Seznam novinek. Básně pro děti Bible pro děti. Cínový vojáček a jiné pohádky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Seznam novinek. Básně pro děti Bible pro děti. Cínový vojáček a jiné pohádky"

Transkript

1 23092 VF M 366 pohádek na dobrou noc M Abeceda s včelkou Májou VF M Anička na statku VF M Babička vypráví M Básně pro děti M Bible pro děti VF M Bylo, nebylo VF M Cínový vojáček a jiné pohádky M Český rok v pohádkách, písních, hrách a tancích, M Čevená Karkulka a jiné pohádky M Čítanka M Čti každý večer 365 příběhů VF M Další dobrodružství včelky Máji VF M Dobrodružství malých nezbedníků VF M Ezopské bajky M Hledej a najdi zvířata lesů M Hledej a najdi zvířata na statku M Hledej a najdi zvířata ve městě VF M Hnědáčkův velký den M Homérova Ílias M Homérova Odysseia VF M Hook M Hrdinové podzemí M Jak žijí lesní zvířátka 7546 M Jedním dechem 3 VF M Každý večer s pohádkou M Kniha džunglí M Kočičí dobrodružství ve městě VF M Kolo kolo mlýnské VF M Košíček zlatých vajíček 2 M Kouzelná píšťalka M Kouzelná píšťalka M Kouzelný prsten 2 VF M Kouzelný svět pohádek VF M Království pohádek VF M Kůzlátka a hloupý vlk VF M Lesní stezkou VF M Má nejkrásnější knížka o zvířátkách (c) LANius s.r.o.

2 8 VF M Malí hrdinové M Malý Alšův Špalíček národních písní a říkadel VF M Máme rádi zvířátka 8 VF M Markétka a Bojar M Martinka VF M Martinka se stěhuje M Martinka u tety Lucie VF M Maruška a mláďátka a jiné příběhy ze života M Medvídci na vandru VF M Míša a Liduška VF M Míša v zimě M Moje první čtení VF M Moji kamarádi zvířátka M Moravské národní pohádky a pověsti VF M Mourovaté pohádky na dobrou noc VF M Mrazík M Můj pohádkový svět 7 VF M Mýty a legendy amerického kontinentu M Nauč mě mluvit M Nejkrásnější bajky o zvířatech M Nejkrásnější filmové písničky M Nejkrásnější pohádkové písničky M Nejkrásnější pohádky bratří Grimmů VF M Nejkrásnější pohádky o obrech M Nejkrásnější pohádky o vodnících a mořských bytostech M Nejkrásnější příběhy z 1001 noci M Nezapomeň M Nové příběhy ze statku strýce Josefa M O chudém mládenci a carevně M O Popelce a jiné pohádky VF M O srdnatém střelci Andrejovi M O třech medvědech a jiné pohádky 9 VF M O Větrném králi a jiné pohádky M O vlčí nevěstě M O zvědavém lišákovi M Obrázkové čtení M Obrázkové pohádky M Obrázky a slovíčka pro malého človíčka (c) LANius s.r.o.

3 22412 M Odvážný Dan M Ospálek a Zíválek VF M Paci, paci, pacičky pro kluky a holčičky M Pohádková abeceda z Albatrosu M Pohádkové počítání VF M Pohádkový věneček VF M Pohádky 7688 M Pohádky a povídky pro malé čtenáře M Pohádky bratří Grimmů M Pohádky bratří Grimmů M Pohádky o psech a měsíci M Pohádky pro malé děti VF M Pohádky pro předškoláky M Pohádky pro všední dny i pro svátky VF M Postopách zvířátek M Princezna Sisi M První čtení M První čtení pro malé čtenáře M První čtení s medvídkem M První čtení se sovičkou M Příběhy medvídka Míši M Příběhy z říše zvířat M Příhody plyšových medvídků M Rok na statku M Ruské národní pohádky M Říkadla Pohádky M Sametové kožíšky 6 M Sindibád a jiné pohádky M Sněhurka a jiné pohádky M Soutěskou na severozápad M Staré řecké báje a pověsti VF M Stvoření světa VF M Šepot koní 4 M Šípková Růženka M Šmoulové M Špalíček pohádek a říkadel M Špity, špity, bábo M Špuntík a jeho kamarádi (c) LANius s.r.o.

4 13408 M Těžká planeta M To nejlepší z večerníčků M To nejlepší z večerníčků VF M Učím se číst VF M Učím se číst M Usměvavý svět M Utíkej, myško, utíkej! VF M V noci les nespí M Vaříme s Méďou M Velká kniha českých říkadel M Velká kniha malého školáka M Velký zpěvník lidových písniček M Veselé příběhy předškoláků a malých školáků VF M Vítejte v pohádce M Vodník Mihulka M Zajíček Ouško jde do školy M Zajíček Ouško jde do školy M Zajíček Ušáček a jeho přátelé M Zajíček Ušáček a jeho rodina M Zlatá brána M Zlatá kniha říkadel M Zuzanka a její další příhody M Zuzanka a malý host M Zuzanka na břehu jezera M Zuzanka na kolečkových bruslích M Zuzanka na prázdninách M Zuzanka u strejdy Fandy M Zuzanko, pojď si hrát M Zvířátka a jejich přátelé M Zvířátka a loupežníci VF M Zvířátka jsou naši přátelé VF M Zvířátka na statku VF M Žabí princ M Živáčkové M Abraham, Peter Školní strašidlo M Adamová, Eva O štěstí trochu jinak M Adla, Zdeněk Hvězdy nad samotou M Adla, Zdeněk Je to světový, táto! (c) LANius s.r.o.

5 9448 M Adla, Zdeněk Krásná a slavná M Adla, Zdeněk Obrázky z českých dějin a pověstí VF M Adla, Zdeněk Obrázky z českých dějin a pověstí M Adlová, Věra Jarní symfonie M Adlová, Věra Proměny lásky M Adlová, Věra Vojta a medvěd Petr M Aksjonov, Vasilij Jak jsem zachránil fotbalovou republiku 4179 M Alain-Fournier Kouzelné dobrodružství M Aldridge, James Spor o poníka VF M Aldridge, James Spor o poníka M Aleksandrova, Káťa mezi hračkami M Alex, Joe Černé koráby M Alex, Joe Černé koráby M Allison, Jennifer Pátračka Gilda a Jezerní panny M Almazov, Boris Nejkrásnější kůň M Alonso, Dora Údolí barevného ptáčka 7306 M Amicis, Edmondo de Srdce 9699 M Andersen, Hans Pohádky ZT M Anson, Mandy Zaostřeno na lásku M Aprilov, Boris Lišákova dobrodružství 6636 M Arbman, Holger Erik Vikingové M Ardley, Neil Moje kniha pokusů-světlo VF M Ardley, Neil Moje kniha pokusů-světlo M Ardley, Neil Moje kniha pokusů-voda M Arghezi, Tudor Klubíčko pavučiny 1 M Argilli, Marcello Atomino 9082 M Armstrong, Richard Zakleté moře 9084 M Armstrong, Richard Zakleté moře M Arold, Marliese Zmatek kolem Samiry M Arold, Marlise Poblouznění 7776 M Asimov, Isaac Ocelové jeskyně VF M Aškenazy, Ludvík Putování za švestkovou vůní 7995 M Aubry, Cécile Bella a Sebastián 7637 M Aubry, Cécile Bella a Sebestián 2 VF M Aubry, Cécile Poly a černý diamant M Aubry, Cécile Poly a jeho kamarád Pippo M Aubry, Cécile Pomoc, Poly! M Aubry, Cécile Sebastián mezi lidmi (c) LANius s.r.o.

6 21887 VF M Aubryová, Cécile Poly v Benátkách 2710 M Augusta, Josef Lovci jeskynních medvědů M Augusta, Josef U pravěkých lovců 5395 M Augusta, Josef Z hlubin pravěku M Augusta, Josef Z hlubin pravěku M Augusta, Josef Zavátý život M Augusta, Josef Zavátý život 6576 M Augusta, Josef Ztracený svět M Augusta, Pavel Vynálezy na všední den VF M Augusta, Pavel Vynálezy na všední den VF M Auzou, Philippe Nejkrásnější pohádky z celého světa M Avallone Silvia Ocelové léto M Awdry, W. O mašince Tomášovi M Awdry, W., O mašince Tomášovi M Awdry, W., O mašince Tomášovi M Awdry, W., O mašince Tomášovi VF M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Awdry, W.a Ch. O mašince Tomášovi M Baar, Jindřich Šimon Hanýžka a Martínek M Baar, Jindřich Šimon Chodské pohádky M Baar, Jindřich Šimon, Chodské pohádky M Bahdaj, Adam Cesta do neznáma VF M Bachner, Anne Poník a dvojčata M Bachner, Anne Poník tropí hlouposti M Bachrevskij, Vladislav Republika dětí M Baisch, Milena, - Příběhy zajíčka Matýska M Balderson, Margaret Dcera polární noci M Balej, Jan, Větvička a Ploutvička VF M Balík, Jindřich Jaro Léto Podzim Zima (c) LANius s.r.o.

