& REKLAMA Správným směrem.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "& REKLAMA Správným směrem."

Transkript

1 KOMUNIKACE & REKLAMASprávným směrem.

2 VYDEJTE SE SPRÁVNÝM SMĚREM Jsme česká fullservisová reklamní agentura zabývající se VEŠKEROU VNĚJŠÍ KOMUNIKACÍ KLIENTA. Zajistíme pro vás na klíč služby ze všech oblastí marketingové komunikace: reklamu grafický design tvorbu nových značek firemní a obalový design produkci tiskových materiálů kampaně v médiích přípravu on-line bannerů a prezentací podporu prodeje a POS materiály merchandising a trade marketing reklamní a dárkové předměty direct marketingové kampaně tvorbu webů a internetovou propagaci public relations a eventy Na trhu působíme již od roku POKUD HLEDÁTE POVOLENÝ DOPING V NIKDY NEKONČÍCÍM ZÁVODĚ S KONKURENCÍ, VYUŽIJTE NAŠICH POHOTOVÝCH A KREATIVNÍCH SLUŽEB.

3 DESIGN A KREATIVITA ideové zpracování fotopráce, retuše, grafické návrhy, CID, obalový design KAMPANĚ grafika, slogany, texty, výroba rádio a TV spotů, tvorba on-line bannerů, media planning, reporty EVENTY režie a koordinace akce, výběr lokace, rezervace pozvání hostů, registrace, doprovodný program, technika, catering TISKOVINY grafické návrhy, DTP, prepress, dohled na výrobu prospektů, magazínů, katalogů, plakátů... PODPORA PRODEJE uvedení výrobku na trh, spotřebitelské soutěže, sampling, testery, POS materiály SIGNMAKING vyřezávaná grafika, digitální tisk, reklamní panely, navigační a orientační systémy, polepy automobilů

4 SEHRANÝ REALIZAČNÍ TÝM JE ZÁKLAD VAŠEHO ÚSPĚCHU.

5 Honza Account Director Jiří Account Manager Ondra Account Manager Petr Marketing Manager Katka Account Manager Vojtěch Creative Director Více než 10 let řídí naše accounty. Když se to hýbe, má to v režii právě on. Honza a jeho zkušenosti = výsledek na 110 %. Nic není dost velkého, aby to Jirka nezvládl polepit, osvítit či postavit. Více než 20 let mu naši klienti svěřují signmakingové projekty. Ondru potkáte hlavně na eventech, už jich realizoval více než 100. Umí plánovat, organizovat a dohlédnout i na ten nejmenší detail. Petr se stará o to, aby byla agentura vidět. A totéž umí vymyslet našim klientům. Zabývá se copywritingem, kreativou a strategií značek. Katka zvládá perfektně komunikovat s našimi nadnárodními klienty. Umí naplánovat kampaň, firemní event nebo zařídit vhodný dárek pro zákazníky. Vojtěch řídí tým grafiků a navrhuje kreativní tiskoviny, on-line materiály, obaly výrobků nebo vizuální komunikaci. V agentuře pracuje déle než jednu dekádu.

6 DESIGN A KREATIVITA Neděláme věci jen na efekt, ale aby byly efektivní. Proto je pro nás kreativita synonymem efektivity. Věci mohou být kreativní, ale účinné jsou pouze tehdy, pokud jsou snadno pochopitelné. Kreativní komunikací se lépe odlišíte, snáze si ji zapamatujete a může vás vybídnout k dialogu. Proto je pro nás kreativní pohled na každou zakázku šestým smyslem. I MALÝM DETAILŮM VĚNUJEME POTŘEBNOU PÉČI, PROTOŽE UTVÁŘÍ A PODTRHUJÍ FUNGUJÍCÍ CELEK ať už jde o logotyp nebo obal. Díky promyšlenému designu směřujete vaše produkty k inovaci, zdůrazníte přidané hodnoty a posílíte pozici značky v daném segmentu. Vždy se opíráme o jasně definované zadání zakotvené v klientském briefu (nemějte strach, rádi vám ho pomůžeme vytvořit). NAŠÍM CÍLEM JE VE VÝSLEDNÉM ŘEŠENÍ NAPLNIT VNÍMÁNÍ CÍLOVÉ SKUPINY. NA VAŠEM ZADÁNÍ BUDOU PRACOVAT ZKUŠENÍ ČLENOVÉ NAŠEHO TÝMU. Správným směrem. KOMUNIKACE & REKLAMA

7 Dobrý servis potěší i cenou. PODÍVEJTE SE PŘES MOBIL, CO JEŠTĚ UMÍME

8 TISKOVINY Navrhneme a vytvoříme vám jednotný styl vašich firemních materiálů. Díky mnohaletým zkušenostem s prací pro nadnárodní značky je pro nás samozřejmostí práce v širším konceptu corporate identity společně s dalšími materiály a tím udržení jednotné vizuální linie. OSOBNÍ DOHLED NA REALIZACI ZAJIŠŤUJÍ ZKUŠENÍ PRODUCT MANAŽEŘI, KTEŘÍ JSOU ZÁRUKOU VAŠÍ 100% SPOKOJENOSTI S KVALITOU I TERMÍNY DODANÝCH TISKOVIN.

