Party Navigator PDA Tomáš Kuhn. kompletní dokumentace. Party Navigator. Tomáš Kuhn

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Party Navigator PDA Tomáš Kuhn. kompletní dokumentace. Party Navigator. Tomáš Kuhn"

Transkript

1 kompletní dokumentace Party Navigator Tomáš Kuhn

2 D1 Obecný popis aplikace Party navigation Pomocí této aplikace si bude uţivatel moci vyhledat vhodný hudební klub a zobrazit ideální trasu. Aplikace bude obsahovat filtraci (lokace, datum, hudební styl, vstupné,...), která bude zuţovat seznam. Seznam filtrovaných klubů zobrazí základní informace (název, program, www,...). Po rozkliknutí odkazu se zobrazí podrobnější informace. Podrobnější informace budou také obsahovat odkaz na mapu a doporučenou trasu včetně dopravních prostředků, kterými musí jet. Aplikace bude navrţena pouze pro Prahu. D2 Vlastnosti aplikace PROFIL věk: rysy: společenská osoba s hudebním nadšením majetek: osoba vlastnící telefon schopný běhu aplikace v rozumné míře schopnosti: osoba schopna obsluhovat PDA (mobil) na lepší úrovni používání přístroje nejen na volání a SMS, ale využívání jiných komplikovanějších programových možností prostředí: aplikace bude v původní verzi programována pouze pro Prahu handicapy: osoba zrakově nehendikepovaná (aplikace nebude mít zvukovou alternativu) ACTIVITY 1. spuštění telefonu 2. spuštěni aplikace 3. filtrace klubu (název, městka část, hudební styl, otevírací doba, minimální věk, ) 4. orientace mezi filtrovanými kluby 5. rozkliknutí vybraného klubu 6. procházení bližších informací 7. zobrazeni lokace na mapě 8. zobrazeni trasy (mhd) SYSTEM SUPPORT filtrace klubu zobrazení podrobnějších informací o klubu zobrazení na mapě zobrazení trasy CONTEXT V budoucnu by mohla být aplikace rozšířena na celou republiku. Další vylepšení by se mohlo týkat zařazení širší škály kulturních zařízení např. kino, divadlo, sportovní událost,

3 D3 Low fidelity prototyp Hlavní menu aplikace. Obsahuje 4 poloţky. Sváteční uţivatel vyuţije hlavně první poloţku pro rychlé vyhledání hudební události. Častější uţivatel ocení moţnost vedení seznamu oblíbených klubů. Vyhledávání párty. Jednoduchá filtrace, která je doplněná o odkazy rychlého vyhledávání. Kladen důraz na jednoduchost a přehlednost. Podnapilý uţivatel nemá náladu procházet sloţitou filtrací a vyhledáváním. Seznam akcí. List zobrazující filtrované akce. Aktivní poloţka zobrazena na kontrastním pozadí. Poloţky obsahují jen ty nejnutnější informace. Podrobné info. Stránka zobrazuje veškeré informace o akci včetně ceny vstupného a adresy. Z tohoto menu je také moţné přidání klubu do oblíbených. Mapa klubu. Mapa bude zakomponována jako aplikace google maps. Spodní popup zobrazuje základní informace o akci. Jendoduché přehledné. Vyhledání spojení. Vyhledávání bude pouze v rozmezí praţské hromadné dopravy. Filtrování podobné s hlavním rozdílem, ţe cílová stanice bude doplněna podle adresy klubu. Dopravní spojení. Výsledné spojení bude pravděpodobně zobrazeno, jako výpis serveru. Vyhledání klubu. Aplikace bude mít moţnost nejen vyhledávání párty akcí, ale také samotných klubů. Formulář bude velice jednoduchý bez zbytečných prvků.

4 Heuristic documentation 1. testr: David Liška VISIBILITY OF SYSTEM STATUS Obohacení informací v seznamu oblíbených klubů (např. adresa). V přehledu akcí chybí časový údaj o začátku celého programu. Po přidání klubu do oblíbených se zobrazí seznam oblíbených. Očekával bych, ţe zůstane zobrazený klub. USER CONTROL AND FREEDOM Po kliknutí na klub přehledu akcí bych očekával spíše zobrazení detailu klubu, neţ jeho umístění na mapě. Z informací o klubu, mapy, vyhledávání, spojení a výsledků vyhledávání není moţno přepnout do hlavního menu. Z výsledků hledání se nejde přepnout do vyhledávání (musím znovu na mapu a pak na MHD). Vyhledávání by mohlo mít moţnost vybrat více ţánrů najednou. Vyhledání klubu by mohlo mít více parametrů (např. ulice, ţánr). Chybí moţnost odebrání klubu z oblíbených. Z mapy se lze dostat pouze na akci klubu, ale chybí moţnost zobrazení klubového profilu. ERROR PREVENTION Dolní menu mění pozici (např. mapa je jednou vpravo a jednou uprostřed => nepřehledné). AESTHETIC AND MINIMALIST DESIGN Chybí kontakt u autora v nahrávací obrazovce aplikace. Pohled na akci a klub je hodně podobný, na první pohled není jasné, jestli jsem v detailu klubu nebo akce. 2. testr: Tomáš Kuhn VISIBILITY OF SYSTEM STATUS Chybí nápověda a informace o aplikaci. V seznamu oblíbených klubů by mohli být upřesňující informace (např. městská část) Chybí informace, ţe je aplikace naprogramována pouze pro prahu. V profilu klubů chybí odkaz na webové stránky, obecné informace (obsahuje pouze adresu + aktuální program). USER CONTROL AND FREEDOM Chybí funkčnost mechanických tlačítek telefonu. Chybí přímý návrat do menu z různých zakoutí aplikace. U oblíbených klubů chybí moţnost odebrání ze seznamu oblíbených.

5 ERROR PREVENTION Chybí veškerá potvrzovací okna. AESTHETIC AND MINIMALIST DESIGN Tlačítka jsou jednou hranatá šedivá a jednou kulatá oranţová. Lepš zvolení jednotné šablony. Analysis and interpretation Chybí jakékoli informace o aplikaci. Špatná orientace po aplikaci. Pro uţivatele je obtíţné dostat se z jednoho místa na jiné. (v běţném vyhledávání krok za krokem není problém). Zapomenutí některých podstatných funkcí (např. mazání z oblíbených). Špatné grafické odlišení některých oken. Recommendations for D4 Přidání dalších potřebných informací informací a dodělání nápovědy. Zpřehlednění odkazů => uţivateli se zobrazí okno, které by očekával. Zlepšení tlačítek jak po grafické stránce tak po stránce umístění. Větší grafické odlišení klubového profilu. Přidání potvrzovacích dialogových oken, zejména spojených se seznamem oblíbených. Vylepšení návratových odkazů. Zlepšit moţnosti vyhledávání. Moţnost odebrání klubu z oblíbených. Doplnění moţností na obrazovce mapy (zobrazení klubového profilu). Funkčnost mechanických tlačítek telefonu.

