Federální shromáždění Československé socialistické republiky II. v. o. Návrh

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Federální shromáždění Československé socialistické republiky 1972. II. v. o. Návrh"

Transkript

1 Federální shromáždění Československé socialistické republiky 1972 II. v. o. 9 Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky na volbu soudců Nejvyššího soudu ČSSR a soudců z povoláni vojenských soudů Předsednictvo ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky předkládá podle 43 odst. 2 zákona č. 36/1964 Sb., o organizaci soudů a o volbách soudců, ve znění zákona č. 156/1969 Sb. návrh, aby byli zvoleni: 1. soudci Nejvyššího soudu ČSSR: JUDr. Tomáš Dubík Anton Mikolaj, prom. práv. 2. soudci z povolání vojenských soudů: vojenského obvodového soudu Č. Budějovice mjr. Jaroslav Odehnal vojenského obvodového soudu Olomouc npor. Josef Pilát vojenského obvodového soudu Plzeň kpt. Tomáš Šafář vojenského obvodového soudu Bratislava npor. Lubomír Meško

2 2 vojenského obvodového soudu Banská Bystrica pplk. JUDr. Stefan Čambálik npor. Milan Hanzel vyššího vojenského soudu Příbram pplk. JUDr. Zdeněk Dočekal pplk. Zdeněk John, prom. práv. vyššího vojenského soudu Trenčín npor. Ján Vorobel Odůvodnění V zájmu doplňování kádrového stavu soudců Nejvyššího soudu ČSSR a vojenských soudů, v souvislosti s některými organizačními opatřeními u vojenských soudů navrhuje se zvolit do funkce soudce Nejvyššího soudu ČSSR dva kandidáty a do funkce soudců u vojenských soudů devět kandidátů. Z tohoto počtu u kandidátů vojenských soudů jde o volbu čtyř nových soudců z povolání a pěti soudců, kteří již vykonávají soudcovské funkce od r. 1970, ale v důsledku rovnoměrného kádrového zabezpečení je nutno je přemístit k jiným vojenským soudům, než pro které byli zvolení. Všechny předložené návrhy byly projednány, pokud jde o soudce Nejvyššího soudu ČSSR s předsedou Nejvyššího soudu ČSSR a s ministrem národní obrany, pokud jde o soudce z povoláni vojenských soudů. Navržení kandidáti na volbu soudců splňují všechny předpoklady stanovené v 39 zákona č. 36/1964 Sb., o organizaci soudů a o volbách soudců, ve znění zákona č. 156/1969 Sb. S kandidaturou všichni souhlasí. Charakteristiky k jednotlivým návrhům jsou připojeny. V Praze dne 2. června 1972 Místopředseda ÚV NF ČSSR Prof. MUDr. Tomáš Trávníček, CSc. v. r.

3 3 JUDr. Tomáš DUBlK nar ženatý původní povolání právník, nynější soudce z povolání, pochází z dělnické rodiny, národnost slovenská Od dubna 1960 vykonává funkci předsedy občanskoprávního odvolacího senátu Krajského soudu v Košicích. Po stránce odborné vyspělosti je hodnocen jako velmi dobrý soudce. Má značné teoretické znalosti a praktické zkušenosti ze soudcovské práce. Tyto umí správně využívat při výkonu funkce předsedy občanskoprávního odvolacího senátu. K prohloubení jeho odborných vědomostí přispěla i stažírovka, kterou absolvoval na Nejvyšším soudě v r Své odborné vědomosti doplňuje soustavným studiem judikatury a odborné literatury. Už více let je členem pracovněprávní sekce Právnického ústavu ministerstva spravedlnosti, kde dosud aktivně pracoval. Byl členem presidia krajského soudu od r. 1964, kde se aktivně podílel na zevšeobecňováni soudní praxe na občanskoprávním úseku jednak při vlastní činnosti presidia i zpracovávání rozborů podle jednotlivých druhů agendy, které byly presidiem krajského soudu hodnoceny jako kvalitní. Jako předseda občanskoprávního odvolacího senátu si práci v senátě organizuje odpovědně, dbá na plynulý chod práce senátu a plnou pozornost věnuje přípravě jednání. Rozhodnutí jeho senátu jsou kvalitní. Když se v polednovém období vyskytovaly na pracovišti pravicově oportunistické názory k základním otázkám jako je vedoucí úloha strany v justici a soudcovské nezávislosti, tyto nepodporoval. K otázce vstupu spojeneckých vojsk v srpnu 1968 zpočátku neuměl někdy zaujmout správné stanovisko, což bylo částečně i v důsledku nedostatečných informací a pod vlivem nesprávných stanovisek vyšších stranických orgánů. K listopadově rezoluci ÚV KSČ zaujal váhavý postoj, zejména pokud jde o obnovení principů proletářského internacionalismu, což se projevilo v tom, že při obnovení činnosti závodní odbočky SČSP své členství hned neobnovil. Po projednání tohoto nesprávného postoje ve výboru ZO KSS však sebekriticky přiznal nesprávnost tohoto počínání. Ke květnové realizační směrnici projevil kladný vztah a podílel se ve výboru ZO KSS při jejím rozpracování na podmínky pracoviště. I výsledky dalších plenárních zasedání ÚV KSČ správně pochopil a jako člen výboru ZO KSS se plně angažoval pří realizaci jejich závěrů. Absolvoval večerní tříletou universitu marxismuleninismu. Aktivně působí jako člen lektorské skupiny státu a práva při KV KSS a člen výboru ZO KSS. Mimo to je členem ZO ROH. V době volební kampaně vykonával praxi u Nejvyššího soudu ČSSR, kde se zapojil do přípravy voleb v patronátnítn agitačním středisku. Povahově je přímý, otevřený, má správný vztah ke kritice i sebekritice. Rodinný život vede uspořádaný.

