SRPDŠ 9/2013, zasedání 2. září 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SRPDŠ 9/2013, zasedání 2. září 2013"

Transkript

1 SRPDŠ 9/2013, zasedání 2. září 2013 Radě byla představena nová ředitelka gymnázia p. Mgr. Andrea Daňková, která nás seznámila se svým plánem a vizí, kterou má při svém působení ve funkci. Došlo ke změně ve školním řádu. * používání el. napájení na vlastní nebezpečí studenta, *obědy vydávány do hod., * zákaz kouření v budově školy a jejím blízkém okolí, *kvalifikace zapsána do elektronické knížky do 14-dní, *komisionální zkoušky proběhnou v termínu stanovené školou. Na škole proběhly reparáty z 18-ti studentů jich 8 neprospělo, opravný termín maturitních ústních zkoušek je stanoven na 16. září Stav studentů pro, školní rok 2013/2014 je 338 studentů, v loňském roce bylo 331 studentů. Dne 11. září 12. září proběhne adaptační kurs, pro studenty 1.A a 5.C 21. listopadu je plánována studentská akademie 30. listopadu absolventský ples 21. února maturitní ples Rada schválila předsedkyni p. MUDr. Taťánu Horákovou, pokladní p. Lenku Netolickou, jednatelku p. Martinu Novotnou Školu zastupovala ředitelka Mgr. Andrea Daňková, zástupce ředitele Ing. Jiří Nechvíle. Rada byla zastoupena předsedkyní Mudr. Taťánou Horákovou, jednatelem Martinou Novotnou, pokladní Lenkou Netolickou a dalšími členy. Přítomen byl i předseda školské rady Milan Trupl. Zasedání proběhlo dne 2. září 2013 a další zasedání proběhne v pondělí 7. října 2013 v hodin ve sborovně školy. SRPDŠ 10/2013, zasedání 7. října 2013 Přivítán nový člen Petr Vitman za třídu 1.C. Byla přítomna zástupkyně maturantů, s kterou byly projednány podrobnosti maturitního plesu (pozvánky, šerpy, květiny, nástup, předtančení, fotograf, moderátoři ). Na příští schůzi HV SRPDŠ byli pozváni zástupci obou maturitních ročníků včetně třídních učitelů. Vyhodnocena snaha o zdravé svačiny ve školním bufetu. Závěr: žáci nemají zájem o ovoce a jogurty. Byl založen organizační výbor k oslavám 60. výročí založení školy. V neděli odjelo 43 studentů do Anglie. Paní učitelka Zdeňka Schejbalová se zúčastnila studijního pobytu v Litvě za účelem navázání kontaktů s partnerskou školou (viz článek na stránkách školy). Proběhla logická olympiáda, které se zúčastnilo 31 žáků, a z této soutěže Český rozhlas natočil reportáž. Ze sportovní soutěže Memoriál Bohuslava Michalce si naši žáci přivezli prvenství. V říjnu proběhne Přírodovědný klokan, Sudoku a Bílá pastelka. V listopadu přijede agentura Leontýnka natáček materiál pro videoklip prezentace školy.

2 Mgr. Milan Nágr předložil žádost o poskytnutí finančního příspěvku ,- Kč na nákup sportovních dresů. Ředitel ČSOB, pob. Holice požádal o slovo na plenárním vystoupení. Odhlasován příspěvek na nákup sportovních dresů. Odhlasována žádost ředitele ČSOB. Ze strany člena SRPDŠ vzešel dotaz na možnost výuky pro žáky psaní na stroji všemi deseti. Vedení školy zjistí možnosti. Poděkování rodičů za výuku etické výchovy paní uč. Evy Pýchové. Odhlasována finanční dotace pro podporu prodeje jogurtů ve školním bufetu. Byly stanoveny termíny lyžařských zájezdů do Říček: , a Školu zastupovala ředitelka Mgr. Andrea Daňková, zástupce ředitele Ing. Jiří Nechvíle. Rada byla zastoupena předsedkyní MUDr. Taťánou Horákovou, pokladní Lenkou Netolickou a dalšími členy. Přítomen byl i předseda školské rady Milan Trupl. Zasedání proběhlo dne 7. října 2013 a další zasedání proběhne v pondělí 4. listopadu 2013 v hodin ve sborovně školy. SRPDŠ 11/2013, zasedání 4. listopadu 2013 Přivítán nový člen Martina Klasovitá za třídu 1.C. Byli přítomni zástupci obou maturitních ročníků. S maturanty, byly projednány podrobnosti maturitního plesu Znovu vyhodnocena snaha o zdravé svačiny ve školním bufetu. Závěr: žáci nemají zájem o ovoce a jogurty. Zájezd do Anglie proběhl ke spokojenosti všech zúčastněných. 11. listopadu proběhne plenární zasedání v hod. v aule školy po nich třídní schůzky. 21. listopadu proběhne školní akademie v KD Holice. Odhlasována úhrada za autobus do Prahy. Odhlasována odměna ve výši 1500,- Kč pro studenta 8. C., který ve svém volném čase vymaloval učebnu hudební výchovy. Školu zastupovala ředitelka zástupce ředitele Ing. Jiří Nechvíle. Rada byla zastoupena předsedkyní MUDr. Taťánou Horákovou, jednatelem Martinou Novotnou, pokladní Lenkou Netolickou a dalšími členy. Přítomen byl i předseda školské rady Milan Trupl. Zasedání proběhlo dne 4. listopadu 2013 a další zasedání proběhne v pondělí 2. prosince 2013 v hodin ve sborovně školy. SRPDŠ 12/2013, zasedání 2. prosince 2013 Byli přítomni zástupci maturitních ročníků příprava maturitního plesu

