Č.j.: ZPRÁVA O DAŇOVÉ KONTROLE podle ustanovení 88 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen daňový řád )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Č.j.: ZPRÁVA O DAŇOVÉ KONTROLE podle ustanovení 88 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen daňový řád )"

Transkript

1 Finanční úřad Č.j.: ZPRÁVA O DAŇOVÉ KONTROLE podle ustanovení 88 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen daňový řád ) Kontrolovaný daňový subjekt: Název právnické osoby:/jméno a příjmení fyzické osoby: DIČ: Sídlo:/místo pobytu: Osoba oprávněná jednat jménem daňového subjektu: Jméno, příjmení, titul: Funkce: Zástupce daňového subjektu Jméno, příjmení, titul: Zastupování na základě: Daňovou kontrolu provedla úřední osoba: Jméno, příjmení, titul: Předmět a rozsah daňové kontroly: Daňová kontrola byla zahájena: protokolem č.j.:... ze dne... Výsledek kontrolního zjištění: zpráva o daňové kontrole obsahuje výsledek kontrolního zjištění, včetně hodnocení důkazů zjištěných v průběhu daňové kontroly, a odkaz na protokoly nebo úřední záznamy o: - jednáních, skutečnostech zjištěných správcem daně v průběhu kontroly - seznámení daňového subjektu s výsledkem kontrolního zjištění, vyjádření daňového subjektu, návrhy nebo výhrady daňového subjektu stanovisku správce daně k jednotlivým tvrzením, návrhům apod.

2 Závěr: V případě, že výsledkem daňové kontroly není dodatečné doměření daňové povinnosti, uvede správce daně tuto skutečnost. Pokud je správcem daně dodatečně doměřena daňová povinnost provede se číselné shrnutí viz. níže uvedená tabulka. Pozor označení řádku se použije podle daňového přiznání, které je platné pro kontrolovaný rok. Vzorová tabulka platná pro daň z příjmů právnických osob rok 2008 Zdaňovací období: 2008 Číselné vyjádření daňové povinnosti po provedené kontrole: Dle daň. přiznání Po daňové kontrole Základ daně nebo daňová ztráta (ř. 200 přiznání) Odečet daňové ztráty (ř. 230 přiznání) Odečet podle 34 odst. 3 zákona (ř. 240 přiznání) Odečet darů podle 20 odst. 8 zákona (ř. 260) Základ daně po úpravě (ř. 270 přiznání) Sazba daně v % Daň Slevy na dani podle 35 odst. 1 a 35a nebo 35b zákona Daň upravená o položky uvedené na ř. 300 až 301 Rozdíl Podpisem zprávy o daňové kontrole je ukončeno její projednání, zpráva o daňové kontrole se považuje za oznámenou a současně je ukončena daňová kontrola ( 88 odst. 4 daňového řádu). Odepření podpisu zprávy o daňové kontrole kontrolovaným daňovým subjektem bez dostatečného důvodu nemá vliv na použitelnost zprávy o daňové kontrole jako důkazního prostředku. Okamžikem bezdůvodného odepření podpisu nastávají též účinky projednání, oznámení zprávy o daňové kontrole a ukončení kontroly ( 88

3 odst. 6 daňového řádu). Zpráva byla projednána s kontrolovaným daňovým subjektem dne... daňový subjekt: úřední osoba:.. Vzorová tabulka platná pro daň z příjmů fyzických osob Číselné vyjádření daňové povinnosti po provedené kontrole: Základ daně dle 6 Výsledek hospodaření Úhrn částek zvyšující výsledek hospodaření Dle daň. přiznání Po daň. kontrole Rozdíl Dílčí základ daně nebo ztráta Základ daně 7 Základ daně 8,9,10 Základ daně Uplatněná ztráta Zaklad daně Nezdanitelné části Snížený zaklad daně Zaokr. zaklad daně Daň podle 16 Částka 35ba odst.1 Daň po uplatnění slev Vzorová tabulka platná pro daň z přidané hodnoty

4 Číselné vyjádření daňové povinnosti po provedené kontrole: Zdaňovací Daňová povinnost Rozdíl období podle daňového přiznání Kč Stanovená na základě kontroly Kč Kč

