Systém SINCLAIR SDV. Často pokládané otázky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Systém SINCLAIR SDV. Často pokládané otázky"

Transkript

1 Systém SINCLAIR SDV Často pokládané otázky

2 Otázka 1. Co to je Digital Scroll Kompresor? - Kompresor má dvě stádia v cyklu zatížený a nezatížený. Ve stavu zatížení je výkon kompresoru 100%(1), zatímco ve stavu nezatíženém je výkon 0%(0). Tudíž v cyklech je výstup energie upraven mezi 1 a Time (Sec)

3 Otázka 2. Kolik je výrobců, kteří vyrábí kompresory Digital Scroll? - Copeland vyvinul Digital Scroll několikaletém výzkumu. Tuto techniku si patentovali a mají exklusivitu na celém světě.

4 Otázka 3. Kolik energie Digital Scroll ušetří ve srovnání oproti systému s konstantní rychlostí? - u variabilního systému je SEER standardní úspora energie za celoroční provoz. Ve srovnání SEER u standardního Scroll systému, je u Digital Scroll navýšeno o 20%. Praktická data u jiných systémů se málo liší, ale ve srovnání oproti systému s konstantní rychlostí je úspora energie více než 20%.

5 Otázka 4. Kolik energie bude uspořeno u kompresoru Digital Scroll oproti AC inverteru a DC inverteru? - U modulace je mnoho rozdílů u různých značek inverterů a inverterových kompresorů. Pohybuje se okolo 15%.

6 Otázka 5. Proč je návratnost oleje u kompresoru Digital Scroll jednodušší? -Ve srovnání s ostatními výrobky, poměr návratnosti oleje je velmi nízký. Pro jednodušší návratnost oleje u Digital Scroll jsou 2 důvody. První olej ve stavu zatížení bude cirkulovat; málo oleje cirkuluje za stavu nevytížení. Druhý vyšší tlak způsobuje snadnější návratnost oleje do kompresoru za stavu zatížení.

7 Otázka 6-1. Jaký je provozní princip kompresoru Digital Scroll? - Zhruba 1mm oddělení desek během provozu kompresoru odtíží kompresor. Zvednutí přední vířivé desky zajistí, aby nedošlo k pumpování přes vířivou desku, a dochází k toku látky kompresorem. Toto je perioda u nulové kapacity kompresoru. Tento stav se nazývá nezatížený stav kompresoru. Zatížený stav je normální stav kdy scrolly fungují stejně jako u standardního scrollu a kapacita je 100%.

8 Otázka 6-2. Jaký je provozní princip kompresoru Digital Scroll? -Je důležité zmínit, že u tohoto provozu dochází k vnitřnímu obtoku plynu. Princip dosáhnutí proměny je alternativním zvedáním a zapojením vířivé desky. Kompletní cyklus sestává z doby zatížení a doby nezatížení. Trvání těchto dvou segmentů určuje kapacitu modulace kompresoru. Např. celková kapacita je 10 HP, doba cyklu je 20 sekund. Pokud je výstupní síla 5HP(50% celkové kapacity), kompresorová modulace je : (10 sec. X 100%+ 10sec. X0%)/20sec. =50%

9 Otázka 7. Jak je to s počátečním proudem kompresoru Digital Scroll? -Počátek proudu u kompresoru Digital Scroll je stejný jako u standardního kompresoru scroll. Kompresor Digital Scroll může také zapnout v nezatíženém stavu, což uspoří více energie.

10 Otázka 8. Dochází stále k elektromagnetickému rušení? - Za chodu kompresoru zatížení a nezatížení scrollové pánve je jen mechanický pohyb, tudíž je málo elektromagnetického rušení. Proto při použití systému digital scroll se nemusí dodávat drahé anti-elektromagnetické zařízení.

11 Otázka 9. Jaký je rozdíl výkonu a proudu mezi stavem zatížení a nezatížení? -při nezatížení je spotřeba energie zhruba 10% oproti plnému zatížení. V nezatíženém stavu nižší spotřebovaná energie poskytuje EER pro zatížený stav. Kalkulační metoda: Průměrný výkon=((doba zatížení x 100%) + (nezatížená doba x 10%))/ (zatížení + nezatížení).

12 Otázka 10. Jak dlouho může být systém a kompresor používán? -Elektromagnetický ventil, který byl stvořen pro kompresor Digital Scorll lze použít pro dlouhodobé použití a nemůže být nahrazen jiným elektromagnetickým ventilem. Elektromagnetický ventil může být využit pro cyklus 40,000,000krát, cca 30tiletý provoz. Všechny komponenty vydrží dlouhodobý provoz zatížení a nezatížení.

13 Otázka Srovnání mezi systémem Digital Scroll a systémem Inverter: --Kapacita kompresoru digital scroll je v rozpětí od 10% do 100%; u systém inverter je v rozpětí od 50% do 100% --Lepší ovládání odvlhčovací funkce, které poskytne pohodlnější prostředí. --Jednoduché elektronické ovládání, jednodušší pro výstavbu systému pro výrobce jednotek.

14 Otázka Srovnání mezi systémem Digital Scroll a systémem Inverter: --Oproštěno od elektromagnetického rušení; --Výstup kapacity je upravován plynule. Toto umožňuje precizní ovládání teploty. --Struktura systému je jednoduchá, a tudíž spolehlivější.

15 Otázka 12. Které chladivo může být použito u tohoto systému? -Systém Digital Scroll může využívat chladiva R22, R407 a chladivo R410A bude v blízké budoucnosti také dostupné.

16 Otázka 13. Je životnost kompresoru Digital Scroll kratší než u standardního kompresoru scroll? -Kompresor Digital Scroll je vytvořen s cílem dlouhodobého provozu. Jeho životnost je stejná jako u standardního kompresoru scroll. Doba zastavení a znovuspuštění je u kompresoru Digital Scroll malá. Mechanické opotřebení díky stavům odtížení je menší než u standardního scroll kompresoru s konstantní rychlostí.

17 Otázka 14. Jaká je maximální délka potrubí a maximální převýšení? -Není žádné určité omezení v potrubí a převýšení. Dobrá návratnost oleje umožňuje flexibilní systém potrubí, a nezpůsobí špatnou návratnost oleje ani při použití dlouhých trubek. Takže systém bude využíván déle.