3 Ředitelka seznámila s proběhlými akcemi (prezentace škol v IDEONU a v ALDISU, výstava a besedy o holocaustu přišli se podívat místní základní a střední školy, p. Kotyk měl besedu s p. Bubníkem v rámci projektu Člověk v tísni, p. Janů zorganizoval v rámci semináře GIS day). E. Pýchová získala 2. místi v projektu Etické výchovy z Nadace Josefa Luxe. Úspěchy studentů: 2. místo Zdeňka Scháněla v krajském kole a 48. místo v republikovém kole v Logické olympiádě. V soutěži PIŠQWORKY studenti obsadili v okresním kole 1. místo a v krajském 2. místo. Bohužel, do státního kola nepostupují. Třída 4.C byla na faře pomáhat s výrobou adventních věnců. Od listopadu jsme partnerskou školou Univerzity Hradec Králové. Byla zahájena spolupráce s Cambridge English, studenti budou mít možnost přihlásit se do kurzů Aj s jazykovou zkouškou. Všichni maturanti si podali přihlášku k maturitní zkoušce. Dne bude anglické divadlo. V prosinci proběhne předvánoční burza ( ), výtěžek bude použit na financování studia adoptované africké holčičky proběhne ve škole adventní večer. P. Drahošová předložila žádost na finanční příspěvek pro soustředění pěveckého sboru. Odhlasován příspěvek pěveckému sboru 400,- Kč na osobu. Rada navrhla poskytnout škole finanční příspěvek v hodnotě cca ,- na zakoupení učebních pomůcek. Škola zatím vypracuje návrh. Od vstupuje v platnost nový Občanský zákoník a s tím souvisí změna organizace zájmových sdružení. P. Netolická vypracuje návrh nové směrnice a s tím související změny (termín březen 2014). Byl vznesen dotaz, zda by byla možnost výuky psaní na stroji pro studenty. Školu zastupovala ředitelka Mgr. Andrea Daňková. Rada byla zastoupena předsedkyní MUDr. Taťánou Horákovou, pokladní Lenkou Netolickou a dalšími členy. Přítomen byl i předseda školské rady Milan Trupl. Další zasedání proběhne v pondělí 6. ledna 2014 v hodin ve sborovně školy. SRPDŠ 1/2014, zasedání 6. ledna 2014 Se zástupci maturitních ročníků byly projednány podrobnosti k maturitním plesu. Prodej lístků bude zahájen v 8 hod. Zástupce školy oznámil termíny státních maturit, kladně zhodnotil předvánoční zájezd do Vinohradského divadla. Dne bude Den otevřených dveří. Byla předložila žádost na finanční odměnu pro studenta Antonína Vlacha za vedení kroužku Baltik. Mgr. Drahošová předložila žádost o proplacení částky 1.166,- za výdaje v rámci akce Předvánoční bazar. Na Adventním večeru bylo v dobrovolné sbírce vybráno 7.552,-, z toho byla odeslána na konto Adventních koncertů při České televizi částka 2.552,- a rodině bývalého studenta, který trpí vážnou nemocí částka 5.000,-.

4 Byl projednán harmonogram maturitního plesu. Zástupci výboru si do příští schůze rozmyslí, kdo bude pomáhat s organizací plesu. Byl odsouhlasen příspěvek pro A. Vlacha v hodnotě 3.000,-. Byla odsouhlasena žádost p. Drahošové a příspěvek v požadované výši. Školu zastupoval zástupce ředitelky Mgr. Jiří Nechvíle. Rada byla zastoupena předsedkyní MUDr. Taťánou Horákovou, pokladní Lenkou Netolickou a dalšími členy. Přítomen byl i předseda školské rady Milan Trupl. Další zasedání proběhne v pondělí 3. února 2014 v hodin ve sborovně školy. Zápis provedla: Lenka Netolická SRPDŠ 2/2014, zasedání 3. února 2014 * Se zástupci maturitních ročníků byly projednány podrobnosti k maturitnímu plesu. * Na škole probíhají přípravné kurzy. * p. Macků, předložila žádost o poskytnutí finančního příspěvku na Workshop projekt Dr. Emila Holuba pro žáka ZŠ, materiál na výtvarnou činnost (čtvrtky, lepidla) cca. 700,- Kč. * Byl projednán harmonogram maturitního plesu * Byla odsouhlasena žádost p. Macků a příspěvek v požadované výši. Školu zastupoval zástupce ředitelky Mgr. Jiří Nechvíle. Rada byla zastoupena pokladní Lenkou Netolickou, jednatelem Martinou Novotnou a dalšími členy. Přítomen byl i předseda školské rady Milan Trupl. Další mimořádné zasedání proběhne v pondělí 17. února 2014 v hodin ve sborovně školy. SRPDŠ 3/2014, zasedání 10. března 2014 Maturanti kladně zhodnotili průběh plesu. Ředitelka informovala radu o odchodu prof. L. Valentové, kterou nahradila Mgr. Kateřina Kay. Stále probíhají přípravy oslavy 60 výročí, změna termínu na (so). V únoru proběhla kontrola inspekce ČŠI. V letošním roce se uskuteční dvě zahraniční exkurze: Švýcarsko, Španělsko Žádost RNDr. Dvořáčka o příspěvek na úhradu nákladů spojených s výjezdy studentů na přednášky (jaderný výzkum, Evropský týden mozku, stáže). Žádost Mgr. Vohralíka na úhradu jízdného žáků do Harrachova při lyžařském kurzu v hodnotě 3.150,- Kč.

5 Bylo předloženo vyúčtování maturitního plesu. Výtěžek ze šatny (1.240,- Kč) bude rozdělen mezi maturitní třídy. Žádost RNDr. Dvořáčka bude schválena až po předložení rozpočtu nákladů. Žádost Mgr. Vohralíka byla schválena. Zástupce ředitelky p. Nechvíle osloví zástupce třídy 1.A. Rada odsouhlasila peněžní dar pro školu na zakoupení nových PC do učebny výpočetní techniky (cca ,- Kč). Školu zastupovala ředitelka Mgr. Andrea Daňková. Rada byla zastoupena pokladní Lenkou Netolickou, jednatelem Martinou Novotnou a dalšími členy. Přítomen byl i předseda školské rady Milan Trupl. Další mimořádné zasedání proběhne v pondělí 7. dubna 2014 v hodin ve sborovně školy. Zápis provedla: Lenka Netolická SRPDŠ 4/2014, zasedání 7. dubna 2014 * Stále probíhají přípravy oslavy 60 výročí, potvrzen termín (so). * Koncem března se konalo v Pardubicích Krajské kolo olympiády ve španělském jazyce. Studenti se výborně umístili na prvním, druhém místě a podělili se i o třetí a čtvrté. Dále proběhla mezinárodní soutěž Matematický KLOKAN, zde jsme získali druhé místo a další výborné výsledky. * Do konce dubna je možné v prostorách školy vidět výstavu Deník Anny Frankové. * Rada odsouhlasila žádost Mgr. Novákové Schättingerové o příspěvek na 2. ročník soustředění ve španělském jazyce prohlubování dovedností žáků. Kurz 5dní / 16 studentů příspěvek na studenta 500,- Kč * Rada znovu jednala o peněžním daru pro školu na zakoupení nových PC do učebny výpočetní techniky ( ,- Kč). Školu zastupovala ředitelka Mgr. Jiří Nechvíle. Rada byla zastoupena pokladní Lenkou Netolickou, jednatelem Martinou Novotnou a dalšími členy. Přítomen byl i předseda školské rady Milan Trupl. Další mimořádné zasedání proběhne v pondělí 5. května 2014 v hodin ve sborovně školy. SRPDŠ 5/2014, zasedání 5. května 2014 * Na škole probíhají maturity dvě studentky nebyly připuštěny píší se písemné testy. * Probíhají přijímací řízení 8 leté studium bylo naplněno a u 4 letého proběhne druhé kolo přijímacího řízení. * Dne 29. května proběhne v aule školy předání maturitního vysvědčení od hod hod * Bude uděleno 15 ředitelských pochval studentům.

