Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti."

Transkript

1 Příručka projektu trnd Pokračovací kojenecké mléko Hami: Pomožme dětským bříškům ke spokojenosti. trnd Projekt Projektový blog: Váš trnd kontakt:

2 S Hami mlíčkem pro spokojená bříška našich miminek. V tomto projektu trnd se snažíme: Vítejte v našem novém projektu, ve kterém se zaměříme na výživu kojenců od 6 do 12 měsíců. Je skvělé, že společně s komunitou trnd bude i Vaše děťatko moci ochutnat kojenecké mléko Hami. Přesvěčte se i Vy, že Hami mlíčko bude Vašemu děťátku chutnat, a také že bude mít spokojené bříško.... podávat Hami mlíčko našemu děťátku společně s ostatními trnd-partnerkami z České republiky, vybranými do projektu. Vyzkoušejte produkt. Kojenecké mléko Hami pro spokojené bříško.... podělit se o své zkušenosti s Hami mlíčkem prostřednictvím tří online dotazníků. Podělte se o svou zkušenost.... povědět o Hami mlíčku svým přátelům, sdílet s nimi zkušenosti s mlíčkem Hami 2 (jak děťátku chutná, jak po něm bylo spokojené) a dát jim možnost vyzkoušet vzorky. Předejte svou zkušenost dál. Společně s našimi dalšími trnd-partnerkami-maminkami z celé České republiky dostaneme příležitost vyzkoušet mléko Hami 2, Hami 2 Hajaja pro klidný spánek a Hami 2 Citlivé bříško (při nadýmání, při ublinkávání nebo při zácpě a kolikách). Pojďme zkušenost s mlékem Hami šířit i ostatním maminkám. Spokojené bříško miminka přeci znamená spokojené miminko i maminku!... nasbírat co nejvíce zpráv a dotazníků marketingového průzkumu a zjistit tak, co si naši přátelé myslí o Hami mlíčku a komu z nich jsme doporučením mléka Hami pomohli a usnadnili výběr. Napište zprávu.

3 Také nekojená miminka vnímají lásku a péči svých maminek. Mléka Hami s Preci Nutri pro spokojené bříško a správný růst a vývoj. Nejlepší výživou miminka je mateřské mléko. Pokud ale z jakéhokoli důvodu nemůže maminka kojit, není třeba si zoufat. Miminko přeci vnímá lásku své maminky, i pokud pije mlíčko z kojenecké lahvičky. Od narození Od ukončeného 6. měsíce Od ukončeného 12. měsíce Od ukončeného 24. měsíce Mléko Hami s Preci Nutri je vyváženým zdrojem živin důležitých pro správný růst a vývoj Vašeho děťátka. Navíc je mléko Hami u dětí oblíbené díky své přirozené mléčné chuti. Mléka Hami pro spokojené bříško. Víte, že? Složení kojeneckého mléka Hami bylo inspirováno výzkumy mateřského mléka. Kojenecká mléka Hami jsou doporučována Českou pediatrickou společností. Mléka Hami obsahují prebiotika pro spokojené bříško*. Mléka Hami mají řešení také na mírné zažívací potíže. Preci Nutri zahrnuje tři hlavní oblasti správného růstu a vývoje: Prebiotika GOS/FOS pozitivně působí na zdravou střevní mikroflóru pro spokojené bříško. Železo a omega 3 mastné kyseliny pozitivně působí na vývoj mozku a navíc železo podporuje krvetvorbu. Vápník a vitamín D jsou nezbytné k normálnímu růstu kostí. VÍTE, ŽE? *Základní řada mlék, mléka Hajaja, mléka Citlivé bříško při zácpě a kolikách. Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další info na obalech a webových stránkách. Potravina pro zvláštní výživu POTRAVINA PRO ZVLÁŠTNÍ LÉKAŘSKÉ ÚČELY. Malý kojenec potřebuje v porovnání s Vámi přijmout 3x více energie, téměř 4x více vápníku a vitamínu C a 6x více zinku (vše na 1 kg váhy). Během prvních 6 měsíců života většinou zdvojnásobí svou porodní váhu.

4 Kojenecká mléka na mírné zažívací potíže: Hami 2 Citlivé bříško. Pro lepší zasycení a klidnější spánek: mléko Hami Hajaja. Kojenecké mléko Hami 2 Citlivé bříško pomůže ulevit Vašemu děťátku při zácpě a kolikách, při ublinkávání nebo při nadýmání. Stačí si vybrat. Hami Hajaja: Lépe zasytí Vaše děťátko na noc. Při nadýmání Při ublinkávání Při zácpě a kolikách Řada kojeneckých mlék Hami Citlivé bříško při mírných zažívacích potížích: Od narození Od ukončeného 6. měsíce Kojenecká mléka Hami Citlivé bříško jsou přirozené a efektivní řešení při mírných zažívacích potížích. Jejich složení je přizpůsobeno konkrétnímu problému a zároveň obsahují vše potřebné pro správný růst a vývoj děťátka*. Kojenecké mléko Hami Hajaja Vaše miminko lépe zasytí na noc díky přídavku rýžových a kukuřičných vloček. Nemusíte se obávat, že byste své děťátko překrmovali. Hami Hajaja má totiž srovnatelnou energetickou hodnotu jako mléko bez přídavku sytící složky. Složení pokračovacího mléka Hami Hajaja je inspirováno výzkumem mateřského mléka. Mléko Hami Hajaja s Preci Nutri je tedy vyváženým zdrojem živin důležitých pro správný růst a vývoj Vašeho děťátka*. Navíc je mléko Hami Hajaja u dětí oblíbené díky své přirozené mléčné chuti. VÍTE, ŽE? Zažívací potíže trápí až 55% kojenců? Na vině často bývá ještě neúplně vyvinutý trávicí systém miminka? Mírné zažívací potíže můžete řešit přirozeně speciálním kojeneckým mlékem? VÍTE, ŽE? RŮSTOVÝ HORMON SE UVOLŇUJE PŘEDEVŠÍM BĚHEM SPÁNKU? Proto je spánek tolik důležitý pro zdravý růst Vašeho miminka. *Obsahují totiž například vápník, vitamín D a další potřebné látky. *Obsahují totiž například vápník, vitamín D a další potřebné látky.