18 Otázka 15. Jak se rozhodnout o velikosti potrubí? Je od SINCLAIRu nějaká doporučená velikost? -Příliš malé nebo příliš velké potrubí způsobí potíže. Je to obzvláště důležitý problém u systémů s dlouhým potrubím. Postupujte podle Technického servisního manuálu.

19 Otázka 16. Proč dělá expansní ventil hluk? Jak se tento problém řeší? -U některých stavů zatížení, když chladivo prochází ventilem, elektrický expansní ventil vydá zvuk. Nejsou žádné standardní metody, jak tomuto zabránit. SINCLAIR používá tlumící materiál u expansních ventilů, nebo jako volitelnou možnost dají expansní ventil do krabičky a instalují ventil mimo jednotku.

20 Otázka 17. Může být rychlost vrtule venkovní jednotky upravována? -Ano, venkovní vrtule má dva kroky, a automaticky se nastaví podle venkovní teploty.

21 Otázka 18. Mají všechny jednotky vodní pumpu? - Čtyřcestné a jednocestné kazetové jednotky mají vodní pumpu jako standard. U ostatních modelů se může naistalovat externí vodní pumpa během aplikace projektu. Pokud potřebujete více informací, kontaktujte nás.

22 Otázka 19. Kde je naistalována vnitřní EXV? - Jako standard jsou všechny vnitřní EXV umístěny uvnitř nebo na vnitřní jednotce. Kromě toho můžeme nainstalovat EXV odděleně, nejdelší vzdálenost mezi vnitřní jednotkou a EXV může být 5 metrů.

23 Otázka 20. U systému, když má jedna vnitřní jednotka problém, celý systém (včetně venkovní jednotky) zastaví provoz? -Když má jedna jednotka problém, všechny ostatní jednotky dále poběží. -U 20HP nebo 30HP, když jedna z venkovních jednotek bude mít problém, ostatní budou v provozu.

24 Otázka 21. Prohlásili jste, že ztráta energie u frekvenční modulace je 15%. Jsou nějaké dokumenty, které toto potvrzují? - Systém VRV je inverterový systém. U systému inverter se jeho frekvence pořád mění. Během provozu neustále uvolňuje hertzové vlny. Tudíž ztratí hodně energie.

25 Otázka 22. Jaká je úroveň hluku v db u různých velikostí kondenzačních jednotek? -Úroveň hluku u venkovní jednotky: -SDV-100O/3C 56dB(A); -SDV-140O/3C 56dB(A); -SDV-280O/3C 58dB(A); -SDV-560O/3C 60dB(A); -SDV-840O/3C 62dB(A).

26 Otázka 23. Existuje nějaká ochrana teploty vinutí kompresorového motoru? - Když teplota přesáhne 120 C, kompresor se vypne. Ochrana proudu kompresoru: Kompresor s konstantní rychlostí 16A Kompresor Digital Scroll 16A Ochrana se spustí automaticky.

27 Otázka 24. Z důvodu různých požadavků, může být automaticky nastavená ochrana vysokého a nízkého tlaku změněna na manuální nastavení? - Ne. Ochrana bude automatická: Vysoký tlak: 3.3MP/2.4MP Nízký tlak: 0.05MP/0.15MP.

28 Otázka 25. Má vnitřní jednotka teplotní ochranu? - Ano. Pokud je teplota trubky vnitřní jednotky příliš nízká, vnitřní jednotka bude odpojena. Za této situace je kapacitní požadavek nulový. Po návratu do normálu se jednotka automaticky znovu spustí.

29 Otázka 26. Pokud je dodávka energie k některé vnitřní jednotce abnormálně přerušena, jak systém zareaguje? - Pokud má jedna vnitřní jednotka problém, všechny ostatní jednotky dále poběží.

30 Otázka 27. Jaké je napětí ovládacího signálu a maximální délka ovládacího vedení od vnitřní jednotky k centrálnímu ovladači? - 5V. Maximální délka ovládacího vedení od vnitřní jednotky k centrálnímu ovladači by měla být méně než 500 m.

31 Otázka 28. Může centrální ovládání komunikovat se stávajícím automatickým systémem budovy? Jaký protokol je dostupný pro tuto komunikaci? - Ne, nemůže. Protokol pro tuto komunikaci je RS-232/RS-485.

32 Otázka 29. Je velikost expanzního ventilu pro všechny vnitřní jednotky univerzální? -Ne. Elektronický expansní ventil pro 112 a 140 je větší než pro ostatní typy. Elektronický expansní ventil pro 112 a 140 je CE-DZJLBJ04. Zbývající jsou CE-DZJLBJ03.

33 Otázka Pokud má jedna vnitřní jednotka problém v chladícím systému, potřebujeme zastavit celý systém pro opravení zmíněné vnitřní jednotky? - Pokud se problém týká chladícího systému, měli bychom vypnout celý systém. Jestliže se však problém netýká chladiva, není potřeba systém vypínat, ostatní jednotky poběží dále.

34 Otázka Jak můžeme přesvědčit zákazníka, aby věříl ve spolehlivost našeho kompresoru oproti inverterovému kompresoru? - Nejdříve můžete předvést, že SDV modulace je perfektní aplikací technologie digital scroll. Poté můžete vyjmenovat mnoho výhod, které inverterový kompresor nemá. Např. úspora energie, žádné EMC, široká modulace, lepší ovládání vlhkosti, poskytnutí pohodlného okolí, jednoduché elektronické ovládání, jakýkoli kapacitní výstup (opravdu plynulé přechody), jednoduchá struktura, atd. Všechny tyto výhody mohou zvyšovat postavení našeho kompresoru.

35 Otázka Během průběhu přidávání dalšího chladiva, pokud si vybereme kapacitní poměr mezi vnitřní / venkovní jednotkou > 100%, kolik vnitřních jednotek potřebujeme zapnout? Všechny jednotky nebo jen některé? - Když přidáváte chladivo, nejdříve zapněte jednu jednotku, potom otestujte, zda je možné přidat chladivo do systému. Pokud ne, zapněte další jednotku a proveďte test znovu. Dle tohoto postupu pokračujte do té doby, než chladivo může být do systému doplněno.

