p r o A r c h a p l i k a c e p r o a r c h i t e k t y, n á v r h á ř s k é a v ý v o j o v é p r a c o v i š t ě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "p r o A r c h a p l i k a c e p r o a r c h i t e k t y, n á v r h á ř s k é a v ý v o j o v é p r a c o v i š t ě."

Transkript

1 Strana 1/12 Část 1 Hlavní sekce proarch aplikace.....str Můj výpis 1.1. Akce 1.2. Výběr akce 1.3. Uživatel 1.4. Výběr uživatele 1.5. Zaslání přístupových údajů pro klienta 2. proarch výpis 2.1. Akce 2.2. Výběr akce 2.3. Uživatel 2.4. Výběr uživatele 3. Akce 3.1. Zadání nové akce 3.2. Změna názvu akce 3.3. Uzavření akce 3.4. Obnovení akce 3.5. Odstranění akce 4. Uživatelé 4.1. Přihlašovací údaje do aplikace 4.2. Přidání nového uživatele 4.3. Odstranění stávajícího uživatele 4.4. Povolení zápisu hodin uživatele do vybraných akcí 5. Adresář 5.1. Zápis kontaktu do adresáře 5.2. Kontaktní údaje z adresáře 5.3. Výpis z adresáře 5.4. Třídění do skupin 5.5. Vytvoření plánu v adresáři 5.6. Zpráva 5.7. Klíče 6. Kontaktní údaje 7. Hot-line Část 2 Nejčastější otázky a postupy.... Str

2 1. Můj výpis Strana 2/12 Po přihlášení do aplikace se v sekci můj výpis zobrazuje aktuální výpis odpracovaných hodin u všech aktuálních akcí Vaší firmy včetně celkového proarch výpisu. Podrobnější výpis u jednotlivých akcí nebo konkrétních pracovníků lze prohlížet výběrem z nabídky nebo kliknutím na konkrétní akci v hlavním přehledu Akce - Akce v nabídce je zadávána v nastavení adminu firmy, ale i adminu proarch (podrobněji popsáno v bodu 3.1.) Výběr akce - Výběrem akce lze prohlížet odpracované hodiny u všech pracovníků firmy včetně celkového výpisu proarch u vybrané akce. Veškeré údaje lze tisknout nebo posílat na pro potřeby další archivace Uživatel (dále jen pracovník) Jsou pracovníci firmy, které si zadává firma sama ze svého adminu (podrobněji popsáno v bodu 4.1.) Výběr uživatele - Výběrem pracovníka firmy v nabídce lze prohlížet odpracované hodiny na všech jeho akcích. Veškeré údaje lze tisknout nebo posílat na pro potřeby další archivace.

3 Strana 3/ Zaslání přístupových údajů pro klienta - Je-li nutné nebo požaduje-li Váš klient on-line kontrolu nad průběhem akce, lze tak učinit výběrem akce ve Vašem výpisu (bod 1.2.). Kliknutím na vybraného pracovníka (viz šipka) a odesláním přístupových údajů na klienta, povolíte přístup k prohlížení odpracovaných hodin vybraného pracovníka na této akci. Pokud chcete nabídnout klientovi náhled do akce s tím, že může prohlížet zaspané hodiny od všech pracovníků, kteří na této akci pracují, učiníte tak kliknutím na celkovou hodnotu odpracovaných hodin u vybrané akce (viz šipka).

4 2. proarch výpis Strana 4/12 V proarch výpisu najdete přehled odpracovaných hodin všech pracovníků, kteří nejsou přímo Vašimi spolupracovníky nebo zaměstnanci. Jde především o pracovníky ze skupiny proarch, kde lze průběžně využívat služeb pracovníků zaměřených zejména na architektonické vizualizace, projekční práce, web design a programátorské práce. Speciálně programátorské práce jsou zaměřené především na internetové aplikace, které využívají jak architektonické kanceláře, tak i developerské firmy k prezentaci svých projektů na www Akce - Akce v nabídce je zadávána v nastavení adminu firmy, ale i adminu proarch (podrobněji popsáno v bodu 3.1.) Výběr akce - Výběrem akce lze prohlížet odpracované hodiny u všech pracovníků pouze ze skupiny proarch. Veškeré údaje lze tisknout nebo posílat na e- mail pro potřeby další archivace Uživatel (dále jen pracovník) - Jsou pracovníci ze skupiny proarch, které zadává administrátor proarch aplikace. Podrobnější informace o nabízené spolupráci na Výběr uživatele - Výběrem pracovníka ze skupiny proarch v nabídce lze prohlížet odpracované hodiny na všech jeho akcích. Veškeré údaje lze tisknout nebo posílat na pro potřeby další archivace.