7 22525 M Balík, Jindřich Pohádky a básničky pro kluky a holčičky M Balík, Jindřich, nožka Klotylda VF M Ball, Georgij Schovávaná se sluníčkem 9477 M Ball, Georgij Skřítek Halahoj M Balzano, Bruno Řekni proč? M Banks, Lynne Reid Můj drahý darebák M Baranowski, Směr Horn M Barnabé, Joelle Zuzanka se stěhuje M Barto, Agnija L'vovna Najít člověka 9026 M Bartos-Höppner, Pozor - laviny! 8759 M Bartos-Höppner, Pozor - laviny! 6788 M Bass, Eduard Klabzubova jedenáctka M Bass, Eduard Klapzubova jedenáctka M Bastian, Horst Tuláci VF M Batlička, Otakar Na vlnách odvahy a dobrodružství M Batlička, Otakar Na vlnách odvahy a dobrodružství 6478 M Batlička, Otakar Na vlně 57 metrů M Batlička, Otakar Tanec na stožáru 8 M Bauer, Ernst W. Můj barevný atlas zvířat M Bawden, Nina Carriina válka VF M Baxter, George Owen Stín ZT M Baxter, Nicola Medvědí pohádky před spaním M Baxter, Nicola Pohádky o zvířátkách 7309 M Bažov, Pavel Petrovič Kamenný kvítek M Bažov, Pavel Petrovič Kamenný kvítek 9592 M Bednář, Kamil Cyrano z Bergeracu 6352 M Bednář, Kamil Děvčátko z Itálie M Bednář, Kamil Děvčátko z Itálie M Bednář, Kamil Pohádky za druhou oponou 9050 M Bednář, Kamil Pohádky za oponou 7392 VF M Beecher-Stowe, Chaloupka strýčka Toma VF M Beecher-Stowe, Chaloupka strýčka Toma M Beer, Hans de Lední medvídku, kam pluješ? M Beer, Hans de Lední medvídku, vrať se brzy! M Běhounek, František Kletba zlata M Běhounek, František Projekt Scavenger VF M Běhounek, František Swansonova výprava 6937 M Bělohlávek, Miloslav Plzeňské pověsti a legendy 1968 (c) LANius s.r.o.

8 10572 M Bělousov, Roman Knihy o tom mlčí M Benda, Josef Výpravy za bednou M Benedek, Elek Princ z dřevěného hradu M Benedictus, David Návrat do Skorcového lesa M Beneš, Jan Opředeni mocným kouzlem M Benešová, Božena Povídky s koncem ne vždy dobrým M Berger, Margot Naděje v hedvábné hřívě M Bernardinová, Eva Ahoj, Blanko! M Bernardinová, Eva Blanka a Jirka M Bernardinová, Eva Blanka, obyčejná holka M Bernardinová, Eva Blanko, představ si M Bernardinová, Eva Blanko, usmívej se VF M Bernardinová, Eva Děti na vodě M Bernardinová, Eva Kluci, holky a Stodůlky M Bernardinová, Eva Kluci, holky a Stodůlky M Bernardinová, Eva Kluci, holky a Stodůlky M Bernardinová, Eva Kluci, holky a Stodůlky M Bešťáková, Eva Dupálek M Bešťáková, Eva Knížka pro Vojtíška M Bešťáková, Eva Ovečka Kudrlinka M Bešťáková, Eva, O zachráněných zvířátkách M Bešťáková, Eva, Písmenkové pohádky M Bešťáková, Eva, Princezna bílých tygrů VF M Bezděková, Zdeňka Říkali mi Leni M Bezděková, Zdeňka Říkali mi Leni 3066 M Bezděková, Zdeňka Štěstí přijde zítra M Bianki, Vitalij Černý sokol 8029 M Bianki, Vitalij Mravenečkova dobrodružství M Bílý, Jiří Zlatý klíček pro Alenku M Binar, Ivan, Bibiana píská na prsty M Bittner, Wolfgang Černý Šejtan VF M Blažek, Bohuslav Zprávy z babylónské věže M Blažíčková, Anna Kdo nesází, nevyhraje aneb Dostane se Honza k počí M Blesius, Susanne Veselé příhody malého tygříka 3 M Blobel, Brigitte Bez tebe nemůžu žít M Blobel, Brigitte Jeho matka mě nemá ráda M Blobel, Brigitte Místo pro lásku VF M Blobel, Brigitte Ta nová, brácha a já (c) LANius s.r.o.

9 24198 M Blobel, Brigitte Ty máš ale odvahu! M Blobel, Brigitte Už nikdy to nebude jako dřív VF M Blogel, Brigitte Sářin sen M Blyton Enid Tajemná řeka M Blyton, Enid Amélie divočí M Blyton, Enid Dobrodružství na Killimooinu M Blyton, Enid Dobrodružství na Měsíčním hradu M Blyton, Enid Dobrodružství na ostrově M Blyton, Enid Dobrodružství na útesech 8 M Blyton, Enid Dvojčata zpátky ve škole M Blyton, Enid Holky z internátu M Blyton, Enid Lidičky z Kouzelného stromu 0 M Blyton, Enid Podařená dvojčata M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Správná pětka M Blyton, Enid Tajemný hrad M Blyton, Enid Tajemný ostrov M Blyton, Enid Tajemství kocouřího muže M Blyton, Enid Tajemství lišákova doupěte (c) LANius s.r.o.

10 24559 M Blyton, Enid Tajemství tajného pokoje M Blyton, Enid Tajemství ukradených paněz M Blyton, Enid Tajemství záhadného balíčku M Blyton, Enid Tajemství zmizelého prince M Blyton, Enid Tajemství ztracené kočky M Blyton, Enid Tajemství ztraceného náhrdelníku M Blyton, Enid Tajemství ztraceného náhrdelníku M Blyton, Enid Záhada pavoučího domu VF M Blyton, Enid Záhada tajného dopisu M Blyton, Enid, Tajemné moře VF M Boček, Jaroslav Čtyři kluci z Vraného M Bodker, Cecil Silas a černá kobylka M Boehme, Julia Loupež v Safariparku M Boehme, Julia, Psí trampoty M Bogdanová Laddugandy Ť.P.B.O.F M Boglar, Krystyna Nehlaď kočku proti srsti M Bojar, Pavel Jmenuji se Geriňa 6649 M Boldyrev, Viktor Konec Modrého orla M Bonham, Frank Záhada bohatého kocoura M Bonhardová, Nina Františka a čtyřlístek M Bonhardová, Nina Pohádky třeboňského kapra VF M Bonsels, Waldemar Dobrodružství včelky Máji VF M Borovička, Václav Mateřské znaménko M Borská, Ilona Kaštan první třídy VF M Borská, Ilona Komu zlatá brusle? M Borská, Ilona Mirka s Jirkou sami doma M Borská, Ilona Říkadla a šeptánky M Borská, Ilona Trubadúři a ztracená švadlena M Borská, Ilona Ve čtvrtek budeme dospělí M Borská, Ilona Výpravy s paní Klomínkovou M Borski, Lech Talisman z azurové země M Bořkovcová, Hana Cesta kolem světa za osmdesát let M Bořkovcová, Hana Cizí holka 9570 M Bořkovcová, Hana My tři cvoci VF M Bořkovcová, Hana Stan, do kterého prší M Bořkovcová, Hana Vzteklouni VF M Bořkovcová, Hana Zakázané holky M Bořkovcová, Hana Zakázané holky (c) LANius s.r.o.

11 5122 M Bouček, Josef Mlčení mužů M Brabcová, Eva Na slzy nebyl čas M Brabcová, Eva Ztracené nebe ZT M Bracale, Carla Láska do nepohody M Brandejsová, Irena Hra očí M Brandejsová, Irena Jedna letní láska VF M Brandejsová, Irena Lásku neutajíš VF M Brandejsová, Irena Žít, žít, za láskou jít M Branislav, František Ezopovy bajky M Braunová, Petra Česká služka aneb Byla jsem au-pair M Braunová, Petra Kuba nechce číst M Braunová, Petra, Česká služka, aneb, Byla jsem au-pair M Braunová, Petra, Kuba nechce prohrávat M Brenner, Katharina První čtení s Aničkou a Honzíkem VF M Breuil, Jacques Filipova další dobrodružství M Breuil, Jacques Filipova dobrodružství 8461 M Brězan, Jurij Čarodějný mlýn M Brězan, Jurij Krista M Brezina, Thomas Nechte medvěda žít! M Brezina, Thomas Nechte nás žít! M Brezina, Thomas Orel útočí M Brezina, Thomas Ostrov netvorů M Brezina, Thomas Penny a sedm bílých tlapek M Brezina, Thomas Penny a sedm bílých tlapek M Brezina, Thomas Penny a sedm bílých tlapek 2 M Brezina, Thomas Robin na stopě M Brezina, Thomas Rozruch na farmě M Brezina, Thomas Tulení mládě Ronny M Brezina, Thomas Vichr nesmí zemřít! M Brezina, Thomas Záchrana v poslední chvíli M Brezina, Thomas Zachraňte poníky! M Brezina, Thomas, Dračí meč M Brezina, Thomas, Dračí meč M Brezina, Thomas, Kouzelný hrad M Brezina, Thomas, Kouzelný hrad M Brezina, Thomas, Případ pro tebe a Klub Tygrů M Brezina, Thomas, Případ pro tebe a Klub Tygrů M Brezina, Thomas, Případ pro tebe a Klub Tygrů (c) LANius s.r.o.