36 Otázka Provozní tlak (vysoký tlak a nízký tlak), za běhu kompresoru pro všechny venkovní jednotky. Za normálního provozu. - Tlak chlazení: 1.8Mpa/0.48Mpa Tlak topení: 1.8Mpa/0.4MPa 10HP:19A, 20HP:35A, 30HP:52A

37 Otázka Program návratnosti oleje dokazuje, že SDV nemá žádný problém s návratností oleje. (Detaily programu návratnosti oleje) - Neboť systém má vhodný program pro návratnost oleje. Když je systém v provozu jednu hodinu, program automaticky začne pracovat. V tomto okamžiku EXV se plně otevře, a chlazení vrátí olej zpět do kompresoru.

DETAIL PRODUKTU VEnkoVní JEDnotka

DETAIL PRODUKTU VEnkoVní JEDnotka Komerční klimatizace Nabízí vhodné řešení pro potřeby chlazení a vytápění velkých prostor, kanceláří a budov. Variabilní systém SINCLAIR SDVIII umožňuje širokou nabídku modelů a výkonů. Lze spolehlivě

Více

KATALOG VRF JEDNOTKY F5MSDC-AR3

KATALOG VRF JEDNOTKY F5MSDC-AR3 KATALOG VRF JEDNOTKY -AR3 Moderní technologie s vysokou účinností Stejnosměrný (DC) motor Vysoká účinnost Nízký hluk Kompresory DC inverter Vysokotlaký typ Asymetrická spirálová konstrukce Rotor s permanentním

Více

LG MULTI V IV. 4. generace LG invertorového kompresoru

LG MULTI V IV. 4. generace LG invertorového kompresoru LG 4. generace LG invertorového kompresoru Nový scroll invertorový kompresor a BLDC motor optimalizují účinnost při částečném zatížení, při snížení hmotnosti až o 50 % a rozšíření provozní frekvence ze

Více

1. Technické parametry

1. Technické parametry 1. Technické parametry MDV-V200W/DRN1 Kód 220095103380 Napájení V-f-Hz 380-415V-3N~50Hz Výkon kw 20,0 Chlazení Příkon kw 6,1 EER kw/ kw 3,28 Výkon kw 22,0 Topení Příkon kw 6,1 COP kw/ kw 3,61 Max. příkon

Více

Použití. Výhody DŮLEŽITÉ FUNKCE VENKOVNÍCH JEDNOTEK MULTI V WATER IV TEPELNÉ ČERPADLO / REKUPERACE TEPLA. 300m Celková délka potrubí

Použití. Výhody DŮLEŽITÉ FUNKCE VENKOVNÍCH JEDNOTEK MULTI V WATER IV TEPELNÉ ČERPADLO / REKUPERACE TEPLA. 300m Celková délka potrubí DŮLEŽITÉ FUNKCE VENKOVNÍCH JEDNOTEK TEPELNÉ ČERPADLO / REKUPERACE TEPLA 300m Celková délka potrubí 1. Kompaktní velikost Požadavky na místo instalace 1 m 3 na každých 20 HP 1m 150m Nejdelší potrubí 40m

Více

Užijte si čistý, tichý a pohodlný život s klimatizačními jednotkami Multi V

Užijte si čistý, tichý a pohodlný život s klimatizačními jednotkami Multi V Multi V invertor nabízí největší výkony pro vysokopodlažní budovy a zaručuje ekonomický provoz s vysokou energetickou účinností a nižšími náklady na instalaci. Jsme hrdi, že můžeme představit systém s

Více

KATALOG VRF JEDNOTKY F5MSDC - AR3, AR3H, AR3C

KATALOG VRF JEDNOTKY F5MSDC - AR3, AR3H, AR3C KATALOG VRF JEDNOTKY - AR3, AR3H, AR3C Moderní technologie s vysokou účinností Stejnosměrný (DC) motor Vysoká účinnost Nízký hluk Kompresory DC inverter Vysokotlaký typ Asymetrická spirálová konstrukce

Více

LG MULTI V IV. 4. generace LG invertorového kompresoru

LG MULTI V IV. 4. generace LG invertorového kompresoru LG 4. generace LG invertorového kompresoru Nový scroll invertorový kompresor a BLDC motor optimalizují účinnost při částečném zatížení, při snížení hmotnosti až o 5 % a rozšíření provozní frekvence ze

Více

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem

Více

Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem

Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem VYSOKÁ ÚČINNOST Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem VRF systémy s velkým výkonem a chladivem R410A s pokročilou technologií Nová konstrukce nové generace

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF - - kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem a konstrukcí

Více

V017-CZ-01. Mini chillery Modularní chillery Fan coil jednotky AIR CONDITIONING

V017-CZ-01. Mini chillery Modularní chillery Fan coil jednotky AIR CONDITIONING V07-CZ-0 Mini chillery Modularní chillery Fan coil jednotky AIR CONDITIONING Mini chiller Sinclair DC inverterové Mini chillery používají moderní design a strukturu. Hydraulický modul je součástí venkovní

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Hybridní tepelné čerpadlo co se nezalekne žádného provozu - První tepelné čerpadlo, které umí využívat tepla z okolního vzduchu i z

Hybridní tepelné čerpadlo co se nezalekne žádného provozu - První tepelné čerpadlo, které umí využívat tepla z okolního vzduchu i z Tepelné čerpadlo ecogeo BASIC 3-12 kw ecogeo BASIC 5-22 kw ecogeo COMPACT 3-12 kw ecogeo COMPACT 5-22 kw Hybridní tepelné čerpadlo co se nezalekne žádného provozu - První tepelné čerpadlo, které umí využívat

Více

V019-CZ-01. Mini chillery Modulární chillery Fan coil jednotky AIR CONDITIONING

V019-CZ-01. Mini chillery Modulární chillery Fan coil jednotky AIR CONDITIONING V019-CZ-01 Mini chillery Modulární chillery Fan coil jednotky 2019-2020 AIR CONDITIONING Mini chillery Sinclair DC inverterové Mini chillery používají moderní design a strukturu. Hydraulický modul je

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Omezení emisí CO 2 Spotřeba energie Životní prostředí Principem každého

Více

System Water 66. Vlastnosti Novátorská technologie Vysoká ú innost Inteligentní ízení Použití