5 Čj.: FINANČNÍ ÚŘAD VE P R O T O K O L o ústním jednání podle ustanovení 12 zákona ČNR č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů Sepsaný dne:. Místo a čas jednání: Daňový subjekt: Název právnické osoby: Sídlo: DIČ: Statutární orgán: Jméno, příjmení, titul: Bytem: Pracovníci správce daně : Předmět jednání: Udělená poučení : Daňový subjekt byl poučen v souladu se zákonem ČNR č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů, zejména o tom, že : - daňové řízení je vždy neveřejné ( 2 odst. 4 citovaného zákona), - všechny osoby zúčastněné na řízení jsou povinny na požádání prokázat svoji totožnost ( 7 odst. 1 citovaného zákona), - právem i povinností všech daňových subjektů je úzce spolupracovat se správcem daně při správném stanovení a vybrání daně. Při tom jsou povinni dodržovat zákony i ostatní obecně závazné právní předpisy ( 2 odst. 9 citovaného zákona), - tomu, kdo nesplní ve stanovené lhůtě povinnost nepeněžité povahy vyplývající z citovaného nebo zvláštního daňového zákona nebo uloženou rozhodnutím podle tohoto zákona, může správce daně opakovaně uložit pokutu až do celkové výše ,- Kč ( 37 odst. 1 citovaného zákona), - náklady daňového řízení, které vznikly daňovému subjektu, nese tento subjekt ( 30 odst. 1 citovaného zákona), - osoba, která se účastní ústního jednání, má právo podat návrhy nebo námitky směřující proti obsahu protokolu ( 12 odst. 2 citovaného zákona) - protokol podepisují po seznámení se s ním všechny osoby, které se jednání nebo provedení úkonu zúčastnily. Bezdůvodné odepření podpisu nemá vliv na důkazní moc protokolu ( 12 odst. 4 citovaného zákona). Vyjádření k poučení:

6 Průběh jednání : Návrhy a námitky proti obsahu protokolu : Protokol byl před podpisem hlasitě přečten. Před podpisem bylo v protokolu opraveno nebo jinak změněno : Protokol byl schválen a jednání skončeno dne v hod. Opis protokolu byl předán daňovému subjektu. Počet stran protokolu: Důvod odepření podpisu: Není. Finanční úřad ve

7 Č.j.: PROTOKOL o ústním podání/jednání při správě daní sepsaný podle ustanovení 60 až 62 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen DŘ ) Místo jednání (adresa): Datum a čas zahájení: v hodin Daňový subjekt Název právnické osoby:/jméno a příjmení fyzické osoby: DIČ: Sídlo:/místo pobytu: Osoba oprávněná jednat jménem daňového subjektu: Jméno, příjmení, titul: Funkce: Zástupce daňového subjektu Jméno, příjmení, titul: Zastupování na základě: Úřední osoba Jméno, příjmení, titul: Předmět jednání: Poučení udělená v souladu s DŘ:

8 - osoba zúčastněná na správě daní je povinna na vyzvání úřední osoby prokázat svou totožnost ( 23 odst. 1 DŘ), - osoby zúčastněné na správě daní a úřední osoby jsou povinny za podmínek stanovených tímto nebo jiným zákonem zachovávat mlčenlivost o všem, co se v souvislosti se správou daní dozvěděly. To neplatí pro daňový subjekt, pokud jde o informace získané nebo použité při správě jeho daní ( 9 odst. 1 a 52 odst. 1 DŘ), - porušením povinnosti zachovávat mlčenlivost se fyzická osoba dopustí přestupku, za který lze uložit pokutu do Kč ( 246 odst. 1 a 2 DŘ), - tomu, kdo závažně ztěžuje nebo maří správu daní tím, že bez dostatečné omluvy nevyhoví ve stanovené lhůtě výzvě ke splnění procesní povinnosti nepeněžité povahy stanovené zákonem nebo správcem daně, může správce daně opakovaně uložit pokutu do Kč, nevedlo-li dosavadní uložení pokuty k nápravě a protiprávní stav trvá ( 247 a 248 DŘ), - pořádkovou pokutu do Kč může správce daně uložit tomu, kdo při jednání vedeném správcem daně závažně ztěžuje průběh řízení tím, že navzdory předchozímu napomenutí ruší pořádek, neuposlechne pokynu úřední osoby, která řízení vede, nebo navzdory předchozímu napomenutí se chová urážlivě k úřední osobě nebo osobě zúčastněné na správě daní ( 247 odst. 1 DŘ), - osoba zúčastněná na správě daní má právo podat správci daně stížnost proti nevhodnému chování jeho úředních osob nebo proti postupu tohoto správce daně, neposkytuje-li daňový zákon jiný prostředek ochrany ( 261 odst. 1 DŘ) - správce daně může pořídit o úkonech, o kterých se podle zákona pořizuje protokol, obrazový nebo zvukový záznam, který je přílohou protokolu ( 60 odst. 2 DŘ) - osoby zúčastněné na úkonu mají právo podávat návrhy nebo výhrady směřující proti obsahu protokolu ( 60 odst. 3 DŘ), - odepření podpisu a důvody tohoto odepření se v protokolu zaznamenají. Odepření podpisu nebo vzdálení se před podpisem protokolu bez dostatečného důvodu nemá vliv na použitelnost protokolu jako důkazního prostředku ( 62 odst. 4 DŘ), - daňový subjekt může správce daně nebo jinou osobu zúčastněnou na správě daní zprostit povinnosti mlčenlivosti ohledně údajů, které se ho týkají, a údajů, které byly využity při dokazování jeho povinností při správě daní, s uvedením rozsahu údajů a účelu zproštění ( 52 odst. 2 DŘ) Vyjádření poučených osob : Průběh jednání :