5 3. Akce Strana 5/12 Jednotlivé akce (zakázky) se v této sekci zadávají, ale také uzavírají tak, aby se poté akce neobjevovali v seznamu aktuálních akcí. Zároveň máte přehled o tom, kolik hodin se celkem na jednotlivých akcích odpracovalo. Akce můžete zadávat stejně jako administrátor proarch aplikace ve své administrativní části. Aby v těchto změnách, kde akce mohou zadávat dva subjekty, byl pořádek, je zde jedna důležitá záležitost, která monitoruje historii provedených změn a hlavně přidání/odebrání akce. Bude-li zde proveden jakýkoliv zápis či aktualizace, který jste neprovedli vy, budete o historii jednotlivých úprav druhé strany automaticky informováni v seznamu provedených změn Zadání nové akce - Zadáním čísla akce(zakázky) a názvu vytvoříte automaticky novou akci. Aby bylo možné zapisovat do této akce hodiny Vašimi pracovníky je nutné povolit jim zápis do nově vytvořené akce v sekci uživatelů (podrobněji popsáno v bodu 4.1.) Změna názvu akce - Klinutím na vybranou akci v seznamu můžete přepsat její název Uzavření akce - Pokud je akce odevzdána a již se na ní více nepracuje, lze jí vyřadit ze seznamu akcí. Vybrané akce klinutím na butonek uzavřít se již dále nebudou objevovat v aktuálním výpisu Obnovení akce - Pokud je akce uzavřená, lze jí opět znovu obnovit a zařadit do aktuálního seznamu akcí. Vybrané uzavřené akce klinutím na butonek obnovit se automaticky zpřístupní pro další zápis hodin a zařadí do aktuálního seznamu akcí.

6 Strana 6/ Odstranění akce - Odstranit akci lze pouze v případě, že ve vybrané akci nejsou zapsány žádné hodiny. Výběrem prázdné akce v seznamu, bude akce po klinutí na butonek odstranit kompletně odstraněna ze seznamu akcí. 4. Uživatelé Uživatelé (dále jen pracovníci) jsou především Vaši zaměstnanci nebo externí spolupracovníci, kteří pro Vás pracují na některé z akcí. Aby bylo umožněno těmto pracovníkům zapisovat odpracované hodiny do aplikace, je třeba jim povolit práva zápisu hodin do Vámi vybraných akcí Přihlašovací údaje do aplikace - Pro Váš vstup do aplikace je možné změnit Vaše přihlašovací údaje kliknutím na Vaše jméno a vepsáním nového hesla. U dalších uživatelů (pracovníků) tak učiníte kliknutím na vybrané jméno v seznamu uživatelů. Poté stejným způsobem přepíšete všechny potřebné údaje a po kliknutí na butonek změnit přihlašovací údaje se veškeré údaje změní dle nového nastavení. Každá nová změna v přihlašovacích údajích pracovníka odešle automaticky zprávu s novými údaji na jeho uvedený v přihlašovacích údajích Přidání nového uživatele - Po kliknutí na butonek přidat nového uživatele vyplníte potřebné přihlašovací údaje nebo přidáte pracovníka z adresáře (podrobněji k adresáři v bodě 5.1.) a poté už jen potvrdíte kliknutím na butonek zařadit nového uživatele. Tím že jste zařadili nového uživatele byla automaticky odeslána zpráva na uvedený uživatele s přihlašovacími údaji včetně linku do Vaší administrace.

7 Strana 7/ Odstranění stávajícího uživatele - Zaškrtnutím pracovníka v seznamu uživatelů jej můžete odstranit s tím, že veškeré jím zapsané hodiny budou vymazány ze všech výpisů i zpětně. Před každým takovým krokem budete upozorněni na případné následky takovéhoto kroku, aby nedocházelo k nechtěnému odstranění uživatele z Vašeho seznamu Povolení zápisu hodin uživatele do vybraných akcí - Nastavit práva pro zápis hodin lze u každého uživatele kdykoliv, když kliknete na jméno pracovníka v seznamu uživatelů. Zde pak můžete zaškrtnout akce do nichž by měl mít pracovník právo zapisovat hodiny. Každému pracovníkovi se po přihlášení do aplikace automaticky zobrazují pouze ty akce, které jste právě nastavili a do nichž má tedy právo zapisovat. 5. Adresář Seznam Vašich uživatelů, spolupracovníků nebo klientů můžete nebo nemusíte evidovat v adresáři. Adresář má k dispozici několik užitečných funkcí, které usnadní práci s evidovanými subjekty, což ve výsledku znamená přehlednou orientaci a správu veškerých kontaktů. Zejména možnost sestavit si u každého kontaktu svůj vlastní plán, Vám umožní odkudkoliv změnit nastavení. V den kdy máte učinit jakýkoliv úkol Vám vždy přijde na nebo mobil upozornění s krátkým textem uvedený ve Vašem plánu Zápis kontaktu do adresáře - Zápis potřebných kontaktních údajů do adresáře učiníte při vstupu do adresáře kliknutím na butonek nový záznam. Pokud se kontakt, který chcete vložit vztahuje k již zařazenému pracovníkovi v seznamu uživatelů, můžete použít výběr nezařazený uživatel (podrobněji k uživatelům v bodě 4.2.) a prohlížet tak důležité informace o odpracovaných hodinách pracovníka i ze svého adresáře.