4 4 Anton MIKOLAJ, prom. práv. nar ženatý původní povolání právník, nynější soudce z povolání, pochází z dělnické rodiny, národnost slovenská Dosud předseda trestního senátu Krajského soudu v Košicích. Již v předcházejících hodnoceních-byl hodnocen jako jeden z nejlepších předsedů senátů Krajského soudu v Košicích. Byl proto i členem presidia krajského soudu. V rozhodovací činnosti uplatňuje správně trestní politiku. Na výkonu dozoru krajského soudu se podílí jednak rozhodovací činností i kontrolou práce přidělených okresních soudů. Z prověrek zpracovává kvalitní podklady pro zobecňovací činnost krajského soudu. Okresním soudcům poskytuje pomoc i při pravidelné účasti na jejich gremiálních poradách. Podílí se také na výchově soudců aktivní účastí na seminářích. Na práci členů senátu je náročný. V létech prokázal odpovědný postoj vůči straně. Po vstupu spojeneckých vojsk neprojevoval extrémní názory, setrval na zásadách marxismu-leninismu i proletářského internacionalismu. Absolvoval tříletou večerní universitu marxismuleninismu. Aktivně se zapojil do předvolební kampaně, byl tajemníkem obvodní volební komise. Po několik let je členem ZV ROH. Pracuje jako lektor MsV KSS a aktivista KV KSS. Současně působí jako lektor Socialistické akademie. Povahově je tichý, přátelský, s upřímným přístupem ke svým spolupracovníkům. Major Jaroslav ODEHNAL nar z dělnické rodiny, původní povolání dělník, národnost česká, ženatý, 2 děti V roce 1951 se vyučil čalouníkem a v témže roce nastoupil do školy důstojnického dorostu. Po absolvování vojenského učiliště byl v r přijat za důstojníka z povolání. Vykonával různé velitelské funkce. Od r je zařazen ve vojenském soudnictví a byl ustanoven náčelníkem soudní kanceláře. Vzhledem k jeho snaze o další sebe vzdělání, bylo mu povoleno studium právnické fakulty KU při zaměstnání, které ukončil promocí. Od ledna 1971 je právním čekatelem vojenského obvodového soudu a úspěšně absolvoval odbornou justiční zkoušku. V současně době byl ustanoven soudcem kandidátem. Během čekatelské praxe se seznámil s povinnostmi předsedy senátu, byl pověřován přípravou hlavních líčení, písemným vypracováním usnesení a rozsudku a jinými běžnými úkoly. O práci předsedy senátu má velký zájem. Jmenovaný je po všech stránkách dobře připraven k výkonu samostatné soudcovské funkce. Při plnění úkolů-je důsledný a odpovědný, jde o politicky vyspělého důstojníka, který svými postoji i v období let 1968/69 odsuzoval pravicově oportunistické názory a odklon od zásad proletářského Internacionalismu. Aktivně se zúčastňuje veřejného i politického života. Byl vyznamenán medailemi Za službu vlasti" a Za zásluhy o obranu vlasti". Je kandidován jako soudce z povolání vojenského obvodového soudu České Budějovice.

5 5 Nadporučík Josef PILÁT narozen , z dělnické rodiny, původní povolání dělník, národnost slovenská, svobodný V roce 1958 se vyučil soustružníkem a pracoval v metalurgických závodech v Dubnici n/v. Po vykonáni dvouleté vojenské základní služby pracoval dále jako soustružník a krátkou dobu jako tajemník OV ČSM v Povážské Bystrici. Od r byl posluchačem právnické fakulty Komenského university v Bratislavě, studium ukončil promoci v r V prosinci téhož roku byl náborem přijat za důstojníka z povolání s určením pro zařazení na soudcovskou funkci. Vykonával funkci právního čekatele, v současné době je zařazen jako soudce kandidát u vojenského obvodového soudu. Úspěšně absolvoval odbornou justiční zkoušku. Jmenovaný se projevuje jako svědomitý a odpovědný pracovník, který má zájem o rozšiřování právních vědomostí. Jeho všeobecná odborná připravenost je na takové výši, že je schopen výkonu soudcovské funkce. Jde o mladého důstojníka, který je i po politické stránce kladně hodnocen. V průběhu studia na PFKU patřil mezi posluchače, kteří nepodlehli pravicovému oportunismu a správně chápali základní požadavky proletářského internacionalismu. Je kandidován jako soudce z povolání vojenského obvodového soudu Olomouc. Kapitán Tomáš ŠAFAŘ narozen , z rodiny živnostníka bez zaměstnanců, původní povolání úředník, národnost česká, ženatý, l dítě Po absolvování obchodní akademie v r pracoval krátkou dobu jako mzdový účetní. V témže roce nastoupil do vojenského učiliště. Po jeho ukončení byl v r přijat za důstojníka z povolání a vykonával velitelské funkce. Od roku 1961 je zařazen ve vojenském soudnictví, kde do roku 1968 vykonával administrativní funkce a po absolvování právnické fakulty KU byl ustaven právním čekatelem. Od roku 1970 je zařazen jako předseda senátu vojenského obvodového soudu. Jeho činnost je kladně hodnocena. Velmi odpovědně plní všechny úkoly, které z této funkce vyplývají. Jeho rozhodnutí jsou správná, pečlivě se připravuje na soudní jednání. Má zájem o další odborný růst. V roce 1968 krátkodobě zakolísal. Nepochopil okamžitě nutnost vojenského zásahu spojenců ve prospěch věci socialismu v ČSSR. Z tohoto ojedinělého pochybení si vzal hluboké ponaučení a svojí poctivou prací dokazuje kladný vztah k socialistické společnosti. Angažuje se za politiku KSČ a je aktivní ve veřejně činnosti. Byl vyznamenán medailemi Za službu vlasti" a Za zásluhy o obranu vlasti". Je kandidován jako soudce z povolání vojenského obvodového soudu Plzeň.

6 6 Nadporučík Lubomír MEŠKO narozen , z rodiny zubního dentisty, původní povoláni student, národnost slovenská, ženatý, 1 dítě Po ukončení studia na právnické fakultě v roce 1970 pracoval po dobu 8 měsíců jako právní čekatel u Městské prokuratury v Bratislavě. V září 1970 nastoupil jednoroční vojenskou základní službu, během které vykonával čekatelskou praxi u vojenské obvodové prokuratury a vojenského obvodového soudu v Bratislavě. V rámci náboru byl přijat za důstojníka z povolání a zařazen opět jako právní čekatel. Po úspěšně absolvované odborné justiční zkoušce vykonává v současné době funkci soudce kandidáta u vojenského obvodového soudu. Jmenovaný si osvojil potřebně znalosti zákonů a předpisů, umí správně zdůvodňovat rozhodnutí a vést soudní jednání. Jeho odborná způsobilost je na žádoucí výši. Je všestranně připraven pro samostatný výkon soudcovské funkce. Po politické stránce nebyly zjištěny vůči jeho osobě žádné výhrady. Projevuje se jako důstojník oddaný socialistickému zřízení. V období let 1968/69 patřil k těm studentům, kteří projevovali správné politické názory a nepodlehli pravicové a protisovětské propagandě. Kladně je třeba hodnotit jeho snahu o iniciativní plnění daných úkolů. Projevuje zájem o veřejný a politický život. Je kandidován jako soudce z povolání vojenského obvodového soudu Bratislava. Podplukovník JUDr. Stefan ČAMBÁLIK narozen , z rodiny malého rolníka člen JZD, původní povolání prokurátor, národnost slovenská, ženatý, l dítě Od roku 1941, kdy ukončil docházku měšťanské školy, pracoval až do roku 1949 jako kancelářský pomocník. V témže roce byl vybrán do Právnické školy pracujících a po jejím absolvování byl zařazen jako okresní a krajský prokurátor. V roce 1953 byl stranickým náborem přijat za důstojníka justice z povolání. Od této doby prošel řadou soudcovských funkci u obvodového a vyššího vojenského soudu, u kterého je v současné době předsedou senátu. Ve všech funkcích se osvědčil, je dlouholetým zkušeným soudcem. Má dobré odborné znalosti, které dovede uplatňovat v praktické činnosti. Jeho rozhodnutí jsou na velmi dobré úrovni a odpovídají duchu socialistických zákonů. V práci je houževnatý, aktivně plní všechny povinnosti, které vyplývají z jeho funkce. Má dobré řídící a organizační schopnosti. Jmenovaný se vždy angažoval za politiku KSČ, aktivně pracuje ve veřejných a politických funkcích. V krizovém období let 1968/69 stál na pozicích marxismu leninismu, obhajoval úlohy strany a odsuzoval protisocialistické a protisovětské kampaně. Byl vyznamenán medailemi Za službu vlasti" a Za zásluhy o obranu vlasti". Je kandidován jako soudce z povoláni vojenského obvodového soudu Banská Bystrica. zásad