6 * Rada odsouhlasila částku 400,- Kč na studenta ředitelská pochvala * Rada znovu jednala o peněžním daru pro školu na zakoupení nových PC do učebny výpočetní techniky ( ,- Kč). Školu zastupovala ředitelka Mgr. Andrea Daňková. Rada byla zastoupena předsedkyní Mudr. Taťánou Horákovou, pokladní Lenkou Netolickou, jednatelem Martinou Novotnou a dalšími členy. Přítomen byl i předseda školské rady Milan Trupl. Další zasedání proběhne v pondělí 2. června 2014 v hodin ve sborovně školy. SRPDŠ 6/2014, zasedání 2. června 2014 * Poděkování za příspěvek na soustředění ve šp. jazyce ve dnech května 2014 v Pěčíně v Orl. horách. Žáci se zdokonalili ve šp. jazyce, byli v přírodě poděkovala profesorka Linda Nováková Schattingerová. * p. Vohralík přednesl žádost o příspěvek na dopravu jede méně studentů, příspěvek je cca 150,- / 1 žák. Cesta je do jižních Čech součástí kurzu vodácké dovednosti, turistika, studenti poznávají zajímavé kouty republiky. * Nové PC do učebny výpočetní techniky zakoupeny. * Rada podmínečně odsouhlasila nákup strojů do školní posilovny pro studenty. Podmínky revizní správa, cena, využití ve školství proběhne ještě jednání ohledně nákupu strojů. Školu zastupovala ředitelka Mgr. Andrea Daňková a p. Jiří Nechvíle. Rada byla zastoupena předsedkyní Mudr. Taťánou Horákovou, pokladní Lenkou Netolickou, jednatelem Martinou Novotnou a dalšími členy. Další zasedání proběhne v pondělí 8. září 2014 v hodin ve sborovně školy.

SRPDŠ 9/2015, zasedání 7. září 2015

SRPDŠ 9/2015, zasedání 7. září 2015 SRPDŠ 9/2015, zasedání 7. září 2015 Změna pedagogického sboru odešel Ing. Milan Hrdlička a Mgr. Kateřina Málková, nový učitel Mgr. Jan Polák (IVT, M, Z). Nový školník. Od září jsou nové webové stránky

Více

Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec ze dne

Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec ze dne Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec ze dne 23. 11. 2018 Účast: Za správní radu: Z řad rodičů: Za třídu: 1. C p. Jaroslava Svozilová 1. D p. Bohumila Svačinová

Více

TERMINÁŘ školní rok 2012/2013

TERMINÁŘ školní rok 2012/2013 TERMINÁŘ školní rok 2012/2013 Srpen 27. 8. zahajovací porada všech zaměstnanců školy 28. 8. až 30. 8. komisionální zkoušky za 2. pol. šk. roku 2011/2012 30. 8. klasifikační porada za 2. pol. šk. roku 2011/2012

Více

Sdružení přátel školy při Střední zdravotnické škole a VOŠZ, z.s., Praha 1, Alšovo nábřeží 82/6

Sdružení přátel školy při Střední zdravotnické škole a VOŠZ, z.s., Praha 1, Alšovo nábřeží 82/6 Z á p i s o průběhu členské schůze (ČS), konané dne 10. dubna 2017 v 16:30 hod. v budově Střední zdravotnické školy a VOŠZ, Přítomni: Dle prezenční listiny Omluveni: pí Malá Členskou schůzi (ČS) svolal

Více

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 10. dubna 2019 v budově školy

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 10. dubna 2019 v budově školy SRPŠ Obchodní akademie Pardubice, z. s., Štefánikova 325, 530 02 Pardubice Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 10. dubna 2019 v budově školy Svolavatel a předsedající

Více

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy SRPŠ Obchodní akademie Pardubice, z. s., Štefánikova 325, 530 02 Pardubice Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy Svolavatel a předsedající

Více

Roční plán. Školní rok

Roční plán. Školní rok Roční plán Školní rok 2016-2017 Září 1.9. Mše svatá na zahájení školního roku ve Strašnicích od 9:00 hodin 6.-9.9. Adaptační kurz primy A 7.9. Vědecký jarmark, II. ročník a sexta 13.9. Burza učebnic o

Více

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská)

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) Měsíc Den Činnost Srpen 25. Pedagogická porada 25. 28. Opravné zkoušky a zkoušky v náhradním termínu Přípravné práce na nový školní rok 2014/2015

Více

státní svátek-den české státnosti

státní svátek-den české státnosti Plán školního roku 2018/19 Biskupské gymnázium září 3.9.2018 PO zahájení školního roku 5. - 7. 9. 2018 ST-PÁ seznamovací kurz 1.ročník 10. - 11. 9. 2018 PO-ÚT seznamovací kurz prima 10. - 11. 9. 2018 PO-ÚT

Více

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Přítomni: L. Curylo, D. Kaniová, J. Kavala, M. Kracík, M. Pišková, M. Vavroš, J. Vejpustková Omluveni: L. Pospíšil, R. Zapletalová Hosté: A. Balnar, ředitel

Více

Zápis - Sdružení přátel Gymnázia Kadaň 7. březen Přítomni: Vaňas, Fusková, Kučerová, Koťátková, Tuček, Křížová, Švehlová, Sajdl

Zápis - Sdružení přátel Gymnázia Kadaň 7. březen Přítomni: Vaňas, Fusková, Kučerová, Koťátková, Tuček, Křížová, Švehlová, Sajdl Zápis - Sdružení přátel Gymnázia Kadaň 7. březen 2002 Přítomni: Vaňas, Fusková, Kučerová, Koťátková, Tuček, Křížová, Švehlová, Sajdl 1. Informace o činnosti a volby statutárních zástupců P.Vaňas přednesl