6 D4 High fidelity prototyp Preview aplikace. Vyhledávání party. V aplikace není filtr naprogramován. Výsledek je vţdy stejný. Výsledek vyhledávání. Seznam akcí, které by měli splňovat zadání. Profil klubu. Pod profilem jsou zobrazeny jeho akce. Tlačítkem menu vyvoláte další moţnosti. Vyhledání spojení. Filtr by měl spolupracova s dopravním servrem. Funkce není naprogramována. Po odeslání se zobrazí defaultní spojení. Testovani High fidelity prototypu Aplikaci jsem testoval na zařízení HTC Tattoo. Testovaní probíhalo stylem uţivatelského testu, přičemţ uţivatelé měli splnit zadané úkoly. Prototyp není plně funkční, proto jsem volil úkoly tak, aby šli provést bez pouţití nefunkčních segmentů. Test probíhal v domácím prostředí. Vmístnosti jsem byl pouze já a testovaná osoba. Uţivatel dostal seznam, úkolů, které se snaţil splnit. Q1 Máte nějaké zkušenosti s pouţíváním smartphonů? Ano/Ne Q2 Máte zkušenosti s telefony s dotykovým displejem? Ano/Ne Q3 Jaký je Váš věk? Q4 Jste muţ nebo ţena? Muţ/Ţena Q1 Líbila se Vám testovaná aplikace po grafické stránce? jako ve škole Q2 Líbila se Vám testovaná aplikace po stránce funkčnosti? Q3 Hodila by se vvám tato aplikace v telefonu? Ano/Ne Q4 Je něco, co Vám v aplikaci chybělo. Pokud ano, napište co.

7 Q5 Q6 Party Navigator PDA Tomáš Kuhn Co Vás na aplikaci zaujalo? Co Vám na aplikaci vadilo? Testování uţivatelů Uživatel 1 Q1 Máte nějaké zkušenosti s pouţíváním smartphonů? Ano Q2 Máte zkušenosti s telefony s dotykovým displejem? Ano Q3 Jaký je Váš věk? 20 Q4 Jste muţ nebo ţena? Muţ Q1 Líbila se Vám testovaná aplikace po grafické stránce? 3 Q2 Líbila se Vám testovaná aplikace po stránce funkčnosti? 2 Q3 Hodila by se vvám tato aplikace v telefonu? Ano Q4 Je něco, co Vám v aplikaci chybělo. Pokud ano, napište co. Zobrazení více akcí jednoho klubu Q5 Co Vás na aplikaci zaujalo? Praktické vyuţití pro mladé lidi. Q6 Co Vám na aplikaci vadilo? Příliš strohá grafika. Průběh testu: Uţivatel neměl ţádný problém s pouţíváním aplikace. Test proběhl vcelku bez problému.. Uživatel 2 Q1 Máte nějaké zkušenosti s pouţíváním smartphonů? Ano Q2 Máte zkušenosti s telefony s dotykovým displejem? Ano Q3 Jaký je Váš věk? 21 Q4 Jste muţ nebo ţena? Ţena Q1 Líbila se Vám testovaná aplikace po grafické stránce? 2 Q2 Líbila se Vám testovaná aplikace po stránce funkčnosti? 2 Q3 Hodila by se vvám tato aplikace v telefonu? Ano Q4 Je něco, co Vám v aplikaci chybělo. Pokud ano, napište co. Nic Q5 Co Vás na aplikaci zaujalo? Přehlednost a jednoduchost. Q6 Co Vám na aplikaci vadilo? Nic Průběh testu: Tato uţivatelka si s aplikací úspěšně poradila. Jenom párkrát se malinko ztratila.

8 Uživatel 3 Q1 Máte nějaké zkušenosti s pouţíváním smartphonů? Ne Q2 Máte zkušenosti s telefony s dotykovým displejem? Ano Q3 Jaký je Váš věk? 50 Q4 Jste muţ nebo ţena? Muţ Q1 Líbila se Vám testovaná aplikace po grafické stránce? 2 Q2 Líbila se Vám testovaná aplikace po stránce funkčnosti? 3 Q3 Hodila by se vvám tato aplikace v telefonu? Ne Q4 Je něco, co Vám v aplikaci chybělo. Pokud ano, napište co. Větší spektrum kulturních akcí. Q5 Co Vás na aplikaci zaujalo? Všechny důkeţité informace v jedné aplikaci. Q6 Co Vám na aplikaci vadilo? Absence jiných kulturních akcí. Průběh testu: Uţivatel neml takové zkušenosti s komplikovanějšími mobilními aparáty. Po několika radách nakonec splnil všechny úkoly. Uživatel 4 Q1 Máte nějaké zkušenosti s pouţíváním smartphonů? Ne Q2 Máte zkušenosti s telefony s dotykovým displejem? Ano Q3 Jaký je Váš věk? 22 Q4 Jste muţ nebo ţena? Muţ Q1 Líbila se Vám testovaná aplikace po grafické stránce? 1 Q2 Líbila se Vám testovaná aplikace po stránce funkčnosti? 2 Q3 Hodila by se vvám tato aplikace v telefonu? Ano Q4 Je něco, co Vám v aplikaci chybělo. Pokud ano, napište co. Nic Q5 Co Vás na aplikaci zaujalo? Nic Q6 Co Vám na aplikaci vadilo? Nic Průběh testu: Uţivatel neměl takové zkušenosti, avšak díky intuitivnímu ovládání prošel testem bez problémů. Analýza výsledků testů Testované osoby procházeli testem rychle a intuitivně. Po grafické stránce aplikace nesklidila moc uznání. Do budoucna by měli být dodělány chybějící funkce a vylepšit grafický vzhled.