5 Váš balíček. Vaše úkoly v projektu trnd. Na začátku projektu dostane každý účastník počáteční výbavu, obsahující následující: 1 Otevřete balíček a začněte fotit. Pro Vás: 1x 500g balení Hami 2. 1x 350g balení Hami 2 Citlivé bříško. 1x 500g balení Hami 2 Hajaja. Průvodce harmonogramem projektu souhrnný trnd dokument pro zahájení WOM (šeptandy) který obsahuje informace o produktech Hami a mnoho inspirujících nápadů, které podnítí navázání komunikace. Marketingové dotazníky (brožura o 40 stránkách) určené ke konverzacím s přáteli a rodinou. 1x slevu na mléka Hami na (svůj unikátní kód naleznete v "můj trnd"). Vyzkoušejte: Nejprve rozbalte balíček se svou výbavou otevřete jej například s ostatními členy rodiny, s přáteli a seznamte se s jeho obsahem: s pokračovacími mléky Hami a dalšími informacemi, které naleznete uvnitř. Potom můžete zkusit jedno z mlék připravit svému děťátku. Vzorečky tří druhů mléka můžete také dát svým přátelům, pokud budete chtít. Hodně foťte: Pojďme se podělit o momenty rozbalování a prvního zkoušení produktu s přáteli a rodinou prostřednictvím fotografií. Můžete nám poslat své fotografie společně se svými zprávami o rozhovorech o produktu. Je to snadné: Navštivte a klikněte na tlačítko Napsat zprávu. Pro Vaše přátele: 30x 25g sáčků kojeneckého mléka Hami 2 (3 sáčky mléka pro každého z přátel s dětmi ve věku 6-12 měsíců). 2 Vyjádřete svůj názor. Můžete nám napsat svůj názor na Hami mlíčko v průběhu osmi týdnů trvání projektu tím, že vyplníte tři online dotazníky: na začátku: počáteční dotazník uprostřed: poločasový dotazník na konci: závěrečný dotazník Tyto dotazníky naleznete na stránkách trnd, v části určené pro členy, můj trnd. Jakmile bude online anketa připravena, obdržíte od nás informace em.

6 3 Povězte světu o Hami mlíčku. 5 Pomozte nám s produktovým průzkumem. Poté, co jste se přesvědčila o tom, že Hami mlíčko je to pravé pro Vaše miminko, pomozte nám společně s ostatními účastníky seznámit veřejnost s tímto produktem. Například můžete svým přátelům a kolegům vyprávět o tom, jak Hami mlíčko chutná a prospívá Vašemu děťátku. dát vzorky Hami mlíčka maminkám kojenců od 6 měsíců, aby je mohly také vyzkoušet. Staňte se průzkumníkem trhu pro Hami mlíčko! S dotazníky pro průzkum trhu se můžete dotázat 20 přátel a známých téma pokračovací kojenecká mléka Hami. To může být pro Vás také příležitost povědět jim nějaké informace navíc. Některé informace naleznete v brožurce dotazníků marketingového průzkumu. Čím více dotazníků marketingového průzkumu nasbíráte, tím budeme šťastnější. podělit se o zajímavé informace o Hami mlíčku, a o tom, jaké složky obsahuje a jak prospívají miminkům. Pojďme společně nafotit pár fotografií a zachytit momenty s našimi miminky a to, jak jim chutná Hami mlíčko. Existuje spousta dobrých způsobů, jak hovořit o produktech. V našem projektovém průvodci najdete několik tipů, jak můžete navázat konverzace o produktu. 4 Pište zprávy o svých konverzacích. Poté, co jste dala ostatním možnost seznámit se s mlékem Hami, je důležité, abyste nás o tom informovala. O tom, jak jste hovořila s ostatními maminkami - -kamarádkami a známými, můžete napsat zprávu. V těchto zprávách bychom se rádi dozvěděli s kolika přáteli a známými jste hovořila, jaká byla jejich reakce a co se chtěli dozvědět o Hami mlíčku. Napsat taková hlášení je snadné. Najděte si odkaz: Klikněte na tlačítko Napsat zprávu a můžete začít psát svou zprávu. Po celou dobu trvání projektu sdílíme své názory v tématech týkajících se produktů pokračovacích mlíček Hami a výživy pro kojence. Své dotazy a návrhy týkající se projektu můžete poslat na ovou adresu: lila@trnd.cz Zprávy o WOM konverzacích jsou to nejdůležitější v našich trnd projektech, protože čím více zpráv naši trnd-partneři pošlou, tím více ukážeme, že všichni spolupracujeme jako jeden tým. Také Nutricia výrobce produktů Hami - může získat přehled o tom, čeho jsme schopni dosáhnout díky šeptandě.

7 Zásady trnd. Věta, kterou můžete říci ostatním... Abychom docílili upřímné, otevřené a úspěšné verbální propagace - šeptandy, vytvořili jsme několik základních pravidel. Jako členka projektového týmu budete povinna řídit se podle následujících zásad. Buďte otevřená. Na trnd projektu není absolutně nic tajného. Nevytváříme žádné prodejní místo, ani se nesnažíme o skrytou reklamu. Všichni členové by měli v době trvání kampaně až budou hovořit se svými přáteli a známými dát všem na vědomí, že jsou účastníky trnd a že se podílí na jednom z projektů. Neměla byste se snažit někoho klamat. V žádném případě nejste prodejcem, který putuje od dveří ke dveřím ve snaze prodat produkt anebo myšlenku! Jednoduše buďte otevřená a řekněte ostatním svůj vlastní názor. Buďte upřímná. Zdá se to být samozřejmé, ale bohužel ne vždy tomu tak je. Jedině upřímná šeptanda funguje. To znamená neovlivňovat lidi a nesnažit se vylíčit věci v lepších barvách, než jaké ve skutečnosti jsou. Jednoduše řekněte svůj upřímný názor a rovněž názor svých přátel a známých. Víte, že mléka Hami jsou doporučená Českou pediatrickou společností? Mějte uši nastražené. Šeptanda se nesnaží ovlivnit Vaše přátele nebo známé. Není třeba cokoliv přeceňovat jednoduše jim řekněte o novém produktu z projektu trnd a nechte je vyjádřit jejich názor i když nesouhlasí s tím Vašim. Byli bychom rádi, kdybyste nashromáždila co nejvíce názorů a podělila se s námi o ně!