12 25738 M Brezina, Thomas, Případ pro tebe a Klub Tygrů M Brezina, Thomas, Případ pro tebe a Klub Tygrů M Brezina, Thomas, Případ pro tebe a Klub Tygrů M Brezina, Thomas, Případ pro tebe a Klub Tygrů M Brezina, Thomas, Případ pro tebe a Klub Tygrů M Brezina, Thomas, Případ pro tebe a Klub Tygrů M Brezovická Medové příběhy M Brindlová, KvětoslavaČeské pohádky 9638 M Brinke, Josef Austrálie M Brinsmead, Hesbe Farma U modrého jeřába M Brodecká, Lenka Děti hrají divadlo M Bronte, Charlotte Villette M Broszkiewicz, Jerzy Trosečníci v řece meteorů M Brožíková, Helena, Terezka a kaštanový skřítek VF M Brůhová, Milena Lásky na první pohled VF M Brůhová, Milena Neříkej sbohem VF M Brukner, Josef Čaroděj Mordydy M Brukner, Josef Dětem M Brukner, Josef Ostrov, kde rostou housle VF M Brumovská, Aida Dvojí láska VF M Brumovská, Aida Láska s vůní tymiánu M Brumovská, Aida Příběhy od Pavoučího kamene M Bryant, Bonnie Dívka v sedle M Bryant, Bonnie Dívky v sedle M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle VF M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle VF M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle VF M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle M Bryantová, Bonnie Dívky v sedle M Brycz, Pavel Kouzelný svět Gabriely M Brycz, Pavel, Dětský zvěřinec (c) LANius s.r.o.

13 13797 M Brzechwa, Jan Cesty pana Kaňky M Březinová Ivona Blbnutí s Oscarem M Březinová Ivona Bleděmodrá kafkárna M Březinová Ivona Držkou na rohožce M Březinová Ivona Eliáš a liška M Březinová Ivona Fotbal s Fandou M Březinová, Ivona Adélka a Zlobidýlko M Březinová, Ivona Báro, nebreč M Březinová, Ivona Básník v báglu M Březinová, Ivona Bojíš se, Margito? M Březinová, Ivona Dárek pro Sáru VF M Březinová, Ivona Kočka Kačka herečkou M Březinová, Ivona Kočka Kačka herečkou M Březinová, Ivona Lauro, ty jsi ale číslo M Březinová, Ivona Lentilka pro dědu Edu M Březinová, Ivona Lufťačky M Březinová, Ivona Madona bez kabátu VF M Březinová, Ivona Madona v kabátě M Březinová, Ivona Medvídek M Březinová, Ivona Míša a Šíma Kdo má pravdu? M Březinová, Ivona Neotesánek M Březinová, Ivona O kočce Kačce M Březinová, Ivona O Puclíkovi VF M Březinová, Ivona Panenka z ebenového dřeva M Březinová, Ivona Panenka z ebenového dřeva M Březinová, Ivona Sněhuláci z Mrkvonos VF M Březinová, Ivona Trosečníci M Březinová, Ivona Trosečníci M Březinová, Ivona Trosečníci M Březinová, Ivona Věra, Nika a sedm babiček VF M Březinová, Ivona Věra, Nika a sedm babiček M Březinová, Ivona Začarovaná třída M Březinová, Ivona Začarovaná třída M Březinová, Ivona Žofinka Ofinka M Březinová, Ivona, Blázniví donkichoti M Březinová, Ivona, Hrnečku, vař! M Březinová, Ivona, Medvědí pohádka M Březinová, Ivona, Štěkej, Mourku! (c) LANius s.r.o.

14 25323 M Březinová, Ivona, Teta to zase plete VF M Budar, Ben Já, kocour Standa 2 VF M Budinský, Václav Gymnázium M Bufalari, Guiseppe Žlutý člun M Bulatov, Michail Veselé pohádky a říkadla M Bulyčev, Kir Alenčiny narozeniny M Bulyčev, Kir Alenka z planety Země M Bulyčev, Kir Milión Alenčiných dobrodružství 9590 M Burger, Sacha Héraios a pohár M Burian, Karel Vladimír Veliká láska M Burton, Hester Bez doprovodu bubnů M Cadonius, Jane Počátek mé detektivní dráhy M Caha, Arnošt V pravěkém světě 7777 M Cach, Vojtěch Na druhé straně plotu M Cach, Vojtěch Proč táta nepíše? M Cajthamlová, Milena Tváří ke slunci M Calvino, Italo Smolař Matěj aneb dvacet příběhů s neveselým koncem 7753 VF M Caroll, Lewis Alenka v kraji divů a za zrcadlem 3383 M Carroll, Lewis Alenka v kraji divů a za zrcadlem M Caspari, Tina Bibi a Bubi M Caspari, Tina Bibi a Bubi 5 M Caspari, Tina Bibi a Bubi VF M Caspari, Tina Nela, 16 herečka M Cassidy, Cathy Vzkaz v láhvi 4 M Cayden, Melanie Beverly Hills, M Centkiewicz, Alina Roald Amundsen M Ceplová, Zuzana Půlnoční povídky M Cernaut, Jean Zakázané pásmo VF M Cibula, Václav Čarovný zeměklíč M Cibula, Václav Francouzské pohádky 9593 M Cibula, Václav Hrdinské legendy staré Francie 9555 M Cibula, Václav Pražské pověsti 7939 M Cinybulk, Vojtěch Povídánky M Ciprová, Inka Pavouček Provazníček M Ciprová, Inka Pavouček Provazníček M Cita, Jaroslav Jak pomohlo kotě Papírové Lhotě M Cita, Jaroslav Šnek Flek a skřítek Vítek M Clair, Andrée Mudajna (c) LANius s.r.o.

15 17513 M Clavel, Bernard O černém beránku a bílém vlkovi M Clevin, Jorgen Jakub a Jáchym VF M Clevin, Jorgen Jakub a Jáchym VF M Cloke, Rene Košíček pohádek, říkanek a básniček M Collodi, Carlo Pinocchiova dobrodružství M Collodi, Carlo Pinocchiova dobrodružství M Cončev, Dončo Pravidla hry M Conrad, Joseph Tajfun a jiné povídky 9365 M Cooper, James Lodivod M Cooper, James Lodivod 9969 M Cooper, James Poslední mohykán M Cooper, James Rudý pirát 7167 M Corbett, Jim Chrámový tygr VF M Corlik-Buhtz, G. 365 pohádek o zvířátkách na dobrou noc M Couronne, Pierre Zuzanka a její pes Ňufka VF M Creech, Shanon Ostružinové polibky M Creutz, Ulrich Ptáci VF M Crompton, Richmal Jirka a špion 7937 M Crompton, Richmal Jirka v ráži VF M Crompton, Richmal Jirka v ráži 9711 M Curwood, James Barí, syn Kazanův 9354 M Curwood, James Kočovníci severu M Curwood, James Vlčák Kazan - Barí, syn Kazanův M Cyferov, Gennadij Medvídkův deník M Čapek, Josef O pejskovi a kočičce M Čapek, Josef O pejskovi a kočičce M Čapek, Josef O pejskovi a kočičce M Čapek, Josef O pejskovi a kočičce M Čapek, Josef Povídání o pejskovi a kočičce jak spolu hospodařili a ještě 2 M Čapek, Josef Povídejme si, děti VF M Čapek, Josef Povídejme si, děti VF M Čapek, Karel Dášenka čili život štěněte 7556 M Čapek, Karel Dášenka čili Život štěněte M Čapek, Karel Devatero pohádek a ještě jedna jako přívažek od Josefa 8009 M Čapek, Karel Kapesní povídky 7854 M Čapek, Karel Pudlenka 5943 M Čapek, Karel Ukradený spis 139/VII, odd. C M Čapek, Karel, Dášeňka, čili, Život štěněte (c) LANius s.r.o.

16 24925 M Čapková, Blanka Jak jsem dostal ségru M Čechura, Rudolf Maxipes Fík M Čechura, Rudolf Pavián mezi lidmi VF M Čechura, Rudolf Pavián mezi lidmi M Čechura, Rudolf Příhody maxipsa Fíka M Čemus, Jan Karel Chata děsu M Černá, Barbora Denisa M Černá, Olga Kouzelná baterka M Černá, Olga Poklad starého brouka M Černá, Olga, Jitka a kytka M Černá, Zlata Prodaný sen 7230 M Černík, Arnošt Na ostrově krevní msty M Černík, Michal Kdy má pampeliška svátek M Černík, Michal Kocouří knížka M Černík, Michal Milé rozednění M Černík, Michal První pohádky M Černíková, Jarmila Poslední prázdniny M Černý, Jiří Obrázky z dějin zeměpisných objevů M Černý, Jiří Obrázky z dějin zeměpisných objevů M Černý, Karel Hrátky se zvířátky VF M Černý, Václav A. Bohatýři dávných časů VF M Černý, Václav A. O kouzelném ptáku Zymyrykovi M Červenka, Jan Kocour v botách a jiné románské pohádky VF M Červenka, Jan O čertech, obrech a dobrých lidech VF M Červenka, Jan O zlaté rybce a jiné slovanské pohádky M Červenka, Jaromír Kocour Matýsek M Červenka, Jaromír Kolik barev má Vojtíškův rok M Červenka, Jaromír Pejsek Běsík M Červenka, Jaromír Případy kosího detektiva Černopírka M Červenková, Jana My dva doma M Čihař, Jiří Naše hory M Čihař, Jiří Teraristika M Čopič, Branko Tábor u tajné jeskyně M Čtvrtek Václav Zpívající psíci při měsíci M Čtvrtek, Václav Cesty formana Šejtročka M Čtvrtek, Václav Čárymáry na zdi M Čtvrtek, Václav Čtení o vepříkovi a kůzleti 6390 M Čtvrtek, Václav Dobrodruzi z Devátého náměstí 1968 (c) LANius s.r.o.