GPS Chat David Liška

GPS Chat David Liška GPS Chat David Liška liskadav@fel.cvut.cz 1 Úvod 1.1 Popis Aplikace Aplikace využívá Google maps společne s GPS. Vyhledává jiné uživatele v blízkém okolí. Uživaté jsou na mapě identifikováni pomocí své

Více

Mobilní aplikace Jízdní řády Y39PDA Marek Temnyak temnymar@fel.cvut.cz

Mobilní aplikace Jízdní řády Y39PDA Marek Temnyak temnymar@fel.cvut.cz Mobilní aplikace Jízdní řády Y39PDA Marek Temnyak temnymar@fel.cvut.cz 1 Obsah 1. Popis aplikace 2. Popis problému 2.1. Uživatelé 2.2. Aktivity 2.3. Systém 2.4. Kontext 3. Návrh uživatelského rozhraní

Více

Mobilní aplikace Jízdní řády Y39PDA Marek Temnyak

Mobilní aplikace Jízdní řády Y39PDA Marek Temnyak Mobilní aplikace Jízdní řády Y39PDA Marek Temnyak temnymar@fel.cvut.cz 1 Obsah 1. Popis aplikace 2. Popis problému 2.1. Uživatelé 2.2. Aktivity 2.3. Systém 2.4. Kontext 3. Návrh uživatelského rozhraní

Více

Testování aplikace ghost commander

Testování aplikace ghost commander Testování aplikace ghost commander Tomáš Marvan - 4. semestr OI Vypracováno v rámci předmětu Testování uživatelského rozhraní 1 Obsah Popis aplikace... 3 Cílová skupina... 3 Metody testování... 3 Kognitivní

Více

A7B39TUR Testování uživatelského rozhraní. HTC Desire HD. (testování mobilního zařízení) Tomáš Klejna klejntom@fel.cvut.cz

A7B39TUR Testování uživatelského rozhraní. HTC Desire HD. (testování mobilního zařízení) Tomáš Klejna klejntom@fel.cvut.cz A7B39TUR Testování uživatelského rozhraní HTC Desire HD (testování mobilního zařízení) Tomáš Klejna klejntom@fel.cvut.cz 20. 10. 2011 ČVUT v Praze Fakulta elektrotechnická 2 Obsah: Obsah... 2 Popis zařízení...

Více

Vývoj aplikace Readily (RSS čtečka pro Android) Semestrální projekt předmětu Y39PDA Autor: Michal Cerman

Vývoj aplikace Readily (RSS čtečka pro Android) Semestrální projekt předmětu Y39PDA Autor: Michal Cerman Vývoj aplikace Readily (RSS čtečka pro Android) Semestrální projekt předmětu Y39PDA Autor: Michal Cerman cermam14@fel.cvut.cz Obsah Vývoj aplikace Readily (RSS čtečka pro Android)...1 D1...3 D2...4 1)Popis

Více

Nejsnazší cesta k půjčení firemního vozu

Nejsnazší cesta k půjčení firemního vozu Novinky Aplikace O 2 Car Control dostala nový, vylepšený design Nejsnazší cesta k půjčení firemního vozu Návody Co je Dispečerské okno? Kde Dispečerské okno najdete? Nová funkce Autopůjčovna Novinky Autopůjčovna

Více

Zpoždění vlaků. Systém support Aplikace nabídne při zadávání stanice nejbližší stanice podle aktuální pozice uživatele získané z GPS.

Zpoždění vlaků. Systém support Aplikace nabídne při zadávání stanice nejbližší stanice podle aktuální pozice uživatele získané z GPS. Zpoždění vlaků Popis aplikace Aplikace bude sloužit ke zjištění zpoždění vlaku vzhledem k zadané stanici. Při zadávání požadované stanice budou uživateli nabídnuty nejbližší stanice podle aktuální pozice

Více

Záznamník trasy. Michal Sluštík slustmic@fel.cvut.cz Y39PDA ČVUT, FEL, 2010. Popis aplikace. Specifikace požadavků

Záznamník trasy. Michal Sluštík slustmic@fel.cvut.cz Y39PDA ČVUT, FEL, 2010. Popis aplikace. Specifikace požadavků Záznamník trasy Michal Sluštík slustmic@fel.cvut.cz Y39PDA ČVUT, FEL, 2010 Popis aplikace Program bude sloužit pro záznam trasy pro třetí osobu. Uživatel bude trasu zaznamenávat manuálně na mapě nebo pomocí

Více

Nový design ESO9. E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s. U M l ý n a , P r a h a. Strana 1 z 9

Nový design ESO9. E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s. U M l ý n a , P r a h a.   Strana 1 z 9 Nový design ESO9 E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s. U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Strana 1 z 9 Úvod... 3 Popis změn... 4 Horní lišta... 4 Strom činností... 5 Prostřední rám... 7 Horní lišta...

Více

Tato podagenda obsahuje hlavní pracovní prostředí pro editaci artiklů, sledování vývoje cen nebo pohybu artiklů.

Tato podagenda obsahuje hlavní pracovní prostředí pro editaci artiklů, sledování vývoje cen nebo pohybu artiklů. 3.1.1 SPRÁVA ZBOŢÍ Tato podagenda obsahuje hlavní pracovní prostředí pro editaci artiklů, sledování vývoje cen nebo pohybu artiklů. Zobrazení Správy zboţí bez výběru artiklu Tato ikona odkazuje na agendu

Více

Mobilní zpravodajská aplikace idnes. A7B39PDA - Principy tvorby mobilních aplikací

Mobilní zpravodajská aplikace idnes. A7B39PDA - Principy tvorby mobilních aplikací Mobilní zpravodajská aplikace idnes A7B39PDA - Principy tvorby mobilních aplikací Autor: Marek Krátký kratkma2@fel.cvut.cz Popis D1 Zpravodajská aplikace idnes je určena pro chytré telefony nebo pro tablety.

Více

Ovládání mapového prohlížeče a aplikace. Šumperk : Mapa města

Ovládání mapového prohlížeče a aplikace. Šumperk : Mapa města Ovládání mapového prohlížeče a aplikace Šumperk : Mapa města Úvod Aplikace má pouze informativní charakter a data z ní zobrazená nejsou právně závazná. Aplikace je zpracována tak, aby zobrazovala jednu

Více

Semestrální projekt - Vyhledávač přátel pomocí GPS

Semestrální projekt - Vyhledávač přátel pomocí GPS Semestrální projekt - Vyhledávač přátel pomocí GPS Derivable 1 Popis Aplikace Tento mobilní program bude vyhledávat přátele pomocí satelitní navigace GPS. Bude je vyhledávat standartně podle jejich adresy

Více

Návrh zpravodajské aplikace idnes po Android

Návrh zpravodajské aplikace idnes po Android Návrh zpravodajské aplikace idnes po Android Semestrální projekt pro předmět PDA 1 D1! 4 Název! 4 Popis! 4 Cílová skupina! 4 D2! 5 Uživatelé! 5 Aktivity! 5 System Support! 5 Cílová platforma! 6 Context!