8 Tipy na informace, o které se můžete podělit. Existuje spousta příležitostí, při kterých můžete předat informace o Hami mlíčku. Zde je pár nápadů, jakým způsobem se můžete podělit o své zkušenosti a další informace se svými přáteli a známými: Pokud Vás Hami mlíčko přesvědčilo, můžte jej doporučit svým přátelům a známým, také rodičům. Posezení s přáteli. Na procházce s kočárkem, nebo v parku. To, že jsme s naším děťátkem doma, rozhodně neznamená, že jsme nucené stranit se veřejnosti. Jistě i Vy si ráda domů přizvete hosty, nejlépe další maminky, abyste s nimi mohla pohovořit o svých ratolestech, prvních zoubcích, o tom co je trápí a co jim naopak prospívá. Jistě tak snadno dostaneme příležitost zmínit se o Hami mlíčku a podělit se navíc o vzorky, které jsme dostaly ve startovacím balíčku. S přicházejícím jarem se snad sem tam najde příležitost vyrazit s kočárkem do parku, po městě, anebo do přírody. Také tam můžeme potkat další maminky, se kterými můžeme prohodit pár slov. Mají děťátko ve věku 6 12 měsíců? Potom také ony mohou vyzkoušet některé z vzorečků Hami 2, Hami 2 Citlivé bříško, nebo Hami 2 Hajaja. Je jejich děťátko starší? Řekněte jim o výhodách mlíčka Hami. Občas si rády zajdeme na kurzy jógy, pilates, tance, či jiných zdraví prospěšných činností. A je dost pravděpodobné, že právě tam potkáme maminky se stejně starými děťátky, jako máme my. Ve volných chvílích, kdy nás instruktorka nechá chvilku si oddechnout, se můžeme pobavit o správné výživě, jak pro sebe, tak i pro naše miminka. Zdraví a prevence jsou pro naše mimiko nezbytností. A proto musíme čas od času navštívit dětského lékaře, ať už na běžnou prohlídku či na nějakou tu nepříjemnou injekci kvůli očkování. A právě v čekárně, kde se minuty tak pomalu vlečou, jistě bude dobrá příležitost podělit se o tipy, jak se poprat s běžnými nešvary, které naše miminko mohou potkat. Dobrý začátek pro téma zdravé a vyvážené výživy. Rozhovory s dalšími maminkami na cvičebních kurzech. U dětského lékaře. Jistě máte spoustu dalších zajímavých nápadů, jak navázat konverzace o produktu. Podělte se o ně s námi ve svých zprávách, a také o to, jak pomáháte zvyšovat povědomí o Hami mlíčku mezi svými přáteli a známými - rodiči. Těšíme se na Vaše zajímavé nápady a fotografie!

9 4 hlavní důvody, proč doporučit mléko Hami také ostatním maminkám. Běžné kravské mléko pro kojence a batole: ano, či ne? Mléko je pro dítě v kojeneckém i batolecím věku velmi důležitým zdrojem živin potřebných pro jeho správný růst a vývoj. Výběru toho správného mléka byste však měla věnovat značnou pozornost. Nejlevnější variantou mléka je mléko kravské. Je to ale ta správná volba pro Vaše děťátko? Na základě následujících důvodů si jistě sama odpovíte. Kravské mléko: Má vysoký obsah bílkovin a některých minerálů (například sodík), které nepřiměřeně zatěžují ledviny vašeho dítěte, čímž se zvyšuje riziko obezity. Kravské mléko nepřiměřeně zatěžuje ledviny Vašeho děťátka. Jejich Dětmi složení je inspirováno výzkumy mateřského mléka. Jsou doporučena Českou pediatrickou společností. oblíbená přirozená mléčná chuť. Neobsahuje dostatečné množství železa, které je tolik potřebné pro vývoj mozku Vašeho dítěte. Nepodléhá přísným kritériím na suroviny pro stravu kojenců a batolat. Je zde tedy mnoho důvodů, proč je vhodnější Vašemu děťátku podávat kojenecké a následně batolecí mléko minimálně do tří let věku. Kravské mléko neobsahuje dostatečné množství železa. Mléka Hami obsahují vše potřebné pro spokojené bříško a správný růst a vývoj děťátka*. *Díky obsahu vápníku a vitamínu D, železu a dalších látek.

10 Co vlastně znamená doporučení od České pediatrické společnosti? Pojďme si přečíst, jaké mají s Hami 2 Citlivé bříško zkušenosti ostatní maminky. Kojenecká mléka Hami jsou od ledna 2014 nově doporučována také Českou pediatrickou společností. Zkušenost výborná! :) Mlíčko synovi moc chutná. Museli jsme vyzkoušet Hami 2 Citlivé bříško, protože ho od malinka máme opravdu citlivé. Byl perfektní nápad tohle mlíčko začít vyrábět a doufám, že pomůže ostatním miminkům od bolístek a maminkám od pláče jejich dětiček tak, jako pomohlo nám! :) Děkuji za sebe i syna! :) Jako každá maminka chci jen to nejlepší pro svoje děti, hlavně aby byly ti nejšťastnější a nejspokojenější drobečci. Mám tři děti a každé bylo jiné. Ale všechny trápilo bolavé bříško. Vyzkoušeli jsme všechno, mastičky, kapičky, čajíčky, vibrující lehátka, cvičení.. ale nic platné, stále byl pláč. Až jsme zkusili Hami 2 na citlivé bříško. A ono ejhle, jako zázrakem mám najednou usměvavé miminko. Bříško bolí, mami, mami! Tak neplakej, dám ti Hami. Dali jsme jí mlíčko, pro citlivé bříško. Všichni spíme celou noc. Díky Hami, díky moc. Česká pediatrická společnost doporučuje mléka Hami na základě: Hami 2 Citlivé bříško jsme koupili minulý týden, malé chutná a hlavně pomáhá. Už se nekroutí, jak žížalka a krásně se vykakala. Je to takové kouzelné mlíčko, které zabralo a malé se po něm ulevilo. Během pár dnů jsem zaznamenala změnu. Doporučuji. Ověřené kvality produktů mlék Hami. Ověřené kvality výrobních procesů. Schválených vzdělávacích programů (Zdravý Startvzdělávání zdravotních sester o správné výživě kojenců, batolat a malých dětí).