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY SPOLKU PŘÁTEL SZŠ SVITAVY DUBNA 2019

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY SPOLKU PŘÁTEL SZŠ SVITAVY DUBNA 2019 SPOLEK PŘÁTEL STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLY SVITAVY PURKYŇOVA 256/9, 568 02 SVITAVY TELEFON: 461535100 IČ: 70156972 BANKOVNÍ SPOJENÍ: 2901184184/2010 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY SPOLKU PŘÁTEL SZŠ SVITAVY

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL datum konání: 29. 11. 2012 přítomni: 174 rodičů (celkem 309 žáků ) viz prezenční listiny podepsané rodiči ve třídách hosté: RNDr. Jitka Krausová,

Více

Zápis z plenárního zasedání SR dne 10.10.2011

Zápis z plenárního zasedání SR dne 10.10.2011 Zápis z plenárního zasedání SR dne 10.10.2011 Dne 10.10.2011 se uskutečnila v tělocvičně školy první schůzka rodičů ve školním roce 2011/2012. Schůzi vedla p. Eva Válková, která jménem výboru přivítala

Více

SPOLEČNOST PRO VÝCHOVU A VZDĚLÁVÁNÍ PŘI STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLE PEDAGOGICKÉ, GYMNÁZIU A VOŠ KARLOVY VARY, O. P. S.

SPOLEČNOST PRO VÝCHOVU A VZDĚLÁVÁNÍ PŘI STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLE PEDAGOGICKÉ, GYMNÁZIU A VOŠ KARLOVY VARY, O. P. S. SPOLEČNOST PRO VÝCHOVU A VZDĚLÁVÁNÍ PŘI STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLE PEDAGOGICKÉ, GYMNÁZIU A VOŠ KARLOVY VARY, O. P. S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Výroční zpráva za školní rok 2015/2016 Společnost

Více

Září 2011. 27.-28.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Mí,Pi,Ba 29. 31.8. Opravné zkoušky 30.8. Pedagogická rada 31.8. Nostrifikační zkouška

Září 2011. 27.-28.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Mí,Pi,Ba 29. 31.8. Opravné zkoušky 30.8. Pedagogická rada 31.8. Nostrifikační zkouška Gymnázium Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec Roční plán akcí školní rok 2011/2012 Předpokládané akce, u nichţ ještě není pevně stanoven termín, budou v tomto plánu uvedeny bez udání data v příslušném

Více

Organizace školního roku 2016/2017

Organizace školního roku 2016/2017 Organizace školního roku 2016/2017 1. pololetí SRPEN: Úvodní porada 24/8 - povinnosti a náplň v přípravném týdnu - organizace školního roku Školení BOZP pro pedagogické i nepedagogické pracovníky 25/8

Více

Organizace školního roku 2019/2020

Organizace školního roku 2019/2020 , Střední odborná škola a Vyšší odborná škola, Nový Bydžov Komenského 77, 504 01 Nový Bydžov Tel.: 495 490 377, email: gym@gnb.cz, www.gnb.cz IČO: 62690221, DIČ: CZ62690221 Organizace školního roku 2019/2020

Více

Sdružení přátel školy při Střední zdravotnické škole a VOŠZ, z.s., Praha 1, Alšovo nábřeží 82/6

Sdružení přátel školy při Střední zdravotnické škole a VOŠZ, z.s., Praha 1, Alšovo nábřeží 82/6 Z á p i s o průběhu členské schůze (ČS), konané dne 24. září 2018 v 17:00 hod. v budově Střední zdravotnické školy a VOŠZ, Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Škoda, Koukalová, Kovářová Členskou

Více

2 Charakteristika školy

2 Charakteristika školy 2 Charakteristika školy 2.1 Velikost školy Škola Klvaňovo gymnázium a střední zdravotnická škola vznikla 1. 1. 2012 sloučením Klvaňova gymnázia se Střední odbornou školou zdravotnickou a sociální, Kyjov

Více

Střední škola zemědělská, Přerov, Osmek 47

Střední škola zemědělská, Přerov, Osmek 47 Organizace školního roku 2017/2018 1. pololetí SRPEN: Úvodní porada 28/8 - povinnosti a náplň v přípravném týdnu - organizace školního roku Zahájení práce v předmětových komisích srpen Příprava učeben

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL datum konání: 30.11.2010 přítomni: viz prezenční listiny podepsané rodiči ve třídách (účast 181) hosté: RNDr.Jitka Krausová, ředitelka školy členové

Více

Plán práce na školní rok 2018/2019

Plán práce na školní rok 2018/2019 Plán práce na školní rok 2018/2019 Příprava vyučujících před zahájením školního roku - pondělí 27. 8. pátek 31.8.2018 přípravný týden (doklasifikace, opravné zkoušky, příprava TP, kontrola a úprava ŠVP,

Více

Září. Seminář pro vyučující FJ concours de récitation

Září. Seminář pro vyučující FJ concours de récitation Září 1. Zahájení školního roku 2016/2017 5. 7. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 8. Třídní schůzky pro rodiče žáků 1. ročníku a primy 12. Opravná maturitní zkouška 12. 14. Seznamovací pobyt žáků

Více

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1 Září 2. Zahájení školního roku 2013/2014 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 4. 6. Výlet studentů třídy O8.A do Prahy 5. Porada Třídní schůzky s rodiči žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Seznamovací

Více

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST RODIČŮ A PŘÍZNIVCŮ GYMNÁZIA ŠTERNBERK. Výroční zpráva O.p.s. rodičů a příznivců Gymnázia Šternberk za rok 2012

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST RODIČŮ A PŘÍZNIVCŮ GYMNÁZIA ŠTERNBERK. Výroční zpráva O.p.s. rodičů a příznivců Gymnázia Šternberk za rok 2012 OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST RODIČŮ A PŘÍZNIVCŮ GYMNÁZIA ŠTERNBERK Horní náměstí č. 5, 785 01 Šternberk tel.: 588 001 080, Fax: 588 001 059 e-mail: visnovska@sternberk.cz, novakova@gymst.cz Bankovní spojení:

Více

Zápis č. 1 z jednání rady rodičů dne (2017/2018 )

Zápis č. 1 z jednání rady rodičů dne (2017/2018 ) Zápis č. 1 z jednání rady rodičů dne 17. 10. 2017 (2017/2018 ) Přítomni: Zástupci tříd - Zuzana Šprojcarová, Petra Kyselá, Monika Kuchtová, Jana Svobodová (přítomna pouze 1/3 času ), Synek Tomáš, Bartošová