Více

Testování uživatelského rozhraní SKYPE. Semestrální práce A2. Pavel Dvořák

Testování uživatelského rozhraní SKYPE. Semestrální práce A2. Pavel Dvořák Testování uživatelského rozhraní SKYPE Semestrální práce A2 Pavel Dvořák dvorap50@fel.cvut.cz Obsah 1. Zadání... 2 1.1 Popis... 2 1.2 Cílová skupina... 2 1.3 User case... 2 1.3.1 Vytvoření účtu... 2 1.3.2

Více

Aplikace Grafická prezentace polohy (GRAPP)

Aplikace Grafická prezentace polohy (GRAPP) Univerzita Pardubice Dopravní fakulta Jana Pernera Aplikace Grafická prezentace polohy (GRAPP) Semestrální práce z předmětu APG1K 6. 12. 2014 Marek BINKO, TŘD Obsah Obsah...2 Úvod...3 1 Přístup do aplikace...4

Více

České vysoké učení technické v Praze. Fakulta Elektrotechniky XD39NUR. Semestrální práce. Ovládání videokonferencí pomocí mobilního telefonu

České vysoké učení technické v Praze. Fakulta Elektrotechniky XD39NUR. Semestrální práce. Ovládání videokonferencí pomocí mobilního telefonu České vysoké učení technické v Praze Fakulta Elektrotechniky XD39NUR Semestrální práce Ovládání videokonferencí pomocí mobilního telefonu Ondřej Procházka 2013 / 2014 Obsah 1. Deliverable D4... 3 1.1.

Více

D1: D2: KINO - Mobilní aplikace. Semestrální práce do předmětu A7B39PDA Ondřej Kulatý. Název: KINO

D1: D2: KINO - Mobilní aplikace. Semestrální práce do předmětu A7B39PDA Ondřej Kulatý. Název: KINO KINO - Mobilní aplikace Semestrální práce do předmětu A7B39PDA Ondřej Kulatý D1: Název: KINO Popis: Kino je aplikace, která uživateli umožní prohledávat česká kina a prohlížet jejich programy. Uživatel

Více

MOBILNÍ MULTIPLAYEROVÁ HRA THE HUNT. Y39PDA, školní rok 2010/2011 Ondřej Šíma

MOBILNÍ MULTIPLAYEROVÁ HRA THE HUNT. Y39PDA, školní rok 2010/2011 Ondřej Šíma MOBILNÍ MULTIPLAYEROVÁ HRA THE HUNT Y39PDA, školní rok 2010/2011 Ondřej Šíma simaondr@fel.cvut.cz Popis aplikace Hra je založena na reálné pozici hráčů. Jeden z hráčů je na začátku hry vybrán jako oběť.

Více

Digitální knihovna MZK a mobilní aplikace Kramerius Královéhradecká knihovnická konference

Digitální knihovna MZK a mobilní aplikace Kramerius Královéhradecká knihovnická konference Digitální knihovna MZK a mobilní aplikace Kramerius Královéhradecká knihovnická konference 2017 21. 11. 2017 Mgr. Lenka Damborská Moravská zemská knihovna v Brně Digitální knihovna MZK Digitální knihovna

Více

Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro. verze pro operační systém Symbian

Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro. verze pro operační systém Symbian Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro verze pro operační systém Symbian 1 1. Popis Aplikace je určena pro mobilní telefony NOKIA s operačním Symbian a vybavené technologií NFC. Slouží pro správu identifikačních

Více

MOBILNÍ VERZE SYSTÉMU ASJA (dostupná od 7. září 2016)

MOBILNÍ VERZE SYSTÉMU ASJA (dostupná od 7. září 2016) MOBILNÍ VERZE SYSTÉMU ASJA (dostupná od 7. září 2016) MOBILNÍ VERZE SYTÉMU ASJA V současné době bylo možné systém ASJA spustit na mobilních telefonech nebo na tabletech, ale prakticky jen v podobě jak

Více

Uživatelské prostřední v nové Kuki 2:0 beta

Uživatelské prostřední v nové Kuki 2:0 beta Uživatelské prostřední v nové Kuki 2:0 beta Přehrávač Bannery Trháky Seriály Posun v čase Detail pořadu Vyhledávání Pokračuj Nahrávky Kino Nastavení Dashboard (Základní obrazovka) Dashboard zobrazuje veškerý

Více

Principy tvorby mobilních aplikaci. Martin Egermajer

Principy tvorby mobilních aplikaci. Martin Egermajer Diář pro nevidomé Principy tvorby mobilních aplikaci Martin Egermajer 1 1 D1 Aplikace sloužící jako diář, určená pro zrakově postižené (nevidomé). Uživatel bude moci psát poznámky, zapisovat události k

Více

Testování mobilní aplikace Servis24. Semestrální práce z předmětu A7B39TUR Autor: Peter Šourek sourepet@fel.cvut.cz

Testování mobilní aplikace Servis24. Semestrální práce z předmětu A7B39TUR Autor: Peter Šourek sourepet@fel.cvut.cz Testování mobilní aplikace Servis24 Semestrální práce z předmětu A7B39TUR Autor: Peter Šourek sourepet@fel.cvut.cz 1. Obsah 1.Obsah...2 2. aplikace...3 3.Cílová skupina uživatelů...3 4.Use cases...3 4.1První

Více

Testování operačního systému Windows Phone 8

Testování operačního systému Windows Phone 8 Testování operačního systému Windows Phone 8 Semestrální práce A2 v rámci předmětu A4B39TUR Muška Adam ČVUT FEL STM 0 Obsah 1. Popis přístroje... 2 2. Popis cílové skupiny... 2 3. Přehled případů užití...

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace GPS Loc mobilní aplikace Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace Mobilní aplikace GPS Loc je určena na sledování aktuální polohy vozidla nebo sledovaného objektu,

Více

České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická

České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Testování softwarové sady HTC Sense 3.6 A4B39TUR - Testování uživatelského rozhraní Semestrální práce A2 Zbyněk Eiselt eiselzby@fel.cvut.cz

Více

JRm verze 2.0.0. Aplikace. Instalace. Ovládání

JRm verze 2.0.0. Aplikace. Instalace. Ovládání 1 JRm verze 2.0.0 Aplikace JRm (Jízdní řády pro mobilní telefony) je aplikace pro vyhledávání spojení a zobrazování jízdních řádů MHD. Je určena pro telefony podporující Javu 2.0. MIDP 2.0 a zpracování

Více

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení...

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení... Modul Události Obsah Popis modulu... 2 Přístup k modulu... 2 Popis rozhraní... 2 Práce s rozhraním... 3 Selektor událostí... 3 Události na zařízení... 3 Události na vstupu zařízení... 3 Události v rozhraní...

