaticky DK

47 NOVÝ PŘESTUPNÍ ŘÁD

48 VÝCHODISKA PRO NOVOU ÚPRAVU vytvoření spravedlivého a motivačního prostředí vyrovnání se celosvětovým trendům stanovisko ÚOHS ke stávajícím předpisům splnění povinnosti vyplývající ze stanov FIFA a FAČR kritické posouzení stávajících předpisů ze strany FIFA

49 Komunikace s FIFA časová osa 2008, 2010 a 2012 FAČR obdržela požadavky FIFA na zapracování kogentních ustanovení do předpisů upravujících registraci a přestupy hráčů (bez reakce ze strany FAČR!) červen 2014 FIFA si vyžádala předpisy upravující registraci a přestupy hráčů FAČR a ostatních FA ke kontrole (ověření splnění požadavků ze strany FIFA) FAČR obdržela od FIFA nařízení k urgentní nápravě a zapracování kogentních ustanovení VV FAČR na svém zasedání rozhodl o odložení těchto změn až na ročník 2016/17 (z důvodu velkého zásahu a nutnosti prodiskutování tématu), odložení dohodnuto s FIFA jednání na FIFA (pokus o obhajobu našich specifických ustanovení) oznámení finálních požadavků FIFA VV FAČR a jeho rozhodnutí o přípravě nového Přestupního řádu účinného od sezóny 2016/ schválení Legislativního záměru VV FAČR účinnost nového Přestupního řádu

50 OBLASTI NAVRHOVANÝCH ZMĚN 1. DRUHY HRÁČŮ A JEJICH SMLUV 2. VOLNÝ POHYB HRÁČŮ 3. ODSTUPNÉ A TRÉNINKOVÁ KOMPENZACE

51 DRUHY HRÁČŮ hráč, který má uzavřenou profesionální smlouvu vázán smlouvou amatérský hráč volný hráč

52 DRUHY HRÁČŮ PODLE SMLOUVY amatérský hráč

53 JAKÉHO HRÁČE MOHU MÍT V KÁDRU JAKO PROFESIONÁLNÍ KLUB amatérský hráč

54 JAKÝ HRÁČ MŮŽE NASTOUPIT V I. A II. LIZE

55 JAKÉHO HRÁČE MOHU MÍT V KÁDRU JAKO AMATÉRSKÝ KLUB amatérský hráč

56 VOLNÝ POHYB HRÁČE Stávající úprava Souhlas mateřského klubu Opakovaná žádost o přestup Zaplacení odstupného

57 PRINCIPY VOLNÉHO POHYBU HRÁČE Období Smlouva Věk Odstupné Nemám profesionální smlouvu dle tabulky 34 - zdarma Hráči věku přípravky přestupují zdarma v rámci standardních letních a zimních přestupních období.

58 HOSTOVÁNÍ

59 STŘÍDAVÝ START/FARMA * Sdružený start dvou družstev bude za splnění podmínek Soutěžního řádu i nadále umožněn.

60 VNITROSTÁTNÍ PLATBY ZA HRÁČE ODSTUPNÉ TRÉNINKOVÁ KOMPENZACE

61 VNITROSTÁTNÍ PLATBY ZA HRÁČE JAK SE stanoví výše odstupného

62 VNITROSTÁTNÍ PLATBY ZA HRÁČE STANOVENÍ VÝŠE ODSTUPNÉHO PODLE TABULKY * s ohledem na předpokládanou účinnost nového PŘ k nastane první přestupní období pro volný pohyb v červnu 2017; pro přestup bez souhlasu s účinností pro příští sezonu musí hráči využít opakovaného ** pokud hráč nenastoupí přestupu dle stávajícího PŘ k soutěžnímu utkání po dobu 12 měsíců, přestupuje i v rámci standardních přestupních období zdarma (stejně tak je to již nyní při zrušení členství nebo registrace)

63 při přestupu do vyšší soutěže se u dospělých uplatní částka pro tuto soutěž, při přestupu níže se částky pro příslušné soutěže sečtou a dělí dvěma u mládeže se určí částka podle soutěže klubu, do které hráč přestupuje PLATBA ZA PŘESTUP HRÁČE Druhy výpočtu odstupného - tabulka TABULKA PRO VÝPOČET ODSTUPNÉHO V KATEGORII DOSPĚLÝCH Soutěž I. I. LIGA II. II. LIGA III. ČFL, MSFL IV. DIVIZE KRAJSKÝ V. PŘEBOR VI. I. A TŘÍDA VII. I. B TŘÍDA VIII. OKRESNÍ PŘEBOR IX. III. TŘÍDA X. IV. TŘÍDA TABULKA PRO VÝPOČET ODSTUPNÉHO V KATEGORII MLÁDEŽE Soutěž U12 U13 U14 U15 U16 - U17 U18 U19 I. I. LIGA II. II. LIGA III. ČFL, MSFL IV. DIVIZE V. KRAJSKÝ PŘEBOR VI. I. A TŘÍDA VII. I. B TŘÍDA VII I. OKRESNÍ PŘEBOR IX. III. TŘÍDA X. IV. TŘÍDA

64 PLATBA ZA PŘESTUP HRÁČE tréninková kompenzace Při podpisu první profesionální smlouvy Při každém přestupu profesionálního hráče do soutěžního ročníku, v němž dovrší 23 let věku včetně

65 PLATBA ZA PŘESTUP HRÁČE tréninková kompenzace KOMU PLATÍM TRÉNINKOVOU KOMPENZACI Při podpisu první profesionální smlouvy Při každém přestupu profesionálního hráče do soutěžního ročníku, v němž dovrší 23 let věku včetně všem klubům, které se podílely na výchově hráče počínaje 6 rokem věku do podpisu první profesionální smlouvy, nejvýše však do soutěžního ročníku, v němž dovršil 23 let pouze tomu klubu, ze kterého profesionální přestupuje