9 okno do světa INFORMAČNÍ MAGAZÍN O DVEŘÍCH A OKNECH VEKA ČR a SR 1/2014 NOVINKY NA VELETRHU FENSTERBAU/FRONTALE 2014 SKUPINA VEKA POSILUJE PŘEVZETÍM SPOLEČNOSTI GEALAN Stylová příprava na zimu. VEKA_Magazin_2014_jaro_layout_tisk.indd :22 Zimní balíček do zavazadlového prostoru Praktický balíček na cesty obsahuje: Kapalina do ostřikovačů pro jednu náplň, ml Odmrazovač oken, 500 ml Olej Audi pro jednorázové dolití, 500 ml Zvýhodněná cena 555 Kč FIREMNÍ TISKOVINY PRO NAŠE KLIENTY

10 KAMPANĚ Když si od nás necháte reklamu vytvořit, proč byste její mediální nasazení svěřovali někomu dalšímu? Obsah kampaně vždy plánujeme tak, aby její účinek byl co nejefektivnější. Ať už se jedná o klasická média, či stále důležitější prezentaci na internetu. Zakládáme si na tom, že našim klientům k jejich online kampaním dodáváme také podrobné vyhodnocení. Vyhrávat odborné ceny je příjemné, ale v první řadě nás zajímá, abyste dostali plně funkční řešení. Protože v současných podmínkách může zvítězit jen ten, kdo dokáže za méně peněz zahrát co nejvíc muziky. V tom případě je pak S&K PUBLIC ta správná kapela pro vás.

11 Audi STK Service Zdarma, rychle, bez starostí. Nabídka na tělo. Zimní servis Volkswagen. Autorizovaní servisní partneři Audi nyní nabízí provedení pravidelné technické kontroly na STK zdarma. V autorizovaném servisu vůz dokonale připraví na kontrolu a vyřídí vše potřebné pro Váš bezstarostný život s Audi. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service INZERCE NAŠICH KLIENTŮ

12 PODPORA PRODEJE Pokud reklama přesvědčuje o důvodech ke koupi, podpora prodeje pak představuje jejich konkrétní stimul. Vymyslíme pro vaše zákazníky ten nejlepší nákupní stimul a zajistíme také odezvu na jeho komunikaci. Může to být dárek, sleva, nehmotná pobídka nebo jen dobře umístěný prezentační stojan v obchodě. Vždy se budeme řídit náležitostmi vašeho produktu a potřebami cílové skupiny. Vytvoření kompletní strategie a plánu uvedení aktivit podpory prodeje na trh je samozřejmostí.

13 MATERIÁLY PODPORY PRODEJE V OBCHODECH

14 ENERGY DRINKY Energy drinky Semtex s etiketou pro značku Audi. KOMPAS Originální 3D dárek, použitý jako direct mail cílený na potenciální zákazníky nového modelu vozu Volkswagen. Maximálně respektuje tonalitu značky. GOLFOVÉ MÍČE S LOGEM FIRMY ADVENTNÍ KALENDÁŘE, CUKROVINKY Adventní kalendář s vlastní grafikou a s plastovým blistrem ve tvaru loga VW, adventní kalendář netradičního tvaru 14 x13 cm s dózou s medovými perníčky. VÁNOČNÍ DEKORACE Aby byl potisk míčků v nejvyšší kvalitě, tiskneme přímo u výrobce. Minimální množství pro objednávku je 36 kusů. SAMOLEPKY Samolepky na zadní okno vozu s informací Dítě v autě a logem Volkswagen slouží jako účinný nástroj komunikace značky Volkswagen. Tradiční skleněné vánoční dekorace vyrobeny ve speciální řadě pro značku Volkswagen, s logem, grafikou, balením. Různé velikosti a sady.