9 Provedené opravy či změny v protokolu: Protokol byl v průběhu jednání hlasitě diktován/před podepsáním hlasitě přečten a vyznačeny v něm všechny návrhy, výhrady, vyjádření k nim, opravy či změny. Protokol byl schválen, podepsán všemi přítomnými osobami a jednání bylo ukončeno dne v hodin. Podpisy zúčastněných osob daňový subjekt úřední osoba (zástupce daňového subjektu) Důvod(y) odepření podpisu: Stejnopis protokolu byl předán daňovému subjektu, s nímž bylo ústně jednáno.

10 FINANČNÍ ÚŘAD VE Čj.: Z P R Á V A o kontrole daně z příjmů fyzických osob (zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů) provedené podle zákona č. 531/1990 Sb., o územních finančních orgánech a ustanovení 16 zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů Daňový subjekt: IČ: DIČ: Trvalé bydliště: Kontrolované období: Kontrola byla zahájena dne : Předmět podnikání: Za daňový subjekt: Za Finanční úřad ve Daňový subjekt byl před zahájením daňové kontroly seznámen s ustanovením 16 zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů. Doklady předložené ke kontrole:

11 I. V ý s l e d e k k o n t r o l y zpráva o daňové kontrole obsahuje výsledek kontrolního zjištění, včetně hodnocení důkazů zjištěných v průběhu daňové kontroly, a odkaz na protokoly nebo úřední záznamy o: Zdaňovací období : I I. Z á v ě r 1. Shrnutí výsledků kontroly Zdaňovací období : Základ daně dle 6 Příjmy dle 7 Výdaje dle 7 Základ daně 7 Zákl. daně 8,9,10 Suma ZD Uplatněná ztráta Nezdanitelné části Snížený ZD Zaokrouhlený ZD Daň Dle daň. přiznání Po daň. kontrole Rozdíl

12 Stanovisko daňového subjektu: 2. Výsledek projednání: Zpráva byla projednána a předána daňovému subjektu dne... Daňový subjekt prohlašuje, že ke kontrole předložil veškeré správné a úplné doklady, na jejichž základě bylo sestaveno daňové přiznání za kontrolovaná zdaňovací období. Je si vědom toho, že v opačném případě se vystavuje postihům podle zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů. Právo finančního úřadu provést další podrobnější kontrolu zůstává bez ohledu na výsledek této kontroly nedotčeno. Opis této zprávy o kontrole byl předán daňovému subjektu, který jeho převzetí potvrzuje vlastnoručním podpisem zprávy. Zároveň svým podpisem potvrzuje vrácení všech dokladů předložených ke kontrole. Poučení: Podle 16 odst. 8 zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů je bezdůvodné odepření podpisu kontrolovaným daňovým subjektem pro platnost ve zprávě uvedených zjištění bezvýznamné. Za daňový subjekt: Za Finanční úřad ve

13 DIČ: Dne Finančnímu úřadu Věc: Přihláška k nahlížení do daňové informační schránky Žádám o nahlížení do daňové informační schránky podle 69 odst. 4 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů. Jsem seznámen a souhlasím s podmínkami, které jsou pro využívání daňové informační schránky stanoveny správcem daně a zveřejněny na URL adrese Prohlašuji, že všechny mnou uvedené údaje v této přihlášce jsou pravdivé a že jsem oprávněn k podání této přihlášky k nahlížení do daňové informační schránky výše uvedeného daňového subjektu.