7 7 Nadporučík Milan HANZEL narozen , z rodiny průvodčího ČSD, původní povolání student, národnost slovenská, ženatý, l dítě Po ukončení studia na právnické fakultě v roce 1970 pracoval krátkou dobu jako podnikový právník. V těmže roce nastoupil jednoroční vojenskou základní službu, během které vykonával čekatelskou praxi u vojenské obvodové prokuratury a vojenského obvodového soudu v Bratislavě. V rámci náboru byl přijat za důstojníka z povolání a zařazen jako právní čekatel vojenského obvodového soudu. Úspěšně vykonal odbornou justiční zkoušku a v současné době je ve funkci soudce kandidáta. Během celé čekatelské praxe projevoval zájem o co možná největší získání vědomostí pro soudcovské povolání. V tomto směru je jeho činnost velmi kladně hodnocena. Projevuje se jako svědomitý a odpovědný pracovník, který si neustále rozšiřuje právní vědomosti. Jeho dosavadní pracovní výsledky nasvědčují tomu, že je dobře připraven k samostatnému výkonu soudcovské funkce. Jde o mladého politicky uvědomělého důstojníka, který obhajuje politiku KSČ a svými pracovními výsledky a jednáním se angažuje za plnění výsledků XIV. sjezdu strany. V průběhu let 1968/69 se u něho neprojevily pravicově oportunistické tendence ani nepodlehl antisovětské propagandě. Má opravdový zájem o veřejný a politický život. Je kandidován jako soudce z povolání vojenského obvodového soudu Banská Bystrica. Podplukovník JUDr. Zdeněk DOČEKAL narozen , z dělnické rodiny, původní povolání dělník, národnost česká, ženatý. 5 dětí V roce 1941 se vyučil instalatérem a pracoval u různých zaměstnavatelů. V roce 1949 byl vybrán do Právnické školy pracujících a po jejím absolvování postupně pracoval jako soudce krajského soudu, předseda okresního soudu a jako právník ministerstva spravedlnosti. V roce 1961 byl přijat za důstojníka justice z povolání. Prošel soudcovskými funkcemi u soudů prvého a druhého stupně. V současné době je předsedou senátu zástupcem náčelníka vojenského obvodového soudu. Jmenovaný je dlouholetým zkušeným soudcem. Má potřebné odborné znalosti a praktické zkušenosti. Neustále si prohlubuje znalosti z oboru trestního práva. Při výkonu soudcovské funkce je zásadový, houževnatý a přímý. Jmenovaný přistupuje k plnění všech úkolů z třídně politických hledisek a svoji politickou vyspělost prokázal i v období let 1968/69, kdy vystupoval na obhajobu principů vedoucí úlohy KSČ a uplatňování zásad proletářského internacionalismu. Je aktivní ve veřejném i politickém životě. Je nositelem odznaku Čs. partyzán", byl vyznamenán medailemi Za službu vlasti" a Za upevňování přátelství ve zbrani". Je kandidován jako soudce z povolání vyššího vojenského soudu Příbram.

8 8 Podplukovník Zdeněk JOHN, prom. práv. narozen , z dělnické rodiny, původní povoláni dělník! národnost česká, ženatý, 2 děti V roce 1941 se vyučil kníhařem a pracoval jako knihařský dělník až do roku 1950, kdy odešel do Ostravy Jako hornický brigádník. V roce 1951 byl náborem přijat do armády za poddůstojníka z povolání a v roce 1952 byl vyslán do Právnické školy pracujících. Po jejím absolvování byl jmenován důstojníkem justice z povolání a po čekatelské praxi ustanoven do funkce předsedy senátu vojenského obvodového soudu. Později byl zařazen jako soudce vyššího vojenského soudu a tuto funkci vykonává až do současně doby. Ve všech dosud vykonávaných funkcích se osvědčil, získal praktické zkušenosti a odborné znalosti. K rozhodování trestních věcí přistupuje s důkladnou přípravou a znalostí věci, jeho rozhodnutí jsou správná. Je ukázněný, kritický, družný a pozorný k lidem, v práci je obětavý. V období let 1968/69 se u něho neprojevily pravicově oportunistlcké tendence. Jeho politická vyspělost se projevuje v jeho oddannostl věci socialismu a v přátelství k SSSR. Aktivně se zúčastňuje politického i veřejného života. Byl vyznamenán medailemi Za službu vlasti" a Za zásluhy o obranu vlasti". Je kandidován Jako soudce z povolání vyššího vojenského soudu Příbram. Nadporučík Ján VOROBEL narozen , z dělnické rodiny, původní povolání student, národnost slovenská, svobodný Po ukončení právnické fakulty byl krátkou dobu zařazen jako právní čekatel u okresní prokuratury v Prešově. Od srpna 1967 do července 1968 vykonával vojenskou základní službu. Po jejím ukončení nastoupil zaměstnání opět na prokuratuře. Dnem byl přijat za důstojníka z povolání a ustanoven právním čekatelem u vojenského obvodového soudu. Po jeho zvolení soudcem z povolání byl zařazen jako předseda senátu vojenského obvodového soudu a v současné době je ve funkci zástupce náčelníka tohoto soudu. Jmenovaný se ve všech funkcích osvědčil. Prokazuje dobré odborné znalosti. Je schopný samostatně rozhodovat i složité trestní věci. Má dobré organizační schopnosti. V rozhodovací činnosti uplatňuje třídní hlediska a jeho rozsudky odpovídají duchu socialistických zákonů. V práci Je vytrvalý a rozhodný. Jde o politicky vyspělého důstojníka, který prosazuje politiku strany do praktické činnosti. V krizovém období let 1968/69 zastával správné názory, nepodlehl protistranické a protisovětsky propagandě sdělovacích prostředků. Veškerou svojí činností dokazuje oddanost socialistickému zřízení, má upřímný vztah k SSSR. Je kandidován jako soudce z povolání vyššího vojenského soudu. StT l

9 Federální shromáždění Československé socialistické republiky 1973 II. v. o. 9-P Vládní návrh Zákonné opatření předsednictva Federálního shromáždění ze dne 1973 o udělování vědeckých hodností Ústavy marxismu - leninismu ÚV KSČ a ÚV KSS Předsednictvo Federálního shromáždění Československé socialistické republiky se usneslo podle článku 58 odst. 3 ústavního zákona č. 143/1968 Sb., o československé federaci na tomto zákonném opatření l Ústav marxismu-leninismu ÚV KSČ a Ústav marxismu-leninismu ÚV KSS, které řídí ústřední výbor Komunistické strany Československa, mají oprávnění udělovat vědecké hodnosti a vychovávat nové vědecké pracovníky. Pro udělování vědeckých hodností a výchovu nových vědeckých pracovníků platí zvláštní předpisy. *) 2 Toto zákonné opatření nabývá účinnosti dnem vyhlášení. *) Zákon č. 53/1964 Sb., o udělování vědeckých hodností a o Státní komisi pro vědecké hodnosti, ve znění vyplývajícím ze zákona SNR č. 207/1968 Sb., a ze zákona č. 2/1969 Sb., vyhláška č. 198/1964 Sb., o řízení při udělování vědeckých hodností, a vyhláška č. 199/1964 Sb., o výchově nových vědeckých pracovníků.