8 Strana 8/ Kontaktní údaje z adresáře - Kontaktní údaje v adresáři obsahují především kontaktní adresu a variantně i adresu dodací, dále obchodní údaje, internet a telefony. Tyto údaje mají především informační charakter pro vnitřní potřebu firmy Výpis z adresáře - Výpis v adresáři obsahuje hlavně to nejdůležitější co se týče zařazeného kontaktu. U kontaktu zařazeného zároveň i jako uživatel, je ve výpisu k nahlédnutí vždy aktuální stav odpracovaných hodin. Tento výpis hodin lze u každého kontaktu tisknout a posílat na . Pokud kontakt v adresáři není veden jako uživatel (podrobněji k uživatelům v bodě 4.2.) není zde funkční výpis hodin a kontakt je v adresáři veden jako bez zápisu Třídění do skupin - Každý kontakt v adresáři lze pro lepší orientaci v seznamu třídit do skupin a odlišit takto např. klienty od uživatelů, dodavatelů apd.. Kromě třídění do skupin lze ve výpisu popsat i typ skupiny Vytvoření plánu v adresáři - Vytvořit aktivní plán a být tak informován o událostech, které je třeba učinit v souvislosti se zařazeným kontaktem, je jakýsi ideální kalendář, který Vás vždy a včas bude informovat na nebo mobil formou krátké textové zprávy. Kliknutím na plán u vybraného kontaktu zadáte datum odeslání krátké textové zprávy a text. Po zadání libovolného počtu zpráv určených k odeslání, Vám vždy v uvedený den přijde konkrétní zpráva na (např. text: připravit podklady na Karlín ). Podobné zprávy tak vždy upozorní na důležitou událost kde je zřejmé jakého subjektu se zpráva týká.

9 Strana 9/ Zpráva - Slouží jako interní informace pro Vaši potřebu např. jako poznámka k zařazenému kontaktu Klíče - Použití klíče v adresáři se týká zejména zákazu nebo povolení zápisu hodin pracovníka do Vašich akcí. Pokud kontakt v adresáři není zařazen jako uživatel, je použití klíče nefunkční. 6. Kontaktní údaje Veškeré důležité kontaktní údaje zde uvedené jsou dostupné zároveň i na úvodní straně proarch aplikace firmy. Každá firma má svůj speciální link pro vstup do aplikace, kde jsou tyto kontaktní údaje k dispozici. Kromě kontaktních údajů lze vložit i logo společnosti či ilustrační obrázek.

10 7. Hot-line Strana 10/12 Jakýkoliv problém nebo připomínku můžete odeslat na hot-line k dalšímu zpracování buď prostřednictvím formuláře nebo na info@proarchitekty.cz. Máte-li např. specifické požadavky, které by jste si přáli zprovoznit u Vaší firmy popište prosím veškeré úpravy co nejpodrobněji.

11 Strana 11/12 Část 2 Nejčastější otázky a postupy.... Str Přihlásil jsem se do aplikace, ale nevím jak začít 2. Zařazenému pracovníkovi nejdou zapisovat hodiny do akce 3. Jak zjistím kolik hodin celkem odpracoval konkrétní pracovník a na jakých akcích? 4. Klient chce sledovat odvedenou práci na jeho zakázce, co je tedy třeba učinit? 5. Co znamená červený řádek proarch v mém výpisu? 6. Co si mám představit pod pojmem ze skupiny proarch? 1. Přihlásil jsem se do aplikace, ale nevím jak začít Pokud se poprvé přihlásíte do aplikace, je nutné nejdříve zařadit akci na níž se chystáte pracovat (bod 3.1.) a přidat uživatele (bod 4.2.). Tím že jste zařadili alespoň jednu akci a jednoho uživatele, můžete nyní prohlížet hodiny tohoto pracovníka ve svém výpisu (sekce Můj výpis ). 2. Zařazenému pracovníkovi nejdou zapisovat hodiny do akce Často se stává, že když zařadíte akci nebo nového uživatele, zjistíte, že se uživatel neobjevuje v akci do níž by měl pracovník zapisovat své hodiny. V tomto případě je opomenuta jedna důležitá věc, a to, že je nutné povolit zápis uživatele do vybrané akce (bod 4.4.). 3. Jak zjistím kolik hodin celkem odpracoval konkrétní pracovník a na jakých akcích? Výběrem uživatele ve Vašem výpisu (bod 1.4.). 4. Klient chce sledovat odvedenou práci na jeho zakázce, co je nutné pro to učinit? Pokud klient vyžaduje kontrolu nad zakázkou a chce sledovat aktuální objem odvedené práce, lze tak učinit dle bodu 1.5. zasláním přístupových údajů na klienta. Sledovat poté může práci vybraného pracovníka nebo práci všech pracovníků zapisující hodiny do jeho akce. 5. Co znamená červený řádek proarch v mém výpisu? Značí počet odpracovaných hodin ze skupiny proarch (sekce proarch výpis ). 6. Co si mám představit pod pojmem ze skupiny proarch? V sekci Můj výpis jsou vždy výpisy zaměstnanců nebo spolupracovníků pouze Vaší firmy, kterým dáváte práva zápisu do vybraných akcí. Naproti tomu pracovníci ze skupiny proarch jsou navzájem spolupracující osoby sdružené pod hlavičkou proarch, kde jsou jednotlivé profese zaměřené především na vizualizace, projekční práce, web grafiku a programátorské práce. Tyto pracovníky můžete velmi snadno využít kdykoliv krátkodobě nebo dlouhodobě na práce, které jsou již dnes prakticky vykonávány a konzultovány pouze přes . Výpis hodin těchto pracovníků je pak k nahlédnutí vždy v sekci proarch výpis.

12 Strana 12/12 Typickým příkladem mohou být architektonické vizualizace a programátorské práce, kde fyzická přítomnost je od zadání až po výstup prakticky výjimečná. Veškeré konzultace probíhají přes a jediné co zbývá, je už tedy pouze kontrola aktuálního objemu odvedené práce. Z těchto důvodů máte ve svém výpisu vždy k dispozici i proarch výpis, kde můžete snadno kontrolovat práci i těchto pracovníků stejně jako Vašich zaměstnanců a externích spolupracovníků. Podrobněji na Jakékoliv další podobné otázky můžete poslat ze sekce Hot-line Vaší administrace prostřednictvím formuláře nebo na info@proarchitekty.cz.