14 FINANČNÍ ÚŘAD PRO Čj. Vyřizuje /tel. V.. Dne. PŘEDVOLÁNÍ Finanční úřad pro. Vás podle ustanovení 29 odst. 1 zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Zákon o právě daní ), předvolává k jednání na Finanční úřad pro., do kanceláře č., za účelem projednání dalšího postupu ve vytýkacím řízení k přiznání DPH za zdaňovací období prosinec K jednání se dostavte dne.. Nemůžete-li se z vážných důvodů v určeném termínu dostavit, žádáme Vás, abyste nás o nich co nejdříve telefonicky nebo písemně vyrozuměl a sjednal náhradní termín, nejpozději do Pokud ve stanovené lhůtě nesplníte tuto povinnost, může Vám být uložena pokuta dle 37 Zákona o správě daní, a to opakovaně až do celkové výše 2 mil. Kč. Pokud se nedostavíte bez omluvy ani po opakovaném předvolání, může správce daně požádat o Vaše předvedení příslušné orgány Policie ČŘ ( 29 odst. 2 Zákona o správě daní). Proti tomuto rozhodnutí se nelze samostatně odvolat ani uplatnit mimořádný opravný prostředek ( 48 odst. 2 a 56a odst. 3 Zákona o správě daní). pracovník pro správu daní

15 FINANČNÍ ÚŘAD PRO. kontrolní oddělení Čj. Vyřizuje /tel. V Dne VÝZVA K prokázání skutečností podle ustanovení 31 odst. 9 zákona č. 337/1992 Sb. o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o správě daní ) v návaznosti na ustanovení 16 zákona o správě daní V souladu s výše uvedenými ustanoveními zákona o právě daní Vás vyzýváme k předložení účetnictví společností za účetní období roku..: - účtový rozvrh a seznam druhu dokladů účetní jednotky - vnitřní směrnice společnosti k vedení účetnictví - hlavní knihu dle účtů po položkách, případně účetní deník po položkách - rozvahu a výsledovku po analytických účtech se zůstatky k inventarizaci majetku a závazků k skladovou evidenci zásob - odpisové plány hmotného a nehmotného majetku - vystavené a přijaté daňové doklady faktury - výpisy z bankovních účtů - příjmové a výdajové pokladní doklady včetně prvotních úč. Dokladů - vnitřní doklady - veškeré smlouvy vztahující se k účetním operacím r. (nájemní, leasingové apod.) a tím prokázání Vašich tvrzení obsažených ve Vámi podaném daňovém přiznání k dani z příjmů právnických osob za rok. K předložení účetních dokladů a písemností, kterými prokazujete skutečnosti rozhodné pro správné stanovení daně, se Vám stanovuje lhůta 20 dní ode dne doručení této výzvy. Pokud nesplníte povinnosti uložené Vám touto výzvou, může Vám být uložena pokuta podle 37 zákona o správě daní. Upozorňujeme Vás, že všechny skutečnosti uváděné v daňovém přiznání, hlášení a vyúčtování apod. jste povinen prokázat (31 odst. 9 zákona o správě daní). Nebude-li možné daňovou povinnost stanovit dokazováním dle 31 odst. 1 4 zákona o správě daní, je správce daně oprávněn daňovou povinnost stanovit (31 odst. 5 zákona o správě daní). Proti této výzvě se nelze samostatně odvolat ani uplatnit mimořádný opravný prostředek ( 48 odst. 2 a 56a odst. 3 zákona o správě daní.

16 pracovník pro správu daní

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18, 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/3435/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Libchyně, IČ: 00654094 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Jizerské hory, IČ: 70693544 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Jizerské hory, IČ: 70693544 za rok 2013 Krajský úřad Libereckého kraje odbor kontroly Č.j: LK-0116/13/Gro Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Jizerské hory, IČ: 70693544 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Policka, IČ: 75017270 za rok 2018 Přezkoumání se

Více

Dobrovolný svazek obcí Stráně Hořičky Hořičky

Dobrovolný svazek obcí Stráně Hořičky Hořičky KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Stráně, IČ: 70873399 za rok 2014 Přezkoumání

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 32976/2015/KUUK 366/KON/2014 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kontrolní a právní - oddělení přezkumu obcí Žerotínovo nám Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kontrolní a právní - oddělení přezkumu obcí Žerotínovo nám Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kontrolní a právní - oddělení přezkumu obcí Žerotínovo nám. 3 601 82 Brno SpZn.: S - JMK 82979/2018 OKP Č. j.: JMK./2019 Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Zpráva o výsledku přez~oumání hospodaření USC Hamry, IC: za rok 2012