15 EVENTY SEHRANÝ REALIZAČNÍ TÝM JE ZÁKLAD KAŽDÉHO EVENTU. S NADŠENÍM PŘIPRAVUJEME PRO NAŠE KLIENTY SPECIÁLNÍ AKCE DLE JEJICH PŘEDSTAV A ZADÁNÍ. Využijeme lidských emocí a připravíme všem reálný prožitek, abychom prohloubili jejich vztah ke značkám. Nebo můžeme pomocí nevšedních zážitků upoutat vaše potenciální klienty. Na každém detailu záleží a my je umíme pohlídat.disponujeme přímými kontakty na známé osobnosti ze světa show businessu a sportu, které dodají akci prestiž a hosty pobaví. KONFERENCE KLIENTSKÉ DNY Potřebujete konferenci ve formálním či netradičním duchu? Možností je mnoho! SPOLEČENSKÉ AKCE A VÁNOČNÍ VEČÍRKY Galavečer nebo ples, předávání cen či vyroční setkání? Ať to má jiskru a glanc! DOPROVODNÉ PROGRAMY PRO VELETRHY A VÝSTAVY Velké či malé publikum? Umíme zaujmout a pobavit každého. Pořebujete se věnovat svým obchodním partnerům nebo zaujmout klienty? DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ Ukažte, jak to u vás chodí! Pomůžeme vám atraktivní formou odprezentovat vaši společnost či provoz. SPORTOVNÍ AKCE FAMILY DAYS Dáme to do pohybu a tempo udržíme od začátku do konce, aby bylo na co vzpomínat. Chcete něco pro všechny? Bavit se budou rodiče i děti. Dáme tomu šťávu. ZAMĚSTNANECKÉ DNY Setkání zaměstnanců v neformálním a netradičním prostředí? Víme, jak na to.

16 STIHL Timbersports Již více než 10 let organizujeme české série závodů ve sportovním dřevorubectví realizované pro generálního partnera tohoto sportu společnost Andreas STIHL, spol. s r.o. Teambuilding Rabí Návrh a realizace teambuildingových aktivit pro zaměstnance divize servisních služeb značky Volkswagen.

17 Audi quattro Cup Připravili jsme sérii golfových turnajů dvojic pro značku Audi včetně národního finále s doprovodným programem. ABB cyklozávody Cyklistický závod pro VIP klienty společnosti ABB, který nejen prověřil síly startujících v náročném terénu Vysočiny, ale také nabídl příjemné večerní setkání při dobrém jídle a pití.

18 Autosalon Audi Kompletní servis expozice automobilky Audi od koordinace výstavby stánku, zajištění kompletních cateringových služeb, hostesingu, logistiky, POS materiálů a slavnostního představení nových modelů až po organizaci doprovodného programu. Otevření terminálu Audi Autosalon Klokočka Slavnostní otevření nového konceptu terminálů Audi, se známými osobnostmi, šampaňským a nablýskanými modely Audi.

19 SCANIA Client Day Setkání klientů značky SCANIA realizované v dalešickém pivovaru v duchu legendárních Postřižin. Vánoční večírek Porsche Česká republika Vánoční večírek pro zaměstnance společnosti Porsche Česká republika v rytmu samby.

20 SIGNMAKING Signmaking v našem podání je ucelená realizace veškerého značení a nosičů reklamního sdělení od přípravné fáze (grafické návrhy, architektonická řešení, projekce, engineering, zajištění povolení a revizí), přes výrobu potřebných prvků až po jejich odbornou instalaci včetně potřebné dokumentace. VÍCE NEŽ 20 LET ZKUŠENOSTÍ, VLASTNÍ VÝROBNÍ KAPACITA, ZKUŠENÝ REALIZAČNÍ TÝM A KONTINUÁLNÍ SLEDOVÁNÍ TRENDŮ V OBORU nás předurčuje k tomu být vám i v této oblasti silným partnerem.

21 VENKOVNÍ OZNAČENÍ / NAVIGAČNÍ SYSTÉMY BUDOV

22 POLEPY AUTOMOBILŮ Z NAŠÍ DÍLNY

23 VELETRŽNÍ EXPOZICE NAŠICH KLIENTŮ

24 KOMUNIKACE & REKLAMA S&K PUBLIC spol. s r.o. Sídlo: Hošťálkova 117, Praha 6 Hl. provozovna: Jana Babáka 11, Brno Telefon: , , Fax: , public@skpublic.cz

EVENTY & PROMO. Správným směrem.

EVENTY & PROMO. Správným směrem. EVENTY & PROMO Správným směrem. MÁTE VELKÉ PLÁNY? POČÍTEJTE S NÁMI. KONFERENCE Potřebujete konferenci ve formálním či netradičním duchu? Možností je mnoho! SPOLEČENSKÉ AKCE A VÁNOČNÍ VEČÍRKY Galavečer

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

grafické portfolio rebel art

grafické portfolio rebel art grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

eventová a reklamní agentura představení

eventová a reklamní agentura představení eventová a reklamní agentura představení Eventon je neformální sdružení profesionálu ve svých oborech. Hlavní výhoda spolupráce s námi je spojení zkušeností z oborů event managementu, komunikace, médií

Více

www.unimark.cz představení společnosti

www.unimark.cz představení společnosti www.unimark.cz představení společnosti O společnosti Full service reklamní agentura výroba reklamy grafické studio prezentační systémy reklamní předměty webdesign tiskárna Prezentace v tisku za nízké

Více

Nosiče venkovní reklamy

Nosiče venkovní reklamy Nosiče venkovní reklamy Billboardy Bigboardy Mostní konstrukce Billboardy 510 x 240cm Bigboardy 960 x 360cm Nezbytnou součástí dnešního marketingu je i reklama. Stále se rozvíjející částí reklamy je i

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

Influencing shopper behavior

Influencing shopper behavior 2018 Influencing shopper behavior MERCHANDISING PROMO EVENTY INSTORE ONLINE DATA Komplexní servis, neustále inovovaný, dle aktuálních trendů. Stálý a zkušený tým, prověřený praxí, je zárukou nadstandardní

Více

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí?