10 Důvodová zpráva Ostav marxismu-leninismu ÚV KSČ a Ústav marxismu-leninismu ÚV KSS plní důležitě úkoly při výchově vědeckých pracovníků pro potřeby stranických orgánů i pro ústavy marxismu-leninismu na vysokých školách a tím, spolu s Vysokou školou politickou ÚV KSČ, napomáhají zajišťovat stranický vliv na přípravu kádrů v této oblasti. Úkoly ústavů při výchově vědeckých pracovníků vyžadují, aby se právo obhajovat kandidátské a doktorské práce a právo udělovat vědecké hodnosti kandidáta a doktora věd podle zákona č. 53/ 1964 Sb., vztahovalo i na tyto ústavy, a to pro vědy filosofické, ekonomické, sociologické a historické. Tento požadavek je v souladu se záměry předsednictva ÚV KSČ formulovanými při zřizování Ústavu marxismu-leninismu ÚV KSČ, dále s usnesením o obnovení, prohloubení a nové organizaci výuky marxismu-leninismu na vysokých školách i se současnými potřebami. Navrhovaným zákonným opatřením se stanoví oprávněni udělovat vědecké hodnosti a vychovávat nové vědecké pracovníky Ústavům marxismuleninismu ÚV KSČ a ÚV KSS s tím, že pro udělování vědeckých hodností a pro výchovu nových vědeckých pracovníků platí zvláštní předpisy, pře devším ustanovení zákona č. 53/1964 Sb., o udělo vání vědeckých hodností a o Státní komisi pro vědecké hodnosti, ve znění vyplývajícím ze zákona SNR č. 207/1968 Sb., a zákona ČNR č. 2/1969 Sb., dále vyhláška č. 198/1964 Sb., o řízení při udělo vání vědeckých hodností, a vyhláška č. 199/1964 Sb., o výchově nových vědeckých pracovníků. Zákonodárná pravomoc Federálního shromáždění pro navrhovanou úpravu vyplývá z čl. 21 a čl. 37 odst. l písm. b) ústavního zákona o česko slovenské federaci. Navrhované zákonné opatření si nevyžádá finanční náklady z prostředků státního rozpočtu. V Praze dne 3. července 1973 Předseda vlády ČSSR. dr. Štrougal v. r. StS

Federální shromáždění Československé socialistické republiky 1971 I. v. o. Návrh

Federální shromáždění Československé socialistické republiky 1971 I. v. o. Návrh Federální shromáždění Československé socialistické republiky 1971 I. v. o. 74 Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky na volbu soudců Nejvyššího soudu

Více

FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ REPUBLIKY 1980 III. volební období

FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ REPUBLIKY 1980 III. volební období FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ REPUBLIKY 1980 III. volební období Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky na volbu soudců z povolání

Více

předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky

předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ REPUBLIKY 1980 III. volební období 86 Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky na volbu místopředsedkyně,

Více

FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ

FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ III. volební období REPUBLIKY 40 Vládní návrh ZÁKON ze dne kterým se mění a doplňuje branný zákon Federální shromáždění Československé socialistické republiky

Více

Způsobu použití výukového materiálu ve vyučování:

Způsobu použití výukového materiálu ve vyučování: Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459 Název školy: Střední odborné učiliště Valašské Klobouky Autor : Ing. Jaroslava Pospíšilová

Více

Federální shromáždění Československé socialistické republiky I v. o. Návrh. ústavně právních výborů Sněmovny lidu a Sněmovny národů

Federální shromáždění Československé socialistické republiky I v. o. Návrh. ústavně právních výborů Sněmovny lidu a Sněmovny národů Federální shromáždění Československé socialistické republiky 1969 I v. o. 6 Návrh ústavně právních výborů a na vydání ústavního zákona, Ústavně právní výbory a navrhují podle čl. 45 ústavního za kona č.

Více

S T A T U T Justiční akademie

S T A T U T Justiční akademie Dle 131 zákona č. 6/2002 Sb., v platném znění vydává Ministerstvo spravedlnosti: S T A T U T Justiční akademie Čl. 1 Úvodní ustanovení Statut Justiční akademie podrobněji vymezuje působnost a úlohy Justiční

Více

FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ REPUBLIKY 1980 III. volební období

FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ REPUBLIKY 1980 III. volební období FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČESKOSLOVENSKÉ SOCIALISTICKÉ REPUBLIKY 1980 III. volební období 108 Vládní návrh ZÁKON ze dne prosince 1980 o státním rozpočtu československé federace na rok 1981 Federální shromáždění

Více

Státní správa krajského soudu

Státní správa krajského soudu Státní správa krajského soudu Předseda krajského soudu JUDr. Jan Čipera: Vykonává státní správu krajského soudu včetně jeho pobočky v Pardubicích a okresních soudů v jeho obvodu v rozsahu uvedeném v 126

Více

S T A T U T Justiční akademie

S T A T U T Justiční akademie Instrukce Ministerstva spravedlnosti ze dne 30. března 2011, č.j. 274/2008-OJ/ORGV, kterou se vydává Statut Justiční akademie, ve znění instrukce Ministerstva spravedlnosti ze dne 30. března 2014, č.j.

Více

Instrukce Ministerstva spravedlnosti ze dne 2015, č. j. MSP-686/2014-OJ-SO/, o výběru kandidátů na funkci soudce okresních a krajských soudů

Instrukce Ministerstva spravedlnosti ze dne 2015, č. j. MSP-686/2014-OJ-SO/, o výběru kandidátů na funkci soudce okresních a krajských soudů Instrukce Ministerstva spravedlnosti ze dne 2015, č. j. MSP-686/2014-OJ-SO/, o výběru kandidátů na funkci soudce okresních a krajských soudů Cílem Instrukce je stanovit pravidla základního stupně výběru

Více

ČESKÁ NÁRODNÍ RADA 1983 IV. volební období. Návrh

ČESKÁ NÁRODNÍ RADA 1983 IV. volební období. Návrh 1 z 5 18.8.2008 13:33 ČESKÁ NÁRODNÍ RADA 1983 IV. volební období 77 Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty České socialistické republiky na volbu některých soudců z povolání k soudům České

Více

451/1991 Sb. ZÁKON ze dne 4. října 1991,

451/1991 Sb. ZÁKON ze dne 4. října 1991, Systém ASPI - stav k 17.5.2007 do částky 42/2007 Sb. a 20/2007 Sb.m.s. Obsah a text 451/1991 Sb. - poslední stav textu nabývá účinnost až od 1. 1.2009 451/1991 Sb. ZÁKON ze dne 4. října 1991, kterým se

Více

OBSAH ( ) Úvodní poznámka ke IV. dílu Komentovaných dokumentů k ústavním dějinám Československa... 13

OBSAH ( ) Úvodní poznámka ke IV. dílu Komentovaných dokumentů k ústavním dějinám Československa... 13 OBSAH ( 1989-1992) Úvodní poznámka ke IV. dílu Komentovaných dokumentů k ústavním dějinám Československa... 13 V III. Československá federace od listopadu 1989 do z á n ik u společného státu Čechů a Slováků

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/ Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Určeno pro Sekce Předmět Téma 2. stupeň ZŠ základní Občanská nauka Soudní moc

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 5, Jihlava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa ředitel odboru organizace a veřejných zakázek odborný rada 3. kolo Č.