11 S mléky Hami od narození až do batolecího věku. Základní řada O společnosti Nutricia: Společnost Nutricia působí v České a Slovenské republice a je tvořena dvěma divizemi - divizi kojenecké a dětské výživy a divizi klinické výživy. Cílem Nutricie je poskytovat vysoce kvalitní produkty podporující zdraví spotřebitelů. od narození od ukončeného 6. měsíce od ukončeného 12. měsíce od ukončeného 24. měsíce Množství: 500g Cena: 199 Kč Hami Citlivé bříško od narození od ukončeného 6. měsíce Při nadýmání Při ublinkávání Při zácpě a kolikách Množství: 350g Cena: 199 Kč Vizí značky Nutricia je přinášet zdraví prostřednictvím výživy co největšímu počtu lidí. Cílem divize Early Life Nutrition je poskytnout kvalitní výživu dětem v kojeneckém a batolecím věku a tím jim umožnit zdravý start do života. Vizí značky Nutricia je přinášet zdraví prostřednictvím výživy co největšímu počtu lidí. Hami Hajaja V divizi kojenecké a dětské výživy zajišťujeme zdraví co největšímu počtu dětí prostřednictvím kojenecké výživy. Námi nabízené výrobky Nutrilon a Hami patří v rámci dětské výživy k nezastupitelným značkám. Cílem divize Kojenecké výživy je poskytnout kvalitní výživu dětem v kojeneckém a batolecím věku a tím jim umožnit zdravý start do života. od ukončeného 6. měsíce od ukončeného 12. měsíce Množství: 500g Cena: 199 Kč Výrobky na trhu komunikujeme pomocí kompletního marketingového mixu a dále prostřednictvím specialistů, kteří se věnují odborné prezentaci našich výrobků u dětských lékařů v nemocnicích a privátních ambulancích či odbornému personálu lékáren.

12 Klub maminek. Fakta a čísla. Hami podporuje maminku již od těhotenství prostřednictvím Klubu maminek, který poskytuje odborné rady, osobní servis a mnoho dalších výhod. Kojenecké mléko Hami. Jejich složení je inspirováno výzkumy mateřského mléka. Hami mlíčko a Klub maminek. Všechna mléka Hami jsou doporučována Českou pediatrickou společností. Mléka Hami obsahují vše potřebné pro spokojené bříško a správný růst a vývoj děťátka*. Řada kojeneckých mlék Hami 2 Citlivé bříško jsou přirozené a efektivní řešení při mírných zažívacích potížích. Kojenecké mléko Hami Hajaja Vaše miminko lépe zasytí na noc díky přídavku rýžových a kukuřičných vloček. Mají přirozenou mléčnou chuť, oblíbenou u dětí. Balení Hami 2, 3, 4: 500g Cena: 199 Kč** Balení Hami 2 Citlivé bříško: 350g Cena: 199 Kč** Balení Hami 2, 3 Hajaja: 500g Cena: 199 Kč** **Doporučená maloobchodní cena. Bezplatná telefonická poradna pro maminky. Nevíte si s něčím rady? Zavolejte zdarma našim odborníkům a poraďte se s nimi: *Obsahují totiž například vápník, vitamín D a další potřebné látky. Milá maminko, v souladu se zákonem bychom Vás jménem výrobců dětské výživy chtěli informovat, že o počáteční kojenecké výživě by s maminkami měl mluvit výhradně pediatr nebo odborný lékařský personál.

13 trnd Central Eastern Europe Kft., organizační složka Lublaňská 667/42, Vinohrady, Praha 2

Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších

Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších Příručka projektu trnd trnd Projekt Kojenecké mléko Hami: Pro zdraví a spokojená bříška těch nejmenších Projektový blog: www.trnd.cz/hami Váš trnd kontakt: lila@trnd.cz S Hami mlíčkem pro spokojená bříška

Více

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn.

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. Příručka projektu trnd Vanish Oxi Action: Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vanish Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz Pojďme povědět světu o Vanish Oxi Action.

Více

Pojďme v České republice do boje proti lupům.

Pojďme v České republice do boje proti lupům. Head & Shoulders: Pojďme v České republice do boje proti lupům. Bez lupů po celý život*? Miliony lidí na celém světě** se zapojily do testu. Seznamte své přátele s Head & Shoulders. V tomto trnd-projektu

Více

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin.

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd průvodce projektem Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.com/cz/beyond trnd kontakt: pepe@trnd.cz Poznejte nové krmivo pro psy Beyond!

Více

SUNÁREK OVOCNÉ KAŠIČKY S CEREÁLIEMI

SUNÁREK OVOCNÉ KAŠIČKY S CEREÁLIEMI trnd Průvodce projektem SUNÁREK OVOCNÉ KAŠIČKY S CEREÁLIEMI PLNÉ BŘÍŠKO PRO AKTIVNÍ DĚTI Sunárek Ovocné kašičky s cereáliemi a Sunárek BIO křupky trnd projekt Vítejte v našem nejnovějším projektu, ve kterém

Více

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables.

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. trnd Průvodce projektem Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. Nonstop* svěží vůně až do dalšího vyprání. Blog projektu: www.trnd.cz/lenor-unstoppables Kontakt trnd: Pigeon@trnd.cz *až 12 týdnů, při

Více

Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře!

Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře! Průvodce trnd-projektem Elektrický zubní kartáček Oral-B Professional Care 500: Pojďme zažít pocit čisté ústní dutiny jako od zubního lékaře! trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.cz/oral-b Váš trnd kontakt:

Více

Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou.

Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou. Průvodce trnd-projektem Vložky Always Ultra: Vyzkoušejme až 100% ochranu před protečením s novou hebkou povrchovou vrstvou. trnd projekt Blog projektu: www.trnd.cz/always-ultra Váš trnd kontakt: alexa@trnd.cz

Více

CeraVe - Expert na suchou pokožku

CeraVe - Expert na suchou pokožku Průvodce projektem CeraVe - Expert na suchou pokožku Vyvinuto s dermatology trnd Projekt Projektový balíček CeraVe Vaše úkoly v projektu 1. SEZNAMTE SE Ve svém projektovém balíčku najdete: CeraVe Hydratační

Více

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení!

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! Průvodce trnd-projektem Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! trnd projekt Projektový blog: www.trnd.cz/braun-waterflex Vaše

Více

ZENDIUM: Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt

ZENDIUM: Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt trnd průvodce projektem : Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/zendium trnd kontakt: karmen@trnd.cz *S přirozenými enzymy a proteiny Přesvědčme se o jedinečných

Více

Šiřte povědomí o tyčinkách YES!