17 12823 M Čtvrtek, Václav Franta a já M Čtvrtek, Václav Hrompac a Tancibůrek VF M Čtvrtek, Václav Jak si Slávek načaroval dubového mužíčka M Čtvrtek, Václav Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni M Čtvrtek, Václav Kočičiny kocourka Damiána VF M Čtvrtek, Václav Kolotoč v Africe M Čtvrtek, Václav Kolotoč v Africe M Čtvrtek, Václav Kotě z Kocourkova VF M Čtvrtek, Václav Kotě z Kocourkova M Čtvrtek, Václav Neuvěřitelná příhoda práčete Leška VF M Čtvrtek, Václav O Česílkovi, Šejtročkovi a jednom známém loupežníkovi M Čtvrtek, Václav O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi 7077 M Čtvrtek, Václav Pohádkový kalendář M Čtvrtek, Václav Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky M Čtvrtek, Václav Rumcajs 7553 M Čtvrtek, Václav Rumcajs M Čtvrtek, Václav Říkání o víle Amálce M Čtvrtek, Václav Vodník Čepeček 8007 M Čtvrtek, Václav Vodník Česílko M Čtvrtek, Václav, Kosí strom M Čtvrtek, Václav, O Kačence a tlustém dědečkovi M Čtvrtek, Václav, Pohádka o myslivci a víle M Dahl, Roald Danny, mistr světa 3 VF M Dahl, Roald Jakub a obří broskev VF M Dahl, Roald Karlík a továrna na čokoládu M Daldrup, Elisabeth Barborčiny koláčky M Dániel, Anna Irena chybí! M Dániel, Anna Karambol M Daniels, Lucy Gorilí máma M Dannecker, Elke 100 her na pět minut M Davídková Tereza Příhody kocoura Zrzečka M Davydov, Zinovij Zajatci ledu a noci 8973 M Davydov, Zinovij Zajatci ledu a noci M Dawczak, Beata Učíme se s Rexíkem roční období M Dědková, Jarmila Čas pampelišek M Dědková, Jarmila Čekanky VF M Dědková, Jarmila Jahodníček VF M Dědková, Jarmila Kamínek v botě (c) LANius s.r.o.

18 22555 M Dědková, Jarmila Kdo dostane pusu M Dědková, Jarmila Křehčí než porcelán VF M Dědková, Jarmila Křehčí než porcelán M Dědková, Jarmila Martina M Dědková, Jarmila Medový čas VF M Dědková, Jarmila Místo pro Danu M Dědková, Jarmila Pralinka M Dědková, Jarmila Skleněný svět M Dědková, Jarmila Smůla na patách M Defoe, Daniel Robinson Crusoe 5412 M Defoe, Daniel Robinson Crusoe M Demykina, Galina Alenka a bílá volavka M Demykina, Galina Proč mě nikdo nemá rád? M Denk, Petr Do kola M Denková, Melita Pohádková zahrada VF M Denková, Melita Pohádky kouzelných kamínků M Dent, Grace Klukům vstup zakázán M Deyl, Václav Příběhy z Medové stráně M Diekmann, Miep Annejet má problémy 9506 M Diekmann, Miep Annejet to tak nenechá 9017 M Diekmann, Miep Annejet zasahuje 7616 M Diekmann, Miep Čluny v Brakkeputu M Diekmann, Miep O čem si to povídáte? 9223 M Diekmann, Miep Padu se nedá M Diekmann, Miep Tajemný mužíček z mušle M Diklič, Arsen Na Malé bažině hoří 7897 M Dillon, Eilís Ostrov divokých koní M Disney, Walt 5. příručka mladých svišťů M Disney, Walt 6. příručka mladých svišťů M Disney, Walt 7. příručka mladých svišťů M Disney, Walt Alenka v kraji divů M Disney, Walt Cesty lososů M Disney, Walt Donald...a letadla M Disney, Walt Lví král M Disney, Walt Medvídek Pú M Disney, Walt Nástrahy na březích Nilu M Disney, Walt Pocahontas 3 M Disney, Walt Příručka mladých svišťů (c) LANius s.r.o.

19 20837 VF M Disney, Walt Stojedna dalmatinů M Disney, Walt Veselé vánoce 9064 VF M Dobšinský, Pavel Slovenské pohádky M Doležalová, Martina Jitřenka a jezdec z druhého břehu M Domagalik, Janusz Konec prázdnin M Domagalik, Janusz Zelené kaštany M Doskočilová, Hana 2 veselé pohádky M Doskočilová, Hana Damoklův meč a další známé příběhy z doby dávné a M Doskočilová, Hana Diogenés v sudu a dalších dvacet známých příběhů z doby M Doskočilová, Hana Eliška a táta Král M Doskočilová, Hana Jak Krtek uzdravil myšku M Doskočilová, Hana Jak se vychovává papoušek M Doskočilová, Hana Krtek a sněhulák M Doskočilová, Hana Krtek a zelená hvězda M Doskočilová, Hana Krtek v zimě 9311 M Doskočilová, Hana Kudy chodí malý lev M Doskočilová, Hana Kuk! Na zelené louce kluk M Doskočilová, Hana My a myš M Doskočilová, Hana O mamě Romě a romském pámbíčkovi M Doskočilová, Hana Pejskování s Polynou M Doskočilová, Hana Pohádky pro děti, pro mámy a pro táty M Doskočilová, Hana Posledního kousne pes a dalších čtyřiadvacet přísloví v 9278 M Dostojevskij, Fedor Bílé noci a jiné prózy 8273 M Doubek, Eduard Na Sázavě M Doubravská, Radka Parádní eso 6876 M Doyle, Arthur Conan Pes baskervillský M Doyle, Arthur Conan Ztracený svět 5125 M Dragunskij, Viktor Nahoru, dolů a ještě krážem M Drda, Jan České pohádky 9935 M Drda, Jan Hastrmani M Drda, Jan Němá barikáda M Drda, Jan Němá barikáda 9437 M Drda, Jan Posvícení v Tramtárii VF M Drda, Miloš Nepohádka M Drijverová Martina Nezbedníci M Drijverová, Martina České pověsti pro malé děti M Drijverová, Martina České pověsti pro malé děti M Drijverová, Martina Lenka au-pair (c) LANius s.r.o.

20 23974 M Drijverová, Martina Michal a jeho sestra Monika M Drijverová, Martina Nekonečné prázdniny VF M Drijverová, Martina Povedené prázdniny M Drijverová, Martina Příroda pro nejmenší M Drijverová, Martina Robinové M Drijverová, Martina Sísa Kyselá VF M Drijverová, Martina Sísa Kyselá M Drijverová, Martina Táta nemá smutky rád M Drijverová, Martina Táta pro radost i...pro zlost M Drijverová, Martina Už neposlouchám za dveřmi VF M Drijverová, Martina Veverka Bára a její přátelé M Drijverová, Martina Zajíc a sovy M Drijverová, Martina, Příšerné zlobilky VF M Družkov, Jurij Lupiči a Čárytužka VF M Dudek, Adolf Povídej pohádku M Dudek, Adolf Velká obrázková abeceda M Dumas, Alexandre Salvator M Dumas, Alexandre Tři mušketýři M Dumas, Alexandre Tři mušketýři M Ďuričková, Mária Co si hračky vyprávěly 2 M Ďuríčková, Mária Není škola jako škola M Ďuríčková, Mária Není škola jako škola (a není žák jako žák) M Durrell, Gerald Mluvící balík M Durrell, Gerald Oslí spiknutí. Tentokrát především pro děti M Dušek, Radim Pohádky Lanšperského hradu M Dušková, Danielle Žák Voříšek má radary M Düngel-Gilles, Knud Rasmussen M Dvorský, Ladislav Bubetka v Praze M Dvořák Jiří Co si doma povídáme M Dvořák, Jiří Zpátky do Afriky M Dvořák, Jiří, - Minimax a mravenec, aneb, Jeden den v říši hmyzu M Džasímuddín Upovídaný Gopa M Eichlerová Ilona Logopedické pohádky M Eichlerová, Ilona Já mám v krabici cukr a krupici M Eislerová, Jana Nejkrásnějčí české pohádky M Eislerová, Jana Nejkrásnější české písničky a říkadla M Elliotová, Jane Usborne-Dětská encyklopedie M Elsendoorn, Jo Goliášův nos (c) LANius s.r.o.

1.Stupen ZS. Stránka 1

1.Stupen ZS. Stránka 1 77 pražských legend Aprílová škola Artemis Fowl Babička drsňačka Boj o ostrov Bratři Lví srdce Bronzový poklad Cipísek Co vyprávěla dlouhá chvíle Čarovná zima České dějiny očima psa Damoklův meč Dášeňka

Více

Knižní fond žákovské knihovny ZŠ

Knižní fond žákovské knihovny ZŠ Knižní fond žákovské knihovny ZŠ Inventární číslo Název knihy Autor Žk 001 Rezinka K. Sojková Žk 002 Čteme dětem M. Hanzová Žk 003 Čteme dětem M. Hanzová Žk 004 Čteme dětem M. Hanzová Žk 005 Čteme dětem

Více

NABÍDKA KULTURNĚ VZDĚLÁVACÍCH AKCÍ PRO ZŠ

NABÍDKA KULTURNĚ VZDĚLÁVACÍCH AKCÍ PRO ZŠ NABÍDKA KULTURNĚ VZDĚLÁVACÍCH AKCÍ PRO ZŠ 1. - 5. třída M Ě S T S K Á K N I H O V N A B Ř E C L A V - P O B O Č K Y P O Š T O R N Á, S T A R Á B Ř E C L A V A C H A R V Á T S K Á N O V Á V E S Podle možností

Více

AUTOR TITUL POČET KS. Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky. Andersen H. CH. Pohádky 5. Aškenázy L. Malá vánoční povídka 1

AUTOR TITUL POČET KS. Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky. Andersen H. CH. Pohádky 5. Aškenázy L. Malá vánoční povídka 1 AUTOR TITUL POČET KS Andersen H. CH. Pohádky 5 Aškenázy L. Malá vánoční povídka 1 Benedek E., Illyés G. Princ z dřevěného hradu 1 Bonhardová N. Pohádky třeboňského kapra 2 Bonsels W. Dobrodružství včelky

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

Čtenářské dílny jako prostředek ke zkvalitnění čtenářství a čtenářské gramotnosti

Čtenářské dílny jako prostředek ke zkvalitnění čtenářství a čtenářské gramotnosti Název projektu: Od čtenářství k jazykům Projekt. číslo.: CZ.1.07./1.1.00/56.0901 Číslo výzvy : 56 Čtenářské dílny jako prostředek ke zkvalitnění čtenářství a čtenářské gramotnosti Steklač, Vojtěch Aleš

Více

Výměnný fond z knihovny v Jihlavě. Mládež beletrie. Adams,Georgie Berger,Margot. Tři malé čarodějky Naděje v hedvábné hřívě.