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? 1 Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? NABÍDKA SLUŽEB A EVENTŮ NA MÍRU DLE VAŠICH PŘEDSTAV Vytvoříme pro Vás módní přehlídku či akci, dle Vašich představ. Dbáme na to, aby každá

Více

litos grafické studio s námi můžete komunikovat...

litos grafické studio s námi můžete komunikovat... litos grafické studio s námi můžete komunikovat... k profil firmy LITOS, grafické studio působí na trhu reklamy a polygrafie od roku 1993. Je středně malým podnikatelským subjektem, který pracuje v oblasti

Více

Segmenty zákazníků Status 2012

Segmenty zákazníků Status 2012 Marketing v praxi Kdo je váš zákazník? Zamyslete se nad tím, kdo je váš zákazník? Jaké chcete mít zákazníky? Kterou skupinu zákazníků můžete lehce a s rozumnými náklady získat? Jakým způsobem můžete konkrétní

Více

studio Propagační katalog Reklamní a dárkové předměty Webdesign, CMS, e-shopy Řezaná grafika, Polepy aut Marketingová komunikace

studio Propagační katalog Reklamní a dárkové předměty Webdesign, CMS, e-shopy Řezaná grafika, Polepy aut Marketingová komunikace G R A F I C K É S T U D I O Propagační katalog AMADEUS - Petr Kopecký U Vinohradské nemocnice 7 130 00 Praha 3 - Vinohrady Loga, firemní tiskoviny Propagační materiály Corporate identity Kresba, malba,

Více

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga)

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga) Prezentace společnosti eportály s.r.o. www.eportaly.cz Kdo jsme Firma eportály s.r.o. je česká firma orientovaná na B2B a B2C. Nabízíme služby v oblasti grafických služeb, internetu a reklamy převážně

Více

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ ZLATÁ KORUNA 2013 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ Obsah 03. Partnerství ZK nabízí 19. Orientační klíčové termíny 04. O projektu ZK 20. Kontaktní údaje

Více

Společnost B&B Polygrafie

Společnost B&B Polygrafie Společnost B&B Polygrafie Naše společnost se dlouhodobě specializuje zejména na obalový a reklamní materiál v pivovarnictví. V tomto interaktivním dokumentu bychom Vám rádi představili nabídku našich služeb

Více

literadesign 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO

literadesign 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO literadesign REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra Nechte si přinést kávu s vhodným dezertem, pohodlně se usaďte, a vklidu si prohlédněte naší prezentaci služeb

Více

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz ...pozvánka s volnou vstupenkou Pořadatel: Hlavní partner: www.reklama-fair.cz 18. veletrh reklamy, médií, polygrafie a obalů Poukázka na volnou vstupenku Zde je místo pro nalepení vizitky! Výstaviště

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf MICHAEL SCHNEIDER - SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009 3. ročník VevyNet open golf Nabídka spoluúčasti 3. ročník tradičního setkání hráčů golfu, obchodních partnerů

Více

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL VÁNOČNÍ BALENÍ case study společnosti LOGIK, s.r.o.

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL VÁNOČNÍ BALENÍ case study společnosti LOGIK, s.r.o. SCHWARZKOPF PROFESSIONAL VÁNOČNÍ BALENÍ 2015 case study společnosti LOGIK, s.r.o. OBSAH CHTĚJTE VÍC OD SVÉ TISKÁRNY KOMUNIKACE 4 ŘEŠENÍ 8 PRÉMIOVÝ VZHLED 12 DŮRAZ NA EFEKTIVITU 14 DESIGN NEJEN POUTAVÝ,

Více

Prezentace společnosti M-Age

Prezentace společnosti M-Age Prezentace společnosti M-Age O společnosti Jsme marketér s prokazatelnými zkušenostmi s vývojem funkčních konceptů pro velké a střední společnosti i firmy lokálního charakteru. Na straně agentur i zadavatelů

Více

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií.

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií. G R A F I C K É A R E K L A M N Í S T U D I O www.ideal-studio.cz PŘEDSTAVENÍ Naše společnost funguje na trhu od roku 2003 původně jako grafické studio. Díky požadavkům klientů, jsme se postupem času vyprofilovali

Více

Cílem našeho snažení je reklama, která prodává, zákazník, který se k nám vrací.

