Výpis usnesení z 2. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výpis usnesení z 2. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne"

Transkript

1 Výpis usnesení z 2. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne MěK Uzavření Městské knihovny Moravské Budějovice v době vánočních prázdnin - informace RM-2/2018/1 Rada města bere na vědomí uzavření Městské knihovny pro veřejnost v době vánočních prázdnin ve dnech prosince Provede: 112- MěK Termín: MěK Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Odboru umění, literatury a knihoven Ministerstva kultury ČR na podprogram Informační centra veřejných knihoven v rámci programu Veřejné informační služby knihoven pro rok 2019 RM-2/2018/2 Rada města Moravské Budějovice schvaluje podání žádosti o poskytnutí dotace z rozpočtu Odboru umění, literatury a knihoven Ministerstva kultury ČR na projekt Zahájení půjčování elektronických knih. Spoluúčast města na projektu bude financována z rozpočtu městské knihovny. Provede: 112- MěK Termín: MAME s.r.o. Žádost o souhlas s technickým zhodnocením - Česká pošta, s.p. RM-2/2018/3 Rada města Moravské Budějovice uděluje souhlas České poště, s. p., Politických vězňů 909/4, Praha 1, IČO: , nájemci prostor sloužících k podnikání ve stavbě č. p. 59 na nám. ČSA v Moravských Budějovicích k provedení technického zhodnocení nemovitosti na náklady nájemce v rozsahu vynaložených prostředků, jak je uvedeno v žádosti ze dne Provede: MAME s.r.o. Termín: MAME s.r.o. Nájemné - byty RM-2/2018/4 Rada města Moravské Budějovice schvaluje: a) s účinností od nájemné u všech nově přidělených bytů (tedy u všech nově uzavíraných Smluv o nájmu bytu) ve výši 65 Kč/m2/měsíc z podlahové plochy bytu. b) s účinností od nájemné u nově přidělených bytů (tedy u nově uzavíraných Smluv o nájmu bytu) v Domech s pečovatelskou službou ve výši 60 Kč/m2/měsíc z celkové podlahové plochy bytu. Provede: MAME s.r.o. Termín:

2 MKS Beseda Žádost o navýšení příspěvku na provoz v roce 2018 pro MKS Beseda z důvodu pořízení požární elektronické signalizace RM-2/2018/5 Rada města Moravské Budějovice projednala a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit navýšení příspěvku na provoz v roce 2018 MKS Besedě o částku ,- Kč bez DPH z důvodu dodávky a montáže systému zařízení dálkového přenosu (ZDP) signálů EPS na pult centralizované ochrany Hasičského záchranného sboru kraje a dále o částku ,- Kč bez DPH, kterou MKS Beseda jednorázově uhradí za připojení EPS z objektu prostřednictvím ZDP na PCO KOPIS. Provede: MKS Beseda Termín: OOR Nařízení rady města Moravské Budějovice 3/2018 o placeném stání silničních motorových vozidel na vymezených komunikacích na území města Moravské Budějovice RM-2/2018/6 Rada města schvaluje Nařízení rady města Moravské Budějovice č. 3/2018 o placeném stání silničních motorových vozidel na vymezených komunikacích na území města Moravské Budějovice s účinností od Provede: OOR Termín: OKSŠ Garance za odbory MěÚ Moravské Budějovice Odloženo.

3 OKSŠ Zřízení komisí rady města pro volební období a jmenování jejích členů RM-2/2018/7 Rada města Moravské Budějovice pro volební období a)zřizuje následující komise: Výběrovou komisi v počtu 9 členů (tajemník komise Ing. Jana Kopečková, MěÚ) Bytovou komisi v počtu 7 členů (tajemník komise Jiří Kučera, MAME) Sociální, zdravotní a školskou komisi v počtu 9 členů (tajemník komise Ing. Jana Loiblová, MěÚ) Komisi výstavby a rozvoje města v počtu 9 členů (tajemník komise Josef Macháček, MěÚ) Komisi prevence kriminality v počtu 9 členů (tajemník komise Ing. Vladimíra Pešková, MěÚ) Pracovní skupinu programu regenerace městské památkové zóny v počtu 9 členů (tajemník komise Josef Macháček, MěÚ) Kulturní komisi v počtu 9 členů (tajemník komise Karel Nechvátal, MKS Beseda) Komisi rozvoje sportu v počtu 9 členů (tajemník komise Ing. Kamila Havlíčková, MěÚ) b)jmenuje tyto členy komisí: Výběrová komise: Ing. Dalibor Janda Michal Drexler, dipl.ek. Jaroslav Sapík Ing. Jaroslav Doležal František Dostál Ing. Josef Růžička PhDr. Zdeněk Janderka Rudolf Špičák Miroslava Benháková Bytová komise: Miroslava Svobodová František Chvátal Jiří Brych Tomáš Taflíř Jaromír Málek PaedDr. Bohuslav Janderka Jaroslav Jenšovský Sociální, zdravotní a školská komise: Miroslava Svobodová Mgr. Marie Jandová Mgr. Olga Honsová Eva Marková Mgr. Alena Žáková Lubomír Binka Mgr. Iva Machátová Mgr. František Zvěřina Mgr. Brigita Špičáková

4 Komise výstavby a rozvoje města: Ing. Eva Šafránková Miroslav John Ing. Miloslav Trojan Ing. Karel Špaček Ing. arch. Vlastimil Novotný Ing. Petr Žák Miloš Urbánek PhDr. Zdeněk Janderka Miroslava Benháková Komise prevence kriminality: Ing. Eva Šafránková Miroslav John Mgr. Petr Stejskal Mgr. Květa Bretšnajdrová Václav Kračmar, DiS. Pavlína Inderková, DiS. Mgr. Brigita Špičáková Bc. Petr Punčochář Hana Nixová Pracovní skupina programu regenerace městské památkové zóny: Josef Krpoun Mgr. Květa Bretšnajdrová Mgr. Petr Jičínský Ing. arch. Jiří Hašek Josef Macháček Ing. Vlastimil Novotný Jan Klimeš Jaroslava Panáčková Václav Kovář Kulturní komise: Mgr. Drahomíra Brzobohatá Iva Tržilová Mgr. Jitka Bařinková Miroslav Kratochvíl Mgr. Lubomír Honek Ing. Yvona Švaříčková Mgr. Anna Prokopová Iveta Popová Hana Janoušková Komise rozvoje sportu: Jaromír Klouda Michal Drexler, DiS. Mgr. Jan Švaříček František Veverka Mgr. Alena Žáková Miloš Urbánek PhDr. Zdeněk Janderka Rudolf Špičák Mgr. František Zvěřina c)ukládá tajemníkům všech komisí svolat první zasedání komisí do a ze svých členů navrhnout předsedu, kterého následně jmenuje rada města. Provede: OKSŠ Termín:

5 OKSŠ Zřízení osadních výborů v místních částech Moravských Budějovic RM-2/2018/8 Rada města projednala a doporučuje Zastupitelstvo města Moravské Budějovice: a)zřídit pro volební období v místních částech Moravských Budějovic Vranín, Vesce, Lažínky, Jackov osadní výbory a určit počet členů každého výboru na 5, b)uložit úkol Odboru organizačnímu provést pro volební období ve spolupráci s vedením města Moravské Budějovice anketu pro volbu členů osadních výborů v místních částech Vranín, Vesce, Lažínky, Jackov. Provede: OKSŠ Termín: OKSŠ Změna Jednacího řádu Zastupitelstva města Moravské Budějovice - dodatek č.3 RM-2/2018/9 Rada města projednala a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit dle přílohy č. 2 dodatek č. 3 k Jednacímu řádu Zastupitelstva města Moravské Budějovice ze dne , ve znění dodatku č. 1 ze dne a dodatku č. 2 ze dne a schválit vydání úplného znění Jednacího řádu Zastupitelstva města Moravské Budějovice. Provede: OKSŠ Termín: OSRI Výkup pozemku p.č. 3149/95 (průmyslová zóna), ul Dopravní, k.ú. M.Budějovice RM-2/2018/10 Rada města Moravské Budějovice projednala a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit výkup části pozemku p.č. 3149/42, označené v geometrickém plánu č /2007, vyhotoveném společností Geoding, spol. s r.o. jako p.č. 3149/95, orná půda o výměře 6126 m2, vše v obci a k.ú. Moravské Budějovice od pana O. Š., za cenu ve výši 300 Kč/m2. Další podrobnější informace jsou uvedeny v kupní smlouvě, která tvoří přílohu č. 1 tohoto přednesu. Provede: OSRI Termín: OSRI Prodej pozemku p.č. 1314/22 a prodej části pozemku p.č. 1314/16 označené jako díl "a", k.ú. Vranín RM-2/2018/11 Rada města Moravské Budějovice projednala a a) schvaluje zřízení věcného břemene vedení dešťové kanalizace a přístup k této dešťové kanalizaci k provádění nezbytných oprav, úprav a údržby na části pozemku p.č. 1314/16 označené jako díl a, který se sloučí do pozemku p.č. 68/1, v obci Moravské Budějovice a k.ú. Vranín v rozsahu, jež je vymezen šrafováním v přiloženém GP č /2018 pro oprávněné Město Moravské Budějovice. Věcné břemeno bude zřízeno v kupní smlouvě a smlouvě o zřízení věcného břemene na dobu neurčitou a bezúplatně. Povinný z věcného břemene je vlastník pozemku p.č. 68/1. b) doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit prodej pozemku p.č. 1314/22 o výměře 28 m2 za cenu 120 Kč/m2 a prodej části pozemku p.č. 1314/16 o výměře 247 m2 označené jako díl a dle GP č /2018 za cenu 120 Kč/m2 vše v obci Moravské Budějovice a k.ú. Vranín předem určenému žadateli L.R.. Další podrobnější informace jsou uvedeny v návrhu kupní smlouva a smlouvy o zřízení věcného břemene, která tvoří přílohu č. 1 tohoto přednesu. Provede: OSRI Termín:

6 OSRI Směna pozemků p.č. 1587/2 v k.ú. Vranín a p.č. 292/2 v k.ú. Komárovice - pozemek pro biokoridor RM-2/2018/12 Rada města Moravské Budějovice projednala a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit směnu pozemků pozemek p.č. 1587/2 (vznik z p.č. 1587, LV 10001, dle GP č /2018) orná půda o výměře 321 m2 v k.ú. Vranín z vlastnictví Města Moravské Budějovice do vlastnictví M.A. a A.V. za pozemek p.č. 292/2 (vznik z p.č. 292, LV 123, dle GP č /2018) orná půda o výměře 321 m2 v k.ú. Komárovice u Moravských Budějovic z vlastnictví M. A. a A.V. do vlastnictví Města Moravské Budějovice. Další podrobnější informace jsou uvedeny v návrhu směnné smlouvy, která je přílohou č. 1 tohoto přednesu. Provede: OSRI Termín: OSRI WC pro veřejnost na hřbitově - dodatek č.1 RM-2/2018/13 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne na akci WC pro veřejnost na hřbitově a pověřuje starostu města podpisem dodatku č. 1. Provede: OSRI Termín: OSRI Rekonstrukce nebytových prostor domu č.p. 9, nám. Míru - dodatek č.1 RM-2/2018/14 Rada města Moravské Budějovice projednala a schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne na akci Rekonstrukce nebytových prostor domu č.p.9, nám. Míru a pověřuje starostu města podpisem dodatku č. 1 a doporučuje zastupitelstvu města převedení finančních prostředků z roku 2018 na rok Provede: OSRI Termín: OSRI Rekonstrukce technické infrastruktury v centru města Moravské Budějovice - nám. Míru, ul. 1.máje, ul.sokolská, ul.dobrovského RM-2/2018/15 Rada města bere na vědomí informace o rekonstrukci technické infrastruktury v centru města Moravské Budějovice - nám. Míru, ul. 1. máje, ul. Sokolská a ul. Dobrovského. Provede: OSRI Termín: OFŽ Plán inventur na rok 2018 RM-2/2018/16 Rada města schvaluje Plán inventur na rok Provede: OFŽ Termín:

7 OFŽ Žádost o příspěvek na pořádání Memoriálu Karla Podhajského RM-2/2018/17 Rada města projednala žádost Okresního mysliveckého spolku Třebíč o příspěvek na pořádání Memoriálu Karla Podhajského a schvaluje zařadit tento požadavek do návrhu rozpočtu města na rok OFŽ Žádost Základní školy a Praktické školy Moravské Budějovice o příspěvek z FAOM na Vánoční jarmark 2018 RM-2/2018/18 Rada města schvaluje poskytnutí dotace z FAOM ve výši 9.000,- Kč pro Základní školu a Praktickou školu Moravské Budějovice na akci Vánoční jarmark 2018, schvaluje smlouvu o dotaci a pověřuje starostu města podpisem smlouvy OFŽ Žádost o poskytnutí dotace - COOP družstvo HB - prodejna Vesce RM-2/2018/19 Rada města projednala žádost o dotaci a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit poskytnutí dotace ve výši ,- Kč obchodní společnosti COOP družstvo HB, IČO: , sídlo: U Rajské zahrady 1912/3, Praha 3 na provoz prodejny ve Vesci. Provede: OFŽ Termín: OFŽ HC Moravské Budějovice dodatek č.1 ke smlouvě RM-2/2018/20 Rada města doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytnutí dotace č. VDP/OFŽ/228/2018 uzavřené mezi městem Moravské Budějovice a HC Moravské Budějovice, z. s. a doporučuje pověřit starostu města podpisem smlouvy OFŽ Mimořádná odměna členu zastupitelstva - starosta RM-2/2018/21 Rada města revokuje usnesení číslo: RM-102/2018/19 a doporučuje zastupitelstvu města přijmout toto usnesení: Zastupitelstvo města Moravské Budějovice poskytuje v souladu s ustanovením 76 zákona o obcích členu zastupitelstva, který vykonával ve volebním období funkci starosty, mimořádnou odměnu ve výši dvojnásobku měsíční odměny uvolněného zastupitele starosty dle Nařízení vlády č. 318/2017 Sb. ze dne 11. září 2017 o výši odměn členů zastupitelstev územních samosprávných celků s odůvodněním dle přílohy č. 1. Odměna bude vyplacena společně s vyúčtováním odměn a platů za měsíc prosinec Provede: OFŽ Termín:

8 OFŽ Mimořádná odměna členu zastupitelstva - místostarosta RM-2/2018/22 Rada města revokuje usnesení číslo: RM-102/2018/20 a doporučuje zastupitelstvu města přijmout toto usnesení: Zastupitelstvo města Moravské Budějovice poskytuje v souladu s ustanovením 76 zákona o obcích členu zastupitelstva, který vykonával ve volebním období funkci místostarosty, mimořádnou odměnu ve výši dvojnásobku měsíční odměny uvolněného zastupitele místostarosty dle Nařízení vlády č. 318/2017 Sb. ze dne 11. září 2017 o výši odměn členů zastupitelstev územních samosprávných celků s odůvodněním dle přílohy č. 1. Odměna bude vyplacena společně s vyúčtováním odměn a platů za měsíc prosinec Provede: OFŽ Termín: OFŽ Mimořádná odměna členu zastupitelstva - Ing.Eva Šafránková RM-2/2018/23 Rada města Moravské Budějovice doporučuje zastupitelstvu města přijmout toto usnesení: Zastupitelstvo města Moravské Budějovice poskytuje v souladu s ustanovením 76 zákona o obcích členu zastupitelstva Ing. Evě Šafránkové mimořádnou odměnu ve výši dvojnásobku měsíční odměny neuvolněného zastupitele dle Nařízení vlády č. 318/2017 Sb. ze dne 11. září 2017 o výši odměn členů zastupitelstev územních samosprávných celků s odůvodněním dle přílohy č. 1. Odměna bude vyplacena společně s vyúčtováním odměn a platů za měsíc prosinec Provede: OFŽ Termín: OFŽ Mimořádná odměna členu zastupitelstva - Ing.Petr Žák RM-2/2018/24 Rada města Moravské Budějovice doporučuje zastupitelstvu města přijmout toto usnesení: Zastupitelstvo města Moravské Budějovice poskytuje v souladu s ustanovením 76 zákona o obcích členu zastupitelstva Ing. Petru Žákovi mimořádnou odměnu ve výši dvojnásobku měsíční odměny neuvolněného zastupitele dle Nařízení vlády č. 318/2017 Sb. ze dne 11. září 2017 o výši odměn členů zastupitelstev územních samosprávných celků s odůvodněním dle přílohy č. 1. Odměna bude vyplacena společně s vyúčtováním odměn a platů za měsíc prosinec Provede: OFŽ Termín: OFŽ Mimořádná odměna členu zastupitelstva - Ing.Drahoslav Bastl RM-2/2018/25 Rada města Moravské Budějovice doporučuje zastupitelstvu města přijmout toto usnesení: Zastupitelstvo města Moravské Budějovice poskytuje v souladu s ustanovením 76 zákona o obcích členu zastupitelstva Ing. Drahoslavu Bastlovi mimořádnou odměnu ve výši dvojnásobku měsíční odměny neuvolněného zastupitele dle Nařízení vlády č. 318/2017 Sb. ze dne 11. září 2017 o výši odměn členů zastupitelstev územních samosprávných celků s odůvodněním dle přílohy č. 1. Odměna bude vyplacena společně s vyúčtováním odměn a platů za měsíc prosinec Provede: OFŽ Termín:

9 OFŽ Stanovení měsíčních odměn za výkon jednotlivých funkcí neuvolněných členů zastupitelstva a náhrada ušlého výdělku pro podnikající fyz.osoby, plnění pro uvolněné a neuvolněné členy zastupitelstva, stanovení měsíčních odměn pro fyz.osoby (komise,výbory) RM-2/2018/26 Rada města Moravské Budějovice navrhuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice přijmout toto usnesení: 1)Zastupitelstvo města Moravské Budějovice v souladu s 72 a 84 odst. 2 písm. n) zákona o obcích stanovuje měsíční odměny za výkon jednotlivých funkcí neuvolněných členů zastupitelstva takto: člen rady7.897,- Kč, předseda výboru nebo komise3.948,- Kč, člen výboru nebo komise3.290,- Kč, člen zastupitelstva bez dalších funkcí1.974,- Kč. 2)Zastupitelstvu města Moravské Budějovice v souladu s 74 odst. 3 a 84 odst. 2 písm. n) zákona o obcích stanovuje, že při souběhu výkonu funkcí (člena rady, předsedy výboru nebo komise, člena výboru nebo komise) se odměna neuvolněnému členovi zastupitelstva města poskytne jako součet měsíčních odměn stanovených pro jednotlivé funkce ve výši uvedeném v bodě 1). 3)Zastupitelstvo města Moravské Budějovice v souladu s 72 odst. 2 a 84 odst. 2 písm. n) zákona o obcích stanovuje, že měsíční odměna za výkon funkce neuvolněného člena zastupitelstva města se poskytuje ode dne V případě nastoupení náhradníka na uvolněný mandát bude odměna náležet ode dne složení slibu. 4)Zastupitelstvo města Moravské Budějovice v souladu s 72 odst. 2 a 84 odst. 2 písm. n) zákona o obcích stanovuje, že měsíční odměny za výkon funkcí neuvolněných členů zastupitelstva města (člena rady, předsedy výboru nebo komise, člena výboru nebo komise) se budou poskytovat ode dne , případně ode dne zvolení do těchto funkcí. 5)Zastupitelstvo města Moravské Budějovice v souladu s 71 odst. 3 zákona o obcích stanovuje, že neuvolněnému členovi zastupitelstva města, který je podnikající fyzickou osobou nebo osobou provozující jinou samostatnou výdělečnou činnost, náhradu ušlého výdělku v souvislosti s výkonem funkce paušální částkou ve výši 340,- Kč za hodinu a nejvýše v souhrnu do částky 3400,- Kč za kalendářní měsíc. 6)Zastupitelstvo města Moravské Budějovice v souladu s 80 zákona o obcích stanovuje, že uvolnění členové zastupitelstva města obdrží plnění za stejných podmínek a ve stejných výších, která lze z peněžního fondu nebo z rozpočtu města poskytnout zaměstnancům města (příspěvek na stravování, příspěvek na podporu zdravotních, kulturních a sportovních aktivit a příspěvek na rekreaci). 7)Zastupitelstvo města Moravské Budějovice v souladu s 80 zákona o obcích stanovuje, že neuvolnění členové zastupitelstva - oddávající obdrží plnění z rozpočtu města na úhradu zvýšených nákladů na úpravu zevnějšku ve výši: -za první svatbu za 1 den 400,- Kč, -za každou další svatbu ve stejném dni 300,- Kč. 8)Zastupitelstvo města Moravské Budějovice v souladu s 84 odst. 2 písm. v) zákona o obcích stanovuje, že odměny za výkon funkcí členů výborů nebo komisí fyzickými osobami, které nejsou členy zastupitelstva města, se poskytnou ve výši 1.000,- Kč za účast při jednání výborů nebo komisí. Při neúčasti na jednání se odměna neposkytuje. Odměna se neposkytne fyzické osobě, která je do výboru nebo komise jmenována na základě doporučení zaměstnavatele Města Moravské Budějovice. Odměny za výkon funkcí se budou poskytovat ode dne , případně ode dne zvolení do těchto funkcí.