Šiřte povědomí o tyčinkách YES! Šiřte povědomí o tyčinkách YES! V našem novém projektu máme šanci seznámit se s novými tyčinkami YES!, které se perfektně hodí ke zdravému životnímu stylu a zajistí, že vždy budeme mít po ruce skvělou

Více

Budu hovořit o JUNIOR mléce a o výživě pro malé děti. Představím vám belgický konsenzus pro JUNIOR mléka, který byl publikován v roce 2014 v European

Budu hovořit o JUNIOR mléce a o výživě pro malé děti. Představím vám belgický konsenzus pro JUNIOR mléka, který byl publikován v roce 2014 v European Budu hovořit o JUNIOR mléce a o výživě pro malé děti. Představím vám belgický konsenzus pro JUNIOR mléka, který byl publikován v roce 2014 v European Journal of Pediatrics. 1 Pro můj úvod jsem opět zvolil

Více

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ Vaše úkoly v projektu 1. OCHUTNEJTE A ROZDÁVEJTE Vychutnejte si společně s přáteli bohatou cremu v šálku kávy NESCAFÉ

Více

Výživa nekojeného kojence. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové

Výživa nekojeného kojence. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Výživa nekojeného kojence Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Mléčná strava 1 Tak, kde nelze kojit, dostává novorozenec a kojenec Mateřské mléko z banky mateřského mléka krátkodobě Umělá mléka z:

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více

Sušená kojenecká a dětská výživa

Sušená kojenecká a dětská výživa Veterinární a farmaceutická univerzita Brno Fakulta veterinární hygieny a ekologie Sušená kojenecká a dětská výživa IVA projekt 2014/FVHE/2340/036 Bc. Lenka Bernatíková Doc. MVDr. Bohumíra Janštová, Ph.D.

Více

Náhradní mléčná výživa nejen pro klidný spánek. 1 Potravina pro zvláštní výživu

Náhradní mléčná výživa nejen pro klidný spánek. 1 Potravina pro zvláštní výživu Náhradní mléčná výživa nejen pro klidný spánek 1 Potravina pro zvláštní výživu Význam kojení a výživy mateřským mlékem (MM) Mateřské mléko zlatý standard ve výživě novorozenců nejlepší způsob výživy novorozenců

Více

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu: Kontakt:

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu:   Kontakt: Průvodce projektem Breyers Delights Blog projektu: www.trnd.cz/breyers-delights Kontakt: pigeon@trnd.cz Vaše úkoly v projektu Breyers DElights! 1. Nakupte a ochutnejte! Kupte si zmrzlinu Breyers Delights,

Více

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu.

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.hu/braun-series-7-9 trnd kontakt: karmen@trnd.cz Staň se online reportérem pro Braun Series

Více

VÁNOČNÍ AKCE ENERGY DETOX VITALITY. vánoční balíčky od Avity. ... a k nim překvapení pro každého, kdo chce zlepšit svůj život!

VÁNOČNÍ AKCE ENERGY DETOX VITALITY. vánoční balíčky od Avity. ... a k nim překvapení pro každého, kdo chce zlepšit svůj život! VÁNOČNÍ AKCE 3 ENERGY DETOX VITALITY vánoční balíčky od Avity... a k nim překvapení pro každého, kdo chce zlepšit svůj život! 1. Balíček ENERGY pro celou rodinu na podporu srdečně-cévního systému STIM

Více

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 7x b) rádo 7x c) nerado 1x d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 10x b) občas 5x 3. MŠ

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

Náhradní mléčná výživa versus kravské mléko Mléko jako zdroj vápníku

Náhradní mléčná výživa versus kravské mléko Mléko jako zdroj vápníku Náhradní mléčná výživa versus kravské mléko Mléko jako zdroj vápníku Mateřské mléko Nejlepší způsob výživy je mateřské mléko složení je přizpůsobeno výživovým potřebám v různých fázích vývoje Složení mateřského

Více

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Sipping Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Přípravky enterální klinické výživy dle složení a stupně naštěpení jednotlivých živin: polymerní, oligomerní, speciální a modulární Polymerní

Více

Působení reklamy na kojeneckou výživu. Dagmar Schneidrová 3. lékařská fakulta Univerzita Karlova v Praze

Působení reklamy na kojeneckou výživu. Dagmar Schneidrová 3. lékařská fakulta Univerzita Karlova v Praze Působení reklamy na kojeneckou výživu Dagmar Schneidrová 3. lékařská fakulta Univerzita Karlova v Praze Co ukazují výzkumy Komerční balíčky v porodnici (Donnelly, A, Snowden DM, Renfrew MJ, Woolridge MW

Více

Výživa nekojeného kojence. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové

Výživa nekojeného kojence. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Výživa nekojeného kojence Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Mléčná strava 1 Tak, kde nelze kojit, dostává novorozenec a kojenec Mateřské mléko z banky mateřského mléka krátkodobě, přechodně Umělá

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ /

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ / Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu LADISLAV TUROŇ / WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Stránka 1 ÚVOD: Rozhodujete se taky jako já před půl rokem, jakým

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny.

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny. VI SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Fotografie Fotografie 1 Třída Motýlci (dostupné z http://raduska.kadan.cz/fotogalerie) Fotografie 2 Pískovnice (vlastní) Fotografie 3 Dílna (vlastní) Fotografie 4 Knihy a

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Ladislav Turoň www.hubnuti-podle-genu.cz WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Rozhodujete se taky jako já před půl rokem,

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

Tuky a chronické onemocnění ledvin

Tuky a chronické onemocnění ledvin Tuky a chronické onemocnění ledvin 4. 4. 2019 Tuky a chronické onemocnění ledvin Tuky mají ve výživě své nezastupitelné místo. Jsou ze všech živin nejenergetičtější obsahují zhruba dvojnásobnou energetickou

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

Klinické hodnocení u bolestí spojených s endometriózou. Bolest, kterou cítíte, je skutečná... i když to ostatní nevidí. A822523

Klinické hodnocení u bolestí spojených s endometriózou. Bolest, kterou cítíte, je skutečná... i když to ostatní nevidí. A822523 Klinické hodnocení u bolestí spojených s endometriózou Bolest, kterou cítíte, je skutečná... i když to ostatní nevidí. A822523 Studie SOLSTICE se provádí v přibližně 200 výzkumných centrech na celém světě.