Více

ERP informační systém

ERP informační systém Elektronické podání formulářů daně z přidané hodnoty Systém WAK INTRA - modul Účetnictví menu Přiznání DPH / Formuláře / - seznam Přiznání k dani z přidané hodnoty (25 5401 MFin 5401 vzor č.17) - volba

Více

PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME IDENTIFIKOVAT VOZIDLO. Obrazovka Identifi kovat vozidlo je první obrazovka, kterou uvidíte při přihlášení k systému Microcat.

PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME IDENTIFIKOVAT VOZIDLO. Obrazovka Identifi kovat vozidlo je první obrazovka, kterou uvidíte při přihlášení k systému Microcat. PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME Microcat je ultimativní systém prodeje náhradních dílů. Chcete-li začít, podívejte se na hlavní obrazovky. Hledání vozidla Panel Hledání vozidla umožňuje vyhledávat vozidlo podle čísla

Více

Testová ní The Elder Scrolls V: Skyrim

Testová ní The Elder Scrolls V: Skyrim Testová ní The Elder Scrolls V: Skyrim Semestrální práce z předmětu A4B39TUR ČVUT FEL Pavel Lieberzeit liebepav@fel.cvut.cz LS 2011/2012 Obsah 1 Popis aplikace... - 2-2 Popis uživatele... - 2-3 Použité

Více

Semestrální práce [BIS-EXE] D2 Jan Nekvapil, Zdeněk Brabec

Semestrální práce [BIS-EXE] D2 Jan Nekvapil, Zdeněk Brabec Semestrální práce [BIS-EXE] D2 Jan Nekvapil, Zdeněk Brabec Analýza Android UI Guidelines - Material design Základní myšlenka Material designu platformy Andorid, podobně jako tomu je u ios 7 a výše od Applu,

Více

Restaurator. Semestrání projekt předmětu PDA

Restaurator. Semestrání projekt předmětu PDA Restaurator Semestrání projekt předmětu PDA Restaurator...3 Profil uživatele...3 Akivity...3 Systémová podpora...4 Kontext...4 Prototyp...4 Start systému...4 Start aplikace...6 Manuální zadání pozice pro

Více

SEZNAMY A INFORMACE O STUDENTECH manuál pro vyučující a lokální správce

SEZNAMY A INFORMACE O STUDENTECH manuál pro vyučující a lokální správce manuál pro vyučující a lokální správce Systém i nformační Studijní SKUPINY OSOB Po přihlášení do SIS v roli Tajemník nebo v roli Učitel zvolíte modul Hledání osob. Tento modul umožňuje vytvořit seznamy

Více

[IM-WMC] Městská cyklonavigace Deliverable D4

[IM-WMC] Městská cyklonavigace Deliverable D4 [IM-WMC] Městská cyklonavigace Deliverable D4 Úvod Cílem deliverable D4 bylo dokončit implementaci části prototypu z deliverablu D3. Návrh by měl dodržovat zásady designu platformy Android. Popis aplikace

Více

2017 CARAT "New design"

2017 CARAT New design 2017 CARAT "New design" Stručný průvodce verzí CARAT New Design Tato příručka poskytuje informace o základech programu CARAT New Design. Další podrobné informace jsou k dispozici na úvodní stránce online

Více

Internetový obchod Mironet

Internetový obchod Mironet České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Internetový obchod Mironet Semestrální práce A2 Testování uživatelských rozhraní A4B39TUR Pavel Štíbal Stibapa1@fel.cvut.cz 2013/2014 Otevřená

Více

Uživatelská dokumentace

Uživatelská dokumentace Mendelova univerzita v Brně Softwarové inženýrství 2 Uživatelská dokumentace Bioadresáře Zpracoval: Bc. Martin Ventruba, Bc. Stratos Zerdaloglu 15. leden 2010 1 ÚVOD DO BIOADRESÁŘE 2 1 Úvod do bioadresáře

Více

Návod k využívání interaktivních funkcí

Návod k využívání interaktivních funkcí Návod k využívání interaktivních funkcí Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody Interaktivní TV. Svoji Interaktivní TV budete ovládat přes velmi jednoduchou a intuitivní aplikaci.

Více

A7B39PDA - Naspoř si svůj sen. Jan Hovorka (hovorja4@fel.cvut.cz)

A7B39PDA - Naspoř si svůj sen. Jan Hovorka (hovorja4@fel.cvut.cz) A7B39PDA - Naspoř si svůj sen Jan Hovorka (hovorja4@fel.cvut.cz) 1. D1 popis projektu 1.1 Název Naspoř si svůj sen 1.2 Popis Aplikace, která pomáhá lidem spořit na jejich sen. Uživatel si vybere svůj sen,

Více

Popis ovládání aplikace - Mapový klient KÚPK

Popis ovládání aplikace - Mapový klient KÚPK Popis ovládání aplikace - Mapový klient KÚPK Úvodní informace K využívání této aplikace musíte mít ve Vašem internetovém prohlížeči nainstalovaný plugin Adobe Flash Player verze 10 a vyšší. Mapová aplikace

Více

Zadání grafického designu Trh poptávek

Zadání grafického designu Trh poptávek 2012 Zadání grafického designu Trh poptávek Dokument obsahuje shrnutí cílů webu Trh poptávek a požadavky na grafický design Zelinka Josef LogisCom s.r.o 1.1.2012 Obsah 1. Cíle dokumentu... 2 2. Cíle webu...

Více

Evidence žádostí o finanční příspěvek

Evidence žádostí o finanční příspěvek Evidence žádostí Obsah Evidence žádostí o finanční příspěvek... 3 Evidence žádostí... 4 Seznam žádostí... 4 Nová žádost... 6 Změny žádosti:... 7 Evidence žadatelů... 8 Seznam žadatelů... 8 Detail žadatele...

Více

Svolávací systém Uživatelský manuál

Svolávací systém Uživatelský manuál Uživatelský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz Datum vydání: 14. srpna 2013 Číslo

Více

DOSTUPNÝ. SNADNÝ. ONLINE NÁVOD JE TO JEDNODUCHÉ, ZAČNĚTE UŽ DNES!

DOSTUPNÝ. SNADNÝ. ONLINE NÁVOD JE TO JEDNODUCHÉ, ZAČNĚTE UŽ DNES! DOSTUPNÝ. SNADNÝ. ONLINE NÁVOD JE TO JEDNODUCHÉ, ZAČNĚTE UŽ DNES! www.cleerio.cz PŘIHLÁŠENÍ DO MAPOVÉHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU Mapová aplikace je přístupná na vašem počítači i tabletu. Stačí být připojen

Více

VAŠE NOVÁ APLIKACE NISSAN GROUP EPC PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME

VAŠE NOVÁ APLIKACE NISSAN GROUP EPC PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME VAŠE NOVÁ APLIKACE NISSAN GROUP EPC PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME IDENTIFIKACE VOZIDLA Aplikace Nissan EPC využívající systém Microcat Live vám nabízí špičkový systém prodeje náhradních dílů. Chcete-li začít, podívejte

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu GPS Loc webové rozhraní Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu Webové rozhraní GPS Loc je virtuální místo na internetu, kde můžete sledovat

Více

Vstup do Infocentra - po přihlášení do internetového obchodu Vaším ID, uţivatelským jménem a heslem klikněte na Infocentrum - osobní nastavení.

