Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu"

Transkript

1 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Výběr poskytovatele SW aplikace umožňující kvantitativní hodnocení výkonnosti procesů integrovaného systému managementu, včetně poskytnutí odborné podpory při hodnocení Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem: Navigační 787, Jeneč IČ zadavatele: DIČ zadavatele: CZ Kontaktní osoba ve věcech technických: Ing. Luděk Vyhlídal vyhlidal@ans.cz Telefon: Kontaktní osoba pověřená realizací této VZMR: Lenka Čermáková lenka.cermakova@ans.cz Telefon: Mobil: Obsah: 1. Informace o druhu veřejné zakázky 2. Název veřejné zakázky 3. Informace o předmětu veřejné zakázky 4. Lhůta pro podání nabídek 5. Místo pro podání nabídek 6. Požadavky na způsob zpracování nabídky 7. Požadavky na způsob zpracování ceny 8. Požadavky na splnění kvalifikace 9. Obchodní podmínky 10. Hodnocení nabídek 11. Ostatní Zadavatel touto výzvou realizuje zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu a tímto postupem nezahájil zjednodušené podlimitní řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Strana 1 (celkem 5)

2 1 Informace o druhu veřejné zakázky 1.1 Předmětná zakázka je zakázkou malého rozsahu na služby. 1.2 Zadávací řízení bylo zahájeno dnem odeslání této písemné výzvy k podání nabídek. 2 Název veřejné zakázky Výběr poskytovatele SW aplikace umožňující kvantitativní hodnocení výkonnosti procesů integrovaného systému managementu, včetně poskytnutí odborné podpory při hodnocení 3 Informace o předmětu veřejné zakázky Předmětem plnění veřejné zakázky malého rozsahu je poskytování SW aplikace, pomocí které je možné nezávisle provádět kvantitativní hodnocení výkonnosti procesů integrovaného systému managementu, včetně odborné podpory, při prováděném hodnocení. Poskytnutí SW aplikace bude realizováno formou pronájmu. Aplikace bude provozována na hardware poskytovatele a bude zpřístupněna přes webové rozhraní. SW aplikace by měla umožňovat přístup ke zdrojům nejlepší praxe ve zvolených oblastech s definovanými návody na zlepšování a měla by umožnit využití těchto zdrojů v rámci prováděného hodnocení. Uvedená SW aplikace musí minimálně: - umožnit provádění pravidelného hodnocení výkonnosti procesů v oblasti trvale udržitelného rozvoje, kvality, životního prostředí, bezpečnosti informací, řízení aktiv a projektového řízení; - obsahovat požadavky následujících standardů: - ISO 9001: Quality Management; - ISO 14001: Environmental Management; - OHSAS 18001: Health and Safety Management; - umožnit vybrat pro dané hodnocení jeden nebo více útvarů podniku; - umožnit vybrat zaměření hodnocení samostatně pro jednou oblast (např. kvalita) nebo jako kombinací různých oblastí (např. kvalita a životní prostředí); - umožnit vybrat zaměření hodnocení samostatně podle jedné zvoleného standardu nebo jako kombinaci různých standardů; - generovat výstupy z hodnocení ve formě grafů a textového popisu. Generované výstupy by měly umožňovat srovnávání mezi roky (případně útvary) tak, aby bylo vidět zlepšení a místa se slabou výkonností; - umožnit provádění hodnocení v českém nebo anglickém jazyce. Požadovaná odborná podpora je složena z: a) poskytnutí zaškolení a dohledu při zavádění SW aplikace; b) poskytnutí odborné podpory v procesu hodnocení v jednotlivých oblastech zahrnutých do hodnocení; Maximální rozsah požadované odborné podpory je 6 člověkodnů/rok. Detailnější informace k předmětu plnění této veřejné zakázky malého rozsahu jsou obsaženy v příloze č. 1 návrhu smlouvy. 4 Lhůta pro podání nabídek Zájemce podá svou nabídku nejpozději do do 14:00 hod. Strana 2 (celkem 5)