Více

PŘÍLOHA B 2 PROGRAMY JEDNÁNÍ SCHŮZÍ PŘEDSEDNICTVA OKRESNÍHO VÝBORU KSČ 1966 1976

PŘÍLOHA B 2 PROGRAMY JEDNÁNÍ SCHŮZÍ PŘEDSEDNICTVA OKRESNÍHO VÝBORU KSČ 1966 1976 PŘÍLOHA B 2 PROGRAMY JEDNÁNÍ SCHŮZÍ PŘEDSEDNICTVA OKRESNÍHO VÝBORU KSČ 1966 1976 [1] [2] Zápis ze schůze byra (předsednictva) OV KSČ 12. 1. 1966 1966 A 98 1. Kádrové návrhy 2. Organizační záležitosti 3.

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo personálního ředitele sekce pro státní službu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo personálního ředitele sekce pro státní službu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo personálního ředitele sekce pro státní službu Vláda České republiky vyhlašuje výběrové řízení na služební místo personálního ředitele sekce pro

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka ministra vnitra pro státní službu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka ministra vnitra pro státní službu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka ministra vnitra pro státní službu Vláda České republiky vyhlašuje výběrové řízení na služební místo náměstka pro státní službu. Posuzovány

Více

+NBCTY1143XHY+ Siwiecova Praha 3 Žižkov. Č.j. ABS 4238/2016 R. V Praze dne 20. května Počet listů: 5 Přílohy: 7/12

+NBCTY1143XHY+ Siwiecova Praha 3 Žižkov. Č.j. ABS 4238/2016 R. V Praze dne 20. května Počet listů: 5 Přílohy: 7/12 +NBCTY1143XHY+ Siwiecova 2 130 00 Praha 3 Žižkov Č.j. ABS 4238/2016 R V Praze dne 20. května 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 7/12 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo představeného vedoucí

Více

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2016/119573-G

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení mzdové účtárny, Odboru řízení lidských zdrojů

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení mzdové účtárny, Odboru řízení lidských zdrojů Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí Oddělení mzdové účtárny, Odboru řízení lidských zdrojů Č. j.: SFZP 112403/2016 Datum: 20. 10. 2016 Vedoucí služebního úřadu Státního fondu

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 5, Jihlava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa ředitel odboru organizace a veřejných zakázek odborný rada Č. j.: 03481-1/2016-ERU

Více

Profesní životopisy funkcionářů a vedoucích zaměstnanců. Krajský soud v Brně

Profesní životopisy funkcionářů a vedoucích zaměstnanců. Krajský soud v Brně PŘÍLOHA Č. 3: Profesní životopisy funkcionářů a vedoucích zaměstnanců Krajského soudu v Brně aktualizace k 01.07.2019 JUDr. Milan BOŘEK předseda Krajského soudu v Brně 1. října 2014 dosud předseda Krajského

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: 01.11.1991 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 436 Z Á K O N České národní

Více

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou 1.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou 1. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel insolvenčního odboru Ministerstva spravedlnosti ČR Č.j.: MSP-313/2016-ORLZ-VŘ/1 Datum: 20. 12. 2016 Státní tajemník v Ministerstvu spravedlnosti

Více

Statut Bezpečnostní rady státu http://www.vlada.cz/cs/rvk/brs/statut/statut.html Vláda ČR svým usnesením vlády ČR ze dne 10. června 1998 č. 391 o Bezpečnostní radě státu a o plánování opatření k zajištění

Více

V l á d n í n á v r h ZÁKON. ze dne 2014,

V l á d n í n á v r h ZÁKON. ze dne 2014, V l á d n í n á v r h ZÁKON ze dne 2014, kterým se mění zákon č. 6/2002 Sb., o soudech, soudcích, přísedících a státní správě soudů a o změně některých dalších zákonů (zákon o soudech a soudcích), ve znění

Více

MĚSTO HOSTIVICE STAROSTKA Husovo nám. 13, Hostivice

MĚSTO HOSTIVICE STAROSTKA Husovo nám. 13, Hostivice MĚSTO HOSTIVICE STAROSTKA Husovo nám. 13, 253 80 Hostivice V Hostivici 22.1.2019 čj.: 02143/19/Sekr Starostka města Hostivice v y h la š u je v souladu s ustanovením 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucího personálního oddělení

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucího personálního oddělení OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucího personálního oddělení Č.j.: PUNC-S 17/3/2018 Praha 24. dubna 2018 Předsedkyně Puncovního úřadu, jako služební orgán příslušný podle 10

Více

Dějiny českého a československého práva. Ladislav Vojáček

Dějiny českého a československého práva. Ladislav Vojáček Dějiny českého a československého práva Ladislav Vojáček Ústavní vývoj 1945 1989 Příprava a přijetí Košického vládního programu první přímý kontakt: E. Beneš v Moskvě (prosinec 1943) vlastní jednání: březen

Více

Historie české správy. Správní vývoj v letech část

Historie české správy. Správní vývoj v letech část Historie české správy Správní vývoj v letech 1945 1989 2. část Název školy Autor Název šablony Číslo projektu Předmět Tematický celek Téma Druh učebního materiálu Metodický pokyn SOŠ InterDact s.r.o. Most

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM 332 000) Praha 2. listopadu 2018 Č. j.: MPSV-2018/215004-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího Úřadu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího Úřadu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího Úřadu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Datum: 11. září 2015 Č.j.: MV-128346-3/OSK-2015 Náměstek ministra vnitra pro státní službu

Více

Organizace státního zastupitelství

Organizace státního zastupitelství Organizace státního zastupitelství Organizace justice JUDr. Ing. Radovan Dávid Státní zastupitelství Orgán zastupující veřejnou žalobu Vazba na trestní řízení Zakotven v čl. 80 Ústavy ČR Základním pramenem

Více

*UOHSX00AJHSY* UOHSX00AJHSY

*UOHSX00AJHSY* UOHSX00AJHSY *UOHSX00AJHSY* UOHSX00AJHSY Číslo jednací: OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO ŘEDITELE/ŘEDITELKY ODBORU METODIKY A KONTROLY TRŽNÍ SÍLY Vyřizuje: ÚOHS-H0014/2017/HR-27312/2017/640/EVy