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Pracovní sešit - krok za krokem Renata Králová Petr Zeman Co je to webinář? Webinář je seminář prostřednictvím internetu. Slouží především k představení vašich

Více

Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu: trnd kontakt:

Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu:  trnd kontakt: trnd Projekt Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.cz/braun-series-7-9 trnd kontakt: karmen@trnd.cz Staň se online reportérem pro Braun Series 7. Váš

Více

Marketing. Praxe.Workshop. Obchodní rozhovor. Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger

Marketing. Praxe.Workshop. Obchodní rozhovor. Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger Marketing Praxe.Workshop Obchodní rozhovor Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 OBSAH PRAXE.WORKSHOP Obchodní rozhovor Autorky: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESUM Za obsah odpovídá: Austrian

Více

Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení

Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení KVĚTEN 2014 Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení Výživa pro lepší život Hydratace a cvičení: Okolo 60-70% lidského těla je složeno z vody. Je tedy v pořádku říci, že

Více

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku Dietní režim Vítejte na našem dialyzačním středisku Proč potřebuji dodržovat speciální dietu? I když se pomocí dialýzy z těla odstraní mnoho odpadních látek, musíte být při stravování stále opatrní, abyste

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

HYGIENCKÉ NÁVYKY A UČENÍ NA NOČNÍK

HYGIENCKÉ NÁVYKY A UČENÍ NA NOČNÍK HYGIENCKÉ NÁVYKY A UČENÍ NA NOČNÍK Dětská pokožka Vrchní vrstva pokožky je slabší než u dospělých Snížené ochranné funkce Zvýšená propustnost Snížená funkce tukových žláz Snížená funkce potních žláz Slabší

Více

RIZIKOVÉ ŽIVINY VE VÝŽIVĚ DĚTÍ ZE STUDIÍ SPOLEČNOSTI PRO VÝŽIVU P.TLÁSKAL

RIZIKOVÉ ŽIVINY VE VÝŽIVĚ DĚTÍ ZE STUDIÍ SPOLEČNOSTI PRO VÝŽIVU P.TLÁSKAL RIZIKOVÉ ŽIVINY VE VÝŽIVĚ DĚTÍ ZE STUDIÍ SPOLEČNOSTI PRO VÝŽIVU P.TLÁSKAL STUDIE K HODNOCENÍ NUTRIČNÍCH FAKTORŮ U ZDRAVÝCH JEDINCŮ 1) Rok 2007 proběhla studie (Praha,Brno) a) 1087 dětí ve věku 4-6 let

Více

Kontaktní čočky Biofinity Energys

Kontaktní čočky Biofinity Energys trnd průvodce projektem Kontaktní čočky Biofinity Energys Ulevte svým očím od digitální únavy. trnd Projekt Zaostřete na svět ostrého zraku Harmonogram projektu V našem novém projektu společně nakoukneme

Více

10 věcí, které byste měli vědět o kojení

10 věcí, které byste měli vědět o kojení 10 věcí, které byste měli vědět o kojení 2008 Kolektiv MindSoft s. r. o. Vydáno společností MindSoft s. r. o. K Rozkoši 326 149 00 Praha, Czech Republic www.fit-porod.cz www.porod-na-videu.cz www.jak-otehotnet.cz

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

3. Zacházení s potravinami. 4. Jak nakupovat

3. Zacházení s potravinami. 4. Jak nakupovat Webové stránky www.viscojis.cz jsou zaměřené na témata zdravého stravování a zacházení s potravinami. Spotřebitelé zde naleznou srozumitelně zpracované informace od odborníků z resortů zemědělství a zdravotnictví.

Více

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY RODINNÉ PORTRÉTY MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY photography OD FOCENÍ PO TISK / TIPY CO S SEBOU VZÍT KDE SE NEJLÉPE FOTÍ? / RODINNÉ FOTO / CENY A INFORMACE MILOŠ VATRT / fotograf VÍTEJTE Ahoj, jmenuji se Miloš.

Více

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty Karta osobní péče Služby pro naše klienty Buďte u nás jako doma Chtěli bychom, abyste se v naší lékárně cítili dobře. Proto si zakládáme na přátelském a laskavém přístupu, neobyčejné péči a věříme, že

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě!

Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě! trnd Projekt Heineken: Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě! trnd Projekt Objevte vzrušující svět piva Heineken ve zbrusu novém projektu! Váš startovací balíček. Na začátku tohoto projektu obdrží

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ZŠ Určeno pro Sekce Mendelova 2. stupeň Základní Předmět Zdravověda Téma /

Více

Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt. trnd průvodce projektem

Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt. trnd průvodce projektem trnd průvodce projektem Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/podravka-ajvar trnd kontakt: freud@trnd.cz Představujeme ajvar Podravka! Jsme

Více

Výživa batolat. Průvodce mléčnou výživou dětí ve věku 1-3 roky

Výživa batolat. Průvodce mléčnou výživou dětí ve věku 1-3 roky Výživa batolat Průvodce mléčnou výživou dětí ve věku 1-3 roky Milí rodiče, výživa je významným faktorem, který ovlivňuje nejen růst a správný vývoj dítěte, ale dokáže ovlivnit i jeho zdraví v budoucnosti.

Více

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání . Klíčové informace pro Kolegy 1 Co znamená? Co kolegové říkají Je to mít úspěch ve své kariéře a být povýšen/a. Je to volba, kterou mám na pozici, ve které pracuji. Je to možnost. Býval to program Možností,

Více

Člověk zdravá výživa. [cit. 2011-15-07]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < https://en.wikipedia.org/wiki/file:obesity6.

Člověk zdravá výživa. [cit. 2011-15-07]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < https://en.wikipedia.org/wiki/file:obesity6. Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 5.,7.35 Vzdělávací oblast: Přírodověda - Autor: Mgr. Aleš Hruzík Jazyk: český Očekávaný výstup: žák správně definuje základní probírané pojmy a jejich vzájemné vztahy

Více

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ?

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? Otevřete si svůj pop up v nejlukrativnější předvánoční období spolu s projektem MINT: Pop Up Hall

Více

Denní dávka síly pro Vaši pleť.

