Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3"

Transkript

1 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHM P /2003/0ZPNI/EIA/O78-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum podle 7 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù (zákon o posuzování vlivù na životní prostøedí) Identifikaèní údaje: Název: Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3 Zaøazení zámìru dle zákona: Bod 10.6, kategorie II, pøíloha è. 1 Prùmyslové zóny a obchodní zóny vèetnì nákupních støedisek o celkové výmìøe nad m2 zastavìné plochy; areály parkoviš nebo garáží se zastavìnou plochou nad m2. Charakter zámìru: Jedná se o výstavbu bytového domu s komerènì využívaným parterem a administrativou vèetnì podzemních hromadných garáží. Pìtipodlažní objekt svým pùdorysným a hmotovým øešením uzavírá obytný blok v ulici Konìvova. Kapacita (rozsah) zámìru: Celková plocha zámìru: Zastavìná plocha budovou: Zelené støechy: Ostatní støechy: Obchodní plocha: Skladovací plocha: Kanceláøská plocha: Byty:. Poèet parkovacích stání: 1409 m m2 380 m m2 780 m2 139 m2 512 m m2 53 Umístìní: kraj: Praha obec: Praha mìstská èást: Praha 3 katastrální území: Žižkov pozemky parc.è.: 467,468 Zahájení stavby: Ukonèení stavby: bøezen 2004 záøí 2005 Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O I Praha.. Pracovištì: Rásnovka 8, Praha I ozp@cityofprague.cz tel.: III fax:

2 -2- Oznamovatel: Starý - projektová kanceláø U Družstva život 4, Praha 4 IÈ: Oprávnìný zástupce oznamovatele: Ing. Starý tel.: , Souhrnné vypoøádání pøipominek: Ke zveøejnìnému oznámení se vyjádøili:. hlavní mìsto Praha. mìstská èást Praha 3. Ministerstvo zdravotnictví. Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy, poboèka Praha - centrum. odbor životního prostøedí Magistrátu hlavního mìsta Prahy (alp MHMP). vodoprávní oddìlení alp MHMP. Èeská inspekce životního prostøedí Jednotlivá vyjádøení obsahují následující skuteènosti: Hlavní mìsto Praha (dále jen HMP) v závìru vyjádøení doporuèuje, aby zámìr byl posuzován podle zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí (dále jen zákon), a to vzhledem k charakteru pøipomínek k hlukové situaci a problematice dopravního øešení v dané lokalitì, v souèasné dobì již znaènì dopravnì zatížené. Z hlediska umístìní a kapacity HMP konstatuje, že navrhovaný objekt je z funkèního hlediska v souladu s platným územním plánem sídelního útvaru hlavního mìsta Prahy (dále jen ÚPn). Funkèní plocha však není v oznámení charakterizována a upøesnìna žádným koeficientem míry využití území. Zastavìnost pozemkù pøedloženým zámìrem je maximální. HMP upozoròuje na skuteènost, že pozemky v tomto území jsou zaèlenìny do zóny ochrany pøírody v zastavìných územích - "území se zvýšenou ochranou zelenì". Z akustického hlediska HMP konstatuje, že výpoèet rozložení hlukové energie není proveden schváleným programem HlukPlus a není možno jej proto zkontrolovat na úrovni státní správy a potvrdit platnost uvádìných závìrù. Dále HMP uvádí, že výpoèet hlukové emise po dobu výstavby je nedostateèný. Dùvody, proè není možné výpoèet dostateènì provést nejsou podle HMP opodstatnìlé. Z hlediska ochrany ovzduší HMP konstatuje, že pøedmìtné území patøí mezi území s prùmìrnými rozptylovými podmínkami. Podle výsledkù mìøení na nejbližších imisních stanicích nejsou limitní hodnoty pro sledované škodliviny NO2, CO a benzenu pøekraèovány. Jak je v oznámení uvedeno, pøevládajícím zdrojem emisí z provozu navrhované stavby budou oxidy dusíku z vytápìní a zvýšení dopravní zátìže nebude vzhledem ke stávající zátìži na ulici Konìvova významné. HMP dodává, že imisní limity nebudou v daném území pøekroèeny ani po uvedení zámìru do provozu. Z hlediska mìstské zelenì HMP konstatuje, že se navrhovaný objekt nachází na území se zvýšenou ochranou zelenì. HMP dále dodává, že se stávající' zeleò Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha. y PracovIštì: Rásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

3 - 3 - v pøedmìtné lokalitì nenachází a proto nedojde k negativnímu zásahu do této zelenì. Návrh nových sadových úprav považuje HMP za dostaèující. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny konstatuje, že v území nejsou žádná omezení, která by bránila realizaci zámìru. Z geologického hlediska HMP konstatuje, že v pøedloženém oznámení je ve velmi omezeném rozsahu provedeno zhodnocení geologických pomìrù. Popis hydrogeologických pomìrù pøedmìtné lokality je navíc nepøesný. HMP dále konstatuje, že z hlediska posouzení radonového indexu chybí dostateèné informace k jeho posouzení. Z hlediska hospodaøení s odpady HMP postrádá odhad množství výkopové zeminy. Z hlediska zásobování teplem HMP doporuèuje zvážit možnou redukci navrhovaných kotlù. Z dopravního hlediska HMP upozoròuje na skuteènost, že se objekt nachází v kontaktu s vítkovskou železnièní tratí a zasahuje do železnièního ochranného pásma. Podmínky vyplývající z tohoto ochranného pásma je tøeba projednat a respektovat. HMP dále požaduje vìnovat pozornost detailnímu øešení vjezdu do parkovacího podlaží objektu, aby nedocházelo k výraznému ovlivòování dopravního proudu ulice Konìvova vozidly vjíždìjícími do objektu. Z hlediska ochrany zemìdìlského pùdního fondu, z hlediska zásobování vodou, z hlediska hospodaøení s odpady a z hlediska odkanalizování a vodních tokù a z hlediska telekomunikací a zásobování zemním plynem nemá HMP zásadních pøipomínek. Mìstská èást Praha 3 ve svém vyjádøení uvádí, že z hlediska posuzování vlivù na životní prostøedí nemá k pøedloženému zámìru pøipomínek. Ministerstvo zdravotnictvi požaduje, aby v tomto pøípadì bylo z hlediska znalosti místních pomìrù pøi posuzování stavby podle zákona respektováno stanovisko místnì pøíslušného orgánu ochrany veøejného zdraví (Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy). Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy v závìru svého vyjádøení konstatuje, že jako dotèený správní úøad nemùže s pøedloženým zámìrem vyslovit souhlas, nebo tento je v rozporu s požadavky na ochranu veøejného zdraví. Orgán ochrany veøejného zdraví konstatuje, že:. pøedložené oznámení se nezabývá hodnocením stávající hlukové situace v daném území, pøièemž objekt má být umístìn v hlukovì nadmìrnì exponované lokalitì,..pøedložený návrh øešení nereaguje na výsledky akustické studie (pøíloha è. 14 a 16 - "Posouzení hluku z dopravy" a "Hodnocení vibrací z provozu železnièní trati'". vzhledem k nadmìrnì vysokým hladinám hluku z dopravy (pozemní i železnièní), které významnì pøekraèují nejvyšší pøípustné hladiny akustického tlaku ve venkovním chránìném prostoru, nelze z hlediska ochrany veøejného zdraví akceptovat navýšení poètu bytù (oproti pùvodnì navrženému objektu, na které již bylo vydáno územní i stavební povolení). '. výpoèet hluku ze stavební èinnosti je jen velmi orientaèní a vzorec pro výpoèet dle naøízení vlády è. 502/2000 Sb. je chybnì použit. Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O I Praha. v PracoVIštì: Rásnovka 8, Praha 1 ozp@cityo prague.cz tel.: fax:

4 -4- Odbor životního prostøedi MHMP uvádí ve vyjádøení k oznámení následující skuteènosti: Z hlediska ochrany zemìdìlského pùdního fondu (ZPF) nemá pøipomínek. z hlediska lesù a lesního hospodáøství nemá pøipomínqk. Z hlediska nakládání s odpady upozoròuje, že stavební a demolièní odpad lze po vytøídìní nebezpeèných složek úspìšnì recyklovat pro další využití a lze tak materiálové využití odpadù preferovat pøed skládkováním. Z hlediska ochrany ovzduší konstatuje, že kvalita ovzduší bude ovlivnìna provozem navrhovaného zámìru jen nevýznamnì. K pøekroèení imisních limitù (i bez využití meze tolerance) jak pro krátkodobé koncentrace NO2, tak pro jeho roèní prùmìr v okolí objektu vlivem posuzovaného zdroje nedojde ani v souètu s pozadím. Z hlediska zájmù ochrany ovzduší není tedy tøeba komplexní posouzení v dalších stupních procesu EIA. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny konstatuje, že k pøedloženému zámìru nemá pøipomínky a nepožaduje další posouzení v procesu EIA. Z hlediska nakládání s chemickými látkami a pøípravky a z hlediska myslivosti nemá pøipomínek. Vodoprávní oddìlení OZP MHMP nepovažuje za nutné zpracování dokumentace dle zákona È. 100/2001 Sb. Upozoròuje na skuteènost, že byl správcem veøejné kanalizace a veøejného vodovodu Pražskou vodohospodáøskou spoleèností a.s. zpracován Generel odvodnìní hl.m. Prahy. Pøi zpracování projektové dokumentace je nutné se na tuto spoleènost obrátit s žádostí o poskytnutí podkladù. Èeská inspekce životního prostøedí považuje pøedloženou dokumentaci za dostateènì zpracovanou. Z hlediska ochrany ovzduší doporuèuje pøehodnotit návrh na vytápìní jednotlivých provozních celkù a bytù malými zdroji zneèiš ování ovzduší a nahradit jej centrálním zdrojem. Z hlediska odpadového hospodáøství doporuèuje pøednostní využití odpadù pøed jejich odstranìním. Z hlediska ochrany vod a ochrany pøírody nemá k pøedloženému zámìru pøipomínky. Pøíslušný úøad prostudoval obdržená vyjádøení a uplatnìné pøipomínky konzultoval s oznamovatelem a zpracovatelem oznámení EIA. Jednání se zabývala zejména pøipomínkami, které mají pøímou souvislost s hodnocením vlivù stavby na životní prostøedí. Jedná se zejména o problematiku stávající hlukové zátìže, vliv navrhované stavby na stávající hlukovou zátìž a dodržení hygienických limitù pro navrhovanou stavbu. Na žádost pøíslušného úøadu oznamovatel zpracoval doplòující informace, které pøedložil pøíslušnému úøadu ještì pøed vydáním závìru zjiš ovacího øízení. Doplòující informace se týkaly jednotlivých pøipomínek orgánu ochrany veøejného zdraví a pøipomínek HMP k výše uvedeným problematikám. Na základì konzultací s oznamovatelem, zpracovatelem oznámení a po prostudování doplòujících informací pøíslušný úøad konstatuje, že nìkteré pøipomínky Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: III fax:

5 5 - nebyly doøešeny v dostateèné míøe a že i nadále chybí vazba mezi závìry akustické studie (pøíloha è. 14 oznámení) a textovou èástí oznámení. Pøes výše uvedené skuteènosti pøíslušný úøad dospìl k závìru, že vznesené pøipomínky jsou øešitelné v navazujících øízení. Pro úèely územního a stavebního øízení bude proto nutné vypracovat novou hlukovou studii, která bude na pøipomínky orgánu ochrany veøejného zdraví a HMP reagovat a navrhne pøípadná další technícká nebo dispozièní opatøení, která povedou k naplnìní a dodržení požadavkù naøízení vlády è. 502/2000 Sb. Pøíslušný úøad v navazujících øízeních požaduje: - uvést dispozièní rozmístìní funkcí v objektu do souladu s výsledky akustické studie a s požadavky orgánu ochrany veøejného zdraví, - vìnovat pozornost detailnímu øešení vjezdu do parkovacího podlaží objektu, - zvážit možnou redukci navrhovaných kotlù a nahradit jej centrálním zdrojem, - vypracovat podrobné posouzení hydrogeologických pomìrù pøedmìtné lokality, - doplnit údaj o množství výkopové zeminy a jejím následném využití - zohlednit ostatní vznesené pøipomínky. Závìr: Zámìr "Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3" naplòuje dikci bodu 10.6, kategorie II, pøílohy è. 1 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí. Proto bylo dle 7 citovaného zákona provedeno zjiš ovací øízení, jehož cílem bylo zjištìní, zda zámìr bude posuzován podle citovaného zákona. Na základì provedeného zjiš ovacího øízení dospìl pøíslušný úøad k závìru, že zámìr II Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3" nebude posuzován podle citovaného zákona a v navazujících øízeních je nezbytné zohlednit výše uvedené pøipomínky a dodržet opatøení k prevenci, vylouèení, snížení, popøípadì kompenzaci nepøíznivých vlivù navržená v oznámení. Též je nutné respektovat dohodnuté úpravy zámìru, vzešlé z konzultací pøed vydáním závìru zjiš ovacího øízení. Závìr zjiš ovacího øízení nenahrazuje vyjádøení dotèených orgánù státní správy, ani pøíslušná povolení podle zvláštních pøedpisù. / / Magrstrit ni. m. Prah) )dbor flvotnfho proltrodi. Marián.k' n*m 2 ~)(aha 1 ml JUDr. He~MáŠOVá øeditelka odboru Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O I Praha PracovIštì: Rásnovka 8, Praha I ozp@cityofprague.cz.. tel.: fax:

6 -6- Pøílohy: vyjádøení hlavního mìsta Prahy vyjádøení mìstské èásti Praha 3 vyjádøení Ministerstva zdravotnictví vyjádøení Hygienické stanice hlavního mìsta Prahy vyjádøení odboru životního prostøedí vyjádøení vodoprávního oddìlení alp MHMP vyjádøení Èeské inspekce životního prostøedí