Vstup do Infocentra - po přihlášení do internetového obchodu Vaším ID, uţivatelským jménem a heslem klikněte na Infocentrum - osobní nastavení. Vstup do Infocentra - po přihlášení do internetového obchodu Vaším ID, uţivatelským jménem a heslem klikněte na Infocentrum - osobní nastavení. 1. Mé údaje správa osobních údajů a seznamu vybraných produktů

Více

Novinky IPAC 3.0. Libor Nesvadba Karel Pavelka

Novinky IPAC 3.0. Libor Nesvadba Karel Pavelka Novinky IPAC 3.0 Libor Nesvadba Karel Pavelka Webové technologie Držíme laťku na vysoké úrovni Validní, sémantický, strukturovaný, přístupný, znovupoužitelný a jednoduchý XHTML kód. Komprimované JavaScripty

Více

Interaktivní funkce Selfnet TV

Interaktivní funkce Selfnet TV Interaktivní funkce Selfnet TV Uživatelská příručka Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody interaktivní televize Selfnet TV. Svoji Selfnet TV budete ovládat přes velmi jednoduchou

Více

Semestrální práce 2 znakový strom

Semestrální práce 2 znakový strom Semestrální práce 2 znakový strom Ondřej Petržilka Datový model BlockFileRecord Bázová abstraktní třída pro záznam ukládaný do blokového souboru RhymeRecord Konkrétní třída záznamu ukládaného do blokového

Více

Uživatelský test desktopové aplikace Google Maps

Uživatelský test desktopové aplikace Google Maps Uživatelský test desktopové aplikace Google Maps Testování uživatelského rozhraní - A4B39TUR Jan Šimůnek, Dominik Siegel, Jan Vidašič, Richard Sadloň Obsah 1 Úvod... 4 1.1 Popis aplikace... 4 1.2 Cíle

Více

[XXX-PUB] Návrh uživatelského rozhraní pro ovládací panel v restauracích The PUB

[XXX-PUB] Návrh uživatelského rozhraní pro ovládací panel v restauracích The PUB D4 [XXX-PUB] Návrh uživatelského rozhraní pro ovládací panel v restauracích The PUB Petr Hejhal Radek Ježdík Petr Smrček hejhape1@fel.cvut.cz jezdirad@fel.cvut.cz smrcepet@fel.cvut.cz 22. prosince 2013

Více

Bisnode Mobilní aplikace k prověření firmy

Bisnode Mobilní aplikace k prověření firmy Bisnode Mobilní aplikace k prověření firmy Eldar Iosip, Eliška Roubalová, Tomáš Milata Analýza relevantních UI směrnic platformy Android Obecná struktura aplikace z nejvyšší úrovně se lze přes obrazovky

Více

Databox CONTACT 6. Zavedli jsme tlačítka Domů, Zpět, Vpřed pro rychlý pohyb v historii procházení.

Databox CONTACT 6. Zavedli jsme tlačítka Domů, Zpět, Vpřed pro rychlý pohyb v historii procházení. Databox CONTACT 6 Co je nového ve verzi 6? Ergonomie, Ovládání, Grafika Zavedli jsme tlačítka Domů, Zpět, Vpřed pro rychlý pohyb v historii procházení. Sjednotili jsme horní panel tlačítek kvůli jednodušší

Více

Uživatelská příručka T UC-One pro windows

Uživatelská příručka T UC-One pro windows Co je to T UC-One? T UC-One poskytuje koncovým uživatelům jednotnou komunikaci (UC) skrz všední mobily (tablety a mobilní telefony) a počítačové platformy (počítače a notebooky) včetně Windows, Mac, ios

Více

Strategie ochrany před negativními dopady povodní a erozními jevy přírodě blízkými opatřeními v České republice

Strategie ochrany před negativními dopady povodní a erozními jevy přírodě blízkými opatřeními v České republice Strategie ochrany před negativními dopady povodní a erozními jevy přírodě blízkými opatřeními v České republice Návod k prezentačnímu mapovému portálu Obsah: 1. Úvod... 3 2. Obecná část mapového portálu...

Více

Příručka pro editaci kontaktů na eagri

Příručka pro editaci kontaktů na eagri Obsah Úvod... 1 Uživatel a subjekt... 1 Kontakty... 1 Validace hodnoty kontaktu... 2 GPS souřadnice... 3 Datová schránka... 3 Adresy... 3 Speciální PSČ... 4 Adresy s P.O. Box... 4 Klíč pro WS... 4 Uživatelé...

Více

GoClever Map 2.5 manuál

GoClever Map 2.5 manuál GoClever Map 2.5 manuál Obsah 1. Na dotyku záleží... 4 2. Navádění k lokaci... 5 3. Navigační okno... 7 3.1. Změna nastavení systému navigačního okna... 7 4. Hlavní vlastnosti GoClever Map 2.5... 8 5.

Více

Testova nı e-shop Alza.cz

Testova nı e-shop Alza.cz Testova nı e-shop Alza.cz Projekt A TUR, letní semestr 2013/2014 Adam Uhlíř (uhlirad1@fel.cvut.cz) 1 1. Úvod... 3 1.1 Popis aplikace... 3 1.2 Popis uživatelů... 3 2. Metodika testování... 4 2.1 Kognitivní

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA ELEKTROTECHNICKÁ PŘEDMĚT TESTOVÁNÍ UŽIVATELSKÝCH ROZHRANÍ (A7B32TUR) 2011/2012 ÚLOHA A TESTOVÁNÍ MOBILNÍHO TELEFONU HTC WILDFIRE S Tomáš Kocfelda kocfetom@fel.cvut.cz

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU LOŠTICE Radek ZIMMERMANN Obsah 1 Úvod... 3 2 Přístup... 3 3 Přihlášení do systému... 4

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 1.11.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

MAPA OBCHODU A SLUŽEB IMPLEMENTOVANÁ DO MOBILNÍHO MAPOVÉHO KLIENTA SPINBOX ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 2, NÁMĚSTÍ MÍRU 600/20, 120 39, PRAHA 2