Denní dávka síly pro Vaši pleť. trnd průvodce projektem Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Denní dávka síly pro Vaši pleť. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vichy-mineral trnd kontakt: pigeon@trnd.cz Vichy Minéral 89 Hyaluron

Více

Premium krmivo pro psy

Premium krmivo pro psy Premium krmivo pro psy Formule krmiva Lone Star neobsahuje žádnou pšenici nebo balastní látky. Výrobky Lone Star jsou navrženy tak, aby poskytli vašim psům ideální nutriční hodnotu. Lone Star představuje

Více

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY 6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY VODA // ODKYSELENÍ TĚLA (UDRŽENÍ SPRÁVNÝCH HODNOT PH V TĚLE) // BÍLKOVINY SACHARIDY TUKY VLÁKNINA MIKRO-ŽIVINY (VITAMÍNY, MINERÁLY, ENZYMY ) VODA NAPROSTO ZÁSADNÍ

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 1. lekce Doporučení => nejlepší zdroj nových zakázek Malé a střední firmy dennodenně hledají ať už nové nebo staré, osvědčené marketingové taktiky

Více

Jak správně jíst v době kojení

Jak správně jíst v době kojení Jak správně jíst v době kojení 2007 Kolektiv MindSoft s. r. o. Vydáno společností MindSoft s. r. o. K Rozkoši 326 149 00 Praha, Czech Republic www.fit-porod.cz www.porod-na-videu.cz www.jak-otehotnet.cz

Více

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Feedo Bazárek Připravte nám krabici s věcmi Postaráme se vám o to VYKUPUJEME krásné věci po vašich dětech! 1 2 3 4 Dejte nám vědět kam máme

Více

Příloha č. 1 Dotazník

Příloha č. 1 Dotazník Příloha č. 1 Dotazník Vážená paní, vážená slečno, Dovoluji si Vás požádat o vyplnění dotazníku, který slouží jako podklad ke zpracování mé diplomové práce. Práce je zaměřena na zjištění stravovacích zvyklostí

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

FINANČNÍ ŘEŠENÍ VAŠICH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ PŘINÁŠEJÍ PODÍLOVÉ FONDY Z NABÍDKY SPOLEČNOSTI

FINANČNÍ ŘEŠENÍ VAŠICH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ PŘINÁŠEJÍ PODÍLOVÉ FONDY Z NABÍDKY SPOLEČNOSTI VAŠICH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ PŘINÁŠEJÍ PODÍLOVÉ FONDY Z NABÍDKY SPOLEČNOSTI www.mojeinvestice.cz Pro Váš domov Ať již nemovitost vlastníte, nebo se na to právě chystáte, dříve či později zjistíte, že vlastnictví

Více

Nejčastější otázky k léčbě

Nejčastější otázky k léčbě Nejčastější otázky k léčbě Přináší s sebou léčba lymfomů omezení toho, co mohu dělat? Různé druhy léčby s sebou nesou, jak jsme si již řekli, různé vedlejší účinky, jež mohou mít vliv na vaše každodenní

Více

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Průvodce projektem Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Pro Tebe: 1x Jar okamžitá pěna 375ml 1x náhradní náplň trndkuchařka s recepty Průvodce projektem Pro Tvoje přátele: 3x Jar okamžitá pěna 375ml

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

NÁVRH. VYHLÁŠKA ze dne 2017,

NÁVRH. VYHLÁŠKA ze dne 2017, NÁVRH II. VYHLÁŠKA ze dne 2017, kterou se mění vyhláška č. 54/2004 Sb., o potravinách určených pro zvláštní výživu a o způsobu jejich použití, ve znění pozdějších předpisů Ministerstvo zdravotnictví stanoví

Více

aneb jak se připravit na porod

aneb jak se připravit na porod aneb jak se připravit na porod 2008 Kolektiv autorů MindSoft s. r. o. Vydáno společností MindSoft s. r. o. K Rozkoši 326 149 00 Praha, Czech Republic www.fit-porod.cz www.porod-na-videu.cz www.jak-otehotnet.cz

Více

VY_52_INOVACE_02_37.notebook May 21, 2014. Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo.

VY_52_INOVACE_02_37.notebook May 21, 2014. Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo. Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu: Šablona číslo/název: Inovace školství V/2 Inovace

Více

CÍLENÁ REŽIMOVÁ INTERVENCE U ŽEN V OBDOBÍ MENOPAUZY A PO NÍ

CÍLENÁ REŽIMOVÁ INTERVENCE U ŽEN V OBDOBÍ MENOPAUZY A PO NÍ CÍLENÁ REŽIMOVÁ INTERVENCE U ŽEN V OBDOBÍ MENOPAUZY A PO NÍ Věra Boháčová, DiS. Fórum zdravé výživy PŘECHOD Z POHLEDU REŽIMU Několikaletý proces (ne jednorázová změna) Není určen jen geneticky, ale i dalšími

Více

Dodání fotek. Album. Fotokniha. Leporelo

Dodání fotek. Album. Fotokniha. Leporelo Focení Svatby Svatbu máte jenom jednou, a proto svatební focení patří k těm nejdůležitějším. Snažím se tedy fotit tak, aby každá z fotek zaznamenávala důležité okamžiky Vašeho dne, Vaše úsměvy a emoce,

Více

Alergie a výživa. Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. Potravina pro zvláštní výživu, potravina pro zvláštní lékařské účely

Alergie a výživa. Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. Potravina pro zvláštní výživu, potravina pro zvláštní lékařské účely Alergie a výživa Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. Potravina pro zvláštní výživu, potravina pro zvláštní lékařské účely Alergie na bílkovinu kravského mléka Co je alergie? Nepřiměřená reakce

Více

VYUŽITÍ PORTÁLU DEKUBITY.EU A VÝSLEDKY ANKETY VÝŽIVA A DEKUBITY. Michaela Hofštetrová Knotková Nina Müllerová

VYUŽITÍ PORTÁLU DEKUBITY.EU A VÝSLEDKY ANKETY VÝŽIVA A DEKUBITY. Michaela Hofštetrová Knotková Nina Müllerová VYUŽITÍ PORTÁLU DEKUBITY.EU A VÝSLEDKY ANKETY VÝŽIVA A DEKUBITY Michaela Hofštetrová Knotková Nina Müllerová Dekubity.eu Novinky roku 2017 2017 problematika dekubitů a výživy Spolupráce s pacientskými

Více

Zábava bez problémů aneb tipování, online hry, seznamky jak zůstat v bezpečí

Zábava bez problémů aneb tipování, online hry, seznamky jak zůstat v bezpečí Zábava bez problémů aneb tipování, online hry, seznamky jak zůstat v bezpečí Úvod vítejte v kurzu Díky internetu si můžeme užívat spoustu zábavy. Můžeme třeba hrát online hry s ostatními, seznamovat se,

Více

Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů

Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů Ing. Jiří Kopáček, CSc. Českomoravský svaz mlékárenský Tisková konference propagačního a edukačního programu Mléko vás zdraví 08.11.2019 Měnící se demografický

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Nutriční poradna v Nemocnici Český Těšín a.s.