7 MHMPP028HCBR HLAVNÍ MÌSTO PRAHA RNDr. MILOŠ GREGAR RADNÍ HLAVNÍHO MÌSTA PRAHY V Praze dne È.j.:MHMP /2003 (Naše zn.: SEG-O ) Vìc: Vyjádøení hlavního mìsta Prahy k oznámení zámìru "Víceúèelový dùm, Konìvova 39 - Praha 3", podle zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí Podklady Pøedmìtem zámìru je nová výstavba pìtípodlažního víceúèelového domu v ljlici Konìvova, k. ú. Žižkov. Stavba bude realizována na pozemku, na kterém se v souèasné dobì nacházejí pøízemní stavby skladového a výrobního charakteru. Pozemek pøiléhá na jižní stranì k ulici Konìvova a na severní stranì k drážnímu tìlesu pod vrchem Vítkov. Na východní a západní stranì je pozemek vèlenìn mezi stávající objekty Žižkovské zástavby. Navržený bytový dùm bude mít komerènì využívaný parter, komerènì využívanou administrativu ve dvorní èásti NP a hromadné garáže v 1. pp (cca 53 parkovacích míst) Souèástí domu budou støešní zahrady s ozelenìním. Celková zastavìná plocha bude m2. Vytápìní celého objektu budou zajiš ovat plynové kotle (celkem 46 kotlù). Vyjádøení hlavního mìsta Prahy k oznámení zámìru "Víceúèelový dùm, Konìvova 39 - Praha 3", podle zákona è. 100/2001 Sb. Z hlediska umístìní a kapacity konstatujeme, že pøedložený zámìr na výstavbu Vpìtipodlažního víceúèelového domu je z funkèního hlediska v souladu s platným územním plánem hl. m. Prahy. Dle funkèního využití je pøedmìtná plocha v území oznaèeném jako SVM (smíšené mìstského typu). Funkèní plocha však není v oznámení charakterizována a upøesnìna žádným koeficientem míry využití území. Z pohledu urbanistické koncepce je nutné akceptovat souèasný okolní charakter zástavby v této lokalitì - s charakteristickými znaky jako jsou podlažnost, zastavìná plocha, hmotové objemy atd. Zastavìnost pozemkù (parc. È. 468 a 467, k. ú. Žižkov) pøedloženým zámìrem je témìø maximální. Pozemky v tomto území jsou ovšem zaèlenìny do zóny ochrany pøírody v zastavìných územích - Uzemí se zvýšenou ochranou zelenì (na základì ÚPn hl. mìsta Prahy dle výkresu È Podrobné èlenìní ploch zelenì). Z pohledu urbanisticko - architektonické koncepce Je zámìr v souladu s platným ÚPn hl. mìsta Prahy. Pouze upozoròujeme na skuteènost, že v budoucnu dojde k opuštìní drážniho tìlesa železnièní tratì ÈD Uako dùsledek zprovoznìní nového spojení na.pražské Hlavni nádraží - jehož jednotlivé etapy se již zaèaly realizovat v loòském roce).,doporuèujeme zvážit možnosti pøizpùsobení vnitøního a vnìjšího uspoøádání vnitroblokové èásti objektu v návaznosti na uvedenou skuteènost. Marlánské námìstí 2, Praha 1 tel.: fax: praha@ci~ofprague.cz

8 Z akustického hlediska konstatujeme, že k pøedloženým materiálùm máme tyto pøipomínky: Výpoèet rozložení hlukové energie není proveden schváleným programem (HlukPlus), ale zahranièním programem (SoundPlan) a není možno jej tudíž zkontrolovat na úrovni státní zprávy ani HS a potvrdit platnost uvádìných závìrù. Proto doporuèujeme pro urychlení a zjednodušení hodnotícího procesu realizovat výpoèet rozložení hluku pomocí schváleného tuzemského programu. Výpoèet hlukové emise po dobu výstavby je nedostateèný, není možno uvést, že žádná zásadní data (objem vytìžené zeminy = poèet nákladních aut apod.) nejsou známa a hluk z výstavby pouze odhadnout. Vypoètené rozložení hlukových izofon je nutné pøednést do klasického mapového podkladu. Z hlediska ochrany ovzduší konstatujeme, že území, ve kterém se navrhuje výstavba víceúèelového domu, má vzhledem ke konfiguraci terénu a stávající zástavbì prùmìrné rozptylové podmínky. Kvalita ovzduší je znaènì ovlivnìna stávající dopravní zátìží, zejména podél ul. Konìvova. Podle výsledkù mìøení na relativnì nejbližších Imisních stanicích nejsou limitní hodnoty pro sledované škodliviny NO2, CO a benzenu pøekraèovány. Upozoròujeme, že se v pøedloženém oznámení nenachází reference o použité vìtrné rùži ci pro dané území. Studie odhaduje, že pøevládajícím zdrojem emisí z provozu navrhované stavby budou oxidy dusíku (NOx) z vytápìní, emise z automobilového provozu v garážích budou o dva øády nižší. Zvýšení dopravní zátìže nebude vzhledem k stavající zátìži na Konìvovì ulici nijak významné. Imisní limity nebudou v daném území pøekraèovány. Uvažovaný zámìr bude znamenat nevýznamné ovlivnìní imisní zátìže v okoli a nezpùsobí pøekroèení imisních limitù. Z tohoto hlediska lze zámìr výstavby považovat za akceptovatelný. &/hlediska mìstské zelenì konstatujeme, že výstavba víceúèelového domu v polyfunkèním území není v rozporu s platným ÚPn. Dle územního plánu, výkres È, 31 - Podrobne èlenìní zelenì, se objekt bude nacházet na území se zvýšenou ochranou zelenì. Toto území vymezuje zastavìné pásmo se stabilizovaným èi zvýšení umožòujícím podílem zelenì v kontaktu s lesními porosty, hodnotnými pøírodními lokalitami, vegetaèními doprovody vodoteèí ve kterých je cílem ochrana souvislých ploch zelenì, solitérù a skupin kvalitních a perspektivních døevin, které obohacují celomìstský systém zelenì a systém ÚSES.. Stávající zeleò se v dané lokalitì nevyskytuje, proto nedojde k negatívnímu zásahu do této zelenì. Stavební zámìr poèítá se zvýšeným podílem zelenì v podobì tøí støešních zahrad na navrhovaném podzemním parkovišti. Mocnost vegetaèního souvrství na støešních zahradách bude 0,9 m. Návrh nových sadových úprav (ve výkresu è. 2) je dostaèující. ~hlediska ochrany pøirody a krajiny konstatujeme, že realizací zámìru nebudou dotèeny zájmy ochrany pøírody a krajiny, a proto nemáme k pøedloženému zámìru pøipomínek. ~,hlediska ochrany zemìdìlského pùdního fondu konstatujeme, že dotèené Rozemky jsou v katastru nemovitostí evidovány jako zastavìné a ostatní plochy a nejsou souèástí. ZPF, proto z hlediska ochrany ZPF výstavba víceúèelového domu neznamená žádný. 'negativní vliv. 2