Více

Schůzka prvních ročníků

Schůzka prvních ročníků Schůzka prvních ročníků 19. 6. 2019 1. C (19 studentů) 1. D (18 studentů) třídní učitel: Mgr. Marek Simandl, D-OSZ simandl@gymrumburk.cz třídní učitel: Ing. Radka Pešíková, Bi-Ch pesikova@gymrumburk.cz

Více

Zápis ze schůze Shromáždění Spolku konané dne

Zápis ze schůze Shromáždění Spolku konané dne Sdružení rodičů a přátel školy při Gymnáziu Jana Palacha Mělník,z.s. IČO: 01496069, se sídlem Pod Vrchem 3421, Mělník 276 01 Zápis ze schůze Shromáždění Spolku konané dne 15. 11. 2017 Přítomni: pp. Semelková,

Více

Zápis z výborové schůze Sdružení rodičů při ZŠ Židlochovice ze dne 23.4.2013

Zápis z výborové schůze Sdružení rodičů při ZŠ Židlochovice ze dne 23.4.2013 Zápis z výborové schůze Sdružení rodičů při ZŠ Židlochovice ze dne 23.4.2013 Přítomni: Válková, Kejřová, Marečková, Baťková, Gergelová, Svobodová, Nentvichová, Mašková, Zichová, Mahovská Omluveni:. Světničková,

Více

Organizace školního roku 2018/2019

Organizace školního roku 2018/2019 Organizace školního roku 2018/2019 1. pololetí SRPEN: Úvodní porada 27/8 - povinnosti a náplň v přípravném týdnu - organizace školního roku Školení zaměstnanců BOZP 27/8 Zahájení práce v předmětových komisích

Více

Organizace školního roku 2013/2014

Organizace školního roku 2013/2014 Církevní střední zdravotnická škola s.r.o. Grohova 14/16, 602 00 Brno Organizace školního roku 2013/2014 SRPEN 26. - 30. 8. (po-pá) přípravný týden 26. - 27. 8. (po-út) seminář pedagogů k projektu EU peníze

Více

Zápis ze schůze KR ze dne 26.11.2013 v 15:30 hodin.

Zápis ze schůze KR ze dne 26.11.2013 v 15:30 hodin. Zápis ze schůze KR ze dne 26.11.2013 v 15:30 hodin. Zápis s přílohami bude umístěn na web KR www.klubrodicu.cz. Přílohy: prezenční listina Rady Klubu rodičů (12), hosté (1); hospodaření za období školního

Více

Plán práce pro školní rok

Plán práce pro školní rok SIGMUNDOVA STŘEDNÍ ŠKOLA STROJÍRENSKÁ, LUTÍN, Jana Sigmunda 242, 783 49 LUTÍN Plán práce pro školní rok 2011-2012 Lutín, září 2011 Mgr. Pavel Michalík ředitel Rozdělovník: ředitel zástupce ŘTV zástupce

Více

Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III č. tel.: ,

Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III č. tel.: , Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III č. tel.: 371 728 523, stredni@skola-rokycany.cz www.skola-rokycany.cz 1. Období školního vyučování ve školním roce 2016/2017 začne ve čtvrtek 1. září 2016. Vyučování

Více

ZÁŘÍ 2013. Logická olympiáda

ZÁŘÍ 2013. Logická olympiáda ZÁŘÍ 2013 1. 9. Ne 2. 9. Po Slavnostní zahájení školního roku 9.00 u dominikánů 3. 9. Út Projektový týden 4. 9. St Projektový týden 5. 9. Čt Projektový týden 6. 9. Pá Projektový týden 7. 9. So DS 8. 9.

Více

Září. Příprava celoročního projektu Non Cinéma

Září. Příprava celoročního projektu Non Cinéma Září 1. Zahájení školního roku 2015/2016 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 8. Třídní schůzky pro rodiče žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Exkurze studentů třídy Č4.A do Prahy Seznamovací pobyt

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 DUBEN 2015 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

Organizace školního roku 2013/2014

Organizace školního roku 2013/2014 Organizace školního roku 2013/2014 Vyučování a prázdniny Období školního vyučování začne v pondělí 2. září 2013. První pololetí končí ve čtvrtek 30. ledna 2014. Období školního vyučování ve druhém pololetí

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 DUBEN 2014 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec ze dne

Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec ze dne Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec ze dne 15. 4. 2016 Účast: Za správní radu: Z řad rodičů: Za třídu: 4. C - p. Zdeňka Venkrbcová 1. A - p. Soňa Slabá 1. C

Více

Proč studovat na GJKT. Prezentace ke dni otevřených dveří dne 27.ledna 2010

Proč studovat na GJKT. Prezentace ke dni otevřených dveří dne 27.ledna 2010 Proč studovat na GJKT Prezentace ke dni otevřených dveří dne 27.ledna 2010 Maturitní video Co je naším hlavním cílem? poskytnout všeobecné vzdělání a rozvinout specifické dovednosti umožnit absolventům

Více

Zápis z plenárního zasedání SR dne 8.10.2012

Zápis z plenárního zasedání SR dne 8.10.2012 Zápis z plenárního zasedání SR dne 8.10.2012 Dne 8.10.2012 se uskutečnila v tělocvičně školy první schůzka rodičů ve školním roce 2012/2013. Schůzi vedla p. Eva Válková, která jménem výboru přivítala přítomné

Více

PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 Měsíc Datum Čas Akce Garant Srpen 27.8. (Po) 8.30 9.00 28.8. (Út) 9.00 Po skončení prov. porady 29.8. (St) 9.00 10.00 - Nástup pedagogických pracovníků Pracovní doba na

Více

Sdružení rodičů Gymnázia v Olomouci - Hejčíně. Výroční zpráva

Sdružení rodičů Gymnázia v Olomouci - Hejčíně. Výroční zpráva Sdružení rodičů Gymnázia v Olomouci - Hejčíně Výroční zpráva 1. červenec 2015-30. červen 2016 Kontaktní informace Název spolku: Sdružení rodičů Gymnázia v Olomouci - Hejčíně Sídlo: Olomouc, Hejčín, Tomkova

Více

Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ , se sídlem v Prostějově

Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ , se sídlem v Prostějově Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov se sídlem v Prostějově IČ 440 53 851 Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ 440 53 851, se sídlem

Více

Gymnazijní společnost o.s.