3 5 Místo pro podání nabídek Uchazeč je povinen doručit nabídku buď osobně do podatelny zadavatele v objektu IATCC Praha, Navigační 787, Jeneč číslo místnosti (v pracovních dnech v úředních hodinách 8:00 14:00) nebo poštou na následující adresu: Řízení letového provozu ČR, s.p., Navigační 787, , Jeneč. Jiné doručení není považováno za řádné podání nabídky. 6 Požadavky na způsob zpracování nabídky Nabídka bude obsahovat veškeré náležitosti požadované v této výzvě, bude zpracována v českém jazyce. Nabídka musí být v zalepené obálce s označením VZMR Výběr poskytovatele SW aplikace umožňující kvantitativní hodnocení výkonnosti procesů integrovaného systému managementu, včetně poskytnutí odborné podpory - NEOTVÍRAT!. U adresy zadavatele bude připsáno k rukám Lenky Čermákové, oddělení nákupu Žádáme, aby nabídka byla po obsahové stránce předložena v následující struktuře: a. identifikační a kontaktní údaje uchazeče, tj. jméno/název, sídlo/místo podnikání, kontaktní adresa, IČ, DIČ (bylo-li přiděleno), telefon, , fax, osoba oprávněná jednat jménem uchazeče (statutární orgán) a bankovní spojení s uvedením čísla účtu; b. doklady prokazující splnění kvalifikačních kritérií; c. cenová nabídka dle odst. 7 této výzvy d. doplněný návrh smlouvy, podepsaný oprávněnou osobou ze strany uchazeče; e. detailní popis aplikace, který bude přílohou č. 1 Smlouvy; f. čestné prohlášení o tom, že uchazeč souhlasí se zadáním a podmínkami tohoto zadávacího řízení; g. garanci platnosti nabídky nejméně 3 měsíce; 7 Požadavky na způsob zpracování ceny 7.1 Uchazeč předloží v nabídkovou cenu v následující struktuře: Služba Roční poplatek za poskytování SW aplikace (v Kč bez DPH) Poskytování odborné podpory (cena bez DPH za člověkoden) Cena v Kč bez DPH 7.2 Cena musí zahrnovat veškeré náklady spojené s provedením předmětu této veřejné zakázky malého rozsahu uvedeném v článku 3 této výzvy. 7.3 Cenová nabídka Zadavatel nepřipouští žádné podmínky, za nichž by mohlo dojít k překročení nabídkové ceny (příp. jednotkové hodinové sazby), tj. v průběhu plnění této veřejné zakázky malého rozsahu nelze zvýšit nabídkovou cenu, úpravy směrem dolu zadavatel připouští. 8 Požadavky na splnění kvalifikace Zadavatel požaduje prokázání této kvalifikace: a. Výpis z obchodního rejstříku či jiné obdobné evidence prokazující oprávněnost podnikání v oblasti související s předmětem této veřejné zakázky malého rozsahu. Uchazeč prokáže splnění kvalifikačních předpokladů předložením prosté kopie tohoto výpisu. b. Významné zakázky obdobného charakteru poskytnuté v posledních 3 letech. Strana 3 (celkem 5)

4 Za významnou zakázku se považuje realizace služby ve stejném nebo obdobném rozsahu jako předmět této veřejné zakázky malého rozsahu definovaný v článku 3. této výzvy pro jednoho objednatele v oboru letecká doprava. Uchazeč prokáže splnění kvalifikačních předpokladů předložením alespoň jedné významné zakázky poskytnuté v posledních 3 letech. c. Praxe osoby, která bude poskytovat odbornou podporu: minimálně 5 let jako vedoucí auditor v oblastech kvality, bezpečnosti a životního prostředí při auditech třetí stranou (certifikační audity) a zároveň minimálně 5 let zkušeností s prováděním hodnocení výkonnosti procesů u organizací pracujících v mezinárodně regulovaném prostředí (letectví, energetika, apod.) Uchazeč prokáže splnění kvalifikačních předpokladů doložením vzdělání a příslušné praxe osoby, které bude poskytovat odbornou podporu, ze které musí být patrné splnění tohoto kvalifikačního kritéria. 9 Platební a obchodní podmínky: 9.1 Platební a obchodní podmínky jsou blíže specifikovány v návrhu Smlouvy o poskytování SW aplikace umožňující kvantitativní hodnocení výkonnosti procesů, který je přílohou č. 1 této výzvy (dále jen Smlouva). Zadavatel nepřipouští uchazeči odchýlit se od platebních a obchodních podmínek vymezených v přiložené Smlouvě. 9.2 Uchazeč není oprávněn měnit či doplňovat jakékoliv části textu Smlouvy s výjimkou údajů, u nichž je možnost měnit či doplnit přímo uvedena (text zvýrazněný žlutě). V případě, že uchazeč nesplní podmínky pro zpracování Smlouvy, tj. změní části, jejichž změnu zadavatel výslovně neumožnil, nebo uvede údaje, které jsou v rozporu s požadavky zadavatele, nesplňuje nabídka zadávací podmínky a bude vyřazena. 9.3 Dohodnuté ceny za jednotlivé položky jsou sjednány smluvními stranami jako ceny pevné a jsou platné po celou dobu trvání smluvního vztahu. 10 Hodnocení nabídek 10.1 Hodnoceny budou nabídky, které splní veškeré požadavky zadavatele uvedené v této výzvě Hodnocení proběhne na základě ekonomické výhodnosti nabídky. Kritéria hodnocení jsou následující: a. Nabídková cena za roční poskytování SW aplikace, váha 30 % - nabídka s nejnižší jednotkovou cenou obdrží 100 bodů, - ostatní nabídky budou vztaženy poměrně k nejnižší nabídkové ceně a bude jim přidělen dosažený počet bodů (Nx100/H, kde N představuje hodnotu nejnižší nabídkové ceny a H představuje hodnotu právě hodnocené nabídky), - přidělené body budou následně vynásobeny vahou daného kritéria, tj. hodnotou 0,3, odpovídající váze kritéria 30 %. b. Nabídková cena za poskytování odborné podpory (cena za 1 člověkoden), váha 70 % - nabídka s nejnižší jednotkovou cenou obdrží 100 bodů, - ostatní nabídky budou vztaženy poměrně k nejnižší nabídkové ceně a bude jim přidělen dosažený počet bodů (Nx100/H, kde N představuje hodnotu nejnižší nabídkové ceny a H představuje hodnotu právě hodnocené nabídky), Strana 4 (celkem 5)