Cílem našeho snažení je reklama, která prodává, zákazník, který se k nám vrací. PLAY portfolio HISTORIE Historie reklamní agentury tédwa s.r.o. se začala psát roku 1997. Našim cílem tehdy bylo vybudovat silnou reklamní společnost, schopnou poskytovat kvalitní služby na profesionální

Více

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava Číslo projektu: Název projektu: Subjekt: Označení materiálu (přílohy): CZ.1.07/1.1.24/02.0118 Polygrafie v praxi Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava Branding 2 Autor: Markéta

Více

VY_32_INOVACE_D 12 07

VY_32_INOVACE_D 12 07 Název a adresa školy: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, oblast podpory

Více

Moloko ateliér s.r.o. Moloko ateliér s.r.o.

Moloko ateliér s.r.o. Moloko ateliér s.r.o. Moloko ateliér s.r.o. Ateliér pro komunikaci a reklamu SPECIALIZACE firemní časopisy PŘEDSTAVENÍ Na reklamním trhu působíme od roku 1995, nejprve jako agentura Monte Cristo s.r.o, kterou spolumajitelé

Více

E.M.E. FACTORY. Představení společnosti a portfolio

E.M.E. FACTORY. Představení společnosti a portfolio E.M.E. FACTORY Představení společnosti a portfolio Agenda Kdo jsme Proč s námi spolupracovat Základní charakteristika Naše služby Realizované projekty Reference Kontakty Kdo jsme E.M.E. Factory je agentura

Více

MAPA MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ

MAPA MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ MAPA MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ Asociace POPAI CENTRAL EUROPE vydává ve spolupráci s dalšími oborovými asociacemi aktualizovanou verzi komplexní mapy marketingových komunikací s detailním dělením podlinkových

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG VIZUÁLNÍ IDENTITA FIRMY

NABÍDKOVÝ KATALOG VIZUÁLNÍ IDENTITA FIRMY NABÍDKOVÝ KATALOG VIZUÁLNÍ IDENTITA FIRMY Platný od 1. 1. 2017 Specializujeme se na kompletní tvorbu vizuálních identit společností. Identita vždy musí reflektovat hodnoty dané společnosti a právě díky

Více

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu 1 Obsah 2 úvod.......................................................................................... 3 1 / jednotný vizuální styl

Více

Čtenáři časopisu SIGN

Čtenáři časopisu SIGN Čtenáři časopisu SIGN Časopis SIGN SIGN odborný dvouměsíčník pro vizuální komerční komunikaci. Věnuje se kreativitě v komerční komunikaci a výrobě reklamy v oborech tisk, světelná a venkovní reklama a

Více

ZD RÁMCOVÁ SMLOUVA KOMUNIKAČNÍ A MARKETINGOVÉ SLUŽBY

ZD RÁMCOVÁ SMLOUVA KOMUNIKAČNÍ A MARKETINGOVÉ SLUŽBY ZD RÁMCOVÁ SMLOUVA KOMUNIKAČNÍ A MARKETINGOVÉ SLUŽBY 5. 10. 2016 Tomáš Avrat JMK chce patřit mezi nejinovativnější regiony v Evropě. Máme k tomu produkt a strategie, tj. regionální inovační ekosystém (RIE),

Více

nejširší výběr vybavení k pronájmu katalog 2009 www.zapujcka.cz

nejširší výběr vybavení k pronájmu katalog 2009 www.zapujcka.cz nejširší výběr vybavení k pronájmu katalog 2009 www.zapujcka.cz Společnost ZÁPŮJČKA.CZ nabízí nejširší výběr vybavení k pronájmu. Základními artikly jsou stoly, židle a prezentační panely. Dále sedací

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Mgr. Bohdana Rambousková Agenda Jednotná firemní identita Její základní prvky logo, vizitky, email, web Jasné sdělení Media plán Jednotná

Více

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni.

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni. Dobrá reklama je nedílnou součástí ůspěchu moderních firem. Jsme dobře vybaveni, abychom mohli zrealizovat plnou prezentaci Vaší společnosti. Nabízíme profesionální služby v oblasti reklamy a širokou škálu

Více

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL O ČEM BUDE ŘEČ? Současné vlastnosti a možnosti? Jak zajisti

Více

Jsme společnost poskytující svým klientům profesionální servis v marketingových službách.

Jsme společnost poskytující svým klientům profesionální servis v marketingových službách. Jsme společnost poskytující svým klientům profesionální servis v marketingových službách. NAŠE HLAVNÍ ČINNOST Zajištění hostesek a promotérů Ochutnávky Event marketing Road show Centrála Projekt manager

Více

Představení společnosti

Představení společnosti Představení společnosti Agentura Allice s.r.o. byla založena v roce 2000. Zajišťujeme komplexní servis v oblasti firemních akcí, konferencí a marketingu. Chápeme velkou důvěrnost informací spojených s

Více

INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY

INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY BEST OF EVENTS INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR BUSINESS COMMUNICATIONS LIVE MARKETING EVENT SERVICES

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI marketing idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. InstoreRadio vzbuzuje emoce! InstoreRadio je přes satelit vysílaný hudební a informační program, díky kterému supermarket zpříjemňuje nákup zákazníkům. Tyto programy jsou oblíbené,

Více

P R I N T A N D P O S T P R E S S

P R I N T A N D P O S T P R E S S o společnosti CMYK 1 2 Tiskárna Jiskra vznikla v roce 1992. Z malé tiskárny se postupně vypracovala až do současné podoby, kdy patří mezi nejvýznamnější společnosti na trhu polygrafického průmyslu v České

Více

Podpora prodeje. Ing. Vilém Kunz,Ph.D.

