HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Speciální hořák (ohřev na plyn)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Speciální hořák (ohřev na plyn)"

Transkript

1 Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) 3 Speciální hořák (ohřev na plyn) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Nově vyvinutý hořák umožňuje rovnoměrné proudění plynu. Zabezpečuje efektivní spalování. 2 Technika hořáku Vysoký topný výkon. Kompaktní konstrukce díky vinuté topné spirále. 4 Ověřeno společností GASTEC (ohřev na plyn) Zařízení splňuje všechny evropské bezpečnostní, kvalitativní a funkční standardy. Přívod čerstvého vzduchu nezávislý na přívodu vzduchu do místnosti umožňuje instalaci v uzavřených prostorech.

2 Technické údaje Ochrana před chodem na sucho EAN kód Druh proudu Ph / V / Hz 3 / 400 / 50 Průtok l/h Tlak bar / MPa / 3 16 Max. teplota (při přívodu 12 C) C 98 Příkon kw 6,4 Spotřeba nafty / plynu m³/h 7,2 Hmotnost kg 160 Rozměry (D x Š x V) mm Vybavení Tlumicí systém SDS Soft Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání Obsaženo v objemu dodávky.

3 Délka Standard s oboustranným šroubením Vysokotlaká hadice, 10 m DN 8, 315 bar, prodloužení DN bar 10 m K rozšíření akčního úhlu s vysokotlakým čističem. Oboustranné připojení M22 x 1,5. Longlife 400 s oboustranným šroubením Vysokotlaká hadice Longlife 400, 10 m DN 8, prodloužení VT hadice 1,5 m, DN 8, vč. přip. dílů VT hadice Longlife 400, 10 m, DN 8, vč. otočné spojky Longlife-provedení pro potravinářství s oboustranným šroubením VT hadice Lebensmittel 400 bar, 10 m, DN 8, vč. otočné spojky VT hadice Lebensmittel 400 bar, 20 m, DN 8 včetně otočné spojky DN bar 10 m K rozšíření akčního úhlu s vysokotlakým čističem. Oboustranné připojení M22 x 1, DN bar 1,5 m S oboustranným šroubením, M22 x 1,5 s ochranou proti zlomení. K připojení bubnů na navíjení hadice se šroubením M22 x 1, DN bar 10 m Vysokotlaká hadice Longlife 400 (DN 8) s otočným kloubem a dvojitou ocelovou vložkou z ocelového drátu pevného v tahu, 10,0 m. S oboustranným šroubením M 22 x 1,5, s ochranou proti zlomení. Další údaje: NW 8/155 C/400 bar DN bar 10 m VT hadice Longlife pro používání v potravinářství. Vnější vrstva odolná proti živočišným tukům, materiál nezanechávající DN bar 20 m stopy. S otočným kloubem, 2 x M 22 x 1,5. Provedení pro potravinářství s oboustranným šroubením VT hadice 10 m, DN 8, potravinářství, prodloužení VT hadice 20 m, DN 8, potravinářství, DN 8 DN bar 250 bar 10 m 20 m Provedení pro potravinářský průmysl s oboustranným šroubením M 22 x 1,5 s ochranou proti zlomení NW 8, s otočným kloubem, pro potravinářský průmysl do 155 C prodloužení Jako prodlužovací hadice.

4 , Zásobování palivem Vlnitá plynová hadice Vlnitá plynová hadice Plynový uzavírací kohout Plynový uzavírací kohout Měřič tlaku plynu Měřič tlaku plynu Odběrné místo Držák pracovního nástavce, montáž na stěnu Držák hadice a pracovního nástavce pro praktické a bezpečné uložení VT hadice nebo pracovního nástavce na stěně. Držák k montáži na stěnu je vyrobený z ušlechtilé oceli. VT hadice, otočná spojka, 10 m LL Dálkové ovládání Dálkové ovládání, mechanická verze (zap/vyp, RM zap/1/2) Dálkové ovládání, elektronická verze (zap/vyp, RM zap/1/2) Prioritní spínač mezi dvěma dálkově ovl. místy, ruční Dálkové ovládání s vypínači, kryt a upevňovací materiál pro montáž na stěnu. Funkce: zařízení zapnout/vypnout, teplá/ studená voda a čisticí prostředek stupeň 1 / stupeň Nastavení I-O (teplá-studená 1-2) Mincovník, 0,50 EUR Mincovník, 1,- EUR Mincovník, 2,- EUR Mincovník žeton Mincové dálkové ovládání bez mincovníku Řídící elektronika pro elektronické dálkové ovládání Blokování SB-větev, magnetický ventil Vícenás.provoz nouzový vypínač Instalace strojů Upevnění na zeď pro základní Nástěnná konzole stroj, povrstvené plastem Podstavec základní stroj, povrstvené plastem Podstavec z oceli potaženého plastem pro instalaci stacionárních HDS zařízení. Š x V x H 1100 x 700 x 490 mm. Nožičky, nastavitelné Nožičky, nastavitelné Hadice pro přívod vody Příprava dálkové ovládání NT, RM 1 Příprava dálkové ovládání NT, RM 2 Nádrž na čisticí prostředek 60 l, prázdná K volbě čisticího prostředku dálkovým ovládáním u stacionárních HDS strojů. Včetně čidla hladiny, magnetického a dávkovacího ventilu. K provozu je zapotřebí dálkové ovládání K volbě čisticího prostředku dálkovým ovládáním u stacionárních HDS strojů. Včetně 2 čidel hladiny, 2 magnetických a 2 dávkovacích ventilů. K provozu je zapotřebí dálkové ovládání Nádrž na čisticí prostředek 60 l, prázdná Nouzový vypínač Nouzový vypínač s ISO krytem pro montáž na stěnu. S připojovacím kabelem 0,4 m a upevňovacím materiálem. Vysokotlaké vedení Spojovací kus trubka/vt hadice, ocel, pozink (Ermeto) Jako prodlužovací hadice.