Gymnazijní společnost o.s. Zápis z Valné hromady Gymnazijní společnosti o.s. Valná hromada se konala 24. 9. 2013 a byla svolána na 16.30. Valná hromada byla svolána na základě rozhodnutí Rady GS ze dne 10. 9. 2013 prostřednictvím

Více

Zápis z Valné schůze Jindřichohradecký symfonický orchestr 1. 2. 2015

Zápis z Valné schůze Jindřichohradecký symfonický orchestr 1. 2. 2015 Zápis z Valné schůze Jindřichohradecký symfonický orchestr 1. 2. 2015 obsah Valné schůze: 1. Úvod, prezence 2. Zpráva o vedení účetnictví za rok 2014 3. Zpráva revizní komise za rok 2014 4. Prezentace

Více

PLÁN PRÁCE DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2018/2019

PLÁN PRÁCE DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2018/2019 PLÁN PRÁCE DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2018/2019 Zahájení školního roku: pondělí 3. září 2018 Konec 1. pololetí: čtvrtek 31. ledna 2019 Ukončení školního roku: pátek 28. června 2019 Prázdniny Prázdniny

Více

ROČNÍ RÁMCOVÝ PLÁN pro školní rok 2018/2019

ROČNÍ RÁMCOVÝ PLÁN pro školní rok 2018/2019 Obchodní akademie, Střední pedagogická škola, Vyšší odborná škola cestovního ruchu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, s. r. o. ROČNÍ RÁMCOVÝ PLÁN pro školní rok 2018/2019 Období školního

Více

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 - 2-1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Září 1.9. zahájení školního roku 1. - 5.9. společná část maturitní zkoušky 2016 podzim 7.9. praktické maturitní zkoušky 2016 podzim 8.9. schůze rodičů žáků 1.

Více

Plán práce pro školní rok

Plán práce pro školní rok SIGMUNDOVA STŘEDNÍ ŠKOLA STROJÍRENSKÁ, LUTÍN, Jana Sigmunda 242, 783 49 LUTÍN Plán práce pro školní rok 2018-2019 Lutín, srpen 2018 Mgr. Pavel Michalík, v. r. ředitel Rozdělovník: ředitel zástupce ŘTV

Více

Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010

Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010 Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010 Dne: 1.10.2009 Přítomni: Výbor KRPŠ (p.holzmannová, p.koudelková, p.valčuhová, p.nitschová, p. Zlámalová) p.kanisová, p.langrová, p.vojáček Omluveni:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Setkání s rodiči. 23. listopadu 2015. Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN

Setkání s rodiči. 23. listopadu 2015. Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN Setkání s rodiči 23. listopadu 2015 Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN Obsah setkání: Výsledky klasifikace - první čtvrtletí Bodovací systém - vyhodnocení Akce školy v uplynulém čtvrtletí

Více

40. výročí školy. Pěvecká soutěž

40. výročí školy. Pěvecká soutěž 40. výročí školy 4. 10. 2014 se u příležitosti 40. výročí založení školy uskutečnilo setkání současných i bývalých zaměstnanců s vedením školy a města. V rámci oslav proběhl den otevřených dveří, kdy mohli

Více

Zápis ze schůze Rady rodičů konané dne

Zápis ze schůze Rady rodičů konané dne Přítomni: viz prezenční listina Zápis ze schůze Rady rodičů konané dne 21. 11. 2018 Omluveni: Hana Davídková plná moc Renata Nováková, Pavla Vávrová plná moc Radomíra Hrstková, Edita Dvorná plná moc Petra

Více

ROČNÍ RÁMCOVÝ PLÁN pro školní rok 2019/2020

ROČNÍ RÁMCOVÝ PLÁN pro školní rok 2019/2020 Obchodní akademie, Střední pedagogická škola, Vyšší odborná škola cestovního ruchu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, s. r. o. ROČNÍ RÁMCOVÝ PLÁN pro školní rok 2019/2020 Období školního

Více

Setkání s rodiči. 14. listopadu 2013. Třídy: 1. AM, 2. AN, 3. AN, 4. AN

Setkání s rodiči. 14. listopadu 2013. Třídy: 1. AM, 2. AN, 3. AN, 4. AN Setkání s rodiči 14. listopadu 2013 Třídy: 1. AM, 2. AN, 3. AN, 4. AN Obsah setkání: Jazyková škola Výsledky klasifikace - první čtvrtletí Bodovací systém - vyhodnocení Akce školy a žáků Co nás čeká ve

Více

Pedagogicko-organizační zabezpečení školního roku 2015/2016

Pedagogicko-organizační zabezpečení školního roku 2015/2016 Pedagogicko-organizační zabezpečení školního roku 2015/2016 Vyučování a prázdniny Období školního vyučování ve školním roce 2015/2016 začne v úterý 1. září 2015. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno

Více

SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice. Organizace školního roku 2012/2013

SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice. Organizace školního roku 2012/2013 SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA PODNIKATELSKÁ, s. r. o., OPAVA 747 06 Hlavní 282/101, Opava - Kylešovice Organizace školního roku 2012/2013 PŘEHLED TŘÍD Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor EK1 Ekonomika

Více

Plán práce pro školní rok

Plán práce pro školní rok SIGMUNDOVA STŘEDNÍ ŠKOLA STROJÍRENSKÁ, LUTÍN Jana Sigmunda 242, 783 49 LUTÍN Plán práce pro školní rok 2016-2017 Lutín, září 2016 Mgr. Pavel Michalík ředitel Rozdělovník: ředitel zástupce ŘTV zástupce

Více

Střední odborné učiliště nábytkářské a Střední odborná škola, s.r.o. P L Á N VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍ PRÁCE. na školní rok 2009/2010.

Střední odborné učiliště nábytkářské a Střední odborná škola, s.r.o. P L Á N VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍ PRÁCE. na školní rok 2009/2010. Střední odborné učiliště nábytkářské a Střední odborná škola, s.r.o. Horská 167, 460 14 Liberec tel/fax:485121062,482725090 http://www.spsn-lbc.cz e-mail:spsn@iol.cz P L Á N VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍ PRÁCE na

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

Ve školním roce 2018/2019 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia.