Zakládání nové akce krok za krokem Krok 1. Krok 2. Krok 3. Krok 4. Krok 5. Manuál k aplikaci pro zadávání nabídky nových bytů

Zakládání nové akce krok za krokem Krok 1. Krok 2. Krok 3. Krok 4. Krok 5. Manuál k aplikaci pro zadávání nabídky nových bytů Zakládání nové akce krok za krokem Krok 1 Založení nové akce 1.01 Přihlášení do administrace 1.02 Přidání nové akce 1.03 Zařazená akce Krok 2 Nastavení parametrů 2.01 Dispozice 2.02 Rozšiřující parametry

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Vítejte v aplikaci Objednejse-online.

Vítejte v aplikaci Objednejse-online. Vítejte v aplikaci Objednejse-online. 1. První přihlášení do aplikace Objednejse-online 2. Můj účet 2.1 osobní údaje 2.2 Moje rezervace 2.2.1 Detail rezervace 2.2.2 Řazení rezervací 2.3 Moje stránka 3.

Více

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ ADRESA PRO PŘIHLÁŠENÍ PODPORA UŽIVATELŮ https://mseu.mssf.cz produkční/ostré prostředí (slouží pro realizaci OP, zadávají se pouze ostrá data) Hotline pro OPZ iskp@mpsv.cz 2 NÁPOVĚDA

Více

ppesystem Elektronický nástroj pro řízení veřejných zakázek modul Veřejné zakázky verze 1.01 Asistentský manuál Poslední aktualizace 06/2013

ppesystem Elektronický nástroj pro řízení veřejných zakázek modul Veřejné zakázky verze 1.01 Asistentský manuál Poslední aktualizace 06/2013 ppesystem Elektronický nástroj pro řízení veřejných zakázek modul Veřejné zakázky verze 1.01 Asistentský manuál Poslední aktualizace 06/2013 Centrum klientské podpory: Mobilní telefony: +420 733 530 680,

Více

Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o.

Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o. Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o. Internetový portál O.K.V. nám slouží: k pořízení smlouvy o úvěru se zákazníkem k vytištění smlouvy k vygenerování a odeslání pořízených dat

Více

Elektronické propozice Manuál

Elektronické propozice Manuál Elektronické propozice Manuál 1 ver. 20180312 Elektronické propozice budou přiřazeny k vámi zaslaným závodům do kalendáře ČAS. V informaci o závodě prosím uveďte název závodu, místo konání, datum konání

Více

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části:

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části: Grantové projekty V současné době jsou zpracovány tyto části: - konzultace záměru grantového projektu - registrace grantového projektu - zahájeni realizace grantového projektu 1. Schéma konzultace záměru

Více

ppesystem Elektronický nástroj pro řízení veřejných zakázek modul Veřejné zakázky verze 1.01 Manuál Top Manažera Poslední aktualizace 06/2013

ppesystem Elektronický nástroj pro řízení veřejných zakázek modul Veřejné zakázky verze 1.01 Manuál Top Manažera Poslední aktualizace 06/2013 ppesystem Elektronický nástroj pro řízení veřejných zakázek modul Veřejné zakázky verze 1.01 Manuál Top Manažera Poslední aktualizace 06/2013 Centrum klientské podpory: Mobilní telefony: +420 733 530 680,

Více

Návod pro ha-loo Centrálu

Návod pro ha-loo Centrálu Návod pro ha-loo Centrálu 2 Návod ha-loo Centrála OBSAH sekce Nastavení Obsah 1. Obecné... 3 1.1. Kontaktní údaje... 3 1.2. Ostatní... 4 2. Centrála... 5 2.1. Seznam klapek... 5 2.2. Nastavení nové klapky...

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu 21.1.2013 Obsah Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK... 3 Stránka pro přihlášení

Více

Návod ke správě týmu pro novou verzi webu www.futsalpm.cz. Jak nově zadat soupisku od sezony 2012/2013

Návod ke správě týmu pro novou verzi webu www.futsalpm.cz. Jak nově zadat soupisku od sezony 2012/2013 Návod ke správě týmu pro novou verzi webu www.futsalpm.cz Jak nově zadat soupisku od sezony 2012/2013 Dál se dozvíte: jak se zástupce týmu přihlásí do správy týmu, jaké funkce obsahuje správa týmu, jak

Více

K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/.

K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/. 2. Seznámení K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/. 2.1. Uživatel (učitel) Uživatelem (učitelem) se myslí osoba, která

Více

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání určeno pro žádosti na rok 2017 (a dál) Mgr. Radek Maca, NIDV Cíle prezentace 1. Seznámit vás s elektronickým

Více

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu.