9 ~!..geologického hlediska konstatujeme, že v pøedloženém oznámení je ve velmi omezeném rozsahu provedeno zhodnocení geologických pomìrù Popis hydrogeologických pomìrù pøedmìtné lokality Je znaènì nepøesný, chaotický a chybný. Z hlediska posouzení radonového indexu se zpracovatel omezil pouze na konstatování, že se lokalita nachází v oblasti se støedním Rn rizikem, ale neuvedl ani zdroj tìchto informací, popø. etapu prùzkumu radonového indexu lokality. Vzhledem k výše uvedeným nedostatkùm požadujeme dopracování v dalším stupni projektové pøípravy. Z hlediska hospodaøení s odpady konstatujeme, že oznámení v kapitole "Odpady" uvádí výèet odpadù z výstavby i provozu domu a pøedpokládaný zpusob nakládání s nimi. Postrádáme však odhad množství zejména u výkopové zeminy (díky podzemním garážím se bude jednat zøejmì o vìtší množství). Co se týèe nakládání s odpady, v souladu s trendy odpadového hospodáøství u nás i v Evropì, doporuèujeme materlálové nebo energetické využití odpadù pøed skládkováním, popøípadì nabídku k využití jiným subjektùm. '{jhlediska zásobování vodou konstatujeme, že pro víceúèelový dùm je navržena nová pøípojka vody ON 50 napojená na stávajíci vodovodní øad ON 100, který je vedený Konìvovou ulicí. Celková potøeba vody pro objekt bude èinit m3/rok. K pøedloženému oznámení máme následující pøipomínku - pro výpoèet potøeby vody doporuèujeme používat takové hodnoty specifické potøeby vody, které uvádìjí "Méstské standardy vodárenskych a kanalizaèních zaøízeni na území hl. m. Prahy" schválené Zastupitelstvem hl. m. Prahy v usnesení è dne V oznámení jsou pro výpoèet celkové potøeby vody pro obyvatele použity zbyteènì vysoké hodnoty specifické potøeby vody tj. 230 I/os./den. Navržené øešení zásobování vodou neovlivòuje negativnì životní prostøedí, není v rozporu s platným ÚPn hl. m. Prahy. Z hlediska odkanalizování a vodních tokù konstatujeme, že území leží v povodí Vltavy, která se nachází ve znaèné vzdálenosti. Odvedení splaškových odpadních vod v množství cca 23 m3/den ze sociálních zaøízení a zaøizovacích pøedmìtù je navrženo do stoky jednotné kanalizaèní sítì v ulici Konìvova stávající pøípojkou. Navrhovaná stavba se nachází v povodí kmenové stoky B, kterou jsou vody odvádìny do ÚÈOV. Rovnìž deš ové vody budou odvádìny do jednotné kanalizace. Vzhledem k tomu, že navržená stavba nahrazuje stávající zastavìnou a zpevnìnou plochu, nedojde ke zvýšení odtoku deš ových vod, a tím nedojde ke zmìnì charakteru odvodnìní oblasti. Pouze upozoròujeme na to, že pro povodí jednotné kanalizace, v jejímž povodí navrhovaná stavba leží, se má vycházet z hodnoty deseti minutového deštì periodicity n = 0,5 tj. 205 Ils x ha (dle "Mìstských standardù vodárenských a kanalizaèních zaøízení na území hl. mìsta Prahy"). Posouzení je však provedeno i pro návrhový déš jehož intenzita je 230 Ils x ha (tj. vyšší) Pøedložené oznámení je zpracováno v dostateèném rozsahu. Z hlediska odkanalizování stavba není v rozporu s platným ÚPn hl. m. Prahy. Z hlediska zásobování teplem konstatujeme, že s navrženým decentralizovaným zpùsobem vytápìni víceúèelového domu na bázi zemního plynu souhlasíme, v ekonomické vzdálenosti od plánované výstavby se nevyskytují tepelné sítì soustavy CZT pražské teplárenské. a.s.. U navrhovaného zpùsobu vytápìní 46 plynovými kotli pro každou provozní jednotku. (prodejnu, kanceláø, byt) doporuèujeme zvážit možnou redukci množství navrhovaných kotlù. 3

10 K zásobování teplou užitkovou vodou na bázi el. energie nemáme z hlediska vlivu na životní prostøedí pøipomínek. Z hlediska telekomunikací a zásobování zemním plynem konstatujeme, že k pøedloženému oznámení nemáme pøipomínky. Návrh není v rozporu s platným ÚPn hl.m Prahy. Z dopravního hledíska nemáme k pøedloženému zámìru zásadní pøipomínky. Upozoròujeme však, že se objekt nacházl v kontaktu s vítkovskou železnièní tratí a zasahuje do železnièního ochranného pásma. Podmínky vyplývající z tohoto ochranného pásma je tøeba projednat a respektovat. V dalším stupni dokumentace je tøeba vìnovat pozornost detailnímu øešení vjezdu do parkovacího podlaží objektu, aby nedocházelo k výraznému ovlivòování dopravního proudu na ul.konìvova vozidly vjíždìjícími do objektu. V oznámení je uvedena intenzita automobilové dopravy ul. Konìvova, která byla, jak je uvedeno, získána z podkladù ÚDI. Je tøeba upøesnit, k jakému èasovému horizontu se uvedená hodnota vztahuje. Použité intenzity železnièní dopravy musí ÈD a.s.potvrdit. Hlavní mìsto Praha doporuèuje posuzování zámìru podle zákona è. 100/2001 Sb., a to vzhledem k charakteru pøipomínek k hlukové situaci a problematice dopravního øešení v dané lokalitì, v souèasné dobì již znaènì dopravnì zatížené. ~ RNDr. Miloš Gregar Vážená paní JUDr. Helena Dobiášová øeditelka alp MHMP zde 4

11 !II ~-~~ ~ ZÁSTUPCESTAROS mìstské èásti Praha 3 ~f,l '> 1.9 / tj J '- '--- MUDr. Marek Zeman MHMPP0295S2R ---~--- Praha 22.1edna 2004 EC 08146/2004/MSZe --- Žádost o vyjádøení Mìstské èást Praha 3 k zahájení zjiš ovacího øízení zaøazeného v vy!!žívanou administrativou ve dvorní èásti 2. a 3. NP a s hromadnými garážemi v I.PP. Mìstská èást Praha 3 v rámci zjiš ovacího øízení k posuzování stavby na životní prostøedí k pøedložené dokumentaci uvádí: možnosti pøipomínkování návrhu stavby využijeme v územním øízení, z hlediska posuzování vlivù na životní prostøedí v této fázi øízení nemá prozatím pøipomínek, protože mìla relativnì krátký èas k podrobnému prostudování. Dále chce uvést, že nevyluèuje využití další pøíležitosti k vyjádøení ve "veøejném projednání". Souèasnì Vás tímto chceme požádat o vèasné sdìlení termínu tohoto projednání a investora o eventuelní dodání podkladù a informací o zámìru pro Radnièní noviny, které by mohly v pøedstihu informovat naši veøejnost o pøipravované stavbì. S pozdravem Hlavní mìsto Praha Magistrát hl.m. Prahy Odbor životního prostøedí Ílásnovka Praha 1

12 MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ Praha 2, Palackého nám. 4, pošt. pøihr :-- -~ ",:.GIS~~' hlavního mìsta PRAHY Hlavní p,9datelna - Øásnovka 2 avní ---"'---' È.i. uveden,) na samolepícím šti'.ku I;od ø;aro..im kódem I MZDRP00DVZ8K \ DOŠLJ dne: identifikaèní údaje i 3 O _ O '. "'"",. I...JV' ~acov'dtele Mcigi~t hl~~~ho, mìsta Prahy JU1?~! Jii!rlena bob~ášová ~~~~~~~d~~l~i1 otního prostøedí Mariánské nám Praha 1 I~.;~~~Vaše MH /2003/' ~ í. _:~ :: ~, alp I/EIN078-1N c Naše zn.-: HEM / ~ Vyøizuje: MUDr. Peterková V Praze dne: Vìc: Po~b."áfr{ vlivù na životní prostøedí podle zákona è. zjiš ovacího øízení zámìru zaøazeného v kategorii II. 100/2001 Sb. - zahájení Obdrželi jsme od vás kopii oznámení podle pøílohy è. 4 k zákonu è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, o podrobení zámìru "Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3" zjiš ovacímu øízení podle 7 zákona. Požadujeme, aby v tomto pøípadì bylo z hlediska znalosti místních pomìrù pøi posuzování stavby podle zákona è. 100/2001 Sb. respektováno stanovisko místnì pøíslušného orgánu ochrany veøejného zdraví (Hygienická stanice hl. m. Prahy). c RNDr. Karla Øíhová øeditelka odboru hygieny a epidemiologie