66 PLATBA ZA PŘESTUP HRÁČE tréninková kompenzace Při podpisu první profesionální smlouvy všem klubům, které se podílely na výchově hráče počínaje 6 rokem věku do podpisu první profesionální smlouvy, nejvýše však do soutěžního ročníku, v němž dovršil 23 let VÝŠI URČÍM TABULKOU DOHODA NENÍ MOŽNÁ Při každém přestupu profesionálního hráče do soutěžního ročníku, v němž dovrší 23 let věku včetně pouze tomu klubu, ze kterého profesionální přestupuje VÝŠI URČÍM TABULKOU DOHODOU

67 PLATBA ZA PŘESTUP HRÁČE tréninková kompenzace tabulka Sezóna I. liga II. liga ČFL, MSFL a nižší soutěže 6. narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin narozenin

68 Modelový příklad plateb během kariéry hráče

69 První registrace Planá nad Lužnicí 6 8 let Přestup v 9 letech v rámci přípravek - ZDARMA Sokol Sezimov o Ústí 9-12 let Přestup ve 13 letech bez souhlasu ,- Kč (tabulka) Táborsk o II. liga let Přestup v 17 letech bez souhlasu ,- Kč Dukla Praha I. liga

70 Táborsko let 3 x ,- + 1 x = ,- Kč Podpis první smlouvy v 19 letech v Dukle VÝPLATA TRÉNINKOV É KOMPENZA CE Dukla zaplatila ,- za přestup bez souhlasu a nyní při podpisu smlouvy zaplatí ,- Sokol Sezimovo Ústí 9 12 let = 1 x ,- + 3 x 5000,- = ,- Planá nad Lužnicí 6 8 let = 3 x 5000,- = ,-

71 Přestup v 21 letech z Dukly do Slavie - dohoda Slavia hradí odstupné dle dohody + TK (již jen Dukle!) Platba TK Dukle za výchovu let = 3 x , ,- = ,-

72 PLATBA ZA PŘESTUP HRÁČE mezinárodní tréninková kompenzace podpis profesionální smlouvy s hráčem, který byl vychováván v klubu patřícím do členské asociace FIFA odlišné od FAČR či naopak přestup hráče do členského klubu FAČR ze zahraničí či naopak hradí se od 12 do 23 let výchova hráče je v zásadě ukončena v soutěžním ročníku, v němž hráč dovršil 21 let uplatní se výpočet tréninkových kompenzací dle FIFA RSTP /soutěžní ročník výchovy

73 PLATBA ZA PŘESTUP HRÁČE příspěvek solidarity přestup profesionála za účinnosti smlouvy do klubu z jiné Asociace za náhradu 5 % z přestupní částky je odečteno a rozděleno mezi kluby, které se podílely na výchově hráče mezi soutěžními ročníky, v nichž dovršil 12. a 23. narozeniny solidární příspěvek rozděluje nový klub hráč na základě hráčova hráčského pasu

74 Prostor pro Vaše dotazy

75 Děkuji za pozornost

Školení oddílů SKFS Velká Dobrá

Školení oddílů SKFS Velká Dobrá Školení oddílů SKFS Velká Dobrá 26.11.2016 Ing. Martin HAVEL, Jan HOŘEJŠÍ, Mgr. Zdeněk TASCH Mistrovství Evropy žen do 17 let v roce 2017 v České republice SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALU IS FAČR RMS 2016/2017 DISCIPLINÁRNÍ

Více

VÝCHODISKA PRO NOVOU ÚPRAVU

VÝCHODISKA PRO NOVOU ÚPRAVU VÝCHODISKA PRO NOVOU ÚPRAVU vytvoření spravedlivého a motivačního prostředí vyrovnání se celosvětovým trendům stanovisko ÚOHS ke stávajícím předpisům splnění povinnosti vyplývající ze stanov FIFA a FAČR

Více

VÝCHODISKA PRO NOVOU ÚPRAVU

VÝCHODISKA PRO NOVOU ÚPRAVU VÝCHODISKA PRO NOVOU ÚPRAVU vytvoření spravedlivéh o a motivačního prostředí vyrovnání se celosvětovým trendům stanovisko ÚOHS ke stávajícím předpisům splnění povinnosti vyplývající ze stanov FIFA a FAČR

Více

OFS Nymburk. aktiv klubů OFS

OFS Nymburk. aktiv klubů OFS info@ofsnymburk.cz www.ofsnymburk.cz aktiv klubů OFS 7.3.2018 Program aktivu: 18,30 zahájení aktivu 18,35 19,15 školení klubů soutěžní řád 19,15 19,25 přestávka 19,25 19,55 organizace soutěží v ročníku

Více

Školení oddílů SKFS Slaný

Školení oddílů SKFS Slaný Školení oddílů SKFS Slaný 2.12.2017 Ing. Martin HAVEL, Mgr. Zdeněk TASCH SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALU IS FAČR RMS 2017/2018 DISCIPLINÁRNÍ ŘÁD FA ČR SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALU Soupiska družstva Soupiska družstva je doklad,

Více

(BEZ REAKCE ZE STRANY FAČR!) ČERVEN (OVĚŘENÍ SPLNĚNÍ POŢADAVKŮ ZE STRANY FIFA)

(BEZ REAKCE ZE STRANY FAČR!) ČERVEN (OVĚŘENÍ SPLNĚNÍ POŢADAVKŮ ZE STRANY FIFA) (BEZ REAKCE ZE STRANY FAČR!) ČERVEN (OVĚŘENÍ SPLNĚNÍ POŢADAVKŮ ZE STRANY FIFA) Východiska pro novou úpravu vyrovnání se celosvětovým trendům stanovisko ÚOHS ke stávajícím předpisům kritické posouzení stávajících