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu. Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů. oblast sportu

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů. oblast sportu Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů oblast sportu určeno pro žádosti na rok 2017 (a dál) Mgr. Radek Maca, NIDV Cíle prezentace 1. Seznámit vás s elektronickým informačním

Více

Nápověda pro systém moje.i-zakovska.cz

Nápověda pro systém moje.i-zakovska.cz www.i-zakovska.cz Nápověda pro systém moje.i-zakovska.cz Obsah 1. Základní informace o moje.i-zakovska.cz... 2 2. Příručka pro uživatele i-zakovska.cz... 3 2.1 Registrace do aplikace... 3 2.2 Základní

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

Manuál Redakční systém

Manuál Redakční systém Manuál Redakční systém SA.07 Obsah Úvod... ) Struktura webu... ) Aktuality... 0 ) Kalendář akcí... ) Soubory ke stažení... 6 5) Fotogalerie... 8 Redakční systém umožňuje kompletní správu vašich internetových

Více

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora zabezpečení škol

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora zabezpečení škol Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora zabezpečení škol určeno pro žádosti na rok 2017 Mgr. Radek Maca, NIDV Cíle prezentace 1. Seznámit vás s elektronickým

Více

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Aktivace účtu... 1 3. První přihlášení... 2 4. Práce se zásilkami... 2 4.1. Vkládání zásilek... 2 4.2. Editace zásilek... 3 4.3. Uzavírání dávek... 4 4.4. Tisk

Více

CUZAK. Uživatelská příručka. Verze 2.0 2014

CUZAK. Uživatelská příručka. Verze 2.0 2014 CUZAK Uživatelská příručka Verze 2.0 2014 Copyright 2014 Altair Software s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechna práva vyhrazena. Všechna informace, jež jsou publikována na v tomto dokumentu, jsou chráněna

Více

EQAS Online. DNY kontroly kvality a speciálních metod HPLC, Lednice 8.-9.11.2012

EQAS Online. DNY kontroly kvality a speciálních metod HPLC, Lednice 8.-9.11.2012 EQAS Online DNY kontroly kvality a speciálních metod HPLC, Lednice 8.-9.11.2012 Co je program EQAS Online Nový program od Bio-Radu pro odesílání výsledků externího hodnocení kvality Přístupný je prostřednictvím

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI na webových stránkách školy zsceladna.cz klikněte na ikonu Klasifikace Bakaláři. Zadání přístupových údajů zadejte přihlašovací

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či.

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či. 1 Úvod Aplikace XPERA Projects, která je určena pro sběr a řešení požadavků, přináší nový rozměr a efektivity mobilního klienta. Aplikace Xpera Projects pro ios znamená mít řešené případy stále s sebou.

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny 21.3.2013 Obsah Obsah... 2 Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK...

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Jako jednotlivec se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste nepodnikající fyzická

Více

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz DODATEK č. 1 20.1.2012 OBSAH OBSAH... 48 C. PRÁCE SE SYSTÉMEM... 49 C.1 ÚVODNÍ OBRAZOVKA PO PŘIHLÁŠENÍ... 49 C.2 NASTAVENÍ VLASTNÍCH ÚDAJŮ... 50 a. Nastavení Uživatele... 50 b. Nastavení Systému... 51

Více

PROVOZNÍ DENÍK NÁVOD

PROVOZNÍ DENÍK NÁVOD PROVOZNÍ DENÍK NÁVOD ÚVOD Provozní deník slouží jako pomůcka při plánování a organizování pracovních činností jako pracovní kalendář, do kterého je možno vkládat jednorázové a opakované úkoly, provozní

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY www.akreditovanekurzy.cz V dokumentu naleznete dvě verze postupu vytvoření objednávky. 1 2 V KOSTCE DETAILNÍ NÁVOD Pro znalé uživatele, kteří potřebují osvěžit paměť. Postup

Více

Úvodní slovo. Vážení studenti, dostává se Vám do rukou stručný návod na e-learningové prostředí Moodle obsahující počítačové kurzy.

Úvodní slovo. Vážení studenti, dostává se Vám do rukou stručný návod na e-learningové prostředí Moodle obsahující počítačové kurzy. Úvodní slovo Vážení studenti, dostává se Vám do rukou stručný návod na e-learningové prostředí Moodle obsahující počítačové kurzy. E-learningové prostředí najdete na webové stránce http://elearning.socialnidialog.cz.

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Uživatelský manuál Obsah Uživatelský manuál Obsah 2 Webový klient Základní prostředí 3 Webový klient Oblíbené položky 4 Webový klient Upload souborů 5 Webový

Více

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY VAFRO CMS MODUL REALITY Řešení pro Realitní kanceláře Vafro CMS s modulem Reality Vám umožní následující: Jednoduchou správu realit domů bytů pozemků komerčních objektů garáží Snadné zadávání položek vytvoření

Více

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE 1. Jak vypadá a funguje IS KP14+ 2. Založení a vyplnění žádosti KDE HLEDAT INFORMACE Příručky OPZ Pokyny k vyplnění žádosti v IS KP14+: http://www.esfcr.cz/file/9143/

Více

Uživatelský manuál pro Registr klinických standardů

Uživatelský manuál pro Registr klinických standardů Uživatelský manuál pro Registr klinických standardů Příloha 7c Závěrečné zprávy projektu č. NS 10650-3/2009 podpořeného Interní grantovou agenturou MZ ČR, Výzkum metod standardizace zdravotní péče zaměřený

Více

Týmový Hlídač úkolů 1.0

Týmový Hlídač úkolů 1.0 Týmový Hlídač úkolů 1.0 Program Hlídač úkolů slouží ke sledování jednotlivých fází úkolů, od počátečního zadání, přes urgování, až po jejich splnění a následnou zpětnou vazbu. OBSAH.. 1 1. Nastavení programu