13 p' II])AHE(.!.; Hlli_nicka stanici hlavníhl ID I sta Prahl p'.lekl Pnbl-CI.ln.. n -.lith" 12...II.lc~r Pn~11 Ilk.I.I"~~ ~rdl II 'rllll 1 MAGISTRÁT blavmdo mìsta PRAHY Hlavní Dodatelna - Øásnovka. 2 Hlavní È.j. uvedené na samolepícím ~ pod èaro';yn1 kódem i Hlavni mìsto Praha Magistrát hlavnlho mìsta! JUDr. Helena Dobiášová øeditelka odboru životnlhi Mariánské námìstí 2 l Praha 1 I DOŠLO dne: 2 '. tprahy 1den/J/ikaéftí údaje lf:(acvvatele prostøedf Poèet listù Pote!.,... r""-. ~~. ~"".. -:;4it -- MHMPP029646I ;-~49;:%;"'""" pønoh ) Naše è.j 145/65/04/PC-3/HK/Kø Cf.i. uvádìjte v odpovìdi) Vaše è.j.: Vyøizuje: V Praze. dne MUDr. Kfinková Vìc: Zahájení zjišfovacího øízení zámìru zaøazeného v kategorii ", bodu pøílohy è.1 zákona è. 100/2001 Sb. - Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3 Podánlm ze dne 7.1,2004 obdržela Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy oznámení podle pøllohy 1 zákona è. 100 /2001 Sb. k zámìru Vlceúèelový dùm, Konìvova:--3e; Praha3--s tím, že zámìr-bude podroben zjišfovacímu øízení. Objekt je pìtipodlažnl s jedním suterénem. Oproti pùvodnì navrženému objektu, k nìmuž již bylo vydáno stavební povolení dochází ke zvýšeni o jedno podlaží v ulièní èásti domu a vybudování dvou dvorních kfídel. Další zmìna spoèívá ve zmìnì využití 2 NP místo pùvodnì plánované administrativy na funkci obytnou. Navrženým øešením dochází k nárùstu poètu bytových jednotek na 38. Orgán ochrany vefejného zdraví jako dotèený správní orgán k pfedmìtnému Oznámení sdìluje: 1) Kapitola C2 charakteristika souèasného stavu životního prostfedí v dotèeném územl se nezabývá hodnocením hlukové situace v daném území a hodnocenlm vibrací (objekt má být umístìn v hlukovì nadmìrnì exponované lokalitì - pozemní a železnièní doprava - a vochranném pásmu ÈD). Toto pokládá Hygienická stanice hl.m. Prahy za zásadní nedostatek oznámení zámìru dle pøilohy è.4 k zákonu è. 100 /2001 Sb. Akustická studie - posouzeni hluku z dopravy a hodnoceni vibraci z provozu železniènl trati tvofí pfílohu è. 14 a 16 Oznámení. Pfedložený návrh fešení však na výsledky akustické studie - posouzeni hluku z dopravy nereaguje. Vzhledem k nadmìrnì vysokým hladinám hluku z dopravy (pozemní i železnièni). které významnì pfekraèují nejvyšší pølpustné ekvivalentní hladiny akustického tlaku ve venkovnim chránìném prostoru nelze z hlediska ochrany vefejného zdravi akceptovat navýšeni poètu bytu, nebo návrh je v rozporu s požadavky 12 odst. 2 nafizeni vlády È. 502/2000 sb. a pøílohy È. 6 k cit. naølzenl vlády. Vtéto souvislosti upozoròuji, že v daném pølpadì (nové byty) nelze použit ustanovení 12 odst. 6 naølzení vlády È. 502/2000 Sb. Oznámení neobsahuje ani prùkaz, že hluk pronikající z podloží konstrukcí nepøekroèí v navržených bytech LpAmax 40 db v dobì denní a 30 db v dobì naèni.

14 2) Výpoèet hluku ze stavebnl èinnosti je jen velmi orientaènl a vzorec pro výpoèet hladiny hluku ze stavebnl èinnosti dle naølzenl vlády è. 502/2000 Sb. je chybnì použit. Nelze použít argument, že v této fázi projektové dokumentace nejsou známi dodavatelé ani konkrétnì užitá technologie, nebo je nutno dodavatele vybírat s ohledem na to, zda je schopen pøedem stanovené podmínky dodržet. V dokumentaci je navíc støidavì použitá doba pro stavebnl práce, resp. pro dobu kdy nebudou vykonávány 22-6 hodin a 21-7 hodin. Závìr: Hygienická stanice jako dotèený správnl úøad nemùže s pøedloženým návrhem Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3, který podléhá zjiš ovaclmu ølzeni podle 7 zákona È. 100/2001 Sb., vyslovit souhlas, nebo tento je v rozporu s požadavky na ochranu veøejného zdravl. I.; f/ MUDr. Stanislava Køinková oddìlení hygieny komunální poboèky Praha - centrum Rozdìlovnlk 1. adresát 2. HK JI, Ir 2

15 HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNtHO Mf-ST A PRAHY ODBOR ŽIVOTN1HO PROSTØED1 Starý - projektová kanceláø Ing. J. Starý U Družstva Život Praha 4 - Pankrác Váš dopis zn. È.j. MHMP /2004/00S/0ZPNI Vyøizuje/linka Datum Vìc: Vyjádøení odboru životního prostøedí MHMP jako dotèeného orgánu státní správy dle 6 odst.3 a odst.4 zákona È. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, k oznámení pøipravovaného zámìru Víceúèelový dùm Konìvova 39, Praha 3 Odbor životního prostøedí Magistrátu hl.m. Prahy vydává pro úèely øízení dle zákona È. 100/2001 Sb., ke shora uvedené akci stanoviska dotèených orgánù: 1. Z hlediska ochrany zemìdìlského pùdního fondu: Ing. Pavlík Bez pøipomínek. 2. Z hlediska lesù a lesního h -1podáøství: Ing. Pavlík Bez pøipom í nek. " ( 3. Z hlediska nakládání s odpady: RNDr.Pavlíèková V období výstavby vznikne nezanedbatelné množství stavebního odpadu z demolice stávajících skladových a výrobních objektù, který má být ukládán na skládku. Stavební a demolièní odpad lze však po vytøídìní nebezpeèných složek úspìšnì recyklovat pro další využití. Požadujeme proto v tomto smyslu upravit dokumentaci pro další stupeò øízení stavby (Materiálové využití odpadù bude preferováno pøed skládkováním). Odpady, které budou vznikat po uvedení do provozu jsou pøehlednì uvedeny v tabulce. Název odpadu je doplnìn o kód, kategorii, pøi jaké èinnosti odpad vzniká a jak s ním bude nakládáno. Upozoròujeme, že název odpadu "Ostatní motorové, pøevodní oleje" nekoresponduje s kódem odpadu Pod tento kód odpadu se zaøazuje olej a tuk neuvedený pod È Z hlediska zájmù chránìných l-ákonem o odpadech další zásadní pøipomínky k zámìru nemáme, dokumentace je akceptovatelná a nepožadujeme pokraèovat v hodnocení procesem EIA. 4. Z hlediska ochrany ovzduší: Ing. Strnadová "- Cílem pøedloženého zámìru je výstavba bytového domu s komerènì využívaným,.parterem, komerènì využívanou administrativou ve dvorní èásti 2. a 3.NP a Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