Více

a) SAMOSTATNOSTI PROFESIONÁLNÍCH SOUTĚŽÍ b) NOVÉMU VYMEZENÍ PŮSOBNOSTI A ZPŮSOBU ROZHODOVÁNÍ SBORU ROZHODCŮ c) STANOV POBOČNÝCH SPOLKŮ

a) SAMOSTATNOSTI PROFESIONÁLNÍCH SOUTĚŽÍ b) NOVÉMU VYMEZENÍ PŮSOBNOSTI A ZPŮSOBU ROZHODOVÁNÍ SBORU ROZHODCŮ c) STANOV POBOČNÝCH SPOLKŮ I. II. III. a) SAMOSTATNOSTI PROFESIONÁLNÍCH SOUTĚŽÍ b) NOVÉMU VYMEZENÍ PŮSOBNOSTI A ZPŮSOBU ROZHODOVÁNÍ SBORU ROZHODCŮ c) STANOV POBOČNÝCH SPOLKŮ a) REAKCE NA SPOLKOVÉ POTŘEBY A NA ZATÍŽENÍ PŘEDPISŮ

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE HLAVA I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Působnost 1. Dle této části tohoto řádu (dále Soutěžní řád mládeže ) se organizují

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE HLAVA I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Působnost 1. Dle této části tohoto řádu (dále Soutěžní řád mládeže ) se organizují

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE HLAVA I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Působnost 1. Dle této části (dále též Soutěžní řád mládeže ) se organizují soutěže

Více

Přestupní řád Českého svazu házené

Přestupní řád Českého svazu házené Přestupní řád Českého svazu házené jaro 2014 1 Článek I Základní ustanovení a definice 1. Přestupní řád stanoví podmínky, za nichž se uskutečňují změny příslušnosti jednotlivce - člena ČSH s licencí hráče

Více

Zápis STK č. 23 ze dne Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber. Omluveni: Pechar

Zápis STK č. 23 ze dne Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber. Omluveni: Pechar Zápis STK č. 23 ze dne 03. 05. 2018 Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber Omluveni: Pechar 1/STK schvaluje změny termínů a hracích ploch STK schvaluje v souladu s 8 odst. 4 SŘ a RMS čl. 10/3. 201721BA1A2105

Více

PROPOZICE KP PŘÍPRAVEK U11 SEZONA II. Technická ustanovení

PROPOZICE KP PŘÍPRAVEK U11 SEZONA II. Technická ustanovení Pořadatel: Středočeský krajský fotbalový svaz PROPOZICE KP PŘÍPRAVEK U11 SEZONA 2016-17 I. Všeobecná ustanovení Organizátor : Komise mládeže SKFS ve spolupráci s kluby KPŽ - SKFS Místo konání: dle rozlosování

Více

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Schváleno konferencí ČSLH dne 18. 6. 2016 Článek 1 Základní ustanovení 1. Hráči, kteří se chtějí zúčastnit sportovních soutěží v ledním hokeji (dále také

Více

Zápis STK č. 18 ze dne Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička. Omluveni: Weber

Zápis STK č. 18 ze dne Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička. Omluveni: Weber Zápis STK č. 18 ze dne 27. 03. 2018 Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička Omluveni: Weber 1 a) STK rozhodla o náhradních termínech pro odložená utkání OP 201721BA1A1402 TJ Kovohutě Podlesí B, z.s.

Více

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Schváleno konferencí ČSLH dne 18. 6. 2016 Článek 1 Základní ustanovení 1. Hráči, kteří se chtějí zúčastnit sportovních soutěží v ledním hokeji (dále také

Více

REGISTRAČNÍ ŘÁD HOKEJBALU

REGISTRAČNÍ ŘÁD HOKEJBALU REGISTRAČNÍ ŘÁD HOKEJBALU 2015 Článek 1 Základní ustanovení 1. Start v soutěžích ČMSHb se umožňuje pouze hráči, který je registrován podle tohoto řádu. 2. Registrací se rozumí záznam hráče v IS ČMSHb,

Více

TECHNICKÉ NORMY SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSLH. (I.liga ČR, II. liga ČR, ELJ, LJ, ELSD, LSD, ELMD, LMD, ŽL 1998, ŽL 2000, ŽL , ŽL )

TECHNICKÉ NORMY SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSLH. (I.liga ČR, II. liga ČR, ELJ, LJ, ELSD, LSD, ELMD, LMD, ŽL 1998, ŽL 2000, ŽL , ŽL ) TECHNICKÉ NORMY SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSLH (I.liga ČR, II. liga ČR, ELJ, LJ, ELSD, LSD, ELMD, LMD, ŽL 1998, ŽL 2000, ŽL 1998 1999, ŽL 2000 2001) SEZÓNA 2011 2012 Účastníci mistrovských soutěží ČSLH jsou povinni

Více

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 PŘÍLOHA ČÍSLO 3 ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 Článek 1 - Řízení soutěže Pohár ÚKFS ve fotbale dospělých doplňuje mistrovské soutěže dospělých

Více

VĚCNÝ ZÁMĚR K PŘÍPRAVĚ PŘESTUPNÍHO ŘÁDU PODLE PRAVIDEL FIFA. I. Analytická východiska pro nový Přestupní řád

VĚCNÝ ZÁMĚR K PŘÍPRAVĚ PŘESTUPNÍHO ŘÁDU PODLE PRAVIDEL FIFA. I. Analytická východiska pro nový Přestupní řád VĚCNÝ ZÁMĚR K PŘÍPRAVĚ PŘESTUPNÍHO ŘÁDU PODLE PRAVIDEL FIFA I. Analytická východiska pro nový Přestupní řád V druhé polovině roku 2014 byla Fotbalové asociaci České republiky (dále FAČR ), jakož i všem

Více

Soutěžní řád. Krajské a regionální svazy mohou upravit. Závazné předpisy. včetně aktualizace poslední