Výměnný fond z knihovny v Jihlavě. Mládež beletrie. Adams,Georgie Berger,Margot. Tři malé čarodějky Naděje v hedvábné hřívě. Výměnný fond z knihovny v Jihlavě Mládež beletrie Abedi,Isabel Adams,Georgie Berger,Margot Berger,Margot Blacker,Terence Blyton,Enid Březina,Thomas Březinová,Ivona Dickens,Charles Grimm,Jacob Ludwig GrufíkovKopecká

Více

List1. Země 978-3-625-00061-7 Vesmír 978-3-625-00060-0 Slavní vojevůdci Bělina Pavel 80-85768-22-4 Kotě z Kocourkova Čtvrtek Václav 978-80-00-03273-3

List1. Země 978-3-625-00061-7 Vesmír 978-3-625-00060-0 Slavní vojevůdci Bělina Pavel 80-85768-22-4 Kotě z Kocourkova Čtvrtek Václav 978-80-00-03273-3 Název Autor ISBN Dětský obrázkový slovník 80-86144-63-1 Encyklopedie Žáček Jíří 80-00-001088-7 Zvířata v životním prostředí Froněk Jiří 80-85635-674 Ilustrovaná encyklopedie pro děti Březinová Ivona 80-700-673-8

Více

Přírůstkový seznam ZŠ a MŠ Litvínov

Přírůstkový seznam ZŠ a MŠ Litvínov ZŠ a Š Litvínov 1 Sekora, Ondřej Knížka Ferdy 2 Sekora, Ondřej Knížka Ferdy 3 Sekora, Ondřej Knížka Ferdy 4 Sekora, Ondřej Knížka Ferdy 5 Sekora, Ondřej Knížka Ferdy 6 Sekora, Ondřej Knížka Ferdy 7 Sekora,

Více

Anička malířka Bára a Flíček : [můj pohádkový slabikář] Bára a Flíček mají prázdniny : [můj pohádkový slabikář]

Anička malířka Bára a Flíček : [můj pohádkový slabikář] Bára a Flíček mají prázdniny : [můj pohádkový slabikář] Anička malířka / Eduard Petiška ; il. Helena Zmatlíková. - Vyd. 4. (v Knižním klubu 2.). - V Praze : Euromedia Group - Knižní klub, 2007. - 110 s. ; 25 cm: Kč 189,00 Pohádka o šestiletém děvčátku, které

Více

V pohádkách se objevují kouzelné předměty Dobro vítězí nad zlem

V pohádkách se objevují kouzelné předměty Dobro vítězí nad zlem POHÁDKA Základní škola a Mateřská škola Křesetice, okres Kutná Hora, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_L.3.713 Anotace: Pohádka Autor: Mgr. Soňa Pavlíková Předmět: Český jazyk literatura Očekávané výstupy:

Více

Přírůstkový seznam - období od 1. 1.

Přírůstkový seznam - období od 1. 1. Přírůstkový seznam - období od 1. 1. Datum Přír. číslo/ Signatura Název/autor 4614 Asterix a olympijské hry 5188 Gosciny René 4615 Asterix a olympijské hry 5189 Gosciny René 4616 Asterix a olympijské hry

Více

Doporučená literatura pro děti a mládež. Autor Název Nakladatel Rok Obálka. Pohádky Brio 2005

Doporučená literatura pro děti a mládež. Autor Název Nakladatel Rok Obálka. Pohádky Brio 2005 Beletrie pro děti ve věku 7 12 let Doporučená literatura pro děti a mládež Autor Název Nakladatel Rok Obálka Andersen, Hans Christian Pohádky Brio 2005 Binar, Ivan Bibiana píská na prsty Meander 2009 Brodecká,

Více

VEDENÍ ČTENÁŘSKÉHO DENÍKU

VEDENÍ ČTENÁŘSKÉHO DENÍKU VEDENÍ ČTENÁŘSKÉHO DENÍKU V průběhu školního roku si děti vedou čtenářský deník. 1. třída první samostatný zápis knížky bude až prázdninová kniha po ukončení 1. třídy (tzn. září 2. třída) 2. třída dvě

Více

VII. ročník soutěže "V Benešově straší", sobota

VII. ročník soutěže V Benešově straší, sobota VII. ročník soutěže "V Benešově straší", sobota 23. 11. 2013 Statistiky Počet hlídek Skauti a skautky 14 Vlčata a světlušky 19 Veřejnost 30 Nejlepší hlídky kategorie jména oddíl, středisko body čas Skauti

Více

Zvukové knihy pro děti

Zvukové knihy pro děti Zvukové knihy pro děti ADAMEC: Bubákov CD 1693 ADAMEC: Veselé mašinky CD 1619 AŠKENAZY: Praštěné pohádky CD 1282 Babiččiny pohádky a písničky pro nejmenší CD 1657-58 Báje a pohádky z Afriky a Asie CD 928-929

Více

Seznam knih - žákovská knihovna

Seznam knih - žákovská knihovna Seznam knih - žákovská knihovna Autor Název knihy Přírůstkové číslo Adams, Richard Daleká cesta za domovem 3464 Adla Z.; Černý, J.; Zátka, P. Obrázky z českých dějin 3469 Adla, Zdeněk Sto kapek 735 Allendová,

Více

ASTRID LINDGRENOVÁ. Personální bibliografie

ASTRID LINDGRENOVÁ. Personální bibliografie ASTRID LINDGRENOVÁ Personální bibliografie Z DÍLA ASTRID LINDGRENOVÉ Knihy Bratři Lví srdce. [Ze švéd. orig. přel. Jarka Vrbová. Ilustr. František Skála ml.] 2., upr. vyd. P., Albatros 2001. 151 s. Il.

Více

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Hostibejcké schody - výsledky Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Adam David 2:48 Andr Václav 1:21 Bačo Jan 2:09 Balcar David 1:50 Bartoš Pavel 1:33 Bartůšek Josef 1:47 Baška

Více

Seznam knih - žákovská knihovna

Seznam knih - žákovská knihovna Seznam knih - žákovská knihovna Autor Název knihy Přírůstkové číslo Adams, Richard Daleká cesta za domovem 3464 Adla, Z.; Černý, J.; Zátka, P. Obrázky z českých dějin a pověstí 3469 Adla, Zdeněk Sto kapek

Více

Fotosoutěž - Příroda objektivem - 4.kolo

Fotosoutěž - Příroda objektivem - 4.kolo Fotosoutěž - Příroda objektivem - 4.kolo 16.9. - 30.11.2014 Pořadí absol kateg. Jméno Název snímku Bodů 4 A1 Barbora Roštlapilová Korálky z vody 8,13 14 A2 Adéla Duchatschová Čapí závody 6,88 14 A2 Barbora

Více

Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Absolventi: Obor:Diplomovaná sestra Třídní učitel: Marie Mikříková Absolventi:

Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Absolventi: Obor:Diplomovaná sestra Třídní učitel: Marie Mikříková Absolventi: Seznam absolventů Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Marta Vrbová, Božena Vaňková, Božena Trnková, Ludmila Štěpánová, Milada Stejskalová ( Bendová), Anna Stanová, Karolina

Více

DĚTI A MLÁDEŽ 10-15 AUTOR

DĚTI A MLÁDEŽ 10-15 AUTOR AUTOR Adamsová Joy Adla Zdeněk Akunin Boris Asquithová Ros Assollant Alfred Athertonová Getrude Aubriová Cecile Aubriová Cecile Augusta Josef Baar Jindřich Šimon Běhounek František Běhounek František Blytonová

Více

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Celkem žáků -8 *Dívky 6 *Chlapci -2 *Seznam : Jana, Radek, Reneta, Nikola, Květa, Emil, Petra, Kristina *Paní učitelka Anna * * * *Renata je dobrá kámoška. *Má ráda pracovní

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

Obsah. Tematický celek: Kde žiji. Tematický celek: Cestujeme

Obsah. Tematický celek: Kde žiji. Tematický celek: Cestujeme Obsah Tematický celek: Kde žiji Kde jsem doma Jiří Žáček: Kde jsem doma................................................. 8 Eduard Petiška: Černá kočka............................................... 8 Astrid

Více

KŽ 1109 Adlová Věra Mirka to ví nejlíp KŽ 0097 Adlovi Zdeněk a Věra Krásná a slavná KŽ 3464 Adlovi Zdeněk a Věra Vyprávění o veliké zemi

KŽ 1109 Adlová Věra Mirka to ví nejlíp KŽ 0097 Adlovi Zdeněk a Věra Krásná a slavná KŽ 3464 Adlovi Zdeněk a Věra Vyprávění o veliké zemi KŽ 1109 Adlová Věra Mirka to ví nejlíp KŽ 0097 Adlovi Zdeněk a Věra Krásná a slavná KŽ 3464 Adlovi Zdeněk a Věra Vyprávění o veliké zemi KŽ 1137 Alda Jan Domove líbezný KŽ 1333 Aleš Mikoláš Malý Alšův

Více

Vita Caroli (Vlastní životopis) František Nepil Já, Baryk Karel Čapek Dášeňka. Jules Verne Dva roky prázdnin Stanislav Rudolf Metráček

Vita Caroli (Vlastní životopis) František Nepil Já, Baryk Karel Čapek Dášeňka. Jules Verne Dva roky prázdnin Stanislav Rudolf Metráček Cyril a Metoděj Proglas Karel Havlíček Borovský Křest sv. Vladimíra Kosmas Kronika česká Petr Bezruč Slezské písně Karel IV. Vita Caroli (Vlastní životopis) Fráňa Šrámek Modrý a rudý Eduard Petiška Staré

Více

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: 600 150 585 NÁZEV: VY_12_INOVACE_162_Volný čas pohádková abeceda AUTOR: Mgr. Michaela Rychlá ROČNÍK: 2. DATUM: 20. 1. 2012 VZDĚL. OBOR, TÉMA:

Více

Stafeta. Čas Pořadí (sekundy kluci ) 18.16 36 14.06 5 15.73 22. Pořadí holky 16.06 15 13.78 4 13.22 1 16.17 28 20.16 40 15.95 14 14.26 9 21.