5 27, 39 28, 36 29, 41 30, , Uzavírací kohout, ocel, pozink (Ermeto) Sada potrubního vedení, ocel, pozink, 3m s upevňovacím materiálem (Ermeto) Uzavírací kohout z pozinkované oceli. Jako spojovací kus mezi vysokotlakou sítí a vysokotlakou hadicí. Přípojky: 1x M22 x 1,5 a 1x M24 x 1,5. S deskou pro upevnění na zeď a upevňovacím materiálem Sada vysokotlakého potrubí se 3 m dlouhou pozinkovanou ocelovou trubkou Ø 16 x 2,5 mm, ID 11 a upevňovacím příslušenstvím: řezný kroužek šroubení, 4 sponky, 4 šrouby a 4 plastové hmoždiny. T-šroubení, ocel pozink (Ermeto) T-šroubení z pozinkované oceli (90 ) se šroubením s řezným kroužkem na všech stranách pro trubky 16 mm. Včetně upevňovacího materiálu (Ermeto). Úhlové šroubení, ocel pozink (Ermeto) Úhlové šroubení z pozinkované oceli. S úhelníkem 90 s oboustranným řezným kroužkem (Ermeto) pro trubky 16 mm. Trubková izolace (Ermeto) Pro tepelnou izolaci potrubí. Izolace ve formě hadic. Tloušťka stěny 9 mm. PE pěna s fólií proti vlhkosti. Objednávka á běžný metr. Spojovací kus trubka/uzavírací Pozinkovaná ocel kohout, ocel, pozink (Ermeto) Rychlospojka, pevný díl, R 1/2", vnitřní závit Převlečná matice, ocel pozink Převlečná matice z pozinkované oceli. Pro řezný kroužek (Ermeto) šroubení 16 mm. Řezný kroužek Řezný kroužek z pozinkované oceli. Pro šroubení 16 mm. Sada potrubního vedení, ocel, 3m s upevňovacím materiálem Spojovací kus trubka/vt hadice, ušlechtilá ocel (Ermeto) Spojovací kus trubka/uzavírací kohout, ušlechtilá ocel (Ermeto) Uzavírací kohout, ušlechtilá ocel (Ermeto) Převlečná matice, ušl. ocel (Ermeto) Sada vysokotlakého potrubí se 3 m dlouhou pozinkovanou ocelovou trubkou Ø 16 x 2 mm, ID 12 a upevňovacím příslušenstvím: řezný kroužek šroubení, 4 sponky, 4 šrouby a 4 plastové hmoždiny T-šroubení, ušl. ocel (Ermeto) Úhlové šroubení, ušl. ocel (Ermeto) Úhlové šroubení 90 z ušlechtilé oceli s oboustranným šroubením s řezným kroužkem (Ermeto) pro trubky 16 mm. Rychlospojka, volný díl, M 22x1, Adapter EASY!Lock Adapter 1 M22AG-TR22AG Adapter 2 M22IG-TR22AG Adapter 3 M22IG-TR22AG Adaptér M22 - Swivel Vnitřní závit M22 x 1,5 a přípojka Swivel.Pro prodloužení VT hadic s přípojkou Swivel nebo pro použití teleskopického pracovního nástavce s VT hadicí s přípojkou Swivel. Adapter 5 TR22IG-M22AG Adapter 6 TR22IG-M22AG Adapter 7 M18IG-TR20AG Adapter 8 TR20IG-M18AG Jako prodlužovací hadice.

6 Vedení hadic - vysokotlaké čističe C-kolejnicový profil C kolejnicový profil. Rozměry: 30x32 mm, 2 mm tloušťka stěny, 1,56 kg/m. Objednávka á běžný metr. C-kolejnicová spojka Hadicový buben vč. VT hadice 20, automatický, otevřený, hliník C-kolejnicová zarážka C-kolejnicový vodicí vozík Kolejový vodicí vozík pro C-profil. Nosnost 20 kg, hmotnost 0,11 kg. Kuličková ložiska z pozinkované oceli. C-kolejnicová koncová svorka C-kolejnicové rameno Rameno pro kolejnicový C-profil. Z pozinkované oceli, svorky z plastu. Hmotnost 0,06 kg. C-kolejnicový nástěnný držák C-kolejnicový nástěnný držák z pozinkované oceli. C-kolejnicový držák C-kolejnicový držák z pozinkované oceli. Hmotnost 0,235 kg. Pružinový protitah Držák pracovního nástavce pojízdný Otočné rameno, sloupek Otočné rameno, sloupek Buben na navíjení hadice, automatický, 10 m Buben na navíjení hadice, automatický, 10 m C-kolejnicový držák Řídící vedení Řídící vedení 7x1,5mm^2 ( cena za metr) Řídící vedení 10x1,5 mm^2 (cena za metr) Řídící vedení 12x1,5 mm^2 (cena za metr) Prázdná trubka pro instalaci řídícího vedení (cena za 3m) Ochranná trubka pro instalaci řídícího vedení. Skládá se z trubky 3 m, 5x objímka, 5x hmoždina, 5x šroub. Stacionární zařízení pro vysokotlaké čištění Magnetický ventil R 1/2", přívod vody Hadice přívodní vody 1,5m Jako prodlužovací hadice.

7 1 2 3 Průtok Easy-Press VT-pistole s redukcí přídržné síly (patent Kärcher) Easy Press VT-Pistole Softgrip Easy Press pistole integr., pro VT hadice NW 6/NW8 s průměrem Swivel 11mm Easy Press VT-Pistole Softgrip, M22x1,5 Easy Press pistole Regulátor Servo Control l/h Jako prodlužovací hadice Easy Press pistole, 2 x M 22 x 1,5, s integrovaným adaptérem, připojení pro VT hadice M 22x1, l/h

8 1 Power tryska úhel rozstřiku 25 Tryska Power úhel rozstřiku Jako prodlužovací hadice.

9 Délka Buben na navíjení VT hadice, automatika ABS výkyvný držák pro ABS výkyvný držák na stěnu ušl. ocel Automatický hadicový buben ocel, práškově lakovaná/plast Automatický hadicový buben ušlechtilá ocel / plast Hadicový buben bez VT hadice, automatický, lakovaný Automatický buben na navíjení hadice s výkyvným držákem (ušl. ocel) Automatický buben na navíjení hadice ABS, ušlechtilá ocel Jako prodlužovací hadice Výkyvný držák pro upevnění na stěnu automatického bubnu na navíjení hadice. Nabízí maximální akční rádius a nejvyšší flexibilnost s VT hadicí. Výkyvný o 120. Z pozinkované oceli. Vhodný pro Výkyvný držák na stěnu z ušlechtilé oceli (pro ). Umožňuje maximální flexibilitu a komfort při manipulaci s VT hadicí m Automatický hadicový buben pro 20 m dlouhou vysokotlakou hadici. Konzole je vyrobena z oceli s práškovou vrstvou, buben vyroben z plastu m Automatický hadicový buben pro 20 m dlouhou vysokotlakou hadici. Konzole je vyrobena z ušlechtilé oceli, buben vyroben z plastu m Samonavíjecí buben na VT hadice (bez VT hadice), Kärcher -VT-systém připojení hadic m Automatický buben na navíjení hadice s výkyvným držákem (ušlechtilá ocel) m Kvalitní, automatický buben na navíjení hadice z ušlechtilé oceli. Vhodný speciálně pro používání v potravinářství. Materiál i zpracování zajišťují odolnost proti korozi, vodotěsně uložený pružinový pohon.přípojka VT hadice se zásuvným nátrubkem.