Soutěžní řád. Krajské a regionální svazy mohou upravit. Závazné předpisy. včetně aktualizace poslední Soutěžní řád ČAST Soutěžní řád včetně aktualizace poslední 5. 5. 2016 Soutěžní řád je soubor předpisů pro organizování, řízení a vyhodnocování soutěží stolního tenisu. Obsah: 1. Všeobecná a technická ustanovení

Více

REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 401. Základní ustanovení

REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 401. Základní ustanovení REGISTRAČNÍ ŘÁD Článek 401. Základní ustanovení 401.01 Členy ČAST jsou oddíly stolního tenisu, jejichž příslušníci jsou registrováni podle tohoto řádu. Příslušníci se dělí na: a) závodníky a závodnice

Více

FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL PŘESTUPNÍ ŘÁD

FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL PŘESTUPNÍ ŘÁD FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL PŘESTUPNÍ ŘÁD PŘESTUPNÍ ŘÁD Česká federace sálového fotbalu Futsal, o.s. (dále jen ČFSF) vydává PŘESTUPNÍ ŘÁD platný pro soutěže v sálovém fotbalu futsalu pořádané v rámci ČFSF s platností

Více

ROZPIS DLOUHODOBÝCH SOUTĚŽÍ MUŽŮ KNS PRAHA NA ROK 2017

ROZPIS DLOUHODOBÝCH SOUTĚŽÍ MUŽŮ KNS PRAHA NA ROK 2017 ROZPIS DLOUHODOBÝCH SOUTĚŽÍ MUŽŮ KNS PRAHA NA ROK 2017 1. Působnost Rozpisu dlouhodobých soutěží Rozpis dlouhodobých soutěží (dále jen Rozpis) je platný pro dlouhodobé soutěže řízené Výkonným výborem (dále

Více

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Schváleno konferencí ČSLH dne 14.6.2014 Článek 1 Základní ustanovení 1. Hráči, kteří se chtějí zúčastnit sportovních soutěží v ledním hokeji (dále také jako

Více

Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S

Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S mistrovských fotbalových soutěží soutěžní ročník 2015 2016 Mistrovské fotbalové soutěže Okresního fotbalového

Více

ROK 2015 BUDE VE ZNAMENÍ (R)EVOLUCI V EVIDENCI A ORGANIZACI FOTBALOVÝCH KLUBŮ A SOUTĚŽÍ

ROK 2015 BUDE VE ZNAMENÍ (R)EVOLUCI V EVIDENCI A ORGANIZACI FOTBALOVÝCH KLUBŮ A SOUTĚŽÍ ROK 2015 BUDE VE ZNAMENÍ (R)EVOLUCI V EVIDENCI A ORGANIZACI FOTBALOVÝCH KLUBŮ A SOUTĚŽÍ Miroslav Sedlmaier- sekretář OFS Klatovy Dne 8.12. 2014 se v Praze sešel na svém pravidelném zasedání Výkonný výbor

Více

DOSPĚLÝCH. České Budějovice

DOSPĚLÝCH. České Budějovice JIHOČESKÝ KRAJSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ ROZPIS JIHOČESKÉ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH 2018 2019 České Budějovice 13.05.2018 http://kuzelkakraj.webnode.cz/ 1 Všeobecná ustanovení 1. Řízení soutěží: Všechny soutěže

Více

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků Členství a struktura dělení ČP Na 13. řádné valné hromadě FAČR byly přijaty nové stanovy,

Více

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV ROZPIS PRO ROK 2018 DODATEK

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV ROZPIS PRO ROK 2018 DODATEK PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV ROZPIS PRO ROK 2018 DODATEK Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží oficiální míč VčOTS A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Ředitelství soutěží Soutěže organizuje, na průběh a regulérnost

Více

PROPOZICE 39. ROČNÍKU ZLÍNSKÉHO OKRESNÍHO PŘEBORU - FUTSAL. Hraje se podle propozic a souboru předpisů Svazu futsalu ČR pro ročník 2013-2014.

PROPOZICE 39. ROČNÍKU ZLÍNSKÉHO OKRESNÍHO PŘEBORU - FUTSAL. Hraje se podle propozic a souboru předpisů Svazu futsalu ČR pro ročník 2013-2014. PROPOZICE 39. ROČNÍKU ZLÍNSKÉHO OKRESNÍHO PŘEBORU - FUTSAL Hraje se podle propozic a souboru předpisů Svazu futsalu ČR pro ročník 2013-2014. Pořadatel Okresní komise FUTSALU Zlín. ( OKF ) OKF si vyhrazuje

Více

PŘEHLED ZMĚN SOUBORU PŘEDPISŮ SCHVÁLENÝCH VÝKONNÝM VÝBOREM FAČR

PŘEHLED ZMĚN SOUBORU PŘEDPISŮ SCHVÁLENÝCH VÝKONNÝM VÝBOREM FAČR PŘEHLED ZMĚN SOUBORU PŘEDPISŮ SCHVÁLENÝCH VÝKONNÝM VÝBOREM FAČR 28. 6. 2018 Na zasedání Výkonného výboru FAČR dne 28. 6. 2018 byly přijaty novely některých předpisů FAČR, a to s účinností od 1. 7. 2018

Více

Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S

Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S mistrovských fotbalových soutěží soutěžní ročník 2016 2017 Mistrovské fotbalové soutěže Okresního fotbalového

Více

Rozpis. Krajský přebor Vysočiny. soutěžní ročník 2016/17. Kuželkářský svaz kraje Vysočina. Ve Velkém Meziříčí dne

Rozpis. Krajský přebor Vysočiny. soutěžní ročník 2016/17. Kuželkářský svaz kraje Vysočina. Ve Velkém Meziříčí dne Kuželkářský svaz kraje Vysočina Rozpis Krajský přebor Vysočiny soutěžní ročník 2016/17 Ve Velkém Meziříčí dne 15.6.2016 Zdeněk Toman předseda KSK Vysočina Jiří Starý předseda STK KSK Vysočina Všeobecná