Zpráva o výsledku přez~oumání hospodaření USC Hamry, IC: za rok 2012 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE.'--'''''. DBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ "Ii, j' /' I A KONTROLY ~ ~"ŠkrO ova 18, 306 13 Plzeň ~ 'E.? o '1', ""$>/'b-~." o6o'!.~" Výtisk Č. 2 Čj: EK/2266112

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Jezdovice

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Jezdovice Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: Č. j.: KUJI 13136/2018 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Jezdovice se sídlem Jezdovice 90, 589 01 Třešť,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Libchyně, IČ: 00654094 za rok 2015 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: od 1. října 2014 do 1. října 2014

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sendraž, IČ: 00654086 za rok 2015 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Bílá, IČ: 00262668 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Bílá, IČ: 00262668 za rok 2011 Krajský úřad Libereckého kraje odbor kontroly Č.j: LK-0007/11/Hir Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Bílá, IČ: 00262668 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 5.9.2011 a 25.1.2012

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 4418/2012/KUUK 262/KON/2011 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

DSO SVAZEK OBCÍ MIKROREGIONU KNĚŽEVES

DSO SVAZEK OBCÍ MIKROREGIONU KNĚŽEVES Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_086804/2016/KUSK Stejnopis č.1 Čj.: 012331/2017/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření DSO SVAZEK OBCÍ MIKROREGIONU KNĚŽEVES IČ: 70129622 za rok 2016 Přezkoumání

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1851/2012/KUUK 370/KON/2011 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2871/2012/KÚÚK 322/KON/2012 Stejnopis č. 2Na pozemku p.p. 594/5 v k.ú. Dušníky 1. ZPRÁVA o

Více

Metodický list č. 4. Dokumentace dle zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád. Obsah. Obsah Základní pojmy... 2

Metodický list č. 4. Dokumentace dle zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád. Obsah. Obsah Základní pojmy... 2 Metodický list č. 4 Dokumentace dle zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád Obsah Obsah... 1 1. Základní pojmy... 2 2. Dokumentace dle daňového řádu... 2 3. Spis způsob vedení a obsah... 3 4. Protokol... 5

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Petrovice, IČ za rok 2014

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Petrovice, IČ za rok 2014 Elektronický podpis - 30.4.2015 KUMSX01HGAU7 Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Alexandra Klajmonová Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 30.7.2015 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce POČAPLY. IČ: 00662933 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce POČAPLY. IČ: 00662933 za rok 2011 Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ_107140/2011IKUSK 001793120 12/KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce POČAPLY IČ: 00662933 za rok 2011 1. Přezkoumání 23.5.2012 se uskutečnilo

Více

... Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Zdemyslice, IČO: za rok ~ JSKÝ úřad PLZE..,SKÉHO KRAJE

... Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Zdemyslice, IČO: za rok ~ JSKÝ úřad PLZE..,SKÉHO KRAJE ~ JSKÝ úřad PLZE..,SKÉHO KRAJE J '/;* : \ 3 R EKO OMlCKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ ľc OBC A KO TROL Y "~ pova 18 306 13 Plzeň.. J Výtisk Č. 1 Čj: EK/2394/13... Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací čislo.: 1552/2013/KUUK 504/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Ubušínek

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Ubušínek Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 39119/2018 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Ubušínek se sídlem Ubušínek 41, 592 65 Rovečné,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC OSO Oomažlicko, IČ: 18232507 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC OSO Oomažlicko, IČ: 18232507 za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY {.: 18, 306 13 P1zeň Výtisk č. 1 Čj: EK/491 0/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC OSO Oomažlicko,

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 3284/2013/KUUK 436/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Skapce, IČO: za rok 2016

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Skapce, IČO: za rok 2016 Výtisk č. 1 Čj: EK/2094/16 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Skapce, IČO: 00868833 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 24.04.2017 na základě zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumávání

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2395/2013/KUUK 315/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Zvolenovice, 1<:0: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Zvolenovice, 1<:0: za rok 2012 Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava o Stejnopis č.: 1 č. j.: KUJI 232957/2013 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Zvolenovice, 1

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Mezná

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Mezná Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava Stejnopis č.:" Č. j.: KUJI 28915/2014 KO Zpráva o výsledku přezkoumání obce Mezná hospodaření se sídlem Mezná 40, 393 01 Pelhřimov,