10 1 2 Žetony Žetony 26 x 2,3 mm Různé Výkyvné rameno 180, montáž na zeď (cena za mycí místo) Jako prodlužovací hadice.

HDS 12/14-4 ST Gas LPG

HDS 12/14-4 ST Gas LPG Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 2 3 4 1 2 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Technika hořáku Vysoký topný výkon. Kompaktní konstrukce díky vinuté topné

Více

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Speciální hořák (ohřev na plyn) Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej)

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Speciální hořák (ohřev na plyn) Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) 3 Speciální hořák (ohřev na plyn) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Nově vyvinutý hořák umožňuje rovnoměrné proudění

Více

HDS 12/14-4 ST. Vysoká hospodárnost. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej)

HDS 12/14-4 ST. Vysoká hospodárnost. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Čisticí zařízení s nezvykle vysokým komfortem bezpečnosti díky integrované, automatické redukci tlaku, kontrole teploty spalin, ochraně před chodem na sucho v plovákové skříni. 1 2 3 4 1 2 Čtyřpólový,

Více

S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG

S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG Vysokotlaký čistič s ohřevem Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání Objednací číslo: 1.251-109.0

Více

S ohřevem HDS 12/14-4 ST. Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání

S ohřevem HDS 12/14-4 ST. Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání S ohřevem HDS 12/14-4 ST Vysokotlaký čistič s ohřevem Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání Objednací číslo: 1.699-919.0

Více

S ohřevem HDS 12/14-4 ST Gas. Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání

S ohřevem HDS 12/14-4 ST Gas. Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání S ohřevem HDS 12/14-4 ST Gas Vysokotlaký čistič s ohřevem Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání Objednací číslo: 1.251-110.0

Více

S ohřevem HDS 12/14-4 ST. Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání

S ohřevem HDS 12/14-4 ST. Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání S ohřevem HDS 12/14-4 ST Vysokotlaký čistič s ohřevem Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání Objednací číslo: 1.699-919.0

Více

Bez ohřevu HD 9/18-4 ST

Bez ohřevu HD 9/18-4 ST Bez ohřevu HD 9/18-4 ST Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké opotřebení.

Více

HD 20/15-4 Cage Plus. Rám Cage. Elektronická kontrola pro větší bezpečnost provozu

HD 20/15-4 Cage Plus. Rám Cage. Elektronická kontrola pro větší bezpečnost provozu Nadpůrměrně velkou silou vody 200 l/h a pracovním tlakem 150 bar přesvědčí náš vysokotlaký čistič bez ohřevu při nasazení s intenzivní potřebou vody. 1 Rám Cage Robustní trubkový rám. S integrovaným zavěšením

Více

HD 25/15-4 Cage Plus. Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Rám Cage

HD 25/15-4 Cage Plus. Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Rám Cage Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. 1 2 1 2 Rám Cage Robustní trubkový rám. S integrovaným zavěšením na jeřáb a s přihrádkou na příslušenství. Elektronická kontrola pro

Více

HD 25/15-4 Cage Plus. Rám Cage. Elektronická kontrola pro větší bezpečnost provozu

HD 25/15-4 Cage Plus. Rám Cage. Elektronická kontrola pro větší bezpečnost provozu Ideální pro čištění se zvýšenou intenzitou vody: Vysokotlaký čistič se 150 bar pracovního tlaku, průtokem vody 2500 l/h a rámem z ušlechtilé oceli. 1 Rám Cage Robustní trubkový rám. S integrovaným zavěšením

Více

HD 13/12-4 ST. Individuální konfigurace šetří investiční náklady. Uzpůsobení dle potřeby díky dodatečnému vybavení.

HD 13/12-4 ST. Individuální konfigurace šetří investiční náklady. Uzpůsobení dle potřeby díky dodatečnému vybavení. Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké opotřebení. 1 2 3 4 1 2 Individuální

Více

HDS 9/14-4 ST. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysoká hospodárnost.

HDS 9/14-4 ST. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysoká hospodárnost. Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 2 3 4 1 2 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Technika hořáku Vysoký topný výkon. Kompaktní konstrukce díky vinuté topné

Více

HD 5/12 C Plus. Mobilita. Uložení příslušenství

HD 5/12 C Plus. Mobilita. Uložení příslušenství Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: Vysokotlaký čistič Kärcher HD 5/12 C Plus bez ohřevu pro vertikální i horizontální provoz. S úschovou příslušenství, mosaznou válcovou hlavou a automatickou redukcí

Více

HDS 9/14-4 ST. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysoká hospodárnost.

HDS 9/14-4 ST. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysoká hospodárnost. Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 2 3 4 1 2 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Technika hořáku Vysoký topný výkon. Kompaktní konstrukce díky vinuté topné

Více

HD 13/12-4 ST. Individuální konfigurace šetří investiční náklady. Uzpůsobení dle potřeby díky dodatečnému vybavení.

HD 13/12-4 ST. Individuální konfigurace šetří investiční náklady. Uzpůsobení dle potřeby díky dodatečnému vybavení. Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké opotřebení. 1 2 3 4 1 2 Individuální

Více

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Technika hořáku

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Technika hořáku HDS 9/16-4 ST Gas Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. 2 Technika hořáku Vysoký topný výkon. Kompaktní konstrukce díky

Více

HDS 12/14-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Technika hořáku

HDS 12/14-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Technika hořáku HDS 12/14-4 ST Gas Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. 2 Technika hořáku Vysoký topný výkon. Kompaktní konstrukce díky

Více

HDS 9/14-4 ST. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysoká hospodárnost.