Podpora prodeje. Ing. Vilém Kunz,Ph.D. Ing. Vilém Kunz,Ph.D. Vilem.Kunz@vsfs.cz 1. Dnešní trhy Velký podíl neloajálních kupujících Často mění značky Berou ohled na slevové a marketingové akce tzv. brand switchers Dominance na straně maloobchodních

Více

K ATALOG. www.all4bands.cz

K ATALOG. www.all4bands.cz K ATALOG verze 1.4, od 6. 4. 2015 PROMOTÉRSTR VÍ Prodej a propagace písní na platformě StarRizer Umístění písně na mezinárodní platformu StarRizer Propagace prodeje písně ZDARMA Máme licenci k nejrychlejší

Více

Reklamní a mediální agentura

Reklamní a mediální agentura Reklamní a mediální agentura Katalog poskytovaných služeb Reklamní a mediální agentura +420 775 57 87 57 jan.molnar@ovamedia.cz www..cz Jsme reklamní a mediální agentura s týmem specialistů na propagaci

Více

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE ZAMĚŘENÍ VELETRHU dvoudenní vzájemný dialog účastníků stavebního a realitního trhu ve formě akce Business-to-business (B2B) spolu s představiteli veřejné správy obcí, kraje

Více

Představení společnosti

Představení společnosti Představení společnosti Agentura Allice s.r.o. byla založena v roce 2000 a v současné době spolupracujeme také se zahraničními eventovými a reklamními agenturami. Zajišťujeme komplexní servis v oblasti

Více

představení produktu 2018

představení produktu 2018 představení produktu 2018 Expres.cz je zábavně-informační web, který mediální skupina MAFRA spustila v září roku 2015. Tvoříme emoce Průvodce světem celebrit Zprávy z domova a ze světa Trendy si určují

Více

Komplexní přehled. NÁKLAD : 10 000 ks. We Build Your Goodwill.

Komplexní přehled. NÁKLAD : 10 000 ks. We Build Your Goodwill. Ročenka Travel & Event Manager s HANDBOOK je určena všem manažerům, kteří mají na starosti marketing, získávání nových zákazníků a s tím spojené organizování firemních akcí a večírků, konferencí a kongresů.

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

NECHTE SE INSPIROVAT

NECHTE SE INSPIROVAT NECHTE SE INSPIROVAT náš PŘÍBĚH úspěch miluje pokoru... JSME ryze rodinná firma, která již více jak 20 let zajišťuje komplexní servis propagačních předmětů, které pomáhají firmám a jejich značkám být lépe

Více

Naši zaměstnanci se pravidelně účastní gastronomických soutěží.

Naši zaměstnanci se pravidelně účastní gastronomických soutěží. HAPPYCATERING s.r.o. je firma, která se specializuje na poskytování gastronomických služeb od roku 1993. Základem naší činnosti jsou cateringové služby, které poskytujeme tzv. na klíč na celém území ČR.

Více

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty TEAMBUILDING Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty Naše společnost BEST KITES pro vás má velmi

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

MARKETINGOVÁ PŘÍRUČKA

MARKETINGOVÁ PŘÍRUČKA MARKETINGOVÁ PŘÍRUČKA Kvalitní počítače a služby Dělat s námi business je hračka. O tom, že je to pravda, Vás přesvědčí následující stránky této marketingové příručky. Dnem i nocí děláme vše pro to, aby

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

PROMOTION. Nabídka pro dealery automobilů. AGENTURA 3K s.r.o.

PROMOTION. Nabídka pro dealery automobilů. AGENTURA 3K s.r.o. PROMOTION Nabídka pro dealery automobilů AGENTURA 3K s.r.o. Vážení přátelé, dovolujeme si Vám předložit tuto nabídku na zajištění promotion akce ve Vašem autosalónu. Naše agentura se jako jediná v ČR dlouhodobě

Více

gamifikace pro verejnost hravý event marketing

gamifikace pro verejnost hravý event marketing ˇ pro verejnost hravý event marketing Chtěli byste dát vědět více lidem o své instituci, značce či produktu a oslovit nové cílové skupiny? více motivovat již stávající klienty k určité činnosti a vzbuzovat