Více

Aplikace SOUTĚŽNÍHO ŘÁDU FOTBALU FAČR do působnosti MěFS Ostrava

Aplikace SOUTĚŽNÍHO ŘÁDU FOTBALU FAČR do působnosti MěFS Ostrava Aplikace SOUTĚŽNÍHO ŘÁDU FOTBALU FAČR do působnosti MěFS Ostrava (vybraná ustanovení SŘF FAČR, který byl nabyl účinnosti 01.07. 2015) Článek 1 Působnost a Řídící orgán soutěže Soutěžní řád se vztahuje

Více

Prováděcí směrnice k ustanovení Článku 3, odst. 3) Stanov FAČR. Článek 1 Předmět úpravy

Prováděcí směrnice k ustanovení Článku 3, odst. 3) Stanov FAČR. Článek 1 Předmět úpravy Prováděcí směrnice k ustanovení Článku 3, odst. 3) Stanov FAČR Článek 1 Předmět úpravy Stanovy FAČR ve článku 3, odst. 3 stanovují okruh osob, jejichž působení ve FAČR a v ní organizovaných soutěžích je

Více

nová cesta k vítězství!

nová cesta k vítězství! nová cesta k vítězství! FOTBALOVÁ (R)EVOLUCE nutné aktivity KLUBŮ 1) Administrátor KLUBU člen FAČR, delegován klubem za účelem jednat za klubu v prostředí IS - 3 úrovně práv klubového administrátora další

Více

Přestupní řád mimo klubů extraligy a I. ligy ()

Přestupní řád mimo klubů extraligy a I. ligy () Přestupní řád mimo klubů extraligy a I. ligy () Schválený výkonným výborem ČSLH dne 13.9.2007. OBSAH ČÁST I. Základní ustanovení ČÁST II. Náležitosti žádostí o přestup nebo hostování ČÁST III. Rozhodování

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÝ SVAZ MUŽSKÉHO LAKROSU

PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÝ SVAZ MUŽSKÉHO LAKROSU PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÝ SVAZ MUŽSKÉHO LAKROSU prosinec 2016 Článek 1 Základní ustanovení 1.1 Tento přestupní řád stanovuje podmínky, za nichž se uskutečňují přestupy a hostování hráčů lakrosu v soutěžích pořádaných

Více

Propozice Mistrovství ČR ve futsalu FIFA - kategorie žen a navazujících soutěží v soutěžním ročníku

Propozice Mistrovství ČR ve futsalu FIFA - kategorie žen a navazujících soutěží v soutěžním ročníku Propozice Mistrovství ČR ve futsalu FIFA - kategorie žen a navazujících soutěží v soutěžním ročníku 2017-2018 Subkomise ženského futsalu Komise futsalu Fotbalové asociace České republiky vyhlašuje dvanáctý

Více

Český svaz ledního hokeje MISTROVSKÉ SOUTĚŽE. sezóna

Český svaz ledního hokeje MISTROVSKÉ SOUTĚŽE. sezóna Český svaz ledního hokeje MISTROVSKÉ SOUTĚŽE sezóna 2011-2012 Název soutěže Zkratka I. liga ČR I. liga ČR II. liga ČR II. liga ČR NOEN extraliga juniorů NOEN ELJ (ELJ) Liga juniorů LJ Extraliga staršího

Více

Soutěžní řád PBS 2014. (Listopad 2013)

Soutěžní řád PBS 2014. (Listopad 2013) Soutěžní řád PBS 2014 (Listopad 2013) Termíny 31.1.2014 termín pro odevzdání přihlášek do soutěží PBS 2014 31.3.2014 termín pro zaplacení startovného za účast týmů v soutěžích PBS 2014 31.3.2014 termín

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD. Kapitola 1 - Základní pojmy. Kapitola 2 - Podání žádosti o přestup nebo hostování

PŘESTUPNÍ ŘÁD. Kapitola 1 - Základní pojmy. Kapitola 2 - Podání žádosti o přestup nebo hostování PŘESTUPNÍ ŘÁD Kapitola 1 - Základní pojmy 1.1 - Přestup a hostování Přestup je akt, při kterém registrovaný člen ČBA mění svoji registraci z jednoho oddílu do jiného. Hostování je stav, kdy registrovaný

Více

SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, Tábor, tel.: , R O Z P I S

SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, Tábor, tel.: ,   R O Z P I S O K R E S N Í F O T B A L O V Ý S V A Z T Á B O R SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, 390 03 Tábor, tel.: 381 281 379, e-mail: ofs.tabor@jck.cuscz.cz R O Z P I S mistrovských soutěží ve fotbale řízených STK OFS

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ OBECNÁ ČÁST HLAVA I OBECNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení 1. Fotbalová asociace České republiky (dále FAČR ), jakožto organizátor soutěží fotbalu

Více

Český svaz ledního hokeje. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy

Český svaz ledního hokeje. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Český svaz ledního hokeje PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Schváleno konferencí ČSLH dne 21.6.2008 ČÁST I. Základní ustanovení ČÁST II. Náležitosti žádostí o přestup nebo hostování ČÁST III.

Více

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu.