HDS 9/14-4 ST. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysoká hospodárnost. Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 2 3 4 1 2 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Technika hořáku Vysoký topný výkon. Kompaktní konstrukce díky vinuté topné

Více

HD 5/15 CX *EU. Mobilita. Uložení příslušenství

HD 5/15 CX *EU. Mobilita. Uložení příslušenství Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: vysokotlaký čistič HD 5/15 CX Plus bez ohřevu k vertikálnímu i horizontálnímu provozu. S úschovou příslušenství, mosaznou válcovou hlavou a automatickou redukcí

Více

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým vybavením ve vertikální konstrukci. Rozšířený akční rádius díky vestavěnému hadicovému bubnu s 20m VT hadicí. 1 Osvědčená

Více

HD 5/15 *EU. Mobilita. Uložení příslušenství

HD 5/15 *EU. Mobilita. Uložení příslušenství Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: vysokotlaký čistič HD 5/15 C Plus bez ohřevu k vertikálnímu i horizontálnímu provozu. S úschovou příslušenství, mosaznou válcovou hlavou a automatickou redukcí tlaku.

Více

VT čističe s ohřevem třída Kompakt HDS 6/14 CX

VT čističe s ohřevem třída Kompakt HDS 6/14 CX VT čističe s ohřevem třída Kompakt HDS 6/14 CX Jednofázový vysokotlaký čistič s ohřevem s velkým bubnem na navíjení hadice, Eco stupněm, jednotlačítkovou obsluhou, integrovanými nádržemi, pistolí Easy

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/11 C Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/11 C Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/11 C Plus Kompaktní, mobilní vysokotlaký čistič na jednofázový proud. S tlakovým spínačem, systémem proti přetočení hadic,otočně uloženou VT hadicí (10m) a třípístovým

Více

HDS 12/14-4 ST. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysoká hospodárnost. Technika hořáku. Flexibilní koncept obsluhy

HDS 12/14-4 ST. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysoká hospodárnost. Technika hořáku. Flexibilní koncept obsluhy Čisticí zařízení s nezvykle vysokým komfortem bezpečnosti díky integrované, automatické redukci tlaku, kontrole teploty spalin, ochraně před chodem na sucho v plovákové skříni. 1 2 3 4 1 2 Čtyřpólový,

Více

Bez ohřevu HD 13/12-4 ST

Bez ohřevu HD 13/12-4 ST Bez ohřevu HD 13/12-4 ST Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké

Více

HD 728 B Cage. Přenosný vysokotlaký čistič bez ohřevu s benzínovým motorem pro často se měnící místa použití. Kompaktní rám Cage.

HD 728 B Cage. Přenosný vysokotlaký čistič bez ohřevu s benzínovým motorem pro často se měnící místa použití. Kompaktní rám Cage. Přenosný vysokotlaký čistič bez ohřevu s benzínovým motorem pro často se měnící místa použití. 1 Kompaktní rám Cage 3 Nejvyšší mobilita Vybaven spolehlivými motory Honda, popř. Yanmar pro použití bez externího

Více

HD 5/15 *EU. Mobilita. Uložení příslušenství

HD 5/15 *EU. Mobilita. Uložení příslušenství Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: vysokotlaký čistič HD 5/15 C Plus bez ohřevu k vertikálnímu i horizontálnímu provozu. S úschovou příslušenství, mosaznou válcovou hlavou a automatickou redukcí tlaku.

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/11 C Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/11 C Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/11 C Plus Kompaktní, mobilní vysokotlaký čistič na jednofázový proud. Díky malým rozměrům, nízké hmotnosti je ideální pro používání na různých místech. Vybavení:

Více

HD 10/15-4 Cage Food. Pro nejvyšší hygienické požadavky. Mimořádně efektivní čištění

HD 10/15-4 Cage Food. Pro nejvyšší hygienické požadavky. Mimořádně efektivní čištění Vysokotlaký čistič s pracovním tlakem 150 bar. Všechny díly vedoucí vodu jsou vhodné pro profesionální používání v potravinářství. 1 Pro nejvyšší hygienické požadavky Provedení z nerezavějící ušlechtilé

Více

HDS 9/18-4 M V2A *EU-I

HDS 9/18-4 M V2A *EU-I Silný 3-fázový vysokotlaký čistič Kärcher HDS 9/18-4 M V2A s ohřevem, vybaven topnou spirálou z ušlechtilé oceli, vodou chlazeným e-motorem, stupněm eco!efficiency a 2 nádržkami na čisticí prostředky.

Více

HD 6/16-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud.

HD 6/16-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. 1 2 3 4 1 2 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock Konečně práce bez únavy:

Více

HDS 13/20-4 S. Vysoká hospodárnost. Spolehlivost. LED displej. Nejvyšší efektivnost

HDS 13/20-4 S. Vysoká hospodárnost. Spolehlivost. LED displej. Nejvyšší efektivnost HDS 13/20-4 S je výkonný vysokotlaký čistič s ohřevem třídy Super vybavený čtyřpólovým, vodou chlazeným elektromotorem a velkým LED displejem. 1 2 3 4 1 2 Vysoká hospodárnost Na stupeň ECO pracuje stroj

Více

HDS 1000 DE. Vysokotlaký čistič s ohřevem s dieselovým motorem pro nejvyšší výkon při maximálním komfortu. Vynikající komfort obsluhy

HDS 1000 DE. Vysokotlaký čistič s ohřevem s dieselovým motorem pro nejvyšší výkon při maximálním komfortu. Vynikající komfort obsluhy Vysokotlaký čistič s ohřevem s dieselovým motorem pro nejvyšší výkon při maximálním komfortu obsluhy. E-start 1 Vynikající komfort obsluhy Automatické vypnutí hořáku při nedostatku vody, ochrana proti

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro komerční používání. S integrovaným bubnem na navíjení hadice, 15 m dlouhou VT hadicí a rotační tryskou, která je součástí

Více

HD 728 B Cage. Přenosný vysokotlaký čistič bez ohřevu s benzínovým motorem pro často se měnící místa použití. Nejvyšší mobilita. Kompaktní rám Cage

HD 728 B Cage. Přenosný vysokotlaký čistič bez ohřevu s benzínovým motorem pro často se měnící místa použití. Nejvyšší mobilita. Kompaktní rám Cage Přenosný vysokotlaký čistič bez ohřevu s benzínovým motorem pro často se měnící místa použití. 1 Kompaktní rám Cage 3 Nejvyšší mobilita Robustní, přenosný rám z ocelových trubek. Speciální přístroj pro