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

Návod k obsluze aplikace Compete! PANEL ADMINISTRÁTORA

Návod k obsluze aplikace Compete! PANEL ADMINISTRÁTORA Návod k obsluze aplikace Compete! PANEL ADMINISTRÁTORA Strana1 Obsah Přihlášení...3 Panel administrátora seznamte se s funkcemi správy systému...4 Panel administrátora - klienti...5 Zadávání nových klientů...6

Více

Modul Kalendář v. 0.3 pro redakční systém Marwel

Modul Kalendář v. 0.3 pro redakční systém Marwel Modul Kalendář v. 0.3 pro redakční systém Marwel postupy a doporučení pro práci redaktorů verze manuálu: 1.0 Únor 2008 Podpora: e-mail: podpora@qcm.cz tel.: +420 538 702 705 Obsah 1.Popis modulu Kalendář...3

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Novinky v elektronické žákovské knížce Nová verze elektronické žákovské knížky Webová aplikace Bakaláři je v provozu na adrese https://jmenoskoly.bakalari.cz

Více

Informační systém pro zubaře a pacienty Uživatelská příručka

Informační systém pro zubaře a pacienty Uživatelská příručka Informační systém pro zubaře a pacienty Uživatelská příručka Nepřihlášený uživatel Informace, které má k dispozici nepřihlášený uživatel jsou velice omezené. Kontaktní údaje a ordinační hodiny v pravé

Více

Závěrečné práce. Tato aplikace umožňuje vedoucím závěrečných prací:

Závěrečné práce. Tato aplikace umožňuje vedoucím závěrečných prací: Závěrečné práce Tato aplikace umožňuje vedoucím závěrečných prací: navrhnout téma závěrečné práce; schválit studentům zvolená témata; vložit zadání závěrečné práce; provádět úpravy zadání závěrečné práce

Více

Návod pro SMS Operátor off-line klient

Návod pro SMS Operátor off-line klient Verze: 1.10 Strana: 1 / 1 Návod pro SMS Operátor off-line klient 1. Co je to off-line klient SMS Operátor Off-line klient SMS Operátor je aplikace k systému SMS Operátor pro posílání SMS, která umožňuje:

Více

ČNHP. Příručka pro pacienty. Institut biostatistiky a analýz. Vytvořil:

ČNHP. Příručka pro pacienty. Institut biostatistiky a analýz. Vytvořil: ČNHP Vytvořil: Institut biostatistiky a analýz OBSAH. VSTUP DO REGISTRU... 3. ZAPOMENUTÉ HESLO... 3 2. ZÁKLADNÍ OKNO REGISTRU... 4 3. VYHLEDÁVÁNÍ PACIENTA... 5 3. NAPOSLEDY OTEVŘENÍ PACIENTI... 5 4. PRÁCE

Více

Pomůcka/manuál pro redakční systém http://helpdesk.remax-czech.cz verze 1.0

Pomůcka/manuál pro redakční systém http://helpdesk.remax-czech.cz verze 1.0 Pomůcka/manuál pro redakční systém http://helpdesk.remax-czech.cz verze 1.0 Přihlášení do systému Na adrese http://helpdesk.remax-czech.cz, viz. obr., vyplněním příslušného uživatelského jména a hesla.

Více

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Vypracovali: Datum: 14. 9. 2012 Jméno Michal Zeman Jan Košátko Jan Skýpala Funkce IT specialista Project Manager Service Desk Manager Kontakt helpdesk@algotech.cz

Více

Evidence PPP/SPC. Informace o počítačovém programu. Evidence PPP/SPC Informace o programu Ing. Vít Zelený. Stránka 1 z 6

Evidence PPP/SPC. Informace o počítačovém programu. Evidence PPP/SPC Informace o programu Ing. Vít Zelený. Stránka 1 z 6 Evidence PPP/SPC Informace o počítačovém programu Stránka 1 z 6 Obsah 1. Úvod...3 2. Základní funkce programu...3 3. Ovládání programu...4 4. Další důležité parametry programu...5 5. Podpora uživatelům...5

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál DPD CZ Obsah 1. Úvod... 3 2. Přihlášení... 3 Přihlášení... 3 Nový uživatel, zapomenuté heslo... 5 3. Nastavení... 6 Nastavení uživatele... 6 Nastavení bankovních účtů...

Více

On-line dražební systém EDEN návod k použití

On-line dražební systém EDEN návod k použití On-line dražební systém EDEN návod k použití Obsah dokumentu 1. Registrace uživatele...2 2. Verifikace (ověření) e-mailu...3 3. Zapomenuté heslo...3 4. Přihlášení uživatele...4 5. Změna hesla...5 6. Přehled

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Uživatelský manuál služby edrivesoft společnosti Audit Alliance spol. s r.o. - Vložení nového dokumentu

Uživatelský manuál služby edrivesoft společnosti Audit Alliance spol. s r.o. - Vložení nového dokumentu Pro vložení nového do edrivesoft vyberte organizaci, ke které se dokument váže. Pracujete-li v organizaci také se středisky, vyberte jej. Vyberte dále příslušný typ dokladu, který chcete vložit. S možností

Více

1 Příručka používání Google Apps

1 Příručka používání Google Apps 1 Příručka používání Google Apps Tento manuál vznikl pro účel seznámení se základní funkčností balíku Google Apps a má za úkol Vás seznámit s principy používání jednotlivých služeb (Gmail, Kalendáře, Disk).