Stafeta. Čas Pořadí (sekundy kluci ) 18.16 36 14.06 5 15.73 22. Pořadí holky 16.06 15 13.78 4 13.22 1 16.17 28 20.16 40 15.95 14 14.26 9 21. Stafeta BĚH MLADŠÍ Jméno dítě Ackermann Lukáš Adamová Alena Adolt David Bareš Štěpán Bendáková Klára Boček Jáchym Čáp Sebastian Čechrák Tomáš Černá Anežka Dvořáková Apolena Elvy David Fiala Jakub Filgasová

Více

VÝSLEDKY 40.ROČNÍKU BĚHU KAMENICKÝM ŠENOVEM

VÝSLEDKY 40.ROČNÍKU BĚHU KAMENICKÝM ŠENOVEM VÝSLEDKY 40.ROČNÍKU BĚHU KAMENICKÝM ŠENOVEM Dívky do 5 let: 1. Janelová Lenka 2011 KB K. Šenov 0:31 min. 2. Svitáková Štěpánka 2011 K. Šenov 0:32 min. 3. Regnerová Karolína 2011 KB Ruprechtice 0:34 min.

Více

Seznam knih v žákovské knihovně ZŠ Resslova Hlinsko - dle autora. Název díla Autor Číslo knihy Umístění. Cesta kolem světa 1827 S30/4.

Seznam knih v žákovské knihovně ZŠ Resslova Hlinsko - dle autora. Název díla Autor Číslo knihy Umístění. Cesta kolem světa 1827 S30/4. Seznam knih v žákovské knihovně ZŠ Resslova Hlinsko - dle autora Název díla Autor Číslo knihy Umístění Cesta kolem světa 1827 S30/4 Hry 1858 S30/4 Chytrá kniha otázek a odpovědí 1718 S30/4 Pohádky pro

Více

Besedy připravuje: Martina Jančeková MŠ, 1. stupeň ZŠ. Pohádky

Besedy připravuje: Martina Jančeková MŠ, 1. stupeň ZŠ. Pohádky Besedy připravuje: Martina Jančeková martina.jancekova@mlp.cz /objevování radosti ze čtení, vyprávění a rozvíjení komunikačních schopností/ MŠ, 1. stupeň ZŠ Pohádky Andersen, Hans Christian Slavný pohádkář

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Vánoce a konec roku v České televizi Ceník sponzoringu:

Vánoce a konec roku v České televizi Ceník sponzoringu: Vánoce a konec roku v České televizi Ceník sponzoringu: 17. 12. 2016 1. 1. 2017 Štědrý den vybrané pořady ČT ČT1 24.12.16 7:45 Jak si zasloužit princeznu 100 000 Kč ČT1 24.12.16 9:00 Princové jsou na draka

Více

Stálá divadelní scéna Klatovy. o sobotách a nedělích. Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D

Stálá divadelní scéna Klatovy. o sobotách a nedělích. Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D Stálá divadelní scéna Klatovy Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D Cena předplatného za 8 titulů: přízemí (P), balkon (B) I. místa 560,- Kč (P 1.-7. řada, B 1.-2.řada) II. místa 520,- Kč (P 8.-13.

Více

ZK číslo jméno autora místo název díla body 211 Natálie Škarvanová Ostrov pes 88 44 Laura Schollaert M.B. ZÚ předškoláci indián 32 84 Hudencová Anna

ZK číslo jméno autora místo název díla body 211 Natálie Škarvanová Ostrov pes 88 44 Laura Schollaert M.B. ZÚ předškoláci indián 32 84 Hudencová Anna A 155 Filip Anýž Slaný zmrzlina 57 206 Oliver Matoušek+m ostrov lichožrout 56 27 Filip Adášek M.B. ZÚ Tvořílek tygr 33 113 Debora Daňová Řisuty labutě 23 28 Anežka Kratochvílová M.B. ZÚ Tvořílek zebra

Více

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Bartečková Daniela Bartečková Martina Bartošek Pavel Bc.

Více

KUFŘÍK Č. 1 - LOGOPEDIE. 1. LOGOPEDIE, Ludmila Strejčková 179,- Kč. 2. LOGOPEDICKÁ CVIČENÍ, Ivana Novotná 169,- Kč

KUFŘÍK Č. 1 - LOGOPEDIE. 1. LOGOPEDIE, Ludmila Strejčková 179,- Kč. 2. LOGOPEDICKÁ CVIČENÍ, Ivana Novotná 169,- Kč KUFŘÍK Č. 1 - LOGOPEDIE 1. LOGOPEDIE, Ludmila Strejčková 179,- Kč 2. LOGOPEDICKÁ CVIČENÍ, Ivana Novotná 169,- Kč 3. LOGOPEDICKÉ VYMALOVÁNKY, Ivana Novotná 129,- Kč 3.a LOGOPEDICKÉ VYMALOVÁNKY K POUŽITÍ

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba člena kontrolní komise SVTC7 - Dominik Vild ANO 2. Volba člena

Více

Číslo hodiny. Označení materiálu

Číslo hodiny. Označení materiálu 1. Egypt 2. Řecko 3. T. G. Masaryk 4. Pracovní list -Rozvoj průmyslu v českých zemích v 19. století 5. Dějepisné domino I 6. Dějepisný test I 7. Křížovka opakování českých dějin - renesance 8. Dějepisné

Více

ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST

ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST VY_12_INOVACE_04.CEJCHANOVA Český jazyk a literatura Člověk z doby před milionem let počet stránek: 6 autor: Mgr. Petra Čejchanová Inspektor počet stránek: 6 autor: Mgr. Petra Čejchanová

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Projekt Čtenářská gramotnost I. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: Základní škola a Mateřská škola Křesetice, okres Kutná Hora, příspěvková organizace Sídlo zadavatele: Křesetice

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA VERONSKÉ NÁMĚSTÍ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA VERONSKÉ NÁMĚSTÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA VERONSKÉ NÁMĚSTÍ VÝTVARNÁ VÝCHOVA 2012/2013 Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce. Pablo Picasso

Více

Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018

Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018 Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2.

Více

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016 BOBR SPORT TOUR Terénní závod na kolech 2016 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE TLUSTOŠ Daniel 1:19:00 1. 14 15 16 STARÁ Elena 1:34:00 2.-3. 15 7 15 ŠOUSTAROVÁ Zuzana 1:34:00 2.-3. 9 1 15 LEMPERA Lukáš 1:35:00

Více

POBOČKA JUNGMANNOVA 2017/18 Knihovnické lekce

POBOČKA JUNGMANNOVA 2017/18 Knihovnické lekce POBOČKA JUNGMANNOVA 2017/18 Knihovnické lekce Určení Název Anotace Vzdělávací oblasti Klíčové kompetence 1. stupeň ZŠ 6. 9. třída + střední školy Kašpárek zve do knihovny Poprvé v knihovně Poznávací exkurze

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

VÝHERCI spotřebitelské soutěže "Letní hra o večeři v Curychu s Rogerem Federerem a další sladké ceny"

VÝHERCI spotřebitelské soutěže Letní hra o večeři v Curychu s Rogerem Federerem a další sladké ceny VÝHERCI spotřebitelské soutěže "Letní hra o večeři v Curychu s Rogerem Federerem a další sladké ceny" Hlavní výhra: večeře s Rogerem Federerem v Curychu pro jednu osobu Cebo Filip Janíková Miluše 1. kolo:

Více

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM 1919/1920 JEJÍ PASTORKYŇA, 1. 11. 1919, Městské divadlo Dirigent: Emanuel Bastl Výprava: Karel Štapfer Choreografie: Achille Viscusi 1923/1924 KÁŤA KABANOVÁ, 18. 1. 1924,

Více

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 MĚSTSKÁ KNIHOVNA ORLOVÁ Oddělení pro děti a mládež Masarykova 1324, Orlová Lutyně Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 2012 Své návštěvy ohlaste, prosím, předem osobně nebo telefonicky

Více

Hravé seznámení s mašinkou Tomášem a jeho kamarády. Auto, vlak, kolo, autobus nejsou jedinými dopravními