Více

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Veletrh JobChallenge cíleně propojuje významné zaměstnavatele se studenty a absolventy brněnských vysokých škol. Jako vystavovatel veletrhu můžete nabídnout

Více

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU 2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních sil TERMÍN KONÁNÍ 7. 9. října 2008 Společně s projekty

Více

graf ika a design Focused on your needs

graf ika a design Focused on your needs Focused on your needs graf ika a design Trigama International s.r.o. Hakenova 920/1, 196 00 Prague Czech Republic IČ 02184117 www.trigama.eu info@trigama.eu tel/phone 00420 777 820 487 Trigama International

Více

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE SEMINÁŘE Semináře jsou pravidelné vzdělávací programy, které se konají každý třetí čtvrtek v měsíci v dopoledních hodinách a nabízí jedinečný pohled do problematiky a praxe šetrného stavebnictví v České

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 g marketin idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk BUĎTE VIDĚT S JHK PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk Vyzkoušejte jeden z našich propagačních balíčků nebo si nechte sestavit balíček

Více

Příloha č. 1: Rozhovor s Martinem Matulou, společníkem firmy HISPORT,s.r.o.

Příloha č. 1: Rozhovor s Martinem Matulou, společníkem firmy HISPORT,s.r.o. PŘÍLOHY Příloha č. 1: Rozhovor s Martinem Matulou, společníkem firmy HISPORT,s.r.o. I. Reklama 1. Využíváte některou podobu z těchto druhů reklamy? - tištěná a vysílaná, nápisy na obalech, letáčky, balení,

Více

Posviťme si na Event jako nástroj marketingu

Posviťme si na Event jako nástroj marketingu AC&C Public Relations Posviťme si na Event jako nástroj marketingu AC&C Public Relations Založena v roce 1993 Velikostí a rozsahem mezi TOP 5 agenturami v ČR Certifikát kvality řízení ICCO CMS Členství

Více

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS!

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROFESIONÁLNÍ ŘEŠENÍ DOKONALÝ SERVIS AKTIVNÍ PŘÍSTUP DLOUHOLETÁ PRAXE V OBORU V TUZEMSKU I ZAHRANIČÍ SPOLEHLIVÁ KOMUNIKACE DOBRÝ POCIT ZE SPOLUPRÁCE.A URČITĚ ZARUČENÝ

Více

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE.

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. www.amden.cz O SPOLEČNOSTI JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. SVOBODA Jsme svobodná firma... OTEVŘENOST

Více

ČVUT FEL K 316. Marketing KOMUNIKAČNÍ POLITIKA. Tomek - Vávrová

ČVUT FEL K 316. Marketing KOMUNIKAČNÍ POLITIKA. Tomek - Vávrová KOMUNIKAČNÍ POLITIKA @ Prvky komunikačního procesu Odesílatel Kódování ZPRÁVA Dekódování Příjemce Médium ŠUM Zpětná vazba Odpověď 2 Prvky komunikačního procesu KDO? (podnik, komunikátor) CO? (poselství)

Více

LTsignsro

LTsignsro PLASTICKÉ PÍSMO Dle rozměrů se odvíjí i použité technologie a provedení materiálu. Možnosti materiálu jsou PVC, plexi, styrodur (polystyren XPS), různé plechy, hliník, dřevo a spousta dalšího. Na naší

Více

představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993.

představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993. představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993. Pracujeme s moderní předtiskovou, tiskovou a dokončovací technikou na

Více

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ Využijte dotace z projektu POVEZ na vzdělávání vašich zaměstnanců Projekt POVEZ = kvalitně proškolení zaměstnanci bez starostí pro

Více

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT PROSTOR PRO VÁŠ EVENT CO JE DEPO2015 Bývalé depo dopravních podniků a nyní místo pro rozvoj tzv. kreativních průmyslů (grafika, design, móda, 3D tisk, řemeslo, film ) Inovativní prostor, který propojuje

Více

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR OBSAH: 4 Úvod 5 Charakteristika Tour 6 Systém Tour 7 Jednotlivé turnaj Tour termínová listina 8 Generální partner Tour 9 Hlavní

Více

MATURITNÍ OKRUHY Školní rok: 2014/2015 Reprodukční grafik pro média zaměření propagace a reklama

MATURITNÍ OKRUHY Školní rok: 2014/2015 Reprodukční grafik pro média zaměření propagace a reklama MATURITNÍ OKRUHY Školní rok: 2014/2015 Reprodukční grafik pro média zaměření propagace a reklama 1. Corporate Identity a) Corporate Idenity jako nástroj budování image. b) Subsystémy Corporate Identity

Více

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby Chcete, aby vaši reklamu viděly tisíce lidí? uvádíte na trh nové výrobky, Produkty nebo služby? PřiCHÁZíte v PrŮběHu roku se ZaJímavÝmi ProdeJními