16 2 - s hromadnými garážemi v 1.PP. Objekt bude realizován na pozemku, který je v souèasné dobì zastavìn pøízemním skladovým objektem urèeným k demolici. Navrhovaný objekt bude mít jedno podzemní a pìt nadzemních podlaží. V 1. pp budou umístìny garáže, pøízemí se dvìma hlavními vstupy do objektu bude využito jako obchodní prostory se skladovými plochami, v 2. až 5.NP jsou navrhovány byty rùzné velikosti a ve dvorním 2.a 3.NP administrativní prostory. Vjezd do garáží, které budou mít k dispozici vyhláškou è. 26/1999 Sb. požadovaných 53 odstavných a parkovacích míst, je z ulice Konìvova. Garáže budou nucenì odvìtrávány dvìma ventilátory s vyústìním výdechù nad støechou objektu. Kromì garáží bude 1.PP využito jako technické zázemí objektu. Vytápìní objektu je navrženo decentrální s využitím 46 plynových kotlù o jmenovitém výkonu 16 kw. Kotle budou odkouøeny do komínù. V prùmìru se pøedpokládá zásobování prodejen jedním lehkým nákladním autem za dva dny. Hodnocený zámìr byl vypracován bez alternativních variant. Stavba je zasazena do lokality, ve které se roèní prùmìrné koncentrace NO2 podle rozptylového modelu A TEM pohybují kolem 33 ~g/m3. K zámìru byla vypracována rozptylová studie, která hodnotí vliv navrhovaného bytového domu s èásteènì komerèním využitím a jím vyvolané automobilové dopravy na zneèištìní ovzduší stávající okolní zástavby. Na základì vyhodnocení výsledkù rozptylové studie lze konstatovat, že kvalita ovzduší bude ovlivnìna provozem víceúèelového domu jen nevýznamnì. K pøekroèení platných imisních limitù (i bez využití meze tolerance) jak pro krátkodobé koncentrace NO2 tak pro jeho roèní prùmìr v okolí objektu vlivem posuzovaného zdroje nedojde ani v souètu s pozadím. Po prostudování pøedložených podkladù orgán ochrany ovzduší konstatuje, že hodnocení vlivu stavby z hlediska jím chránìných zájmù je provedeno v dostateèné šíøi a podrobnosti. Z hlediska zájmù ochrany ovzduší pøedložený zámìr posouzení v dalších stupních procesu EIA. nevyžaduje komplexní 5. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny: Ing. Pavlík K pøedloženému zámìru nemáme pøipomínky a nepožadujeme další posouzení v procesu EIA. 6. Z hlediska nakládání s chemickými látkami a pøípravky: RNDr.Pavlíèková Bez pøipomínek. 7. Z hlediska myslivosti: Bez pøipomínek. Toto stanovisko není správním rozhodnutím dle zákona è.71/1967 Sb správním øízení, a nelze se tudíž proti nìmu OdVOla: 1~t/t1J) J / ~.gl8trtt ni. m. Prah ()dbcr!ivotnfho ~(O8t'O Manánakh nan1 2 P faha 1 Je. JU~elena Dob i á Š o v á ;, øeditelka odboru o Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp~cityofprague.cz tel.: fax:

17 r -, HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Odbor životního prostøedí MHMP Odd. posuzovaní vlivu na tp Ing. Vaculová L -l È.i. MHMP /2003/0ZPNI/EIA/O78-1Nac Vyøizuje//inka Ing. Prinzová/4372 Praha Vìc: Zahájení zjiš ovacího øízení zámìru "Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3" zaøazeného v kategorií II, bodu 10.6, pøílohy è. 1 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù. Pøedmìtem zámìru je stavba objektu s pìti nadzemními a jedním podzemním podlažím. V suterénu budou umístìny garáže, v 1.NP bude vjezd do garáží a obchodní prostory, ve NP jsou uvažovány byty a ve NP dvorní èásti jsou navrhovány administrativní prostory. Objekt bude napojen na stávající vodovodní a plynovodní øad novì budovanými pøípojkami. Odkanalizování bude stávající kanalizaèní pøípojkou. Správcem veøejné kanalizace a veøejného vodovodu Pražskou vodohospodáøskou spoleèností a.s., Cihelná 4, Praha 1 byl zpracován Generel odvodnìní hl.m. Prahy. Pøi zpracování projektové dokumentace je nutno se na tuto spoleènost obrátit s žádostí o poskytnutí podkladù. Zpracování dokumentace EIA z hlediska vodohospodáøského nepovažujeme za nutné. Dokumentaci si ponecháváme. Ing. paveii Pospíšil vedoucí vodoprávního oddìlení Rozdìlovník: 1) MHMP OZP - spis 2) MHMP OZP/IX - Pv Sídlo: Mariánské nám. 2, Praha 1 Pracovištì a podatelna: Øásnovka 8, Praha veronika. prinzova@cityofprague.cz tel.: fax:

18 ÈESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Oblastní inspektorát Praha Praha 7, Dìlnická 12 Tel , ,~=:~~~;.r ~~~~JZP IV/IE/AIO7 8-1 IVac ÈIŽP èj. 1/HI/167/04 ryøizuje Ing. Beroušek datum Vìc Zjišt'ovací øízení k posouzení vlivù na životní prostøedí VíceúèelovÝ dùm. Konìvova 39. Praha 3 Oddìlení ochrany ovzduší: V zámìru je uvažováno o individuálním vytápìní jednotlivých provozních celkù a bytù malými zdroji zneèiš ování ovzduší. S ohledem na zatížení lokality doporuèujeme pøehodnotit tento návrh a vyrábìt tepelnou energii na vytápìní a ohøev teplé užitkové vody v centrálním odpadového hospodáøství: K pøedloženému oznámení zámìru "Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3" dodáváme, že každý má pøi své èinnosti povinnost zajistit pøednostnì využití odpadù pøed jejich odstranìním. Materiálové využití odpadù má pøednost pøed jiným využitím odpadù. V kapitole B.III.3. Odpady jsou uvedeny názvy jednotlivých druhù odpadù tak, že neodpovídají plnì znìní vyhlášce MŽP è. 381/2001 Sb. Katalog odpadù. V oznámení zámìru je uveden odpad kat. è.: ostatní izolaèní materiály, tento odpad se však vùbec nevyskytuje ve vyhlášce MŽP è. 381/2001 Sb. Katalog odpadù. Pøi pøedávání jednotlivých druhù odpadù je tøeba v souladu s 12, odst. 4, zákona è. 185/2001 Sb. o odpadech v platném znìní zjistit, zda osoba, které jsou odpady pøedávány, je k jejich pøevzetí podle tohoto zákona oprávnìna. V pøípadì, že se tato osoba oprávnìním neprokáže, nesmí jí být odpad pøedán. Dle 16, odst. 3, zákona è. 185/2001 Sb. o odpadech v platném znìní mùže pùvodce nakládat s nebezpeènými odpady pouze na základì souhlasu vìcnì a místnì pøíslušnéhorgánu státní správy. Evidenci o odpadech a zpùsobech nakládání s nimi je nutno vést za všechny druhy odpadù vnikajících pøi realizaci zámìru, tj. pøi demolièních pracích, terénních úpravách, výstavbì i pøi provozu samotného víceúèelového domu. Odpad právnických a fyzických osob oprávnìných k podnikání, který je podobný, shodný s komunálním odpadem nelze zaøadit pod kat. è Pùvodce odpadù mùže od oddìleného shromažïování nebo tøídìní upustit pouze se souhlasem pøíslušného krajského úøadu.