5 - přidělené body budou následně vynásobeny vahou daného kritéria, tj. hodnotou 0,7, odpovídající váze kritéria 70 % Uchazeč, jehož nabídka nesplní požadavky zadavatele, bude vyloučen. 11 Ostatní 11.1 Zadavatel si vyhrazuje právo tuto veřejnou zakázku malého rozsahu kdykoliv zrušit bez udání důvodu. Zaslané nabídky se nevracejí. Veškeré náklady na zpracování nabídky nese uchazeč Zadavatel nepřipouští varianty nabídek. Uchazeč může předložit pouze jednu nabídku Veškeré dotazy zašlete nejpozději 3 dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek Nedílnou součástí této výzvy k podání nabídky jsou následující přílohy: Příloha č. 1 Návrh smlouvy V Jenči dne Zpracovala: Bc. Lenka Čermáková Vedoucí oddělení nákupu Strana 5 (celkem 5)

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů zn. FORD 2015-2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů značek koncernu VW Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nájem motorových vozidel. Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: 49710371

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Poskytování přístupu ke znalostní databázi nezávislých ICT analýz a souvisejících služeb Identifikace zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nástěnné obrazové kalendáře ŘLP ČR, s.p. pro rok 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis chladícího zařízení Uniflair Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Rámcové dodávky vizitek a razítek Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Ušití stejnokrojových součástí pro BPS v letech 2014-2015 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p.

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Bezpečnostní výcvik a školení operátorů RTG Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Název veřejné zakázky: Provádění oprav a údržby podlahových krytin Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Provádění stavebně údržbových prací Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: 49710371

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2017 a 2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka uživatelských notebooků v roce 2014 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Rámcové plnění vzdělávání Identifikace zadavatele: Řízení letového provozu České republiky, státní podnik (ŘLP

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Letové proužky BOCA Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzv k podání nbídky k prokázání kvlifikce pro VZ mlého rozshu Název veřejné zkázky: Servisní podpor NN zřízení LNS Brno Identifikce zdvtele: Zdvtel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2015 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p.

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Služby praní prádla pro objekty IATCC, TEB a LŠ Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikace PKI Monitor pro provoz

Více

Obecné. Výzva k účasti v e-aukci pro Řízení letového provozu České republiky, s.p. IATCC - Roční kontrola systému CCTV

Obecné. Výzva k účasti v e-aukci pro Řízení letového provozu České republiky, s.p. IATCC - Roční kontrola systému CCTV Výzva k účasti Obecné Společnost ŘÍZENÍ LETOVÉHO PROVOZU ČESKÉ REPUBLIKY, s.p. vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na, k jejíž účasti si Vás dovolujeme vyzvat. Tato veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Název veřejné zakázky: Uživatelské notebooky pro zónu MIS obnova HW v roce 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem:

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikací systému IPT - záznam

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Systémová SW podpora pro aplikace

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Poskytování služeb v oblasti ochrany životního prostředí Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Obecné. Výzva k účasti v e-aukci pro Řízení letového provozu České republiky, s.p. IATCC - roční kontrola SHZ