System Water 66. Vlastnosti Novátorská technologie Vysoká ú innost Inteligentní ízení Použití System Water 66 DVM S WATER je velkokapacitní chladicí a vytápěcí systém, vhodný pro velké budovy, který využívá jako zdroj tepla vodu, s napojením na chladicí věž a bojler. Protože používá velmi účinný

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N HP MODEL S MOŽNOSTÍ NASTAVENÍ VYSOKÉHO COP

ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N HP MODEL S MOŽNOSTÍ NASTAVENÍ VYSOKÉHO COP ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N 10 12 HP MODEL S MOŽNOSTÍ NASTAVENÍ VYSOKÉHO COP Nová generace VRF nové konstrukce! Vytápění při nízkých venkovních teplotách až do 25 C Prodloužená délka potrubí až 180

Více

ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N 8 12 HP

ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N 8 12 HP ŘADA 2TRUBKOVÝCH JEDNOTEK ECOI 6N 8 12 HP Nová generace VRF nové konstrukce! Ve fázi uvedení jednotky do provozu je možné zvolit funkci Hi COP tím se sníží výkon, ale zvýší COP. Volba je na vás. Špičkový

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

82Pa. Vybrané klíčové vlastnosti systému FULL DC INVERTER TECHNOLOGIE MRV IV-C + INV. EER a COP až 4,29

82Pa. Vybrané klíčové vlastnosti systému FULL DC INVERTER TECHNOLOGIE MRV IV-C + INV. EER a COP až 4,29 FULL DC ERTER TECHNOLOGIE EER a COP až 4,29 + + FIX 1 Vybrané klíčové vlastnosti systému Vývoj ve spolupráci MHI Qingdao a Haier MRV II-C 1 DC ERTER x 1 MRV III-C 1 DC Inverter + 1 FIX 2x FULL DC Inverter

Více

V017-CZ-02. Mini chillery Modulární chillery Fan coil jednotky AIR CONDITIONING

V017-CZ-02. Mini chillery Modulární chillery Fan coil jednotky AIR CONDITIONING V017-CZ-02 Mini chillery Modulární chillery Fan coil jednotky 2017 2018 AIR CONDITIONING 2 Mini chillery Sinclair DC inverterové Mini chillery používají moderní design a strukturu. Hydraulický modul je

Více

> Chlazení. > Topení Topení <

> Chlazení. > Topení Topení < Systém Multi V Sync II umožňuje současně provoz v režimu chlazení i topení. Systém je navržen pro dosažení optimálních podmínek při odlišných požadavcích na chlazení / topení v jednotlivých místnostech,

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

MOBILE SERIE AMC-09A AMC-12C

MOBILE SERIE AMC-09A AMC-12C MOBILE SERIE AMC-09A AMC-12C Funkce autoochrany Nezávislé odvlhčování Mikroprocesorové ovládání Rotační kompresor Výměnný fi ltr 24 hodinový časovač Ohleduplné k životnímu prostředí Záruční doba 2 roky

Více

DX KIT2. JOHNSON CONTROLS INTERNATIONAL, spol. s r.o.

DX KIT2. JOHNSON CONTROLS INTERNATIONAL, spol. s r.o. 2018 2019 DX KIT2 JOHNSON CONTROLS INTERNATIONAL, spol. s r.o. DX KIT série 2 je sestava složená z řídicí jednotky a expanzního ventilu, která umožňuje připojení zařízení jiných výrobců obsahující tepelné

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

4-7 ZNAČKA MDV. 9-69 JeDnoTKY VENKOVNÍ 71-87 OVLÁDÁNÍ 89-117 JEDNOTKY VNITŘNÍ 118-120 KONDENZAČNÍ JEDNOTKY DO VZDUCHOTECHNICKÝCH JEDNOTEK

4-7 ZNAČKA MDV. 9-69 JeDnoTKY VENKOVNÍ 71-87 OVLÁDÁNÍ 89-117 JEDNOTKY VNITŘNÍ 118-120 KONDENZAČNÍ JEDNOTKY DO VZDUCHOTECHNICKÝCH JEDNOTEK Systémy VRF OBSah 4-7 ZNAČKA MDV 9-69 JeDnoTKY VENKOVNÍ 71-87 OVLÁDÁNÍ 89-117 JEDNOTKY VNITŘNÍ 118-120 KONDENZAČNÍ JEDNOTKY DO VZDUCHOTECHNICKÝCH JEDNOTEK 123-125 PŘÍSLUŠENSTVÍ Technické údaje jsou uvedeny

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Klasická kroková regulace. Regulace GREE. Frekvence DC Inverter motoru

Klasická kroková regulace. Regulace GREE. Frekvence DC Inverter motoru Tepelné čerpadlo Produktová řada VRF systémů s proměnným průtokem chladiva. Široká škála kompresorů o různém výkonu a typů vnitřních jednotek zabezpečuje nezávislé chlazení a topení v oddělených místnostech.

Více

FULL DC INVERTER SYSTEMS INDIVIDUÁLNÍ A MODULÁRNÍ KONSTRUKCE FLEXIBILNÍ KOMBINACE AIR CONDITIONING KOMERČNÍ KLIMATIZACE SDV4 2014

FULL DC INVERTER SYSTEMS INDIVIDUÁLNÍ A MODULÁRNÍ KONSTRUKCE FLEXIBILNÍ KOMBINACE AIR CONDITIONING KOMERČNÍ KLIMATIZACE SDV4 2014 FULL DC INVERTER SYSTEMS INDIDUÁLNÍ A MODULÁRNÍ KONSTRUKCE FLEXIBILNÍ KOMBINACE KOMERČNÍ KLIMATIZACE SDV4 2014 AIR CONDITIONING 1 VÍTEJTE VE SVĚTĚ KLIMATIZACÍ SINCLAIR Provoz společnosti a její postupy

Více

Švédská tepelná čerpadla

Švédská tepelná čerpadla Švédská tepelná čerpadla Přehled sortimentu 2014 www.cerpadla-ivt.eu Proč si pořídit tepelné čerpadlo značky IVT? IVT je největším dodavatelem tepelných čerpadel země / voda na našem trhu Specializace

Více

FSX/FSM Elektronický regulátor otáček Technické údaje

FSX/FSM Elektronický regulátor otáček Technické údaje FSX/M ovládá změnu otáček motoru v závislosti na tlaku regulované tekutiny. FSX/M spolu s připojovacím kabelem FSF-N/L** obsahujícím i ruchový filtr splňuje požadavky na elektromagnetickou kompatibilitu