Hravé seznámení s mašinkou Tomášem a jeho kamarády. Auto, vlak, kolo, autobus nejsou jedinými dopravními NABÍDKA POŘADŮ pro školní rok 2018/2019 Knihovna Jiřího Mahena v Brně, příspěvková organizace pobočka Královo Pole, Palackého 164 tel: 549 259 234, email: palackeho@kjm.cz vedoucí pobočky: Martina Bartáková,

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba Martiny Čížkové za předsedající shromáždění SVTC7 ANO 2. Volba

Více

Ladislav Vesecký Milena Doušková Karel Pecháček 01/2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5

Ladislav Vesecký Milena Doušková Karel Pecháček 01/2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 Ladislav Vesecký Milena Doušková Karel Pecháček 0/06 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 0 5 Eva Míková Ivana Hurtová Marie Bartošová 0/06 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 Zdeněk Huspek Miroslav Lorenc

Více

Pohádka máje 1940 Elekta Vávra, Otakar d Poslední Podskalák 1940 Brom Sviták, Jan v Poznej svého muže 1940 Slavia Slavínský, Vladimír d Prosím, pane

Pohádka máje 1940 Elekta Vávra, Otakar d Poslední Podskalák 1940 Brom Sviták, Jan v Poznej svého muže 1940 Slavia Slavínský, Vladimír d Prosím, pane název rok výroby výrobna režie žánr podle Havelky Bílá jachta ve Splitu 1 Sun Brom, Ladislav v Cesta do hlubin študákovy d 1 Elekta Frič, Martin d Dědečkem proti své vůli 1 Slavia Slavínský, Vladimír v

Více

2010 Dětem Lada J. 1992 Dětská bible ( Starý zákon ) 1998 Dětská encyklopedie světa 1992 Dětská encyklopedie vědy a techniky 2005 Dětská etiketa-

2010 Dětem Lada J. 1992 Dětská bible ( Starý zákon ) 1998 Dětská encyklopedie světa 1992 Dětská encyklopedie vědy a techniky 2005 Dětská etiketa- Vydáno NÁZEV Autor 1999 1 000 otázek 1 000 odpovědí 2008 101 dalmatinů 2008 102 dalmatinů 2010 365 zábavných úkolů 1996 366 příběhů z přírody a ještě něco navíc 1999 5 000 zajímavostí o světě 1999 Abeceda

Více

Děti v literatuře, dětský pohled, tematika dítěte

Děti v literatuře, dětský pohled, tematika dítěte Jméno: Přidal(a): Šárka Antošová Děti v literatuře a tematika dítěte poučná, výchovná, zábavná funkce vynechané popisné pasáže vštěpování morálních zásad a hodnot pohádky (= lidová slovesnost) motiv dobra

Více

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY Myšáci dívky 2003 a mladší Pořadí Jméno rok Klub 1 Keliárová Barbora 2004 A Ski Třebíč 11 30 30 30 8 13 18 24 123 164 8 2 Slováčková Tereza 2004 Sokol Předklášteří 30 30 30 30 30 120 150 5 3 Kůpová Sára

Více

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015 BOBR SPORT TOUR Atletický víceboj 2015 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE KRÁL David 95 1.-2. 16 STARÁ Jana 95 1.-2. 16 DOLEŽALOVÁ Vanesa 93 3. 14 KEFALIDIS Andonis 91 4. 13 ČERVENKA Petr 87 5. 12 PANCNER Josef

Více

KOČÁRKY START 16: KABOUREK PAVEL 10: KLASA MICHAL 10: ČÁP JAN 10: VYHNÁLEK MARTIN 11:85 4

KOČÁRKY START 16: KABOUREK PAVEL 10: KLASA MICHAL 10: ČÁP JAN 10: VYHNÁLEK MARTIN 11:85 4 KOČÁRKY START 16:00 Start.č. Příjmení a Jméno Čas Pořadí 613 KABOUREK PAVEL 10:12 1 714 KLASA MICHAL 10:69 2 624 ČÁP JAN 10:93 3 413 VYHNÁLEK MARTIN 11:85 4 714 ŘEHÁKOVÁ MÍŠA 11:26 1 423 NOVÁKOVÁ PETRA

Více

Aloy Vojtěch Plzeň. Matěj Bajer Plzeň

Aloy Vojtěch Plzeň. Matěj Bajer Plzeň Aloyovi Aloyová Jana Plzeň Aloy Vojtěch Plzeň ALTÍNA Dominik Kraft Plzeň Miroslav Kraft Plzeň AOEL TEAM Vávra Roman Plzeň Vávrová Anděla Plzeň Bajerovi Tomáš Bajer Plzeň Matěj Bajer Plzeň Baumlovi Bauml

Více

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!!

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! SBĚR 2014/15!!! 14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! Jak to vypadá s výsledky sběru v letošním roce??? Máme 14 dní před ukončením letošních tabulek, tedy ještě 14 dnů můžete přinášet PETKY,

Více

Plavání - okresní kolo základních a středních škol 2015. pořadí příjmení jméno škola čas body

Plavání - okresní kolo základních a středních škol 2015. pořadí příjmení jméno škola čas body 25 m znak hoši I. kategorie ročník 2009-2006 1. Merker Tobias ZŠ Liberecká 24,6 1 2. Řehoř Šimon ZŠ Pivovarská 25,2 2 3. Plešák Benjamin ZŠ Svobodná 26,2 3 4. Fichtner Šimon ZŠ ŽB Pelechovská 27,7 4 5.

Více

Příloha 1: SEZNAM ÚČASTNÍKŮ VALNÉ HROMADY SČOO konané dne 26. 6. 2015

Příloha 1: SEZNAM ÚČASTNÍKŮ VALNÉ HROMADY SČOO konané dne 26. 6. 2015 příjmení jméno zastoupen kým počet PM poznámka ADOLT Augustin OPTIKA PRAHA s.r.o. ADOLTOVÁ Pavlína OPTIKA PRAHA s.r.o. AGLAJA s.r.o. Helena Bernatová ALBERTOVÁ Ivana 1 ANDĚLOVÁ Petra Jana Horká ANTONÍN

Více

Machov - dostavba splaškové kanalizace v části Machova, Nízké Srbské a v Machovské Lhotě - domovní přípojky Soupis pozemků dotčených stavbou

Machov - dostavba splaškové kanalizace v části Machova, Nízké Srbské a v Machovské Lhotě - domovní přípojky Soupis pozemků dotčených stavbou Machov - dostavba splaškové kanalizace v části Machova, Nízké Srbské a v Machovské Lhotě - domovní přípojky Soupis pozemků dotčených stavbou Stoka A2-1 10001 105/49 4259 Městys Machov Machov 119, 549 63

Více

Třídní seznam literatury k maturitní zkoušce z českého jazyka a literatury

Třídní seznam literatury k maturitní zkoušce z českého jazyka a literatury Třídní seznam literatury k maturitní zkoušce z českého jazyka a literatury Třída: 4K,4El Školní rok: 2011/2012 Světová a česká literatura do konce 19. století 1. Olbracht Ivan: Biblické příběhy 2. Homér:

Více

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015/2016

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015/2016 ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015/2016 Roční téma: POJĎTĚ S NÁMI DO POHÁDKY Žáky bude celý rok provázet toto téma, jednotlivé měsíce budou mít názvy pohádkových království a hry, činnosti i akce budou inspirované

Více

Cukrářství - Alena Jelínková

Cukrářství - Alena Jelínková Cukrářství - 1 - D0168-840,- 8 - D0620-750,- Krteček a kamarádi dort patrový s krtečkem 2 - D0169-840,- 9 - D0884-420,- Krteček a kamarádi dort kulatý malý s krtečkem 1 kus 3 - D0170-950,- 10 - D0761-540,-

Více

ČÍSLOVKY. Druhy číslovek

ČÍSLOVKY. Druhy číslovek ČÍSLOVKY Druhy číslovek Nyní si společně zopakujeme, co už víte o číslovkách. ohebný slovní druh označují počet, pořadí,... určujeme u nich tyto mluvnické kategorie: pád, číslo, rod, vzor a druh dělí se

Více

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3.

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3. dívky 1-3 4 Kopecká Simona ZŠ Ležáků Hlinsko 34,442 1 20 Kadlecová Markéta ZŠ Resslova Hlinsko 36,5 2 12 Kopecká Lucie MŠ 38,913 3 19 Kružíková Adéla ZŠ Seč 38,96 4 5 Mrázková Adéla ZŠ Seč 41,21 5 13 Solničková

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

DA1165 - Dětská sedací souprava Michalczyková Simona

DA1165 - Dětská sedací souprava Michalczyková Simona DA1165 - Dětská sedací souprava Michalczyková Simona DA1249 Bavlněné bílé povlečení pro dvě osoby Kolouchová Vladimíra Pavlů Lucie Názlerová Blanka Vodrážková Gabriela Křešťáková Petra Sýkorová Michaela

Více

Opakování ČJ 2. Ročník 1.