10 OFŽ Návrh rozpočtu města Moravské Budějovice na rok 2019 RM-2/2018/27 Rada města Moravské Budějovice doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit rozpočet Města Moravské Budějovice na rok 2019 ve výši: Příjmy Výdaje Financování 163, ,00 Kč 180, ,28 Kč 17, ,28 Kč Provede: OFŽ Termín: OFŽ Kompetence Rady města Moravské Budějovice k provádění rozpočtových opatření v roce 2019 RM-2/2018/28 Rada města Moravské Budějovice doporučuje v souladu s 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů Zastupitelstvu města Moravské Budějovice stanovit, na období schváleného rozpočtu pro rok 2019, kompetence Radě města k provádění jednotlivých rozpočtových opatření v následujícím rozsahu: a) zařazovat do rozpočtu dotace od krajského úřadu nebo ústředních orgánů státní správy a státních fondů, bez ohledu na jejich výši, b) schvalovat rozpočtové úpravy (přesun prostředků beze změny objemu schváleného rozpočtu) -na výdajové straně do výše ,- Kč přesuny z hlediska odvětvového třídění, -na příjmové straně do výše ,- Kč přesuny z hlediska druhového třídění. Rada města je povinna o veškerých rozpočtových opatřeních informovat zastupitelstvo města na nejbližším zasedání. Zastupitelstvo města si vyhrazuje provádět rozpočtová opatření mimo rozsah stanovený radě města. Usnesení Rady města musí obsahovat číslování rozpočtových opatření schválených v kompetenci rady. Provede: OFŽ Termín: OFŽ Střednědobý výhled rozpočtu města Moravské Budějovice na roky RM-2/2018/29 Rada města doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit střednědobý výhled rozpočtu Města Moravské Budějovice na roky Informace a) OFŽ - Čerpání z FAOM v roce 2018 k b) OFŽ - ZŠ TGM - úspora finančních prostředků v kapitole závazných ukazatelů "enegrie" c) OOR - Vyúčtování Sbirky na renovaci oken a stropu sokolovny TJ Sokol Moravské Budějovice d) taj. - Plnění usnesení RM č. 94/ č.103/2018 e) taj. - Plnění usnesení ZM f) MP - Výpis činnosti městské policie za 08,09,10/2018 g) star. - Informace k hasičárně na ul.tyršova RM-2/2018/30 Rada města bere na vědomí informace a),- g).

11 32 člen RM PhDr. Zdeněk Janderka Doplnění pracovního týmu projektu MAP II po vydání právního aktu ze strany MŠMT RM-2/2018/31 Rada města Moravské Budějovice bere na vědomí doplnění realizačního a pracovního týmu pro projektovou Výzvu č. 02_17_047 PO3 OP VVV Místní akční plány ve vzdělávání II číslo CZ /0.0/0.0/17_047/ v souladu s usnesení Rady města z Provede: člen RM PhDr. Zdeněk Janderka Termín: taj Udělení souhlasu zaměstnavatele s jinou výdělečnou činností RM-2/2018/32 Rada města: a)neuděluje souhlas s jinou výdělečnou činností těm úředníkům či zaměstnancům, u nichž by jiná výdělečná činnost byla shodná, obdobná či by souvisela s jejich pracovní náplní zaměstnavatele, či druhu práce dle pracovní smlouvy. S ohledem na výše uvedené se neuděluje souhlas p. Radku Čepelákovi. b)úředníkům či zaměstnancům, kteří dosud souhlas s jinou výdělečnou činností mají a která je shodná, obdobná či související s jejich pracovní náplní či druhu práce dle pracovní smlouvy, se souhlas odnímá a to ke dni S ohledem na výše uvedené se odnímá p. Josefu Macháčkovi, vedoucímu Odboru strategického rozvoje a investic. Neudělení souhlasu se netýká jiné výdělečné činnosti úředníků či zaměstnanců, na kterou se vztahují zákonné výjimky, nebo na činnosti, u kterých je zaměstnavatel povinen ze zákona úředníky či zaměstnance uvolnit. Provede: taj Termín:

12 OKSŠ Zastupování města v zájmových sdruženích právnických osob a dobrovolných svazcích obcí ve volebním období RM-2/2018/33 Rada města projednala a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice pro volební období pověřit: 1. Bc. Janu Kiesewetterovou, místostarostku města Moravské Budějovice, zastupováním města v zájmovém sdružení právnických osob Rozvoj Třebíčska se sídlem Třebíč, Masarykovo nám. 116/6 2. Bc. Janu Kiesewetterovou, místostarostku města Moravské Budějovice, zastupováním města v zájmovém sdružení právnických osob Sdružení obcí Vysočiny se sídlem Jihlava, Matky Boží 1182/9 3. Bc. Janu Kiesewetterovou, místostarostku města Moravské Budějovice, zastupováním města v zájmovém sdružení právnických osob Sdružení pro výstavbu I/38 rychlostní komunikace po císařské silnici se sídlem Moravské Budějovice, nám. Míru Bc. Janu Kiesewetterovou, místostarostku města Moravské Budějovice, zastupováním města v dobrovolném svazku obcí Moravskobudějovický mikroregion se sídlem Moravské Budějovice, nám. Míru Ing. Vlastimila Bařinku, starostu města Moravské Budějovice, zastupováním města ve svazku obcí Svazek obcí pro komunální služby se sídlem Třebíč, Hrotovická Ing. Vlastimila Bařinku, starostu města Moravské Budějovice, zastupováním města v dobrovolném svazku obcí VODOVODY A KANALIZACE se sídlem: Třebíč, Kubišova Ing. Vlastimila Bařinku, starostu města Moravské Budějovice, zastupováním města v zájmovém sdružení právnických osob Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska se sídlem Praha 1, Opletalova 1337/29 8. Ing. Vlastimila Bařinku, starostu města Moravské Budějovice, zastupováním města v zájmovém sdružení právnických osob Sdružení místních samospráv České republiky se sídlem Zlín Prštné, Nábřežní Ing. Vlastimila Bařinku starostu města Moravské Budějovice, zastupováním města ve svazku obcí Cyklostezka Jihlava Třebíč Raabs se sídlem Jihlava, Masarykovo nám. 97/1 Provede: OKSŠ Termín: OKSŠ Rezignace na mandát člena zastupitelstva města RM-2/2018/34 Rada města Moravské Budějovice bere na vědomí rezignaci Mgr. Martina Ferdana na mandát člena zastupitelstva města k a vydává osvědčení o nastoupení do funkce člena Zastupitelstva města Moravské Budějovice Ing. Daliboru Jandovi. Provede: OKSŠ Termín: OFŽ Realizace investiční akce - Moravské Budějovice - rekonstrukce kanalizace a vodovodu nám. Míru - dodatek č. 1 ke Smlouvě RM-2/2018/35 Rada města Moravské Budějovice doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit Dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytnutí finančního příspěvku na realizaci investiční akce Moravské Budějovice rekonstrukce kanalizace a vodovodu náměstí Míru, schválit smlouvu o poskytnutí dotace a pověřit starostu města podpisem smlouvy.

13 OFŽ Žádost o poskytnutí dotace na realizaci investiční akce Moravské Budějovice - prodloužení vodovodu ul. Dopravní, K Háji RM-2/2018/36 Rada města Moravské Budějovice doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit poskytnutí dotace ve výši 1, ,- Kč pro Vodovody a kanalizace, dobrovolný svazek obcí, Kubišova 1172, Třebíč, schválit smlouvu o poskytnutí dotace a pověřit starostu města podpisem smlouvy OFŽ Rozpočtové úpravy č. 15R RM-2/2018/37 Rada města Moravské Budějovice schvaluje rozpočtové úpravy čís. 15R, které se týkají změny příjmů a výdajů rozpočtu města Schválený rozpočet Úprava rozpočtu Upravený rozpočet Příjmy 171, ,68 Kč 3, ,39 Kč 175, ,07 Kč Výdaje 282, ,19 Kč 3, ,39 Kč 286, ,58 Kč Financování 111, ,51 Kč 00,00 Kč 111, ,51 Kč OFŽ Rozpočtové úpravy č. 16Z RM-2/2018/38 Rada města Moravské Budějovice doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice schválit rozpočtové úpravy čís. 16Z, které se týkají změny příjmů a výdajů rozpočtu města Schválený rozpočet Úprava rozpočtu Upravený rozpočet Příjmy 175, ,07 Kč 0,00 Kč 175, ,07 Kč Výdaje 286, ,58 Kč 0,00 Kč 286, ,58 Kč Financování 111, ,51 Kč 0,00 Kč 111, ,51 Kč OFŽ Rozbor finančního hospodaření k RM-2/2018/39 Rada města Moravské Budějovice bere na vědomí Rozbor finančního hospodaření Města Moravské Budějovice od do Provede: OFŽ Termín:

14 OSRI Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy - AS Chemie, s.r.o. RM-2/2018/40 Rada města Moravské Budějovice projednala a doporučuje Zastupitelstvu města Moravské Budějovice a) revokovat usnesení Zastupitelstva města Moravské Budějovice č. 18/11/391 ze dne a b) vyhradit si pravomoc rozhodnout o schválení Smlouvy o uzavření budoucí kupní smlouvy včetně textu Kupní smlouvy se společností AS Chemie, s.r.o., IČO: , se sídlem Brněnská 67, Třebíč (dále jen AS Chemie) a rozhodnout o odkupu stavby Komunikační napojení areálu AS Chemie na pozemcích p.č. 1273/7, 4193/4, 4193/5, 1233/11, 1233/10, 4190/2, 4625, 1235/11, 1235/12, 1233/9 v obci a k.ú. Moravské Budějovice, které jsou ve vlastnictví Města Moravské Budějovice, a schválit uzavření Smlouvy o uzavření budoucí kupní smlouvy mezi Městem Moravské Budějovice a AS Chemie, jejíž nedílnou součástí je samotný text Kupní smlouvy a tímto schválit odkup stavby Komunikační napojení areálu AS Chemie na pozemcích p.č. 1273/7, 4193/4, 4193/5, 1233/11, 1233/10, 4190/2, 4625, 1235/11, 1235/12, 1233/9 v obci a k.ú. Moravské Budějovice od AS Chemie za kupní cenu ve výši 80% podílu z vynaložených nákladů na stavbu Komunikačního napojení areálu AS Chemie, které budou doloženy prokazatelnými doklady před podpisem samotné kupní smlouvy, nejvýše z rozpočtované ceny ve výši max ,15 Kč včetně DPH. Další podrobnější informace jsou uvedeny v příloze č. 1. Provede: OSRI Termín: OSRI Žádost o dotaci z podprogramu Ministerstva pro místní rozvoj ČR 117D Podpora obcí s obyvateli dotačního titulu 117D8220A Podpora obnovy místních komunikací RM-2/2018/41 Rada města Moravské Budějovice doporučuje zastupitelstvu města ke schválení podání žádosti o dotaci z podprogramu Ministerstva pro místní rozvoj ČR Podpora obcí s obyvateli dotačního titulu 117D8220A Podpora obnovy místních komunikací. Provede: OSRI Termín: OSRI Žádost o dotaci z podprogramu Ministerstva pro místní rozvoj ČR 117D Podpora obcí s obyvateli dotačního titulu 117D8220B Podpora obnovy sportovní infrastruktury RM-2/2018/42 Rada města Moravské Budějovice doporučuje zastupitelstvu města ke schválení podání žádosti o dotaci z podprogramu Ministerstva pro místní rozvoj ČR Podpora obcí s obyvateli dotačního titulu 117D8220B Podpora obnovy sportovní infrastruktury. Provede: OSRI Termín: OFŽ Prodej vánočního osvětlení RM-2/2018/43 Rada města schvaluje prodej 10 ks vánočního osvětlení obci Dolní Lažany za cenu 1.500,- Kč bez DPH/ kus a pověřuje starostu města podpisem smlouvy.