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/42676/2016/OK/7445 Počet stejnopisů: 2 Č.j.: KUOK 6341/2017 Počet stran: 7 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

A. Přezkoumané písemnosti

A. Přezkoumané písemnosti Obecní úřad Ose k IS~;;~ik Doilo 1 9-02- 2015 Člslo íecnacr ~JI1J rr~y Č. svazku Skart. zn. 1// 41 Výtisk Č. 1 Čj: EK/2227/14 Zpráva o výsledku přezkoumán! hospodaření USC Ose k, ICO: 00258954 za rok 2014

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Ubušínek

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Ubušínek Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 C. j.: KUJI 26238/2014 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Ubušínek se sídlem Ubušínek 16, 592 65 Rovečné,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chlístov, IČ: 00579122 za rok 2018 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. za rok 2005

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. za rok 2005 Č.j. : KUJCK 7398/2005/OEKO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2005 Název ÚC: Obec Loučovice IČ: 00245984 Přezkoumání se uskutečnilo dne 6. 10. 2005 jako dílčí přezkoumání a dne 8. 3. 2006

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion Černilovsko, IČ: 70963274 za rok 2016

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEBOVIDY. IČ: 00235571 za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEBOVIDY. IČ: 00235571 za rok 2010 Zborovská 11 15021 Praha5 SpZn: Čj.: SZ 03802312010IKUSK 007555/20111KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEBOVIDY IČ: 00235571 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Chocomyšl, IČ: 00572527 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Chocomyšl, IČ: 00572527 za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škr upova 18, 306 13 Plzeň Výtisk Č. 1 Čj: EK/4004111 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Chocomyšl,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí 1866, IČ: 69860947 za rok 2014 Přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bystré, IČ: 00274763 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ. IČ: 00235024 za rok 2009

SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ. IČ: 00235024 za rok 2009 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ IČ: 00235024 za rok 2009 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48,40002 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 2645/2012/KUUK 181/KON/2011 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Úpa, IČ: 71211721 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion Hustířanka, IČ: 70951594 za rok 2017

Více

IDošlo: JI /61/ IEvid.č. h

IDošlo: JI /61/ IEvid.č. h KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODD~LENí PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENi OBcí č.j.: KUJCK 18646/2010 OEKO-PŘ j 0)6b~ec~D5oOiuKdffile~b;Vy----S:m]1'1~~.2 IObecní úřad Doudleby IDošlo: JI /61/

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ZÁHORNICE. IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ZÁHORNICE. IČ: za rok 2012 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ_068335/2012/KUSK 003690120 13/KUSK Stejnopis č. i, Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ZÁHORNICE IČ: 00640671 za rok

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Policka, IČ: 75017270 za rok 2014 Přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Hojanovice

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Hojanovice Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: Č. j.: KUJI 11108/2019 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hojanovice se sídlem Hojanovice 50, 396 01 Humpolec,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Bukovice, IČ: 00653675 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce , ~, DALEKE DUSNIKY. IČ: za rok 2009

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce , ~, DALEKE DUSNIKY. IČ: za rok 2009 Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 056767/2009/KUSK 004788/201O/KUSK Stejnopis č. /.../ I Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce, ~, DALEKE DUSNIKY IČ: 00242071 za rok 2009 Přezkoumání 15.9.2009

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 189/2014/KUUK 201/KON/2013 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Chotiněves,

Více

Obsah. Seznam zkratek Předmluva KAPITOLA 2. KAPITOLA 3. KAPITOLA

Obsah. Seznam zkratek Předmluva KAPITOLA 2. KAPITOLA 3. KAPITOLA Obsah Seznam zkratek........................................... 10 Předmluva............................................... 13 1. KAPITOLA Vývoj a historie daňové kontroly........................ 15 1.1

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 se uskutečnilo ve dnech: 11.1.2013 11.4.2013 na základě zákona Č. 420/2004 Sb.,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Kaliště

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Kaliště Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava Stejnopis č.: j1 Č. j.: KUJI 15316/2017 KO Zpráva o výsledku přezkoumání obce Kaliště hospodaření se sídlem Kaliště 92, 39451 Kaliště,

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 772/2013/KUUK 357/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Javor, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Javor, IČ: za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18, 306 13 Plzeň Výtisk č. 2 Čj: EK/4086/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Javor,