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu. ELIOD LIGA MD SKUPINA ZÁPAD 2014/15 Řídící orgán: VV KSLH Karlovarského kraje, ZS Sokolov, Boženy Němcové 1780, 356 01 Sokolov Liga mladšího dorostu Věková kategorie: hráči narození 1.1. do 31.12. r. 1999

Více

PŘÍLOHA Č.1 ŘÁDU ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ FAČR SAZEBNÍK ODMĚN ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ

PŘÍLOHA Č.1 ŘÁDU ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ FAČR SAZEBNÍK ODMĚN ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ PŘÍLOHA Č.1 ŘÁDU ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ FAČR 1. Dopravné činí 5,- Kč za každý kilometr z místa bydliště do místa konání utkání nejkratším směrem. 2. Za výkon funkce rozhodčího nebo delegáta při nemistrovském

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

PŘESTUPNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY PŘESTUPNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Základní ustanovení 1. Fotbalová asociace České republiky (dále FAČR ), jakožto spolek se širokou základnou členů, jejichž

Více

Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S

Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S Fotbalová asociace České republiky Výkonný výbor Okresního fotbalového svazu Litoměřice R O Z P I S mistrovských fotbalových soutěží soutěžní ročník 2017 2018 Mistrovské fotbalové soutěže Okresního fotbalového

Více

Stanovy SFL - Small Floorball League

Stanovy SFL - Small Floorball League SFL - Small Floorball League I. Základní ustanovení Stanovy SFL - Small Floorball League 2013-2014 1. Small floorball league (SFL) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel

Více

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ TÁBOR. SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, Tábor, tel.: , ,

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ TÁBOR. SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, Tábor, tel.: , , OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ TÁBOR SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, 390 03 Tábor, tel.: 381 281 369, 381 281 379, e-mail: ofs.tabor@jck.cuscz.cz R O Z P I S mistrovských soutěží ve fotbale řízených STK OFS pro soutěžní

Více

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ TÁBOR. SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, Tábor, tel.: ,

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ TÁBOR. SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, Tábor, tel.: , OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ TÁBOR SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, 390 03 Tábor, tel.: 381 281 379, e-mail: ofs.tabor@jck.cuscz.cz R O Z P I S mistrovských soutěží ve fotbale řízených STK OFS pro soutěžní období

Více

vydávají ROZPIS Divize AS Poděbrady / Praha

vydávají ROZPIS Divize AS Poděbrady / Praha Středočeský krajský kuželkářský svaz a Pražský kuželkářský svaz vydávají ROZPIS Divize AS 2018-2019 Poděbrady / Praha Všeobecná ustanovení 1. Řízení: Řídí Výkonné výbory SKKS a PKS prostřednictvím Sportovně-technické

Více

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Schváleno konferencí ČSLH dne 14.18. 6.2014 2016 Článek 1 Základní ustanovení 1. Hráči, kteří se chtějí zúčastnit sportovních soutěží v ledním hokeji (dále

Více

Směrnice České kuželkářské asociace. č. 1/2014. o postupu při odchodu hráče do zahraničí a o podmínkách registrace cizího státního příslušníka

Směrnice České kuželkářské asociace. č. 1/2014. o postupu při odchodu hráče do zahraničí a o podmínkách registrace cizího státního příslušníka Česká kuželkářská asociace Směrnice České kuželkářské asociace č. 1/2014 o postupu při odchodu hráče do zahraničí a o podmínkách registrace cizího státního příslušníka (dále jen směrnice ) Čl. 1 Základní

Více

O k r e s n í f o t b a l o v ý s v a z. N Y M B U R K Nerudova 512/ Nymburk Tel , mail:

O k r e s n í f o t b a l o v ý s v a z. N Y M B U R K Nerudova 512/ Nymburk Tel , mail: O k r e s n í f o t b a l o v ý s v a z N Y M B U R K Nerudova 512/10 288 02 Nymburk Tel. 325 512 332, mail: info@ofsnymburk.cz ROZPIS SOUTEŽÍ ročník 2015-2016 A. Všeobecná ustanovení 1. Řízení soutěže:

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

PŘESTUPNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY PŘESTUPNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení 1. Fotbalová asociace České republiky (dále FAČR ), jakožto spolek se širokou základnou členů, jejichž

Více

Okresní fotbalový svaz Karviná. Univerzitní náměstí 242, Karviná-Fryštát IČ: Sekretariát OFS - tel./fax: ,

Okresní fotbalový svaz Karviná. Univerzitní náměstí 242, Karviná-Fryštát IČ: Sekretariát OFS - tel./fax: , Okresní fotbalový svaz Karviná Univerzitní náměstí 242, 733 01 Karviná-Fryštát IČ: 22885035 Sekretariát OFS - tel./fax: 552 302 894, 739 299 599 Sekretariát OS ČUS tel.: 552 302 895 E-mail: ofska@seznam.cz

Více

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu.

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu. ELIOD LMD SKUPINA ZÁPAD 2015/16 Řídící orgán: VV KSLH Karlovarského kraje, ZS Sokolov, Boženy Němcové 1780, 356 01 Sokolov Liga mladšího dorostu Věková kategorie: hráči narození 1.1. do 31.12. r. 2000

Více

Zásady stanovování poplatků Českého svazu házené

Zásady stanovování poplatků Českého svazu házené Zásady stanovování poplatků Českého svazu házené leden 2015 1 Článek I Poplatky 1. Český svaz házené (dále jen ČSH) stanovuje ve svých legislativních předpisech možnost svým orgánům stanovovat finanční

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD KAPITOLA I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

PŘESTUPNÍ ŘÁD KAPITOLA I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ PŘESTUPNÍ ŘÁD Česká federace sálového fotbalu Futsal, o.s. (dále jen ČFSF) vydává PŘESTUPNÍ ŘÁD platný pro soutěže v sálovém fotbalu futsalu pořádané v rámci ČFSF s platností od 20. 10. 2014. KAPITOLA

Více

SMĚRNICE ČAST č. 5 / 2014 Působení hráčů stolního tenisu v zahraničí

SMĚRNICE ČAST č. 5 / 2014 Působení hráčů stolního tenisu v zahraničí ČESKÁ ASOCIACE STOLNÍHO TENISU CZECH TABLE TENNIS ASSOCIATION, IČ: 00676888 160 17, Praha 6, Zátopkova 100/2, pošt. schránka 40 www.ping-pong.cz, e-mail: ctta@cuscz.cz fax: 00420 242 429 250 Úvodní ustanovení