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese Freemail Prahy 10 Co umožňuje Freemail Freemail funguje na podobném principu jako běžné e-maily (seznam.cz, centrum.cz apod.). Abyste se lépe ve svém e-mailu orientovali, připravili jsme pro vás jednoduchý

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu GPS Loc webové rozhraní Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu Webové rozhraní GPS Loc je virtuální místo na internetu, kde můžete sledovat

Více

Návod k obsluze aplikace EKOR 2 Trial

Návod k obsluze aplikace EKOR 2 Trial Návod k obsluze aplikace EKOR 2 Trial Ostrava, leden 2010 Obsah O programu:... 4 Přihlášení do programu:... 5 Nastavení uživatelských údajů:... 7 Vstup do aplikace:... 7 1. Zvolte si firmu... 9 2. Evidence...

Více

Profesis KROK ZA KROKEM 2

Profesis KROK ZA KROKEM 2 Profesis KROK ZA KROKEM 2 Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace. Včetně nul na začátku např.: 0000001 - heslo: na štítku DVD Profesis

Více

Profily zadavatelů návod Zadavatel

Profily zadavatelů návod Zadavatel Profily zadavatelů návod Zadavatel Návod Vás rychle a jednoduše provede procesem registrace, přihlášením, uveřejněním informací o veřejných zakázkách a možností propojení se systémem určeným pro elektronizaci

Více

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ PŘIHLÁŠENÍ A PODPORA UŽIVATELŮ Produkční (ostré) prostředí (slouží pro realizaci OP, zadávají se pouze ostrá data) https://mseu.mssf.cz Technická podpora IS KP14+ v rámci OPZ iskp@mpsv.cz

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308 E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL Platí od 08.2012 www.dhlfreight.cz 840 111 308 Obsah 1. E-BILLING 1.1 Úvod... 3 2. Registrační proces 2.1 Registrace do DHL E-BILLING... 4 2.2 Postup registrace do DHL E-BILLING...

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

Ovládání majetkové účtu prostřednictvím služby Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus

Ovládání majetkové účtu prostřednictvím služby Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus Ovládání majetkové účtu prostřednictvím služby Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus Obsah 1. Rozdíl mezi službou Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus... 1 2. Přihlášení ke službě

Více

Do aplikace se přihlásíte na webových stránkách bakalari.zshloubetin.cz a budete přesměrováni do systému Bakaláři a zadáte přidělená hesla.

Do aplikace se přihlásíte na webových stránkách bakalari.zshloubetin.cz a budete přesměrováni do systému Bakaláři a zadáte přidělená hesla. Návod Tento návod Vám má pomoci se zorientovat ve webové aplikaci Bakaláři. Webová aplikace Bakaláři obsahuje: Osobní údaje žáka - dle výběru, rodiče mohou kontrolovat, zda škola eviduje správné údaje

Více

MANUÁL PRO ZEMĚDĚLCE K OBSLUZE PORTÁLU VCELSTVA.CZU.CZ

MANUÁL PRO ZEMĚDĚLCE K OBSLUZE PORTÁLU VCELSTVA.CZU.CZ MANUÁL PRO ZEMĚDĚLCE K OBSLUZE PORTÁLU VCELSTVA.CZU.CZ 1. Úvodní obrazovka Na úvodní obrazovce portálu http://vcelstva.czu.cz/ najde neregistrovaný návštěvník mapu ČR pouze se značkami, které představují

Více

ROK V OBCI. Uživatelská příručka

ROK V OBCI. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Hlavní obrazovka Menu pro správu uživatele Hlavní nabídka Kalendář akcí Přihlášený uživatel Odkazy na hlavní moduly aplikace Aktuální zprávy Seznam aktualit Přihlášení, uživatelský

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka B2B CENTRUM a.s. 3.2011 Obsah Začínáme... 3 Přihlášení a zapomenuté heslo... 3 Vytvoření uživatele... 3 Editace osobních údajů... 5 Vkládání souborů... 6 Elektronický podpis... 8 Stavební deník... 11 Identifikační

Více

LMS Moodle příručka učitele

LMS Moodle příručka učitele LMS Moodle příručka učitele Stručná příručka pro orientaci v LMS Moodle Realizováno v rámci OP VK: rozvoj studijních programů, didaktických metod a inovování modelu řízení v oblasti kombinovaného studia,

Více

Základní školení pro administrátory

Základní školení pro administrátory Základní školení pro administrátory Pozn.: Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak. Obsah : Založení nového žáka 2 Nový stav zápisu do organizace 2 Osobní

Více

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?...

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... Jak pracovat na fóru Adresa fóra je www.iruv.cz/forum Registrace na fóru... 2 Jak vložit nový příspěvek... 3 Časté otázky k funkcím fóra... 5 Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... 5

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Registrace... 3 1.1 Registrace nové školy... 3 1.2 Registrace uživatele/zaměstnance... 4 2 Kontakt... 5 2.1 Kontakt správců skrze kontaktní formulář... 5 3

Více

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený Redakční systém Joomla Prokop Zelený 1 Co jsou to red. systémy? Redakční systémy (anglicky Content Management System - CMS) jsou webové aplikace používané pro snadnou správu obsahu stránek. Hlavním cílem

Více

ON-LINE PORADA PRO TEST

ON-LINE PORADA PRO TEST ON-LINE PORADA PRO TEST PŘIHLÁŠENÍ... 1 HOME... 2 NAJDI... 2 ODHLÁŠENÍ... 2 Nové téma... 2 Zpět... 3 Detail tématu... 4 Odpověď... 4 Vybrat soubor... 4 Další přílohu... 5 Uložit... 6 Vaše odpověď/ reakce...