Více

Spr 1505/2017 V České Lípě dne 18. září 2017

Spr 1505/2017 V České Lípě dne 18. září 2017 OKRESNÍ SOUD V ČESKÉ LÍPĚ Děčínská 390, PSČ: 470 52 Telefon: 487072111 Telefax:487523223 E-mail: podatelna@osoud.cli.justice.cz IČO 024 821 Bankovní spojení 429-421/0710 Spr 1505/2017 V České Lípě dne

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti Praha 5. října 2015 Č.j.: MV-142314-2/OSK-2015 Náměstek ministra

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení Č.j.: SFZP 011762/2018 Praha, 7. února 2018 Ředitel Státního fondu životního prostředí ČR, jako služební orgán příslušný

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od:

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1992 Vyhlásené: 13.11.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1993 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 517 Z Á K O N České národní rady ze

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení Statut Vláda ČR svým usnesením vlády ze dne 16. února č. 195 o Bezpečnostní radě státu a o plánování opatření k zajištění bezpečnosti ČR kromě jiného schválila Statut Bezpečnostní rady státu. Článek 1

Více

Profesní životopisy funkcionářů a vedoucích zaměstnanců. Krajský soud v Brně

Profesní životopisy funkcionářů a vedoucích zaměstnanců. Krajský soud v Brně PŘÍLOHA Č. 3: Profesní životopisy funkcionářů a vedoucích zaměstnanců Krajského soudu v Brně aktualizace k 01.11.2018 JUDr. Milan BOŘEK předseda Krajského soudu v Brně 1. října 2014 dosud předseda Krajského

Více

Instrukce Ministerstva spravedlnosti ze dne 25. července 2014, č. j. 100/2014 OJ-ORGV/3, o postupu při navrhování a jmenování funkcionářů soudu

Instrukce Ministerstva spravedlnosti ze dne 25. července 2014, č. j. 100/2014 OJ-ORGV/3, o postupu při navrhování a jmenování funkcionářů soudu Instrukce Ministerstva spravedlnosti ze dne 25. července 2014, č. j. 100/2014 OJ-ORGV/3, o postupu při navrhování a jmenování funkcionářů soudu Ministerstvo spravedlnosti stanoví: ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Více

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Oznámení o vyhlášení 1. kola výběrového řízení na služební místo odborný rada vedoucí oddělení aktualizace a dokumentace katastru nemovitostí Katastrálního pracoviště Náchod Č. j.: KÚ-00040/2019-660-1001

Více

Čj. SOAA 3184/2016 Praha, Přílohy: 6

Čj. SOAA 3184/2016 Praha, Přílohy: 6 STÁTNÍ OBLASTNÍ ARCHIV V PRAZE Archivní 4/2257, 149 00 Praha 4 Čj. SOAA 3184/2016 Praha, 11. 4. 2016 Přílohy: 6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí Oddělení Státní

Více

65/1952 Sb. ZÁKON ze dne 30. října o prokuratuře. Úkoly generálního prokurátora

65/1952 Sb. ZÁKON ze dne 30. října o prokuratuře. Úkoly generálního prokurátora 65/1952 Sb. ZÁKON ze dne 30. října 1952 o prokuratuře Národní shromáždění republiky Československé usneslo se na tomto zákoně: 1 Úkoly generálního prokurátora (1) Generální prokurátor střeží, prosazuje

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM ) Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních věcí příslušný podle 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), vyhlásil oznámením ze

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM 230 000) Praha 22. března 2018 Č. j.: MPSV-2018/57722-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení Č.j.: SFZP 111599/2018 Praha, 21. prosince 2018 Ředitel Státního fondu životního prostředí ČR, jako služební orgán

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení kolektivního vyjednávání (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení kolektivního vyjednávání (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení kolektivního vyjednávání (SM 523 000) Praha 13. listopadu 2018 Č. j.: MPSV-2018/224187-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Ministerstvu práce a sociálních věcí

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Ministerstvu práce a sociálních věcí Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Ministerstvu práce a sociálních věcí Č.j.: MV-129823-1/OSK-2018 Datum: 8. listopadu 2018 Vláda České republiky vyhlašuje podle

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady ředitele odboru kancelář úřadu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady ředitele odboru kancelář úřadu Praha 26. srpna 2015 č. j.: 612/Ř/15 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady ředitele odboru kancelář úřadu Ředitel Státní plavební správy, jako služební orgán

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 2. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí oddělení projektová kancelář

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 2. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí oddělení projektová kancelář Ředitel Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí jako služební orgán ve služebním úřadu Úřad pro mezinárodněprávní ochranu dětí se sídlem Šilingrovo nám. 3/4, Brno, 602 00 *UMODX00A0ZL6* UMODX00A0ZL6 Č.

Více

ROCE 1945. dusan.pavlu@vsfs.cz

ROCE 1945. dusan.pavlu@vsfs.cz ČESKÝ PERIODICKÝ TISK A LEGISLATIVA PO ROCE 1945 doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. dusan.pavlu@vsfs.cz 1. VÝCHODISKA NOVÝCH POMĚRŮ PO ROCE 1945 Úvahy exilových reprezentací o nových poměrech po osvobození KOŠICKÝ

Více

Dějiny slovenského práva. Ladislav Vojáček

Dějiny slovenského práva. Ladislav Vojáček Dějiny slovenského práva Ladislav Vojáček Ústavní vývoj 1945 1989 Příprava a přijetí Košického vládního programu první přímý kontakt: E. Beneš v Moskvě (prosinec 1943) vlastní jednání: březen 1945 v Moskvě

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ŘEDITEL SEKCE INSPEKČNÍ ČINNOSTI (NÁMĚSTEK ÚSTŘEDNÍHO ŠKOLNÍHO INSPEKTORA)

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ŘEDITEL SEKCE INSPEKČNÍ ČINNOSTI (NÁMĚSTEK ÚSTŘEDNÍHO ŠKOLNÍHO INSPEKTORA) OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ŘEDITEL SEKCE INSPEKČNÍ ČINNOSTI (NÁMĚSTEK ÚSTŘEDNÍHO ŠKOLNÍHO INSPEKTORA) Ústřední školní inspektor České školní inspekce jako služební orgán příslušný

Více

ZÁKON. Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I

ZÁKON. Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I ZÁKON č. 284/2002 Sb., kterým se mění zákon č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

Více

283/1992 Sb. ZÁKON. České národní rady

283/1992 Sb. ZÁKON. České národní rady 283/1992 Sb. ZÁKON České národní rady ze dne 6. května 1992 o Akademii věd České republiky Změna: 220/2000 Sb. Změna: 342/2005 Sb. Česká národní rada se usnesla na tomto zákoně: ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Více

Směrnice Akademické rady Akademie věd ČR č. 13. kterou se mění Směrnice Akademické rady AV ČR č. 9/2017, o udělování Prémie Otto Wichterleho

Směrnice Akademické rady Akademie věd ČR č. 13. kterou se mění Směrnice Akademické rady AV ČR č. 9/2017, o udělování Prémie Otto Wichterleho Interní předpisy Akademie věd ČR Vyřizuje: Odbor podpory vědy Kanceláře AV ČR Kateřina Křížová Tel.: 221 403 415 E-mail: opv@kav.cas.cz Č. j.: KAV-3041/SPO/2017 Směrnice Akademické rady Akademie věd ČR

Více

Předpoklady a požadavky pro jmenování na služební místo vedoucího služebního úřadu předsedy Úřadu průmyslového vlastnictví

Předpoklady a požadavky pro jmenování na služební místo vedoucího služebního úřadu předsedy Úřadu průmyslového vlastnictví Příloha usnesení vlády ze dne 7. prosince 2015 č. 1011 Předpoklady a požadavky pro jmenování na služební místo vedoucího služebního úřadu předsedy Úřadu průmyslového vlastnictví Vláda stanoví, podle 186

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č.j.: KÚ-01057/2019-300-01001 České Budějovice Datum: 15.dubna 2019 Ředitel Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj jako služební orgán příslušný podle 10 odst. 1

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí oddělení projektová kancelář

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí oddělení projektová kancelář Ředitel Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí jako služební orgán ve služebním úřadu Úřad pro mezinárodněprávní ochranu dětí se sídlem Šilingrovo nám. 3/4, Brno, 602 00 *UMODX009YFU0* UMODX009YFU0 Č.