Více

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Nabídka akcí v divadle Ponec Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Hledáte originální místo pro firemní večírek, vánoční párty nebo setkání s klienty? Uspořádejte netradiční akci v divadle Ponec, kterou

Více

Jiří Zmidloch. Realizace firemní akce od A po Z

Jiří Zmidloch. Realizace firemní akce od A po Z Jiří Zmidloch Realizace firemní akce od A po Z Struktura přednášky Obecná část Komunikace s klientem Vizitka Nejlepší teambuilding na světě s.r.o. Představení společnosti Cíl jednání s klientem Proč to

Více

DÁRKOVÉ BALÍČKY GOLFOVÝ BALÍČEK CYKLISTICKÝ BALÍČEK TENISOVÝ BALÍČEK VOLEJBALOVÝ BALÍČEK BALÍČEK PRO KLIENTY BALÍČEK PRO VIP PARTNERY

DÁRKOVÉ BALÍČKY GOLFOVÝ BALÍČEK CYKLISTICKÝ BALÍČEK TENISOVÝ BALÍČEK VOLEJBALOVÝ BALÍČEK BALÍČEK PRO KLIENTY BALÍČEK PRO VIP PARTNERY DÁRKOVÉ BALÍČKY 2014 GOLFOVÝ CYKLISTICKÝ TENISOVÝ VOLEJBALOVÝ PRO KLIENTY PRO VIP PARTNERY golfový balíček - pro společnost Resort Klaret golfový deštník s potiskem golfové míčky s originální krabičkou

Více

Akce MYTHOLOGY Fight Night

Akce MYTHOLOGY Fight Night 1 Akce MYTHOLOGY Fight Night Připravili jsme choreografii a program, který jste na území České republiky zatím neměli možnost vidět. Spojení kulturního zážitku v podobě historické show a zápasů bojových

Více

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz Plocha 2014 KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz OBSAH GRAFICKÉ A DTP STUDIO 3 DIGITÁLNÍ TISK 4 OFSETOVÝ TISK 4 REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 5 FOTOBANKA

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

Akční nabídka letních pneumatik. pro značku Volswagen v Porsche České Budějovice PORSCHE ČESKÉ BUDĚJOVICE 1.993, , , ,- 6.

Akční nabídka letních pneumatik. pro značku Volswagen v Porsche České Budějovice PORSCHE ČESKÉ BUDĚJOVICE 1.993, , , ,- 6. POLO BRILLANTIS 2 185/60 R15 84H GOLF, TOURAN, BRILLANTIS 2 195/65 R15 91V 2.189,- 1.993,- 1.460,GOLF, TOURAN, 205/55 R16 91W 1.260,- 215/55 R16 97W 3.855,- 6.649,- 1.850,- CS 215/55 R17 94W CS 3.650,-

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

JAK DĚLÁME OBALY, KTERÉ FUNGUJÍ JAKO DIRECT MAIL. case study společnosti LOGIK, s.r.o.

JAK DĚLÁME OBALY, KTERÉ FUNGUJÍ JAKO DIRECT MAIL. case study společnosti LOGIK, s.r.o. JAK DĚLÁME OBALY, KTERÉ FUNGUJÍ JAKO DIRECT MAIL case study společnosti LOGIK, s.r.o. OBSAH CHTĚJTE VÍC OD SVÉ TISKÁRNY STOLNÍ KALENDÁŘ 4 VÍTALI JSME JARO 8 LETNÍ GRILOVÁNÍ 10 GOOGLE CARDBOARD 12 NAŠE

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS

OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS ADTRUCKS základní informace ADTRUCKS kamióny představují nové prémiové outdoorové médium s působností v celé Evropě. Reklamní nosiče zaujmou samotnou velikostí reklamní

Více

OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS

OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS PÁRTY KP 2017 OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS OSLAVY & PÁRTY A-Z KENNING PRODUCTIONS Měníme sny ve skutečnost Tematické programy & interakce s hosty - showdance & exotic dance - exhibice asijských bojových

Více

vyhodnocení dotazníků Stávající stav firemní vizuální identity a komunikace

vyhodnocení dotazníků Stávající stav firemní vizuální identity a komunikace vyhodnocení dotazníků Stávající stav firemní vizuální identity a komunikace DotaznÍky byly vytvořeny v souvislosti s přípravou výběrového řízení pro tvorbu značky statutárního města Frýdek-Místek. Odhalily

Více

NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA

NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA VAŠE NEJEFEKTIVNĚJŠÍ REKLAMNÍ KAMPAŇ NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA Reklama na lukrativních místech v centru Prahy na letišti na železnicích Inzerce ve vysoce nákladových periodikách Vážení obchodní

Více

Katalog novoročních přání 2013

Katalog novoročních přání 2013 Katalog novoročních přání 2013 Systém Moje tiskoviny - novoroční přání Novoroční přání V tomto katalogu najdete novoroční přání, která si dotvoříte přesně podle Vašich představ. Na dalších stranách Vám

Více