Více

Ekonomický systém UK 2. LF (EIS) https://leonardo.lf2.cuni.cz

Ekonomický systém UK 2. LF (EIS) https://leonardo.lf2.cuni.cz Ekonomický systém UK 2. LF (EIS) https://leonardo.lf2.cuni.cz Požadavky na systém: Do ekonomického systému se připojíte zadáním výše uvedené internetové adresy. Operační systém Windows XP nebo vyšší (vista,

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Zakládání poukázek. Uživatelská př ír učka

Zakládání poukázek. Uživatelská př ír učka Zakládání poukázek Uživatelská př ír učka Leoš Krejčí Strana 1 15.08.2007 Obsah I. Úvod 3 II. Import certifikátů do Vašeho internetového prohlížeče 4 1) Certifikát certifikační autority 2) Certifikát www

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 3 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Helpdesk Univerzity Pardubice Návod pro uživatele

Helpdesk Univerzity Pardubice Návod pro uživatele Helpdesk Univerzity Pardubice Návod pro uživatele 6. 11. 2009 Spuštění helpdesku Do webového prohlížeče zadejte adresu helpdesk.upce.cz. Přihlášení k helpdesku Pomocí ikony se dostanete na standardní univerzitní

Více

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

1.2 Nastavení datové schránky

1.2 Nastavení datové schránky 1.2 Nastavení datové schránky Důležitou částí systému datových schránek je samotné uživatelské nastavení datové schránky. Mezi jeho nejvýznamnější prvky pak patří nastavení upozorňování o příchozích zprávách

Více

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o Veškerý nabízený sortiment parapetních desek a příslušenství objednáte jednoduše a rychle přes

Více

ZÁZNAMNÍK UČITELE - 1. BLOK

ZÁZNAMNÍK UČITELE - 1. BLOK ZÁZNAMNÍK UČITELE - 1. BLOK Vstup do agendy Primární agendou pro vyučující je Záznamník učitele. Osobní administrativa Učitel V pravém horním rohu této agendy si volíte období (každý předmět je vždy vypsán

Více

PŘHLAŠOVÁNÍ POUZE NA ZÁVODY S A M C

PŘHLAŠOVÁNÍ POUZE NA ZÁVODY S A M C PŘHLAŠOVÁNÍ POUZE NA ZÁVODY S A M C Do registrace se dostanete kliknutím na tato tlačítka... Pokud se do systému přihlašujete poprvé, musíte se nejprve registrovat A vytvořit si tak profil, ze kterého

Více

ucetni-program-pohoda.cz Uživatelský návod a nastavení Instalace str. 2 Uživatelské práva str. 3

ucetni-program-pohoda.cz Uživatelský návod a nastavení Instalace str. 2 Uživatelské práva str. 3 ucetni-program-pohoda.cz 2010 PVM výrobní modul pro ekonomický systém POHODA Vaše konkurenční výhoda při vyřizování odběratelských objednávek, plánování a realizaci výroby, nákupu materiálu a služeb. Uživatelský

Více

27 Evidence kasiček. Popis modulu. Záložka Organizované sbírky

27 Evidence kasiček. Popis modulu. Záložka Organizované sbírky 27 Evidence kasiček Uživatelský modul Evidence kasiček realizuje evidenci všech pořádaných sbírek, jednotlivých kasiček sbírky, dále pak evidenci výběrů kasiček s návazností na pokladnu (příjem výběru

Více

Elektronické zpracování dotazníků AGEL. Verze 2.0.0.1

Elektronické zpracování dotazníků AGEL. Verze 2.0.0.1 Elektronické zpracování dotazníků AGEL Verze 2.0.0.1 1 Obsah 2 Přihlášení do systému... 1 3 Zápis hodnot dotazníků... 2 3.1 Výběr formuláře pro vyplnění dotazníku... 2 3.2 Vyplnění formuláře dotazníku...

Více

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor Verze: 1.06 Strana: 1 / 17 Návod pro použití Plug-in SMS Operátor 1. Co to je Plug-in modul SMS Operátor? Plug-in modul (zásuvkový modul) do aplikace MS Outlook slouží k rozšíření možností aplikace MS

Více

Návod pro rodičovský portál systému Edookit

Návod pro rodičovský portál systému Edookit Návod pro rodičovský portál systému Edookit Vážení uživatelé, na následujících stránkách si Vám dovolujeme představit funkce našeho Rodičovského portálu za pomoci jednoduché příručky. Pevně doufáme, že

Více

Při prvním přihlášení Vás program vyzve ke změně úvodního hesla.

Při prvním přihlášení Vás program vyzve ke změně úvodního hesla. Návod na používání helpdeskového systému HELP.i. Požadavky směrované na podporu produktů firmy DATACENTRUM systems & consulting, a.s., jsou evidovány v aplikaci HELP.i. V systému jsou evidovány požadavky,

Více

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: ,

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: , Návod - katalog Strana 1/7 Obsah 1. Úvod...3 1.1. Založení katalogu...3 1.2. Drobečková navigace...3 1.3. Popis funkcí katalogu...4 2. Struktura katalogu...4 2.1. Vytvoření kategorie...4 2.2. Hierarchie

Více