19 ~ Oddìlení ochrany vod: Pøedložené oznámení zámìru øeší výstavbu "Víceúèelového domu Konìvova 39, Praha 3". Navrhovaný objekt zèásti využit pro kanceláøské prostory a zèásti pro bytové prostory. Objekt bude zásobován vodou novou vodovodní pøípojkou ze stávajícího vodovodu DN 100 vedeného Konìvovou ulicí. Odpadní vody budou odvádìny stávající pøípojkou do jednotné kanalizace 60xll O cm vedené ulicí Konìvovou. K pøedložené dokumentaci nemáme pøípomínky. Oddìlení ochrany pøírody: Z hlediska ochrany pøírody k pøedložené dokumentaci nemáme žádné pøipomínky Závìrem: ÈIŽP 01 Praha považuje pøedloženou dokumentaci za dostateènì zpracovanou a pøedpokládá splnìní svých shora uvedených pøipomínek v rámci další pøípravy akce.. -ÈESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNIHO PROSTØEOI oblastní ínspektorát PRAHA Ing. Václav Beroušek Zástupce Hl 01 Praha.J-=~-"-- 2

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØEDf V Praze dne 29. 11.2004 È.j.: MHMP-142090/2004/0ZPNI/EIA/11 0-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona è. 100/2001 Sb.,

Více

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 4.4. 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-553908/2009/00PNI/E 1A/64 7-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová / 4443 Datum 18.9.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-O89726/2004/0ZPNI/EIN1 02-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/4425 Datum 30.8.2004 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381315/2007/00PNI/EIA/473-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 14.02.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-464105/2006/00PNI/EIA/283-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.3.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOlNtHO PROSTØEDÍ V Praze dne 22.7.2004 È.j.: M HM P-070964/2004/0ZPNI/EIA/099-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MH M P-O69262/2008/00PNI/EIA/518-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.06.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØED( Váš dopis zn. È.j. MHM P-O24686/2005/0ZPNI/EIA/122-2/Be Vyøizuje/ linka Datum Ing. Beranová/4443 18.5.2005 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIt HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn, SZn. S-M H M P-232654/2008/00PNI/E 1A/539-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 7.7.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-192143/2005/00PNI/EIA/156-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 7. 11. 2005 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-77536/2004/0ZPNI/EIA/100-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.8.2004 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-235765/2007 /OOPNI/EIA/401-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 30082007 podle 7 zákona è 100/2001

Více

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín p' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn S-M H M P-237225/2006/00PNI/EIA/203-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 10082006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 4.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí P] HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn SZn. S-MHM P-049561 /007/00PNI/EIA/318-/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/43 Datum 15.05.007 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

Více

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto pro HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-34921 O/2007/00PNI/EIA/456-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.11.2007 podle 7 zákona

Více

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR životnrno PROSTØEDÍ V Praze dne 24. 11. 2003 È.j.:MHMP-133364/2003/0ZPNI/EIA/067-2/8e Vyøizuje: Ing. 8eranová podle 7 zákona È. 100/2001 Sb., o

Více

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-100437/2007100PNI/EIN340-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 28.05.2007 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-116309/2004/0ZPNI/EIA/105-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 18. 10.2004, v vv, v,, ZAVER ZJISTOVACIHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-M H M P-548552/2007/00 P NI/EIA/505-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.05.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn SZn. S-MHMP-182398/2007/00PNI/EIA/378-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.8.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O69712/2007 /OOPNI/EIA/329-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 12.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr:

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. SM HM P231835/2006/00PNI/EIN2012/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 22.9.2006 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-192370/2006/00PNI/EIN195-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 2882006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-44 7730/2008/00PNI/EIN566-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MH MP-467027 /2007 /OOPNI/EIA/496-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 12.02.2008 podle 7 zákona

Více

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum PTr) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-584989/2007/00PNI/EIA/508-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/ 4425 Datum 23.4.2008 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-331865/2007/00PNI/EIA/446-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 03.12.2007 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-34 791 O/2006/00PNI/EIN239-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 20122006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15 HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-133627/2004/0lPNI/EIN109-2Nac Vyøizuje/ linka Datum Ing Vaculová/ 4322 6 1 2005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí pm HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-353905/2007 /OOPNI/EIA/458-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková 4490 Datum 5.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè PIl) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-249159/2007/00PNI/EIA/413-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 19.9.2007 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-106348/2007/00PNI/EIN343-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 04.07.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

"Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI'

Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-363943/2007 /OOPNI/EIA/463-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 30.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O50036/2007/00PNI/EIA/319-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-14684 7/2008/00PNI/EIA/528-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.07.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí on HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-184183/2007/00PNI/EIA/379-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.08.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-4 70794/2006/00P NI/EIA/285-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 16.3.2007 podle 7 zákona

Více

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních -I" v, ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-55633/2005/0ZP/VI/EIA/129-2/Vè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková / 4490 Datum 1052005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-263638/2007/00PNI/EIN412-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì )1: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-135752/2006/00PNI/EIA/189-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 19.09.2006 podle 7 zákona è.

Více

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PJD HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-3 70469/2007/00 P NI/E IN466-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 1.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MHM P-2981 06/2007/00PNI/EIA/424-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-32 9304/2 006/00 P NI/E I A/226-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková /4425 Datum 11.1.2007 podle 7

Více

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP- 73116/2005/00PNI/EIA/134-2Nè Vyøizujeninka Mgr Vèislaková I 4490 Datum 1272005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu p HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-380048/2007 /OOPNI/EIA/4 72-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 11.12.2007 podle 7 zákona

Více

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov P1r- HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-271712/2005/00PNI/EIA/165-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 25. 1. 2006 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. È.j. MHMP-111766/2005/00PNI/EIN140-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 15.7.2005 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HMP-455219/2007 /OOPNI/EIA/491-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 08.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAH' ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn 8Zn. S-M HM P-404 776/2006/00PNI/EIA/257-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková/ 4490 Datum 12.3.2007 podle 7 zákona

Více

V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè. Vyøizuje: Mgr.Vèislaková

V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè. Vyøizuje: Mgr.Vèislaková ~, ~,_r-"- HLA VNj MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNjHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè Vyøizuje: Mgr.Vèislaková podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované.

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované. HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-OOO927/2004/0ZPNI/E IA/O81-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 23. 2. 2004 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Plr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis ln. SZn. S-MHM P-OOO267/2006/00PNI/EIN171-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 2. 3. 2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-056897 /2007 /OOPNI/EIA/322-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 18.6.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-465026/2006/00PNI/E 1A/284-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 14.06.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO

Více

Název: Zastøešení a dostavba zimního stadionu pøi ZS Bronzová

Název: Zastøešení a dostavba zimního stadionu pøi ZS Bronzová ,', l"",l~'cii"'/ I ~ tí '1~ ", ".."~ '~ ;i".', '~ I I '1"\,,",'~ ~ 1[1'1Y"', 1,J,A.~ ;"\, ll '!J,,~;,\" ~~f ~~(;"""""'" é...~~;-;;:;:,:~:~".,..;: " HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNmo MÌSTA PRAHY ODBOR

Více

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P-123405/2005/0ZPNI/E 1A/143-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová/4443 Datum 9.8.2005 podle 7 zákona È.