Více

LICENČNÍ ŘÁD PRO ROZHODČÍ FOTBALU

LICENČNÍ ŘÁD PRO ROZHODČÍ FOTBALU LICENČNÍ ŘÁD PRO ROZHODČÍ FOTBALU článek 1 Licence rozhodčího fotbalu 1. Fotbalová utkání v rámci Fotbalové asociace České republiky (dále jen FAČR) může řídit pouze rozhodčí, kterému byla udělena licence

Více

AKTUALIZOVANÉ ZNĚNÍ SCHVÁLENÉ VV FAČR

AKTUALIZOVANÉ ZNĚNÍ SCHVÁLENÉ VV FAČR VĚCNÝ ZÁMĚR K PŘÍPRAVĚ PŘESTUPNÍHO ŘÁDU PODLE PRAVIDEL FIFA AKTUALIZOVANÉ ZNĚNÍ SCHVÁLENÉ VV FAČR 23. 2. 2016 I. Analytická východiska pro nový Přestupní řád V druhé polovině roku 2014 byla Fotbalové asociaci

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD. Článek 451. Přestup

PŘESTUPNÍ ŘÁD. Článek 451. Přestup PŘESTUPNÍ ŘÁD Článek 451. Přestup 451.01 Přestup může podat každý hráč nebo ostatní člen kdykoli během roku s výjimkou období od 15. února do 14. května vč. 451.02 Přestup, ohlášený v období od 15. února

Více

ŘÁD ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

ŘÁD ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ŘÁD ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení 1. Fotbalová asociace České republiky (dále FAČR ), jakožto spolek se širokou základnou členů,

Více

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 13.5 2013 nejpozději do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině bude připraveno,

Více

Český svaz ledního hokeje z.s. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy

Český svaz ledního hokeje z.s. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Český svaz ledního hokeje z.s. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Schváleno konferencí ČSLH dne 18. 6. 2016 ČÁST I. Základní ustanovení ČÁST II. Náležitosti žádostí o přestup nebo hostování ČÁST

Více

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD

Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Český svaz ledního hokeje z.s. REGISTRAČNÍ ŘÁD Schváleno konferencí ČSLH dne 14.6.2014 Článek 1 Základní ustanovení 1. Hráči, kteří se chtějí zúčastnit sportovních soutěží v ledním hokeji (dále také jako

Více

MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U /2019

MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U /2019 MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U14 2018/ 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: Fotbalová asociace České republiky Grassroots oddělení a Komise mládeže FAČR. Místo konání: oznámí organizátor utkání nejméně 14

Více

Český svaz ledního hokeje z.s. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy

Český svaz ledního hokeje z.s. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Český svaz ledního hokeje z.s. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Schváleno konferencí ČSLH dne 23. 6. 2018 ČÁST I. Základní ustanovení ČÁST II. Náležitosti žádostí o přestup nebo hostování ČÁST

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU HÁZENÉ

PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU HÁZENÉ PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU HÁZENÉ Základní ustanovení Článek 1 1. Přestupní řád Českého svazu házené stanoví podmínky, za nichž se uskutečňují změny příslušnosti registrovaného člena Českého svazu házené

Více

ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH 2013/2014

ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH 2013/2014 ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH 2013/2014 a) muži extraliga f) dorostenci b) muži I. liga g) dorostenky c) muži II. Liga h) st. žáci d) ženy extraliga ch) st. žákyně e) ženy I.liga Účastníci: a)

Více

Registrační řád. Svazu zápasu České republiky

Registrační řád. Svazu zápasu České republiky Registrační řád Svazu zápasu České republiky Registrační řád Svazu zápasu České republiky (dále jen RŘ ) stanoví podmínky a způsob, jakým se zajišťuje příslušnost ke Svazu zápasu ČR. Všichni členové SZČR,

Více

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE 2018 KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ 1 2 Komise nohejbalu Rokycany Český nohejbalový svaz Jiráskova 214/I, 337 01 Rokycany ------------------------------------------

Více

Česká asociace stolního tenisu. D O D A T E K č. 3

Česká asociace stolního tenisu. D O D A T E K č. 3 Česká asociace stolního tenisu D O D A T E K č. 3 Soutěžního řádu stolního tenisu (platného od 15.5.2012) Konference ČAST schválila dne 7.6.2015 níže uvedené změny a doplňky Soutěžního řádu stolního tenisu

Více

REGISTRAČNÍ ŘÁD FAČR

REGISTRAČNÍ ŘÁD FAČR REGISTRAČNÍ ŘÁD FAČR článek 1 Základní ustanovení 1. Registrací se rozumí záznam hráče v ústředním registru Fotbalové asociace České republiky (dále jen FAČR), který stanoví jeho příslušnost (členství)

Více

ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků

ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků Členství a struktura dělení ČP Na 13. řádné valné hromadě FAČR byly přijaty nové stanovy, které jsou platné s účinností od data přijetí, tedy od

Více

Sportovně technické předpisy kuželkářského sportu. Přestupní řád ČKA. Díl první Úvodní ustanovení. Čl. 1 Úvod. Čl.