Více

Optimalizace decentrálních chladivových klimatizačních systémů s využitím návrhových programů

Optimalizace decentrálních chladivových klimatizačních systémů s využitím návrhových programů Optimalizace decentrálních chladivových klimatizačních systémů s využitím návrhových programů marek@sokra.cz O společnosti Haier Společnost Haier dosáhla v roce 2012 celkového zisku 25,8 miliard USD 557k

Více

FULL DC INVERTER SYSTEMS

FULL DC INVERTER SYSTEMS FULL DC INVERTER SYSTEMS INDIDUÁLNÍ A MODULÁRNÍ KONSTRUKCE FLEXIBILNÍ KOMBINACE KOMERČNÍ KLIMATIZACE SDV4 2011/2012 AIR CONDITIONING 1 VÍTEJTE VE SVĚTĚ KLIMATIZACÍ SINCLAIR Provoz společnosti a její postupy

Více

Technický katalog 2017 / Kondenzační jednotky

Technický katalog 2017 / Kondenzační jednotky Technický katalog 2017 / 2018 Kondenzační jednotky Chigo Group Guangdong Chigo Air Conditioning co., ltd. (člen Chigo Holding, Stock Code: 449.HK) byla založena v roce 1994 a nachází se ve významném čínském

Více

SWING. Výkon Zubadanu

SWING. Výkon Zubadanu VYSVĚTLIVKY IKON Funkce: komfort / kvalita vzduchu ON/OFF Časovač zap./vyp. Automatická regulace ventilátoru S časovačem zap./vyp. můžete nastavit pevné časy zapnutí a vypnutí klimatizace. 7 Týdenní časovač

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY SPLIT

TECHNICKÉ PARAMETRY SPLIT Ceny HP3AW 22 SB 22 SBR 30 SB 30 SBR 36 SB 36 SBR Objednací číslo W20235 W20238 W20236 W20239 W20237 W20240 SVT SVT 3676 SVT 3676 SVT 3678 SVT 3678 SVT 3680 SVT 3680 Cena [CZK] 439 000 484 000 459 000

Více

Venkovní jednotky. Multi DC Inverter

Venkovní jednotky. Multi DC Inverter Venkovní jednotky Technologie DC Inverter umožňuje komfortní regulaci teploty v místnosti Energetická třída A Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch 7 modelů venkovních jednotek výkon 4,1 až 10,5 kw Možnost připojení

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20 NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK-20 - plynulá regulace otáček ventilátoru - ovládání ohřívače podle okolní teploty -alarm při vysoké kondenzační teplotě - zobrazení aktuální teploty - mikroprocesorové řízení

Více

Kompaktní a tiché Vhodné pro všechny typy výparníků Pro chlazení vzduchu i vody

Kompaktní a tiché Vhodné pro všechny typy výparníků Pro chlazení vzduchu i vody Chladící výkon: 5 až 20 kw Kompaktní a tiché Vhodné pro všechny typy výparníků Pro chlazení vzduchu i vody POUŽITÍ Kondenzační jednotky CONDENCIAT řady CS se vzduchem chlazenými kondenzátory jsou kompaktní

Více

KATALOG VRF JEDNOTKY F5MSDC - AR3

KATALOG VRF JEDNOTKY F5MSDC - AR3 KATALOG VRF JEDNOTKY - AR3 Moderní technologie s vysokou účinností Stejnosměrný (DC) motor Vysoká účinnost Nízký hluk Kompresory DC inverter Vysokotlaký typ Asymetrická spirálová konstrukce Rotor s permanentním

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH - VODA TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH - VODA www.hokkaido.cz Tepelné čerpadlo vzduch - voda Principem každého tepelného čerpadla vzduch - voda je přenos tepla z venkovního prostředí do topného systému objektu. Trvale

Více

KLIMATIZAČNÍ TECHNIKA

KLIMATIZAČNÍ TECHNIKA KLIMATIZAČNÍ TECHNIKA NÁVOD ZAPOJENÍ Děkujeme Vám, že jste si zakoupili zimní sadu pro klimatizační jednotky SINCLAIR, která Vám umožní bezpečný provoz klimatizace za nízkých teplot. Před zahájením používání

Více

PTČ. Plynová tepelná čerpadla. Energie a úsporné technologie 1

PTČ. Plynová tepelná čerpadla. Energie a úsporné technologie 1 PTČ Plynová tepelná čerpadla 1 O plynovém tepelném čerpadle AISIN TOYOTA Plynové tepelné čerpadlo Plynové tepelné čerpadlo je tepelný zdroj využívající obnovitelný zdroj energie pracující v systémech vzduch/voda

Více

s ohřevem vody a hydraulickým modulem ARIANEXT - 8 kw (připravujeme 10 a 12 kw)

s ohřevem vody a hydraulickým modulem ARIANEXT - 8 kw (připravujeme 10 a 12 kw) Tepelné čerpadlo VZDUCH - VODA s ohřevem vody a hydraulickým modulem ARIANEXT - 8 kw (připravujeme 10 a 12 kw) kompaktní tepelné čerpadlo s doplňkovým elektroohřevem ARIANEXT COMPACT 8 kw ARIANEXT PLUS

Více

Komfortní klimatizační jednotka s křížovým protiproudým rekuperátorem. PRŮTOK VZDUCHU: m /h. Ostatní výkonové parametry a možnosti:

Komfortní klimatizační jednotka s křížovým protiproudým rekuperátorem. PRŮTOK VZDUCHU: m /h. Ostatní výkonové parametry a možnosti: Komfortní klimatizační jednotka s křížovým protiproudým rekuperátorem Vybere automaticky nejefektivnější provozní režim! a PRŮTOK VZDUCHU:.200-5.000 m /h Na první pohled: Přes 80 teplotní účinnostidíky

Více

Kompaktní kondenzační jednotky se vzduchem chlazeným kondenzátorem pomaloběžné ventilátory 500 ot./min tichý chod provoz do venkovní teploty -15 C

Kompaktní kondenzační jednotky se vzduchem chlazeným kondenzátorem pomaloběžné ventilátory 500 ot./min tichý chod provoz do venkovní teploty -15 C Chladící výkon: 20 až 150 kw Kompaktní kondenzační jednotky se vzduchem chlazeným kondenzátorem pomaloběžné ventilátory tichý chod provoz do venkovní teploty -15 C POUŽITÍ Kondenzační jednotky CONDENCIAT