Více

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-370735/2007 /OOP/VI/EIA/469-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 17.12.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn Èj MHMP-139511/2005/00PNI/EIA/151-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 3102005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

M H M P /2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov

M H M P /2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j, M H M P-155217/2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 11.12.2003 podle 7 zákona È.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn Èj M HM P-128994/2005/0ZPNI/EIAl146-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková /4425 Datum 25 8 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj M HMP-124036/2004/0ZPNI/EIA/1 07-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing Žáková/ 4425 Datum 1912005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDi Váš dopis zn Èj M H M P-186036/2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 21032005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí AREÁL SPOLEÈNOSTI

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí AREÁL SPOLEÈNOSTI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-22377/2003/0lPNI/EINO41-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 05.05.2003 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHM P-448923/2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.02.2007 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-655433/2009/00PNI/EIA/661-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 25.11.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-O37895/2005/0ZPNI/E 1A/125-2Nac Vyøizuje/linka Ing Vaculová/4322 Datum 2042005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O52201/2007/00PNI/EIA/321-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 21.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO

Více

mìstská èást: katastrální území:

mìstská èást: katastrální území: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-54 7886/2008/00PNI/E 1A/578-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic 14200 PRAHA - LIBUŠ INFORMACE Q ZÁMÌRU DLE ZÁKONA È. 100/2001 Sb. NÁZEV ZÁMÌRU: Nekryté víceúèelové sportovištì Kokotská, parc.è. 557/1, k.ú. Libuš.

Více

Rozšíøení skladové haly a administrativní budovy firmy WETRA-XT, ÈR s.r.0, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice

Rozšíøení skladové haly a administrativní budovy firmy WETRA-XT, ÈR s.r.0, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNIHO PROSTØEDf Váš dopis zn. È.j. MHMP-O38199/2005/0ZPNI/EIA/127-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 3. 5. 2005 podle 7 zákona è.

Více

Název: Skladový areál Bal Hostivaø

Název: Skladový areál Bal Hostivaø HLAVNí MÌSTO PRAHA 'MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn C.j. M HM P-8276/2003/0ZPNI/EIA/ 039-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.3.2003 podle 7 zákona È.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-OO8381/2006/00PNI/EIA/173-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková /4490 Datum 20.3.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381981 /2007 /OOPNI/EIA/4 75-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 21.5.2008 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Obytný soubor Residence nad Rokytkou, Praha 9, k.ú. Vysoèany

Zámìr: Obytný soubor Residence nad Rokytkou, Praha 9, k.ú. Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S- M H M P - 36 8 56012 O 06/00 PNI IE I A/2 45-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 19.1.2007 podle

Více

Název: Prodejna potravin LlDL, ul. K Barrandovu I Slavínského, k.ú. Hluboèepy

Název: Prodejna potravin LlDL, ul. K Barrandovu I Slavínského, k.ú. Hluboèepy ..,-',~..: HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTN1HO PROSTØED1 V Praze dne 6.5.2003 È.j.:MHMP-61 90/2003/0ZPNI/EIA/037-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona È. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí I[ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-MHMP-455212/2007/00PNI/EIA/490-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 27. 11. 2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-0951 06/2007 /OOPNI/EIA/337-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 23.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Multi Sport Aréna, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice

Multi Sport Aréna, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR Ž/VOTNIHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-O43412/2004/0lPNI/EIA/O93-2Nac Vyrizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 26.5.2004 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-165736/2004/0lPNI/EIN117-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 3.5.2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Celková plocha pozemkù vyèlenìných pro realizaci zámìru je m2,

Celková plocha pozemkù vyèlenìných pro realizaci zámìru je m2, ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-366101/2006/00PNI/EIAl244-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing lákavá! 4425 Datum 221 2007 podle 7 zákona È 100/2001

Více

~ '" Název: Rekonstrukce žst. Praha hlavní nádraží

~ ' Název: Rekonstrukce žst. Praha hlavní nádraží ~ '" HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-124131/2005/00PNI/EIA/144-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková I 4490 Datum 382005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P -0003 79/2004/0ZP NI/E IN082-2N ac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 10.3.2004 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-242018/2007/00PNI/EIA/419-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 10.12.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO. Identifikaèní údaje:

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO. Identifikaèní údaje: "!,f' ~ ) ~, " 'V )'..'W,..~,.'"~'~i'",...~ i", -".";" ~ ~... ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁ T HLA VNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 28.3.2003 È.j. :MHMP-18605/2003/0lPNI/EIA/042-2Nè

Více

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. SM HM P243941 /2008/00PNI/EIA/5402/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.08.2008 podle 7 zákona è.

Více

C.j. M H M P /2003/0lPNI/E

C.j. M H M P /2003/0lPNI/E HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. C.j. M H M P-183223/2003/0lPNI/E IA/O80-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 19.2.2004 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-239815/2006/00PNI/EIA/204-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 18.10.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

Název: Hypermarket Hluboèepy, ul. K Barrandovu - Wassermannova, Praha 5

Název: Hypermarket Hluboèepy, ul. K Barrandovu - Wassermannova, Praha 5 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn È.j. MHMP-1 07497/2004/0ZPNI/EIA/1 04-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 12.11.2004 podle 7 zákona È.

Více

È.j. MHMP /2003/0ZPNI/EIA/O58-2/Nov

È.j. MHMP /2003/0ZPNI/EIA/O58-2/Nov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-107555/2003/0ZPNI/EIA/O58-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. NoYotný/4278 Datum 15.9.2003 podle 7 zákona È. 100/2001

Více

C.j. MHMP-O91001/2003/0ZPNI/EINO55-2/Žá

C.j. MHMP-O91001/2003/0ZPNI/EINO55-2/Žá HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn C.j. MHMP-O91001/2003/0ZPNI/EINO55-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Záková/4425 Datum 06. 08. 2003 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Název: Tiskárna Podìbradská etapa, Praha 9 - Vysoèany

Název: Tiskárna Podìbradská etapa, Praha 9 - Vysoèany HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 19. 2. 2004 È.j.:MHMP-183146/2003/0ZPNI/EIN079-2/Žá Vyøizuje: Ing. lákavá podle 7 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14 PIl: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O93933/2006/00PNI/EIA/181-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 10.7.2006 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDi Váš dopis zn È.j. MHMP-172545/2003/0lPNI/EIA/O76-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 28.1.2004 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Umístìní: Oznamovatel:

Umístìní: Oznamovatel: PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-312141/2006/00PNI/EIN219-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 11.12.2006 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn, È.j. MHMP-148556/2002/0lPNI/EINO33-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 21.2.2003 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí PIt HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-OOOOO7/2007/00P NI/EIA/298-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 10.05.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

Název: Obytný komplex Nový Zlièín, Praha 17, k. ú. Zlièín

Název: Obytný komplex Nový Zlièín, Praha 17, k. ú. Zlièín PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. SMH M P272813/2008/00PNI/EIA/5462/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 10.09.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Rozšíøení využití odpadù pøi výrobì cementového slínku v cementárnì Radotín, Praha 16

Zámìr: Rozšíøení využití odpadù pøi výrobì cementového slínku v cementárnì Radotín, Praha 16 PIO HLAVNÌ MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÌHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDÌ Váš dopis zn SZn. S-MHMP-O27359/2007/00PNI/EIN311-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 14.05.2007 podle 7 zákona è. 100/2001

Více