Sportovně technické předpisy kuželkářského sportu. Přestupní řád ČKA. Díl první Úvodní ustanovení. Čl. 1 Úvod. Čl. Přestupní řád ČKA Díl první Úvodní ustanovení Čl. 1 Úvod (1) Tento Přestupní řád ČKA (dále jen PŘ ) stanoví a) postup v případě podání žádosti fyzické osoby o registraci, která je zároveň změnou oddílové

Více

SFL Small Floorbal League

SFL Small Floorbal League SFL Small Floorbal League I. Základní ustanovení Stanovy SFL Small Floorball League 2014 2015 1. Small floorbal league (SFL) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel ČFBU

Více

ROZPIS. Divize AS Poděbrady / Praha

ROZPIS. Divize AS Poděbrady / Praha Středočeský krajský kuželkářský svaz Pražský kuželkářský svaz a ROZPIS Divize AS 2017-2018 Poděbrady / Praha Všeobecná ustanovení 1. Řízení: Řídí Výkonné výbory SKKS a PKS prostřednictvím Sportovně technické

Více

MISTROVSTVÍ PRAHY DRUŽSTEV

MISTROVSTVÍ PRAHY DRUŽSTEV Pražský kuželkářský svaz vydává R O Z P I S MISTROVSTVÍ PRAHY DRUŽSTEV 2019/2020 PRAHA 15. 5. 2019 I. Všeobecná ustanovení: 1. Řízení Řídí Sportovně technická komise PKS (dále jen STK PKS). 2. Pořadatel

Více

Stanovy SFL - Small Floorball League

Stanovy SFL - Small Floorball League SFL - Small Floorball League Stanovy SFL - Small Floorball League I. Základní ustanovení 1. Small floorball league ( SFL ) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel Čfbu

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ OBECNÁ ČÁST HLAVA I OBECNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení 1. Fotbalová asociace České republiky (dále FAČR ), jakožto organizátor soutěží fotbalu

Více

Český svaz ledního hokeje. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy

Český svaz ledního hokeje. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Český svaz ledního hokeje PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Schváleno VV ČSLH dne 21.5.2009 ČÁST I. Základní ustanovení ČÁST II. Náležitosti žádostí o přestup nebo hostování ČÁST III. Rozhodování

Více

(platný od )

(platný od ) Kapitola 1 - Základní pojmy PŘESTUPNÍ ŘÁD (platný od 1.1.2017) 1.1 - Přestup a hostování Přestup je akt, při kterém registrovaný člen ČBA mění svoji registraci z jednoho oddílu do jiného. Hostování je

Více

ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ REGISTRAČNÍ ŘÁD

ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ REGISTRAČNÍ ŘÁD 2003 HLAVA I. Základní ustanovení Článek 1. Soutěží Českého badmintonového svazu (dále jen ČBaS) se může zúčastnit jen osoba, která je řádně registrována podle tohoto řádu (dále jen RŘ). Registrací se

Více

R O Z P I S. pro soutěžní ročník

R O Z P I S. pro soutěžní ročník Okresní fotbalový svaz Rakovník R O Z P I S mistrovských a pohárových soutěží řízených Okresním fotbalovým svazem Rakovník pro soutěžní ročník 2016-2017 Určeno : členům VV OFS Rakovník předsedům a členům

Více

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 19. 5. 2015 nejpozději do 11:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

PŘESTUPNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY PŘESTUPNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Základní ustanovení 1. Fotbalová asociace České republiky (dále FAČR ), jakožto spolek se širokou základnou členů, jejichž

Více

Přestupní systémy v kolektivních sportech v ČR. Mgr. et Mgr. Liběna Vondráčková, LL.M.

Přestupní systémy v kolektivních sportech v ČR. Mgr. et Mgr. Liběna Vondráčková, LL.M. Přestupní systémy v kolektivních sportech v ČR Mgr. et Mgr. Liběna Vondráčková, LL.M. Přestupní systémy obecně zakotveny v Přestupních řádech jednotlivých svazů, které schvaluje (mění a doplňuje): - nejvyšší

Více

Přestupní řád ČSJu. Platný od 9.12.2012 Nahrazuje Přestupní řád z 18.10.2012) ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION

Přestupní řád ČSJu. Platný od 9.12.2012 Nahrazuje Přestupní řád z 18.10.2012) ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION Zátopkova 100/2 box 40 160 17 Praha 6-Strahov Czech Republic tel.: +420-2-33355280, fax:+420-2-57214265 Přestupní řád ČSJu Platný od 9.12.2012 Nahrazuje Přestupní

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

EKONOMICKÁ SMĚRNICE ČESKÉHO KORFBALOVÉHO SVAZU

EKONOMICKÁ SMĚRNICE ČESKÉHO KORFBALOVÉHO SVAZU EKONOMICKÁ SMĚRNICE ČESKÉHO KORFBALOVÉHO SVAZU ÚVODNÍ USTANOVENÍ Článek 1 (1) Ekonomická směrnice upravuje: a) poskytování odměn za výkon funkce (dále jen odměny) rozhodčího a delegáta při řízení a zabezpečení

Více

Český svaz ledního hokeje z.s. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy

Český svaz ledního hokeje z.s. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Český svaz ledního hokeje z.s. PŘESTUPNÍ ŘÁD mimo klubů extraligy a I. ligy Schváleno konferencí ČSLH dne 18. 6. 2016 ČÁST I. Základní ustanovení ČÁST II. Náležitosti žádostí o přestup nebo hostování ČÁST

Více

FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL REGISTRA NÍ

FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL REGISTRA NÍ FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL REGISTRAČNÍ ŘÁD Česká federace sálového fotbalu Futsal, o.s. (dále jen ČFSF) vydává REGISTRAČNÍ ŘÁD platný pro soutěže pořádané v rámci ČFSF s platností od 1. 9. 2010. REGISTRAČNÍ

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 38 ze dne 11.6.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 38 ze dne 11.6.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 38 ze dne 11.6.2015 STK

Více

Propozice ligové soutěže MLMF.cz Sezóna JARO 2016 Tyto propozice ligové soutěže MLMF.cz jsou platné od a platí pro sezónu JARO 2016

Propozice ligové soutěže MLMF.cz Sezóna JARO 2016 Tyto propozice ligové soutěže MLMF.cz jsou platné od a platí pro sezónu JARO 2016 Propozice ligové soutěže MLMF.cz Sezóna JARO 2016 Tyto propozice ligové soutěže MLMF.cz jsou platné od 1. 3. 2016 a platí pro sezónu JARO 2016 1/5 OBSAH : 1. Struktura soutěží:... 3 2. Hrací systém:...

Více