Více

I: <>~I e._.!.ť..~;lg!...ť.c... I (..i "S ejnoprs c.: /

I: <>~I e._.!.ť..~;lg!...ť.c... I (..i S ejnoprs c.: / Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava ----- ----.~._~,, t I: ~I e._.!.ť..~;lg!...ť.c..... I (..i "S ejnoprs c.: / l.~~..:~::::.:. i:::..i :. -::::,"":.*,=.:" J a Č. I:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Černilovsko, IČ: 70963274 za rok

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kozákov, IČ: 69892822 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kozákov, IČ: 69892822 za rok 2013 Krajský úřad Libereckého kraje odbor kontroly Č.j: LK - 0118/13/Tr Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kozákov, IČ: 69892822 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava Stejnopis č.:a Č. j.: KUJI 29706/2018 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota se sídlem Kamenná Lhota 52, 58292

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Loučim, IČO: 00572624 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Loučim, IČO: 00572624 za rok 2013 KRAJsKÝ ÚŘAD PLZE " SKÉHO KRAJE DBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škr upova 18, 306 13 Plzeň Výtisk Č. 1 Čj: EK/40221l3 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OUBENICE. IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OUBENICE. IČ: za rok 2011 Zborovská 11 15021 Praha5 SpZn: Čj.: SZ 141657120111KUSK 001788/20 12/KUSK Stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce v OUBENICE IČ: 00242993 za rok 2011 Přezkoumání 28.2.2012 se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2267/2014/KUUK 274/KON/2013 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

/ Krajský úřad Jihomoravského kraje

/ Krajský úřad Jihomoravského kraje / Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kontrolní a právní - oddělení přezkumu obcí Žerotínovo nám. 3 601 82 Brno SpZn.: S - JMK 69702/2014 OKP Č. j.: JMK 69702/2014 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Obsah. Zákon č. 280/2009 Sb., daňový řád, s komentářem... 13. Úvod...10. ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení ( 1 9)...13

Obsah. Zákon č. 280/2009 Sb., daňový řád, s komentářem... 13. Úvod...10. ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení ( 1 9)...13 Obsah Úvod...10 Zákon č. 280/2009 Sb., daňový řád, s komentářem... 13 ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení ( 1 9)...13 HLAVA I Předmět a účel úpravy ( 1 4)...13 HLAVA II Základní zásady správy daní ( 5 9)...24

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Rusín, IČ za rok 2017

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Rusín, IČ za rok 2017 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01W7J48 Čj.: MSK 12745/2018 Sp. zn.: KON/6746/2017/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Martin

Více

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce ROHOZEC, okres Brno-venkov

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce ROHOZEC, okres Brno-venkov Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kontrolní a právní - oddělení přezkumu obcí Žerotínovo nám. 3 601 82 Brno SpZn.: S - JMK 73722/2014 OKP Č. j.: JMK 73722/2014 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Borová, IČ: 00654141 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 10237/2019 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota se sídlem Kamenná Lhota 52,

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.. 52337/2013/KUUK 194/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 3744/2017/KUUK 91/KON/2016 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Rtyně

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bítovčice

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bítovčice / Krajský úřad Kraje Vysočina. odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: Č. j.: KUJI 20013/2017 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bítovčice se sídlem Bítovčice 124, 588 22

Více

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Strážná IČ:

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Strážná IČ: PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Odbor finanční ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Strážná IČ: 002 79 552 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: dne 30. dubna 2018 jako Jednorázové přezkoumání

Více

DSO SVAZEK MĚST A OBCÍ OKR. RAKOVNÍK PRO ZAJIŠTĚNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI

DSO SVAZEK MĚST A OBCÍ OKR. RAKOVNÍK PRO ZAJIŠTĚNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_085225/2010/KUSK Stejnopis č. Čj.: 2967/2011/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření DSO SVAZEK MĚST A OBCÍ OKR. RAKOVNÍK PRO ZAJIŠTĚNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18. 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18. 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18. 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/3053/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Předslav,

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 56970/2013/KUUK 310/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

\~i.bek.'~i~ý ~,~,.. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. obec Blatce, Je: za rok Č.j: LK-OOlOIlOlHir

\~i.bek.'~i~ý ~,~,.. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. obec Blatce, Je: za rok Č.j: LK-OOlOIlOlHir / Odbor kontroly \~i.bek.'~i~ý ~,~,.. Č.j: LK-OOlOIlOlHir Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření v obec Blatce, Je: 00673099 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 10.2.2011 na základě zákona