Nutriční poradna v Nemocnici Český Těšín a.s. Nemocnice Český Těšín a.s. Ostravská 783 Český Těšín, 737 01 www.nemocniceceskytesin.agel.cz tel.: 558 769 248 fax.: 558 736 599 Nutriční poradna v Nemocnici Český Těšín a.s. Sestavila: Jolana Kajzarová,

Více

GDA navigace ve světě živin a kalorií, http://www.gda.cz/data/sharedfiles/brozura_gda.pdf, cit., 26.4. 2011

GDA navigace ve světě živin a kalorií, http://www.gda.cz/data/sharedfiles/brozura_gda.pdf, cit., 26.4. 2011 Předmět Přírodověda Třída 5. Autor Dagmar Šnajdarová Anotace Práce s textem týkající se živin a kalorií v potravinách. Soubor obsahuje 5 stran pro žáky a 4 strany pro učitele s řešením. Očekávaný výstup

Více

Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda

Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda trnd průvodce projektem Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.com/cz/vileda trnd kontakt: joey@trnd.cz Poznejte nové

Více

Doporučujeme vyhnout se komunikaci, která je: příliš složitá nepoužívejte dlouhé, komplikované věty

Doporučujeme vyhnout se komunikaci, která je: příliš složitá nepoužívejte dlouhé, komplikované věty PŘÍRUČKA PRO SNADNĚJŠÍ POROZUMĚNÍ S CIZINCEM Tato příručka vznikla s cílem usnadnit komunikaci mezi Vámi a cizincem. Konkrétními ukázkami komunikace s cizincem se snažíme předejít zbytečným neporozuměním.

Více

OSLAVA MLÉKA 2009. Ing. Jiří Kopáček, CSc.

OSLAVA MLÉKA 2009. Ing. Jiří Kopáček, CSc. OSLAVA MLÉKA 2009 Ing. Jiří Kopáček, CSc. Od roku 1957 slaví světová mlékařská veřejnost každé čtvrté úterý v měsíci květnu SVĚTOVÝ DEN MLÉKA Podnět t k tomuto svátku dala konference významných světových

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

E-book Jak otěhotnět?

E-book Jak otěhotnět? E-book Jak otěhotnět? kolektiv autorek webu Chceme miminko 2019 Speciální poděkování patří Lence a Ivě. Za stovky hodin práce, motivaci, upřímnost a podporu. Za jakoukoliv škodu vzniklou užíváním této

Více

Jezte zdravě. Žijte zdravě.

Jezte zdravě. Žijte zdravě. trnd průvodce projektem Ovesné kaše Dr. Oetker: Jezte zdravě. Žijte zdravě. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/ovesna-kase trnd kontakt: freud@trnd.cz Představujeme ovesnou kaši s lněnými semínky

Více

HODNOCENÍ SE ZÚČASTNILO CELKEM 30 689 RESPONDENTŮ

HODNOCENÍ SE ZÚČASTNILO CELKEM 30 689 RESPONDENTŮ A VYHODNOCENÍ CELOSTÁTNÍHO MĚŘENÍ SPOKOJENOSTI PACIENTŮ ČESKÝCH NEMOCNIC 2011 HODNOCENÍ SE ZÚČASTNILO CELKEM 30 689 RESPONDENTŮ 1 VYHODNOCENÍ JEDNOTLIVÝCH OTÁZEK 1.1 UVÍTALI BYSTE VÍCE INFORMACÍ O VÝSLEDCÍCH

Více

Příbalová informace: informace pro uživatele. Fluorid (18F) sodný RadioMedic 1 10 GBq injekční roztok Natrii fluoridum ( 18 F)

Příbalová informace: informace pro uživatele. Fluorid (18F) sodný RadioMedic 1 10 GBq injekční roztok Natrii fluoridum ( 18 F) sp.zn. sukls298615/2018 Příbalová informace: informace pro uživatele Fluorid (18F) sodný RadioMedic 1 10 GBq injekční roztok Natrii fluoridum ( 18 F) Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve,

Více

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě!

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Sáček Coffeebrewer jak to funguje? Sáček Coffeebrewer je vlastně určitá varianta

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

Pivo s charakterem pro muže s charakterem!

Pivo s charakterem pro muže s charakterem! Průvodce trnd-projektem Ležák za studena chmelený: Pivo s charakterem pro muže s charakterem! trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/lezak-za-studena-chmeleny Váš trnd-kontakt: karmen@trnd.cz Vychutnejte

Více

NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ. Dobrá výživa pro dobrý noční spánek. Výživa pro lepší život. Jezte správně, spěte sladce dosažení kvalitního nočního spánku

NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ. Dobrá výživa pro dobrý noční spánek. Výživa pro lepší život. Jezte správně, spěte sladce dosažení kvalitního nočního spánku BŘEZEN 2014 NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ Dobrá výživa pro dobrý noční spánek Jezte správně, spěte sladce dosažení kvalitního nočního spánku Tip na dobrou výživu pro dobrý noční spánek Vápník potřebný pro udržení

Více

Příbalová informace: informace pro uživatele. Sodium Chromate ( 51 Cr) Solution 37 MBq/ml, radionuklidový prekurzor, roztok

Příbalová informace: informace pro uživatele. Sodium Chromate ( 51 Cr) Solution 37 MBq/ml, radionuklidový prekurzor, roztok sp.zn. sukls301709/2016 Příbalová informace: informace pro uživatele Sodium Chromate ( 51 Cr) Solution 37 MBq/ml, radionuklidový prekurzor, roztok Natrii chromas ( 51 Cr) Přečtěte si pozorně celou příbalovou

Více

JAK TO FUNGUJE ZÁKLADNÍ INFORMACE

JAK TO FUNGUJE ZÁKLADNÍ INFORMACE PROGRAM PKU+ 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE JAK TO FUNGUJE Nutricia se jako Váš partner pro život s PKU snaží pomáhat Vám žít život naplno a podporovat Vás v dodržování PKU diety. Co si budeme povídat, všichni víme,

Více