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 91009-3/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení pobytu cizinců Jihočeský kraj; služební místo je zařazeno v odboru azylové a migrační politiky V Praze

Více

Statut České olympijské akademie

Statut České olympijské akademie Statut České olympijské akademie Preambule Česká olympijská akademie je spolu se Slovenskou olympijskou akademií nástupnickou organizací Československé olympijské akademie, která byla založena roku 1987.

Více

Směrnice Akademické rady Akademie věd ČR č. 9. o udělování Prémie Otto Wichterleho. Interní předpisy Akademie věd ČR. ze dne 18.

Směrnice Akademické rady Akademie věd ČR č. 9. o udělování Prémie Otto Wichterleho. Interní předpisy Akademie věd ČR. ze dne 18. Interní předpisy Akademie věd ČR Vyřizuje: Odbor podpory vědy Kanceláře AV ČR Kateřina Křížová Tel.: 221 403 415 E-mail: opv@kav.cas.cz Směrnice Akademické rady Akademie věd ČR č. 9 ze dne 18. července

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1974 Vyhlásené: 10.06.1974 Časová verzia predpisu účinná od: 10.06.1974 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 58 Z Á S A D Y jimiž se stanoví organizace,

Více

STATUT RADY PRO VNITŘNÍ HODNOCENÍ VYSOKÉ ŠKOLY BÁŇSKÉ TECHNICKÉ UNIVERZITY OSTRAVA

STATUT RADY PRO VNITŘNÍ HODNOCENÍ VYSOKÉ ŠKOLY BÁŇSKÉ TECHNICKÉ UNIVERZITY OSTRAVA Účinnost dokumentu od: 12. 6. 2017 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo podle 36 odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých

Více

Oznámení o vyhlášení druhého kola výběrového řízení na služební místo vedoucího oddělení právního ředitelství České inspekci životního prostředí

Oznámení o vyhlášení druhého kola výběrového řízení na služební místo vedoucího oddělení právního ředitelství České inspekci životního prostředí Oznámení o vyhlášení druhého kola výběrového řízení na služební místo vedoucího oddělení právního ředitelství České inspekci životního prostředí Č.j.: ČIŽP/10/PER/SR01/1610074.007/17/RNK Datum: 20. 1.

Více

Čj. SOAA-4913/2016 Praha, Přílohy: 6

Čj. SOAA-4913/2016 Praha, Přílohy: 6 STÁTNÍ OBLASTNÍ ARCHIV V PRAZE Archivní 4/2257, 149 00 Praha 4 Čj. SOAA-4913/2016 Praha, 7. 6. 2016 Přílohy: 6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí oddělení Státní

Více

Historie české správy. SPRÁVNÍ VÝVOJ V ČSR (1918 1938) 6. část

Historie české správy. SPRÁVNÍ VÝVOJ V ČSR (1918 1938) 6. část Historie české správy SPRÁVNÍ VÝVOJ V ČSR (1918 1938) 6. část Název školy Autor Název šablony Číslo projektu Předmět Tematický celek Téma Druh učebního materiálu Metodický pokyn SOŠ InterDact s.r.o. Most

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 1. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO ŘEDITEL SEKCE BÁŇSKÉ SPRÁVY ČESKÉHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 1. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO ŘEDITEL SEKCE BÁŇSKÉ SPRÁVY ČESKÉHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 1. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO ŘEDITEL SEKCE BÁŇSKÉ SPRÁVY ČESKÉHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU Praha 1. října 2019 Č.j.: SBS 34323/2019 Předseda Českého báňského úřadu jako služební

Více

Československá novinářská cena

Československá novinářská cena ARCHIV KANCELÁŘE PREZIDENTA REPUBLIKY Československá novinářská cena (zřízena zákonným opatřením předsednictva Národního shromáždění č. 171/1964 Sb. ze dne 26. srpna 1964) SEZNAM NOSITELŮ podle matriky

Více

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu

JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu Ev.č. 120/6/16/2014-2994 UNIVERZITA OBRANY Fakulta vojenského leadershipu V Brně dne 2. 2. 2011 Výtisk jediný Počet listů: 7 JEDNACÍ ŘÁD OBOROVÝCH RAD Fakulty vojenského leadershipu ve znění 1. změny Brno

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru nepojistných sociálních a rodinných dávek (SM ).

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru nepojistných sociálních a rodinných dávek (SM ). Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru nepojistných sociálních a rodinných dávek (SM 750 000) Praha 10. července 2019 Č. j. MPSV-2019/139172-111 Státní tajemnice v Ministerstvu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada - vedoucí oddělení Č.j.: SFZP 097601/2018 Praha, 13. listopadu 2018 Ředitel Státního fondu životního prostředí ČR, jako služební orgán

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení bezpečnosti, krizového řízení a řízení rizik (kód SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení bezpečnosti, krizového řízení a řízení rizik (kód SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení bezpečnosti, krizového řízení a řízení rizik (kód SM 195 000) Praha 9. února 2016 Č. j. 2016/5317-161/SZ/VŘ Státní tajemník v Ministerstvu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení organizační a právní podpory kanceláře ministra vnitra

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení organizační a právní podpory kanceláře ministra vnitra *MVCRX03RU5YC* MVCRX03RU5YC prvotní identifikátor OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení organizační a právní podpory kanceláře ministra vnitra Č.j.: MV-148801-3/SST-2017

Více

VYHLÁŠKA ze dne 14. listopadu 2017 o výběru, přijímání a čekatelské praxi právních čekatelů a o závěrečné zkoušce

VYHLÁŠKA ze dne 14. listopadu 2017 o výběru, přijímání a čekatelské praxi právních čekatelů a o závěrečné zkoušce Strana 4320 Sbírka zákonů č. 383 / 2017 Částka 134 383 VYHLÁŠKA ze dne 14. listopadu 2017 o výběru, přijímání a čekatelské praxi právních čekatelů a o závěrečné zkoušce Ministerstvo spravedlnosti stanoví

Více

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území krajů Plzeňského a Jihočeského se sídlem v Plzni