Opakování ČJ 2. Ročník 1. Opakování ČJ 2. Ročník 1. Úkol 1: V každém řádku škrtni slovo, které tam nepatří. Zajíc, liška, jablko, veverka, divočák, srnec, jelen Lev, tygr, opice, žirafa, krokodýl, slepice, velbloud Kráva, tele,

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

LITERÁRNÍ VÝCHOVA ve 4. třídě

LITERÁRNÍ VÝCHOVA ve 4. třídě LITERÁRNÍ VÝCHOVA ve 4. třídě Hodiny čtení ve 4. třídě nejsou jen tréninkem a zdokonalováním se v technice čtení. Většina dětí už je výbornými čtenáři, jejich přednes je velmi kvalitní. A že si pamatujeme,

Více

Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci

Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci 1. týden 1.12.2012 Angelus Sammael Shikutokachika Kr Termohrnek 1.12.2012 Alice Kochmanová Termohrnek 1.12.2012 Milena Smolařová Gliss Kur Marakesh oil kondicionér

Více

Záznamový list o účasti ve VLŠ Družstvo č.1. Maňák Jaroslav Bušanský Petr Mańáková Romana. VLŠ 2018_rozspis družstev

Záznamový list o účasti ve VLŠ Družstvo č.1. Maňák Jaroslav Bušanský Petr Mańáková Romana. VLŠ 2018_rozspis družstev VLŠ 0_rozspis družstev Záznamový list o účasti ve VLŠ 0 Družstvo č. Maňák Jaroslav Bušanský Petr Mańáková Romana Bárta Milan Bušanský Marek Částek Filip Černý Jan Hrdlička Michael Kasan Stanislav Kocour

Více

Sběr papíru duben 2016

Sběr papíru duben 2016 List1 Sběr papíru duben 2016 1.A 433 1.B 374 2.A 641 2.B 613 3,A 550 3.B 812 4.A 474 4.B 385 5.A 256 5.B 924 6.A 471 6.B 138 7.A 171 7.B 235 8.A 486 9.A 335 9.B 300 celkem 7598 1000 900 800 700 600 500

Více

Metodický list. Ověření materiálu ve výuce: Datum ověření: Třída: III. A Ověřující učitel: Mgr. A. Švehlová

Metodický list. Ověření materiálu ve výuce: Datum ověření: Třída: III. A Ověřující učitel: Mgr. A. Švehlová Metodický list Zařazení materiálu: Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti (I/2) Sada: 1 Číslo: EU-OPVK-ČIG-1ST-22 Předmět: Český jazyk a literatura

Více

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570 Červeně jsou označeni Mistři Jihomoravského kraje a modře další postupující do semifinále Mistrovství ČR a zeleně další postupující na Mistrovství ČR. Muži KK Blansko - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno

Více

Nativia Challenge 2015 Dobříš Počasí: teplo a modrá obloha Délka trati: Ženy bez psa Poř. St.č. Jméno Čas

Nativia Challenge 2015 Dobříš Počasí: teplo a modrá obloha Délka trati: Ženy bez psa Poř. St.č. Jméno Čas VZ Ženy bez psa 1 256 Hana Hutlová 00:15:54.37 2 109 Šárka Mustlová 00:17:42.62 Page 1 VM Kategorie: Muži bez psa 1 235 Pavel Pischek 00:11:23.63 2 22 Michael Maiel 00:12:29.38 3 135 Lubomír Kříž 00:14:57.38

Více

Sólový a komorní zpěv. Úterý 3.5. 2016 velký sál

Sólový a komorní zpěv. Úterý 3.5. 2016 velký sál Úterý 3.5. 2016 velký sál Sólový a komorní zpěv Kategorie 9-10 let 1. část 1 Pernica Josef ZUŠ Jedovnice Bronzové pásmo Hana Korčáková dipl.um. MgA. Radka Hreňová 2 Bednáříková Leona ZUŠ Zlín Zlaté pásmo

Více

PRACOVNÍ LIST Č. 1. Práce s rytmem, slovy a rýmy ÚKOL 1: 1. MÁMA / / 2. KUPUJE / / 3. VAJÍČKA / - / 4. TÁTA /- / 5. CHCE/ / 6. NOVÉ / - / 7.

PRACOVNÍ LIST Č. 1. Práce s rytmem, slovy a rýmy ÚKOL 1: 1. MÁMA / / 2. KUPUJE / / 3. VAJÍČKA / - / 4. TÁTA /- / 5. CHCE/ / 6. NOVÉ / - / 7. PRACOVNÍ LIST Č. 1 Práce s rytmem, slovy a rýmy 1. MÁMA / / 2. KUPUJE / / 3. VAJÍČKA / / 4. TÁTA /- / 5. CHCE/ / 6. NOVÉ / / 7. BOTY / / 8. BÁRA / - / 9. MALUJE / / 10. SLUNÍČKA / / 11. SÁRA / - / 12.

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Pořadové číslo DUM 55 Jméno autora Mgr. DANA ČANDOVÁ Datum, ve kterém byl DUM vytvořen 12. 4. 2012 Ročník, pro který je DUM určen SEDMÝ Vzdělávací oblast (klíčová slova) Metodický

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

účastník dat. zisk v ročníku zisk v ročníku zisk v ročníku zisk v ročníku zisk v ročníku účastník

účastník dat. zisk v ročníku zisk v ročníku zisk v ročníku zisk v ročníku zisk v ročníku účastník S e ř a z e n o a b e c e d n ě p o d l e p ř í j m e n í Seznam všech, kteří se alespoň jednou v období prvního až pětadvacátého ročníku umístili na některém bodovaném místě. To znamená, že se v daném

Více

Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě, příspěvková organizace

Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě, příspěvková organizace DÍLA NAHRANÁ VE ČTEČKÁCH ELEKTRONICKÝCH KNIH Regionální literatura (literatura z Moravskoslezského kraje) Bátor, David - Milostné lastury Bělohlav, Josef - Frenštát a Radhošť Bukovanský, Karel Jaromír

Více

Od ledna 2013 si mohou čtenáři KMO zapůjčit tzv. tematické kufříky také na pobočce Podroužkova 1663 v Ostravě Porubě.

Od ledna 2013 si mohou čtenáři KMO zapůjčit tzv. tematické kufříky také na pobočce Podroužkova 1663 v Ostravě Porubě. Tematické kufříky Od ledna 2013 si mohou čtenáři KMO zapůjčit tzv. tematické kufříky také na pobočce Podroužkova 1663 v Ostravě Porubě. Co se skrývá za pojmem tematický kufřík? Jde o kufříky, které jsou

Více

1 Fitness center Báry a Hanky Šulcové

1 Fitness center Báry a Hanky Šulcové BENJAMÍNCI - AEROBIK 1 Fitness center Báry a Hanky Šulcové TRENÉR: Mgr. Bára Ptáčková Brousková Lucie Kulhánková Klára Svobodová Veronika HerrmannováTereza ManďákováAdéla Šnajdrová Nela Jančíková Barbora

Více

C2 start. 2 TJ Klatovy 2 SK VS ČB. 3 TJ Klatovy. 3 Raft klub Troja TJ Kaučuk Kralupy 3 SK Hubertus KV TJ Kaučuk Kralupy 3 Roztoky. 3 TJ Kaučuk Kralupy

C2 start. 2 TJ Klatovy 2 SK VS ČB. 3 TJ Klatovy. 3 Raft klub Troja TJ Kaučuk Kralupy 3 SK Hubertus KV TJ Kaučuk Kralupy 3 Roztoky. 3 TJ Kaučuk Kralupy K1M start 1 Vondra Jan 012037 88 1 Dukla 2 Grossmann Petr 039047 74 2 Loko Plzeň 3 vm Pechlát Hynek 042019 71 2 KVS Sušice 4 vm Šindelář Pavel 039055 70 2 Loko Plzeň 5 Báča Milan 010020 73 2 SK VS Karbo

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10. ročník Branických ledů

VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10. ročník Branických ledů VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10. ročník Branických ledů Pořadatel: Datum konání: Místo konání: Klimatické podmínky: Soutěžní tratě: Charakter tratí: JURY: Ředitel soutěže: Vrchní rozhodčí: Cíloví rozhodčí: Startéři:

Více

Výsledková listina 56. ročníku Běhu Černou Horou konaného 8.5.2014

Výsledková listina 56. ročníku Běhu Černou Horou konaného 8.5.2014 Výsledková listina 56. ročníku Běhu Černou Horou konaného 8.5.2014 Starší žáci 1999-2000 start.čís. čas 2 300m 1 KOTYZA Daniel VSK Univerzita Brno 1 8:27 2 PRÁŠEK Štefan VSK Univerzita Brno 6 8:54 3 HLADKÝ

Více

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Třída: I. A Třídní učitelka: Mgr. Hana Homolová Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Pochvala za výborný prospěch

Více

EU_12_sada2_07_ČJ_Literatura5_Dur

EU_12_sada2_07_ČJ_Literatura5_Dur EU_12_sada2_07_ČJ_Literatura5_Dur Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Durajová Helena Anotace Vzdělávací oblast Pracovní list je zaměřen na upevnění znalostí

Více

Štědrý den vybrané pořady ČT1

Štědrý den vybrané pořady ČT1 Ceník sponzoringu: 17. 12. 31. 12. 2018 Štědrý den vybrané pořady ČT1 Kanál Den Datum Začátek Pořad ČT1 pondělí 24.12.2018 6:00 Koloběžka první ČT1 pondělí 24.12.2018 7:10 Micimutr ČT1 pondělí 24.12.2018

Více

Velká cena města Mladá Boleslav

Velká cena města Mladá Boleslav TJ Auto Škoda Mladá Boleslav, oddíl krasobruslení a ČKS Velká cena města Mladá Boleslav 6.12.2015 IČZ 2427 Žačky nejmladší B 1 Vozková Julie BK Variace Liberec 1,0 2 Klementová Ema USK Praha 2,0 3 Kimličková

Více

Absolutní pořadí. Strana: 1. Datum:

Absolutní pořadí. Strana: 1. Datum: Strana: 1 1 00:10:24 83 Rauchfuss Marek M 1990 21-40 2 00:11:14 132 Blaťák Petr M 1995 21-40 3 00:11:46 82 Březina Petr M 1984 21-40 4 00:11:48 131 Vašíček Pavel M 1978 21-40 5 00:11:55 81 Haluzík Martin

Více