Více

Třída Speciál HD 16/15-4 Cage Plus

Třída Speciál HD 16/15-4 Cage Plus Třída Speciál HD 16/15-4 Cage Plus Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Vybavení: Vysokotlaká hadice 15 m Premium-Quality Pracovní nástavec 1050 mm 1050 mm Trojitá tryska

Více

HDS 5/11 UX. Integrovaný buben na navíjení hadice. Jemný vodní filtr. Inovační design Upright. Kompaktní konstrukce

HDS 5/11 UX. Integrovaný buben na navíjení hadice. Jemný vodní filtr. Inovační design Upright. Kompaktní konstrukce Cenově atraktivní základní model vysokotlakého čističe s ohřevem HDS 5/11 UX s designem, bubnem na navíjení hadice a vysokotlakou hadicí 15 m je velmi mobilní a ergonomický. 1 2 3 4 1 2 Integrovaný buben

Více

HD 17/14-4S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Uložení hadice. Pro větší bezpečnost

HD 17/14-4S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Uložení hadice. Pro větší bezpečnost Vysokotlaký čistič bez ohřevu HD 17/14-4 S Plus s vertikální konstrukcí je vybavený vysokotlakou pistolí EASY!Force i regulací tlaku a množství vody Servo Control přímo na pistoli. 1 Šetří sílu a čas:

Více

HD 17/14-4SX Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Uložení hadice. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 17/14-4SX Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Uložení hadice. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čistič bez ohřevu HD 17/14-4 SX Plus s vertikální konstrukcí poskytuje díky vysokotlaké pistoli EASY!Force a nastavení tlaku a množství vody ServoControl vysoký pracovní komfort. 1 2 3 4 1

Více

HD 5/15 CX *EU. Uložení příslušenství. Mobilita

HD 5/15 CX *EU. Uložení příslušenství. Mobilita Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: vysokotlaký čistič HD 5/15 CX Plus bez ohřevu k vertikálnímu i horizontálnímu provozu. S úschovou příslušenství, mosaznou válcovou hlavou a automatickou redukcí

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem HD 9/23 G

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem HD 9/23 G Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem HD 9/23 G Vybavení: Ruční stříkací pistole Pistole Easy Press VT hadice 15 m Pracovní nástavec 1050 mm Systém proti překroucení hadic (AVS) Plynulá regulace tlaku

Více

HDS 5/11 UX. Integrovaný buben na navíjení hadice. Jemný vodní filtr. Inovační design Upright. Kompaktní konstrukce

HDS 5/11 UX. Integrovaný buben na navíjení hadice. Jemný vodní filtr. Inovační design Upright. Kompaktní konstrukce Cenově atraktivní základní model vysokotlakého čističe s ohřevem HDS 5/11 UX s designem, bubnem na navíjení hadice a vysokotlakou hadicí 15 m je velmi mobilní a ergonomický. 1 2 3 4 1 2 Integrovaný buben

Více

HD 5/15 *EU. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Flexibilita. Kvalita. Mobilita

HD 5/15 *EU. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Flexibilita. Kvalita. Mobilita Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: vysokotlaký čistič HD 5/15 C Plus bez ohřevu k vertikálnímu i horizontálnímu provozu. S úschovou příslušenství, mosaznou válcovou hlavou a automatickou redukcí tlaku.

Více

HDS 5/11 U 1 Inovační design Upright 3 Kompaktní konstrukce

HDS 5/11 U 1 Inovační design Upright 3 Kompaktní konstrukce Cenově atraktivní základní model vysokotlakého čističe s ohřevem s inovativním Upright design se postará o vynikající mobilitu a ergonomii. 1 Inovační design Upright 3 Kompaktní konstrukce Přemísťování

Více

Bez ohřevu HD 13/12-4 ST

Bez ohřevu HD 13/12-4 ST Bez ohřevu HD 13/12-4 ST Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké

Více

HD 6/16-4 MX Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud.

HD 6/16-4 MX Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. 1 2 3 4 1 2 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock Konečně práce bez únavy:

Více

VT čističe s ohřevem třída střední HDS 9/18-4 MX

VT čističe s ohřevem třída střední HDS 9/18-4 MX VT čističe s ohřevem třída střední HDS 9/18-4 MX Nové vysokotlaké čističe s ohřevem střední třídy a třídy Super nejen prvotřídně čistí, ale jsou také extrémně robustní. Nový Eco-stupeň existuje v této

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 7/18 C Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 7/18 C Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 7/18 C Plus Vysokotlaký čistič pro univerzální živnostenské použití. U tohoto TOP přístroje lze plynule regulovat tlak a průtok.kärcher-rotační tryska v objemu dodávky.

Více

Třída Speciál Profi vys. èist. HD 7/10 CXF

Třída Speciál Profi vys. èist. HD 7/10 CXF Třída Speciál Profi vys. èist. HD 7/10 CXF Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro univerzální živnostenské používání v potravinářské oblasti. U tohoto Top stroje kompaktní třídy lze regulovat plynule tlak a

Více

VT čističe bez ohřevu třída Super HD 17/14-4SX Plus

VT čističe bez ohřevu třída Super HD 17/14-4SX Plus VT čističe bez ohřevu třída Super HD 17/14-4SX Plus Vysokotlaký čistič bez ohřevu HD 17/14-4 SX Plus s vertikální konstrukcí usnadňuje díky Easy-Press pistoli a Servo-Press regulátoru práci v obtížných

Více

HD 6/16-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. SwitchChem.

HD 6/16-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. SwitchChem. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. 1 2 3 4 1 2 SwitchChem Pro přesné, plynulé dávkování čisticích prostředků. Dvoucestný dávkovací ventil pro přepínání

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem HDS 1000 Be

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem HDS 1000 Be Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem HDS 1000 Be Vysokotlaký čisticí stroj s benzínovým motorem pro maximální výkon při maximální mobilitě.elektro start Vybavení: Ruční stříkací pistole s vložkou

Více

HD 9/18-4 ST. Uzpůsobení dle potřeby díky dodatečnému vybavení. Individuální konfigurace šetří investiční náklady.