MAPA OBCHODU A SLUŽEB IMPLEMENTOVANÁ DO MOBILNÍHO MAPOVÉHO KLIENTA SPINBOX ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 2, NÁMĚSTÍ MÍRU 600/20, 120 39, PRAHA 2 MAPA OBCHODU A SLUŽEB IMPLEMENTOVANÁ DO MOBILNÍHO MAPOVÉHO KLIENTA SPINBOX ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 2, NÁMĚSTÍ MÍRU 600/20, 120 39, PRAHA 2 RESPONZIVNÍ DESIGN - tento design zaručuje, že zobrazení stránky

Více

CRM - manuál. Vypracovala: Monika Balažovičová [1] Softapp s.r.o., Kouty 1419, Valašské Meziříčí, tel.:

CRM - manuál. Vypracovala: Monika Balažovičová [1] Softapp s.r.o., Kouty 1419, Valašské Meziříčí, tel.: CRM - manuál Vypracovala: Monika Balažovičová [1] Obsah 1. Cíl... 3 2. Programové požadavky... 3 3. Přihlašovací údaje... 3 4. Nastavení programu... 4 5. Úvodní obrazovka... 4 6. Marketingové seznamy...

Více

VIZUÁLNÍ PØÍRUÈKA K APLIKACI PRO MOBILNÍ TELEFONY SE SYSTÉMEM ANDROID

VIZUÁLNÍ PØÍRUÈKA K APLIKACI PRO MOBILNÍ TELEFONY SE SYSTÉMEM ANDROID PocketHome VIZUÁLNÍ PØÍRUÈKA K APLIKACI PRO MOBILNÍ TELEFONY SE SYSTÉMEM ANDROID ÚVOD Tato aplikace umožňuje pohodlné ovládání centrální jednotky systému PocketHome prostřednictvím Vašeho mobilního zařízení.

Více

Webová verze ITV. Uživatelská příručka

Webová verze ITV. Uživatelská příručka Webová verze ITV Uživatelská příručka Přihlášení... 2 Uživatelské prostředí... 3 Živé vysílání a volba programu... 5 Procházení programové nabídky... 8 Informace o pořadu, podobné pořady...11 Vyhledávání

Více

Průvodce Mobilní agendou

Průvodce Mobilní agendou Průvodce Mobilní agendou DATUM VYTVOŘENÍ: 18.11.2014 AUTOR: Mgr. Jiří Brusenbauch VERZE DOKUMENTU: 1.0 Advokátní agenda v novém kabátě! Vaše online kancelář všude s vámi. Naše jedinečná aplikace Advokátní

Více

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Vypracovali: Datum: 14. 9. 2012 Jméno Michal Zeman Jan Košátko Jan Skýpala Funkce IT specialista Project Manager Service Desk Manager Kontakt helpdesk@algotech.cz

Více

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz DODATEK č. 1 20.1.2012 OBSAH OBSAH... 48 C. PRÁCE SE SYSTÉMEM... 49 C.1 ÚVODNÍ OBRAZOVKA PO PŘIHLÁŠENÍ... 49 C.2 NASTAVENÍ VLASTNÍCH ÚDAJŮ... 50 a. Nastavení Uživatele... 50 b. Nastavení Systému... 51

Více

Instalační manuál k aplikaci LARA Dio pro Android

Instalační manuál k aplikaci LARA Dio pro Android Instalační manuál k aplikaci LARA Dio pro Android 1 z 9 Obsah 1. Úvod... 3 2. Instalace aplikace do mobilního telefonu s OS Android přes službu Google Play... 3 3. Základní nastavení... 4 4. Ovládání aplikace...

Více

TUR A2 Vojtěch Kessler

TUR A2 Vojtěch Kessler Samsung Kies Obsah Obsah... 0 1 Popis aplikace... 2 2 Cílová skupina... 2 3 Přehled případů užití... 2 3.1 Připojení telefonu, nebo tabletu... 2 3.2 Aktualizace firmware... 2 3.3 Zálohování dat... 2 3.4

Více

ONI system Notifikace a pravidla + vícenásobný filtr

ONI system Notifikace a pravidla + vícenásobný filtr ONI system Notifikace a pravidla + vícenásobný filtr 2015 BüroKomplet, s.r.o. Obsah Notifikace a pravidla... 3 Jak nastavit notifikace... 3 Práce v uživatelském rozhraní nového pravidla... 4 Příklad:...

Více

ERP informační systém

ERP informační systém Elektronické podání formulářů vyúčtování daně z příjmů na FÚ Systém WAK INTRA - modul Zaměstnanci menu Mzdy / Výsledky výpočtů - seznam Vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti - volba Vytvořit soubor

Více

Lukáš Peterka vedoucí projektu. Registr hnojiv na eagri - uživatelská příručka. 25. 08. 2011, Brno

Lukáš Peterka vedoucí projektu. Registr hnojiv na eagri - uživatelská příručka. 25. 08. 2011, Brno Lukáš Peterka vedoucí projektu Registr hnojiv na eagri - uživatelská příručka 25. 08. 2011, Brno Omezující podmínky pro zveřejnění, poskytnutí údajů: Tento dokument obsahuje informace důvěrného charakteru.

Více

Přihlášení do systému se provádí na stránkách: pes.tdt.cz pomocí přihlašovacích údajů.

Přihlášení do systému se provádí na stránkách: pes.tdt.cz pomocí přihlašovacích údajů. Přihlášení do systému se provádí na stránkách: pes.tdt.cz pomocí přihlašovacích údajů. Po přihlášení se objeví úvodní obrazovka Vozidla/stroje zobrazí seznam všech vozidel a strojů uložených v systému.

Více

Y39PDA Aplikace pro vyhledání kulturních akcí na základě aktuálního počasí a aktuální polohy uživatele

Y39PDA Aplikace pro vyhledání kulturních akcí na základě aktuálního počasí a aktuální polohy uživatele Y39PDA Aplikace pro vyhledání kulturních akcí na základě aktuálního počasí a aktuální polohy uživatele Technická dokumentace zachycující vývoj mobilní aplikace. Martin Kohout ČVUT - FEL 1. Úvod Aplikace

Více

BonusDrive. Obrazový návod mobilní aplikace

BonusDrive. Obrazový návod mobilní aplikace BonusDrive Obrazový návod mobilní aplikace verze 1.1 5/2018 Úvod Mobilní aplikace BonusDrive je zdarma ke stažení v Google Play nebo App Store. Přihlášení Vítáme Vás v mobilní aplikaci pro klienty BonusDrive.

Více

ERP informační systém

ERP informační systém Vážení zákazníci, připravili jsem pro vás nový modul Zakázka, který Vám přináší nový vzhled a nové možnosti. Pro snadnější přechod na novou verzi zůstává ve WAK INTRA souběžně i stávající modul zakázek.