15 OFŽ Mimořádná odměna členu zastupitelstva Ing. Jiřina Veselá, DiS. RM-2/2018/44 Rada města Moravské Budějovice doporučuje zastupitelstvu města přijmout toto usnesení: Zastupitelstvo města Moravské Budějovice poskytuje v souladu s ustanovením 76 zákona o obcích členu zastupitelstva Ing. Jiřině Veselé mimořádnou odměnu ve výši dvojnásobku měsíční odměny neuvolněného zastupitele dle Nařízení vlády č. 318/2017 Sb. ze dne 11. září 2017 o výši odměn členů zastupitelstev územních samosprávných celků s odůvodněním dle přílohy č. 1. Odměna bude vyplacena společně s vyúčtováním odměn a platů za měsíc prosinec Provede: OFŽ Termín: OKSŠ Návrh programu 2. zasedání zastupitelstva města Moravské Budějovice RM-2/2018/45 Rada města Moravské Budějovice schvaluje návrh programu 2.zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice, které se bude konat dne Zapsala: Ing. Kamila Havlíčková Provede: OKSŠ Termín:

Usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice ze dne

Usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice ze dne Usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice ze dne 10.12.2018 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 2/4/12 odročuje bod č. 4 na další zasedání zastupitelstva města, kterému bude předcházet

Více

Výpis usnesení z 7. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 7. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 7. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 04. 02. 2019 1 204 - MKS Beseda Směrnice č. 24 Vnitřní směrnice pravidla a postup při uveřejňování smluv v registru smluv RM-7/2019/1 Rada

Více

Výpis usnesení z 10. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 10. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 10. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 18. 03. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Žádost o prominutí části nájmu z nebytových prostor v č.p. 9 RM-10/2019/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 25.2.2019 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 3/5/53 zvolilo členem Rady města Moravské Budějovice Jiřinu Jínovou. 3/6/54 bere na

Více

Výpis usnesení z 102. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 102. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 102. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 16. 10. 2018 1 201 - MAME s.r.o. Seznam slev na nájemném za užívání prostor sloužících k podnikání na nám. Míru a nám. ČSA RM-102/2018/1

Více

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 4.6.2018 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 17/3/352 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení

Více

Usnesení 4. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 4. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 4. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 13.5.2019 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 4/3/76 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení finančního

Více

Výpis usnesení z 6. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 6. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 6. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 21. 01. 2019 1 202 - TSMB Zpracování všech potřebných příloh a podání žádosti o dotaci Státnímu fondu životního prostředí ČR z Operačního

Více

Výpis usnesení z 101. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 101. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 101. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 02. 10. 2018 1 112- MěK Zábor místa Biblioschránka RM-101/2018/1 Rada města schvaluje zábor vybraného místa pro instalaci Biblioschránky

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného 12. prosince 2017, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

Výpis usnesení z 8. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 8. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 8. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 18. 02. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky v domě č. p. 1164 doba určitá RM-8/2019/1

Více

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 24. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 19. 08. 2019 1 Pronájem prostor soužících k podnikání ve stavbě č. p. 26 RM-24/2019/1 Rada města Moravské Budějovice projednala a: a)revokuje

Více

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 11. 12. 2018 1 Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky doba určitá RM-3/2018/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

Výpis usnesení z 12. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 12. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 12. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 01. 04. 2019 1 113 - Městská policie Vnitřní směrnice pohotovostní služby MP RM-12/2019/1 Rada města schvaluje vnitřní směrnici V2/2019

Více

Výpis usnesení z 15. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 15. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 15. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 29. 04. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Smlouva o televizním vysílání zasedání Zastupitelstva Města Moravské Budějovice RM-15/2019/1 Rada města

Více

Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 26. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 16. 09. 2019 1 Přidělení bytu v domě č. p. 710 RM-26/2019/1 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření Smlouvy o nájmu bytu se Z.G.

Více

Výpis usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018

Výpis usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018 Zastupitelstvo města Vrbna pod Pradědem Volební období 2018-2022 Číslo jednací:10407/2018 VV/Ad *MUVPX0092QG4* Výpis usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne 19.12.2018

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne 27.11.2017 č. 454 Rada města doporučuje zastupitelstvu města směnu části pozemku p. č. 523/5 o celkové výměře 1 192 m 2 orná půda -

Více

Město Hlinsko. Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018

Město Hlinsko. Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018 Město Hlinsko Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018 Zastupitelstvo města Hlinska usnesením Č.: ZM/1 bere na vědomí:. zprávu o činnosti Rady města Hlinska

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 4. prosince 2018,

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK12548/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 05. listopadu

Více

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 6/2014 Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-20/2017 Datum jednání: 12.12.2017 Program jednání (USN-Z3-434/2017) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání (485/NZ3/2017) 4. Volba

Více

Usnesení 2. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 2. schůze rady městského obvodu konané dne 2. schůze rady městského obvodu konané dne 26.11.2018 čís. 0016/RMOb-Pro/1822/2-0031/RMOb-Pro/1822/2 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta Strana 1/13 Přehled usnesení rady městského

Více

Usnesení č. 15/2018 ze schůze Rady města Jemnice, konané dne ,

Usnesení č. 15/2018 ze schůze Rady města Jemnice, konané dne , Usnesení č. 15/2018 ze schůze Rady města Jemnice, konané dne 14. 11. 2018, v kanceláři č. 203 Městského úřadu v Jemnici (Husova ul. 103) Rada města Jemnice schvaluje: 1. Ověřovatele zápisu Ing. Zdeňka

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

U S N E S E N Í. z 2. zasedání Zastupitelstva města Brtnice konaného dne 17. prosince 2014

U S N E S E N Í. z 2. zasedání Zastupitelstva města Brtnice konaného dne 17. prosince 2014 U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Brtnice konaného dne 17. prosince 2014 Usnesení č. 20/14 ZM p o t v r z u j e složení slibu zastupitele PharmDr. Miloslava Vrzala a vznik mandátu Zastupitele

Více

Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 13.12.2017 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Mgr. Daniel Kašička, Ing. Tomáš Kupka, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS. Mandátová komise: MUDr.