Více

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy

NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy NIBE SPLIT ideální řešení pro rodinné domy Co je NIBE SPLIT? Je to systém, sestávající z 1 venkovní a 1 vnitřní jednotky Tepelný výměník je součástí vnitřní jednotky Vnitřní a venkovní jednotka je propojena

Více

Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw

Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSM Maxi Maxi 5,5-7,5-11 - 15 kw Řešení pro všechny požadavky zákazníků Základní verze Určené zejména pro instalace blízko

Více

Geotermální tepelné čerpadlo co se nezalekne žádného provozu

Geotermální tepelné čerpadlo co se nezalekne žádného provozu Tepelné čerpadlo ecogeo BSIC 3-12 ecogeo BSIC 5-22 ecogeo COMPCT 3-12 ecogeo COMPCT 5-22 Geotermální tepelné čerpadlo co se nezalekne žádného provozu - Tepelné čerpadlo s řízeným výkonem - Technologie

Více

Ohřev teplé vody pomocí technologie SANDEN AquaEco

Ohřev teplé vody pomocí technologie SANDEN AquaEco Ohřev teplé vody pomocí technologie SANDEN AquaEco Technologie ECO CUTE ECO CUTE Nová japonská technologie pro tepelná čerpadla vzduch/voda Využívá přírodního neškodného chladiva CO 2 Hlavní výhody Výstupní

Více

V FULL DC INVERTER SYSTEMS INDIVIDUÁLNÍ A MODULÁRNÍ KONSTRUKCE FLEXIBILNÍ KOMBINACE KOMERČNÍ KLIMATIZACE SDV4 AIR CONDITIONING

V FULL DC INVERTER SYSTEMS INDIVIDUÁLNÍ A MODULÁRNÍ KONSTRUKCE FLEXIBILNÍ KOMBINACE KOMERČNÍ KLIMATIZACE SDV4 AIR CONDITIONING V015-01 FULL DC INVERTER SYSTEMS INDIVIDUÁLNÍ A MODULÁRNÍ KONSTRUKCE FLEXIBILNÍ KOMBINACE KOMERČNÍ KLIMATIZACE SDV4 AIR CONDITIONING VÍTEJTE VE SVĚTĚ KLIMATIZACÍ SINCLAIR Provoz společnosti a její postupy

Více

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link BR kotlové relé Instalační návod. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link BR kotlové relé Instalační návod. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE kotlové relé Instalační návod Danfoss Heating Solutions Obsah Úvod.... 3 Instalace... 3 Montáž... 3 Elektrické zapojení... 4 Přidání zařízení.... 4 Konfigurace relé... 5 Konfigurace

Více

CDF 10 se vypíná a zapíná vypínačem umístěným na boku přístroje. Zelená LED kontrolka na předním panelu svítí, když pracuje kompresor.

CDF 10 se vypíná a zapíná vypínačem umístěným na boku přístroje. Zelená LED kontrolka na předním panelu svítí, když pracuje kompresor. C D F 1 0 N Á S T Ě N N Ý O D V L HČ O V A Č Konstrukce Skříň CDF 10 je vyrobena z galvanizované a práškově lakované oceli. CDF 10 se montuje na stěnu pomocí nástěnné konzoly, která je dodávaná společně

Více

Kondenzační sušičky. MDX pro výkony 400 až 70000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Kondenzační sušičky. MDX pro výkony 400 až 70000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až 70000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Proč použít sušičku? Vlhkost je přirozenou součástí atmosférického vzduchu, která se rovněž nachází ve stlačeném vzduchu v potrubních

Více

Klimatizační jednotka s kompresorovým chladícím zařízením pro volné chlazení vysoce tepelně namáhaných prostor. PRŮTOK VZDUCHU:

Klimatizační jednotka s kompresorovým chladícím zařízením pro volné chlazení vysoce tepelně namáhaných prostor. PRŮTOK VZDUCHU: limatizační jednotka s kompresorovým chladícím zařízením pro volné chlazení vysoce tepelně namáhaných prostor Automaticky vybere nejefektivnější provozní režim! zusätzliche Geräteteilung - vereinfachte

Více

Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw

Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw Rotační šroubové kompresory MSM MAXI kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSM Maxi Maxi kw Řešení pro všechny požadavky zákazníků Základní verze Určené zejména pro instalace blízko pracovišť. Hlavními částmi

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPDL VZUCH - VOD www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Principem každého tepelného čerpadla vzduch - voda je přenos tepla z venkovního

Více

Tepelná čerpadla EHS. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení

Tepelná čerpadla EHS. Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení Tepelná čerpadla EHS Výkonné a ekologické řešení pro vytápění i chlazení Lineup EHS mono EHS split VÝKON 4,0 kw NAPÁJENÍ 1F 220-240 V 50 Hz 3F 380-415 V 50 Hz 1F 220-240 V 50 Hz 3F 380-415 V 50 Hz Venkovní

Více

Klimatizační jednotky LG 2009. Kanálové jednotky

Klimatizační jednotky LG 2009. Kanálové jednotky Klimatizační jednotky LG 2009 20 Protože je kanálová jednotka skrytá ve stropě, její instalace je vhodná v místech, kde je vyžadována sdružená nebo individuální klimatizace pro budovy s mnoha místnostmi

Více

Švédská tepelná čerpadla

Švédská tepelná čerpadla Přehled sortimentu a ceník 2009 / 3 www.cerpadla-ivt.cz 10 let záruka 5 let celé tepelné čerpadlo 10 let kompresor Švédská tepelná čerpadla C země / voda C je nejprodávanějším kompaktním tepelným čerpadlem

Více

Mechanické regulátory tlaku

Mechanické regulátory tlaku Mechanické regulátory tlaku 102 Regulátory tlaku Základní údaje a technické informace Regulátory výkonu Regulátory výkonu typu ACP a CPHE jsou regulátory obtoku horkých par a slouží k úpravě chladícího