HD 9/18-4 ST. Uzpůsobení dle potřeby díky dodatečnému vybavení. Individuální konfigurace šetří investiční náklady. Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké opotřebení. 1 2 3 4 1 2 Uzpůsobení

Více

HDS 5/11 UX. Integrovaný buben na navíjení hadice. Jemný vodní filtr. Inovační design Upright. Kompaktní konstrukce

HDS 5/11 UX. Integrovaný buben na navíjení hadice. Jemný vodní filtr. Inovační design Upright. Kompaktní konstrukce Cenově atraktivní základní model vysokotlakého čističe s ohřevem HDS 5/11 UX s designem, bubnem na navíjení hadice a vysokotlakou hadicí 15 m je velmi mobilní a ergonomický. 1 2 3 4 1 2 Integrovaný buben

Více

HDS 5/11 U 1 Inovační design Upright 3 Kompaktní konstrukce

HDS 5/11 U 1 Inovační design Upright 3 Kompaktní konstrukce Cenově atraktivní základní model vysokotlakého čističe s ohřevem HDS 5/11 U s inovativním Upright design se postará o vynikající mobilitu a ergonomii. 1 Inovační design Upright 3 Kompaktní konstrukce Přemísťování

Více

HDS-E 8/16-4 M 36 KW. Mimořádně účinné využívání energie, pro vysokou úsporu nákladů

HDS-E 8/16-4 M 36 KW. Mimořádně účinné využívání energie, pro vysokou úsporu nákladů S mimořádným ohřevem 36 kw je náš vysokotlaký čistič HDS E 8/16-4 M nejvýkonnějším strojem ve své třídě. S vysokotlakou pistolí EASY!Force. 1 Mimořádně účinné využívání energie, pro vysokou úsporu nákladů

Více

HDS-E 8/16-4 M 12 KW. Zvláště horké čištění, pro nejodolnější nečistoty. Nová funkce Servo Control. Funkční design bojleru

HDS-E 8/16-4 M 12 KW. Zvláště horké čištění, pro nejodolnější nečistoty. Nová funkce Servo Control. Funkční design bojleru HDS E 8/16-4 M s elektrickým ohřevem se používá tam, kde se nesmí vyskytovat spaliny. Díky jedinečné izolaci bojleru a stupni eco!efficiency chrání rozpočet a životní prostředí. 1 Nová funkce Servo Control

Více

Stacionární vysokotlaké čističe bez ohřevu. Řešení čištění na míru. Stacionární vysokotlaké čističe bez ohřevu

Stacionární vysokotlaké čističe bez ohřevu. Řešení čištění na míru. Stacionární vysokotlaké čističe bez ohřevu Stacionární vysokotlaké čističe bez ohřevu Stacionární vysokotlaké čističe bez ohřevu Řešení čištění na míru Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe, které lze nakonfigurovat individuálně podle přání

Více

HD 7/18 C Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Výsuvné držadlo. Vysoká mobilita. Uložení příslušenství

HD 7/18 C Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Výsuvné držadlo. Vysoká mobilita. Uložení příslušenství Vysokotlaký čistič pro univerzální živnostenské použití. U tohoto TOP přístroje lze plynule regulovat tlak a průtok.kärcher-rotační tryska v objemu dodávky. 1 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force

Více

HDS 1000 Be. Vynikající komfort obsluhy. Maximální výkonnost

HDS 1000 Be. Vynikající komfort obsluhy. Maximální výkonnost Vysokotlaký čisticí stroj s ohřevem HDS 1000 Be s benzínovým motorem Honda a elektrickým startem. Vyvinutý pro trvalý provoz v tvrdých podmínkách a vhodný k nakládce jeřábem. 1 Vynikající komfort obsluhy

Více

HD 10/25-4 S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Pro větší bezpečnost.

HD 10/25-4 S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Pro větší bezpečnost. Vysokotlaký čistič bez ohřevu HD 10/25-4 S Plus s vertikální konstrukcí přesvědčí vysokotlakou pistolí EASY!Force, tlakovým spínačem a regulací Servo Control. 1 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force

Více

HD 5/15 *EU. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Flexibilita. Mobilita. Kvalita

HD 5/15 *EU. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Flexibilita. Mobilita. Kvalita Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: vysokotlaký čistič HD 5/15 C Plus bez ohřevu k vertikálnímu i horizontálnímu provozu. S úschovou příslušenství, mosaznou válcovou hlavou a automatickou redukcí tlaku.

Více

HDS 13/20-4 S. Vysoká hospodárnost. Spolehlivost. LED displej. Nejvyšší efektivnost

HDS 13/20-4 S. Vysoká hospodárnost. Spolehlivost. LED displej. Nejvyšší efektivnost HDS 13/20-4 S je výkonný vysokotlaký čistič s ohřevem třídy Super vybavený čtyřpólovým, vodou chlazeným elektromotorem a velkým LED displejem. 1 Vysoká hospodárnost 3 Spolehlivost Na stupeň ECO pracuje

Více

HD 5/12 C Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Flexibilita. Kvalita. Mobilita

HD 5/12 C Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Flexibilita. Kvalita. Mobilita Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: Vysokotlaký čistič HD 5/12 C Plus bez ohřevu pro vertikální i horizontální provoz. S uložením příslušenství a systémem automatického snížení tlaku. 1 Šetří sílu

Více

HD 7/18 CX Plus. Vysokotlaký čistič pro univerzální živnostenské použití. U tohoto TOP přístroje lze plynule regulovat

HD 7/18 CX Plus. Vysokotlaký čistič pro univerzální živnostenské použití. U tohoto TOP přístroje lze plynule regulovat Vysokotlaký čistič pro univerzální živnostenské použití. U tohoto TOP přístroje lze plynule regulovat tlak a průtok. 1 2 3 4 1 2 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock

Více

HD 6/13 CX Plus *EU. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Flexibilita. Mobilita. Kvalita

HD 6/13 CX Plus *EU. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Flexibilita. Mobilita. Kvalita Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: Vysokotlaký čistič HD 6/13 CX Plus bez ohřevu pro vertikální i horizontální provoz. S uložením příslušenství a systémem automatického snížení tlaku. 1 2 3 4 1 2

Více

HDS 13/20-4 SX. Vysoká hospodárnost. Spolehlivost. LED displej. Nejvyšší efektivnost