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 20. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 14.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 942. Zastupitelstvo města bere

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27)

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27) U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 16. 12. 2014. (Usnesení č.2/9 2/27) (Toto usnesení je upraveno podle zák. č.. 101/2000 zákon o ochraně osobních údajů) Č. j. ST/3411/2014/51.2

Více

Městská část Praha 14. Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha 14. Zastupitelstvo městské části Městská část Praha 14 Zastupitelstvo městské části U s n e s e n í 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 14 konaného dne 31. 10. 2018 č. 50/ZMČ/2018 k návrhu programu ustavujícího

Více

17. zasedání ZM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHVALD DNE

17. zasedání ZM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 17. zasedání Zastupitelstva města Rychvald, dne 13. 12. 2017 Pořadové a organizační zabezpečení 17. zasedání Zastupitelstva města Rychvald 17/1. Zastupitelstvo města a ) s c h v a l u j e pořad

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 26.11.2014 Přítomni: dle presenční listiny Omluveni: Zdeněk Gürtler Mandátová komise: Ivo Kičmer PRO: 13 Mgr. Daniel Kašička PRO: 13 Návrhová komise:

Více

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 60. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 5.12.2017 1045/60/RM/2017 Kontrola úkolů I. Rada města bere na vědomí kontrolu úkolů ke dni 05.12.2017. Zpracování

Více

Usnesení 1. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne /ZMOb-Sle/1822/1

Usnesení 1. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne /ZMOb-Sle/1822/1 1. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 22.11.2018 čís. 0596/ZMOb-Sle/1822/1-0612/ZMOb-Sle/1822/1 Richard Vereš starosta Ing. Roman Goryczka místostarosta Strana 1/13 Přehled usnesení

Více

Usnesení. Usnesení. ustavujícího zastupitelstva městského obvodu konaného dne čís. 0001/ZMOb1822/1/ /ZMOb1822/1/18

Usnesení. Usnesení. ustavujícího zastupitelstva městského obvodu konaného dne čís. 0001/ZMOb1822/1/ /ZMOb1822/1/18 ustavujícího zastupitelstva konaného dne 05.11.2018 čís. 0001/ZMOb1822/1/18 0039/ZMOb1822/1/18 Ing. Zuzana Ožanová v. r. starostka Ing. David Witosz v. r. 1. místostarosta Přehled usnesení zastupitelstva

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.3/2018 z 3. zasedání

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 22.11.2017 01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 07.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odměny, náhrada ušlého výdělku a příspěvky členů zastupitelstva NÁVRH

Více

Usnesení Č. 16/2018 ze schůze Rady města Jemnice, konané dne , v kanceláři Č. 203 Městského úřadu v Jemnici (Husova úl.

Usnesení Č. 16/2018 ze schůze Rady města Jemnice, konané dne , v kanceláři Č. 203 Městského úřadu v Jemnici (Husova úl. Usnesení Č 16/2018 ze schůze Rady města Jemnice, konané dne 13 12 2018, v kanceláři Č 203 Městského úřadu v Jemnici (Husova úl 103) Rada města Jemnice schvaluje: l Ověřovatele zápisu Ing jiřího Kopra 2

Více

Výpis usnesení z 21. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 21. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 21. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 24. 06. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky - doba určitá RM-21/2019/1 Rada města

Více

Výsledky 6. zasedání Zastupitelstva městyse Koloveč

Výsledky 6. zasedání Zastupitelstva městyse Koloveč Výsledky 6. zasedání Zastupitelstva městyse Koloveč konaného dne 30. 10. 2018 od 19:00 hod. v kulturním domu Zastupitelstvo Městyse Koloveč: Schvaluje: 1. navržený program jednání ZM ze dne 30. 10. 2018.

Více

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556 VÝPIS USNESENÍ z 28. schůze rady města, která se konala dne 19. listopadu 2015 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 18. 12. 2017 433/23/2017 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti 1. schvaluje zápis z minulého

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 13. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 15. 04. 2019 1 201 - MAME s.r.o. Přidělení bytu v domě č. p. 1512 RM-13/2019/1 Rada města Moravské Budějovice schvaluje uzavření Smlouvy

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 114. jednání dne

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 114. jednání dne RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 114. jednání dne 24.10.2018 1. Informativní zpráva o plnění usnesení USNESENÍ ČÍSLO 0804/114RM/2018: Informativní zprávu o plnění usnesení Zastupitelstva města Chropyně

Více

č. 160 Zastupitelstvo města schvaluje rozpočtovou změnu č. 3 v r ve výši dle předloženého návrhu. Zodpovídá: Ing. Budil

č. 160 Zastupitelstvo města schvaluje rozpočtovou změnu č. 3 v r ve výši dle předloženého návrhu. Zodpovídá: Ing. Budil č. 160 Zastupitelstvo města schvaluje rozpočtovou změnu č. 3 v r. 2017 ve výši dle předloženého návrhu. Zodpovídá: Ing. Budil č. 161 Zastupitelstvo města schvaluje ve smyslu 13 zákona 250/2000 Sb. o rozpočtových

Více

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne 09.03.2015 Číslo: 160/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 09.03.2015 Číslo: 161/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: 31.03.2015 zápis z jednání

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

USNESENÍ. z 3. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 3. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 12. 2018 Usnesení 38/2018 - ZM 3 ze dne 20. 12. 2018 Zahájení, určení návrhové a volební komise, ověřovatelů zápisu, zapisovatelky

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.26/2017 z 26. zasedání

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne 19. 12. 2016 1. Kontrola usnesení ze dne 20. 9. 2016 Souhlasí bez připomínek 2. Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 38 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 38 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 38 konané dne 23. 4. 2012 Usnesení č. 130/12 RM Zastupitelstvu města Brtnice schválit směnu části pozemku v k.ú. Střížov p.č. 595/14 zahrada, o výměře 43 m 2,

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína ze dne , , a

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína ze dne , , a U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 18. září 2007 v 15:00 hodin v sále Hotelu Pivovar Kojetín, nám. Dr. E. Beneše 61, Kojetín 3. Zpráva o činnosti RM (ústně) Usn.