Více

1. Produktová řada Venkovní jednotky

1. Produktová řada Venkovní jednotky 1. Produktová řada Venkovní jednotky Název modelu F5MDV 200 BR F5MDV 260 BR Rozměr těla (mm) Šířka: 1120 Výška:1558 Hloubka: 400 Šířka: 1120 Výška:1558 Hloubka: 400 Čistá/hrubá hmotnost (kg) Napájení 137/153

Více

Arch.č.: F-1-4-B-1 TECHNICAL REPORT list 1/7

Arch.č.: F-1-4-B-1 TECHNICAL REPORT list 1/7 OBSAH 1. Úvod... 2 2. Podklady... 2 3. Technické řešení... 2 3.1. Klimatizace České pošty... 2 3.2. Klimatizace bytů 4.- 6.NP... 4 3.3. Klimatizace serveroven 7. 9.NP... 6 4. Kontrola hluku... 6 5. Nároky

Více

Ostatní výkonové parametry a možnosti:

Ostatní výkonové parametry a možnosti: Komfortní klimatizační zařízení s vysoce účinnými regeneračními pakety zásobníků tepla ybere automaticky nejefektivnější provozní režim! a PRŮTOK ZDUCHU: 3.900-23.100 m /h Na první pohled: Přístroje řady

Více

Otázky a odpovědi Technibel řada iseries

Otázky a odpovědi Technibel řada iseries Otázky a odpovědi Technibel řada iseries Co je iseries? iseries je plně DC invertorové tepelné čerpadlo určené pro vytápění, chlazení a výrobu teplé užitkové vody. To se hodí perfektně jak pro bydlení

Více

Super Heat Recovery System

Super Heat Recovery System VRF-R410A-TECHNOLOGIES Super Heat Recovery System 3-trubkový systém TOSHIBA, nazývaný Super Heat Recovery Systém (dále S-HRM ), nabízí možnost současného topení a chlazení v rámci jednoho systému. Tato

Více

1. Porty na desce plošných spojů

1. Porty na desce plošných spojů 1. Porty na desce plošných spojů Porty na desce plošných spojů Č. Obsah Napětí portu 1 CN41 Napájecí port hlavního ventilu panelu 220 V 2 CN21 Port výstupního zatížení, ohřívač klikové skříně HEAT 1 a

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE RL - RH - RK Kompresor přímo spojený s motorem řešení pro průmysl Vyzkoušená technologie, solidní konstrukce RL-RH-RK jsou kompresory přímo

Více

GEA Ultra-DENCO : Přesná klimatizace pro datová centra. Spolehlivost s nízkou spotřebou energie. 09/2012 (CZ) GEA Heat Exchangers

GEA Ultra-DENCO : Přesná klimatizace pro datová centra. Spolehlivost s nízkou spotřebou energie. 09/2012 (CZ) GEA Heat Exchangers GEA Ultra-DENCO : Přesná klimatizace pro datová centra Spolehlivost s nízkou spotřebou energie 09/2012 (CZ) GEA Heat Exchangers vysoké nízké Numerická simulace proudění Tlakové pole Tlakové pole na tepelném

Více

UB18H / UB21H / UB24H

UB18H / UB21H / UB24H UB18H / UB21H / UB24H Inverter UU18WH UU21WH UU24WH Vnitřní jednotka UB18H NG1 UB21H NG1 UB24H NG1 Venkovní jednotka UU18WH UE1 UU21WH U41 UU24WH U41 Chladicí výkon min/nom/max (kw) 2,5 / 5 / 6 2,4 / 6

Více

VRF 3-TRUBKOVÉ SYSTÉMY TOSHIBA SOUČASNÝ PROVOZ CHLAZENÍ A TOPENÍ 2012 / 13

VRF 3-TRUBKOVÉ SYSTÉMY TOSHIBA SOUČASNÝ PROVOZ CHLAZENÍ A TOPENÍ 2012 / 13 TOPENÍ Kancelářské prostory CHLAZENÍ Technické místnosti 2012 / 13 VRF 3-TRUBKOVÉ SYSTÉMY TOSHIBA SOUČASNÝ PROVOZ CHLAZENÍ A TOPENÍ PŘEDSTAVENÍ TOSHIBA SHRM : Nejúspornější řešení pro velké objekty Nová

Více

Švédská tepelná čerpadla

Švédská tepelná čerpadla Přehled sortimentu a ceník 2013 / 08 www.cerpadla-ivt.cz 10 let záruka 5 let celé tepelné čerpadlo 10 let kompresor Švédská tepelná čerpadla Proč si pořídit tepelné čerpadlo značky IVT? IVT je největším

Více

Klimatizační jednotky pro IT

Klimatizační jednotky pro IT Klimatizační jednotky pro IT Moderní Flexibilní Efektivní Úsporné Přehled jednotek CoolTeg Plus a CoolTop CoolTeg Plus CW CoolTeg Plus DX CoolTeg Plus XC CoolTop Instalace Mezi IT rozvaděče Na střechu

Více

PLOCHÉ NÁSTĚNNÉ SPLITY

PLOCHÉ NÁSTĚNNÉ SPLITY PLOCHÉ NÁSTĚNNÉ SPLITY S TEPELNÝM ČERPADLEM Moderní vzhled vnitřní jednotky s plochým výklopným čelním panelem v pěti barevných provedeních. Funkce: Chlazení Topení Odvlhčovaní Automatický chod Ventilace

Více

Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až l/min

Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až l/min Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až 84 000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Proč použít sušičku? Vlhkost je přirozenou součástí atmosférického vzduchu, která se rovněž nachází ve stlačeném vzduchu v

Více

MRV IV VYBRANÉ VLASTNOSTI. Technologie digitálního frekvenčního měniče (DC Inverter) Modelová řada. Plně plynulá regulace výkonu

MRV IV VYBRANÉ VLASTNOSTI. Technologie digitálního frekvenčního měniče (DC Inverter) Modelová řada. Plně plynulá regulace výkonu VYBRNÉ VLSTNOSTI Modelová řada Technologie digitálního frekvenčního ěniče (DC Inverter) Veli vysoký výkon v jedno odulu 1 odulu Moduly venkovních jednotek Plně plynulá regulace výkonu Kobinace 72 48 FIX