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území krajů Plzeňského a Jihočeského se sídlem v Plzni OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO VEDOUCÍ SLUŽEBNÍHO ÚŘADU PŘEDSEDA OBVODNÍHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU PRO ÚZEMÍ KRAJŮ PLZEŇSKÉHO A JIHOČESKÉHO SE SÍDLEM V PLZNI Praha 16. prosince 2015 Č.j.:

Více

451/1991 Sb. ZÁKON. ze dne 4. října 1991,

451/1991 Sb. ZÁKON. ze dne 4. října 1991, 451/1991 Sb. ZÁKON ze dne 4. října 1991, kterým se stanoví některé další předpoklady pro výkon některých funkcí ve státních orgánech a organizacích České a Slovenské Federativní Republiky, České republiky

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 101947-2/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení metodiky a kontroly; služební místo je zařazeno v odboru fondů Evropské unie v oblasti vnitřních věcí

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy Č.j.: MF-41153/2015/30-9 Datum: 11. září 2015 Státní tajemník Ministerstva financí ČR jako služební

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 5, Jihlava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa vedoucí oddělení II. instance Jihlava odborný rada 1. kolo Č. j.: 11715-2/2018-ERU

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení právní podpory státní služby (SM 332 000) Praha 24. ledna 2019 Č. j.: MPSV-2019/14020-111 Státní tajemnice v Ministerstvu práce

Více

(1) Tento zákon stanoví některé další předpoklady pro výkon funkcí obsazovaných volbou, jmenováním nebo ustanovováním

(1) Tento zákon stanoví některé další předpoklady pro výkon funkcí obsazovaných volbou, jmenováním nebo ustanovováním Zákon č. 451/1991 Sb., kterým se stanoví některé další předpoklady pro výkon některých funkcí ve státních orgánech a organizacích ČSFR, ČSR Plné znění: 451 ZÁKON ze dne 4. října 1991, kterým se stanoví

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1980. Uverejnené: 25.08.1980 Účinnosť od: 01.09.1980

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1980. Uverejnené: 25.08.1980 Účinnosť od: 01.09.1980 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1980 Uverejnené: 25.08.1980 Účinnosť od: 01.09.1980 111 V Y H L Á Š K A Ministerstva školství České socialistické republiky ze dne 21. července 1980 o postupu

Více

ZÁKON ze dne ,

ZÁKON ze dne , ZÁKON ze dne... 2003, kterým se mění zákon č. 6/2002 Sb., o soudech, soudcích, přísedících a státní správě soudů a o změně některých dalších zákonů (zákon o soudech a soudcích), ve znění pozdějších předpisů,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucího oddělení puncovní kontroly a zkušebních laboratoří Praha

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucího oddělení puncovní kontroly a zkušebních laboratoří Praha OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucího oddělení puncovní kontroly a zkušebních laboratoří Praha Č.j.: PUNC-S 16/1/2018 Praha 4. dubna 2018 Předsedkyně Puncovního úřadu, jako

Více

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ DĚKANA FAKULTY BEZPEČNOSTNÍHO MANAGEMENTU POLICEJNÍ AKADEMIE ČESKÉ REPUBLIKY

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ DĚKANA FAKULTY BEZPEČNOSTNÍHO MANAGEMENTU POLICEJNÍ AKADEMIE ČESKÉ REPUBLIKY S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ DĚKANA FAKULTY BEZPEČNOSTNÍHO MANAGEMENTU POLICEJNÍ AKADEMIE ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2009 Praha 10. prosince 2009 Částka 2 O B S A H Pokyn děkana Fakulty bezpečnostního

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitel odboru Morava a Západní Čechy

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitel odboru Morava a Západní Čechy OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitel odboru Morava a Západní Čechy Č.j.:PUNC-S 5/1/2019PÚ Praha 16. ledna 2019 Předsedkyně Puncovního úřadu, jako služební orgán příslušný podle

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 91011-3/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vedoucí oddělení dlouhodobých víz; služební místo je zařazeno v odboru azylové a migrační politiky V Praze dne 31. července

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitele odboru provozu informačních technologií a komunikací

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitele odboru provozu informačních technologií a komunikací Č. j. MV- 91928-2/SST-2017 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo ředitele odboru provozu informačních technologií a komunikací V Praze dne 28. července 2017 Státní tajemník v Ministerstvu

Více

VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA EKONOMICKÁ FAKULTA STATUT

VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA EKONOMICKÁ FAKULTA STATUT VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA EKONOMICKÁ FAKULTA STATUT Ústavu oceňování majetku při Ekonomické fakultě VŠB-TU Ostrava 1 Děkan Ekonomické fakulty Vysoké školy báňské - Technické univerzity

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1983. Vyhlásené: 24.11.1983 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1984

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1983. Vyhlásené: 24.11.1983 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1984 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1983 Vyhlásené: 24.11.1983 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1984 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 131 V Y H L Á Š K A ministerstva školství

Více

78. Organizační věci státní služby a správa služebních vztahů státních zaměstnanců, příslušníků bezpečnostních sborů a vojáků z povolání

78. Organizační věci státní služby a správa služebních vztahů státních zaměstnanců, příslušníků bezpečnostních sborů a vojáků z povolání Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada vedoucí oddělení v oddělení 3003 Organizace a právní podpora v odboru 30 - Personální Č.j.: MF-57909/2015/3002-1 Datum:

Více

Platné znění příslušných ustanovení zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, s vyznačením navrhovaných změn a doplnění

Platné znění příslušných ustanovení zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, s vyznačením navrhovaných změn a doplnění Platné znění příslušných ustanovení zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, s vyznačením navrhovaných změn a doplnění 7 Služební označení státního zaměstnance (1) Státnímu zaměstnanci přísluší služební

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce zaměstnanosti a nepojistných sociálních dávek (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce zaměstnanosti a nepojistných sociálních dávek (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce zaměstnanosti a nepojistných sociálních dávek (SM 400 000) Praha 6. března 2018 Č. j. MPSV-2018/42912-111/SZ/VŘ Státní

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŢEBNÍ MÍSTO

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŢEBNÍ MÍSTO OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŢEBNÍ MÍSTO VEDOUCÍ II. ODDĚLENÍ NA OBVODNÍM BÁŇSKÉM ÚŘADĚ PRO ÚZEMÍ KRAJE ÚSTECKÉHO SE SÍDLEM V MOSTĚ Praha 15. června 2016 Č.j.: SBS 19494/2016 Předseda Českého

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Ředitel/ka odboru ekonomicko provozních činností

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Ředitel/ka odboru ekonomicko provozních činností Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Ředitel/ka odboru ekonomicko provozních činností V Praze 17. 9. 2018 Č.j.: 51133/2018 Ředitel Hygienické stanice hlavního města Prahy (dále jen

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení I., Odboru veřejnosprávních kontrol - I. kolo výběrového řízení

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení I., Odboru veřejnosprávních kontrol - I. kolo výběrového řízení Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí Oddělení I., Odboru veřejnosprávních kontrol - I. kolo výběrového řízení Č.j.: SFZP 093251/2016 Datum: 19. 8. 2016 Ředitel Státního fondu

Více