HDS 13/20-4 SX. Vysoká hospodárnost. Spolehlivost. LED displej. Nejvyšší efektivnost HDS 13/20-4 SX: Výkonný vysokotlaký čistič s ohřevem třídy Super vybavený integrovaným bubnem na navíjení hadice včetně 20 m dlouhé hadice a velkým LED displejem. 1 Vysoká hospodárnost 3 Spolehlivost Na

Více

HD 10/25-4 S Plus. Pojízdný vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým inovačním. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 10/25-4 S Plus. Pojízdný vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým inovačním. Osvědčená kvalita Kärcher HD 10/25-4 S Plus Pojízdný vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým inovačním vybavením. 1 Osvědčená kvalita Kärcher 3 Pro větší bezpečnost Čtyřpólový, vodou chlazený

Více

HD 5/15 CX Plus + FR Classic

HD 5/15 CX Plus + FR Classic Všestranný vysokotlaký čistič bez ohřevu pro vertikální i horizontální provoz. S uložením příslušenství, mosaznou hlavou válců a systémem automatického snížení tlaku. 1 2 3 4 1 2 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká

Více

HD 10/25-4 S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Uložení hadice. Pro větší bezpečnost

HD 10/25-4 S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Uložení hadice. Pro větší bezpečnost Vysokotlaký čistič bez ohřevu s vertikální konstrukcí přesvědčí vysokotlakou pistolí EASY!Force, tlakovým spínačem a regulací Servo Control. 1 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky

Více

HD 6/13 CX Plus *EU. Mobilita. Kvalita. Flexibilita. Uložení příslušenství

HD 6/13 CX Plus *EU. Mobilita. Kvalita. Flexibilita. Uložení příslušenství Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: Vysokotlaký čistič HD 6/13 CX Plus bez ohřevu pro vertikální i horizontální provoz. S uložením příslušenství a systémem automatického snížení tlaku. 1 2 3 4 1 2

Více

HDS 7/16 C. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Spolehlivost

HDS 7/16 C. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Spolehlivost Třífázový vysokotlaký čistič Kärcher s ohřevem třídy Kompakt, s plynulou regulací tlaku a množství vody, stupněm eco!efficiency a mnoha dalšími praktickými funkcemi. 1 2 3 4 1 2 Ekonomičnost Stupeň eco!efficiency

Více

HD 6/16-4 MX Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. SwitchChem.

HD 6/16-4 MX Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. SwitchChem. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na střídavý proud. 1 2 3 4 1 2 SwitchChem Pro přesné, plynulé dávkování čisticích prostředků. Dvoucestný dávkovací ventil pro přepínání

Více

Třída Upright HDS 5/11 U

Třída Upright HDS 5/11 U Třída Upright HDS 5/11 U Cenově atraktivní základní model vysokotlakého čističe s ohřevem. Inovativní "Upright" - design se postará o vynikající mobilitu a ergonomii. Výborná uživatelsky příjemná manipulace

Více

HD 10/25-4 SX Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Uložení hadice. Pro větší bezpečnost

HD 10/25-4 SX Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Uložení hadice. Pro větší bezpečnost Vysokotlaký čistič bez ohřevu HD 10/25-4 SX Plus s vertikální konstrukcí přesvědčí vysokotlakou pistolí EASY!Force, tlakovým spínačem a regulací Servo Control. 1 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force

Více

HD 9/19 MX Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu s motorem na trojfázový proud a kvalitním vybavením.

HD 9/19 MX Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu s motorem na trojfázový proud a kvalitním vybavením. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu s motorem na trojfázový proud a kvalitním vybavením. 1 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock Konečně práce bez únavy: vysokotlaká

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 6/13 CX Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 6/13 CX Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 6/13 CX Plus Dobře ovladatelný, mobilní, všestranný: vysokotlaký čistič HD 6/13 C bez ohřevu k vertikálnímu i horizontálnímu provozu. S úschovou příslušenství, mosaznou

Více

HD 9/19 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu, s motorem na třífázový proud a s kvalitním vybavením.

HD 9/19 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu, s motorem na třífázový proud a s kvalitním vybavením. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu, s motorem na třífázový proud a s kvalitním vybavením. 1 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock Konečně práce bez únavy: vysokotlaká

Více

HD 13/18 S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 13/18 S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čistič bez ohřevu HD 13/18-4 S Plus s vertikální konstrukcí přesvědčí vysokotlakou pistolí EASY!Force, tlakovým spínačem a regulací Servo Control. 1 2 3 4 1 2 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká

Více

HD 9/20-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným elektromotorem a kvalitním příslušenstvím.

HD 9/20-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným elektromotorem a kvalitním příslušenstvím. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným elektromotorem a kvalitním příslušenstvím. 1 2 3 4 1 2 SwitchChem Pro přesné, plynulé dávkování čisticích prostředků. Dvoucestný dávkovací

Více

HD 10/25-4 S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 10/25-4 S Plus. Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čistič bez ohřevu s vertikální konstrukcí přesvědčí vysokotlakou pistolí EASY!Force, tlakovým spínačem a regulací Servo Control. 1 2 3 4 1 2 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force

Více

HDS 5/11 UX. Integrovaný buben na navíjení hadice. Jemný vodní filtr. Inovační design Upright. Kompaktní konstrukce

HDS 5/11 UX. Integrovaný buben na navíjení hadice. Jemný vodní filtr. Inovační design Upright. Kompaktní konstrukce Cenově atraktivní základní model vysokotlakého čističe s ohřevem HDS 5/11 UX s designem, bubnem na navíjení hadice a vysokotlakou hadicí 15 m je velmi mobilní a ergonomický. 1 2 3 4 1 2 Integrovaný buben

Více

HDS 8/18-4 C. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Mobilita

HDS 8/18-4 C. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Mobilita Třífázový Kärcher je nejvýkonnějším vysokotlakým čističem s ohřevem třídy Kompakt a boduje svým 4-pólovým, vodou chlazeným elektromotorem a stupněm eco!efficiency. 1 2 3 4 1 2 Ekonomičnost Stupeň eco!efficiency

Více

Třída Speciál HD 20/15-4 Cage Plus

Třída Speciál HD 20/15-4 Cage Plus Třída Speciál HD 20/15-4 Cage Plus Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Vybavení: Ruční stříkací pistole High-End Vysokotlaká hadice 15 m Premium-Quality Pracovní nástavec

Více

HDS 13/20 De Tr1. Nejvyšší efektivnost. Soběstačnost v použití. Jednoduchá obsluha. Vysoká flexibilita

HDS 13/20 De Tr1. Nejvyšší efektivnost. Soběstačnost v použití. Jednoduchá obsluha. Vysoká flexibilita HDS 13/20 De Tr1 Přívěsný stroj HDS 13/20 s pracovním tlakem 200 bar je mobilním, nezávislým řešením vysokotlakého čištění. Ideální pro každodenní používání v komunálních službách i průmyslu a na stavbě.