Ve školním roce 2018/2019 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia. Adresa: Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí Telefon: ústředna 565 301 541 (nové) ředitel 565 301 544 (nové) E-mail: www stránky: skola@gvm.cz http://www.gvm.cz IZO: 102 943 508 Identifikátor zařízení:

Více

Jiráskovo gymnázium v Náchodě

Jiráskovo gymnázium v Náchodě Jiráskovo gymnázium v Náchodě Řezníčkova 451, 547 44 Náchod Tel./Fax/Záznamník: +420 491 423 243 E-mail: sekretariat@gymnachod.cz http://www.gymnachod.cz Zpráva o hospodaření Sdružení rodičů, přátel a

Více

Kontakt: Hana Zahradníčková 737 846 193, zahradnickova.hana@gmail.com. Zápis z jednání Školské rady při ZŠ a MŠ Miličín konané dne 20.4.

Kontakt: Hana Zahradníčková 737 846 193, zahradnickova.hana@gmail.com. Zápis z jednání Školské rady při ZŠ a MŠ Miličín konané dne 20.4. Školská rada Předseda Zřizovatelská sekce: Rodičovská sekce: Pedagogická sekce: Hana Zahradníčková Jana Vaňková Alena Sobíšková Hana Zahradníčková Hana Beranová Dana Dostálová Pravidelně zvaní hosté Věra

Více

Gymnázium Jihlava. harmonogram školního roku 2017/2018

Gymnázium Jihlava. harmonogram školního roku 2017/2018 Gymnázium Jihlava harmonogram školního roku 2017/2018 Září soutěže sportovní ligy škol (NG) a středoškolských her (VG) dle aktuálního rozpisu (září červen) podzimní krajské kolo Ekologické olympiády (3

Více

Zástupce ředitele: Mgr. et Mgr. Martin Štoudek Zástupce ředitele pro GSP: Mgr. Jiří Filip

Zástupce ředitele: Mgr. et Mgr. Martin Štoudek Zástupce ředitele pro GSP: Mgr. Jiří Filip Zástupce ředitele: Mgr. et Mgr. Martin Štoudek Zástupce ředitele pro GSP: Mgr. Jiří Filip Třídní učitelé: 1.S: Mgr. Pavla Figurová (Aj Čj) 1.A: Mgr. Pavla Dřevikovská (M ICT) 1.E: Mgr. Hana Musilová (Nj

Více

Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III č. tel.: ,

Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III č. tel.: , Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III č. tel.: 371 728 523, stredni@skola-rokycany.cz www.skola-rokycany.cz 1. Období školního vyučování ve školním roce 2017/2018 začne ve čtvrtek 4. září 2017. Vyučování

Více

Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, N.

Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Egner, Dr. Gál, Dr. Jančová, Dr. Rouchal, Ing. Bednařík, Ing. Fojtl, Ing. Hnátková, N. Zápis č. 02/2015 (02) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 2. února 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Dr. Staněk,

Více

Vítáme vás na Dni otevřených dveří a představujeme vedení školy. Organizační tým školy:

Vítáme vás na Dni otevřených dveří a představujeme vedení školy. Organizační tým školy: Vítáme vás na Dni otevřených dveří a představujeme vedení školy Ředitelka školy: PaedDr. Anna Martinková, Ph.D. Zástupkyně ředitelky: RNDr. Marcela Beránková Výchovný poradce: Mgr. Petra Janovská Organizační

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL datum konání: 29. 11. 2011 přítomni: 185 rodičů z celkového počtu 335, viz prezenční listiny podepsané rodiči ve třídách hosté: RNDr.Jitka Krausová,

Více

Organizace školního roku 2019/2020. Základní informace

Organizace školního roku 2019/2020. Základní informace Organizace školního roku 2019/2020 Základní informace PŘEHLED TŘÍD Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor MR1 ZR1 8 Ekonomika a podnikání MR Ekonomika a podnikání ZR CR1 po-pá Mgr. Janků 205 Ekonomika

Více

Plán práce na září 2018

Plán práce na září 2018 Plán práce na září 2018 3. 9. 8:00-8:45 Třídnická hodina IT1 IT2 IT4 SV1A SV1B SV2A SV2B SV4 U1 Če Szw Čaj Ga Šm Pro Pra Pal Ned Bin Hul Hlv U2 U4 Sch Ven Ží 9:00-23:59 Adaptační kurz SV1A SV1A Čaj Kub

Více

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace sídlo: Charbulova 106, Brno

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace sídlo: Charbulova 106, Brno 1 Časový harmonogram školního roku 2016/17 Začátek školního roku: 1. 9. 2016 Konec školního roku: 31. 8. 1.1 Pololetí ve školním roce 2016/17 Období Začátek vyučování Konec vyučování I. pololetí 1. 9.

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 11. zasedání Akademického senátu konaného 13. 2. 2019 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: dr. Babica Jan, Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, Jan Tomáš,

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013-2014

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013-2014 Integrovaná střední škola Centrum odborné přípravy a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí, Palackého 49, 757 01 Valašské Meziříčí ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2013-2014 Slavnostní

Více

ZÁPIS SRPDŠ ZE DNE

ZÁPIS SRPDŠ ZE DNE ZÁPIS SRPDŠ ZE DNE 12. 10. 2017 SBOROVNA: Přítomni: pí. Bc. Jitka Stříšková, pí. Chládová, pí. Chroumalová, pí. Plichtová, pí. Kvítková, pí. Mgr. Štolfová, pí. Ing. Palečková, pí. Teřlová, Mudr. Komárek,

Více

Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019

Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019 Karta procesu Název procesu R10 - Řízení školy R10-FO-01 Vypracoval: Platnost od: Schválil: 1.4.2008 Mgr.Eva Matoušková R10-1 Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019 1. Stav na škole k zahájení školního roku

Více

V ý r o č n í z p r á v a N a d a č n í h o f o n d u G y m n á z i a N a V í t ě z n é p l á n i z a r o k

V ý r o č n í z p r á v a N a d a č n í h o f o n d u G y m n á z i a N a V í t ě z n é p l á n i z a r o k V ý r o č n í z p r á v a N a d a č n í h o f o n d u G y m n á z i a N a V í t ě z n é p l á n i z a r o k 2 0 1 8 Základní údaje Název: Nadační fond Gymnázia Na Vítězné pláni Datum vzniku: 19. 10. 2017

Více

Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III č. tel.: ,

Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III č. tel.: , Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III č. tel.: 371 728 523, stredni@skola-rokycany.cz www.skola-rokycany.cz 1. Období školního vyučování ve školním roce 2018/2019 začne v pondělí 3. září 2018. Vyučování

Více

Organizace školního roku 2017/2018

Organizace školního roku 2017/2018 PŘEHLED TŘÍD Organizace školního roku 2017/2018 Třída Výuka Třídní učitel Učebna Šatna Obor ZR1 MR1 PL1 po-pá Ing. Jolana Hrinová 208 4 4 5 Ekonomika a podnikání - MR Tiskař na polygrafických strojích

Více

Zápis č. 1/2018. ze zasedání Školské rady Základní školy UNESCO, Uherské Hradiště, Komenského 350, příspěvková organizace, konané dne 18.4.