Více

Na vod k nastavenı e-mailu

Na vod k nastavenı e-mailu Na vod k nastavenı e-mailu 1. Návod k nastavení e-mailových schránek na serveru stribrny.net. Do e-mailových schránek lze přistupovat přes webové rozhraní Webmail nebo přes poštovního klienta. Návod popisuje

Více

Systém řízení úkolů mobilních pracovníků

Systém řízení úkolů mobilních pracovníků Systém řízení úkolů mobilních pracovníků O čem je tato prezenatce Co v této prezentaci uvidíte Nástroj řízení mobilních pracovníků, jejich úkolů přes www.seeme.eu/cs a mobilní telefon nebo tablet s OS

Více

Uživatelský manuál k prodejní aplikaci věrnostního systému Nestlé

Uživatelský manuál k prodejní aplikaci věrnostního systému Nestlé Uživatelský manuál k prodejní aplikaci věrnostního systému Nestlé Prodejní aplikace věrnostního systému Nestlé slouží k identifikaci zákazníka na prodejně, který se prokáže věrnostní kartou a k následnému

Více

ZŠ ÚnO, Bratří Čapků 1332

ZŠ ÚnO, Bratří Čapků 1332 MS Access 2002 Grada - po spuštění je třeba kliknout do středu obrazovky - v dalším dialogovém okně (Přihlášení) vybrat uživatele, zřídit Nového uživatele nebo zvolit variantu Bez přihlášení (pro anonymní

Více

UNIVERZÁLNÍ TENKÝ KLIENT

UNIVERZÁLNÍ TENKÝ KLIENT UNIVERZÁLNÍ TENKÝ KLIENT Mapového serveru Hasičského záchranného sboru ČR 1 Obsah Základní ovládací prvky... 4 Vyhledávání... 10 Adres... 10 JPO... 12 Kilometráž vodních toků... 13 Kilometráž železnic...

Více

Návod k použití aplikace Reliview

Návod k použití aplikace Reliview Návod k použití aplikace Reliview 1. Představení funkcí aplikace Tato aplikace je určena k připojení mobilních telefonů Android a Iphone na kamery a rekordéry Relicam. 1. Zajišťuje příjem obrazu z kamer

Více

Naším cílem je Vaše spokojenost...

Naším cílem je Vaše spokojenost... Vážení zákazníci, Naším cílem je Vaše spokojenost... blahopřejeme Vám, že jste se rozhodli pro nákup nové telefonní ústředny řady ATEUS - NETSTAR od českého výrobce 2N TELEKOMUNIKACE a.s. Současně Vás

Více

Nová verze mojepco pro mobily

Nová verze mojepco pro mobily Nová verze mojepco pro mobily Popis nastavení nové verze aplikace mojepco v software NET-G Určeno pro: správce PCO/NET-G Datum vydání: 10. 10. 2017 Od října 2017 bude spuštěná nová verze aplikace mojepco

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Mobilní aplikace pro ARVAL ON BOARD. Podrobný manuál

Mobilní aplikace pro ARVAL ON BOARD. Podrobný manuál Mobilní aplikace pro ARVAL ON BOARD Podrobný manuál Úvod ARVAL ON BOARD (AOB) Mobile je mobilní verze klasického ARVAL ON BOARD, který je určen pro chytré telefony a tablety. Je k dispozici pro platformy

Více

UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE UVÁDĚNÍ PŘÍPRAVKŮ NA TRH ZÁKLADNÍ POPIS PRO PŘEDKLADATELE HLÁŠENÍ Brno Variex, CCV

UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE UVÁDĚNÍ PŘÍPRAVKŮ NA TRH ZÁKLADNÍ POPIS PRO PŘEDKLADATELE HLÁŠENÍ Brno Variex, CCV UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE UVÁDĚNÍ PŘÍPRAVKŮ NA TRH ZÁKLADNÍ POPIS PRO PŘEDKLADATELE HLÁŠENÍ 02.11.2011 Brno Variex, CCV Uţivatelská příručka pro provoz aplikace Uvádění přípravků na trh. Verze 1.21

Více

Mobilní aplikace pro digitální knihovnu Kramerius (Android a ios)

Mobilní aplikace pro digitální knihovnu Kramerius (Android a ios) Mobilní aplikace pro digitální knihovnu Kramerius (Android a ios) Nové technologie a jejich využití v knihovnách I. Národní technická knihovna, 20. 9. 2016 Lenka Damborská Moravská zemská knihovna v Brně

Více

Nápověda aplikace ForesterGPS

Nápověda aplikace ForesterGPS Nápověda aplikace ForesterGPS Copyright IterSoft s.r.o. Choceň Začínáme Spodní lišta Menu Mapy Přepínání mezi režimy Režim zákresů Jak vytvořit zákres mapy Další práce se zákresy Režim prohlížení Měření

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.16.0 ze dne 10. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. Soustředili jsme

Více

MANUÁL PRO ZEMĚDĚLCE K OBSLUZE PORTÁLU VCELSTVA.CZU.CZ

MANUÁL PRO ZEMĚDĚLCE K OBSLUZE PORTÁLU VCELSTVA.CZU.CZ MANUÁL PRO ZEMĚDĚLCE K OBSLUZE PORTÁLU VCELSTVA.CZU.CZ 1. Úvodní obrazovka Na úvodní obrazovce portálu http://vcelstva.czu.cz/ najde neregistrovaný návštěvník mapu ČR pouze se značkami, které představují

Více

X39NUR report D3 NA PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ LOW-FIDELITY prototyp

X39NUR report D3 NA PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ LOW-FIDELITY prototyp X39NUR report D3 NA PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ LOW-FIDELITY prototyp Kryštof Valenta - valenkry@fel.cvut.cz 1 Cíl low-fidelity prototypu Tvorba a následné testování aplikace v této podobě má u mne za cíl odhalit

Více

Testování TomTom navigace pro Android

Testování TomTom navigace pro Android Testování TomTom navigace pro Android Stanislav Sazonov sazonsta@fel.cvut.cz 10.3.2013 1 Obsah Popis aplikace 3 Testovací zařízení 3 Cílová skupina 3 Případy užití 3 1. Testování kognitivním průchodem

Více

ekasa popis funkcionality pro PNS

ekasa popis funkcionality pro PNS ekasa popis funkcionality pro PNS Úvod: Materiál popisuje funkcionalitu ekasy doplněnou pro PNS. Seznam základních oblastí: 1. Úvodní obrazovka 2. Práce s dodacím listem 3. Práce s remitendou 4. Zboží

Více