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE. IČ: 00233005 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE. IČ: 00233005 za rok 2011 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. I.: I' Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ 1I2857/20111KUSK Čj.: 00316I/2012/KUSK Stejnopis č. L Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 57669/2014/KUUK 229/KON/2013 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Rynárec

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Rynárec / Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 12492/2017 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Rynárec se sídlem Rynárec 24,39401 Rynárec,

Více

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2012,.., obce SENETAROV, okres Blansko

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2012,.., obce SENETAROV, okres Blansko Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kontrolni a právní - odděleni přezkumu obcí Žerotínovo nám. 3/5 601 82 Brno SpZn.: S - JMK 69920/2012 OKP Č. j.: JMK 69920/2012 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Mikroregion Hvozdnice, IČ za rok 2016

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Mikroregion Hvozdnice, IČ za rok 2016 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01S41QN Čj.: MSK 55473/2017 Sp. zn.: KON/11611/2016/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Blanka

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí 1J Zborovská 15021 Praha 5 SpZn: SZ 062430/2015/KUSK Čj.: 001153/2016/KUSK Stejnopis č. jj Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DRÁBSKÉ SVĚTNIČKY IČ: 71006621 za rok 2015

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Sovětice, IČ: 00269581 za rok 2015 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření obce Dolní Lomná, IČ v roce 2016

Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření obce Dolní Lomná, IČ v roce 2016 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01ONYNO Čj.: MSK 113482/2016 Sp. zn.: KON/9553/2016/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Eliška

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Úpa, IČ: 71211721 za rok 2014 Přezkoumání se

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Kramolín

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Kramolín I Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.:{ Č. j.: KUJI 15692/2014 KO Zpráva o výsledku přezkoumání obce Kramolín hospodaření se sídlem Kramolín 10, 675 77 Kramolín,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Břevnice

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Břevnice Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: Č. j.: KUJI 14847/2018 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Břevnice se sídlem Břevnice 10, 580 01 Havlíčkův

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion Bystřicko

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion Bystřicko Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 23344/2018 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion Bystřicko

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Pístina, IČ 00666947

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Pístina, IČ 00666947 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 21937/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KONĚTOPY

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KONĚTOPY Krajský úřad Středočeského kraje ODBOR FINANČNÍ KONTROLY Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_085827/2010/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 006785/2011/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KONĚTOPY

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Stanovice, IČ: 00578207 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Okna, IČ: 00673412 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Okna, IČ: 00673412 za rok 2011 Krajský úřad Libereckého kraje odbor kontroly Č.j: LK-0137/11/Hir Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Okna, IČ: 00673412 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 3.10.2011 a 6.2.2012

Více

ÚVOD 9 Úvod k CD 10 Konstrukce daňového řádu 11. ČÁST PRVNÍ - Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu 15

ÚVOD 9 Úvod k CD 10 Konstrukce daňového řádu 11. ČÁST PRVNÍ - Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu 15 OBSAH ÚVOD 9 Úvod k CD 10 Konstrukce daňového řádu 11 ČÁST PRVNÍ - Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu 15 1. Úvodní ustanovení 16 1.1 Vymezení předmětu a účelu zákonné úpravy správy daní 16 2.

Více

ČÁST PRVNÍ Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu... 15. 1. Úvodní ustanovení... 16. 2. Obecná část o správě daní... 25

ČÁST PRVNÍ Komentář k vybraným ustanovením daňového řádu... 15. 1. Úvodní ustanovení... 16. 2. Obecná část o správě daní... 25 OBSAH ÚVOD....................................................................9 Úvod k CD........................................................... 10 Konstrukce daňového řádu.............................................

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Panské Dubenky

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Panské Dubenky ./ Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava Stejnopis č.: ;1 Č. j.: KUJI 36004/2017 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Panské Dubenky se sídlem Panské Dubenky

Více

JEDNODUCHÉ ÚČETNICTVÍ

JEDNODUCHÉ ÚČETNICTVÍ JEDNODUCHÉ ÚČETNICTVÍ k 1.1. 2016 pro spolky, odborové organizace, honební společenstva, církve, náboženské společnosti a církevní instituce 3. aktualizované vydání (únor 2016) 1. aktualizace k 1. 9. 2017

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČ: za rok 2010 ~Q PlZEN,t 4 f.(c'~ 0,.. JSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ~" ~'J' ~r. 9REKONOMlCKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ ~..r-~i A KONTROLY kroupova 18, 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/5078/10 Zpráva o výsledku

Více

SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: 00509868 za rok 2012

SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: 00509868 za rok 2012 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE IČ: 00509868 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo dne:

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více