Více

HDS 8/18-4 CX. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Mobilita

HDS 8/18-4 CX. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Mobilita 3-fázový HDS 8/18-4 CX je nejvýkonnějším vysokotlakým čističem s ohřevem Kompaktní třídy. Je vybavený vestavěným bubnem na navíjení hadic s 15 m dlouhou VT hadicí. 1 2 3 4 1 2 Ekonomičnost Stupeň eco!efficiency

Více

HD 7/18-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na trojfázový proud.

HD 7/18-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na trojfázový proud. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na trojfázový proud. 1 2 3 4 1 2 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock Konečně práce bez únavy:

Více

HDS 12/18-4 SX. Vysoká hospodárnost. Nejvyšší efektivnost. Uložení. Spolehlivost

HDS 12/18-4 SX. Vysoká hospodárnost. Nejvyšší efektivnost. Uložení. Spolehlivost Osazený vestavěným bubnem na navíjení hadice a 20 m dlouhou vysokotlakou hadicí přesvědčí vysokotlaký čistič s ohřevem HDS 12/18-4 SX promyšlenou výbavou a jednoduchou manipulací. 1 Vysoká hospodárnost

Více

HD 7/18-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na trojfázový proud.

HD 7/18-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na trojfázový proud. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným motorem na trojfázový proud. 1 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock Konečně práce bez únavy: vysokotlaká

Více

HD 9/20-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným elektromotorem a kvalitním příslušenstvím.

HD 9/20-4 M Plus. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným elektromotorem a kvalitním příslušenstvím. Mobilní vysokotlaký čistič bez ohřevu se 4-pólovým pomaloběžným elektromotorem a kvalitním příslušenstvím. 1 2 3 4 1 2 Šetří sílu a čas: Vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock Konečně

Více

Třída Upright HDS 5/15 UX

Třída Upright HDS 5/15 UX Třída Upright HDS 5/15 UX Cenově atraktivní základní model vysokotlakých čističů s ohřevem. Inovativní "Upright" design zajišťuje vynikající mobilitu a ergonomii.velmi příjemná manipulace pro obsluhu díky

Více

HDS 10/20-4 M. Ekonomičnost. Bezpečnost provozu. Nejvyšší efektivnost. Koncept mobility

HDS 10/20-4 M. Ekonomičnost. Bezpečnost provozu. Nejvyšší efektivnost. Koncept mobility Kärcher HDS 10/20-4 M - nejvýkonnější z třífázových vysokotlakých čističů s ohřevem Střední třídy. Se 4-pólovým, vodou chlazeným e-motorem, 2 nádržkami na čisticí prostředky, servisní elektronikou. 1 2

Více

HDS 9/50 De Tr1. Nejvyšší efektivnost. Soběstačnost v použití. Jednoduchá obsluha. Vysoká flexibilita

HDS 9/50 De Tr1. Nejvyšší efektivnost. Soběstačnost v použití. Jednoduchá obsluha. Vysoká flexibilita HDS 9/50 De Tr1 Nezávislé vysokotlaké čištění s ohřevem tlakem 500 bar! Přívěsný vysokotlaký čistič HDS 9/50 s výkonným naftovým motorem přesvědčí na stavbách, v průmyslu i komunálních službách. 1 2 3

Více

Profi HD 10/23-4S plus

Profi HD 10/23-4S plus Vysokotlaký čistič bez ohřevu HD 10/23-4 S Plus s vertikální konstrukcí přesvědčí vysokotlakou pistolí EASY!Force, tlakovým spínačem a pracovním nástavcem z ušlechtilé oceli. 1 2 3 4 1 2 Šetří sílu a čas:

Více

HD 7/14-4 MX Plus. Kvalitní vybavení. Vysoká mobilita. Promyšlené uložení příslušenství. Flexibilní provoz

HD 7/14-4 MX Plus. Kvalitní vybavení. Vysoká mobilita. Promyšlené uložení příslušenství. Flexibilní provoz HD 7/14-4 MX Plus Kompaktní vysokotlaký čistič HD 7/14-4 MX s motorem na střídavý proud, bubnem na navíjení hadice pro snadnou manipulaci, pracovním tlakem 140 bar a systémem automatického snížení tlaku.

Více

VT čističe s ohřevem třída Kompakt HDS 8/18-4 C

VT čističe s ohřevem třída Kompakt HDS 8/18-4 C VT čističe s ohřevem třída Kompakt HDS 8/18-4 C Třífázový vysokotlaký čistič s ohřevem se čtyřpólovým, vodou chlazeným motorem, Eco režimem, jednotlačítkovou obsluhou, integrovanými nádržemi, pistolí Easy

Více

HD 5/15 CX Plus + FR Classic

HD 5/15 CX Plus + FR Classic HD 5/15 CX Plus + FR Classic Všestranný vysokotlaký čistič HD 5/15 CX Plus + FR Classic bez ohřevu pro vertikální i horizontální provoz. S uložením příslušenství, mosaznou hlavou válců a systémem automatického

Více

HDS 8/18-4 CX. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Spolehlivost

HDS 8/18-4 CX. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Spolehlivost 3-fázový HDS 8/18-4 CX je nejvýkonnějším vysokotlakým čističem s ohřevem Kompaktní třídy. Je vybavený vestavěným bubnem na navíjení hadic s 15 m dlouhou VT hadicí. 1 2 3 4 1 2 Ekonomičnost Stupeň eco!efficiency

Více

HDS 8/18-4 CX. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Spolehlivost

HDS 8/18-4 CX. Ekonomičnost. Uložení. Uživatelská přívětivost. Spolehlivost 3-fázový je nejvýkonnějším vysokotlakým čističem s ohřevem Kompaktní třídy. Je vybavený vestavěným bubnem na navíjení hadic s 15 m dlouhou VT hadicí. 1 2 3 4 1 2 Ekonomičnost Stupeň eco!efficiency - ekonomický

Více