Více

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 21.09.2016 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Mgr. Kateřina Čechová, Zdeněk Gürtler, Ing. Ivo Kiška, Ing. Tomáš Kupka, Mgr. Vladimír Švidrnoch,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 1/1 Volba starosty MČ Praha Dolní Měcholupy Praha Dolní Měcholupy - v souladu s 89 odst.1 písm. b) zákona 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze v platném znění, že pro výkon funkce starosty bude člen

Více

ZM z 22. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM z 22. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Spis. zn.: 5440/2017 č. j.: 8385/2017 z 22. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 26. 1. 2017 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U s n e s e n í č. 7 /

U s n e s e n í č. 7 / U s n e s e n í č. 7 / 2 0 1 6 ze zasedání zastupitelstva města Jílové u Prahy konaného dne 19. 12. 2016 v Kulturním centru v Jílovém u Prahy 7.1.16 Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu starostky

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Usnesení č. 25/2014 z jednání Zastupitelstva města Opočna konaného dne 17.2.2014 v 19,00 hodin v Kodymově národním domě v Opočně

Usnesení č. 25/2014 z jednání Zastupitelstva města Opočna konaného dne 17.2.2014 v 19,00 hodin v Kodymově národním domě v Opočně Usnesení č. 25/2014 z jednání Zastupitelstva města Opočna konaného dne 17.2.2014 v 19,00 hodin v Kodymově národním domě v Opočně Zastupitelstvo města Opočna na svém jednání č. 25/2014: 1. Jmenuje zapisovatelkou

Více

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne 14.12.2017 v 18. 00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice Usnesení č. 68/2017 Stanovení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Více

Výpis usnesení z 38. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2017

Výpis usnesení z 38. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2017 Výpis usnesení z 38. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2017 které se konalo v pondělí dne 18. 12. 2017 v 16:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu ve Špindlerově Mlýně 1/38/2017-ZM

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 271/2017 uzavření Smlouvy o dílo s panem Petrem Troníčkem, Do Zátiší 24, 350 02 Cheb, IČ 46827765,

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

Přítomno: 21 Nepřítomno: 0 Z toho omluveno: 0 Zasedání zastupitelstva města je usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A K R U P K A

Přítomno: 21 Nepřítomno: 0 Z toho omluveno: 0 Zasedání zastupitelstva města je usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A K R U P K A A. SCHVALUJE: U S N E S E N Í ze 18. zasedání Zastupitelstva města ve volebním období 2014 2018 konaného dne 27.11.2017 v zasedací místnosti ZM MÚ Krupka od 09:00 hod Přítomno: 21 Nepřítomno: 0 Z toho

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Brtnice konaného dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Brtnice konaného dne ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Brtnice konaného dne 19. 6. 2019 Usnesení č. 82/19 ZM rezignaci zastupitelky Mgr. Jany Svěrákové na mandát členky Zastupitelstva města Brtnice

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SM 02/14/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SM 02/14/Ko ZM města KRNOVA SM 02/14/Ko U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného v úterý dne 10. prosince 2014 v 16.00 h v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 17/2-47/2 Obdrží:

Více

Odměňování členů zastupitelstva obce od

Odměňování členů zastupitelstva obce od Odměňování členů zastupitelstva obce od 1. 1. 2018 Stav k 1. 1. 2018 Zpracovala: Bc. Jitka Pohnerová Poskytování odměn: neuvolněným členům zastupitelstva obce uvolněným členům zastupitelstva dalších náhrad

Více

Odměňování členů zastupitelstva obce od Právní rámec. Velikostní kategorie/počet obyvatel

Odměňování členů zastupitelstva obce od Právní rámec. Velikostní kategorie/počet obyvatel Odměňování členů zastupitelstva obce od 1. 1. 2018 Stav k 1. 1. 2018 Zpracovala: Bc. Jitka Pohnerová Poskytování odměn: neuvolněným členům zastupitelstva obce uvolněným členům zastupitelstva dalších náhrad

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

2. Zpráva pracovnice registračního úřadu o průběhu a výsledcích voleb do zastupitelstva města

2. Zpráva pracovnice registračního úřadu o průběhu a výsledcích voleb do zastupitelstva města Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ. z 21. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 21. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 15. 12. 2016 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 06.06.2011 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 141. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 141. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 1 z 9 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 141. schůze Rady městského obvodu Ostrava-Jih která se konala 28. 11. 201710:00 (usn. č. 5822/141 - usn. č. 5837/141) Bc. Martin Bednář

Více

RADA MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ z 32. zasedání Rady města Čáslavi konaného dne

RADA MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ z 32. zasedání Rady města Čáslavi konaného dne RADA MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ z 32. zasedání Rady města Čáslavi konaného dne 28. 11. 2018 Č.j.: 28995/2018 463/2018 Program zasedání Rada města Čáslavi schvaluje svým usnesením č. 463/2018 program zasedání.

Více

Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 6. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne

Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 6. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í z 6. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne 21. 1. 2019 Rada města doporučuje zastupitelstvu města 11 / 19 / RM schválit Podklad pro sestavení dohody

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Kojetína, konané dne 2. prosince 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne 13. 12. 2017 v obřadní síni OÚ Libina Program: 1. Schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 2. Kontrola plnění

Více

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Letovice konané 14. 11. 2018 2018-RM-1-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke 14. 11. 2018. 2018-RM-1-02 Rada města Letovice schvaluje

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 1. 12. 2010 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej bytů Palackého 1503-4 2. Prodej pozemků Malina III 3. Žádost paní Nejezové o

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 1219/64/ /64/17

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 1219/64/ /64/17 MĚSTO FULNEK Usnesení z 64. schůze Rady města Fulnek konané dne 23.01.2017 čís. 1219/64/17-1248/64/17 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle zákona

Více

Informace o přijatých usneseních z 93. schůze Rady města Šluknov konané dne 4. prosince 2017 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních z 93. schůze Rady města Šluknov konané dne 4. prosince 2017 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 03.12.2018 Přítomno: 19 Nepřítomno: 2 Omluveno: 2 Zasedání zastupitelstva města bylo usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 23. dubna 2018 od 17:00 hodin Usnesení č. 33/1 Zastupitelstvo

Více

Usnesení Rada města Chropyně RM 1/2/14 schvaluje program zasedání Rady města Chropyně č. 2. Usnesení

Usnesení Rada města Chropyně RM 1/2/14 schvaluje program zasedání Rady města Chropyně č. 2. Usnesení R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze zasedání č. 2 konaného dne 26. listopadu 2014 RM 1/2/14 schvaluje program zasedání Rady města Chropyně č. 2. RM 2/2/14 bere na vědomí 1. Informativní

Více

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.)

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Výpis usnesení z 98. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 98. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 98. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 04. 09. 2018 1 Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky doba určitá RM-98/2018/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 6. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 10.12.2018 125. bere na vědomí složení slibu 2 členů zastupitelstva města, Dany Lamačové a Věry Vlasákové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Beroun P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Beroun, která se konala dne 28.11.2018 1049/2/RM/2018 Program schůze rady města I. Rada města schvaluje program schůze rady města

Více

Usnesení z 13. zasedání zastupitelstva města konaného dne 26. 6. 2008

Usnesení z 13. zasedání zastupitelstva města konaného dne 26. 6. 2008 M ě s t o Š e n o v okres Ostrava - město ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více