Více

R32 MULTI SPLIT VENKOVNÍ JEDNOTKY

R32 MULTI SPLIT VENKOVNÍ JEDNOTKY 4 R32 MULTI SPLIT VENKOVNÍ JEDNOTKY CAC MULTI MU2R15 MU2R17 (Jednotky: mm) VENKOVNÍ JEDNOTKA MU2R15 UL0 MU2R17 UL0 Kompresor Typ Dvojitý rotační Dvojitý rotační Výkon * Chlazení Min / Nom / Max kw 0,9

Více

Technické údaje SI 130TUR+

Technické údaje SI 130TUR+ Technické údaje SI 13TUR+ Informace o zařízení SI 13TUR+ Provedení - Zdroj tepla Solanky - Provedení Univerzální konstrukce reverzibilní - Regulace WPM EconR integrovaný - Výpočet teplotního množství integrovaný

Více

Technické údaje LA 60TUR+

Technické údaje LA 60TUR+ Technické údaje LA TUR+ Informace o zařízení LA TUR+ Provedení - Zdroj tepla Venkovní vzduch - Provedení Univerzální konstrukce reverzibilní - Regulace - Výpočet teplotního množství integrovaný - Místo

Více

Technické údaje SI 75TER+

Technické údaje SI 75TER+ Technické údaje SI 75TER+ Informace o zařízení SI 75TER+ Provedení - Zdroj tepla Solanky - Provedení Univerzální konstrukce reverzibilní - Regulace WPM 2007 integrovaný - Místo instalace Indoor - Výkonnostní

Více

Rotační šroubové kompresory RMD 30-37 - 45-55 kw

Rotační šroubové kompresory RMD 30-37 - 45-55 kw Rotační šroubové kompresory RMD 30-37 - 45-55 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Rotační šroubové kompresory RMD vysoká spolehlivost velký výkon snadná údržba jsou výsledkem desetiletí zkušeností

Více

Technický katalog 2019 / Kondenzační jednotky pro VZT zařízení

Technický katalog 2019 / Kondenzační jednotky pro VZT zařízení Technický katalog 2019 / 2020 Kondenzační jednotky pro VZT zařízení Chigo Group Společnost Guangdong Chigo Air Conditioning Co., Ltd. (člen Chigo Holding, Stock Code: 449.HK) byla založena v roce 1994

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky www.ingsuksa.cz Průmyslové pístové kompresory RL RH RK SPOLEHLIVÁECHNOLOGIE RL RH RK Kompresor přímo spojený s motorem

Více

Venkovní jednotka A ++ /A + Multi DC Inverter. Třída energetické účinnosti

Venkovní jednotka A ++ /A + Multi DC Inverter. Třída energetické účinnosti Venkovní Technologie DC Inverter umožňuje komfortní regulaci teploty v místnosti Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch 7 modelů venkovních jednotek výkon 4,1 až 12,3 kw Možnost připojení až 5 vnitřních jednotek

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014 KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY LG 2014 ENERGETICKÝ ŠTÍTEK Díky inovativní technologii jsou klimatizační jednotky bezpečné pro Váš domov. Kromě toho zaručují, že i prostředí ve Vaší kanceláři bude nejen přirozené

Více

TEPELNÉ ČERPADLO THERMA V VZDUCH / VODA

TEPELNÉ ČERPADLO THERMA V VZDUCH / VODA TEPELNÉ ČERPADLO THERMA V VZDUCH / VODA Řešení pro nový dům i rekonstrukci Výrobky řady THERMA V byly navrženy s ohledem na potřeby při rekonstrukcích (zrušení nebo výměna kotle) i výstavbách nových domů.

Více

CDP 50 NÁSTĚNNÝ BAZÉNOVÝ ODVLHČOVAČ

CDP 50 NÁSTĚNNÝ BAZÉNOVÝ ODVLHČOVAČ CDP 50 NÁSTĚNNÝ BAZÉNOVÝ ODVLHČOVAČ Funkce CDP 50 je energeticky účinný a tichý bazénový odvlhčovač. Pracuje na kondenzačním principu. Ventilátor vede vlhký vzduch do odvlhčovače a přes výparník. Průchodem

Více

Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky)

Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky) Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky) V průběhu roku 2009 HITACHI uvede na trh nástěnné klimatizační jednotky PREMIUM SX-serie. Tyto jednotky jsou zaměřené na čistotu vzduchu procházejícího

Více

Rotační šroubové kompresory. RME 55-75 - 90-110 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. RME 55-75 - 90-110 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RME 55-75 - 90-110 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RME moderní design inovativní a všestranný spolehlivý výkon To vše je výsledkem desetiletí zkušeností

Více

Klimatizační jednotky Multi Split. LG Multi Systém nové generace

Klimatizační jednotky Multi Split. LG Multi Systém nové generace 54 LG Multi Systém nové generace 13 modelů typů vnitřních jednotek modelů venkovních jednotek S Invertní technologií S PFC řízením invertního kompresoru & technologií frekvenčního řízení vnitřních jednotek

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Mi Light Uživatelská příručka 5 v 1 Chytrý LED Řadič Model č.: LS2 Představení Náš nově vyvinutý, luxusní chytrý řadič 5 v 1 pro (jednobarevné & CCT & RGB & RGBW) LED pásky lze ovládat pomocí bezdrátového

Více

24 l SÉRIE SÉRIE DL 150-24 DL 150-50 BL 60-24 BL 120-24. Dodávané modely. Dodávané modely

24 l SÉRIE SÉRIE DL 150-24 DL 150-50 BL 60-24 BL 120-24. Dodávané modely. Dodávané modely DENTAL Program 2011/2012 Revoluce v kvalitě vzduchu SÉRIE BL Tato série kompresorů je určena pro všechny dentisty, kteří potřebují trvale dodávat vzduch pro jednu nebo dvě stomatologické jednotky. Redukované

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka č. 00201518039 Montážní partner : E-mail: Tel.: Zadavatel: Jaroslav Škeřík Rabštejnská

Více

Nejlepší účinnost řady ECOi od společnosti Panasonic. Nižší provozní náklady i náklady po celou dobu životnosti

Nejlepší účinnost řady ECOi od společnosti Panasonic. Nižší provozní náklady i náklady po celou dobu životnosti Nejlepší účinnost řady ECOi od společnosti Panasonic Nižší provozní náklady i náklady po celou dobu životnosti Systémy Panasonic ECOi 6N patří mezi nejúčinnější systémy VRF na trhu. Nabízí COP, které překračují

Více