Obecné. Výzva k účasti v e-aukci pro Řízení letového provozu České republiky, s.p. IATCC - roční kontrola SHZ Obecné Společnost ŘÍZENÍ LETOVÉHO PROVOZU ČESKÉ REPUBLIKY, s.p. vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na roční kontrolu a s ní související servis na systému SHZ (plynové) v objektu IATCC Praha - Jeneč,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky 2019/2 Název veřejné zakázky: "Dodávka učebních pomůcek: Kolový traktor pro praxi a odborný výcvik" Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/870515 2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: CATALYST pro radar RL2000 Identifikace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: Obnova místních komunikací v obci Milešov Obnova místních komunikací v obci Milešov Stavební práce 1) Identifikace zadavatele Název

Více

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky)

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky) Datum: 07.05.2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Název veřejné zakázky: PROGRAMOVÁNÍ ON-LINE APLIKACÍ Evidenční/Identifikační číslo: VZ 062015 Úplná zadávací dokumentace obsahuje tyto

Více

Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky

Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávku Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky Veřejná zakázka malého rozsahu je zadávána mimo režim zadávacích řízení v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice + odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/027490/2015/MAJ/lach Houska 383 700 320 3. června 2015 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby Odborné ošetření stromů Zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel veřejné zakázky Technické

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě 41/2011 GP ZS) 1 Spisové číslo veřejné zakázky VZ/15/OSR/11

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Rekonstrukce vnitrobloku na p.p.č.3413/1, 3412/3 Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

Článek 1 Základní údaje

Článek 1 Základní údaje č. j. ZS6 796/2019 Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400, se sídlem Pionýrů 400, 738 02 Frýdek-Místek jako zadavatel vyhlašuje v souladu s ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Odstranění nánosů sedimentu Poldr č. 3 Nad koupalištěm Sendražice Identifikace zadavatele: Název: Obec Sendražice Sídlo:

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/972866-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Chodník a přechod pro chodce u školy - Chodová Planá Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Obec Bělkovice-Lašťany

Obec Bělkovice-Lašťany VÝZVA - OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) V PLATNÉM ZNĚNÍ 1. NÁZEV ZAKÁZKY Název zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ,

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu , Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/200/27 Druh zadávacího řízení Zajištění správy

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1263 / 2016 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Oprava místní komunikace v Rudce u Kunštátu Zakázka malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Obecné. Výzva k účasti v poptávce pro Řízení letového provozu Servisní prohlídky a opravy prezentační techniky

Obecné. Výzva k účasti v poptávce pro Řízení letového provozu Servisní prohlídky a opravy prezentační techniky Obecné Společnost ŘÍZENÍ LETOVÉHO PROVOZU ČR, s.p. vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na služby - "", k jejíž účasti si Vás dovolujeme vyzvat. Tato veřejná zakázka malého rozsahu proběhne formou

Více

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice OBEC DLOUHOŇOVICE Školská 71, 564 01 Dlouhoňovice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka

Více

Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích

Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále je zákon ) pro akci: Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích (výběrové řízení mimo režim

Více

Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb Příspěvková organizace Středočeského kraje Nerudova 1470, Mnichovo Hradiště, 295 01

Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb Příspěvková organizace Středočeského kraje Nerudova 1470, Mnichovo Hradiště, 295 01 P O P T Á V K A k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3, 18 odst. 5 a 6 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) na službu Likvidace

Více

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle zákona č.137/2006 Sb. PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK VEŘEJNÝ ZADAVATEL STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN A)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC NÁVSÍ Návsí 327, 739 92 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY VE SMYSLU ZÁKONA Č. 137/2006 SB. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: POSKYTNUTÍ DLOUHODOBÉHO ÚVĚRU VE VÝŠI 23,34 MIL.

Více

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA Praha 1, Alšovo nábřeží 6, PSČ 110 00 Tel. 221 771 111, fax 222 320 006, IČO: 00638749 E-mail voszaszs@szspraha1.cz Webové stránky www.szspraha1.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,oprava prostor po havárii vody, na adrese Na Košince 1, k.ú, Libeň, Praha 8" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR")

Více

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov.

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY 118 12 PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE PRAHA čj.:5 662/09-13 Kovrzek/1.412 2.4.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 7. 4. 2016 Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Více

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Veslařská 56, 637 00 Brno Výzva č.32013038 k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Statutární město Brno, městská část Brno Jundrov, Veslařská 56, 637 00, Brno v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více