Zápis č. 1/2018. ze zasedání Školské rady Základní školy UNESCO, Uherské Hradiště, Komenského 350, příspěvková organizace, konané dne 18.4. Zápis č. 1/2018 ze zasedání Školské rady Základní školy UNESCO, Uherské Hradiště, Komenského 350, příspěvková organizace, konané dne 18.4.2018 Místo zasedání: sborovna Základní školy UNESCO Přítomni: za

Více

N Á V R H USNESENÍ SHROMÁŽDĚNÍ SDRUŽENÍ RODIČU GYMNÁZIA, BRNO, VÍDEŇSKÁ 47. konané dne 11. října 2012

N Á V R H USNESENÍ SHROMÁŽDĚNÍ SDRUŽENÍ RODIČU GYMNÁZIA, BRNO, VÍDEŇSKÁ 47. konané dne 11. října 2012 N Á V R H USNESENÍ SHROMÁŽDĚNÍ SDRUŽENÍ RODIČU GYMNÁZIA, BRNO, VÍDEŇSKÁ 47 konané dne 11. října 2012 Shromáždění sdružení rodičů: 1. Bere na vědomí : a) Zprávu o činnosti za školní rok 2011/2012 b) Zprávu

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-110/14-E. Na Mušce 1110, 534 01 Holice. Mgr. Andreou Daňkovou, ředitelkou

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-110/14-E. Na Mušce 1110, 534 01 Holice. Mgr. Andreou Daňkovou, ředitelkou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-110/14-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Gymnázium Dr. Emila Holuba, Holice, Na Mušce 1110 Na Mušce 1110, 534

Více

Zápis z členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Kolíně

Zápis z členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne v Kolíně Zápis z členské schůze Landseerklubu ČR, která se konala v sobotu dne 14.3. 2015 v Kolíně Schůze se zúčastnilo 27 členů s volebním a hlasovacím právem a 4 členové zatím bez volebního a hlasovacího práva

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady vysokoškolského ústavu Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně dne 3.

Zápis ze zasedání Vědecké rady vysokoškolského ústavu Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně dne 3. Zápis ze zasedání Vědecké rady vysokoškolského ústavu Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně dne 3. září 2014 Zapsala: Ing. Lenka Danielová, Ph.D. Zápis ze zasedání Vědecké rady

Více

Plán práce výchovného poradenství pro školní rok 2016/2017

Plán práce výchovného poradenství pro školní rok 2016/2017 Plán práce výchovného poradenství pro školní rok 2016/2017 Září: seznámení s činností výchovného poradenství ve všech třídách školy, souhlas rodičů s poskytování poradenství aktualizace nástěnky výchovného

Více

Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec dne

Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec dne Zápis ze zasedání správní a dozorčí rady BONUS o.p.s. při SOŠ Jindřichův Hradec dne 11. 11. 2016 Účast: Za správní radu: Z řad rodičů: 4.C p. Zdeňka Venkrbcová 4.C p. Jiří Opička 2.A p. Soňa Slabá 2.C

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

HARMONOGRAM ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK ŠKOLNÍ ROK

HARMONOGRAM ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK ŠKOLNÍ ROK HARMONOGRAM ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK ŠKOLNÍ ROK 2018 2019 Škola organizuje ZZ dle Jednotného zadání závěrečné zkoušky pro školní rok 2018/2019 Jezdecká akademie - SOŠ Mariánské Lázně, s.r.o. Pedagogicko organizační

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012

Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 Zápis ze zasedání Vědecké rady UK FHS ze dne 20. září 2012 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení zápisu ze zasedání Vědecké rady UK FHS, které se uskutečnilo 21. června 2012 - zápis byl Vědeckou radou

Více

QŘ - 08 Provozní řád Základní řídicí dokument organizace PROVOZNÍ ŘÁD

QŘ - 08 Provozní řád Základní řídicí dokument organizace PROVOZNÍ ŘÁD ŘÍZENÝ DOKUMENT PROVOZNÍ ŘÁD (základní řídicí dokument SMJ třetí úrovně zpracovaný dle požadavků ČSN EN ISO 9001:2009) Schválil: Mgr. Miroslav Pokorný 1. září 2017 OBSAH: 1 Legislativa... 3 2 Předmět vymezení...

Více

SPOLEK RODIČŮ ŽÁKŮ GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY DUCHCOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018

SPOLEK RODIČŮ ŽÁKŮ GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY DUCHCOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018 SPOLEK RODIČŮ ŽÁKŮ GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY DUCHCOV VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018 Zpracovala: Ing. Renata Kounovská, MBA předsedkyně spolku V Duchcově dne 4.2.2019 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název spolku:

Více

PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/17

PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/17 PLÁN AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/17 Měsíc Datum Čas Akce Garant Srpen 25.8. 8.30 Nástup pedagogických pracovníků Příprava tříd pracovní doba v přípravném týdnu 8:30 13:00 26.8. 8.30 ŘŠ, ZŘ po provoz. p. MZ

Více

Plán práce pro školní rok 2014-2015

Plán práce pro školní rok 2014-2015 SIGMUNDOVA STŘEDNÍ ŠKOLA STROJÍRENSKÁ, LUTÍN Jana Sigmunda 242, 783 49 LUTÍN Plán práce pro školní rok 2014-2015 Lutín, září 2014 Mgr. Pavel Michalík ředitel Rozdělovník: ředitel zástupce ŘTV zástupce

Více

Střední průmyslová škola Ostrava - Vítkovice

Střední průmyslová škola Ostrava - Vítkovice Projekt OP VK CZ.1.07/1.1.07/11.0112 Podpora odborného vzdělávání na středních školách MSK www.spravnysmer.cz logo školy Střední průmyslová škola Ostrava - Vítkovice Kontakt: Ing. Jiří Mlýnek - ředitel,

Více

30.-31.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Še,Ba

30.-31.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Še,Ba Gymnázium Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec Roční plán akcí školní rok 2013/2014 Předpokládané akce, u nichž ještě není pevně stanoven termín, budou v tomto plánu uvedeny bez udání data v příslušném

Více